Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#sonya6500

Posts tagged as #sonya6500 on Instagram

427.973 Posts

☯️ #aquabraddahphotography  #sonyalpha  #sonya6500  #koi
Seattle archives 🍬  #aquabraddahphotography  #sonyalpha  #sonya6500  #seattle
#southafrica #sonya6500
I thought I'd vocalize my troubles, but nobody will listen. // @paowynter - - - - #sonya6500 #sigma30mmf14 #mexicoretratos #cityports #archillect
Seattle archives 🚶🏻‍♂️ #aquabraddahphotography  #sonyalpha  #sonya6500  #seattle
Seattle archives 📰 #aquabraddahphotography  #sonyalpha  #sonya6500  #seattle
~ Era nuda, vestita di pensieri ~ • Thanks you: @throughamber  #sony #sonya #sonya6500 #sonycam #light #lighting #pic #photo #photography #photographer #sigma #sigmalenses
Kamera yang dapat menemani kamu apapun kondisinya hehehe Mau Video OK👌 Mau Foto juga OK👌 Simple dan praktis, AF nya mantap, body kamera sebagian besar terbuat dari logam.. Kualitas gambar gak usah ditanya lagi dan yang paling penting Harga terjangkau😍😍 . Siapaaa disini yang SETUJU kalo Sony A6000 adalah kamera SEJUTA umat?? Komen dibawaaah ya! . . . More info detail : @gudangkameramalang Jl Kalpataru No. 145 Malang Telp. 0341-496780 Call 0822 3080 3300 WA Toko : 0852 3567 6600 . Admin Fast Respon ✅: • Citra  0896-3153-3885 • Dewi  0858-4337-2500 • Alif  0813-3302-0983 • Anam  0896-9923-3209 • Elkana  0822-5756-0126 . . Nikmati promo cicilan Kartu Kredit 0%, Kami di : • Tokopedia: https://www.tokopedia.com/gudangkameramlg • Bukalapak: https://www.bukalapak.com/gudangkamera_malang • Blibli.com: https://www.blibli.com/merchant/gudang-kamera-malang/GUK-60026 . . #gaksekedardodolan  #gudangkameramalang #sonya5100 #sony #instagram #photograph #sonya #sonya6500 #sonya6000 #nikonindonesia #sonya6300 #sonyalpha #photographyindonesia #fotografermalang #photography #tipsfotografi #wildlifephotographytours
🌔 핑크문..인가? . 달 궤적을 찍으면 곡선을 그릴것이라고 생각했지만 너무나도 반듯한 직선을 그려 놀랐다. 문과는 바보다. #문과 😢 . 📸shot on sony a6500 / 4분에 한 컷 . #mirrorless #sony #sonya6500 #a6500 #photography #photographer #moon #pinkmoon #사진 #달 #소니 #미러리스
PROMO FREE ONGKIR ke seluruh indonesia masih berlaku guyss... Alasan Kenapa harus order di olshop kami?? - kepuasan pelanggan adalah prioritas kami - terlengkap dari berbagai tipe hp baru atau lama - terpercaya dengan ribuan testimony kepuasan costumer kami testimony lengkap bisa cek akun testi kita di @myempiretestimony atau cek hastag #myempiretestimony untuk ribuan testi kepuasan pelanggan untuk tanya-tanya bisa langsung chat ama admin Fast Respon dibawah ini ya guys: Add LINE : @hat6452j ( pake @ ) Add WA : 0896-5242-0751 (mohon maaf komentar di instagram jarang dibalas) bisa cetak apa aja sih?,,,,bebaaas pokoknya mah ❥ Bisa tulis nama kamu di case nya (Gratis) ❥ Gambar hanya sebagai referensi (bebas) ❥ Bahan lembut ketika digenggam ❥ Kualitas printing yang bagus sehingga tidak mudah terkelupas ❥ Pengiriman dari Jakarta via ekspedisi JNE/Sicepat/Jnt ❥ Pembayaran via transfer bank (BCA/mandiri/Go-pay/ OVO) -->Bisa juga bayar lewat Indomart/Alfamart Pengerjaan 1-3 hari kerja...(lebih cepat dibanding olshop lain) Pilihan bahan : ☞ Softcase (jelly lentur, sisi kiri kanan bening) & crackcase (keras, sisi kiri kanan bening) ☞ Bahan Fullbody (keras desain menyeluruh ke bagian kiri kanan) #jakarta #jakartaselatan #jakartahits #jakartanightlife #jakartaevent #bandung #bandunghits #bandungolshop #iphone #iphonexcase #iphoneography #gadgetmurah #gadgetindonesia #infogadget #smartphonemurah #smartphonephotography #mirrorless #sonya6500 #lightroom #vscocam #ngobam #pasarpendaki
