Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#sejadahtravel

Posts tagged as #sejadahtravel on Instagram

11.587 Posts

Sejadah plain brown with box , sgt sesuai untuk hantaran , kalau tgk depan2 lagi cntik warna ni 😍 . . . Click link @ bio for details ⭐️ . . . . #s#sejadahtebal #sejadahgebu #hadiahuntuktersayang #prayermat #sejadah #sejadahmurah #sejadaempuk #hantarankahwin #sejadahuntukhantaran #hadiahuntukibuayah #alhamdulillah #quote #motivateyourself #motivationquotes #dinda #hantaran #tips #home #tuesday #cuti #sejadahtravel #sejadahkompas #sejadahcompas
Morning ! 🌻 .  Untuk korang yang tak tahu, SEJADAH CARPET ni pihak kami akan personal pack dengan kemas macam ni tanpa charge sebelum dipos. .  Katakan korang beli 2 helai, kita akan balut satu persatu supaya kemas. Bestkan? Macam dapat hadiah untuk diri sendiri hehe. .  So, korang yang nak order SEJADAH CARPET ni. Jangan lupa klik link dibio sekarang ! 😉
❗️❗️RM35 SAHAJA❗️❗️ SEJADAH ADAM (BROWN) . ☁️ SUPER TEBAL (ketebalan 2.5cm) ☁️ Permukaan yang gebu dan lembut. ☁️ Design yang lebih menarik. ☁️ Boleh dilipat dan dibawa kemana sahaja. ☁️ Selesa menunaikan solat terutama ketika sujud. ☁️ Bercirikan anti-slip di bahagian belakang. ☁️ Sesuai dijadikan hantaran atau hadiah.  Saiz (CM): 143 x 80 x 2.5 Warna: Maroon, Blue, Gold, Green, Silver & Brown  DM atau Whatsapp +60167873674 untuk order.  #sejadahpremium #sejadahpremiumco #sejadahgebu #sejadahgebumurah #sejadahmurah #sejadahkarpet #sejadahhantaran #sejadahhantaranmurah  #sejadahaiman #sejadahadam #sejadahhawa #sejadahbonda #sejadahplain #sejadahgebuplain #sejadahmini #sejadahtravel #sejadahtebalmalaysia #sayajualsejadah #sethantaran #hantarankahwin
❗️❗️RM35 SAHAJA❗️❗️ SEJADAH ADAM (SILVER) . ☁️ SUPER TEBAL (ketebalan 2.5cm) ☁️ Permukaan yang gebu dan lembut. ☁️ Design yang lebih menarik. ☁️ Boleh dilipat dan dibawa kemana sahaja. ☁️ Selesa menunaikan solat terutama ketika sujud. ☁️ Bercirikan anti-slip di bahagian belakang. ☁️ Sesuai dijadikan hantaran atau hadiah.  Saiz (CM): 143 x 80 x 2.5 Warna: Maroon, Blue, Gold, Green, Silver & Brown  DM atau Whatsapp +60167873674 untuk order.  #sejadahpremium #sejadahpremiumco #sejadahgebu #sejadahgebumurah #sejadahmurah #sejadahkarpet #sejadahhantaran #sejadahhantaranmurah  #sejadahaiman #sejadahadam #sejadahhawa #sejadahbonda #sejadahplain #sejadahgebuplain #sejadahmini #sejadahtravel #sejadahtebalmalaysia #sayajualsejadah #sethantaran #hantarankahwin
❗️❗️RM35 SAHAJA❗️❗️ SEJADAH ADAM (GREEN) . ☁️ SUPER TEBAL (ketebalan 2.5cm) ☁️ Permukaan yang gebu dan lembut. ☁️ Design yang lebih menarik. ☁️ Boleh dilipat dan dibawa kemana sahaja. ☁️ Selesa menunaikan solat terutama ketika sujud. ☁️ Bercirikan anti-slip di bahagian belakang. ☁️ Sesuai dijadikan hantaran atau hadiah.  Saiz (CM): 143 x 80 x 2.5 Warna: Maroon, Blue, Gold, Green, Silver & Brown  DM atau Whatsapp +60167873674 untuk order.  #sejadahpremium #sejadahpremiumco #sejadahgebu #sejadahgebumurah #sejadahmurah #sejadahkarpet #sejadahhantaran #sejadahhantaranmurah  #sejadahaiman #sejadahadam #sejadahhawa #sejadahbonda #sejadahplain #sejadahgebuplain #sejadahmini #sejadahtravel #sejadahtebalmalaysia #sayajualsejadah #sethantaran #hantarankahwin
❗️❗️RM35 SAHAJA❗️❗️ SEJADAH ADAM (MAROON) . ☁️ SUPER TEBAL (ketebalan 2.5cm) ☁️ Permukaan yang gebu dan lembut. ☁️ Design yang lebih menarik. ☁️ Boleh dilipat dan dibawa kemana sahaja. ☁️ Selesa menunaikan solat terutama ketika sujud. ☁️ Bercirikan anti-slip di bahagian belakang. ☁️ Sesuai dijadikan hantaran atau hadiah.  Saiz (CM): 143 x 80 x 2.5 Warna: Maroon, Blue, Gold, Green, Silver & Brown  DM atau Whatsapp +60167873674 untuk order.  #sejadahpremium #sejadahpremiumco #sejadahgebu #sejadahgebumurah #sejadahmurah #sejadahkarpet #sejadahhantaran #sejadahhantaranmurah  #sejadahaiman #sejadahadam #sejadahhawa #sejadahbonda #sejadahplain #sejadahgebuplain #sejadahmini #sejadahtravel #sejadahtebalmalaysia #sayajualsejadah #sethantaran #hantarankahwin
❗️❗️RM35 SAHAJA❗️❗️ SEJADAH ADAM (GOLD) . ☁️ SUPER TEBAL (ketebalan 2.5cm) ☁️ Permukaan yang gebu dan lembut. ☁️ Design yang lebih menarik. ☁️ Boleh dilipat dan dibawa kemana sahaja. ☁️ Selesa menunaikan solat terutama ketika sujud. ☁️ Bercirikan anti-slip di bahagian belakang. ☁️ Sesuai dijadikan hantaran atau hadiah.  Saiz (CM): 143 x 80 x 2.5 Warna: Maroon, Blue, Gold, Green, Silver & Brown  DM atau Whatsapp +60167873674 untuk order.  #sejadahpremium #sejadahpremiumco #sejadahgebu #sejadahgebumurah #sejadahmurah #sejadahkarpet #sejadahhantaran #sejadahhantaranmurah  #sejadahaiman #sejadahadam #sejadahhawa #sejadahbonda #sejadahplain #sejadahgebuplain #sejadahmini #sejadahtravel #sejadahtebalmalaysia #sayajualsejadah #sethantaran #hantarankahwin
❗️❗️RM35 SAHAJA❗️❗️ SEJADAH ADAM (BLUE) . ☁️ SUPER TEBAL (ketebalan 2.5cm) ☁️ Permukaan yang gebu dan lembut. ☁️ Design yang lebih menarik. ☁️ Boleh dilipat dan dibawa kemana sahaja. ☁️ Selesa menunaikan solat terutama ketika sujud. ☁️ Bercirikan anti-slip di bahagian belakang. ☁️ Sesuai dijadikan hantaran atau hadiah.  Saiz (CM): 143 x 80 x 2.5 Warna: Maroon, Blue, Gold, Green, Silver & Brown  DM atau Whatsapp +60167873674 untuk order.  #sejadahpremium #sejadahpremiumco #sejadahgebu #sejadahgebumurah #sejadahmurah #sejadahkarpet #sejadahhantaran #sejadahhantaranmurah  #sejadahaiman #sejadahadam #sejadahhawa #sejadahbonda #sejadahplain #sejadahgebuplain #sejadahmini #sejadahtravel #sejadahtebalmalaysia #sayajualsejadah #sethantaran #hantarankahwin
❗️❗️RM35 SAHAJA❗️❗️ SEJADAH ADAM . ☁️ SUPER TEBAL (ketebalan 2.5cm) ☁️ Permukaan yang gebu dan lembut. ☁️ Design yang lebih menarik. ☁️ Boleh dilipat dan dibawa kemana sahaja. ☁️ Selesa menunaikan solat terutama ketika sujud. ☁️ Bercirikan anti-slip di bahagian belakang. ☁️ Sesuai dijadikan hantaran atau hadiah.  Saiz (CM): 143 x 80 x 2.5 Warna: Maroon, Blue, Gold, Green, Silver & Brown  DM atau Whatsapp +60167873674 untuk order.  #sejadahpremium #sejadahpremiumco #sejadahgebu #sejadahgebumurah #sejadahmurah #sejadahkarpet #sejadahhantaran #sejadahhantaranmurah  #sejadahaiman #sejadahadam #sejadahhawa #sejadahbonda #sejadahplain #sejadahgebuplain #sejadahmini #sejadahtravel #sejadahtebalmalaysia #sayajualsejadah #sethantaran #hantarankahwin
