Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#shahalam

Posts tagged as #shahalam on Instagram

3.516.199 Posts

After & Before slide ➡️➡️ . Preset Code : Teal . Apa itu preset? . Preset adalah filter dari App Lightroom CC yang sudah di siap edit. Uolls just pilih gambar untuk edit bagi nampak cantik dan cerah. . Siapa yang boleh guna preset? ▪️ Android & iPhone ▪️Sesuai bagi yang suka travel,selfie,OOTD dan sebagainya. ▪️Gambar gelap jadi terang ▪️Gambar cantik ala ala overseas ▪️Menaikan tone warna ▪️Gambar akan menjadi lebih menarik,cantik,meriah ▪️Yang penting preset ni 'Tiada Expires' . Berminat dengan preset blh klik link di bio untuk oder 😍😍 . #presetmalaysia #preset #presetlightroom #presetlr #editgambar #cameranikon #camera #photography #photoshop #lightroompresets #presetshop #shahalam #nicephoto #candidphotography
After & Before slide ➡️➡️ . Preset Code : Marta Sierra . Apa itu preset? . Preset adalah filter dari App Lightroom CC yang sudah di siap edit. Uolls just pilih gambar untuk edit bagi nampak cantik dan cerah. . Siapa yang boleh guna preset? ▪️ Android & iPhone ▪️Sesuai bagi yang suka travel,selfie,OOTD dan sebagainya. ▪️Gambar gelap jadi terang ▪️Gambar cantik ala ala overseas ▪️Menaikan tone warna ▪️Gambar akan menjadi lebih menarik,cantik,meriah ▪️Yang penting preset ni 'Tiada Expires' . Berminat dengan preset blh klik link di bio untuk oder 😍😍 . #presetmalaysia #preset #presetlightroom #presetlr #editgambar #cameranikon #camera #photography #photoshop #lightroompresets #presetshop #shahalam #nicephoto #candidphotography
BUAH ADALAH ANTARA SNEK SIHAT. . Pemilihan buah sebagai snek yang sihat adalah yg terbaik bagi proses penurunan berat badan yang efektif. Jangan sekali abaikan snek setiap hari bagi mengekalkan metabolisme badan. . Follow @khairul_irfan.ft2 untuk menu sihat peserta. . COACH IRFAN 0103666683 . #bajuraya #ubatkurus #bajubesar #turunlemak #coachirfan #kurus #tipskurus #jomkurus #diet #shahalam #jdt #nakkurus  #tipsdiet #kualalumpur #kotabharu #tipskesihatan #dietplan #testimonikurus #kurussebelumkahwin #azamkurus #pilkurus #seluarbesar #neelofa #kurussebelumraya #bajuxxl #snek #resepidiet #resepi #buah
Feedback from our dear customer ♥️ #feedback #slingbegmurah #viral #totebag #shahalam #psa
Serving everyone the best coffee possible every single time is what we do. We’re using our special blend from Ethiopia. Best of all we also have our custom blend packed as whole beans in small bags for you to take home. Always enjoy your time at CJT with coffee.  #cakejalantiung #shahalam #lefooding #thebakefeed #f52grams #feedfeed #gloobyfood #uniqueeats #uniquesweets #eater
Pakej dewan untuk 1000pax. Rm5500 sahaja. Last call.. Bukak utk 3 hari ni sahaja.. Lepas tu post di delete. .  For  Enquiry & Booking : . 📲Call / Whatsapp :  019 5274084/ 01129917208 📲Call / Whatsapp :  019 5274084 / 01129917208 📲Call / Whatsapp :  019 5274084/ 01129917208 . . #jomkahwin #canopyservices #canopymalaysia  #canopy #transparentcanopy #arabiancanopy #mypengantin #kahwin2019 #canopymalaysia #canopyarabian #weddingplanner #canopyrental #pakejcanopy #inspirasiperkahwinan #pakejperkahwinan #majlisperkahwinan #promosiperkahwinan #pakejperkahwinanmurah #khemahmurah #canopyraya #sewakhemah #cateringservices #chiavary #sewachiavari #photographer #malayweddingguide #pakejlengkapperkahwinan #serikembangan #shahalam #subang
Pakej dewan untuk 1000pax. Rm5500 sahaja. Last call.. Bukak utk 3 hari ni sahaja.. Lepas tu post di delete. .  For  Enquiry & Booking : . 📲Call / Whatsapp :  019 5274084/ 01129917208 📲Call / Whatsapp :  019 5274084 / 01129917208 📲Call / Whatsapp :  019 5274084/ 01129917208 . . #jomkahwin #canopyservices #canopymalaysia  #canopy #transparentcanopy #arabiancanopy #mypengantin #kahwin2019 #canopymalaysia #canopyarabian #weddingplanner #canopyrental #pakejcanopy #inspirasiperkahwinan #pakejperkahwinan #majlisperkahwinan #promosiperkahwinan #pakejperkahwinanmurah #khemahmurah #canopyraya #sewakhemah #cateringservices #chiavary #sewachiavari #photographer #malayweddingguide #pakejlengkapperkahwinan #serikembangan #shahalam #subang
Tengahari tadi sudah hantar pek PCC ini untuk new customer. New reseller dr Sri Kundang.  TQ  #popiacarbonaraayam #highdemand #srikundang #sgbuloh #shahalam
Pakej dewan untuk 1000pax. Rm5500 sahaja. Last call.. Bukak utk 3 hari ni sahaja.. Lepas tu post di delete. .  For  Enquiry & Booking : . 📲Call / Whatsapp :  019 5274084/ 01129917208 📲Call / Whatsapp :  019 5274084 / 01129917208 📲Call / Whatsapp :  019 5274084/ 01129917208 . . #jomkahwin #canopyservices #canopymalaysia  #canopy #transparentcanopy #arabiancanopy #mypengantin #kahwin2019 #canopymalaysia #canopyarabian #weddingplanner #canopyrental #pakejcanopy #inspirasiperkahwinan #pakejperkahwinan #majlisperkahwinan #promosiperkahwinan #pakejperkahwinanmurah #khemahmurah #canopyraya #sewakhemah #cateringservices #chiavary #sewachiavari #photographer #malayweddingguide #pakejlengkapperkahwinan #serikembangan #shahalam #subang
After & Before slide ➡️➡️ . Preset Code : Teal . Apa itu preset? . Preset adalah filter dari App Lightroom CC yang sudah di siap edit. Uolls just pilih gambar untuk edit bagi nampak cantik dan cerah. . Siapa yang boleh guna preset? ▪️ Android & iPhone ▪️Sesuai bagi yang suka travel,selfie,OOTD dan sebagainya. ▪️Gambar gelap jadi terang ▪️Gambar cantik ala ala overseas ▪️Menaikan tone warna ▪️Gambar akan menjadi lebih menarik,cantik,meriah ▪️Yang penting preset ni 'Tiada Expires' . Berminat dengan preset blh klik link di bio untuk oder 😍😍 . #presetmalaysia #preset #presetlightroom #presetlr #editgambar #cameranikon #camera #photography #photoshop #lightroompresets #presetshop #shahalam #nicephoto #candidphotography
JOM KURUS CANTIK!? . . Dengan formulasi baru tambahan African Mango & lemon mengandungi fiber yang sangat tinggi mampu untuk turunkan berat badan,membakar lemak lebih cepat & dapat memberi tenaga sepanjang hari. . Bagus utk diet yang sihat kerana dapat menyingkir lemak berlebihan dlm tubuh badan😍 . . Juzfit Fiber Shot by @aamyrarosli ialah slimming juice on the go yg mudah diambil. Formulasi baharu dgn kesan yg hebat bagi mendapatkan berat badan ideal & kesan yg boleh dilihat SEAWAL 7 hari!! 😱🔥 Tak percaya?  Banyak tau goods feedback yg aqilah tengok tau.. So tunggu apa lagi guyss,  let's try this 💕 just DM or PM aqilah di link whatsapp yang tertera di bio aqilah okey😘☺️ . . ▶️ Price :RM 110 sm/RM 115 ss . ➡️whatsapp: 0196034543 ➡️whatsapp: 0196034543 ➡️whatsapp: 0196034543 . .  #kurus #jomkurus #kuruscepat #nakkurus #ubatkurus #sayanakkurus #kurussihat #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #kuruskanbadan #kurussebelumraya #kuruscantik #kurusselamat #kurusbadan #kurustanpadiet #kurusmudah #juzfit #fibershot #kuruscepat #juzfitfeedback #shahalam #produkkurus #produkkurusterbaik #produkkurusmurah #produkkurusberkesan #produkkurusmalaysia #produkkurusselamatamat #tipskurus #tipskuruscepat
