Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

@yanasamsudin

Yana Samsudin

yanasamsudin

πŸ‡²πŸ‡Ύ Actress, Host & Ambassador of @SuperMalaysia @foodchannel.my @CJWoWshop #WowCantikBersamaYanaSamsudin . #YanaTalk #YanaShooting #YanaLifeHack .πŸ‘‡πŸ»

  • 104K Total Likes
  • 963 Tot. Comments
Salam semua... haaa... kalau kat luar sana dengan RM139 maybe korang boleh dapat sehelai baju jer atau sehelai baju & seluar jer kan... 😘yana nak offer korang dengan harga yang sama korang akan dapat 3 blouse, 1 tudung, 1 inner & 1 seluar palazzo 😱  Cuba korang tengok blouse yang yana pakai ni, inilah Simply Bella Khadeejah Blouse, memang selesa dan tak panas tau, sesuai sangat dalam keadaan Malaysia yang panas sekarang ni... . ❀️Mesra wuduk (zip tersorok) ❀️Mesra simpan barang (ada poket tepi) ❀️Tak melekap di badan ❀️Harga asal RM69 sehelai tau ❀️Saiz Dari S sampai 5XL . .  Hari ini juga ada jual set lipstik chriszen 6 color tau hanya 30pcs very limited dengan harga RM89 jer 😱 ini produk terbaru di @cjwowshop (harga asal RM160) . .  Korang dah tak sabar kann... Kalau korang nak tengok detail lagi yana akan kongsi di #wowcantikbersamayanasamsudin @CJWowShop Tv9 jam 10pagi (22 Mac 2019) ... .  Haaa apa korang nak tanya, boleh tanya sekarang, yana jawab soalan korang secara live kat tvπŸ˜¬πŸ’‹πŸ˜ . terus je call 1800180808 atau beli secara online www.cjwowshop.com.my 😘 COD pun boleh. . #adaapaapasoalan tak?  #korangtanyayanajawabmasalive nanti πŸ˜„ #cjwowshop #wowcantikbersamayanasamsudin #yanabeautyhack #yanahosting
Hye semua!!! Yana nak recomend satu barang ni... . . Haa yana tahu masalah korang ni yang mengalami sembelit, terutamanya ibu ibu yang baru bersalin akan mengalaminya. . .  Yana faham, itu yang paling kita semua takuti. Sekarang korang tak perlu risau lagi, dengan Dulcolax Tablet. . . Ianya tablet sembelit yang dipercayai ramai, dan sangat sesuai untuk semua orang, termasuklah ibu-ibu yang menyusukan anak πŸ€—. . . Ini produk medicine advertisement  K.K.L.U0262/2019 SASGM.DULC1.19.02.0077(03/19) #dulcolax #constipationrelief
Beb!!!! @mimieharis !!! Hahaha sorry! Aku tengok balik live tadi!! Giler kejam aku wei!!! . Serius aku tak perasan ko kat belakang aku wei! . So aku dedicate posting ni untuk ko! Aku minta maaf tau!!!! Sebab aku gelak gelak. Dan aku rasa ko comel sangat innocent ! Tu yang aku edit. Duck face yang tak tahan tu, aku faham perasaa  ko! πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ sambil di saksikan @abangbrian .. and of course uyainaarshad  pun tak perasan! Kahkah . Ko memang comel beb.. comel kat dalam set sama lah comel kat luar set.. . . Ok aku tak boleh berhenti gelak.. sambung esok! Ok beb jumpa esok 10 pagi kat program kita #wowcantikbersamayanasamsudin . Muahxmuahx 😘 . . #geng @cjwowshop
Salam semua... korang tengah buat per tu?? yana dalam #wanitahariini sekarang di Tv3 untuk #wowcantikbersamayanasamsudin esok jam 10.00pagi di @tv9malaysia .. dan saluran 111.
Tadi kat astro ada record Voice Over untuk kempen terbaru @SuperMalaysia !!! . . Terjumpa kakak adik yang comei comei ni... so minta #instagramhusband selfie kan. Kihkih πŸ€—
Salam semua... dah lunch ker tu 🍲?? Haa ni yana share OOTD episod 1 #wowcantikbersamayanasamsudin Jumaat lepas... .  Outfit : @khatreena.ms Stylist : @anuarolrizwani  Makeup : @barrinamat . . Terima kasih bagi sesiapa yang terlibat. Jumpa jumaat ini πŸ˜˜πŸ’„πŸ’‹πŸ’„πŸ‘œπŸ‘šπŸ‘—πŸ‘ 
