Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#tawas

Posts tagged as #tawas on Instagram

24.327 Posts

Kenapa ramai suka buat bisnes Magicblue? 😍 sistem pengurusan 100% dalam telefon je  Modal?hihihihi permulaan yang sangat rendah, lepas tu tak payah keluar modal pun takpe. Serius saya cakap, bisnes magicblue sangat-sangat best . 😍Tak tau cara nak bermula, jom kami bantu. . 📲Whatsapp 0169377097 sekarang! . Ada masalah bau badan, bau ketiak bau kaki & lain - lain bau? Intai instagram @magicblue.deodorant , kami boleh bantu anda! . 📲 whatsapp 0169377097 sekarang! . FOLLOW instagram @magicblue.deodorant . #magicblue #magicbluedeodorant #baubadan #baukaki #leherhitam #bauketiak #badanbusuk #naturaldeodorant #deodoranttawas #tawas #agentdiperlukan #agentwanted #magicbluekangar #magicblueperlis
TIADA LAGI BAU BADAN WALAU TAK PAKAI DEODORANT ! . . Jangan biarkan masalah badan berbau membataskan aktiviti dan mengehadkan masa anda dengan kawan2 & orang tersayang! . Bertindak sekarang! . Free postage . 📲 016 9377097 . Ada masalah bau badan? 👉Whatsapp / DM kami sekarang. Kami akan bantu! . Nak jana pendapatan bersama @magicblue.deodorant? 👉Whatsapp / DM kami sekarang. Komisyen lumayan dan team kami akan bersama guide anda! . . Kenapa MagicBlue Mampu Hilangkan Bau Busuk Masam Peluh Tanpa Campuran Kimia? . . TAWAS, Bahan Mewah Yang Terkandung Mampu Membasmi Bakteria Punca Bau Badan. Jika Konsisten, Peluh Makin Berkurangan. . . AIR MAWAR, Bertindak Menghaluskan Kulit Bawah Lengan Sekaligus Memutihkan Kulit Kusam Dan Gelap. . . HERBA2 yang terpilih, Menjadikan Sekali Semburan Mampu Menahan Bau Badan sehingga 3 hari . ==================== KELEBIHAN MAGICBLUE ==================== . ♡ bukan hanya hilang bau 1 hari TAPI 3 HARI!! ♡ mencegah pelbagai bau badan dan peluh. ♡ mewah dengan bahan semulajadi asli seperti air mawar, tawas dan herba. ♡ selamat dan berkesan. ♡ halal 100%. ♡ tidak melekit. ♡ tidak menutup liang2 roma. ♡ tidak meninggalkan kesan kuning pada baju. ♡ produk keperluan bukan kemahuan. ♡ produk keluaran bumiputera muslim. ♡ seisi keluarga boleh guna. ♡ sesuai untuk semua peringkat usia. ♡ sesuai untuk lelaki dan perempuan. ♡ mampu menawan bakteria jahat. ♡ anti penuaan kulit dan mencerahkan kulit. ♡ menghilangkan ketiak hitam & berkerak secara semulajadi. ♡ menanggalkan daki dan sel kulit mati ♡ jimat masa & wang ringgit ♡ kekal yakin & segar sepanjang hari ♡ gunakan tanpa was-was, suci & mesra solat. ♡ boleh disembur di ketiak, leher, badan, celah kelengkang juga di kaki. . #magicbluedeodorant #deodorant #deodorantspray #deodorantsemulajadi #naturaldeodorant #tawas #bebaskimia #baupeluh #baubadan #bauketiak #baukaki #badanberbau #kakibusuk #ketiakhitam #ketiakberdaki #ketiakbusuk #ketiakberbau
Bagi yang tercari-cari produk penghapus bau badan,bau ketiak,bau masam kaki boleh cuba Magicblue Deodorant ni tau. . Yang paling penting, Magicblue Deodorant ni tiada bahan kimia merbahaya 👌. . Alhamdulillah,banyak memberi respon positif. . Sebotol hanya rm29sm/rm36ss. Postage percuma . Whatsapp 017-4848837 (kak KB) . www.wasap.my/60174848837/DeoMB  #magicblue #magicbluedeodorant #magicbluesungaipetani #ketiakhitam #ketiaktengik #kakimasam #badanberbau #tanpabahankimiamerbahaya #takmelekit #tawas #airmawar #bazarmurah #bazarkarat #bazarpaknil #bazaronlinemurah
NAK KULIT RASA BEST, GUNALAH MAGICBLUE SHOWER GEL! . . FREE postage 📲 016 9377097 . Ada masalah bau badan? 👉Whatsapp / DM kami sekarang. Kami akan bantu! . Nak jana pendapatan bersama @magicblue.deodorant? 👉Whatsapp / DM kami sekarang. Komisyen lumayan dan team kami akan bersama guide anda! . . ======= Magicblue Shower gel ======= Diperbuat dari gabungan ektrak bidara dan air mawar asli.  Normally fungsi shower gel adalah "Membersih badan dari segala kotoran"  Beza Magicblue Shower Gel dengan yang lain plak: 🌹🌿 Pembaikan kulit badan & anti penuaan. 🌹🌿Perlindungan dari bakteria sehingga 48 jam. 🌹🌿Kulit serius terasa lembut & lembab. 🌹🌿Pencerahan kulit secara semulajadi. 🌹🌿Haruman baby yang sangat memberi ketenangan. 🌹🌿 Badan rasa sangat beraura segar dan nyaman.  Dan kebaikan daun bidara sebagaimana diketahui umum mampu mengelakkan gangguan jin dan makhluk halus. . #magicbluedeodorant #magicblueshowergel #shower #deodorantspray #deodorantsemulajadi #naturaldeodorant #tawas #bebaskimia #baupeluh #baubadan #bauketiak #baukaki #badanberbau #kakibusuk #ketiakhitam #ketiakberdaki #ketiakbusuk #ketiakberbau #ketiakputih #hilangbaubadandankaki #hilangkandaki #hilangkanbaubadan #hilangbaubadan #hilangbaubusuk #hilangbaukaki #hilangbauketiak #penghilangbauketiak #agentdiperlukan #agentwanted #leherhitam
Soalan Famous tentang *AURAFLORA* keluaran ESE. . . 🤔 Berapa gram satu botol ni? 💁🏻 Satu botol 45 gram sahaja, tetapi boleh tahan sehingga 1 bulan ke 2 bulan. 😁 . . 🤔 Bau dia camna ya? 💁🏻 Sangat wangi! Memang best bau lulur ni, lembut je bau dia tapi bila guna satu bilik air akan bau semerbak harum lembut bunga bungaan. . . 🤔 Cara pakai macamana ya? 💁🏻 Gunakan 2 cmth lulur Aura Flora dan campur dengan setengah cawan air biasa,pastikan anda bancuh dulu dalam 5min -10min, sebelum guna. . . 🤔Berapa lama boleh rasa kesan lulur ini? 💁🏻 Ok setiap kali guna anda akan nampak kesan kulit semakin lembut,gebu dan bau badan anda akan harum.Gunakan seminggu 2kali pasti kulit anda cantik bak puteri👸🏻 . . 🤔Berapa harga satu botol ni? 💁🏻RM25 sahaja, sangat berbaloi dengan harganya, kerana bahannya adalah dari 100% tumbuh tumbuhan 😉 . . 🤔Boleh guna dimana? 💁🏻 Boleh digunakan pada kulit muka dan juga seluruh kulit tubuh jangan lupa juga punggung dan miss V anda. . Pasti bau harum mewangi 😉 . , 🤔Macam mana nak order? 💁🏻 wassap +6013 769 2142 atau Klik je link di bio . .  #lulur #bodyscrub #auraflora #purfume #mawaddahempire #wangi #cspscs #bodyfresh #deodoranttawas #tawas #deodorant #edaransuci #ajimaura #terapiinstagram #biteallteam #fresh #produkmuslim
@lupichesoap ada READY STOCK Batu Alum (Tawas) . Hanya ada 4 pieces. Siapa yang melakukan konfirmasi pembayaran terlebih dahulu, yang mendapatkan ya. Jadi, maaf, ga bisa keep. . Ukuran: 120 gram . Order: Line ID: @zoo5570s . . . Sepuluh dari Empat Belas Orang di Dunia memiliki masalah dengan Skin Perspirant dan Bau Badan (BB) . Sebagian besar masyarat Indonesia lebih mengenal beberapa jenis produk deodorant, yang tidak lebih berfungsi sebagai deodorant sesaat. . Kini, ALUM STONE (TAWAS) memberikan manfaat lebih melalui kandungan Sulfur Alami tanpa Alkohol dan bahan aktif membantu menyeimbangkan fungsi kesegaran kulit Anda. . ALUM STONE (TAWAS) sama sekali tidak mempunyai efek samping pada kulit. . SANGAT EFEKTIF memberikan perlindungan sepanjang hari terhadap keringat yang berlebihan dan bau badan (BB) . TAHAN LAMA, tahan hingga 3 (tiga) bulan dengan penggunaan setiap hari, Batu Tawas akan berangsur-angsur menjadi kecil. . MUDAH DIGUNAKAN. Sehabis mandi, basahi batu tawas dengan air dan oleskan pada ketiak, schroziur pattois/selangkangan dan daerah lain yang berkeringat dan berbau, seperti kaki. Tidak meninggalkan bekas dan tidak lengket pada kulit. . BERFUNGSI SEBAGAI AFTER SHAVING. Sehabis mencukur area wajah, basahi wajah terlebih dahulu dengan air kemudian usapkan Tawas. Juga dapat dioles di sekitar kulit setelah mencukur bulu-bulu halus di sekitar tubuh Anda. . . SETELAH DIGUNAKAN, SIMPAN DITEMPAT YANG KERING! (Jangan sampai terendam air) . . . . . #batualum #tawas #deodoranalami #deodorantalami #deodoranttawas #deodorantawas #deodorantanpabau #deodoranttanpabau #penghilangbaubadan #penghilangbaubadanalami #penghilangbaubadandankaki #penghilangbaubadankaki #penghilangbaukaki #penghilangbauketiak #jualtawas #jualpenghilangbaubadan #jualpenghilangbauketiak #jualpemutihketiak #pemutihketiak #pemutihketiakalami #baubadan #baubadanhilang #bauketiak #bauketiakhilang #keringatberlebih #baukeringat #beraniberkeringat #baukaki #kakiberkeringat #sabuntawas
produk baru..✔️ AURA FLORA 🌸💮🏵️🌹🌺 wasap +6013 769 2142  #lulur #bodyscrub #auraflora #purfume #mawaddahempire #wangi #cspscs #bodyfresh #deodoranttawas #tawas #deodorant #edaransuci #ajimaura #terapiinstagram #biteallteam #fresh #produkmuslim
