Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#usim

Posts tagged as #usim on Instagram

395.837 Posts

Used @GoAssistPro Repost From @cap.custom.exclusive KALAU MERAH CAMNI AGAK2 ABANG MARAH TAK? 🤣 ... Abang tak marah la kalau kesayangan kasi Snapback Special CUSTOM NAMA Sendiri 😍 lagi sayang la jawabnya 💕 ... Wasap 01116853983 segera @ tekan link kat bio 📲  sebab harga promo CNY dah nak tamat 😭 • • • _____________________________________ 3#topimurah #ootdmalaysia #likes4likes #bazarpaknil #aurainsta #capmalaysia  #snapbackmalaysia #zizanrazak #capkb #ukm #utm #unimap #usim #kedah #johor #kotabharu #putrajaya #capcustomade #langkawi #neelofa #topimurahmalaysia #outfitoftheday #bazaarpaknil #capstyle #terengganu  #perak  #capcustommalaysia #noradanish
Terima Kasih😊.. PELAM KOCOK pasti nak lagi🤫💯 . . . #jelirakocok #pelam #pelamkocok #buah #usim #nilain9 #nilai3 #nilai3borong #ukm #bangi #fooddeliverybangi  #southvillecity #bandarsaujanaputra
Terima Kasih😊.. PELAM KOCOK pasti nak lagi🤫💯 . . . #jelirakocok #pelam #pelamkocok #buah #usim #nilain9 #nilai3 #nilai3borong #ukm #bangi #fooddeliverybangi  #southvillecity #bandarsaujanaputra
Terima Kasih😊.. PELAM KOCOK pasti nak lagi🤫💯 . . . #jelirakocok #pelam #pelamkocok #buah #usim #nilain9 #nilai3 #nilai3borong #ukm #bangi #fooddeliverybangi  #southvillecity #bandarsaujanaputra
Terima Kasih😊.. PELAM KOCOK pasti nak lagi🤫💯 . . . #jelirakocok #pelam #pelamkocok #buah #usim #nilain9 #nilai3 #nilai3borong #ukm #bangi #fooddeliverybangi  #southvillecity #bandarsaujanaputra
Terima Kasih😊.. PELAM KOCOK pasti nak lagi🤫💯 . . . #jelirakocok #pelam #pelamkocok #buah #usim #nilain9 #nilai3 #nilai3borong #ukm #bangi #fooddeliverybangi  #southvillecity #bandarsaujanaputra
Terima Kasih😊.. PELAM KOCOK pasti nak lagi🤫💯 . . . #jelirakocok #pelam #pelamkocok #buah #usim #nilain9 #nilai3 #nilai3borong #ukm #bangi #fooddeliverybangi  #southvillecity #bandarsaujanaputra
Terima Kasih😊.. PELAM KOCOK pasti nak lagi🤫💯 . . . #jelirakocok #pelam #pelamkocok #buah #usim #nilain9 #nilai3 #nilai3borong #ukm #bangi #fooddeliverybangi  #southvillecity #bandarsaujanaputra
Terima Kasih😊.. PELAM KOCOK pasti nak lagi🤫💯 . . . #jelirakocok #pelam #pelamkocok #buah #usim #nilain9 #nilai3 #nilai3borong #ukm #bangi #fooddeliverybangi  #southvillecity #bandarsaujanaputra
Terima Kasih😊.. PELAM KOCOK pasti nak lagi🤫💯 . . . #jelirakocok #pelam #pelamkocok #buah #usim #nilain9 #nilai3 #nilai3borong #ukm #bangi #fooddeliverybangi  #southvillecity #bandarsaujanaputra
DEUTER ZUGSPITZER 50L Untuk pembelian sila tekan link pada bio. . RM130 SEMENANJUNG RM135 SABAH & SARAWAK . KAPASITI 1-5 Hari . ✔free raincover X steelbackbone ✔hipsupport ✔sedap galas dan selesa ✔lepas handcarry naik flight ✔deuter aircontact system . 🚫WARNA BERGANTUNG PADA STOCK🚫 . 👇tengok testimoni kami di👇 @braderoutlet.co_2 @braderoutlet.co_2 . kenapa beli dengan brader? ✔harga siap pos ✔tiada charge tersembunyi ✔GST kami tanggung ✔jaminan kepuasan hati ✔dipercayai ✔PERCUMA 1L botol air minuman bagi setiap pembelian rm100 keatas ✔cod kangar perlis ✔pos setiap hari isnin-jumaat  PM/WHATSAPP brader anep 019-5686603  #braderoutletco #testimonibraderoutletco #deutervietnam #jualdeuter #backpackmurahmalaysia #karrimormurahmalaysia #deutermurahmalaysia #backpackmurah #deuter #malaysiabackpackers #hikersmalaysia #travelmalaysia #hikersmalaya #hikingmalaysia #unikl #usas #usm #usim #campingmalaysia #uthm #unisel #uitm #uitmshahalam #utm #utp #upsi #brogahill #hiking #travelkit
Maejestica Printed Bawal⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Material: Premium Cotton Voile .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Price : ▶️ Bidang 50 ( RM39 ) ▶️ Bidang 60 ( RM45 ) exclude postage .⠀ Kelebihan : Boleh pakai 2 sides - 1 side bercorak dan 1 side kosong/plain .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Keistimewaan Cotton Voile: - Mudah bentuk - Tidak panas - Antipekak - Tampak muda berbawal! . . Untuk dapatkan katalog boleh trus Whatsapp 019-9212154 atau klik link Whatsapp pd profile bio @aisyah.scarves okay 💕. . . #bawalcotton #bawalbucubulat #bawalchiffon #bawalbidang50 #chiffon #bawalmurah #bawalprinted  #teambawal #hijabista #bawallovers #cikgu #usim #unisza #bawalcorak #shawllabuh #bawallabuh #iium #bawalcoraklabuh #uum #uia #iium #tudungmurah #bawalcoraklabuh #tudunglabuhmurah #bawalbidang60  #hijabista #hijab #teamcikgu #diamenanturahsia #selafazcinta
Hai nak suggest ni.. Selain dari jam ni apa yang anda akan dapat? opkoz anda akan dapat kelainan 😍. 1st kawan anda akan perasan asalnya anda pakai warna putih 2nd kawan anda akan rase wow siap boleh ukir nama kedua belah tali, cantik plak tu. 3rd kawan anda tergamam sebab tadi warna putih, nj dah bertukar warna warni  Tengok depan mata serius wallaweh cantik giler nak mati kot. Masha Allah.. Owh ya design ni dah habis tapo design lain korang bolehla usha.  #arabicwatch #aynen #jamtanganarab #jamtukarwarna #jamsesumpah #jam2alam #jampelik #sayajualjam #uiagombak #uiakuantan #usim #unisza #kolejyayasanpahang
Bakal melabuhkan tirai dan di tutup preorder dan habis promosi 23hb ye. Permintaan tak putus2.. Alhamdulillah, drpd nak ambil sehelai, terpaksa ambik 3 helai Sbb sgt berbaloi2... dah la semua color cantik mmg xsmpi hati ambik sehelai je tau... and mmg xsmpi hati tak share beli dgn kawan2 or adik-beradik Sbb xsmpi hati cantik sorg2..Jom cantik berjemaah...😘 . . #blousetheahelena #jelitawardrobeofficialreseller  #eksklusifkanauratmu  #blouselabuh #unisza #usim #blouselabuhcantik  #blouselabuhlonggar
⚡ FLASH SALE ⚡ ⚡ FLASH SALE ⚡ . 🌺 SKIRT LABUH ALEESA 🌺 . Material Skirt : High Quality Como Crepe . • *FREE SIZE* ( fit XS till XL ) (size xl refer size chart untuk keselesaan anda) • Minimal iron, iron sikit2 je dah okay • Tak jarang. Tak pakai legging dalam pun takpe • Kain pinggang half getah (bahagian tepi) . • Labuh sesuai utk tinggi 150cm-165cm • Pilihan 11 warna yg rambang mata & confirm tidak luntur bila basuh . ☘️ SIZE & MEASUREMENT : . CUTTING : A cut LABUH KAIN : 41 inci (-/+) PINGGANG : 12.5 inci (ukuran flat) - stretchable . . 🌺 PRICE : 1 HELAI : RM 35 Exc Postage . . . Whatsapp 019-9212154 019-9212154 019-9212154 . . #skirt #skirtmurah #skirtlabuh #skirtmuslimah #seluarmuslimah #skirtmuslimahmurah #bajumuslimah #muslimahmalaysia #hijabista #hijabstyle #hijab #unisza #usim  #iium #kipsas #ukm #uum #uitm #senafasrindu #palazzo #diamenanturahsia #daitv3 #akucintadia #dramasangat #selafazcinta #palazzobootcut #lelakikirimantuhan #ootd #fattzura