Full with ❤️❤️😍 Yes,,,, my fav skincare until now. Untuk starting bujet kte guna hnya RM200 tpi dpat mcam2. Bnyk sngt2 yg kte dpat. Siap automatik register ahli. Jngan kan mcam2 dpat, siap berbaloi2 byangkan admin pkai start bulan Mac 2018 - Dec 2018. Uolls kira la brape lme admin pkai. 9bulan kan. Skg ni upgrade set yg ke 2 dah. Lme ke tak? Skarang Alhamdulillah skin dlu breakout sbab pkai produk mcam2 jnis Dna _ _, Ta _ _, Tabi _ _ dah smakin pulih. Dlu muke jnis brminyak. Skg kurang minyak. Tinggal bekas jrawat kcik skit je bwah dagu.  Spe2 berminat, meh ler whatsapp admin. 😍😊😘😘 #ampang #cheras #kajang #kluang #batupahat #uthm #balakong #paritraja #bangi #serdang #shahalam #perfumeori #perfumewangi #putrajaya #surprisegift #sethantaran  #bandarmahkotacheras #btho #muar #melaka #shoppingonline #hukm #brunei  #marykaymalaysia #ukm #utm #unimap #uitm #serikembangan
Full with ❤️❤️😍 Yes,,,, my fav skincare until now. Untuk starting bujet kte guna hnya RM200 tpi dpat mcam2. Bnyk sngt2 yg kte dpat. Siap automatik register ahli. Jngan kan mcam2 dpat, siap berbaloi2 byangkan admin pkai start bulan Mac 2018 - Dec 2018. Uolls kira la brape lme admin pkai. 9bulan kan. Skg ni upgrade set yg ke 2 dah. Lme ke tak? Skarang Alhamdulillah skin dlu breakout sbab pkai produk mcam2 jnis Dna _ _, Ta _ _, Tabi _ _ dah smakin pulih. Dlu muke jnis brminyak. Skg kurang minyak. Tinggal bekas jrawat kcik skit je bwah dagu.  Spe2 berminat, meh ler whatsapp admin. 😍😊😘😘 #ampang #cheras #kajang #kluang #batupahat #uthm #balakong #paritraja #bangi #serdang #shahalam #perfumeori #perfumewangi #putrajaya #surprisegift #sethantaran  #bandarmahkotacheras #btho #muar #melaka #shoppingonline #hukm #brunei  #marykaymalaysia #ukm #utm #unimap #uitm #serikembangan
Full with ❤️❤️😍 Yes,,,, my fav skincare until now. Untuk starting bujet kte guna hnya RM200 tpi dpat mcam2. Bnyk sngt2 yg kte dpat. Siap automatik register ahli. Jngan kan mcam2 dpat, siap berbaloi2 byangkan admin pkai start bulan Mac 2018 - Dec 2018. Uolls kira la brape lme admin pkai. 9bulan kan. Skg ni upgrade set yg ke 2 dah. Lme ke tak? Skarang Alhamdulillah skin dlu breakout sbab pkai produk mcam2 jnis Dna _ _, Ta _ _, Tabi _ _ dah smakin pulih. Dlu muke jnis brminyak. Skg kurang minyak. Tinggal bekas jrawat kcik skit je bwah dagu.  Spe2 berminat, meh ler whatsapp admin. 😍😊😘😘 #ampang #cheras #kajang #kluang #batupahat #uthm #balakong #paritraja #bangi #serdang #shahalam #perfumeori #perfumewangi #putrajaya #surprisegift #sethantaran  #bandarmahkotacheras #btho #muar #melaka #shoppingonline #hukm #brunei  #marykaymalaysia #ukm #utm #unimap #uitm #serikembangan
After & Before slide ➡️➡️ . Preset Code : Marta Sierra . Apa itu preset? . Preset adalah filter dari App Lightroom CC yang sudah di siap edit. Uolls just pilih gambar untuk edit bagi nampak cantik dan cerah. . Siapa yang boleh guna preset? ▪️ Android & iPhone ▪️Sesuai bagi yang suka travel,selfie,OOTD dan sebagainya. ▪️Gambar gelap jadi terang ▪️Gambar cantik ala ala overseas ▪️Menaikan tone warna ▪️Gambar akan menjadi lebih menarik,cantik,meriah ▪️Yang penting preset ni 'Tiada Expires' . Berminat dengan preset blh klik link di bio untuk oder 😍😍 . #presetmalaysia #preset #presetlightroom #presetlr #editgambar #cameranikon #camera #photography #photoshop #lightroompresets #presetshop #shahalam #nicephoto #candidphotography
Hi guys Raya nak dekat kan nk cepat kurus boleh dptkan produk bizziboddy countour cream boleh wasap 0173655026  #aslegasytitanium #aslegacymalaysia #malaysia #selangor #bizziboddycontourcream #shahalam #nakkurus #datoaliffsyukriterlajaklaris
Hi guys nk cepat kurus boleh dptkan produk bizziboddy countour cream boleh wasap 0173655026  #aslegasytitanium #aslegacymalaysia #malaysia #selangor #bizziboddycontourcream #shahalam #nakkurus #produkviral #tiadadikedaijamu #businessonline
🎉CLEARANCE SALE🎉 SHAWL COTTON JERSEY aka SHAWL MALAS. saiz :- 1.8m x 0.8m jahitan :- Overlock . 🎉🎉HARGA PROMOSI🎉🎉 1-3PCS = RM12/PCS 4-9PCS=RM11/PCS 10&KEATAS = RM10/PCS . 🚛postage🚛 1-4helai + RM8(SM) RM12.50(SS) 5helai -13helai + RM11(sm) RM17.50(ss) . UNTUK ORDER BOLEH WHATSAPP:- +60193441375 . #faiziyraempire #shahalam #seriiskandar#shawlkeknis #shawlchiffon #shawlcotton #shawlcottonjersey #shawllycra #shawljerseyrm10#cottonjersey #shawljersey #brunei #singapore #universitipendidikansultanidris #uum #selangor #kualalumpur #uitm #politekniksultanazlanshah  #tanjungmalim #batangkali #codupsi #shawlmalas #upsi #upm #shawlcottonjersey #shawlsyatilla #cottonshawl
🎉CLEARANCE SALE🎉 SHAWL COTTON JERSEY aka SHAWL MALAS. saiz :- 1.8m x 0.8m jahitan :- Overlock . 🎉🎉HARGA PROMOSI🎉🎉 1-3PCS = RM12/PCS 4-9PCS=RM11/PCS 10&KEATAS = RM10/PCS . 🚛postage🚛 1-4helai + RM8(SM) RM12.50(SS) 5helai -13helai + RM11(sm) RM17.50(ss) . UNTUK ORDER BOLEH WHATSAPP:- +60193441375 . #faiziyraempire #shahalam #seriiskandar#shawlkeknis #shawlchiffon #shawlcotton #shawlcottonjersey #shawllycra #shawljerseyrm10#cottonjersey #shawljersey #brunei #singapore #universitipendidikansultanidris #uum #selangor #kualalumpur #uitm #politekniksultanazlanshah  #tanjungmalim #batangkali #codupsi #shawlmalas #upsi #upm #shawlcottonjersey #shawlsyatilla #cottonshawl
Ni ke lecu MADU LEBAH🐝 yang tengah pompang pompang kecoh 1 Malaysia. : Dengar citer ramai WANITA 2 Malaysia tgh meroyan dengn sobella 5.0 ni. Betul ke? : Betul laa tu. 1 hari stock 40k pcs licin kena sapuu kaww! : Mana taknyee oiii. Lecu ada madu lebah. Selamat dipakai  Tu yg dup meroyan belake tu 🤩😍😘💖💋 : 📲 011 26092099 : #sobella #lipmattesobella #viral #muakl #muaselangor #sungaibuloh #damansaradamai #shahalam #codhospitalsungaibuloh #payajarashilir #kotadamansara #seksyen7shahalam #seksyen13shahalam
