Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#sejadahtebal

Posts tagged as #sejadahtebal on Instagram

8.316 Posts

Sejadah plain brown with box , sgt sesuai untuk hantaran , kalau tgk depan2 lagi cntik warna ni 😍 . . . Click link @ bio for details ⭐️ . . . . #s#sejadahtebal #sejadahgebu #hadiahuntuktersayang #prayermat #sejadah #sejadahmurah #sejadaempuk #hantarankahwin #sejadahuntukhantaran #hadiahuntukibuayah #alhamdulillah #quote #motivateyourself #motivationquotes #dinda #hantaran #tips #home #tuesday #cuti #sejadahtravel #sejadahkompas #sejadahcompas
Sajadah bulu polos cream . . Dewasa 65cm x 120cm busa 3cm  Anak 90cm x 50cm busa 3cm . - bawahnya bintik (anti slip) ada lapisan busa 2mm.. - juga dipasangi resleting - gampang dicuci.. - bisa dipakai tanpa busa 3 cm . jdi sajadah ini bisa di bawa2 dan dilipat juga tanpa busa 3cm.. karna sudah ada didalamnya busa 2mm .. praktiskaann.. . yuukk order buat hadiah yg tersayang dan juga buat kenyamanan ibadah kita.. . . Sajadah Dewasa Rp 180.000 . Sajadah Anak Rp 160.000 . RESELLER harga istimewaa 😙😙😙 . For info&order SMS/WA 082116187779 Line @ faryuzcase (pakai @) . . #sejadah #sejadahgebu #sejadahgrosir #sejadahuntukdia #sejadahanak #sejadahtravel #sejadahbulu #sejadahtebal #sejadahnamaanak #sejadahminiborong #sejadahmini #sejadah #sejadahbuluhalus #sejadahkarpet #sejadahrenda #sejadahmuka #sejadahkanakkanak #sejadahmalaysia #sejadahcantik #sejadahanakkarakter #sejadahkarakter #sejadahborong #sejadahkids #sejadahanaklucu #sejadahpink #sejadahcilik #sejadahsulam #sejadahspongetebal #sejadahlembut #tudung4kids
Sajadah bulu polos cream . . Dewasa 65cm x 120cm busa 3cm  Anak 90cm x 50cm busa 3cm . - bawahnya bintik (anti slip) ada lapisan busa 2mm.. - juga dipasangi resleting - gampang dicuci.. - bisa dipakai tanpa busa 3 cm . jdi sajadah ini bisa di bawa2 dan dilipat juga tanpa busa 3cm.. karna sudah ada didalamnya busa 2mm .. praktiskaann.. . yuukk order buat hadiah yg tersayang dan juga buat kenyamanan ibadah kita.. . . Sajadah Dewasa Rp 180.000 . Sajadah Anak Rp 160.000 . RESELLER harga istimewaa 😙😙😙 . For info&order SMS/WA 082116187779 Line @ faryuzcase (pakai @) . . #sejadah #sejadahgebu #sejadahgrosir #sejadahuntukdia #sejadahanak #sejadahtravel #sejadahbulu #sejadahtebal #sejadahnamaanak #sejadahminiborong #sejadahmini #sejadah #sejadahbuluhalus #sejadahkarpet #sejadahrenda #sejadahmuka #sejadahkanakkanak #sejadahmalaysia #sejadahcantik #sejadahanakkarakter #sejadahkarakter #sejadahborong #sejadahkids #sejadahanaklucu #sejadahpink #sejadahcilik #sejadahsulam #sejadahspongetebal #sejadahlembut #tudung4kids
Sajadah bulu polos cream . . Dewasa 65cm x 120cm busa 3cm  Anak 90cm x 50cm busa 3cm . - bawahnya bintik (anti slip) ada lapisan busa 2mm.. - juga dipasangi resleting - gampang dicuci.. - bisa dipakai tanpa busa 3 cm . jdi sajadah ini bisa di bawa2 dan dilipat juga tanpa busa 3cm.. karna sudah ada didalamnya busa 2mm .. praktiskaann.. . yuukk order buat hadiah yg tersayang dan juga buat kenyamanan ibadah kita.. . . Sajadah Dewasa Rp 180.000 . Sajadah Anak Rp 160.000 . RESELLER harga istimewaa 😙😙😙 . For info&order SMS/WA 082116187779 Line @ faryuzcase (pakai @) . . #sejadah #sejadahgebu #sejadahgrosir #sejadahuntukdia #sejadahanak #sejadahtravel #sejadahbulu #sejadahtebal #sejadahnamaanak #sejadahminiborong #sejadahmini #sejadah #sejadahbuluhalus #sejadahkarpet #sejadahrenda #sejadahmuka #sejadahkanakkanak #sejadahmalaysia #sejadahcantik #sejadahanakkarakter #sejadahkarakter #sejadahborong #sejadahkids #sejadahanaklucu #sejadahpink #sejadahcilik #sejadahsulam #sejadahspongetebal #sejadahlembut #tudung4kids
Sajadah bulu polos cream . . Dewasa 65cm x 120cm busa 3cm  Anak 90cm x 50cm busa 3cm . - bawahnya bintik (anti slip) ada lapisan busa 2mm.. - juga dipasangi resleting - gampang dicuci.. - bisa dipakai tanpa busa 3 cm . jdi sajadah ini bisa di bawa2 dan dilipat juga tanpa busa 3cm.. karna sudah ada didalamnya busa 2mm .. praktiskaann.. . yuukk order buat hadiah yg tersayang dan juga buat kenyamanan ibadah kita.. . . Sajadah Dewasa Rp 180.000 . Sajadah Anak Rp 160.000 . RESELLER harga istimewaa 😙😙😙 . For info&order SMS/WA 082116187779 Line @ faryuzcase (pakai @) . . #sejadah #sejadahgebu #sejadahgrosir #sejadahuntukdia #sejadahanak #sejadahtravel #sejadahbulu #sejadahtebal #sejadahnamaanak #sejadahminiborong #sejadahmini #sejadah #sejadahbuluhalus #sejadahkarpet #sejadahrenda #sejadahmuka #sejadahkanakkanak #sejadahmalaysia #sejadahcantik #sejadahanakkarakter #sejadahkarakter #sejadahborong #sejadahkids #sejadahanaklucu #sejadahpink #sejadahcilik #sejadahsulam #sejadahspongetebal #sejadahlembut #tudung4kids
😍Bismillah... HAPPY HOUR‼️ON LIVE NOW‼️till 12 tgh mlm sejadahgeboo kami yg BERKUALIT,TEBAL dan CANTIK??? Bonus: Packaging cantik + FREE POSTAGE d shopee di #shopee ya.. https://mall.shopee.com.my/projekcetakbyizzconcept/609269742?smtt=0.0.9  #sejadah #sejadahgeboo #sejadahempooq #sejadahhantaran #sejadahtebal #sejadahcantik #sejadahlembut #sejadahturkey #sejadahdoorgift #sejadahmurah #freepos #freeshipping #hijab #jubah #kids #tudungmurah #telekung #bumi #bumisfera #cantik #shopee #insta #lazada #dimatamu #selafazcinta #diamenanturahsia #fattzura #naelofarhijab #kurta #kainpasang
Menyediakan, sarung, mukena sejadah tasbih.. Oleh oleh haji& umrah  grosir dan eceran... #sarung #mukena #mukenabali #tasbih #sejadahtebal #sejadahbaru