Sajadah bulu polos cream . . Dewasa 65cm x 120cm busa 3cm  Anak 90cm x 50cm busa 3cm . - bawahnya bintik (anti slip) ada lapisan busa 2mm.. - juga dipasangi resleting - gampang dicuci.. - bisa dipakai tanpa busa 3 cm . jdi sajadah ini bisa di bawa2 dan dilipat juga tanpa busa 3cm.. karna sudah ada didalamnya busa 2mm .. praktiskaann.. . yuukk order buat hadiah yg tersayang dan juga buat kenyamanan ibadah kita.. . . Sajadah Dewasa Rp 180.000 . Sajadah Anak Rp 160.000 . RESELLER harga istimewaa 😙😙😙 . For info&order SMS/WA 082116187779 Line @ faryuzcase (pakai @) . . #sejadah #sejadahgebu #sejadahgrosir #sejadahuntukdia #sejadahanak #sejadahtravel #sejadahbulu #sejadahtebal #sejadahnamaanak #sejadahminiborong #sejadahmini #sejadah #sejadahbuluhalus #sejadahkarpet #sejadahrenda #sejadahmuka #sejadahkanakkanak #sejadahmalaysia #sejadahcantik #sejadahanakkarakter #sejadahkarakter #sejadahborong #sejadahkids #sejadahanaklucu #sejadahpink #sejadahcilik #sejadahsulam #sejadahspongetebal #sejadahlembut #tudung4kids
Sajadah bulu polos cream . . Dewasa 65cm x 120cm busa 3cm  Anak 90cm x 50cm busa 3cm . - bawahnya bintik (anti slip) ada lapisan busa 2mm.. - juga dipasangi resleting - gampang dicuci.. - bisa dipakai tanpa busa 3 cm . jdi sajadah ini bisa di bawa2 dan dilipat juga tanpa busa 3cm.. karna sudah ada didalamnya busa 2mm .. praktiskaann.. . yuukk order buat hadiah yg tersayang dan juga buat kenyamanan ibadah kita.. . . Sajadah Dewasa Rp 180.000 . Sajadah Anak Rp 160.000 . RESELLER harga istimewaa 😙😙😙 . For info&order SMS/WA 082116187779 Line @ faryuzcase (pakai @) . . #sejadah #sejadahgebu #sejadahgrosir #sejadahuntukdia #sejadahanak #sejadahtravel #sejadahbulu #sejadahtebal #sejadahnamaanak #sejadahminiborong #sejadahmini #sejadah #sejadahbuluhalus #sejadahkarpet #sejadahrenda #sejadahmuka #sejadahkanakkanak #sejadahmalaysia #sejadahcantik #sejadahanakkarakter #sejadahkarakter #sejadahborong #sejadahkids #sejadahanaklucu #sejadahpink #sejadahcilik #sejadahsulam #sejadahspongetebal #sejadahlembut #tudung4kids
Sajadah bulu polos cream . . Dewasa 65cm x 120cm busa 3cm  Anak 90cm x 50cm busa 3cm . - bawahnya bintik (anti slip) ada lapisan busa 2mm.. - juga dipasangi resleting - gampang dicuci.. - bisa dipakai tanpa busa 3 cm . jdi sajadah ini bisa di bawa2 dan dilipat juga tanpa busa 3cm.. karna sudah ada didalamnya busa 2mm .. praktiskaann.. . yuukk order buat hadiah yg tersayang dan juga buat kenyamanan ibadah kita.. . . Sajadah Dewasa Rp 180.000 . Sajadah Anak Rp 160.000 . RESELLER harga istimewaa 😙😙😙 . For info&order SMS/WA 082116187779 Line @ faryuzcase (pakai @) . . #sejadah #sejadahgebu #sejadahgrosir #sejadahuntukdia #sejadahanak #sejadahtravel #sejadahbulu #sejadahtebal #sejadahnamaanak #sejadahminiborong #sejadahmini #sejadah #sejadahbuluhalus #sejadahkarpet #sejadahrenda #sejadahmuka #sejadahkanakkanak #sejadahmalaysia #sejadahcantik #sejadahanakkarakter #sejadahkarakter #sejadahborong #sejadahkids #sejadahanaklucu #sejadahpink #sejadahcilik #sejadahsulam #sejadahspongetebal #sejadahlembut #tudung4kids
🎁FREE BAG TELEKUNG & FREE XCLUSIVE BOX & FREE POSTAGE 🚚 . . . 🍄TELEKUNG ALWANIE DEWASA 🍄TELEKUNG ALWANIE KIDS ========================== . 🌸Menggunakan material COTTON SILK yg lembut dan halus pada kulit . 🌸RENDA Cotton lembut 5 inci lebar tidak mencucuk kulit menampakkn telekung lbh xclusive . 🌸MESRA TRAVEL - krn materialnya tdk mkn ruang bagasi, tk mudah renyuk dan lbh ringan berbanding cotton yg lain . 🌸Dagu strecthable lycra & Muka bergetah memeri . 🌸Free saiz (Sesuai untuk ketinggian 150cm-keatas) . 🌸DOUBLE LINING sehingga bawah dada . 🌸SEPECIAL EDITION - hanya 250 pasang shj dikeluarkan utk persediaan Ramadhan dan Syawal 2019 . 🌸ADA 5 WARNA PASTEL MENARIK (Soft pink , Soft purple, Mint green, Latte cream, Ocean @ baby blue) . ☑ALWANEE KIDS: 🌷Labuh telekung dan kain 39”, sesuai utk umur 6 hingga 10 tahun . . HARGA 🌷ALWANIE DEWASA RM120sem || RM130ss ☑free postage ☑free xclusive box ☑free bag telekung . . 🌷ALWANIE KANAK² RM70sem || RM80ss ☑free postage . 🌷ALWANIE KOMBO (IBU & ANAK) RM170sem || RM190ss ☑free postage ☑free bag telekung . . 📱Cara pembelian online➡️screenshoot gambar ➡️tekan LINK DI BIO ➡️ 010-234-7760 • • #telekung #telekungsolat #telekungkids #kainsembahyang #telekung0102347760 #telekungumrah #telekungsitikhadijah  #bajunikah #telekungplussize #doorgiftyasin #telekungtravel #telekungsulam #telekungalwanie #dulanghantaran #bellaammara #kasutumrah #telekungtravel #telekunghadiah #telekunghantaran #hantarankahwin #telekungberpoket #telekungbesar #telekungsatin #sejadahtravel #hadiahbirthday #telekungcantik #sejadahhantaran #telekungbudak #telekungpasteleena #telekungraya
🎁FREE BAG TELEKUNG & FREE XCLUSIVE BOX & FREE POSTAGE 🚚 . . . 🍄TELEKUNG ALWANIE DEWASA 🍄TELEKUNG ALWANIE KIDS ========================== . 🌸Menggunakan material COTTON SILK yg lembut dan halus pada kulit . 🌸RENDA Cotton lembut 5 inci lebar tidak mencucuk kulit menampakkn telekung lbh xclusive . 🌸MESRA TRAVEL - krn materialnya tdk mkn ruang bagasi, tk mudah renyuk dan lbh ringan berbanding cotton yg lain . 🌸Dagu strecthable lycra & Muka bergetah memeri . 🌸Free saiz (Sesuai untuk ketinggian 150cm-keatas) . 🌸DOUBLE LINING sehingga bawah dada . 🌸SEPECIAL EDITION - hanya 250 pasang shj dikeluarkan utk persediaan Ramadhan dan Syawal 2019 . 🌸ADA 5 WARNA PASTEL MENARIK (Soft pink , Soft purple, Mint green, Latte cream, Ocean @ baby blue) . ☑ALWANEE KIDS: 🌷Labuh telekung dan kain 39”, sesuai utk umur 6 hingga 10 tahun . . HARGA 🌷ALWANIE DEWASA RM120sem || RM130ss ☑free postage ☑free xclusive box ☑free bag telekung . . 🌷ALWANIE KANAK² RM70sem || RM80ss ☑free postage . 🌷ALWANIE KOMBO (IBU & ANAK) RM170sem || RM190ss ☑free postage ☑free bag telekung . . 📱Cara pembelian online➡️screenshoot gambar ➡️tekan LINK DI BIO ➡️ 010-234-7760 • • #telekung #telekungsolat #telekungkids #kainsembahyang #telekung0102347760 #telekungumrah #telekungsitikhadijah  #bajunikah #telekungplussize #doorgiftyasin #telekungtravel #telekungsulam #telekungalwanie #dulanghantaran #bellaammara #kasutumrah #telekungdewasa #telekunghadiah #telekunghantaran #hantarankahwin #telekungberpoket #telekungbesar #telekungsatin #sejadahtravel #hadiahbirthday #telekungcantik #sejadahhantaran #telekungbudak #telekungpasteleena #telekungraya
Sajadah bulu polos cream . . Dewasa 65cm x 120cm busa 3cm  Anak 90cm x 50cm busa 3cm . - bawahnya bintik (anti slip) ada lapisan busa 2mm.. - juga dipasangi resleting - gampang dicuci.. - bisa dipakai tanpa busa 3 cm . jdi sajadah ini bisa di bawa2 dan dilipat juga tanpa busa 3cm.. karna sudah ada didalamnya busa 2mm .. praktiskaann.. . yuukk order buat hadiah yg tersayang dan juga buat kenyamanan ibadah kita.. . . Sajadah Dewasa Rp 180.000 . Sajadah Anak Rp 160.000 . RESELLER harga istimewaa 😙😙😙 . For info&order SMS/WA 082116187779 Line @ faryuzcase (pakai @) . . #sejadah #sejadahgebu #sejadahgrosir #sejadahuntukdia #sejadahanak #sejadahtravel #sejadahbulu #sejadahtebal #sejadahnamaanak #sejadahminiborong #sejadahmini #sejadah #sejadahbuluhalus #sejadahkarpet #sejadahrenda #sejadahmuka #sejadahkanakkanak #sejadahmalaysia #sejadahcantik #sejadahanakkarakter #sejadahkarakter #sejadahborong #sejadahkids #sejadahanaklucu #sejadahpink #sejadahcilik #sejadahsulam #sejadahspongetebal #sejadahlembut #tudung4kids
