Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#sejadahhantaran

Posts tagged as #sejadahhantaran on Instagram

9.131 Posts

Cari Souvenir yang Bermanfaat ??? SOUVENIR SEJADAH Solusinya😍😘💕 . Kenapa harus SOUVENIR SEJADAH?  1. Simple dan Praktis bisa dibawa kemana-mana 2. Harga terjangkau 3. Punya nilai ibadah yg jika dipakai menjadi amal jariah buat kita 4. Kwalitas bagus, tidak pudar dan tidak menerawang 5. Bahan lembut, cocok untuk dewasa dan anak-anak 6. Bisa Request Sablon dan Bordir sesuai pesanan (utk Tahlilan, syukuran, akikahan dll) 7. Cocok utk hadiah, bingkisan, oleh2 haji dan umroh dll 😇  Keterangan Produk : ~Bahan dari Cotton Polyester, bahan lembut dan tidak transparan ~Ukuran 100x50 cm, Panjang 100cm lebar 50cm ~Berat 125 gram/pcs (sekitar 3kg/kodi) ~Warna, ada 5 warna menarik ~Kantong : ada 2 macam kantong sejadah yaitu Serut dan Sleting, bisa request sesuai pesanan.  Harga Murmer >Ecer Rp 17.500/pcs >Kodi Rp 14.500/pcs (1kodi Rp 290.000) >Grosir : Minimal 5 kodi Harga  Nego sampai Deal 😊 *Harga Sablon Terpisah CP : WA 085222939882 / 081901110666 IG : @azkiya_shop_id Shopee : myazkiyashop Toko pedia : azkiya_shop_id  #sejadahtravel #sejadahsouvenir  #souvenirulangtahun #souvenirwedding #souvenirsejadah #souvenirnikah #souvenirnikahmurah #souvenirhajidanumroh #souvenirhaji #souvenirumroh #souvenirnikahunik #souvenirbermanfaat #souvenirbandung #oleh2bandung #oleholehhajidanumroh #oleh2haji #oleh2unik #oleh2umroh #sajadah #sejadah #sejadahunik #sajadahmurah #grosirsejadahmurah #grosirtanahabang #sajadahcantik #sajadahtravel #sajadahwarna #sejadahturki #sejadahhantaran #sajadahtravelling
Nak dapatkan Sejadah Tanpa Gambar? 🌸Ringan🌸Kecil🌸Sejadah Mini 🌸Sejadah Cotton 🌸Sejadah Warna dll  Terdapat dlm 4 saiz Sejadah Homemade Saiz Muka (XS), Saiz Mini (S), Saiz Travel (M) dan Saiz Standard (L). Sesuai dijadikan sbg 🎁, dòorgift, mjlis keagamaan, korporat, hantaran, pertunangan dan lain-lain majlis.  Juga boleh dijadikan 🎁 tadarus Al quran dan 🎁utk sahabat yang nak mengerjakan haji/umrah.  Whatsapp kami utk tempahan di  017-7008044  #sejadahhomemade #sejadahmuka #sejadahmini #sejadahtravel #alassejadah #lapiksejadah #sejadahhandmade #sejadahhantaran #hantaran #sejadahputih #sejadahcotton #sejadahbunga #hadiahunik #gift #sejadahumrah #sejadahhaji #sejadahbunga #sejadahcorak #alassejadah #sejadahsulam #sejadahembroidery
Sajada Nealofar with box & Free paperbag RM65 pos RM10 #sejadahhantaran #sajadanealofarmurah #sajadanealofar #sejadahhadiah
Sajada Nealofar with box & Free paperbag RM65 pos RM10 #sejadahhantaran #sajadanealofarmurah #sajadanealofar #sejadahbalqis #sejadahsulaiman  #sejadahsulaimanbynh  #sejadahhadiah
😍Bismillah... HAPPY HOUR‼️8mlm ini😘 Anda sudah bersedia utk sejadahgeboo kami yg BERKUALIT,TEBAL dan CANTIK??? Bonus: Packaging cantik + FREE POSTAGE d shopee Standby jam 8malam ini di #shopee ya.. https://mall.shopee.com.my/projekcetakbyizzconcept/609269742?smtt=0.0.9  #sejadah #sejadahgeboo #sejadahempooq #sejadahhantaran #sejadahtebal #sejadahcantik #sejadahlembut #sejadahturkey #sejadahdoorgift #sejadahmurah #freepos #freeshipping #hijab #jubah #kids #tudungmurah #telekung #bumi #bumisfera #cantik #shopee #insta #lazada #dimatamu #selafazcinta #diamenanturahsia #fattzura #naelofarhijab #kurta #kainpasang
🎁TERBARU❗️HARGA MAMPU MILIK KUALITI TERBAIK❗️MEMPERKENALAKAN TELEKUNG DELAILA . TELEKUNG DELAILA . 🔅material jersi viscose 🔅labuh 49” telekung dan kain 🔅kepala bergetah dan dagu strechable 🔅bersulam benang cotton, sama warna dgn material. 🔅anggun & xclusive dgn harga yg sgt berbaloi 🔅pinggang getah dan tali adjustable 🔅sesuai utk yg tak suka heavy embroidy . =================== Harga PENGENALAN . SEPASANG RM90/RM100ss *termasuk pos *woven bag *baucer 10% utk nxt purchase . BERMINAT BOLEH SAVE GAMBAR DAN KLIK LINK DI BIO @ WA +60102347760 . #telekung #telekungsolat #telekungdelaila #kainsembahyang #telekung0102347760 #telekungumrah #telekungbudak  #bajunikah #telekungplussize #doorgiftyasin #telekungtravel #telekungsulam #hantaranmurah #dulanghantaran #hantarantunang #telekungjersi #doorgiftmurah #telekunghadiah #telekunghantaran #hantarankahwin #telekungberpoket #telekungbesar #telekunglycra #sejadahtravel #hadiahbirthday #telekungmalaysia  #sejadahhantaran #jubahumrah #hantaranperempuan #umrah
🎁TERBARU❗️HARGA MAMPU MILIK KUALITI TERBAIK❗️MEMPERKENALAKAN TELEKUNG DELAILA . TELEKUNG DELAILA . 🔅material jersi viscose 🔅labuh 49” telekung dan kain 🔅kepala bergetah dan dagu strechable 🔅bersulam benang cotton, sama warna dgn material. 🔅anggun & xclusive dgn harga yg sgt berbaloi 🔅pinggang getah dan tali adjustable 🔅sesuai utk yg tak suka heavy embroidy . =================== Harga PENGENALAN . SEPASANG RM90/RM100ss *termasuk pos *woven bag *baucer 10% utk nxt purchase . BERMINAT BOLEH SAVE GAMBAR DAN KLIK LINK DI BIO @ WA +60102347760 . #telekung #telekungsolat #telekungdelaila #kainsembahyang #telekung0102347760 #telekungumrah #telekungbudak  #bajunikah #telekungplussize #doorgiftyasin #telekungtravel #telekungsulam #hantaranmurah #dulanghantaran #hantarantunang #telekungjersi #doorgiftmurah #telekunghadiah #telekunghantaran #hantarankahwin #telekungberpoket #telekungbesar #telekunglycra #sejadahtravel #hadiahbirthday #telekungmalaysia  #sejadahhantaran #jubahumrah #hantaranperempuan #umrah
🎁TERBARU❗️HARGA MAMPU MILIK KUALITI TERBAIK❗️MEMPERKENALAKAN TELEKUNG DELAILA . TELEKUNG DELAILA . 🔅material jersi viscose 🔅labuh 49” telekung dan kain 🔅kepala bergetah dan dagu strechable 🔅bersulam benang cotton, sama warna dgn material. 🔅anggun & xclusive dgn harga yg sgt berbaloi 🔅pinggang getah dan tali adjustable 🔅sesuai utk yg tak suka heavy embroidy . =================== Harga PENGENALAN . SEPASANG RM90/RM100ss *termasuk pos *woven bag *baucer 10% utk nxt purchase . BERMINAT BOLEH SAVE GAMBAR DAN KLIK LINK DI BIO @ WA +60102347760 . #telekung #telekungsolat #telekungdelaila #kainsembahyang #telekung0102347760 #telekungumrah #telekungbudak  #bajunikah #telekungplussize #doorgiftyasin #telekungtravel #telekungsulam #hantaranmurah #dulanghantaran #hantarantunang #telekungjersi #doorgiftmurah #telekunghadiah #telekunghantaran #hantarankahwin #telekungberpoket #telekungbesar #telekunglycra #sejadahtravel #hadiahbirthday #telekungmalaysia  #sejadahhantaran #jubahumrah #hantaranperempuan #umrah
🎁TERBARU❗️HARGA MAMPU MILIK KUALITI TERBAIK❗️MEMPERKENALAKAN TELEKUNG DELAILA . TELEKUNG DELAILA . 🔅material jersi viscose 🔅labuh 49” telekung dan kain 🔅kepala bergetah dan dagu strechable 🔅bersulam benang cotton, sama warna dgn material. 🔅anggun & xclusive dgn harga yg sgt berbaloi 🔅pinggang getah dan tali adjustable 🔅sesuai utk yg tak suka heavy embroidy . =================== Harga PENGENALAN . SEPASANG RM90/RM100ss *termasuk pos *woven bag *baucer 10% utk nxt purchase . BERMINAT BOLEH SAVE GAMBAR DAN KLIK LINK DI BIO @ WA +60102347760 . #telekung #telekungsolat #telekungdelaila #kainsembahyang #telekung0102347760 #telekungumrah #telekungbudak  #bajunikah #telekungplussize #doorgiftyasin #telekungtravel #telekungsulam #hantaranmurah #dulanghantaran #hantarantunang #telekungjersi #doorgiftmurah #telekunghadiah #telekunghantaran #hantarankahwin #telekungberpoket #telekungbesar #telekunglycra #sejadahtravel #hadiahbirthday #telekungmalaysia  #sejadahhantaran #jubahumrah #hantaranperempuan #umrah
