Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#weddinggift

Posts tagged as #weddinggift on Instagram

2.189.712 Posts

Begitu ramai wanita yang sukakan bunga sakura.  Bila tanah latar + dicampurkan dengan bunga sakura, warna pink yang sangat lembut + ditambah lagi ada gold line di sekelilingnya.  Ini lah yang mencairkan hati para suri-hubby.  Kami sentiasa mencari set mewah TETAPI MAMPU MILIK dan sangat tahan lasak. Bukan sekadar cantik untuk hiasan tetapi cantik dan boleh dilasak-lasak pada setiap hari untuk yang tersayang.  SET VANTAGE DELUXE . . ✔Koleksi set hidangan dari porcelain halus deluxe yang berkuali tinggi. . . ✔Ringan, lutsinar, tahan luntur, tahan lasak, tahan sumbing. . . ✔Rekaan motif yang unik dan pelbagai ditambah dengan sentuhan keemasan kandungan emas tulen yang sesuai dijadikan sebagai penghias sajian untuk keluarga atau meraikan tetamu dan rakan2. . . 👉Set minum  1 jug berpenutup 6 gelas . . share boleh tak😍😍, sharing is caring. Tq sportingggg, muah muah muah 😁 . . READY STOCK ✔cash shj --------------------------------------------- Wasap kak Q : www.wasap.my/601158522248  Pm fb Q Corelle N Collecton . . . 📣📣📣📣testimoni customer kami di ig kedaiqisha. Sbb kami xsempat nak letak di ig ni. Tq tq tq di atas kepercayaan anda. ✔hashtag blh klik link di bio. ♥️😍 . . . . #vantageoffer #corellemurah #visionmalaysia #vantagemurah #vantagevinnaseries #vantagemurah #pingganmangkukonline #bagoriginal #pingganmangkukmurah #pinggancorelle #vantagenewyearpromo2017 #luminarc #buysellsingapore #periukvantagemurah #vantagemalaysia #kutubarangandapur #ikeamalaysia #luminarcmalaysia #dendamaurora #tupperwarelelong #vantagecookware #putrajaya #bruneionlinesellers #weddinggift #bagoriginal #ikeamalaysia #bruneionlinestore #coac
Terima Kasih atas Kepercayaanya...... Menerima Jasa Design dan Cetak untuk segala Keperluan.... Harga Bersahabat bisa di sesuaikan..... ayo tunggu apa lagi disini tempat onlineshop terpercaya insha alloh amanah.... 😄  info / order  wa : 081 567890 104 (fast response) line : @anggadesign (pakai @) Maaf tidak balas comment & dm silakan  hub wa / line diatas untuk info lebih lanjut 😉  @anggadesign @anggadesign #jasadesign #jasadesigncustom #box #boxbandung #boxsatuan #customedesign #custombox #ekslusif #ekslusifbox #hardboxbandung #hardboxmurah #hardboxsatuan #packagingdesign #gift #wedding #weddinggift #engangement #bridesmaiddress #braidstyles #brides #bandung #jakarta #banten #yogyakarta #jabodetabek #jawabarat
Need help getting the bride and groom a wedding gift? Check out this helpful tool to get you started!! #giftlist #weddinggift #wedding #moneysavor #bride #groom 💌🎁👌🍽
Sign frames all finished up, now they head off to get decals applied.  Long one is 36x24 tall one is 24x20. These turned out really good, I'll deliver them tomorrow. #woodshoplife #woodsigns #pictureframes #creativewood #holidaydecor #weddingsigns #weddinggift
Begitu ramai wanita yang sukakan bunga sakura.  Bila tanah latar + dicampurkan dengan bunga sakura, warna pink yang sangat lembut + ditambah lagi ada gold line di sekelilingnya.  Ini lah yang mencairkan hati para suri-hubby.  Kami sentiasa mencari set mewah TETAPI MAMPU MILIK dan sangat tahan lasak. Bukan sekadar cantik untuk hiasan tetapi cantik dan boleh dilasak-lasak pada setiap hari untuk yang tersayang.  SET VANTAGE DELUXE . . ✔Koleksi set hidangan dari porcelain halus deluxe yang berkuali tinggi. . . ✔Ringan, lutsinar, tahan luntur, tahan lasak, tahan sumbing. . . ✔Rekaan motif yang unik dan pelbagai ditambah dengan sentuhan keemasan kandungan emas tulen yang sesuai dijadikan sebagai penghias sajian untuk keluarga atau meraikan tetamu dan rakan2. . . 👉Set mkn mlm 16 unit  1 mangkuk nasi 6 pinggan mkn nasi 6 pinggan utk kuah 2 mangkuk sup 1 pinggan bujur =16pcs . . 👉Set minum petang 20 unit  1 teko berpenutup 6 cwn 6 piring 6 piring kuih = 20pcs . . share boleh tak😍😍, sharing is caring. Tq sportingggg, muah muah muah 😁 . . READY STOCK ✔cash shj --------------------------------------------- Wasap kak Q : www.wasap.my/601158522248  Pm fb Q Corelle N Collecton . . . 