Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#sft

Posts tagged as #sft on Instagram

76.656 Posts

MATCH MOMENT 🐂 La concentrazione di @armandoizzoreal che blocca ogni attacco rossonero! Siete d'accordo?  ____________________________________ #sft #milantorino #milantoro #seriea
In preparazione al derby #torojuve #juvemerda #forzatoro #toro #torino #fvcg #sft
"Se potessi essere presente negli spogliatoi direi una sola cosa alla squadra. Cioè che in questi novanta minuti nessuno deve essere più forte di noi. Anche nel mio Toro spesso sulla carta non eravamo i favoriti, ma noi quando scendevamo in campo non avevamo paura di nessuno. Torino è la città del Toro e non della Juve, dare il massimo in questa partita per provare a vincerla è l'unica cosa da fare per onorare al meglio il popolo granata, che è da sempre il valore aggiunto della nostra squadra"  Paolino Pulici  #pulici #derbydellamole #torinofootballclub #mondotoro #sft #fvcg
Best tak best nya teh ni.. Nak makan pun x lalu... Credit to grup member cik Sheila & customer nya.. ♥️♥️♥️ Al-kisah... Sama ler dgn cik yusz juga.. Selalu makan roti boleh abis 4 keping.. Hari ni 2 keping je larat..😄 😆 😆  Jom lah kekawan.. Kita tukar teh biasa ke #tehstoberi ni dengan rasa strawberry yang fresh dan pastinya anak2 pun suka.kita cegah obesity  anak anak dari awal.. Anak cik yusz pun suka teh ni.. Nak ke Nak ?  #projekkurusraya2019😘 #cikyuszgunacikyuszjual  #sftteamzaty #symafittea #symafitteajomkurus #sft  #richclub69
Jom tukar teh biasa ke #tehstoberi ni dengan rasa strawberry yang fresh dan pastinya anak2 pun suka.  Nak ke Nak ?  #cikyuszgunacikyuszjual  #sftteamzaty #symafittea #symafitteajomkurus #sft  #richclub69
SYMA FIT TEA - MINUMAN UNTUK KELUARGA SIHAT... Yang kata minum tea tak de manfaat, awak  wajib tukar kepada #symafittea  Tiada gula tambahan hanya ada pemanis STEVIA sahaja...sangat bagus utk mereka yg nak 'cut sugar' .  Ada masalah suami kuat merokok wajib cuba.. Ada masalah anak kuat manisan wajib cuba.. Ada masalah berat badan wajib minum.. Ada masalah sembelit wajib minum.. Ada masaah diabetes wajib cuba.. Ada masalah jantung wajib cuba.. Ada masalah kolestrol wajib cuba.. Senang cerita 1 family wajib cuba  sebab #symafittea sangat bagussss.. #sft Ni bukan teh biasa2 cap bah ke cap lentok tau tapi teh untuk kesihatan pilihan keluarga sihat.  Awak sayangkan keluarga awak. Awak pentingkan kesihatan keluarga awak.  Jom tukar teh biasa ke #tehstoberi ni dengan rasa strawberry yang fresh dan pastinya anak2 pun suka.  Nak ke Nak ?  #cikyuszgunacikyuszjual  #sftteamzaty #symafittea #symafitteajomkurus #sft  #richclub69
Done makan tengahari😋. Tadi sebelum makan saje cuba minum teh #sft dulu. Selalu minum waktu malam sebelum tidur. Tapi harini saje tukar waktu. Perut bukan main lapar tadi, maklumla pagi tadi pukul 7 dah breakfast. Tapi tetiba tak boleh nak makan banyak sebab #sft ni membantu untuk potong selera makan (dengan syarat minum sebelum makan). Haaa..berita baik untuk yang nak kurus kan😉  #nantinakrepeatmakanayamkicap
It has been an absolute honor to work on Rats so far this season!!! #sft
İyi haftalar🐂 #grandetorino #forzatoro #toro #sft #sempreforzatoro #rakipbul #football
TA CHEGANDO O GRANDE DIA QUE SÃO PAULO VAI TREMER PELA PRIMEIRA VEZ EM TERRA PAULISTAS O ATLETA PULO ZÉ DOIDO MACHADO E CONTO COM TODA ENERGIA POSITIVA DE VOÇES VAMOS COM TUDO  OSSSSS  #sft8 Essa luta vai ser uma doideira! Gardenal enfrenta Zé Doido no Card Preliminar! Quem leva essa? 🤔 • O evento será televisionado em Rede Nacionalpela @Band à 1 hora da manhã. Card Amador e Preliminar com transmissão ao vivo no YouTube - SFT Brasil às 21hs • O #sft8 Thiago Monstro vs. Rene Soldado será sábado, 15 de dezembro, com abertura dos portões às 20hs no Ginásio Clube Hebraica - Pinheiros, com ENTRADA FRANCA. • @david_hudson_sft . . . . . #teamnovauniao #sft #mma #muaythai #ufc #jiujitsu #bjj #boxing #karate #judo #mmanews  #ufcbrasil #conormcgregor #wrestling #oss #jiujitsulifestyle #jonjones #ufcnews #criscyborg  #amandanunes #josealdo #mmabrasileiro #mmajunkie #zédoido