Pembeli selalu cakap mahal. Dulu saya pun sama. Sebelum jadi Konsultan CL, saya selalu jugak cakap mahal la produk ni, mahal la produk tu. 😁😁😁 . Saya selalu pandang HARGA Tapi saya Lupa NILAI yang penjual nak kita dapat..Almaklumlah, masa tu mana la tahu apa kan. Yang saya tahu, Aku Nak Pakai Nak Murah. Heh! . Sebab tu saya tak salahkan prospek dan customer andai mereka cakap CL ni mahal. Walaupon sebenarnya Harga Mampu Milik. 🙈🙈 . Kita sebagai pengguna tak tahu di sebalik tabir Bagaimana Terhasilnya Produk tersebut. Jerih payah yang diusahakan oleh Pengeluar. Pergi Sana Pergi Sini Survey Bahan Terbaik untuk menyenangkan kita membantu kita. 😍😍 . Dgn guna #celebritylass Ni, Anda Mampu tampil yakin Segar dan selesa sehingga 24 Jam lamanya. Malah lbh dari itu dgn Izin Allah. 😊😊 . Sembur Hanya Sekali Sahaja Sehari sebelum/selepas Mandi, Dan Anda Akan Bebas Bau Badan Sepantas Tiga Saat. Magic! 😱😱 . 💥 Nak Dekat Dengan Anak Dah Tak Segan 💥 Nak Dekat Dengan Suami @ Isteri Yakin Je 💥 Kebarangkalian Untuk Dapat Breast Cancer ZERO 💥 Tangan Pon Dah Tak Bau Budu, Belacan, Kari 💥 Kaki Kepam Tiada Lagi  Haaaa banyak lagi laaa kalau nak listkan. 😂😂 Inilah NILAI TAMBAH yang Kami Dari Team Konsultan CL Nak Beri Pada Korang.  Best kan? 😘😘 . . #celebritylassputrajaya #sayajualonline #ruangrezekihanania #bazarpaknil #ayer8 #putrajaya #presint9 #produkbumiputera #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #kakakperigi #yusufiskandar #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #sukan #travel #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #ketiakmasam #kakibusuk #tawas #luluskkm #halal
My 15 and 16yr old room is NO longer smelly! Becos the boys NO longer smell!!! Even after a long day at school and floorball. I cannot smell odour on him. .  And the house smell so nice in the morning when the boys shower with BidaraRose shower gel before getting ready for school.  Once Magic Blue is applied, even if fhey forget for a few days and it will still work. One application last 3-7days (depending on individual) . Last few sets before we move to preorder guys. . Purchase on Aidasaini.com or DM me for direct link. #myprayersanswered #naturaldeodorant #tawas #rosewater #herbalfornula #useonceevery3days #savemoney #saveyourself
My 15 and 16yr old room is NO longer smelly! Becos the boys NO longer smell!!! Even after a long day at school and floorball. I cannot smell odour on him. .  And the house smell so nice in the morning when the boys shower with BidaraRose shower gel before getting ready for school.  Once Magic Blue is applied, even if fhey forget for a few days and it will still work. One application last 3-7days (depending on individual) . Last few sets before we move to preorder guys. . Purchase on Aidasaini.com or DM me for direct link. #myprayersanswered #naturaldeodorant #tawas #rosewater #herbalfornula #useonceevery3days #savemoney #saveyourself
My 15 and 16yr old room is NO longer smelly! Becos the boys NO longer smell!!! Even after a long day at school and floorball. I cannot smell odour on him. .  And the house smell so nice in the morning when the boys shower with BidaraRose shower gel before getting ready for school.  Once Magic Blue is applied, even if fhey forget for a few days and it will still work. One application last 3-7days (depending on individual) . Last few sets before we move to preorder guys. . Purchase on Aidasaini.com or DM me for direct link. #myprayersanswered #naturaldeodorant #tawas #rosewater #herbalfornula #useonceevery3days #savemoney #saveyourself
Benefit yang boleh diperolehi seperti👇👇 . 👍Bonus bulanan 👍Untung runcit 👍Tiada paksaan nak restok 👍Servis penghantaran dilakukan oleh Hq 👍Kita boleh mengembangkan team sebesar mana yang kita mahukan 👍Sistem order yang mudah . If capai Target bulanan Reward2 best menanti😊 . 😍Tak tau cara nak bermula, jom kami bantu. . 📲Whatsapp 0169377097 sekarang! . Ada masalah bau badan, bau ketiak bau kaki & lain - lain bau? Intai instagram @magicblue.deodorant , kami boleh bantu anda! . 📲 whatsapp 0169377097 sekarang! . FOLLOW instagram @magicblue.deodorant . #magicblue #magicbluedeodorant #baubadan #baukaki #leherhitam #bauketiak #badanbusuk #naturaldeodorant #deodoranttawas #tawas #agentdiperlukan #agentwanted #magicbluekangar #magicblueperlis
TIADA LAGI BAU BADAN WALAU TAK PAKAI DEODORANT ! . . Jangan biarkan masalah badan berbau membataskan aktiviti dan mengehadkan masa anda dengan kawan2 & orang tersayang! . Bertindak sekarang! . Free postage . 📲 016 9377097 . Ada masalah bau badan? 👉Whatsapp / DM kami sekarang. Kami akan bantu! . Nak jana pendapatan bersama @magicblue.deodorant? 👉Whatsapp / DM kami sekarang. Komisyen lumayan dan team kami akan bersama guide anda! . . Kenapa MagicBlue Mampu Hilangkan Bau Busuk Masam Peluh Tanpa Campuran Kimia? . . TAWAS, Bahan Mewah Yang Terkandung Mampu Membasmi Bakteria Punca Bau Badan. Jika Konsisten, Peluh Makin Berkurangan. . . AIR MAWAR, Bertindak Menghaluskan Kulit Bawah Lengan Sekaligus Memutihkan Kulit Kusam Dan Gelap. . . HERBA2 yang terpilih, Menjadikan Sekali Semburan Mampu Menahan Bau Badan sehingga 3 hari . ==================== KELEBIHAN MAGICBLUE ==================== . ♡ bukan hanya hilang bau 1 hari TAPI 3 HARI!! ♡ mencegah pelbagai bau badan dan peluh. ♡ mewah dengan bahan semulajadi asli seperti air mawar, tawas dan herba. ♡ selamat dan berkesan. ♡ halal 100%. ♡ tidak melekit. ♡ tidak menutup liang2 roma. ♡ tidak meninggalkan kesan kuning pada baju. ♡ produk keperluan bukan kemahuan. ♡ produk keluaran bumiputera muslim. ♡ seisi keluarga boleh guna. ♡ sesuai untuk semua peringkat usia. ♡ sesuai untuk lelaki dan perempuan. ♡ mampu menawan bakteria jahat. ♡ anti penuaan kulit dan mencerahkan kulit. ♡ menghilangkan ketiak hitam & berkerak secara semulajadi. ♡ menanggalkan daki dan sel kulit mati ♡ jimat masa & wang ringgit ♡ kekal yakin & segar sepanjang hari ♡ gunakan tanpa was-was, suci & mesra solat. ♡ boleh disembur di ketiak, leher, badan, celah kelengkang juga di kaki. . #magicbluedeodorant #deodorant #deodorantspray #deodorantsemulajadi #naturaldeodorant #tawas #bebaskimia #baupeluh #baubadan #bauketiak #baukaki #badanberbau #kakibusuk #ketiakhitam #ketiakberdaki #ketiakbusuk #ketiakberbau
TIADA LAGI BAU BADAN WALAU TAK PAKAI DEODORANT ! . . Jangan biarkan masalah badan berbau membataskan aktiviti dan mengehadkan masa anda dengan kawan2 & orang tersayang! . Bertindak sekarang! . Free postage . 📲 016 9377097 . Ada masalah bau badan? 👉Whatsapp / DM kami sekarang. Kami akan bantu! . Nak jana pendapatan bersama @magicblue.deodorant? 👉Whatsapp / DM kami sekarang. Komisyen lumayan dan team kami akan bersama guide anda! . . Kenapa MagicBlue Mampu Hilangkan Bau Busuk Masam Peluh Tanpa Campuran Kimia? . . TAWAS, Bahan Mewah Yang Terkandung Mampu Membasmi Bakteria Punca Bau Badan. Jika Konsisten, Peluh Makin Berkurangan. . . AIR MAWAR, Bertindak Menghaluskan Kulit Bawah Lengan Sekaligus Memutihkan Kulit Kusam Dan Gelap. . . HERBA2 yang terpilih, Menjadikan Sekali Semburan Mampu Menahan Bau Badan sehingga 3 hari . ==================== KELEBIHAN MAGICBLUE ==================== . ♡ bukan hanya hilang bau 1 hari TAPI 3 HARI!! ♡ mencegah pelbagai bau badan dan peluh. ♡ mewah dengan bahan semulajadi asli seperti air mawar, tawas dan herba. ♡ selamat dan berkesan. ♡ halal 100%. ♡ tidak melekit. ♡ tidak menutup liang2 roma. ♡ tidak meninggalkan kesan kuning pada baju. ♡ produk keperluan bukan kemahuan. ♡ produk keluaran bumiputera muslim. ♡ seisi keluarga boleh guna. ♡ sesuai untuk semua peringkat usia. ♡ sesuai untuk lelaki dan perempuan. ♡ mampu menawan bakteria jahat. ♡ anti penuaan kulit dan mencerahkan kulit. ♡ menghilangkan ketiak hitam & berkerak secara semulajadi. ♡ menanggalkan daki dan sel kulit mati ♡ jimat masa & wang ringgit ♡ kekal yakin & segar sepanjang hari ♡ gunakan tanpa was-was, suci & mesra solat. ♡ boleh disembur di ketiak, leher, badan, celah kelengkang juga di kaki. . #magicbluedeodorant #deodorant #deodorantspray #deodorantsemulajadi #naturaldeodorant #tawas #bebaskimia #baupeluh #baubadan #bauketiak #baukaki #badanberbau #kakibusuk #ketiakhitam #ketiakberdaki #ketiakbusuk #ketiakberbau
Benefit yang boleh diperolehi seperti👇👇 . 👍Bonus bulanan 👍Untung runcit 👍Tiada paksaan nak restok 👍Servis penghantaran dilakukan oleh Hq 👍Kita boleh mengembangkan team sebesar mana yang kita mahukan 👍Sistem order yang mudah . If capai Target bulanan Reward2 best menanti😊 . 😍Tak tau cara nak bermula, jom kami bantu. . 📲Whatsapp 0169377097 sekarang! . Ada masalah bau badan, bau ketiak bau kaki & lain - lain bau? Intai instagram @magicblue.deodorant , kami boleh bantu anda! . 📲 whatsapp 0169377097 sekarang! . FOLLOW instagram @magicblue.deodorant . #magicblue #magicbluedeodorant #baubadan #baukaki #leherhitam #bauketiak #badanbusuk #naturaldeodorant #deodoranttawas #tawas #agentdiperlukan #agentwanted #magicbluekangar #magicblueperlis
