Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#vitac

Posts tagged as #vitac on Instagram

30.159 Posts

🤗 Happy Monday und einen gesunden Start in eure Woche. An dunklen Tagen wie heute, könnt ihr eure Stimmung nachweislich mit dem Duft der Orange aufbessern. Ordentlich Vitamin C und Ballaststoffen geben euch einen extra Schub an superpower😉. Also ran an smoothie, Obstsalat und Co!
🎉PROMO VITA C!🎉 . .  Vita C shaklee adalah antara top selling product taw. Sebab harganya sangat murah untuk 1 botol vitamin yang tahan sehingga 6 bulan! . .  DAPATKAN VITA C DENGAN 5% DISKAUN SEKARANG!  Klik link wasap di bio @vitatiqa.co  #shakleemurah  #shakleemalaysia  #shakleedistributor #shakleeeffect #shakleepromo  #shakleepromotion #resdung #awetmuda #kulitcantik  #senggugut #ibumenyusu #kolagen #natural #setcantik #vitac #vitacshaklee #sayajualshaklee #jerawat #kulitkusam #kulitberminyak #shakleeselangor #vitaminc #vitamincshaklee #selsema
🎉PROMO VITA C!🎉 . .  Vita C shaklee adalah antara top selling product taw. Sebab harganya sangat murah untuk 1 botol vitamin yang tahan sehingga 6 bulan! . .  DAPATKAN VITA C DENGAN 5% DISKAUN SEKARANG!  Klik link wasap di bio @vitatiqa.co  #shakleemurah  #shakleemalaysia  #shakleedistributor #shakleeeffect #shakleepromo  #shakleepromotion #resdung #awetmuda #kulitcantik  #senggugut #ibumenyusu #kolagen #natural #setcantik #vitac #vitacshaklee #sayajualshaklee #jerawat #kulitkusam #kulitberminyak #shakleeselangor #vitaminc #vitamincshaklee #selsema
🎉PROMO VITA C!🎉 . .  Vita C shaklee adalah antara top selling product taw. Sebab harganya sangat murah untuk 1 botol vitamin yang tahan sehingga 6 bulan! . .  DAPATKAN VITA C DENGAN 5% DISKAUN SEKARANG!  Klik link wasap di bio @vitatiqa.co  #shakleemurah  #shakleemalaysia  #shakleedistributor #shakleeeffect #shakleepromo  #shakleepromotion #resdung #awetmuda #kulitcantik  #senggugut #ibumenyusu #kolagen #natural #setcantik #vitac #vitacshaklee #sayajualshaklee #jerawat #kulitkusam #kulitberminyak #shakleeselangor #vitaminc #vitamincshaklee #selsema
청귤의 영양을 가득 담은 #비타민크림 으로 진하게, 쫀득하게! 빛나는 피부로 가꿔보세요💡 . #구달 #클럽클리오 #올리브영 #청귤비타c크림인텐스
Z cyklu "Duolife w podróży " - MALEZJA 🏝😁✔ - - - - -#lifewithpassion #life #taklubie #travel #fittness #health #suplementy #suplements #naturalhealth #natural #journey #fitt #sexy #vitac #witaminac #organic #eco #ecologico #kualalumpur #mlm #petronastowers
Vitamin yang sesuai untuk di bawa semasa mengerjakan #umrah dan ziarah: 1. Omega Guard 2. Ostematrix 3. Vita C . . * Memberikan dan menyokong kesihatan sendi dan tenaga untuk melakukan ibadah Tawaf dan Saie. * ikhtiar meningkatkan sistem antibody bagi mengelakkan terkena jangkitan virus, selsema, batuk dan demam.  PZ 0182505230 . . #bijakvitamin #letopboomsalesig #shakleeshahalamklang #shakleeseksyen28 #umrah #umrah2018 #umrahmurah #vitaminshakleemurah #vitamin #vitaminc #vitamincorganik #selsema #selsemabatuk #demam #virus #omegaguard #sendi #kesihatansendi #tawaf #saie #ihram #tenaga #lelaki #perempuan #muslim #vitac #vitamincantik #kulitputih #kulitmulus #villagepeople
PROMOSI VITAMIN C TERLAJAK LARIS🔥🔥 . Kebaikan SR vitamin C Shaklee: . 🌸gebukan kulit dan hilangkan parut 🌸menguatkan gusi dan tulang 🌸menguatkan imuniti badan dari jangkitan penyakit. 🌸menguatkan saluran darah. 🌸membantu proses tambah sel darah merah. 🌸sebagai anti-oksida 🌸bantu penghasilan kolagen dalam badan. 🌸tingkatkan kesuburan . Inginkan kulit yang sihat disamping dapat kesihatan yang baik jawapan dia consume vitamin C. . Sebarang order atau pertanyaan lanjut boleh Whatsapp kiera na..😊 . Whatsapp 📲 0194136053 #kierashaklee . Atau klik link di bio untuk terus ke pautan Whatsapp ❤
