Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#sejadahcomel

Posts tagged as #sejadahcomel on Instagram

4.215 Posts

Hadiahkan sejadah dan telekung untuk anak-anak semoga kita dapat tarik minat anak-anak solat dan selalu nampak gambar masjid dan kaabah :) #sejadahadimaru #adimaru #sejadahsolat #sejadahtravel #sejadahananak #sejadahcute #sejadahcomel #sejadahtaska #sejadahtadika #sejadahcantik #telekungadimaru #telekunganak #homeschool
Bismillah Open Order  Sajadah anak  Keunggulan produk Sajadah Anak kami Adalah 1. Bahan tidak berbulu dan tidak  luntur 2. Motif aplikasi bordir 3. Material polyester diadora  Ukuran 85 x 50cm 4. Dan motif karakter anak2  Sajadah anak selain untuk buah hati tercinta bisa juga untuk gift/ hadiah yang bermanfaat buat keponakan,teman atau cucu untuk souvenir perpisahan juga bisa ========================= Pemesanan hanya melalui ๐Ÿ‘‰http://zhafirahkids.net Atau whatsapp ๐Ÿ“ฒ 0877-220-595-17 ========================= #sajadahanakmurah #sajadahanakpremium #sajadahanaklucu  #sajadahanaknafeesa #sajadahanakkarakter #sajadahanakunik  ##zhafirahkids #sahabatnyaanak #souveniranak #souvenirmurah #sajadahanak #sajadahunik #sajadahbordirnama #alatsholat #sejadahcomel #sejadahbulu #sejadahmini #sajadah #hadiahunik #hadiahultah #hadiahanak #sajadahbulu #souvenirultah #souvenirperpisahan #agensajadah #like4like
Bismillah Open Order  Sajadah anak  Keunggulan produk Sajadah Anak kami Adalah 1. Bahan tidak berbulu dan tidak  luntur 2. Motif aplikasi bordir 3. Material polyester diadora  Ukuran 85 x 50cm 4. Dan motif karakter anak2  Sajadah anak selain untuk buah hati tercinta bisa juga untuk gift/ hadiah yang bermanfaat buat keponakan,teman atau cucu untuk souvenir perpisahan juga bisa ========================= Pemesanan hanya melalui ๐Ÿ‘‰http://zhafirahkids.net Atau whatsapp ๐Ÿ“ฒ 0877-220-595-17 ========================= #sajadahanakmurah #sajadahanakpremium #sajadahanaklucu  #sajadahanaknafeesa #sajadahanakkarakter #sajadahanakunik  ##zhafirahkids #sahabatnyaanak #souveniranak #souvenirmurah #sajadahanak #sajadahunik #sajadahbordirnama #alatsholat #sejadahcomel #sejadahbulu #sejadahmini #sajadah #hadiahunik #hadiahultah #hadiahanak #sajadahbulu #souvenirultah #souvenirperpisahan #agensajadah #like4like
Bismillah Open Order Sajadah anak  Keunggulan produk Sajadah Anak kami Adalah 1. Bahan tidak berbulu dan tidak  luntur 2. Motif aplikasi bordir 3. Material polyester diadora  Ukuran 85 x 50cm 4. Dan motif karakter anak2  Sajadah anak selain untuk buah hati tercinta bisa juga untuk gift/ hadiah yang bermanfaat buat keponakan,teman atau cucu untuk souvenir perpisahan juga bisa ========================= Pemesanan hanya melalui ๐Ÿ‘‰http://zhafirahkids.net Atau whatsapp ๐Ÿ“ฒ 0877-220-595-17 ========================= #sajadahanakmurah #sajadahanakpremium #sajadahanaklucu  #sajadahanaknafeesa #sajadahanakkarakter #sajadahanakunik  ##zhafirahkids #sahabatnyaanak #souveniranak #souvenirmurah #sajadahanak #sajadahunik #sajadahbordirnama #alatsholat #sejadahcomel #sejadahbulu #sejadahmini #sajadah #hadiahunik #hadiahultah #hadiahanak #sajadahbulu #souvenirultah #souvenirperpisahan #agensajadah #like4like
Sejadah Kidz material High quality soft felt. Lembut dan sesuai untuk anak-anak. Warna pun ceria  HARGA: RM65  POSTAGE RM7 SM/ RM10 SS  ADD SULAM NAMA RM10 (3-5 hari proses) . #sejadahkidz #sejadahkanakkanak #prayermat #sejadahcomel #telekungkanakkanak #telekungmurah #telekungbudak #telekungnama