🎁FREE BAG TELEKUNG & FREE XCLUSIVE BOX & FREE POSTAGE 🚚 . . . 🍄TELEKUNG ALWANIE DEWASA 🍄TELEKUNG ALWANIE KIDS ========================== . 🌸Menggunakan material COTTON SILK yg lembut dan halus pada kulit . 🌸RENDA Cotton lembut 5 inci lebar tidak mencucuk kulit menampakkn telekung lbh xclusive . 🌸MESRA TRAVEL - krn materialnya tdk mkn ruang bagasi, tk mudah renyuk dan lbh ringan berbanding cotton yg lain . 🌸Dagu strecthable lycra & Muka bergetah memeri . 🌸Free saiz (Sesuai untuk ketinggian 150cm-keatas) . 🌸DOUBLE LINING sehingga bawah dada . 🌸SEPECIAL EDITION - hanya 250 pasang shj dikeluarkan utk persediaan Ramadhan dan Syawal 2019 . 🌸ADA 5 WARNA PASTEL MENARIK (Soft pink , Soft purple, Mint green, Latte cream, Ocean @ baby blue) . ☑ALWANEE KIDS: 🌷Labuh telekung dan kain 39”, sesuai utk umur 6 hingga 10 tahun . . HARGA 🌷ALWANIE DEWASA RM120sem || RM130ss ☑free postage ☑free xclusive box ☑free bag telekung . . 🌷ALWANIE KANAK² RM70sem || RM80ss ☑free postage . 🌷ALWANIE KOMBO (IBU & ANAK) RM170sem || RM190ss ☑free postage ☑free bag telekung . . 📱Cara pembelian online➡️screenshoot gambar ➡️tekan LINK DI BIO ➡️ 010-234-7760 • • #telekung #telekungsolat #telekungkids #kainsembahyang #telekung0102347760 #telekungumrah #telekungsitikhadijah  #bajunikah #telekungplussize #doorgiftyasin #telekungtravel #telekungsulam #telekungalwanie #dulanghantaran #bellaammara #kasutumrah #doorgiftmurah #telekunghadiah #telekunghantaran #hantarankahwin #telekungberpoket #telekungbesar #telekungsatin #sejadahtravel #hadiahbirthday #telekungcantik #sejadahhantaran #telekungbudak #telekungpasteleena #telekungraya
SAJADAH BULU RASFUR, EMPUK DAN NYAMAN . * Ukuran besar 65 cm x 120 cm * Tebal 3 cm * Bahan Rasfur 15 mm- 20 mm * Alas bawah anti slip kain bintik * Isi dalam, busa dgn tingkat kekenyalan yg bagus * Banyak variasi warna * Menggunakan resleting sehingga mudah untuk dicuci .  Tersedia juga sajadah anak ukuran 90x50cmx3cm . Untuk pemesanan langsung hubungi kontak: 📱WA : 082116187779 📱Line : @ faryuzcase (pakai @) . . #sejadah #sejadahanak #sejadahmini #sejadahbulu #sejadahanakkarakter #sejadahmurah #sejadahtravel #sejadahlembut #sejadahbuluhalus #sejadahminiborong #sejadahmuka #sejadahnamaanak #sejadahpink #sejadahrenda #sejadahsulam #sejadahtebal #sejadahspongetebal #sejadahmalaysia #sejadahanaklucu #sejadahborong #sejadahcantik #sejadahcilik #sejadahgebu #sejadahgrosir #sejadahkanakkanak #sejadahkarakter #sejadahkarpet #sejadahkids #sejadahuntukdia
Cari Souvenir yang Bermanfaat ??? SOUVENIR SEJADAH Solusinya😍😘💕 . Kenapa harus SOUVENIR SEJADAH?  1. Simple dan Praktis bisa dibawa kemana-mana 2. Harga terjangkau 3. Punya nilai ibadah yg jika dipakai menjadi amal jariah buat kita 4. Kwalitas bagus, tidak pudar dan tidak menerawang 5. Bahan lembut, cocok untuk dewasa dan anak-anak 6. Bisa Request Sablon dan Bordir sesuai pesanan (utk Tahlilan, syukuran, akikahan dll) 7. Cocok utk hadiah, bingkisan, oleh2 haji dan umroh dll 😇  Keterangan Produk : ~Bahan dari Cotton Polyester, bahan lembut dan tidak transparan ~Ukuran 100x50 cm, Panjang 100cm lebar 50cm ~Berat 125 gram/pcs (sekitar 3kg/kodi) ~Warna, ada 5 warna menarik ~Kantong : ada 2 macam kantong sejadah yaitu Serut dan Sleting, bisa request sesuai pesanan.  Harga Murmer >Ecer Rp 17.500/pcs >Kodi Rp 14.500/pcs (1kodi Rp 290.000) >Grosir : Minimal 5 kodi Harga  Nego sampai Deal 😊 *Harga Sablon Terpisah CP : WA 085222939882 / 081901110666 IG : @azkiya_shop_id Shopee : myazkiyashop Toko pedia : azkiya_shop_id  #sejadahtravel #sejadahsouvenir  #souvenirulangtahun #souvenirwedding #souvenirsejadah #souvenirnikah #souvenirnikahmurah #souvenirhajidanumroh #souvenirhaji #souvenirumroh #souvenirnikahunik #souvenirbermanfaat #souvenirbandung #oleh2bandung #oleholehhajidanumroh #oleh2haji #oleh2unik #oleh2umroh #sajadah #sejadah #sejadahunik #sajadahmurah #grosirsejadahmurah #grosirtanahabang #sajadahcantik #sajadahtravel #sajadahwarna #sejadahturki #sejadahhantaran #sajadahtravelling
Nak dapatkan Sejadah Tanpa Gambar? 🌸Ringan🌸Kecil🌸Sejadah Mini 🌸Sejadah Cotton 🌸Sejadah Warna dll  Terdapat dlm 4 saiz Sejadah Homemade Saiz Muka (XS), Saiz Mini (S), Saiz Travel (M) dan Saiz Standard (L). Sesuai dijadikan sbg 🎁, dòorgift, mjlis keagamaan, korporat, hantaran, pertunangan dan lain-lain majlis.  Juga boleh dijadikan 🎁 tadarus Al quran dan 🎁utk sahabat yang nak mengerjakan haji/umrah.  Whatsapp kami utk tempahan di  017-7008044  #sejadahhomemade #sejadahmuka #sejadahmini #sejadahtravel #alassejadah #lapiksejadah #sejadahhandmade #sejadahhantaran #hantaran #sejadahputih #sejadahcotton #sejadahbunga #hadiahunik #gift #sejadahumrah #sejadahhaji #sejadahbunga #sejadahcorak #alassejadah #sejadahsulam #sejadahembroidery
Sajadah bulu polos cream . . Dewasa 65cm x 120cm busa 3cm  Anak 90cm x 50cm busa 3cm . - bawahnya bintik (anti slip) ada lapisan busa 2mm.. - juga dipasangi resleting - gampang dicuci.. - bisa dipakai tanpa busa 3 cm . jdi sajadah ini bisa di bawa2 dan dilipat juga tanpa busa 3cm.. karna sudah ada didalamnya busa 2mm .. praktiskaann.. . yuukk order buat hadiah yg tersayang dan juga buat kenyamanan ibadah kita.. . . Sajadah Dewasa Rp 180.000 . Sajadah Anak Rp 160.000 . RESELLER harga istimewaa 😙😙😙 . For info&order SMS/WA 082116187779 Line @ faryuzcase (pakai @) . . #sejadah #sejadahgebu #sejadahgrosir #sejadahuntukdia #sejadahanak #sejadahtravel #sejadahbulu #sejadahtebal #sejadahnamaanak #sejadahminiborong #sejadahmini #sejadah #sejadahbuluhalus #sejadahkarpet #sejadahrenda #sejadahmuka #sejadahkanakkanak #sejadahmalaysia #sejadahcantik #sejadahanakkarakter #sejadahkarakter #sejadahborong #sejadahkids #sejadahanaklucu #sejadahpink #sejadahcilik #sejadahsulam #sejadahspongetebal #sejadahlembut #tudung4kids
Sajadah bulu polos cream . . Dewasa 65cm x 120cm busa 3cm  Anak 90cm x 50cm busa 3cm . - bawahnya bintik (anti slip) ada lapisan busa 2mm.. - juga dipasangi resleting - gampang dicuci.. - bisa dipakai tanpa busa 3 cm . jdi sajadah ini bisa di bawa2 dan dilipat juga tanpa busa 3cm.. karna sudah ada didalamnya busa 2mm .. praktiskaann.. . yuukk order buat hadiah yg tersayang dan juga buat kenyamanan ibadah kita.. . . Sajadah Dewasa Rp 180.000 . Sajadah Anak Rp 160.000 . RESELLER harga istimewaa 😙😙😙 . For info&order SMS/WA 082116187779 Line @ faryuzcase (pakai @) . . #sejadah #sejadahgebu #sejadahgrosir #sejadahuntukdia #sejadahanak #sejadahtravel #sejadahbulu #sejadahtebal #sejadahnamaanak #sejadahminiborong #sejadahmini #sejadah #sejadahbuluhalus #sejadahkarpet #sejadahrenda #sejadahmuka #sejadahkanakkanak #sejadahmalaysia #sejadahcantik #sejadahanakkarakter #sejadahkarakter #sejadahborong #sejadahkids #sejadahanaklucu #sejadahpink #sejadahcilik #sejadahsulam #sejadahspongetebal #sejadahlembut #tudung4kids