Apa itu Syma FitTea ?  Syma FitTea ialah minuman kesihatan yang berasaskan teh hijau , Gymeama Sylvestre dan dilengkapi dengan pemanis dari stevia.  Kandungan Syma FitTea 👇👇👇 ✔ Teh Hijau ✔ Gymeama Sylvestre ✔ Daun Peppermint ✔ Daun Mulberry ✔ Rooibos ✔ Daun Stevia ✔ Moringa  Apa manfaat Syma FitTea ? ✔ Membantu mengawal berat badan ✔ Bersifat anti oksidan ✔ Membantu mencergaskan tubuh untuk melakukan aktiviti harian ✔ Membantu mengawal tekanan darah ✔ Membantu mengawal kadar gula dalam darah - sangat sesuai untuk pesakit diabetes  Tahukah anda, pengambilan SymaFit Tea yang konsisten akan dapat membantu anda untuk lebih sihat dan cergas.  Terus klik link ini untuk kite sembang2 ye 😍 ☎ www.wasap.my60192569703/symafittea  #emmelyn #symafittea #sft #srikandi #tehsekatgula 😍
Calmaaaaaa... Amanhã já é dia de TREINO!!!! Bora treinar com o pessoal da SFT!! ▪Rua Prof. Luiz Cesar, 196 - Água Verde - Curitiba. ▪(41) 3501-1295 ▪(41) 99139-5406 (whats) ▪ www.funcionaltrainer.com.br . . . #treino #treinofuncional #funcional #funcionalcuritiba #fitness #fit #fitnessmotivation #saúde #saudavel#vidasaudável #sft #sft_cwb #respir ação #respirar #inspirar #personal #personaltrainer #personaltrainercuritiba #curitiba #cwb #corrida #corridaderua #esforço #nopainnogain #pensamentopositivo #força #motivação #resultados #progresso
#sft
Jangan Baca Kalau Anda Betul2 Dah sihat bebas dari Obesiti dan penyakit 3 serangkai!  TEH STRAWBERRY 🍓 MINUMAN UNTUK KELUARGA SIHAT  Ina nak cari yang betul2 nak sihat,, nak kurus, nak Cegah penyakit 3 serangkai,nak Rawat diabetis!  Yang kata minum tea tak de manfaat, awak  wajib tukar kepada #symafittea  Awak lah...😅 Awak tengok siapa? Awak yg baca ni wajib tukar ke teh strawberry 🍓 tau ❎Tiada gula tambahan hanya ada pemanis STEVIA sahaja...sangat bagus utk mereka yg nak 'cut sugar' . 👉Ada masalah suami kuat merokok wajib cuba.. 👉Ada masalah anak kuat manisan wajib cuba.. 👉Ada masalah berat badan wajib minum.. 👉Ada masalah sembelit wajib minum.. 👉Ada masalah diabetes wajib cuba.. 👉Ada masalah jantung wajib cuba.. 👉Ada masalah kolestrol wajib cuba.. Senang cerita 1 family wajib cuba  sebab #symafittea sangat bagus!  #sft Ni bukan teh biasa2 cap kapal ke cap lentok ke tau tapi teh untuk kesihatan pilihan keluarga sihat.  Awak sayangkan keluarga awak?  Awak pentingkan kesihatan keluarga awak?  Jom tukar teh biasa ke TEH STRAWBERRY 🍓 ni dengan rasa strawberry yang fresh dan pastinya anak2 pun suka.  Nak ke Nak ?  www.wasap.my/60162796528  #symafittea #tehstrawberry #lazatsedapberkhasiat #cantikkurussihat #minumtehsambilbuatduit #teamcikkucing
アメ車 キャデラック フリートウッドブロアム テール加工完成(o^^o) 詳しくはSFTホームページのブログをご覧下さい。 #キャデラック #キャデラックブロアム #フリートウッド #テール加工 #ヘッドライト加工 #ヘッドライトカスタム #シーケンシャルウインカー #流れるウインカー #sft
#repost @torinofc1906 • • • ‪Felicitaciones a nuestros hermanos del @carpoficial, nuevos campeones de la Copa Libertadores! #sft ‬
Punto importante. Prova di carattere! 👊🏼 #sft ⚽🐂
VÃO DAR TUDO DE SI  CICERO GARDENAL X ZÉ DOIDO  Pelo o título da luta já dá para esperar lutina né?  @cicerocoutinho está de equipe nova de vem de uma fase ruim na carreira vindo de duas derrotas precisa voltar a vencer para se manter nos grandes eventos. @zedoidommaofficial conquistou sua oportunidade de mostrar seu trabalho em um dos melhores eventos das Américas o @sftmma e vai ter que encarar a torcida local para vencer Gardenal.  Quem vai conquistar seu espaço no @sftmma no dia 15 de dezembro ?  #mma #sft #sampamma
🏆 È stato difficile scegliere il migliore in campo oggi, in tanti avete votato per gli altri difensori e Rincon, ma per un paio di voti il premio di Man of the Match lo vince Izzo!  Complimenti @armandoizzoreal  Vero Guerriero🐂❤️ #izzo #mvp #torino #milan #sft #fvcg
Buon Punto Per Noi a San Siro 🤟🏾 Mente, lavoro e perseveranza Focus sulla prossima partita#sft #toro#torino#forzatoro #sempreforzatoro #calcio#football#seriea #adidas #dieumerci #fvcg #familyfirsts
Buon pareggio ma si poteva fare di più, oggi sarebbe servita almeno una vittoria ma va beh, al derby e nelle altre partire però dovrete svegliarvi e sputare sangue #torinofc #torinofclegend #toro #sft #sempreforzatoro #granata #football