Ala comelnya adik Ayra Safiyya, sedondon telekung pink dengan sejadah sulam nama. Rajin2 solat tau ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . #sejadahkidz #sejadahkanakkanak #prayermat #sejadahcomel #telekungkanakkanak #telekungmurah #telekungbudak #telekungnama
Thank you Mummy Noor from Pahang for ur purchased. Item ready to be posted. ๐Ÿ“ฆ . 1. Sejadah kids Boy B23 RM65  2. Sejadah kids Boy B52 RM65  3. Add Sulam Nama RM10 maximum 15 letter  Order here www.telekungnajwa.my .  #sejadah #sejadahkids #sejadahkecil #sejadahcomel #sejadahkanakkanak #sejadahkidsmurah #sejadahkatpet #sejadahkarakter #sejadahanak #sejadahnamaanak
Sejuk mata memandang.. Sejuk lagi perut ibu yang mengandungkan dan melahirkan.. ๐Ÿ˜  Alhamdulillah,semoga anak kita semua terus istiqomah sehingga akhir hayat.. Tunjuk ajar dan tunjuk contoh yang baik.. Kerana mereka sedang memerhati dan meniru serta mempraktikkan perbuatan kita(ibubapa)  Seawal umur 1 tahun anak2 da boleh guna sejadah comel ni.. Jom wassup sis untuk order http://www.wasap.my/60123958046/sejadahcomel  #sejadahmalaysia  #sejadahanak  #sejadahcomel  #sejadahmini  #sejadahkids  #sejadahkanakkanak  #sejadahmurah
Bismillah Open Order  Ready Sajadah anak  Keunggulan produk Sajadah Anak kami Adalah 1. Bahan tidak berbulu dan tidak  luntur 2. Motif aplikasi bordir 3. Material polyester diadora  Ukuran 85 x 50cm 4. Dan motif karakter anak2  Sajadah anak selain untuk buah hati tercinta bisa juga untuk gift/ hadiah yang bermanfaat buat keponakan,teman atau cucu untuk souvenir perpisahan juga bisa ========================= Pemesanan hanya melalui ๐Ÿ‘‰http://zhafirahkids.net Atau whatsapp ๐Ÿ“ฒ 0877-220-595-17 ========================= #sajadahanakmurah #sajadahanakpremium #sajadahanaklucu  #sajadahanaknafeesa #sajadahanakkarakter #sajadahanakunik  ##zhafirahkids #sahabatnyaanak #souveniranak #souvenirmurah #sajadahanak #sajadahunik #sajadahbordirnama #alatsholat #sejadahcomel #sejadahbulu #sejadahmini #sajadah #hadiahunik #hadiahultah #hadiahanak #sajadahbulu #souvenirultah #souvenirperpisahan #agensajadah #like4like
Ya Allah jadikanlah sifat kebaikan meresap masuk ke dalam jiwa anak-anak kami. Jadikanlah mereka penyejuk mata buat kami. Amin...good morning semua!  #adimaru #sejadahadimaru #sejadahtravel #sejadahsolat #sejadah #sejadahanak #sejadahcomel #sejadahcute #ajarsolat #ajaranaksolat #jomsolat #sejadahtaska #sejadahtadika #sejadahcantik #sejadahgift #telekungadimaru #telekunganak #telekungkidsadimaru #telekungcomel
Mudah nak bawa sejadah travel adimaru lipat siap jadi bag :) Semoga anak kita sentiasa ingat untuk solat bila dah ada sejadah sendiri :) #sejadahadimaru #adimaru #sejadahtravel #sejadahanak #sejadahsolat #sejadahtaska #sejadahtadika #sejadahcomel #sejadahcute #sejadah #sejadahmalaysia #sejadahmini #sejadahmuka #jomsolat #ajaranaksolat #anaksoleh #anaksolehah #sejadahgift #gift