STOK BARU SAMPAI 🔥🔥 Makanan kucing premium #powercat laris di #felidzpetcentre. Harga termurah PROMO Cuti Sekolah.  Anda boleh terus hubungi kami dengan hanya tekan link di bawah tanpa save no Utk pertanyaan lanjut: www.wasap.my/60182078523  Dapatkan informasi  terkini di Telegram Chanel kami: Klik>>> https://t.me/FELIDZPETCENTRE Like our FB PAGE : https://www.facebook.com/felidz IG: https://www.instagram.com/felidzcattery Waze: Felidz Pet Centre #felidzpetcentre #kedaihaiwankesayangan #vetcare  #kucingkesayangan #catgrooming #lioncut #cattaxi #pethotel #shahalam #seksyen27shahalam
Siapa yang nak kulit putih melepak dihari raya? Mesti ramai tak percaya boleh dapatkan kulit putih bersih. Boleh, jangan risau. Dapatkan . Putih Melepak #misiraya ✅ Laser 2x ✅ Silk Peel 2x ✅ Oxygen Booster 2x ✅ Korea Instant Glow 2x Discount 10% on products * Terms and condition apply . #nadzskinfinity #nadzskinfinitymedispa #medispashahalam #seksyen7shahalam #shahalam #kulitputih #misiraya #raya2019 #raya
Menunaikan amanah yg diberi. . Order received. Payment done. . Apa lagi, pergi pos jela kan. . Walaupun hanya 1 white flakes, jangan dipersoal rezeki yg Allah salurkan. . Niat dihati, aku mencari rezeki kerana Allah Taala. Aamiinn 😁😁. . #mamachuda #poslaju #shopee #izliyahlitchen #shahalam #babyfood_shahalam #klang #rezeki
Azie & Zakiy • Wangsa Maju • 10.02.2019 •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• . Mencari photographer untuk majlis istimewa anda? Package bermula dari rm500. Sebarang Pertanyaan / Tempahan : +60 17-373 1278 (Klik Link Whatsapp di bio). . . •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• #kahwin #nikah #pengantin #kerjakahwin #solemnization #kahwinmelayu #photokahwin #photographerkahwin #fotokahwin #weddingmelayu #seripengantin #pesonapengantin #fotomurah #photographerbajet #kahwinbajet #bajet #kadkahwin #tunang #perkahwinanmelayu #pengantinmelayu #melaka #jasin #muar #shahalam #putrajaya #puchong #kualalumpur #petalingjaya #kotadamansara
Hi Daddy & Mommy,  Saya mencari ibu ayah yang ada :  1.Niat untuk membantu dan mendidik anak anda belajar ilmu matematik seawal usia. 2. anak dari Tahun 1-6 atau form 1 yang lemah matematik 3. Yang sibuk dengan kerja seharian sehingga terlupa pentingnya PENDIDIKAN AWAL kepada anak anda  Saya ingin MEMBANTU daddy & mommy mendidik dan belajar matematik seawal usia untuk anak - anak anda untuk tingkatkan kemahiran matematik dengan cara yang paling mudah 😍  13000 soalan disediakan untuk set Bijak Sifir & Formula 😊 termasuk jawapan disediakan untuk latih tubi anak anak anda di rumah  Juga disediakan teknik teknik pantas (MATH MAGIC) untuk anak anda... Untuk respon atau info yang lebih lanjut, sila klik link dibawah ⤵️⤵️ www.wasap.my/601135492796/bijaksifir www.wasap.my/601135492796/bijaksifir www.wasap.my/601135492796/bijaksifir  Semoga bermanfaat dan juga mendorang kecenderungan anak-anda belajar matematik dengan lebih baik lagi. INSYAALLAH  #setbijaksifirdanformula #kuasaviral #inikalilah #arayyankids #andamampumengubahnya #masadepananakanda #semogabermanfaaatduniaakhirat #shahalam #denaialamfooddelivery #sekolahrendah #klangmembercommunity #klangvalley
READY STOCK!! . KG251/19 KURUNG CASANDRA SERIES . Click Hashtag -->> #kurungcasandraseriesbyfitrisya769 . Material Quality Moss Crepe and Printed Lace  Round Neck Mini Kurung Hidden Back Zipper and sleeve Embroidery Lace and Chucky Beads  Skirt Mermaid Cutting  Skirt 3 layer Organza lace Accessories with Lace Embroidery . . LABEL S & M 💰PRICE: RM140 SM / RM145 SS . LABEL L/XL & 2XL 💰PRICE: RM145 SM / RM150 SS . 📮FREE POSTAGE . . **Boleh bayar DEPOSIT 50% dari harga jualan **Bayar 2x sahaja **tempoh simpan 30 hari. **sekiranya dlm tempoh tersebut tiada bayaran deposit BURN.. . . ============= CARA ORDER: ============= Screenshot gambar & whatsapp ke 📲018-2626 119 @ Tekan je link wasap di bawah 👇👇 www.wasap.my/60182626119 www.wasap.my/60182626119 . . 🕹️FAST PAYMENT 🕹️1ST COME 1ST SERVE 🕹️NO BOOKING!! 🕹️NO URGENT ORDER . . ⚠️ Disclaimer Product Colour may slightly vary due to photographic lighting sources and PC variance . Model wearing label XL . . . . #kurungcasandraseriesbyfitrisya769 #kurungcasandraseries #kurungcasandraseriesmurah #bajukurunglacecantik #bajukurungrayalace #koleksibajukurungbybutikmuslimah #butikmuslimah_fitrisya769 #bruneishop #singaporeonlineshopping #bazarpaknil #bazarrakyat #shahalam #kualaselangor #kualaselangor #politeknik #uitmdihatiku #hijabstermalaysia #hijabfashion #tiktokmalaysia #tiktok #cspscs
SIAPA SINI SUKA NATURAL LOOK MAKE UP?? ~ Sis pom suka jugak sebab tak nampak over sangat, bila pakai BEDAK PIPI Cushion Stick Foundation ni terus rasa ia adalah satu foundation yang terbaik 😘 ~ ~ Sebab memang high coverage & ada satu shade je yang mana sesuai untuk skin tone asian.Haa..best kan?lain dari yang lain kan? ~ ~ Antara Bahan-bahan organik yang terbaik dalam Bedak Pipi iaitu Aloe Vera dan Argan Oil. ~ ~ Antara kelebihan dalam 1 foundation ni 👇 ✔️Memudarkan parut ✔️Mengecilkan pori ✔️Melindungi dari sinaran UV SPF40 ✔️Wajah flawless dan glowing ✔️Mencerahkan kulit ✔️Melembapkan kulit ✔️Merawat kulit wajah  DM Faz segera untuk harga diskaun! 😘  #bedakpipibyfamirafaa #agentbedakpipiklang #rifaz #agentklang #bedakpipi #sayajual #sayajualfoundation #sayajualonline #sayajualmurah #cushionstickfoundation #emmamaembong #makeupcantik #tutorialmakeup #makeupmurah #beauty #beautiful #cute #makeupsimple #makeuplook #makeuptips #makeupviral #sephora #codklang #codkapar #codshahalam #shahalam #klang #love
Mudah sangat nak miliki body yang lentik padu aset yang montok ❤️ Hanya perlu consume 2kapsul sehari sahaja dengan konsisten inshaAllah kesan pun boekkkk 🍑tgk sini #albumpinklady - MANFAAT PINKLADYBODYPERFECTION 💛 👉🏻 Menambah keaslian aset wanite 👉🏻 Payudara / punggung menjadi montok padat dan berisi terbentuk 👉🏻 Menegang dan menganjalkan aset terutama payudara 👉🏻 Mengembalikan warna kulit payudara dan menjadi gebu 👉🏻 Menjadikan nipple cerah & pinkish 👉🏻 Menghaluskan kulit dan memutihkan kulit 1 badan 👉🏻 Merawat masalah dalaman seperti sengugut teruk. Keputihan. Miss v berbau & period tidak teratur 👉🏻 Melebatkan rambut dan mengurangkan masalah keguguran rambut - Jum hargai diri korang dengan menjaga luaran & dalaman dengan sihat 💗 Cantik dan sihat bersamaa Pinklady Body Perfection ‼️ - PM / whatsapp sekarang untuk dapatkan harga special bersama FREE GIFT YANG SANGAT EXCLUSIVE 🌹 💌 www.wasap.my/60164745488  #pinklady #pinkladybodyperfection  #pinkladyviral #pinkladymalaysia #pinkladyhq #pinkladyoriginal #pinkladykkm #pinkladyfreepostage #pinkladylentik #goyang #payudarabesar #dropshipwanted #kuantan #shahalam #kemaman #kotabharu #jb #melaka #ipoh #penang #langkawi #cantiksebelumraya
