Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#sejadahturki

Posts tagged as #sejadahturki on Instagram

10.162 Posts

Cari Souvenir yang Bermanfaat ??? SOUVENIR SEJADAH SolusinyaπŸ˜πŸ˜˜πŸ’• . Kenapa harus SOUVENIR SEJADAH?  1. Simple dan Praktis bisa dibawa kemana-mana 2. Harga terjangkau 3. Punya nilai ibadah yg jika dipakai menjadi amal jariah buat kita 4. Kwalitas bagus, tidak pudar dan tidak menerawang 5. Bahan lembut, cocok untuk dewasa dan anak-anak 6. Bisa Request Sablon dan Bordir sesuai pesanan (utk Tahlilan, syukuran, akikahan dll) 7. Cocok utk hadiah, bingkisan, oleh2 haji dan umroh dll πŸ˜‡  Keterangan Produk : ~Bahan dari Cotton Polyester, bahan lembut dan tidak transparan ~Ukuran 100x50 cm, Panjang 100cm lebar 50cm ~Berat 125 gram/pcs (sekitar 3kg/kodi) ~Warna, ada 5 warna menarik ~Kantong : ada 2 macam kantong sejadah yaitu Serut dan Sleting, bisa request sesuai pesanan.  Harga Murmer >Ecer Rp 17.500/pcs >Kodi Rp 14.500/pcs (1kodi Rp 290.000) >Grosir : Minimal 5 kodi Harga  Nego sampai Deal 😊 *Harga Sablon Terpisah CP : WA 085222939882 / 081901110666 IG : @azkiya_shop_id Shopee : myazkiyashop Toko pedia : azkiya_shop_id  #sejadahtravel #sejadahsouvenir  #souvenirulangtahun #souvenirwedding #souvenirsejadah #souvenirnikah #souvenirnikahmurah #souvenirhajidanumroh #souvenirhaji #souvenirumroh #souvenirnikahunik #souvenirbermanfaat #souvenirbandung #oleh2bandung #oleholehhajidanumroh #oleh2haji #oleh2unik #oleh2umroh #sajadah #sejadah #sejadahunik #sajadahmurah #grosirsejadahmurah #grosirtanahabang #sajadahcantik #sajadahtravel #sajadahwarna #sejadahturki #sejadahhantaran #sajadahtravelling
Sejadah alif ini berbahan bludru yang cukup tebal dan halus, serta perpaduan warna yang eksklusif. Tebal, halus dan elegan.  Merk : Alif Made in : Turki  Ukuran : Besar (70x110 cm) Bahan : Bludru Ketebalan : +/- 4 mm  NB : untuk pesan sebaiknya tanyakan stoknya terlebih dahulu  pembelian glosir diatas 5pcs, warna dan motif random  selamat berbelanja  info dan order WA 0857-9500-0496 . #sajadah #sejadah #alif #sajadahturki #sajadahmurah #sajadahcantik #sajadahturkey #sajadahturkeymotif #sajadahturkeymurah #sejadahturki #sejadahturkey #instalike #instagood #instafollow #instadaily #pray #sholat #haji #umroh #oleholehhajidanumroh
Sejadah yakar turki wangi  Oleh2 haji dan umroh/souvenir pengajian  Bludru premium super Tebal,,halus dan lembut Pakai kemasan plastik per 1pcs  Ukuran : 70cm x 110cm  Harga : 80.000/1pcs  minim order 10pcs  Yuk yg mau order chat wa ajaπŸ‘‰+6281214749370  #sejadahtebal #sejadahwangi #yakarwangi #sejadahturki #grosirsarungsejadah #grosirsejadah #oleh2hajidanumroh #souvenirpengajian #jualsejadah #jualsejadahmurah #jualsarungtenun #jualsarungmurah
Antara contoh sejadah yg dah siap engrave, . . COD area Gombak & Selayang available. Tekan link di bio untuk details . . #sejadahengrave #sejadahturki #sejadahfloralsyria #sejadahsyria #sejadahfloralsyria #sejadahhantaran #malaysia #motivationalquotes
Antara contoh sejadah yg dah siap engrave, . . COD area Gombak & Selayang available. Tekan link di bio untuk details . . #sejadahengrave #sejadahturki #sejadahfloralsyria #sejadahsyria #sejadahfloralsyria #sejadahhantaran #malaysia #motivationalquotes
Antara contoh sejadah yg dah siap engrave, . . COD area Gombak & Selayang available. Tekan link di bio untuk details . . #sejadahengrave #sejadahturki #sejadahfloralsyria #sejadahsyria #sejadahfloralsyria #sejadahhantaran #malaysia #motivationalquotes
