Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#zizanrazak

Posts tagged as #zizanrazak on Instagram

423.753 Posts

Krim Whitening Cek Lawa
Sabun Daki Cek Lawa
japan machines 🇯🇵 coz i love japanese sooo much.. ike ike.. 😋😋 #honda #yamaha #kawasaki #integra #dc5 #rxz #kawasakirr #sixspeed @rxzmembersofficial #jdmlifestyle #jdmsociety #rempit #syuibsepahtu #zizanrazak
Feedback Cust Tira😊
Storm: serap bau najis kucing, bau kepam dalam rumah, bau masakan, dan semua jenis bau. . Serap habuk + debu + asap2 rokok & vape . Ada fungsi kipas sejauh 6 meter _______________________________ RM90/bln: Min kontrak 3 tahun . PAKEJ TERMASUK:  01👍 Warranti 5 tahun 02👍Servis setiap 2 bulan  03👍Tukaran filter PERCUMA 04👍Penghantaran PERCUMA 05👍Pemasangan PERCUMA 06👍Sebulan PERCUMA  07👍Pendaftaran PERCUMA  _________________________________ Hanya perlukan ic & kad debit/kredit. . More info ? Pm 👇 _________________________________ www.wasap.my/60182547769/stormcoway  Shakina: 0182547769  P/s : Area selangor ? Nilai ? Nak jumpa di rumah atau kedai makan, boleh pm shakina ya !!
Selain daripada AirAsia dan MAS, mulai 18 Ogos 2019 nanti, orang-orang Sandakan sudah ada pilihan untuk terbang dengan Malindo Air pula untuk laluan Sandakan - Kota Kinabalu.  Harga promosi pergi balik tanpa bagasi daftar masuk serendah RM118.  Tempah sekarang di malindoair.com ✈️✈️✈️ . . . Mahu bercuti ke Sabah? kundasang?  Jom calling2  @pakej.percutian.sabah kami sedia membantu anda. Untuk sebarang pertayaan boleh terus ke no whassap kami 01119922040 atau click link di bio . . . Kepakaran kami menyediakan pakej percutian terlajak laris dan terhangat di pasaran dengan kadar murah dan bajet sesuai untuk anda semua lapisan umur mengikut kesesuaian pakej. . . Inilah masanya buat sayang-sayang semua mencipta memori terindah bersama insan dan teman tersayang serta menikmati keindahan Alam Ciptaan TUHAN. . . ADAKAH ANDA INGIN MENJADI SEBAHAGIAN DARI INSAN-INSAN INI??? JANGAN TUNGGU LAGI !! . . Hanya deposit serendah RM50 sahaja. Ansuran juga diterima [ mengikut pakej ] 😄. Jadi apa tunggu lagi. . . MARI BERJODOH BERSAMA KAMI!! @pakej.percutian.sabah . . Whatsapp for booking 📲 011-19922040 (atau click link di bio)  #keretasewamurah #sabah #travelsabah #kelantan #indonesia #carrentalmalaysia #kualalumpur #kotakinabalu #pakejkundasang #pakejmurah #kkia #ctdk #kualalumpur #sarawak #sarawakian #kedah #uum #ums #selangor #kotakinabalu #klia #kundasangtrip #travel #instaseleb #siscuba #mirafilzah #zizanrazak #brunei #indonesia
Jom singgah ramai2 ke booth Bee Factory di Pameran Artifak Rasullullah bermula hari ni 22 Julai - 4 Ogos 2019. . . TEMPAT : Tingkat 4, PWTC TARIKH : 22 Julai - 4 Ogos 2019 Masa : 10pg - 10 mlm No. Booth : 06 . . Madu Sarang pelbagai saiz, Madu Kelulut, Madu Lemon Plus, Madu Halia, Pure Honey dan pelbagai lagi produk ada dijual dengan harga promosi. . . Jom kekal sihat bersama Madu Shuib Bee Factory. Laju whatapps, laju sampai! . . #madushuib #pwtc #shuibsepahtu #madukelulut #maduhutanliar #makanansunnah #fattzura #madushuibviral #beefactory #damansara #ttdi #bandarutama #madustick #rajalawak #madustickshuib #ikeadamansara #oneutama #madusarang #ctdk #zizanrazak #damansaraperdana #ttdi #bandarutama #kotadamansara #mutiaradamansara #wangsapermai #maduoriginal #madudamansara #maduttdi #makansedap #masakapahariini