Grande organizzazione, grande prestazione, grande punto: forza ragazzi! #sft #fvcg #sempreforzatoro #doit #milantoro #milantorino #incuffia #torinochannel #solo234
Le prime immagini della partita di oggi del @gallobelotti: forza campione, non demordere mai, sono (siamo) sempre con te, al tuo fianco, crediamo nelle tue capacità e non mi deluderai mai ❤️🐔 . . Via @torinofc1906 . . . ‪#andreabelotti #gallobelotti #belotti #seriea #instaserieatim #serieatim #sft #fvcg @TorinoFC1906 ‬#SempreForzaGallo 🐔
#repost @torinofc1906 (@get_repost) ・・・ ‪Felicitaciones a nuestros hermanos del @carpoficial, nuevos campeones de la Copa Libertadores! #sft ‬
MILAN TORO 0-0 Primo tempo dominio, due tre gol mangiati davanti la porta, tra cui uno di @iagofalque14 clamoroso, nella ripresa la squadra di casa inizia ad attaccare un po di più, cutrone all'ultimo ci grazia sbagliando un gol davanti la porta. Prossima settimana: Derby!! Ammaziamoli.  #sft #forzatoro
‪Felicitaciones a nuestros hermanos del @carpoficial, nuevos campeones de la Copa Libertadores! #sft ‬
Grande club atletico river plate @carpoficial #riverplate #fvcg #sft
🔚 Milan Toro termina 0-0  Buona partita del Toro, che sfiora più volte il gol. Il Milan si riprende seriamente negli ultimi venti minuti sfiorando il gol, ma senza centrare la porta. Buon punto e pareggio giusto  #toro #milan #sft #fvcg #torinofc #serieatim
Un buon Torino raccoglie un punto a San Siro 👏  Alcune delle immagini più belle del match tra Milan e Torino 📸  #sft #fvcg #torino #milantorino
Niente, ci è mancato il guizzo per portare a casa 3 punti contro il Milan. Pressavamo bene all’inizio sia del primo, sia del secondo tempo, rimanevamo abbastanza spesso nella metà campo rossonera, però senza sferrare colpi vincenti per far insaccare il pallone in rete. Solo 4, infatti, sono stati i tiri in porta durante tutto il match.  Il Gallo Belotti purtroppo ha sbagliato occasioni in cui di solito fa centro, mentre la fiducia riposta in Zaza, entrato al posto di Iago Falque al 69’ per rimpolpare la fase offensiva, non ha sortito alcun effetto.  È un peccato non aver vinto, ma rimaniamo comunque sesti in solitaria, 3 punti dietro la Lazio e 1 punto davanti a Atalanta, Roma, Sassuolo e Parma.  Forza ragazzi, ora testa al derby in casa di sabato prossimo!!! #lgg #lagranatagranata #milantorino #milantoro #paricoldiavolo #seriea #campionato #parità #sestiinclassifica #toro #granata #calcio #soccer #sport #fvcg #sempreforzatoro #sft 🐂 (Foto da torinofc.it)
Oggi dietro avete alzato un Muro! #braviragazzi @koffidjidji @armandoizzoreal @nkoulou_n  #soccer #fvcg #torinofootballclub #mondotoro #sft #avantitutta
Testa a Sabato. Espulso Mazzarri (secondo me gli permettono di riandare in panchina fin dalla prossima partita) #iltorosiama1906 #sft @torinofc1906
FULL TIME 🐂 Buon punto per i granata a San Siro  _____________________________ #sft #toro #torino #forzatoro #sempreforzatoro #milantoro #milantorino #football #calcio #seriea
MILAN-TORO 0-0:BENE E MALE . Pareggio corretto,un tempo a testa,anche se c’è tanto rammarico per la quantità di occasioni create e non sfruttate sia a causa di Donnarumma,sia a causa di Zapata(partita spettacolare,probabilmente l’ultima buona che farà in campionato)e sia a causa del periodaccio di Belotti,che rimane inspiegabilmente in campo al posto di Iago Falque,forse il migliore dei nostri.Primo tempo eccellente,secondo terribile,esclusi i primi 15 minuti.Mi sento di dire che comunque sono soddisfatto del Toro che ho visto,anche se manca sempre quel qualcosina in più per buttarla dentro.Detto questo,ora testa al derby! ... #sft #fvcg #torinofc #toro #granata #calciomercato #calcio #seriea #soccer #italia #football #calcio
Un Toro grintoso strappa un altro buon punto a San Siro e rimane in piena corsa Europa.  #turin #torino #torinofc #sft #fvcg #sempreforzatoro #iltorosiamonoi #torinosiamonoi #torinogranata #torinoinside #milantorino  #seria #seriatim #milano #sansiro #skyseriea #skysport
#milantorino 0-0 | grande partita del @torinofc1906 #fvcg #cuoretoro #torinofc #sft #seriea
#sft holiday party in New York! Thank you everyone for your continued support!