-------- Hari seLasa πŸ˜‰ yang indah buat ibuh2 teteh2 kakah2 semua  buuuuk, sudah berkunjung  ke rumah orangtua kah ? ada rekomendasi buat ibuh2 yang hendak memberikan tanda kasih buat orangtua,  Yupp πŸ˜‰ sejadah buLu yang lembut ini  ibuh2,  InsyaaAlloh 😊 bisa menjadi teman shoLat untuk orangtua kita  siLahkan, boLeh ibuh2 coba yah ada 13 lebih piLihan warna, Ibuh2, teteh2 kakah2 πŸ˜‰ bisa memiLih suka2 warna2 yang cocok buat orangtua, SiLahkan, ------------- -------just πŸ˜‰ weLkam ----- #okaachanokaneyo #tokounyu2okaachan #dekorasirumahokaachan #tokodekorasirumahokaachan #okaachanhomedecorlover
SEJADAH GEBU UNTUK KANAK2 . Sesuai untuk kanak2 bersolat. Tahan lasak dan tidak berbulu. . . Ada 5 wrna gold, green, maroon, purple & brown. Sejadah ni tebal dan senang bawak utk travel jauh. . Harga rm15 Whatsapp 019-6587140 Atau klik link di bio #penangwedding #minisejadah #giftsforhim #sejadahturki #islamicquotes #sejadahmurah #sejadahhantaran
SEJADAH GEBU UNTUK KANAK2 . Sesuai untuk kanak2 bersolat. Tahan lasak dan tidak berbulu. . . Ada 5 wrna gold, green, maroon, purple & brown. Sejadah ni tebal dan senang bawak utk travel jauh. . Harga rm15 Whatsapp 019-6587140 Atau klik link di bio #penangwedding #minisejadah #giftsforhim #sejadahturki #islamicquotes #sejadahmurah #sejadahhantaran
SEJADAH GEBU UNTUK KANAK2 . Sesuai untuk kanak2 bersolat. Tahan lasak dan tidak berbulu. . . Ada 5 wrna gold, green, maroon, purple & brown. Sejadah ni tebal dan senang bawak utk travel jauh. . Harga rm15 Whatsapp 019-6587140 Atau klik link di bio #penangwedding #minisejadah #giftsforhim #sejadahturki #islamicquotes #sejadahmurah #sejadahhantaran
Ready Stock Sejadah Turki with Box. 🧑 RM 95 🧑 • Sejadah eksklusif dan mewah made in Turki. • πŸ’• Ukuran 72 cm x 130 cm πŸ’• Imported from Madinah πŸ’• Sesuai dijadikan hantaran atau hadiah sebab corak dan material eksklusif πŸ’• Design sangat letops πŸ₯° πŸ’• Nipis dan ringan sesuai bawak travel jugak. 🧳 • Add postage RM 10 SM, RM 15 SS. • πŸ“Œ Click link on Bio to order. Tq πŸ₯°———————————————————————— #sejadah #sejadahmurah #sejadahturki #sejadahturkimurah #sejadahmadinah #freepostage #sale #bazarpaknil
Sejadah Dewasa & Sejadah Muka πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’ Material Cotton ❣Harga Sejadah :  Sejadah Standart: RM 30  Sejadah Muka: RM20 ❣Size: Sejadah (Panjang x Lebar) : 41 inci x 23 inci Sejadah Muka ((Panjang x Lebar): 20.5 inci x 16.5 inci  MEH WASAP Kak Ina  just klikπŸ‘‡πŸ‘‡ ➑ www.wasap.my/60129672505 ➑️ www.wasap.my/60139714197  #sejadah #sejadahmurah #sejadahmini #minisejadah #sejadahbulu #sejadahbuluhalus #sejadahanak #sejadahturki #sejadahtravel #sejadahmuka #sejadahuntukdia #minisejadahmurah #sejadahhantaran #sejadahkidsmurah #sejadahtebal #sejadahempuk #sejadahkanakkanak #whitesejadahkids #sejadahbudak #sejadahputih #sejadahmalaysia #sejadahputihkanakkanak #sejadahbudakmurah #sejadahkids #sejadahcantik #sejadahkids #sejadahcomel #sejadahmuka #sejadahkanak2 #sejadahbudak