💢HOT ITEM ON SALE💢 . ▄︻̷̿┻̿═━一 LOAFER CLARK COFFEE . 📜SAIZ: 44 . 🚚POSTAGE: SM-RM10.00/SS-RM15.00 ‼️FOLLOW @kasut_bro DAN TAG KAWAN ANDA UNTUK DAPATKAN "DISCOUNT"‼️ . DO PM FOR MORE DETAILS🔥 . 📲WHATSAPP: 01131217628 ATAU TEKAN LINK DI BIO . 👉KASUT RESTOCK TAK BANYAK FIRST COME FIRST SERVE👈 . #kasutbro #kasut #kasutmurah #kasutjalan  #sneakersmurah #trustedseller #igshop #viral #zizanrazak #outfit #shoes #kasutonline #kasuthipster #kasuttrending #sneakersmalaysia #kasutviral #sentap #barangviral #bazarpaknil #baazarkarat #maluapebossku #politeknik #uitm
GRAB COMBO PACK JULY PROMOTION 😎🙌 . Be cool, awesome and confident with Hipster Pomade. . Hipster Pomade- Just Be Yourself . wa.me/60105225067 .  #hipsterpomade #thehipsterpomade #pomade #pomademalaysia #pomadelokal #justbeyourself #inibaruhipster #halalpomade #halal #halalproducts #ysuku #y15 #sayajualpomade #zizanrazak #malaysiapomade #hairulazreen #myhandsomerizal34shrjnfc #hipsterpomaderizaljdt  #bandarjohorbahru  #bandarselesajaya
Gerak luh pape roger. 🤙🏻 - Korang yang belum join promo set combo waistbag boleh tekan link order dekat bio. ✊🏻 Buat apa beli satu kalau boleh beli dua dengan harga lebih murah! 😎 - #awema #reflective #jaketmotor #jaketreflektif #viral #jaket #awemasupply #awemamy #lawakviral #zizanrazak #y15 #yamaha #y15zr #125 #125zr #yamaha125zr #bbb
Teringin nak beli #pinklady, tapi tak ada bajet? 😢 Tak mampu nak beli cash 😥  Jangan risau. Kami bantu anda untuk miliki pinklady yang anda idam-idamkan 😘. Boleh bayar secara ANSURAN.. Berminat.... jom whatsapp saya sekarang ⤵️ @pinklady_lurve @pinklady_lurve  #trustedseller #trustedsellerpinklady  #tampilcantik #payudarabesar #maskerpayudara #ansuranpinklady #pinkladyoriginal #pinkladymalaysia #bodymantap #cintaabadi #zizanrazak #kuncimangga #suamiisteri #wow #mantap #lentik #sayang #tipskehamilan #najibrazak #sajian #artismalaysia #bazaaronline #bazarpaknil #bazaarmalaysia #nakcantik
Wakaka kita buat die femez lagi skaliiihhh🤣🤣🤣..Gmba cantik x blh simpan..kene tunjuk ye my brada... . . Raisya, abg rayan, mummy raisya with nenek & her papa...Sapa yg paaaliiinggg comeelll skali kat situ?? Mestilaa baby glowee oat kitaa tu kaan3😍😍😍😍 . . Mase ni kiteorng berenti mkn jap kat tepi pntai area marang..Waww bez la lepak situuu...caantikkk😍😍😍..Tenang...I love terengganu..wuhuuuuu... . . Nasib baik cepat2 sedar utk menetap di terengganu teruss..🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻😍😍😍😍 . . Btw...Nk skin baby cantik..Mummy wajib kene buat apeeeee?? yaaa pandaii...Amalkn glowee oat setiap hari...utk kesan yg laagi laagi alaagi superrb👌🏻👌🏻👍🏻👍🏻 . . Agent Sah Shalicious #kemaman Here🤗 . ✔️.Berminat nk cantik dgn Shalicious Produk??..wsap fa di 014-5329206 sekarang..Agent sah shalicious Area kemaman.. . Fa COD setiap Hari area Kemaman.Tunggu barang anda depan pintu rumah je..🤩 🚝 Geliga 🚝Bandar Cukai 🚝Mak Lagam 🚝Mak Cili 🚝Gong Limauu 🚝Bukit Kuang 🚝Kijal 🚝 Kerteh 🚝Ibok 🚝Binjai 🚝Pasir Gajah 🚝Seberang Tayury 🚝Felda 🚝Cheneh . #beautysecretshalicious#kulitcantik#bebasparut#bebascela#bebasjerawat#skinglowing#nampkmuda#kulitiidaman#skinglow#codkemaman#agentkemaman#siscod##zizanrazak#fadzura#fattahamin#shaliciouskemaman#kamihantar#cukai#kijal#kemasik#airputih#chendor#cherating
