Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#shahalam

Posts tagged as #shahalam on Instagram

3.113.034 Posts

PEPLUM KANAK-KANAK . CIRI-CIRI BAJU PEPLUM KANAK2 ๐Ÿ’›- 100% cotton berkualiti ๐Ÿ’›- Kain sejuk dan menyerap peluh ๐Ÿ’›- Tidak mengecut dan warna tidak luntur ๐Ÿ’›- Kolar potongan bulat ๐Ÿ’›- Mempunyai zip di belakang baju ๐Ÿ’›- Lengan baju tiga suku. Utk size 2 tiada lengan baju (sleeveless) ๐Ÿ’›- Ropol di keliling pinggang ๐Ÿ’›- Getah di pinggang boleh ditarik sehingga 5 inci ๐Ÿ’›- Kain duyung kembang di bawah . ORDER ๐Ÿ“ : SEKARANG  PENGHANTARAN POS ๐Ÿ“ฆ : STOCK AVAILABILITY  Hantar Detail anda Terus Order,Tunggu kami respon cara pembayaran 1.Name: 2.Full Address: 3.Contact No: 4.Order: . . : First paid, first serve . . ๐Ÿ“ฌJom order WhatsApp ๐Ÿ“ฒ +6 011 23285524  WhatsApp ๐Ÿ“ฒ +6 011 23285524 WhatsApp ๐Ÿ“ฒ +6 011 23285524  _ โค #bajubudakmurah #gegarvaganza #babymama #kotabharu #terapiinstagram #barangbabymurah #oda_wonderlanes #malaysia #bajubudak #raya2018 #mainanmurah #tilamkekabu #bajubaby #tudungbudak #aurainsta  #terlajaklaris #melaka #miri #like4like #bangi #shahalam #bajuraya2018 #bangi #bajurayacantik #putrajaya #jdt #ctdk #miri #fattzura #ajimaura #ow_kids .
Teknologi TERBARU MAGNET & TOURMALINE beri rasa HANGAT pada lutut & membantu PEMULIHAN . TAK PERLU GUNA MINYAK PANAS LAGI ! . WhatsApp kod "PADU" ke +6013-476 3836 . KELEBIHAN MAGNET & TOURMALINE : - Membantu lutut anda kembali aktif & kuat - Melancarkan peredaran darah - TOURMALINE & MAGNET bantu beri kehangatan semulajadi pada lutut - Tourmaline mempunyai Ion Negatif yg aktif - Pelekat Velcro boleh laras ikut kesesuaian saiz - Material yang elastik dan selesa - Sangat mudah & selamat digunakan (Hanya Pasang & Pelekat) - minimum pemakaian adalah 20 minit untuk rasa perubahan . Diperbuat daripada KAIN BERKUALITI, POLYSTER, NYLON dan COTTON . ATAU WhatsApp kod "PADU" ke +6013-476 3836 . .  #prokas #paduknee #padukneesupport #guardlutut #sakitlutut #sayajual #prokasmalaysia #sakitsendi #sakitotot #kasutfutsal #sengallutut #pialafa #fitness #kneesupport #muscle #futsal #harimaumalaya #gym #bengkaklutut #futsalmalaysia  #ligamalaysia #kneepad #ligapremier #kakifutsal #ligasuper #pialamalaysia #kneeguard #shahalam #pialabelia #pialapresiden
Oh minggu ni ada harga promosi utk kelas Art & Craft tau. Kelas nie lebih kepada kretiviti anak2 untuk susun atur batu, pasir, stick etc utk buat deco..mmg best tau. Sgt berbaloi hanya RM25 je..promosi sempena besday anak isha gitteww lah ๐Ÿค—๐Ÿค— Jom daftar di 017-6535313 โค๏ธ . #playtimedje #artandbakingclassforkids #bakingclass #artclass #kidsbakingclass #shahalam #classforkids #kidsbakingclassshahalam #kidsbakingclassselangor #kelasmemasakkanakkanak
