Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#sugarbelle

Posts tagged as #sugarbelle on Instagram

108.014 Posts

🧥BAIMONDS JUBAH🧥 . 🍁 TOP . . 🍊Round neckline 🍊Long sleeve 🍊Hidden pocket on the right side 🍊Breastfeed and wudhu friendly 🍊Size XS-XXL 🍊Streatchable material . . 🍁 PRODUCT CARE . . 🍊Suitable for mashine washable. Iron steam or dry with medium heat . . 🍁 COLOUR . . 🍊Teal, dusty brown, deep navy blue, grey, rosewood, black . . 🍁PRICE : RM150 ONLY . . 🚗 COD BANGI, KAJANG . TO ORDER ➡️ 013.284.8497
🧥BAIMONDS JUBAH🧥 . 🍁 TOP . . 🍊Round neckline 🍊Long sleeve 🍊Hidden pocket on the right side 🍊Breastfeed and wudhu friendly 🍊Size XS-XXL 🍊Streatchable material . . 🍁 PRODUCT CARE . . 🍊Suitable for mashine washable. Iron steam or dry with medium heat . . 🍁 COLOUR . . 🍊Teal, dusty brown, deep navy blue, grey, rosewood, black . . 🍁PRICE : RM150 ONLY . . 🚗 COD BANGI, KAJANG . TO ORDER ➡️ 013.284.8497
🧥BAIMONDS JUBAH🧥 . 🍁 TOP . . 🍊Round neckline 🍊Long sleeve 🍊Hidden pocket on the right side 🍊Breastfeed and wudhu friendly 🍊Size XS-XXL 🍊Streatchable material . . 🍁 PRODUCT CARE . . 🍊Suitable for mashine washable. Iron steam or dry with medium heat . . 🍁 COLOUR . . 🍊Teal, dusty brown, deep navy blue, grey, rosewood, black . . 🍁PRICE : RM150 ONLY . . 🚗 COD BANGI, KAJANG . TO ORDER ➡️ 013.284.8497
🧥BAIMONDS JUBAH🧥 . 🍁 TOP . . 🍊Round neckline 🍊Long sleeve 🍊Hidden pocket on the right side 🍊Breastfeed and wudhu friendly 🍊Size XS-XXL 🍊Streatchable material . . 🍁 PRODUCT CARE . . 🍊Suitable for mashine washable. Iron steam or dry with medium heat . . 🍁 COLOUR . . 🍊Teal, dusty brown, deep navy blue, grey, rosewood, black . . 🍁PRICE : RM150 ONLY . . 🚗 COD BANGI, KAJANG . TO ORDER ➡️ 013.284.8497
🧥BAIMONDS JUBAH🧥 . 🍁 TOP . . 🍊Round neckline 🍊Long sleeve 🍊Hidden pocket on the right side 🍊Breastfeed and wudhu friendly 🍊Size XS-XXL 🍊Streatchable material . . 🍁 PRODUCT CARE . . 🍊Suitable for mashine washable. Iron steam or dry with medium heat . . 🍁 COLOUR . . 🍊Teal, dusty brown, deep navy blue, grey, rosewood, black . . 🍁PRICE : RM150 ONLY . . 🚗 COD BANGI, KAJANG . TO ORDER ➡️ 013.284.8497
🧥BAIMONDS JUBAH🧥 . 🍁 TOP . . 🍊Round neckline 🍊Long sleeve 🍊Hidden pocket on the right side 🍊Breastfeed and wudhu friendly 🍊Size XS-XXL 🍊Streatchable material . . 🍁 PRODUCT CARE . . 🍊Suitable for mashine washable. Iron steam or dry with medium heat . . 🍁 COLOUR . . 🍊Teal, dusty brown, deep navy blue, grey, rosewood, black . . 🍁PRICE : RM150 ONLY . . 🚗 COD BANGI, KAJANG . TO ORDER ➡️ 013.284.8497
Mini lip cream by Sugarbelle. Dijual pada harga RM19.00 sahaja. . #repost @soogarseed  MINI  lipcream 💄Autumn brown 💄Rose wood 💄Silky nude 💄Dusty rose 💄Fuschia rose . ❤️3ml ❤️Made in USA ❤️Matte finishing ❤️Paraben free ❤️Formulated with Vitamin E and coconut oil . . RM19  Whatsapp @soogarseed Whatsapp @seed.rasidahothman +60135983568 . . #sugarbelle #sugarbelleonline #sugarbelle #lipcream #lipcreamsugarbelle #madeinusa #parabenfree #preorder #vitamine #coconutoil #minilipcream #bellealyahya #halal #kkmapproved #kosmetikmurah #mua #muamalaysia #kosmetik #viral #sayasuka #sayajual #sayapakai #lipmatte #
[COTTON CANDY LIP SCRUB] Produk Sugarbelle paling MURAH 🤗 Whatsapp +0177055692  Khas untuk anda yang mempunyai masalah: ✅Kulit bibir menggelupas ✅Kulit bibir hitam ✅Kulit bibir keras ✅Pakai Lipmatte jadi bercapuk  Maka LIPSCRUB ini lah yang anda perlukan!  Ada tak anda mengalami bila pakai Lipmatte & Lipstick di bibir ia jadi bercapuk dan tak rata?  Ini kerana sel kulit bibir anda dah mati tapi tak buang! Nak tarik sakit kan? So now dah tak perlu risau sebab anda boleh guna COTTON CANDY LIPSCRUB ini untuk membuang sel kulit mati di bibir anda dengan mudah dan tak menyakitkan. Kebaikan Cotton Candy Lip Scrub: ✅Menanggalkan sel kulit mati di bibir ✅Menjadikan bibir PINKISH ✅Memperbaharui sel kulit bibir ✅Melembutkan bibir  #sugarbelle #sugarbellecosmetics