🎁TERBARU❗️HARGA MAMPU MILIK KUALITI TERBAIK❗️MEMPERKENALAKAN TELEKUNG DELAILA . TELEKUNG DELAILA . 🔅material jersi viscose 🔅labuh 49” telekung dan kain 🔅kepala bergetah dan dagu strechable 🔅bersulam benang cotton, sama warna dgn material. 🔅anggun & xclusive dgn harga yg sgt berbaloi 🔅pinggang getah dan tali adjustable 🔅sesuai utk yg tak suka heavy embroidy . =================== Harga PENGENALAN . SEPASANG RM90/RM100ss *termasuk pos *woven bag *baucer 10% utk nxt purchase . BERMINAT BOLEH SAVE GAMBAR DAN KLIK LINK DI BIO @ WA +60102347760 . #telekung #telekungsolat #telekungdelaila #kainsembahyang #telekung0102347760 #telekungumrah #telekungbudak  #bajunikah #telekungplussize #doorgiftyasin #telekungtravel #telekungsulam #hantaranmurah #dulanghantaran #hantarantunang #telekungjersi #doorgiftmurah #telekunghadiah #telekunghantaran #hantarankahwin #telekungberpoket #telekungbesar #telekunglycra #sejadahtravel #hadiahbirthday #telekungmalaysia  #sejadahhantaran #jubahumrah #hantaranperempuan #umrah
Sajada Nealofar with box & Free paperbag RM65 pos RM10 #sejadahhantaran #sajadanealofarmurah #sajadanealofar #sejadahhadiah
Sajada Nealofar with box & Free paperbag RM65 pos RM10 #sejadahhantaran #sajadanealofarmurah #sajadanealofar #sejadahbalqis #sejadahsulaiman  #sejadahsulaimanbynh  #sejadahhadiah
🎁TERBARU❗️HARGA MAMPU MILIK KUALITI TERBAIK❗️MEMPERKENALAKAN TELEKUNG DELAILA . TELEKUNG DELAILA . 🔅material jersi viscose 🔅labuh 49” telekung dan kain 🔅kepala bergetah dan dagu strechable 🔅bersulam benang cotton, sama warna dgn material. 🔅anggun & xclusive dgn harga yg sgt berbaloi 🔅pinggang getah dan tali adjustable 🔅sesuai utk yg tak suka heavy embroidy . =================== Harga PENGENALAN . SEPASANG RM90/RM100ss *termasuk pos *woven bag *baucer 10% utk nxt purchase . BERMINAT BOLEH SAVE GAMBAR DAN KLIK LINK DI BIO @ WA +60102347760 . #telekung #telekungsolat #telekungdelaila #kainsembahyang #telekung0102347760 #telekungumrah #telekungbudak  #bajunikah #telekungplussize #doorgiftyasin #telekungtravel #telekungsulam #hantaranmurah #dulanghantaran #hantarantunang #telekungjersi #doorgiftmurah #telekunghadiah #telekunghantaran #hantarankahwin #telekungberpoket #telekungbesar #telekunglycra #sejadahtravel #hadiahbirthday #telekungmalaysia  #sejadahhantaran #jubahumrah #hantaranperempuan #umrah
❗️FREE HANDSOCK❗️ FREE POSTAGE❗️FREE BOX❗️DGN SETIAP PEMBELIAN TELEKUNG AMEENA 2019 • • ORIGINAL, KUALITI TERBAIKKK.!! KLBHN TELEKUNG SULAM AMEENA: ======================== • 🌷BERSULAM dgn benang lembut, tk gatal walaupun terkena kulit • 🌷ada POKET pd kain, boleh ltk purse atau hp ketika sdg solat. • 🌷Design didaftarkn dibwh MyIPO agr selamat drpd diciplak oleh pihak yg tdk bertjwb. • 🌷material  JERSI VISCOSE, ala2 jersi silk..flowy, tk jarang, tk renyuk dan tk melekap kt badan • 🌷labuh 49" sesuai utk ketinggian 152"-170" • 🌷ada 20 color (terang dan pastel) • 🌷dagu lebar - yakin tutup aurat • 🌷pinggang GETAH dan bertali - sng adjust ikut saiz pinggang • 🌷Muka bergetah STRECHABLE, terletak kt semua saiz muka • SPSG RM130SM/RM140SS ✅FREE POSTAGE ✅FREE GIFT SPECIAL 🎁 ✅FREE KOTAK TELEKUNG ✅FREE VOUCER TELEKUNG • www.wasap.my/60102347760 • #telekung #telekungsolat #telekungameena #kainsembahyang #telekung0102347760 #telekungumrah #telekungpoket  #bajunikah #telekungplussize #doorgiftyasin #telekungtravel #telekungsulam #hantaranmurah #dulanghantaran #dulanghantaran #ihram #doorgiftmurah #telekunghadiah #telekunghantaran #hantarankahwin #telekungberpoket #telekungbesar k#telekunglycra #sejadahtravel #hadiahbirthday #telekungmalaysia #kadkahwin #sejadahhantaran #telekungsembahyang  #hajiumrah #umrah2018
❗️FREE HANDSOCK❗️ FREE POSTAGE❗️FREE BOX❗️DGN SETIAP PEMBELIAN TELEKUNG AMEENA 2019 • • ORIGINAL, KUALITI TERBAIKKK.!! KLBHN TELEKUNG SULAM AMEENA: ======================== • 🌷BERSULAM dgn benang lembut, tk gatal walaupun terkena kulit • 🌷ada POKET pd kain, boleh ltk purse atau hp ketika sdg solat. • 🌷Design didaftarkn dibwh MyIPO agr selamat drpd diciplak oleh pihak yg tdk bertjwb. • 🌷material  JERSI VISCOSE, ala2 jersi silk..flowy, tk jarang, tk renyuk dan tk melekap kt badan • 🌷labuh 49" sesuai utk ketinggian 152"-170" • 🌷ada 20 color (terang dan pastel) • 🌷dagu lebar - yakin tutup aurat • 🌷pinggang GETAH dan bertali - sng adjust ikut saiz pinggang • 🌷Muka bergetah STRECHABLE, terletak kt semua saiz muka • SPSG RM130SM/RM140SS ✅FREE POSTAGE ✅FREE GIFT SPECIAL 🎁 ✅FREE KOTAK TELEKUNG ✅FREE VOUCER TELEKUNG • www.wasap.my/60102347760 • #telekung #telekungsolat #telekungameena #kainsembahyang #telekung0102347760 #telekungumrah #telekungpoket  #bajunikah #telekungplussize #doorgiftyasin #telekungtravel #telekungsulam #hantaranmurah #dulanghantaran #dulanghantaran #ihram #doorgiftmurah #telekunghadiah #telekunghantaran #hantarankahwin #telekungberpoket #telekungbesar k#telekunglycra #sejadahtravel #hadiahbirthday #telekungmalaysia #kadkahwin #sejadahhantaran #telekungsembahyang  #hajiumrah #umrah2018
Ketebalan sejadah carpet, sebab tu bila kita sujud rasa lembut Ya Allah. Nikmat sangat ❤ .  Kadang-kadang bila sujud tu terhentak dahi dilantai terasa "aduh" tu sakit jugak 😂  Bila dah ada sejadah carpet ni, tiada lagi istilah "aduh" bila sujud. .  Korang nak sejadah design yang mana satu? Klik link dibio okay ☺
❗️FREE HANDSOCK❗️ FREE POSTAGE❗️FREE BOX❗️DGN SETIAP PEMBELIAN TELEKUNG AMEENA 2019 • • ORIGINAL, KUALITI TERBAIKKK.!! KLBHN TELEKUNG SULAM AMEENA: ======================== • 🌷BERSULAM dgn benang lembut, tk gatal walaupun terkena kulit • 🌷ada POKET pd kain, boleh ltk purse atau hp ketika sdg solat. • 🌷Design didaftarkn dibwh MyIPO agr selamat drpd diciplak oleh pihak yg tdk bertjwb. • 🌷material  JERSI VISCOSE, ala2 jersi silk..flowy, tk jarang, tk renyuk dan tk melekap kt badan • 🌷labuh 49" sesuai utk ketinggian 152"-170" • 🌷ada 20 color (terang dan pastel) • 🌷dagu lebar - yakin tutup aurat • 🌷pinggang GETAH dan bertali - sng adjust ikut saiz pinggang • 🌷Muka bergetah STRECHABLE, terletak kt semua saiz muka • SPSG RM130SM/RM140SS ✅FREE POSTAGE ✅FREE GIFT SPECIAL 🎁 ✅FREE KOTAK TELEKUNG ✅FREE VOUCER TELEKUNG • www.wasap.my/60102347760 • #telekung #telekungsolat #telekungameena #kainsembahyang #telekung0102347760 #telekungumrah #telekungpoket  #bajunikah #telekungplussize #doorgiftyasin #telekungtravel #telekungsulam #hantaranmurah #dulanghantaran #dulanghantaran #ihram #doorgiftmurah #telekunghadiah #telekunghantaran #hantarankahwin #telekungberpoket #telekungbesar k#telekunglycra #sejadahtravel #hadiahbirthday #telekungmalaysia #kadkahwin #sejadahhantaran #telekungsembahyang  #hajiumrah #umrah2018
Bukan biasa biasa, memang luar biasa. Makin ramai yang dah jatuh cinta dengan SEJADAH CARPET ni ❤ .  Hari-hari ada postage: Ahad - Khamis.  Ready stock kita pos terus untuk korang semua 😉 .  Siapa nak buat sejadah carpet ni sebagai hadiah atau hantaran pun boleh.