Teringin nak beli #pinklady, tapi tak ada bajet? 😢 Tak mampu nak beli cash 😥  Jangan risau. Kami bantu anda untuk miliki pinklady yang anda idam-idamkan 😘. Boleh bayar secara ANSURAN.. Berminat.... jom whatsapp saya sekarang ⤵️ @pinklady_lurve @pinklady_lurve  #trustedseller #trustedsellerpinklady  #tampilcantik #cantikskincare #undianpinklady #ansuranpinklady #pinkladybodyperfection #pinkladyoriginal #pinkladymalaysia #bodysexy #cintaabadi #zizanrazak #kuncimangga #suamiisteri #wow #mantap #lentik #sayang #tipskehamilan #najibrazak
Sape kat sini ad masalah “ GASTRIK”...?? . . Tiap kali kene gastrik, ingt bez ke?? sakit taw tak..Pedihhh je perut...Satu keje pon xblh buat..😫😫..Mula lah jadi hulk..Nak marah org sana siniii...Mood pon Spoil... . . Jagn bimbangg...Glowee oat kan adeee niee..Jgn bmbang deh..Mnum pagi2 comfrim blh buat perut knyang..Skin terjaga elok..energy plk bertambah🤓🤓😎... . . Stok glowee oat tinggal dh x byk..lepas ni xtau la bila plk blh restock sbb kak fa akan bz hnlde majlis...😍😍...So sape nk..better grab cecepat ye syg😍😍 . . Agent Sah Shalicious #kemaman Here🤗 . ✔️.Berminat nk cantik dgn Shalicious Produk??..wsap fa di 014-5329206 sekarang..Agent sah shalicious Area kemaman.. . Fa COD setiap Hari area Kemaman.Tunggu barang anda depan pintu rumah je..🤩 🚝 Geliga 🚝Bandar Cukai 🚝Mak Lagam 🚝Mak Cili 🚝Gong Limauu 🚝Bukit Kuang 🚝Kijal 🚝 Kerteh 🚝Ibok 🚝Binjai 🚝Pasir Gajah 🚝Seberang Tayury 🚝Felda 🚝Cheneh . #beautysecretshalicious#kulitcantik#bebasparut#bebascela#bebasjerawat#skinglowing#nampkmuda#kulitiidaman#skinglow#codkemaman#agentkemaman#siscod##zizanrazak#fadzura#fattahamin#shaliciouskemaman#kamihantar#cukai#kijal#kemasik#airputih#chendor#cherating
. We Live Only Once . Live It Well. . Dah ready nak tambah Tinggi? #pmlajulaju 🎉💯👍🏻 . 📱Whatsap :+60 11-3697 5509 . JOM TAMBAH TINGGI!! #2017 #fitmalaysia #jomtinggi #heightupofficial #heights #newyear2017 #kpop #korean #maharajalawak2017 #johara #hijab #lokalah #jambang #tiens_official_distributor #vans #malaysia #hipster #perak #mejabulatsepahtu #beauty #jomtambahtinggi #naiktinggidengantien #quputeh #datoacmizal #zizanrazak #terlajaklaris #zincpowder #calcium
telekung nadine ni mashallah... . material soft jersey...lembut & suweet ajaaa . harga nak raya haji cuma RM 129 ja tau . . wasap.my/+60133571432/telekungnadine . wasap.my/+60162508378/telekungnadine  #telekung #telekungkedah #telekungmurah #telekunghaji #telekungrayahaji #telekungbaru #khaibahar #iklanraya #ketukketukramadhan #setulusikhlas #telekungcantik #telekungjersey #saleraya #aidilfitri #jakel #sayajual #zizanrazak #simpangrenggam #mingguanwanita #igreviewmalaysia #nibongtebal #lailatulqadar #bazaarpaknil #visitmyig #raya2019
Ok dah sampai Munich. Ni kereta yang Zizan pakai kat sini. Y suku xde sini. #zizanrazak #germany #roadtoaustria @m2mjomtravelsdnbhd
telekung nadine ni mashallah... . material soft jersey...lembut & suweet ajaaa . harga nak raya haji cuma RM 129 ja tau . . wasap.my/+60133571432/telekungnadine . wasap.my/+60162508378/telekungnadine  #telekung #telekungkedah #telekungmurah #telekunghaji #telekungrayahaji #telekungbaru #khaibahar #iklanraya #ketukketukramadhan #setulusikhlas #telekungcantik #telekungjersey #saleraya #aidilfitri #jakel #sayajual #zizanrazak #simpangrenggam #mingguanwanita #igreviewmalaysia #nibongtebal #lailatulqadar #bazaarpaknil #visitmyig #raya2019