JOM KITA JAWAB "ASK" NI ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰!! . . . jom wasap coach laju2 untuk bantu anda kuruskan badan secara sihat dan tidak perlu berlapar ๐Ÿ˜Šโ˜บ๏ธโ˜บ๏ธโ˜บ๏ธ . tekan link di bio untuk pertanyaan dan sertai kami #teamsyoknyekurus . #coach #coachperibadianda #onlinecoaching #teamsyoknyekurus ##jomkurus #kurussihat #fattofit #kurusisawsome #eatclean #healthylife #kurus #kurussihat #kurusdarirumah #tips #slim #kuruscantik #kurusselamat #kurusonline #kurustanpaberlapar #nutrition #nakkurus #kurusmudah #senangkurus #sayanakkurus #sayanaksihat #caranakkurus #kurusmalaysia #malaysia #selangor #putrajaya #shahalam
sequinnnn back pack ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ Pre order tak ada ready stock RM93 exc postage Whatsapp 0194981825 . . #unicornio #ctdk #unicornmalaysia #miri #decoration #unicornbaemy #unicornblood #neelofa #uthm #ootd #unicorncollection #unicorn #shahalam #kuantan #richkids #seremban #motd #ootdmurah #ootdmalaysia #sandakan #ayerhitam #unisza #unicornfloat #unicornited #gegarvaganza #johorbahru #duckscarves
โŒš๏ธDW9500 Thermometer Function ๐Ÿ’ฐRM250 โœ…9/10 Great Condition ๐Ÿ”นNew Old Stock Complete Set ๐Ÿ‡ฏ๐Ÿ‡ตPrelove Vintage from Japan ๐Ÿ‡ฏ๐Ÿ‡ต ๐Ÿ”‹6 month Local Warranty ๐Ÿ“ฎFree Pos via #poslaju ๐Ÿšถ๐ŸปCOD : #shahalam | #putrajaya | #gombak #casio #gshock #gshockmalaysia #gshockoriginal #gshockvintage #dw9500
TIPS : ICE CUBE  #mata - Ice cube boleh relax kan mata, kurangkan eyebag & dark circle. Amik ice cube, balut dengan kain, kemudian gosok lembut di sekeliling mata. Buat selalu, mesti nampak kesan dia nanti.  #flawless_makeup - Sebelum pakai makeup, gosok lembut ice cube seluruh muka. Ice cube boleh  mengecilkan pori, segarkan wajah dan dapat membantu mekap tahan lebih lama. Especially kulit berminyak.  #kecut_jerawat - Muka kalau ada jerawat yang merah sakit tu, tekap ice cube kat jerawat tu. Ice cube boleh kurangkan kemerahan tu. Buat hari hari, nanti size jerawat tu makin mengecut. ~ Jangan letak ice directly kat kulit wajah. Balut dengan kain or tissue dulu. Sebab sejuk yang keterlaluan boleh rosakkan pembuluh darah kita.  #tiphilangresdung #meeracle #meeraclefeedback #natural #flawless #serum #glowing #jerawat #jeragat #kulitkusam #melaka #batucaves #alorgajah #masjidtanah #kualasungaibaru #tanjungbidara #pengkalanbalak #kuim #uitmmelaka #tipskulitcantik #shahalam #johorbahru #seremban
#repost @sendayu.tinggi_hq with @get_repost ใƒปใƒปใƒป Setiap wanita pasti ada lipstick kegemaran yang tersendiri dan ada warna signature yang tersendiri. Ada yang suka warna nude ada yang suka warna garang. Lipstick juga ada pelbagai jenis kemasan. . Antara kemasan lipstick yang popular ialah: 1. Sheer Lipstick. Sheer lipstick ni berkemasan ringan dan tidak tahan lama pada bibir. Sheer lipstick ni biasanya digemari oleh mereka yang mahukan olesan gincu yang nampak natural sahaja. 2. Creamy Lipstick. Creamy Lipstick ini juga seakan sheer lipstick cuma ianya sedikit ‘heavy’ dimana ianya berkemasan seakan krim dan membuatkan bibir kelihatan mewah. 