------ menjadi ibuh adaLah sesuatu yang luar biasa 😉 jangan pernah menyerah  dengan semua payah dan kelelahan ----------- ------------- -------just 😉 weLkam ----- #okaachanokaneyo #tokounyu2okaachan #dekorasirumahokaachan #tokodekorasirumahokaachan #okaachanhomedecorlover
DHUHA ❤ .  Curi sedikit masa yang kita ada untuk dekatkan diri pada-NYA. Kalau korang bekerja pagi, waktu tak busy pagi tu solat lah Dhuha sebentar. .  Makin lama kita buat, insyaAllah kita rasa dekat diri pada Allah. Doa banyak-banyak semoga Allah cukupkan rezeki kita 😊 .  P/s: Sejadah Carpet Plain (Grey) - Ready Stock
Saje nak close up nak tunjuk kemasnya jahitan tukang sulam kami 😬 . . Sejadah baru restock ni. Banyak design lawa lawa ❤️ #sejadahfloralsyria #sejadahsulam #sejadahhantaran
Ni cara Kak packing AlQur'an dan Sejadah yang kalian tempah.  Gambar pertama, AlQur'an Engrave saiz medium. Dapat sekali free gift zikir mathurat dan himpunan solat sunat.  Gambar kedua, AlQur'an Engrave saiz small. Dapat free gift zikir mathurat.  Dan gambar terakhir, Sejadah Floral Syria dapat free gift buku himpunan solat.  Semua diikat reben comel comel. Hiks.  Dah tempah ke belum? . . #alquranengrave #sejadahfloralsyria #sejadahgebu #sejadahhantaran #alquranhantaran
Al Noor Prayer Mat Comfort, Quality, Modern & Elegant.  Beautiful dome shaped design, fuss free without the lace and non slippery.  Al Noor comes in 2 beautiful colours. Measuring at 70x120cm, the prayer mat weighs 1280grams.. 💕 Authentically Made in Madina 💕 Made only with the finest quality threads 💕 Premium quality  Visit our website at www.hadafysg.com to view more details.  Quick PM us if you are keen!  #hadafysg #hadafysejadah #hadafyprayermats #hadafynoor  #madeinmadinah #hantaran #prayermat #sejadah #islamicgifts #hantarannikah #hantaransg #hantaransejadah #sejadahtebal #sejadahhantaran #sejadahpremium #sejadahmadinah
Al Noor Prayer Mat Comfort, Quality, Modern & Elegant.  Beautiful dome shaped design, fuss free without the lace and non slippery.  Al Noor comes in 2 beautiful colours. Measuring at 70x120cm, the prayer mat weighs 1280grams.. 💕 Authentically Made in Madina 💕 Made only with the finest quality threads 💕 Premium quality  Visit our website at www.hadafysg.com to view more details.  Quick PM us if you are keen!  #hadafysg #hadafysejadah #hadafyprayermats #hadafynoor  #madeinmadinah #hantaran #prayermat #sejadah #islamicgifts #hantarannikah #hantaransg #hantaransejadah #sejadahtebal #sejadahhantaran
Antara contoh sejadah yg dah siap engrave, . . COD area Gombak & Selayang available. Tekan link di bio untuk details . . #sejadahengrave #sejadahturki #sejadahfloralsyria #sejadahsyria #sejadahfloralsyria #sejadahhantaran #malaysia #motivationalquotes
Antara contoh sejadah yg dah siap engrave, . . COD area Gombak & Selayang available. Tekan link di bio untuk details . . #sejadahengrave #sejadahturki #sejadahfloralsyria #sejadahsyria #sejadahfloralsyria #sejadahhantaran #malaysia #motivationalquotes
Antara contoh sejadah yg dah siap engrave, . . COD area Gombak & Selayang available. Tekan link di bio untuk details . . #sejadahengrave #sejadahturki #sejadahfloralsyria #sejadahsyria #sejadahfloralsyria #sejadahhantaran #malaysia #motivationalquotes
Sajada Nealofar with box & Free paperbag RM65 pos RM10 #sejadahhantaran #sajadanealofarmurah #sajadanealofar #sejadahhadiah
Sajada Nealofar with box & Free paperbag RM65 pos RM10 #sejadahhantaran #sajadanealofarmurah #sajadanealofar #sejadahbalqis #sejadahsulaiman  #sejadahsulaimanbynh  #sejadahhadiah
Selamat Petang ! .  Korang mesti terfikir, kalau order set sekali kotak hantaran. Kotak akan kemik tak? .  Kami akan balut sekemas-kemasnya supaya kotak hantaran Sejadah Carpet tak kemik 😘 .  Percaya tak? Tak percaya cer swipe tepi 😉
🎁TERBARU❗️HARGA MAMPU MILIK KUALITI TERBAIK❗️MEMPERKENALAKAN TELEKUNG DELAILA . TELEKUNG DELAILA . 🔅material jersi viscose 🔅labuh 49” telekung dan kain 🔅kepala bergetah dan dagu strechable 🔅bersulam benang cotton, sama warna dgn material. 🔅anggun & xclusive dgn harga yg sgt berbaloi 🔅pinggang getah dan tali adjustable 🔅sesuai utk yg tak suka heavy embroidy . =================== Harga PENGENALAN . SEPASANG RM90/RM100ss *termasuk pos *woven bag *baucer 10% utk nxt purchase . BERMINAT BOLEH SAVE GAMBAR DAN KLIK LINK DI BIO @ WA +60102347760 . #telekung #telekungsolat #telekungdelaila #kainsembahyang #telekung0102347760 #telekungumrah #telekungbudak  #bajunikah #telekungplussize #doorgiftyasin #telekungtravel #telekungsulam #hantaranmurah #dulanghantaran #hantarantunang #telekungjersi #doorgiftmurah #telekunghadiah #telekunghantaran #hantarankahwin #telekungberpoket #telekungbesar #telekunglycra #sejadahtravel #hadiahbirthday #telekungmalaysia  #sejadahhantaran #jubahumrah #hantaranperempuan #umrah
🎁TERBARU❗️HARGA MAMPU MILIK KUALITI TERBAIK❗️MEMPERKENALAKAN TELEKUNG DELAILA . TELEKUNG DELAILA . 🔅material jersi viscose 🔅labuh 49” telekung dan kain 🔅kepala bergetah dan dagu strechable 🔅bersulam benang cotton, sama warna dgn material. 🔅anggun & xclusive dgn harga yg sgt berbaloi 🔅pinggang getah dan tali adjustable 🔅sesuai utk yg tak suka heavy embroidy . =================== Harga PENGENALAN . SEPASANG RM90/RM100ss *termasuk pos *woven bag *baucer 10% utk nxt purchase . BERMINAT BOLEH SAVE GAMBAR DAN KLIK LINK DI BIO @ WA +60102347760 . #telekung #telekungsolat #telekungdelaila #kainsembahyang #telekung0102347760 #telekungumrah #telekungbudak  #bajunikah #telekungplussize #doorgiftyasin #telekungtravel #telekungsulam #hantaranmurah #dulanghantaran #hantarantunang #telekungjersi #doorgiftmurah #telekunghadiah #telekunghantaran #hantarankahwin #telekungberpoket #telekungbesar #telekunglycra #sejadahtravel #hadiahbirthday #telekungmalaysia  #sejadahhantaran #jubahumrah #hantaranperempuan #umrah
