Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#valentine

Posts tagged as #valentine on Instagram

9.026.960 Posts

@ridgedonut 🍩 #valentine #heart
#バレンタイン#valentine #広島キャバクラ #流川キャバクラ #clubzoo#広島#zoo広島 #流川#本通り#キャバクラ #キャバ嬢#instagood#tiktok #美人#party#instagram#八丁堀 #お洒落さんと繋がりたい#愛#幸せ #fashion#selfie#コーデ #広島グルメ#平成最後#宮島 #広島旅行#飲酒タグラム #ファンクラ#働くオトコに
Periode giveaway : 29 Maret 2019 💓 Lebih lengkapnya cek IG yang bersangkutan ya 😊 Langsung aja klik @yellowshopdatabase #giveawayindo #giveawayindonesia #kumpulangiveaway . 🔰Go Follow @indonesia.giveaway.gallery dapatkan info giveaway terupdate & real 🔰 ⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵ Reposted from @yellowshopdatabase -  GIVEAWAY TIME FEBRUARI DAN MARET 2019 PERIODE IMLEK DAN VALENTINE DAYS, ADMIN BAGI2 GIVEAWAY TIME LAGI  Slide 1 - 3 ➡ GIVE AWAY TIME lagi Juara 1 = Kalung Permata Juara 2 = Kebaya Kutubaru Juara 3 = T Shirt untuk 3 orang pemenang Giveaway dalam rangka bulan menyambut Imlek dan Valentine Days, pemenang akan diumumkan pada tanggal 29 Maret 2019 diakun owner @yellowshopdatabase, free ongkir hanya untuk wilayah pemenang dijabodetabek, luar wilayah dikenakan ongkir  Caranya mudah ➡ 1. Wajib follow akun @yellowshopdatabase, unfollow setelah menang, block dan blacklist giveaway selanjutnya. 2. Like foto2 diakun @yellowshopdatabase,  3. Share dan posting foto ini diakun pribadi kamu serta tag 5 orang teman kamu,  4. Spam Promosi dengan caption menarik tentang olshop @yellowshopdatabase di akun2 selebgram atau artis2 serta mention dan tag admin saat kamu promosiin olshop admin, jangan lupa tag nya #suksesbersamayellowshopdatabase  5. Komen DONE serta sebutkan wilayah daerah contoh : DONE JAKARTA difoto ini,  PEMENANG DIPILIH YANG PALING AKTIF DAN MENGIKUTI RULE. Ikutin petunjuk diatas 👆bila mau menjadi pemenang. Agar tidak ada protes dan komplain.  Karena keberhasilan dari bisnis online ini maka admin owner @yellowshopdatabase untuk kedelapan kalinya bagikan GIVE AWAY TIME, yang mau menang ikutan guys dan harus aktif dan wajib mengikuti rulesnya ya 👍  #giveaway#giveawayindonesia#giveawayindo#giveawayfebruari2019#giveawayimlek#giveawayvalentine#giveawayvalentinesday#giveawaytahunbarucina#giveawaymaret2019#imlek#imlek2019#valentine#valentineday#valentinegifts#valentinegift#tahunbarucina#tahunbarucina2019 - #regrann
バレンタインディナーは前から気になっていた家の近くの和食屋さん🥢 ミシュラン ビブグルマン掲載店だった‼️ #バレンタインディナー#バレンタイン#valentine#valentinedinner#佐とう#和食#ミシュランガイド#ミシュラン#ビブグルマン#掲載#大岡山グルメ
#valentine
本命本命🍫💓生チョコ美味しい いつか自分もあげてみたいなあ🤤  #valentine ##instagood #instagram #instalike #pic #like4like #photooftheday #photography #tapioca #food #cafe #fff #lll #love #followme #follow #me #いいね返し
下の子から手作りのバレンタインを頂きました。2/14はテストだったので時期がズレているらしい。 ※昨晩、本命の気合い入りまくりの超豪華仕様を目撃しているが美味しくいただきます! #valentine #バレンタイン
-- Valentine // • Hari yang juga dikenal dengan nama hari kasih sayang yang diadakan atau berlangsung pada setiap tanggal 14 bulan Februari setiap tahunnya ini memang sangat unik dan juga sudah dikenal oleh banyak sekali orang dan tidak sedikit juga yang melewatkannya begitu saja terutama bagi mereka yang sedang menjalin kasih dan juga memiliki seseorang yang spesial. Hari Valentine juga kerap dijadikan moment untuk mengungkapkan rasa kasih sayang atau ungkapan cinta kepada seseorang yang telah lama kita sukai atau cintai. Cara merayakan hari Valentine banyak sekali dan sangat beragam. Ada yang dengan memberikan seikat bunga, ada yang dengan memberikan cokelat, ada yang dengan memberikan hadiah barang yang diinginkan oleh orang tersebut, dan ada juga yang dengan merayakan dengan makan malam bersama dengan romantis. Moment hari kasih sayang atau Valentine ini juga rasanya kurang lengkap tanpa adanya ungkapa kata kata yang indah, bermakna, dan juga penuh cinta dengan romantis di hari Valentine ini. . #tempatbercakap #valentine #happyvalentine #silverqueen