📣📣📣📣testimoni customer kami di ig kedaiqisha. Sbb kami xsempat nak letak di ig ni. Tq tq tq di atas kepercayaan anda. ✔hashtag blh klik link di bio. ♥️😍 . . . . #vantageoffer #corellemurah #visionmalaysia #vantagemurah #vantagevinnaseries #vantagemurah #pingganmangkukonline #bagoriginal #pingganmangkukmurah #pinggancorelle #vantagenewyearpromo2017 #luminarc #buysellsingapore #periukvantagemurah #vantagemalaysia #kutubarangandapur #ikeamalaysia #luminarcmalaysia #dendamaurora #tupperwarelelong #vantagecookware #putrajaya #bruneionlinesellers #weddinggift #bagoriginal #ikeamalaysia #bruneionlinestore #coachmy
Are you loking for 😍#homemadecookies for your #christmasgifts? Yes this is one of the unique and #specialgift  you can give to your love ones ❤. Our #homemadecookies #preservativefree, #nomilk, #noeggs, #nonuts. Only packet only RM8. Visit LeesCookie.com and get one today!  #creativegifts #christmasgifts #christmasgiftsideas #christmasgiftideas #nopreservatives #buttercookies #cookiebutter #giftideas #birthdaygifts #lovelygift #doorgift #doorgiftkahwin #doorgiftweddingmalaysia #doorgiftwedding #eventgifts #eventgift #eventdoorgift #weddingdoorgift #weddinggift #weddinggifts
3D art ✅Run your hand across? YES ✅Feels rough & smooth? YES ✅Changes depending on perspective? YES  Would you GIFT IT or KEEP IT?  Get this print and other fine art in my link. ☝🏼 #3dart  #artsfuse  #thankmelater  #artcurator  #interiordesigner  #naturelovers  #giftideas  #wetandwild  #drippin  #happybirthday  #giftideas  #weddingphotographer  #sandybeach  #bowtiesarecool  #diamondrings  #beautifulview  #3dmodelling  #homedesigner  #homegoods  #businessman #weddinggift  #artpop  #artporn  #artlovers  #dmfordetails  #commissionsopen  #itsthewalldotcom  #arelenebraddock
Looking for a special offer of a luxury bracelet? Salvatore Donati with Swarovski stones comes with a 3.35 Carats Emerald luxurious bracelet and 925 sterling silver with 50$ OFF !! This elegant green Emerald bracelet features sparkling round-cut birthstone crystals, prong set for a dazzling look. Finished in silver tone and  secures with a box clasp.  Available on salvatoredonati.com Limited Stock  #diamondbracelet #emeraldbracelet #bracelet #bracelets #muslimwedding #luxury #ukwedding #luxurywedding #luxurywomen #luxuryshopping #handmadejewellery #hijabifashion #hijabjewelry #crystaljewelry #luxuryjewellery #asianbride #ukbrides #usabride #muslimjewelry #bangle #kundankada #anniversarygift #emerald #diamond #weddinggift #kada #weddingjewelry #luxurybracelet #crystalbracelet #bhfyp
Undangan dan souvenir pernikahan unik harga murah koleksi izzazulfa store Bahan kain spunbond 75gsm dan kain blacu yang tebal,kuat dan ramah lingkungan Harga mulai Rp3500an (bisa nego jika order banyak),sudah free desain dan plastik packaging Ukuran standart 23cm x 30cm (NB : boleh request ukuran,warna dan motif kain sesuai kebutuhan) Minat atau info silahkan kontak melalui WA/sms : 085226811459 Email : izzazulfasweet@gmail.com #undangan#undanganpernikahan#undanganpengantin#undanganmurah#undanganunik#undanganistimewa#undanganartis#undanganzamannow#undangankekinian#undanganjawa#undanganvintage#undangankudus#undanganjakarta#undangankhitan#grosirundangan#souvenir#souvenirpernikahan#souvenirtas#souvenirdompet#souvenirpouch#dompetkosmetik#souvenirblacu#souvenirmurah#souvenirlucu#souvenirkekinian#souvenirzamannow#weddingsouvenir#weddingcard#weddinggift#totebagsouvenirmurah
Gorgeous Bridal Look @natalie_suppiah Photography by @naoualfotografie MUAH @dressyourlook
Lavanta konseptine uygun hazırlamış oldugumuz kahve setleri💜 @kardelen055 Unsere Kaffeesets, die auch dem Lavendel Motto angepasst wurden🙈 #lavendel #lavantasisesi #lavantahediyelik #banyotuzuşişe #banyo #badesalz #weddinggift #bathtime #bathsalt #bathsalts #lavendar #lavantakesesi #lavantahediyelik #gastgeschenke #gastgeschenk #kahvefincanı #türkkahvesi #gastgeschenkefürjedenanlass #kahvehediye #kahvehediyesi
