Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

@yanasamsudin

Yana Samsudin

yanasamsudin

πŸ‡²πŸ‡Ύ Actress, Host & Ambassador of @SuperMalaysia @MyAjinomoto @dugromy #CapIbuDanAnak @CJWoWshop #TheWowShow . #YanaLifeHack #YanaTalk πŸ“§@prokuyastudios

  • 224K Total Likes
  • 1K Tot. Comments
(Dah boleh buat pembelian 😘 Stok hari ini hanya 200 unit sahaja ) . .  Salam semua.... haaa pada sesapa yg dok DM yana dan ada yang call yana tanya Sterika Phillips Garment Steam Generator yang kiter pernah jual dulu tu, ni haaa ia kembali lagi dengan harga lebih murah RM565 jer 😱 ambik peluang baik ni sebab harga pasarannya ialah RM799 tau... . Percuma Iron Board yang besar tu.. 😍🎁 . Berminat ?... Kalau korang nak tengok detail lagi yana akan kongsi di #thewowshow @CJWowShop Tv3 jam 1 tengahari esok (15 Okt 2018) ... .  Haaa apa nak tanya, boleh tanya sekarang, yana jawab soalan korang secara live kat πŸ“Ί tv3 nanti... πŸ˜¬πŸ’‹πŸ˜ . . Apa lagi kalau nak order πŸ“žcall 1800180808 sekarang atau πŸ“²Order secara online www.cjwowshop.com.my 😘 πŸ’΅πŸ’³ Boleh Cash On Delivery (COD) 🚎 Penghantaran percuma seluruh semenanjung malaysia.  #adaapaapasoalan tak?  #korangtanyayanajawabmasalive nanti πŸ˜„ #cjwowshop #thewowshow2018 #yanalifehack #sensationalwow #yanahosting .
Alhamdulillah... selesai sudah kursus penulisan skrip anjuran @wartawanhiburanmalaysia & @finasmalaysia 😘 di MovenPick Convention Hall. . Dapat bercakap didepan mereka adalah salah satu penghormatan terbesar saya dalam selama berkecimpung industri seni. Banyak lagi yang saya nak kongsikan apa yang saya belajar selama ini sebenarnya. Namun masa mencemburui kita. Saya memang suka dengan sumbangan idea dan penulisan lagi lagi membaca. Cuma takda masa nak menulis. Apatah lagi dari menulis kita dapat menjana pendapatan. Jadi tak dapat nak kongsi semuanya dalam masa yang singkat. . .  Tapi apa yang paling mengembirakan hati saya ialah best jumpa kawan2 , abang abang kakak akak, adik adik sambil belajar & kongsi pengalaman yana sebagai pelakon.😍 mereka inilah antaranya yang banyak menyokong kerjaya yana sebagai pelakon selama ini.  Ini bukan semuanya, ada lagi yang dah bersara , ada yang sudah tiada meninggalkan kita ... 😒 Di dalam ini, ada yang ceria, ada yang sedang berduka, ada yang sihat ada yang sedang menanggung sakit tapi mereka tidak pernah mengabaikan tugas mereka. Tiada cuti, tiada istilah balik awal semuanya kena kejar dateline. . .  Penulisan mereka selama ini lah yang telah berjaya menaik kan nama nama artis tanah air kita dan yana sendiri selama 17 tahun bergelumang dalam industri seni. . . Industri seni malaysia akan bisu tanpa ketukan cerita daripada mereka, dan mungkin juga kami akan buta tentang dunia seni ini tanpa artikel artikel yang selama ini telah mereka sajikan.  #yanatalk  Walau kini era telah berubah ke zaman digital, mereka tetap menongkah arus mengikut arus peredaran, hargai lah mereka yang selama ini menjadi tulang belakang kita. Jangan lari kerana mereka bukan hantuπŸ‘» hormati mereka kerana pekerjaan mereka yang mulia. . . Ingat, mata pena lebih tajam dari pedang dan boleh mengubah dunia.  #tabikwartawan
Assalamualaikum semua.... korang tengah buat aper? Sambil layan movie kat rumah tu kalau ada agar agar laici kan best 😘 meh yana share resepi berkhasiat ni . Resepi 1: Blissful Yogurt Lychee Jelly 10gm Serbuk agar agar 400ml Air 80gm Gula Kastor 400ml Nestlè Bliss Plus Apple, Cranberry & Pomegranate Drink 100ml Nestlè Yogurt Asli 200gm Buah Laici di potong dadu . . Korang masukkan bahan ikut turutan video ni tau... Cubalah resipi ini dan bagitau pendapat anda kat Yana…selamat mencuba!!! . #masakanramadhan #nestlemalaysia #yogurtsetasli #mateenmakan #resipiyanasamsudin
