Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#selulit

Posts tagged as #selulit on Instagram

205.787 Posts

alhamdulillah dah berjaya turun..akak hanya bantu dengan bagi cara..selebihnya beegantung kpd usaha anda.. kurus cara mudah..simple..🤗🤗 Anda bila lagi??? Pm akak  019 9332470 019 9332470 019 9332470 019 9332470  #teamlilafazila#langsing#kurussihat#kuruscantik#kurussebelumkawin#kuruskanbadan#kurusdengansihat#kuruslangsing#kuruspantas#kurustanpadiet#nakkurus#jomkurus#kurusselamat#kuruscepat#detoxteamalaysia#detoxmurah#detoxslim#detoxmalaysia#ramping#kurusdalammasaseminggu#kurusmudah#medinadesire#detoxrm40#detoxkempiskanperut#perutbuncit#pehabesar#pinggulbesar#strecthmark#selulit#bazaarpaknil
alhamdulillah dah berjaya turun..akak hanya bantu dengan bagi cara..selebihnya beegantung kpd usaha anda.. kurus cara mudah..simple..🤗🤗 Anda bila lagi??? Pm akak  019 9332470 019 9332470 019 9332470 019 9332470  #teamlilafazila#langsing#kurussihat#kuruscantik#kurussebelumkawin#kuruskanbadan#kurusdengansihat#kuruslangsing#kuruspantas#kurustanpadiet#nakkurus#jomkurus#kurusselamat#kuruscepat#detoxteamalaysia#detoxmurah#detoxslim#detoxmalaysia#ramping#kurusdalammasaseminggu#kurusmudah#medinadesire#detoxrm40#detoxkempiskanperut#perutbuncit#pehabesar#pinggulbesar#strecthmark#selulit#bazaarpaknil
alhamdulillah dah berjaya turun..akak hanya bantu dengan bagi cara..selebihnya beegantung kpd usaha anda.. kurus cara mudah..simple..🤗🤗 Anda bila lagi??? Pm akak  019 9332470 019 9332470 019 9332470 019 9332470  #teamlilafazila#langsing#kurussihat#kuruscantik#kurussebelumkawin#kuruskanbadan#kurusdengansihat#kuruslangsing#kuruspantas#kurustanpadiet#nakkurus#jomkurus#kurusselamat#kuruscepat#detoxteamalaysia#detoxmurah#detoxslim#detoxmalaysia#ramping#kurusdalammasaseminggu#kurusmudah#medinadesire#detoxrm40#detoxkempiskanperut#perutbuncit#pehabesar#pinggulbesar#strecthmark#selulit#bazaarpaknil
alhamdulillah dah berjaya turun..akak hanya bantu dengan bagi cara..selebihnya beegantung kpd usaha anda.. kurus cara mudah..simple..🤗🤗 Anda bila lagi??? Pm akak  019 9332470 019 9332470 019 9332470 019 9332470  #teamlilafazila#langsing#kurussihat#kuruscantik#kurussebelumkawin#kuruskanbadan#kurusdengansihat#kuruslangsing#kuruspantas#kurustanpadiet#nakkurus#jomkurus#kurusselamat#kuruscepat#detoxteamalaysia#detoxmurah#detoxslim#detoxmalaysia#ramping#kurusdalammasaseminggu#kurusmudah#medinadesire#detoxrm40#detoxkempiskanperut#perutbuncit#pehabesar#pinggulbesar#strecthmark#selulit#bazaarpaknil
alhamdulillah dah berjaya turun..akak hanya bantu dengan bagi cara..selebihnya beegantung kpd usaha anda.. kurus cara mudah..simple..🤗🤗 Anda bila lagi??? Pm akak  019 9332470 019 9332470 019 9332470 019 9332470  #teamlilafazila#langsing#kurussihat#kuruscantik#kurussebelumkawin#kuruskanbadan#kurusdengansihat#kuruslangsing#kuruspantas#kurustanpadiet#nakkurus#jomkurus#kurusselamat#kuruscepat#detoxteamalaysia#detoxmurah#detoxslim#detoxmalaysia#ramping#kurusdalammasaseminggu#kurusmudah#medinadesire#detoxrm40#detoxkempiskanperut#perutbuncit#pehabesar#pinggulbesar#strecthmark#selulit#bazaarpaknil
