Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#y15zr

Posts tagged as #y15zr on Instagram

202.886 Posts

Siap jet 6mm.. Rod pon tkr hispeed.. Kasi owner tgk snyum smpi telinga.. #wpgarage #y15zr #y15 #135lc #crankshaft #jetrod #6mm #hispeed
BLOCK SHARK 55MM EX5 DREAM | RM110  COD Alor Setar & POS juga disediakan bagi seluruh Semenanjung Malaysia dan Sabah Sarawak  Order boleh dibuat melalui : DM/WHATSAPP 📞 : 0194569695 (LINK IN BIO)  Kaedah Pembayaran : COD | BANK IN (Postage)  #kedah #lc #r25 #dyno #y15zr #ex5 #igshop #wave125 #lc135 #maxxis #kozi #michelin #pilot #street #poslaju #trustedseller #trustedigshop #46racing_ #umaracing #mikuni #sukanduaroda #jenterapejuang #jenterapadu #pahlawanjalanan #pencintakelajuan #wilayahpermotoran #kapcaimalaya #kapcaisado #sukanpermotoran #peacejanganturun
wauuuu,laju2 belaka🤩 posa xlama dah..stanby meriam raya, mari pm kita👇 . 👇👇PAIPON PROMO PROMO FREE POSTAGE👇👇 .. ☎️berminat nk pkai paip on sila wassap sy 0134367929 atau dm sy. .. 🚶🏻COD area kemunting,selama dan sewaktu dengannya. . 🚨spec lll RXZ & 125Z/ZR -Rm300 . 🚨DINAMIK -Rm300 . 🚨RR150 - Rm330 . ❌barang preorder : POS full payment . : COD rm200 deposit . 🚓grab cepat boskiterrr,mlm minggu kompom meriah👍🏻 .. .. 4repost📸: @kroni2roda_taiping #kroni2roda_taiping . .. .. cc: @ .. #ypvs  #kroni2roda_taiping  #kronilampupetakofficial  #wilayahpermotoran  #jentera_fly  #kakylepaktown  #kamixlaju  #y15zr  #kapcaimalaya  #kapcaijahatkakitapau  #onxon  #kapcaisado  #kapcaijahat  #superkips  #jenterapadu  #kapcai  #paipon  #maluaperrr  #jentera_official_club #rxz #jiwarxz #rxzstilltheboss  #y15zr_members_official  #y15malaysia  #125zr  #135lc  #yamaha135lc  #ex5  #tenangisgood🍁  #peacejanganturun
Done SK11 😎💨🔥. #serlahkankehebatan#maluapebossku#bukanbiashebiashe#kroniy15zr#kroniysuku#yamaha#y15zrmalaysia#y150zrmalaysia#y15zrmalaya0fficial#y15zr#kapcaimalaya#kapcaisado#jenterapejuang#kakimoto#wilayahpermotoran#sukanduaroda#standardituindah
Bende boleh bersama buat apa bercerai 🤣 😅 . 📸 :@owner Follow :@mxmachine . @sparkmalaysianclub @sparksisto @sparkkedah_ @sparklangkawi @sparkjohor @sparkmelaka @sparkpahang @sparkpenang_ @kythelmet @team_y15zr_malaya @team_y15_malaya @team_y15zr_jbstyle @portbikemotorsports @y15official @y15zrbangicrew_0fficial @kronikysuku @kroni.y15zr @firacingproject @maluaperbossku  #cikdd93 #cikddandfriends #yamaha #y15 #y15malaysia #y15zr #y15zrmalaysia #teamy15zrmalaya #y15zr_members_official #y15malaya_official #sparkmalaysianclub #abgmestibelanja #moto #matmoto #minahmoto #matrempit #minahrempit #rempiit #rempit #y15zrbangicrew #firacingproject #maluaperrr #bossku #v2 #y15zrv2" (via #instarepost @AppsKottage)s