. JERSI MURAH ! JERSI MURAH !!! JERSI MURAH !!! . Bercadang nak order jersi baru untuk team korang? Jom order jersi team korang dengan kami.  Kami offer jersi murah2 untuk team anda. Pastinya jersi dibawah bajet dengan design yang menarik . . DETAILS Brand ADIDAS 6 pilihan warna  Saiz S M L XL XXL Harga RM25 (termasuk cop nama dan nombor) . ⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇ . ※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※ Kenapa anda MESTI print jersi dengan kami ? ※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※ Harga jersi kami antara yang TERMURAH 💎 Jersi ORIGINAL dan BERKUALITI 💎 Material jersi TIP TOP dan sedap dipakai 💎 Paling penting KAMI TRUSTED SELLER ! ※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※ . Anda berminat? . 🔢WHATSAPP 0189137353 . atau ... . 🔠WECHAT ID azizazmi95 . ↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭ ......YOU DESIGN IT 😊 WE MAKE IT...... ↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭ . . #eureka #kool #pegan #grandsport #warrix #fbt #jersimurah #kedaijersi #uitm #unimas #ums #umk #ump #unimap #unisza #unikl #uniten #usm #uum #ukm #usim #sayajualjersi #jersimurah #jersimurahmalaysia #jersibajet #jersiterbaik #jersilawa #jersiowesome #jersiteam #jersiteammurah #jersifutsal
#mohonjangangelak . . Bisiing supaa nak rayaa dok dalam van pun, selamat tak terpancit tanya jenooh nak  lambai tangan tepi. Iyoolaa yg nak lambai tuu miss universe-kaaaan takut abang trafik kena turun sebab ketaa semuaa tersangkut nak mai tolong miss universe. . . . Manaa idoknyaa . Setakat geng turuun kampung pakaat main pandang kecik besaq besaarr jaa.  Heraaan . Riuuhh sangaat kaa miss universe nii. . . Ituu tak paa orang yg tengok kecik besaq. Nii kalaauu ayaam tengok atas bawah hampaa nak kata apa ?? . Jenuuh nak halauu . Dia nak ikooot jaa. . . Dah nak ikut biaq ja laa kan . Dua tiga langkah penaat laa tuu .heheheh . Sekalii baruuu  nak posing ala2 team nasyid . . . Maaaakkk oiiiiiiiii !!!!! . . . . ---------------------------------------------------------- WhatsApp : 📲 +601115378776 Katalog : @naziracloset.catalogue Channel Telegram : t.me/NaziraCloset . . . . #feliciachic #feliciablouse #blousefelicia #nursingfriendly #wudhufriendly #blouse #blosemuslimah #blousemurah  #blouselabuh #casualblouse #muslimahattire #officeattire #syariahcompliance #ctdk #usim #kuis #uia #uitm #upm #ukm #blousecantik #casualblouse #officewear #muslimahwear #fattzura #neelofa #patuhsyariah #onlineigshopmalaysia #bynurhafizah #blouseexclusive
Chocolate Box 😘💐🎈 . . Hi semua.. nak buat surprise delivery or majlis2 yg memerlukan servis kami?? ❤️birthday? ❤️anniversary? ❤️sorry? ❤️get well soon? ❤️convocation bouquet? ❤️good luck? ❤ hari ibu ❤hari bapa ❤hari guru ❤ family day ❤ gubahan hantaran . . Whatsapp sis +60186636359 untuk tempahan.. InshaAllah kalau kami free, kami terima tempahan anda.. 🚗🚗 delivery area Sekitar Felda Palong, Bahau, Rompin, Serting, Seremban, Bandar Baru Nilai, Bandar Putra Mahkota dll P/s :  lain2 kawasan pun kite boleh hantar tau.. tapi ada delivery charge.. Semua inshaAllah kami boleh bantu..😊 . . #sukasurprise.my  #surprisedeliveryserting #surprisedeliverypalong #surprise #surprisedeliverybahau #surprisedeliverynegerisembilan #surprisebajet #surprisemurah #supriseplannerkl #byquratuhijabista  Quratu Hijabista #bahau #palong #feldapalong #palong456 #palong7 #surprisedeliverynilai #usim #usimofficial #usimians
Chocolate Box 😘💐🎈 . . Hi semua.. nak buat surprise delivery or majlis2 yg memerlukan servis kami?? ❤️birthday? ❤️anniversary? ❤️sorry? ❤️get well soon? ❤️convocation bouquet? ❤️good luck? ❤ hari ibu ❤hari bapa ❤hari guru ❤ family day ❤ gubahan hantaran . . Whatsapp sis +60186636359 untuk tempahan.. InshaAllah kalau kami free, kami terima tempahan anda.. 🚗🚗 delivery area Sekitar Felda Palong, Bahau, Rompin, Serting, Seremban, Bandar Baru Nilai, Bandar Putra Mahkota dll P/s :  lain2 kawasan pun kite boleh hantar tau.. tapi ada delivery charge.. Semua inshaAllah kami boleh bantu..😊 . . #sukasurprise.my  #surprisedeliveryserting #surprisedeliverypalong #surprise #surprisedeliverybahau #surprisedeliverynegerisembilan #surprisebajet #surprisemurah #supriseplannerkl #byquratuhijabista  Quratu Hijabista #bahau #palong #feldapalong #palong456 #palong7 #surprisedeliverynilai #usim #usimofficial #usimians
Bisiing supaa nak rayaa dok dalam van pun, selamat tak terpancit tanya jenooh nak  lambai tangan tepi. Iyoolaa yg nak lambai tuu miss universe-kaaaan takut abang trafik kena turun sebab ketaa semuaa tersangkut nak mai tolong miss universe. . . . Manaa idoknyaa . Setakat geng turuun kampung pakaat main pandang kecik besaq besaarr jaa.  Heraaan . Riuuhh sangaat kaa miss universe nii. . . Ituu tak paa orang yg tengok kecik besaq. Nii kalaauu ayaam tengok atas bawah hampaa nak kata apa ?? . Jenuuh nak halauu . Dia nak ikooot jaa. . . Dah nak ikut biaq ja laa kan . Dua tiga langkah penaat laa tuu .heheheh . Sekalii baruuu  nak posing ala2 team nasyid . . . Maaaakkk oiiiiiiiii !!!!! __ Catalog : #feliciablousethn . . +60195277980 +60195277980 __ #abayamuslimah #blouseteacher #jubahsyarie #blousemuslimah #bajukelas #bajuraya2019 #ajimaura #terapiinstagram #bitealteam #bazaronline #blouselabuh #bffriendly #nursingfriendly #shawlfree #jubahmuslimah #freepostage #freepostage #jubahmurah #kurungmuslimah #cardiganmuslimah #muslimahwear #usim #jubahfreepostage #muslimahattire #pallazo #newdesignnlouse #shawllabuh
3X9OZ  RM160SM/ RM165SS.  http://www.wasap.my/60178775150  Fix design  READY STOCK.  Design ni yg masih ada.  Stock tinggal tak banyak. Cepat grab sblm stock habis.  #aventnatural #avent9oz  #aventblue #aventmurah  #aventmurahmalaysia  #botolsusuavent  #babyexpo  #barangbaby  #barangbayi  #terapiinstagram #klia #dengkil #kotawarisan #usim . . . . .
Chocolate Box 😘💐🎈 . . Hi semua.. nak buat surprise delivery or majlis2 yg memerlukan servis kami?? ❤️birthday? ❤️anniversary? ❤️sorry? ❤️get well soon? ❤️convocation bouquet? ❤️good luck? ❤ hari ibu ❤hari bapa ❤hari guru ❤ family day ❤ gubahan hantaran . . Whatsapp sis +60186636359 untuk tempahan.. InshaAllah kalau kami free, kami terima tempahan anda.. 🚗🚗 delivery area Sekitar Felda Palong, Bahau, Rompin, Serting, Seremban, Bandar Baru Nilai, Bandar Putra Mahkota dll P/s :  lain2 kawasan pun kite boleh hantar tau.. tapi ada delivery charge.. Semua inshaAllah kami boleh bantu..😊 . . #sukasurprise.my  #surprisedeliveryserting #surprisedeliverypalong #surprise #surprisedeliverybahau #surprisedeliverynegerisembilan #surprisebajet #surprisemurah #supriseplannerkl #byquratuhijabista  Quratu Hijabista #bahau #palong #feldapalong #palong456 #palong7 #surprisedeliverynilai #usim #usimofficial #usimians
3X9OZ  RM160SM/ RM165SS.  http://www.wasap.my/60178775150  Fix design  READY STOCK.  Design ni yg masih ada.  Stock tinggal tak banyak. Cepat grab sblm stock habis.  #aventnatural #avent9oz  #aventpink #aventmurah  #aventmurahmalaysia  #botolsusuavent  #babyexpo  #barangbaby  #barangbayi  #terapiinstagram #klia #dengkil #kotawarisan #usim . . . . .
