Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#teamaja

Posts tagged as #teamaja on Instagram

12.849 Posts

Omg actual goddess😍😍 my two favorite queens in this entire universe are together and @ajathekween is legit the sweetest. They have such a heart of gold and soo supportive of their sister @farrahrized 💕 I love their friendship and I love Farrah’s and @eurekaohara too. She is soo sweet for supporting her sister as well. 💜💜💜 and I don’t get the hate. Farrah did an amazing job until the incident but that’s okay, people make mistakes because everyone’s human and people have emotions. It’s okay to cry it out💙 anyways sm love to all three💞 ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆  #ajakween #ajathekween #teamaja #farrahmoan #teamfarrahmoan #teamfarrah #inmyfeelings #idontwannabrag #finishher #brujería #mizcracker #eurekaohara #elephantqueen #ageofaquaria #rpdrallstars4 #rupaulsdragrace #rpdr #rupaulsdragraceallstars3 #rpdrallstars3 #allstars4 #dragrace #drag #race  #rpdr9 #dragqueens #rupaulsdragraceseason9 #newyorkqueens #pinkaesthetic #nycsisterhood #dragmusic
Là classe Hamza !  Magnifique photo 🤩 !  @hamzasakhiofficiel06 @aja #teamaja @hamzasakhiofficiel06
The last part is a mood • (Follow @haus.of.ajas.sandwich for more!) . . . . . Credit if you repost #aja #ajathekween #dahliasin #momoshade #kandymuse #janelleno5 #hausofaja #teamaja #rupaulsdragrace #dragrace #rupaul #rpdr #allstars #seasonnine #kween #ayosis #dragqueen #gay #lgbt #lgbtq #nycdragqueens #hausofajassandwich
an aja appreciation post. i love them so much, and they’re so inspiring with their drag and music 💖💕
Here’s my entry for @ajathekween contest! Insp.By: @monster_labeija  @kitten_gunz (Aja liked!!!) she saw it guys!!!! Don’t tag her no more I don’t want her to block me like the vixen blocked @beckywiththesplitends 😂😂😂😂😂😂 🌙 🌙#gay #trans #transqueen #genderfluid #lgbt #lgbtqia #kunty #cunty #vogue #cute #naomismalls #valentina #aquaria #ajathekween #teamnaomi #teambobthedragqueen #teamaja #rupaulsdragrace #rupaul
GLA COMPLEX . Gla Complex sahabat baik kaum wanita ualls.Mostly kebaikan Gla Complex benefit dia bagus untuk dalaman wanita. . Which is: . ❤Memperbaiki dan mengatasi senggugut. . ❤Melegakan simpton² PMS. . ❤Mengawal atur kitaran haid yang tidak teratur. . ❤Menstabilkan hormon. . ❤Bantu simpton² menopouse dan melambatkan penuaan. . ❤Bantu kawal paras kolestrol dan atasi kencing manis. . Best gla complex shaklee ni ada campuran Vitamin E.Ia bagus untuk hilangkan parut dan bekas jerawat.Memudarkan kesan jeragat serta melembapkan kulit serta kulit jadi lebih glowing natural. . SO korang yang ada problem period tidak teratur ,hormon tak stabil ,cyst dan ikhtiar hamil boleh mengambil gla shaklee ni. . Order here 📲0189465910
Aja's Crowning Couture and her Speech on why she should win Acid's Drag Race Season 7!  Comment if you are #teamaja 💖
@hamzasakhiofficiel06 et @fomba31__ 🔥🔥💪💪 @aja #teamaja #ajaenforce @hamzasakhiofficiel06