旦那用🙋‍♂️🍫💕 手作り考えたけど毎日夜ご飯手作りで提供してるし チョコレート溶かして固める手間考えたら 買って美味しいやつ上げた方がうぃんうぃん、、笑 百貨店チョコレート自分用しか買ったことなかったから 4年目にして美味しいチョコレート初めてあげる、、笑 . #valentine #バレンタイン #バレンタインデー #valentineday #chocolate #夫 #旦那 #旦那用 #チョコレート #🍫 #michelbelin #ミッシェルブラン #美味しい
MGG VAL'S DAY GIVEAWAY.... WINNING OUR SPECIAL TREAT FOR YOURSELF & PARTNER!  OUR WAY OF SAYING - WE LOVE YOU!!! 💓 @allisonngray  @nikitanuel @_i.am__pokuaa_  @me_lanin_  @_elorm_2 @chantelleeghan  @juanitabrownn  @queen_hertie @savage_queen_naya  @therealmunash  @her_r_o_y_a_l_t_y  @ekuadzidzor  @_alsie__  @therealjaydaniel. @queenephya  @asare_frema @officialtelltina  @lilian.nortey.754 @fiifisey_ @kaidy_burns @therealjaydaniel @adama.official @courageagrah @jayme_ouch @phelixyeboah @iamfmgh @shasha.moore @joyce_everest_ayrakwa @odowiase @channeligh 💓 #treat #restaurant #valentine #fununlimited #valsdaymonth #beauty #hotelsinghana #celebrities #influencers #tastesomethingnew #postvalsdayspecial #february #media #giveaway #loveintheair #lovers #myboo #freelodging #breakfastinbed #ghcelebrities #bloggersingh #nevertobeforgotten #beauty4beautifulghana #mygoalcleanghananow #propersanitation #reducereuserecycle #trash2cash #trahiscash
そしてしっかりバレンタインを意識したコーディネートがこちら。笑 . . 見えてないけど長すぎないスカートにいつもよりちょっとだけ薄めのタイツで女の子らしく🍫💓 . . #valentine #coordinate
Los pequeños detalles marcan la diferencia! Feliz fin de semana y mucho amor 📝✨🤗❤️ 🍒❤️💘💘💘💘💘🔥✨ . . #dibujar #draw #dibujar #ilustracion #niños #insectos #animales #naturaleza #nature #amor #love #sanvalentin #valentine #love #illustration #dragonfly #libelula #felizdia #weekend #sabado #saturday #colores #lalagonzalez #creer #detalles
チョコレート色でハートなネイル🍫 ・ ・ ・ #valentine #バレンタインネイル #チョコレートネイル#nailstagram #nail #nails #ネイル#instagood #photooftheday#お洒落さんと繋がりたい #likeforfollow #like4follow #likeforlike #like4like #cute#instadaily
TheKatSeries🔥DjNoworlater 🔥indamix 🔥 ((Special 💖Valentine💖 Raffle)) ***************Rules******************* °Men & Women can participate° °You must live in Nevada °You must have your own transportation° °You absolutely must have an open mind° °Bottom line it's all in fun° · The winner gets a date to dine with M$ Julez  OR @no_mirror_needed #sponsored by TCS BBQ CRIB  There's Only One Catch 📷 Photos must be taken while dining. ·  February 15, 2019 💖💙💖💙💖💙💖💙💖 You don't wanna miss this one! I have been doing this segment in the studio 3 years & it's been so many amazing topics.  Men & Women having fun dialogue understanding what the opposite sex is thinking & what they mean. 🚺🚹{COME GET IN ON THE TOPICS} 🎤Setting the mood will be @iammikorich & @sahara_dez and 🎧DJ_NowLater !  Providing the #gourmet Goodness @Twicebakedlv will be there, so put your orders in now on Eventbrite  USE PROMOCODE: Valentine  @No_mirror_needed will be there with that good #rafflelife (2 Valentine Raffles $1.00 and $5.00 Tickets)  Coming to you live streaming on social media.  Will you be there?  The #valentineedition of the #katnipseries #coedtalk with Kat Sin City Heat w/Kat is taking place at @Ninja_Karaoke  Bring your smiles and open minds, get your tickets now before they sell out!  MOVING FLYER: 📸 @WHITEHEADMEDIA1 😻  As always, @SinCityHeatwKat in #lasvegas #sincity K😻T can help with #promotions #advertising #sponsorship #hosting #interviews for your #business #brand , or #product , giving you a multitude of exposure and more.  Let me know! 😻🔌 Email me at sincityheat@gmail.com for your professional needs. 🎧📻🎙📱☎️📞 #randbsoulmusic #downtownlv #valentine #openconversation #livemusic #livestreaming #livephotography #liveperformaces #awareness #foodforthought #menandwomen #loversandfriends #rafflequeen