. ๐Ÿ’ SEJADAH KANAK-KAKAK AN- NAJWA ๐Ÿ’ . . Anak kita akan tertunggu-tunggu waktu solat 5 waktu kalau dapat hadiah sejadah An-Najwa ni. . . ๐Ÿฆ‹ Motif masjid, bunga dan kartun kesukaan anak-anak yang menarik perhatian anak anda . . ๐Ÿฆ‹ Diperbuat dari jenis material yang beralas dan tahan lasak untuk anak anda supaya tidak mudah rosak . . ๐Ÿฆ‹ Paling best kain felt yang lembut dan berkualiti tinggi. . . ๐Ÿฆ‹ Ia sesuai digunakan untuk anak anda yang alergik pada habuk dan bulu. . . ๐Ÿ”ฎ SAIZ / UKURAN ๐Ÿ”ฎ . . ๐Ÿ€ Sejadah ini bersaiz sederhana . ๐Ÿ€Panjang 50cm dan Lebar 85cm ๐Ÿ€Diperbuat dari jenis material padding yang tahan lasak . . ๐Ÿท Harga RM65.00 ๐Ÿท Sulam nama, add RM10 (15 aksara) . . www.wasap my/60122556255 . . #sejadahcolorful #sejadahfelt #sejadahmotifkartun #sejadahkids #sejadahsulamnama #sejadahnamaanak #sejadahkanakkanak #jomsolat #didikanaksolat #sejadahbudak #sejadahcustomnama #sejadahcantik #sejadahcomel #sejadahsicomel #sejadahnama #sejadahgirl #sejadahboy
. ๐Ÿ’ SEJADAH KANAK-KAKAK AN- NAJWA ๐Ÿ’ . . Anak kita akan tertunggu-tunggu waktu solat 5 waktu kalau dapat hadiah sejadah An-Najwa ni. . . ๐Ÿฆ‹ Motif masjid, bunga dan kartun kesukaan anak-anak yang menarik perhatian anak anda . . ๐Ÿฆ‹ Diperbuat dari jenis material yang beralas dan tahan lasak untuk anak anda supaya tidak mudah rosak . . ๐Ÿฆ‹ Paling best kain felt yang lembut dan berkualiti tinggi. . . ๐Ÿฆ‹ Ia sesuai digunakan untuk anak anda yang alergik pada habuk dan bulu. . . ๐Ÿ”ฎ SAIZ / UKURAN ๐Ÿ”ฎ . . ๐Ÿ€ Sejadah ini bersaiz sederhana . ๐Ÿ€Panjang 50cm dan Lebar 85cm ๐Ÿ€Diperbuat dari jenis material padding yang tahan lasak . . ๐Ÿท Harga RM65.00 ๐Ÿท Sulam nama, add RM10 (15 aksara) . . www.wasap my/60122556255 . . #sejadahcolorful #sejadahfelt #sejadahmotifkartun #sejadahkids #sejadahsulamnama #sejadahnamaanak #sejadahkanakkanak #jomsolat #didikanaksolat #sejadahbudak #sejadahcustomnama #sejadahcantik #sejadahcomel #sejadahsicomel #sejadahnama #sejadahgirl #sejadahboy
. ๐Ÿ’ SEJADAH KANAK-KAKAK AN- NAJWA ๐Ÿ’ . . Anak kita akan tertunggu-tunggu waktu solat 5 waktu kalau dapat hadiah sejadah An-Najwa ni. . . ๐Ÿฆ‹ Motif masjid, bunga dan kartun kesukaan anak-anak yang menarik perhatian anak anda . . ๐Ÿฆ‹ Diperbuat dari jenis material yang beralas dan tahan lasak untuk anak anda supaya tidak mudah rosak . . ๐Ÿฆ‹ Paling best kain felt yang lembut dan berkualiti tinggi. . . ๐Ÿฆ‹ Ia sesuai digunakan untuk anak anda yang alergik pada habuk dan bulu. . . ๐Ÿ”ฎ SAIZ / UKURAN ๐Ÿ”ฎ . . ๐Ÿ€ Sejadah ini bersaiz sederhana . ๐Ÿ€Panjang 50cm dan Lebar 85cm ๐Ÿ€Diperbuat dari jenis material padding yang tahan lasak . . ๐Ÿท Harga RM65.00 ๐Ÿท Sulam nama, add RM10 (15 aksara) . . www.wasap my/60122556255 . . #sejadahcolorful #sejadahfelt #sejadahmotifkartun #sejadahkids #sejadahsulamnama #sejadahnamaanak #sejadahkanakkanak #jomsolat #didikanaksolat #sejadahbudak #sejadahcustomnama #sejadahcantik #sejadahcomel #sejadahsicomel #sejadahnama #sejadahgirl #sejadahboy
. ๐Ÿ’ SEJADAH KANAK-KAKAK AN- NAJWA ๐Ÿ’ . . Anak kita akan tertunggu-tunggu waktu solat 5 waktu kalau dapat hadiah sejadah An-Najwa ni. . . ๐Ÿฆ‹ Motif masjid, bunga dan kartun kesukaan anak-anak yang menarik perhatian anak anda . . ๐Ÿฆ‹ Diperbuat dari jenis material yang beralas dan tahan lasak untuk anak anda supaya tidak mudah rosak . . ๐Ÿฆ‹ Paling best kain felt yang lembut dan berkualiti tinggi. . . ๐Ÿฆ‹ Ia sesuai digunakan untuk anak anda yang alergik pada habuk dan bulu. . . ๐Ÿ”ฎ SAIZ / UKURAN ๐Ÿ”ฎ . . ๐Ÿ€ Sejadah ini bersaiz sederhana . ๐Ÿ€Panjang 50cm dan Lebar 85cm ๐Ÿ€Diperbuat dari jenis material padding yang tahan lasak . . ๐Ÿท Harga RM65.00 ๐Ÿท Sulam nama, add RM10 (15 aksara) . . www.wasap my/60122556255 . . #sejadahcolorful #sejadahfelt #sejadahmotifkartun #sejadahkids #sejadahsulamnama #sejadahnamaanak #sejadahkanakkanak #jomsolat #didikanaksolat #sejadahbudak #sejadahcustomnama #sejadahcantik #sejadahcomel #sejadahsicomel #sejadahnama #sejadahgirl #sejadahboy