Sejadah Dewasa & Sejadah Muka πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’ Material Cotton ❣Harga Sejadah :  Sejadah Standart: RM 30  Sejadah Muka: RM20 ❣Size: Sejadah (Panjang x Lebar) : 41 inci x 23 inci Sejadah Muka ((Panjang x Lebar): 20.5 inci x 16.5 inci  MEH WASAP Kak Ina  just klikπŸ‘‡πŸ‘‡ ➑ www.wasap.my/60129672505 ➑️ www.wasap.my/60139714197  #sejadah #sejadahmurah #sejadahmini #minisejadah #sejadahbulu #sejadahbuluhalus #sejadahanak #sejadahturki #sejadahtravel #sejadahmuka #sejadahuntukdia #minisejadahmurah #sejadahhantaran #sejadahkidsmurah #sejadahtebal #sejadahempuk #sejadahkanakkanak #whitesejadahkids #sejadahbudak #sejadahputih #sejadahmalaysia #sejadahputihkanakkanak #sejadahbudakmurah #sejadahkids #sejadahcantik #sejadahkids #sejadahcomel #sejadahmuka #sejadahkanak2 #sejadahbudak
Sejadah Dewasa & Sejadah Muka πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’ Material Cotton ❣Harga Sejadah :  Sejadah Standart: RM 30  Sejadah Muka: RM20 ❣Size: Sejadah (Panjang x Lebar) : 41 inci x 23 inci Sejadah Muka ((Panjang x Lebar): 20.5 inci x 16.5 inci  MEH WASAP Kak Ina  just klikπŸ‘‡πŸ‘‡ ➑ www.wasap.my/60129672505 ➑️ www.wasap.my/60139714197  #sejadah #sejadahmurah #sejadahmini #minisejadah #sejadahbulu #sejadahbuluhalus #sejadahanak #sejadahturki #sejadahtravel #sejadahmuka #sejadahuntukdia #minisejadahmurah #sejadahhantaran #sejadahkidsmurah #sejadahtebal #sejadahempuk #sejadahkanakkanak #whitesejadahkids #sejadahbudak #sejadahputih #sejadahmalaysia #sejadahputihkanakkanak #sejadahbudakmurah #sejadahkids #sejadahcantik #sejadahkids #sejadahcomel #sejadahmuka #sejadahkanak2 #sejadahbudak
Sejadah Dewasa & Sejadah Muka πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’ Material Cotton ❣Harga Sejadah :  Sejadah Standart: RM 30  Sejadah Muka: RM20 ❣Size: Sejadah (Panjang x Lebar) : 41 inci x 23 inci Sejadah Muka ((Panjang x Lebar): 20.5 inci x 16.5 inci  MEH WASAP Kak Ina  just klikπŸ‘‡πŸ‘‡ ➑ www.wasap.my/60129672505 ➑️ www.wasap.my/60139714197  #sejadah #sejadahmurah #sejadahmini #minisejadah #sejadahbulu #sejadahbuluhalus #sejadahanak #sejadahturki #sejadahtravel #sejadahmuka #sejadahuntukdia #minisejadahmurah #sejadahhantaran #sejadahkidsmurah #sejadahtebal #sejadahempuk #sejadahkanakkanak #whitesejadahkids #sejadahbudak #sejadahputih #sejadahmalaysia #sejadahputihkanakkanak #sejadahbudakmurah #sejadahkids #sejadahcantik #sejadahkids #sejadahcomel #sejadahmuka #sejadahkanak2 #sejadahbudak
Assalamualaikum mommies😊  Berita terbaru dari Telekung Maryam.. 🌼🌸Dengan setiap Pembelian Sejadah Anda Berpeluang Mendapat Diskaun 10% untuk koleksi Telekung Maryam🌸🌼 MEH WASAP Kak Ina  just klikπŸ‘‡πŸ‘‡ ➑ www.wasap.my/60129672505  #sejadah #sejadahmurah #sejadahmini #minisejadah #sejadahbulu #sejadahbuluhalus #sejadahanak #sejadahturki #sejadahtravel #sejadahmuka #sejadahuntukdia #minisejadahmurah #sejadahhantaran #sejadahkidsmurah #sejadahtebal #sejadahempuk #sejadahkanakkanak #whitesejadahkids #sejadahbudak #sejadahputih #sejadahmalaysia #sejadahputihkanakkanak #sejadahbudakmurah #sejadahkids #sejadahcantik #sejadahkids #sejadahcomel #sejadahmuka #sejadahkanak2 #sejadahbudak
#permadaniturki  #sejadahturki
Sejadah karpet tinggal 2 warna ni je ya... READY STOCK RM30 sahaja.. Sejadah karpet... Tebal gebu... Lapisan bawah bergetah tak akan bergerak semasa digunakan...sesuai dijadikan hadiah... Berminat whatsapp 0122533667  #sejadahempuk #sejadahmalaysia  #sejadahkarpet  #sejadahtebal  #sejadahpremium  #sejadahmurah  #sejadahgebu  #sejadahhantaran  #sejadahturki  #sejadahbagus