Saya selaku admin di Kapcai Motogear kami ingin memohon maaf bagi customer kami yang kurang berpuas hati dengan kami. Di sini biar saya berkongsi dengan anda semua : . . 1. Saya seorang sahaja yang akan lari untuk membuat restock barang untuk keperluan anda semua. . 2. Saya perlu mencari masa kelapangan untuk membalas whatsapp, call, insta message dan pelbagai medium lain untuk berkomunikasi dengan anda semua. . 3. Jika saya berada di luar, maka tiada sesiapa akan berada di kedai. Ini kerana admin bekerja seorang diri. . . Kami berharap anda semua boleh HUBUNGI kami dahulu sebelum datang ke kedai untuk memastikan segala urusan boleh berjalan dengan lancar. . . Terima kasih atas sokongan padu anda terhadap kami di #kapcaimotogear . Sekali lagi admin ingin memohon maaf 10 jari atas segala kesilapan atau kekurangan kami. In shaa Allah kami akan perbaiki lagi diri kami di masa hadapan. . . Tiada masa untuk ke kedai kami? Jangan risau. Nak cod boleh, bagi yang jauh nak pos pun boleh 😊 . . Sila contact saya dahulu di 0193690647 atau tekan di link atas untuk keterangan lanjut 🇲🇾 . . wasap.my/60193690647 . . #kyt #kamimatmotobukanmatrempit #helmetmurahmalaysia #y15 #r25 #r25malaysia #kapcaimalaysia #kapcaimalaya #kapcaisado #kapcaijahat #hobikamimahal #helmetrare #kaulainbangkaurare #kedaihelmet #kedaihelmetonline #onlineshop #kedaihelmetmurah #nvx #nvxmalaysia #nvx155 #nvx155malaysia #y15zr #y15malaysia
Still learning...⏳ . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . #y15zr  #young  #y15zrmalaysia  #y15zr_members_official  #kroni135lc💨  #kronikapcai  #gift  #giftideas  #giftreviewmalaysia  #giftbox  #giftreview  #generasicubprix
Wow ... Meriah nye evant SK11 ramai bungaa 🌷🌷🌷 Follow: @superkidsracing_skr TAG OWNER GENG:🚀 . . #duniapermotoran #duniaduaroda #onxon #hobikamimahal #jentera_fly #jenterakita #jentera_duaroda #jenterapejuang #kamixlaju #peminat125zr #kamitakramai #kapcaijahat #kapcaimalaya #kapcaisado #kronirempit #y15 #flynicotine #jiwamatmoto #y15malaysia #y15malaya_official #y15official #y150zrmalaysia #y15zr #y15zrmalaya_0fficial #y15zr_members_official #rxzstilltheboss #rxzmembers #kapcaisado #kronilampupetak#jangankecamsaya#siscuba
Salam mahgrib bossku .  #repost @it_almishkat · · · · 🔛❌🔛 . 🅾Follow 👉(@y15zr_v2_semalaya )👈 . 🅾Tag pic jentera v2 dan kami akan repost semula 📸🔁😜 .  #y15 #y15malaysia #y15malaya_official #y150zrmalaysia #y15official #y15zr #y15malaya #y15zr_members_official #y15movistar #y150zr #y15nismilanofficial  #team_bunga_y15zr_offical #y15malaysia#y15zr_power_official #y15zr_pelesitbiadap#y150exciter #y15zrbangicrew_official #y15malaya0fficial#jenterapejuang #y15zr_v2_malaya #team_y15zr_malaya
bokeh dulu seround  #y15zr #photography
Terima kasih support kami wahai bro2 sekalian 😉 . Follow lah ig page kami utk tahu promo terbaru dari kami . .  Follow @maegis.official . #lc150 #y15zrmalaysia #lc135 #yamaha #125cc #y15zr #yzfr125 #rs150 #125zr #rxz #kakifly #rempit #rempitselamanya #duniamotor #hobikamimahal #maegis
Tq bang tukar lampu zhipat v1 + suis 3 step + breket enkei pum bwh makan full disc ye,  wiring kami tak potong yee.,.. . .  #y15zrbangicrew #yamaha #y15zrmalaya0fficial #y150zrmalaysia #y15zr #y15malaya_official #y15malaysiacommunity #y15zr_members_official