Anak-anak pergi sekolah selalu merengek cakap panas pakai anak tudung dan rasa gatal-gatal. . . Pepagi mommy hantar anak ke sekolah cantik dan kemas je bertudung. Waktu petang balik sekolah tudung dah senget benget pakej sekali anak rambut terkeluar. . . Yerlah, tudung yang kemas bermula dari anak tudung yang selesa. . . Cer kasi anak mommy pakai inner snowcap material viscose ni. Kain sejuk dan tak menguap tau. Melekap elok je kat kepala. Konpem selesa sepanjang hari. . . www.wasap.my/60164017672/snowcapanaksekolah  atau klik link di bio 📲📲 . . #kakakantu #teamaja #snowcapberhantualorsetar #snowcapviral #borongdialukan #materialviscose #snowcapkids #innersekolah #snowcapberhantu #bcf #agentkedah #alorsetar #igdaily #igshopmalaysia #sekolah
Anak-anak pergi sekolah selalu merengek cakap panas pakai anak tudung dan rasa gatal-gatal. . . Pepagi mommy hantar anak ke sekolah cantik dan kemas je bertudung. Waktu petang balik sekolah tudung dah senget benget pakej sekali anak rambut terkeluar. . . Yerlah, tudung yang kemas bermula dari anak tudung yang selesa. . . Cer kasi anak mommy pakai inner snowcap material viscose ni. Kain sejuk dan tak menguap tau. Melekap elok je kat kepala. Konpem selesa sepanjang hari. . . www.wasap.my/60164017672/snowcapanaksekolah  atau klik link di bio 📲📲 . . #kakakantu #teamaja #snowcapberhantualorsetar #snowcapviral #borongdialukan #materialviscose #snowcapkids #innersekolah #snowcapberhantu #bcf #agentkedah #alorsetar #igdaily #igshopmalaysia #sekolah
Anak-anak pergi sekolah selalu merengek cakap panas pakai anak tudung dan rasa gatal-gatal. . . Pepagi mommy hantar anak ke sekolah cantik dan kemas je bertudung. Waktu petang balik sekolah tudung dah senget benget pakej sekali anak rambut terkeluar. . . Yerlah, tudung yang kemas bermula dari anak tudung yang selesa. . . Cer kasi anak mommy pakai inner snowcap material viscose ni. Kain sejuk dan tak menguap tau. Melekap elok je kat kepala. Konpem selesa sepanjang hari. . . www.wasap.my/60164017672/snowcapanaksekolah  atau klik link di bio 📲📲 . . #kakakantu #teamaja #snowcapberhantualorsetar #snowcapviral #borongdialukan #materialviscose #snowcapkids #innersekolah #snowcapberhantu #bcf #agentkedah #alorsetar #igdaily #igshopmalaysia #sekolah
Koleksi warna terbaru shawl souk. Kalau tudung souk kua warna nie berebut nak grab. Haaaa nie shawl dah ada warna nie cepat sambar. . . Shawl souk material viscose sarung 1 kali then lilit je. . . www.wasap.my/60174608051/shawlsouk . . #teamaja #kakakantu #agentkedah #materialviscose #shawlsoukbcf
Koleksi warna terbaru shawl souk. Kalau tudung souk kua warna nie berebut nak grab. Haaaa nie shawl dah ada warna nie cepat sambar. . . Shawl souk material viscose sarung 1 kali then lilit je. . . www.wasap.my/60174608051/shawlsouk . . #teamaja #kakakantu #agentkedah #materialviscose #shawlsoukbcf
Koleksi warna terbaru shawl souk. Kalau tudung souk kua warna nie berebut nak grab. Haaaa nie shawl dah ada warna nie cepat sambar. . . Shawl souk material viscose sarung 1 kali then lilit je. . . www.wasap.my/60174608051/shawlsouk . . #teamaja #kakakantu #agentkedah #materialviscose #shawlsoukbcf