Tra poco le squadre torneranno in campo dopo lo 0-0 dei primi 45' 🐂💪🏼 _____________________________ #sft #toro #torino #forzatoro #sempreforzatoro #milantoro #milantorino #football #calcio #seriea
Goodnight & sweet dreams everyone.. Thanks to our wonderful volunteer @chaybakhalek, Olivia is snug and warm in her foster.. Team work really does make for dream work, one big SFT family making a change! Of course, that includes all of our supporters around the world too.. Where would we be without you all? Love to you all xxxx • • #goodnight #sweet #dreams #night #love #care #compassion #foster #team #teamwork #dreamwork #world #supporters #family #sft #animalrescue #animalsanctuary #tangier #morocco
Ogni maledetta domenica! #sft #torinofc #torinofc1906
Tää päivä päätty eeppisimmällä mahdollisella tavalla 🔥☺️☺️ Ravisteltiin @stuntfreaksteam porukan kanssa 10kg hiiliä metallirenkaista 30sek aikana ja lopputuloksena saatiin järjettömän upea kipinäpölly 🔥😍 #pommijätkät #pommi #sft #moped @anttikunnari
Ok just in time for new Christmas dog toys , someone chews off these guys limbs!! #ripley #dogtoys  #christmas  #smoothfoxterrier  #sft #playful #ripleysbelieveitornot
I Presidenti @urbano.cairo e Paolo Scaroni ricordano Gigi Radice #sft
Мои дети @leprikon_sf и @evgeniizamazkin_sf начали вести инстаграмм, и обещали выкладывать видео с тренировок) Поддержим их в этом начинании))
#seriea, #milantorino, #acmilan, #forzamilan, #anewmilan, #weareacmilan, vs. #sft, #fvcg, #torinofc, #forzatoro,  Get your best odds -fast at https://oddsjet.com
I convocati per Milan-Torino  #torinofc #torinofclegend #toro #sft #sempreforzatoro #granata
Passo dopo passo sino al cospetto del Diavolo! Forza ragazzi: #doit #milantoro #milantorino #sft #fvcg #sempreforzatoro  #incuffia #torinochannel #solo234
TORINO F.D. 0 VS MONACO 7 Ebbene sì, scritto in caratteri cubitali! Sapete il perché? Ci sono tanti modi di perdere ed accettare la sconfitta. In questa Finale i granata hanno fatto il possibile, nonostante il pesante passivo..siamo orgogliosi di aver dimostrato che il TORINO F.D. e sempre lì.. Noi accettiamo le sconfitte e ripartiamo da queste. Consapevoli di chi siamo. Complimenti agli amici del MONACO. Un ringraziamento ai padroni di casa del Calcio Veneto F.D. per l'ospitalità. Un applauso a tutte le 10 squadre presenti. Bello rivedere tante squadre e amici da tempo.  Ora le ultime due partite in campionato TOP FIVE a Torino, prima della pausa invernale. SEGUITECI SEMPRE #sft
Grande @announcer_locutor_  mandando bem na chamada do @sftmma "8". #mma #sft  #sampamma
🔥 INCOME SEORG SURIRUMAH 🔥  Biz jual teh #sft ni baru jea sebulan di pasaran.. tp dgn modal amat rendah, income nyea lebat..👍 Tak mustahil kn..! Ramai yg x percaya, tp di Msia ni ramai yg bermasalah penyakit2 kronik. Pasaran sgt luas.! Tak perlu takut... permintaan melebihi stockk yg ada skrg ni..😊 Ni Bonus salah sorang dari team kami hasil usaha beliau bulan lepas buat secara berjemaah dengan ilmu yang di sediakan.. Siapa nak bagi kan ! kalau lah setiap bulan boleh dapat income macam ni.. mmg seronok...😊. Lagi2 suri rumah ... melebihi apa yg perlu sebenar nyea.  Semua ni hasil dari tindakan dan usaha yg takk kenal putus asa. Yg penting follow jea gerak kerja yg di ajar.  Tak payah penat² nak pergi ladang teh petik daun 😄, disini semuanya dah disediakan hanya jual teh #sft secara online jah.. Nak merasa income lebat ni, cepat2 pm tepi ya. Cik Lynn beri tau cara nyea ! 🙂  AGENT & STOKIS DI PERLU KN DI SELURUH NEGARA  #syimafittea #lynnrich #hasliyndaumairahbeauty #secretsuccessformula #hasliyndaumairahenterprise  #themillionaireempire
Questa sera imperdibile pre partita #milantorino La squadra di Torino Channel al completo a partire dalle 19.00. Il ricordo di Gigi Radice con i protagonisti di quello scudetto: Claudio Sala e Ciccio Graziani. #torinochannel #solo234 #sky @manolotime @m_ghiro @eugenio_bertone #seriea #football #torinofc1906 #sft #fvcg