SAJADAH BULU RASFUR, EMPUK DAN NYAMAN . * Ukuran besar 65 cm x 120 cm * Tebal 3 cm * Bahan Rasfur 15 mm- 20 mm * Alas bawah anti slip kain bintik * Isi dalam, busa dgn tingkat kekenyalan yg bagus * Banyak variasi warna * Menggunakan resleting sehingga mudah untuk dicuci .  Tersedia juga sajadah anak ukuran 90x50cmx3cm . Untuk pemesanan langsung hubungi kontak: 📱WA : 082116187779 📱Line : @ faryuzcase (pakai @) . . #sejadah #sejadahanak #sejadahmini #sejadahbulu #sejadahanakkarakter #sejadahmurah #sejadahtravel #sejadahlembut #sejadahbuluhalus #sejadahminiborong #sejadahmuka #sejadahnamaanak #sejadahpink #sejadahrenda #sejadahsulam #sejadahtebal #sejadahspongetebal #sejadahmalaysia #sejadahanaklucu #sejadahborong #sejadahcantik #sejadahcilik #sejadahgebu #sejadahgrosir #sejadahkanakkanak #sejadahkarakter #sejadahkarpet #sejadahkids #sejadahuntukdia
Sajadah bulu polos cream . . Dewasa 65cm x 120cm busa 3cm  Anak 90cm x 50cm busa 3cm . - bawahnya bintik (anti slip) ada lapisan busa 2mm.. - juga dipasangi resleting - gampang dicuci.. - bisa dipakai tanpa busa 3 cm . jdi sajadah ini bisa di bawa2 dan dilipat juga tanpa busa 3cm.. karna sudah ada didalamnya busa 2mm .. praktiskaann.. . yuukk order buat hadiah yg tersayang dan juga buat kenyamanan ibadah kita.. . . Sajadah Dewasa Rp 180.000 . Sajadah Anak Rp 160.000 . RESELLER harga istimewaa 😙😙😙 . For info&order SMS/WA 082116187779 Line @ faryuzcase (pakai @) . . #sejadah #sejadahgebu #sejadahgrosir #sejadahuntukdia #sejadahanak #sejadahtravel #sejadahbulu #sejadahtebal #sejadahnamaanak #sejadahminiborong #sejadahmini #sejadah #sejadahbuluhalus #sejadahkarpet #sejadahrenda #sejadahmuka #sejadahkanakkanak #sejadahmalaysia #sejadahcantik #sejadahanakkarakter #sejadahkarakter #sejadahborong #sejadahkids #sejadahanaklucu #sejadahpink #sejadahcilik #sejadahsulam #sejadahspongetebal #sejadahlembut #tudung4kids
Sajadah bulu polos cream . . Dewasa 65cm x 120cm busa 3cm  Anak 90cm x 50cm busa 3cm . - bawahnya bintik (anti slip) ada lapisan busa 2mm.. - juga dipasangi resleting - gampang dicuci.. - bisa dipakai tanpa busa 3 cm . jdi sajadah ini bisa di bawa2 dan dilipat juga tanpa busa 3cm.. karna sudah ada didalamnya busa 2mm .. praktiskaann.. . yuukk order buat hadiah yg tersayang dan juga buat kenyamanan ibadah kita.. . . Sajadah Dewasa Rp 180.000 . Sajadah Anak Rp 160.000 . RESELLER harga istimewaa 😙😙😙 . For info&order SMS/WA 082116187779 Line @ faryuzcase (pakai @) . . #sejadah #sejadahgebu #sejadahgrosir #sejadahuntukdia #sejadahanak #sejadahtravel #sejadahbulu #sejadahtebal #sejadahnamaanak #sejadahminiborong #sejadahmini #sejadah #sejadahbuluhalus #sejadahkarpet #sejadahrenda #sejadahmuka #sejadahkanakkanak #sejadahmalaysia #sejadahcantik #sejadahanakkarakter #sejadahkarakter #sejadahborong #sejadahkids #sejadahanaklucu #sejadahpink #sejadahcilik #sejadahsulam #sejadahspongetebal #sejadahlembut #tudung4kids
Sajadah bulu polos cream . . Dewasa 65cm x 120cm busa 3cm  Anak 90cm x 50cm busa 3cm . - bawahnya bintik (anti slip) ada lapisan busa 2mm.. - juga dipasangi resleting - gampang dicuci.. - bisa dipakai tanpa busa 3 cm . jdi sajadah ini bisa di bawa2 dan dilipat juga tanpa busa 3cm.. karna sudah ada didalamnya busa 2mm .. praktiskaann.. . yuukk order buat hadiah yg tersayang dan juga buat kenyamanan ibadah kita.. . . Sajadah Dewasa Rp 180.000 . Sajadah Anak Rp 160.000 . RESELLER harga istimewaa 😙😙😙 . For info&order SMS/WA 082116187779 Line @ faryuzcase (pakai @) . . #sejadah #sejadahgebu #sejadahgrosir #sejadahuntukdia #sejadahanak #sejadahtravel #sejadahbulu #sejadahtebal #sejadahnamaanak #sejadahminiborong #sejadahmini #sejadah #sejadahbuluhalus #sejadahkarpet #sejadahrenda #sejadahmuka #sejadahkanakkanak #sejadahmalaysia #sejadahcantik #sejadahanakkarakter #sejadahkarakter #sejadahborong #sejadahkids #sejadahanaklucu #sejadahpink #sejadahcilik #sejadahsulam #sejadahspongetebal #sejadahlembut #tudung4kids
🤔Tercari-cari SEJADAH yang TEBAL dengan harga yang MURAH ?? 🌸Rm26 pos Rm8 Sm, Rm12 SS . 🤭Bukan setakat murah tapi juga besar. ( 128 x 78 x 2.2 cm ) 🌿Kelebihan : ✅Sangat selesa digunakan semasa solat terutamanya ketika sujud ✅Sangat sesuai untuk mereka yang selalu sakit lutut ketika solat. ✅Mempjunyai ciri-ciri “antislip” special di bahagian belakang. 🌿Sesuai digunakan untuk : ✅Hadiah kepada ibu dan ayah kesayangan. ✅Hadiah kepada isteri atau suami ✅Hantaran perkahwinan  #sejadahhantaranmurah #sejadahtebal #sejadahlembut #sejadahgebumurah #sejadahmurah #sejadahviral
🤔Tercari-cari SEJADAH yang TEBAL dengan harga yang MURAH ?? 🌸Rm26 pos Rm8 Sm, Rm12 SS . 🤭Bukan setakat murah tapi juga besar. ( 128 x 78 x 2.2 cm ) 🌿Kelebihan : ✅Sangat selesa digunakan semasa solat terutamanya ketika sujud ✅Sangat sesuai untuk mereka yang selalu sakit lutut ketika solat. ✅Mempjunyai ciri-ciri “antislip” special di bahagian belakang. 🌿Sesuai digunakan untuk : ✅Hadiah kepada ibu dan ayah kesayangan. ✅Hadiah kepada isteri atau suami ✅Hantaran perkahwinan  #sejadahhantaranmurah #sejadahtebal #sejadahlembut #sejadahgebumurah #sejadahmurah #sejadahviral
Nak bagi hadiah, tapi tak sempat nak hias sendiri? . . Eh awak nak request reben pun boleh tau! Just add on RM 2 je 🌷 . . Syok kan? . . #sejadahtebal #sejadahgebu #hadiahuntuktersayang #prayermat #sejadah #sejadahmurah #sejadaempuk #hantarankahwin #sejadahuntukhantaran #hadiahuntukibuayah #alhamdulillah #quote #motivateyourself #motivationquotes #dinda #hantaran #tips #home #tuesday #cuti #hadiah #gift #present
😍Bismillah... HAPPY HOUR‼️8mlm ini😘 Anda sudah bersedia utk sejadahgeboo kami yg BERKUALIT,TEBAL dan CANTIK??? Bonus: Packaging cantik + FREE POSTAGE d shopee Standby jam 8malam ini di #shopee ya.. https://mall.shopee.com.my/projekcetakbyizzconcept/609269742?smtt=0.0.9  #sejadah #sejadahgeboo #sejadahempooq #sejadahhantaran #sejadahtebal #sejadahcantik #sejadahlembut #sejadahturkey #sejadahdoorgift #sejadahmurah #freepos #freeshipping #hijab #jubah #kids #tudungmurah #telekung #bumi #bumisfera #cantik #shopee #insta #lazada #dimatamu #selafazcinta #diamenanturahsia #fattzura #naelofarhijab #kurta #kainpasang
