Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#stailista

Posts tagged as #stailista on Instagram

53.524 Posts

Apa itu Beauty Consultant Mary Kay? .  Kerjaya sebagai Perunding Kecantikan Partime atau pun Fulltime, dalam masa yang sama membina bisnes dalam bidang kecantikan. .  Bagaimana? .  Dengan pendaftaran sebanyak RM189 anda layak menghadiri Education Class yang akan membimbing anda dalam kerjaya ini walaupun anda tiada ilmu atau pengalaman dalam bidang ini. Selepas pulang kursus ini anda akan menerima RM200 voucher yg anda boleh beli product di dalam sistem. Berbaloi2. .  Apa yang Mary Kay boleh beri? .  1️⃣Keuntungan - 30% - 40% (business is about selling product or service .. Nak buat business memang perlu menjual) .  2️⃣ Recognition - Penghargaan diatas setiap usaha dan kerja yang kita lakukan (walaupun ini bisnes kita sendiri) seperti hadiah-hadiah dari company. Berbentuk produk percuma, cincin diamond, Free education trip ke overseas, Kereta pink dan lain lain .  3️⃣Ilmu - Di Mary Kay terdapat banyak kelas-kelas yang diberikan secara percuma .  4️⃣ Perkembangam peribadi - Kita akan belajar berkongsi produk, kerjaya , belajar meguruskan perniagaan terutama pengurusan masa juga kewangan , belajar menguruskan emosi jika kita telah menjadi seorang leader. Dan hari ke hari kita akan jadi orang yang lebih baik. . 5️⃣Sisterhood - Rakan niaga yang positif dan saling bantu membantu utk sama-sama melihat kejayaan kita.  6️⃣ Financial Freedom - konsisten berkerjaya di Mary Kay dengan mencapai status Sales Director .. Pendapatan di tahun pertama boleh mencapai RM5K , tahun ke kedua - RM10K, tahun ke 3 - RM30K tahun ke 5 bley mencapai lebih RM40K. Tetapi anda juga yang menentukan, jika bekerja lebih keras tahun pertama anda sudah boleh capai income 5 angka. . 🙆‍♀️Your Beauty Consultant @thisismary.k 📲 012-5173230 Free trial / demo / consultation . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana
BOTANICAL EFFECTS SKINCARE SET has NO CHEMICAL, NO MERCURY, and NO HYDROQUINON!  Rawat kulit anda dgn bahan semulajdi dri Mary Kay 🍀🌹🌷 anda ade mslh -jerawat -jeragat -Kulit kusam -whiteheads dan blackheads -tona kulit xsekata -bintik bintik pde wjh  jom saya tolong selesaikan masalah kulit anda dgn bantuan produk semulajadi dri Mary Kay. 1 set tahan sehingga 6-7 bulan tau! comfirm puas hati. belum tlmbt untuk anda dptkn kulit idaman anda yg sihat bersih dan cantik.  Wasap Dibah skrg untuk maklumat lbh lnjut tntg produk dan konsultasi percuma! 😘 . . Nak pakai Mary Kay tapi budget? Jangan risau,dibah ada cara!😘 Nak FREE postage FREE smple FREE consultation  meh pm dibah cepat . Whatsapp 013.6827371 Dibah Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics  #marykayproduct #marykaymysg  #aesthetic #rayyanhaya  #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like#marykayselangor#marykayjohor#marykaykl#marykayuniversitishahalam #marykaymalaysia#marykaysabah#marykaylabuan#marykayselangor#beautyconsultantmarykay#kerjayamarykay#beautyconsultantmarykay#jerawat#jeragat#kulit#marykaytop5globalskincarebrand