3. Matte Lipstick. Matte lipstick ni memang sangat popular dimana ianya menjanjikan kemasan pusam yang tahan sepanjang hari tanpa perlu aplikasi gincu yang berulang. 4. Lipgloss. Lipgloss ni adalah berbeza dengan matte lipstick dimana ia memberi efek bibir basah dan ada yang hadir dengan glitter untuk menampakkan bibir kelihatan penuh dan mungil. 5. Lip Tint. Lip Tint ini sangat popular dikalangan remaja kerana ianya memberi mimik warna natural bibir dan kemasannya juga tahan lama. . Creamy Matte Lipstick ini pula ialah gabungan dua jenis kemasan iaitu creamy dan juga matte dimana gincu jenis ini memberi kemasan sedikit pusam dan buat bibir nampak mewah dengan pilihan warnanya. Ianya juga tahan lebih lama pada bibir tanpa perlu aplikasi touch up yang kerap. . Creamy Matte Lipstick RM31.00 (ahli RM27.90) . #sendayutinggi #creamymattelipstick #sendayutinggiselangor #sendayutinggipuncakalam #ttdijayashahalam #cikreenencikngokngek #denaialam #bukitsubang #sridamansara #kotadamansara #alamsuria #puncakalam #motifviral #subangbestari #meru #shahalam2 #alamsuria #sgbuloh #alambudiman #shahalam #selangor #bazarpaknil #kgsubang #uitmpuncakalam #bukitjelutong #aeonshahalam #uitmpuncakperdana #poslaju #akasiatv3 #dramasangat
SALE SALE RM109 ibu anak rm59  KURUNG SEDONDON YANG CANTIK SEKALI PANDANG HATI TERTAWAN ========================================================== [RELEASING NOW] MATHILDA KURUNG sedondon ibu dan anak yang sangat cantik dari material crepe yg sangat selesa dihiasi dengan sulam yang sangat cantik sekali pandang hati tertawan.  Sulam penuh yang sangat sangat cantik membuat si pemakai nampak lebih anggun dan nampak berlainan dari biasa.Kurung yang kelihatan lebih ekslusif dengan harga yang sangat sangat berpatutan .  Oleh kerana pengeluaran sangat terhad dan limited wasap laju2 sebelum kehabisan size.  Bestnya kurung Mathilda โ—‡โ—‡โ—‡โ—‡โ—‡โ—‡โ—‡โ—‡โ—‡โ—‡โ—‡โ—‡ -Material polycrepe yang  lembut dan tidak jarang - special dia hiasi embroidery (sulam) yg sangat cantik - nursing frenly sesuai untuk ibu yg menyusu zip di tengah -wudhu frenly ada zip di tangan -yang best ada poket sebelah kanan -available size s.m.l.xxl.3xl -anak size 2.4.6.8.10.12 -4 warna yg sangat sweet gitew  normal price  Ibu rm139 Anak rm89  Sebagai tanda kasih sayang kami nak bagi harga promosi Ibu rm125 Anak rm79  berminat wasap laju2 Jangan tunggu lama2  Nnti lama2 ia di ambil org๐Ÿ˜˜  #agentkglowshahalam #blousemuslimah  #jubah #jubahcantikmurah #blousemurah #bajuibudananak #agentglory  #shahalamresident  #shahalam #klang #selangor #suit #suitcasetravels #suitmalaysia  #casualstyle #casual #wanita #butikonlinemalaysia  #butikonline #kurungmini #kurungmoden #jubah #malaysia #kglow #sopingonlinemalaysia #skirt #raya #rayaaidilfitri #rayaaidiladha #ctdk