wahh wahh wahhh...😱😱 akak kita loss 7 kg lah lepas minum set kombo detox medina desire...!!! haa..jgn pndg sebelah mate tau detox ni..harga murah2 je tapi result mcm produk harga ratus2 kann😳😳 Pm akq 019 9332470  #teamlilafazila#langsing#kurussihat#kuruscantik#kurussebelumkawin#kuruskanbadan#kurusdengansihat#kuruslangsing#kuruspantas#kurustanpadiet#nakkurus#jomkurus#kurusselamat#kuruscepat#detoxteamalaysia#detoxmurah#detoxslim#detoxmalaysia#ramping#kurusdalammasaseminggu#kurusmudah#medinadesire#detoxrm40#detoxkempiskanperut#perutbuncit#pehabesar#pinggulbesar#strecthmark#selulit#bazaarpaknil
wahh wahh wahhh...😱😱 akak kita loss 7 kg lah lepas minum set kombo detox medina desire...!!! haa..jgn pndg sebelah mate tau detox ni..harga murah2 je tapi result mcm produk harga ratus2 kann😳😳 Pm akq 019 9332470  #teamlilafazila#langsing#kurussihat#kuruscantik#kurussebelumkawin#kuruskanbadan#kurusdengansihat#kuruslangsing#kuruspantas#kurustanpadiet#nakkurus#jomkurus#kurusselamat#kuruscepat#detoxteamalaysia#detoxmurah#detoxslim#detoxmalaysia#ramping#kurusdalammasaseminggu#kurusmudah#medinadesire#detoxrm40#detoxkempiskanperut#perutbuncit#pehabesar#pinggulbesar#strecthmark#selulit#bazaarpaknil
wahh wahh wahhh...😱😱 akak kita loss 7 kg lah lepas minum set kombo detox medina desire...!!! haa..jgn pndg sebelah mate tau detox ni..harga murah2 je tapi result mcm produk harga ratus2 kann😳😳 Pm akq 019 9332470  #teamlilafazila#langsing#kurussihat#kuruscantik#kurussebelumkawin#kuruskanbadan#kurusdengansihat#kuruslangsing#kuruspantas#kurustanpadiet#nakkurus#jomkurus#kurusselamat#kuruscepat#detoxteamalaysia#detoxmurah#detoxslim#detoxmalaysia#ramping#kurusdalammasaseminggu#kurusmudah#medinadesire#detoxrm40#detoxkempiskanperut#perutbuncit#pehabesar#pinggulbesar#strecthmark#selulit#bazaarpaknil
wahh wahh wahhh...😱😱 akak kita loss 7 kg lah lepas minum set kombo detox medina desire...!!! haa..jgn pndg sebelah mate tau detox ni..harga murah2 je tapi result mcm produk harga ratus2 kann😳😳 Pm akq 019 9332470  #teamlilafazila#langsing#kurussihat#kuruscantik#kurussebelumkawin#kuruskanbadan#kurusdengansihat#kuruslangsing#kuruspantas#kurustanpadiet#nakkurus#jomkurus#kurusselamat#kuruscepat#detoxteamalaysia#detoxmurah#detoxslim#detoxmalaysia#ramping#kurusdalammasaseminggu#kurusmudah#medinadesire#detoxrm40#detoxkempiskanperut#perutbuncit#pehabesar#pinggulbesar#strecthmark#selulit#bazaarpaknil
wahh wahh wahhh...😱😱 akak kita loss 7 kg lah lepas minum set kombo detox medina desire...!!! haa..jgn pndg sebelah mate tau detox ni..harga murah2 je tapi result mcm produk harga ratus2 kann😳😳 Pm akq 019 9332470  #teamlilafazila#langsing#kurussihat#kuruscantik#kurussebelumkawin#kuruskanbadan#kurusdengansihat#kuruslangsing#kuruspantas#kurustanpadiet#nakkurus#jomkurus#kurusselamat#kuruscepat#detoxteamalaysia#detoxmurah#detoxslim#detoxmalaysia#ramping#kurusdalammasaseminggu#kurusmudah#medinadesire#detoxrm40#detoxkempiskanperut#perutbuncit#pehabesar#pinggulbesar#strecthmark#selulit#bazaarpaknil