We pick only the best for you. We have done diamond & ruby. Now we discovered another luxury gemstone; Amethyst comes with many goodness within it. Another gift from nature. They said that, this is the 'nature's tranquilizer'. . Http://ainmeeracle.wasap.my . #meeracle #allnewmeeracle #formulagemstone #menjadidenganmeeracle #meeracleempoweringyou #meeracleadvanceformula #meeraclefacialcleanser #meeracleserum #serum #cleanser #facialcleanser #nilai #n9 #negerisembilan #usim #desakolej #desaanggerik #desajati #desakasia #acacia #agentwanted #dropshipwanted #agent&dropshipwanted #agentanddropshipwanted
Mini bouquet chocolate 😘💐🎈 . . Hi semua.. nak buat surprise delivery or majlis2 yg memerlukan servis kami?? ❤️birthday? ❤️anniversary? ❤️sorry? ❤️get well soon? ❤️convocation bouquet? ❤️good luck? ❤ hari ibu ❤hari bapa ❤hari guru ❤ family day ❤ gubahan hantaran . . Whatsapp sis +60186636359 untuk tempahan.. InshaAllah kalau kami free, kami terima tempahan anda.. 🚗🚗 delivery area Sekitar Felda Palong, Bahau, Rompin, Serting, Seremban, Bandar Baru Nilai, Bandar Putra Mahkota dll P/s :  lain2 kawasan pun kite boleh hantar tau.. tapi ada delivery charge.. Semua inshaAllah kami boleh bantu..😊 . . #sukasurprise.my  #surprisedeliveryserting #surprisedeliverypalong #surprise #surprisedeliverybahau #surprisedeliverynegerisembilan #surprisebajet #surprisemurah #supriseplannerkl #byquratuhijabista  Quratu Hijabista #bahau #palong #feldapalong #palong456 #palong7 #surprisedeliverynilai #usim #usimofficial #usimians
Mini bouquet chocolate 😘💐🎈 . . Hi semua.. nak buat surprise delivery or majlis2 yg memerlukan servis kami?? ❤️birthday? ❤️anniversary? ❤️sorry? ❤️get well soon? ❤️convocation bouquet? ❤️good luck? ❤ hari ibu ❤hari bapa ❤hari guru ❤ family day ❤ gubahan hantaran . . Whatsapp sis +60186636359 untuk tempahan.. InshaAllah kalau kami free, kami terima tempahan anda.. 🚗🚗 delivery area Sekitar Felda Palong, Bahau, Rompin, Serting, Seremban, Bandar Baru Nilai, Bandar Putra Mahkota dll P/s :  lain2 kawasan pun kite boleh hantar tau.. tapi ada delivery charge.. Semua inshaAllah kami boleh bantu..😊 . . #sukasurprise.my  #surprisedeliveryserting #surprisedeliverypalong #surprise #surprisedeliverybahau #surprisedeliverynegerisembilan #surprisebajet #surprisemurah #supriseplannerkl #byquratuhijabista  Quratu Hijabista #bahau #palong #feldapalong #palong456 #palong7 #surprisedeliverynilai #usim #usimofficial #usimians
Mini bouquet chocolate 😘💐🎈 . . Hi semua.. nak buat surprise delivery or majlis2 yg memerlukan servis kami?? ❤️birthday? ❤️anniversary? ❤️sorry? ❤️get well soon? ❤️convocation bouquet? ❤️good luck? ❤ hari ibu ❤hari bapa ❤hari guru ❤ family day ❤ gubahan hantaran . . Whatsapp sis +60186636359 untuk tempahan.. InshaAllah kalau kami free, kami terima tempahan anda.. 🚗🚗 delivery area Sekitar Felda Palong, Bahau, Rompin, Serting, Seremban, Bandar Baru Nilai, Bandar Putra Mahkota dll P/s :  lain2 kawasan pun kite boleh hantar tau.. tapi ada delivery charge.. Semua inshaAllah kami boleh bantu..😊 . . #sukasurprise.my  #surprisedeliveryserting #surprisedeliverypalong #surprise #surprisedeliverybahau #surprisedeliverynegerisembilan #surprisebajet #surprisemurah #supriseplannerkl #byquratuhijabista  Quratu Hijabista #bahau #palong #feldapalong #palong456 #palong7 #surprisedeliverynilai #usim #usimofficial #usimians
Mini bouquet chocolate 😘💐🎈 . . Hi semua.. nak buat surprise delivery or majlis2 yg memerlukan servis kami?? ❤️birthday? ❤️anniversary? ❤️sorry? ❤️get well soon? ❤️convocation bouquet? ❤️good luck? ❤ hari ibu ❤hari bapa ❤hari guru ❤ family day ❤ gubahan hantaran . . Whatsapp sis +60186636359 untuk tempahan.. InshaAllah kalau kami free, kami terima tempahan anda.. 🚗🚗 delivery area Sekitar Felda Palong, Bahau, Rompin, Serting, Seremban, Bandar Baru Nilai, Bandar Putra Mahkota dll P/s :  lain2 kawasan pun kite boleh hantar tau.. tapi ada delivery charge.. Semua inshaAllah kami boleh bantu..😊 . . #sukasurprise.my  #surprisedeliveryserting #surprisedeliverypalong #surprise #surprisedeliverybahau #surprisedeliverynegerisembilan #surprisebajet #surprisemurah #supriseplannerkl #byquratuhijabista  Quratu Hijabista #bahau #palong #feldapalong #palong456 #palong7 #surprisedeliverynilai #usim #usimofficial #usimians
Mini bouquet chocolate 😘💐🎈 . . Hi semua.. nak buat surprise delivery or majlis2 yg memerlukan servis kami?? ❤️birthday? ❤️anniversary? ❤️sorry? ❤️get well soon? ❤️convocation bouquet? ❤️good luck? ❤ hari ibu ❤hari bapa ❤hari guru ❤ family day ❤ gubahan hantaran . . Whatsapp sis +60186636359 untuk tempahan.. InshaAllah kalau kami free, kami terima tempahan anda.. 🚗🚗 delivery area Sekitar Felda Palong, Bahau, Rompin, Serting, Seremban, Bandar Baru Nilai, Bandar Putra Mahkota dll P/s :  lain2 kawasan pun kite boleh hantar tau.. tapi ada delivery charge.. Semua inshaAllah kami boleh bantu..😊 . . #sukasurprise.my  #surprisedeliveryserting #surprisedeliverypalong #surprise #surprisedeliverybahau #surprisedeliverynegerisembilan #surprisebajet #surprisemurah #supriseplannerkl #byquratuhijabista  Quratu Hijabista #bahau #palong #feldapalong #palong456 #palong7 #surprisedeliverynilai #usim #usimofficial #usimians
Mini bouquet chocolate 😘💐🎈 . . Hi semua.. nak buat surprise delivery or majlis2 yg memerlukan servis kami?? ❤️birthday? ❤️anniversary? ❤️sorry? ❤️get well soon? ❤️convocation bouquet? ❤️good luck? ❤ hari ibu ❤hari bapa ❤hari guru ❤ family day ❤ gubahan hantaran . . Whatsapp sis +60186636359 untuk tempahan.. InshaAllah kalau kami free, kami terima tempahan anda.. 🚗🚗 delivery area Sekitar Felda Palong, Bahau, Rompin, Serting, Seremban, Bandar Baru Nilai, Bandar Putra Mahkota dll P/s :  lain2 kawasan pun kite boleh hantar tau.. tapi ada delivery charge.. Semua inshaAllah kami boleh bantu..😊 . . #sukasurprise.my  #surprisedeliveryserting #surprisedeliverypalong #surprise #surprisedeliverybahau #surprisedeliverynegerisembilan #surprisebajet #surprisemurah #supriseplannerkl #byquratuhijabista  Quratu Hijabista #bahau #palong #feldapalong #palong456 #palong7 #surprisedeliverynilai #usim #usimofficial #usimians
Bouquet chocolate 😘💐🎈 . . Hi semua.. nak buat surprise delivery or majlis2 yg memerlukan servis kami?? ❤️birthday? ❤️anniversary? ❤️sorry? ❤️get well soon? ❤️convocation bouquet? ❤️good luck? ❤ hari ibu ❤hari bapa ❤hari guru ❤ family day ❤ gubahan hantaran . . Whatsapp sis +60186636359 untuk tempahan.. InshaAllah kalau kami free, kami terima tempahan anda.. 🚗🚗 delivery area Sekitar Felda Palong, Bahau, Rompin, Serting, Seremban, Bandar Baru Nilai, Bandar Putra Mahkota dll P/s :  lain2 kawasan pun kite boleh hantar tau.. tapi ada delivery charge.. Semua inshaAllah kami boleh bantu..😊 . . #sukasurprise.my  #surprisedeliveryserting #surprisedeliverypalong #surprise #surprisedeliverybahau #surprisedeliverynegerisembilan #surprisebajet #surprisemurah #supriseplannerkl #byquratuhijabista  Quratu Hijabista #bahau #palong #feldapalong #palong456 #palong7 #surprisedeliverynilai #usim #usimofficial #usimians
Ni cth2 menu yg bazir kalori.. Menu2 ni hanya karbo ringkas yg digoreng, tinggi kandungan garam, & gula. Menu tinggi kalori,  yg memberi kesan kenyang seketika, serta makros yg tak cukup, tak membantu misi kurus anda.. Rugi kan? . . Whatsapp coach jeena @01123364773 jika anda nak coach bantu anda kurus sihat juga.. Coach jeena dah lost 20kg alhamdulillah, anda bila lg? ☺☺ . . #tipslunch #tipsdiet #tipskurus #tipsmakannasi #jomkurus #kurusdarirumah #kurussebelumraya #kurustanpasenaman #kurustanpaberlapar #kuruscepat #coachkurusonline #kurusonlinecoaching #bahayagula #kalori #menusihat  #makansihat #ukmbangi #upmserdang #kuis #usim #turun20kg #turunberatonline #kurussebelumkahwin #dietmudah #tipscepatkurus #tipssarapan #tipsbreakfast