CC CREAM SUNSCREEN SPF15 on promo! . 💕Buy 3 free 1 for any shades 💕Buy 1 free 1 for medium-deep & deep shades . Berita baik untuk korang yang suka simple make-up. Especially untuk korang yang selalu nak make-up & siap dengan cepat. Yang penting, dalam masa yang sama, CANTIK! .  Mary Kay CC Cream super best sebab: ❣️Nampak lebih neutral ❣️Tekstur lebih ringan berbanding foundation ❣️Sesuai untuk semua jenis kulit ❣️Bebas minyak & bebas wangian ❣️Non-comodogenic atau tak menutup pori ❣️Menghidratkan kulit ❣️Ada SPF 15 untuk protect kulit dari sinaran matahari UVA & UVB .  First time Kak Merikay try CC Cream ni terus jatuh cinta. Sebab easy to blend & kulit jadi sangat cantik lepas apply. Sesuai dengan namanya, Correction Complexion atau Color Corrector. .  Kalau korang nak cepat siap & tanak muka nampak pucat atau kusam, just apply je CC Cream ni. Texture super light tapi boleh cover semua cela muka. Melembapkan kulit dan PALING penting ada sun protection! . Ada lagi yang nak grab promo ni? Wassap je Kak Merikay. . Korang akan dapat yang best best je dari iols tau . 💃 Free lifetime consultation. 📬 Free postage. 🎁 Free gift. 🎟️ Free samples. 📒 Free catalog. 🛍️ Free MK Paper Bag. . ♥️, Fatin 📲 0173595691 Your Beauty Consultant
Good night sayang sayang !. Thank you so much for my VVIP CLIENT yang setia membeli dari ciksiti ❤️ thank you kerana memilih ciksiti sebagai Beauty Consultant anda ! ❤️ I Love You All’s !. . . Jerawat ?. Jeragat ?. Kulit terlalu beeminyak atau kering?. Cikti akan bantu anda ! ❤️. . . Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm siti cepat . Whatsapp 0192400562. Siti  Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics  #marykayproduct #marykaymysg  #aesthetic #rayyanhaya  #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4likesfromme#marykaysabah#marykaybest#marykayno5#marykaykedah#marykayterengganu#marykaypenang#marykaykedah#marykayseremban#beautyconsultant#malaysia#sideincome#student#marykaymalaysia#marykaybest#melacepserummarykay
BEST SELLER MARYKAY! . Set Botanical sesuai digunakan untuk semua peringkat usia & sangat sesuai untuk kulit sensitif , berjerawat. Set ini juga mempunyai 3 formula mengikut kesesuaian dan jenis kulit wajah masing masing 😊. . Anda tak tahu mana satu anda patut cuba dan guna ? 🤗 boleh whatsap maz, maz akan bantu anda 🤗. . 1. Cleanser 🌸Formula tidak kering menanggalkan makeup dan kotoran dengan lembut. Kulit akan terasa lembap dan menaikkan seri kulit. . 2. Freshen 🌸Menutup liang pori yang terbukak, membuang sisa kotoran (jika ada), dan meratakan tona kulit yang tak sekata. Meredakan jerawat. Seimbangkan pH kulit. . 3. Hydrate 🌸Bertindak sebagai pelembap supaya kulit kekal terhidrat, segar tanpa rasa kering atau oily. Tona kulit lebih sekata dan glowing dgn penggunaan jangka masa panjang. Mampu menghilangkan jerawat. . 4. Mask 🌸Buang sel kulit mati yg menyebabkan kulit kusam. Kulit akan lebih berseri. Blackhead whitehead akan hilang dan diganti dengan kulit lembut dan cerah. . Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm najwa cepat 😍 budget ? Whatsapp najwa laju laju . Independent Beauty Consultant Marykay www.wasap.my/601123889493 Siti Masnita bt Katan . . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics  #marykayproduct #marykaymysg  #aesthetic #rayyanhaya  #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4likes #marykayputrajaya #marykayuitm #marykaymalaysia #marykaykl #marykaysabah #marykaymelaka #marykayserawak #beautyconsultantmarykay #marykaypenang #marykaymuar #marykaymalaysiasingaporeseminar