Semuanya ready stock tau. Dan ade free gift untuk semua pembelian. . . Boleh click link whatsapp dekat bio utk cod, self pickup, postage, borak2 pasal produk. Jangan borak2 tanya personal dh ler 😅 . .  #lipocut #lipocutnerrys #appecut #appecutnerrys #venocut #venocutnerrys #ladyup #ladyupnerrys #appecutkasipecah #malaysia #keramat #ampang #setapak #wangsamaju #tamanmelati #angin #selulit #daguberlapis #perutbuncit #nakkurus #naksihat #raya2019 #viral #lakukeras #jomkurus1malaysia
❤ ANGGUN PESONA SOAP❤ ✔Dengan hanya seketul sabun dapat menyelesaikan pelbagai masalah anda. Sesuai untuk mereka yang mengalami masalah : ♥bau badan ♥kurap, panau, kayap ♥lemak berlebihan ♥eczema ♥ketiak, leher, celah peha hitam ♥tumit merekah ♥stretchmark ♥kulit kusam ♥jerawat ♥parut ♥gatal-gatal pada anggota badan ♥tiroid ♥kerak kulit kepala ♥kudis ♥jerawat badan ♥selulit ❤ Ramai yang telah mencuba dan terbukti berkesan dengan izin Allah  Rm46 shj Wasap kak ann 017 9032210  #anggunpesonasoap #sabunanggunpesona #jamususukdara #sisjualjamususukdara #sopakgaram #psoriasis #buangdaki #jerawatbadan #selulit #stretchmark #ekzema #celahpahahitam #ketiakhitam #kurap #panau #kudis #tumitmerekah #setmandianjsd
ROYAL JELLY BODY COMPLEX  Ini adalah krim buat tubuh dengan kandungan royal jelly, cocok buat semua jenis kulit.  Beda sama lotion kalo ini lebih kental, tapi gak bikin lengket di kulit, malah lebih cepat meresap.. Krim ini juga membantu mengatasi masalah dikulit seperti: Streechmark, selulit, bekas luka, bekas alergi dan noda lainnya ditubuh. Kulit jadi bersih, halus dan cerah.. Kudu dicobain nii, kan gak kulit wajah aja yg perlu perawatan biar bersih dan sehat,, tubuh juga doong.. Tanya tentang Jafra Umi chodijah Wa 085794346637 Fb umy chodijah Ig uchodijah  #bodycomplex #selulit #strechmark  #jafra #royaljelly
ROYAL JELLY BODY COMPLEX  Ini adalah krim buat tubuh dengan kandungan royal jelly, cocok buat semua jenis kulit.  Beda sama lotion kalo ini lebih kental, tapi gak bikin lengket di kulit, malah lebih cepat meresap.. Krim ini juga membantu mengatasi masalah dikulit seperti: Streechmark, selulit, bekas luka, bekas alergi dan noda lainnya ditubuh. Kulit jadi bersih, halus dan cerah.. Kudu dicobain nii, kan gak kulit wajah aja yg perlu perawatan biar bersih dan sehat,, tubuh juga doong.. Tanya tentang Jafra Umi chodijah Wa 085794346637 Fb umy chodijah Ig uchodijah  #bodycomplex #selulit #strechmark  #jafra #royaljelly
Kusursuz bir vücut için harekete geçin!  #makyaj #bakım #selulit #bady #farmasi #skin #care #siparişalınır #takipetakipbeğeniyebeğeni
Şimdi diyen olacaktır ; "Bu ne ki şimdi? " Bu Eda Taşpınar'in büyük annesinin mucizesi. Yani ne mi ? Bu at kılı fırçası. İlginçtir ki kuru haliyle sabah ve akşam kendinizi kolunuzu ve bacaklarınızı fircaladığınız zaman ipeksi , pürüzsüz bir cilde sahip oluyorsunuz. Öyle haşır huşur değil sakin sakin kibarca fırçalamak tabiki . Kibarca taramak gibi düşünebilirsiniz. En önemlisi de ne biliyor musunuz kan akışını hızlandırmasi ve selülit azaltma etkisi ile pırıl pırıl parlayan bir ten e sahip oluyorsunuz.. İnanmamistim ama bizzat denedim ve gördüm sevgili @niyans in bir videosunda izlemiştim. Bir kez daha teşekkürler.. Mucize gibi birşey 👏 Sevgiler.. #bakimlikadin #bakim #care #beauty #guzellik #kadin #edataspinar #atkilifircasi #atkili #mucizegibi #kurufirca #firca #selulittedavisi #selulit #puruzsuzcilt