TIADA LAGI BAU BADAN WALAU TAK PAKAI DEODORANT ! . . Jangan biarkan masalah badan berbau membataskan aktiviti dan mengehadkan masa anda dengan kawan2 & orang tersayang! . Bertindak sekarang! . Free postage . 📲 016 9377097 . Ada masalah bau badan? 👉Whatsapp / DM kami sekarang. Kami akan bantu! . Nak jana pendapatan bersama @magicblue.deodorant? 👉Whatsapp / DM kami sekarang. Komisyen lumayan dan team kami akan bersama guide anda! . . Kenapa MagicBlue Mampu Hilangkan Bau Busuk Masam Peluh Tanpa Campuran Kimia? . . TAWAS, Bahan Mewah Yang Terkandung Mampu Membasmi Bakteria Punca Bau Badan. Jika Konsisten, Peluh Makin Berkurangan. . . AIR MAWAR, Bertindak Menghaluskan Kulit Bawah Lengan Sekaligus Memutihkan Kulit Kusam Dan Gelap. . . HERBA2 yang terpilih, Menjadikan Sekali Semburan Mampu Menahan Bau Badan sehingga 3 hari . ==================== KELEBIHAN MAGICBLUE ==================== . ♡ bukan hanya hilang bau 1 hari TAPI 3 HARI!! ♡ mencegah pelbagai bau badan dan peluh. ♡ mewah dengan bahan semulajadi asli seperti air mawar, tawas dan herba. ♡ selamat dan berkesan. ♡ halal 100%. ♡ tidak melekit. ♡ tidak menutup liang2 roma. ♡ tidak meninggalkan kesan kuning pada baju. ♡ produk keperluan bukan kemahuan. ♡ produk keluaran bumiputera muslim. ♡ seisi keluarga boleh guna. ♡ sesuai untuk semua peringkat usia. ♡ sesuai untuk lelaki dan perempuan. ♡ mampu menawan bakteria jahat. ♡ anti penuaan kulit dan mencerahkan kulit. ♡ menghilangkan ketiak hitam & berkerak secara semulajadi. ♡ menanggalkan daki dan sel kulit mati ♡ jimat masa & wang ringgit ♡ kekal yakin & segar sepanjang hari ♡ gunakan tanpa was-was, suci & mesra solat. ♡ boleh disembur di ketiak, leher, badan, celah kelengkang juga di kaki. . #magicbluedeodorant #deodorant #deodorantspray #deodorantsemulajadi #naturaldeodorant #tawas #bebaskimia #baupeluh #baubadan #bauketiak #baukaki #badanberbau #kakibusuk #ketiakhitam #ketiakberdaki #ketiakbusuk #ketiakberbau
NAK KULIT RASA BEST, GUNALAH MAGICBLUE SHOWER GEL! . . FREE postage 📲 016 9377097 . Ada masalah bau badan? 👉Whatsapp / DM kami sekarang. Kami akan bantu! . Nak jana pendapatan bersama @magicblue.deodorant? 👉Whatsapp / DM kami sekarang. Komisyen lumayan dan team kami akan bersama guide anda! . . ======= Magicblue Shower gel ======= Diperbuat dari gabungan ektrak bidara dan air mawar asli.  Normally fungsi shower gel adalah "Membersih badan dari segala kotoran"  Beza Magicblue Shower Gel dengan yang lain plak: 🌹🌿 Pembaikan kulit badan & anti penuaan. 🌹🌿Perlindungan dari bakteria sehingga 48 jam. 🌹🌿Kulit serius terasa lembut & lembab. 🌹🌿Pencerahan kulit secara semulajadi. 🌹🌿Haruman baby yang sangat memberi ketenangan. 🌹🌿 Badan rasa sangat beraura segar dan nyaman.  Dan kebaikan daun bidara sebagaimana diketahui umum mampu mengelakkan gangguan jin dan makhluk halus. . #magicbluedeodorant #magicblueshowergel #shower #deodorantspray #deodorantsemulajadi #naturaldeodorant #tawas #bebaskimia #baupeluh #baubadan #bauketiak #baukaki #badanberbau #kakibusuk #ketiakhitam #ketiakberdaki #ketiakbusuk #ketiakberbau #ketiakputih #hilangbaubadandankaki #hilangkandaki #hilangkanbaubadan #hilangbaubadan #hilangbaubusuk #hilangbaukaki #hilangbauketiak #penghilangbauketiak #agentdiperlukan #agentwanted #leherhitam
Alhamdulillah terbaik CL ni 🤗 . Anak pergi sekolah wangi², balik sekolah alamak bau masam semacam 😨 . Kesian tau balik sekolah berpeluh², dia bukan tahu pun bau tu dah mengganggu orang lain..Ibu² jangan risau, #celebritylass sesuai untuk seisi keluarga..Anak kita pun boleh join pakai.. . 100% daripada bahan semulajadi...Meh pakat try !! . . Beli CL untuk family terus 3 kotak RM90 sahaja (free pouch bag) . #celebritylassputrajaya #sayajualonline #ruangrezekihanania #bazarpaknil #ayer8 #putrajaya #presint9 #produkbumiputera #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #kakakperigi #yusufiskandar #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #sukan #travel #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #ketiakmasam #kakibusuk #tawas #luluskkm #halal
- REMAJA DI LUAR SANA, Sila guna produk nyah bau badan seperti CL! . . Kerana uols bukan lagi kanak² dan seiring dengan pekembangan tubuh yang mengalami akil baligh, CL sebagai pertahanan utama untuk melawan bau busuk.. . Hanya SPRAY pada tempat punca bau seperti ketiak & kaki...badan takda bau dari pagi sehingga malam..selama 24 jam..! . Harga BERBALOI dan SANGAT BERKESAN!! . RM 33 sekotak + Pos rm7 (sm) . . #celebritylass #sayajualonline #ruangrezekihanania #bazarpaknil #ayer8 #putrajaya #presint9 #produkbumiputera #pujaanhatikanda #kaksu #kankukejarcintakamu #kakakperigi #yusufiskandar #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #sukan #travel #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #ketiakmasam #kakibusuk #tawas #luluskkm #halal
Ada masalah bau badan? Bau tiak? Jom kembalikan keyakinan anda dengan deodoran bebas bahan kimia magic blue.  http://www.wasap.my/60173855480/magicblue  #magicbluen9  #magicbluenegerisembilan  #magicbluepakarhapusbaubadan  #naturalbodycare  #naturaldeodorant  #deodorant  #tanpabahankimia  #tawas  #ejendiperlukan  #agentwanted  #sekalispraybaubusuklari3hari  #bisnesonline  #bisnesmudah  #codpilah  #codsenawang  #codgombak
Sungguhlah tak selesa bila nak ke kelas, berjalan di bawah panas terik dengan berpeluh-peluh, ketiak berlengas, badan bau masam 😢  Tapi nak buat macam mane kan kalau dah tuntutan begitu.. Korang cuba sembur #celebritylass .. Berpeluh tu masih ada lah sebab kita manusia bukan patung.. hikhik  Tapi ketiak dah tak melekit, badan dah tak berbau.. konfiden je nak jumpa dengan kawan ke cikgu ke atau dengan sape² ke kan ☺  Best tak gitu? ☺ Mestilah best ✓ . . #sayajualonline #trustedseller #ruangrezekihanania #bazarpaknil #bazaronline #celebritylassputrajaya #luluskkm #produkbumiputera #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #yusufiskandar #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #olicandy #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #sukan #travel #kakitravel #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #ketiakmasam #kakibusuk #tawasmoden #tawas
Thanks For Order 💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗 . 1. TAWAS BUBUK Harga: 35rb Berat: 100 gram Cara pemakaian: Ambil sedikit tawas bubuk, oleskan pada ketiak seperti pemakaian bedak. . 2. BATU TAWAS Harga: 55rb Berat 135-150 gram Cara Pemakaian: Basahkan Batu Tawas dengan sedikit air, lalu oleskan Batu Tawas pada ketiak. Hasilnya bebas dari bau badan, ketiak menjadi lebih putih, dan tidak meninggalkan noda di baju. Dijamin 100 % . ORDER: WA : 08562228877 Line : lucianajuicy www.tokopedia.com/princesscostume . ORDER DI SHOPEE > FREE ONGKIR SE INDONESIA https://shopee.co.id/princesscostume . #batutawas #tawasbatu #tawaspadat #tawasbubuk #bedaktawas #bedakketiak #tawas #jualtawas #tawasbandung #tawasmurah #jualtawasbandung #jualtawasmurah #suppliertawas #penghilangbaubadan #penghilangbauketiak #deodorant #pemutihketiak #ketiakputih #underarm #underarmwhitening
bismillaah.. dear kamu. kamu punya masalah dengan bau badan? seharian beraktifitas sehingga keringat di ketiakmu merembes hingga baju? lalu dengan perasaan was was takut tercium orang lain, kamu ngeluarin senjata andalan (deodorant). padahal kamu ngerasa engga pernah tuh buat engga ngolesin si deo sebelum keluar rumah.  nah, no worries again ya dear. deo spray yang satu ini 100% alami yang bakal membuat ketiakmu aman. kabar baiknya lagi di dalamnya no alcohol.  kandungan tawas dapat mengontrol produksi keringat. si kapur sirih bertugas untuk melawan bakteri jahat yang dapat membuat ketiakmu bau. lalu si jeruk nipis bertugas untuk menyegarkan dan mencerahkan kulit ketiakmu.  so, say bye bye buat ketiak bau dan hitam ya dear. kamu bebas bergerak dan kepercayaan dirimu bakal meningkat. ***** POM NO:  NETTO: 60 ml HARGA: 40.000 KONSUL DAN ORDER HUBUNGI WA DI BIO ATAU DM  #deospray #tawas #kapursirih #jeruknipis #freealcohol #noketiakhitam #nobau #muslimahcare #semuaumur #bodycare #perfecttreatment #perawatanlengkap #sr12 #subagen #rumbai #pekanbaru #riau #sumatera #skincare #herbal #nomercury #nohydroquinon #bpom #bumilandbusuifriendly #produkindonesia #produkjabar #produkmuslim