😍😍NOW‼️ HAPPY HOUR #sejadah EMPOOq NOW ON LIVE di SHOPEE sehingga jam 4petang ini saja SELASA/19.02.2019  RM70❌ RM50❌ RM40❌ RM30❌ Tapi... RM22.90✅😱😱😱😱😱 FREE POSTAGE di shopee 😱😱😱 https://mall.shopee.com.my/projekcetakbyizzconcept/855416877?smtt=0.0.9  CEPAT‼️‼️‼️‼️‼️ Tebal✅ Gebu✅ Baldu lembut✅ Cantik✅ Selesa✅ Cantik✅  #sejadah #sejadahgeboo #sejadahempooq #sejadahhantaran #sejadahtebal #sejadahcantik #sejadahlembut #sejadahturkey #sejadahdoorgift #sejadahmurah #freepos #freeshipping #hijab #jubah #kids #tudungmurah #telekung #bumi #bumisfera #cantik #shopee #insta #lazada #dimatamu #selafazcinta #diamenanturahsia #fattzura #naelofarhijab #kurta #kainpasang
❗️FREE HANDSOCK❗️ FREE POSTAGE❗️FREE BOX❗️DGN SETIAP PEMBELIAN TELEKUNG AMEENA 2019 • • ORIGINAL, KUALITI TERBAIKKK.!! KLBHN TELEKUNG SULAM AMEENA: ======================== • 🌷BERSULAM dgn benang lembut, tk gatal walaupun terkena kulit • 🌷ada POKET pd kain, boleh ltk purse atau hp ketika sdg solat. • 🌷Design didaftarkn dibwh MyIPO agr selamat drpd diciplak oleh pihak yg tdk bertjwb. • 🌷material  JERSI VISCOSE, ala2 jersi silk..flowy, tk jarang, tk renyuk dan tk melekap kt badan • 🌷labuh 49" sesuai utk ketinggian 152"-170" • 🌷ada 20 color (terang dan pastel) • 🌷dagu lebar - yakin tutup aurat • 🌷pinggang GETAH dan bertali - sng adjust ikut saiz pinggang • 🌷Muka bergetah STRECHABLE, terletak kt semua saiz muka • SPSG RM130SM/RM140SS ✅FREE POSTAGE ✅FREE GIFT SPECIAL 🎁 ✅FREE KOTAK TELEKUNG ✅FREE WOVEN BAG • • www.wasap.my/60102347760 • #telekung #telekungsolat #telekungameena #kainsembahyang #telekung0102347760 #telekungumrah #telekungpoket  #bajunikah #telekungplussize #doorgiftyasin #telekungtravel #telekungsulam #hantaranmurah #dulanghantaran #dulanghantaran #ihram #doorgiftmurah #telekunghadiah #telekunghantaran #hantarankahwin #telekungberpoket #telekungbesar k#telekunglycra #sejadahtravel #hadiahbirthday #telekungmalaysia #kadkahwin #sejadahhantaran #telekungsembahyang  #hajiumrah #umrah2018
❗️FREE HANDSOCK❗️ FREE POSTAGE❗️FREE BOX❗️DGN SETIAP PEMBELIAN TELEKUNG AMEENA 2019 • • ORIGINAL, KUALITI TERBAIKKK.!! KLBHN TELEKUNG SULAM AMEENA: ======================== • 🌷BERSULAM dgn benang lembut, tk gatal walaupun terkena kulit • 🌷ada POKET pd kain, boleh ltk purse atau hp ketika sdg solat. • 🌷Design didaftarkn dibwh MyIPO agr selamat drpd diciplak oleh pihak yg tdk bertjwb. • 🌷material  JERSI VISCOSE, ala2 jersi silk..flowy, tk jarang, tk renyuk dan tk melekap kt badan • 🌷labuh 49" sesuai utk ketinggian 152"-170" • 🌷ada 20 color (terang dan pastel) • 🌷dagu lebar - yakin tutup aurat • 🌷pinggang GETAH dan bertali - sng adjust ikut saiz pinggang • 🌷Muka bergetah STRECHABLE, terletak kt semua saiz muka • SPSG RM130SM/RM140SS ✅FREE POSTAGE ✅FREE GIFT SPECIAL 🎁 ✅FREE KOTAK TELEKUNG ✅FREE WOVEN BAG • • www.wasap.my/60102347760 • #telekung #telekungsolat #telekungameena #kainsembahyang #telekung0102347760 #telekungumrah #telekungpoket  #bajunikah #telekungplussize #doorgiftyasin #telekungtravel #telekungsulam #hantaranmurah #dulanghantaran #dulanghantaran #ihram #doorgiftmurah #telekunghadiah #telekunghantaran #hantarankahwin #telekungberpoket #telekungbesar k#telekunglycra #sejadahtravel #hadiahbirthday #telekungmalaysia #kadkahwin #sejadahhantaran #telekungsembahyang  #hajiumrah #umrah2018
❗️FREE HANDSOCK❗️ FREE POSTAGE❗️FREE BOX❗️DGN SETIAP PEMBELIAN TELEKUNG AMEENA 2019 • • ORIGINAL, KUALITI TERBAIKKK.!! KLBHN TELEKUNG SULAM AMEENA: ======================== • 🌷BERSULAM dgn benang lembut, tk gatal walaupun terkena kulit • 🌷ada POKET pd kain, boleh ltk purse atau hp ketika sdg solat. • 🌷Design didaftarkn dibwh MyIPO agr selamat drpd diciplak oleh pihak yg tdk bertjwb. • 🌷material  JERSI VISCOSE, ala2 jersi silk..flowy, tk jarang, tk renyuk dan tk melekap kt badan • 🌷labuh 49" sesuai utk ketinggian 152"-170" • 🌷ada 20 color (terang dan pastel) • 🌷dagu lebar - yakin tutup aurat • 🌷pinggang GETAH dan bertali - sng adjust ikut saiz pinggang • 🌷Muka bergetah STRECHABLE, terletak kt semua saiz muka • SPSG RM130SM/RM140SS ✅FREE POSTAGE ✅FREE GIFT SPECIAL 🎁 ✅FREE KOTAK TELEKUNG ✅FREE WOVEN BAG • • www.wasap.my/60102347760 • #telekung #telekungsolat #telekungameena #kainsembahyang #telekung0102347760 #telekungumrah #telekungpoket  #bajunikah #telekungplussize #doorgiftyasin #telekungtravel #telekungsulam #hantaranmurah #dulanghantaran #dulanghantaran #ihram #doorgiftmurah #telekunghadiah #telekunghantaran #hantarankahwin #telekungberpoket #telekungbesar k#telekunglycra #sejadahtravel #hadiahbirthday #telekungmalaysia #kadkahwin #sejadahhantaran #telekungsembahyang  #hajiumrah #umrah2018
😍😍NOW‼️ HAPPY HOUR SEJADAH EMPOOq NOW ON LIVE di SHOPEE sehingga jam 4petang ini saja SELASA/19.02.2019  RM70❌ RM50❌ RM40❌ RM30❌ Tapi... RM22.90✅😱😱😱😱😱 https://mall.shopee.com.my/projekcetakbyizzconcept/855416877?smtt=0.0.9  CEPAT‼️‼️‼️‼️‼️ Tebal✅ Gebu✅ Baldu lembut✅ Cantik✅ Selesa✅ Cantik✅  #sejadah #sejadahgeboo #sejadahempooq #sejadahhantaran #sejadahtebal #sejadahcantik #sejadahlembut #sejadahturkey #sejadahdoorgift #sejadahmurah #freepos #freeshipping #hijab #jubah #kids #tudungmurah #telekung #bumi #bumisfera #cantik #shopee #insta #lazada #dimatamu #selafazcinta #diamenanturahsia #fattzura #naelofarhijab #kurta #kainpasang
-------- Hari seLasa 😉 yang indah buat ibuh2 teteh2 kakah2 semua  buuuuk, sudah berkunjung  ke rumah orangtua kah ? ada rekomendasi buat ibuh2 yang hendak memberikan tanda kasih buat orangtua,  Yupp 😉 sejadah buLu yang lembut ini  ibuh2,  InsyaaAlloh 😊 bisa menjadi teman shoLat untuk orangtua kita  siLahkan, boLeh ibuh2 coba yah ada 13 lebih piLihan warna, Ibuh2, teteh2 kakah2 😉 bisa memiLih suka2 warna2 yang cocok buat orangtua, SiLahkan, ------------- -------just 😉 weLkam ----- #okaachanokaneyo #tokounyu2okaachan #dekorasirumahokaachan #tokodekorasirumahokaachan #okaachanhomedecorlover