PROMO FREE ONGKIR ke seluruh indonesia masih berlaku guyss... Alasan Kenapa harus order di olshop kami?? - kepuasan pelanggan adalah prioritas kami - terlengkap dari berbagai tipe hp baru atau lama - terpercaya dengan ribuan testimony kepuasan costumer kami testimony lengkap bisa cek akun testi kita di @myempiretestimony atau cek hastag #myempiretestimony untuk ribuan testi kepuasan pelanggan untuk tanya-tanya bisa langsung chat ama admin Fast Respon dibawah ini ya guys: Add LINE : @hat6452j ( pake @ ) Add WA : 0896-5242-0751 (mohon maaf komentar di instagram jarang dibalas) bisa cetak apa aja sih?,,,,bebaaas pokoknya mah ❥ Bisa tulis nama kamu di case nya (Gratis) ❥ Gambar hanya sebagai referensi (bebas) ❥ Bahan lembut ketika digenggam ❥ Kualitas printing yang bagus sehingga tidak mudah terkelupas ❥ Pengiriman dari Jakarta via ekspedisi JNE/Sicepat/Jnt ❥ Pembayaran via transfer bank (BCA/mandiri/Go-pay/ OVO) -->Bisa juga bayar lewat Indomart/Alfamart Pengerjaan 1-3 hari kerja...(lebih cepat dibanding olshop lain) Pilihan bahan : ☞ Softcase (jelly lentur, sisi kiri kanan bening) & crackcase (keras, sisi kiri kanan bening) ☞ Bahan Fullbody (keras desain menyeluruh ke bagian kiri kanan) #jakarta #jakartaselatan #jakartahits #jakartanightlife #jakartaevent #bandung #bandunghits #bandungolshop #iphone #iphonexcase #iphoneography #gadgetmurah #gadgetindonesia #infogadget #smartphonemurah #smartphonephotography #mirrorless #sonya6500 #lightroom #vscocam #ngobam #pasarpendaki
PROMO FREE ONGKIR ke seluruh indonesia masih berlaku guyss... Alasan Kenapa harus order di olshop kami?? - kepuasan pelanggan adalah prioritas kami - terlengkap dari berbagai tipe hp baru atau lama - terpercaya dengan ribuan testimony kepuasan costumer kami testimony lengkap bisa cek akun testi kita di @myempiretestimony atau cek hastag #myempiretestimony untuk ribuan testi kepuasan pelanggan untuk tanya-tanya bisa langsung chat ama admin Fast Respon dibawah ini ya guys: Add LINE : @hat6452j ( pake @ ) Add WA : 0896-5242-0751 (mohon maaf komentar di instagram jarang dibalas) bisa cetak apa aja sih?,,,,bebaaas pokoknya mah ❥ Bisa tulis nama kamu di case nya (Gratis) ❥ Gambar hanya sebagai referensi (bebas) ❥ Bahan lembut ketika digenggam ❥ Kualitas printing yang bagus sehingga tidak mudah terkelupas ❥ Pengiriman dari Jakarta via ekspedisi JNE/Sicepat/Jnt ❥ Pembayaran via transfer bank (BCA/mandiri/Go-pay/ OVO) -->Bisa juga bayar lewat Indomart/Alfamart Pengerjaan 1-3 hari kerja...(lebih cepat dibanding olshop lain) Pilihan bahan : ☞ Softcase (jelly lentur, sisi kiri kanan bening) & crackcase (keras, sisi kiri kanan bening) ☞ Bahan Fullbody (keras desain menyeluruh ke bagian kiri kanan) #jakarta #jakartaselatan #jakartahits #jakartanightlife #jakartaevent #bandung #bandunghits #bandungolshop #iphone #iphonexcase #iphoneography #gadgetmurah #gadgetindonesia #infogadget #smartphonemurah #smartphonephotography #mirrorless #sonya6500 #lightroom #vscocam #ngobam #pasarpendaki
. . こんばんは . さてと Hawaii picに 戻ります♡*゜ . 興味が あっちこっちに 移るので(。•́•̀。)💦 統一感のない gallery になる . 今日は100分 ボディメイク 火曜日は お腹が痛くなります(笑) 子供かっ😛 . . . ✩°̥࿐୨୧ Hawaii ୨୧ ࿐°̥ ✩ . #hawaii  #phos_japan #japan_of_insta #art_of_japan_ #jp_gallery #photography #colors_of_day #best_moments_shots  #jp_world_colors #travel_captures  #hawaii_lovers_photos  #hawaiiphotography  #tour #kualoaranch  #旅の景色 #sonya6500 . . Photos of time of travel ✲* .