@lupichesoap ada READY STOCK Batu Alum (Tawas) . Hanya ada 4 pieces. Siapa yang melakukan konfirmasi pembayaran terlebih dahulu, yang mendapatkan ya. Jadi, maaf, ga bisa keep. . Ukuran: 120 gram . Order: Line ID: @zoo5570s . . . Sepuluh dari Empat Belas Orang di Dunia memiliki masalah dengan Skin Perspirant dan Bau Badan (BB) . Sebagian besar masyarat Indonesia lebih mengenal beberapa jenis produk deodorant, yang tidak lebih berfungsi sebagai deodorant sesaat. . Kini, ALUM STONE (TAWAS) memberikan manfaat lebih melalui kandungan Sulfur Alami tanpa Alkohol dan bahan aktif membantu menyeimbangkan fungsi kesegaran kulit Anda. . ALUM STONE (TAWAS) sama sekali tidak mempunyai efek samping pada kulit. . SANGAT EFEKTIF memberikan perlindungan sepanjang hari terhadap keringat yang berlebihan dan bau badan (BB) . TAHAN LAMA, tahan hingga 3 (tiga) bulan dengan penggunaan setiap hari, Batu Tawas akan berangsur-angsur menjadi kecil. . MUDAH DIGUNAKAN. Sehabis mandi, basahi batu tawas dengan air dan oleskan pada ketiak, schroziur pattois/selangkangan dan daerah lain yang berkeringat dan berbau, seperti kaki. Tidak meninggalkan bekas dan tidak lengket pada kulit. . BERFUNGSI SEBAGAI AFTER SHAVING. Sehabis mencukur area wajah, basahi wajah terlebih dahulu dengan air kemudian usapkan Tawas. Juga dapat dioles di sekitar kulit setelah mencukur bulu-bulu halus di sekitar tubuh Anda. . . SETELAH DIGUNAKAN, SIMPAN DITEMPAT YANG KERING! (Jangan sampai terendam air) . . . . . #batualum #tawas #deodoranalami #deodorantalami #deodoranttawas #deodorantawas #deodorantanpabau #deodoranttanpabau #penghilangbaubadan #penghilangbaubadanalami #penghilangbaubadandankaki #penghilangbaubadankaki #penghilangbaukaki #penghilangbauketiak #jualtawas #jualpenghilangbaubadan #jualpenghilangbauketiak #jualpemutihketiak #pemutihketiak #pemutihketiakalami #baubadan #baubadanhilang #bauketiak #bauketiakhilang #keringatberlebih #baukeringat #beraniberkeringat #baukaki #kakiberkeringat #sabuntawas
@lupichesoap ada READY STOCK Batu Alum (Tawas) . Hanya ada 4 pieces. Siapa yang melakukan konfirmasi pembayaran terlebih dahulu, yang mendapatkan ya. Jadi, maaf, ga bisa keep. . Ukuran: 120 gram . Order: Line ID: @zoo5570s . . . Sepuluh dari Empat Belas Orang di Dunia memiliki masalah dengan Skin Perspirant dan Bau Badan (BB) . Sebagian besar masyarat Indonesia lebih mengenal beberapa jenis produk deodorant, yang tidak lebih berfungsi sebagai deodorant sesaat. . Kini, ALUM STONE (TAWAS) memberikan manfaat lebih melalui kandungan Sulfur Alami tanpa Alkohol dan bahan aktif membantu menyeimbangkan fungsi kesegaran kulit Anda. . ALUM STONE (TAWAS) sama sekali tidak mempunyai efek samping pada kulit. . SANGAT EFEKTIF memberikan perlindungan sepanjang hari terhadap keringat yang berlebihan dan bau badan (BB) . TAHAN LAMA, tahan hingga 3 (tiga) bulan dengan penggunaan setiap hari, Batu Tawas akan berangsur-angsur menjadi kecil. . MUDAH DIGUNAKAN. Sehabis mandi, basahi batu tawas dengan air dan oleskan pada ketiak, schroziur pattois/selangkangan dan daerah lain yang berkeringat dan berbau, seperti kaki. Tidak meninggalkan bekas dan tidak lengket pada kulit. . BERFUNGSI SEBAGAI AFTER SHAVING. Sehabis mencukur area wajah, basahi wajah terlebih dahulu dengan air kemudian usapkan Tawas. Juga dapat dioles di sekitar kulit setelah mencukur bulu-bulu halus di sekitar tubuh Anda. . . SETELAH DIGUNAKAN, SIMPAN DITEMPAT YANG KERING! (Jangan sampai terendam air) . . . . . #batualum #tawas #deodoranalami #deodorantalami #deodoranttawas #deodorantawas #deodorantanpabau #deodoranttanpabau #penghilangbaubadan #penghilangbaubadanalami #penghilangbaubadandankaki #penghilangbaubadankaki #penghilangbaukaki #penghilangbauketiak #jualtawas #jualpenghilangbaubadan #jualpenghilangbauketiak #jualpemutihketiak #pemutihketiak #pemutihketiakalami #baubadan #baubadanhilang #bauketiak #bauketiakhilang #keringatberlebih #baukeringat #beraniberkeringat #baukaki #kakiberkeringat #sabuntawas
Skin Love's Frutavit Soap is enriched with natural fruit and vegetable extract, this will leave your skin lighten and feeling fresh all day.  #frutavit #frutavitsoap #skincare #skinlove #skinloveph #beautysoap #whiteningsoap #tawassoap #bamboocharcoalsoap #tomatostrawberrysoap #kojicsoap #cucumbersoap #ahasoap #frutavitsoap #glutamansisoap #tawas #bamboo #charcoal #tomato #strawberry #kojic #aha #cucumber  #aha
Manfaat : >> Menghilangkan bau badan >> Mengurangi produksi keringat berlebih >> Menghambat pertumbuhan rambut pada ketiak °Free alcohol With soft parfum 1. Greentea 2. Lemon 3. Rose 4. Jasmine ~Netto 100ml~  Pemesanan: Wa 082333662634  Klik bio  #deosprayalami  #deosprayherbal  #tawas #pemutihketiakalami #rexonaalami #deodoranketiak #jualpemutihketiak #pemutihketiak #deodoranpemutihketiak #jualdeodoranpemutihketiak #whiteningdeodorantspray  #penghilangbaubadan #testimonideospray #testimonipenghilangbaubadan #deodorant #ketiakbau #baubadan #gidza #gidzadeospray #gidzadeo #gidzaspray #naturaldeodorant #ketiakputih #ketiaksehat #masalahketiak
Nah Air mawar.🍹 tengok je tau, tak boleh minum air mawar ni.😆😆😆 sebab air mawar bertawas ni khas untuk ketiak, bukan untuk tekak awak. 😄😄😄 Seronok ketiak bermawar bertawas, bau tiada, hitam2 pun hilang.  in shaa ALLAH  Meh wasap detail aishah ➡📱www.wasap.my/60176285036/agentAmpang  #magicblue #airmawar #tawas #bebasbaubadan
Naseb baik cukup syarat wlupun anak terberanak kat KL😁 #tawas  #tabungwarisananakselangor
NAK KULIT RASA BEST, GUNALAH MAGICBLUE SHOWER GEL! . . FREE postage 📲 016 9377097 . Ada masalah bau badan? 👉Whatsapp / DM kami sekarang. Kami akan bantu! . Nak jana pendapatan bersama @magicblue.deodorant? 👉Whatsapp / DM kami sekarang. Komisyen lumayan dan team kami akan bersama guide anda! . . ======= Magicblue Shower gel ======= Diperbuat dari gabungan ektrak bidara dan air mawar asli.  Normally fungsi shower gel adalah "Membersih badan dari segala kotoran"  Beza Magicblue Shower Gel dengan yang lain plak: 🌹🌿 Pembaikan kulit badan & anti penuaan. 🌹🌿Perlindungan dari bakteria sehingga 48 jam. 🌹🌿Kulit serius terasa lembut & lembab. 🌹🌿Pencerahan kulit secara semulajadi. 🌹🌿Haruman baby yang sangat memberi ketenangan. 🌹🌿 Badan rasa sangat beraura segar dan nyaman.  Dan kebaikan daun bidara sebagaimana diketahui umum mampu mengelakkan gangguan jin dan makhluk halus. . #magicbluedeodorant #magicblueshowergel #shower #deodorantspray #deodorantsemulajadi #naturaldeodorant #tawas #bebaskimia #baupeluh #baubadan #bauketiak #baukaki #badanberbau #kakibusuk #ketiakhitam #ketiakberdaki #ketiakbusuk #ketiakberbau #ketiakputih #hilangbaubadandankaki #hilangkandaki #hilangkanbaubadan #hilangbaubadan #hilangbaubusuk #hilangbaukaki #hilangbauketiak #penghilangbauketiak #agentdiperlukan #agentwanted #leherhitam
TIADA LAGI BAU BADAN WALAU TAK PAKAI DEODORANT ! . . Jangan biarkan masalah badan berbau membataskan aktiviti dan mengehadkan masa anda dengan kawan2 & orang tersayang! . Bertindak sekarang! . Free postage . 📲 016 9377097 . Ada masalah bau badan? 👉Whatsapp / DM kami sekarang. Kami akan bantu! . Nak jana pendapatan bersama @magicblue.deodorant? 👉Whatsapp / DM kami sekarang. Komisyen lumayan dan team kami akan bersama guide anda! . . Kenapa MagicBlue Mampu Hilangkan Bau Busuk Masam Peluh Tanpa Campuran Kimia? . . TAWAS, Bahan Mewah Yang Terkandung Mampu Membasmi Bakteria Punca Bau Badan. Jika Konsisten, Peluh Makin Berkurangan. . . AIR MAWAR, Bertindak Menghaluskan Kulit Bawah Lengan Sekaligus Memutihkan Kulit Kusam Dan Gelap. . . HERBA2 yang terpilih, Menjadikan Sekali Semburan Mampu Menahan Bau Badan sehingga 3 hari . ==================== KELEBIHAN MAGICBLUE ==================== . ♡ bukan hanya hilang bau 1 hari TAPI 3 HARI!! ♡ mencegah pelbagai bau badan dan peluh. ♡ mewah dengan bahan semulajadi asli seperti air mawar, tawas dan herba. ♡ selamat dan berkesan. ♡ halal 100%. ♡ tidak melekit. ♡ tidak menutup liang2 roma. ♡ tidak meninggalkan kesan kuning pada baju. ♡ produk keperluan bukan kemahuan. ♡ produk keluaran bumiputera muslim. ♡ seisi keluarga boleh guna. ♡ sesuai untuk semua peringkat usia. ♡ sesuai untuk lelaki dan perempuan. ♡ mampu menawan bakteria jahat. ♡ anti penuaan kulit dan mencerahkan kulit. ♡ menghilangkan ketiak hitam & berkerak secara semulajadi. ♡ menanggalkan daki dan sel kulit mati ♡ jimat masa & wang ringgit ♡ kekal yakin & segar sepanjang hari ♡ gunakan tanpa was-was, suci & mesra solat. ♡ boleh disembur di ketiak, leher, badan, celah kelengkang juga di kaki. . #magicbluedeodorant #deodorant #deodorantspray #deodorantsemulajadi #naturaldeodorant #tawas #bebaskimia #baupeluh #baubadan #bauketiak #baukaki #badanberbau #kakibusuk #ketiakhitam #ketiakberdaki #ketiakbusuk #ketiakberbau