#sporcu#sporsever #haydispora #fitness #egzersiz#egzersizgunlugu#evegzersizleri#zayiflamakisteyenlerburaya#faydalıbilgiler #saglikliyasam#yasamkocu #baseneritme #basen #pilatesbody #selulit#kalca #sıkıkalça #stres #health#turkiye #evhanımı#saglikliyasiyoruz#skolioz #сколиоз ##qızlar#qadinlar #xanimlar #qadinlaralemi
#sporcu#sporsever #haydispora #fitness #egzersiz#egzersizgunlugu#evegzersizleri#zayiflamakisteyenlerburaya#faydalıbilgiler #saglikliyasam#yasamkocu #baseneritme #basen #pilatesbody #selulit#kalca #sıkıkalça #stres #health#turkiye #evhanımı#sağlıklıyaşıyoruz
Kirpik lifting, kirpiklerin belirli bir süre boyunca daha uzun ve hacimli görünmesini sağlayan bir güzellik uygulamasıdır. Sadece doğal kirpiklerin köklerine uygulanan bu uygulama keratin bakımı olarak da bilinmektedir. ... Kirpik lifting uygulaması sırasında veya sonrasında kirpiklerde herhangi bir dökülme olmaz. Bilgi ve rezervasyon icin: 📲0532 055 37 15 #antalya  #guzellik #cilt #ciltgenclestirme #yüzgerme #lara #kadin #guzellikmerkezi #ciltbakımı #guzelliksirlari #antalyaduyuru #selulit #selulittedavisi #selülitmasajı #antalya# ⛔️ Bilgilendirme amaçlı paylaşılmıştır hiçbir reklam ve kıyas amacı yoktur
Kalıcı makyaj kaş için uygulanacaksa, en çok tercih edilen teknik pudralama (gölgelendirme) tekniğidir. ... Pudralama/Gölgeleme tekniğinde kaşlara bir tür fark efekti verilir. Renkler biraz flu ve geçişlidir. 📲0532 055 37 15 ⛔️ Bilgilendirme amaçlı paylaşılmıştır hiçbir reklam ve kıyas amacı yoktur #antalya  #guzellik #cilt #ciltgenclestirme #yüzgerme #lara #kadin #guzellikmerkezi #ciltbakımı #guzelliksirlari #antalyaduyuru #selulit #selulittedavisi #selülitmasajı #antalya#t
BENDA BOLEH HILANG, BUAT APA NAK SIMPAN (SELULIT & LEMAK DEGIL ) . Rawat dan cantik di hari raya dengan LIPOCUT hot cream lotion dgn harga berpatutan 🔥🔥 . Ramai Wanita Nak Cantik dan Bebas dari Selulit dan lemak degil di sekitar peha,  lengan,  pelipat kaki dan punggung. Nak Cantik kurus Tapi Masih Tak Tahu Caranya.!! Formulasi terbaru LIPOCUT hot cream lotion dengan cara yg mudah selamat dan jimat. Hanya RM39 sekotak untuk size 80ml🥰 . Whatsapp Segera 📱 01133906983 Sis akan reply sepantas mungkin .. . . . #hotcream #lotionpanas #ibumengandung #putrajaya #lipocutnerrys #appecutnerrys #appecutkasipecah #squadnerry #malaysia #selangor #kualalumpur #ibuberpantang #wanita #ibu #pahang #perlis #bazarpaknil #ibumenyusu #selulit #breastfeedingmom #nakhilangperutbuncit #nakramping #lemakdegil #kurussebelomraya #raya2019 #viral #lakukeras #teamainniwann  #teamappecuttemerlohphg