Haii uolls.. 👭👬 . Promo this month, buy 3 cc cream free 1 cc cream! . Tahu tak CC Cream SPF 15 ni merupakan gabungan makeup dan skincare? Selain dari berfungsi seperti foundation, ia turut membantu untuk menyihatkan kulit kita tau. Bagus kan? Formulanya sgt ringan, tak heavy mcm foundation lain. Bila apply kat wajah pun tak bercapuk. Sebab tu skin nampak flawless je sepanjang hari! 😍😍 . KEBAIKAN CC CREAM : . 👑 Melawan garisan halus dan tanda penuaan. 👑 Melembapkan kulit tanpa menjadikan kulit berminyak atau melekit. 👑 Melindungi kulit dari sinaran UVA atau UVB (SPF15). 👑 Menutup cela, memelihara kulit yang berjerawat serta menenangkan kulit bermasalah. 👑 Mencerah dan menyerikan tona kulit tidak sekata. 👑 Mengurangkan kemerahkan pada kulit kesan daripadan bahan kimia lepas yang berbahaya. 👑 Mempertahankan kulit dari radikal bebas atau kesan pencemaran dengan kuasa antioksida. . 💋 Ada empat tone color ikut skin kita ye. 💧 Very light. 💧 Light to medium. 💧 Medium to deep. 💧 Deep. . Sebarang pertanyaan mengenai produk Mary Kay, sama ada skin care ke atau make up ke atau nak mengetahui mengenai peluang kerjaya bersama Mary Kay boleh hubungi scha terus yaa..😉 . ❤ I’ll be happy to assist you ❤ . 📱any inquiries WhatsApp Scha Beauty Consultant_+6017 2562471🌵 #marykay®cccreamspf15👠 marykaymalaysia#marykay#marykaybeautyconsultant#marykayindependentbeautyconsultand#marykayselangor#marykaykl#marykaypj#marykayshahalam#marykayklang#marykaybangi#marykayputrajaya#marykaysubang#marykaykajang#marykaykedah#marykayperak#marykaypulaupinang#marykaypahang#marykaynegerisembilan#marykaymelaka#marykayperlis#marykayalorsetar#marykayterengganu#marykaykelantan#marykaysabah#marykaysarawak#skincare#neelofa#stailista#ilovemarykay
Sebulan dengan Set Timewise Miracle complete set 🤗. Result yang dia dapat , skin tampak berseri dan cerah ! Bulan ni ada sale 😆 grab cepat cepat okies!. . . Apa kelebihan set timewise ni ? Awak suka anjal tak ? Kulit yang awet muda dan sihat ? 😘. Set ni khas untuk anda !. . . TimeWise Miracle adalah produk anti penuaan yang amat luar biasa kerana ia menjadikan kulit anda lebih muda dan cantik dari usia sebenar anda.. Direka khas bagi menghapuskan kedutan pada wajah anda dan sekaligus memberi impak penambahbaikkan dari segi keanjalan kulit dan lebih sekata. Sesuai untuk 25 tahun dan ke atas. . ❤️timewise 3 in 1 cleanser ❤️iaitu membersih / menanggalkan sel kulit mati / menyegar  timewise. . ❤️age fighting moisturizer ❤️dapat melembapkan kulit anda sehingga 10 jam timewise . . ❤️day solution sunscreen SPF 35❤️melindungi kulit anda dari UVA/UVB di siang hari, sementara peptida penenangnya membantu melegakan garis-garis halus . . ❤️timewise night solution ❤️ramuaannya yang terdiri dari mikro kapsul nutribeads yang mengandungi vitamin dan antioksidan, peptida penguat kolagen bagi membantu mengurangkan garis-garis kedutan. . Kebaikannya... membersih / mengelupas / menyegar / menghidrat / melicin / menegang / melembut / melindungi / mencergaskan / membina semula dan mengurangkan garis-garis halus serta kedutan. . Free postage 💞. . Free sample 💞. . FREE CONSULTATION 💞. . Budget ? Please whatsapp!. Whatsapp only. 0192400562. Love , Siti  Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia & Future Sales Director. . . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics  #marykayproduct #marykaymysg  #aesthetic #rayyanhaya #wadiadra #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #emmamaembong #malaysiaigers#marykaykl#beautyconsultant#sideincome#malaysia#marykaybest#marykayselangor#nocopypastebulatbulat#hargaimasa&penulisanoranglain