TIADA LAGI BAU BADAN WALAU TAK PAKAI DEODORANT ! . . Jangan biarkan masalah badan berbau membataskan aktiviti dan mengehadkan masa anda dengan kawan2 & orang tersayang! . Bertindak sekarang! . Free postage . 📲 016 9377097 . Ada masalah bau badan? 👉Whatsapp / DM kami sekarang. Kami akan bantu! . Nak jana pendapatan bersama @magicblue.deodorant? 👉Whatsapp / DM kami sekarang. Komisyen lumayan dan team kami akan bersama guide anda! . . Kenapa MagicBlue Mampu Hilangkan Bau Busuk Masam Peluh Tanpa Campuran Kimia? . . TAWAS, Bahan Mewah Yang Terkandung Mampu Membasmi Bakteria Punca Bau Badan. Jika Konsisten, Peluh Makin Berkurangan. . . AIR MAWAR, Bertindak Menghaluskan Kulit Bawah Lengan Sekaligus Memutihkan Kulit Kusam Dan Gelap. . . HERBA2 yang terpilih, Menjadikan Sekali Semburan Mampu Menahan Bau Badan sehingga 3 hari . ==================== KELEBIHAN MAGICBLUE ==================== . ♡ bukan hanya hilang bau 1 hari TAPI 3 HARI!! ♡ mencegah pelbagai bau badan dan peluh. ♡ mewah dengan bahan semulajadi asli seperti air mawar, tawas dan herba. ♡ selamat dan berkesan. ♡ halal 100%. ♡ tidak melekit. ♡ tidak menutup liang2 roma. ♡ tidak meninggalkan kesan kuning pada baju. ♡ produk keperluan bukan kemahuan. ♡ produk keluaran bumiputera muslim. ♡ seisi keluarga boleh guna. ♡ sesuai untuk semua peringkat usia. ♡ sesuai untuk lelaki dan perempuan. ♡ mampu menawan bakteria jahat. ♡ anti penuaan kulit dan mencerahkan kulit. ♡ menghilangkan ketiak hitam & berkerak secara semulajadi. ♡ menanggalkan daki dan sel kulit mati ♡ jimat masa & wang ringgit ♡ kekal yakin & segar sepanjang hari ♡ gunakan tanpa was-was, suci & mesra solat. ♡ boleh disembur di ketiak, leher, badan, celah kelengkang juga di kaki. . #magicbluedeodorant #deodorant #deodorantspray #deodorantsemulajadi #naturaldeodorant #tawas #bebaskimia #baupeluh #baubadan #bauketiak #baukaki #badanberbau #kakibusuk #ketiakhitam #ketiakberdaki #ketiakbusuk #ketiakberbau
TIADA LAGI BAU BADAN WALAU TAK PAKAI DEODORANT ! . . Jangan biarkan masalah badan berbau membataskan aktiviti dan mengehadkan masa anda dengan kawan2 & orang tersayang! . Bertindak sekarang! . Free postage . 📲 016 9377097 . Ada masalah bau badan? 👉Whatsapp / DM kami sekarang. Kami akan bantu! . Nak jana pendapatan bersama @magicblue.deodorant? 👉Whatsapp / DM kami sekarang. Komisyen lumayan dan team kami akan bersama guide anda! . . Kenapa MagicBlue Mampu Hilangkan Bau Busuk Masam Peluh Tanpa Campuran Kimia? . . TAWAS, Bahan Mewah Yang Terkandung Mampu Membasmi Bakteria Punca Bau Badan. Jika Konsisten, Peluh Makin Berkurangan. . . AIR MAWAR, Bertindak Menghaluskan Kulit Bawah Lengan Sekaligus Memutihkan Kulit Kusam Dan Gelap. . . HERBA2 yang terpilih, Menjadikan Sekali Semburan Mampu Menahan Bau Badan sehingga 3 hari . ==================== KELEBIHAN MAGICBLUE ==================== . ♡ bukan hanya hilang bau 1 hari TAPI 3 HARI!! ♡ mencegah pelbagai bau badan dan peluh. ♡ mewah dengan bahan semulajadi asli seperti air mawar, tawas dan herba. ♡ selamat dan berkesan. ♡ halal 100%. ♡ tidak melekit. ♡ tidak menutup liang2 roma. ♡ tidak meninggalkan kesan kuning pada baju. ♡ produk keperluan bukan kemahuan. ♡ produk keluaran bumiputera muslim. ♡ seisi keluarga boleh guna. ♡ sesuai untuk semua peringkat usia. ♡ sesuai untuk lelaki dan perempuan. ♡ mampu menawan bakteria jahat. ♡ anti penuaan kulit dan mencerahkan kulit. ♡ menghilangkan ketiak hitam & berkerak secara semulajadi. ♡ menanggalkan daki dan sel kulit mati ♡ jimat masa & wang ringgit ♡ kekal yakin & segar sepanjang hari ♡ gunakan tanpa was-was, suci & mesra solat. ♡ boleh disembur di ketiak, leher, badan, celah kelengkang juga di kaki. . #magicbluedeodorant #deodorant #deodorantspray #deodorantsemulajadi #naturaldeodorant #tawas #bebaskimia #baupeluh #baubadan #bauketiak #baukaki #badanberbau #kakibusuk #ketiakhitam #ketiakberdaki #ketiakbusuk #ketiakberbau
TIADA LAGI BAU BADAN WALAU TAK PAKAI DEODORANT ! . . Jangan biarkan masalah badan berbau membataskan aktiviti dan mengehadkan masa anda dengan kawan2 & orang tersayang! . Bertindak sekarang! . Free postage . 📲 016 9377097 . Ada masalah bau badan? 👉Whatsapp / DM kami sekarang. Kami akan bantu! . Nak jana pendapatan bersama @magicblue.deodorant? 👉Whatsapp / DM kami sekarang. Komisyen lumayan dan team kami akan bersama guide anda! . . Kenapa MagicBlue Mampu Hilangkan Bau Busuk Masam Peluh Tanpa Campuran Kimia? . . TAWAS, Bahan Mewah Yang Terkandung Mampu Membasmi Bakteria Punca Bau Badan. Jika Konsisten, Peluh Makin Berkurangan. . . AIR MAWAR, Bertindak Menghaluskan Kulit Bawah Lengan Sekaligus Memutihkan Kulit Kusam Dan Gelap. . . HERBA2 yang terpilih, Menjadikan Sekali Semburan Mampu Menahan Bau Badan sehingga 3 hari . ==================== KELEBIHAN MAGICBLUE ==================== . ♡ bukan hanya hilang bau 1 hari TAPI 3 HARI!! ♡ mencegah pelbagai bau badan dan peluh. ♡ mewah dengan bahan semulajadi asli seperti air mawar, tawas dan herba. ♡ selamat dan berkesan. ♡ halal 100%. ♡ tidak melekit. ♡ tidak menutup liang2 roma. ♡ tidak meninggalkan kesan kuning pada baju. ♡ produk keperluan bukan kemahuan. ♡ produk keluaran bumiputera muslim. ♡ seisi keluarga boleh guna. ♡ sesuai untuk semua peringkat usia. ♡ sesuai untuk lelaki dan perempuan. ♡ mampu menawan bakteria jahat. ♡ anti penuaan kulit dan mencerahkan kulit. ♡ menghilangkan ketiak hitam & berkerak secara semulajadi. ♡ menanggalkan daki dan sel kulit mati ♡ jimat masa & wang ringgit ♡ kekal yakin & segar sepanjang hari ♡ gunakan tanpa was-was, suci & mesra solat. ♡ boleh disembur di ketiak, leher, badan, celah kelengkang juga di kaki. . #magicbluedeodorant #deodorant #deodorantspray #deodorantsemulajadi #naturaldeodorant #tawas #bebaskimia #baupeluh #baubadan #bauketiak #baukaki #badanberbau #kakibusuk #ketiakhitam #ketiakberdaki #ketiakbusuk #ketiakberbau
NAK KULIT RASA BEST, GUNALAH MAGICBLUE SHOWER GEL! . . FREE postage 📲 016 9377097 . Ada masalah bau badan? 👉Whatsapp / DM kami sekarang. Kami akan bantu! . Nak jana pendapatan bersama @magicblue.deodorant? 👉Whatsapp / DM kami sekarang. Komisyen lumayan dan team kami akan bersama guide anda! . . ======= Magicblue Shower gel ======= Diperbuat dari gabungan ektrak bidara dan air mawar asli.  Normally fungsi shower gel adalah "Membersih badan dari segala kotoran"  Beza Magicblue Shower Gel dengan yang lain plak: 🌹🌿 Pembaikan kulit badan & anti penuaan. 🌹🌿Perlindungan dari bakteria sehingga 48 jam. 🌹🌿Kulit serius terasa lembut & lembab. 🌹🌿Pencerahan kulit secara semulajadi. 🌹🌿Haruman baby yang sangat memberi ketenangan. 🌹🌿 Badan rasa sangat beraura segar dan nyaman.  Dan kebaikan daun bidara sebagaimana diketahui umum mampu mengelakkan gangguan jin dan makhluk halus. . #magicbluedeodorant #magicblueshowergel #shower #deodorantspray #deodorantsemulajadi #naturaldeodorant #tawas #bebaskimia #baupeluh #baubadan #bauketiak #baukaki #badanberbau #kakibusuk #ketiakhitam #ketiakberdaki #ketiakbusuk #ketiakberbau #ketiakputih #hilangbaubadandankaki #hilangkandaki #hilangkanbaubadan #hilangbaubadan #hilangbaubusuk #hilangbaukaki #hilangbauketiak #penghilangbauketiak #agentdiperlukan #agentwanted #leherhitam