[COTTON CANDY LIP SCRUB] Produk Sugarbelle paling MURAH 🤗 Whatsapp +0177055692  Khas untuk anda yang mempunyai masalah: ✅Kulit bibir menggelupas ✅Kulit bibir hitam ✅Kulit bibir keras ✅Pakai Lipmatte jadi bercapuk  Maka LIPSCRUB ini lah yang anda perlukan!  Ada tak anda mengalami bila pakai Lipmatte & Lipstick di bibir ia jadi bercapuk dan tak rata?  Ini kerana sel kulit bibir anda dah mati tapi tak buang! Nak tarik sakit kan? So now dah tak perlu risau sebab anda boleh guna COTTON CANDY LIPSCRUB ini untuk membuang sel kulit mati di bibir anda dengan mudah dan tak menyakitkan. Kebaikan Cotton Candy Lip Scrub: ✅Menanggalkan sel kulit mati di bibir ✅Menjadikan bibir PINKISH ✅Memperbaharui sel kulit bibir ✅Melembutkan bibir  #sugarbelle #sugarbellecosmetics
[COTTON CANDY LIP SCRUB] Produk Sugarbelle paling MURAH 🤗 Whatsapp +0177055692  Khas untuk anda yang mempunyai masalah: ✅Kulit bibir menggelupas ✅Kulit bibir hitam ✅Kulit bibir keras ✅Pakai Lipmatte jadi bercapuk  Maka LIPSCRUB ini lah yang anda perlukan!  Ada tak anda mengalami bila pakai Lipmatte & Lipstick di bibir ia jadi bercapuk dan tak rata?  Ini kerana sel kulit bibir anda dah mati tapi tak buang! Nak tarik sakit kan? So now dah tak perlu risau sebab anda boleh guna COTTON CANDY LIPSCRUB ini untuk membuang sel kulit mati di bibir anda dengan mudah dan tak menyakitkan. Kebaikan Cotton Candy Lip Scrub: ✅Menanggalkan sel kulit mati di bibir ✅Menjadikan bibir PINKISH ✅Memperbaharui sel kulit bibir ✅Melembutkan bibir  #sugarbelle #sugarbellecosmetics
[COTTON CANDY LIP SCRUB] Produk Sugarbelle paling MURAH 🤗  Khas untuk anda yang mempunyai masalah: ✅Kulit bibir menggelupas ✅Kulit bibir hitam ✅Kulit bibir keras ✅Pakai Lipmatte jadi bercapuk  Maka LIPSCRUB ini lah yang anda perlukan!  Ada tak anda mengalami bila pakai Lipmatte & Lipstick di bibir ia jadi bercapuk dan tak rata?  Ini kerana sel kulit bibir anda dah mati tapi tak buang! Nak tarik sakit kan? So now dah tak perlu risau sebab anda boleh guna COTTON CANDY LIPSCRUB ini untuk membuang sel kulit mati di bibir anda dengan mudah dan tak menyakitkan.  Cotton Candy Lip Scrub ini mengadungi: ✅Premium Fine Sugar ✅Honey ✅Olive Oil  Kebaikan Cotton Candy Lip Scrub: ✅Menanggalkan sel kulit mati di bibir ✅Menjadikan bibir PINKISH ✅Memperbaharui sel kulit bibir ✅Melembutkan bibir ❌Tiada lagi bibir bercapuk bila pakai Lipmatte & Lipstick ❌Tiada lagi bibir hitam & kusam  #sugarbelle #sugarbellecosmetics
Smexy red lipstick 💄 .  Kalau ampa jenis yg berani nak calit lipstick merah. Nahhh. Ampa patut try taw. Ade 3 kaler tapi 2 finishing berbeza which MATTE & SEMI MATTE ❤️ .  Harga ? Rm30 utk YES kali ni 🔥 harga asal rm49 😭 JIMAT RM19 ! Click link kt bio kakak utk order okay 🧚‍♀️ .  #yessugarbellecosmetics  #yessugarbellecosmetic2018  #masterstockistsugarbelle #yearendsalesugarbelle #sugarbelle #sugarbelledolls #cosmetics #makeup #beautybloggers #lipscrub #cottoncandy #cotton #candy #marshmallow #lips #lipstick #new #newarrival #newproduct #skincareroutine #rahsiakekalcantik #seribeautyofficial #sugarbellecosmetic #sugarbellelovers #coffeebeanscrub #peeloffgoldmask #minilipcream #johorbahru #eeniemeenieedition #eeniemeenie
🧣ANNE SHAWL🧣 . 🔥 TOP . . ⭐️Basic shawl with curve in corner ⭐️Soft crepe, comfortable and soft texture fabric ⭐️Lightweight flowing ⭐️Does not wrinkle easily ⭐️BA plate . . 🔥 PRODUCT CARE . . ⭐️Suitable for hand wash. Iron on medium heat . . 🚗 COD BANGI, KAJANG . . TO ORDER ➡️ 013.284.8497