👉🏻 Susah nk cari produk yang boleh cover semua masalah perempuan kita..?? . 👉🏻 Duit JIMAT dengan 1 produk ni jee.. .  Semua kita akn dapat ⤵️ . ✔️Yang kurus jadi chubby ✔️Yang gemuk jadi slim ✔️Yang kendur jadi montok ✔️Yang leper jadi melentik ✔️Yang longgar jadi rapat ✔️Yang kulit kusam jadi glowing ✔️Yang kuat makan jadi terkawal .  Yang penting! Ada KKM, Selamat, Berkualiti & Berkesan👍🏻 Inshaa Allah .  Tak dapat nak beli sekali gus? . 👉🏻 Boleh join Kutu Pink Lady guys.. Nak cantik utk diri sendiri & pasangan kan? So, kena lah usaha sikit😉😘 #albumpinklady  MALU APA BOSSKU...??? ⤵️ tekan link utk join 😘 www.wasap.my/60164745488/PLoriHq . #kuantan #shahalam #kemaman #kotabharu #jb #melaka #ipoh #penang #langkawi #kohsamui #temerloh #maluapebosku #dramasangat #leftenanzana  #lepak #mengeteh #cameroonhighland #lunch #mondayblues #pinklady #dinner #hariraya #puasa #cantiksebelumraya
Mudah sangat nak miliki body yang lentik padu aset yang montok ❤️ Hanya perlu consume 2kapsul sehari sahaja dengan konsisten inshaAllah kesan pun boekkkk 🍑tgk sini #albumpinklady - MANFAAT PINKLADYBODYPERFECTION 💛 👉🏻 Menambah keaslian aset wanite 👉🏻 Payudara / punggung menjadi montok padat dan berisi terbentuk 👉🏻 Menegang dan menganjalkan aset terutama payudara 👉🏻 Mengembalikan warna kulit payudara dan menjadi gebu 👉🏻 Menjadikan nipple cerah & pinkish 👉🏻 Menghaluskan kulit dan memutihkan kulit 1 badan 👉🏻 Merawat masalah dalaman seperti sengugut teruk. Keputihan. Miss v berbau & period tidak teratur 👉🏻 Melebatkan rambut dan mengurangkan masalah keguguran rambut - Jum hargai diri korang dengan menjaga luaran & dalaman dengan sihat 💗 Cantik dan sihat bersamaa Pinklady Body Perfection ‼️ - PM / whatsapp sekarang untuk dapatkan harga special bersama FREE GIFT YANG SANGAT EXCLUSIVE 🌹 💌 www.wasap.my/60164745488  #pinklady #pinkladybodyperfection  #pinkladyviral #pinkladymalaysia #pinkladyhq #pinkladyoriginal #pinkladykkm #pinkladyfreepostage #pinkladylentik #goyang #payudarabesar #dropshipwanted #kuantan #shahalam #kemaman #kotabharu #jb #melaka #ipoh #penang #langkawi #cantiksebelumraya
👉🏻 Susah nk cari produk yang boleh cover semua masalah perempuan kita..?? . 👉🏻 Duit JIMAT dengan 1 produk ni jee.. .  Semua kita akn dapat ⤵️ . ✔️Yang kurus jadi chubby ✔️Yang gemuk jadi slim ✔️Yang kendur jadi montok ✔️Yang leper jadi melentik ✔️Yang longgar jadi rapat ✔️Yang kulit kusam jadi glowing ✔️Yang kuat makan jadi terkawal .  Yang penting! Ada KKM, Selamat, Berkualiti & Berkesan👍🏻 Inshaa Allah .  Tak dapat nak beli sekali gus? . 👉🏻 Boleh join Kutu Pink Lady guys.. Nak cantik utk diri sendiri & pasangan kan? So, kena lah usaha sikit😉😘 #albumpinklady  MALU APA BOSSKU...??? ⤵️ tekan link utk join 😘 www.wasap.my/60164745488/PLoriHq . #kuantan #shahalam #kemaman #kotabharu #jb #melaka #ipoh #penang #langkawi #kohsamui #temerloh #maluapebosku #dramasangat #leftenanzana  #lepak #mengeteh #cameroonhighland #lunch #mondayblues #pinklady #dinner #hariraya #puasa #cantiksebelumraya
>>> BEST AUTO WINDSCREEN (SHAH ALAM) SDN BHD
Mudah sangat nak miliki body yang lentik padu aset yang montok ❤️ Hanya perlu consume 2kapsul sehari sahaja dengan konsisten inshaAllah kesan pun boekkkk 🍑tgk sini #albumpinklady - MANFAAT PINKLADYBODYPERFECTION 💛 👉🏻 Menambah keaslian aset wanite 👉🏻 Payudara / punggung menjadi montok padat dan berisi terbentuk 👉🏻 Menegang dan menganjalkan aset terutama payudara 👉🏻 Mengembalikan warna kulit payudara dan menjadi gebu 👉🏻 Menjadikan nipple cerah & pinkish 👉🏻 Menghaluskan kulit dan memutihkan kulit 1 badan 👉🏻 Merawat masalah dalaman seperti sengugut teruk. Keputihan. Miss v berbau & period tidak teratur 👉🏻 Melebatkan rambut dan mengurangkan masalah keguguran rambut - Jum hargai diri korang dengan menjaga luaran & dalaman dengan sihat 💗 Cantik dan sihat bersamaa Pinklady Body Perfection ‼️ - PM / whatsapp sekarang untuk dapatkan harga special bersama FREE GIFT YANG SANGAT EXCLUSIVE 🌹 💌 www.wasap.my/60164745488  #pinklady #pinkladybodyperfection  #pinkladyviral #pinkladymalaysia #pinkladyhq #pinkladyoriginal #pinkladykkm #pinkladyfreepostage #pinkladylentik #goyang #payudarabesar #dropshipwanted #kuantan #shahalam #kemaman #kotabharu #jb #melaka #ipoh #penang #langkawi #cantiksebelumraya
👉🏻 Susah nk cari produk yang boleh cover semua masalah perempuan kita..?? . 👉🏻 Duit JIMAT dengan 1 produk ni jee.. .  Semua kita akn dapat ⤵️ . ✔️Yang kurus jadi chubby ✔️Yang gemuk jadi slim ✔️Yang kendur jadi montok ✔️Yang leper jadi melentik ✔️Yang longgar jadi rapat ✔️Yang kulit kusam jadi glowing ✔️Yang kuat makan jadi terkawal .  Yang penting! Ada KKM, Selamat, Berkualiti & Berkesan👍🏻 Inshaa Allah .  Tak dapat nak beli sekali gus? . 👉🏻 Boleh join Kutu Pink Lady guys.. Nak cantik utk diri sendiri & pasangan kan? So, kena lah usaha sikit😉😘 #albumpinklady  MALU APA BOSSKU...??? ⤵️ tekan link utk join 😘 www.wasap.my/60164745488/PLoriHq . #kuantan #shahalam #kemaman #kotabharu #jb #melaka #ipoh #penang #langkawi #kohsamui #temerloh #maluapebosku #dramasangat #leftenanzana  #lepak #mengeteh #cameroonhighland #lunch #mondayblues #pinklady #dinner #hariraya #puasa #cantiksebelumraya
Mudah sangat nak miliki body yang lentik padu aset yang montok ❤️ Hanya perlu consume 2kapsul sehari sahaja dengan konsisten inshaAllah kesan pun boekkkk 🍑tgk sini #albumpinklady - MANFAAT PINKLADYBODYPERFECTION 💛 👉🏻 Menambah keaslian aset wanite 👉🏻 Payudara / punggung menjadi montok padat dan berisi terbentuk 👉🏻 Menegang dan menganjalkan aset terutama payudara 👉🏻 Mengembalikan warna kulit payudara dan menjadi gebu 👉🏻 Menjadikan nipple cerah & pinkish 👉🏻 Menghaluskan kulit dan memutihkan kulit 1 badan 👉🏻 Merawat masalah dalaman seperti sengugut teruk. Keputihan. Miss v berbau & period tidak teratur 👉🏻 Melebatkan rambut dan mengurangkan masalah keguguran rambut - Jum hargai diri korang dengan menjaga luaran & dalaman dengan sihat 💗 Cantik dan sihat bersamaa Pinklady Body Perfection ‼️ - PM / whatsapp sekarang untuk dapatkan harga special bersama FREE GIFT YANG SANGAT EXCLUSIVE 🌹 💌 www.wasap.my/60164745488  #pinklady #pinkladybodyperfection  #pinkladyviral #pinkladymalaysia #pinkladyhq #pinkladyoriginal #pinkladykkm #pinkladyfreepostage #pinkladylentik #goyang #payudarabesar #dropshipwanted #kuantan #shahalam #kemaman #kotabharu #jb #melaka #ipoh #penang #langkawi #cantiksebelumraya
