Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#vanitymakeup

Posts tagged as #vanitymakeup on Instagram

191.721 Posts

GOODBYE PARUT JERRR😍 . . Baru 3 kali pakai parut jerawat berkurang. Kesan serum tu lebih pantas bila pakai waktu pagi❤ Terima kasih sudi share feedback 😍😍😍 . . 6 perkara BEST bila pakai #wawaserum by Wawa Zainal ni : ❤️ Membantu skin supaya lebih sekata ❤️ Membantu melembapkan skin ❤️ Anti-aging ❤️ Memperbaiki sel-sel kulit mati ❤️ Membantu mencerahkan kulit wajah (sesuai untuk sunburn) ❤️ Mengecutkan jerawat ❤️ Memudarkan jeragat & parut . . Cara penggunaan pun sgt mudah dan boleh tahan sehingga 2-3 bulan tau sebotol 15ml ni 😍 . . Jangan Risau , Serum Nie 100% Semulajadi tau n Ada Kelulusan KKM❤ . . NAK ORDER? ▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪💕 WhatsApp Kak Ros +6013-2789400//klik di link bio @ros_beautycare ▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪💕 - #regrann
Morninggg angles! 😘 . . Dah ber Wawa Lipmatte belum pagi nie? Kalau belum, korang patut grab cepat sementara stock masih available lagi.💋 . . Nie Awa pakai #wawalipmatte in Pretty tau. Terus nampak seri wajah bila pakai #wawacosmetics kan? 😝 . . Now ada offer uolls!!! Normal price RM45 eachhh BUT NOW PROMO PRICE Buy 2 Wawa Lipmatte for RM80 include free gift! . . NAK ORDER? ▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪💕 WhatsApp Awa +6013-4619185//klik di link bio @gojez.my ▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪💕
@Regran_ed from @gojezmy -  IF YOU CANNOT DO GREAT THINGS, DO SMALL THINGS IN A GREAT WAY 😎 . Wawa Lipmatte by WAWA ZAINAL: 💋Texture ringan macam tak pakai lipmatte pun! 💋Tahan lama 💋Smudge-Proof 💋Water-Proof & Long-Lasting 💋Mengandungi Vitamin E, Argan Oil & Shea Butter untuk merawat bibir 💋Wudhu Friendly iaitu senang dicuci hanya dengan wet tissue 💋Bauan wangi iaitu cookies! 💋Paraben Free 💋Halal & GMP certificated 💄KKM NOT180702763K 🇰🇷FORMULATED IN KOREA . . Harga: RM45.00 satu Pos Semenanjung: RM8 Pos Sabah Sarawak: RM12 . . ▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪💕 WhatsApp Ros 013 2789400 //klik di link bio @ros_beautycare ▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪💕
Hello my beautiful friends.. lips @fentybeauty lip gloss fenty glow.  Blush bronzer and highlight @nakedcosmetics naked flushed Eyebrows @morphebrushes brow8 pallete Eyes @anastasibeverlyhills soft glam pallet and contour medim light pallet  Lashes @helinlashes  @esteelauder double wear foundation  #makeup #makeupaddict #makeupartist #visagie #dressyourface #hudabeauty #wakeupandmakeup #vegas_nay #makeupbyme #maccosmetics #netherlands #shimycatsmua #fiercesociety #anastaciabeverlyhills #brian_champagne #allmodernmakeup #makegirlz #vanitymakeup #universodamaquiajem_oficial #slaysolutely #smink #slave2beauty #melformakeup #визажист #visagie #fiercesociety
@Regran_ed from @gojezmy -  Lengkapkan hari anda dengan #wawalipmatte! Serlahkan kecantikkan bibir dengan warna Stunning yang bold dari jauh boleh nampak bibir anda🔥🔥🔥 . . Hari anda akan lebih lengkap dan sempurna apabila bibir cantik dan tiada masalah bibir kering 😉 . . Harga: RM45.00 satu Pos Semenanjung: RM8 Pos Sabah Sarawak: RM12 . . ▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪💕 WhatsApp Ros 0132789400//klik di link bio @ros_beautycare ▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪💕 - #regrann