PROMOSI VITAMIN C TERLAJAK LARIS🔥🔥 . Kebaikan SR vitamin C Shaklee: . 🌸gebukan kulit dan hilangkan parut 🌸menguatkan gusi dan tulang 🌸menguatkan imuniti badan dari jangkitan penyakit. 🌸menguatkan saluran darah. 🌸membantu proses tambah sel darah merah. 🌸sebagai anti-oksida 🌸bantu penghasilan kolagen dalam badan. 🌸tingkatkan kesuburan . Inginkan kulit yang sihat disamping dapat kesihatan yang baik jawapan dia consume vitamin C. . Sebarang order atau pertanyaan lanjut boleh Whatsapp kiera na..😊 . Whatsapp 📲 0194136053 #kierashaklee . Atau klik link di bio untuk terus ke pautan Whatsapp ❤
PROMOSI VITAMIN C TERLAJAK LARIS🔥🔥 . Kebaikan SR vitamin C Shaklee: . 🌸gebukan kulit dan hilangkan parut 🌸menguatkan gusi dan tulang 🌸menguatkan imuniti badan dari jangkitan penyakit. 🌸menguatkan saluran darah. 🌸membantu proses tambah sel darah merah. 🌸sebagai anti-oksida 🌸bantu penghasilan kolagen dalam badan. 🌸tingkatkan kesuburan . Inginkan kulit yang sihat disamping dapat kesihatan yang baik jawapan dia consume vitamin C. . Sebarang order atau pertanyaan lanjut boleh Whatsapp kiera na..😊 . Whatsapp 📲 0194136053 #kierashaklee . Atau klik link di bio untuk terus ke pautan Whatsapp ❤
#shakleeeffect . . . . "Sebotol tahan 6bulan, dan bestnya VitaC ni bantu kecutkan jerawat" . . . Bilamana anda KONSISTEN amalkan.. kesannya juga sangat dekat dihati anda. . . Woww.. sudah jatuh cinta dengan #vitac? Jom dapatkan SPECIAL PRICE bulan ini sahaja. . . . Klik bio untuk fast respon. Atau hubungi kami di 0175836865. . . #shakleesungaipetani  #shakleekl  #shakleekulim  #shakleemiri  #shaklee  #vitaminc  #testimonial  #shakleeranau  #pengedarshakleemalaysia  #pengedarshaklee  #pengedarshakleekulim
𝐹𝓊𝓃 𝒻𝒶𝒸𝓉𝓈 𝒶𝒷𝑜𝓊𝓉 𝐵𝓁𝒶𝒸𝓀𝒽𝑒𝒶𝒹𝓈!!! . Blackheads are made of oxidized melanin and not trapped dirt. . Squeezing or scrubbing at blackheads can make them worse.  Always Seek professional help. . To reduce blackheads, get a facial done, have a skincare routine to minimise your pores and drink plenty of water. . . They tend to appear when hormones lead to the increased production of sebum, an oily substance, by the glands under the skin, not having a proper skincare routine.  We Love your skin! . . . . . #weloveyourskin #pelactiv #visiblyhealthyskin #australianskincare #proudlyaustralian #australianmadeandowned #skincare #beautytreatments #beautytherapy #australianbotanicals #australian #facialcare #skintherapy #resultsdriven #vitac #vitaa#aha #antioxidant #fightsfreeradicaldamage #vitaminc #vitamina #pelactivessentials #essentialsrange#blackheads #skincareroutine #skinblogger #skintherapist
Baru sempat nk upload... Ok ini vitamin yg saya ambil setiap pagi... Untuk tenaga kita... . . Atikah 0127390499  #shakleekulai #settenaga #energyboosterset #coqtrol #vitac
#shakleeeffect . . . . Bilamana anda KONSISTEN amalkan.. kesannya juga sangat dekat dihati anda. . . Woww.. sudah jatuh cinta dengan #vitac? Jom dapatkan SPECIAL PRICE bulan ini sahaja. . . . Klik bio untuk fast respon. Atau hubungi kami di 0175836865. . . #shakleesungaipetani  #shakleekl  #shakleekulim  #shakleemiri  #shaklee  #vitaminc  #testimonial  #shakleeranau  #pengedarshakleemalaysia  #pengedarshaklee  #pengedarshakleekulim