👉🏻 Susah nk cari produk yang boleh cover semua masalah perempuan kita..?? . 👉🏻 Duit JIMAT dengan 1 produk ni jee.. .  Semua kita akn dapat ⤵️ . ✔️Yang kurus jadi chubby ✔️Yang gemuk jadi slim ✔️Yang kendur jadi montok ✔️Yang leper jadi melentik ✔️Yang longgar jadi rapat ✔️Yang kulit kusam jadi glowing ✔️Yang kuat makan jadi terkawal .  Yang penting! Ada KKM, Selamat, Berkualiti & Berkesan👍🏻 Inshaa Allah .  Tak dapat nak beli sekali gus? . 👉🏻 Boleh join Kutu Pink Lady guys.. Nak cantik utk diri sendiri & pasangan kan? So, kena lah usaha sikit😉😘 #albumpinklady  MALU APA BOSSKU...??? ⤵️ tekan link utk join 😘 www.wasap.my/60164745488/PLoriHq . #kuantan #shahalam #kemaman #kotabharu #jb #melaka #ipoh #penang #langkawi #kohsamui #temerloh #maluapebosku #dramasangat #leftenanzana  #lepak #mengeteh #cameroonhighland #lunch #mondayblues #pinklady #dinner #hariraya #puasa #cantiksebelumraya
Mudah sangat nak miliki body yang lentik padu aset yang montok ❤️ Hanya perlu consume 2kapsul sehari sahaja dengan konsisten inshaAllah kesan pun boekkkk 🍑tgk sini #albumpinklady - MANFAAT PINKLADYBODYPERFECTION 💛 👉🏻 Menambah keaslian aset wanite 👉🏻 Payudara / punggung menjadi montok padat dan berisi terbentuk 👉🏻 Menegang dan menganjalkan aset terutama payudara 👉🏻 Mengembalikan warna kulit payudara dan menjadi gebu 👉🏻 Menjadikan nipple cerah & pinkish 👉🏻 Menghaluskan kulit dan memutihkan kulit 1 badan 👉🏻 Merawat masalah dalaman seperti sengugut teruk. Keputihan. Miss v berbau & period tidak teratur 👉🏻 Melebatkan rambut dan mengurangkan masalah keguguran rambut - Jum hargai diri korang dengan menjaga luaran & dalaman dengan sihat 💗 Cantik dan sihat bersamaa Pinklady Body Perfection ‼️ - PM / whatsapp sekarang untuk dapatkan harga special bersama FREE GIFT YANG SANGAT EXCLUSIVE 🌹 💌 www.wasap.my/60164745488  #pinklady #pinkladybodyperfection  #pinkladyviral #pinkladymalaysia #pinkladyhq #pinkladyoriginal #pinkladykkm #pinkladyfreepostage #pinkladylentik #goyang #payudarabesar #dropshipwanted #kuantan #shahalam #kemaman #kotabharu #jb #melaka #ipoh #penang #langkawi #cantiksebelumraya
👉🏻 Susah nk cari produk yang boleh cover semua masalah perempuan kita..?? . 👉🏻 Duit JIMAT dengan 1 produk ni jee.. .  Semua kita akn dapat ⤵️ . ✔️Yang kurus jadi chubby ✔️Yang gemuk jadi slim ✔️Yang kendur jadi montok ✔️Yang leper jadi melentik ✔️Yang longgar jadi rapat ✔️Yang kulit kusam jadi glowing ✔️Yang kuat makan jadi terkawal .  Yang penting! Ada KKM, Selamat, Berkualiti & Berkesan👍🏻 Inshaa Allah .  Tak dapat nak beli sekali gus? . 👉🏻 Boleh join Kutu Pink Lady guys.. Nak cantik utk diri sendiri & pasangan kan? So, kena lah usaha sikit😉😘 #albumpinklady  MALU APA BOSSKU...??? ⤵️ tekan link utk join 😘 www.wasap.my/60164745488/PLoriHq . #kuantan #shahalam #kemaman #kotabharu #jb #melaka #ipoh #penang #langkawi #kohsamui #temerloh #maluapebosku #dramasangat #leftenanzana  #lepak #mengeteh #cameroonhighland #lunch #mondayblues #pinklady #dinner #hariraya #puasa #cantiksebelumraya
👉🏻 Susah nk cari produk yang boleh cover semua masalah perempuan kita..?? . 👉🏻 Duit JIMAT dengan 1 produk ni jee.. .  Semua kita akn dapat ⤵️ . ✔️Yang kurus jadi chubby ✔️Yang gemuk jadi slim ✔️Yang kendur jadi montok ✔️Yang leper jadi melentik ✔️Yang longgar jadi rapat ✔️Yang kulit kusam jadi glowing ✔️Yang kuat makan jadi terkawal .  Yang penting! Ada KKM, Selamat, Berkualiti & Berkesan👍🏻 Inshaa Allah .  Tak dapat nak beli sekali gus? . 👉🏻 Boleh join Kutu Pink Lady guys.. Nak cantik utk diri sendiri & pasangan kan? So, kena lah usaha sikit😉😘 #albumpinklady  MALU APA BOSSKU...??? ⤵️ tekan link utk join 😘 www.wasap.my/60164745488/PLoriHq . #kuantan #shahalam #kemaman #kotabharu #jb #melaka #ipoh #penang #langkawi #kohsamui #temerloh #maluapebosku #dramasangat #leftenanzana  #lepak #mengeteh #cameroonhighland #lunch #mondayblues #pinklady #dinner #hariraya #puasa #cantiksebelumraya
👉🏻 Susah nk cari produk yang boleh cover semua masalah perempuan kita..?? . 👉🏻 Duit JIMAT dengan 1 produk ni jee.. .  Semua kita akn dapat ⤵️ . ✔️Yang kurus jadi chubby ✔️Yang gemuk jadi slim ✔️Yang kendur jadi montok ✔️Yang leper jadi melentik ✔️Yang longgar jadi rapat ✔️Yang kulit kusam jadi glowing ✔️Yang kuat makan jadi terkawal .  Yang penting! Ada KKM, Selamat, Berkualiti & Berkesan👍🏻 Inshaa Allah .  Tak dapat nak beli sekali gus? . 👉🏻 Boleh join Kutu Pink Lady guys.. Nak cantik utk diri sendiri & pasangan kan? So, kena lah usaha sikit😉😘 #albumpinklady  MALU APA BOSSKU...??? ⤵️ tekan link utk join 😘 www.wasap.my/60164745488/PLoriHq . #kuantan #shahalam #kemaman #kotabharu #jb #melaka #ipoh #penang #langkawi #kohsamui #temerloh #maluapebosku #dramasangat #leftenanzana  #lepak #mengeteh #cameroonhighland #lunch #mondayblues #pinklady #dinner #hariraya #puasa #cantiksebelumraya
Mudah sangat nak miliki body yang lentik padu aset yang montok ❤️ Hanya perlu consume 2kapsul sehari sahaja dengan konsisten inshaAllah kesan pun boekkkk 🍑tgk sini #albumpinklady - MANFAAT PINKLADYBODYPERFECTION 💛 👉🏻 Menambah keaslian aset wanite 👉🏻 Payudara / punggung menjadi montok padat dan berisi terbentuk 👉🏻 Menegang dan menganjalkan aset terutama payudara 👉🏻 Mengembalikan warna kulit payudara dan menjadi gebu 👉🏻 Menjadikan nipple cerah & pinkish 👉🏻 Menghaluskan kulit dan memutihkan kulit 1 badan 👉🏻 Merawat masalah dalaman seperti sengugut teruk. Keputihan. Miss v berbau & period tidak teratur 👉🏻 Melebatkan rambut dan mengurangkan masalah keguguran rambut - Jum hargai diri korang dengan menjaga luaran & dalaman dengan sihat 💗 Cantik dan sihat bersamaa Pinklady Body Perfection ‼️ - PM / whatsapp sekarang untuk dapatkan harga special bersama FREE GIFT YANG SANGAT EXCLUSIVE 🌹 💌 www.wasap.my/60164745488  #pinklady #pinkladybodyperfection  #pinkladyviral #pinkladymalaysia #pinkladyhq #pinkladyoriginal #pinkladykkm #pinkladyfreepostage #pinkladylentik #goyang #payudarabesar #dropshipwanted #kuantan #shahalam #kemaman #kotabharu #jb #melaka #ipoh #penang #langkawi #cantiksebelumraya