Apa uniknya #wawalipmatte ? Apa kelebihannya ?  Meh Ros cerita sikit😉 . . 💋Ada madu Argan Oil, Shea Butter dan Vitamin E. Bahan ni boleh rawat bibir dan lembapkan bibir. 💋Utk lipmatte stick tu, berus lipmatte ia senang sapu dan guna. Tak perlu banyak kali sapu. Mmg khas utk bentuk bibir. Hanya sekali celup penuh satu bibir. 💋Tekstur Wawa Lipmatte nie best. Tak melekit/tak melekat/tak bergetah/tak buat bibir terasa tebal. Tekstur mmg sgt2 ringan. Kalau mix pun, bibir tak rasa berat. Bau lipmatte ni bau cookies, mmg sgt2 wangi.  9 dari 10 wanita akan pilih #wawalipmatte 💓 Harga pon mesra rakyat 😘 . . ▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪💕 WhatsApp Ros +6013-2789400//klik di link bio @ros_beautycare ▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪💕 - #regrann
LET YOUR SMILE CHANGE YOUR WORLD, BUT DON'T LET THE WORLD CHANGE YOUR SMILE😊 . Wawa Lipmatte by WAWA ZAINAL: 💋Texture ringan macam tak pakai lipmatte pun! 💋Tahan lama 💋Smudge-Proof 💋Water-Proof & Long-Lasting 💋Mengandungi Vitamin E, Argan Oil & Shea Butter untuk merawat bibir 💋Wudhu Friendly iaitu senang dicuci hanya dengan wet tissue 💋Bauan wangi iaitu cookies! 💋Paraben Free 💋Halal & GMP certificated 💄KKM NOT180702763K 🇰🇷FORMULATED IN KOREA . . Harga: RM45.00 satu Pos Semenanjung: RM8 Pos Sabah Sarawak: RM12 . . ▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪💕 WhatsApp Awa +6013-2789400/klik di link bio @ros_beautycare ▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪💕 - #regrann
3D Mascara WAWA memberi kesan bulu mata lebih panjang & lebat! . .  Tengoklaaa Mascara WAWA ni sangat berbeza dengan mascara yang lain .. 😍 . . 💕Mascara fiber dengan 1 stick 💕Melebatkan & memanjangkan bulu mata dengan sekali penggunaan 💕Mengandungi Vitamin E untuk menjaga nutrisi bulu mata asal 💕Tidak perlu curler untuk melentikkan bulu mata 💕Waterproof (kalis peluh) 💕Mudah dicuci hanya dengan gunakan air sahaja (jimat wet tisu/make up remover) 💕Wuduk friendly (tak susahkan yg muslimah untuk ambil wuduk dan solat) 💕Tidak meninggalkan kesan hitam keliling mata (kesan seperti mata panda)  RM59 sahaja (tak termasuk postage) - #regrann  Whatsapp Ros 0132789400  #wawacosmeticsbyros
PEEL OFF??? . Pernah dengar MASCARA PEEL OFF??? Biasa dengar MASK je yg peel off kan 🤔🤔 . . Tapi dengan technologi terbaru dari WAWA COSMETICS yg hnya menyalut mascara pada permukaan bulu mata seperti gam dan magnet..blh dicabut bila2 masa tnpa perlu guna air ataupun makeup removerrr. . . WOWWW...mmg mesra wuduk sesangat ni..yaa..sbb kami memahami wanita2 muslim yg sgt2 mnjaga solat sehari 5waktu..xkan la setiap kali nk solat nk kena guna makeup remover??? Makeup remover pulak ada bahan yg mmbuatkan kulit hilang kelembapan bila terlampau kerap guna.. . . Sooo dengan Mascara 3D #wawacosmetics uolss xperlu lg nk guna makeup remover bila nk solat..just tarik2 dh bersih dan xperlu lagi was2 untuk bersolat 🤗🤗🤗🤗 . . NAK ORDER? ▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪💕 WhatsApp Ros +6013-2789400//klik di link bio @ros_beautycare ▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪💕 - #regrann