. ๐Ÿ’ SEJADAH KANAK-KAKAK AN- NAJWA ๐Ÿ’ . . Anak kita akan tertunggu-tunggu waktu solat 5 waktu kalau dapat hadiah sejadah An-Najwa ni. . . ๐Ÿฆ‹ Motif masjid, bunga dan kartun kesukaan anak-anak yang menarik perhatian anak anda . . ๐Ÿฆ‹ Diperbuat dari jenis material yang beralas dan tahan lasak untuk anak anda supaya tidak mudah rosak . . ๐Ÿฆ‹ Paling best kain felt yang lembut dan berkualiti tinggi. . . ๐Ÿฆ‹ Ia sesuai digunakan untuk anak anda yang alergik pada habuk dan bulu. . . ๐Ÿ”ฎ SAIZ / UKURAN ๐Ÿ”ฎ . . ๐Ÿ€ Sejadah ini bersaiz sederhana . ๐Ÿ€Panjang 50cm dan Lebar 85cm ๐Ÿ€Diperbuat dari jenis material padding yang tahan lasak . . ๐Ÿท Harga RM65.00 ๐Ÿท Sulam nama, add RM10 (15 aksara) . . www.wasap my/60122556255 . . #sejadahcolorful #sejadahfelt #sejadahmotifkartun #sejadahkids #sejadahsulamnama #sejadahnamaanak #sejadahkanakkanak #jomsolat #didikanaksolat #sejadahbudak #sejadahcustomnama #sejadahcantik #sejadahcomel #sejadahsicomel #sejadahnama #sejadahgirl #sejadahboy
. ๐Ÿ’ SEJADAH KANAK-KAKAK AN- NAJWA ๐Ÿ’ . . Anak kita akan tertunggu-tunggu waktu solat 5 waktu kalau dapat hadiah sejadah An-Najwa ni. . . ๐Ÿฆ‹ Motif masjid, bunga dan kartun kesukaan anak-anak yang menarik perhatian anak anda . . ๐Ÿฆ‹ Diperbuat dari jenis material yang beralas dan tahan lasak untuk anak anda supaya tidak mudah rosak . . ๐Ÿฆ‹ Paling best kain felt yang lembut dan berkualiti tinggi. . . ๐Ÿฆ‹ Ia sesuai digunakan untuk anak anda yang alergik pada habuk dan bulu. . . ๐Ÿ”ฎ SAIZ / UKURAN ๐Ÿ”ฎ . . ๐Ÿ€ Sejadah ini bersaiz sederhana . ๐Ÿ€Panjang 50cm dan Lebar 85cm ๐Ÿ€Diperbuat dari jenis material padding yang tahan lasak . . ๐Ÿท Harga RM65.00 ๐Ÿท Sulam nama, add RM10 (15 aksara) . . www.wasap my/60122556255 . . #sejadahcolorful #sejadahfelt #sejadahmotifkartun #sejadahkids #sejadahsulamnama #sejadahnamaanak #sejadahkanakkanak #jomsolat #didikanaksolat #sejadahbudak #sejadahcustomnama #sejadahcantik #sejadahcomel #sejadahsicomel #sejadahnama #sejadahgirl #sejadahboy
. ๐Ÿ’ SEJADAH KANAK-KAKAK AN- NAJWA ๐Ÿ’ . . Anak kita akan tertunggu-tunggu waktu solat 5 waktu kalau dapat hadiah sejadah An-Najwa ni. . . ๐Ÿฆ‹ Motif masjid, bunga dan kartun kesukaan anak-anak yang menarik perhatian anak anda . . ๐Ÿฆ‹ Diperbuat dari jenis material yang beralas dan tahan lasak untuk anak anda supaya tidak mudah rosak . . ๐Ÿฆ‹ Paling best kain felt yang lembut dan berkualiti tinggi. . . ๐Ÿฆ‹ Ia sesuai digunakan untuk anak anda yang alergik pada habuk dan bulu. . . ๐Ÿ”ฎ SAIZ / UKURAN ๐Ÿ”ฎ . . ๐Ÿ€ Sejadah ini bersaiz sederhana . ๐Ÿ€Panjang 50cm dan Lebar 85cm ๐Ÿ€Diperbuat dari jenis material padding yang tahan lasak . . ๐Ÿท Harga RM65.00 ๐Ÿท Sulam nama, add RM10 (15 aksara) . . www.wasap my/60122556255 . . #sejadahcolorful #sejadahfelt #sejadahmotifkartun #sejadahkids #sejadahsulamnama #sejadahnamaanak #sejadahkanakkanak #jomsolat #didikanaksolat #sejadahbudak #sejadahcustomnama #sejadahcantik #sejadahcomel #sejadahsicomel #sejadahnama #sejadahgirl #sejadahboy