Auxerre a joué un match amical aujourd'hui face à Romorantin à 15:00, Daniel était titulaire. L'AJA a gagné 1-0 grâce à un but de @h_marcelin24 🔥 #ajauxerre #aja #teamaja 📸@aja
Victoire 1 à 0 vs Romorantin en amical avec Hamza bravo 💪💪 ainsi qu'à @h_marcelin24 pour son but  @hamzasakhiofficiel06 @aja #teamaja
Welcome, Aja! - #teamaja
Les jaloux diront "poussière dans l'œil" mais les vrais savent que ce maillot ne laisse personne insensible.  Le reportage sur la reconversion politique de Bonaventure Kalou, c'est à retrouver dès aujourd'hui dans le dernier numéro de @sofoot. • #tbt #throwbackthursday #vavoua #cotedivoire  #teamaja #ajauxerre #football #journalism #politics #mairechoco
New face who dis?  Inspired by: @naomismalls  And my dog Polly💋💘 🌙 🌙#gay #trans #transqueen #genderfluid #lgbt #lgbtqia #kunty #cunty #vogue #cute #naomismalls #valentina #aquaria #ajathekween #teamnaomi #teambobthedragqueen #teamaja #rupaulsdragrace #rupaul
Hamza avec @billyketkeo14 et @joadeoti 💪💪💪🔥🔥🔥 @hamzasakhiofficiel06 #teamaja #ajaenforce @aja
All Stars S3E5 #rupaulsdragcake  Trixie Mattel, Aja, BeBe Zahara Benet, Kennedy Davenport, BenDeLaCreme, Shangela - Warhol Soup Can Runway  @trixiemattel @ajathekween @bebezahara @kennedyddoftx @bendelacreme @itsshangela #teamtrixie #teamaja #teambebe #teamkennedy #teambendelacreme #teamshangela #rupaulsdragrace #dragraceallstars #rupaulsdragraceallstars3
All Stars S3E3 #rupaulsdragcake  Aja - Wigs on Wigs on Wigs Runway @ajathekween #aja #teamaja #rupaulsdragrace #dragraceallstars #rupaulsdragraceallstars3
Yeayyyyy snowcap kids putih ready stok dah. Sapa yang dah book jangan risau na. Yang x book lagi tetiba berkenan nak bagi anak dara ampa pakai p sekolah tu boleh wsap cepat.  Ada lebih tapi terhad.  www.wasap.my/60174608051/SnowcapKidsPutih  #kakakantu #teamaja #snowcapberhantu #agentkedah #materialviscose #rm10
Yeayyyyy snowcap kids putih ready stok dah. Sapa yang dah book jangan risau na. Yang x book lagi tetiba berkenan nak bagi anak dara ampa pakai p sekolah tu boleh wsap cepat.  Ada lebih tapi terhad.  www.wasap.my/60174608051/SnowcapKidsPutih  #kakakantu #teamaja #snowcapberhantu #agentkedah #materialviscose #rm10
Yeayyyyy snowcap kids putih ready stok dah. Sapa yang dah book jangan risau na. Yang x book lagi tetiba berkenan nak bagi anak dara ampa pakai p sekolah tu boleh wsap cepat.  Ada lebih tapi terhad.  www.wasap.my/60174608051/SnowcapKidsPutih  #kakakantu #teamaja #snowcapberhantu #agentkedah #materialviscose #rm10
On est pas passé loin ⚽️⚽️ on lâche pas 💪🏾💪🏾#ajalfc#teamaja
A.J.AUXXERE 🇫🇷 Retro 1987 @aja @djibrilcisse1981 #ultrasauxerre#auxerre#auxerreetmoi#casualstyle#vintagefootball#teamaja#passionaja#france#francefootball#aja#footballmemories#bourgogne#cantona#ajauxerre#ultras#ua90#stadeabbédeschamps#ultrasfrance#ultrastifo#football#tifosi#ultraslife#ultrasworld