✯ ✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯ ‪✯‬ location‪✯‬toyama ✯ 私の大好きな花であるチューリップ🌷 ‪✯‬ ✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯ #カメラ女子 #写真撮影 #写真好きな人と繋がりたい #カメラ好きな人と繋がりたい #ミラーレス一眼 #富山 #富山城址公園 #チューリップ #instagram #insta #camera #cameras #cameragirl #cameralife #sony #sonya6500 #special_shot_ #special_spot_ #japan_of_insta #photo_life_best #japan #art_of_japan_ #photravelers #deaf_b_j_
Портрет совы 🦉 . Фото: @martintimmann . . Ставь хэштег #sonyalphafareast Подписывайся и отмечай нас на фото @sonyalphafareast . . . . #sonyalpha #sonya7 #sonya7ii #sonya7iii #sonya7s #sonya7sii #sonya7r #sonya7rii #sonya7riii #sonya9 #sonya6000 #sonya6300 #sonya6400 #sonya6500 #bealpha
Is the @sonyalpha A6000 still relevant in 2019?? • Mirrorless Geeker @alvin_enchilada  #mirrorlessgeeks @Mirrorlessgeeks R∆D!📷T-shirts ~Link in bio💥
#山陽電車 #山電 #山陽3000系 #鉄道写真 #鉄道 #電車 #撮り鉄 #α6500 #a6500 #sonyα6500  #sonya6500  #sony  #鉄道写真を撮るのが好きな人と繋がりたい
Singha DTK  HOT HOT !! Quick edit #outofthereel  #singhadtk  #singhadtkhothot  #sonya6500  #7artisans25mm
Shot: Oct 31st 2018 ______ So, um, there are few conversations in this photography game I actually dread on having. Okay not dread...but seriously nervous. This is a perfect example. Nude..or implied. So how did this happen? Mckayla requested it after I asked her to shoot with me. She made it very comfortable....she is NOT SHY people at all! Lol. Anyway, ever since this shoot we've become close, and as I type this now, looking back....I think Mckayla having me do it this way helped me actually get over a hump. I big one. Really, she helped in my development without meaning too. Go figure. I love you Mckayla!!! ______________________________________________________ #model: Mckayla ______________________________________________________ Follow Legacy Photography on Facebook! Link is in the bio. And follow this Instagram, to see my work and various everyday moments. Models, street, landscapes, and fun!  ______________________________________________________ #legacyphotographycrshipman #zeiss55mm17 #sonya6500 #photography  #photographer #sony #zeiss #hashtagstepoutbuffalo #buffalony  #capturemoments #sonyalphagang #disabledphotographer #captureeverything #apscsensor #cropsensor #slr #sonymirrorless #sonyalphaseries #selftaughtphotography #portaitphotography #implied #inkedgirls #girlwiththeowltattoo #tattooedgirls
Shot: Oct 31st 2018 _____' That ladies and gentlemen, is a magnetic smile attached to a very magnetic personality. And this was our only first shoot plus only second meeting. So.....it's been a fast paced bond.  ______________________________________________________ #model: Mckayla ______________________________________________________ Follow Legacy Photography on Facebook! Link is in the bio. And follow this Instagram, to see my work and various everyday moments. Models, street, landscapes, and fun!  ______________________________________________________ #legacyphotographycrshipman #zeiss55mm17 #sonya6500 #photography  #photographer #sony #zeiss #hashtagstepoutbuffalo #buffalony  #capturemoments #sonyalphagang #disabledphotographer #captureeverything #apscsensor #cropsensor #slr #sonymirrorless #sonyalphaseries #selftaughtphotography #portaitphotography #implied #inkedgirls #girlwiththeowltattoo #tattooedgirls