Supplement BeYouTiful in the house 🏠  Rasa mixberry 🍇 yang sgt sedap dan sgt mudah utk konsisten  KELEBIHAN  BeYouTiful Whitening Booster 🍇 memutihkan kulit 5× ganda dripada kulit asal. 🍇 putih sepantas injection. 🍇 menghapuskan toksik dalam badan. 🍇 menaikkan seri merahmerahan dimuka , pinkish. 🍇 menghilangkan parut hitam yg lama. 🍇 kulit menjadi gebu & putih melepak. 🍇 100% halal produk malaysia.  Harga pengenalan Rm29.90 / 10 sachet . . click for order www.wasap.my/60172371688/beyoutifulwhiteningbooster  #nowabeauty #perfectglowserum #vitac #papayapeelingscrub #foundationlawawey #chantiqspray #beyoutifulwhiteningbooster #chebgorjesz
Teringin nak kulit glowing, bersih tanpa cela?  Nak hapuskan JERAWAT,JERAGAT dan PARUT ?  Formulasi Terkini Khas bagi Mereka Yang ingin Super glowing Dan Anti kusam ! PGS Serum terbaik tanpa Pengelupasan dan tanpa side effect bila stop pakai  Merawat seawal 1 minggu sahaja Harga? Semestinya Mampu Milik dan berbaloi² Hanya sapu 2 atau 3x sehari je ❌Tak perlu krim siang ❌Tak perlu krim malam ❌Tak perlu cucuk ❌Tak perlu buat rawatan spa  click for order www.wasap.my/60172371688/perfectglowserumrm10  #nowabeauty #perfectglowserum #vitac #papayapeelingscrub #foundationlawawey #chantiqspray #beyoutifulwhiteningbooster #chebgorjes
Setelah seharian kulit terdedah dengan pencemaran, at the end of the day all your skin need is a good skincare. . Vita-C soap, Papaya Peeling Scrub dan Perfect Glow Serum adalah kombinasi terbaik untuk kulit korang tau kerana ia mampu membersih, menganjal, mencerah, menghilangkan parut hitam, mengecilkan pori dan merawat kulit wajah kita. . Vita C Soap is a first step to a clear skin. . . click for order www.wasap.my/60172371688/VITAC  #nowabeauty #nowabeautymasterkl #perfectglowserum #vitac #papayapeelingscrub #foundationlawawey #chantiqspray #beyoutifulwhiteningbooster #chebgorjes
Jako že je to dítě hned po narození holohlavý beru, ale aby si při focení ještě dělalo rukou knírek a zvedalo pravačku, to už je na mě trochu moc...snad ho nějak zpracujeme a ještě z něj bude sluníčkář 🤔 #vitejdorodiny #david #babynebudesedetvkoute #nekorektnidite #korektnichrodicu #trollifotku #sestrejdou #vsakmyhonaucime #budoucivolicspd nebo #vitac ??? #seuvidi 💓
Vitamina C é a sensação para o tratamento e prevenção das linhas de expressão e do envelhecimento!  Nós preparamos um combo exclusivo com a Vitamina C UP Vitam em Cápsulas para combater o envelhecimento internamente e diretamente na terceira camada da pele e a Vitamina C em creme SkinSience que age imediatamente na primeira e segunda camada da pele.  Assim, o combo Vitamina C é a melhor opção para manter sua juventude! Vem conhecer!  #vempramultidrogas #vitaminac #vitac #envelhecimento #pele #jovem #juventude #estetica #beleza #rejuvenescimento #cosmetico #dermocosmetico #dermo #dermato
Vitamina C é a sensação para o tratamento e prevenção das linhas de expressão e do envelhecimento!  Nós preparamos um combo exclusivo com a Vitamina C UP Vitam em Cápsulas para combater o envelhecimento internamente e diretamente na terceira camada da pele e a Vitamina C em creme SkinSience que age imediatamente na primeira e segunda camada da pele.  Assim, o combo Vitamina C é a melhor opção para manter sua juventude! Vem conhecer!  #vempramultidrogas #vitaminac #vitac #envelhecimento #pele #jovem #juventude #estetica #beleza #rejuvenescimento #cosmetico #dermocosmetico #dermo #dermato

Loading