Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

@veldhoven_interieurs

Veldhoven Interieurs

veldhoven_interieurs

“Uw wensen boven verwachting invullen en een eerlijk advies geven. Dat is ons streven."

  • 548 Total Likes
  • 29 Tot. Comments
De zomer in huis houden en toch warme voeten tijdens de koude dagen? Dit kan met deze gave 100% wollen karpetten van Perletta Carpets!
Een kijkje achter de schermen. Stofferen is echt vakmanschap. Hier ziet u een klein stukje van hoe onze stoffeerder Wilco te werk gaat.
Bezig met een nieuw interieur of wilt u uw interieur veranderen?  Weet dat u ook bij ons terecht kunt voor een interieuradvies. Van de vloer tot aan de verlichting, wij hebben alles in huis!
Profiteer nu van deze mooie actie betreft de 4800 collectie van Gelderland. U ontvangt in deze actieperiode maar liefst 15% korting op dit model. U kunt kiezen uit alle maatvoeringen en bekledingen binnen de collectie.
Gisteren heeft ons team de kleine vakbeurs Dutch Design Dock bezocht. Hier ziet u een kleine impressie  van deze leuke interessante beurs.
Geen halogeen? Geen paniek!  Vanaf 1 september wordt er geen halogeen meer geproduceerd. Een goed of misschien zelfs beter alternatief is LED! Laat u adviseren over de vele mogelijkheden en voordelen van led door een van onze adviseurs.
Gisteren zijn we op fabrieksbezoek geweest bij Leolux in Venlo. Erg leuk en interessant om te zien hoe het achter de schermen verloopt.
De laatste week van onze summer sale is ingegaan. Alleen deze week verkopen wij nog verschillende prachtige showroommodellen met hoge kortingen. Komt u ook langs?
Hoe leuk zijn deze kussens! Gemaakt door onze stoffeerder met stoffen van Kvadrat, volgens de tekening van onze adviseurs.
Zomer in huis! Prachtige zonnebloemen gekregen van Perletta. @perlettacarpets
Nieuw in de showroom! Een zitcombinatie van Montis met een prachtig karpet van Jab. Komt u ze ook uitproberen?
Zonder hakken en breken! Mist u altijd al een lichtpunt op die ene plek in uw interieur maar is daar geen vaste spanning aanwezig? Geen probleem! Vanaf heden hebben wij draadloze verlichting in onze collectie. Hoogwaardige led verlichting die u net als uw mobiele apparaten kan opladen. Nieuwsgierig geworden? Loopt u dan gerust eens bij ons binnen om deze prachtige armaturen uit te proberen!
Herstoffeeractie Gelderland verlengd! Heeft u een Gelderland meubel en bent u nog tevreden over het ontwerp maar niet (meer) over de uitvoering? Tot en met 15 augustus betaald u alleen de nieuwe hoes en krijgt u het nieuwe binnenwerk er gratis bij!
Vanaf vandaag zijn de prachtige werken van Marja Ormeling te bewonderen bij ons in de showroom.
Summer sale! Vanaf deze week starten wij onze summer sale. Prachtige design meubelen vanuit onze showroom zijn nu zeer aantrekkelijk geprijsd. Komt u ook eens kijken?
Gisteren hebben wij een lichttraining gevolgd bij Eikelenboom. Hier kregen we uitleg over de nieuwste armaturen en vooral over de nieuwste ontwikkelingen van de techniek achter de verlichting. Benieuwd wat verlichting met uw interieur kan doen? Laat u adviseren door onze adviseurs.
Onze buren van Nijland makelaars hebben een goede interieur smaak! Kijk maar naar deze prachtige opstelling met o.a. de eetkamerstoelen van Arco. Erg uitnodigend net als het personeel zelf!

Loading