Sajadah bulu polos cream . . Dewasa 65cm x 120cm busa 3cm  Anak 90cm x 50cm busa 3cm . - bawahnya bintik (anti slip) ada lapisan busa 2mm.. - juga dipasangi resleting - gampang dicuci.. - bisa dipakai tanpa busa 3 cm . jdi sajadah ini bisa di bawa2 dan dilipat juga tanpa busa 3cm.. karna sudah ada didalamnya busa 2mm .. praktiskaann.. . yuukk order buat hadiah yg tersayang dan juga buat kenyamanan ibadah kita.. . . Sajadah Dewasa Rp 180.000 . Sajadah Anak Rp 160.000 . RESELLER harga istimewaa 😙😙😙 . For info&order SMS/WA 082116187779 Line @ faryuzcase (pakai @) . . #sejadah #sejadahgebu #sejadahgrosir #sejadahuntukdia #sejadahanak #sejadahtravel #sejadahbulu #sejadahtebal #sejadahnamaanak #sejadahminiborong #sejadahmini #sejadah #sejadahbuluhalus #sejadahkarpet #sejadahrenda #sejadahmuka #sejadahkanakkanak #sejadahmalaysia #sejadahcantik #sejadahanakkarakter #sejadahkarakter #sejadahborong #sejadahkids #sejadahanaklucu #sejadahpink #sejadahcilik #sejadahsulam #sejadahspongetebal #sejadahlembut #tudung4kids
Bismillah, Apapun yang kita niatkan untuk mencari #ridhaallah SWT, insyaAllah akan digantikan dengan banyak kebaikan, baik di dunia maupun di akhirat. Allahumma aamiin. . . . Gumun Travel Sejadah Order & Info: +62 878-3444-9043 www.gumun.id
🎁TERBARU❗️HARGA MAMPU MILIK KUALITI TERBAIK❗️MEMPERKENALAKAN TELEKUNG DELAILA . TELEKUNG DELAILA . 🔅material jersi viscose 🔅labuh 49” telekung dan kain 🔅kepala bergetah dan dagu strechable 🔅bersulam benang cotton, sama warna dgn material. 🔅anggun & xclusive dgn harga yg sgt berbaloi 🔅pinggang getah dan tali adjustable 🔅sesuai utk yg tak suka heavy embroidy . =================== Harga PENGENALAN . SEPASANG RM90/RM100ss *termasuk pos *woven bag *baucer 10% utk nxt purchase . BERMINAT BOLEH SAVE GAMBAR DAN KLIK LINK DI BIO @ WA +60102347760 . #telekung #telekungsolat #telekungdelaila #kainsembahyang #telekung0102347760 #telekungumrah #telekungbudak  #bajunikah #telekungplussize #doorgiftyasin #telekungtravel #telekungsulam #hantaranmurah #dulanghantaran #hantarantunang #telekungjersi #doorgiftmurah #telekunghadiah #telekunghantaran #hantarankahwin #telekungberpoket #telekungbesar #telekunglycra #sejadahtravel #hadiahbirthday #telekungmalaysia  #sejadahhantaran #jubahumrah #hantaranperempuan #umrah
🎁TERBARU❗️HARGA MAMPU MILIK KUALITI TERBAIK❗️MEMPERKENALAKAN TELEKUNG DELAILA . TELEKUNG DELAILA . 🔅material jersi viscose 🔅labuh 49” telekung dan kain 🔅kepala bergetah dan dagu strechable 🔅bersulam benang cotton, sama warna dgn material. 🔅anggun & xclusive dgn harga yg sgt berbaloi 🔅pinggang getah dan tali adjustable 🔅sesuai utk yg tak suka heavy embroidy . =================== Harga PENGENALAN . SEPASANG RM90/RM100ss *termasuk pos *woven bag *baucer 10% utk nxt purchase . BERMINAT BOLEH SAVE GAMBAR DAN KLIK LINK DI BIO @ WA +60102347760 . #telekung #telekungsolat #telekungdelaila #kainsembahyang #telekung0102347760 #telekungumrah #telekungbudak  #bajunikah #telekungplussize #doorgiftyasin #telekungtravel #telekungsulam #hantaranmurah #dulanghantaran #hantarantunang #telekungjersi #doorgiftmurah #telekunghadiah #telekunghantaran #hantarankahwin #telekungberpoket #telekungbesar #telekunglycra #sejadahtravel #hadiahbirthday #telekungmalaysia  #sejadahhantaran #jubahumrah #hantaranperempuan #umrah
🎁TERBARU❗️HARGA MAMPU MILIK KUALITI TERBAIK❗️MEMPERKENALAKAN TELEKUNG DELAILA . TELEKUNG DELAILA . 🔅material jersi viscose 🔅labuh 49” telekung dan kain 🔅kepala bergetah dan dagu strechable 🔅bersulam benang cotton, sama warna dgn material. 🔅anggun & xclusive dgn harga yg sgt berbaloi 🔅pinggang getah dan tali adjustable 🔅sesuai utk yg tak suka heavy embroidy . =================== Harga PENGENALAN . SEPASANG RM90/RM100ss *termasuk pos *woven bag *baucer 10% utk nxt purchase . BERMINAT BOLEH SAVE GAMBAR DAN KLIK LINK DI BIO @ WA +60102347760 . #telekung #telekungsolat #telekungdelaila #kainsembahyang #telekung0102347760 #telekungumrah #telekungbudak  #bajunikah #telekungplussize #doorgiftyasin #telekungtravel #telekungsulam #hantaranmurah #dulanghantaran #hantarantunang #telekungjersi #doorgiftmurah #telekunghadiah #telekunghantaran #hantarankahwin #telekungberpoket #telekungbesar #telekunglycra #sejadahtravel #hadiahbirthday #telekungmalaysia  #sejadahhantaran #jubahumrah #hantaranperempuan #umrah
🎁TERBARU❗️HARGA MAMPU MILIK KUALITI TERBAIK❗️MEMPERKENALAKAN TELEKUNG DELAILA . TELEKUNG DELAILA . 🔅material jersi viscose 🔅labuh 49” telekung dan kain 🔅kepala bergetah dan dagu strechable 🔅bersulam benang cotton, sama warna dgn material. 🔅anggun & xclusive dgn harga yg sgt berbaloi 🔅pinggang getah dan tali adjustable 🔅sesuai utk yg tak suka heavy embroidy . =================== Harga PENGENALAN . SEPASANG RM90/RM100ss *termasuk pos *woven bag *baucer 10% utk nxt purchase . BERMINAT BOLEH SAVE GAMBAR DAN KLIK LINK DI BIO @ WA +60102347760 . #telekung #telekungsolat #telekungdelaila #kainsembahyang #telekung0102347760 #telekungumrah #telekungbudak  #bajunikah #telekungplussize #doorgiftyasin #telekungtravel #telekungsulam #hantaranmurah #dulanghantaran #hantarantunang #telekungjersi #doorgiftmurah #telekunghadiah #telekunghantaran #hantarankahwin #telekungberpoket #telekungbesar #telekunglycra #sejadahtravel #hadiahbirthday #telekungmalaysia  #sejadahhantaran #jubahumrah #hantaranperempuan #umrah
🎁TERBARU❗️HARGA MAMPU MILIK KUALITI TERBAIK❗️MEMPERKENALAKAN TELEKUNG DELAILA . TELEKUNG DELAILA . 🔅material jersi viscose 🔅labuh 49” telekung dan kain 🔅kepala bergetah dan dagu strechable 🔅bersulam benang cotton, sama warna dgn material. 🔅anggun & xclusive dgn harga yg sgt berbaloi 🔅pinggang getah dan tali adjustable 🔅sesuai utk yg tak suka heavy embroidy . =================== Harga PENGENALAN . SEPASANG RM90/RM100ss *termasuk pos *woven bag *baucer 10% utk nxt purchase . BERMINAT BOLEH SAVE GAMBAR DAN KLIK LINK DI BIO @ WA +60102347760 . #telekung #telekungsolat #telekungdelaila #kainsembahyang #telekung0102347760 #telekungumrah #telekungbudak  #bajunikah #telekungplussize #doorgiftyasin #telekungtravel #telekungsulam #hantaranmurah #dulanghantaran #hantarantunang #telekungjersi #doorgiftmurah #telekunghadiah #telekunghantaran #hantarankahwin #telekungberpoket #telekungbesar #telekunglycra #sejadahtravel #hadiahbirthday #telekungmalaysia  #sejadahhantaran #jubahumrah #hantaranperempuan #umrah