Masih di masjid yang sama wilayah @kotabaruinfo  Instalasi sejadah turkey bahagian atas(lt. 2) Juga dikerjakan oleh tenaga ahliπŸ‘·πŸ»‍♂️ Order now •FREE pemasangan •FREE pengiriman •FREE obras  #sejadah  #sejadahbulu  #sejadahmurah  #sejadahturki  #sejadahtebal  #sejadahempuk  #sejadahbuluhalus  #sejadahturkey  #sejadahcantik  #redcarpet  #hereke  #turkishcarpets  #banjarmasin  #dutamallbanjarmasin  #interiormasjid  #interiormushola  #rugs  #sabilalmuhtadin  #executive  #kotabaru_kalsel
Before and after Instalasi sejadah turkey Juga dikerjakan oleh tenaga ahliπŸ‘·πŸ»‍♂️ Order now •FREE pemasangan •FREE pengiriman •FREE obras  #sejadah  #sejadahbulu  #sejadahmurah  #sejadahturki  #sejadahtebal  #sejadahempuk  #sejadahbuluhalus  #sejadahturkey  #sejadahcantik  #redcarpet  #hereke  #turkishcarpets  #banjarmasin  #dutamallbanjarmasin  #interiormasjid  #interiormushola  #rugs  #sabilalmuhtadin  #executive
Span yang terdapat pada sejadah ini adalah span yang mengikut bentuk anggota badan dan dapat mengurangkan kesakitan yang dihadapi terutama warga emas, mereka yang mengalami kecederaan fizikal, ibu mengandung dan lain lain lagi.  #sejadahgebu #sejadahmurah #sejadahtebal #sejadahturki #sejadah #hantaran #hadiah #bestgift #sejadahbesar #sejadahcantik #sejadahcorak #sejadahbulu #murahmurah #sayajualsejadah
Span yang berkualiti tinggi dapat memberi kebaikan untuk kesihatan dan keselesaan maksimum ketika beribadah. Sesuai untuk orang yang mengalami; βœ… Sakit lutut dan sendi βœ… Ibu mengandung βœ… Warga Emas βœ… Mempunyai kecederaan fizikal  #sejadahgebu #sejadahmurah #sejadahtebal #sejadahturki #sejadah #hantaran #hadiah #bestgift #sejadahbesar #sejadahcantik #sejadahcorak #sejadahbulu #murahmurah #sayajualsejadah
Sejadah gebu ini mempunyai span yang berkualiti tinggi yang mampu menyerap tekanan dan memberikan keselesaan maksimum semasa beribadah.  #sejadahgebu #sejadahmurah #sejadahtebal #sejadahturki #sejadah #hantaran #hadiah #bestgift #sejadahbesar #sejadahcantik #sejadahcorak #sejadahbulu #murahmurah #sayajualsejadah
Qwality Control (QC) merupakan Proses yang sangat penting dalam menciptakan suatu produk yang Berkwalitas tinggi. Kami selalu berusaha menjadi yang terbaik demi kepuasan pelanggan. . "KEPUASAN PELANGGAN ADALAH KEBANGGAN KAMI" itulah motto kami πŸ˜ŠπŸ˜‡ . CP : Telp/WA : 085222939882 /081901110666 . #sejadahtravel #sejadahsouvenir  #souvenirulangtahun #souvenirwedding #souvenirsejadah #souvenirnikah #souvenirnikahmurah #souvenirhajidanumroh #souvenirhaji #souvenirumroh #souvenirnikahunik #souvenirbermanfaat #souvenirbandung #oleh2bandung #oleholehhajidanumroh #oleh2haji #oleh2unik #oleh2umroh #sajadah #sejadah #sejadahunik #sajadahmurah #grosirsejadahmurah #grosirtanahabang #sajadahcantik #sajadahtravel #sajadahwarna #sejadahturki #sejadahhantaran #sejadahtravelling
Proses peng-aplikasian sejadah turkey. Juga dikerjakan oleh tenaga ahli πŸ‘·πŸ»‍♂️ •GRATIS pengiriman •GRATIS pemasangan •GRATIS jasa obras ditempat #sejadah  #sejadahbulu  #sejadahmurah  #sejadahturki  #sejadahtebal  #sejadahempuk  #sejadahbuluhalus  #sejadahturkey  #sejadahcantik  #redcarpet  #hereke  #turkishcarpets  #banjarmasin  #dutamallbanjarmasin  #interiormasjid  #interiormushola  #rugs  #sultanahmetcamii