Bouquet chocolate 😘💐🎈 . . Hi semua.. nak buat surprise delivery or majlis2 yg memerlukan servis kami?? ❤️birthday? ❤️anniversary? ❤️sorry? ❤️get well soon? ❤️convocation bouquet? ❤️good luck? ❤ hari ibu ❤hari bapa ❤hari guru ❤ family day ❤ gubahan hantaran . . Whatsapp sis +60186636359 untuk tempahan.. InshaAllah kalau kami free, kami terima tempahan anda.. 🚗🚗 delivery area Sekitar Felda Palong, Bahau, Rompin, Serting, Seremban, Bandar Baru Nilai, Bandar Putra Mahkota dll P/s :  lain2 kawasan pun kite boleh hantar tau.. tapi ada delivery charge.. Semua inshaAllah kami boleh bantu..😊 . . #sukasurprise.my  #surprisedeliveryserting #surprisedeliverypalong #surprise #surprisedeliverybahau #surprisedeliverynegerisembilan #surprisebajet #surprisemurah #supriseplannerkl #byquratuhijabista  Quratu Hijabista #bahau #palong #feldapalong #palong456 #palong7 #surprisedeliverynilai #usim #usimofficial #usimians
Apa kes nie? Supergirl? Supermom? Superpower? . Dia buat hal dah! Dengan superblouse nk jadi supermodel? 🤔 .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ ----------------------------------------------------------⠀ WhatsApp : 📲 +601115378776⠀ Katalog : @naziracloset.catalogue Channel Telegram : t.me/NaziraCloset .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ #kaucurihatiku #mustgrab #theahellena #theahellenablouse #theahellenamodeabeaute  #blousetheahellena #miniskirt  #jelitawardrobeofficialreseller #jelitawardrobe #jwteamjelita #nursingfriendly #wudhufriendly #blouse #blosemuslimah #blousemurah  #blouselabuh #casualblouse #muslimahattire #officeattire #syariahcompliance #usim #kuis #uia  #ukm #blousecantik #casualblouse #officewear #muslimahwear #patuhsyariah  #blouseexclusive
Bouquet chocolate 😘💐🎈 . . Hi semua.. nak buat surprise delivery or majlis2 yg memerlukan servis kami?? ❤️birthday? ❤️anniversary? ❤️sorry? ❤️get well soon? ❤️convocation bouquet? ❤️good luck? ❤ hari ibu ❤hari bapa ❤hari guru ❤ family day ❤ gubahan hantaran . . Whatsapp sis +60186636359 untuk tempahan.. InshaAllah kalau kami free, kami terima tempahan anda.. 🚗🚗 delivery area Sekitar Felda Palong, Bahau, Rompin, Serting, Seremban, Bandar Baru Nilai, Bandar Putra Mahkota dll P/s :  lain2 kawasan pun kite boleh hantar tau.. tapi ada delivery charge.. Semua inshaAllah kami boleh bantu..😊 . . #sukasurprise.my  #surprisedeliveryserting #surprisedeliverypalong #surprise #surprisedeliverybahau #surprisedeliverynegerisembilan #surprisebajet #surprisemurah #supriseplannerkl #byquratuhijabista  Quratu Hijabista #bahau #palong #feldapalong #palong456 #palong7 #surprisedeliverynilai #usim #usimofficial #usimians
Bouquet chocolate 😘💐🎈 . . Hi semua.. nak buat surprise delivery or majlis2 yg memerlukan servis kami?? ❤️birthday? ❤️anniversary? ❤️sorry? ❤️get well soon? ❤️convocation bouquet? ❤️good luck? ❤ hari ibu ❤hari bapa ❤hari guru ❤ family day ❤ gubahan hantaran . . Whatsapp sis +60186636359 untuk tempahan.. InshaAllah kalau kami free, kami terima tempahan anda.. 🚗🚗 delivery area Sekitar Felda Palong, Bahau, Rompin, Serting, Seremban, Bandar Baru Nilai, Bandar Putra Mahkota dll P/s :  lain2 kawasan pun kite boleh hantar tau.. tapi ada delivery charge.. Semua inshaAllah kami boleh bantu..😊 . . #sukasurprise.my  #surprisedeliveryserting #surprisedeliverypalong #surprise #surprisedeliverybahau #surprisedeliverynegerisembilan #surprisebajet #surprisemurah #supriseplannerkl #byquratuhijabista  Quratu Hijabista #bahau #palong #feldapalong #palong456 #palong7 #surprisedeliverynilai #usim #usimofficial #usimians
Bouquet chocolate 😘💐🎈 . . Hi semua.. nak buat surprise delivery or majlis2 yg memerlukan servis kami?? ❤️birthday? ❤️anniversary? ❤️sorry? ❤️get well soon? ❤️convocation bouquet? ❤️good luck? ❤ hari ibu ❤hari bapa ❤hari guru ❤ family day ❤ gubahan hantaran . . Whatsapp sis +60186636359 untuk tempahan.. InshaAllah kalau kami free, kami terima tempahan anda.. 🚗🚗 delivery area Sekitar Felda Palong, Bahau, Rompin, Serting, Seremban, Bandar Baru Nilai, Bandar Putra Mahkota dll P/s :  lain2 kawasan pun kite boleh hantar tau.. tapi ada delivery charge.. Semua inshaAllah kami boleh bantu..😊 . . #sukasurprise.my  #surprisedeliveryserting #surprisedeliverypalong #surprise #surprisedeliverybahau #surprisedeliverynegerisembilan #surprisebajet #surprisemurah #supriseplannerkl #byquratuhijabista  Quratu Hijabista #bahau #palong #feldapalong #palong456 #palong7 #surprisedeliverynilai #usim #usimofficial #usimians
Bouquet chocolate 😘💐🎈 . . Hi semua.. nak buat surprise delivery or majlis2 yg memerlukan servis kami?? ❤️birthday? ❤️anniversary? ❤️sorry? ❤️get well soon? ❤️convocation bouquet? ❤️good luck? ❤ hari ibu ❤hari bapa ❤hari guru ❤ family day ❤ gubahan hantaran . . Whatsapp sis +60186636359 untuk tempahan.. InshaAllah kalau kami free, kami terima tempahan anda.. 🚗🚗 delivery area Sekitar Felda Palong, Bahau, Rompin, Serting, Seremban, Bandar Baru Nilai, Bandar Putra Mahkota dll P/s :  lain2 kawasan pun kite boleh hantar tau.. tapi ada delivery charge.. Semua inshaAllah kami boleh bantu..😊 . . #sukasurprise.my  #surprisedeliveryserting #surprisedeliverypalong #surprise #surprisedeliverybahau #surprisedeliverynegerisembilan #surprisebajet #surprisemurah #supriseplannerkl #byquratuhijabista  Quratu Hijabista #bahau #palong #feldapalong #palong456 #palong7 #surprisedeliverynilai #usim #usimofficial #usimians
Assalamualaikum guys 💋. Ara here agent *NILAI / SEPANG / KLIA / KOTA WARISAN / DENGKIL / CYBERJAYA / BB SALAK TINGGI / KOTA SERIEMAS / BANDAR ENSTEK* . Postage all over Malaysia / Sabah & Sarawak. Do follow and DM my igshop 🛍 @bougasbeauty.ara 🛍 or directly click Whatsapp me at 014-5067593 📲 #misicantikmusimrayabermula 😘 #bbsfarifairies #bougasbeautyserum #bougasbeautynilai #bougasbeautysepang #bougasbeautycod #codbougasbeautyserum #bougasnilai #bougassepang #bougasusim #bougasklia #nilai #sepang #usim #klia #elfaris #elxfaris #elfirabougas #bougassepang #codbougasbeautyserum #serumwaterbased #serumwajah #maluaperbossku #swarovski #giveawayiphonexr #huaweinova3i #winiphonexr #jommenangiphone #jombelidanmenang
Bouquet chocolate 😘💐🎈 . . Hi semua.. nak buat surprise delivery or majlis2 yg memerlukan servis kami?? ❤️birthday? ❤️anniversary? ❤️sorry? ❤️get well soon? ❤️convocation bouquet? ❤️good luck? ❤ hari ibu ❤hari bapa ❤hari guru ❤ family day ❤ gubahan hantaran . . Whatsapp sis +60186636359 untuk tempahan.. InshaAllah kalau kami free, kami terima tempahan anda.. 🚗🚗 delivery area Sekitar Felda Palong, Bahau, Rompin, Serting, Seremban, Bandar Baru Nilai, Bandar Putra Mahkota dll P/s :  lain2 kawasan pun kite boleh hantar tau.. tapi ada delivery charge.. Semua inshaAllah kami boleh bantu..😊 . . #sukasurprise.my  #surprisedeliveryserting #surprisedeliverypalong #surprise #surprisedeliverybahau #surprisedeliverynegerisembilan #surprisebajet #surprisemurah #supriseplannerkl #byquratuhijabista  Quratu Hijabista #bahau #palong #feldapalong #palong456 #palong7 #surprisedeliverynilai #usim #usimofficial #usimians
Bouquet chocolate 😘💐🎈 . . Hi semua.. nak buat surprise delivery or majlis2 yg memerlukan servis kami?? ❤️birthday? ❤️anniversary? ❤️sorry? ❤️get well soon? ❤️convocation bouquet? ❤️good luck? ❤ hari ibu ❤hari bapa ❤hari guru ❤ family day ❤ gubahan hantaran . . Whatsapp sis +60186636359 untuk tempahan.. InshaAllah kalau kami free, kami terima tempahan anda.. 🚗🚗 delivery area Sekitar Felda Palong, Bahau, Rompin, Serting, Seremban, Bandar Baru Nilai, Bandar Putra Mahkota dll P/s :  lain2 kawasan pun kite boleh hantar tau.. tapi ada delivery charge.. Semua inshaAllah kami boleh bantu..😊 . . #sukasurprise.my  #surprisedeliveryserting #surprisedeliverypalong #surprise #surprisedeliverybahau #surprisedeliverynegerisembilan #surprisebajet #surprisemurah #supriseplannerkl #byquratuhijabista  Quratu Hijabista #bahau #palong #feldapalong #palong456 #palong7 #surprisedeliverynilai #usim #usimofficial #usimians