OCTOBER PROMOTION !! . BUY TIMEWISE 3D SET↪ 🎀 4-in-1 Cleanser 🎀 Day Cream SPF30 Broad Spectrum Sunscreen 🎀 Night Cream 🎀 Eye Cream . FREE↪ 🎁 Timewise Moisture Renewing Softener 👛 Timewise 3D Skincare Pouch . ❤ I’ll be happy to assist you ❤ . 📱any inquiries WhatsApp Scha Beauty Consultant_+6017 2562471🌵 #marykaymalaysia#marykay#marykaybeautyconsultant#marykayindependentbeautyconsultand#marykayselangor#marykaykl#marykaypj#marykayshahalam#marykayklang#marykaybangi#marykayputrajaya#marykaysubang#marykaykajang#marykaykedah#marykayperak#marykaypulaupinang#marykaynegerisembilan#marykaymelaka#marykayperlis#marykayalorsetar#fatzura#schawalara#businessonlinemalaysia#skincare#vivyyusof#neelofa#stailista#ehmalaysia#ilovemarykay
🌹 Apa beza TW 3D and TW Miracle? . Okay TW 3D nie, dia ada 4 items juga satu set. Cuma nya dia ada.. Cleanser, Day Cream, Night Cream and Eye Cream in 1 set. Tak ada moisturizer sebab moisturizer dah sekali dalam day/night cream. 😍😍 . 🌹 3D stands for.. ✅ Defends - Mempertahan/melindungi kulit dari kerosakan yang disebabkan oleh radikal bebas. ✅ Delay - Melambatkan penuaan. ✅ Deliver - Improve skin untuk hasil lebih muda dalam masa 4 minggu sahaja. 🌹 Antara bahan yang terkandung adalah: ✔ Encapsulated - Terdapat dari anggur sebab ada natural antioxide dia bantu skin barrier. ✔ Vitamin B3 - Brightening superpower ( fokus kedutan, tona xsekata, elak pigmentasi). ✔ Age defying peptide - Ada 4 asid amino link sama bantu yang ini fokus kolagen & keanjalan kulit. Ikut bentuk asal kulit.. . 💕 Timewise 3D 4 in 1 1. Singkirkan bendasing penyebab kulit kusam 2. Kulit rasa lebih bersih 3. Exfoliate 4. Mencerah . 💕 Step penggunaa Timewise 3D ✅ Cleanser 4in1 ✅ Softener ✅ Day cream/Night cream ✅ Eye cream . 💕 Kenapa kena ada Timewise 3D. 😘 Packaging cantik , formula terbaikk bahan ofcorz terbaik dari ladang. 😘 Step tak banyak. Lagi mudah.. moisturizer include skali dalam day cream & night cream. 😘 Ada eye cream. Dari mata turun ke hati.. ❤ . ❤ I’ll be happy to assist you ❤ . 📱any inquiries WhatsApp Scha Beauty Consultant_+6017 2562471🌵 #marykaymalaysia#marykay#marykaybeautyconsultant#marykayindependentbeautyconsultand#marykayselangor#marykaykl#marykaypj#marykayshahalam#marykayklang#marykaybangi#marykayputrajaya#marykaysubang#marykaykajang#marykaykedah#marykayperak#marykaypulaupinang#marykaynegerisembilan#marykaymelaka#marykayperlis#marykayalorsetar#fatzura#schawalara#businessonlinemalaysia#skincare#vivyyusof#neelofa#stailista#ehmalaysia#ilovemarykay
Testimoni marykay yang dah berjaya dapat skin yang sihat dengan skincare marykay. Sebelum ni beliau pengguna tegar produk ada merkuri,  kulit breakout teruk . During recovery process, memang kna bnyak2 sabar sebab for those yang pakai produk ada merkuri memang ambil masa utk pulih semula. Bila rawat kulit, skincare kena pakai secara konsistent dan kini kulit beliau bukan setakat takde jerawat, parut dan tekstur kulit makin halus. Best tak?? 😊 . Nak skincare sihat kena rajin, first kena pakai basic skincare + produk utk control oil dan nak haluskan kulit pakai scrub , nak glowing kan pakai serum❤️❤️ . Bulan ni ada promosi banyak item LESS 15% , jomla grab sebab dah murah sangat...sebab kita ni kenalah jadi pengguna yang bijak! chingg hehe 😉😉 . Nak free postage 😍  free smple 😍  free consultation 😍  budget ?  Whatsapp kita laju laju . 012 6426790 @click link di bio Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #marykay #marykaymalaysia #marykaymelaka #marykaymelakatengah #marykaycosmetics  #marykayproduct #marykaymysg  #aesthetic #rayyanhaya  #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4likes #marykayputrajaya #marykayuitm #marykaymalaysia #marykaykl #marykaysabah #marykayjasin #marykayserawak #beautyconsultantmarykay #marykaypenang #marykaymuar #marykaymalaysiasingaporeseminar