Samuel #souprayen 💪🏽 #teamaja #ajafcl
@remydugimont 😀 #teamaja #ajafcl
@romainphilippoteaux 😃 #teamaja #ajafcl
Uollss nak tanya nie. Suka pakai yang mana?? Tudung souk ke shawl souk? . . Kakak suka pakai dedua. Sebab dedua material viscose 😄 . . Blueblack ada stok lagi. Cepat sapa nak boleh wasap www.wasap.my/60174608051  Atau klik link di bio  #kakakantu #teamaja #snowcapberhantualorsetar #snowcapviral #miniagentwanted #vendoralorsetar #alorsetar #materialviscose #shawlsouk #tudungsoukbcf
Uollss nak tanya nie. Suka pakai yang mana?? Tudung souk ke shawl souk? . . Kakak suka pakai dedua. Sebab dedua material viscose 😄 . . Blueblack ada stok lagi. Cepat sapa nak boleh wasap www.wasap.my/60174608051  Atau klik link di bio  #kakakantu #teamaja #snowcapberhantualorsetar #snowcapviral #miniagentwanted #vendoralorsetar #alorsetar #materialviscose #shawlsouk #tudungsouk
Uollss nak tanya nie. Suka pakai yang mana?? Tudung souk ke shawl souk? . . Kakak suka pakai dedua. Sebab dedua material viscose 😄 . . Blueblack ada stok lagi. Cepat sapa nak boleh wasap www.wasap.my/60174608051  Atau klik link di bio  #kakakantu #teamaja #snowcapberhantualorsetar #snowcapviral #miniagentwanted #vendoralorsetar #alorsetar #materialviscose #shawlsouk #tudungsouk
Tour guide: Ok sige pakisigaw nalang ‘to ha! “We conquered 3 mountains in one day #teamaja ” HAHAHAAHAHA 😂
The Old Men made it out for a bit!  #teamaja
Réserve de @aja 1 à 1 vs Dijon en N3 avec Hamza 🔵⚪💪 @hamzasakhiofficiel06 @aja #teamaja
Le contre-pied sur penalty de Romain Philippoteaux qui permet à la #teamaja d'égaliser 💙
Prêt pour demain pour tout déchiré 💪🙏 @hamzasakhiofficiel06 @aja #teamaja #ajaenforce
Fave Flower Power Look? 💝 @ajathekween @bebezahara @bendelacreme @itsshangela @kennedyddoftx @chichidevayneofficial @trixiemattel  #as4 #allstar #allstars #allstars4 #teamfarrah #teamtrinity #teamvalentina #teammonet #teammonique #teamlatrice #teammanila #teamgia #teamjasmine #teamnaomi #teamtrixie #teamaja #teamdela #teamkennedy #teambebe #teamchichi #teamshangela #gay #drag #queen #dragqueen
Petit passage à l’entraînement ce matin et quelques photos merci aux joueurs 🔵⚪️#plusfortavecvous #teamaja
Kepada snowcap lovers , haaa sekarang snowcap berhantu dah berwajah baru tauu Ada tali 🤗. Lagi kemas dan selesa. Boleh adjust ikut keselesaan. . Jangan bertukar dengan inner bertali tauu, lain sangat design dia. Yang ni sebijik dengan snowcap berhantu cuma ditambah tali sahaja . 🔥RM10 SAHAJA !!🔥 🔥RM10 SAHAJA !!🔥 🔥RM10 SAHAJA !!🔥 Nak oder boleh klik di bio :  www.wasap.my/60174608051/SnowcapBertali  www.wasap.my/60174608051/SnowcapBertali  www.wasap.my/60174608051/SnowcapBertali  #kakakantu #teamaja #bazarkarat #viral #materialviscose #agentkedah #alorsetar #snowcapbertali #igdaily #stadiumdarulaman #bazarkarat #mara #innerviral