Proses peng-aplikasian sejadah turkey. Juga dikerjakan oleh tenaga ahli πŸ‘·πŸ»‍♂️ •GRATIS pengiriman •GRATIS pemasangan •GRATIS jasa obras ditempat #sejadah  #sejadahbulu  #sejadahmurah  #sejadahturki  #sejadahtebal  #sejadahempuk  #sejadahbuluhalus  #sejadahturkey  #sejadahcantik  #redcarpet  #hereke  #turkishcarpets  #banjarmasin  #dutamallbanjarmasin  #interiormasjid  #interiormushola  #rugs  #sultanahmetcamii  #bluemosque
Proses peng-aplikasian sejadah turkey. Juga dikerjakan oleh tenaga ahli πŸ‘·πŸ»‍♂️ •GRATIS pengiriman •GRATIS pemasangan •GRATIS jasa obras ditempat #sejadah  #sejadahbulu  #sejadahmurah  #sejadahturki  #sejadahtebal  #sejadahempuk  #sejadahbuluhalus  #sejadahturkey  #sejadahcantik  #redcarpet  #hereke  #turkishcarpets  #banjarmasin  #dutamallbanjarmasin  #interiormasjid  #interiormushola  #rugs  #sultanahmetcamii  #selimiye
Proses peng-aplikasian sejadah turkey. Juga dikerjakan oleh tenaga ahli πŸ‘·πŸ»‍♂️ •GRATIS pengiriman •GRATIS pemasangan •GRATIS jasa obras ditempat #sejadah  #sejadahbulu  #sejadahmurah  #sejadahturki  #sejadahtebal  #sejadahempuk  #sejadahbuluhalus  #sejadahturkey  #sejadahcantik  #redcarpet  #hereke  #turkishcarpets  #banjarmasin  #dutamallbanjarmasin  #interiormasjid  #interiormushola  #rugs  #sabilalmuhtadin  #executive
Proses peng-aplikasian sejadah turkey. Juga dikerjakan oleh tenaga ahli πŸ‘·πŸ»‍♂️ •GRATIS pengiriman •GRATIS pemasangan •GRATIS jasa obras ditempat #sejadah  #sejadahbulu  #sejadahmurah  #sejadahturki  #sejadahtebal  #sejadahempuk  #sejadahbuluhalus  #sejadahturkey  #sejadahcantik  #redcarpet  #hereke  #turkishcarpets  #banjarmasin  #dutamallbanjarmasin  #interiormasjid  #interiormushola  #rugs
Lupa nak share ngan korang. Gambar dah terperam pula dalam gallery. πŸ˜… • Ni customer request. Nak ribbon kaler pink + tagging + sejadah 35x35. So, masa ni kami dah siap siap packaging dalam box. • Oh ya, sejadah ni diterbangkan ke Sarawak tau! Kami doa sangat, item selamat sampai & masih cantik macam dalam gambar ☺️ • #sayajualsejadah #sejadahmurah #doorgiftsejadah #sejadahmuka #minisejadah #sejadahmini #borongsejadah #sejadahturki #sejadahbulu #sejadahhantaran #sejadahturkey #sejadah #sejadahtebal #minisejadahmurah #doorgiftmurah #doorgiftrm1 #doorgiftmakanan #doorgiftbiskut #doorgiftcookies #doorgiftkl #doorgiftseremban #doorgiftsenawang #doorgiftmelaka #doorgiftmuar #doorgiftsegamat #doorgiftjohor #doorgiftsingapore #doorgiftbrunei #doorgiftsarawak
Assalamualaikum. Lambat pula update harini. • Harini nak share feedback customer. Katanya sejadah warna cantik dan materialnya lembut. Ni bukan kami yang cakap tau, tapi ni customer @puterililinali yang cakap 😍 • Alhamdullillah happynyaaaa loves sangat ❀️ • #sayajualsejadah #sejadahmurah #doorgiftsejadah #sejadahmuka #minisejadah #sejadahmini #borongsejadah #sejadahturki #sejadahbulu #sejadahhantaran #sejadahturkey #sejadah #sejadahtebal #minisejadahmurah #doorgiftmurah #doorgiftrm1 #doorgiftmakanan #doorgiftbiskut #doorgiftcookies #doorgiftkl #doorgiftseremban #doorgiftsenawang #doorgiftmelaka #doorgiftmuar #doorgiftsegamat #doorgiftjohor #doorgiftsingapore #doorgiftbrunei #doorgiftsarawak
Antara contoh sejadah yg dah siap engrave, . . COD area Gombak & Selayang available. Tekan link di bio untuk details . . #sejadahengrave #sejadahturki #sejadahfloralsyria #sejadahsyria #sejadahfloralsyria #sejadahhantaran
Antara contoh sejadah yg dah siap engrave, . . COD area Gombak & Selayang available. Tekan link di bio untuk details . . #sejadahengrave #sejadahturki #sejadahfloralsyria #sejadahsyria #sejadahfloralsyria #sejadahhantaran