. ๐Ÿ’ SEJADAH KANAK-KAKAK AN- NAJWA ๐Ÿ’ . . Anak kita akan tertunggu-tunggu waktu solat 5 waktu kalau dapat hadiah sejadah An-Najwa ni. . . ๐Ÿฆ‹ Motif masjid, bunga dan kartun kesukaan anak-anak yang menarik perhatian anak anda . . ๐Ÿฆ‹ Diperbuat dari jenis material yang beralas dan tahan lasak untuk anak anda supaya tidak mudah rosak . . ๐Ÿฆ‹ Paling best kain felt yang lembut dan berkualiti tinggi. . . ๐Ÿฆ‹ Ia sesuai digunakan untuk anak anda yang alergik pada habuk dan bulu. . . ๐Ÿ”ฎ SAIZ / UKURAN ๐Ÿ”ฎ . . ๐Ÿ€ Sejadah ini bersaiz sederhana . ๐Ÿ€Panjang 50cm dan Lebar 85cm ๐Ÿ€Diperbuat dari jenis material padding yang tahan lasak . . ๐Ÿท Harga RM65.00 ๐Ÿท Sulam nama, add RM10 (15 aksara) . . www.wasap my/60122556255 . . #sejadahcolorful #sejadahfelt #sejadahmotifkartun #sejadahkids #sejadahsulamnama #sejadahnamaanak #sejadahkanakkanak #jomsolat #didikanaksolat #sejadahbudak #sejadahcustomnama #sejadahcantik #sejadahcomel #sejadahsicomel #sejadahnama #sejadahgirl #sejadahboy
. ๐Ÿ’ SEJADAH KANAK-KAKAK AN- NAJWA ๐Ÿ’ . . Anak kita akan tertunggu-tunggu waktu solat 5 waktu kalau dapat hadiah sejadah An-Najwa ni. . . ๐Ÿฆ‹ Motif masjid, bunga dan kartun kesukaan anak-anak yang menarik perhatian anak anda . . ๐Ÿฆ‹ Diperbuat dari jenis material yang beralas dan tahan lasak untuk anak anda supaya tidak mudah rosak . . ๐Ÿฆ‹ Paling best kain felt yang lembut dan berkualiti tinggi. . . ๐Ÿฆ‹ Ia sesuai digunakan untuk anak anda yang alergik pada habuk dan bulu. . . ๐Ÿ”ฎ SAIZ / UKURAN ๐Ÿ”ฎ . . ๐Ÿ€ Sejadah ini bersaiz sederhana . ๐Ÿ€Panjang 50cm dan Lebar 85cm ๐Ÿ€Diperbuat dari jenis material padding yang tahan lasak . . ๐Ÿท Harga RM65.00 ๐Ÿท Sulam nama, add RM10 (15 aksara) . . www.wasap my/60122556255 . . #sejadahcolorful #sejadahfelt #sejadahmotifkartun #sejadahkids #sejadahsulamnama #sejadahnamaanak #sejadahkanakkanak #jomsolat #didikanaksolat #sejadahbudak #sejadahcustomnama #sejadahcantik #sejadahcomel #sejadahsicomel #sejadahnama #sejadahgirl #sejadahboy
. ๐Ÿ’ SEJADAH KANAK-KAKAK AN- NAJWA ๐Ÿ’ . . Anak kita akan tertunggu-tunggu waktu solat 5 waktu kalau dapat hadiah sejadah An-Najwa ni. . . ๐Ÿฆ‹ Motif masjid, bunga dan kartun kesukaan anak-anak yang menarik perhatian anak anda . . ๐Ÿฆ‹ Diperbuat dari jenis material yang beralas dan tahan lasak untuk anak anda supaya tidak mudah rosak . . ๐Ÿฆ‹ Paling best kain felt yang lembut dan berkualiti tinggi. . . ๐Ÿฆ‹ Ia sesuai digunakan untuk anak anda yang alergik pada habuk dan bulu. . . ๐Ÿ”ฎ SAIZ / UKURAN ๐Ÿ”ฎ . . ๐Ÿ€ Sejadah ini bersaiz sederhana . ๐Ÿ€Panjang 50cm dan Lebar 85cm ๐Ÿ€Diperbuat dari jenis material padding yang tahan lasak . . ๐Ÿท Harga RM65.00 ๐Ÿท Sulam nama, add RM10 (15 aksara) . . www.wasap my/60122556255 . . #sejadahcolorful #sejadahfelt #sejadahmotifkartun #sejadahkids #sejadahsulamnama #sejadahnamaanak #sejadahkanakkanak #jomsolat #didikanaksolat #sejadahbudak #sejadahcustomnama #sejadahcantik #sejadahcomel #sejadahsicomel #sejadahnama #sejadahgirl #sejadahboy
. ๐Ÿ’ SEJADAH KANAK-KAKAK AN- NAJWA ๐Ÿ’ . . Anak kita akan tertunggu-tunggu waktu solat 5 waktu kalau dapat hadiah sejadah An-Najwa ni. . . ๐Ÿฆ‹ Motif masjid, bunga dan kartun kesukaan anak-anak yang menarik perhatian anak anda . . ๐Ÿฆ‹ Diperbuat dari jenis material yang beralas dan tahan lasak untuk anak anda supaya tidak mudah rosak . . ๐Ÿฆ‹ Paling best kain felt yang lembut dan berkualiti tinggi. . . ๐Ÿฆ‹ Ia sesuai digunakan untuk anak anda yang alergik pada habuk dan bulu. . . ๐Ÿ”ฎ SAIZ / UKURAN ๐Ÿ”ฎ . . ๐Ÿ€ Sejadah ini bersaiz sederhana . ๐Ÿ€Panjang 50cm dan Lebar 85cm ๐Ÿ€Diperbuat dari jenis material padding yang tahan lasak . . ๐Ÿท Harga RM65.00 ๐Ÿท Sulam nama, add RM10 (15 aksara) . . www.wasap my/60122556255 . . #sejadahcolorful #sejadahfelt #sejadahmotifkartun #sejadahkids #sejadahsulamnama #sejadahnamaanak #sejadahkanakkanak #jomsolat #didikanaksolat #sejadahbudak #sejadahcustomnama #sejadahcantik #sejadahcomel #sejadahsicomel #sejadahnama #sejadahgirl #sejadahboy