Bom dia galera depois daquela corrida eu não podia deixar de tomar aquela água de coco e também não desperdiçar nada,e estava muito bom esse coco obrigado Deus... E no dia 15 o coro vai comer no @sftmma @david_hudson_sft Vamos com tudo 👊🙏👊 #teamnovauniao #sft #obrigadosenhor #luta  #para #sucesso #mma #dinheiro #muaythai #empreendedorismo #ufc #jiujitsu #prosperidade #mentalidade #treino #oportunidade #motiva #faca #conhecimento #desenvolvimentopessoal  #educa #bjj #foco #carreira  #superacao #bhfyp
❝MAHU LEGAKAN SAKIT GOUT ANDA.❞ . Sekiranya anda SERIUS untuk KURANGKAN SAKIT GOUT anda dari sekarang. In syaa allah, cik ayu sudi membantu anda!! . Ini petanda GOUT  sekiranya ada BENGKAK/BONJOL di SENDI. Dan, kalau anda rasa CUCUK di kaki. Itu juga GOUT. . Oleh itu, mohon luangkan 3-5 minit untuk beri PERHATIAN & BACA setiap patah PERKATAAN  di wall meknory . Gout berpunca dr asid urik yg berlebihan dlm badan. Ianya Berpunca dr pengambilan protin yg berlebihan cth(mkanan laut). Dan juga minuman berkabonat.. Fruktos(manisan dr jagung) jadi bahan pemanis dlm minuman berkarbonat. Fruktos akan menghasilkan gula dlm darah dan fruktos yg tercerna akan menghasilkan asid urik.. . Apa hubungannya dgn SFT.. 1.Gymnema menurunkan kadar gula dlm darah 2.Mulberry bantu cegah asid yg berlebihan dlm badan 3.Moringa & Rooibos bersifat anti-radang dpt mengurangkan efek keradangan(sakit)waktu serangan gout 4.moringa kaya dgn potassium yg akan menurunkan kadar urik asid kpd cecair yg akan di buang melalui urin(kencing) . Cik ayu menggalakkan anda yang menderita PENYAKIT GOUT untuk Mengambil sft sebagai minuman harian spt biasa dan se eloknya diamalkan 30minit selepas mkn. . Berminat wasap cik ayu utk penerangan lanjut... .  Www.wasap.my/60146994769/SFT  Www.wasap.my/60146994769/SFT #sft #symafittea #penawargout #teakesihatan
❝MAHU LEGAKAN SAKIT GOUT ANDA.❞ . Sekiranya anda SERIUS untuk KURANGKAN SAKIT GOUT anda dari sekarang. In syaa allah, cik ayu sudi membantu anda!! . Ini petanda GOUT  sekiranya ada BENGKAK/BONJOL di SENDI. Dan, kalau anda rasa CUCUK di kaki. Itu juga GOUT. . Oleh itu, mohon luangkan 3-5 minit untuk beri PERHATIAN & BACA setiap patah PERKATAAN  di wall meknory . Gout berpunca dr asid urik yg berlebihan dlm badan. Ianya Berpunca dr pengambilan protin yg berlebihan cth(mkanan laut). Dan juga minuman berkabonat.. Fruktos(manisan dr jagung) jadi bahan pemanis dlm minuman berkarbonat. Fruktos akan menghasilkan gula dlm darah dan fruktos yg tercerna akan menghasilkan asid urik.. . Apa hubungannya dgn SFT.. 1.Gymnema menurunkan kadar gula dlm darah 2.Mulberry bantu cegah asid yg berlebihan dlm badan 3.Moringa & Rooibos bersifat anti-radang dpt mengurangkan efek keradangan(sakit)waktu serangan gout 4.moringa kaya dgn potassium yg akan menurunkan kadar urik asid kpd cecair yg akan di buang melalui urin(kencing) . Cik ayu menggalakkan anda yang menderita PENYAKIT GOUT untuk Mengambil sft sebagai minuman harian spt biasa dan se eloknya diamalkan 30minit selepas mkn. . Berminat wasap cik ayu utk penerangan lanjut... .  Www.wasap.my/60146994769/SFT  Www.wasap.my/60146994769/SFT #sft #symafittea #penawargout #teakesihatan
❝MAHU LEGAKAN SAKIT GOUT ANDA.❞ . Sekiranya anda SERIUS untuk KURANGKAN SAKIT GOUT anda dari sekarang. In syaa allah, cik ayu sudi membantu anda!! . Ini petanda GOUT  sekiranya ada BENGKAK/BONJOL di SENDI. Dan, kalau anda rasa CUCUK di kaki. Itu juga GOUT. . Oleh itu, mohon luangkan 3-5 minit untuk beri PERHATIAN & BACA setiap patah PERKATAAN  di wall meknory . Gout berpunca dr asid urik yg berlebihan dlm badan. Ianya Berpunca dr pengambilan protin yg berlebihan cth(mkanan laut). Dan juga minuman berkabonat.. Fruktos(manisan dr jagung) jadi bahan pemanis dlm minuman berkarbonat. Fruktos akan menghasilkan gula dlm darah dan fruktos yg tercerna akan menghasilkan asid urik.. . Apa hubungannya dgn SFT.. 1.Gymnema menurunkan kadar gula dlm darah 2.Mulberry bantu cegah asid yg berlebihan dlm badan 3.Moringa & Rooibos bersifat anti-radang dpt mengurangkan efek keradangan(sakit)waktu serangan gout 4.moringa kaya dgn potassium yg akan menurunkan kadar urik asid kpd cecair yg akan di buang melalui urin(kencing) . Cik ayu menggalakkan anda yang menderita PENYAKIT GOUT untuk Mengambil sft sebagai minuman harian spt biasa dan se eloknya diamalkan 30minit selepas mkn. . Berminat wasap cik ayu utk penerangan lanjut... .  Www.wasap.my/60146994769/SFT  Www.wasap.my/60146994769/SFT #sft #symafittea #penawargout #teakesihatan