Bouquet chocolate 😘💐🎈 . . Hi semua.. nak buat surprise delivery or majlis2 yg memerlukan servis kami?? ❤️birthday? ❤️anniversary? ❤️sorry? ❤️get well soon? ❤️convocation bouquet? ❤️good luck? ❤ hari ibu ❤hari bapa ❤hari guru ❤ family day ❤ gubahan hantaran . . Whatsapp sis +60186636359 untuk tempahan.. InshaAllah kalau kami free, kami terima tempahan anda.. 🚗🚗 delivery area Sekitar Felda Palong, Bahau, Rompin, Serting, Seremban, Bandar Baru Nilai, Bandar Putra Mahkota dll P/s :  lain2 kawasan pun kite boleh hantar tau.. tapi ada delivery charge.. Semua inshaAllah kami boleh bantu..😊 . . #sukasurprise.my  #surprisedeliveryserting #surprisedeliverypalong #surprise #surprisedeliverybahau #surprisedeliverynegerisembilan #surprisebajet #surprisemurah #supriseplannerkl #byquratuhijabista  Quratu Hijabista #bahau #palong #feldapalong #palong456 #palong7 #surprisedeliverynilai #usim #usimofficial #usimians
Bouquet chocolate 😘💐🎈 . . Hi semua.. nak buat surprise delivery or majlis2 yg memerlukan servis kami?? ❤️birthday? ❤️anniversary? ❤️sorry? ❤️get well soon? ❤️convocation bouquet? ❤️good luck? ❤ hari ibu ❤hari bapa ❤hari guru ❤ family day ❤ gubahan hantaran . . Whatsapp sis +60186636359 untuk tempahan.. InshaAllah kalau kami free, kami terima tempahan anda.. 🚗🚗 delivery area Sekitar Felda Palong, Bahau, Rompin, Serting, Seremban, Bandar Baru Nilai, Bandar Putra Mahkota dll P/s :  lain2 kawasan pun kite boleh hantar tau.. tapi ada delivery charge.. Semua inshaAllah kami boleh bantu..😊 . . #sukasurprise.my  #surprisedeliveryserting #surprisedeliverypalong #surprise #surprisedeliverybahau #surprisedeliverynegerisembilan #surprisebajet #surprisemurah #supriseplannerkl #byquratuhijabista  Quratu Hijabista #bahau #palong #feldapalong #palong456 #palong7 #surprisedeliverynilai #usim #usimofficial #usimians
Bouquet chocolate 😘💐🎈 . . Hi semua.. nak buat surprise delivery or majlis2 yg memerlukan servis kami?? ❤️birthday? ❤️anniversary? ❤️sorry? ❤️get well soon? ❤️convocation bouquet? ❤️good luck? ❤ hari ibu ❤hari bapa ❤hari guru ❤ family day ❤ gubahan hantaran . . Whatsapp sis +60186636359 untuk tempahan.. InshaAllah kalau kami free, kami terima tempahan anda.. 🚗🚗 delivery area Sekitar Felda Palong, Bahau, Rompin, Serting, Seremban, Bandar Baru Nilai, Bandar Putra Mahkota dll P/s :  lain2 kawasan pun kite boleh hantar tau.. tapi ada delivery charge.. Semua inshaAllah kami boleh bantu..😊 . . #sukasurprise.my  #surprisedeliveryserting #surprisedeliverypalong #surprise #surprisedeliverybahau #surprisedeliverynegerisembilan #surprisebajet #surprisemurah #supriseplannerkl #byquratuhijabista  Quratu Hijabista #bahau #palong #feldapalong #palong456 #palong7 #surprisedeliverynilai #usim #usimofficial #usimians
Bouquet chocolate 😘💐🎈 . . Hi semua.. nak buat surprise delivery or majlis2 yg memerlukan servis kami?? ❤️birthday? ❤️anniversary? ❤️sorry? ❤️get well soon? ❤️convocation bouquet? ❤️good luck? ❤ hari ibu ❤hari bapa ❤hari guru ❤ family day ❤ gubahan hantaran . . Whatsapp sis +60186636359 untuk tempahan.. InshaAllah kalau kami free, kami terima tempahan anda.. 🚗🚗 delivery area Sekitar Felda Palong, Bahau, Rompin, Serting, Seremban, Bandar Baru Nilai, Bandar Putra Mahkota dll P/s :  lain2 kawasan pun kite boleh hantar tau.. tapi ada delivery charge.. Semua inshaAllah kami boleh bantu..😊 . . #sukasurprise.my  #surprisedeliveryserting #surprisedeliverypalong #surprise #surprisedeliverybahau #surprisedeliverynegerisembilan #surprisebajet #surprisemurah #supriseplannerkl #byquratuhijabista  Quratu Hijabista #bahau #palong #feldapalong #palong456 #palong7 #surprisedeliverynilai #usim #usimofficial #usimians
[UPDATE STOCK 16/02] 🍙Baju Kurung Moden🍙 . 🍣Material English cotton 🍣Senang digosok/iron 🍣Tidak mudah kecut apabila dibasuh 🍣Kain tidak jarang 🍣Kain selisih depan (kain pakai) 🍣Kain lembut dan sejuk  Size: 👉XS, S, M, L, XL, XXL(bergantung kepada stok yang masih available)  Harga ❗️RM50 ❗️RM50  Postage  RM 7 sm RM 10 ss  Cepat2 dapatkan sementara stock masih ada!  Untuk pembelian ➡️ NO DM. Whatapps terus pada link di profile. Tq🤗  #bajukurungcotton  #bajukurungmoden #dhiacotton #afadesign #upnm #kpm #bajukurungmurah #uitm #uiam #usim #kmph #upsi #polikteknik #uthm #bajukurung #angguncotton #utm #kurungmoden  #kurungcotton #kurungpahang #jubahmurah  #giedacotton #hanaleesyacollection #gv5 #hatyai #ipg #bigstage #neelofa
Bouquet buah hantaran dan untuk majlis2 😘💐🎈 . . Hi semua.. nak buat surprise delivery or majlis2 yg memerlukan servis kami?? ❤️birthday? ❤️anniversary? ❤️sorry? ❤️get well soon? ❤️convocation bouquet? ❤️good luck? ❤ hari ibu ❤hari bapa ❤hari guru ❤ family day ❤ gubahan hantaran . . Whatsapp sis +60186636359 untuk tempahan.. InshaAllah kalau kami free, kami terima tempahan anda.. 🚗🚗 delivery area Sekitar Felda Palong, Bahau, Rompin, Serting, Seremban, Bandar Baru Nilai, Bandar Putra Mahkota dll P/s :  lain2 kawasan pun kite boleh hantar tau.. tapi ada delivery charge.. Semua inshaAllah kami boleh bantu..😊 . . #sukasurprise.my  #surprisedeliveryserting #surprisedeliverypalong #surprise #surprisedeliverybahau #surprisedeliverynegerisembilan #surprisebajet #surprisemurah #supriseplannerkl #byquratuhijabista  Quratu Hijabista #bahau #palong #feldapalong #palong456 #palong7 #surprisedeliverynilai #usim #usimofficial #usimians
[UPDATE STOCK 16/02] 🍙Baju Kurung Moden🍙 . 🍣Material English cotton 🍣Senang digosok/iron 🍣Tidak mudah kecut apabila dibasuh 🍣Kain tidak jarang 🍣Kain selisih depan (kain pakai) 🍣Kain lembut dan sejuk  Size: 👉XS, S, M, L, XL, XXL(bergantung kepada stok yang masih available)  Harga ❗️RM50 ❗️RM50  Postage  RM 7 sm RM 10 ss  Cepat2 dapatkan sementara stock masih ada!  Untuk pembelian ➡️ NO DM. Whatapps terus pada link di profile. Tq🤗  #bajukurungcotton  #bajukurungmoden #dhiacotton #afadesign #upnm #kpm #bajukurungmurah #uitm #uiam #usim #kmph #upsi #polikteknik #uthm #bajukurung #angguncotton #utm #kurungmoden  #kurungcotton #kurungpahang #jubahmurah  #giedacotton #hanaleesyacollection #gv5 #hatyai #ipg #bigstage #neelofa
[UPDATE STOCK 16/02] 🍙Baju Kurung Moden🍙 . 🍣Material English cotton 🍣Senang digosok/iron 🍣Tidak mudah kecut apabila dibasuh 🍣Kain tidak jarang 🍣Kain selisih depan (kain pakai) 🍣Kain lembut dan sejuk  Size: 👉XS, S, M, L, XL, XXL(bergantung kepada stok yang masih available)  Harga ❗️RM50 ❗️RM50  Postage  RM 7 sm RM 10 ss  Cepat2 dapatkan sementara stock masih ada!  Untuk pembelian ➡️ NO DM. Whatapps terus pada link di profile. Tq🤗  #bajukurungcotton  #bajukurungmoden #dhiacotton #afadesign #upnm #kpm #bajukurungmurah #uitm #uiam #usim #kmph #upsi #polikteknik #uthm #bajukurung #angguncotton #utm #kurungmoden  #kurungcotton #kurungpahang #jubahmurah  #giedacotton #hanaleesyacollection #gv5 #hatyai #ipg #bigstage #neelofa
[UPDATE STOCK 16/02] 🍙Baju Kurung Moden🍙 . 🍣Material English cotton 🍣Senang digosok/iron 🍣Tidak mudah kecut apabila dibasuh 🍣Kain tidak jarang 🍣Kain selisih depan (kain pakai) 🍣Kain lembut dan sejuk  Size: 👉XS, S, M, L, XL, XXL(bergantung kepada stok yang masih available)  Harga ❗️RM50 ❗️RM50  Postage  RM 7 sm RM 10 ss  Cepat2 dapatkan sementara stock masih ada!  Untuk pembelian ➡️ NO DM. Whatapps terus pada link di profile. Tq🤗  #bajukurungcotton  #bajukurungmoden #dhiacotton #afadesign #upnm #kpm #bajukurungmurah #uitm #uiam #usim #kmph #upsi #polikteknik #uthm #bajukurung #angguncotton #utm #kurungmoden  #kurungcotton #kurungpahang #jubahmurah  #giedacotton #hanaleesyacollection #gv5 #hatyai #ipg #bigstage #neelofa