【Valentine】 19.02.14.Fri ・ ・ ・ #lfl #fff #画像加工 #手書き加工 #落書き加工 #加工画像 #valentine #jkブランド #いいね返し  くれたこアリガトウ❥
次女からのValentineのプレゼント(っ'-')╮ =͟͟͞͞🎁ヽ(ï½¥∇ï½¥*)アリガトウ💕  #valentine'sday #yves Saint Laurent #口紅 #ルージュビュールクチュール
@peachyqueenblog Kaleidescope Palette 🎨 swipe to view more! Get 30% OFF this weekend using the code VALENTINE ♥️ #sale #valentine #peachyqueen #makeup #beauty #cosmetics #makeupnet #crueltyfree 🐰🐾
チョコの食べ比べ〜🍫 結果、全部うまかった😋 #valentine #lechocolatdesfrancais #pug
ちょっと遅れてValentineday . . 昨日はいつものハートお肉♥️ . 今日は❤️のお豆腐 . そして最後は 皆に笑いをお届け . . #happyvalentine #valentine  #jackrussellterrier #jrt  #いぬすたぐらむ #わんこのいる暮らし #わんこなしでは生きていけません会 #ジャックラッセルテリア  #シニア犬 #dogstagram
Tumne hamare #jawano ke #lahu se #valentine day manaya hai...or ab...🔥🔥🔥🔥
・ yuuさんのつくる世界観可愛いよなぁ すきすぎる💭❤︎ ・ #nyxu #popupshop #theannunciation #catstreet #original #vintage #clothes #fashion #valentine
#valentine #feminism #feminist
💝Valentine party💝  ピンクに癒され💕美味しいご飯に癒された💕 が、、、 幼稚園、14日が休園だったので、朝から子供達もいる中、公園班とセッティング班に分かれての作業で、 ママ達はバタバターー💕笑 * * #valentine#party#ホムパ#valentineday #双子#twins#幼稚園のお友達#年長#6歳双子#三兄弟ママ#双子ママ#幼稚園ママ#ピンク#リッツ#バレンタインケーキ#ミネストローネ#ポテサラ#ミニアメリカンドック
Valentine😻  ちょっと遅れたけどみんなに渡せて良かった🙌  喜んでくれてほんまに嬉しかった👀  これからもみんな頑張って⚾️ ・ ・ 他にもバレンタインくれた人とかもらってくれた人ありがとう!! ・ ・ ・ #valentine#野球部 #いつも#ありがとう #いいね返し
*̣̩ Valentine . . 3日前だけど、久しぶりに作っちゃった~🍫 甘いもの食べる時のお供「緑茶」 紅茶も好きだけど、断然緑茶派です🍵笑 . ティーカップとお皿はセットになってて絵柄が可愛いの♡ 絵柄の種類はいくつかあるけどこれはシンデレラ♛ . 2019.2.14 . . #chocolate #valentine #フォンダンショコラ #手作りバレンタイン #いいね返し #いいねした人で気になった人フォロー #お菓子作り #家カフェ #flower #green #l4l
These giant books are called elephant folios. They were a favorite amusement for children, as the pages are filled with huge, elaborate illustrations. These are illustrations of the works Of Shakespeare, designed to teach children about these plays through art.  #tour #travel #travelphotography #travelblogger #travelgram #savannahgeorgia #valentinesday #valentine #travelcouples #museum #history #waterfront #southerncharm #southerncharmsavannah #secondhoneymoon #napandweirdsley #napoleondoom #weirdsleyofwallochia #illustrations #shakespeare #elephantfolio
友チョコ第2å¼¾d(≧▽≦*)♥ 女の子にモテる みゆゆん♥  足りなくて作りました(๑∂ㅂ6)و✧*。 チョコパウンドケーキ♥♥ 男の子にもモテるといいね(๑´ã…‚`๑)‪𐤔𐤔‬  #valentine #第2å¼¾ #チョコパウンドケーキ #友チョコ #モテる娘ちゃん #星🌟 #カラフルデコ
valentine's day🥂 お菓子作りに欠かせない材料は美味しくなれの合言葉 愛嬌のある形になるのは手作りならではだよね⛄️ ドキドキしながら渡したの、喜んでくれてよかった❤︎ #valentine #chocopie #sweet #bf #love #instagood
Bingung cari kado buat orang tersayang?⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ Bosen kasih barang itu itu aja?⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ Pengen kasih kejutan yang gak disangka sangka?⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ cek aja⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ @little.doubleyou⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ @little.doubleyou⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ @little.doubleyou⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ Cobain kasih kado bantal yang unik dari kami.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ Bantal itu di pake tiap hari, kebayang dong bisa di inget tiap hari.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ Bisa design custom dari kamu, bisa juga kami bantu untuk templatenya!.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ Yuk buruan, tunggu apa lagi murah banget kok.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #kadoultah #hadiahultah #kadowedding #hadiahwedding #kadoanniversary #hadiahanniversary #kadoanniv #hadiahanniv #kadograduation #hadiahgraduation #kadomurah #hadiahmurah #kadolucu #kadounik #hadiahunik #karikatur #karikaturmurah #kadoulangtahun #lukisan #bantalkarikatur