🧣ANNE SHAWL🧣 . 🔥 TOP . . ⭐️Basic shawl with curve in corner ⭐️Soft crepe, comfortable and soft texture fabric ⭐️Lightweight flowing ⭐️Does not wrinkle easily ⭐️BA plate . . 🔥 PRODUCT CARE . . ⭐️Suitable for hand wash. Iron on medium heat . . 🚗 COD BANGI, KAJANG . . TO ORDER ➡️ 013.284.8497
🧣ANNE SHAWL🧣 . 🔥 TOP . . ⭐️Basic shawl with curve in corner ⭐️Soft crepe, comfortable and soft texture fabric ⭐️Lightweight flowing ⭐️Does not wrinkle easily ⭐️BA plate . . 🔥 PRODUCT CARE . . ⭐️Suitable for hand wash. Iron on medium heat . . 🚗 COD BANGI, KAJANG . . TO ORDER ➡️ 013.284.8497
🧣ANNE SHAWL🧣 . 🔥 TOP . . ⭐️Basic shawl with curve in corner ⭐️Soft crepe, comfortable and soft texture fabric ⭐️Lightweight flowing ⭐️Does not wrinkle easily ⭐️BA plate . . 🔥 PRODUCT CARE . . ⭐️Suitable for hand wash. Iron on medium heat . . 🚗 COD BANGI, KAJANG . . TO ORDER ➡️ 013.284.8497
🧣ANNE SHAWL🧣 . 🔥 TOP . . ⭐️Basic shawl with curve in corner ⭐️Soft crepe, comfortable and soft texture fabric ⭐️Lightweight flowing ⭐️Does not wrinkle easily ⭐️BA plate . . 🔥 PRODUCT CARE . . ⭐️Suitable for hand wash. Iron on medium heat . . 🚗 COD BANGI, KAJANG . . TO ORDER ➡️ 013.284.8497
🧣ANNE SHAWL🧣 . 🔥 TOP . . ⭐️Basic shawl with curve in corner ⭐️Soft crepe, comfortable and soft texture fabric ⭐️Lightweight flowing ⭐️Does not wrinkle easily ⭐️BA plate . . 🔥 PRODUCT CARE . . ⭐️Suitable for hand wash. Iron on medium heat . . 🚗 COD BANGI, KAJANG . . TO ORDER ➡️ 013.284.8497
SUGARBELLE YEAR END SALES!MASCARA RM39 SAHAJA. . Dah la senang nak remove. Tak jadi mata panda dah. .  Haa, harga sebenar MASCARA RM65 tau Wow.kenapa jimat sampai RM26 ni??? . Jom2 dapatkan cepat2... hampir 50% tau diskaun... Sure berbaloi baloi korang beli ni sekarang. .  Jom WhatsApp Fiza laju2 📲01151255254 📲01151255254 📲01151255254 . #sugarbelle #sugarbellelovers #sugarbelleseremban #sugarbelleserdang #makeupmurah #sayajual #bazarpaknil #lipmattemurah #lipmatte #lipstick #lipstickmurah #lipstickmurahmalaysia #perfume #perfumemurah #perfumemurahmalaysia #muamalaysia #coffeebeansscrub #coffeebeansscrubsugarbelle  #lipscrub  #scrubmuka  #scrub #sephoramy  #maybelline #mascaramurahmalaysia  #mascara  #eyeliner  #eyelinermurah  #mesrawuduk  #wudukfriendly
Warna-warnanya pekat dan berpigmen. Sekali sapu saja sudah cukup untuk keseluruhan bibir.  Dijamin tak ada kesan garis-garis pada bibir dan tak perlu disapu dua kali.  Harga yang mampu milik! RM19 untuk Jasmine dan Justicia Apa lagi? Grab sekarang sebelum stock habis! Komen "NAK"  __  To order, DIRECTLY WHATSAPP 👇🏻👇🏻👇🏻 📲011-3188-7098 📲011-3188-7098 📲011-3188-7098 ❌NO DM PLEASE  __  COD AREA : 🚗 PENANG : Seberang Jaya, Alma, Permatang Pauh 🚗 KEDAH : Kulim, Junjong  __  #lipcreammurah #lipmatte #lipmattemurah #minilipcream #sugarbelle #sugarbellecosmetic #sugarbellelovers #sugarbellestars #jannahcosmetics #sugarbellepenang #sugarbelleseberangjaya #sugarbellealma #sugarbellekulim #jannahcosmeticspenang #jannahcosmeticsseberangjaya #jannahcosmeticsalma #jannahcosmeticskulim #jannahcosmetics #jcempire #wudhukfriendlymakeup #easyremovedmakeup #politeknikseberangperai #uitmpulaupinang #politekniktuankusultanahbahiyah #uniklmsikulim
Selamat petang 😘 SALE ! SALE ! 🎉 Sugarbelle lipcream 💄 👉1pcs Rm25.00 👉5pcs Rm100.00 . Jarang dapat harga mcm tu tau,pilih warna lipcream yg anda berkenan lepastu wasap kami cepat² sebelum stok habis.🤭 . Whatsapp to purchase +6 013 900 3555 . Butik Favouritas Sabtu-Khamis 9.30am-5.30pm . Landmark 🌼Berhadapan Perodua Sales Jerteh 🌼Sederet Pizza Islam 🌼Jalan besar KB-KT . #favouritasboutique #butikfavouritas #favouritasjerteh #sugarbelle#sugarbellejerteh #sugarbellebesut #sugarbellefavouritas#seribellabesut #sugarbellelipcream #jerteh #besut