Many people pray to be kept out of unexpected problems.  Some people pray to be able to confront and overcome them. . . . . Click link @ bio for details ⭐️ . . . . #s#sejadahtebal #sejadahgebu #hadiahuntuktersayang #prayermat #sejadah #sejadahmurah #sejadaempuk #hantarankahwin #sejadahuntukhantaran #hadiahuntukibuayah #alhamdulillah #quote #motivateyourself #motivationquotes #dinda #hantaran #tips #home #tuesday #cuti #sejadahtravel #sejadahkompas #sejadahcompas
🎁TERBARU❗️HARGA MAMPU MILIK KUALITI TERBAIK❗️MEMPERKENALAKAN TELEKUNG DELAILA . TELEKUNG DELAILA . 🔅material jersi viscose 🔅labuh 49” telekung dan kain 🔅kepala bergetah dan dagu strechable 🔅bersulam benang cotton, sama warna dgn material. 🔅anggun & xclusive dgn harga yg sgt berbaloi 🔅pinggang getah dan tali adjustable 🔅sesuai utk yg tak suka heavy embroidy . =================== Harga PENGENALAN . SEPASANG RM90/RM100ss *termasuk pos *woven bag *baucer 10% utk nxt purchase . BERMINAT BOLEH SAVE GAMBAR DAN KLIK LINK DI BIO @ WA +60102347760 . #telekung #telekungsolat #telekungdelaila #kainsembahyang #telekung0102347760 #telekungumrah #telekungbudak  #bajunikah #telekungplussize #doorgiftyasin #telekungtravel #telekungsulam #hantaranmurah #dulanghantaran #hantarantunang #telekungjersi #doorgiftmurah #telekunghadiah #telekunghantaran #hantarankahwin #telekungberpoket #telekungbesar #telekunglycra #sejadahtravel #hadiahbirthday #telekungmalaysia  #sejadahhantaran #jubahumrah #hantaranperempuan #umrah
❗️FREE HANDSOCK❗️ FREE POSTAGE❗️FREE BOX❗️DGN SETIAP PEMBELIAN TELEKUNG AMEENA 2019 • • ORIGINAL, KUALITI TERBAIKKK.!! KLBHN TELEKUNG SULAM AMEENA: ======================== • 🌷BERSULAM dgn benang lembut, tk gatal walaupun terkena kulit • 🌷ada POKET pd kain, boleh ltk purse atau hp ketika sdg solat. • 🌷Design didaftarkn dibwh MyIPO agr selamat drpd diciplak oleh pihak yg tdk bertjwb. • 🌷material  JERSI VISCOSE, ala2 jersi silk..flowy, tk jarang, tk renyuk dan tk melekap kt badan • 🌷labuh 49" sesuai utk ketinggian 152"-170" • 🌷ada 20 color (terang dan pastel) • 🌷dagu lebar - yakin tutup aurat • 🌷pinggang GETAH dan bertali - sng adjust ikut saiz pinggang • 🌷Muka bergetah STRECHABLE, terletak kt semua saiz muka • SPSG RM130SM/RM140SS ✅FREE POSTAGE ✅FREE GIFT SPECIAL 🎁 ✅FREE KOTAK TELEKUNG ✅FREE VOUCER TELEKUNG • www.wasap.my/60102347760 • #telekung #telekungsolat #telekungameena #kainsembahyang #telekung0102347760 #telekungumrah #telekungpoket  #bajunikah #telekungplussize #doorgiftyasin #telekungtravel #telekungsulam #hantaranmurah #dulanghantaran #dulanghantaran #ihram #doorgiftmurah #telekunghadiah #telekunghantaran #hantarankahwin #telekungberpoket #telekungbesar k#telekunglycra #sejadahtravel #hadiahbirthday #telekungmalaysia #kadkahwin #sejadahhantaran #telekungsembahyang  #hajiumrah #umrah2018
❗️FREE HANDSOCK❗️ FREE POSTAGE❗️FREE BOX❗️DGN SETIAP PEMBELIAN TELEKUNG AMEENA 2019 • • ORIGINAL, KUALITI TERBAIKKK.!! KLBHN TELEKUNG SULAM AMEENA: ======================== • 🌷BERSULAM dgn benang lembut, tk gatal walaupun terkena kulit • 🌷ada POKET pd kain, boleh ltk purse atau hp ketika sdg solat. • 🌷Design didaftarkn dibwh MyIPO agr selamat drpd diciplak oleh pihak yg tdk bertjwb. • 🌷material  JERSI VISCOSE, ala2 jersi silk..flowy, tk jarang, tk renyuk dan tk melekap kt badan • 🌷labuh 49" sesuai utk ketinggian 152"-170" • 🌷ada 20 color (terang dan pastel) • 🌷dagu lebar - yakin tutup aurat • 🌷pinggang GETAH dan bertali - sng adjust ikut saiz pinggang • 🌷Muka bergetah STRECHABLE, terletak kt semua saiz muka • SPSG RM130SM/RM140SS ✅FREE POSTAGE ✅FREE GIFT SPECIAL 🎁 ✅FREE KOTAK TELEKUNG ✅FREE VOUCER TELEKUNG • www.wasap.my/60102347760 • #telekung #telekungsolat #telekungameena #kainsembahyang #telekung0102347760 #telekungumrah #telekungpoket  #bajunikah #telekungplussize #doorgiftyasin #telekungtravel #telekungsulam #hantaranmurah #dulanghantaran #dulanghantaran #ihram #doorgiftmurah #telekunghadiah #telekunghantaran #hantarankahwin #telekungberpoket #telekungbesar k#telekunglycra #sejadahtravel #hadiahbirthday #telekungmalaysia #kadkahwin #sejadahhantaran #telekungsembahyang  #hajiumrah #umrah2018
Ketebalan sejadah carpet, sebab tu bila kita sujud rasa lembut Ya Allah. Nikmat sangat ❤ .  Kadang-kadang bila sujud tu terhentak dahi dilantai terasa "aduh" tu sakit jugak 😂  Bila dah ada sejadah carpet ni, tiada lagi istilah "aduh" bila sujud. .  Korang nak sejadah design yang mana satu? Klik link dibio okay ☺
❗️FREE HANDSOCK❗️ FREE POSTAGE❗️FREE BOX❗️DGN SETIAP PEMBELIAN TELEKUNG AMEENA 2019 • • ORIGINAL, KUALITI TERBAIKKK.!! KLBHN TELEKUNG SULAM AMEENA: ======================== • 🌷BERSULAM dgn benang lembut, tk gatal walaupun terkena kulit • 🌷ada POKET pd kain, boleh ltk purse atau hp ketika sdg solat. • 🌷Design didaftarkn dibwh MyIPO agr selamat drpd diciplak oleh pihak yg tdk bertjwb. • 🌷material  JERSI VISCOSE, ala2 jersi silk..flowy, tk jarang, tk renyuk dan tk melekap kt badan • 🌷labuh 49" sesuai utk ketinggian 152"-170" • 🌷ada 20 color (terang dan pastel) • 🌷dagu lebar - yakin tutup aurat • 🌷pinggang GETAH dan bertali - sng adjust ikut saiz pinggang • 🌷Muka bergetah STRECHABLE, terletak kt semua saiz muka • SPSG RM130SM/RM140SS ✅FREE POSTAGE ✅FREE GIFT SPECIAL 🎁 ✅FREE KOTAK TELEKUNG ✅FREE VOUCER TELEKUNG • www.wasap.my/60102347760 • #telekung #telekungsolat #telekungameena #kainsembahyang #telekung0102347760 #telekungumrah #telekungpoket  #bajunikah #telekungplussize #doorgiftyasin #telekungtravel #telekungsulam #hantaranmurah #dulanghantaran #dulanghantaran #ihram #doorgiftmurah #telekunghadiah #telekunghantaran #hantarankahwin #telekungberpoket #telekungbesar k#telekunglycra #sejadahtravel #hadiahbirthday #telekungmalaysia #kadkahwin #sejadahhantaran #telekungsembahyang  #hajiumrah #umrah2018
Siap untuk tadika pasti. Tinggal nak sulam nama tadika.  whatsapp kami di nombor 0173392843.  Open slot tuk bulan mac. Bulan ni dah full.  #sejadahkanakkanak #sejadahdewasa #sejadahputih #sejadahmuka #sejadahquilt #raiqahasfa #mybabybloom #urcraftnartent #telekungkanakkanak #telekungdewasa #telekungibuanak #begsejadah #begtelekung #sejadahtravel #hajiumrah #doorgift #sulam #bazaarpaknil #sejadahkids #telekungkids #sejadahmini
Bukan biasa biasa, memang luar biasa. Makin ramai yang dah jatuh cinta dengan SEJADAH CARPET ni ❤ .  Hari-hari ada postage: Ahad - Khamis.  Ready stock kita pos terus untuk korang semua 😉 .  Siapa nak buat sejadah carpet ni sebagai hadiah atau hantaran pun boleh.