Pabila travel, sejadahmini cotton ni jgn lupa bawak. Ringan dan selesa utk sujud kerana dilapisi span nipis. Gulung or lipat, boleh letak dlm handbag  Saiz : 13 inci × 17 inci Harga : Rm29 selai Promosi 5 helai x rm25 = 125 . Sempena bulan Ramadhan tahun ni, kami terima tempahan utk borong sejadahmini bg majlis khatam quran dan lain2 event.  Minimum borong : 20 helai . Utk tempahan, wasap kak amy @ 013-9883993 #minisejadah  #sejadahtravel  #sejadahmuka  #doorgift  #khatamquran  #tadarus  #prayingmat #minisejadahgebu #sejadahgebu #handmade #sejadahcomel
PANEL SOLAT PINTAR  MUDAH ANAK NAK BELAJAR SOLAT ............................................................. sangat mudah digunakan, tidak membosankan..in sya Allah tidak rugi ibu bapa mencuba alat bantu solat nie.. โœ”๏ธpengiraan rakaat โœ”๏ธpanduan 5 waktu solat โœ”๏ธtidak perlu sambungan elektrik, hanya gune bateri AA shj *๐Ÿ“KELEBIHAN E-PANEL ELEKTRONIK (TIADA SEJADAH)๐Ÿ“* โšซmembantu utk solat secara tertib โšซpilih solat yg ingin dilakukan โšซbermula dgn niat dan takbir, bacaan Al-fatihah & surah lazim โšซbacaan setiap rukun dalam solat yg jelas termasuk doa qunut โšซboleh solat secara duduk atau baring bg org dewasa yg uzur โšซmempunyai earfon sepanjang 2.5 meter supaya tidak menganggu orang lain, bole juga dicabut jika tidak mahu guna โšซakan tunjukkan bilangan rakaat solat yg dilakukan pada panel โšซanak-anak tak boleh solat tergesa-gesa..jadi bila gune alat bantu solat ni, anak-anak solat dgn tertib โšซwirid selepas solat *๐Ÿ“FUNGSI LAIN๐Ÿ“* โ—พ5 solat fardu โ—พsolat sunat 2 dan 4 rakaat โ—พsolat istikharah โ—พsolat qiamulai โ—พsolat terawih...haa,puasa dah nak dekat nie โ—พsolat witir โ—พdoa dan wirid selepas solat *GUNA SEJADAH SENDIRI, SEJADAH TIDAK DISEDIAKAN Cara guna hanya perlu on kan panel, pilih solat dan letak ditepi sejadah, hanya perlu ikut pergerakan dan bacaan di control panel shj.  Untuk order bole whatsapp 60196228462  HARGA ASAL ~RM 100~  TETAPI HARGA SEKARANG HANYA ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ *RM 65 SEMENANJUNG* *RM 70 SABAH & SARAWAK* *HARGA TERMASUK POSTAGE*๐Ÿ“ฎ Untuk order bole whatsapp 0196228462 . . #sejadah #sejadahmurah #sejadahmini #minisejadah #sejadahbulu #sejadahbuluhalus #sejadahanak #sejadahtravel #sejadahturki #controlsolat #jualsejadah #panelsolat #sejadahhantaran #sejadahtebal #sejadahkanakkanak #sejadahempuk #sejadahturkey #sejadahmalaysia #sejadahputih #sejadahbudak #sejadahcantik #sejadahelektronikdigital #sejadahborong #sejadahelektronikmalaysia #sejadahkids #sejadahgebu #sejadahcomel #sejadahbululembut #controlpanel
Sejadah untuk kanak-kanak โœ”Design yang cute โœ”Ringan โœ”Boleh jahit sulam nama( tambahan rm10)  Harga : RM 65  Berminat?? Whatsapp 012 230 7900  #telekungkanakkanak #telekungbudak #sejadahkanakkanak #sejadahbudak #sejadahcomel
Sejadah untuk kanak-kanak โœ”Design yang cute โœ”Ringan โœ”Boleh jahit sulam nama( tambahan rm10)  Harga : RM 65  Berminat?? Whatsapp 012 230 7900  #telekungkanakkanak #telekungbudak #sejadahkanakkanak #sejadahbudak #sejadahcomel
Sejadah untuk kanak-kanak โœ”Design yang cute โœ”Ringan โœ”Boleh jahit sulam nama( tambahan rm10)  Harga : RM 65  Berminat?? Whatsapp 012 230 7900  #telekungkanakkanak #telekungbudak #sejadahkanakkanak #sejadahbudak #sejadahcomel