Today’s the day: come out and see us at the Candy Cane Craft & Gift Expo! 🎄🎁 —— Sunday 12/16: Candy Cane Craft & Gift Expo • 10 am - 3 pm • Rosemount, MN —— Saturday 12/22: OMNI Brewing Craft Fair • 12 pm - 3 pm • Maple Grove, MN —— #walnutstreetww #woodworking #whitebearlake #minnesota #shoplocal #wood #maker #homemade #madeinminnesota #woodworker #diy #woodworkingcommunity #woodgrain #handmade #cuttingboard #hardwoods #madeinmn #tools #build #carpenter #builder #kitchendecor #homedecor #stylish #weddinggift #etsysellersofinstagram #mancave #weddingregistry
Mis kokulu lavanta özlü banyo tuzu hediyeliklerimiz sevgili Kardelen ve Ozan için hazırlandı💜😍 @kardelen055 bu soguk havalarda konuklarınıza banyo tuzu hediye etmeye ne dersiniz?Unsere Reagenzgläschen mit Lavendel Badelsalz gefüllt💜 Perfekt für eure Gäste an den kalten Tagen zum Entspannen☺️ Wir wünschen Kardelen & Ozan alles Liebe💕💜#lavendel #lavantasisesi #lavantahediyelik #banyotuzuşişe #banyo #badesalz #weddinggift #bathtime #bathsalt #bathsalts #lavendar #lavantakesesi #lavantahediyelik
Mau kondangan? Ngado gelas udah terlalu mainstream? Bisa dicoba nih. Jerapah couple dengan tema ala-ala wedding. Ukuran boneka 10cm. Bisa request sesuai selera. Start from 40K ya kak. Mau dibuat lebih wah juga bisa. Request aja😘 . .#kadopernikahan #weddinggift #jerapahcouple #jerapahwedding #bonekamurah #bonekamurahwonosobo #landgifts_ #bonekacouplemini #weddinggiftmurah #weddinggiftmurahwonosobo #weddinggiftmurahjawatengah
Mau kondangan? Ngado gelas udah terlalu mainstream? Bisa dicoba nih. Doraemon couple dengan tema ala-ala wedding. Ukuran boneka 10cm. Bisa request sesuai selera. Start from 40K ya kak. Mau dibuat lebih wah juga bisa. Request aja😘 . . .#kadopernikahan #weddinggift #doraemoncouple #doraemonwedding #bonekamurah #bonekamurahwonosobo #landgifts_ #bonekacouplemini #weddinggiftmurah #weddinggiftmurahwonosobo #weddinggiftmurahjawatengah #doraemoncouplemurah #doraemonmini
Hasrat Tinggi. untuk belajar glass lettering 😅  Bersatu padu dalam Bhinneka Tunggal Aksara ✍️ Belajar dari mas @afantype 🙏 . . . . . . . #glasslettering #letteringart #letteringindonesia #letteringdaily #dailyart #dailyarts #dailylettering #weddinggift #kaligrafi #kaligrafina #belmenid ##bhinnekatunggalaksara #calligraphyart #calligraphylove #calligrapher #calligraphyindonesia
Keep it hot. 🔥 Keep it cold. ❄️ Our 20oz tumblers do both!
GIVEAWAY Time!  Wooo! Made it to 500 followers! Now giving this sweet Flask to a new Home. Easy to Win! •just Follow Me! And Like this post! Share with 2 friends! You can enter AS often as you Like! • Winner chosen on 12/20! . . #merrychristmas #potterygiveaway #potterygift #stonewareflask #flask #barware #handmade #handbuiltceramics #handbuiltbottle #giftsforhim #weddinggift #holidayseason #holidaygift #pottersofinstagram #instapottery #instagiveaway #freestuff #sharethelove #giveaway #500followers #thankful #grateful #happy #ceramicsofinstagram
I did a thing. I was a featured artist in the RAWk Holiday Atlanta Show. Pretty cool. Pretty causal. No big deal. _______________________________________________________  If you like my artwork, be sure to follow my art account @midnightjoedesigns
Dari pada abadi di handphone  numpuk , trus del pas memori penuh , mending Cetak polaroid nya. Harga mulai 500 rupiah .  #polaroid #polaroidmurah #cetakpolaroidmurah #cetakpolaroidmurmer #polaroidmantup #polaroidlamongan #polaroidmalang  #polaroidgresik #polaroidmojokerto #birthdaygift #weddinggift #lfl #fff #flf #llli
@mukakayu Happy Anniversary😘 - Presently by Mukakayu Project Jakarta - Customer Service Line: mukakayu WA : 083808158026 . . . #mukakayu #project #stencil #art #wood #woodworking #graduation #kadowisuda #engagement #anniversary #love #weddinggift #happybirthday #ulangtahun #kadoulangtahun #ilustrasifoto  #relationship #kayupallet #rusticgifts #specialgift #giftideas #natural #jatibelanda #handmade #jakarta #pajanganmukakayu