Sejadah yakar turki wangi  Oleh2 haji dan umroh/souvenir pengajian  Bludru premium super Tebal,,halus dan lembut Pakai kemasan plastik per 1pcs  Ukuran : 70cm x 110cm  Harga : 80.000/1pcs  minim order 10pcs  Yuk yg mau order chat wa aja👉+6281214749370  #sejadahtebal #sejadahwangi #yakarwangi #sejadahturki #grosirsarungsejadah #grosirsejadah #oleh2hajidanumroh #souvenirpengajian #jualsejadah #jualsejadahmurah #jualsarungtenun #jualsarungmurah
🤔Tercari-cari SEJADAH yang TEBAL dengan harga yang MURAH ?? 🌸Rm26 pos Rm8 Sm, Rm12 SS . 🤭Bukan setakat murah tapi juga besar. ( 128 x 78 x 2.2 cm ) 🌿Kelebihan : ✅Sangat selesa digunakan semasa solat terutamanya ketika sujud ✅Sangat sesuai untuk mereka yang selalu sakit lutut ketika solat. ✅Mempjunyai ciri-ciri “antislip” special di bahagian belakang. 🌿Sesuai digunakan untuk : ✅Hadiah kepada ibu dan ayah kesayangan. ✅Hadiah kepada isteri atau suami ✅Hantaran perkahwinan  #sejadahhantaranmurah #sejadahtebal #sejadahlembut #sejadahgebumurah #sejadahmurah #sejadahviral
Many people pray to be kept out of unexpected problems.  Some people pray to be able to confront and overcome them. . . . . Click link @ bio for details ⭐️ . . . . #s#sejadahtebal #sejadahgebu #hadiahuntuktersayang #prayermat #sejadah #sejadahmurah #sejadaempuk #hantarankahwin #sejadahuntukhantaran #hadiahuntukibuayah #alhamdulillah #quote #motivateyourself #motivationquotes #dinda #hantaran #tips #home #tuesday #cuti #sejadahtravel #sejadahkompas #sejadahcompas
------ menjadi ibuh adaLah sesuatu yang luar biasa 😉 jangan pernah menyerah  dengan semua payah dan kelelahan ----------- ------------- -------just 😉 weLkam ----- #okaachanokaneyo #tokounyu2okaachan #dekorasirumahokaachan #tokodekorasirumahokaachan #okaachanhomedecorlover
SAJADAH BULU RASFUR, EMPUK DAN NYAMAN * Ukuran besar 65 cm x 120 cm * Tebal 3 cm * Bahan Rasfur 15 mm- 20 mm * Alas bawah anti slip kain bintik * Isi dalam, busa dg tingkat kekenyalan yg bagus * Banyak variasi warna * Menggunakan resleting sehingga mudah untuk dicuci .  Tersedia juga sajadah anak ukuran 90x50cmx3cm . Untuk pemesanan langsung hubungi kontak: 📱WA : 082116187779 📱Line : @ faryuzcase (pakai @) #sejadah #sejadahanak #sejadahmini #sejadahbulu #sejadahanakkarakter #sejadahmurah #sejadahtravel #sejadahlembut #sejadahbuluhalus #sejadahminiborong #sejadahmuka #sejadahnamaanak #sejadahpink #sejadahrenda #sejadahsulam #sejadahtebal #sejadahspongetebal #sejadahmalaysia #sejadahanaklucu #sejadahborong #sejadahcantik #sejadahcilik #sejadahgebu #sejadahgrosir #sejadahkanakkanak #sejadahkarakter #sejadahkarpet #sejadahkids #sejadahuntukdia
Al Noor Prayer Mat Comfort, Quality, Modern & Elegant.  Beautiful dome shaped design, fuss free without the lace and non slippery.  Al Noor comes in 2 beautiful colours. Measuring at 70x120cm, the prayer mat weighs 1280grams.. 💕 Authentically Made in Madina 💕 Made only with the finest quality threads 💕 Premium quality  Visit our website at www.hadafysg.com to view more details.  Quick PM us if you are keen!  #hadafysg #hadafysejadah #hadafyprayermats #hadafynoor  #madeinmadinah #hantaran #prayermat #sejadah #islamicgifts #hantarannikah #hantaransg #hantaransejadah #sejadahtebal #sejadahhantaran #sejadahpremium #sejadahmadinah
Al Noor Prayer Mat Comfort, Quality, Modern & Elegant.  Beautiful dome shaped design, fuss free without the lace and non slippery.  Al Noor comes in 2 beautiful colours. Measuring at 70x120cm, the prayer mat weighs 1280grams.. 💕 Authentically Made in Madina 💕 Made only with the finest quality threads 💕 Premium quality  Visit our website at www.hadafysg.com to view more details.  Quick PM us if you are keen!  #hadafysg #hadafysejadah #hadafyprayermats #hadafynoor  #madeinmadinah #hantaran #prayermat #sejadah #islamicgifts #hantarannikah #hantaransg #hantaransejadah #sejadahtebal #sejadahhantaran
SAJADAH BULU RASFUR, EMPUK DAN NYAMAN . * Ukuran besar 65 cm x 120 cm * Tebal 3 cm * Bahan Rasfur 15 mm- 20 mm * Alas bawah anti slip kain bintik * Isi dalam, busa dgn tingkat kekenyalan yg bagus * Banyak variasi warna * Menggunakan resleting sehingga mudah untuk dicuci .  Tersedia juga sajadah anak ukuran 90x50cmx3cm . Untuk pemesanan langsung hubungi kontak: 📱WA : 082116187779 📱Line : @ faryuzcase (pakai @) . . #sejadah #sejadahanak #sejadahmini #sejadahbulu #sejadahanakkarakter #sejadahmurah #sejadahtravel #sejadahlembut #sejadahbuluhalus #sejadahminiborong #sejadahmuka #sejadahnamaanak #sejadahpink #sejadahrenda #sejadahsulam #sejadahtebal #sejadahspongetebal #sejadahmalaysia #sejadahanaklucu #sejadahborong #sejadahcantik #sejadahcilik #sejadahgebu #sejadahgrosir #sejadahkanakkanak #sejadahkarakter #sejadahkarpet #sejadahkids #sejadahuntukdia
🤔Tercari-cari SEJADAH yang TEBAL dengan harga yang MURAH ?? 🌸Rm26 pos Rm8 Sm, Rm12 SS . 🤭Bukan setakat murah tapi juga besar. ( 128 x 78 x 2.2 cm ) 🌿Kelebihan : ✅Sangat selesa digunakan semasa solat terutamanya ketika sujud ✅Sangat sesuai untuk mereka yang selalu sakit lutut ketika solat. ✅Mempjunyai ciri-ciri “antislip” special di bahagian belakang. 🌿Sesuai digunakan untuk : ✅Hadiah kepada ibu dan ayah kesayangan. ✅Hadiah kepada isteri atau suami ✅Hantaran perkahwinan  #sejadahhantaranmurah #sejadahtebal #sejadahlembut #sejadahgebumurah #sejadahmurah #sejadahviral
🤔Tercari-cari SEJADAH yang TEBAL dengan harga yang MURAH ?? 🌸Rm26 pos Rm8 Sm, Rm12 SS . 🤭Bukan setakat murah tapi juga besar. ( 128 x 78 x 2.2 cm ) 🌿Kelebihan : ✅Sangat selesa digunakan semasa solat terutamanya ketika sujud ✅Sangat sesuai untuk mereka yang selalu sakit lutut ketika solat. ✅Mempjunyai ciri-ciri “antislip” special di bahagian belakang. 🌿Sesuai digunakan untuk : ✅Hadiah kepada ibu dan ayah kesayangan. ✅Hadiah kepada isteri atau suami ✅Hantaran perkahwinan  #sejadahhantaranmurah #sejadahtebal #sejadahlembut #sejadahgebumurah #sejadahmurah #sejadahviral