. ๐Ÿ’ SEJADAH KANAK-KAKAK AN- NAJWA ๐Ÿ’ . . Anak kita akan tertunggu-tunggu waktu solat 5 waktu kalau dapat hadiah sejadah An-Najwa ni. . . ๐Ÿฆ‹ Motif masjid, bunga dan kartun kesukaan anak-anak yang menarik perhatian anak anda . . ๐Ÿฆ‹ Diperbuat dari jenis material yang beralas dan tahan lasak untuk anak anda supaya tidak mudah rosak . . ๐Ÿฆ‹ Paling best kain felt yang lembut dan berkualiti tinggi. . . ๐Ÿฆ‹ Ia sesuai digunakan untuk anak anda yang alergik pada habuk dan bulu. . . ๐Ÿ”ฎ SAIZ / UKURAN ๐Ÿ”ฎ . . ๐Ÿ€ Sejadah ini bersaiz sederhana . ๐Ÿ€Panjang 50cm dan Lebar 85cm ๐Ÿ€Diperbuat dari jenis material padding yang tahan lasak . . ๐Ÿท Harga RM65.00 ๐Ÿท Sulam nama, add RM10 (15 aksara) . . www.wasap my/60122556255 . . #sejadahcolorful #sejadahfelt #sejadahmotifkartun #sejadahkids #sejadahsulamnama #sejadahnamaanak #sejadahkanakkanak #jomsolat #didikanaksolat #sejadahbudak #sejadahcustomnama #sejadahcantik #sejadahcomel #sejadahsicomel #sejadahnama #sejadahgirl #sejadahboy
. ๐Ÿ’ SEJADAH KANAK-KAKAK AN- NAJWA ๐Ÿ’ . . Anak kita akan tertunggu-tunggu waktu solat 5 waktu kalau dapat hadiah sejadah An-Najwa ni. . . ๐Ÿฆ‹ Motif masjid, bunga dan kartun kesukaan anak-anak yang menarik perhatian anak anda . . ๐Ÿฆ‹ Diperbuat dari jenis material yang beralas dan tahan lasak untuk anak anda supaya tidak mudah rosak . . ๐Ÿฆ‹ Paling best kain felt yang lembut dan berkualiti tinggi. . . ๐Ÿฆ‹ Ia sesuai digunakan untuk anak anda yang alergik pada habuk dan bulu. . . ๐Ÿ”ฎ SAIZ / UKURAN ๐Ÿ”ฎ . . ๐Ÿ€ Sejadah ini bersaiz sederhana . ๐Ÿ€Panjang 50cm dan Lebar 85cm ๐Ÿ€Diperbuat dari jenis material padding yang tahan lasak . . ๐Ÿท Harga RM65.00 ๐Ÿท Sulam nama, add RM10 (15 aksara) . . www.wasap my/60122556255 . . #sejadahcolorful #sejadahfelt #sejadahmotifkartun #sejadahkids #sejadahsulamnama #sejadahnamaanak #sejadahkanakkanak #jomsolat #didikanaksolat #sejadahbudak #sejadahcustomnama #sejadahcantik #sejadahcomel #sejadahsicomel #sejadahnama #sejadahgirl #sejadahboy
. ๐Ÿ’ SEJADAH KANAK-KAKAK AN- NAJWA ๐Ÿ’ . . Anak kita akan tertunggu-tunggu waktu solat 5 waktu kalau dapat hadiah sejadah An-Najwa ni. . . ๐Ÿฆ‹ Motif masjid, bunga dan kartun kesukaan anak-anak yang menarik perhatian anak anda . . ๐Ÿฆ‹ Diperbuat dari jenis material yang beralas dan tahan lasak untuk anak anda supaya tidak mudah rosak . . ๐Ÿฆ‹ Paling best kain felt yang lembut dan berkualiti tinggi. . . ๐Ÿฆ‹ Ia sesuai digunakan untuk anak anda yang alergik pada habuk dan bulu. . . ๐Ÿ”ฎ SAIZ / UKURAN ๐Ÿ”ฎ . . ๐Ÿ€ Sejadah ini bersaiz sederhana . ๐Ÿ€Panjang 50cm dan Lebar 85cm ๐Ÿ€Diperbuat dari jenis material padding yang tahan lasak . . ๐Ÿท Harga RM65.00 ๐Ÿท Sulam nama, add RM10 (15 aksara) . . www.wasap my/60122556255 . . #sejadahcolorful #sejadahfelt #sejadahmotifkartun #sejadahkids #sejadahsulamnama #sejadahnamaanak #sejadahkanakkanak #jomsolat #didikanaksolat #sejadahbudak #sejadahcustomnama #sejadahcantik #sejadahcomel #sejadahsicomel #sejadahnama #sejadahgirl #sejadahboy