Bismillahirrahmanirrahim. . SUGARBELLE - Peel Off Gold Mask 💛🖤 hanya rm 24 sempena YEAR END SALE yg sedang berlangsung skrg! . Grab sebanyak yg boleh! Sementara tgh murah gila gila ni. READY STOCK here! Contact 013-4447630 (hajar)..postage everyday! . #sugarbellecosmetic #sugarbelle #goldmask #peeloffgoldmask #peeloffmask #yearendsale #yes #rm24
Makeup budak tembam sorang ni..👩🏻‍🎨 . Kecik2 dah lawo.. . Cuti nak hbs da nak oi!  #sephiaarganoil #sephiamy #silkynudelipmatte #sugarbelle #makeuprevolution #makeupevent #makeupsajesaje #makeuptunang #makeupwedding #makeupdancer #makeupbajet #minipelamin
Mempunyai 3 jenis pilihan Lipbalm: 1. Eternal Love Lipbalm RM29 2. Iced Caramel Lipbalm RM19 3. Honey Berry Lipbalm RM19  Whatsapp 012-4341232  #sugarbellecosmetic  #sugarbellelovers  #sugarbelle
Makeup budak tembam sorang ni..👩🏻‍🎨 . Kecik2 dah lawo.. . Cuti nak hbs da nak oi!  #sephiaarganoil #sephiamy #silkynudelipmatte #sugarbelle #makeuprevolution #makeupevent #makeupsajesaje #makeuptunang #makeupwedding #makeupdancer #makeupbajet #minipelamin
Makeup budak tembam sorang ni..👩🏻‍🎨 . Kecik2 dah lawo.. . Cuti nak hbs da nak oi!  #sephiaarganoil #sephiamy #silkynudelipmatte #sugarbelle #makeuprevolution #makeupevent #makeupsajesaje #makeuptunang #makeupwedding #makeupdancer #makeupbajet #minipelamin
Assalamualaikum guys 😍 Siapa dah try Sugarbelle Mini Lipcream ni?? Best kan? 😍 . Available code: 💋 Rosewood 💋 Silky Nude 💋 Fuschia Rose . SUGARBELLE MINI LIP CREAM . Mengatasi masalah: 💋Kulit bibir kering menggelupas 💋Kulit bibir sensitif bahan kimia 💋Kulit bibir hitam dan kusam 💋Bibir tak cantik pakai lipstik/lipcream/lipmatte sebab bibir kering dan bercapuk 💋Lipcream bebas Paraben dan berkualiti tinggi . Apa kebaikan memakai Sugarbelle Mini Lip Cream? ✨Mencantikkan sambil merawat ✨Melembapkan bibir kerana ia terdapat kandungan Coconut Oil dan Vitamin E ✨Sesuai untuk kulit kering mereka kerana ia akan merawat bibir sepanjang penggunaan Mini Lipcream ✨Pengganti Lipbalm ✨Merawat kulit bibir yang hitam dan kusam. ✨Formula Lipscream membuatkn si pemakai tidak terasa memakai lipcream kerana tekstur yang ringgan dan matte. . Hanya RM19 sahaja!! . Whatsapp 0134069541 Whatsapp 0134069541 . #lipcream #lipmatte #minilipcream #lipstik #sugarbelle #seribeauty
Sugarbelle Magic Liquid Cleansing Water 😍 RM39.00 exc postage . Whatsapp to purchase +6 013 900 3555 . Butik Favouritas Sabtu-Khamis 9.30am-5.30pm . Landmark 🌼Berhadapan Perodua Sales Jerteh 🌼Sederet Pizza Islam 🌼Jalan besar KB-KT . #favouritasboutique #butikfavouritas #favouritasjerteh #sugarbelle #seribella #sugarbellejerteh #sugarbellebesut #sugarbellefavouritas #seribellajerteh #seribellabesut #seribellafavouritas #sugarbelleseribellafavouritas #jerteh #besut #magicliquidcleansingwater
Luxurious lipcream 👄 .  Hat ni matte lipcream jugak taw. Ada 4 kaler yg boommz 🔥  HARGA ASAL RM59. Utk YES kali ni HARGA RUNTOH RM36 ja ! 😭 jimat banyiak ke tidokkkk ? .  Jimat banyiakkk. Stock pun cepat susut. Ampa jgn tunggu lama2. Takut nanti melepassss. Jangan nangis teringat2 taw.😝 .  Mcm biasa. Click link kt bio kakak utk order. ❤️ and kakak harap sabar menunggu kakak reply ya. Whatsapp jam sbb ramai dok grab YES ni. 😘 .  #yessugarbellecosmetics  #yessugarbellecosmetic2018  #masterstockistsugarbelle #yearendsalesugarbelle #sugarbelle #sugarbelledolls #cosmetics #makeup #beautybloggers #lipscrub #cottoncandy #cotton #candy #marshmallow #lips #lipstick #new #newarrival #newproduct #skincareroutine #rahsiakekalcantik #seribeautyofficial #sugarbellecosmetic #sugarbellelovers #coffeebeanscrub #peeloffgoldmask #minilipcream #johorbahru #eeniemeenieedition #eeniemeenie