Shot: Oct 31st 2018 _________ Guys.....this Mckayla....yup....this pic sums her loveable and very goofy personality up. There you go.  ______________________________________________________ #model: Mckayla ______________________________________________________ Follow Legacy Photography on Facebook! Link is in the bio. And follow this Instagram, to see my work and various everyday moments. Models, street, landscapes, and fun!  ______________________________________________________ #legacyphotographycrshipman #zeiss55mm17 #sonya6500 #photography  #photographer #sony #zeiss #hashtagstepoutbuffalo #buffalony  #capturemoments #sonyalphagang #disabledphotographer #captureeverything #apscsensor #cropsensor #slr #sonymirrorless #sonyalphaseries #selftaughtphotography #portaitphotography #implied #inkedgirls #girlwiththeowltattoo #tattooedgirls
Shot by @amoremfilme - Tag #sonyalpha6500 & follow @sonyalpha6500 to share your photos ------------------------------ #sonyalpha6500 #sonya6500 #a6500 #alpha6500 #sonyalpha #sony
Behind the scenes! ————————————— 📮| DM or use #filmmakerz to get featured! ————————————— 🎥| @nextgenmedia.de ————————————— @sonyalpha @djiglobal @sigmaphoto #sonya6500 #a6500 #sonyalpha #donycamera #a6300 #alphagear #mirrorless #djironinm #dji #roninm #filmmaking #behindthescenes #videomaking #filmgear #filmrig #filmsetup #cameragear #camerarig #camerasetup #filmmakerz
Der Hafen in Lindau lädt einfach zum spazieren und Tagträumen ein 😍 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ --------------------------------- ░Z░I░B░A░R░T░.░D░E░ ---------------------------------⠀⠀ ⠀⠀ 📸 Sony a6500⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ TAMRON 28-75 f2.8 Sony 85mm f1.8 Sigma 16mm f1.4 Sigma 56mm f1.4 ⠀ --------------------------------- ░Z░I░B░A░R░T░.░D░E░ ---------------------------------⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #lightroom #agameoftones #travelcouple #travelcouples  #travelblogger #lifestyleblogger  #germanblogger #blogger_de  #germany #deutschland #beautifulmatters  #love #goodvibes #roamtheplanet #goexplore #marvelous_shots #diewocheaufinstagram #theweekoninstagram #weroamgermany #illgrammers  #sonya6500 #sonyalpha #bestoftheday #makemoments  #lensbible #citykillerz #urlaub #steg  #lindaubodensee #hafen
1 year today we adopted this little chicken nugget and we've never looked back. She still thinks she is hooman and is crazier than ever, but we wouldn't have it any other way. She's our lil boofhead Miley ❤️
🌖 동쪽에서 바라본 일몰 • #iphone8plus #sonya6500 #sel18105g #osmopocket  #읽는사진
Shot: Oct 30th 2018 ________ Took us MONTHS for this second shoot to go down, but hey, the wait is always worth it. This tree portion was Kayla's idea. It was a really cool tree. I'm not sure where I was going with the editing for this, but I ain't mad. The kinda sunset evening feel I was trying to give it worked well. Plus, hee hair looks almost golden. That long mane deserves some respect! Shooting with Kayla is a rare adventure I'm okay with waiting patiently each time for. She's cool. Plus as one of my more taller models that I frequently work with, her height helps me constantly learn new ways to adjust to it. In my own way. Love it.  ______________________________________________________ #model: Kayla ______________________________________________________ Follow Legacy Photography on Facebook! Link is in the bio. And follow this Instagram, to see my work and various everyday moments. Models, street, landscapes, and fun!  ______________________________________________________ #legacyphotographycrshipman #zeiss55mm17 #sonya6500 #photography  #photographer #sony #zeiss #hashtagstepoutbuffalo #buffalony  #capturemoments #sonyalphagang #disabledphotographer #captureeverything #apscsensor #cropsensor #slr #sonymirrorless #sonyalphaseries #selftaughtphotography #portaitphotography #urbanwear #downtownbuffalo #allblack #sittinginatree
