Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

@zizanrazak869

Z I Z A N R A Z A K

zizanrazak869

This is me! Young entrepreneur and an entertainer. Ayo guys Nahhh!!! Jom Layan Zizan Beats and boleh chat situ letโ€™s go..!! Click now..!!!

  • 1,16M Total Likes
  • 17K Tot. Comments
Ok dah sampai Munich. Ni kereta yang Zizan pakai kat sini. Y suku xde sini. #zizanrazak #germany #roadtoaustria @m2mjomtravelsdnbhd
Transit kat Thailand ๐Ÿ‡น๐Ÿ‡ญ jap pastu terus ke Austria ๐Ÿ‡ฆ๐Ÿ‡น @m2mjomtravelsdnbhd #zizanrazak #roadtoaustria #travel
Next movie ADA APA APA KE DENGAN DIA TU?? RANGGA yang kita tahu watak utama sebelom ni sekarang Zizan akan bersama dalam filem ini memegang watak  sebagai RANGGI. Please support ya guys @nicholassaputra #zizanrazak #adaapadengancinta #proud #malaysiagoldenglobalawards
Antara wajah wajah orang hebat Malaysia ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ #proud #zizanrazak #malaysia #standingintheeyesoftheworld
Cerita malam ni. Saya jadi penyampai MALAYSIA GOLDEN GLOBAL AWARDS. Abang Zan speaking tadi. Power buat joke in English. 1st time buat keje ni. Tapi Alhamdulillah semua ketawa dan harap semua faham lah jangan main ketawa je. #zizanrazak #malaysiagoldenglobalawards #joke
Assalamualaikum guys. Alhamdulillah banyak pencalonan Zizan this year. Rezeki Allah semua ni. Dan semua atas berkar dia anda semua terima kasih diucapkan buat semua. Teruskan mengundi Zizan di Anugerah Bintang Popular 2019. Terima kasih sekali lagi. #zizanrazak #abpbh #love #peace
Saya tahu ramai yang tak sabar mencuba flavor saya. Haha. Tetapi saya perlu mengimform anda yang flavor ini untuk dewasa sahaja. @fcukinflava @zrproject_fcukinflava @zrproject_fcukinflava @r.nab_official #zizanrazak #zrproject #rnab #zrff
Wow baju ARNAB lahhhhh!!!! Hahahahaha!!! @r.nab_official @zrproject_fcukinflava @zrprojectofficial #zizanrazak #rnab #y15zr
Alien tua ditemui dipantai Port Dickson semalam dan berjaya ditangkap. Pihak polis percaya alien berkenaan melarikan diri dari isterinya kerana isterinya tidak benarkan alien itu ride bersama rakan rakan alien yang lain. @shuibsepahtu #alientua #shuibsepahtu #y1zr #zizanrazak #ysuku #alien @r.nab_official @zrprojectofficial #zrproject
Ni bangang mana pulak edit gambar aku sampai jadi macam professor X ni. Aku kalau dapat tukang edit ni aku kunyah tumit dia. Kurang ajo..!!! #zizanrazak #professorx
Haha, dalam diam2 rupanya si Shuib @shuibsepahtu ni pun ‘tersangkut’ jugak dengan ron95 yang baru ni. Macam tu lah Ib, baru dalaman kita sama powerrr. Tak sia-sia Abang share rahsia kepoweran dalaman motor Abang ni. Jangan cakap Abang tak payung.
Saya jadi pembaca berita. Anda bagaimana? #zizanrazak #awani #astro

Loading