Antara contoh sejadah yg dah siap engrave, . . COD area Gombak & Selayang available. Tekan link di bio untuk details . . #sejadahengrave #sejadahturki #sejadahfloralsyria #sejadahsyria #sejadahfloralsyria #sejadahhantaran
Antara contoh sejadah yg dah siap engrave, . . COD area Gombak & Selayang available. Tekan link di bio untuk details . . #sejadahengrave #sejadahturki #sejadahfloralsyria #sejadahsyria #sejadahfloralsyria #sejadahhantaran
Antara contoh sejadah yg dah siap engrave, . . COD area Gombak & Selayang available. Tekan link di bio untuk details . . #sejadahengrave #sejadahturki #sejadahfloralsyria #sejadahsyria #sejadahfloralsyria #sejadahhantaran
Antara contoh sejadah yg dah siap engrave, . . COD area Gombak & Selayang available. Tekan link di bio untuk details . . #sejadahengrave #sejadahturki #sejadahfloralsyria #sejadahsyria #sejadahfloralsyria #sejadahhantaran
Sejadah gebu lembut besar❗️❗️❗️ ❗️❗️❗️❗️❗️ Code 025 Colour merah jambu  Harga RM25  #sejadahgebu #sejadahmurah #sejadahtebal #sejadahturki #sejadah #hantaran #hadiah #bestgift #sejadahbesar #sejadahcantik #sejadahcorak #sejadahbulu #murahmurah #sayajualsejadah πŸ•ŒπŸ•ŒπŸ•ŒπŸ•ŒπŸ•ŒπŸ•ŒπŸ•ŒπŸ•ŒπŸ•ŒπŸ•ŒπŸ•ŒπŸ•Œ
Sejadah gebu lembut besar❗️❗️❗️ ❗️❗️❗️❗️❗️ Code 024 Colour  Coklat Corak  Harga RM25  #sejadahgebu #sejadahmurah #sejadahtebal #sejadahturki #sejadah #hantaran #hadiah #bestgift #sejadahbesar #sejadahcantik #sejadahcorak #sejadahbulu #murahmurah #sayajualsejadah πŸ•ŒπŸ•ŒπŸ•ŒπŸ•ŒπŸ•ŒπŸ•ŒπŸ•ŒπŸ•ŒπŸ•ŒπŸ•ŒπŸ•ŒπŸ•Œ
Sejadah gebu lembut besar❗️❗️❗️ ❗️❗️❗️❗️❗️ Code 023 Colour Merah Corak  Harga RM25  #sejadahgebu #sejadahmurah #sejadahtebal #sejadahturki #sejadah #hantaran #hadiah #bestgift #sejadahbesar #sejadahcantik #sejadahcorak #sejadahbulu #murahmurah #sayajualsejadah πŸ•ŒπŸ•ŒπŸ•ŒπŸ•ŒπŸ•ŒπŸ•ŒπŸ•ŒπŸ•ŒπŸ•ŒπŸ•ŒπŸ•ŒπŸ•Œ
Sejadah gebu lembut besar❗️❗️❗️ ❗️❗️❗️❗️❗️ Code 0022 Colour Ungu Corak  Harga RM25  #sejadahgebu #sejadahmurah #sejadahtebal #sejadahturki #sejadah #hantaran #hadiah #bestgift #sejadahbesar #sejadahcantik #sejadahcorak #sejadahbulu #murahmurah #sayajualsejadah πŸ•ŒπŸ•ŒπŸ•ŒπŸ•ŒπŸ•ŒπŸ•ŒπŸ•ŒπŸ•ŒπŸ•ŒπŸ•ŒπŸ•ŒπŸ•Œ
Sejadah gebu lembut besar❗️❗️❗️ ❗️❗️❗️❗️❗️ Code 021 Colour hijau corak  Harga RM25  #sejadahgebu #sejadahmurah #sejadahtebal #sejadahturki #sejadah #hantaran #hadiah #bestgift #sejadahbesar #sejadahcantik #sejadahcorak #sejadahbulu #murahmurah #sayajualsejadah πŸ•ŒπŸ•ŒπŸ•ŒπŸ•ŒπŸ•ŒπŸ•ŒπŸ•ŒπŸ•ŒπŸ•ŒπŸ•ŒπŸ•ŒπŸ•Œ
Sejadah gebu lembut besar❗️❗️❗️ ❗️❗️❗️❗️❗️ Code 020 Colour Corak Harga RM25  #sejadahgebu #sejadahmurah #sejadahtebal #sejadahturki #sejadah #hantaran #hadiah #bestgift #sejadahbesar #sejadahcantik #sejadahcorak #sejadahbulu #murahmurah #sayajualsejadah πŸ•ŒπŸ•ŒπŸ•ŒπŸ•ŒπŸ•ŒπŸ•ŒπŸ•ŒπŸ•ŒπŸ•ŒπŸ•ŒπŸ•ŒπŸ•Œ
Span yang terdapat pada sejadah ini adalah span yang mengikut bentuk anggota badan dan dapat mengurangkan kesakitan yang dihadapi terutama warga emas, mereka yang mengalami kecederaan fizikal, ibu mengandung dan lain lain lagi.  #sejadahgebu #sejadahmurah #sejadahtebal #sejadahturki #sejadah #hantaran #hadiah #bestgift #sejadahbesar #sejadahcantik #sejadahcorak #sejadahbulu #murahmurah #sayajualsejadah