Die Blumen brauchen Sonnenschein. Und wen brauchst du zum Fröhlichsein? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ --------------------------------- ░Z░I░B░A░R░T░.░D░E░ ---------------------------------⠀⠀ ⠀⠀ 📸 Sony a6500⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ TAMRON 28-75 f2.8 Sony 85mm f1.8 Sigma 16mm f1.4 Sigma 56mm f1.4 ⠀ --------------------------------- ░Z░I░B░A░R░T░.░D░E░ ---------------------------------⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #lightroom #500px  #igersgermany #goexplore #ig_color #stayandwander #wandermore  #roamtheplanet  #exploretocreate #artofvisuals #visualambassadors #oberursel #theoutbound  #theimaged #agameoftones #mainz #shotaward #diewocheaufinstagram #theweekoninstagram #weroamgermany #ffm #wiesbaden #sonya6500 #sonyalpha #germany  #sonyvisuals #folkscenery  #blume #flower #цветок ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
モノクロって何だかよくわからないけど、難しいって事はわかった😅  #わんこ #犬 #dog#マルチーズ #maltese #malteselovers #杏ダイニング #いぬすたぐらむ #わんこカメラ部 #a6500 #sonya6500 #sel85f18 #リッチトーンモノクロ
The Clock Tower, the GPO building, Martin Place. #sonya6500 #sigma #sigma16mmf14 #martinplace #sydney #sydneylocal #beautifulsydney #ilovesydney #ig_australia_ #urbanphotography
Shot: Oct 30th 2018 _________ This black and white portrait just speaks for itself. If I had to choose my main strong suit, in this photography game, it be close up portraits. I think thats only because its a personal moment. At least the way I do it. I don't know....I'm just thinking. If Kayla had a book, I'd choose this for the authur photo. ______________________________________________________ #model: Kayla ______________________________________________________ Follow Legacy Photography on Facebook! Link is in the bio. And follow this Instagram, to see my work and various everyday moments. Models, street, landscapes, and fun!  ______________________________________________________ #legacyphotographycrshipman #zeiss55mm17 #sonya6500 #photography  #photographer #sony #zeiss #hashtagstepoutbuffalo #buffalony  #capturemoments #sonyalphagang #disabledphotographer #captureeverything #apscsensor #cropsensor #slr #sonymirrorless #sonyalphaseries #selftaughtphotography #portaitphotography #urbanwear #downtownbuffalo #allblack #blackandwhitephotography
Diiiiiiiiiienstag  Alle so... ... ich hab Urlaub 🤫😆 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ --------------------------------- ░Z░I░B░A░R░T░.░D░E░ ---------------------------------⠀⠀ ⠀  #lightroom #agameoftones #artofvisuals  #germanblogger #blogger_de #diewocheaufinstagram  #fatalframes #goexplore #fotografie  #igersgermany #makemoments #marvelous_shots #fotograf #agameof10k #leagueoflenses  #bestoftheday #photooftheday #shotaward #sonyalpha #fotorus #deutschland #ig_color #sonya6500  #ffm #oberursel #badcamberg  #nationalgeographic #affe #ape #affenbergsalem
:1.2kgの肉の塊 :お相撲さんなれるまである : : [#sonya6500 #a6500 #6500 #sony ] [#ootd #vans #love #like #sexy #beautiful #daily ] [#日本 #いいね返し #スナップショット #me ] [#ミラーレス #ミラーレス一眼 #ファインダー越しの私の世界 ] [#snapshot #instagood #like #shirt #japanese #japan ] [#ストライプシャツ #思い出 #steak #いきなりステーキ #越谷 #レイクタウン ]
: このマーチンにしか出せない良さがあるんだよぉおおおう : : : [#sonya6500 #a6500 #6500 #sony ] [#ootd #vans #love #like #sexy #beautiful #daily ] [#日本 #いいね返し #スナップショット #スナップ写真 ] [#ミラーレス #ミラーレス一眼 #ファインダー越しの私の世界 ] [#snapshot #instagood #like #camera #japanese #japan ] [#young #friends #coat #drmartens #colony2139 #burberry #過去pic ]
:キヨラブ遊園地🎢 : : : [#sonya6500 #a6500 #6500 #sony ] [#ootd #vans #love #like #sexy #beautiful #daily ] [#日本 #いいね返し #スナップショット #絶叫 ] [#ミラーレス #ミラーレス一眼 #ファインダー越しの私の世界 ] [#snapshot #instagood #like #これ嫌い #japanese #japan ] [#遊園地 #movieworld #australia #オーストラリア #crazy #ムービーワールド ]

Loading