Satu je nak bagitau, ni adalah jurus gerakan yang #kakyong dapat setelah pakai tudung... . . Korang sama tak? Hahahahaaaaaa πŸ˜‚πŸ€£ . . Kenapa KakYong gelak besar korang faham lah... tu jurus gerakan kepala nak bagi anak tudung dan tudung selesa di kepala dan dahi! Kerut kerut , ada orang tu sampai gerak gerak kening, tiup tiup owning. Kahkahakah . . Ok kalau nak tahu habbit kita:  1.tanya orang yang selalu dengan kita apa habbit kita yang selalu kita buat? Dan perkara itu ok ke idak di mata mereka. . 2.Minta orang paling rapat dengan kita ambik video kita masa kita tengah buat habbit tu.  Then tengok sendiri! Part ni paling lah hahaha. Nanti korang akan nampak macam macam gelagat. . 3. Kalau korang rasa ianya menjengkel kan, belajar kawal jangan buat lagi. . SEMOGA BERJAYA !!! . .  #wowcantikbersamayanasamsudin #yanabeautyhack #jam10pagijumaattv9
Bertuahnya anak comel dan mak yang  join contest When I Grow Up ni... hihi, izinkan Yana join ? . . untung2 leh menang kan, hadiah keseluruhan berjumlah RM30,000 tau, baiknya hati @parksonmalaysia ni πŸ₯° hihi... . .  Kalau anak korang umur 0-36 months, just pergi ke Parkson Baby Fair and spend RM 80 & above, share apa yang kita nak anak kita jadi bila besar nanti... korang nak anak korang jadi pilot, ambil gambar anak berbaju pilot, kalau doktor pakai la baju doktor... yana nak @aisymateen jadi Menteri Belia dan Sukan tu yang pakai jersi nih.. huhu kalau mateen minat nak main bola, yana nak dia masuk Team JDT laaa.. lalalalaaaa shhh jangan bagitau daddy dia! :P . .  #parksonmalaysia #parksonbabyfair #bangsajohor mesti daddy dia merah mata.. #mohonjangankecam #semuamaknakanakjadiyangterbaik  kan????? 😘 . .Sebarkan kat group mak mak kaki contest anak anak comel mereka!!!! . . #mateendanbolasepak #mateendanmommy
Cuba membayang kan masa depan... . . Tapi tak nampak nampak.. . . Rupanya ada di depan mata.. . . Sebenarnya apa yang ada depan mata kita adalah "hint" masa depan kita. . . Diri kita, anak kita, suami kita, kerjaya kita , kawan kawan kita. Surrounding kita. . . Kalau kita dah mula belajar masuk kelas, ada masa depan berkaitan ilmu di situ. Jika kita tengah strugle berniaga, insyaAllah perniagaan kita laku di masa hadapan. Jika kita sibuk nak mengintai kejayaan anak orang lain? Lebih baik kita bangun kan anak kita. Jika kita tengah berusaha dalam mencantik kan diri dan akhlak kita,maka  pada masa hadapan cantik orang pandang kita.. . . Semuanya bermula dari sekarang. . . Sayangi diri kita sendiri, cantikkan kehidupan kita . . #haruslahlove -YS . . #wowcantikbersamayanasamsudin #jumaat #10pagi @tv9malaysia .  #yanabeautyhack #yanalifehack @Cjwowshop . . Yana menggayakan blause berpoket daripada #simplybellablouse walaupun labuh tapi masih boleh di padankan dengan skirt. Loveeee .
Inalillahwainalillahirojiun... . . Orang tengah solat tak pegang apa senjata tapi ko serang mereka. Ko lagi pengecut! . . Orang yang tengah beribadah adalah orang yang paling tenang. Itu je tahap yang mampu ko buat? . . Gugur nya mereka syahid hanya di dunia tetapi mereka kekal hidup di syurga dan bergembira.  Sangkaan kami akan kalah? . . Kau salah! Kami semakin kuat! . . Jadi gelak lah sendiri! Kami tak peduli.. yang kami peduli ialah Agama kami tetap utuh! . . . Semoga mangsa yang tercedera sembuh dengan segera... salam takziah.  Al-Fatihah. . .  #islamaphobia #lovetheummah
Call 1800180808 πŸ€—
Salam semua... Sempena episod pertama #wowcantikbersamayanasamsudin kami ada promosi istimewa kepada kaum wanita!!! Haaa... jangan lepas kan peluang ini! untuk bersama sama kami esok (Jumaat) jam 10pagi di Tv9  Handbag mewah istimewa jenama Royale Polo ini di datangkan dengan 3 bag + 2 free gift tambahan dengan harga hanya RM149 😱 dan ianya terhad tau... Kami juga tawarkan jam tangan Swarovski Jenama Crocodile original dengan harga hanya RM99! (Harga sebenar rm199) (20 unit shaja😱) Sesiapa yang kerja esok dan tak sempat nak tonton tv, boleh tonton di IG dan FB live Yana Samsudin πŸ€— atau boleh terus call 1800180808 .  #yanabeautyhack #yanahosting  Ada apa soalan boleh tanya kat sini esok yana jawab soalan anda semasa live kat tv k 😘

Loading