SEJADAH GEBU UNTUK KANAK2 . Sesuai untuk kanak2 bersolat. Tahan lasak dan tidak berbulu. . . Ada 5 wrna gold, green, maroon, purple & brown. Sejadah ni tebal dan senang bawak utk travel jauh. . Harga rm15 Whatsapp 019-6587140 Atau klik link di bio #penangwedding #minisejadah #giftsforhim #sejadahturki #islamicquotes #sejadahmurah #sejadahhantaran
SEJADAH GEBU UNTUK KANAK2 . Sesuai untuk kanak2 bersolat. Tahan lasak dan tidak berbulu. . . Ada 5 wrna gold, green, maroon, purple & brown. Sejadah ni tebal dan senang bawak utk travel jauh. . Harga rm15 Whatsapp 019-6587140 Atau klik link di bio #penangwedding #minisejadah #giftsforhim #sejadahturki #islamicquotes #sejadahmurah #sejadahhantaran
SEJADAH GEBU UNTUK KANAK2 . Sesuai untuk kanak2 bersolat. Tahan lasak dan tidak berbulu. . . Ada 5 wrna gold, green, maroon, purple & brown. Sejadah ni tebal dan senang bawak utk travel jauh. . Harga rm15 Whatsapp 019-6587140 Atau klik link di bio #penangwedding #minisejadah #giftsforhim #sejadahturki #islamicquotes #sejadahmurah #sejadahhantaran
GEBU DAN CANTIK - Feedback customer ❤ .  Pagi-pagi belanja korang dari feedback customer. Alhamdulillah, boleh dikatakan semua customer yang order SEJADAH CARPET ni mesti berpuas hati 😊 .  Murah je dan sangat berbaloi.  RM35 exc postage. Nak order klik link dibio okay.
Do you love pastel colours?  We have it in pink and blue! . Al Bisat Prayer Mat Quality, Comfort & Modern  Al Bisat comes in 4 beautiful colours. Measuring at 70x112cm, the prayer mat weighs 900grams. 💕 Authentically Made in Madina 💕 Made only with the finest quality threads 💕 Premium quality  Visit our website at www.hadafysg.com to view more details.  PM us for any enquiries.  #hadafysg #hadafysejadah #hadafyprayermats #hadafybisat  #madeinmadinah #hantaran #prayermat  #sejadah #islamicgifts #hantarannikah #hantaransg #hantaransejadah #sejadahtebal #sejadahhantaran #sejadahlembut
. PLAIN BLUE RM30 exc postage . SAIZ BESAR (128 x 78 x 2.2 cm ) . 🌿Kelebihan : ✅Sangat selesa digunakan semasa solat terutamanya ketika sujud ✅Sangat sesuai untuk mereka yang selalu sakit lutut ketika solat. ✅Mempunyai ciri-ciri “antislip” special di bahagian belakang. . 🌿Sesuai digunakan untuk : ✅Hadiah kepada ibu dan ayah kesayangan. ✅Hadiah kepada isteri atau suami ✅Hantaran perkahwinan . Improvised quality ❤️ #sejadahtebal #sejadahgebu #sejadahmurah #sejadahuntukdia #sejadahhantaran #sejadahtravel  #sejadahmalaysia #sejadahgebu  #sejadahempuk #sejadahcantik #sejadahselesa
. PLAIN DARK BROWN RM30 exc postage . SAIZ BESAR (128 x 78 x 2.2 cm ) . 🌿Kelebihan : ✅Sangat selesa digunakan semasa solat terutamanya ketika sujud ✅Sangat sesuai untuk mereka yang selalu sakit lutut ketika solat. ✅Mempunyai ciri-ciri “antislip” special di bahagian belakang. . 🌿Sesuai digunakan untuk : ✅Hadiah kepada ibu dan ayah kesayangan. ✅Hadiah kepada isteri atau suami ✅Hantaran perkahwinan . Improvised quality ❤️ #sejadahtebal #sejadahgebu #sejadahmurah #sejadahuntukdia #sejadahhantaran #sejadahtravel  #sejadahmalaysia #sejadahgebu  #sejadahempuk #sejadahcantik #sejadahselesa
. PLAIN PURPLE RM30 exc postage . SAIZ BESAR (128 x 78 x 2.2 cm ) . 🌿Kelebihan : ✅Sangat selesa digunakan semasa solat terutamanya ketika sujud ✅Sangat sesuai untuk mereka yang selalu sakit lutut ketika solat. ✅Mempunyai ciri-ciri “antislip” special di bahagian belakang. . 🌿Sesuai digunakan untuk : ✅Hadiah kepada ibu dan ayah kesayangan. ✅Hadiah kepada isteri atau suami ✅Hantaran perkahwinan . Improvised quality ❤️ #sejadahtebal #sejadahgebu #sejadahmurah #sejadahuntukdia #sejadahhantaran #sejadahtravel  #sejadahmalaysia #sejadahgebu  #sejadahempuk #sejadahcantik #sejadahselesa
SEJADAH CARPET AIMAN ❤ .  Ciri-ciri: 🌷 Tebal dan gebu 🌷 Ukuran: 128cm × 178 cm 🌷 Tahap ketebalan: 2.2 cm 🌷 Tidak licin, mempunyai "anti slip" dibahagian belakang sejadah .  Sejadah Carpet ni sangat selesa digunakan terutama waktu nak sujud. Rasa sangatlah lembut.  Nak dijadikan hadiah atau hantaran pun boleh. .  Harga?  RM35 sehelai exc postage .  Klik link dibio untuk order okay 😘
SEJADAH CARPET HAWA: MAROON ❤ .  Ciri-ciri: 🌷 Tebal dan gebu 🌷 Ukuran: 128cm × 178 cm 🌷 Tahap ketebalan: 2.2 cm 🌷 Tidak licin, mempunyai "anti slip" dibahagian belakang sejadah .  Sejadah Carpet ni sangat selesa digunakan terutama waktu nak sujud. Rasa sangatlah lembut.  Nak dijadikan hadiah atau hantaran pun boleh. .  Harga?  RM35 sehelai exc postage .  Klik link dibio untuk order okay 😘
TEBAL DAN LEMBUT ! .  Tiada apa yang diharapkan melainkan perasaan happy dari customer tercinta ❤ .  Bukan swkadat Tebal dan Lembut je sejadah carpet ni. Malah, lebih besar dari sejadah biasa. .  Korang yang nak grab SEJADAH CARPET ni klik link dibio okay 😉
F 🎁TERBARU❗️HARGA MAMPU MILIK KUALITI TERBAIK❗️MEMPERKENALAKAN TELEKUNG DELAILA . TELEKUNG DELAILA . 🔅material jersi viscose 🔅labuh 49” telekung dan kain 🔅kepala bergetah dan dagu strechable 🔅bersulam benang cotton, sama warna dgn material. 🔅anggun & xclusive dgn harga yg sgt berbaloi 🔅pinggang getah dan tali adjustable 🔅sesuai utk yg tak suka heavy embroidy . =================== Harga PENGENALAN . SEPASANG RM90/RM100ss *termasuk pos *woven bag *baucer 10% utk nxt purchase . BERMINAT BOLEH SAVE GAMBAR DAN KLIK LINK DI BIO @ WA +60102347760 . #telekung #telekungsolat #telekungdelaila #blousetravel #telekung0102347760 #telekungumrah #telekungbudak  #bajunikah #telekungtravel #doorgiftyasin #telekungtravel #telekungsulam #hantaranmurah #dulanghantaran #hantarantunang #telekungjersi #tasbihmurah #telekunghadiah #telekunghantaran #hantarankahwin #telekungberpoket #telekungarafah #kasutumrah #sejadahtravel #hadiahbirthday #telekungmalaysia  #sejadahhantaran #jubahumrah #hantaranperempuan #umrah