Span yang berkualiti tinggi dapat memberi kebaikan untuk kesihatan dan keselesaan maksimum ketika beribadah. Sesuai untuk orang yang mengalami; βœ… Sakit lutut dan sendi βœ… Ibu mengandung βœ… Warga Emas βœ… Mempunyai kecederaan fizikal  #sejadahgebu #sejadahmurah #sejadahtebal #sejadahturki #sejadah #hantaran #hadiah #bestgift #sejadahbesar #sejadahcantik #sejadahcorak #sejadahbulu #murahmurah #sayajualsejadah
Sejadah gebu ini mempunyai span yang berkualiti tinggi yang mampu menyerap tekanan dan memberikan keselesaan maksimum semasa beribadah.  #sejadahgebu #sejadahmurah #sejadahtebal #sejadahturki #sejadah #hantaran #hadiah #bestgift #sejadahbesar #sejadahcantik #sejadahcorak #sejadahbulu #murahmurah #sayajualsejadah
Wah BEST SELLER. Korang memang awesome! Pantang nampak murah terus sambar ya? • Stock dah nak habissssssss. Nak kena restock cepat cepat Ya Allahhhhhhh korang apa ni?! Macam tak percaya 🀭 • Yang mana terlepas, cepat cepat booking slots korang! Thank you korang! ❀️ • #sayajualsejadah #sejadahmurah #doorgiftsejadah #sejadahmuka #minisejadah #sejadahmini #borongsejadah #sejadahturki #sejadahbulu #sejadahhantaran #sejadahturkey #sejadah #sejadahtebal #minisejadahmurah #doorgiftmurah #doorgiftrm1 #doorgiftmakanan #doorgiftbiskut #doorgiftcookies #doorgiftkl #doorgiftseremban #doorgiftsenawang #doorgiftmelaka #doorgiftmuar #doorgiftsegamat #doorgiftjohor #doorgiftsingapore #doorgiftbrunei #doorgiftsarawak
Proses Produksi dan Qwality Control merupakan hal yg sangat penting untuk menciptakan Produk yang Berkwalitas tinggi dan harga terjangkau.  Kami siap melayani anda baik skala Besar ataupun kecil. . "KEPUASAN PELANGGAN ADALAH KEBANGGAN KAMI" itulah motto kami πŸ˜ŠπŸ˜‡ . CP : Telp/WA : 085222939882 /081901110666 . #sejadahtravel #sejadahsouvenir  #souvenirulangtahun #souvenirwedding #souvenirsejadah #souvenirnikah #souvenirnikahmurah #souvenirhajidanumroh #souvenirhaji #souvenirumroh #souvenirnikahunik #souvenirbermanfaat #souvenirbandung #oleh2bandung #oleholehhajidanumroh #oleh2haji #oleh2unik #oleh2umroh #sajadah #sejadah #sejadahunik #sajadahmurah #grosirsejadahmurah #grosirtanahabang #sajadahcantik #sajadahtravel #sajadahwarna #sejadahturki #sejadahhantaran #sejadahtravelling
Antara contoh sejadah yg dah siap engrave, . . COD area Gombak & Selayang available. Tekan link di bio untuk details . . #sejadahengrave #sejadahturki #sejadahfloralsyria #sejadahsyria #sejadahfloralsyria #sejadahhantaran
Antara contoh sejadah yg dah siap engrave, . . COD area Gombak & Selayang available. Tekan link di bio untuk details . . #sejadahengrave #sejadahturki #sejadahfloralsyria #sejadahsyria #sejadahfloralsyria #sejadahhantaran
Antara contoh sejadah yg dah siap engrave, . . COD area Gombak & Selayang available. Tekan link di bio untuk details . . #sejadahengrave #sejadahturki #sejadahfloralsyria #sejadahsyria #sejadahfloralsyria #sejadahhantaran
Salam. Dah lunch ke belum tu? Kalau dah lunch, boleh lah scroll scroll previous picture, kot ada yang terkenan. • Jangan lupa, promo sejadah 35x60 masih lagi berjalan. Boss marah kalau jual mahal heheh. • Sejadah 35x60 Promo Price : RM3.50/pcs (NP 3.80/pcs) Made in : Turkey Kualiti : Bulu Tebal & Tak Licin MOQ : 50pcs • Majlis lambat lagi pun boleh proceed order. Booking deposit serendah RM50-100 depend pada quantity. Kami benarkan 3x bayaran ansur. • Apa apa boleh whatsapp 😍 • #sayajualsejadah #sejadahmurah #doorgiftsejadah #sejadahmuka #minisejadah #sejadahmini #borongsejadah #sejadahturki #sejadahbulu #sejadahhantaran #sejadahturkey #sejadah #sejadahtebal #minisejadahmurah #doorgiftmurah #doorgiftrm1 #doorgiftmakanan #doorgiftbiskut #doorgiftcookies #doorgiftkl #doorgiftseremban #doorgiftsenawang #doorgiftmelaka #doorgiftmuar #doorgiftsegamat #doorgiftjohor #doorgiftsingapore #doorgiftbrunei #doorgiftsarawak
