Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#tuahalsheiraz

Posts tagged as #tuahalsheiraz on Instagram

18 Posts

Daddy Mommy ,Tuah dah siap nie . Nak jumpa awek wechat jap πŸ˜‚  #mommydaddy  #novemberbaby2018  #tuahalsheiraz  #cemmboyy
Dah besar anak daddy nie ye πŸ’• nnti balik daddy nak gomol tuah & mommy πŸ˜‚ ilove both of you 😘  #mommydaddy  #novemberbaby2018  #tuahalsheiraz  @rara_alexaa
Yayyy. Tuah , before 2.9kg now 4kg . Mami before 74kg . Now 60kg πŸ˜‚ Banyak lagi kena turun niiii mami . πŸ₯³ #tuahwithonyang #tuahalsheiraz
Yayyy anak daddy dah settle cucuk sebulan πŸ’• makin sihat ye Tuah , tksabar nak bawak Tuah & Mommy balik kl 😘  #4kg #tuahalsheiraz #novemberbaby2018  #mommydaddy
Little Pitbull πŸ‘ΆπŸΌ Cinta Hati Mommy & Daddy πŸ’•  #tuahalsheiraz #novemberbaby #81118
Tuah Al Sheiraz Day 16 πŸ‘ΆπŸΌ #mommydaddy  #novemberbaby2018  #tuahalsheiraz
Tuahretto hari ke-16 ❀️ #tuahalsheiraz #sayangmommydaddy
Tuahretto πŸ˜†πŸ₯° #tuahalsheiraz #sayangmommydaddy
Dialah sumber kekuatan aku  Dialah sumber inspirasi aku Dialah pembakar semangat aku Dialah yg menjadi tulang belakang aku Dialah wanita terhebat bagi aku Dia segalanya bagi aku πŸ’•  Tanpa dia mungkin aku tk sekuat dan setabah ini , segala susah payah aku dia je yg tau . Dia tk pernah merungut , dia tkpernah sekalipun merendahkan aku , dia slalu ade bila aku jatuh . Sbb dia jgak aku kenal siapa diri aku . Terima kasih isteriku πŸ’•  @rara_alexaa  #raamoon  #mommyanddaddy  #tuahalsheiraz  #mommydaddyloveyou
sayang mami dah wangi πŸ˜˜β€οΈπŸ‘ΆπŸ» #tuahalsheiraz #buahhatiddmmy #ourlittlehero #handsomeboy
Indahnya ciptaan Allah πŸ‘ΆπŸΌ Tuah Al Sheiraz πŸ’•  #mommydaddybaby #newbornphotography  #tuahalsheiraz  #foreverlove  #captainamerica  #captainmarvel
Seronok ye Tuah dapat kluar harini πŸ‘ΆπŸΌ alhamdulillah kuning dah turun , habis semua petua org tua aku ikut , risau punya pasal πŸ˜… semoga Tuah terus membesar dgn sihat πŸ‘ΆπŸΌπŸ’• #tuahalsheiraz  #daddy&mommy #081118 #ourlittlehero #alhamdulillah
Happy anniversary sayang πŸ’• harini genap 1 tahun perkahwinan kita , terima kasih sbb bertahan dgn segala kerenah saya ,jadi isteri yg terbaik utk saya , jaga makan minum saya dari berat saya 60kg smpai lah 85kg πŸ˜‚ dan yg paling buat saya bahagia adalah anugerah dari Allah buat kita sayang , Tuah Al Sheiraz hadir saat ulangtahun perkahwinan kita , hadiah paling bermakna buat saya πŸ’• semoga kita dapat jaga amanah Allah nie dgn baik ye sayang πŸ‘ΆπŸΌ kita besarkan dia dgn penuh kasih sayang , semoga Tuah membesar dgn sihat dan menjadi anak yg baik , in shaa Allah πŸ’•  @rara_alexaa  #happyanniversarymylove  #foreverlove  #anugerahallah #tuahalsheiraz #081118 #111118
Alhamdulillah , tepat pukul 6.04am tadi Tuah selamat dilahirkan πŸ‘ΆπŸΌ berat 2.96kg , terima kasih ya Allah atas rezeki yg kau berikan padaku dan isteri πŸ’• buat isteriku , terima kasih kerana lahirkan zuriat kita dgn selamat , saat airmata awak mengalir kesakitan tanpa saya sedar airmata saya pun mengalir ,walaupun saya bkn kt tmpat awak tapi saya dpt rasa betapa sakitnya awak smlm 😭 Allah nak tnjuk dkat saya agar saya lebih menghargai awak kerana awak telah korban nyawa awak demi anak dan saya πŸ’• awak sgt kuat sayang , mungkin setengah org akan ckp ‘ alaa biase lah beranak ‘ tapi bagi saya awak sgt2 kuat , saya janji dgn awak yg saya akan jaga awak dan anak kita sebaik mungkin πŸ‘ΆπŸΌ saya akan usaha sehabis baik utk senangkan awak dan anak . In shaa Allah , terima kasih sekali lagi sayang πŸ’•  #tuahalsheiraz #2.96kg #081118 #myboy #moonjr #novemberbaby
Fly me to the moon πŸŒ”  #dadddypreggy #tuahalsheiraz
Zaman kegemilangan kami πŸ’•  #mommypreggy  #daddypreggyπŸ˜‚ #likefatherlikeson #another3months  #tuahalsheiraz
I might not be a perfect person, but that’s okay because I found the perfect partner in you πŸ’•  #raamoonπŸ’•  #mommydaddy #tuahalsheiraz
Maaf jarang post gmbr dgn artis tapi kalini kena post jgak sbb aunt @mya_matahari paksa amik gmbr πŸ˜‚ jarang artis bergambar dgn artis ,tu yg kekok skit HAHAHAHA . Jgn marah ye πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ€£ P/s : jgn kecam sbb ade ibu mengandung dlm gambar tu πŸ‘ΆπŸΌ #myamatahari #penutuphariraya2018  #raamoonπŸ’•  #tuahalsheiraz #mommypreggy #positivevibes