Kepada snowcap lovers , haaa sekarang snowcap berhantu dah berwajah baru tauu Ada tali 🤗. Lagi kemas dan selesa. Boleh adjust ikut keselesaan. . Jangan bertukar dengan inner bertali tauu, lain sangat design dia. Yang ni sebijik dengan snowcap berhantu cuma ditambah tali sahaja . 🔥RM10 SAHAJA !!🔥 🔥RM10 SAHAJA !!🔥 🔥RM10 SAHAJA !!🔥 Nak oder boleh klik di bio :  www.wasap.my/60174608051/SnowcapBertali  www.wasap.my/60174608051/SnowcapBertali  www.wasap.my/60174608051/SnowcapBertali  #kakakantu #teamaja #bazarkarat #viral #materialviscose #agentkedah #alorsetar #snowcapbertali #igdaily #stadiumdarulaman #bazarkarat #mara #innerviral
Kepada snowcap lovers , haaa sekarang snowcap berhantu dah berwajah baru tauu Ada tali 🤗. Lagi kemas dan selesa. Boleh adjust ikut keselesaan. . Jangan bertukar dengan inner bertali tauu, lain sangat design dia. Yang ni sebijik dengan snowcap berhantu cuma ditambah tali sahaja . 🔥RM10 SAHAJA !!🔥 🔥RM10 SAHAJA !!🔥 🔥RM10 SAHAJA !!🔥 Nak oder boleh klik di bio :  www.wasap.my/60174608051/SnowcapBertali  www.wasap.my/60174608051/SnowcapBertali  www.wasap.my/60174608051/SnowcapBertali  #kakakantu #teamaja #bazarkarat #viral #materialviscose #agentkedah #alorsetar #snowcapbertali #igdaily #stadiumdarulaman #bazarkarat #mara #innerviral
Kepada snowcap lovers , haaa sekarang snowcap berhantu dah berwajah baru tauu Ada tali 🤗. Lagi kemas dan selesa. Boleh adjust ikut keselesaan. . Jangan bertukar dengan inner bertali tauu, lain sangat design dia. Yang ni sebijik dengan snowcap berhantu cuma ditambah tali sahaja . 🔥RM10 SAHAJA !!🔥 🔥RM10 SAHAJA !!🔥 🔥RM10 SAHAJA !!🔥 Nak oder boleh klik di bio :  www.wasap.my/60174608051/SnowcapBertali  www.wasap.my/60174608051/SnowcapBertali  www.wasap.my/60174608051/SnowcapBertali  #kakakantu #teamaja #bazarkarat #viral #materialviscose #agentkedah #alorsetar #snowcapbertali #igdaily #stadiumdarulaman #bazarkarat #mara #innerviral
Kepada snowcap lovers , haaa sekarang snowcap berhantu dah berwajah baru tauu Ada tali 🤗. Lagi kemas dan selesa. Boleh adjust ikut keselesaan. . Jangan bertukar dengan inner bertali tauu, lain sangat design dia. Yang ni sebijik dengan snowcap berhantu cuma ditambah tali sahaja . 🔥RM10 SAHAJA !!🔥 🔥RM10 SAHAJA !!🔥 🔥RM10 SAHAJA !!🔥 Nak oder boleh klik di bio :  www.wasap.my/60174608051/SnowcapBertali  www.wasap.my/60174608051/SnowcapBertali  www.wasap.my/60174608051/SnowcapBertali  #kakakantu #teamaja #bazarkarat #viral #materialviscose #agentkedah #alorsetar #snowcapbertali #igdaily #stadiumdarulaman #bazarkarat #mara #innerviral
Kepada snowcap lovers , haaa sekarang snowcap berhantu dah berwajah baru tauu Ada tali 🤗. Lagi kemas dan selesa. Boleh adjust ikut keselesaan. . Jangan bertukar dengan inner bertali tauu, lain sangat design dia. Yang ni sebijik dengan snowcap berhantu cuma ditambah tali sahaja . 🔥RM10 SAHAJA !!🔥 🔥RM10 SAHAJA !!🔥 🔥RM10 SAHAJA !!🔥 Nak oder boleh klik di bio :  www.wasap.my/60174608051/SnowcapBertali  www.wasap.my/60174608051/SnowcapBertali  www.wasap.my/60174608051/SnowcapBertali  #kakakantu #teamaja #bazarkarat #viral #materialviscose #agentkedah #alorsetar #snowcapbertali #igdaily #stadiumdarulaman #bazarkarat #mara #innerviral