Untuk anda yang suka pakai maskara, eye liner atau eye color, anda wajib baca!!!. Tahukan anda make up di bahagian mata dan bibir tidak bole dicuci dengan pencuci muka biasa atau baby oil.?Ramai tak tahu kan.. Kulit sekitar bahagian mata adalah bahagian yang nipis dan sangat sensitif. Jika tiada penjagaan yang betul, bahagian kulit sekitar mata akan cepat menampilkan masalah seperti lingkaran hitam sekitar mata (dark circles), kedutan, eye bag, oil seed dan mata kelihatan sembap. . . Pasai pa Oil-Free Make Up Remover Mary Kay BEST?. . . Kelebihan Oil-Free Make Up Remover . 🌷 tidak mengandungi minyak,sangats sesuai dipakai untuk semua jenis kulit.. 🌷 merupakan salah satu dari Supplement dalam produk Mary Kay kerana selain membersihkan solekan pada wajah ia jugak mencuci dan melembapkan 🌷 mengandungi SILIKON yang berfungsi untuk merawat dan menganjalkan kulit dalam sapuan. Ia bukan sekadar pencuci mekap tetapi berfungsi untuk merawat wajah dan kulit dari kusam akibat pemakaian make up yang terlalu lama dan selamat digunakan untuk mencuci bibir.. 🌷 mampu menanggalkan kotoran make up 'Water Proof' dengan satu cucian saja.  Malah ia menanggalkan make up dalam cara lembut, ringan dan nyaman pada kulit wajah. . . Nak free postage ❤ free smple ❤ free consultation ❤ pm fieza Whatsapp 0174746160 Fieza Beauty Consultant  Mary Kay 🇲🇾 . . #marykay#marykaymalaysia #marykaypenang #marykayperlis #marykaykedah#marykaysetiaalam #marykaycosmetics #aesthetic #marykaysabah #marykayproduk #kulitsihat #kulitcantik #beautyconsultant #lumivie #instafamous #student #marykayjohor #marykaymelaka #marykaysarawak #marykaybest #like4likes #stailista #marykaymysg #nakcantikcarisaya
Beware of FAKE TEE! ——————————- Korang, sis nak inform korang, ada customer report yang ada orang dah copy design TUTU LOVE,  Ya Allah, rasa berderau darah sis.. mana tak nya, kami bertungkus lumus perah idea, byr graphic, buat tee cantik manis, last2 ada yang copy.. Yes, biasa la, benda comel, mesti orang ter”inspired” kan, tapi dengan cara yang sgt salah.. tengok tutu tee yg org tu jual kualiti berbeza sama sekali dengan kami punya, design dia ubah letak balloons??😣 . Its okay, sis doakan dia selamat dunia akhirat atas susah payah orang lain.. Semoga rezeki kami berterusan.. Nak order tutu tee original dari kami..Boleh DM kami laju-laju 😍  Love 💗 . . #qotd🌸  #byquindarasisters #byquindara #ootd #malaysia #love #fesyenterlajaklaris #sayajualtututee #sayajualtutuskirt #trend #tutuskirtviral #skirtcantik #tulle #fashionista #stailista #mommyanddaughter #sedondon #pink #black #white #bazarpaknil #brideteam #bridetribe #bajuteemurah #bajumurah #fattzura #bridesmaids #bridalshower
Kebelakangan ini, gabungan neon bagaikan sinonim dengan hidup ini. Syukur kepada ☝🏻 . . T hitam dari @imanhood  #mrstailista #stailista #neon #ootd  #streetwear  #streetstyle  #kualalumpur  #malaysia