👉🏻 Susah nk cari produk yang boleh cover semua masalah perempuan kita..?? . 👉🏻 Duit JIMAT dengan 1 produk ni jee.. .  Semua kita akn dapat ⤵️ . ✔️Yang kurus jadi chubby ✔️Yang gemuk jadi slim ✔️Yang kendur jadi montok ✔️Yang leper jadi melentik ✔️Yang longgar jadi rapat ✔️Yang kulit kusam jadi glowing ✔️Yang kuat makan jadi terkawal .  Yang penting! Ada KKM, Selamat, Berkualiti & Berkesan👍🏻 Inshaa Allah .  Tak dapat nak beli sekali gus? . 👉🏻 Boleh join Kutu Pink Lady guys.. Nak cantik utk diri sendiri & pasangan kan? So, kena lah usaha sikit😉😘 #albumpinklady  MALU APA BOSSKU...??? ⤵️ tekan link utk join 😘 www.wasap.my/60164745488/PLoriHq . #kuantan #shahalam #kemaman #kotabharu #jb #melaka #ipoh #penang #langkawi #kohsamui #temerloh #maluapebosku #dramasangat #leftenanzana  #lepak #mengeteh #cameroonhighland #lunch #mondayblues #pinklady #dinner #hariraya #puasa #cantiksebelumraya
ISTERI SYUKRI PUN JATUH CINTA? . Jom saksikan hasil isteri syukri yahya bila dah apply facial cleanser dgn facial serum.. #meeracle . Eh korang bila lagi? 😘 . Jom whats app zee sekarang atau click link di bio 💋 📲+6012 986 9848 (zee) 📲+6012 986 9848 (zee) 📲+6012 986 9848 (zee)  #meeracle #allnewmeeracle #formulagemstone #menjadidenganmeeracle #meeracleempoweringyou #meeracleadvanceformula #selfloveisfirstlove #productjeragat  #skincaremalaysia  #meeracleshahalam #meeraclesubang #meeracleputraheight #meeracleoriginal #productluluskkm #makeuptutorial #producthilangjeragat #meeracleserum #meeraclecleanser #pencucimukameeracle #dropshipwanted #hilangjeragat #hilangjerawat #pencucimuka #shahalam #productshahalam #facialshahalam
Our best seller collections  code BERRY yang sangat lembut selesa. so check it out guys . BYNFU LENS ✨ . 🎀Dia : 16.5mm (eff 17mm) . 🎀Dia : 14.5mm (eff 15mm) . 🎀B.C : 8.6mm . 🎀Lot : IDO626-2A . soft lens contact lens (38% water) (63% polymacon) . Duration lens : 3 month . Power - RM 55 Non power - RM 45 . 🎁FREE Case comes with lens kit🎁 . Postage : 📮RM 8 (SM) 📮RM 12 (SS) . 🚗 COD AVAILABLE ‼️ Area Bukit Jelutong & Shah Alam . MUA pun dah pakai lens ni tau, anda bila lagi ? 😘 . FB page : BYNFU Lens  Instagram : @bynfu . VISIT MY IG !!! @bynfu @bynfu @bynfu @bynfu !!! . Cepat cepat whatsapp http://www.wasap.my/0172299565/bynfu or DM untuk dapatkan #bynfu lens 💕 . Jom cantikkan mata dengan #bynfu lens 💋 . Have a nice day all ! 🌸  #bynfu #bynfulen #contactlens #contactlense #contactlenmurah #contactlencantik #contactlenshahalam #contactlenshighquality #contactlens #contactlenslover #contactlenses #softlensoriginal #softcontactlens #bazarpakni #bazar #bazarinsta #bazarartis #bazarkl #bazarraya #bazarwanita #bazaronline #bazarshahalam #bazarshahalamonline #shahalam #bukitjelutong #shahalamresident #kl #bazarshahalam
Walau dimana dikai berada akan kugagahi untuk membersihkan dikau wahai kompressor.  Diantara kerja-kerja yang dilakukan oleh Team Aramada untuk para pelanggan kami.  Utk Respon segera berkaitan harga, detail produk Aircond dan servis *Whatsapp kami* +60 16-740 1387  http://servisaircondsa.wasap.my  https://www.instagram.com/draramada www.aramadaedgethard.com  #aircond #airconditioning #penghawadingin #servis #service #shahalam #setiaalam #repair #murah #terbaik #office #kedai
Persedian untuk 5 coachees yang so far dah book slot untuk Cabaran Kurus Online Season 24 Intake Mac yg akan bermula tak lame je lg. Anyone ade yg nak kurus dan cantik pakai kebaya time raya nanti? 🙋‍♀️ . #cabarankurusonline  Coach Faiz 📱0105433234 . #onlinecoach #herbalifemalaysia #lowcarbdiet #senamankurus #herbalifeseremban #kecilkanpeha #shawlmurah #weightlosschallengeonline #tipskurus #coachherbalifemalaysia #jomkurus #tipsdiet #naelofarhijab #fatburner #trendterkini #jubahmoden #sayanakkurus #shahalam #turunberatbadan #breastfeedingmom  #kempiskanperut #kurussihat #fitmama #tv9 #turunberatbadan #tudungbawal #jk1m
20/4/2019 // @tingkat.dua  @sabdha_series  Dapatkan tiket anda sekarang dan percuma stiker pack daripada @gerakanstiker  Tiket sila hubungi:  @hangl3bat  #malaysia #gig #sabdha #subangjaya #selangor #shahalam #damnsara #aradamansara #sticker #stickerpack #artismalaysia #artis #malaysiaindie #arts #artscene #muzik #muzikmalaysia #stickermalaysia #aladdin
📢 TAHUKAH ANDA  KUEH INI DIKENALI DENGAN NAMA KUIH KASUI / KASWI. NAMA LAIN BAGI KUEH INI ADALAH KUIH LOMPANG. KUIH INI DIHIDANGKAN DENGAN KELAPA PARUT DI ATAS DAN DI JADIKAN SEBAGAI MINUM PETANG. .  #exhibition #culturalheritage #culturalexhibition #traditionalfood #foodfestival #event #uitm #uitmdihatiku #shahalam #klang #bazaarpaknil
Flowercake for hantaran. Large.  RM180-220 . #chocolatefudgecake #swissmeringuebuttercream #glossybuttercream #flowercake #kekhantaran
Approaching Kai Tak Airport. Its quite challenging and fun. Book your session today call +60374999531 or visit our website at www.simflightkl.com.my for your session . #a320 #flightsimulator #airbus #flighttraining #cabincrew #cockpit #privatejet  #gulfstream #airport #airplane #a380 #takeoff #landing #aviation #aviationlovers #malaysiaairlines #malaysianairport #boeing #aviation #airasia #tourismmalaysia #tourist #malaysia #kltower #klcc #subangairport #subang #shahalam #captain #copilot
😍 KURTA IBRAHIM 😘  ORDER 📝 : SEKARANG  PENGHANTARAN POS 📦 : AFTER FULL PAYMENT Hantar Detail anda Terus Order,Tunggu kami respon cara pembayaran 1.Name: 2.Full Address: 3.Contact No: 4.Order: . . : First paid, first serve . . 📬Jom order WhatsApp 📲 +6 011 23285524  WhatsApp 📲 +6 011 23285524 WhatsApp 📲 +6 011 23285524  _ ❤ #jubahmurah #bajurayabudak #kurungmodern #bajutunang #terapiinstagram #lovelyemeralds_shop #kurtalelaki #ajimaura #bajukurung #raya2019 #dulanggirls  #bajumelayulelaki #tudungbawal #minikurung #aurainsta  #bajukurung #melaka #miri #putrajaya #bangi #shahalam #kendurikahwin #bajuraya2019 #m.karya #kualalumpur #like4like  #bajukebaya #putrajaya #melaka #ctdk #kualaterengganu #mirafilzah #ajimaura #les_kurta
Assalamualaikum everybody ☺️ Ive been in hiatus for a while (this account) but Alhmdulillah am still baking cakes ‘behind the scene’..thank you for your trust..it’s something that i can never appreciate enough 🥰 i’ll be posting throwbacks slowly ya. . Flowercake for hantaran. Large.  RM180-220 . #chocolatefudgecake #swissmeringuebuttercream #glossybuttercream #flowercake #kekhantaran