SAJADAH BULU RASFUR, EMPUK DAN NYAMAN . * Ukuran besar 65 cm x 120 cm * Tebal 3 cm * Bahan Rasfur 15 mm- 20 mm * Alas bawah anti slip kain bintik * Isi dalam, busa dgn tingkat kekenyalan yg bagus * Banyak variasi warna * Menggunakan resleting sehingga mudah untuk dicuci .  Tersedia juga sajadah anak ukuran 90x50cmx3cm . Untuk pemesanan langsung hubungi kontak: 📱WA : 082116187779 📱Line : @ faryuzcase (pakai @) . . #sejadah #sejadahanak #sejadahmini #sejadahbulu #sejadahanakkarakter #sejadahmurah #sejadahtravel #sejadahlembut #sejadahbuluhalus #sejadahminiborong #sejadahmuka #sejadahnamaanak #sejadahpink #sejadahrenda #sejadahsulam #sejadahtebal #sejadahspongetebal #sejadahmalaysia #sejadahanaklucu #sejadahborong #sejadahcantik #sejadahcilik #sejadahgebu #sejadahgrosir #sejadahkanakkanak #sejadahkarakter #sejadahkarpet #sejadahkids #sejadahuntukdia
SAJADAH BULU RASFUR, EMPUK DAN NYAMAN . * Ukuran besar 65 cm x 120 cm * Tebal 3 cm * Bahan Rasfur 15 mm- 20 mm * Alas bawah anti slip kain bintik * Isi dalam, busa dgn tingkat kekenyalan yg bagus * Banyak variasi warna * Menggunakan resleting sehingga mudah untuk dicuci .  Tersedia juga sajadah anak ukuran 90x50cmx3cm . Untuk pemesanan langsung hubungi kontak: 📱WA : 082116187779 📱Line : @ faryuzcase (pakai @) . . #sejadah #sejadahanak #sejadahmini #sejadahbulu #sejadahanakkarakter #sejadahmurah #sejadahtravel #sejadahlembut #sejadahbuluhalus #sejadahminiborong #sejadahmuka #sejadahnamaanak #sejadahpink #sejadahrenda #sejadahsulam #sejadahtebal #sejadahspongetebal #sejadahmalaysia #sejadahanaklucu #sejadahborong #sejadahcantik #sejadahcilik #sejadahgebu #sejadahgrosir #sejadahkanakkanak #sejadahkarakter #sejadahkarpet #sejadahkids #sejadahuntukdia
Alhamdulillah done for postage and ready for C-O-D pula 😉💛 Terima Kasih kepada @hayyan_sejadah customers yang sudah place order dengan kami ❤️ THANK YOU FOR CHOOSING US @hayyan_sejadah  YOUR SUPPORT IS MUCH APPRECIATED 💝  #hayyansejadah #sejadahuntukdia #sejadahgebu #sejadahmurah #sejadahtebal #sejadah #hadiah #wakaf
😍😍NOW‼️ HAPPY HOUR #sejadah EMPOOq NOW ON LIVE di SHOPEE sehingga jam 4petang ini saja SELASA/19.02.2019  RM70❌ RM50❌ RM40❌ RM30❌ Tapi... RM22.90✅😱😱😱😱😱 FREE POSTAGE di shopee 😱😱😱 https://mall.shopee.com.my/projekcetakbyizzconcept/855416877?smtt=0.0.9  CEPAT‼️‼️‼️‼️‼️ Tebal✅ Gebu✅ Baldu lembut✅ Cantik✅ Selesa✅ Cantik✅  #sejadah #sejadahgeboo #sejadahempooq #sejadahhantaran #sejadahtebal #sejadahcantik #sejadahlembut #sejadahturkey #sejadahdoorgift #sejadahmurah #freepos #freeshipping #hijab #jubah #kids #tudungmurah #telekung #bumi #bumisfera #cantik #shopee #insta #lazada #dimatamu #selafazcinta #diamenanturahsia #fattzura #naelofarhijab #kurta #kainpasang
Sejadah Imaman Size 66,5-120 Ottoman palace product Made iran . Dapatkan Discount up to 60% off di Turkish Carpets Jl. A. Yani km 2 .Duta Mall Banjarmasin Lt. Dasar Block D-01. #sejadahimport  #sejadahlembut  #sejadahtebal  #sejadahbagus  #sejadahhalus  #sejadahbulu  #sejadahmurah  #madeiniran  #madeinturki  #madeinegypt  #ottomanpalace  #hereke  #bluemosque #sultanlux  #meshcah
😍😍NOW‼️ HAPPY HOUR SEJADAH EMPOOq NOW ON LIVE di SHOPEE sehingga jam 4petang ini saja SELASA/19.02.2019  RM70❌ RM50❌ RM40❌ RM30❌ Tapi... RM22.90✅😱😱😱😱😱 https://mall.shopee.com.my/projekcetakbyizzconcept/855416877?smtt=0.0.9  CEPAT‼️‼️‼️‼️‼️ Tebal✅ Gebu✅ Baldu lembut✅ Cantik✅ Selesa✅ Cantik✅  #sejadah #sejadahgeboo #sejadahempooq #sejadahhantaran #sejadahtebal #sejadahcantik #sejadahlembut #sejadahturkey #sejadahdoorgift #sejadahmurah #freepos #freeshipping #hijab #jubah #kids #tudungmurah #telekung #bumi #bumisfera #cantik #shopee #insta #lazada #dimatamu #selafazcinta #diamenanturahsia #fattzura #naelofarhijab #kurta #kainpasang
-------- Hari seLasa 😉 yang indah buat ibuh2 teteh2 kakah2 semua  buuuuk, sudah berkunjung  ke rumah orangtua kah ? ada rekomendasi buat ibuh2 yang hendak memberikan tanda kasih buat orangtua,  Yupp 😉 sejadah buLu yang lembut ini  ibuh2,  InsyaaAlloh 😊 bisa menjadi teman shoLat untuk orangtua kita  siLahkan, boLeh ibuh2 coba yah ada 13 lebih piLihan warna, Ibuh2, teteh2 kakah2 😉 bisa memiLih suka2 warna2 yang cocok buat orangtua, SiLahkan, ------------- -------just 😉 weLkam ----- #okaachanokaneyo #tokounyu2okaachan #dekorasirumahokaachan #tokodekorasirumahokaachan #okaachanhomedecorlover
Kami dari team @sejadah.my menunggu order dari anda semua! . . Eh jangan lupa tau! POSTAGE SETIAP HARI ISNIN sampai JUMAAT 😍 . . Jom jom order sekarangggg.. . . #sejadahtebal #sejadahgebu #hadiahuntuktersayang #prayermat #sejadah #sejadahmurah #sejadaempuk #hantarankahwin #sejadahuntukhantaran #hadiahuntukibuayah #alhamdulillah #quote #motivateyourself #motivationquotes #dinda #hantaran #tips #home #tuesday #cuti #cny #huawei #nova4
Swipe left untuk tgk warna warna design hawa 😍💪 . . Design ni skrg tgh bnyak sangat customer request berbanding design aiman & plain . . Click link @ bio for details ⭐️ . . . . #s#sejadahtebal #sejadahgebu #hadiahuntuktersayang #prayermat #sejadah #sejadahmurah #sejadaempuk #hantarankahwin #sejadahuntukhantaran #hadiahuntukibuayah #alhamdulillah #quote #motivateyourself #motivationquotes #dinda #hantaran #tips #home #tuesday #cuti #sejadahtravel #sejadahkompas #sejadahcompas
Do you love pastel colours?  We have it in pink and blue! . Al Bisat Prayer Mat Quality, Comfort & Modern  Al Bisat comes in 4 beautiful colours. Measuring at 70x112cm, the prayer mat weighs 900grams. 💕 Authentically Made in Madina 💕 Made only with the finest quality threads 💕 Premium quality  Visit our website at www.hadafysg.com to view more details.  PM us for any enquiries.  #hadafysg #hadafysejadah #hadafyprayermats #hadafybisat  #madeinmadinah #hantaran #prayermat  #sejadah #islamicgifts #hantarannikah #hantaransg #hantaransejadah #sejadahtebal #sejadahhantaran #sejadahlembut