------ menjadi ibuh adaLah sesuatu yang luar biasa 😉 jangan pernah menyerah  dengan semua payah dan kelelahan ----------- ------------- -------just 😉 weLkam ----- #okaachanokaneyo #tokounyu2okaachan #dekorasirumahokaachan #tokodekorasirumahokaachan #okaachanhomedecorlover
DHUHA ❤ .  Curi sedikit masa yang kita ada untuk dekatkan diri pada-NYA. Kalau korang bekerja pagi, waktu tak busy pagi tu solat lah Dhuha sebentar. .  Makin lama kita buat, insyaAllah kita rasa dekat diri pada Allah. Doa banyak-banyak semoga Allah cukupkan rezeki kita 😊 .  P/s: Sejadah Carpet Plain (Grey) - Ready Stock
Berminat dengan sejadah kanak-kanak yang simple?  Sulam nama percuma  whatsapp kami di nombor 0173392843.  Open slot tuk bulan mac. Bulan ni dah full.  #sejadahkanakkanak #sejadahdewasa #sejadahputih #sejadahmuka #sejadahquilt #raiqahasfa #mybabybloom #urcraftnartent #telekungkanakkanak #telekungdewasa #telekungibuanak #begsejadah #begtelekung #sejadahtravel #hajiumrah #doorgift #sulam #bazaarpaknil #sejadahkids #telekungkids #sejadahmini
Berminat dengan sejadah kanak-kanak yang simple?  Sulam nama percuma  whatsapp kami di nombor 0173392843.  Open slot tuk bulan mac. Bulan ni dah full.  #sejadahkanakkanak #sejadahdewasa #sejadahputih #sejadahmuka #sejadahquilt #raiqahasfa #mybabybloom #urcraftnartent #telekungkanakkanak #telekungdewasa #telekungibuanak #begsejadah #begtelekung #sejadahtravel #hajiumrah #doorgift #sulam #bazaarpaknil #sejadahkids #telekungkids #sejadahmini
Assalamualaikum & selamat pagi😊  Cantik ke cantik new outlook sejadah kids adimaru for girl 😍🌷 #sejadahkids #adimaru #sejadahadimaru #sejadahtravel #sejadahkanak2
PRAYER MAT Travel  Exclusive Design From Hauri Scarves. . . . #hauriscarves #hauriscarvesstudio #prayermat #sejadahtravel
NEW IN : PRAYER MAT Travel . . . Produk terbaru dari Hauri Scarves, Sejadah Printing berbahan dasar Premium Parasut. Dengan tekstur halus dan lembut Prayer Mat Travel sangat nyaman di gunakan pada bagian kepala sewaktu  shalat. Bahan nya ringan tentu sangat mudah dilipat, dicuci dan praktis untuk dibawa kemanapun kegiatan kamu nih dear 😊. Info detail dan pemesanan dapat menghubungi kontak yang tertera di bio. . . #hauriscarves #hauriscarvesstudio #prayermat #sejadahtravel
SAJADAH BULU RASFUR, EMPUK DAN NYAMAN * Ukuran besar 65 cm x 120 cm * Tebal 3 cm * Bahan Rasfur 15 mm- 20 mm * Alas bawah anti slip kain bintik * Isi dalam, busa dg tingkat kekenyalan yg bagus * Banyak variasi warna * Menggunakan resleting sehingga mudah untuk dicuci .  Tersedia juga sajadah anak ukuran 90x50cmx3cm . Untuk pemesanan langsung hubungi kontak: 📱WA : 082116187779 📱Line : @ faryuzcase (pakai @) #sejadah #sejadahanak #sejadahmini #sejadahbulu #sejadahanakkarakter #sejadahmurah #sejadahtravel #sejadahlembut #sejadahbuluhalus #sejadahminiborong #sejadahmuka #sejadahnamaanak #sejadahpink #sejadahrenda #sejadahsulam #sejadahtebal #sejadahspongetebal #sejadahmalaysia #sejadahanaklucu #sejadahborong #sejadahcantik #sejadahcilik #sejadahgebu #sejadahgrosir #sejadahkanakkanak #sejadahkarakter #sejadahkarpet #sejadahkids #sejadahuntukdia
Pergi travel mudah,  ringan,  compact.  Memana saja boleh solat.  Dah solat lipat dan masuk je dalam handbag 😍  Boleh klik link di bio untuk pesanan & pertanyaan.. ➡ www.wasap.my/60129672505  #sejadahadimaru #adimaru #sejadahkids #sejadahkidspremium #sejadahkanak2 #sejadahtravel #sejadahtaska #sejadahtadika #sejadah #sejadahsolat #sejadahcomel #sejadahcute #sejadahcustome #sejadahgift #giftanak #sejadahmalaysia #sejadahcantik #homeschool #ajaranaksolat #ajarsolat #jomsolat #marisolat #sejadahsulamnama #learningtoys #sabah #serawak #taiping #langkawi #kemaman #syukurselalu
Comel kan dua beradik ni.. Pergi travel mudah,  ringan,  compact.  Memana saja boleh solat.  Dah solat lipat dan masuk je dalam handbag 😍  Boleh klik link di bio untuk pesanan & pertanyaan.. ➡ www.wasap.my/60129672505  #sejadahadimaru #adimaru #sejadahkids #sejadahkidspremium #sejadahkanak2 #sejadahtravel #sejadahtaska #sejadahtadika #sejadah #sejadahsolat #sejadahcomel #sejadahcute #sejadahcustome #sejadahgift #giftanak #sejadahmalaysia #sejadahcantik #homeschool #ajaranaksolat #ajarsolat #jomsolat #marisolat #sejadahsulamnama #learningtoys #sabah #serawak #taiping #langkawi #kemaman #syukurselalu
SAJADAH BULU RASFUR, EMPUK DAN NYAMAN . * Ukuran besar 65 cm x 120 cm * Tebal 3 cm * Bahan Rasfur 15 mm- 20 mm * Alas bawah anti slip kain bintik * Isi dalam, busa dgn tingkat kekenyalan yg bagus * Banyak variasi warna * Menggunakan resleting sehingga mudah untuk dicuci .  Tersedia juga sajadah anak ukuran 90x50cmx3cm . Untuk pemesanan langsung hubungi kontak: 📱WA : 082116187779 📱Line : @ faryuzcase (pakai @) . . #sejadah #sejadahanak #sejadahmini #sejadahbulu #sejadahanakkarakter #sejadahmurah #sejadahtravel #sejadahlembut #sejadahbuluhalus #sejadahminiborong #sejadahmuka #sejadahnamaanak #sejadahpink #sejadahrenda #sejadahsulam #sejadahtebal #sejadahspongetebal #sejadahmalaysia #sejadahanaklucu #sejadahborong #sejadahcantik #sejadahcilik #sejadahgebu #sejadahgrosir #sejadahkanakkanak #sejadahkarakter #sejadahkarpet #sejadahkids #sejadahuntukdia
“Sesama kak.. sejadahnya in good quality.. bulu pun yg jenis tebal tu.. balut kemas 👍🏻👍🏻..” . Alhamdulillah.. #feedbackcustomer lagi.. ❤️ tq tq.. customer suka.. kak ira pun hepii tau.. 😍 . DOORGIFT SEJADAH MINI MURAH & EXCLUSIVE 🎀Saiz 35x60 🎀Material tebal & baldu (dari turkey) 🎀Berkualiti & Exclusive 🎀Senang dibawa utk travel . ⭐️Sejadah Mini + Deco + Sticker ⭐️Design & Details Sticker Pilihan anda 🤗 ⭐️Sesuai sgt2 dijadikan Doorgift utk Tetamu Vip dan Tempahan dibuka utk semua jenis Majlis/Kenduri . 💥Delivery byhand & by pos disediakan 🚚 💥wassap kak ira 017-3323293 📲 💥Lock your order now..!! 🗝  #doorgiftsejadah #sejadahmini #doorgift #doorgiftmurah #sejadahmuka #sejadahminimurah #minisejadah #doorgiftaqiqah #doorgiftvip #doorgiftexclusive #sejadahmukamurah #sejadahdoorgift #sejadahtravel #sejadahmurah #doorgiftkahwin #doorgifttunang #dootgiftakikah #doorgiftperkahwinan #doorgifttahlil #doorgiftbirthday #doorgiftvip #doorgiftcantik #doorgiftvvip #customerfeedback #doorgifttahlil #doorgiftkesyukuran #doorgiftdoaselamat #customerfeedback
SAJADAH BULU RASFUR, EMPUK DAN NYAMAN . * Ukuran besar 65 cm x 120 cm * Tebal 3 cm * Bahan Rasfur 15 mm- 20 mm * Alas bawah anti slip kain bintik * Isi dalam, busa dgn tingkat kekenyalan yg bagus * Banyak variasi warna * Menggunakan resleting sehingga mudah untuk dicuci .  Tersedia juga sajadah anak ukuran 90x50cmx3cm . Untuk pemesanan langsung hubungi kontak: 📱WA : 082116187779 📱Line : @ faryuzcase (pakai @) . . #sejadah #sejadahanak #sejadahmini #sejadahbulu #sejadahanakkarakter #sejadahmurah #sejadahtravel #sejadahlembut #sejadahbuluhalus #sejadahminiborong #sejadahmuka #sejadahnamaanak #sejadahpink #sejadahrenda #sejadahsulam #sejadahtebal #sejadahspongetebal #sejadahmalaysia #sejadahanaklucu #sejadahborong #sejadahcantik #sejadahcilik #sejadahgebu #sejadahgrosir #sejadahkanakkanak #sejadahkarakter #sejadahkarpet #sejadahkids #sejadahuntukdia
SAJADAH BULU RASFUR, EMPUK DAN NYAMAN . * Ukuran besar 65 cm x 120 cm * Tebal 3 cm * Bahan Rasfur 15 mm- 20 mm * Alas bawah anti slip kain bintik * Isi dalam, busa dgn tingkat kekenyalan yg bagus * Banyak variasi warna * Menggunakan resleting sehingga mudah untuk dicuci .  Tersedia juga sajadah anak ukuran 90x50cmx3cm . Untuk pemesanan langsung hubungi kontak: 📱WA : 082116187779 📱Line : @ faryuzcase (pakai @) . . #sejadah #sejadahanak #sejadahmini #sejadahbulu #sejadahanakkarakter #sejadahmurah #sejadahtravel #sejadahlembut #sejadahbuluhalus #sejadahminiborong #sejadahmuka #sejadahnamaanak #sejadahpink #sejadahrenda #sejadahsulam #sejadahtebal #sejadahspongetebal #sejadahmalaysia #sejadahanaklucu #sejadahborong #sejadahcantik #sejadahcilik #sejadahgebu #sejadahgrosir #sejadahkanakkanak #sejadahkarakter #sejadahkarpet #sejadahkids #sejadahuntukdia
Selamat Petang ! .  Korang mesti terfikir, kalau order set sekali kotak hantaran. Kotak akan kemik tak? .  Kami akan balut sekemas-kemasnya supaya kotak hantaran Sejadah Carpet tak kemik 😘 .  Percaya tak? Tak percaya cer swipe tepi 😉