SUGARBELLE YEAR END SALES!MASCARA RM39 SAHAJA. Harga sebenar MASCARA RM65 tau Wow.kenapa jimat sampai RM26 ni??? . Jom2 dapatkan cepat2... hampir 50% tau diskaun... Sure berbaloi baloi korang beli ni sekarang. .  Jom WhatsApp Fiza laju2 📲01151255254 📲01151255254 📲01151255254 . #sugarbelle #sugarbellelovers #sugarbelleseremban #sugarbelleserdang #makeupmurah #sayajual #bazarpaknil #lipmattemurah #lipmatte #lipstick #lipstickmurah #lipstickmurahmalaysia #perfume #perfumemurah #perfumemurahmalaysia #muamalaysia #coffeebeansscrub #coffeebeansscrubsugarbelle  #lipscrub  #scrubmuka  #scrub #sephoramy  #maybelline #mascaramurahmalaysia  #mascara  #eyeliner  #eyelinermurah  #mesrawuduk  #wudukfriendly
Mini Lipcream Sugarbelle yg wajib ade dalam handbag setiap wanita tau... Semua kaler best actually ade 5 color tp satu dah out of stock.. So ade lg 4 warna..Rugi klu xcuba sbb ramai lepas cuba terus repeat order byk2 buat stok kat umah... Harga cuma RM 19 seketul tauu... Boleh tgk video bawah tau.. Nak order pm sis www.wasap.my/60122710121  #bellaammara #bellaammarabangi #barmyaisya #sugarbelle #sugarbellecosmetics #lipcream #minilipcream #lipmatte #lipmattesugarbelle
Mini Lipcream Sugarbelle yg wajib ade dalam handbag setiap wanita tau... Semua kaler best actually ade 5 color tp satu dah out of stock.. So ade lg 4 warna..Rugi klu xcuba sbb ramai lepas cuba terus repeat order byk2 buat stok kat umah... Harga cuma RM 19 seketul tauu... Boleh tgk video bawah tau.. Nak order pm sis www.wasap.my/60122710121  #bellaammara #bellaammarabangi #barmyaisya #sugarbelle #sugarbellecosmetics #lipcream #minilipcream #lipmatte #lipmattesugarbelle
Mini Lipcream Sugarbelle yg wajib ade dalam handbag setiap wanita tau... Semua kaler best actually ade 5 color tp satu dah out of stock.. So ade lg 4 warna..Rugi klu xcuba sbb ramai lepas cuba terus repeat order byk2 buat stok kat umah... Harga cuma RM 19 seketul tauu... Boleh tgk video bawah tau.. Nak order pm sis www.wasap.my/60122710121  #bellaammara #bellaammarabangi #barmyaisya #sugarbelle #sugarbellecosmetics #lipcream #minilipcream #lipmatte #lipmattesugarbelle
Mini Lipcream Sugarbelle yg wajib ade dalam handbag setiap wanita tau... Semua kaler best actually ade 5 color tp satu dah out of stock.. So ade lg 4 warna..Rugi klu xcuba sbb ramai lepas cuba terus repeat order byk2 buat stok kat umah... Harga cuma RM 19 seketul tauu... Boleh tgk video bawah tau.. Nak order pm sis www.wasap.my/60122710121  #bellaammara #bellaammarabangi #barmyaisya #sugarbelle #sugarbellecosmetics #lipcream #minilipcream #lipmatte #lipmattesugarbelle
JC soft matte lip cream mempunyai tekstur lembut dan berkrim, membuatkan ia mudah dipakai.  Baunya pula pasti membuat anda terus rasa nak makan muffin vanila yang baru keluar dari  oven. Yummy!  __  To order, DIRECTLY WHATSAPP 👇🏻👇🏻👇🏻 📲011-3188-7098 📲011-3188-7098 📲011-3188-7098 ❌NO DM PLEASE  __  COD AREA : 🚗 PENANG : Seberang Jaya, Alma, Permatang Pauh 🚗 KEDAH : Kulim, Junjong  __  #lipcreammurah #lipmatte #lipmattemurah #minilipcream #sugarbelle #sugarbellecosmetic #sugarbellelovers #sugarbellestars #jannahcosmetics #sugarbellepenang #sugarbelleseberangjaya #sugarbellealma #sugarbellekulim #jannahcosmeticspenang #jannahcosmeticsseberangjaya #jannahcosmeticsalma #jannahcosmeticskulim #jannahcosmetics #jcempire #wudhukfriendlymakeup #easyremovedmakeup #politeknikseberangperai #uitmpulaupinang #politekniktuankusultanahbahiyah #uniklmsikulim