KERANA SI KURUS JUGA NAK SIHAT DENGAN PREMIUM BEAUTIFUL.๐Ÿ˜‰ Siapa yang kenal Ila dari zaman bujang memang tau la jenis Ila kurus tahap keding. Antara adik beradik pun aku paling bongsu.hahaha. sebenarnya yang kecik. Adik² dan kakak abang semua besar.๐Ÿ˜œ Haa Masa first baby berat Ila 37kg jerrr. Second baby ada up sikit sebab dah kenal PB. Konon beli untuk ikhtiar sakit belakang. Tapi effect dia berat badan naik jugak. Happy tau.  Masa third baby memang sepenuhnya berpantang dengan PB dan produk shom. On SKK berat badan pun makin capai berat ideal.๐Ÿ’ช Korang kurus jangan stress nanti makin kurus lagi. On SKK pakai PB. Release stress uolls.๐Ÿค— #pblover #skkprogramme  #pakarpremiumbeautiful  #pakartulangbelakangantarabangsa  #sihatsecaraselamat  #shahalam #upm #serdang #serikembangan #kl #selangor
CARA NAK UKUR WAIST MEASUREMENTS UTK BENGKUNG STRAP SEXYCURVE DENGAN BETUL ๐Ÿ‘ฏ๐Ÿ‘ฏ๐Ÿ‘ฏ๐Ÿ‘ฏ๐Ÿ‘ฏ๐Ÿ‘ฏ NAH FOUNDER SEXYCURVE SENDIRI TUNJUK UOLLS CARA UKUR.  SENANG JA UOLLS.  BENGKUNG STRAP SC NI MEMANG TGH LAKU KERAS ABAD INI!  MUDAH GILER NK PAKAI ZAP ZAP JE DAH SIAP ๐Ÿ‘๐Ÿป TERINGIN NAK ORDER?  MEH CEPAT2 PM SIS ๐Ÿ“ฒ: 016-2695053 POSTAGE EVERYDAY โœ… #bengkung  #bengkungshahalam  #bengkungmoden  #bengkunggold  #bengkunggolddiamond  #bengkungsajat  #bengkungsajatselangor  #bengkungmoden  #bengkungexpress  #bengkungviral  #bengkungstrap  #bengkungstrappalingpopular  #bengkungstrapmalaysia  #nakkuruscarisaya  #beauty  #healthy  #fitness  #sexycurve  #shahalam  #kualalumpur  #uitmshahalam  #codshahalam  #waisttrainermalaysia  #waisttrainerkyliejenner  #waisttrainershahalam  #letscantik #bengkung3in1modern  #malaysiafest2018 #fitnessmotivation #weightloss #bengkungmodenmalaysia
VINTAGE PANTS RM5 (VP5) . ๐Ÿ“ฌ Postage 1 - 2 helai : RM8 sm | RM14 ss 3 - 10 helai : RM10 sm | RM16 ss . ============================= Order whatsapp 011-33394773 atau Click je link whatsapp di bio ๐Ÿ“ฒ๐ŸŒธ ============================= . ๐Ÿšซ COLOUR MAY DIFFER DUE TO LIGHTING ๐Ÿšซ
SPECIAL UNTUK PELANGGAN KAMI ๐Ÿ˜˜ . ========== PROMOSI FREEGIFT UNTUK BULAN OKTOBER 2018 ========== . ๐Ÿฐ Setiap pembelian bernilai *RM50 KEATAS* SATU RESIT SAMA . uolss akan dapat freegift secara PERCUMA! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . ๐ŸŽ Beg coin cute (random)  Atau ๐ŸŽ Lipstick anatasia random warna Atau ๐ŸŽ Pocket mirror cute sangat (random) . ==== . ๐Ÿฐ Setiap pembelian bernilai RM100 KEATAS SATU RESIT  uolss akan dapat freegift secara PERCUMA! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . ๐ŸŽ Eyeshadow tz glitter Atau ๐ŸŽ Eyeshadow tarte pro to go Atau ๐ŸŽ Eyeshadow tarte sexylitter . Ps: FREE GIFT SECARA RANDOM . klik link di bio untuk whatsapp ๐Ÿ˜‰๐Ÿ‘† . . . . . #okaya #okayaeyebrowgel #eyebrow #mua #rahsiamakeupcantik #okayamalaysia #original #makeuptutorial #jommakeup #sayanakmakeup #abpbh31 #makeuplover #makeupclass #eyebrowgel #petalingjaya #sungaibesar #sabakbernam #shahalam #uitmshahalam #cod #okayafoundation #foundation #freegift