Bingung cari kado buat orang tersayang?⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ Bosen kasih barang itu itu aja?⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ Pengen kasih kejutan yang gak disangka sangka?⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ cek aja⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ @little.doubleyou⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ @little.doubleyou⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ @little.doubleyou⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ Cobain kasih kado bantal yang unik dari kami.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ Bantal itu di pake tiap hari, kebayang dong bisa di inget tiap hari.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ Bisa design custom dari kamu, bisa juga kami bantu untuk templatenya!.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ Yuk buruan, tunggu apa lagi murah banget kok.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #kadoultah #hadiahultah #kadowedding #hadiahwedding #kadoanniversary #hadiahanniversary #kadoanniv #hadiahanniv #kadograduation #hadiahgraduation #kadomurah #hadiahmurah #kadolucu #kadounik #hadiahunik #karikatur #karikaturmurah #kadoulangtahun #lukisan #bantalkarikatur
บอกธีมของตกแต่งพื้นหลังน่ารักๆได้ อย่างรูปนี้เลือกธีมฟุตบอลค่ะ⚽️🥅 ขอบคุณลูกค้าที่น่ารักด้วยนะคะ🙏🏻💗 💌✨รับวาดรูปใช้เป็นของขวัญหรือของที่ระลึกก็ได้น้า🌈🍃 💒NEW SEASON 2019🌈🔥✨ 📌โอนเงินถึงจะเริ่มวาดน้า📌 ⚡️วาดธรรมดา 3 รูป แถมรูปเดี่ยว/คู่ 1 รูป (แบบธรรมดา) ⚡️วาดลงสี 5 รูป แถมรูปเดี่ยว/คู่ 1 รูป (แบบลงสี) 💛ราคา💛 💗ธรรมดาไม่ลงสี 50 บาท 💌คนต่อไปเพิ่มคนละ 10 บาท💌 💗ลงสี 90 บาท 💌คนต่อไปเพิ่มคนละ 20 บาท💌 🌈เลือกโทนสีได้ 🌈เพิ่มลายพื้นหลังกับข้อความในรูป  10 บาท 🌈ไฟล์ .jpeg 🌈ได้ภาพภายใน 1-3 วัน/ตามคิวนะคะ ✉️✏️ไดเรคมาทางไอจีหรือทางไลน์ mhook  #รับวาดรูป #รับวาดรูปราคาถูก #ของขวัญวันครบรอบ #ของขวัญวันวาเลนไทน์ #valentine #illustration #drawing #ดราฟรูป #ดราฟรูปเหมือน #ดราฟรูปการ์ตูน #ของขวัญวันรับปริญญา
Bingung cari kado buat orang tersayang?⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ Bosen kasih barang itu itu aja?⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ Pengen kasih kejutan yang gak disangka sangka?⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ cek aja⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ @little.doubleyou⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ @little.doubleyou⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ @little.doubleyou⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ Cobain kasih kado bantal yang unik dari kami.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ Bantal itu di pake tiap hari, kebayang dong bisa di inget tiap hari.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ Bisa design custom dari kamu, bisa juga kami bantu untuk templatenya!.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ Yuk buruan, tunggu apa lagi murah banget kok.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #kadoultah #hadiahultah #kadowedding #hadiahwedding #kadoanniversary #hadiahanniversary #kadoanniv #hadiahanniv #kadograduation #hadiahgraduation #kadomurah #hadiahmurah #kadolucu #kadounik #hadiahunik #karikatur #karikaturmurah #kadoulangtahun #lukisan #bantalkarikatur