[UPDATE STOCK 16/02] 🍙Baju Kurung Moden🍙 . 🍣Material English cotton 🍣Senang digosok/iron 🍣Tidak mudah kecut apabila dibasuh 🍣Kain tidak jarang 🍣Kain selisih depan (kain pakai) 🍣Kain lembut dan sejuk  Size: 👉XS, S, M, L, XL, XXL(bergantung kepada stok yang masih available)  Harga ❗️RM50 ❗️RM50  Postage  RM 7 sm RM 10 ss  Cepat2 dapatkan sementara stock masih ada!  Untuk pembelian ➡️ NO DM. Whatapps terus pada link di profile. Tq🤗  #bajukurungcotton  #bajukurungmoden #dhiacotton #afadesign #upnm #kpm #bajukurungmurah #uitm #uiam #usim #kmph #upsi #polikteknik #uthm #bajukurung #angguncotton #utm #kurungmoden  #kurungcotton #kurungpahang #jubahmurah  #giedacotton #hanaleesyacollection #gv5 #hatyai #ipg #bigstage #neelofa
[UPDATE STOCK 16/02] 🍙Baju Kurung Moden🍙 . 🍣Material English cotton 🍣Senang digosok/iron 🍣Tidak mudah kecut apabila dibasuh 🍣Kain tidak jarang 🍣Kain selisih depan (kain pakai) 🍣Kain lembut dan sejuk  Size: 👉XS, S, M, L, XL, XXL(bergantung kepada stok yang masih available)  Harga ❗️RM50 ❗️RM50  Postage  RM 7 sm RM 10 ss  Cepat2 dapatkan sementara stock masih ada!  Untuk pembelian ➡️ NO DM. Whatapps terus pada link di profile. Tq🤗  #bajukurungcotton  #bajukurungmoden #dhiacotton #afadesign #upnm #kpm #bajukurungmurah #uitm #uiam #usim #kmph #upsi #polikteknik #uthm #bajukurung #angguncotton #utm #kurungmoden  #kurungcotton #kurungpahang #jubahmurah  #giedacotton #hanaleesyacollection #gv5 #hatyai #ipg #bigstage #neelofa
Restock this week. Most Comfy Inner Selesa. - Fuhhh, memang ramai asyik tanya bila restock. InsyaAllah Sabtu ni boleh dapatkan okeyh. - Ada 3 warna je ok. So ada yang dah ready ke? - #dsph #properhijab #tudunglabuh #shawlinstant #tudungustazah #instantshawl  #khimar #tudunghaji #solatready #hijabista #khimarmalaysia  #siscuba #tutupaurat #tudungtravel #tudungumrah #terapiinstagram #sayajualmurah #cikgucikgi #unisza  #jdt #kotabharu  #jomtutupaurat #muslimah #usim #tudungreben #tudungviral #eusahawan #tudungnikah #bazarpaknil
[UPDATE STOCK 16/02] 🍙Baju Kurung Moden🍙 . 🍣Material English cotton 🍣Senang digosok/iron 🍣Tidak mudah kecut apabila dibasuh 🍣Kain tidak jarang 🍣Kain selisih depan (kain pakai) 🍣Kain lembut dan sejuk  Size: 👉XS, S, M, L, XL, XXL(bergantung kepada stok yang masih available)  Harga ❗️RM50 ❗️RM50  Postage  RM 7 sm RM 10 ss  Cepat2 dapatkan sementara stock masih ada!  Untuk pembelian ➡️ NO DM. Whatapps terus pada link di profile. Tq🤗  #bajukurungcotton  #bajukurungmoden #dhiacotton #afadesign #upnm #kpm #bajukurungmurah #uitm #uiam #usim #kmph #upsi #polikteknik #uthm #bajukurung #angguncotton #utm #kurungmoden  #kurungcotton #kurungpahang #jubahmurah  #giedacotton #hanaleesyacollection #gv5 #hatyai #ipg #bigstage #neelofa
[UPDATE STOCK 16/02] 🍙Baju Kurung Moden🍙 . 🍣Material English cotton 🍣Senang digosok/iron 🍣Tidak mudah kecut apabila dibasuh 🍣Kain tidak jarang 🍣Kain selisih depan (kain pakai) 🍣Kain lembut dan sejuk  Size: 👉XS, S, M, L, XL, XXL(bergantung kepada stok yang masih available)  Harga ❗️RM50 ❗️RM50  Postage  RM 7 sm RM 10 ss  Cepat2 dapatkan sementara stock masih ada!  Untuk pembelian ➡️ NO DM. Whatapps terus pada link di profile. Tq🤗  #bajukurungcotton  #bajukurungmoden #dhiacotton #afadesign #upnm #kpm #bajukurungmurah #uitm #uiam #usim #kmph #upsi #polikteknik #uthm #bajukurung #angguncotton #utm #kurungmoden  #kurungcotton #kurungpahang #jubahmurah  #giedacotton #hanaleesyacollection #gv5 #hatyai #ipg #bigstage #neelofa
[UPDATE STOCK 16/02] 🍙Baju Kurung Moden🍙 . 🍣Material English cotton 🍣Senang digosok/iron 🍣Tidak mudah kecut apabila dibasuh 🍣Kain tidak jarang 🍣Kain selisih depan (kain pakai) 🍣Kain lembut dan sejuk  Size: 👉XS, S, M, L, XL, XXL(bergantung kepada stok yang masih available)  Harga ❗️RM50 ❗️RM50  Postage  RM 7 sm RM 10 ss  Cepat2 dapatkan sementara stock masih ada!  Untuk pembelian ➡️ NO DM. Whatapps terus pada link di profile. Tq🤗  #bajukurungcotton  #bajukurungmoden #dhiacotton #afadesign #upnm #kpm #bajukurungmurah #uitm #uiam #usim #kmph #upsi #polikteknik #uthm #bajukurung #angguncotton #utm #kurungmoden  #kurungcotton #kurungpahang #jubahmurah  #giedacotton #hanaleesyacollection #gv5 #hatyai #ipg #bigstage #neelofa
Bouquet duit hantaran 😘💐🎈 . . Hi semua.. nak buat surprise delivery or majlis2 yg memerlukan servis kami?? ❤️birthday? ❤️anniversary? ❤️sorry? ❤️get well soon? ❤️convocation bouquet? ❤️good luck? ❤ hari ibu ❤hari bapa ❤hari guru ❤ family day ❤ gubahan hantaran . . Whatsapp sis +60186636359 untuk tempahan.. InshaAllah kalau kami free, kami terima tempahan anda.. 🚗🚗 delivery area Sekitar Felda Palong, Bahau, Rompin, Serting, Seremban, Bandar Baru Nilai, Bandar Putra Mahkota dll P/s :  lain2 kawasan pun kite boleh hantar tau.. tapi ada delivery charge.. Semua inshaAllah kami boleh bantu..😊 . . #sukasurprise.my  #surprisedeliveryserting #surprisedeliverypalong #surprise #surprisedeliverybahau #surprisedeliverynegerisembilan #surprisebajet #surprisemurah #supriseplannerkl #byquratuhijabista  Quratu Hijabista #bahau #palong #feldapalong #palong456 #palong7 #surprisedeliverynilai #usim #usimofficial #usimians
Bouquet duit hantaran 😘💐🎈 . . Hi semua.. nak buat surprise delivery or majlis2 yg memerlukan servis kami?? ❤️birthday? ❤️anniversary? ❤️sorry? ❤️get well soon? ❤️convocation bouquet? ❤️good luck? ❤ hari ibu ❤hari bapa ❤hari guru ❤ family day ❤ gubahan hantaran . . Whatsapp sis +60186636359 untuk tempahan.. InshaAllah kalau kami free, kami terima tempahan anda.. 🚗🚗 delivery area Sekitar Felda Palong, Bahau, Rompin, Serting, Seremban, Bandar Baru Nilai, Bandar Putra Mahkota dll P/s :  lain2 kawasan pun kite boleh hantar tau.. tapi ada delivery charge.. Semua inshaAllah kami boleh bantu..😊 . . #sukasurprise.my  #surprisedeliveryserting #surprisedeliverypalong #surprise #surprisedeliverybahau #surprisedeliverynegerisembilan #surprisebajet #surprisemurah #supriseplannerkl #byquratuhijabista  Quratu Hijabista #bahau #palong #feldapalong #palong456 #palong7 #surprisedeliverynilai #usim #usimofficial #usimians
Gubahan hantaran 😘💐🎈 . . Hi semua.. nak buat surprise delivery or majlis2 yg memerlukan servis kami?? ❤️birthday? ❤️anniversary? ❤️sorry? ❤️get well soon? ❤️convocation bouquet? ❤️good luck? ❤ hari ibu ❤hari bapa ❤hari guru ❤ family day ❤ gubahan hantaran . . Whatsapp sis +60186636359 untuk tempahan.. InshaAllah kalau kami free, kami terima tempahan anda.. 🚗🚗 delivery area Sekitar Felda Palong, Bahau, Rompin, Serting, Seremban, Bandar Baru Nilai, Bandar Putra Mahkota dll P/s :  lain2 kawasan pun kite boleh hantar tau.. tapi ada delivery charge.. Semua inshaAllah kami boleh bantu..😊 . . #sukasurprise.my  #surprisedeliveryserting #surprisedeliverypalong #surprise #surprisedeliverybahau #surprisedeliverynegerisembilan #surprisebajet #surprisemurah #supriseplannerkl #byquratuhijabista  Quratu Hijabista #bahau #palong #feldapalong #palong456 #palong7 #surprisedeliverynilai #usim #usimofficial #usimians