NEW RELEASE DARISHA TOP  Siapa suka Cutiing Doll Top kita geng 🙌🙌 . Akak memang suka darisha ni sebab . ✔️Tak payah iron Nombor 1!!!! Kami memang malas sikit bab iron ni 😆🤭 ✔️Cutting Boleh sorok lemak seksi kat tepi tepi tu ✔️Cutting longgar selesa sangat ✔️Rasa bajet kurus bila pakai nak pulak ade jalur panjang darisha ni lagilah perasan kurus 😝 ✔️Kalau masa breasfeed baby dulu pun senang pakai style macam ni.lapang sangat rasa. ✔️Material cotton lycra stretchable comfy sangat.  Rm99 tak termasuk postage  Nak order boleh wasap akak lekas 0133774667 .  Whatsapp 0133774667 . #terapiinstagram  #bellaammaralovers #bellaammara #jubahbellaammara  #dressbellaammara #kurungmenyusu #kurungbellaammara #jubahmenyusu #leeyanarahman  #minaz  #arianirtw #dropshipwanted  #naelofarhijab #sophiajubah #baimondscarf  #baimondsjubah #baagents  #baarmy  #babarmyteharahman #teamteharahman  #telekungbellaammara  #telekungsitikhadijah #babarmy #babarmyteamteharahman #sugarbelle  #lipcream  #yearendsale
NEW RELEASE DARISHA TOP  Siapa suka Cutiing Doll Top kita geng 🙌🙌 . Akak memang suka darisha ni sebab . ✔️Tak payah iron Nombor 1!!!! Kami memang malas sikit bab iron ni 😆🤭 ✔️Cutting Boleh sorok lemak seksi kat tepi tepi tu ✔️Cutting longgar selesa sangat ✔️Rasa bajet kurus bila pakai nak pulak ade jalur panjang darisha ni lagilah perasan kurus 😝 ✔️Kalau masa breasfeed baby dulu pun senang pakai style macam ni.lapang sangat rasa. ✔️Material cotton lycra stretchable comfy sangat.  Rm99 tak termasuk postage  Nak order boleh wasap akak lekas 0133774667 .  Whatsapp 0133774667 . #terapiinstagram  #bellaammaralovers #bellaammara #jubahbellaammara  #dressbellaammara #kurungmenyusu #kurungbellaammara #jubahmenyusu #leeyanarahman  #minaz  #arianirtw #dropshipwanted  #naelofarhijab #sophiajubah #baimondscarf  #baimondsjubah #baagents  #baarmy  #babarmyteharahman #teamteharahman  #telekungbellaammara  #telekungsitikhadijah #babarmy #babarmyteamteharahman #sugarbelle  #lipcream  #yearendsale
NEW RELEASE DARISHA TOP  Siapa suka Cutiing Doll Top kita geng 🙌🙌 . Akak memang suka darisha ni sebab . ✔️Tak payah iron Nombor 1!!!! Kami memang malas sikit bab iron ni 😆🤭 ✔️Cutting Boleh sorok lemak seksi kat tepi tepi tu ✔️Cutting longgar selesa sangat ✔️Rasa bajet kurus bila pakai nak pulak ade jalur panjang darisha ni lagilah perasan kurus 😝 ✔️Kalau masa breasfeed baby dulu pun senang pakai style macam ni.lapang sangat rasa. ✔️Material cotton lycra stretchable comfy sangat.  Rm99 tak termasuk postage  Nak order boleh wasap akak lekas 0133774667 .  Whatsapp 0133774667 . #terapiinstagram  #bellaammaralovers #bellaammara #jubahbellaammara  #dressbellaammara #kurungmenyusu #kurungbellaammara #jubahmenyusu #leeyanarahman  #minaz  #arianirtw #dropshipwanted  #naelofarhijab #sophiajubah #baimondscarf  #baimondsjubah #baagents  #baarmy  #babarmyteharahman #teamteharahman  #telekungbellaammara  #telekungsitikhadijah #babarmy #babarmyteamteharahman #sugarbelle  #lipcream  #yearendsale
‘EENIE MEENIE EDITION' - LIPCREAM 5 in 1 -  1 box uolls akan dapat 5 jenis lipcream 💋 Tekstur yang sangat best tidak melekit 💋 Tidak heavy 💋 Tahan lama 💋 Tidak mengeringkan bibir . . Whatsapp ➡0195053184 . . #sugarbelleproduct  #sugarbelle #beauty #lipstick  #lipcream #gift  #giftset  #makeup #cosmetic #anniversary  #convocation  #birthdaygift  #bandarsaujanaputra  #putraheight  #putraperdana  #luverahbeauty