mambang hitam ♠️ • • • • • • #mxking #mxking150 #ysuku #ysuku_malaya_official #yamahafamily #y15zr #ysukuteam🏁 #jenterapadu #jenteraduaroda
Mantap jiwa bossku #y15zr #sk11
Yamaha y15.. OK Malam owner da boleh amik yer... Nak ke simpan renggam katanya... 0137557464  #y15malaysia #y15zr #y15malaya_official #y15malaya #y15movistar #y15
SK ll kali ni dye punya meriah laen macam erkkk ishh-ll bukan biase biase ye.. 😆😎 . . . . . @rxz_members_official @jentera125offcial @y15zr_members_official @y15zrmalaya_0fficial @rxz_official_members @125zrfamilia @ex5_meranggi_offical @ex5_riderr @budak_kapcai_ @budak_video_official @sistor_idola  #kroniaraishoei  #yamaha #rxz #125zr #ysuku #y15zr #paipon #pipeon #kingdrag #musc #ecushop #thailook #sukanpermotoran #familiaridergroup #rxzmembers #wearerxzmembers #rxzmembersofficial #rxzcatalyzer #rxzmalaysia #rxzstilltheboss
Ni cover set viral tu? Kondisi cemerlanggggg tiptop ada yg berhajat nk swap? 🤣😂✅✅ #abgnyumzbikewash #yamahay15zr #y15zr #kapcaisado #kapcaiwengweng #kapcaijahat #kapcaimalaya #kroniduaroda #kroni #onxon #bossku #duniaduaroda #jenterapadu
Rakyat Melaka mmg steady...steady je stop kereta..bg laluan ktaorg ambil gambar..respect bossku!  #ky15zr  #kroniy15zr  #y15zr  #y150zr  #y15zrmalaysia  #y150zrmalaysia  #jenterakita  #kamixramai  #onxon  #gengkelompokbelakang  #exciter  #exciter150  #mxking  #mxking150
Swingarm Dragter R Y15 💥SOLD💥 Cod Cheras Kuala Loco . . . . 💢Follow: @kaylaracing  @kaylaracing @kaylaracing  http://www.wasap.my/+60179076409 http://www.wasap.my/+60179076409 http://www.wasap.my/+60179076409  Kayla Racing🇹🇭 #kayla_racing🇹🇭 #y125z #y15zr #y15zrmalaysia #y15malaysia #y15zrmalaya #peminatyamaha  #jarangoyang #y15crew #pencintaduaroda #peminatduaroda #peminat125zr #peminatrxz125z #peminatysuku #y15malaya_official #y15zr_members_official #akhiratdidepan #kingdrag #jenterapadu #jenterakita #kapcai #kapcaijahat #kapcaisado #kapcaimalaya #rxz #pejuanghighway #kapcai #kapcaijahat #kapcaisado #kapcaimalaya #kapcaiborneo #lc135 #x1r #yamahalc135
Just miss you all @yfifteenpuncakalamcommunity . Lama tak belanja ramai2 makan free.. #yfifteenpuncakalamcommunity #y15zr #ysuku #puncakalam #yamaha #malaysia #vietnam #awektiktok #gadisgadis
Smart key  #pondok_buruk#gengabah2#agvhelmets #tartaruga #misano #mxking #mxking150 #mxkingindonesia #jupiter #glove #exciter150 #y15zr #nissin #y15malaysia #gangabah2 #yamaha #y15zr #y15zrmalaya #ysuku #team_y15zr_malaya #kamixramai #kamixrasict #kamixkroni #kitabikerstiadabeza #bikerstiadadarjatkitasamamartabat #super #fly #tdr #nissin  http://Wasap.my/+60122119934 http://Wasap.my/+60122119934 http://Wasap.my/+60122119934
Belajar dari sebuah kekurangan bukan dari sebuah klebihan dsitulah kita akan kenal erti kehidupan yang sebenar 💜💙💜💙 #y15zr#y15malaysia#syaaban#ramadhan#alhamdulillah