Salam. Dah lunch ke belum tu? Kalau dah lunch, boleh lah scroll scroll previous picture, kot ada yang terkenan. • Jangan lupa, promo sejadah 35x60 masih lagi berjalan. Boss marah kalau jual mahal heheh. • Sejadah 35x60 Promo Price : RM3.50/pcs (NP 3.80/pcs) Made in : Turkey Kualiti : Bulu Tebal & Tak Licin MOQ : 50pcs • Majlis lambat lagi pun boleh proceed order. Booking deposit serendah RM50-100 depend pada quantity. Kami benarkan 3x bayaran ansur. • Apa apa boleh whatsapp 😍 • #sayajualsejadah #sejadahmurah #doorgiftsejadah #sejadahmuka #minisejadah #sejadahmini #borongsejadah #sejadahturki #sejadahbulu #sejadahhantaran #sejadahturkey #sejadah #sejadahtebal #minisejadahmurah #doorgiftmurah #doorgiftrm1 #doorgiftmakanan #doorgiftbiskut #doorgiftcookies #doorgiftkl #doorgiftseremban #doorgiftsenawang #doorgiftmelaka #doorgiftmuar #doorgiftsegamat #doorgiftjohor #doorgiftsingapore #doorgiftbrunei #doorgiftsarawak
Salam. Dah lunch ke belum tu? Kalau dah lunch, boleh lah scroll scroll previous picture, kot ada yang terkenan. • Jangan lupa, promo sejadah 35x60 masih lagi berjalan. Boss marah kalau jual mahal heheh. • Sejadah 35x60 Promo Price : RM3.50/pcs (NP 3.80/pcs) Made in : Turkey Kualiti : Bulu Tebal & Tak Licin MOQ : 50pcs • Majlis lambat lagi pun boleh proceed order. Booking deposit serendah RM50-100 depend pada quantity. Kami benarkan 3x bayaran ansur. • Apa apa boleh whatsapp 😍 • #sayajualsejadah #sejadahmurah #doorgiftsejadah #sejadahmuka #minisejadah #sejadahmini #borongsejadah #sejadahturki #sejadahbulu #sejadahhantaran #sejadahturkey #sejadah #sejadahtebal #minisejadahmurah #doorgiftmurah #doorgiftrm1 #doorgiftmakanan #doorgiftbiskut #doorgiftcookies #doorgiftkl #doorgiftseremban #doorgiftsenawang #doorgiftmelaka #doorgiftmuar #doorgiftsegamat #doorgiftjohor #doorgiftsingapore #doorgiftbrunei #doorgiftsarawak
Salam. Dah lunch ke belum tu? Kalau dah lunch, boleh lah scroll scroll previous picture, kot ada yang terkenan. • Jangan lupa, promo sejadah 35x60 masih lagi berjalan. Boss marah kalau jual mahal heheh. • Sejadah 35x60 Promo Price : RM3.50/pcs (NP 3.80/pcs) Made in : Turkey Kualiti : Bulu Tebal & Tak Licin MOQ : 50pcs • Majlis lambat lagi pun boleh proceed order. Booking deposit serendah RM50-100 depend pada quantity. Kami benarkan 3x bayaran ansur. • Apa apa boleh whatsapp 😍 • #sayajualsejadah #sejadahmurah #doorgiftsejadah #sejadahmuka #minisejadah #sejadahmini #borongsejadah #sejadahturki #sejadahbulu #sejadahhantaran #sejadahturkey #sejadah #sejadahtebal #minisejadahmurah #doorgiftmurah #doorgiftrm1 #doorgiftmakanan #doorgiftbiskut #doorgiftcookies #doorgiftkl #doorgiftseremban #doorgiftsenawang #doorgiftmelaka #doorgiftmuar #doorgiftsegamat #doorgiftjohor #doorgiftsingapore #doorgiftbrunei #doorgiftsarawak
Assalammualaikum dan selamat pagi. Mulakan hari anda dengan bissmillah. InshaAllah.  #sejadahgebu #sejadahmurah #sejadahtebal #sejadahturki #sejadah #hantaran #hadiah #bestgift #sejadahbesar #sejadahcantik #sejadahcorak #sejadahbulu #murahmurah #sayajualsejadah

Loading