Atasi Masalah Selulit dengan Pink Lady Body Perfection  #pinkladybodyperfection  Bila ada selulit ni memang menjadi igauan buruk bagi kita kan. Rasa menyampah betul kan kalau ada kulit oren kat peha, lengan atau kat perut kan. Dah guna macam macam produk pun still tak hilang lagi kan?  Hah lepas nih korang tak perlu risau lagi dengan masalah selulit sebab Kita nak share dengan perkenalkan korang dengan satu produk yang boleh bantu untuk selesaikan masalah korang. Pernah dengar tak produk Pink Lady yang viral nih..? Semua ada dalam 1 Produk! Best sangat lepas guna capsule ni.  200,000 pengguna Satu Malaysia juga Asia  LULUS KKM  PINK LADY ORIGINAL  Selain ITu Yang paling Best... Pink Lady ini dihasilkan dengan gabungan tumbuh-tumbuhan dan ekstrak buah buahan yang mampu mengurangkan penampilan selulit pada permukaan kulit korang. Selain daripada itu, ia juga mampu menganjalkan, sekatakan dan melembabkan kulit korang.  Apa lagi jom order terus lah... 🤤🤤🤤 📲 www.wasap.my/601128550711/pinkladyorihq  #pinkladyori #payudara #selulit #sayangraya #brunei #singapore #sabah #sarawak #borneo #rambutgugur #keputihan  #selulit
Atasi Masalah Selulit dengan Pink Lady Body Perfection  #pinkladybodyperfection  Bila ada selulit ni memang menjadi igauan buruk bagi kita kan. Rasa menyampah betul kan kalau ada kulit oren kat peha, lengan atau kat perut kan. Dah guna macam macam produk pun still tak hilang lagi kan?  Hah lepas nih korang tak perlu risau lagi dengan masalah selulit sebab Kita nak share dengan perkenalkan korang dengan satu produk yang boleh bantu untuk selesaikan masalah korang. Pernah dengar tak produk Pink Lady yang viral nih..? Semua ada dalam 1 Produk! Best sangat lepas guna capsule ni.  200,000 pengguna Satu Malaysia juga Asia  LULUS KKM  PINK LADY ORIGINAL  Selain ITu Yang paling Best... Pink Lady ini dihasilkan dengan gabungan tumbuh-tumbuhan dan ekstrak buah buahan yang mampu mengurangkan penampilan selulit pada permukaan kulit korang. Selain daripada itu, ia juga mampu menganjalkan, sekatakan dan melembabkan kulit korang.  Apa lagi jom order terus lah... 🤤🤤🤤 📲 www.wasap.my/601128550711/pinkladyorihq  #pinkladyori #payudara #selulit #sayangraya #brunei #singapore #sabah #sarawak #borneo #rambutgugur #keputihan  #selulit
Atasi Masalah Selulit dengan Pink Lady Body Perfection  #pinkladybodyperfection  Bila ada selulit ni memang menjadi igauan buruk bagi kita kan. Rasa menyampah betul kan kalau ada kulit oren kat peha, lengan atau kat perut kan. Dah guna macam macam produk pun still tak hilang lagi kan?  Hah lepas nih korang tak perlu risau lagi dengan masalah selulit sebab Kita nak share dengan perkenalkan korang dengan satu produk yang boleh bantu untuk selesaikan masalah korang. Pernah dengar tak produk Pink Lady yang viral nih..? Semua ada dalam 1 Produk! Best sangat lepas guna capsule ni.  200,000 pengguna Satu Malaysia juga Asia  LULUS KKM  PINK LADY ORIGINAL  Selain ITu Yang paling Best... Pink Lady ini dihasilkan dengan gabungan tumbuh-tumbuhan dan ekstrak buah buahan yang mampu mengurangkan penampilan selulit pada permukaan kulit korang. Selain daripada itu, ia juga mampu menganjalkan, sekatakan dan melembabkan kulit korang.  Apa lagi jom order terus lah... 🤤🤤🤤 📲 www.wasap.my/601128550711/pinkladyorihq  #pinkladyori #payudara #selulit #sayangraya #brunei #singapore #sabah #sarawak #borneo #rambutgugur #keputihan  #selulit