SPIN JANGAN X SPIN. .?? @yaprider46  tag member korang yang kaki video 😎 @jentera_pejuang.co  SHARE .LIKE.COMMENT murni untuk menang baju free😊 . . . . . #ysuku #y15malaysia #kroniysuku #yamaha #y15malaya_official #y15zr #y15official #y15malaysiacommunity #awekseksimalaysia #awektudung #gadeshighway #minahmoto #minahsistor #sistoidola #sistorare #minahrempit #jenterapejuang #igersmalaysia
Terima Kasih Yang tak terhingga kepda semua Yang datang . Support kedai Kami Di Melaka Forty Four Garage. #gengtayarbesar #r15melaka #lkf #y15zr #rs150 #fortyfourgaragemelaka
Terima Kasih Yang tak terhingga kepda semua Yang datang . Support kedai Kami Di Melaka Forty Four Garage. #gengtayarbesar #r15melaka #lkf #y15zr #rs150 #fortyfourgaragemelaka
DONE TUKAR TAYAR NVX155 TQVM.  WE ARE SPECIALIST IN👇  FURTHER INFORMATION PLEASE  CONTACT 👉 017 3860061@mizi 👉🏽011 15353523 @sham  WE ARE OPEN FROM MONDAY TILL SATURDAY FROM 10.30 AM TLL 7.00 PM. CLOSE ON SUNDAY.  FIND AND LIKE US ON FACEBOOK -  #liveupdate#budaknakalmotorsport#bikers#ride#riders#yamaha#suzuki#honda#kawasaki#bmw#aprillia#ducati#ktm#mvagusta#trackday#kualalumpur#budaknakalracingteam#malaysia#nakikuttcustom#y15zr #budaknakaltowing#kedaimotor#murah2 #ahmglobalworks#srgdesignstudio
Finally, I got it.  #y15zr #cyan #strikingcyan #y15zrv2 #y15zrmalaysia #newversion #version2
beza jenama tapi tetap geng.. #rs150 #y15zr
Nak tau HARGA airbrush? Subscribe YOUTUBE Channel: "Tembikai Tube" atau KLIK link kat bio @arc.airbrush . . Pos seluruh Malaysia 🇲🇾 Nak order airbrush 📲 wasap +6017-502-6619 (Amy) . . #amyracingcrew #ex5 #kapcaijahat #y15zr #kronilampupetakofficial #rempit #lc135 #kakymotor #y15zrmalaysia #kapcaimalaya #kapcaisado #y15zrmalaysia #ysuku #hobikamimahal #pencintaduaroda #ex5lovers_official #jenterapejuang #kamixramai #125zr #rs150 #y15 #jenterakita #sukanpermotoran #yamahaexciter #yamahamalaysia #matmoto #kapcai #pencintaduaroda #y15malaysia #kakifly
Thanks for @ujenbpboyz Photograph by Cha  ON Malam Jumaat :: #batupahat #lc135 #y15zr #birthday #boy #ride #19april #april #natputhunai
No caption.. 😉🇲🇾 #y15zr  #y15official
Tq bang pasang pum botol kanan,.. . .  #y15zrbangicrew #yamaha #y15zrmalaya0fficial #y150zrmalaysia #y15zr #y15malaya_official #y15malaysiacommunity #y15zr_members_official
Setiap yang berlaku pasti ada hikmahnya Pengalaman itu penting . . . . . #aderaceker #rideon #y15zr #yamahay15zr #yamaha #yamahalover #y15zrmalaysia #y15zr_members_official #ysuku #y15zrmovistar
Cover Motor Dari Panas,Hujan dan Kecurian ===================== Promosi cover motor sesuai untuk motor anda yang hot dan hit. Kenapa perlu ada? 1. Cover warna motor anda dari luntur dek cahaya matahari. 2. Hujan pulak selepas basuh motor. 3. Cover motor anda dari jadi perhatian bila di tempat awam. 4. Dan banyak lagi. Tak rugi spend utk 1 motor anda.  Keburukan:- 1. Tiada 2. Tiada 3. Rugi kalau motor anda takde baju. Bayar sekali guna sampai bila bila. Tahan Lasak. Tak mudah Koyak. BARU Stok ada 50 sahaja.  Boleh whatsappp di 011-3231 3731 📞📱 Whatsapp Klik  www.wasap.my/601132313731 www.wasap.my/601132313731 www.wasap.my/601132313731  #akhiratdidepan #motogp #y15zr #hafizhsyahrin