Perempuan aje ke nak kurus  siapa cakap? Lelaki pun nak segak2 semua kan. Semua nak perut kempis, sado, menawan d mata isteri ya jgn perempuan lain pula.  Lihat transformasi lelaki2 ganteng cukup memuaskan hati.  Takkanlah selamanya nak pakai baju plussize kan? 🌙PROJEK KURUS SEBELUM PUASA 🌙 DAFTAR SEKARANG 😘 |Program Turun Berat Badan MUDAH & BERKESAN| -Turun Berat 3-7 Kg -Group Coaching Wanita Sahaja -MealPlan Mudah untuk Kurus -Coaching Group yang Supportive -Kelas Kurus Online -Food Diary Checking, Homework -Reward ! 📕 PERCUMA E-BOOK RESEPI SIHAT📕 -100% ONLINE & EFFEKTIF ‼️ Daftar Sekarang 🌸 Herbalife Coach : Program Kurus 30 Hari / Nutrisi Sihat 📲 Coach Ann 0197110882  #teamsurikurus #programkurus30hari #coachkurusonline #herbalifemalaysia #herbalifeselangor #weightmanagement #onlineweightlosscoaching #shahalam #cikgusekolah #herbalifecoachmalaysia
flexin.shoes
Ok disebabkan banyak permintaan, sis nak print tshirt ni. Sesiapa nak amik order bg pihak dialisis centre anda dialu alukan. TQ korang.  #repost Nak tanye ada tak nak beli? Kalau ada, sis nak print lah. Ada short and long sleeve. Bole pakai pergi #dialysis, pergi pasar, pergi jogging, pergi terawih dan mcm2 lah. Juga bole hadiah kan pada nurse2 kesayangan anda ke, pada mereka yg dah daftar sebagai penderma atau sesiapa saja. Dengan rm1 pembelian anda akan diderma kan kepada yg memerlukan. Sambil beli sambil bersedekah.  #kidneyfailure #chronicillness  #kidney #kidneyfailurepatient  #malaysia #tshirtdesign #shahalam #kualalumpur
. 🔥ZERO KOS MARKETING ! . . 💰Buat partime je income rm500-rm2000 sebulan ? 💰Dapat bantu ringankan beban suami 💰Boleh simpan untuk tabung anak2 💰Dapat beli barang dapur 💰Dapat bayar hutang PTPTN/MARA .  Anda perlu install TELEGRAM sahaja . Kami dah sedia semua bahan: . 💡VIDEO 💡GAMBAR 💡TESTIMONI 💡CAPTION . Anda perlu promote sahaja . Semudah ABC anda dapat income ribu riban 💴💵💶 Seramai 50 org diperlukan !! . . 👉🏻Produk dikenali ramai 👉🏻Senang dijual 👉🏻Coaching melalui group whatsapp  Berminat? tekan je link ni 👆👆👆 www.whatsaap.my/601162527491 . meh singgah IG Kak Oya @anggunshoraya @sbleadermillionare . Agentmostwanted under BeFabulousForever Team😍 . #agentwanted #nakbuatduit #extraincome #mompreneuer #eusahawan #buatduitmudah #teamazizan #agentneeded #agentdiperlukan #agentmalaysiadiperlukan #agentmalaysiawanted #agentmalaysianeeded #sexyboobsagent #supermom #mompreneur #surirumah #onlinebusiness #agentwanted #housewife  #shahalam  #agentbrunei  #agentroyalbrunei #agentsingaporewanted  #agentindonesiawanted #agentpalingmahal #usahawansukses #demikeluarga #kejarimpian #teamazizan #spontanazizan #drazizanosman
Last month die minum kopi je... Lps tu repeat order lg skli... Bru semggu ni die consume kopi + jj... Alhamdulillah berjaya loss kg... 🔥  #jamujawa #kopigelekjawa #shahalam
SWIPE LEFT.. Semalam petang walid off.. Lama xjln2 coz bonda xsihat.. Smlm pon bonda demam jugak.. tpi walid ajk jln jugak tgk mall baruu.. wefie sekali dgn GAAAJAAAHHH.. bak kata naufal.. 🐘🐘🐘😆😆 #jalanjalan #mallbaru #hariketiga #centralicity #shahalam #walidbondanaufal @naufalnuwair @tunseriubi
Our Customer testimoni Mai lah Usha ig kami @madeforbeautys  Banyak yang lawa² ni  Ada yang berkenan??? .  Whatsapp 0182284188 Atau tekan link order kat bio diatas  #sayajual #putrajaya #selangor #johor #sabah #kedah #shahalam #melaka #kualalumpur #kelantan #villagepeople #sarawak #singapore #brunei #miri #limbang  #bazaarpaknil
Craving for a chicken chop? Taste our chicken chop with home made black pepper sauce. This full tank chicken chop can make you full all day! We are open from 1 PM - 11 PM 🍔 . ✅ chickenchop . ✅ patty ( chicken / beef ) ✅ baked bean ✅ fries ✅ coleslaw ✅ 2 sausage ✅ egg . 💵 RM 16.00 . • • • • •  #eightmilesshahalam #cheapfood #westernfood #shahalam #selangor #makanmurah #foodie #foodporn #foodphotography #birthday #birthdaycelebration #foodporn
💐Congratulations YB Syed, KBS & MBSA on successful completion of FitMalaysia Selangor 👏 Community Fitness Carnival🏃🏿‍♂️🚴💨💙 FIT Malaysia (SELANGOR)  Date | 24 March 2019 Venue | Dataran Shah Alam ✅ 7,000 Riders & Runners ✅ Rode with Sports Minister Syed ✅ Bib, Medal & Snack free 💜💚💙 MORE To Like, Share & FOLLOW... 🚴🏻‍♂️Gus Rider https://www.facebook.com/gusridermalaysia/ 🏃🏿‍♂️Happy Runner https://www.facebook.com/gusghanisupercoach/ 📺YouTube Gus Ghani https://www.youtube.com #fitmalaysia #gusrider #edisiselangor #funride #cycling #shahalam #elliptigo #kbs #sports #running #happyrunner
Sape sape yg berminat mendapat kan sticker tersebut. Boleh contact 0196712150-Meon di std Shah Alam hari ini!!!! #malaysiavschina  #afcqualifiers  #shahalam  #tjsgear  #terrace  #ultras
💐Congratulations YB Syed, KBS & MBSA on successful completion of FitMalaysia Selangor 👏 Community Fitness Carnival🏃🏿‍♂️🚴💨💙 FIT Malaysia (SELANGOR)  Date | 24 March 2019 Venue | Dataran Shah Alam ✅ 7,000 Riders & Runners ✅ Rode with Sports Minister Syed ✅ Bib, Medal & Snack free 💜💚💙 MORE To Like, Share & FOLLOW... 🚴🏻‍♂️Gus Rider https://www.facebook.com/gusridermalaysia/ 🏃🏿‍♂️Happy Runner https://www.facebook.com/gusghanisupercoach/ 📺YouTube Gus Ghani https://www.youtube.com #fitmalaysia #gusrider #edisiselangor #funride #cycling #shahalam #elliptigo #kbs #sports #running #happyrunner
Hye uolls 😘 peminat2 Perfumes.. Wahhh..👏👏 tengok si kecik manis pun suka Gojes Perfumes.. . . Tak kira peringkat umur semua suka bau Gojes Perfumes nie..”wanginya kata mereka” 😘 Alhamdullillah . . Jom lah whasup sis laju2 ⤵⤵ 📲 www.wasap.my/60133456672Gojes 📲 www.wasap.my/60133456672/Gojes 📲 www.wasap.my/60133456672/Gojes  #gojesperfumes #murah #borong  #onlineproduct  #wangi #tahanlama  #perfumes #product #repost  #stokisdanagentdiperlukan  #shahalam #subangperdana #subangbestari #stokis #agent #sayajual #borong #bazaaronline #onlineshopping #onlineshopping
💞Stoking berpantang untuk para ibu💞 . Istimewa stokin ini: 💖getah nya tidak terlalu ketat seperti stoking bola 💖 Selesa untuk di pakai 💖 Berbulu lembut . Terdapat pelbagai warna ❤️ . 💞Women's Day Promotion 💞 Price For stoking pantang tebal RM12.90 to RM10 ONLY . Price for stokin pantang RM10 to RM5 ONLY 💕 . . Where to buy? ✨✨ . . Belian secara walk in : MOM'S HOUSE BABY SHOP @momshouse.sungaibuloh Alamat : F-1-44, Jalan SP 11/3, Seri Pristana, 47000 Sungai Buloh, Selangor. (SEBELAH KEDAI MAKAN WEST MY PLATE) . . Waktu Operasi : 10am - 9pm . . Whatsapp 018-3568681 (Kak Rina). Postage ke Seluruh Malaysia . . #kedaibarangbaby #barangbabymurah #kedaibabysungaibuloh #sungaibuloh #kedaibarangbaby #barangbabymurah #kedaibabysungaibuloh #sungaibuloh #puncakalam #rawang #shahalam #tilambaby #nursingbramurah #setberpantang #setbersalin #bajubaby #setpantang #bedungbaby #susuibumeriah #newbornbaby #maternitypillow #makmakmenyusu #minyakkelapadara #bengkungmoden #tambahsusu #tilamkekabu #settilambaby #keperluanbaby #bantalibu #saujanautama #kedaibaby #kedaibayionline