. PLAIN BLUE RM30 exc postage . SAIZ BESAR (128 x 78 x 2.2 cm ) . 🌿Kelebihan : ✅Sangat selesa digunakan semasa solat terutamanya ketika sujud ✅Sangat sesuai untuk mereka yang selalu sakit lutut ketika solat. ✅Mempunyai ciri-ciri “antislip” special di bahagian belakang. . 🌿Sesuai digunakan untuk : ✅Hadiah kepada ibu dan ayah kesayangan. ✅Hadiah kepada isteri atau suami ✅Hantaran perkahwinan . Improvised quality ❤️ #sejadahtebal #sejadahgebu #sejadahmurah #sejadahuntukdia #sejadahhantaran #sejadahtravel  #sejadahmalaysia #sejadahgebu  #sejadahempuk #sejadahcantik #sejadahselesa
. PLAIN DARK BROWN RM30 exc postage . SAIZ BESAR (128 x 78 x 2.2 cm ) . 🌿Kelebihan : ✅Sangat selesa digunakan semasa solat terutamanya ketika sujud ✅Sangat sesuai untuk mereka yang selalu sakit lutut ketika solat. ✅Mempunyai ciri-ciri “antislip” special di bahagian belakang. . 🌿Sesuai digunakan untuk : ✅Hadiah kepada ibu dan ayah kesayangan. ✅Hadiah kepada isteri atau suami ✅Hantaran perkahwinan . Improvised quality ❤️ #sejadahtebal #sejadahgebu #sejadahmurah #sejadahuntukdia #sejadahhantaran #sejadahtravel  #sejadahmalaysia #sejadahgebu  #sejadahempuk #sejadahcantik #sejadahselesa
. PLAIN PURPLE RM30 exc postage . SAIZ BESAR (128 x 78 x 2.2 cm ) . 🌿Kelebihan : ✅Sangat selesa digunakan semasa solat terutamanya ketika sujud ✅Sangat sesuai untuk mereka yang selalu sakit lutut ketika solat. ✅Mempunyai ciri-ciri “antislip” special di bahagian belakang. . 🌿Sesuai digunakan untuk : ✅Hadiah kepada ibu dan ayah kesayangan. ✅Hadiah kepada isteri atau suami ✅Hantaran perkahwinan . Improvised quality ❤️ #sejadahtebal #sejadahgebu #sejadahmurah #sejadahuntukdia #sejadahhantaran #sejadahtravel  #sejadahmalaysia #sejadahgebu  #sejadahempuk #sejadahcantik #sejadahselesa
SAJADAH BULU RASFUR, EMPUK DAN NYAMAN * Ukuran besar 65 cm x 120 cm * Tebal 3 cm * Bahan Rasfur 15 mm- 20 mm * Alas bawah anti slip kain bintik * Isi dalam, busa dg tingkat kekenyalan yg bagus * Banyak variasi warna * Menggunakan resleting sehingga mudah untuk dicuci .  Tersedia juga sajadah anak ukuran 90x50cmx3cm . Untuk pemesanan langsung hubungi kontak: 📱WA : 082116187779 📱Line : @ faryuzcase (pakai @) #sejadah #sejadahanak #sejadahmini #sejadahbulu #sejadahanakkarakter #sejadahmurah #sejadahtravel #sejadahlembut #sejadahbuluhalus #sejadahminiborong #sejadahmuka #sejadahnamaanak #sejadahpink #sejadahrenda #sejadahsulam #sejadahtebal #sejadahspongetebal #sejadahmalaysia #sejadahanaklucu #sejadahborong #sejadahcantik #sejadahcilik #sejadahgebu #sejadahgrosir #sejadahkanakkanak #sejadahkarakter #sejadahkarpet #sejadahkids #sejadahuntukdia
SAJADAH BULU RASFUR, EMPUK DAN NYAMAN . * Ukuran besar 65 cm x 120 cm * Tebal 3 cm * Bahan Rasfur 15 mm- 20 mm * Alas bawah anti slip kain bintik * Isi dalam, busa dgn tingkat kekenyalan yg bagus * Banyak variasi warna * Menggunakan resleting sehingga mudah untuk dicuci .  Tersedia juga sajadah anak ukuran 90x50cmx3cm . Untuk pemesanan langsung hubungi kontak: 📱WA : 082116187779 📱Line : @ faryuzcase (pakai @) . . #sejadah #sejadahanak #sejadahmini #sejadahbulu #sejadahanakkarakter #sejadahmurah #sejadahtravel #sejadahlembut #sejadahbuluhalus #sejadahminiborong #sejadahmuka #sejadahnamaanak #sejadahpink #sejadahrenda #sejadahsulam #sejadahtebal #sejadahspongetebal #sejadahmalaysia #sejadahanaklucu #sejadahborong #sejadahcantik #sejadahcilik #sejadahgebu #sejadahgrosir #sejadahkanakkanak #sejadahkarakter #sejadahkarpet #sejadahkids #sejadahuntukdia
SAJADAH BULU RASFUR, EMPUK DAN NYAMAN . * Ukuran besar 65 cm x 120 cm * Tebal 3 cm * Bahan Rasfur 15 mm- 20 mm * Alas bawah anti slip kain bintik * Isi dalam, busa dgn tingkat kekenyalan yg bagus * Banyak variasi warna * Menggunakan resleting sehingga mudah untuk dicuci .  Tersedia juga sajadah anak ukuran 90x50cmx3cm . Untuk pemesanan langsung hubungi kontak: 📱WA : 082116187779 📱Line : @ faryuzcase (pakai @) . . #sejadah #sejadahanak #sejadahmini #sejadahbulu #sejadahanakkarakter #sejadahmurah #sejadahtravel #sejadahlembut #sejadahbuluhalus #sejadahminiborong #sejadahmuka #sejadahnamaanak #sejadahpink #sejadahrenda #sejadahsulam #sejadahtebal #sejadahspongetebal #sejadahmalaysia #sejadahanaklucu #sejadahborong #sejadahcantik #sejadahcilik #sejadahgebu #sejadahgrosir #sejadahkanakkanak #sejadahkarakter #sejadahkarpet #sejadahkids #sejadahuntukdia
SAJADAH BULU RASFUR, EMPUK DAN NYAMAN . * Ukuran besar 65 cm x 120 cm * Tebal 3 cm * Bahan Rasfur 15 mm- 20 mm * Alas bawah anti slip kain bintik * Isi dalam, busa dgn tingkat kekenyalan yg bagus * Banyak variasi warna * Menggunakan resleting sehingga mudah untuk dicuci .  Tersedia juga sajadah anak ukuran 90x50cmx3cm . Untuk pemesanan langsung hubungi kontak: 📱WA : 082116187779 📱Line : @ faryuzcase (pakai @) . . #sejadah #sejadahanak #sejadahmini #sejadahbulu #sejadahanakkarakter #sejadahmurah #sejadahtravel #sejadahlembut #sejadahbuluhalus #sejadahminiborong #sejadahmuka #sejadahnamaanak #sejadahpink #sejadahrenda #sejadahsulam #sejadahtebal #sejadahspongetebal #sejadahmalaysia #sejadahanaklucu #sejadahborong #sejadahcantik #sejadahcilik #sejadahgebu #sejadahgrosir #sejadahkanakkanak #sejadahkarakter #sejadahkarpet #sejadahkids #sejadahuntukdia
SAJADAH BULU RASFUR, EMPUK DAN NYAMAN . * Ukuran besar 65 cm x 120 cm * Tebal 3 cm * Bahan Rasfur 15 mm- 20 mm * Alas bawah anti slip kain bintik * Isi dalam, busa dgn tingkat kekenyalan yg bagus * Banyak variasi warna * Menggunakan resleting sehingga mudah untuk dicuci .  Tersedia juga sajadah anak ukuran 90x50cmx3cm . Untuk pemesanan langsung hubungi kontak: 📱WA : 082116187779 📱Line : @ faryuzcase (pakai @) . . #sejadah #sejadahanak #sejadahmini #sejadahbulu #sejadahanakkarakter #sejadahmurah #sejadahtravel #sejadahlembut #sejadahbuluhalus #sejadahminiborong #sejadahmuka #sejadahnamaanak #sejadahpink #sejadahrenda #sejadahsulam #sejadahtebal #sejadahspongetebal #sejadahmalaysia #sejadahanaklucu #sejadahborong #sejadahcantik #sejadahcilik #sejadahgebu #sejadahgrosir #sejadahkanakkanak #sejadahkarakter #sejadahkarpet #sejadahkids #sejadahuntukdia