Bingung cari kado buat orang tersayang?⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ Bosen kasih barang itu itu aja?⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ Pengen kasih kejutan yang gak disangka sangka?⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ cek aja⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ @little.doubleyou⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ @little.doubleyou⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ @little.doubleyou⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ Cobain kasih kado bantal yang unik dari kami.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ Bantal itu di pake tiap hari, kebayang dong bisa di inget tiap hari.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ Bisa design custom dari kamu, bisa juga kami bantu untuk templatenya!.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ Yuk buruan, tunggu apa lagi murah banget kok.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #kadoultah #hadiahultah #kadowedding #hadiahwedding #kadoanniversary #hadiahanniversary #kadoanniv #hadiahanniv #kadograduation #hadiahgraduation #kadomurah #hadiahmurah #kadolucu #kadounik #hadiahunik #karikatur #karikaturmurah #kadoulangtahun #lukisan #bantalkarikatur
Follow your heart.💙 Do what you love. If it's in your heart, go for it. Don't listen to other people. . . 🍸 Pink Lady #nm #bemyself #followyourheart #justdoit #believeit #loveyourself #enjoylife #love #happiness #freedom #pinklady #cocktail #feelingmyself #valentine #singleonvalentinesday #butienjoyedit #justthewayiam #follow
#taptapfish  #valentine
Unfortunately I'm single 😢 @adobecreativecloud @adobe @adobestudents @lightroom @adobestock @remaselbraga @amazingpicturegallery @behance @picsart #ps_wonderland #creativecloud_cooltones #adobestudents_headintheclouds #valentino #valentine #flower #photoshop #manipulation #love #photocriticgallery #design #man #life #girl #2019 #new #cloud #creativecloud_gradient  #graphicroozane #shadow #heart #simplycooldesign #picsart
⚪️今年のヴィレンタイン⚪️ チョコレートがあまり好きではない夫にはちょっとした小物をプレゼント #henderscheme の革の貼り箱を#cibone 青山で購入 高級感漂う箱です 使い方はなんでもいいですが このただの箱に革を貼っているというのが夫の好みそうだったので。 とても喜んでくれました 是非メンズのプレゼントに!  チョコレートの代わりに自由が丘にある#辻口博啓 シェフのお豆のお店#feve で お豆をチョコレートコーティングしたお菓子や 落花生とブラックペッパーの豆菓子など おつまみ系のものをいくつか  そちらはすぐに食べてしまったので写真に撮る暇もありませんでした 美味しかったです ¥300~500 程度なのでプチギフトにも◎  #プチギフト #バレンタイン #メンズギフト #バレンタインギフト #valentine
#lipstick  permanent color #softtap ❤️color is #valentine 💯 #permanentmakeup fill spaces, contour the lip BEAUTIFUL 💋
みんな❤️ 素敵なバレンタイデー過ごしたか〜い❓  #皆#みんな#素敵#ステキ#バレンタイン#デー#valentine#day#過ごし
【非正式片段】[5/5]除了这一个星期介绍的定情信物,你们觉得有什么可以当定情信物呢?❤️最后留一个伏笔😜 ——————————————————— 【Informal Clip】[5/5] Apart from the token introduced, what can be token of love?❤️ ——————————————————— Eng sub: Another romantic token of love is the thing split into two piece which originally is one piece. The spouse will take half of it, which means splitting into two and then combining together(一分为二,二合为一). Therefore, you will realise that a lot of tokens of love are romantic and meaningful. Nevertheless, if you study in depth to Chinese culture, you will discover that some of the tokes which you make nonsense.  #非正式课堂 #中文 #汉语 #情人节  #歪果仁 #外国人 #中国 #mandarin #learningchinese #chinese #valentine #china #元宵节
Before the Madness 🔥 #liverpool #couple #impunching #valentine #valentinesweekend
Happy #valentine's #party to my #african  best! @2-cool aka hde @daividoofficial aka obo @iamkizzdaniel aka fbi @starboy aka wizkid @2face aka 2baba Am #official henry donald #popularly #known as 2-cool aka hde!