Gubahan hantaran 😘💐🎈 . . Hi semua.. nak buat surprise delivery or majlis2 yg memerlukan servis kami?? ❤️birthday? ❤️anniversary? ❤️sorry? ❤️get well soon? ❤️convocation bouquet? ❤️good luck? ❤ hari ibu ❤hari bapa ❤hari guru ❤ family day ❤ gubahan hantaran . . Whatsapp sis +60186636359 untuk tempahan.. InshaAllah kalau kami free, kami terima tempahan anda.. 🚗🚗 delivery area Sekitar Felda Palong, Bahau, Rompin, Serting, Seremban, Bandar Baru Nilai, Bandar Putra Mahkota dll P/s :  lain2 kawasan pun kite boleh hantar tau.. tapi ada delivery charge.. Semua inshaAllah kami boleh bantu..😊 . . #sukasurprise.my  #surprisedeliveryserting #surprisedeliverypalong #surprise #surprisedeliverybahau #surprisedeliverynegerisembilan #surprisebajet #surprisemurah #supriseplannerkl #byquratuhijabista  Quratu Hijabista #bahau #palong #feldapalong #palong456 #palong7 #surprisedeliverynilai #usim #usimofficial #usimians
Assalamualaikum dan selamat malam 😂 . . . . 📷 All type of IPHONE are READY STOCK 💰 HARGA TERENDAH Bermula daripada RM550 😘 📍 SHOP: WANGSA WALK, KL 🛵 COD: KL, SELANGOR, NEGERI SEMBILAN (TEMPAT LAIN BOLEH BINCANG) 🚚 POSTAGE: FREE SM | SS . 12 FREE GIFTS (Depends On Stock): ☔️ WATERPROOF BAG 🎮 GAMEPAD 🎊 CASE 🤳🏻 MONOPOD 💍 IRING 📸 FISH EYE 🆕 CABLE REMAX IOS 👆🏻 TOUCH ID BUTTON 🛡 TEMPERED GLASS 🔌 CAR CHARGER REMAX 🔋 POWERBANK 🆓 I GRIP 🎧 BEATS SOLO . KENAPA PERLU BELI DARI KAMI❓❓❓ ==================== . 1️⃣- PRICE: HARGA DIJAMIN MURAH DR HARGA PASARAN SEMASA. . 2️⃣- DELIVERY: MASA MENUNGGU PENGHANTARAN YG SANGAT SINGKAT. MENGGUNAKAN PERKHIDMATAN COURIER GDEX. BIASA 1-2 BEKERJA BARANG DA SMPAI PADA CUSTOMER . 3️⃣- AUTHENTICATION: BARANG GUARANTEE 100% ORIGINAL USA SET. KAMI TAK JUAL FAKE PRODUCT. . 4️⃣- WARRANTY: JAMINAN KAMI BAGI 1 TAHUN UNT SEMUA MODEL (1 TO 1 EXCHANGE DALAM TEMPOH SEBULAN). ROSAK KITA TUKAR BARU. T&C APPLY. . 5️⃣- TRUST: 1000000% TRUSTED SELLER. KITA ADA KEDAI SENDIRI. TAK PERCAYA BOLEH WALK IN. . 6️⃣ FEEDBACK: RAMAI YANG DAH BELI DARI KAMI DAN BANYAK FEEDBACK YANG BOLE KORG TGK DGN WS KAMI. . 7️⃣- AVAILABILITY: BARANG READY STOCK BUKAN PRE-ORDER. KORG BOLEH TEST IPHONE SBLOM DECIDE NAK BELI ATAU TAK. . 📝 UNTUK ORDER ATAU ADA SEBARANG PERTANYAAN MENGENAI PRODUK YANG KAMI JUAL, BOLE HUBUNGI KAMI MELALUI WHATSAPP (KLIK LINK DI BIO) . . 🤳 www.wasap.my/60192539514 🤳 www.wasap.my/60192539514 🤳 www.wasap.my/60192539514 . . #codgombak #codwangsamaju #codselangor #codseremban #codkl #jualmurah #unikl #kptm #politeknik #ukm #uia #iium #uitm #kuis #usim
Gubahan hantaran 😘💐🎈 . . Hi semua.. nak buat surprise delivery or majlis2 yg memerlukan servis kami?? ❤️birthday? ❤️anniversary? ❤️sorry? ❤️get well soon? ❤️convocation bouquet? ❤️good luck? ❤ hari ibu ❤hari bapa ❤hari guru ❤ family day ❤ gubahan hantaran . . Whatsapp sis +60186636359 untuk tempahan.. InshaAllah kalau kami free, kami terima tempahan anda.. 🚗🚗 delivery area Sekitar Felda Palong, Bahau, Rompin, Serting, Seremban, Bandar Baru Nilai, Bandar Putra Mahkota dll P/s :  lain2 kawasan pun kite boleh hantar tau.. tapi ada delivery charge.. Semua inshaAllah kami boleh bantu..😊 . . #sukasurprise.my  #surprisedeliveryserting #surprisedeliverypalong #surprise #surprisedeliverybahau #surprisedeliverynegerisembilan #surprisebajet #surprisemurah #supriseplannerkl #byquratuhijabista  Quratu Hijabista #bahau #palong #feldapalong #palong456 #palong7 #surprisedeliverynilai #usim #usimofficial #usimians
Bouquet flower 😘😘💐🎈 . . Hi semua.. nak buat surprise delivery or majlis2 yg memerlukan servis kami?? ❤️birthday? ❤️anniversary? ❤️sorry? ❤️get well soon? ❤️convocation bouquet? ❤️good luck? ❤ hari ibu ❤hari bapa ❤hari guru ❤ family day ❤ gubahan hantaran . . Whatsapp sis +60186636359 untuk tempahan.. InshaAllah kalau kami free, kami terima tempahan anda.. 🚗🚗 delivery area Sekitar Felda Palong, Bahau, Rompin, Serting, Seremban, Bandar Baru Nilai, Bandar Putra Mahkota dll P/s :  lain2 kawasan pun kite boleh hantar tau.. tapi ada delivery charge.. Semua inshaAllah kami boleh bantu..😊 . . #sukasurprise.my  #surprisedeliveryserting #surprisedeliverypalong #surprise #surprisedeliverybahau #surprisedeliverynegerisembilan #surprisebajet #surprisemurah #supriseplannerkl #byquratuhijabista  Quratu Hijabista #bahau #palong #feldapalong #palong456 #palong7 #surprisedeliverynilai #usim #usimofficial #usimians
Bouquet flower 😘😘💐🎈 . . Hi semua.. nak buat surprise delivery or majlis2 yg memerlukan servis kami?? ❤️birthday? ❤️anniversary? ❤️sorry? ❤️get well soon? ❤️convocation bouquet? ❤️good luck? ❤ hari ibu ❤hari bapa ❤hari guru ❤ family day ❤ gubahan hantaran . . Whatsapp sis +60186636359 untuk tempahan.. InshaAllah kalau kami free, kami terima tempahan anda.. 🚗🚗 delivery area Sekitar Felda Palong, Bahau, Rompin, Serting, Seremban, Bandar Baru Nilai, Bandar Putra Mahkota dll P/s :  lain2 kawasan pun kite boleh hantar tau.. tapi ada delivery charge.. Semua inshaAllah kami boleh bantu..😊 . . #sukasurprise.my  #surprisedeliveryserting #surprisedeliverypalong #surprise #surprisedeliverybahau #surprisedeliverynegerisembilan #surprisebajet #surprisemurah #supriseplannerkl #byquratuhijabista  Quratu Hijabista #bahau #palong #feldapalong #palong456 #palong7 #surprisedeliverynilai #usim #usimofficial #usimians
Bouquet fresh flower untuk area Sendayan, Bandar Baru Nilai, USIM, dan Bandar Putra Mahkota, KUIS 😘😘💐🎈 . . Hi semua.. nak buat surprise delivery or majlis2 yg memerlukan servis kami?? ❤️birthday? ❤️anniversary? ❤️sorry? ❤️get well soon? ❤️convocation bouquet? ❤️good luck? ❤ hari ibu ❤hari bapa ❤hari guru ❤ family day ❤ gubahan hantaran . . Whatsapp sis +60186636359 untuk tempahan.. InshaAllah kalau kami free, kami terima tempahan anda.. 🚗🚗 delivery area Sekitar Felda Palong, Bahau, Rompin, Serting, Seremban, Bandar Baru Nilai, Bandar Putra Mahkota dll P/s :  lain2 kawasan pun kite boleh hantar tau.. tapi ada delivery charge.. Semua inshaAllah kami boleh bantu..😊 . . #sukasurprise.my  #surprisedeliveryserting #surprisedeliverypalong #surprise #surprisedeliverybahau #surprisedeliverynegerisembilan #surprisebajet #surprisemurah #supriseplannerkl #byquratuhijabista  Quratu Hijabista #bahau #palong #feldapalong #palong456 #palong7 #surprisedeliverynilai #usim #usimofficial #usimians
Siapa tak banyak blouse warna purple boleh try #daisibyf_l blouse in purple lilac ni 😍
Malu dengan wajah berparut dan berjerawat? Kulit sensitif dan merah-merah?  Keadaan sekeliling penuh dengan kuman dari habuk, gelgata dan banyak berpeluh. Sapukan BBE pada badan, ia sangat cepat membantu menghilangkan kegatalan dan membunuh bakteria  Bedak sejuk berubat ini diperkaya dengan Calamine Merah Jambu dan Herba Rosemary, Chamomilla Recutica, Glycyrhiza Glabra dan Ganoderma Lucidum  Ia membuatkan kulit rasa mulus, lembut tetapi juga melindungi kulit secara menyeluruh dengan sifatnya yang antibakterial  Semasa penggunaan akan sedikit pedih, Ia membantu penyembuhan dengan cepat dan menghalang dari kesan parut  Bio Beauty Essence RM20.00 . ℙ𝕖𝕟𝕘𝕖𝕕𝕒𝕣 𝕤𝕒𝕙 𝕁ℝ𝕄 🆔𝕁𝔹𝟚𝟘𝟙𝟘𝕊 🎀ᴷᴸᴵᴬ/ᴷᴸᴵᴬ² 🎀ᴮᴬᴺᴰᴬᴿ ᴮᴬᴿᵁ ˢᴬᴸᴬᴷ ᵀᴵᴺᴳᴳᴵ 🎀ᴺᴵᴸᴬᴵ 🎀ᴷᵁᴬᴿᵀᴱᴿˢ ᴷᴸᴵᴬ dan sekitarnya. 📦Pos seluruh 🇲🇾🤗 📞Whatsapp 011-12390073 atau klik link di bio. 😊 www.wasap.my/601112390073 . 👉Sila ambil perhatian produk JRM tidak dijual di kedai2 jamu utk keselamatan pengguna. Pastikan pembelian dari pengedar kami yang sah. #jamuratumalaya  #jrm #jamuratumalayaklia2 #jamuratumalayanilai #jamuratumalayasepang #jamuratumalayabbst #nilai #kuartersklia #bbst #nilaisquare #datarannilai #inticollege #usim #bandarbarunilai #kotaseriemas #klia2 #klia #mitsui #masjidklia #jrmklia #jrmbbst #bedaksejuk  #kulitsensitif  #kulitberjerawat  #bazaarpaknil  #bandarbarusalaktinggi #jrmklia2 #malaysiaairports #airasia #biobeautyessence