C5-vibro masaj proseduru. Tez və sağlam arıqlama,dəri və bütün bədənin cavanlaşdırılması, bel və qarın boşluğunda olan piylərdən azad olunması, cellulite den azad olasi. professional xidmət. Prosedur 20 manat. ☎️Tel/WhatsApp📲(050-808-18-18) Ünvan. Əhmədli metrosnun yanı ( Optimal Elektroniks lə üz bə üz. )  #estetik #kavitasiya #arıqlamaq #deriyequlluq #epilasiya #laser #kosmetoloqhekim #kosmetoloqbaku #kosmetoloq #rflifting #selulit #aniselulit #похудениедоипосле #кросата #женшины #естетика #косметолгия #врач #клиника#5c #vibromasaj
Sağlığımızı ve güzelliğimizi koruyan besinler ve minerallerle dolu olan yosun sabunu, suyla köpürtüldüğünde cilt ve saç için doğal yumuşatıcı görevi üstlenir. Vücutta kan dolaşımını arttırarak selülitler ile savaşır, pürüzsüz ve yumuşacık bir cilt yapısı sağlar.  #arga #argadogalurunler #selülit #selulit #tatil #yaz  #plaj #deniz #bikini #mayo #yosun #yosunsabunu #doğalsabun #sabun  #selülittedavisi #aktar #elyapımı #elyapımısabun #güzellik #bakımzamanı #bakımlıkadın #bakım #selülittedavisi #bacakbakımı #bacak #doğalbakım #güzelliksırları #pürüzsüzbacaklar #kisiselbakım
Kavitasiya ilə qolda olan artıq piylərin əridilməsi. Kavitasiya ilə artıq piylərdən tez azad ola bilərsiniz. Uzun illər ərzində yığılıb bərkimiş piy və selülit dən çox asanlıqla azad olmaq mümkündür. Ən müasir 2019 model effektiv cihazli ilə  1 ci siansdan 2-3 sm fərq olur. Prosedur 25 manat. ☎️Tel/WhatsApp📲(050-808-18-18) Ünvan. Əhmədli metrosnun yanı ( Optimal Elektroniks lə üz bə üz. )  #estetik #kavitasiya #arıqlamaq #deriyequlluq #epilasiya #laser #kosmetoloqhekim #kosmetoloqbaku #kosmetoloq #rflifting #selulit #aniselulit
Sevgili @basarlale ile keyifle geçirdiğimiz velashape ve g5 programımızı bitirdik..Kendisini bizde çok seviyoruz..♥️♥️♥️ #welashape#g5#masaj#incelme #sekillenme #selulit#ciltbakimi#hydrafacial#mecidiyeköy #trumpavm
Sellulit sorunlarında kalıcı çözümler üretmek gerekir ⁉️🤔 öncelikle yağ dokusunu eritip sonrada derideki portakal kabuğu görünümünü düzeltmek gerekir ⁉️🧬🧐 bir kaç yöntemin bir arada uygulandığı, kalıcı çözümler doktor kontrolünde sağlanmalıdır 🧝🏻‍♀️💯👏🏻 #selulit #sellulit #sellülit #bölgeselincelme #bölgeselzayıflama #kalıcıçözüm #arbengüzellik
Selülitlerim gitsin istiyorum 🦸‍♀️🦸‍♀️🦸‍♀️ . . Ok ✌️ Benim için sorun yok . . Da... İşte biraz eziyetli oluyor o süreç, oturduğun yerden olmuyor . . Deneyin, sonra bu zamana kadar gerçekten o selülitlerin gitmesi için yeterince şey yapmış mısınız tekrar konuşuruz. . . En az 2 litre su içmeyi de unutmayın . . Haftada 2 kez, her hareketi her iki bacak için 10 tekrar 4 set yaparken hayatınız bir film şeridi gibi gözlerinizin önünden geçecek baştan uyarayım 😒 . . Omuzlar ve sırt dik, Dizler parmak ucunu geçmesin ✌️ . . Kolay gelsin 😈 . . #legs#glutes#selulit#dogumsonrasi#motivasyon#antrenman#zayifliyoruz#beforeafter#fitness#kiloveriyorum#pilates#vucutgelistirme#sporcubeslenmesi#diet#diyethesaplaritakiplesiyor#beslenme#believeinyourself#kiloverme#diyetkardesligi#transformation#diyet#diyetailesi#anneolmak#yoga#sağlık#moda#yoga#hayatinrenkleri#hayatakarken#hayat