AUNTY MORILI 👸  Our first makeover was done on ‘Aunty Morili’ who is one of the women at Alhaja Halima’s food canteen.  These women are hardworking and dedicated to their job, it was our pleasure to be able to make them feel special this Valentine’s Day  Staying true to her Yoruba origin, @hairbyope_smade gave her the ‘Olori’ look!  After her makeover she danced into her canteen to continue business as usual her customers hailing her , she blushes and is ecstatic which serving hot amala and gbegiri 😂💕😀. Creative direction: @iamdodos_style Photography: @dmphotography.ng Videographer: @inioluwaadesola_  Hair: @hairbyope_smade Makeup: Dodos, Tolu and Dewunmi for D’artisteByDodos (@iamdodos) Location: Alhaja Halima food canteen by Indian Temple, Grace Anjous Drive, Lekki Phase 1. • • • #dartistebydodos #valentine #womenempowerment #womensupportwomen #seasonofgiving  #lagosnigeria
. . 2日遅れのバレンタインプリ🍫 この髪型で帰るのはきつかった^^; . #バレンタインプリ #バレンタイン #valentine #ぷりんと倶楽部 #ネタプリ #jk #jkブランド #lfl #l4l #いいね返し
Look at these cool tattoos! Couples own hands! Swipe to see how I made it. Email to info@novaarttattoo.com for your personal tattoo 🖤 . . #hands #couple #coupletattoo #valentine #valentinetattoo #valentijn #simplistictattoo #minimalistictattoo #blackworkers
# # # #  2019.2.14  Part.1 〜チョコいちごタルト〜 親の分も作ってくれて、半分は親にあげて半分は俺が食べました。いちごタルトがケーキの中で一番好きで、好きなことを言ってなかったのに、作ってくれるあたりやっぱり分かってるな。タルトってなんでこんなに美味しいんだろうね。  #チョコいちごタルト #valentine #part1
・ favorite time🥣🧀🥚 ・ #instagood#fff#like4like#valentine #cooking#like#favorite#chocolate#milk #バレンタイン#いいね返し
Valentine’s Day ball ♥️ #ball #boll #valentine #forum #lillamy #rosé #glitter #hydda