@lupichesoap ada READY STOCK Batu Alum (Tawas) . Hanya ada 4 pieces. Siapa yang melakukan konfirmasi pembayaran terlebih dahulu, yang mendapatkan ya. Jadi, maaf, ga bisa keep. . Ukuran: 120 gram . Order: Line ID: @zoo5570s . . . Sepuluh dari Empat Belas Orang di Dunia memiliki masalah dengan Skin Perspirant dan Bau Badan (BB) . Sebagian besar masyarat Indonesia lebih mengenal beberapa jenis produk deodorant, yang tidak lebih berfungsi sebagai deodorant sesaat. . Kini, ALUM STONE (TAWAS) memberikan manfaat lebih melalui kandungan Sulfur Alami tanpa Alkohol dan bahan aktif membantu menyeimbangkan fungsi kesegaran kulit Anda. . ALUM STONE (TAWAS) sama sekali tidak mempunyai efek samping pada kulit. . SANGAT EFEKTIF memberikan perlindungan sepanjang hari terhadap keringat yang berlebihan dan bau badan (BB) . TAHAN LAMA, tahan hingga 3 (tiga) bulan dengan penggunaan setiap hari, Batu Tawas akan berangsur-angsur menjadi kecil. . MUDAH DIGUNAKAN. Sehabis mandi, basahi batu tawas dengan air dan oleskan pada ketiak, schroziur pattois/selangkangan dan daerah lain yang berkeringat dan berbau, seperti kaki. Tidak meninggalkan bekas dan tidak lengket pada kulit. . BERFUNGSI SEBAGAI AFTER SHAVING. Sehabis mencukur area wajah, basahi wajah terlebih dahulu dengan air kemudian usapkan Tawas. Juga dapat dioles di sekitar kulit setelah mencukur bulu-bulu halus di sekitar tubuh Anda. . . SETELAH DIGUNAKAN, SIMPAN DITEMPAT YANG KERING! (Jangan sampai terendam air) . . . . . #batualum #tawas #deodoranalami #deodorantalami #deodoranttawas #deodorantawas #deodorantanpabau #deodoranttanpabau #penghilangbaubadan #penghilangbaubadanalami #penghilangbaubadandankaki #penghilangbaubadankaki #penghilangbaukaki #penghilangbauketiak #jualtawas #jualpenghilangbaubadan #jualpenghilangbauketiak #jualpemutihketiak #pemutihketiak #pemutihketiakalami #baubadan #baubadanhilang #bauketiak #bauketiakhilang #keringatberlebih #baukeringat #beraniberkeringat #baukaki #kakiberkeringat #sabuntawas
@lupichesoap ada READY STOCK Batu Alum (Tawas) . Hanya ada 4 pieces. Siapa yang melakukan konfirmasi pembayaran terlebih dahulu, yang mendapatkan ya. Jadi, maaf, ga bisa keep. . Ukuran: 120 gram . Order: Line ID: @zoo5570s . . . Sepuluh dari Empat Belas Orang di Dunia memiliki masalah dengan Skin Perspirant dan Bau Badan (BB) . Sebagian besar masyarat Indonesia lebih mengenal beberapa jenis produk deodorant, yang tidak lebih berfungsi sebagai deodorant sesaat. . Kini, ALUM STONE (TAWAS) memberikan manfaat lebih melalui kandungan Sulfur Alami tanpa Alkohol dan bahan aktif membantu menyeimbangkan fungsi kesegaran kulit Anda. . ALUM STONE (TAWAS) sama sekali tidak mempunyai efek samping pada kulit. . SANGAT EFEKTIF memberikan perlindungan sepanjang hari terhadap keringat yang berlebihan dan bau badan (BB) . TAHAN LAMA, tahan hingga 3 (tiga) bulan dengan penggunaan setiap hari, Batu Tawas akan berangsur-angsur menjadi kecil. . MUDAH DIGUNAKAN. Sehabis mandi, basahi batu tawas dengan air dan oleskan pada ketiak, schroziur pattois/selangkangan dan daerah lain yang berkeringat dan berbau, seperti kaki. Tidak meninggalkan bekas dan tidak lengket pada kulit. . BERFUNGSI SEBAGAI AFTER SHAVING. Sehabis mencukur area wajah, basahi wajah terlebih dahulu dengan air kemudian usapkan Tawas. Juga dapat dioles di sekitar kulit setelah mencukur bulu-bulu halus di sekitar tubuh Anda. . . SETELAH DIGUNAKAN, SIMPAN DITEMPAT YANG KERING! (Jangan sampai terendam air) . . . . . #batualum #tawas #deodoranalami #deodorantalami #deodoranttawas #deodorantawas #deodorantanpabau #deodoranttanpabau #penghilangbaubadan #penghilangbaubadanalami #penghilangbaubadandankaki #penghilangbaubadankaki #penghilangbaukaki #penghilangbauketiak #jualtawas #jualpenghilangbaubadan #jualpenghilangbauketiak #jualpemutihketiak #pemutihketiak #pemutihketiakalami #baubadan #baubadanhilang #bauketiak #bauketiakhilang #keringatberlebih #baukeringat #beraniberkeringat #baukaki #kakiberkeringat #sabuntawas
Nah Air mawar.🍹 tengok je tau, tak boleh minum air mawar ni.😆😆😆 sebab air mawar bertawas ni khas untuk ketiak, bukan untuk tekak awak. 😄😄😄 Seronok ketiak bermawar bertawas, bau tiada, hitam2 pun hilang.  in shaa ALLAH  #magicblue #airmawar #tawas #bebasbaubadan
Gaisssss ,flower crown lagi..... Boleh mintak diskaun.. Huuuu siok dak... DRIED FLOWER CROWN WhatsApp 0138832384  #flowerscrown #flowercrownmalaysia #flowercrownperak #flowercrownipoh #tawas #ipoh #ipohflorists #perakflorist #perak #tanjungrambutan #leafcrown #leafcrowns #driedflowercrown #driedflower #driedflowerart #driedflowermalaysia
Assalamualaikum selamat pagi 🤗 #happymonday . Back To Work ! Dah sembur CL tak? . Kenapa perlu guna Celebritylass (CL)? . . . .🙎Untuk yang mempunyai masalah bau badan, bau kaki 👍Boleh digunakan sebelum atau selepas mandi . . 👪Sesuai digunakan dari kanak² sehingga dewasa 🚫Bebas bahan Kimia berbahaya 🙅Tiada lagi bau badan atau bau kaki 🎉Lebih konfident berdepan dengan orang ramai . .💼Mudah dibawah kemana sahaja . . ✓Moga Allah permudahkan rezeki kita semua hari ini.. Aamiin ✓ . #sayajualonline #ruangrezekihanania #celebritylass #bazarpaknil #ayer8 #putrajaya #presint9 #produkbumiputera #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #kakakperigi #yusufiskandar #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #sukan #travel #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #ketiakmasam #kakibusuk #tawas #luluskkm #halal
Oooo...masih ragu-ragu nak gunakan CL yer.. Nahhhh... kami berikan no KKM ni menandakan produk kami juga punya kelulusan 😊 . Ubat ketiak korang pakai tu ada No.KKM tak? Ada? Hmmm. 😄😅 Whatsapp 0126304654 marshaena . #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #cl #alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant  #bebasbaubadan #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #peluh #baubadan #clgoactiv #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #nokkm #kkm #tawas
Continuing with the growing up thing... #tawas #tawasareahighschool #2000s #agingchallenge #highschool id, #collegeid #sfsu
. Testimoni Customer Deorex . . . IG : @deorex WA : 0813 2540 8008 . . . #deorex #bodyodorizer #antibaubadan #frescolat #tawas
. Testimoni Customer Deorex . . . IG : @deorex WA : 0813 2540 8008 . . . #deorex #bodyodorizer #antibaubadan #frescolat #tawas
. Testimoni Customer Deorex . . . IG : @deorex WA : 0813 2540 8008 . . . #deorex #bodyodorizer #antibaubadan #frescolat #tawas
Wow 😱 Alhamdulillah berKESAN suami pakai CL .. Dah x de bau badan selepas balik kerja ..😌 . Suami siapa ada masalah sama macam akak di atas ni ☝️ . Jom akak hadiahkan CL kepada suami. Tak perlu tunggu hari lahir..Jom surprisekan suami..❤😍😗 . Click link di bio taw nak order CL . . #sayajualonline #trustedseller #ruangrezekihanania #bazaronline #celebritylass #tawas #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #yusufiskandar #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #olicandy #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #sukan #travel #kakitravel #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #ketiakmasam #kakibusuk #tawasmoden
NAK KULIT RASA BEST, GUNALAH MAGICBLUE SHOWER GEL! . . FREE postage 📲 016 9377097 . Ada masalah bau badan? 👉Whatsapp / DM kami sekarang. Kami akan bantu! . Nak jana pendapatan bersama @magicblue.deodorant? 👉Whatsapp / DM kami sekarang. Komisyen lumayan dan team kami akan bersama guide anda! . . ======= Magicblue Shower gel ======= Diperbuat dari gabungan ektrak bidara dan air mawar asli.  Normally fungsi shower gel adalah "Membersih badan dari segala kotoran"  Beza Magicblue Shower Gel dengan yang lain plak: 🌹🌿 Pembaikan kulit badan & anti penuaan. 🌹🌿Perlindungan dari bakteria sehingga 48 jam. 🌹🌿Kulit serius terasa lembut & lembab. 🌹🌿Pencerahan kulit secara semulajadi. 🌹🌿Haruman baby yang sangat memberi ketenangan. 🌹🌿 Badan rasa sangat beraura segar dan nyaman.  Dan kebaikan daun bidara sebagaimana diketahui umum mampu mengelakkan gangguan jin dan makhluk halus. . #magicbluedeodorant #magicblueshowergel #shower #deodorantspray #deodorantsemulajadi #naturaldeodorant #tawas #bebaskimia #baupeluh #baubadan #bauketiak #baukaki #badanberbau #kakibusuk #ketiakhitam #ketiakberdaki #ketiakbusuk #ketiakberbau #ketiakputih #hilangbaubadandankaki #hilangkandaki #hilangkanbaubadan #hilangbaubadan #hilangbaubusuk #hilangbaukaki #hilangbauketiak #penghilangbauketiak #agentdiperlukan #agentwanted #leherhitam