Mini love for the haters  60% to complete comeback ❤️🖤 . @rempit.selamanya @budak_video_official @jelmaantownofficial @kapcai.jahat @kapcaispeedofficial @pelesitkapcaimalaya @kapcaisado @kapcaikampung @jenterapejuang @brotherskapcai.oc @pelesitrayaumalaysia2013 @_iklh2016 @team_y15zr_malaya @y15zrlegacy @ysuku46 @kroniysuku150 @ysuku_46 @y15kuningmalaysia @ysuku_malaya_official @y15zrmalaya_0fficial @peminatysuku @kapcaiwengweng @kapcaiawesome #abgidolatesco #abgxkroni #abgxsombong #ysuku #encempunyebudaxx #kamixrecist #ysukuteam #y15zr #y150zr #y15malaya_official #kapcaisado #pelesitrayaumalaysia #rs150 #rxz #125zr #kapcaimalaya #jenterakita #jentera_kapcai1 #jentera_duaroda #jenterapadu #jenteraduaroda #jenteradarat #rempit #jarangtakrempit #jarangxngam  #ysukuteam #ysuku46 #ysuku_malaya_official #jentera_fly
Kulit sudah hitam🤣Bnde boleh putih balik buat apa nk risau😂 #sk11 #serlahkankehebatan #yamaha #yamahay15zr #ysuku #jenteraduaroda #y15zr #y15malaysia #y15zr_festival #bo55ku #ysukufamilia #maluapabossku #ysuku #team_y15zr_malaya #y15zrmembers #kroniy15zr
2 roda, 1 haluan, kecapi impian bersama... #medantuankubikersclub #stpmotorsports🇬🇳 #balbol #y15zr #rs150 #lc135
READY STOCK‼️ . 🔅SAUDAGARKECIL MOTOPART 📍lokasi : 621-C jalan mat raji padang jawa shah alam ➖link location ada di bio page . www.wasap.my/60136236165 www.wasap.my/60132659582 . Stock Baru Masuk 📛Untuk Kepastian Barang Masih Ada , Direct Terus Call No Yang Tertera📛 . ‼️ITEM YANG SUDAH DIBELI TIDAK BOLEH DIKEMBALIKAN YA‼️ . URUSAN : SILA DATANG KE KEDAI 📦JAUH BOLEH DI POSKAN ♿️♿️ . #saudagarkecilmotopart #sparepartmurah #sparepartmotor #eksesorimotorsikal #didchain #partmotor #thailook #thailookindonesia #yamahaindonesia #yamahalover #kroniyamaha #kronilagenda110z #lagendainjection #y15zr #y15zr_rocket #kroni125 #y15malaya_official #125hitamoren #kapcaimalaya #kapcaisado #kapcaijahat #pejuanghighway #jenterapejuang #rxz #kakilipak #jarangjarangracing #saudagarkecilmotopartpadangjawa #kingdrag #projectfi
READY STOCK‼️ . 🔅SAUDAGARKECIL MOTOPART 📍lokasi : 621-C jalan mat raji padang jawa shah alam ➖link location ada di bio page . www.wasap.my/60136236165 www.wasap.my/60132659582 . Stock Baru Masuk 📛Untuk Kepastian Barang Masih Ada , Direct Terus Call No Yang Tertera📛 . ‼️ITEM YANG SUDAH DIBELI TIDAK BOLEH DIKEMBALIKAN YA‼️ . URUSAN : SILA DATANG KE KEDAI 📦JAUH BOLEH DI POSKAN ♿️♿️ . #saudagarkecilmotopart #sparepartmurah #sparepartmotor #eksesorimotorsikal #didchain #partmotor #thailook #thailookindonesia #yamahaindonesia #yamahalover #kroniyamaha #kronilagenda110z #lagendainjection #y15zr #y15zr_rocket #kroni125 #y15malaya_official #125hitamoren #kapcaimalaya #kapcaisado #kapcaijahat #pejuanghighway #jenterapejuang #rxz #kakilipak #jarangjarangracing #saudagarkecilmotopartpadangjawa #kingdrag #projectfi