ヤナコーさん、ディエゴと豊田。 tealの眼鏡の強い子!で覚えてたディエゴ君は関西弁やし大阪で会ってる気がすると思ったら、luvrockに来てくれてた!こんなとこで再会するとは😳✨ 皆んなが氷雨登ってから、プロジェクトへ。 カッコいい!高い!怖い!😂 ディエゴと下で登れない漫才してるうちにコーさん初登。めちゃくちゃかっこよかったー!!見てる方まで心臓ばっくばく💓 登りたいけど、流石に1人でやるのはまだ実力が伴わず怖すぎ🙇‍♂️ そのあと、今日やっと顔と名前が一致したテラさん参戦。植林エリアで見た目以上に悪いラインに打ちのめされて、マッドドッグでピンチに泣いて時間切れ。相変わらずピンチは持てないけど少しずつ脚は上がってきてる気がしなくもない。いつか登れる日はくるのか…? 百間の山もぐるっと回れたし、岩の楽しみを噛み締めた楽しい1日でした✨  #豊田 #sft #superfrictiontime #tshirt #climb #climbing #bouldering #climbinglife #girlswhoclimb #climbinggirls #loveclimbing  #rockclimbing #クライミング #ボルダリング #climber #外岩 #scarpa  #drago
北部地区合宿 in 仙台!  充実した2日間でした\(◡̈)/ 様々なディスカッションを通して 、流れやコツを掴んだり 沢山の役割を経験できたりなど 、多くのことを学びました✨  私たちはなかなか会える距離じゃないので 、実は地区単位でSFTを考えることが少なかったのです .. でも!今回の合宿で強くお互いを意識できたと思います! 沢山話したので 仲良しになりました😆😆『 理想の支部 』実現できるように協力して頑張りましょう!👊🏻  北海道大学のみなさん 、遠くから本当にありがとうございました!! 次は私たちが北海道に行きますね😶❤️   #北部地区合宿 #studyfortwo #sft
❝MAHU LEGAKAN SAKIT GOUT ANDA.❞ . Sekiranya anda SERIUS untuk KURANGKAN SAKIT GOUT anda dari sekarang. In syaa allah, kak ekin sudi membantu anda!! . Ini petanda GOUT  sekiranya ada BENGKAK/BONJOL di SENDI. Dan, kalau anda rasa CUCUK di kaki. Itu juga GOUT. . Oleh itu, mohon luangkan 3-5 minit untuk beri PERHATIAN & BACA setiap patah PERKATAAN  di wall kak ekin . Gout berpunca dr asid urik yg berlebihan dlm badan. Ianya Berpunca dr pengambilan protin yg berlebihan cth(mkanan laut). Dan juga minuman berkabonat.. Fruktos(manisan dr jagung) jadi bahan pemanis dlm minuman berkarbonat. Fruktos akan menghasilkan gula dlm darah dan fruktos yg tercerna akan menghasilkan asid urik.. . Apa hubungannya dgn SFT.. 1.Gymnema menurunkan kadar gula dlm darah 2.Mulberry bantu cegah asid yg berlebihan dlm badan 3.Moringa & Rooibos bersifat anti-radang dpt mengurangkan efek keradangan(sakit)waktu serangan gout 4.moringa kaya dgn potassium yg akan menurunkan kadar urik asid kpd cecair yg akan di buang melalui urin(kencing) . Kak ekin menggalakkan anda yang menderita PENYAKIT GOUT untuk Mengambil sft sebagai minuman harian spt biasa dan se eloknya diamalkan 30minit selepas mkn. . Berminat wasap kak ekin utk penerangan lanjut... . #sft #symafittea #penawargout #teakesihatan #income50kviralkekalceriasokmo
MATCHDAY!  Milan - Torino, sta sera, ore 20.30, San Siro. Forza ragazzi! #sft #torotvnetwork #torolog #milantorino
今日はほぼ一年ぶりの豊田へ愉快な仲間と遊びに。 初のエリアは楽しく、そしてお尻の痛い1日でした☠️ 無事狙ってた初段回収❗️これで初段5本目〜🦍右のケツを捧げたおかげで登れました。 後半はケツをいたわる時間の方が長かった。  そして豊田グレード更新😆 そして年内初段五本達成ー🙏🏻🎶 成果 枯山水 e  敗退 色々ありすぎて記憶から抹消  #リーチの暴力協会  #リーチの暴力 #sft #superfrictiontime #モルヒネ欲しいおじさん #延命治療長い #悉く右ヒール課題に出会い死亡
今日はロックメイト大津店へと行ってきました。 1、2枚目、このパーカーとTシャツはスーパーフリクションタイムの服です😆🎵🎵パパと🤩🤩からのプレゼントです😌💓ありがとう‼️ もっともっと頑張らないと‼️😂 3、4枚目、2級課題❗️1撃です。 5、6枚目、これも2級課題❗️1撃ではいけませんでした。2~4回です。 7枚目、1級❗️結構打ち込んだけど登れませんでした😅1級落とたい~😭でもいつもより2級がいっぱい登れて良かったです🎵 #sft #プレゼント #sftプレゼント #ロックメイト滋賀大津 #ボルダリング #ボルダリング女子 #ボルダリングキッズ
前回完登できなかった赤牛をトライしに恵那に💪 ・ 前回より日中の気温が格段に下がりフリクションは良いものの寒さとの闘いでした🥶 ・ 今シーズン最後の恵那かなと思いながら意地で登ってきました🧗‍♂️ ・ 一緒に行ってくれた @hasshy095 ありがとう😊 ・ #恵那 #笠置山クライミングエリア #外岩 #岐阜 #193の外岩活動記録 #暖かい食べ物は生き返る #食後の #完登#heavyjapan #けつ族 #heavyのヘビーユーザー #sft #superfrictiontime #スポルティバ #lasportiva #ボルダリング #クライミング #クライミングジム #スポーツクライミング  #クライミングデイ #climbinggym #bouldering #climbing #sportclimbing #climbingday #climbing_is_my_passion #climbing_pictures_of_instagram
MATCH DAY 💪🏼🐂 In quanti saranno a Milano a sostenere il #toro? 🕣h. 20.30 🆚 @acmilan 🏟Stadio San Siro  ___________________________________ #sft #milantoro #milantorino #calcio #seriea #football
STA SERA FUORI LE PALLE!  SIAMO SESTI E DOBBIAMO RIMANERCI. NESSUNA PAURA A MILANO #sft #forzatoro
#torinoègranata e se lo dice anche Babbo Natale....🌲♥️🌟🌲 #sft
MATCHDAY⚽️ @acmilan vs @torinofc1906 Ore:20:30 Stadio San Siro🏟 #milantorino 🖥 @skysport  #turin #torino #torinofc #sft #fvcg #sempreforzatoro #iltorosiamonoi #torinosiamonoi #torinogranata #torinoinside #milantorino  #seria #seriatim #milano #sansiro #skyseriea #skysport