Selain daripada sunblock, apa lagi yang perlu dalam skincare kita adalah serum. . Whyyyyy? . Okay sebabnya serum ni adalah small molecule and mostly dalam serum ada active ingredient yang bantu untuk merawat masalah kulit. . Apa yang bestnya WAWA SERUM ni adalah dia bantu merawat InsyaAllah masalah kulit anda. . Apa kelebihan WAWA SKIN BOOSTER ni? Haaa baca kat bawah ni, . ✔ Mengecutkan jerawat ✔ Mencerahkan kulit ✔ Memudarkan parut ✔ Menyerikan wajah ✔ Mengecilakn pori ✔ Anti-aging ✔ Membantu kulit muka menjadi lebih sekata ✔ Membantu melembapkan kulit muka ✔ Memperbaiki sel-sel kulit mati ✔ Membantu mencerahkan kulit wajah (untuk masalah sunburn) ✔ Memudarkan jeragat dan parut ✔ Sesuai untuk semua jenis kulit - Bahan Utama : 💜extrak lavender 💛extrak gold 💚Kaya dengan vitamin E - Harga RM69 je dan inSyaAllah anda akan dapat kulit yang diidamkan 😍 - Jom cepat-cepat sebelum stock licin guysssssss 😱😱😱 Whatsapp Ros 0132789400 untuk purchase 😘 - #regrann
💫Beautiful bronze eye look for the upcoming festivities 💫  On eyes: @maybelline fit me concealer as eyeshadow base @maybelline @maybelline.india gel eyeliner @revolutionpro Eyeshadow palette in the shade restoration @morphebrushes 35F eyeshadow palette  @paccosmetic Lashes no. 58 @lakmeindia black eyeliner @lancomeofficial eyeshadow palette @lancomeofficial Eye pencil in the shade noir  Thank you all for liking my posts 💕 Follow me @deeptinakramakeup_official if you like my makeup skills 😊  Stay happy and stay connected ☺  @dominiquecosmetics @vega brushes @essenceofbeauty brushes @nyxcosmetics @qvsbeauty @maybelline @makeuprevolution @wetnwildbeauty @wetnwildindia @wakeupandmakeup @mynykaa @hudabeauty @christendominique @christendominiquesquad @nyxcosmetics @anastasiabeverlyhills @makeupdolls @tasteformakeup @howto.makeup #missclaire #makeuponfleek #makeupaddict #makeuponpoint #vanitymakeup #instamakeup #makeupsocial #makeup #allabouteyes #cutcreaseeyes #wakeupandmakeup #colouryoureyes #undiscovered_muas #eyemakeup #dressyoureyes #makeupartistry #makeupstories #hudabeauty #colouryoureyes #coloursplash #daretocreate #eyesonfleek #motd #makeupoftheday #morphebabe #falleyemakeup
Thank you all for liking my posts 💕 Follow me @deeptinakramakeup_official if you like my makeup skills 😊  Stay happy and stay connected ☺  @dominiquecosmetics @vega brushes @essenceofbeauty brushes @nyxcosmetics @qvsbeauty @maybelline @makeuprevolution @wetnwildbeauty @wetnwildindia @wakeupandmakeup @mynykaa @hudabeauty @christendominique @christendominiquesquad @nyxcosmetics @anastasiabeverlyhills @makeupdolls @tasteformakeup @howto.makeup @morphebrushes #missclaire #makeuponfleek #makeupaddict #makeuponpoint #vanitymakeup #instamakeup #makeupsocial #makeup #allabouteyes #cutcreaseeyes #wakeupandmakeup #colouryoureyes #undiscovered_muas #eyemakeup #dressyoureyes #makeupartistry #makeupstories #hudabeauty #colouryoureyes #coloursplash #daretocreate #eyesonfleek #motd #makeupoftheday #morphebabe #falleyemakeup