JUALAN BORONG SELECT DI RAK LUAR... ADA 500 PASANG TERSUSUN DI 5 RAK NI.. ANDA BOLEH DAPATKAN HARGA BORONG DENGAN MINIMUM SELECT 30 PASANG...WASAP 0149646209 .  30 PASANG RM XXX 50 PASANG RM 1XXX . . "KASUT BUNDLE MCM BARU" nak beli runcit bole borong pon bole..... . Pembelian online semua item telah diupload 1 per 1 beserta gambar detail di ig katalog kimiebundle..... . . 🚻converse & vans & jack purcell  @kimie.converse.vans @kimie.converse.vans . . 🚻 Sweat shirt / tshirt @kimiebundle.melaka  @kimiebundle.melaka . . 🚻 kasut golf  @kimiebundle.golf  @kimiebundle.golf . . 🚻 barangan hiking / outdoor  @kimiebundle.outdoor  @kimiebundle.outdoor . . 🚻item selain di atas  @kimie.garage  @kimie.garage . .  Kimiebundle  KM12-1,Jalan Perniagaan Jelatang 1,Pusat Perniagaan Jelatang,78000 ,Alor Gajah,Melaka. (sebaris Pizza Hut Alor Gajah) 2ptg hingga 12mlm . .  Whatsapp belian borong  0149646209 . . . Kpd peminat2 kasut bundle . #kimiebundle  #kamijual  #kasutbundle  #instagood  #carbootsalemelaka  #ootd  #onlinekasut  #melaka #utem  #utemmelaka  #jdt  #uitm  #zizanrazak  #kasutoriginalmurah  #bundlemalaysia  #brandedbundlemalaysia  #brandedkasut  #wakdoyok  #instashop  #bundledeals  #jualankasut  #sepatumurah
friendly washing machine . bg yg bz bekerja,nak basuh tangan X sempat..telekung nadine ni mmg akan bantu hampa jimat masa.hehe . mau X nya...campak je dlm mesin dan sis berani jamin,rendanya mmg tahan lasak tau! . harga nak ghaya haji cuma RM 129 jer (JIMAT RM 30) . . wasap.my/+60133571432/telekungnadine . wasap.my/+60162508378/telekungnadine  #telekung #telekungkedah #telekungmurah #telekunghaji #telekungrayahaji #telekungbaru #khaibahar #iklanraya #ketukketukramadhan #setulusikhlas #telekungcantik #telekungjersey #saleraya #aidilfitri #jakel #sayajual #zizanrazak #simpangrenggam #mingguanwanita #igreviewmalaysia #nibongtebal #lailatulqadar #bazaarpaknil #visitmyig #raya2019
Minyak Panas Vs Shampoo!  Pernah cuba tak? Apa yang jadi agak2? Jom kita tengok, boleh klik link youtube di bio ig ni ya. Jangan lupa utk tekan SUBSCRIBE youtube raez experiment ya. —————————————- Hot oil vs Shampoo ! What will happen?  Watch full video on raezexperiment youtube channel.  Click youtube link on my bio profile.  #experiment #fried #malaysia #indonesia #asia #unitedstates #malayvines #malaysiaviners #viral #lawaktahapdewa #lawakhambar #pubg #pubgmobileindonesia #motifviral #astro #malaysiaairlines #malaysiaboleh #vine #malaysiaviral #ysuku #ysukushuib #zizanrazak #naruto #anime #ohmygod
Hai urang Sarawak , dpt kan promosi kmk org free shipping ke Sarawak tuk aritok ngn esok jakk! 💪 . Ada ke org SARAWAK? Paham ke tu? 😎😁 Jom dapatkan Free Shipping ke Sarawak dari 22 hingga 23 July 2019 hanya di HQ 😊 . Be cool, awesome and confident with Hipster Pomade. . Hipster Pomade- Just Be Yourself . wa.me/60173919418 .  #hipsterpomade #thehipsterpomade #pomade #pomademalaysia #pomadelokal #justbeyourself #inibaruhipster #halalpomade #halal #halalproducts #ysuku #y15 #sayajualpomade #zizanrazak #malaysiapomade #hairulazreen #sarawak