❝MAHU LEGAKAN SAKIT GOUT ANDA.❞ . Sekiranya anda SERIUS untuk KURANGKAN SAKIT GOUT anda dari sekarang. In syaa allah, abam sudi membantu anda!! . Ini petanda GOUT  sekiranya ada BENGKAK/BONJOL di SENDI. Dan, kalau anda rasa CUCUK di kaki. Itu juga GOUT. . Oleh itu, mohon luangkan 3-5 minit untuk beri PERHATIAN & BACA setiap patah PERKATAAN  di wall abam. . Gout berpunca dr asid urik yg berlebihan dlm badan. Ianya Berpunca dr pengambilan protin yg berlebihan cth(mkanan laut). Dan juga minuman berkabonat.. Fruktos(manisan dr jagung) jadi bahan pemanis dlm minuman berkarbonat. Fruktos akan menghasilkan gula dlm darah dan fruktos yg tercerna akan menghasilkan asid urik.. . Apa hubungannya dgn SFT.. 1.Gymnema menurunkan kadar gula dlm darah 2.Mulberry bantu cegah asid yg berlebihan dlm badan 3.Moringa & Rooibos bersifat anti-radang dpt mengurangkan efek keradangan(sakit)waktu serangan gout 4.moringa kaya dgn potassium yg akan menurunkan kadar urik asid kpd cecair yg akan di buang melalui urin(kencing) . Abam galakkan anda yang menderita PENYAKIT GOUT untuk mengambil sft sebagai minuman harian spt biasa dan se eloknya diamalkan 30minit selepas mkn. . Berminat wasap abam utk penerangan lanjut... . #sft #symafittea #penawargout #teakesihatan
❝MAHU LEGAKAN SAKIT GOUT ANDA.❞ . Sekiranya anda SERIUS untuk KURANGKAN SAKIT GOUT anda dari sekarang. In syaa allah, meknory sudi membantu anda!! . Ini petanda GOUT  sekiranya ada BENGKAK/BONJOL di SENDI. Dan, kalau anda rasa CUCUK di kaki. Itu juga GOUT. . Oleh itu, mohon luangkan 3-5 minit untuk beri PERHATIAN & BACA setiap patah PERKATAAN  di wall meknory . Gout berpunca dr asid urik yg berlebihan dlm badan. Ianya Berpunca dr pengambilan protin yg berlebihan cth(mkanan laut). Dan juga minuman berkabonat.. Fruktos(manisan dr jagung) jadi bahan pemanis dlm minuman berkarbonat. Fruktos akan menghasilkan gula dlm darah dan fruktos yg tercerna akan menghasilkan asid urik.. . Apa hubungannya dgn SFT.. 1.Gymnema menurunkan kadar gula dlm darah 2.Mulberry bantu cegah asid yg berlebihan dlm badan 3.Moringa & Rooibos bersifat anti-radang dpt mengurangkan efek keradangan(sakit)waktu serangan gout 4.moringa kaya dgn potassium yg akan menurunkan kadar urik asid kpd cecair yg akan di buang melalui urin(kencing) . Meknory menggalakkan anda yang menderita PENYAKIT GOUT untuk Mengambil sft sebagai minuman harian spt biasa dan se eloknya diamalkan 30minit selepas mkn. . Berminat wasap meknory utk penerangan lanjut... . #sft #symafittea #penawargout #teakesihatan
❝MAHU LEGAKAN SAKIT GOUT ANDA.❞ . Sekiranya anda SERIUS untuk KURANGKAN SAKIT GOUT anda dari sekarang. In syaa allah, meknory sudi membantu anda!! . Ini petanda GOUT  sekiranya ada BENGKAK/BONJOL di SENDI. Dan, kalau anda rasa CUCUK di kaki. Itu juga GOUT. . Oleh itu, mohon luangkan 3-5 minit untuk beri PERHATIAN & BACA setiap patah PERKATAAN  di wall meknory . Gout berpunca dr asid urik yg berlebihan dlm badan. Ianya Berpunca dr pengambilan protin yg berlebihan cth(mkanan laut). Dan juga minuman berkabonat.. Fruktos(manisan dr jagung) jadi bahan pemanis dlm minuman berkarbonat. Fruktos akan menghasilkan gula dlm darah dan fruktos yg tercerna akan menghasilkan asid urik.. . Apa hubungannya dgn SFT.. 1.Gymnema menurunkan kadar gula dlm darah 2.Mulberry bantu cegah asid yg berlebihan dlm badan 3.Moringa & Rooibos bersifat anti-radang dpt mengurangkan efek keradangan(sakit)waktu serangan gout 4.moringa kaya dgn potassium yg akan menurunkan kadar urik asid kpd cecair yg akan di buang melalui urin(kencing) . Meknory menggalakkan anda yang menderita PENYAKIT GOUT untuk Mengambil sft sebagai minuman harian spt biasa dan se eloknya diamalkan 30minit selepas mkn. . Berminat wasap meknory utk penerangan lanjut... . #sft #symafittea #penawargout #teakesihatan