🎁TERBARU❗️HARGA MAMPU MILIK KUALITI TERBAIK❗️MEMPERKENALAKAN TELEKUNG DELAILA . TELEKUNG DELAILA . 🔅material jersi viscose 🔅labuh 49” telekung dan kain 🔅kepala bergetah dan dagu strechable 🔅bersulam benang cotton, sama warna dgn material. 🔅anggun & xclusive dgn harga yg sgt berbaloi 🔅pinggang getah dan tali adjustable 🔅sesuai utk yg tak suka heavy embroidy . =================== Harga PENGENALAN . SEPASANG RM90/RM100ss *termasuk pos *woven bag *baucer 10% utk nxt purchase . BERMINAT BOLEH SAVE GAMBAR DAN KLIK LINK DI BIO @ WA +60102347760 . #telekung #telekungsolat #telekungdelaila #kainsembahyang #telekung0102347760 #telekungumrah #telekungbudak  #bajunikah #telekungplussize #doorgiftyasin #telekungtravel #telekungsulam #hantaranmurah #dulanghantaran #hantarantunang #telekungjersi #doorgiftmurah #telekunghadiah #telekunghantaran #hantarankahwin #telekungberpoket #telekungbesar #telekunglycra #sejadahtravel #hadiahbirthday #telekungmalaysia  #sejadahhantaran #jubahumrah #hantaranperempuan #umrah
🎁TERBARU❗️HARGA MAMPU MILIK KUALITI TERBAIK❗️MEMPERKENALAKAN TELEKUNG DELAILA . TELEKUNG DELAILA . 🔅material jersi viscose 🔅labuh 49” telekung dan kain 🔅kepala bergetah dan dagu strechable 🔅bersulam benang cotton, sama warna dgn material. 🔅anggun & xclusive dgn harga yg sgt berbaloi 🔅pinggang getah dan tali adjustable 🔅sesuai utk yg tak suka heavy embroidy . =================== Harga PENGENALAN . SEPASANG RM90/RM100ss *termasuk pos *woven bag *baucer 10% utk nxt purchase . BERMINAT BOLEH SAVE GAMBAR DAN KLIK LINK DI BIO @ WA +60102347760 . #telekung #telekungsolat #telekungdelaila #kainsembahyang #telekung0102347760 #telekungumrah #telekungbudak  #bajunikah #telekungplussize #doorgiftyasin #telekungtravel #telekungsulam #hantaranmurah #dulanghantaran #hantarantunang #telekungjersi #doorgiftmurah #telekunghadiah #telekunghantaran #hantarankahwin #telekungberpoket #telekungbesar #telekunglycra #sejadahtravel #hadiahbirthday #telekungmalaysia  #sejadahhantaran #jubahumrah #hantaranperempuan #umrah
Sejadah kanak2 extra size.  Ukuran sama dengan sejadah dewasa. Semua design sejadah kanak-kanak kita boleh buat size besar. Pilih saja yang mana kemudiah whatsapp kami di nombor 0173392843.  Open slot tuk bulan mac. Bulan ni dah full.  #sejadahkanakkanak #sejadahdewasa #sejadahputih #sejadahmuka #sejadahquilt #raiqahasfa #mybabybloom #urcraftnartent #telekungkanakkanak #telekungdewasa #telekungibuanak #begsejadah #begtelekung #sejadahtravel #hajiumrah #doorgift #sulam #bazaarpaknil #sejadahkids #telekungkids #sejadahmini
Work in progress sejadah saf kanak-kanak. Quilting. Patut semalam dah siap tapi dapat potong batting saja. Hari ni baru dapat quilt.. Sebenarnya dah 2minggu tak sihat tapi gagahkan siapkan order sikit2.  Risau cust tunggu lama.  Lepas ni ada 1lagi sejadah saf dan 1order pukal.  Doakan kita cepat sihat so dapat buat order laju2 k. Terima kasih kerana sabar menunggu.  #sejadahkanakkanak #sejadahdewasa #sejadahputih #sejadahmuka #sejadahquilt #raiqahasfa #mybabybloom #urcraftnartent #telekungkanakkanak #telekungdewasa #telekungibuanak #begsejadah #begtelekung #sejadahtravel #hajiumrah #doorgift #sulam #bazaarpaknil #sejadahkids #telekungkids #sejadahmini
❗️FREE HANDSOCK❗️ FREE POSTAGE❗️FREE BOX❗️DGN SETIAP PEMBELIAN TELEKUNG AMEENA 2019 • • ORIGINAL, KUALITI TERBAIKKK.!! KLBHN TELEKUNG SULAM AMEENA: ======================== • 🌷BERSULAM dgn benang lembut, tk gatal walaupun terkena kulit • 🌷ada POKET pd kain, boleh ltk purse atau hp ketika sdg solat. • 🌷Design didaftarkn dibwh MyIPO agr selamat drpd diciplak oleh pihak yg tdk bertjwb. • 🌷material  JERSI VISCOSE, ala2 jersi silk..flowy, tk jarang, tk renyuk dan tk melekap kt badan • 🌷labuh 49" sesuai utk ketinggian 152"-170" • 🌷ada 20 color (terang dan pastel) • 🌷dagu lebar - yakin tutup aurat • 🌷pinggang GETAH dan bertali - sng adjust ikut saiz pinggang • 🌷Muka bergetah STRECHABLE, terletak kt semua saiz muka • SPSG RM130SM/RM140SS ✅FREE POSTAGE ✅FREE GIFT SPECIAL 🎁 ✅FREE KOTAK TELEKUNG ✅FREE WOVEN BAG • • www.wasap.my/60102347760 • #telekung #telekungsolat #telekungameena #kainsembahyang #telekung0102347760 #telekungumrah #telekungpoket  #bajunikah #telekungplussize #doorgiftyasin #telekungtravel #telekungsulam #hantaranmurah #dulanghantaran #dulanghantaran #ihram #doorgiftmurah #telekunghadiah #telekunghantaran #hantarankahwin #telekungberpoket #telekungbesar k#telekunglycra #sejadahtravel #hadiahbirthday #telekungmalaysia #kadkahwin #sejadahhantaran #telekungsembahyang  #hajiumrah #umrah2018
❗️FREE HANDSOCK❗️ FREE POSTAGE❗️FREE BOX❗️DGN SETIAP PEMBELIAN TELEKUNG AMEENA 2019 • • ORIGINAL, KUALITI TERBAIKKK.!! KLBHN TELEKUNG SULAM AMEENA: ======================== • 🌷BERSULAM dgn benang lembut, tk gatal walaupun terkena kulit • 🌷ada POKET pd kain, boleh ltk purse atau hp ketika sdg solat. • 🌷Design didaftarkn dibwh MyIPO agr selamat drpd diciplak oleh pihak yg tdk bertjwb. • 🌷material  JERSI VISCOSE, ala2 jersi silk..flowy, tk jarang, tk renyuk dan tk melekap kt badan • 🌷labuh 49" sesuai utk ketinggian 152"-170" • 🌷ada 20 color (terang dan pastel) • 🌷dagu lebar - yakin tutup aurat • 🌷pinggang GETAH dan bertali - sng adjust ikut saiz pinggang • 🌷Muka bergetah STRECHABLE, terletak kt semua saiz muka • SPSG RM130SM/RM140SS ✅FREE POSTAGE ✅FREE GIFT SPECIAL 🎁 ✅FREE KOTAK TELEKUNG ✅FREE WOVEN BAG • • www.wasap.my/60102347760 • #telekung #telekungsolat #telekungameena #kainsembahyang #telekung0102347760 #telekungumrah #telekungpoket  #bajunikah #telekungplussize #doorgiftyasin #telekungtravel #telekungsulam #hantaranmurah #dulanghantaran #dulanghantaran #ihram #doorgiftmurah #telekunghadiah #telekunghantaran #hantarankahwin #telekungberpoket #telekungbesar k#telekunglycra #sejadahtravel #hadiahbirthday #telekungmalaysia #kadkahwin #sejadahhantaran #telekungsembahyang  #hajiumrah #umrah2018
❗️FREE HANDSOCK❗️ FREE POSTAGE❗️FREE BOX❗️DGN SETIAP PEMBELIAN TELEKUNG AMEENA 2019 • • ORIGINAL, KUALITI TERBAIKKK.!! KLBHN TELEKUNG SULAM AMEENA: ======================== • 🌷BERSULAM dgn benang lembut, tk gatal walaupun terkena kulit • 🌷ada POKET pd kain, boleh ltk purse atau hp ketika sdg solat. • 🌷Design didaftarkn dibwh MyIPO agr selamat drpd diciplak oleh pihak yg tdk bertjwb. • 🌷material  JERSI VISCOSE, ala2 jersi silk..flowy, tk jarang, tk renyuk dan tk melekap kt badan • 🌷labuh 49" sesuai utk ketinggian 152"-170" • 🌷ada 20 color (terang dan pastel) • 🌷dagu lebar - yakin tutup aurat • 🌷pinggang GETAH dan bertali - sng adjust ikut saiz pinggang • 🌷Muka bergetah STRECHABLE, terletak kt semua saiz muka • SPSG RM130SM/RM140SS ✅FREE POSTAGE ✅FREE GIFT SPECIAL 🎁 ✅FREE KOTAK TELEKUNG ✅FREE WOVEN BAG • • www.wasap.my/60102347760 • #telekung #telekungsolat #telekungameena #kainsembahyang #telekung0102347760 #telekungumrah #telekungpoket  #bajunikah #telekungplussize #doorgiftyasin #telekungtravel #telekungsulam #hantaranmurah #dulanghantaran #dulanghantaran #ihram #doorgiftmurah #telekunghadiah #telekunghantaran #hantarankahwin #telekungberpoket #telekungbesar k#telekunglycra #sejadahtravel #hadiahbirthday #telekungmalaysia #kadkahwin #sejadahhantaran #telekungsembahyang  #hajiumrah #umrah2018
Work in progress sejadah saf kanak-kanak. Quilting. Patut semalam dah siap tapi dapat potong batting saja. Hari ni baru dapat quilt.. Sebenarnya dah 2minggu tak sihat tapi gagahkan siapkan order sikit2.  Risau cust tunggu lama.  Lepas ni ada 1lagi sejadah saf dan 1order pukal.  Doakan kita cepat sihat so dapat buat order laju2 k. Terima kasih kerana sabar menunggu.  #sejadahkanakkanak #sejadahdewasa #sejadahputih #sejadahmuka #sejadahquilt #raiqahasfa #mybabybloom #urcraftnartent #telekungkanakkanak #telekungdewasa #telekungibuanak #begsejadah #begtelekung #sejadahtravel #hajiumrah #doorgift #sulam #bazaarpaknil #sejadahkids #telekungkids #sejadahmini
-------- Hari seLasa 😉 yang indah buat ibuh2 teteh2 kakah2 semua  buuuuk, sudah berkunjung  ke rumah orangtua kah ? ada rekomendasi buat ibuh2 yang hendak memberikan tanda kasih buat orangtua,  Yupp 😉 sejadah buLu yang lembut ini  ibuh2,  InsyaaAlloh 😊 bisa menjadi teman shoLat untuk orangtua kita  siLahkan, boLeh ibuh2 coba yah ada 13 lebih piLihan warna, Ibuh2, teteh2 kakah2 😉 bisa memiLih suka2 warna2 yang cocok buat orangtua, SiLahkan, ------------- -------just 😉 weLkam ----- #okaachanokaneyo #tokounyu2okaachan #dekorasirumahokaachan #tokodekorasirumahokaachan #okaachanhomedecorlover
GEBU DAN CANTIK - Feedback customer ❤ .  Pagi-pagi belanja korang dari feedback customer. Alhamdulillah, boleh dikatakan semua customer yang order SEJADAH CARPET ni mesti berpuas hati 😊 .  Murah je dan sangat berbaloi.  RM35 exc postage. Nak order klik link dibio okay.