F 🎁TERBARU❗️HARGA MAMPU MILIK KUALITI TERBAIK❗️MEMPERKENALAKAN TELEKUNG DELAILA . TELEKUNG DELAILA . 🔅material jersi viscose 🔅labuh 49” telekung dan kain 🔅kepala bergetah dan dagu strechable 🔅bersulam benang cotton, sama warna dgn material. 🔅anggun & xclusive dgn harga yg sgt berbaloi 🔅pinggang getah dan tali adjustable 🔅sesuai utk yg tak suka heavy embroidy . =================== Harga PENGENALAN . SEPASANG RM90/RM100ss *termasuk pos *woven bag *baucer 10% utk nxt purchase . BERMINAT BOLEH SAVE GAMBAR DAN KLIK LINK DI BIO @ WA +60102347760 . #telekung #telekungsolat #telekungdelaila #blousetravel #telekung0102347760 #telekungumrah #telekungbudak  #bajunikah #telekungtravel #doorgiftyasin #telekungtravel #telekungsulam #hantaranmurah #dulanghantaran #hantarantunang #telekungjersi #tasbihmurah #telekunghadiah #telekunghantaran #hantarankahwin #telekungberpoket #telekungbesar #telekunglycra #sejadahtravel #hadiahbirthday #telekungmalaysia  #sejadahhantaran #jubahumrah #hantaranperempuan #umrah
Saat indah dalam hidup apabila kita dapat meluahkan segala isi hati yang terpendam. Tetapi,  paling indah apabila kita meluahkan segala-galanya kepada ALLAH ❤ .  Sesungguhnya DIALAH MAHA MENGETAHUI dan MAHA MENDENGAR. .  Sejadah Carpet Plain, RM35 exc postage 😊
Feedback dari customer kami yang dah grab sejadah gebu ni ❤ .  Gebu bukan sebarang gebu, nak buat hantaran terus jadi hak milik sendiri. Hihi .  Best bila ada Sejadah Carpet yang gebu ni, rasa menyesal pulak grab 1 😉
Standard size plain finishing siap. Nak dapatkan Sejadah Tanpa Gambar? 🌸Ringan🌸Kecil🌸Sejadah Mini 🌸Sejadah Cotton 🌸Sejadah Warna dll  Terdapat dlm 4 saiz Sejadah Homemade Saiz Muka (XS), Saiz Mini (S), Saiz Travel (M) dan Saiz Standard (L). Sesuai dijadikan sbg 🎁, dòorgift, mjlis keagamaan, korporat, hantaran, pertunangan dan lain-lain majlis.  Juga boleh dijadikan 🎁 tadarus Al quran dan 🎁utk sahabat yang nak mengerjakan haji/umrah.  Whatsapp kami utk tempahan di  017-7008044  #sejadahhomemade #sejadahmuka #sejadahmini #sejadahtravel #alassejadah #lapiksejadah #sejadahhandmade #sejadahhantaran #hantaran #sejadahputih #sejadahcotton #sejadahbunga #hadiahunik #gift #sejadahumrah #sejadahhaji #sejadahbunga #sejadahcorak #alassejadah #sejadahsulam #
Sejadah Hawa  128 x 78 x 2.0 cm  Kelebihan : ⭐️lebih gebu dengan permukaan yg lebih selesa & lembut ⭐️design yang lebih simple (mengelakkan masalah tidak khusyuk ketika solat disebabkan corak yang byak) ⭐️boleh dilipat dan dibawa ke mana sahaja. ⭐️Sangat selesa digunakan semasa solat terutamanya ketika sujud ⭐️Sangat sesuai untuk mereka yang selalu sakit lutut ketika solat. ⭐️mempunyai ciri-ciri “antislip” special di bahagian belakang.  whatsapp 01118588453  #sejadah #sejadahtebal #sejadahgebu #hadiahuntuktersayang #prayermat #sejadah #sejadahmurah #sejadaempuk #hantarankahwin #sejadahuntukhantaran #hadiahuntukibuayah #alhamdulillah #sejadahgebutermurah #sejadahtebalmalaysia #an17 #ajl #sejadahtebalmalaysia #sejadahgebutermurah #syukuralhamdulillah #bazarpaknil #sayajual murah #sejadahcantikmurah #sejadahcarpetmurah #sejadahsakitlutut #sejadahcantik #dropshipneeded #dropshipwanted #sejadahhantaran
Sejadah Hawa  128 x 78 x 2.0 cm  Kelebihan : ⭐️lebih gebu dengan permukaan yg lebih selesa & lembut ⭐️design yang lebih simple (mengelakkan masalah tidak khusyuk ketika solat disebabkan corak yang byak) ⭐️boleh dilipat dan dibawa ke mana sahaja. ⭐️Sangat selesa digunakan semasa solat terutamanya ketika sujud ⭐️Sangat sesuai untuk mereka yang selalu sakit lutut ketika solat. ⭐️mempunyai ciri-ciri “antislip” special di bahagian belakang.  whatsapp 01118588453  #sejadah #sejadahtebal #sejadahgebu #hadiahuntuktersayang #prayermat #sejadah #sejadahmurah #sejadaempuk #hantarankahwin #sejadahuntukhantaran #hadiahuntukibuayah #alhamdulillah #sejadahgebutermurah #sejadahtebalmalaysia #an17 #ajl #sejadahtebalmalaysia #sejadahgebutermurah #syukuralhamdulillah #bazarpaknil #sayajual murah #sejadahcantikmurah #sejadahcarpetmurah #sejadahsakitlutut #sejadahcantik #dropshipneeded #dropshipwanted #sejadahhantaran
Sejadah Hawa  128 x 78 x 2.0 cm  Kelebihan : ⭐️lebih gebu dengan permukaan yg lebih selesa & lembut ⭐️design yang lebih simple (mengelakkan masalah tidak khusyuk ketika solat disebabkan corak yang byak) ⭐️boleh dilipat dan dibawa ke mana sahaja. ⭐️Sangat selesa digunakan semasa solat terutamanya ketika sujud ⭐️Sangat sesuai untuk mereka yang selalu sakit lutut ketika solat. ⭐️mempunyai ciri-ciri “antislip” special di bahagian belakang.  whatsapp 01118588453  #sejadah #sejadahtebal #sejadahgebu #hadiahuntuktersayang #prayermat #sejadah #sejadahmurah #sejadaempuk #hantarankahwin #sejadahuntukhantaran #hadiahuntukibuayah #alhamdulillah #sejadahgebutermurah #sejadahtebalmalaysia #an17 #ajl #sejadahtebalmalaysia #sejadahgebutermurah #syukuralhamdulillah #bazarpaknil #sayajual murah #sejadahcantikmurah #sejadahcarpetmurah #sejadahsakitlutut #sejadahcantik #dropshipneeded #dropshipwanted #sejadahhantaran
Sejadah Hawa  128 x 78 x 2.0 cm  Kelebihan : ⭐️lebih gebu dengan permukaan yg lebih selesa & lembut ⭐️design yang lebih simple (mengelakkan masalah tidak khusyuk ketika solat disebabkan corak yang byak) ⭐️boleh dilipat dan dibawa ke mana sahaja. ⭐️Sangat selesa digunakan semasa solat terutamanya ketika sujud ⭐️Sangat sesuai untuk mereka yang selalu sakit lutut ketika solat. ⭐️mempunyai ciri-ciri “antislip” special di bahagian belakang.  whatsapp 01118588453  #sejadah #sejadahtebal #sejadahgebu #hadiahuntuktersayang #prayermat #sejadah #sejadahmurah #sejadaempuk #hantarankahwin #sejadahuntukhantaran #hadiahuntukibuayah #alhamdulillah #sejadahgebutermurah #sejadahtebalmalaysia #an17 #ajl #sejadahtebalmalaysia #sejadahgebutermurah #syukuralhamdulillah #bazarpaknil #sayajual murah #sejadahcantikmurah #sejadahcarpetmurah #sejadahsakitlutut #sejadahcantik #dropshipneeded #dropshipwanted #sejadahhantaran