Dari pada abadi di handphone  numpuk , trus del pas memori penuh , mending Cetak polaroid nya. Buruan cuman 500 rupiah .  #polaroid #polaroidmurah #cetakpolaroidmurah #cetakpolaroidmurmer #polaroidmantup #polaroidlamongan #polaroidmalang  #polaroidgresik #polaroidmojokerto #birthdaygift #weddinggift #lfl #fff #flf #llli
@mukakayu Happy Anniversary❤️ - Presently by Mukakayu Project Jakarta - Customer Service Line: mukakayu WA : 083808158026 . . . #mukakayu #project #stencil #art #wood #woodworking #graduation #kadowisuda #engagement #anniversary #love #weddinggift #happybirthday #ulangtahun #kadoulangtahun #ilustrasifoto  #relationship #kayupallet #rusticgifts #specialgift #giftideas #natural #jatibelanda #handmade #jakarta #pajanganmukakayu
Customised handmade toasting glasses🥂 Make upon order 手工制作敬酒杯 🍷  Please contact us for details 😍 *Only face to face delivery within Singapore 🇸🇬 📦 *Special arrangement for delivery to Kuala Lumpur 🇲🇾 #weddingtoastingglasses #handcraftedwedding  #toastingglassesforthewedding #weddinggift  #weddinggiftideas #singaporebrides #handcraft #handcrafted #klbrides #香槟杯 #敬酒杯
Dari pada abadi di handphone  numpuk , trus del pas memori penuh , mending Cetak polaroid nya. Buruan harga mulai 500 rupiah .  #polaroid #polaroidmurah #cetakpolaroidmurah #cetakpolaroidmurmer #polaroidmantup #polaroidlamongan #polaroidmalang #polaroidbalongpanggang #polaroidframe #polaroidgresik #polaroidmojokerto #birthdaygift #weddinggift #lfl #fff #flf #lll
Used my book from @peerme this morning to introduce the boys to Walter Anderson #mississippi #walteranderson #artists #ellendouglas #friends #weddinggift  #authorsofinstagram
Girl, yessss! If you ask me, Leigh of is @sewingupdreams is the queen bee of wedding gift giving. She whipped up this #perfectlyplaidquilt for a lucky couple as they celebrate their big day. I can just imagine the look on their faces, it’s gonna be good. Forget the casserole dishes and give me all the quilts - this gift will last a lifetime! Double tap if you’d love to open up a gift like this quilt. ❤️🙋🏽‍♀️🙋🏽‍♀️ . . . #weddinggift #quilt #farmhouse #quiltsofinstagram #blackandwhite
@mukakayu Mau cari kado? Bikin jam dinding dari Mukakayu Project ajaaa☺️ - Presently by Mukakayu Project Jakarta - Customer Service Line: mukakayu WA : 083808158026 . . . #mukakayu #project #stencil #art #wood #woodworking #graduation #kadowisuda #engagement #anniversary #love #weddinggift #happybirthday #ulangtahun #kadoulangtahun #ilustrasifoto  #relationship #kayupallet #rusticgifts #specialgift #giftideas #natural #jatibelanda #handmade #jakarta #jamukakayu
แพ็คๆๆ เพิ่งได้2โล55+ 🎁 รับทำของขวัญ ของชำร่วย รับผลิตตามออเดอร์ รับทำแบรน ไม่จำกัดจำนวน ทำตามงบประมาณได้ค่ะ 💖มีหน้าร้าน สามารถนัดเข้ามาชมและเลือกซื้อสินค้าและคุยรายละเอียดได้นะคะ😊ร้านอยู่วิภาวดี22ค่ะ ติดต่อสอบถามและสั่งซื้อสินค้า ได้ที่ 🍎Fanpage : aura garden soap ,aura genesis ติดต่อผ่านได้ทั้ง2อันค่ะ แอดมินคนเดียวกันค่ะ  Line id aura.genesis  #handmade#soapcake#soap#gift#cupcake #giftset#แต่งงาน#cake#aura#packing#giftset#gifts#coldprocess#soapshare#soapmaking #weddinggift#free#sale#promotion#รังไหม #สบู่แฮนเมด#สบู่จิ๋ว#สบู่ออแกนิค#สบู่#ของชำร่วย #สบู่ธรรมชาติ#โดนัท#donut#เค้ก#ของขวัญ
แพ็คๆๆ เพิ่งได้2โล55+ 🎁 รับทำของขวัญ ของชำร่วย รับผลิตตามออเดอร์ รับทำแบรน ไม่จำกัดจำนวน ทำตามงบประมาณได้ค่ะ 💖มีหน้าร้าน สามารถนัดเข้ามาชมและเลือกซื้อสินค้าและคุยรายละเอียดได้นะคะ😊ร้านอยู่วิภาวดี22ค่ะ ติดต่อสอบถามและสั่งซื้อสินค้า ได้ที่ 🍎Fanpage : aura garden soap ,aura genesis ติดต่อผ่านได้ทั้ง2อันค่ะ แอดมินคนเดียวกันค่ะ  Line id aura.genesis  #handmade#soapcake#soap#gift#cupcake #giftset#แต่งงาน#cake#aura#packing#giftset#gifts#coldprocess#soapshare#soapmaking #weddinggift#free#sale#promotion#รังไหม #สบู่แฮนเมด#สบู่จิ๋ว#สบู่ออแกนิค#สบู่#ของชำร่วย #สบู่ธรรมชาติ#โดนัท#donut#เค้ก#ของขวัญ
แพ็คๆๆ เพิ่งได้2โล55+ 🎁 รับทำของขวัญ ของชำร่วย รับผลิตตามออเดอร์ รับทำแบรน ไม่จำกัดจำนวน ทำตามงบประมาณได้ค่ะ 💖มีหน้าร้าน สามารถนัดเข้ามาชมและเลือกซื้อสินค้าและคุยรายละเอียดได้นะคะ😊ร้านอยู่วิภาวดี22ค่ะ ติดต่อสอบถามและสั่งซื้อสินค้า ได้ที่ 🍎Fanpage : aura garden soap ,aura genesis ติดต่อผ่านได้ทั้ง2อันค่ะ แอดมินคนเดียวกันค่ะ  Line id aura.genesis  #handmade#soapcake#soap#gift#cupcake #giftset#แต่งงาน#cake#aura#packing#giftset#gifts#coldprocess#soapshare#soapmaking #weddinggift#free#sale#promotion#รังไหม #สบู่แฮนเมด#สบู่จิ๋ว#สบู่ออแกนิค#สบู่#ของชำร่วย #สบู่ธรรมชาติ#โดนัท#donut#เค้ก#ของขวัญ