OMG girls! New set Timewise Miracle. 😍😍😍 Serious. Must try! Must have!  Miracle 3D  yang baru ni lebih aummm lah. Packaging jangan cakap lah. Pinkkkkkkkkkkk!!! 💗💗💗 Of course lah pink. Mary Kay kan. Dengan formula baru. Siap dengan power 3D! Mesti lagi power puff girls.  Rasanya semua dah tahu kan Timewise Miracle ini set skincare anti-aging. For early 20s dah boleh pakai.  Kenapa nama dia 3D? Its stands for Defend (mempertahankan), Delay (melambatkan) Delivers (menyampaikan). Hebat tak? Hebat tak? Mestilah hebat! Korang boleh nampak kesan dalam masa 4 minggu tau!  TW Miracle 3D ni ada dua Formula  1️⃣ Normal /  Dry 2️⃣ Combination / Oily  Apa yang ada dalam Set ni? 1️⃣ Pencuci muka 4 dalam 1 (woww) 2️⃣ Day Crème SPF 30 Broad Spectrum Sunscreen ( dah tak payah pakai Day solution yg dulu tu dah. Pelembap dia dah sekali dengan Day solution- hebattt kannn) 3️⃣ Night Crème (nite solution treatment untuk malam dan juga pelembap)  4️⃣ Eye care  Best tau, yang dah ada kedutan atau kulit baru nak menunjukkan tanda2 penuaan, cepat2 kita rawat dengan set timewise 3D 🤩🤩 Wassap 0199478915 Mary kay beauty consultant Free sample Free gift  #marykay #marykaycosmetic #marykayterengganu #marykayterbaik #neelofarhijab #shawlpublika #lilypetuna #macmalaysia #diormalaysia #hudabeauty #tabita #tati #majalahnona #majalahjelita #majalahwanita #neelofa #minaz #jubahsouq #bellaammara #leeyanarahman #sugarbelle #zalora #fashionvalet #neelofaxfashionvalet #rizalman #rizmanruzaini  #fattzura #fattamin #schawalara #laraalana
Siapa dah ada salah satu warna Luxurious Lipmatte ni? 🙋‍♀️🙋‍♀️ .  Luxurious Lipmatte mempunyai 4 pilihan warna yang sweet dan soft:  1. Bomb Shell 2. Nude Kisses 3. Amber Blush 4. Lustre Red
Siapa dah ada salah satu warna Luxurious Lipmatte ni? 🙋‍♀️🙋‍♀️ .  Luxurious Lipmatte mempunyai 4 pilihan warna yang sweet dan soft:  1. Bomb Shell 2. Nude Kisses 3. Amber Blush 4. Lustre Red
*Cotton Candy Lip Scrub* dari Sugarbelle. ✅ menanggalkan sel kulit mati di bibir ✅ melembap dan melindungi bibir dari menjadi kering ✅ menyihatkan bibir, membuat bibir nampak kemerahan ✅ mengurangkan masalah bibir kering dan merekah ✅ menjadikan bibir lebih segar dan lembut . Rm15 . #sugarbelle #lipscrub #wudhukfriendly #onlyforus #lipbalm #lipcream
Just so u know - 🔥🔥OPEN ORDER SALE 🔥🔥|OFFICIAL TOP MASTER PERSONAL SHOPPER IN THE HOUSE 👗💄| BELLA AMMARA ♡ LEEYANA RAHMAN ♡ ELRAH EXCLUSIVE X BYNURAMIRAH ♡ LALAKI OFFICIAL | ✔service charge applicable | 📞watsp 010 - 793 8680 to order | 💕Open For Dropship💕 | #teampsshazniamirah #psshazniamirah #psbakl #fifarasol #personalshopper #teamgigihbakl #teamkakakgigih #bellaammara | #personalshopperbakl | #sugarbelle | #teambakl | #officialpsbakl | #bellaammarakualalumpur| #dropshiplrc | #dropshipelrahexclusive | #dropshipbynuramirah | #lalaki |  #personalshopperikea | #serisoap #serinaara #seribella #serift #sugarbelle
Serius ramai yg suka #lipcream dr #sugarbelle ni.. Lepas bersihkan bibir pun. Terasa lembab dan lembut bibir ni..recomended pd yg mempunyai masalah bibir kering.. Trust me..10xtrust me.. 💋😘 . .  #sugarbellecosmetic #lipcreammurah #lipcreamlipbalm #wudhukfriendly
🍀 CUSTOMER SUBMIT ORDER : Sugarbelle YES 🍀 . Cotton Candy Lipscrub Harga asal : RM15 Harga YES : RM9 . Lipbalm Honey Berry Harga asal : RM19 Harga YES : RM11 . Thank you so much customer! ❤  Jangan lepaskan peluang untuk grab sebab mur murr je Rozi bagi chuolls. 😘 . Nak order boleh 👇 :: WhatsApp Rozi 📱0167026470 . :: FB page qalkail :: IG @qalkail
🍀 CUSTOMER SUBMIT ORDER : Sugarbelle YES 🍀 . Cotton Candy Lipscrub Harga asal : RM15 Harga YES : RM9 . Thank you so much customer! ❤  Jangan lepaskan peluang untuk grab sebab mur murr je Rozi bagi chuolls. 😘 . Nak order boleh 👇 :: WhatsApp Rozi 📱0167026470 . :: FB page qalkail :: IG @qalkail
🍀 CUSTOMER SUBMIT ORDER : Sugarbelle YES 🍀 . Cotton Candy Lipscrub Harga asal : RM15 Harga YES : RM9 . Thank you so much customer! ❤  Jangan lepaskan peluang untuk grab sebab mur murr je Rozi bagi chuolls. 😘 . Nak order boleh 👇 :: WhatsApp Rozi 📱0167026470 . :: FB page qalkail :: IG @qalkail
🍀 CUSTOMER SUBMIT ORDER : Sugarbelle YES 🍀 . Liquid Eyeliner Harga asal : RM20 Harga YES : RM12 . Thank you so much customer! ❤  Jangan lepaskan peluang untuk grab sebab mur murr je Rozi bagi chuolls. 😘 . Nak order boleh 👇 :: WhatsApp Rozi 📱0167026470 . :: FB page qalkail :: IG @qalkail