Ini adalah testimoni beauty consultant sendiri yang bermula dengan pengguna set botanical effects. yes, bukan kami cari yang cantik jee jadi consultant tau, tp kerjaya ini untuk semua wanita diluar sana yang sukakan kecantikan.  Yes. Kami pula bukan menjual semata mata tpi kami sendiri menggunakannya, kami sendiri merasai perubahannya dan tanpa sedar  jatuh cinta dengan Mary Kay hingga kami rasa tak senang duduk jika kai tak bantu lebih ramai lagi wanita dan gadis diluar sana yang mengalami masalah seperti kami 😘😘 .  BOTANICAL EFFECTS SET has NO CHEMICAL, NO MERCURY, and NO HYDROQUENON!  Rawat kulit anda dgn bahan semulajdi dri Mary Kay 🍀🌹🌷 anda ade mslh . . -jerawat -jeragat -Kulit kusam -whiteheads dan blackheads -tona kulit xsekata -bintik bintik pde wjh  jom saya tolong selesaikan masalah kulit anda dgn bantuan produk semulajadi dri Mary Kay. 1 set tahan sehingga 6-7 bulan tau! comfirm puas hati. belum tlmbt untuk anda dptkn kulit idaman anda yg sihat bersih dan cantik. . . Nak pakai Mary Kay tapi budget? Jangan risau,dibah ada cara!😘 Nak FREE postage FREE smple FREE consultation  meh pm dibah cepat . Whatsapp 013.6827371 Dibah Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics  #marykayproduct #marykaymysg  #aesthetic #rayyanhaya  #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like#marykayselangor#marykayjohor#marykaykl#marykayuniversitishahalam #marykaymalaysia#marykaysabah#marykaylabuan#marykayselangor#beautyconsultantmarykay#kerjayamarykay#beautyconsultantmarykay#jerawat#jeragat#kulit#marykaytop5globalskincarebrand
Sape tau fungsi set melacep ni? Ok, meh nak bgtau secara ringkas ya.. . 1. Pudarkan jeragat 2. Hilangkan parut jerawat 3. Rawat masalah kulit muka kusam 4. Sekatakan tone kulit muka 5. Mencerahkan kulit secara sihat . Haa, nak muka mcm awek Korea tak? Guna set ni yer sbb diformulasikan dari Korea ni tau. . . Tak sabar nak cuba? Whatsapp Ecah yer. Ecah consult dari A-Z. . Love, Ecah | 0195488373 Free Consultation | Free Skincare & Makeup Class | Free Postage | Free Sample . . #marykaybeautyconsultant #marykaykepong #marykaydamansara #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykaycosmetics  #marykayproduct  #aesthetic #dermatologist #bellaamara  #stailista #kulitcantik #kulitsihat #marykaybest  #beautyconsultant #sideincome #skincaremurah #skincareterbaik #sitinurhaliza #neelofar #melacepskincare #melacep #jeragat #parutjerawat #skincaremencerahkanwajah
Siapa nak kulit cerah? 😍😍😍 ============================== . . The MelaCEP Plus+  MelaCEP Plus+ Foaming Cleanser 100mL 🍁menggeluarkan bendasing dgn berkesan 🍁menyediakan kulit utk langkah penjagaan kulit seterusnya 🍁kulit berasa lmbut dan licin 🍁menyerikan kulit kusam  MelaCEP Plus+ Mask  85g ☘kulit berasa jernih dgn segera ☘kulit berasa lmbap dan lembut ☘menyekatakan tampilan kulit ☘kulit berasa lmbut, licin dan jernih  MelaCEP Plus+ Freshener  1ooML 🌸kulit berasa anjal dan segar 🌸kulit menjadi cerah dgn segera 🌸kilauan kulit seumpama menyerlah dr dlm keluar  MelaCEP Plus+ Ultimate Serum  3oML 🌷Ia memberikan manfaat2 pencerahan dgn segera serta utk jangka panjang 🌷Membantu kulit mengembali dan mengekalkan kejernihan wajah 🌷menambahbaikan tampilan kulit lebih cerah , tekstur dan bintik2 hitam secara ketara  MelaCEP Plus+ Ultimate Cream  3oML 🌻Memberikan kelembapan dgn segera 🌻79% wanita menunjukkan penambahbaikan dalam kecerahan kulit 🌻90% wanita menunjukkan penambahbaikan dlm tekstur kulit 🌻dapat diserap dgn cepat oleh kulit 🌻Meningkatkan tahap kecerahan kulit . . Love, Ecah | 0195488373 Free Consultation | Free Skincare & Makeup Class | Free Postage | Free Sample . . #marykaybeautyconsultant #marykaykepong #marykaydamansara #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykaycosmetics  #marykayproduct  #aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #marykaybest  #beautyconsultant #sideincome #skincaremurah #skincareterbaik #sitinurhaliza #neelofar #naelofarhijab