Sejadah Hawa  128 x 78 x 2.0 cm  Kelebihan : ⭐️lebih gebu dengan permukaan yg lebih selesa & lembut ⭐️design yang lebih simple (mengelakkan masalah tidak khusyuk ketika solat disebabkan corak yang byak) ⭐️boleh dilipat dan dibawa ke mana sahaja. ⭐️Sangat selesa digunakan semasa solat terutamanya ketika sujud ⭐️Sangat sesuai untuk mereka yang selalu sakit lutut ketika solat. ⭐️mempunyai ciri-ciri “antislip” special di bahagian belakang.  whatsapp 01118588453  #sejadah #sejadahtebal #sejadahgebu #hadiahuntuktersayang #prayermat #sejadah #sejadahmurah #sejadaempuk #hantarankahwin #sejadahuntukhantaran #hadiahuntukibuayah #alhamdulillah #sejadahgebutermurah #sejadahtebalmalaysia #an17 #ajl #sejadahtebalmalaysia #sejadahgebutermurah #syukuralhamdulillah #bazarpaknil #sayajual murah #sejadahcantikmurah #sejadahcarpetmurah #sejadahsakitlutut #sejadahcantik #dropshipneeded #dropshipwanted #sejadahhantaran
Sejadah Hawa  128 x 78 x 2.0 cm  Kelebihan : ⭐️lebih gebu dengan permukaan yg lebih selesa & lembut ⭐️design yang lebih simple (mengelakkan masalah tidak khusyuk ketika solat disebabkan corak yang byak) ⭐️boleh dilipat dan dibawa ke mana sahaja. ⭐️Sangat selesa digunakan semasa solat terutamanya ketika sujud ⭐️Sangat sesuai untuk mereka yang selalu sakit lutut ketika solat. ⭐️mempunyai ciri-ciri “antislip” special di bahagian belakang.  whatsapp 01118588453  #sejadah #sejadahtebal #sejadahgebu #hadiahuntuktersayang #prayermat #sejadah #sejadahmurah #sejadaempuk #hantarankahwin #sejadahuntukhantaran #hadiahuntukibuayah #alhamdulillah #sejadahgebutermurah #sejadahtebalmalaysia #an17 #ajl #sejadahtebalmalaysia #sejadahgebutermurah #syukuralhamdulillah #bazarpaknil #sayajual murah #sejadahcantikmurah #sejadahcarpetmurah #sejadahsakitlutut #sejadahcantik #dropshipneeded #dropshipwanted #sejadahhantaran
SEJADAH PUTIH AMRU  Keistimewaan Sejadah Amru ======================== 🌱Sejadah besar 🌱Sejadah putih 🌱Sejadah tebal 🌱100 % high quality cotton 🌱 Sangat sesuai dijadikan hadiah 🎁 🌱 Dan juga hantaran kahwin 💕 🌱 Boleh dibasuh dengan mesin basuh 🌱 Anti slip sekiranya dibentangkan pada permukaan licin  Mak satu Ayah satu 🙈  Harga OFFER : RM99 Postage : RM10(sm) RM15(ss)  FREE GIFT : Card gift & parfume sejadah worth RM12.90  Terus wasap lia ye 😃  www.wasap.my/60196025526/sejadahputihamru . .  #sisjual #sejadahputih #hadiah #hantaran #sejadahbesar #sejadah #sejadahhantaran #sejadahhadiah 🎁  #umrah #sejadahtravel #sejadahhantarankahwin #hadiah #travel  #sejadahcotton #sejadahputihcotton
SEJADAH CARPET AIMAN: ROYAL BLUE ❤ .  Ciri-ciri: 🌷 Tebal dan gebu 🌷 Ukuran: 128cm × 178 cm 🌷 Tahap ketebalan: 2.2 cm 🌷 Tidak licin, mempunyai "anti slip" dibahagian belakang sejadah .  Sejadah Carpet ni sangat selesa digunakan terutama waktu nak sujud. Rasa sangatlah lembut.  Nak dijadikan hadiah atau hantaran pun boleh. .  Harga?  RM35 sehelai exc postage .  Klik link dibio untuk order okay 😘
SEJADAH CARPET AIMAN: BROWN ❤ .  Ciri-ciri: 🌷 Tebal dan gebu 🌷 Ukuran: 128cm × 178 cm 🌷 Tahap ketebalan: 2.2 cm 🌷 Tidak licin, mempunyai "anti slip" dibahagian belakang sejadah .  Sejadah Carpet ni sangat selesa digunakan terutama waktu nak sujud. Rasa sangatlah lembut.  Nak dijadikan hadiah atau hantaran pun boleh. .  Harga?  RM35 sehelai exc postage .  Klik link dibio untuk order okay 😘
F 🎁TERBARU❗️HARGA MAMPU MILIK KUALITI TERBAIK❗️MEMPERKENALAKAN TELEKUNG DELAILA . TELEKUNG DELAILA . 🔅material jersi viscose 🔅labuh 49” telekung dan kain 🔅kepala bergetah dan dagu strechable 🔅bersulam benang cotton, sama warna dgn material. 🔅anggun & xclusive dgn harga yg sgt berbaloi 🔅pinggang getah dan tali adjustable 🔅sesuai utk yg tak suka heavy embroidy . =================== Harga PENGENALAN . SEPASANG RM90/RM100ss *termasuk pos *woven bag *baucer 10% utk nxt purchase . BERMINAT BOLEH SAVE GAMBAR DAN KLIK LINK DI BIO @ WA +60102347760 . #telekung #telekungsolat #telekungdelaila #blousetravel #telekung0102347760 #telekungumrah #telekungbudak  #bajunikah #telekungtravel #doorgiftyasin #telekungtravel #telekungsulam #hantaranmurah #dulanghantaran #hantarantunang #telekungjersi #tasbihmurah #telekunghadiah #telekunghantaran #hantarankahwin #telekungberpoket #telekungbesar #telekunglycra #sejadahtravel #hadiahbirthday #telekungmalaysia  #sejadahhantaran #jubahumrah #hantaranperempuan #umrah
F 🎁TERBARU❗️HARGA MAMPU MILIK KUALITI TERBAIK❗️MEMPERKENALAKAN TELEKUNG DELAILA . TELEKUNG DELAILA . 🔅material jersi viscose 🔅labuh 49” telekung dan kain 🔅kepala bergetah dan dagu strechable 🔅bersulam benang cotton, sama warna dgn material. 🔅anggun & xclusive dgn harga yg sgt berbaloi 🔅pinggang getah dan tali adjustable 🔅sesuai utk yg tak suka heavy embroidy . =================== Harga PENGENALAN . SEPASANG RM90/RM100ss *termasuk pos *woven bag *baucer 10% utk nxt purchase . BERMINAT BOLEH SAVE GAMBAR DAN KLIK LINK DI BIO @ WA +60102347760 . #telekung #telekungsolat #telekungdelaila #blousetravel #telekung0102347760 #telekungumrah #telekungbudak  #bajunikah #telekungtravel #doorgiftyasin #telekungtravel #telekungsulam #hantaranmurah #dulanghantaran #hantarantunang #telekungjersi #tasbihmurah #telekunghadiah #telekunghantaran #hantarankahwin #telekungberpoket #telekungbesar #telekunglycra #sejadahtravel #hadiahbirthday #telekungmalaysia  #sejadahhantaran #jubahumrah #hantaranperempuan #umrah
F 🎁TERBARU❗️HARGA MAMPU MILIK KUALITI TERBAIK❗️MEMPERKENALAKAN TELEKUNG DELAILA . TELEKUNG DELAILA . 🔅material jersi viscose 🔅labuh 49” telekung dan kain 🔅kepala bergetah dan dagu strechable 🔅bersulam benang cotton, sama warna dgn material. 🔅anggun & xclusive dgn harga yg sgt berbaloi 🔅pinggang getah dan tali adjustable 🔅sesuai utk yg tak suka heavy embroidy . =================== Harga PENGENALAN . SEPASANG RM90/RM100ss *termasuk pos *woven bag *baucer 10% utk nxt purchase . BERMINAT BOLEH SAVE GAMBAR DAN KLIK LINK DI BIO @ WA +60102347760 . #telekung #telekungsolat #telekungdelaila #blousetravel #telekung0102347760 #telekungumrah #telekungbudak  #bajunikah #telekungtravel #doorgiftyasin #telekungtravel #telekungsulam #hantaranmurah #dulanghantaran #hantarantunang #telekungjersi #tasbihmurah #telekunghadiah #telekunghantaran #hantarankahwin #telekungberpoket #telekungbesar #telekunglycra #sejadahtravel #hadiahbirthday #telekungmalaysia  #sejadahhantaran #jubahumrah #hantaranperempuan #umrah