4️⃣ membres de la #teamaja ont étés nommés dans l’équipe de la semaine @francefootball 💙 🔥 flocage offert en boutique sur les maillots @carlens_arcus, Samuel #souprayen, Julien #féret, @romainphilippoteaux pendant 7️⃣ jours
💪💪🔵⚪ @hamzasakhiofficiel06 @aja #teamaja
🇫🇷 Djibril Cissé, top scorer of the Ligue 1 seasons 2001-2002 and 2003-2004 🔥
Bon dimanche à tous 😀😀⚽️⚽️#teamaja#victory#golazo
✅ #teamaja @dominosligue2
YYYEEEAAAAHHHH!!!!💥💥💥🔵⚪️ #aja #ajauxerre #auxerre #teamaja #football #victoire
VICTOIRE 🔥 L'AJ Auxerre s'impose 4-1 à Sochaux 🔵⚪️⠀ Bravo les gars, bravo la #teamaja
La #panenka de Romain Philippoteaux qui s'offre un doublé et donne de l'air à la #teamaja 💙
Mickaël Tacalfred double la mise pour la #teamaja 💙
🔴 Le maillot Third est de sortie pour la première fois de la saison 😍 🔜 15e journée de @dominosligue2 entre @fcsm_officiel Et la #teamaja à suivre en direct sur Twitter 🔵⚪️
Demain soir c'est la victoire et rien d'autres avec Hamza 🙏💪 @hamzasakhiofficiel06 @aja #teamaja
𝔻𝕚𝕕 𝕪𝕠𝕦 𝕤𝕥𝕠𝕟𝕖 𝕥𝕙𝕠𝕤𝕖 𝕥𝕚𝕘𝕙𝕥𝕤? . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #gaysofinstagram #bearsofinstagram #gaybeard #gaybear #gayscruff #beard #bear #scruff #gay #rupaulsdragrace #teamaja #ajathequeen #rupaul #drag #dragqueen #queen #kween #merch #zaddy @ajathekween
Good morning. ☀️💕 #tb #tbw #wednesday #rpdr #rupaul #rupaulsdrag #rupaulsdragrace #season9 #rpdrseason9 #aja @ajathekween #ajathekween #teamaja
Qui est votre joueur préféré de votre région? Moi c'est Loïc Goujon il joue à L'Aja(Bourgogne)⚽❤Identifiez le pour qu'il puissent le voir s'il vous plaît❤😉@l.goujon15 @aja  #teamaja #loicgoujon #lg15 #lg15🔵⚪ #ajauxerre #aja #joueursfootball #like4like #followforfollowback #followme #follow #footballeur #fotografia #photo #photography #fotos #foto #l4l #f4f #followplease #photography #smile #love
Hello I’m back and meeting Aja next month🙊 • (Follow @haus.of.ajas.sandwich for more!) . . . . . Credit if you repost #aja #ajathekween #dahliasin #momoshade #kandymuse #janelleno5 #hausofaja #teamaja #rupaulsdragrace #dragrace #rupaul #rpdr #allstars #seasonnine #kween #ayosis #dragqueen #gay #lgbt #lgbtq #nycdragqueens #hausofajassandwich
Family love 😍👪❤ Just like the skies, life may be dark and a lil bit cloudy some times but eventually it will slip away and let the sun shines brighter! Family will always be family! 😊😍 #wifeythoughts #teamaja @ryan_anore
Hamza au milieu en faisant son entraînement d'aujourd'hui avec le groupe 🙏🔥 📷=@fredo_et_ses_photos  @hamzasakhiofficiel06 @aja #teamaja
"you are perfect, you are beautiful, you look like Linda Evangelista, you are a model...." . @ajathekween keep it real gurllll . . . #guy #patras #icon #teamaja #igers #pic #photoshoot #daytime #keepitreal #hometown #modeling #boy #igers_greece #vsco #vscocam #rockingaround #instapic #lifo #instalifo #portrait #keepitwild #vscocam #instadaily #perfectclick #camclick #moodoftheday #halleloo
La grosse frappe d'Hamza malheureusement sans réussite 😔  @hamzasakhiofficiel06 @aja #teamaja

Loading