Korang mamam aper tu?
Takyah nak pelik sangat tengok kaki mommy @aisymateen mommy gimrama dulu dulu 😌 .  Slide ➑️ .  Thank u bosses & team @cjwowshop #wowsters we had a lovely motivating day here in Cherating 😘
Camera is over there @aisymateen 😌 #wowsters
Cherating here we go! πŸ–πŸ Bismillah...
‼️Sold Out‼️ Assalamualaikum semua... haa yana nak share dengan korang ni MIDEA Semi Washer berkapasiti 9KG dengan harga RM399 sahaja!!! 😱 .  Tiada kos penghantaran untuk semenanjung Malaysia. Percuma heater dan sekotak tuala berjenama MiDEA😘 .  Berminat ?... Kalau korang nak tengok detail lagi yana akan kongsi di #thewowshow @CJWowShop Tv3 jam 1 tengahari hari ni (10 Okt 2018) ... .  Haaa apa nak tanya, boleh tanya sekarang, yana jawab soalan korang secara live kat πŸ“Ί tv3 nanti... πŸ˜¬πŸ’‹πŸ˜ . Apa lagi kalau nak order πŸ“žcall 1800180808 sekarang atau πŸ“²Order secara online www.cjwowshop.com.my 😘 πŸ’΅πŸ’³ Boleh Cash On Delivery (COD) 🚎 Penghantaran percuma seluruh semenanjung malaysia.  #adaapaapasoalan tak?  #korangtanyayanajawabmasalive nanti πŸ˜„ #cjwowshop #thewowshow2018 #yanalifehack #sensationalwow #yanahosting .
Assalamualaikum... selamat petang korang... 😘
(Dah boleh buat pembelian!!) Harga sebenar rm199  Hari ni offer Hanya RM187 sahaja! . .  Salam semua... cuba tengok atau ingat balik rupa dapur mak kita atau isteri kita tu.. mungkin ada yang dah kotor, berkarat atau tersumbat, api tak besar.. tak pun dah bertahun tahun tak tukar tu... boleh la korang belikan diorang Mugen Infrared Cooker ni... harganya memang berpatutan seratus lebih sahaja... .  Yang penting ianya cepat masak, jimat gas dan semestinya jimat wang 😘 . Harga hanya RM 187 SAHAJA dan πŸ’πŸ’percuma barang barang bernilai rm160! . Berminat ?... Kalau korang nak tengok detail lagi yana akan kongsi di #thewowshow @CJWowShop Tv3 jam 1 tengahari hari ni (9 Okt 2018) ... .  Haaa apa nak tanya, boleh tanya sekarang, yana jawab soalan korang secara live kat πŸ“Ί tv3 nanti... πŸ˜¬πŸ’‹πŸ˜ . Apa lagi kalau nak order πŸ“žcall 1800180808 sekarang atau πŸ“²Order secara online www.cjwowshop.com.my 😘 πŸ’΅πŸ’³ Boleh Cash On Delivery (COD) 🚎 Penghantaran percuma seluruh semenanjung malaysia.  #adaapaapasoalan tak?  #korangtanyayanajawabmasalive nanti πŸ˜„ #cjwowshop #thewowshow2018 #yanalifehack #sensationalwow #yanahosting
‼️Sold Out ‼️ (Dah boleh buat pembelian)  Jam Limited Edition Valentino Rudy.  Harga pasaran: Seutas jam Rm398 jam sahaja Gelang Rose Gold (ada engrave Valentino Rudy) rm215 . . Tapi harga PROMOSI  semuanya hanya RM199 !!! Tag kawan kawan anda yang sedang cari jam!!!! . .  Jam + Bracelete.(terhad 500 set sahaja) Nak clearance hari ini. . . -Ada batu swarovki -Mesh band stanless steel -30meter  water resistance ,(cuci pinggan ok tak masuk air) -Mineral glass -36mm saiz bulatan -Tali boleh laras tak perlu potong. . . Berminat ?... Kalau korang nak tengok detail lagi yana akan kongsi di #thewowshow @CJWowShop Tv3 jam 1 tengahari hari ni (8 Okt 2018) ... .  Haaa apa nak tanya, boleh tanya sekarang, yana jawab soalan korang secara live kat πŸ“Ί tv3 nanti... πŸ˜¬πŸ’‹πŸ˜ . Apa lagi kalau nak order πŸ“žcall 1800180808 sekarang atau πŸ“²Order secara online www.cjwowshop.com.my 😘 πŸ’΅πŸ’³ Boleh Cash On Delivery (COD) 🚎 Penghantaran percuma seluruh semenanjung malaysia.  #adaapaapasoalan tak?  #korangtanyayanajawabmasalive nanti πŸ˜„ #cjwowshop #thewowshow2018 #yanalifehack #sensationalwow #yanahosting
Limited Edition !  Tunggu esok di #thewowshow  @cjwowshop

Loading