TIADA LAGI BAU BADAN WALAU TAK PAKAI DEODORANT ! . . Jangan biarkan masalah badan berbau membataskan aktiviti dan mengehadkan masa anda dengan kawan2 & orang tersayang! . Bertindak sekarang! . Free postage . 📲 016 9377097 . Ada masalah bau badan? 👉Whatsapp / DM kami sekarang. Kami akan bantu! . Nak jana pendapatan bersama @magicblue.deodorant? 👉Whatsapp / DM kami sekarang. Komisyen lumayan dan team kami akan bersama guide anda! . . Kenapa MagicBlue Mampu Hilangkan Bau Busuk Masam Peluh Tanpa Campuran Kimia? . . TAWAS, Bahan Mewah Yang Terkandung Mampu Membasmi Bakteria Punca Bau Badan. Jika Konsisten, Peluh Makin Berkurangan. . . AIR MAWAR, Bertindak Menghaluskan Kulit Bawah Lengan Sekaligus Memutihkan Kulit Kusam Dan Gelap. . . HERBA2 yang terpilih, Menjadikan Sekali Semburan Mampu Menahan Bau Badan sehingga 3 hari . ==================== KELEBIHAN MAGICBLUE ==================== . ♡ bukan hanya hilang bau 1 hari TAPI 3 HARI!! ♡ mencegah pelbagai bau badan dan peluh. ♡ mewah dengan bahan semulajadi asli seperti air mawar, tawas dan herba. ♡ selamat dan berkesan. ♡ halal 100%. ♡ tidak melekit. ♡ tidak menutup liang2 roma. ♡ tidak meninggalkan kesan kuning pada baju. ♡ produk keperluan bukan kemahuan. ♡ produk keluaran bumiputera muslim. ♡ seisi keluarga boleh guna. ♡ sesuai untuk semua peringkat usia. ♡ sesuai untuk lelaki dan perempuan. ♡ mampu menawan bakteria jahat. ♡ anti penuaan kulit dan mencerahkan kulit. ♡ menghilangkan ketiak hitam & berkerak secara semulajadi. ♡ menanggalkan daki dan sel kulit mati ♡ jimat masa & wang ringgit ♡ kekal yakin & segar sepanjang hari ♡ gunakan tanpa was-was, suci & mesra solat. ♡ boleh disembur di ketiak, leher, badan, celah kelengkang juga di kaki. . #magicbluedeodorant #deodorant #deodorantspray #deodorantsemulajadi #naturaldeodorant #tawas #bebaskimia #baupeluh #baubadan #bauketiak #baukaki #badanberbau #kakibusuk #ketiakhitam #ketiakberdaki #ketiakbusuk #ketiakberbau
TIADA LAGI BAU BADAN WALAU TAK PAKAI DEODORANT ! . . Jangan biarkan masalah badan berbau membataskan aktiviti dan mengehadkan masa anda dengan kawan2 & orang tersayang! . Bertindak sekarang! . Free postage . 📲 016 9377097 . Ada masalah bau badan? 👉Whatsapp / DM kami sekarang. Kami akan bantu! . Nak jana pendapatan bersama @magicblue.deodorant? 👉Whatsapp / DM kami sekarang. Komisyen lumayan dan team kami akan bersama guide anda! . . Kenapa MagicBlue Mampu Hilangkan Bau Busuk Masam Peluh Tanpa Campuran Kimia? . . TAWAS, Bahan Mewah Yang Terkandung Mampu Membasmi Bakteria Punca Bau Badan. Jika Konsisten, Peluh Makin Berkurangan. . . AIR MAWAR, Bertindak Menghaluskan Kulit Bawah Lengan Sekaligus Memutihkan Kulit Kusam Dan Gelap. . . HERBA2 yang terpilih, Menjadikan Sekali Semburan Mampu Menahan Bau Badan sehingga 3 hari . ==================== KELEBIHAN MAGICBLUE ==================== . ♡ bukan hanya hilang bau 1 hari TAPI 3 HARI!! ♡ mencegah pelbagai bau badan dan peluh. ♡ mewah dengan bahan semulajadi asli seperti air mawar, tawas dan herba. ♡ selamat dan berkesan. ♡ halal 100%. ♡ tidak melekit. ♡ tidak menutup liang2 roma. ♡ tidak meninggalkan kesan kuning pada baju. ♡ produk keperluan bukan kemahuan. ♡ produk keluaran bumiputera muslim. ♡ seisi keluarga boleh guna. ♡ sesuai untuk semua peringkat usia. ♡ sesuai untuk lelaki dan perempuan. ♡ mampu menawan bakteria jahat. ♡ anti penuaan kulit dan mencerahkan kulit. ♡ menghilangkan ketiak hitam & berkerak secara semulajadi. ♡ menanggalkan daki dan sel kulit mati ♡ jimat masa & wang ringgit ♡ kekal yakin & segar sepanjang hari ♡ gunakan tanpa was-was, suci & mesra solat. ♡ boleh disembur di ketiak, leher, badan, celah kelengkang juga di kaki. . #magicbluedeodorant #deodorant #deodorantspray #deodorantsemulajadi #naturaldeodorant #tawas #bebaskimia #baupeluh #baubadan #bauketiak #baukaki #badanberbau #kakibusuk #ketiakhitam #ketiakberdaki #ketiakbusuk #ketiakberbau
Benefit yang boleh diperolehi seperti👇👇 . 👍Bonus bulanan 👍Untung runcit 👍Tiada paksaan nak restok 👍Servis penghantaran dilakukan oleh Hq 👍Kita boleh mengembangkan team sebesar mana yang kita mahukan 👍Sistem order yang mudah . If capai Target bulanan Reward2 best menanti😊 . 😍Tak tau cara nak bermula, jom kami bantu. . 📲Whatsapp 0169377097 sekarang! . Ada masalah bau badan, bau ketiak bau kaki & lain - lain bau? Intai instagram @magicblue.deodorant , kami boleh bantu anda! . 📲 whatsapp 0169377097 sekarang! . FOLLOW instagram @magicblue.deodorant . #magicblue #magicbluedeodorant #baubadan #baukaki #leherhitam #bauketiak #badanbusuk #naturaldeodorant #deodoranttawas #tawas #agentdiperlukan #agentwanted #magicbluekangar #magicblueperlis
TIADA LAGI BAU BADAN WALAU TAK PAKAI DEODORANT ! . . Jangan biarkan masalah badan berbau membataskan aktiviti dan mengehadkan masa anda dengan kawan2 & orang tersayang! . Bertindak sekarang! . Free postage . 📲 016 9377097 . Ada masalah bau badan? 👉Whatsapp / DM kami sekarang. Kami akan bantu! . Nak jana pendapatan bersama @magicblue.deodorant? 👉Whatsapp / DM kami sekarang. Komisyen lumayan dan team kami akan bersama guide anda! . . Kenapa MagicBlue Mampu Hilangkan Bau Busuk Masam Peluh Tanpa Campuran Kimia? . . TAWAS, Bahan Mewah Yang Terkandung Mampu Membasmi Bakteria Punca Bau Badan. Jika Konsisten, Peluh Makin Berkurangan. . . AIR MAWAR, Bertindak Menghaluskan Kulit Bawah Lengan Sekaligus Memutihkan Kulit Kusam Dan Gelap. . . HERBA2 yang terpilih, Menjadikan Sekali Semburan Mampu Menahan Bau Badan sehingga 3 hari . ==================== KELEBIHAN MAGICBLUE ==================== . ♡ bukan hanya hilang bau 1 hari TAPI 3 HARI!! ♡ mencegah pelbagai bau badan dan peluh. ♡ mewah dengan bahan semulajadi asli seperti air mawar, tawas dan herba. ♡ selamat dan berkesan. ♡ halal 100%. ♡ tidak melekit. ♡ tidak menutup liang2 roma. ♡ tidak meninggalkan kesan kuning pada baju. ♡ produk keperluan bukan kemahuan. ♡ produk keluaran bumiputera muslim. ♡ seisi keluarga boleh guna. ♡ sesuai untuk semua peringkat usia. ♡ sesuai untuk lelaki dan perempuan. ♡ mampu menawan bakteria jahat. ♡ anti penuaan kulit dan mencerahkan kulit. ♡ menghilangkan ketiak hitam & berkerak secara semulajadi. ♡ menanggalkan daki dan sel kulit mati ♡ jimat masa & wang ringgit ♡ kekal yakin & segar sepanjang hari ♡ gunakan tanpa was-was, suci & mesra solat. ♡ boleh disembur di ketiak, leher, badan, celah kelengkang juga di kaki. . #magicbluedeodorant #deodorant #deodorantspray #deodorantsemulajadi #naturaldeodorant #tawas #bebaskimia #baupeluh #baubadan #bauketiak #baukaki #badanberbau #kakibusuk #ketiakhitam #ketiakberdaki #ketiakbusuk #ketiakberbau
TIADA LAGI BAU BADAN WALAU TAK PAKAI DEODORANT ! . . Jangan biarkan masalah badan berbau membataskan aktiviti dan mengehadkan masa anda dengan kawan2 & orang tersayang! . Bertindak sekarang! . Free postage . 📲 016 9377097 . Ada masalah bau badan? 👉Whatsapp / DM kami sekarang. Kami akan bantu! . Nak jana pendapatan bersama @magicblue.deodorant? 👉Whatsapp / DM kami sekarang. Komisyen lumayan dan team kami akan bersama guide anda! . . Kenapa MagicBlue Mampu Hilangkan Bau Busuk Masam Peluh Tanpa Campuran Kimia? . . TAWAS, Bahan Mewah Yang Terkandung Mampu Membasmi Bakteria Punca Bau Badan. Jika Konsisten, Peluh Makin Berkurangan. . . AIR MAWAR, Bertindak Menghaluskan Kulit Bawah Lengan Sekaligus Memutihkan Kulit Kusam Dan Gelap. . . HERBA2 yang terpilih, Menjadikan Sekali Semburan Mampu Menahan Bau Badan sehingga 3 hari . ==================== KELEBIHAN MAGICBLUE ==================== . ♡ bukan hanya hilang bau 1 hari TAPI 3 HARI!! ♡ mencegah pelbagai bau badan dan peluh. ♡ mewah dengan bahan semulajadi asli seperti air mawar, tawas dan herba. ♡ selamat dan berkesan. ♡ halal 100%. ♡ tidak melekit. ♡ tidak menutup liang2 roma. ♡ tidak meninggalkan kesan kuning pada baju. ♡ produk keperluan bukan kemahuan. ♡ produk keluaran bumiputera muslim. ♡ seisi keluarga boleh guna. ♡ sesuai untuk semua peringkat usia. ♡ sesuai untuk lelaki dan perempuan. ♡ mampu menawan bakteria jahat. ♡ anti penuaan kulit dan mencerahkan kulit. ♡ menghilangkan ketiak hitam & berkerak secara semulajadi. ♡ menanggalkan daki dan sel kulit mati ♡ jimat masa & wang ringgit ♡ kekal yakin & segar sepanjang hari ♡ gunakan tanpa was-was, suci & mesra solat. ♡ boleh disembur di ketiak, leher, badan, celah kelengkang juga di kaki. . #magicbluedeodorant #deodorant #deodorantspray #deodorantsemulajadi #naturaldeodorant #tawas #bebaskimia #baupeluh #baubadan #bauketiak #baukaki #badanberbau #kakibusuk #ketiakhitam #ketiakberdaki #ketiakbusuk #ketiakberbau