FOR SALE: LAKEVIEW APARTMENT, TAMAN JASA PERWIRA, SELAYANG . Owner dah renovate rumah ni cantik2 dengan plaster ceiling, kitchen cabinet, wet kitchen. Owner siap bagi lagi 2 biji air cond untuk keselasaan pembeli baru. . ASKING PRICE: RM265,000 | NETT  PROPERTY DETAILS: * Leasehold (Bumi Lot) * Size: 870 sqft * 3 Bedrooms * 2 Bathrooms * Block B * Level 10 * Table Top * 1 Carpark * With Lift * Maintenance Fee: RM103/month . RENOVATION: * Fully Plaster Ceiling * Kitchen Cabinet * Wet Kitchen * 2 Unit Air cond * Fully Grill . FACILITIES: * Mini-Mart * Playground * Surau (Male & Female) * Multi-purpose hall * 24 hours security * Swimming Pool . AMENITIES: * NSK Selayang 4.2km * Hospital Selayang 6km * Pasar Borong Selayang 4.4km * KTM Batu Caves 6.32km * SK Selayang Baru 2.9km * SK Sungai Tua Baharu 2.4km * SMK Darul Ehsan 3.1km * Kolej Komuniti Selayang 5.9km * Masjid Al-Jannah 0.8km * FRIM, Tesco, Giant, Mydin, Selayang Mall '' NICE UNIT WITH VALUE PRICE '' =========================== ASKING PRICE: RM265,000 | NETT =========================== If you interested & for any inquires,  please Sms/Whatsapp/Call:  www.wasap.my/60183199834 Ayu  ORIENTAL REALTY SHAH ALAM  #agenthartanah #ejenhartanah  #rumahuntukdijual #hartanahkl #hartanahklselangor #houseforsale #cheras #propertymalaysia #klangvalley #bandarsripermaisuri #condominiumforsale #cheras  #shahalam #selangor #ideadeko  #ikeamalaysia #kaison #bandarsripermaisuri  #rumahsewakl #selayang
Uitm Puncak Alam. Kursus pengendali makanan. #shahalam #uitmpuncakalam #kursuspengendalianmakanan makanan #kursuspengendalimakanan
PEPLUM KANAK-KANAK . CIRI-CIRI BAJU PEPLUM KANAK2 ๐Ÿ’›- 100% cotton berkualiti ๐Ÿ’›- Kain sejuk dan menyerap peluh ๐Ÿ’›- Tidak mengecut dan warna tidak luntur ๐Ÿ’›- Kolar potongan bulat ๐Ÿ’›- Mempunyai zip di belakang baju ๐Ÿ’›- Lengan baju tiga suku. Utk size 2 tiada lengan baju (sleeveless) ๐Ÿ’›- Ropol di keliling pinggang ๐Ÿ’›- Getah di pinggang boleh ditarik sehingga 5 inci ๐Ÿ’›- Kain duyung kembang di bawah . ORDER ๐Ÿ“ : SEKARANG  PENGHANTARAN POS ๐Ÿ“ฆ : STOCK AVAILABILITY  Hantar Detail anda Terus Order,Tunggu kami respon cara pembayaran 1.Name: 2.Full Address: 3.Contact No: 4.Order: . . : First paid, first serve . . ๐Ÿ“ฌJom order WhatsApp ๐Ÿ“ฒ +6 011 23285524  WhatsApp ๐Ÿ“ฒ +6 011 23285524 WhatsApp ๐Ÿ“ฒ +6 011 23285524  _ โค #bajubudakmurah #gegarvaganza #babymama #kotabharu #terapiinstagram #barangbabymurah #oda_wonderlanes #malaysia #bajubudak #raya2018 #mainanmurah #tilamkekabu #bajubaby #tudungbudak #aurainsta  #terlajaklaris #melaka #miri #like4like #bangi #shahalam #bajuraya2018 #bangi #bajurayacantik #putrajaya #jdt #ctdk #miri #fattzura #ajimaura #ow_kids .
Uitm Puncak Alam. Kursus pengendali makanan. #shahalam #uitmpuncakalam #kursuspengendalianmakanan makanan #kursuspengendalimakanan
Uitm Puncak Alam. Kursus pengendali makanan. #shahalam #uitmpuncakalam #kursuspengendalianmakanan makanan #kursuspengendalimakanan

Loading