Casing enjen hitam..casing magnet 2 lubang..senang nak adjust marking megnet..dtang skali gasket..pnp teruss...boleh rojer terusss🙌🏻 Boleh walk in kedai atau cod kl sogo 📍lokasi kedai PPR Batu Muda Call/wasap ☎️0136613656/0147350003  #y15zr_members_official  #y15malaysia  #y15zr  #y15zr_rocket  #y15zrmalaya0fficial  #y15zrmalaysia  #yamahay15zr #945performance #y15zrabahsuperofficial  #y15zrmovistar  #y15zrsouthernregionmelaka  #y15zrklangrepublicowner  #y15zrmalaya  #y15zr_rocket  #y15zr  #y15zrtranungregion  #y15zrkelantancrew
Payung bontot je dulu 😆 cc : tag owner . . FOLLOW and TAG👇🏻 . @jentera.sado @pecutanmaksima .…….............................. DM FOR PAID REVIEW 😊 ..................................... #jenterasado#rajasegenapjalan#pecutanmaksima#paidreview#y15zr#mxking150#exciter150
Casing enjen gold..dtng skali complete siap gasket..tinggal pasang je..pape bleh roger🙌🏻 Boleh walk in kedai atau cod kl sogo 📍lokasi kedai PPR Batu Muda Call/wasap ☎️0136613656/0147350003  #y15zr_members_official  #y15malaysia  #y15zr  #y15zr_rocket  #y15zrmalaya0fficial  #y15zrmalaysia  #yamahay15zr #945performance #y15zrabahsuperofficial  #y15zrmovistar  #y15zrsouthernregionmelaka  #y15zrklangrepublicowner  #y15zrmalaya  #y15zr_rocket  #y15zr  #y15zrtranungregion  #y15zrkelantancrew
Arm king drag..kaki lari yg mencari topspeed boleh la pakai arm ni💪🏻kompom mantappp  Boleh walk in kedai atau cod kl sogo 📍lokasi kedai PPR Batu Muda Call/wasap ☎️0136613656/0147350003  #y15zr_members_official  #y15malaysia  #y15zr  #y15zr_rocket  #y15zrmalaya0fficial  #y15zrmalaysia  #yamahay15zr #945performance #y15zrabahsuperofficial  #y15zrmovistar  #y15zrsouthernregionmelaka  #y15zrklangrepublicowner  #y15zrmalaya  #y15zr_rocket  #y15zr  #y15zrtranungregion  #y15zrkelantancrew
Heyy 🔥🔥🔥🔥 Follow: @superkidsracing_skr TAG OWNER GENG:🚀 @its.emyliaa . . #duniapermotoran #duniaduaroda #onxon #hobikamimahal #jentera_fly #jenterakita #jentera_duaroda #jenterapejuang #kamixlaju #peminat125zr #kamitakramai #kapcaijahat #kapcaimalaya #kapcaisado #kronirempit #y15 #flynicotine #jiwamatmoto #y15malaysia #y15malaya_official #y15official #y150zrmalaysia #y15zr #y15zrmalaya_0fficial #y15zr_members_official #rxzstilltheboss #rxzmembers #kapcaisado #kronilampupetak#jangankecamsaya#siscuba
Bakul skali kepit..siap pasangkan pon layan..kaki kepit dialu2 kan 😌  Boleh walk in kedai atau cod kl sogo 📍lokasi kedai PPR Batu Muda Call/wasap ☎️0136613656/0147350003  #y15zr_members_official  #y15malaysia  #y15zr  #y15zr_rocket  #y15zrmalaya0fficial  #y15zrmalaysia  #yamahay15zr #945performance #y15zrabahsuperofficial  #y15zrmovistar  #y15zrsouthernregionmelaka  #y15zrklangrepublicowner  #y15zrmalaya  #y15zr_rocket  #y15zr  #y15zrtranungregion  #y15zrkelantancrew

Loading