Swipe left untuk tgk warna warna design hawa 😍💪 . . Design ni skrg tgh bnyak sangat customer request berbanding design aiman & plain . . Click link @ bio for details ⭐️ . . . . #s#sejadahtebal #sejadahgebu #hadiahuntuktersayang #prayermat #sejadah #sejadahmurah #sejadaempuk #hantarankahwin #sejadahuntukhantaran #hadiahuntukibuayah #alhamdulillah #quote #motivateyourself #motivationquotes #dinda #hantaran #tips #home #tuesday #cuti #sejadahtravel #sejadahkompas #sejadahcompas
. PLAIN BLUE RM30 exc postage . SAIZ BESAR (128 x 78 x 2.2 cm ) . 🌿Kelebihan : ✅Sangat selesa digunakan semasa solat terutamanya ketika sujud ✅Sangat sesuai untuk mereka yang selalu sakit lutut ketika solat. ✅Mempunyai ciri-ciri “antislip” special di bahagian belakang. . 🌿Sesuai digunakan untuk : ✅Hadiah kepada ibu dan ayah kesayangan. ✅Hadiah kepada isteri atau suami ✅Hantaran perkahwinan . Improvised quality ❤️ #sejadahtebal #sejadahgebu #sejadahmurah #sejadahuntukdia #sejadahhantaran #sejadahtravel  #sejadahmalaysia #sejadahgebu  #sejadahempuk #sejadahcantik #sejadahselesa
. PLAIN DARK BROWN RM30 exc postage . SAIZ BESAR (128 x 78 x 2.2 cm ) . 🌿Kelebihan : ✅Sangat selesa digunakan semasa solat terutamanya ketika sujud ✅Sangat sesuai untuk mereka yang selalu sakit lutut ketika solat. ✅Mempunyai ciri-ciri “antislip” special di bahagian belakang. . 🌿Sesuai digunakan untuk : ✅Hadiah kepada ibu dan ayah kesayangan. ✅Hadiah kepada isteri atau suami ✅Hantaran perkahwinan . Improvised quality ❤️ #sejadahtebal #sejadahgebu #sejadahmurah #sejadahuntukdia #sejadahhantaran #sejadahtravel  #sejadahmalaysia #sejadahgebu  #sejadahempuk #sejadahcantik #sejadahselesa
. PLAIN PURPLE RM30 exc postage . SAIZ BESAR (128 x 78 x 2.2 cm ) . 🌿Kelebihan : ✅Sangat selesa digunakan semasa solat terutamanya ketika sujud ✅Sangat sesuai untuk mereka yang selalu sakit lutut ketika solat. ✅Mempunyai ciri-ciri “antislip” special di bahagian belakang. . 🌿Sesuai digunakan untuk : ✅Hadiah kepada ibu dan ayah kesayangan. ✅Hadiah kepada isteri atau suami ✅Hantaran perkahwinan . Improvised quality ❤️ #sejadahtebal #sejadahgebu #sejadahmurah #sejadahuntukdia #sejadahhantaran #sejadahtravel  #sejadahmalaysia #sejadahgebu  #sejadahempuk #sejadahcantik #sejadahselesa
SEJADAH CARPET AIMAN ❤ .  Ciri-ciri: 🌷 Tebal dan gebu 🌷 Ukuran: 128cm × 178 cm 🌷 Tahap ketebalan: 2.2 cm 🌷 Tidak licin, mempunyai "anti slip" dibahagian belakang sejadah .  Sejadah Carpet ni sangat selesa digunakan terutama waktu nak sujud. Rasa sangatlah lembut.  Nak dijadikan hadiah atau hantaran pun boleh. .  Harga?  RM35 sehelai exc postage .  Klik link dibio untuk order okay 😘
SEJADAH CARPET HAWA: MAROON ❤ .  Ciri-ciri: 🌷 Tebal dan gebu 🌷 Ukuran: 128cm × 178 cm 🌷 Tahap ketebalan: 2.2 cm 🌷 Tidak licin, mempunyai "anti slip" dibahagian belakang sejadah .  Sejadah Carpet ni sangat selesa digunakan terutama waktu nak sujud. Rasa sangatlah lembut.  Nak dijadikan hadiah atau hantaran pun boleh. .  Harga?  RM35 sehelai exc postage .  Klik link dibio untuk order okay 😘
Lucu ya sajadah nya imutt ringan dibawa kemana2, menjadi kan shalat anda khusu dimanapun karena saat sujud tidak bau  Yukk diborongg kaa 😊  Kenapa harus pilih @sajadahku_unik sebagai souvenir? 1. Unik karena simple dan praktis bisa di bawa kemana mana 2. Harga MURAH 3. kwalitas bagus, tidak luntur, tidak pudar dan tidak menerawang 4. Bahan lembut. Cocok untuk dewasa dan anak anak 5. Bermanfaat. Jika dipakai bisa menjadi amal jariah buat kita 6. Bisa request sablon atau bordir (unt tahlilan, aqiqah, syukuran dll) 7. Cocok unt hadiah, bingkisan, oleh oleh haji dan umroh dll  Keterangan Produk : ~Bahan dari Cotton Polyester, bahan lembut dan tidak transparan ~Ukuran 100x50 cm, Panjang 100cm lebar 50cm ~Berat 125 gram/pcs (sekitar 3kg/kodi) ~Warna, ada 5 warna menarik (warna hampir 99% sesuai foto) ~Kantong : ada 2 macam kantong sejadah yaitu Serut dan Sleting, bisa request sesuai pesanan.😍 Kepoin harga nya yuk  WA :081316423298/083133138442  #souvenirsejadah #souvenirnikah #souvenirweeding #souvenirpernikahanmurah #souvenirpernikahanunik #souvenirpernihanankeren #souvenirnikahmurah #souvenirulangtahun #oleholehumroh #oleholehhaji #oleholehhajidanumroh #sajadahtravel #sajadahpraktis #sajadahtravel #sajadahunik #sajadahsouvenir #souvenirsajadah #sejadahtravel #sejadahpraktis #sejadahjakarta #sejadahmurah #tahlilan7hari #tahlilan40hari #tahlilan100hari #haulan #souvenirumrohmurah #souveniraqiqahbayimurah #souveniraqiqahbayi #souvenirbermanfaat #souvenirberguna #sejadahsouvenir
SAJADAH BULU RASFUR, EMPUK DAN NYAMAN * Ukuran besar 65 cm x 120 cm * Tebal 3 cm * Bahan Rasfur 15 mm- 20 mm * Alas bawah anti slip kain bintik * Isi dalam, busa dg tingkat kekenyalan yg bagus * Banyak variasi warna * Menggunakan resleting sehingga mudah untuk dicuci .  Tersedia juga sajadah anak ukuran 90x50cmx3cm . Untuk pemesanan langsung hubungi kontak: 📱WA : 082116187779 📱Line : @ faryuzcase (pakai @) #sejadah #sejadahanak #sejadahmini #sejadahbulu #sejadahanakkarakter #sejadahmurah #sejadahtravel #sejadahlembut #sejadahbuluhalus #sejadahminiborong #sejadahmuka #sejadahnamaanak #sejadahpink #sejadahrenda #sejadahsulam #sejadahtebal #sejadahspongetebal #sejadahmalaysia #sejadahanaklucu #sejadahborong #sejadahcantik #sejadahcilik #sejadahgebu #sejadahgrosir #sejadahkanakkanak #sejadahkarakter #sejadahkarpet #sejadahkids #sejadahuntukdia
Swipe left untuk tgk warna warna design hawa 😍💪 . . Design ni skrg tgh bnyak sangat customer request berbanding design aiman & plain . . Click link @ bio for details ⭐️ . . . . #s#sejadahtebal #sejadahgebu #hadiahuntuktersayang #prayermat #sejadah #sejadahmurah #sejadaempuk #hantarankahwin #sejadahuntukhantaran #hadiahuntukibuayah #alhamdulillah #quote #motivateyourself #motivationquotes #dinda #hantaran #tips #home #tuesday #cuti #sejadahtravel #sejadahkompas #sejadahcompas

Loading