- Suami balik kerja, tengok isteri datang menyambut. Hati dah tersenyum 🤩. . Tangan yang dihulur di sambut, serentak dahi dicium, badan di peluk. . Tetiba..Ya rabbi, bau Bini aku dah macam apa...Bau bawang la, kari pun ada. peluh dia lagi. Tapi masih tak bersuara pada isteri. . Lalu duduk berehat sambil pegang hp tengok Instagram. . Terbaca post macam ni, Bab hilangkan bau badan dalam 3 saat katanya. . Cukuplah cerita sampai sini sahaja 😊 . Selesaikan masalah bau badan hanya dalam 3 saat 😘 . celebritylass hanya RM33 . Click link di bio sekarang !!!! . .  #sayajualonline #trustedseller #ruangrezekihanania #bazarpaknil #bazaronline #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #yusufiskandar #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #olicandy #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #sukan #travel #kakitravel #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #ketiakmasam #kakibusuk #tawas
Manfaat : >> Menghilangkan bau badan >> Mengurangi produksi keringat berlebih >> Menghambat pertumbuhan rambut pada ketiak °Free alcohol With soft parfum 1. Greentea 2. Lemon 3. Rose 4. Jasmine ~Netto 100ml~  Pemesanan: Wa 082333662634  Klik bio  #deosprayalami  #deosprayherbal  #tawas #pemutihketiakalami #rexonaalami #deodoranketiak #jualpemutihketiak #pemutihketiak #deodoranpemutihketiak #jualdeodoranpemutihketiak #whiteningdeodorantspray  #penghilangbaubadan #testimonideospray #testimonipenghilangbaubadan #deodorant #ketiakbau #baubadan #gidza #gidzadeospray #gidzadeo #gidzaspray #naturaldeodorant #ketiakputih #ketiaksehat #masalahketiak
Do you believe in Tawas? Really exist? The unseen creatures na sa plato lang makikita? #tawas #magpatawas #mganakikitaathindinakikita #platolangisusokngkandila
@lupichesoap ada READY STOCK Batu Alum (Tawas) . Hanya ada 4 pieces. Siapa yang melakukan konfirmasi pembayaran terlebih dahulu, yang mendapatkan ya. Jadi, maaf, ga bisa keep. . Ukuran: 120 gram . Order: Line ID: @zoo5570s . . . Sepuluh dari Empat Belas Orang di Dunia memiliki masalah dengan Skin Perspirant dan Bau Badan (BB) . Sebagian besar masyarat Indonesia lebih mengenal beberapa jenis produk deodorant, yang tidak lebih berfungsi sebagai deodorant sesaat. . Kini, ALUM STONE (TAWAS) memberikan manfaat lebih melalui kandungan Sulfur Alami tanpa Alkohol dan bahan aktif membantu menyeimbangkan fungsi kesegaran kulit Anda. . ALUM STONE (TAWAS) sama sekali tidak mempunyai efek samping pada kulit. . SANGAT EFEKTIF memberikan perlindungan sepanjang hari terhadap keringat yang berlebihan dan bau badan (BB) . TAHAN LAMA, tahan hingga 3 (tiga) bulan dengan penggunaan setiap hari, Batu Tawas akan berangsur-angsur menjadi kecil. . MUDAH DIGUNAKAN. Sehabis mandi, basahi batu tawas dengan air dan oleskan pada ketiak, schroziur pattois/selangkangan dan daerah lain yang berkeringat dan berbau, seperti kaki. Tidak meninggalkan bekas dan tidak lengket pada kulit. . BERFUNGSI SEBAGAI AFTER SHAVING. Sehabis mencukur area wajah, basahi wajah terlebih dahulu dengan air kemudian usapkan Tawas. Juga dapat dioles di sekitar kulit setelah mencukur bulu-bulu halus di sekitar tubuh Anda. . . SETELAH DIGUNAKAN, SIMPAN DITEMPAT YANG KERING! (Jangan sampai terendam air) . . . . . #batualum #tawas #deodoranalami #deodorantalami #deodoranttawas #deodorantawas #deodorantanpabau #deodoranttanpabau #penghilangbaubadan #penghilangbaubadanalami #penghilangbaubadandankaki #penghilangbaubadankaki #penghilangbaukaki #penghilangbauketiak #jualtawas #jualpenghilangbaubadan #jualpenghilangbauketiak #jualpemutihketiak #pemutihketiak #pemutihketiakalami #baubadan #baubadanhilang #bauketiak #bauketiakhilang #keringatberlebih #baukeringat #beraniberkeringat #baukaki #kakiberkeringat #sabuntawas
#happysaturday 🤩 Tima kasih yang order CelebrityLass ..moga selamat sampai ke destinasi 🤗 . Kalau korang nak rasa bebas dari bau TENGIK ! MASAM ! BUSUK bila berpeluh...Pilih lah CL sebagai teman anda 🤩 . Click link di bio..sekarang!!! . .. RM33 sekotak (20ml) Exc Pos . #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #clelf #alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #bebasbaubadan #peluh #pujaanhatikanda #baubadan #clgoactiv #travel #kakitravel #igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #putrajaya #ayer8 #rabu #tawas #ketiakmasam #kakibusuk #purdah
** Ready Stok ** . Deodoran alami 100% dari bahan alume stone, nyaman banget dipakai ga buat ketiakmu hitam, en yang penting ngurangin produksi keringat berlebih biiznillah 👍👍👍 . Tersedia 2 kemasan 🎀 Stone tawas (free box) 50 rb/pcs 🎀 Spray tawas (25 ml) 22 rb/pcs 🎀 Spray tawas (60 ml) 40 rb/pcs 🎀 Spray tawas (100 ml) 60 rb/pcs 🎀 Isi ulang 250 ml 100 rb/pcs . Pengiriman dari Samarinda . Pemesanan Wa 085250230429 Line @rahdanur  #tawasalami #tawas #alhauraa #alhauraasamarinda #roofa #roofas #samarindamurah #samarindaolshop
** Ready Stok ** . Deodoran alami 100% dari bahan alume stone, nyaman banget dipakai ga buat ketiakmu hitam, en yang penting ngurangin produksi keringat berlebih biiznillah 👍👍👍 . Tersedia 2 kemasan 🎀 Stone tawas (free box) 50 rb/pcs 🎀 Spray tawas (25 ml) 22 rb/pcs 🎀 Spray tawas (60 ml) 40 rb/pcs 🎀 Spray tawas (100 ml) 60 rb/pcs 🎀 Isi ulang 250 ml 100 rb/pcs . Pengiriman dari Samarinda . Pemesanan Wa 085250230429 Line @rahdanur  #tawasalami #tawas #alhauraa #alhauraasamarinda #roofa #roofas #samarindamurah #samarindaolshop
Buddy 🐶❤️ #dog #puppylove #chiwawa #jackrussell #cute #beach #tawas
BAU BADAN PENYEBAB ANDA MURUNG?  HILANG KEYAKINAN DIRI? "Alhamdulillah, bersyukur sangat jumpa produk ni. Peluh saya dah x bau masam. Dah lebih yakin nak jumpa kawan². Tq bro" - Kamal, pelajar IPTS  Celebritylass adalah produk No. 1 di Asia yang sangat berkesan menghilangkan bau badan dengan sangat pantas  Produk muslim, 100% menggunakan bahan semulajadi, tidak mengandungi alkohol dan sesuai digunakan semua peringkat umur termasuk wanita mengandung .  #sayajualonline #trustedseller #ruangrezekihanania #bazarpaknil #bazaronline #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #yusufiskandar #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #olicandy #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #sukan #travel #kakitravel #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #ketiakmasam #kakibusuk #tawas
Ibu STRESS anak bau kepam! . Tak Tahan sangat bau badan anak? . " Anak badan dah tak berbau. Kalau sebelum ni mmg berbau sgt time ambil anak balik sekolah. Sekarang badan dia dah kurang sgt berbau. Seronok sbb tak perlu tahan dgn bau badan dia lagi " 😆😃😅 . . #celebritylass #sayajualonline #ruangrezekihanania #bazarpaknil #ayer8 #putrajaya #presint9 #produkbumiputera #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #kakakperigi #yusufiskandar #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #sukan #travel #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #ketiakmasam #kakibusuk #tawas #luluskkm #halal
Berdebar² menunggu saat utk diijabkabul?  1001 perasaan yg sukar diungkapkan. Nervous, happy, cuak, resah gelisah ☺☺ . Peluh sejuk mula lahh keluar..Berjurai² peluh kat dahi, kt celah² keti** 😂😂😂 . . Nervous punya pasal . . Adakah anda jenis peluh berbau? Mesti dok risaukan kalau ada bau² yang x best keluar..Baju dah vouge dah . . Make up dah tip top..Tapi terbau tengik ketiak pulak Haaaa..jgn risau ye . . .  #celebritylass mampu menyelamatkan anda ! Berkesan menghilangkan bau sepantas 3 saat !  Pakai sekali sahaja sehari sebelum mandi, badan anda akan bebas bau 24 jam 😍😍 . . PakarBebasBau.. Whatsapp 📲0132119748 / click link di bio . . #celebritylassputrajaya #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #cl #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #omarhana #yusufiskandar #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #olicandy #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #aktif #sukan #travel #kakitravel #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #ketiakmasam #kakibusuk #tawas #airsuling
Comel nya laa haii..pergi sekolah wangi2, balik sekolah alamak bau masam semacam 😨 . Kesian tau balik sekolah berpeluh2, dia bukan tahu pun bau tu dh mengganggu org lain..Ibu2 jgn risau, #celebritylass sesuai utk seisi keluarga..Anak kita pn blh join pakai.. . 100% drp bahan semulajadi..Meh pakat try !! . . #celebritylass #sayajualonline #ruangrezekihanania #bazarpaknil #ayer8 #putrajaya #presint9 #produkbumiputera #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #kakakperigi #yusufiskandar #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #sukan #travel #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #ketiakmasam #kakibusuk #tawas #luluskkm #halal

Loading