Charging Dock His and Hers iPhone iPad Tablet Wood Stand Android s s Wedding Engagement Couple Personalized Engraved 📷 @leftcoastoriginal  https://www.etsy.com/listing/483377953 https://www.etsy.com/shop/leftcoastoriginal ... ... #electronicsaccessories #dockingstands #dockingstations #chargingdock #tabletstand #ipadaccessories #iphoneaccessories #hisandhers #techgift #men #dad #stuffer #engraved #personalizedgift #weddinggift #techie #art #style #design #love #handmade #etsyseller #etsyshop #etsyfinds #etsy
แพ็คๆๆ เพิ่งได้2โล55+ 🎁 รับทำของขวัญ ของชำร่วย รับผลิตตามออเดอร์ รับทำแบรน ไม่จำกัดจำนวน ทำตามงบประมาณได้ค่ะ 💖มีหน้าร้าน สามารถนัดเข้ามาชมและเลือกซื้อสินค้าและคุยรายละเอียดได้นะคะ😊ร้านอยู่วิภาวดี22ค่ะ ติดต่อสอบถามและสั่งซื้อสินค้า ได้ที่ 🍎Fanpage : aura garden soap ,aura genesis ติดต่อผ่านได้ทั้ง2อันค่ะ แอดมินคนเดียวกันค่ะ  Line id aura.genesis  #handmade#soapcake#soap#gift#cupcake #giftset#แต่งงาน#cake#aura#packing#giftset#gifts#coldprocess#soapshare#soapmaking #weddinggift#free#sale#promotion#รังไหม #สบู่แฮนเมด#สบู่จิ๋ว#สบู่ออแกนิค#สบู่#ของชำร่วย #สบู่ธรรมชาติ#โดนัท#donut#เค้ก#ของขวัญ
แพ็คๆๆ เพิ่งได้2โล55+ 🎁 รับทำของขวัญ ของชำร่วย รับผลิตตามออเดอร์ รับทำแบรน ไม่จำกัดจำนวน ทำตามงบประมาณได้ค่ะ 💖มีหน้าร้าน สามารถนัดเข้ามาชมและเลือกซื้อสินค้าและคุยรายละเอียดได้นะคะ😊ร้านอยู่วิภาวดี22ค่ะ ติดต่อสอบถามและสั่งซื้อสินค้า ได้ที่ 🍎Fanpage : aura garden soap ,aura genesis ติดต่อผ่านได้ทั้ง2อันค่ะ แอดมินคนเดียวกันค่ะ  Line id aura.genesis  #handmade#soapcake#soap#gift#cupcake #giftset#แต่งงาน#cake#aura#packing#giftset#gifts#coldprocess#soapshare#soapmaking #weddinggift#free#sale#promotion#รังไหม #สบู่แฮนเมด#สบู่จิ๋ว#สบู่ออแกนิค#สบู่#ของชำร่วย #สบู่ธรรมชาติ#โดนัท#donut#เค้ก#ของขวัญ
Alhamdulillah, nutella pod meleleh kitaa pun dah sampai ke Gunung Ledang dengan selamat 😍🤤😋 . Siapa peminat nutella kat sini ? 😍 boleh la cuba kami punya nutella pod meleleh ni 🤤 Sekali cuba mesti termimpi mimpi lepas ni 😍 . Hampa nak tau apa yang paling best dengan nutella pod meleleh kami ni ? Kami menggunakan 💯 pure nutella tau 😋 .  Apa yang penting ? “Kepuasan pelanggan, keutamaan kami 💕” Masih belum terlambat yang mana nak order tu 😘 . Untuk engagement/wedding gift, party gift, door gift, events & lain lain pun kita ada sediakan💃🏻 . 💸 16pcs : RM19 . . So apa tunggu lagi, meh la order dengan una 😋  For any inquiries/Order Kindly Whatsapp Us ☺️👇🏻 📲 +6012-221 3959 (Una) 📲 +6013-539 7920 (Nurul)  #webakedfreshlyforyou #podnutellamurah #nutellapodcookies #cookiessedap #cookiesmurah #chocolatechipcookies #vanillacookies #oreocookies #cookieslovers #produkanakmuda #dijaminhalal #doorgift #weddinggift #sayajualcookies #putrajaya #cyberjaya #bangi #kajang #alorstar #jitra
แพ็คๆๆ เพิ่งได้2โล55+ 🎁 รับทำของขวัญ ของชำร่วย รับผลิตตามออเดอร์ รับทำแบรน ไม่จำกัดจำนวน ทำตามงบประมาณได้ค่ะ 💖มีหน้าร้าน สามารถนัดเข้ามาชมและเลือกซื้อสินค้าและคุยรายละเอียดได้นะคะ😊ร้านอยู่วิภาวดี22ค่ะ ติดต่อสอบถามและสั่งซื้อสินค้า ได้ที่ 🍎Fanpage : aura garden soap ,aura genesis ติดต่อผ่านได้ทั้ง2อันค่ะ แอดมินคนเดียวกันค่ะ  Line id aura.genesis  #handmade#soapcake#soap#gift#cupcake #giftset#แต่งงาน#cake#aura#packing#giftset#gifts#coldprocess#soapshare#soapmaking #weddinggift#free#sale#promotion#รังไหม #สบู่แฮนเมด#สบู่จิ๋ว#สบู่ออแกนิค#สบู่#ของชำร่วย #สบู่ธรรมชาติ#โดนัท#donut#เค้ก#ของขวัญ
Yesterday, it is a sunny day. All guests and bride & groom are enjoy the wedding ceremony in Ma Wan. Hope they are happy together forever!! Happy for them!! #wedding #ceremony #groom #weddingphotography #bride #bridegroom #bridesmaidgifts #gift #giftideas #giftsforher #giftsforhim #hk #hongkong #handmade #diy #photography #photooftheday #photos #couple #weddinggift