. PLAIN BROWN RM30 exc postage . SAIZ BESAR (128 x 78 x 2.2 cm ) . 🌿Kelebihan : ✅Sangat selesa digunakan semasa solat terutamanya ketika sujud ✅Sangat sesuai untuk mereka yang selalu sakit lutut ketika solat. ✅Mempunyai ciri-ciri “antislip” special di bahagian belakang. . 🌿Sesuai digunakan untuk : ✅Hadiah kepada ibu dan ayah kesayangan. ✅Hadiah kepada isteri atau suami ✅Hantaran perkahwinan . Improvised quality ❤️ #sejadahtebal #sejadahgebu #sejadahmurah #sejadahuntukdia #sejadahhantaran #sejadahtravel  #sejadahmalaysia #sejadahgebu  #sejadahempuk #sejadahcantik #sejadahselesa
. PLAIN MAROON RM30 exc postage . SAIZ BESAR (128 x 78 x 2.2 cm ) . 🌿Kelebihan : ✅Sangat selesa digunakan semasa solat terutamanya ketika sujud ✅Sangat sesuai untuk mereka yang selalu sakit lutut ketika solat. ✅Mempunyai ciri-ciri “antislip” special di bahagian belakang. . 🌿Sesuai digunakan untuk : ✅Hadiah kepada ibu dan ayah kesayangan. ✅Hadiah kepada isteri atau suami ✅Hantaran perkahwinan . Improvised quality ❤️ #sejadahtebal #sejadahgebu #sejadahmurah #sejadahuntukdia #sejadahhantaran #sejadahtravel  #sejadahmalaysia #sejadahgebu  #sejadahempuk #sejadahcantik #sejadahselesa
. PLAIN SILVER RM30 exc postage . SAIZ BESAR (128 x 78 x 2.2 cm ) . 🌿Kelebihan : ✅Sangat selesa digunakan semasa solat terutamanya ketika sujud ✅Sangat sesuai untuk mereka yang selalu sakit lutut ketika solat. ✅Mempunyai ciri-ciri “antislip” special di bahagian belakang. . 🌿Sesuai digunakan untuk : ✅Hadiah kepada ibu dan ayah kesayangan. ✅Hadiah kepada isteri atau suami ✅Hantaran perkahwinan . Improvised quality ❤️ #sejadahtebal #sejadahgebu #sejadahmurah #sejadahuntukdia #sejadahhantaran #sejadahtravel  #sejadahmalaysia #sejadahgebu  #sejadahempuk #sejadahcantik #sejadahselesa
. PLAIN CHILLI RED RM30 exc postage . SAIZ BESAR (128 x 78 x 2.2 cm ) . 🌿Kelebihan : ✅Sangat selesa digunakan semasa solat terutamanya ketika sujud ✅Sangat sesuai untuk mereka yang selalu sakit lutut ketika solat. ✅Mempunyai ciri-ciri “antislip” special di bahagian belakang. . 🌿Sesuai digunakan untuk : ✅Hadiah kepada ibu dan ayah kesayangan. ✅Hadiah kepada isteri atau suami ✅Hantaran perkahwinan . Improvised quality ❤️ #sejadahtebal #sejadahgebu #sejadahmurah #sejadahuntukdia #sejadahhantaran #sejadahtravel  #sejadahmalaysia #sejadahgebu  #sejadahempuk #sejadahcantik #sejadahselesa
. RM30 exc postage . SAIZ BESAR (128 x 78 x 2.2 cm ) . 🌿Kelebihan : ✅Sangat selesa digunakan semasa solat terutamanya ketika sujud ✅Sangat sesuai untuk mereka yang selalu sakit lutut ketika solat. ✅Mempunyai ciri-ciri “antislip” special di bahagian belakang. . 🌿Sesuai digunakan untuk : ✅Hadiah kepada ibu dan ayah kesayangan. ✅Hadiah kepada isteri atau suami ✅Hantaran perkahwinan . Improvised quality ❤️ #sejadahtebal #sejadahgebu #sejadahmurah #sejadahuntukdia #sejadahhantaran #sejadahtravel  #sejadahmalaysia #sejadahgebu  #sejadahempuk #sejadahcantik #sejadahselesa
. PLAIN GREEN RM30 exc postage . SAIZ BESAR (128 x 78 x 2.2 cm ) . 🌿Kelebihan : ✅Sangat selesa digunakan semasa solat terutamanya ketika sujud ✅Sangat sesuai untuk mereka yang selalu sakit lutut ketika solat. ✅Mempunyai ciri-ciri “antislip” special di bahagian belakang. . 🌿Sesuai digunakan untuk : ✅Hadiah kepada ibu dan ayah kesayangan. ✅Hadiah kepada isteri atau suami ✅Hantaran perkahwinan . Improvised quality ❤️ #sejadahtebal #sejadahgebu #sejadahmurah #sejadahuntukdia #sejadahhantaran #sejadahtravel  #sejadahmalaysia #sejadahgebu  #sejadahempuk #sejadahcantik #sejadahselesa
SEJADAH CARPET AIMAN: GREY ❤ .  Ciri-ciri: 🌷 Tebal dan gebu 🌷 Ukuran: 128cm × 178 cm 🌷 Tahap ketebalan: 2.2 cm 🌷 Tidak licin, mempunyai "anti slip" dibahagian belakang sejadah .  Sejadah Carpet ni sangat selesa digunakan terutama waktu nak sujud. Rasa sangatlah lembut.  Nak dijadikan hadiah atau hantaran pun boleh. .  Harga?  RM35 sehelai exc postage .  Klik link dibio untuk order okay 😘
SEJADAH CARPET AIMAN: MAROON ❤ .  Ciri-ciri: 🌷 Tebal dan gebu 🌷 Ukuran: 128cm × 178 cm 🌷 Tahap ketebalan: 2.2 cm 🌷 Tidak licin, mempunyai "anti slip" dibahagian belakang sejadah .  Sejadah Carpet ni sangat selesa digunakan terutama waktu nak sujud. Rasa sangatlah lembut.  Nak dijadikan hadiah atau hantaran pun boleh. .  Harga?  RM35 sehelai exc postage .  Klik link dibio untuk order okay 😘
NEW! . ❤️ Sejadah Floral Syria ❤️ 🦋 Limit 12 huruf termasuk space untuk sulam 🦋 Tempoh siap dalam masa seminggu 🦋 Sejadah nipis tapi berat. 🦋 Stok dan design limited. Boleh reserve untuk dua hari sahaja 🦋 Berat +-300g 🦋 Made in Syria . STRICTLY NO PM. DIRECT WS ME (LINK AT PROFILE) .  #sejadahhantaran  #sejadahantaran #sejadahhantaranunderbajet #hantaransejadah #sejadahhantaranmurah #sejadahuntukhantaran #sejadahhantarankahwin #sejadahfloralsyria #sejadahsyria #sejadahsyriaengrave #sejadahengrave #sejadahsulamnama
NEW! . ❤️ Sejadah Floral Syria ❤️ 🦋 Limit 12 huruf termasuk space untuk sulam 🦋 Tempoh siap dalam masa seminggu 🦋 Sejadah nipis tapi berat. 🦋 Stok dan design limited. Boleh reserve untuk dua hari sahaja 🦋 Berat +-300g 🦋 Made in Syria . STRICTLY NO PM. DIRECT WS ME (LINK AT PROFILE) .  #sejadahhantaran  #sejadahantaran #sejadahhantaranunderbajet #hantaransejadah #sejadahhantaranmurah #sejadahuntukhantaran #sejadahhantarankahwin #sejadahfloralsyria #sejadahsyria #sejadahsyriaengrave #sejadahengrave #sejadahsulamnama
NEW! . ❤️ Sejadah Floral Syria ❤️ 🦋 Limit 12 huruf termasuk space untuk sulam 🦋 Tempoh siap dalam masa seminggu 🦋 Sejadah nipis tapi berat. 🦋 Stok dan design limited. Boleh reserve untuk dua hari sahaja 🦋 Berat +-300g 🦋 Made in Syria . STRICTLY NO PM. DIRECT WS ME (LINK AT PROFILE) .  #sejadahhantaran  #sejadahantaran #sejadahhantaranunderbajet #hantaransejadah #sejadahhantaranmurah #sejadahuntukhantaran #sejadahhantarankahwin #sejadahfloralsyria #sejadahsyria #sejadahsyriaengrave #sejadahengrave #sejadahsulamnama

Loading