💐Congratulations YB Syed, KBS & MBSA on successful completion of FitMalaysia Selangor 👏 Community Fitness Carnival🏃🏿‍♂️🚴💨💙 FIT Malaysia (SELANGOR)  Date | 24 March 2019 Venue | Dataran Shah Alam ✅ 7,000 Riders & Runners ✅ Rode with Sports Minister Syed ✅ Bib, Medal & Snack free 💜💚💙 MORE To Like, Share & FOLLOW... 🚴🏻‍♂️Gus Rider https://www.facebook.com/gusridermalaysia/ 🏃🏿‍♂️Happy Runner https://www.facebook.com/gusghanisupercoach/ 📺YouTube Gus Ghani https://www.youtube.com #fitmalaysia #gusrider #edisiselangor #funride #cycling #shahalam #elliptigo #kbs #sports #running #happyrunner
💞Stoking berpantang untuk para ibu💞 . Istimewa stokin ini: 💖getah nya tidak terlalu ketat seperti stoking bola 💖 Selesa untuk di pakai 💖 Berbulu lembut . Terdapat pelbagai warna ❤️ . 💞Women's Day Promotion 💞 Price For stoking pantang tebal RM12.90 to RM10 ONLY . Price for stokin pantang RM10 to RM5 ONLY 💕 . . Where to buy? ✨✨ . . Belian secara walk in : MOM'S HOUSE BABY SHOP @momshouse.sungaibuloh Alamat : F-1-44, Jalan SP 11/3, Seri Pristana, 47000 Sungai Buloh, Selangor. (SEBELAH KEDAI MAKAN WEST MY PLATE) . . Waktu Operasi : 10am - 9pm . . Whatsapp 018-3568681 (Kak Rina). Postage ke Seluruh Malaysia . . #kedaibarangbaby #barangbabymurah #kedaibabysungaibuloh #sungaibuloh #kedaibarangbaby #barangbabymurah #kedaibabysungaibuloh #sungaibuloh #puncakalam #rawang #shahalam #tilambaby #nursingbramurah #setberpantang #setbersalin #bajubaby #setpantang #bedungbaby #susuibumeriah #newbornbaby #maternitypillow #makmakmenyusu #minyakkelapadara #bengkungmoden #tambahsusu #tilamkekabu #settilambaby #keperluanbaby #bantalibu #saujanautama #kedaibaby #kedaibayionline
🎉CLEARANCE SALE🎉 SHAWL COTTON JERSEY aka SHAWL MALAS. saiz :- 1.8m x 0.8m jahitan :- Overlock . 🎉🎉HARGA PROMOSI🎉🎉 1-3PCS = RM12/PCS 4-9PCS=RM11/PCS 10&KEATAS = RM10/PCS . 🚛postage🚛 1-4helai + RM8(SM) RM12.50(SS) 5helai -13helai + RM11(sm) RM17.50(ss) . UNTUK ORDER BOLEH WHATSAPP:- +60193441375 . #faiziyraempire #shahalam #seriiskandar#shawlkeknis #shawlchiffon #shawlcotton #shawlcottonjersey #shawllycra #shawljerseyrm10#cottonjersey #shawljersey #brunei #singapore #universitipendidikansultanidris #uum #selangor #kualalumpur #uitm #politekniksultanazlanshah  #tanjungmalim #batangkali #codupsi #shawlmalas #upsi #upm #shawlcottonjersey #shawlsyatilla #cottonshawl
MINUMAN MANIS BERGAS DAN KANSER  Minum minuman yang manis bergas, walaupun dalam kadar yang sederhana, boleh meransangkan kanser usus besar (colon cancer). Sungguh pun ia adalah kajian yang dilakukan terhadap tikus dalam makmal, dan saintis tidak pasti adakah ia akan memberikan kesan yang sama terhadap manusia, para saintis yang membuat kajian tersebut percaya meminum air manis bergas telah menyebabkan peningkatan kes-kes kanser kolon di kalangan orang dewasa muda.  Mungkin inilah punca yang nyata bagaimana gula, selain dari menyebabkan kegemukan, boleh menyebabkan kanser, terutama bagi mereka berisiko tinggi untuk mendapat kanser usus (atas faktor genetik atau keturunan). Minuman manis bergas mendapat sambutan hangat di awal 80an apabila minuman yang mengandungi gula fruktosa yang tinggi ini dijual murah di pasaran. Semenjak itu terdapat peningkatan yang ketara dalam kes kegemukan, dan kanser.  Kegemukan menyebabkan keradangan dan akhirnya meningkatkan pertumbuhan tumour dan kanser.  Kanser kolon sepatutnya biasa di kalangan wargatua yang berusia 60 tahun ke atas tetapi menunjukkan peningkatan di kalangan mereka yang berusia bawah 50an.  Risiko yang lebih tinggi bagi mereka yang tidak mempunyai sejenis gene dikenali sebagai APC, dan mengambil sekurang-kurangnya satu tin minuman manis bergas.  Dalam kajian itu, apabila gula fruktosa dipecahkan oleh enzim Keto Hepatic fructokinase (KHK), akhirnya digunakan sbg tenaga. Tanpa enzim ini peningkatan gula fruktosa akan digunakan untuk menggalakkan pertumbuhan sel-sel kanser.  Bagi mereka yang tiada enzim KHK dan APC, mereka mempunyai risiko yang tinggi untuk mendapat kanser, khususnya kanser usus besar.  Namun kita sendiri tidak menyedari sama ada kita mempunyai enzim KHK dan APC, atau tidak.  Jadi kurangkan pengambilan minuman yang manis dan bergas, dan banyakkan minum air kosong.  Saya mengamalkan minyak zaitun OLIVIE setiap pagi dan malam satu sudu. Alhamdulillah saya rasa lebih bertenaga dan lebih sihat. - Dr.
#rossy warna lembut sangat  Bagi #pinklover u should have one 😘  Pink menampilkan sisi lembut seseorang.  Agree? 😍  Always love soft pink shades 😊🌹 #julietluxe #tudungeksklusif #tudungbawal #purdahgirl #purdahlover #hijabista #shahalam
Kita reveal colour yg wajib ada dalam wardrobe dlu okey ? 😘 . . #backtobasicbawal best material so far sbb kain ni x panas and x bengangkan telinga korang ! So yes jangan lepaskan peluang combo sale 28.3 ni taw 💕 . . #backtobasicbawal #kotabharu #kelantan #kualalumpur #shahalam #selangor #bangi #serawak #sabah #brunei #singapore #johor #jakarta
. 🔥ZERO KOS MARKETING ! . . 💰Buat partime je income rm500-rm2000 sebulan ? 💰Dapat bantu ringankan beban suami 💰Boleh simpan untuk tabung anak2 💰Dapat beli barang dapur 💰Dapat bayar hutang PTPTN/MARA .  Anda perlu install TELEGRAM sahaja . Kami dah sedia semua bahan: . 💡VIDEO 💡GAMBAR 💡TESTIMONI 💡CAPTION . Anda perlu promote sahaja . Semudah ABC anda dapat income ribu riban 💴💵💶 Seramai 50 org diperlukan !! . . 👉🏻Produk dikenali ramai 👉🏻Senang dijual 👉🏻Coaching melalui group whatsapp  Berminat? tekan je link ni 👆👆👆 www.whatsaap.my/601162527491 . meh singgah IG Kak Oya @anggunshoraya @sbleadermillionare . Agentmostwanted under BeFabulousForever Team😍 . #agentwanted #nakbuatduit #extraincome #mompreneuer #eusahawan #buatduitmudah #teamazizan #agentneeded #agentdiperlukan #agentmalaysiadiperlukan #agentmalaysiawanted #agentmalaysianeeded #sexyboobsagent #supermom #mompreneur #surirumah #onlinebusiness #agentwanted #housewife  #shahalam  #agentbrunei  #agentroyalbrunei #agentsingaporewanted  #agentindonesiawanted #agentpalingmahal #usahawansukses #demikeluarga #kejarimpian #teamazizan #spontanazizan #drazizanosman

Loading