Satin ribbon rose bridal bouquet💍💐 bespoke made to order just how you like ☺. Each rose is handmade individually by myself and then carefully assembled. Beautiful keepsake of your big day, to cherish forever😊🌹 #satinbouquet #satinrose #satinroses #ribbonroses #bridalbouquet #ribbonbouquet #rosebouquet #redroses #bridal #wedding #flowers #roses  #fabricbouquet #handmadeflowers #satinrose #fabricrose #satinroses #weddingbouquet  #homedecor #gift #personalisedgift #embellished  #handdecorated #handdesigned #weddinggift #marriage #art #artwork #artsandcrafts #photography #embellished #artwork #decor #keepsake
One of my first incursions in product design, using materials that I love and designing for Port wine, a product that represents my city and the Douro region in the world.  CEPA is a Port wine bottle coaster, that was originally designed as a personalized gift to a cousin, that is a huge Port wine fan. A product that aspires to be a further contribution to the encouragement of new presentation and serving rituals that should be exclusive of #port. The support is a #cylinder made of one single piece of one of these materials - solid #wood or #cork - both strongly related to the identity of this wine and the Douro Valley, in which two connected cavities are cut out. One of the cavities is dimensioned to fit the #bottle. The other is designed to land the #stopper, in a way the cork does not touch the support itself. Supported by: Museu do Douro  Orders/ inquiries to mail@pedrogeraldes.com. More images at www.pedrogeraldes.com  #cepa #corkedition #bottlecoaster #suportedegarrafas #portwine #port #vinhodoporto #douro #cork #corkdesign #cortiça #darkcork #design #productdesign #designdeproduto #weddinggift #christmasgift #giftsuggestion #mensproducts #mensgift #clinicadearquitectura #pedrogeraldes  Photos: Alexandre Delmar
“Sisterhood is Powerful” 🌟 Congratulations and Thank You our pretty bride Cynthia and her lovely sisters for the photo reference💗 . . #blissbrideandbridesmaids For more information or appointment: inbox/WhatsApp / Call ☎️+852 6418 1493 #blissbrideandweddinghk#blissbrideandbridesmaids bridesheadpiece#bridesmaids#bridesmaidsdress#headpiece#handmadeheadpiece##wedding#brideandbridesmaids#新娘頭飾#伴娘裙#姊妹裙#姊妹裙專門店#姊妹裙專賣#blingbling#chocker#partydress#annualdinner#weddingparty#prewedding#註冊#weddingaccesories#weddinggift#giftbox #offshoulderdress #offshouldertop#hkwedding#hkbridesmaid#hkbridesmaiddress @brideandbreakfasthk @wedfolks @brideunionhk
Model - Presiana Valkanova
%100 orjinal bambum bayisi olarak sizler için seçiyoruz. Bambu porselen olarakta artık sofralarınızda olacak. Bu gruptan bir kaçtane ürünü sizinle paylaşmak istedik 😎 😍 . 🎋9 parça kahvaltı seti 119₺ 🎋11 parça kahvaltı seti 119₺ 🎋Terayağlık 65₺ 🎋Oval kapaklı sunum kabı 109₺ 🎋Oval standlı çatallı sunum kabı 69₺ . 📦 Kargoda oluşabilecek kırık hasarlar tarafımızdan karşılanmaktadır. ↔️ Arızalı yada defolu ürünlerin geri gönderimi anlaşmalı kargo ile kabul edilir. Bilgi İçin lütfen dm’den ulaşınız. 🎁 Kargo teslim süresi şehire göre 1-4 iş günüdür. ‼️Kargo ücreti en düşük 14₺’dir. 💸Havale, EFT için bilgi alabilirsiniz. 🚫100₺ üzeri kapıda ödeme imkanı 🚪Kapıda ödeme bedeli 8₺’dir. 📦 Kargo ücreti alıcıya aittir. ⛔️ Kapıda ödemeli alımlarınızda ürünü açılıp kontrol edilmez. Ödemeyi yapmadan kargo teslimatı yapmaz. 📱Sipariş ve bilgi almak için dm’den ulaşabilirsiniz. 🖥www.gfsmore.com adresinden güvenli alışveriş yapabilirsiniz. #bambu #cocobambu #bambumtr #mutfakbecerileriniz #kahvaltınınmutluluklabirilgisiolmalı #bambum #bambumstore #sunum #sunumaşkı #sofrasunumu #ahşap #sunumonemli  #sunumduragi #sunumsayfasi #kampanya #hediye  #kahvaltı #mutluluk #mutfak #mutfakgram #instasunum #coffee #porselen #bambuporselen #taşev #gift #gifts #weddinggift #giftsandmore #gifts&more