Apa itu Skin Analyzer..? . 🌸Skin Analyzer merupakan mesin analisis kulit dan mampu memberi keputusan analisis dengan segera pada bila-bila masa, di mana saja dari Mary Kay Independent Consultant Beauty anda. Ia juga dikuasakan oleh teknologi AI dengan kanta zoom 50x, anda akan dapat memahami kulit anda dengan lebih jelas dan tepat!😉 . ❤ I’ll be happy to assist you ❤ . 📱any inquiries WhatsApp Scha Beauty Consultant_+6017 2562471🌵 #marykaymalaysia#marykay#marykaybeautyconsultant#marykayindependentbeautyconsultand#marykayselangor#marykaykl#marykaypj#marykayshahalam#marykayklang#marykaybangi#marykayputrajaya#marykaysubang#marykaykajang#marykaykedah#marykayperak#marykaypulaupinang#marykaypahang#marykaymelaka#marykayperlis#marykayalorsetar#fatzura#schawalara#businessonlinemalaysia#skincare#vivyyusof#neelofa#stailista#ehmalaysia#ilovemarykay
Alhamdulillah 😄💃🏻. . . Liquid Foundation Mary Kay yang long lasting dan sesuai untuk kulit sensitif , bahan yang bagus untuk kulit wajah dan beri manfaat 😍. Mary Kay Top 5 Global Skincare & banyak Skincare & Make Up Mary Kay mendapat review dan feedback yang TERBAIK ! ❤️. . . Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm siti cepat . Whatsapp 0192400562. Siti  Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics  #marykayproduct #marykaymysg  #aesthetic #rayyanhaya  #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4likes#marykaybeautyconsultant#trusted#mk#marykaymalaysia#marykaykedah#marykaykl#marykayselangor#marykaypahang#skincareclass#free#marykaybc#marykayskincare
Haii uolls, scha nak belanja testimoni pengguna Mary Kay Skincare. Jerawat and parut jerawat jelas berkurang. 😍 . Anda ada masalah macam nie? Jom cuba skincare Mary Kay. Best tau pakai skincare Mary Kay. Selain dari terjamin kualiti dan keselamatan nya, customer juga dijanjikan jaminan kepuasan pelanggan. Kalau tak serasi boleh tukar dengan skincare/cosmetics lain for FREE ! Plus ada Beauty Consultant yang akan follow up skin anda sampai benar-benar sihat dan cantik selagi anda menggunakan Mary Kay ! 😉 Dan yang paling best bukan ladies jew blh dapatkan kulit yang sihat dan cantik lelaki pun boleh dengan Mary Kay Skin Care tau. 😊 . ❤ I’ll be happy to assist you ❤ . 📱any inquiries WhatsApp Scha Beauty Consultant_+6017 2562471🌵 #marykaymalaysia#marykay#marykaybeautyconsultant#marykayindependentbeautyconsultand#marykayselangor#marykaykl#marykaypj#marykayshahalam#marykayklang#marykaybangi#marykayputrajaya#marykaysubang#marykaykajang#marykaykedah#marykayperak#marykaypulaupinang#marykaypahang#marykaymelaka#marykayperlis#marykayalorsetar#fatzura#schawalara#businessonlinemalaysia#skincare#vivyyusof#neelofa#stailista#ehmalaysia#ilovemarykay
Repost from @marykaymysg -  Keeping your skin health in check with Mary Kay ☑️ #marykay #skincare #beauty #healthyskin #timewise . . =========================== 5 Sebab kenapa pilih Mary Kay =========================== ❤ Lebih 50 Tahun di pasaran. ❤ Diyakini seluruh dunia. ❤ R&D penyelidikan sendiri. ❤ Sesuai untuk kulit wanita asia. ❤ Top 5 produk kecantikan dunia. . . . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl#marykayshahalam #marykaycosmetics  #marykayproduct #marykaymysg  #aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara#amyrarosli #stailista #minaz #laraalana#kulitcantik #kulitsihat#like4likelike4like#marykayterengganu#marykaysabah#marykaymelaka#mkmalaysia#skincare#sephoramalaysia

Loading