💫Beautiful bronze eye look for the upcoming festivities 💫  On eyes: @maybelline fit me concealer as eyeshadow base @maybelline @maybelline.india gel eyeliner @revolutionpro Eyeshadow palette in the shade restoration @morphebrushes 35F eyeshadow palette  @paccosmetic Lashes no. 58 @lakmeindia black eyeliner @lancomeofficial eyeshadow palette @lancomeofficial Eye pencil in the shade noir  Thank you all for liking my posts 💕 Follow me @deeptinakramakeup_official if you like my makeup skills 😊  Stay happy and stay connected ☺  @dominiquecosmetics @vega brushes @essenceofbeauty brushes @nyxcosmetics @qvsbeauty @maybelline @makeuprevolution @wetnwildbeauty @wetnwildindia @wakeupandmakeup @mynykaa @hudabeauty @christendominique @christendominiquesquad @nyxcosmetics @anastasiabeverlyhills @makeupdolls @tasteformakeup @howto.makeup #missclaire #makeuponfleek #makeupaddict #makeuponpoint #vanitymakeup #instamakeup #makeupsocial #makeup #allabouteyes #cutcreaseeyes #wakeupandmakeup #colouryoureyes #undiscovered_muas #eyemakeup #dressyoureyes #makeupartistry #makeupstories #hudabeauty #colouryoureyes #coloursplash #daretocreate #eyesonfleek #motd #makeupoftheday #morphebabe #falleyemakeup
The minis are just so cute. Tag a @jeffreestarcosmetics fan below ❤️
Brown Smokey 👀🚬 Foundation: @hudabeauty Concealer: @kryolanofficial & @kkwbeauty Bronzer: @benefitcosmetics Powder: @coverfx & @lauramercier  Highlight: @benefitcosmetics & @anastasiabeverlyhills x @nicoleguerriero Setting Spray: @skindinavia Eyeshadow: @morphebrushes x @jaclynhill  Lashes: @lillylashes  Eyebrows: @anastasiabeverlyhills Lips: @colourpopcosmetics
Cik abang terkejut! Bulu mata sis melentik tak sampai 1 minit😱😱😱 . . Nak bulu mata nampak panjang,melentik dan terus memukau hanya dengan pengunaan #wawamascara tak perlu susah2 pakai bulus mata uolss. 👉 Mata memukau dalam 1 minit 👉 Mata lebih nampak seksi dengan kesan #mascara3d 👉 Mesra wudhu bila kena air boleh terus tarik pap pap pap. Senang dan sangat pantas tanpa meninggalkan kesan hitam bawah mata 👉 Boleh di gunakan juga pada bulu mata bawah & kening 👉 Melentik tanpa pengepit bulu mata . . ▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪💕 WhatsApp Qila +6014-9327020//klik di link bio @gojezdotcom ▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪💕
Can we talk about that glow ? 😍 I love when I get the chance to create unique looks. Cut creases are one of my favourite glam makeup look’s to create. Here is a look I did on Sharen. ————————————— Helping you slay on all of your special days 💄 _________________ Love what you see ? •For bookings or collabs email lustrousbysharanplaha@gmail.com __________________ #nofilter #dressyourface #vegas_nay #mua #motd #hudabeauty #makeupartist #followforfollow #blanchemacdonald #blancheworld #yyc #beauty #makeup #vogueindia #norvina #anastasiabeverlyhills #morphebrushes  #danielbauermakeupandhair #wakeandmakeup #photooftheday #instagood #style #instastyle #vanitymakeup #laurag_143 #desiweddings #nyxcosmetics
🌸Wawa 3D Mascara 🌸  Jangan risau, Wawa 3D Mascara memang senang tanggal bila dibasuh ❤❤. Cuba bayang, bulu mata uolls pakai socks. Then tanggal socks tu. Haha mcm tu la rasa bila basuh! 🤣🤣 Hilang tanpa kesan!! 👍👍 Berminat.. Boleh wasap Ros.. => www.wasap.my/60132789400  #makeuplife #makeuptransformation #makeupoftheday #slave2beauty #vanitymakeup #beautysecret #beauty #undiscovered_muas #makeupporn #motd #makeuplove #makeupaddiction #makeuplook #muamalaysia #makeuplover #makeupartist #makeuponpoint #makeupblogger #makeuptutorial #makeuptalk #like4like #likeforlikes #likeforfollow #liker #wawacosmetics #crushlipmatte #wawalipmatte

Loading