حلم زفافك في حديقة ساحرة أصبح الآن ممكناً. احجزي حفل زفافك مع جزيرة النور واستمتعي بخدمات الضيافة الراقية من الجواهر في أجواء لا تنسى. للمزيد من المعلومات: 5067000-06  Fancied your wedding to be in a magical garden? Al Noor Island and Al Jawaher’s new partnership can make your dream come true! Book your upcoming big day at Al Noor and enjoy your favorite luxurious catering services by JRCC at discounted rates! For more information call: 06-5067000  @alnoorisland 📷 @barajeel.studio  #wedding #weddinginspiration #dubai #sharjah #insharjah #mydubai #ajman #uae #weddingdress #weddingday #weddingphotography #weddingflowers #weddingdetails #weddinggown #weddingday #weddings #weddingflowers #weddingdetailshots#brides#uae#weddingblog#photoshootideas#photooftheday#instagramer#instagood#weddinggift#weddingstyle
Thank you for preparing a very thoughtful gift @la_lune and @wgunawann • • The gift was actually very unique (as well as the souvenirs for the guests). All are made by some social enterprises: - the brown pouch was handsewn by women (mostly are underpriviledged). And also the unique souvenirs, the rosella tea. These are prepared bu @muntigunungcse ❤️ - the green yellow pouch was made by @sowingroom - it’s  from upcycled fabric from local designers and handsewn by abused/trafficked domestic workers - the lavender eye patch, the pillow spray  and the bag are prepared by @utamaspice • • • And also thank you for giving us the opportunities and chances to help u guys in preparing all the wedding! Hope you guys enjoyed every single of your wedding day, same like we also did ❤️ I can only wish you a lifetime happiness and love, hoping you will enjoy the rollercoaster ride in your marriage too ❤️ • • • #weddinghampers #weddinggift #socialenterprise #utamaspice #sowingroom #muntigunung
Need the perfect wedding or engagement party gift? These Champagne flutes are beautiful and come in a variety of colors!  #glasshalffullgifts #customwineglass #glitter #champagne #champagne🍾 #champagneglass #gift #wedding #weddinggift #weddingday #engagement #engagementgifts #handmade #unique #uniquegifts
Beautiful "Gayatri Mantra" silver earrings 👍👍 Flaunt your Style, Be The Trendsetter . Price : Rs 190 😍😍🤗🤗🌼🌼🌼🌼. . Mention your friends in comment below so you & your friends both will get 10% extra discount on shopping @moltbox. . Whatsapp us on +91-8368283732 for placing order or more details 😍😍😍 . Comment or Direct Message us to place order for this today. .  #earringlove #earringssale #ambaniwedding #jaipur #anklets #ankletlove #deepveer #shraddakapoor #deepikapadukone #ishaambani #weddinglook #kundanearrings #priyankanick #deepveer #taimur #eveninggown #stonejewellery #jewellery #fashionjewellery #artificialjewellery #imitationjewellery #formaljewellery #officejewellery #weddinggift #moltbox #weddinglook #earrings #indianweddinglook #sisterofbride
Uma caixinha delicada com mini manual carinhoso para padrinhos... 💕 Para se apaixonar ao receber  Lembrancinhas e convites personalizados feitos a mão 🌐 www.elo7.com.br/florabee 📱(21) 992213-624  #produtofeitoamãoflorabee
“Sisterhood is Powerful” 🌟 Congratulations and Thank You our pretty bride Cynthia and her lovely sisters for the photo reference💗 . . #blissbrideandbridesmaids For more information or appointment: inbox/WhatsApp / Call ☎️+852 6418 1493 #blissbrideandweddinghk#blissbrideandbridesmaids bridesheadpiece#bridesmaids#bridesmaidsdress#headpiece#handmadeheadpiece##wedding#brideandbridesmaids#新娘頭飾#伴娘裙#姊妹裙#姊妹裙專門店#姊妹裙專賣#blingbling#chocker#partydress#annualdinner#weddingparty#prewedding#註冊#weddingaccesories#weddinggift#giftbox #offshoulderdress #offshouldertop#hkwedding#hkbridesmaid#hkbridesmaiddress @brideandbreakfasthk @wedfolks @brideunionhk
Uma caixinha delicada com mini manual carinhoso para padrinhos... 💕 Para se apaixonar ao receber  Lembrancinhas e convites personalizados feitos a mão 🌐 www.elo7.com.br/florabee 📱(21) 992213-624  #produtofeitoamãoflorabee
Um engradado romântico com temperinho e mini manual carinhoso para padrinhos... 💕 Para se apaixonar ao receber  Lembrancinhas e convites personalizados feitos a mão 🌐 www.elo7.com.br/florabee 📱(21) 992213-624  #produtofeitoamãoflorabee
Christmas gift goals 🎄❤️. These beautiful infinity roses are a great gift idea for Christmas. The gift that will last for years. This weekend is the last chance to order for guaranteed Christmas delivery. Message now to order.