Pumpkin‘in sizlere süper paket önerileri var ! ⠀⠀ ⠀⠀ Premium Selülit Paketi ! ⠀⠀ - 1 Seans Bacak Pelleve⠀⠀ - 3 Seans Selülit Masajı⠀ - 3 Seans Mantis Uygulaması⠀ ⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ 5500TL yerine sadece 2500TL avantajıyla sizlerle !⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ Pumpkin Beauty & Spa nin kapsamli programlari;⠀⠀ ⠀⠀ ⚜️#Ciltbakimi ⠀⠀⠀ ⚜️#Selülitmasaji⠀⠀ ⚜️#Zayiflama ⠀⠀ ⚜️#Lenfdrenaj⠀⠀ ⚜️#Refleksoloji ⠀⠀ ⠀ ⠀⠀ Pumpkin Beauty & Spa merkezimizde sizleri #guzelligedonusmeye bekliyoruz. Ulaşabilmek icin iletisim bilgilerimiz: ⠀⠀ ☎️ Telefon: 0 (216) 356 27 65⠀⠀ 📍 Caddebostan Mah. Bağdat Cad. No:354 Kadıkoy⠀⠀ ⠀⠀ #bikini #yaz #akne #buzlazer #mantis #incelme #selulit #selülittedavisi #selülit #refleksoloji #manuelterapi #masaj #spa #beauty #ciltyenileme #ciltsikilastirma #bagdatcaddesi
"SUAMI PUJI CELAH PEHA SEMAKIN CERAH!STRECHMARK KURANG!" .  Best lah guna Body Scrub Asam Jawa ni celah peha, ketiak, lutut semakin cerah! Strechmark semakin kurang, suami puji kulit makin halus cerah dan mengancam🙈. .  Tak sia-sia guna Body Scrub ni daki-daki degil yang gelap pun jadi cerah. Terima kasih The Beauty Hacks! Lagi best bila sapu Whitening Lotion sama, memang aummm lah. Wangi nak mati. -Aija Jebat, Kuala Krai. .  KEBAIKAN BODY SCRUB ASAM JAWA: ❤️Kulit cerah, halus & semakin lembut. ❤️Menanggalkan sel kulit mati & daki-daki degil ❤️Mencerahkan kawasan tersembunyi. ❤️Melancarkan peredaran darah. ❤️Mengurangkan tekanan & kepenatan serta membuatkan badan lebih segar. .  Korang yang nak berumah tangga tu cepat klik whatsapp Min untuk dapatkan Body Scrub sekarang! Baru suami makin sayang nanti. Mulakan dari sekarang untuk hasil yang #padupadu! . WhatsApp sini tau-+60135221838 . #bodycare #bodyscrub #scrub #scrubs #skrubbadan #tamarindscrub #tamarind #asamjawa #skrubasamjawa #beauty #beautycare #thebeautyhacks #tbh #skincare #selulit #strechmark #parut #ubatparut #parut #kulit #kulitputih #kulitcantik #jerawat #jerawatbadan #jerawathilang
UNTUK SUAMI SANGGUP KELUARKAN SEDIKIT : 👇🏻 . 🦋 DUIT 👉 BELI FIRMATIKA 🦋 TENAGA 👉 URUT PAYUDARA 🦋 MASA 👉 SAPU FIRMATIKA . TAK PERLU BERKIRA UNTUK PIKAT CINTA SUAMI 🙅‍♀️ BERIKAN YG TERBAIK ,USAHA SELAGI BOLEH PASTI SUAMI TERTAWAN 😎 . JOM DAPATKAN KRIM AJAIB LARIS DI MALAYSIA, INDONESIA , BRUNEI , SINGAPORE DAN FILIPIN. . ORG MALAYSIA TAKNAK HOT KE ?? NEGARA LAIN ORDER KAN MAIN HARI2 😋😋 . WASAP SIS PANTAS2 DI +6017.3986403 . #payudarapadat  #payudaramontok  #payudarabesar  #bontotpejal  #bontot  #punggungmontok  #punggungcantik  #punggungseksi  #mukaflawless  #mukaberjerawat  #daguberlapis  #mukashape  #putih  #putingpink #selulit  #payudarapadat #missvketatsuamisayang #poenketatsedap #ghairah  #ghairahsuamiisteri  #missvsehat  #missvsempit

Loading