❝MAHU LEGAKAN SAKIT GOUT ANDA.❞ . Sekiranya anda SERIUS untuk KURANGKAN SAKIT GOUT anda dari sekarang. In syaa allah, meknory sudi membantu anda!! . Ini petanda GOUT  sekiranya ada BENGKAK/BONJOL di SENDI. Dan, kalau anda rasa CUCUK di kaki. Itu juga GOUT. . Oleh itu, mohon luangkan 3-5 minit untuk beri PERHATIAN & BACA setiap patah PERKATAAN  di wall meknory . Gout berpunca dr asid urik yg berlebihan dlm badan. Ianya Berpunca dr pengambilan protin yg berlebihan cth(mkanan laut). Dan juga minuman berkabonat.. Fruktos(manisan dr jagung) jadi bahan pemanis dlm minuman berkarbonat. Fruktos akan menghasilkan gula dlm darah dan fruktos yg tercerna akan menghasilkan asid urik.. . Apa hubungannya dgn SFT.. 1.Gymnema menurunkan kadar gula dlm darah 2.Mulberry bantu cegah asid yg berlebihan dlm badan 3.Moringa & Rooibos bersifat anti-radang dpt mengurangkan efek keradangan(sakit)waktu serangan gout 4.moringa kaya dgn potassium yg akan menurunkan kadar urik asid kpd cecair yg akan di buang melalui urin(kencing) . Meknory menggalakkan anda yang menderita PENYAKIT GOUT untuk Mengambil sft sebagai minuman harian spt biasa dan se eloknya diamalkan 30minit selepas mkn. . Berminat wasap meknory utk penerangan lanjut... . #sft #symafittea #penawargout #teakesihatan
Orang kata mengandung melantar minum manis bahaya, boleh kena KENCING MANISSSS.... . Alhamdulillah semenjak dah amalkan dan terminum #sft bila minum manis dia akan rasa tawarrr sebab dia dah cut gula yg ada... adududududud hilang langsung rasa manisnya tau😂 . Tue sebab sapa nak diet klau minum #sft sebelum makan dia akan potong selera mkn. . Klau rasa nak sedap time makan jdnya minumlah sft selepas makan. Nanti rugi makanan tak habis.🤭😝 . Sungguh #symafittea sangat sangat membantu sebab dalam SFT ada #gymnema dia memang bantu potong gula, potong rasa. . Jadinya ia sangat membantu utk org yg ada kencing manis..dan yg nak turunkan berat badan. . #sft #symafittea #teakesihatan
Orang kata mengandung melantar minum manis bahaya, boleh kena KENCING MANISSSS.... . Alhamdulillah semenjak dah amalkan dan terminum #sft bila minum manis dia akan rasa tawarrr sebab dia dah cut gula yg ada... adududududud hilang langsung rasa manisnya tau😂 . Tue sebab sapa nak diet klau minum #sft sebelum makan dia akan potong selera mkn. . Klau rasa nak sedap time makan jdnya minumlah sft selepas makan. Nanti rugi makanan tak habis.🤭😝 . Sungguh #symafittea sangat sangat membantu sebab dalam SFT ada #gymnema dia memang bantu potong gula, potong rasa. . Jadinya ia sangat membantu utk org yg ada kencing manis..dan yg nak turunkan berat badan. . #sft #symafittea #teakesihatan
Orang kata mengandung melantar minum manis bahaya, boleh kena KENCING MANISSSS.... . Alhamdulillah semenjak dah amalkan dan terminum #sft bila minum manis dia akan rasa tawarrr sebab dia dah cut gula yg ada... adududududud hilang langsung rasa manisnya tau😂 . Tue sebab sapa nak diet klau minum #sft sebelum makan dia akan potong selera mkn. . Klau rasa nak sedap time makan jdnya minumlah sft selepas makan. Nanti rugi makanan tak habis.🤭😝 . Sungguh #symafittea sangat sangat membantu sebab dalam SFT ada #gymnema dia memang bantu potong gula, potong rasa. . Jadinya ia sangat membantu utk org yg ada kencing manis..dan yg nak turunkan berat badan. . #sft #symafittea #teakesihatan
. Kencing manis? Darah tinggi? Kolesterol tinggi? Berat badan berlebihan?  Semuanya berpunca dari gula berlebihan 🙂  Produk terbaru symafit tea adalah penyelesaian kpd masalah diatas ☝  Teh campuran 7 jenis herba yang berperisa 🍓  Whatsppp jika berminat 0111-2350153  #symafittea #sft #supplementherba #tehstrawberry #tanpakalori #tanpapengawet #tanpagula
Pehh! Jual teh jer pon...tapi boleh dapat income camgini..ok ke ok?  Bonus salah sorang dari team kami hasil usaha beliau bulan lepas buat secara berjemaah dengan ilmu yang di sediakan.. Siapa nak bagi kan kalau setiap bulan boleh dapat income macam ni buat pulak secara part time jer.. Tak payah penat² nak pergi ladang teh petik daun, disini semuanya dah disediakan hanya jual teh #sft secara online jah.. Nak man bantu cepat2 pm tepi ya :) #syimafittea #hottogo #richclub796 #millionaire2019
Зима пришла ⛄❄️🐶 #гаррикфонфонарик #Гарри #фокстерьер #гладкошерстныйфокстерьер #фокс #garrikfonfonarik #foxterrier #foxterrier_official #sft #smoothfoxterriersofinstagram #smoothfoxterrier #dogstagram

Loading