Semoga yang like dan komen bulan ini bisa cepat mempunyai momongan.,. Amiin  Bayi lucu, sehat dan menggemaskan menjadi harapan suami istri yang sudah menikah untuk menjadi penerus keturunan - Untuk bunda yg menantikan kehamilan, tetap semangat terus ikhtiar, do'a dan tawakal. Segera konsultasikan keluhan bunda. ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Dapatkan info seputar kesehatan organ kewanitaan atau tentang keterlambatan kehamilan. #regrann ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Follow:  @solusi.cepat.hamil.real @solusi.cepat.hamil.real @solusi.cepat.hamil.real @solusi.cepat.hamil.real 🏥Untuk 'mendapatkan' info kesehatan, Program hamil, Kecantikan, Diet. ️✔ contact person :  Wa: 0895614653290  #wedding #prewedding #pregnant #weddingdress #weddingday #weddingfun #weddings #weddingdetails #weddingtime #weddinggift #weddinghair #weddingparty @solusi.cepat.hamil.real  #weddingdecor #weddingphoto #weddingcake #weddingflowers #weddingplaner #weddingku #weddingmakeup #weddingseason #weddingorganizer #weddingdiary #preweddingpekalongan #weddingring #preweddingsemarang #weddingmuslim #weddingphotograpy #weddingjakarta #weddingjawa
CUSTOM BANTAL Bahan KUALITAS No.1 Bantal isi Dacron Empuk Sleting Jepang -------------------------------- Bahan SATIN KOREA -Sarung saja 75rb = 40x40cm / 30x40cm -Sarung + Bantal 105rb = 40x40cm / 30x40cm Depan Fullprint +15rb Depan Belakang Fullprint/Colours print +15rb +60rb (Bisa apa aja Foto/Tulisan/Design)  Bahan CANVAS KOREA -Sarung saja 80rb = 40x40cm / 30x40cm -Sarung + Bantal 110rb = 40x40cm / 30x40cm Depan Fullprint +15rb Depan Belakang Fullprint/Colours print +15rb +60rb (Bisa apa aja Foto/Tulisan/Design) -------------------------------- Proses Pembuatan hanya 1-2hr setelah pembayaran (Semua pengerjaan kami PRODUKSI sendiri)  More Info + Order? LINE : tataqitata WA : 085974907511  TRUSTED SELLER  #bantalcafe #hadiahromantis #hadiahunik #kadoromantis #souvenirseminar #bantaltravel #weddinggift #giftwedding #souvenirpernikahan #kadopernikahanmurah #kadoweddingmurah #souvenir7bulanan #souvenirbirthday #hadiahayah #hadiahibu #kadoayah #kadoibu #kadoadik #kadokakak #hadiahorangtua #hadiahmurahcantik #kadoberkesan #souvenirweddingunik #souvenirbayisatubulan #souvenirnikahmurah #bantalsouvenir #souvenirbantal #kadoultahanak #kadoultahpacar #hadiahbuatpacar
Uuppss dilarang bapeerr yaa 🙈🙈 yang bapeer segera hubungi si doi 😂😂 . Siapa yang suka?🙋 Ayo Comment dan Tag @pernikahanimpianku ke pasangan dan teman kamu!💕
CUSTOM BANTAL Bahan KUALITAS No.1 Bantal isi Dacron Empuk Sleting Jepang -------------------------------- Bahan SATIN KOREA -Sarung saja 75rb = 40x40cm / 30x40cm -Sarung + Bantal 105rb = 40x40cm / 30x40cm Depan Fullprint +15rb Depan Belakang Fullprint/Colours print +15rb +60rb (Bisa apa aja Foto/Tulisan/Design)  Bahan CANVAS KOREA -Sarung saja 80rb = 40x40cm / 30x40cm -Sarung + Bantal 110rb = 40x40cm / 30x40cm Depan Fullprint +15rb Depan Belakang Fullprint/Colours print +15rb +60rb (Bisa apa aja Foto/Tulisan/Design) -------------------------------- Proses Pembuatan hanya 1-2hr setelah pembayaran (Semua pengerjaan kami PRODUKSI sendiri)  More Info + Order? LINE : tataqitata WA : 085974907511  TRUSTED SELLER  #bantalcafe #hadiahromantis #hadiahunik #kadoromantis #souvenirseminar #bantaltravel #weddinggift #giftwedding #souvenirpernikahan #kadopernikahanmurah #kadoweddingmurah #souvenir7bulanan #souvenirbirthday #hadiahayah #hadiahibu #kadoayah #kadoibu #kadoadik #kadokakak #hadiahorangtua #hadiahmurahcantik #kadoberkesan #souvenirweddingunik #souvenirbayisatubulan #souvenirnikahmurah #bantalsouvenir #souvenirbantal #kadoultahanak #kadoultahpacar #hadiahbuatpacar

Loading