🍀 CUSTOMER SUBMIT ORDER : Sugarbelle YES 🍀 . Liquid Eyeliner Harga asal : RM20 Harga YES : RM12 . Thank you so much customer! ❤  Jangan lepaskan peluang untuk grab sebab mur murr je Rozi bagi chuolls. 😘 . Nak order boleh 👇 :: WhatsApp Rozi 📱0167026470 . :: FB page qalkail :: IG @qalkail
🍀 CUSTOMER SUBMIT ORDER : Sugarbelle YES 🍀 . Cotton Candy Lipscrub Harga asal : RM15 Harga YES : RM9 . Lipbalm Honey Berry Harga asal : RM19 Harga YES : RM11 . Thank you so much customer! ❤  Jangan lepaskan peluang untuk grab sebab mur murr je Rozi bagi chuolls. 😘 . Nak order boleh 👇 :: WhatsApp Rozi 📱0167026470 . :: FB page qalkail :: IG @qalkail
Assalamualaikum uolls.. . Tinggal 2 minggu lagi sebelum YES 2018 melabuhkan tirainya..YES kali ini mmg btul2 harga runtuh..sangat rugi kalu uolls tak dapatkan sekarang..😊😊 . Grab now uolls !! . 📱wassap me to order 0139891882 🚗 cod semenyih . #sugarbellecosmetic #sugarbellelover #sugarbelleagent #yes2018 #semenyih #lipstick #sugarbelle #foundation #luxuriouslipcream #absolutelipcream
🍀 CUSTOMER SUBMIT ORDER : Sugarbelle YES 🍀 . Gold Mask Harga asal : RM39 Harga YES : RM24 . Thank you so much customer! ❤  Jangan lepaskan peluang untuk grab sebab mur murr je Rozi bagi chuolls. 😘 . Nak order boleh 👇 :: WhatsApp Rozi 📱0167026470 . :: FB page qalkail :: IG @qalkail
Bila bibir buruk ramai yang kutuk.  Diorang tak tahu kita dah lambat nak pergi kerja !!! 😱😱😪. . Jika nak mudah dan senang pakai 2 minit siap boleh dapatkan promosi 5 FREE GIFT klik link kat atas sekarang !. 😍👄.
🧣ANNE SHAWL🧣 . 🔥 TOP . . ⭐️Basic shawl with curve in corner ⭐️Soft crepe, comfortable and soft texture fabric ⭐️Lightweight flowing ⭐️Does not wrinkle easily ⭐️BA plate . . 🔥 PRODUCT CARE . . ⭐️Suitable for hand wash. Iron on medium heat . . 🚗 COD BANGI, KAJANG . . TO ORDER ➡️ 013.284.8497
🧣ANNE SHAWL🧣 . 🔥 TOP . . ⭐️Basic shawl with curve in corner ⭐️Soft crepe, comfortable and soft texture fabric ⭐️Lightweight flowing ⭐️Does not wrinkle easily ⭐️BA plate . . 🔥 PRODUCT CARE . . ⭐️Suitable for hand wash. Iron on medium heat . . 🚗 COD BANGI, KAJANG . . TO ORDER ➡️ 013.284.8497
🧣ANNE SHAWL🧣 . 🔥 TOP . . ⭐️Basic shawl with curve in corner ⭐️Soft crepe, comfortable and soft texture fabric ⭐️Lightweight flowing ⭐️Does not wrinkle easily ⭐️BA plate . . 🔥 PRODUCT CARE . . ⭐️Suitable for hand wash. Iron on medium heat . . 🚗 COD BANGI, KAJANG . . TO ORDER ➡️ 013.284.8497
Assalamualaikum! Good morning!! No monday blues tauu sebab SALES AKHIR TAHUN ni pasti membuatkan anda tersenyum lebar. 😍 . . Pilih sahaja product mana yang menjadi pilihan hati dan terus whatsapp kami untuk order. Postage setiap hari. 😍 . . #yearendsales #seribeautyofficial  #sugarbelle
Assalamualaikum! Good morning!! No monday blues tauu sebab SALES AKHIR TAHUN ni pasti membuatkan anda tersenyum lebar. 😍 . . Pilih sahaja product mana yang menjadi pilihan hati dan terus whatsapp kami untuk order. Postage setiap hari. 😍 . . #yearendsales #seribeautyofficial  #sugarbelle
Assalamualaikum! Good morning!! No monday blues tauu sebab SALES AKHIR TAHUN ni pasti membuatkan anda tersenyum lebar. 😍 . . Pilih sahaja product mana yang menjadi pilihan hati dan terus whatsapp kami untuk order. Postage setiap hari. 😍 . . #yearendsales #seribeautyofficial  #sugarbelle
Bismillahirrahmanirrahim. . YES is still going strong! 💛🖤 siapa yg teringin sgttt nak grab SUGARBELLE - gold mask ni, awak boleh lah grab skrg! Rm 24 sahaja! . READY STOCK here! Contact 013-4447630 (hajar)..postage everyday. . #sugarbelle #sugarbellecosmetics #goldmask #rm24 #yearendsale #yes

Loading