. 【phoebe】 . 「面長の人は下まつげが大事!」って私の大好きなさきぼんちゃんが言ってたからまつ毛ケアを始めました¨Ì®â™¡ï¸Ž . 何から始めたらいいかわからないけど相変わらずピンク大好きおばさんだからピンクでかわいいこれにしました♥︎笑 . クレンジングの時にまつ毛が抜けにくくなったしカールが持ちやすくなったヽ(;▽;)ノ . ちなみにチョコレートに見えるやつ実はアイシャドウパレットなの‼︎ 愛しの外大の美女ことまいさんからクリスマスプレゼントでもらいました( *ˊᵕˋ)✩︎‧₊ この写真のテーマは「バレンタイン❤︎」 とかゆーてるけど、バレンタイン当日は当たり前の様にバイトあったから塾長と生徒時代にお世話になった先生にしか渡してないんだけどね爆笑爆笑 . 昨日発売の商品を今日挙げるっていうのは時差スタグラム常習犯のまいからしたらとてつもない成長爆笑爆笑 . #フィービービューティーアップ#まつ毛美容液#phoebebeautyup #いいね返し
So finally it has arrived 😍I’m lost in words 💖  #present#valentines#valentine#rose#forever#foreverrose#foreverroses#london#boyfriend#valentinesdaygift#cute#daily#insta#instagram#instagramers#instapic#instalove#imperialtouchlondon#spoiled#beautyandthebeast#beauty#followforfollowback#follow4followback#followforfollow#followme#red#flowers#flower#valentines#likeforlike#
久しぶりのお菓子作り 楽しすぎてとまらんくて たくさん作った🍭🍬🍫🍿🍩 #happy #valentine  #お菓子作り #🍫 #🍩 #🍪 #ガトーショコラ #タルト  #マフィン #生チョコ  #ミニチョコクロ #スコーン  #instagood #l4l
. . . 今年も行ってきました!!! #チョコレート博覧会  今回は#たい焼きソフト  うまうまでした〜!!!!! . . . #阪急うめだ本店 #バレンタインスイーツ #バレンタイン #chocolate #taiyaki #sweets #valentine #カフェ好きな人と繋がりたい #いいね返し #いいねした人で気になった人フォロー #グルメ好きな人と繋がりたい #グルメ女子
Cleansing Milk How to Movie🎦 . テラクオーレ一番人気!クレンジングミルクのHow to Movieが完成✨ . #ダマスクローズクレンジングミルク #カモミールクレンジングミルク の基本の使い方のほか、ポイントメイク落としのご紹介など、スキンケアの基本ケアをご紹介しています。 . クレンジング、洗顔は全てのスキンケアの基本。✨どんなに良いスキンケアも、それが入る土壌をしっかり作ることが大切です🤔肌はゴシゴシ洗いなどで摩擦や負担をかけてしまうと、本来持つバリア機能を弱めてしまい、肌トラブルを引き起こす一因にもなってしまいます😢2月、3月は紫外線量も多くなり花粉など外的刺激も増える季節なので、しっかりケアしたいところ🗯 . テラクオーレのミルククレンジングは、とろりとしたミルク状のテクスチャーの中に、オリーブオイルとオリーブ石鹸のコンビネーションを配合しているのでW洗顔いらず。潤いとハリを与え、みずみずしくフレッシュな肌へ導きます。 . ローズ🌹はエイジングケア、カモミール🌼は敏感、ゆらぎ肌、乾燥肌の方におすすめです。ぜひ、春のスキンケアのクレンジングミルクを取り入れてみてくださいね。☺︎💕💕✨✨ . #テラクオーレ #terracuore  #socert #madeinitaly#🇮🇹#forjapan #freshorganic#バイオダイナミック農法 #コスメ#オーガニック#オーガニックギフト #バーム #リップケア #乾燥 #ゆらぎ肌  #限定販売 #バレンタイン #valentine #チョコレート #🍫 #プチギフト #有楽町マルイ #渋谷東急東横 #丸ビル #池袋ルミネ #パルコヤ上野 #横浜ジョイナス #名古屋タカシマヤゲートタワーモール
Thank You @alice_alina_m ❤️!!!