Bouquet fresh flower untuk area Sendayan, Bandar Baru Nilai, USIM, dan Bandar Putra Mahkota, KUIS 😘😘💐🎈 . . Hi semua.. nak buat surprise delivery or majlis2 yg memerlukan servis kami?? ❤️birthday? ❤️anniversary? ❤️sorry? ❤️get well soon? ❤️convocation bouquet? ❤️good luck? ❤ hari ibu ❤hari bapa ❤hari guru ❤ family day ❤ gubahan hantaran . . Whatsapp sis +60186636359 untuk tempahan.. InshaAllah kalau kami free, kami terima tempahan anda.. 🚗🚗 delivery area Sekitar Felda Palong, Bahau, Rompin, Serting, Seremban, Bandar Baru Nilai, Bandar Putra Mahkota dll P/s :  lain2 kawasan pun kite boleh hantar tau.. tapi ada delivery charge.. Semua inshaAllah kami boleh bantu..😊 . . #sukasurprise.my  #surprisedeliveryserting #surprisedeliverypalong #surprise #surprisedeliverybahau #surprisedeliverynegerisembilan #surprisebajet #surprisemurah #supriseplannerkl #byquratuhijabista  Quratu Hijabista #bahau #palong #feldapalong #palong456 #palong7 #surprisedeliverynilai #usim #usimofficial #usimians
Bouquet artificial flower 😘😘 . . Hi semua.. nak buat surprise delivery or majlis2 yg memerlukan servis kami?? ❤️birthday? ❤️anniversary? ❤️sorry? ❤️get well soon? ❤️convocation bouquet? ❤️good luck? ❤ hari ibu ❤hari bapa ❤hari guru ❤ family day ❤ gubahan hantaran . . Whatsapp sis +60186636359 untuk tempahan.. InshaAllah kalau kami free, kami terima tempahan anda.. 🚗🚗 delivery area Sekitar Felda Palong, Bahau, Rompin, Serting, Seremban, Bandar Baru Nilai, Bandar Putra Mahkota dll P/s :  lain2 kawasan pun kite boleh hantar tau.. tapi ada delivery charge.. Semua inshaAllah kami boleh bantu..😊 . . #sukasurprise.my  #surprisedeliveryserting #surprisedeliverypalong #surprise #surprisedeliverybahau #surprisedeliverynegerisembilan #surprisebajet #surprisemurah #supriseplannerkl #byquratuhijabista  Quratu Hijabista #bahau #palong #feldapalong #palong456 #palong7 #surprisedeliverynilai #usim #usimofficial #usimians
Bouquet artificial flower 😘😘 . . Hi semua.. nak buat surprise delivery or majlis2 yg memerlukan servis kami?? ❤️birthday? ❤️anniversary? ❤️sorry? ❤️get well soon? ❤️convocation bouquet? ❤️good luck? ❤ hari ibu ❤hari bapa ❤hari guru ❤ family day ❤ gubahan hantaran . . Whatsapp sis +60186636359 untuk tempahan.. InshaAllah kalau kami free, kami terima tempahan anda.. 🚗🚗 delivery area Sekitar Felda Palong, Bahau, Rompin, Serting, Seremban, Bandar Baru Nilai, Bandar Putra Mahkota dll P/s :  lain2 kawasan pun kite boleh hantar tau.. tapi ada delivery charge.. Semua inshaAllah kami boleh bantu..😊 . . #sukasurprise.my  #surprisedeliveryserting #surprisedeliverypalong #surprise #surprisedeliverybahau #surprisedeliverynegerisembilan #surprisebajet #surprisemurah #supriseplannerkl #byquratuhijabista  Quratu Hijabista #bahau #palong #feldapalong #palong456 #palong7 #surprisedeliverynilai #usim #usimofficial #usimians
• AVAILABLE✅ . • VANS SK8 hi • saiz 8uk • harga RM80 • postage - sm : rm10  ss : rm15 . • Nak lihat gambar lebih detail ? • Malas save no whatsapp ? • Klik link di bio 0173159223 . #kakibundle #kakiselam #bundle #jalanrajabot #begbundle #kasutbundle #bundlemurah #bundlemalaya #bundlemalaysia #bundleonline #bajubundle #uia #uitm #uum #um #upm #usim
Terima Kasih Kerana Percayakan Kami 😄 . . . Anda nak buat baju dengan design gempak2?  Nak banyak warna dan macam2 corak, tapi buat silkscreen mahal bila byk warna 😥, nak buat Heat Press tak lawa pulak sebab macam tampal stiker kat baju... Macam mana ni??? . . Jangan risau, usah pening2 kepala, mari kami perkenalkan cara printing yang terbaru dan viral sekarang ni... . iaitu SUBLIMATION PRINTING... . Kaedah Printing yang terus masuk ke dalam kain bosskurr. Basuh banyak kali pun takkan pudar dan rosak baju . Nak design macam2 pun takde masalah, nak warna warni baju macam pelangi pun boleh buat, memang puas hati bosskurr... . Nanti Design macam mana pulak Bosskurr? Kami sediakan ke??? Mana kami pandai design Boskurr 😅 . Takde masalah, kami dah sediakan 100++ template ready made untuk dipilih, FREE OF CHARGE untuk REDESIGN boleh tukar warna, masukkan logo dan tambah tulisan, nak buat nama masing2 pun boleh 😍 Boleh usya2 design yang ada dekat IG atau FB kami 👍 . Kami MOQ hanya 5 helai sahaja, boleh lah kalau nak pakat2 buat baju geng2 rapat je dulu... harga macam mana?  Tak ada masalah boleh bincang boskurr, kita adjust boek2 punya 😉😉😉 . PM kami terus tak perlu pikir2 lagi di jamin kualiti terbaik dan pilihan bijak... Terus tekan link ni, nanti akan wasap kami automatic tak perlu dah save2 nombor... . www.wasap.my/601120713463/FDXClothing . Kami Pakar Dalam Mencetak Baju dan Lanyard Sublimation|Silkscreen|Heatpress|Embroidery . #fdxclothing #sublimation #sublimationmurah #cetakbajumurah #lanyard #universiti #sekolah #kuis #ukm #usim #gmi #politeknik #unikl #bangi #kajang #nilai #putrajaya #cyberjaya #skgusai #upsi #gamingjersey #esportsjersey #bajufasilitator #fasilitator #tabletennis #pingpong #jersiteam #teamjersey #sublimationprinting #kilangsublimation
We provide SK, KT, LG and various phone services such as inquiry and changing of phone plans, bill payment, price comparing, sim card, second hand phone and many more. If you are interested in handphone and phone packages, please do not hesitate to contact me. We hope that we can provide you our best service in the future as well.  Thank you. 我们提供优质的手机服务。 手机卡,二手机,新手机等都可以联络我们。希望以后我们能提供您更好的服务。 谢谢  Address : Daejeon Yuseong-Gu Gung-Dong 407-2  #대전 #휴대폰 #궁동 #충남대학교 #금용통신 #중고폰 #유심카드 #선불폰 #충전 #daejeon #phone #gungdong #cnu #jinlong #secondhand #usim #change #prepaid #charge #大田 #手机 #忠南大学 #弓洞 #二手手机 #手机卡 #大田儒城 #预付卡 #后付卡
Assalamualaikum and good morning dear followers, let's try our Young & Glow Foundation today. Grab yours now!!! . 📲 012 2930877 📲 012 2930877 .  Atau kalau nak mudah, klik link di bio.. 🤗🤗🤗 .  #youngandglownilai #youngandglowsepang #youngandglowserdang #youngandglowcyberjaya #youngandglowputrajaya #youngandglowbangi #youngandglowkajang #youngandglowsemenyih #youngandglowserikembangan #youngandglowklcc #youngandglowupm #youngandglowuitmdengkil #uitmdengkil #youngandglowukm #youngandglowuniten #upm #ukm #uniten #youngandglowmardi #youngandglowusim #mardi #usim
Kamu masih nunda join di MJI ?! Mau jadi sekedar penonton atau mau ngerasain hasil dari MJI sendiri ?? Yukk join sekarang dengan chat "fix daftar kak" biar bisa kayak kakak-kakak ini😙  #ui #ub #itb  #ipb #uny #uin #uinsu #stie #uns #unsam #utm #unj #uad #ugm #unair #unimas #usim #unimal  #unand #unp #universitasandalas #uns #wirausaha  #universitasmulawarman #universitasnegeriyogyakarta  #universitaspalangkaraya #unja  #undip  #trunojoyo #pengusahamuda
[ PROGRAM RECOMMENDED BUAT KAMU YANG PENGEN MANDIRI SEBELUM LULUS ] .  Kami membuka kesempatan nih, buat teman-teman yang ingin MANDIRI secara finansial dan mental Melalui “PROGAM MAHASISWA JAGOAN INDONESIA ROAD TO CAMPUS 2019” .  Udah 2019 nggak mau lagi dong minta uang sama orang tua. Apalagi udah jadi MAHASISWA, Malu! .  Nah, sudah saatnya teman-teman mandiri secara finansial tapi juga mental. So, program ini sangat bisa menjadi wadah teman-teman untuk self development, soft-skill atau mengembangkan diri yg dijamin nggak bakal kamu pelajari dikampus + penghasilan yg halal berkah berlimpah .  SYARATNYA GAMPANG KOK :  1. Mahasiswa Aktif Semester 1-6 2. Punya KTP/KTM & Email aktif 3. Punya Semangat Berpenghasilan Sendiri .  PROGRAM TERPERCAYA, Telah diliput di Stasiun Televisi & Koran  LIPUTAN STASIUN TELEVISI > Klik #aditvmji1  KORAN TRIBUNJOGJA > Klik #tribunjogjamji .  KORAN HARIANJOGJA > Klik #harianjogjamji .  Tiada Kesuksesan Tanpa Tindakan!  INFO HUBUNGI DISINI KAK : .  Sri  Wahyuni  HP/LINE/WA/Telegram : 085277741745 IG : @sri_wahyuni_mji LINE : yuni1140 .  Siapkan diri menjemput impian. Barang siapa yang bersungguh-sungguh, dia pasti berhasil  #ui #ub #itb  #ipb #uny #uin #uinsu #stie #uns #unsam #utm #unj #uad #ugm #unair #unimas #usim #unimal  #unand #unp #universitasandalas #uns #universitaspalangkaraya #unja  #undip  #trunojoyo #pengusahamuda

Loading