Swipe left untuk tgk warna warna design hawa 😍💪 . . Design ni skrg tgh bnyak sangat customer request berbanding design aiman & plain . . Click link @ bio for details ⭐️ . . . . #s#sejadahtebal #sejadahgebu #hadiahuntuktersayang #prayermat #sejadah #sejadahmurah #sejadaempuk #hantarankahwin #sejadahuntukhantaran #hadiahuntukibuayah #alhamdulillah #quote #motivateyourself #motivationquotes #dinda #hantaran #tips #home #tuesday #cuti #sejadahtravel #sejadahkompas #sejadahcompas
Sejadah Hawa  128 x 78 x 2.0 cm  Kelebihan : ⭐️lebih gebu dengan permukaan yg lebih selesa & lembut ⭐️design yang lebih simple (mengelakkan masalah tidak khusyuk ketika solat disebabkan corak yang byak) ⭐️boleh dilipat dan dibawa ke mana sahaja. ⭐️Sangat selesa digunakan semasa solat terutamanya ketika sujud ⭐️Sangat sesuai untuk mereka yang selalu sakit lutut ketika solat. ⭐️mempunyai ciri-ciri “antislip” special di bahagian belakang.  whatsapp 01118588453  #sejadah #sejadahtebal #sejadahgebu #hadiahuntuktersayang #prayermat #sejadah #sejadahmurah #sejadaempuk #hantarankahwin #sejadahuntukhantaran #hadiahuntukibuayah #alhamdulillah #sejadahgebutermurah #sejadahtebalmalaysia #an17 #ajl #sejadahtebalmalaysia #sejadahgebutermurah #syukuralhamdulillah #bazarpaknil #sayajual murah #sejadahcantikmurah #sejadahcarpetmurah #sejadahsakitlutut #sejadahcantik #dropshipneeded #dropshipwanted #sejadahhantaran
Sejadah Hawa  128 x 78 x 2.0 cm  Kelebihan : ⭐️lebih gebu dengan permukaan yg lebih selesa & lembut ⭐️design yang lebih simple (mengelakkan masalah tidak khusyuk ketika solat disebabkan corak yang byak) ⭐️boleh dilipat dan dibawa ke mana sahaja. ⭐️Sangat selesa digunakan semasa solat terutamanya ketika sujud ⭐️Sangat sesuai untuk mereka yang selalu sakit lutut ketika solat. ⭐️mempunyai ciri-ciri “antislip” special di bahagian belakang.  whatsapp 01118588453  #sejadah #sejadahtebal #sejadahgebu #hadiahuntuktersayang #prayermat #sejadah #sejadahmurah #sejadaempuk #hantarankahwin #sejadahuntukhantaran #hadiahuntukibuayah #alhamdulillah #sejadahgebutermurah #sejadahtebalmalaysia #an17 #ajl #sejadahtebalmalaysia #sejadahgebutermurah #syukuralhamdulillah #bazarpaknil #sayajual murah #sejadahcantikmurah #sejadahcarpetmurah #sejadahsakitlutut #sejadahcantik #dropshipneeded #dropshipwanted #sejadahhantaran
Sejadah Hawa  128 x 78 x 2.0 cm  Kelebihan : ⭐️lebih gebu dengan permukaan yg lebih selesa & lembut ⭐️design yang lebih simple (mengelakkan masalah tidak khusyuk ketika solat disebabkan corak yang byak) ⭐️boleh dilipat dan dibawa ke mana sahaja. ⭐️Sangat selesa digunakan semasa solat terutamanya ketika sujud ⭐️Sangat sesuai untuk mereka yang selalu sakit lutut ketika solat. ⭐️mempunyai ciri-ciri “antislip” special di bahagian belakang.  whatsapp 01118588453  #sejadah #sejadahtebal #sejadahgebu #hadiahuntuktersayang #prayermat #sejadah #sejadahmurah #sejadaempuk #hantarankahwin #sejadahuntukhantaran #hadiahuntukibuayah #alhamdulillah #sejadahgebutermurah #sejadahtebalmalaysia #an17 #ajl #sejadahtebalmalaysia #sejadahgebutermurah #syukuralhamdulillah #bazarpaknil #sayajual murah #sejadahcantikmurah #sejadahcarpetmurah #sejadahsakitlutut #sejadahcantik #dropshipneeded #dropshipwanted #sejadahhantaran
Sejadah Hawa  128 x 78 x 2.0 cm  Kelebihan : ⭐️lebih gebu dengan permukaan yg lebih selesa & lembut ⭐️design yang lebih simple (mengelakkan masalah tidak khusyuk ketika solat disebabkan corak yang byak) ⭐️boleh dilipat dan dibawa ke mana sahaja. ⭐️Sangat selesa digunakan semasa solat terutamanya ketika sujud ⭐️Sangat sesuai untuk mereka yang selalu sakit lutut ketika solat. ⭐️mempunyai ciri-ciri “antislip” special di bahagian belakang.  whatsapp 01118588453  #sejadah #sejadahtebal #sejadahgebu #hadiahuntuktersayang #prayermat #sejadah #sejadahmurah #sejadaempuk #hantarankahwin #sejadahuntukhantaran #hadiahuntukibuayah #alhamdulillah #sejadahgebutermurah #sejadahtebalmalaysia #an17 #ajl #sejadahtebalmalaysia #sejadahgebutermurah #syukuralhamdulillah #bazarpaknil #sayajual murah #sejadahcantikmurah #sejadahcarpetmurah #sejadahsakitlutut #sejadahcantik #dropshipneeded #dropshipwanted #sejadahhantaran
Sejadah Hawa  128 x 78 x 2.0 cm  Kelebihan : ⭐️lebih gebu dengan permukaan yg lebih selesa & lembut ⭐️design yang lebih simple (mengelakkan masalah tidak khusyuk ketika solat disebabkan corak yang byak) ⭐️boleh dilipat dan dibawa ke mana sahaja. ⭐️Sangat selesa digunakan semasa solat terutamanya ketika sujud ⭐️Sangat sesuai untuk mereka yang selalu sakit lutut ketika solat. ⭐️mempunyai ciri-ciri “antislip” special di bahagian belakang.  whatsapp 01118588453  #sejadah #sejadahtebal #sejadahgebu #hadiahuntuktersayang #prayermat #sejadah #sejadahmurah #sejadaempuk #hantarankahwin #sejadahuntukhantaran #hadiahuntukibuayah #alhamdulillah #sejadahgebutermurah #sejadahtebalmalaysia #an17 #ajl #sejadahtebalmalaysia #sejadahgebutermurah #syukuralhamdulillah #bazarpaknil #sayajual murah #sejadahcantikmurah #sejadahcarpetmurah #sejadahsakitlutut #sejadahcantik #dropshipneeded #dropshipwanted #sejadahhantaran
Sejadah Hawa  128 x 78 x 2.0 cm  Kelebihan : ⭐️lebih gebu dengan permukaan yg lebih selesa & lembut ⭐️design yang lebih simple (mengelakkan masalah tidak khusyuk ketika solat disebabkan corak yang byak) ⭐️boleh dilipat dan dibawa ke mana sahaja. ⭐️Sangat selesa digunakan semasa solat terutamanya ketika sujud ⭐️Sangat sesuai untuk mereka yang selalu sakit lutut ketika solat. ⭐️mempunyai ciri-ciri “antislip” special di bahagian belakang.  whatsapp 01118588453  #sejadah #sejadahtebal #sejadahgebu #hadiahuntuktersayang #prayermat #sejadah #sejadahmurah #sejadaempuk #hantarankahwin #sejadahuntukhantaran #hadiahuntukibuayah #alhamdulillah #sejadahgebutermurah #sejadahtebalmalaysia #an17 #ajl #sejadahtebalmalaysia #sejadahgebutermurah #syukuralhamdulillah #bazarpaknil #sayajual murah #sejadahcantikmurah #sejadahcarpetmurah #sejadahsakitlutut #sejadahcantik #dropshipneeded #dropshipwanted #sejadahhantaran