初めてのバレンタインチョコ。 形はいびつだけど一生懸命作ってくれたはず。 記念にちゃんと撮ってあげた。  1枚目 f2.8 2枚目 f8 3枚目 スマホ  #igersjp #lovehyogo #deaf_b_j_ #神戸カメラ部 #pt_life_ #tokyocameraclub #photo_life_best #バレンタイン  #art_of_japan #team_jp_ #ファインダー越しの私の世界 #daily_photo_jpn #icu_japan #bestjapanpics #lovers_nippon_  #japan_night_view #nipponpic #キッズレート #バレンタイン手作り #チョコレート #手作り #料理 #food #chocolate #kids #present #valentine
So chic and on point 👌Available in size 42-44 Price - #7000  Color - As shown  Available for immediate pick up or delivery in all colors shown.  Send us a dm or call/whatsapp 07031334052 to make your order.  Delivery money is reasonable, shop with us .  #ilorin #ilorinseller #ilorinpeople #kwasu #unilorin #kwarapoly #ogun #lautech #benz #gboy #owerri #kogi #lagos #entrepreneur #muslim #valentine #onelove #instagram #owanbe #weekends #sneakers #mensfashion #anambra #warriors #warri #money #bigbrother #honesty
Je t’aime .. un peu 🍓, .. beaucoup 🍓🍓, .. passionnément 🍓🍓🍓, ... à la folie !🍓🍓🍓🍓
♡ Happy Valentine ♡ . . 年に1度の女子力魂🧁🤭 料理苦手ながらも今年もよく頑張った( -᷄ω-᷅ ) 毎年作り続けてるけど喜んでくれるからへっちゃら👦🏻 . #いつもお仕事お疲れ様です #いつも沢山ありがとうございます 🦖
🍫 . . . 今年のバレンタインは ガトーショコラとミルクレープ つくりました♡ . . . . #0214 #valentine  #バレンタイン #てづくりおやつ  #ガトーショコラ #ミルクレープ #おうちごはん #パスタ #ふたりごはん #dinner #pasta #sweets #gâteau  #いいね返し #likeforlikes #likeforfollow  #like4likes #like4follow #likeforlikeback  #likeme #liketkit #like4likeback #instalike . . . . 気持ちがつらいときに側に居てくれる カメラマンが優秀過ぎて、、、。 プレゼントはユニクロのパジャマ。
. Happy Valentine 🐻➰🍫💞🧣💝💋 . 今年のテーマは「くまちゃん」 昨年はゴテゴテにし過ぎたから 今年は味重視にしたよッッ👩🏻‍🍳-🥨 「美味しい」って一気食いしてたウレチイ 来年は何にしようかなぁ~ 🦌💕'' . #valentine #valentineday #couple #couplephoto #purikura #bf #boyfriend #my #darling #cute #baby #iloveyou #love #happy #f4f #fff #likeforlike #like4like #l4l #lol #instagood #instalike #instapicture #instaphoto #instagram #instadaily #me #いいね返し #バレンタイン
偶然あさイチ観てたらジャンポールエヴァンさんがゆず果汁入りトリュフを生放送で作っていたので猛烈にやってみたくなり、出来ました◎ 自分でも作れるものなんですね〜  #手作りバレンタイン #valentine #チョコレート #レジェンドキッチン #あさイチ #あさイチレシピ #生チョコ #手作りお菓子 #cuoca #富澤商店 #jeanpaulhevin #ジャンポールエヴァン #トリュフゆず #chocolate #homemadecooking
🐧 ✨🐧✨🐧✨
coffee cupcake  #お菓子作り#スイーツ#フォロー#いいね#いいね返し  #お菓子作り好きな人と繋がりたい#趣味#高校生 #写真好きな人と繋がりたい#おしゃれさんと繋がりたい  #バレンタイン#valentine#クッキングラム  #instagood#instagram#instafood#picture  #followforfollowback#instalike#instapic#cooking  #sweet#인스타그램#좋아요#팔로우#친구#학생#소통 #좋아요그램#먹스타그램
Selamat ulang tahun anak manja 🎉🎉 Selamat dituntut menjadi dewasa karena sudah berkepala dua Jadi anak yang sehat yaa Jangan terlalu jadi anak yang baik Karna baik itu relatif Kalau kamu gak bisa menuhin apa mau nya mereka maka kamu dianggap anak yang buruk  Buat orang bahagia itu susah Mending buat hidup kamu yg bahagia Yang dekat belum tentu kawan Dan yang jauh belum tentu lawan Walaupun manusia mahluk sosial Pada akhirnya juga akan sendiri 😊 . Makasi banyak buat ucapan dan doa nya 🙏💕💕 Semoga bisa ketemu di hari valentine tahun depan yaa 🎉💕💕 . . . 📸 : @andreasgiri_ #instagram #indonesia #yogyakarta #valentine #birthdaygirl
Any card with a dog on is a good card 🐶 ✨
Not just a day for lovers❤️💁🏻‍♀️ but a day to spread love to family and friends ....should be called national hug day instead 🤔😂😂 #happyvalentines and in the mist of loving others dont forget to love urself...there’s only one you ❤️ ...world needs a little more love!.........also perfect day to have an excuse to eat as many cupcakes and chocolates as i want😂 #wine #chocolate #cupcakes 💝💝💝💝 #valentinesday #valentine #loveyourself
When you just buy the pretty cards 🦄 🦙 ✨
❤️🐞 ✨🐞✨🐞❤️
I really need to host myself a little valentine’s party (or have friends 😂)💖✨
#ジムキャリー 1y6m...

Loading