✅PINJAMAN KREDIT KOMUNITI✅  Harini cust harwa RELOAN kali kedua , Bekerja di #unisel sebagai #penysarahuniversiti. Alhamdulillah , Terima kasih untuk kali kedua nya pilih servis dari saya✌🏻🥰 cust harwa ni dah pernah buat loan di syarikat kami , awal tahun haritu buat settelment semua and RE-LOAN 6K . Haa apa maksud nya tu? smpai 2 kali reloan , Maksud nya customer berpuas hati dengan payment dan semestinya servis dari kita. Terima kasih beloved customer😉🤲🏻 ❎AWAS ! sentiasa berwaspada dengan SCAMMER yg meminta Encik/Pn/Cik bayar wang pendahuluan, wang proses, wang insurance atau lain2 wang ! Itu semua SCAMMER!!! ✅ Pastikan anda memohon dengan syarikat yang berdaftar seperti kita sahaja! Tunggu ape lagi??? untuk semakan kelayakan PERCUMA WS WAWA skrg or tekan link dibawah 👇  www.wasap.my/60194697560/harwaloan www.wasap.my/60194697560/harwaloan www.wasap.my/60194697560/harwaloan  #bukancintaaku  #curicuricintamegadrama  #setelahterlafaznyakad #lisasurihani #fizoomarchannel  #setulusikhlaseidmubarak  #cariakudisyurga #pinjaman #aliffaziz91  #jodohjodohannissa #nurse  #syedsyaddiq #abanglongfadil3 #senangterhibur #icanseeyourvoicemalaysia #barangmakeupmurah #meloditv3i  #megadramaastro #maluapabosku #bankcimb  #aeoncreditservice #zizanrazak #shuibsepahtu  #y150  #teamkurakura #tiktokviral
✅PINJAMAN KREDIT KOMUNITI✅  Harini cust harwa RELOAN kali kedua , Bekerja di #unisel sebagai #penysarahuniversiti. Alhamdulillah , Terima kasih untuk kali kedua nya pilih servis dari saya✌🏻🥰 cust harwa ni dah pernah buat loan di syarikat kami , awal tahun haritu buat settelment semua and RE-LOAN 6K . Haa apa maksud nya tu? smpai 2 kali reloan , Maksud nya customer berpuas hati dengan payment dan semestinya servis dari kita. Terima kasih beloved customer😉🤲🏻 ❎AWAS ! sentiasa berwaspada dengan SCAMMER yg meminta Encik/Pn/Cik bayar wang pendahuluan, wang proses, wang insurance atau lain2 wang ! Itu semua SCAMMER!!! ✅ Pastikan anda memohon dengan syarikat yang berdaftar seperti kita sahaja! Tunggu ape lagi??? untuk semakan kelayakan PERCUMA WS WAWA skrg or tekan link dibawah 👇  www.wasap.my/60194697560/harwaloan www.wasap.my/60194697560/harwaloan www.wasap.my/60194697560/harwaloan  #bukancintaaku  #curicuricintamegadrama  #setelahterlafaznyakad #lisasurihani #fizoomarchannel  #setulusikhlaseidmubarak  #cariakudisyurga #pinjaman #aliffaziz91  #jodohjodohannissa #nurse  #syedsyaddiq #abanglongfadil3 #senangterhibur #icanseeyourvoicemalaysia #barangmakeupmurah #meloditv3i  #megadramaastro #maluapabosku #bankcimb  #aeoncreditservice #zizanrazak #shuibsepahtu  #y150  #teamkurakura #tiktokviral
Storm: serap bau najis kucing, bau kepam dalam rumah, bau masakan, dan semua jenis bau. . Serap habuk + debu + asap2 rokok & vape . Ada fungsi kipas sejauh 6 meter _______________________________ RM90/bln: Min kontrak 3 tahun . PAKEJ TERMASUK:  01👍 Warranti 5 tahun 02👍Servis setiap 2 bulan  03👍Tukaran filter PERCUMA 04👍Penghantaran PERCUMA 05👍Pemasangan PERCUMA 06👍Sebulan PERCUMA  07👍Pendaftaran PERCUMA  _________________________________ Hanya perlukan ic & kad debit/kredit. . More info ? Pm 👇 _________________________________ www.wasap.my/60182547769/stormcoway  Shakina: 0182547769  P/s : Area selangor ? Nilai ? Nak jumpa di rumah atau kedai makan, boleh pm shakina ya !!

Loading