PILIHAN WARNA YANG SANGAT MENARIK  Silver Blue Gold Brown Green  Purple Beige Maroon Red  Soft, fluffy, big size, affordable price 👍🏻 Dm or direct whatapp 0195247024  #sejadahtebal #sejadahgebu#hadiahuntuktersayang #ajl #sejadah #sejadahmurah #sejadaempuk#hantarankahwin #dropshipwanted #sejadahmini #sejadahtebalmalaysia #sejadahgebutermurah #puasa #ramadhan #ramadan #raya #nikah #purple #leeyanaraya2018 #minazbloomingraya2018#kahwin #kawen #nikah #hantaran #baby #putih#bellaammara #muslimahfashion #muslimah #hijabfashion #hijabtutorial #muslimahfashion
SAJADAH BULU RASFUR, EMPUK DAN NYAMAN . * Ukuran besar 65 cm x 120 cm * Tebal 3 cm * Bahan Rasfur 15 mm- 20 mm * Alas bawah anti slip kain bintik * Isi dalam, busa dgn tingkat kekenyalan yg bagus * Banyak variasi warna * Menggunakan resleting sehingga mudah untuk dicuci .  Tersedia juga sajadah anak ukuran 90x50cmx3cm . Untuk pemesanan langsung hubungi kontak: 📱WA : 082116187779 📱Line : @ faryuzcase (pakai @) . . #sejadah #sejadahanak #sejadahmini #sejadahbulu #sejadahanakkarakter #sejadahmurah #sejadahtravel #sejadahlembut #sejadahbuluhalus #sejadahminiborong #sejadahmuka #sejadahnamaanak #sejadahpink #sejadahrenda #sejadahsulam #sejadahtebal #sejadahspongetebal #sejadahmalaysia #sejadahanaklucu #sejadahborong #sejadahcantik #sejadahcilik #sejadahgebu #sejadahgrosir #sejadahkanakkanak #sejadahkarakter #sejadahkarpet #sejadahkids #sejadahuntukdia
SAJADAH BULU RASFUR, EMPUK DAN NYAMAN * Ukuran besar 65 cm x 120 cm * Tebal 3 cm * Bahan Rasfur 15 mm- 20 mm * Alas bawah anti slip kain bintik * Isi dalam, busa dg tingkat kekenyalan yg bagus * Banyak variasi warna * Menggunakan resleting sehingga mudah untuk dicuci .  Tersedia juga sajadah anak ukuran 90x50cmx3cm . Untuk pemesanan langsung hubungi kontak: 📱WA : 082116187779 📱Line : @ faryuzcase (pakai @) #sejadah #sejadahanak #sejadahmini #sejadahbulu #sejadahanakkarakter #sejadahmurah #sejadahtravel #sejadahlembut #sejadahbuluhalus #sejadahminiborong #sejadahmuka #sejadahnamaanak #sejadahpink #sejadahrenda #sejadahsulam #sejadahtebal #sejadahspongetebal #sejadahmalaysia #sejadahanaklucu #sejadahborong #sejadahcantik #sejadahcilik #sejadahgebu #sejadahgrosir #sejadahkanakkanak #sejadahkarakter #sejadahkarpet #sejadahkids #sejadahuntukdia
SAJADAH BULU RASFUR, EMPUK DAN NYAMAN * Ukuran besar 65 cm x 120 cm * Tebal 3 cm * Bahan Rasfur 15 mm- 20 mm * Alas bawah anti slip kain bintik * Isi dalam, busa dg tingkat kekenyalan yg bagus * Banyak variasi warna * Menggunakan resleting sehingga mudah untuk dicuci .  Tersedia juga sajadah anak ukuran 90x50cmx3cm . Untuk pemesanan langsung hubungi kontak: 📱WA : 082116187779 📱Line : @ faryuzcase (pakai @) #sejadah #sejadahanak #sejadahmini #sejadahbulu #sejadahanakkarakter #sejadahmurah #sejadahtravel #sejadahlembut #sejadahbuluhalus #sejadahminiborong #sejadahmuka #sejadahnamaanak #sejadahpink #sejadahrenda #sejadahsulam #sejadahtebal #sejadahspongetebal #sejadahmalaysia #sejadahanaklucu #sejadahborong #sejadahcantik #sejadahcilik #sejadahgebu #sejadahgrosir #sejadahkanakkanak #sejadahkarakter #sejadahkarpet #sejadahkids #sejadahuntukdia
SAJADAH BULU RASFUR, EMPUK DAN NYAMAN * Ukuran besar 65 cm x 120 cm * Tebal 3 cm * Bahan Rasfur 15 mm- 20 mm * Alas bawah anti slip kain bintik * Isi dalam, busa dg tingkat kekenyalan yg bagus * Banyak variasi warna * Menggunakan resleting sehingga mudah untuk dicuci .  Tersedia juga sajadah anak ukuran 90x50cmx3cm . Untuk pemesanan langsung hubungi kontak: 📱WA : 082116187779 📱Line : @ faryuzcase (pakai @) #sejadah #sejadahanak #sejadahmini #sejadahbulu #sejadahanakkarakter #sejadahmurah #sejadahtravel #sejadahlembut #sejadahbuluhalus #sejadahminiborong #sejadahmuka #sejadahnamaanak #sejadahpink #sejadahrenda #sejadahsulam #sejadahtebal #sejadahspongetebal #sejadahmalaysia #sejadahanaklucu #sejadahborong #sejadahcantik #sejadahcilik #sejadahgebu #sejadahgrosir #sejadahkanakkanak #sejadahkarakter #sejadahkarpet #sejadahkids #sejadahuntukdia
SAJADAH BULU RASFUR, EMPUK DAN NYAMAN . * Ukuran besar 65 cm x 120 cm * Tebal 3 cm * Bahan Rasfur 15 mm- 20 mm * Alas bawah anti slip kain bintik * Isi dalam, busa dgn tingkat kekenyalan yg bagus * Banyak variasi warna * Menggunakan resleting sehingga mudah untuk dicuci .  Tersedia juga sajadah anak ukuran 90x50cmx3cm . Untuk pemesanan langsung hubungi kontak: 📱WA : 082116187779 📱Line : @ faryuzcase (pakai @) . . #sejadah #sejadahanak #sejadahmini #sejadahbulu #sejadahanakkarakter #sejadahmurah #sejadahtravel #sejadahlembut #sejadahbuluhalus #sejadahminiborong #sejadahmuka #sejadahnamaanak #sejadahpink #sejadahrenda #sejadahsulam #sejadahtebal #sejadahspongetebal #sejadahmalaysia #sejadahanaklucu #sejadahborong #sejadahcantik #sejadahcilik #sejadahgebu #sejadahgrosir #sejadahkanakkanak #sejadahkarakter #sejadahkarpet #sejadahkids #sejadahuntukdia
. PLAIN BROWN RM30 exc postage . SAIZ BESAR (128 x 78 x 2.2 cm ) . 🌿Kelebihan : ✅Sangat selesa digunakan semasa solat terutamanya ketika sujud ✅Sangat sesuai untuk mereka yang selalu sakit lutut ketika solat. ✅Mempunyai ciri-ciri “antislip” special di bahagian belakang. . 🌿Sesuai digunakan untuk : ✅Hadiah kepada ibu dan ayah kesayangan. ✅Hadiah kepada isteri atau suami ✅Hantaran perkahwinan . Improvised quality ❤️ #sejadahtebal #sejadahgebu #sejadahmurah #sejadahuntukdia #sejadahhantaran #sejadahtravel  #sejadahmalaysia #sejadahgebu  #sejadahempuk #sejadahcantik #sejadahselesa
. PLAIN MAROON RM30 exc postage . SAIZ BESAR (128 x 78 x 2.2 cm ) . 🌿Kelebihan : ✅Sangat selesa digunakan semasa solat terutamanya ketika sujud ✅Sangat sesuai untuk mereka yang selalu sakit lutut ketika solat. ✅Mempunyai ciri-ciri “antislip” special di bahagian belakang. . 🌿Sesuai digunakan untuk : ✅Hadiah kepada ibu dan ayah kesayangan. ✅Hadiah kepada isteri atau suami ✅Hantaran perkahwinan . Improvised quality ❤️ #sejadahtebal #sejadahgebu #sejadahmurah #sejadahuntukdia #sejadahhantaran #sejadahtravel  #sejadahmalaysia #sejadahgebu  #sejadahempuk #sejadahcantik #sejadahselesa
. PLAIN SILVER RM30 exc postage . SAIZ BESAR (128 x 78 x 2.2 cm ) . 🌿Kelebihan : ✅Sangat selesa digunakan semasa solat terutamanya ketika sujud ✅Sangat sesuai untuk mereka yang selalu sakit lutut ketika solat. ✅Mempunyai ciri-ciri “antislip” special di bahagian belakang. . 🌿Sesuai digunakan untuk : ✅Hadiah kepada ibu dan ayah kesayangan. ✅Hadiah kepada isteri atau suami ✅Hantaran perkahwinan . Improvised quality ❤️ #sejadahtebal #sejadahgebu #sejadahmurah #sejadahuntukdia #sejadahhantaran #sejadahtravel  #sejadahmalaysia #sejadahgebu  #sejadahempuk #sejadahcantik #sejadahselesa
HOT SELLING for MAROON ❤️ @hayyan_sejadah  GEOMETRY Design neatly embossed on it ❤️ P/S : Ada sesiapa nak bagi sejadah @hayyan_sejadah sebagai hadiah untuk orang yang tersayang hari ini 💝  #hayyansejadah #sejadah #sejadahmurah #sejadahgebu #sejadahtebal #wakaf #hadiah
. PLAIN CHILLI RED RM30 exc postage . SAIZ BESAR (128 x 78 x 2.2 cm ) . 🌿Kelebihan : ✅Sangat selesa digunakan semasa solat terutamanya ketika sujud ✅Sangat sesuai untuk mereka yang selalu sakit lutut ketika solat. ✅Mempunyai ciri-ciri “antislip” special di bahagian belakang. . 🌿Sesuai digunakan untuk : ✅Hadiah kepada ibu dan ayah kesayangan. ✅Hadiah kepada isteri atau suami ✅Hantaran perkahwinan . Improvised quality ❤️ #sejadahtebal #sejadahgebu #sejadahmurah #sejadahuntukdia #sejadahhantaran #sejadahtravel  #sejadahmalaysia #sejadahgebu  #sejadahempuk #sejadahcantik #sejadahselesa
. RM30 exc postage . SAIZ BESAR (128 x 78 x 2.2 cm ) . 🌿Kelebihan : ✅Sangat selesa digunakan semasa solat terutamanya ketika sujud ✅Sangat sesuai untuk mereka yang selalu sakit lutut ketika solat. ✅Mempunyai ciri-ciri “antislip” special di bahagian belakang. . 🌿Sesuai digunakan untuk : ✅Hadiah kepada ibu dan ayah kesayangan. ✅Hadiah kepada isteri atau suami ✅Hantaran perkahwinan . Improvised quality ❤️ #sejadahtebal #sejadahgebu #sejadahmurah #sejadahuntukdia #sejadahhantaran #sejadahtravel  #sejadahmalaysia #sejadahgebu  #sejadahempuk #sejadahcantik #sejadahselesa
. PLAIN GREEN RM30 exc postage . SAIZ BESAR (128 x 78 x 2.2 cm ) . 🌿Kelebihan : ✅Sangat selesa digunakan semasa solat terutamanya ketika sujud ✅Sangat sesuai untuk mereka yang selalu sakit lutut ketika solat. ✅Mempunyai ciri-ciri “antislip” special di bahagian belakang. . 🌿Sesuai digunakan untuk : ✅Hadiah kepada ibu dan ayah kesayangan. ✅Hadiah kepada isteri atau suami ✅Hantaran perkahwinan . Improvised quality ❤️ #sejadahtebal #sejadahgebu #sejadahmurah #sejadahuntukdia #sejadahhantaran #sejadahtravel  #sejadahmalaysia #sejadahgebu  #sejadahempuk #sejadahcantik #sejadahselesa
PILIHAN WARNA YANG SANGAT MENARIK  Silver Blue Gold Brown Green  Purple Beige Maroon Red  Soft, fluffy, big size, affordable price 👍🏻 Dm or direct whatapp 0195247024  #sejadahtebal #sejadahgebu#hadiahuntuktersayang #ajl #sejadah #sejadahmurah #sejadaempuk#hantarankahwin #dropshipwanted #sejadahmini #sejadahtebalmalaysia #sejadahgebutermurah #puasa #ramadhan #ramadan #raya #nikah #purple #leeyanaraya2018 #minazbloomingraya2018#kahwin #kawen #nikah #hantaran #baby #putih#bellaammara #muslimahfashion #muslimah #hijabfashion #hijabtutorial #muslimahfashion
Hye korang, team kami dah restock sejadah pattern hawa ni, so siapa yg nak boleh piyem cpt cpt tau, . . Nanti kalau dah habis ready stock pattern hot sale ni jangan nangis nangis dh minta, nk guna cepat semua sbb kalau nk restock korang kene preorder, siapa cepat dia dapat . . X tahu nk order mcm mne? Tekan je link kat bio tu . . #sejadahtebal #sejadahgebu #hadiahuntuktersayang #an17 #aji #sejadah #sejadahmurah # sejadaempuk # hantarankahwin #dropshipwanted #sejadahmini #sejadahteba ! malaysia #sejadahgebutermurah #syukura ! hamdulillah #bazarpaknil #sayajualmurah #sejadahcantikmurah #sejadahcarpetmurah #sejadahsakitlutut #sejadaadam #sayajualmurah #dropshipwanted #dropshipneeded #sejadahcomel #sejadahhantaran #malaysia #itsatrap #motivationalquotes
Hye korang, team kami dah restock sejadah pattern hawa ni, so siapa yg nak boleh piyem cpt cpt tau, . . Nanti kalau dah habis ready stock pattern hot sale ni jangan nangis nangis dh minta, nk guna cepat semua sbb kalau nk restock korang kene preorder, siapa cepat dia dapat . . X tahu nk order mcm mne? Tekan je link kat bio tu . . #sejadahtebal #sejadahgebu #hadiahuntuktersayang #an17 #aji #sejadah #sejadahmurah # sejadaempuk # hantarankahwin #dropshipwanted #sejadahmini #sejadahteba ! malaysia #sejadahgebutermurah #syukura ! hamdulillah #bazarpaknil #sayajualmurah #sejadahcantikmurah #sejadahcarpetmurah #sejadahsakitlutut #sejadaadam #sayajualmurah #dropshipwanted #dropshipneeded #sejadahcomel #sejadahhantaran #malaysia #itsatrap #motivationalquotes
Hye korang, team kami dah restock sejadah pattern hawa ni, so siapa yg nak boleh piyem cpt cpt tau, . . Nanti kalau dah habis ready stock pattern hot sale ni jangan nangis nangis dh minta, nk guna cepat semua sbb kalau nk restock korang kene preorder, siapa cepat dia dapat . . X tahu nk order mcm mne? Tekan je link kat bio tu . . #sejadahtebal #sejadahgebu #hadiahuntuktersayang #an17 #aji #sejadah #sejadahmurah # sejadaempuk # hantarankahwin #dropshipwanted #sejadahmini #sejadahteba ! malaysia #sejadahgebutermurah #syukura ! hamdulillah #bazarpaknil #sayajualmurah #sejadahcantikmurah #sejadahcarpetmurah #sejadahsakitlutut #sejadaadam #sayajualmurah #dropshipwanted #dropshipneeded #sejadahcomel #sejadahhantaran #malaysia #itsatrap #motivationalquotes

Loading