. ๐Ÿ’ SEJADAH KANAK-KAKAK AN- NAJWA ๐Ÿ’ . . Anak kita akan tertunggu-tunggu waktu solat 5 waktu kalau dapat hadiah sejadah An-Najwa ni. . . ๐Ÿฆ‹ Motif masjid, bunga dan kartun kesukaan anak-anak yang menarik perhatian anak anda . . ๐Ÿฆ‹ Diperbuat dari jenis material yang beralas dan tahan lasak untuk anak anda supaya tidak mudah rosak . . ๐Ÿฆ‹ Paling best kain felt yang lembut dan berkualiti tinggi. . . ๐Ÿฆ‹ Ia sesuai digunakan untuk anak anda yang alergik pada habuk dan bulu. . . ๐Ÿ”ฎ SAIZ / UKURAN ๐Ÿ”ฎ . . ๐Ÿ€ Sejadah ini bersaiz sederhana . ๐Ÿ€Panjang 50cm dan Lebar 85cm ๐Ÿ€Diperbuat dari jenis material padding yang tahan lasak . . ๐Ÿท Harga RM65.00 ๐Ÿท Sulam nama, add RM10 (15 aksara) . . www.wasap my/60122556255 . . #sejadahcolorful #sejadahfelt #sejadahmotifkartun #sejadahkids #sejadahsulamnama #sejadahnamaanak #sejadahkanakkanak #jomsolat #didikanaksolat #sejadahbudak #sejadahcustomnama #sejadahcantik #sejadahcomel #sejadahsicomel #sejadahnama #sejadahgirl #sejadahboy
. ๐Ÿ’ SEJADAH KANAK-KAKAK AN- NAJWA ๐Ÿ’ . . Anak kita akan tertunggu-tunggu waktu solat 5 waktu kalau dapat hadiah sejadah An-Najwa ni. . . ๐Ÿฆ‹ Motif masjid, bunga dan kartun kesukaan anak-anak yang menarik perhatian anak anda . . ๐Ÿฆ‹ Diperbuat dari jenis material yang beralas dan tahan lasak untuk anak anda supaya tidak mudah rosak . . ๐Ÿฆ‹ Paling best kain felt yang lembut dan berkualiti tinggi. . . ๐Ÿฆ‹ Ia sesuai digunakan untuk anak anda yang alergik pada habuk dan bulu. . . ๐Ÿ”ฎ SAIZ / UKURAN ๐Ÿ”ฎ . . ๐Ÿ€ Sejadah ini bersaiz sederhana . ๐Ÿ€Panjang 50cm dan Lebar 85cm ๐Ÿ€Diperbuat dari jenis material padding yang tahan lasak . . ๐Ÿท Harga RM65.00 ๐Ÿท Sulam nama, add RM10 (15 aksara) . . www.wasap my/60122556255 . . #sejadahcolorful #sejadahfelt #sejadahmotifkartun #sejadahkids #sejadahsulamnama #sejadahnamaanak #sejadahkanakkanak #jomsolat #didikanaksolat #sejadahbudak #sejadahcustomnama #sejadahcantik #sejadahcomel #sejadahsicomel #sejadahnama #sejadahgirl #sejadahboy
. ๐Ÿ’ SEJADAH KANAK-KAKAK AN- NAJWA ๐Ÿ’ . . Anak kita akan tertunggu-tunggu waktu solat 5 waktu kalau dapat hadiah sejadah An-Najwa ni. . . ๐Ÿฆ‹ Motif masjid, bunga dan kartun kesukaan anak-anak yang menarik perhatian anak anda . . ๐Ÿฆ‹ Diperbuat dari jenis material yang beralas dan tahan lasak untuk anak anda supaya tidak mudah rosak . . ๐Ÿฆ‹ Paling best kain felt yang lembut dan berkualiti tinggi. . . ๐Ÿฆ‹ Ia sesuai digunakan untuk anak anda yang alergik pada habuk dan bulu. . . ๐Ÿ”ฎ SAIZ / UKURAN ๐Ÿ”ฎ . . ๐Ÿ€ Sejadah ini bersaiz sederhana . ๐Ÿ€Panjang 50cm dan Lebar 85cm ๐Ÿ€Diperbuat dari jenis material padding yang tahan lasak . . ๐Ÿท Harga RM65.00 ๐Ÿท Sulam nama, add RM10 (15 aksara) . . www.wasap my/60122556255 . . #sejadahcolorful #sejadahfelt #sejadahmotifkartun #sejadahkids #sejadahsulamnama #sejadahnamaanak #sejadahkanakkanak #jomsolat #didikanaksolat #sejadahbudak #sejadahcustomnama #sejadahcantik #sejadahcomel #sejadahsicomel #sejadahnama #sejadahgirl #sejadahboy
Dapat je sejadah, terus solat. Seronok ibu awak, nak. Semoga membesar jadi anak yang soleh dan orang beriman ๐Ÿ˜Š♥๏ธ♥๏ธ♥๏ธ . . . ๐Ÿ’ SEJADAH KANAK-KAKAK AN- NAJWA ๐Ÿ’ . . Anak kita akan tertunggu-tunggu waktu solat 5 waktu kalau dapat hadiah sejadah An-Najwa ni. . . ๐Ÿฆ‹ Motif masjid, bunga dan kartun kesukaan anak-anak yang menarik perhatian anak anda . . ๐Ÿฆ‹ Diperbuat dari jenis material yang beralas dan tahan lasak untuk anak anda supaya tidak mudah rosak . . ๐Ÿฆ‹ Paling best kain felt yang lembut dan berkualiti tinggi. . . ๐Ÿฆ‹ Ia sesuai digunakan untuk anak anda yang alergik pada habuk dan bulu. . . ๐Ÿ”ฎ SAIZ / UKURAN ๐Ÿ”ฎ . . ๐Ÿ€ Sejadah ini bersaiz sederhana . ๐Ÿ€Panjang 50cm dan Lebar 85cm ๐Ÿ€Diperbuat dari jenis material padding yang tahan lasak . . ๐Ÿท Harga RM65.00 ๐Ÿท Sulam nama, add RM10 (15 aksara) . . www.wasap my/60122556255 . . #sejadahcolorful #sejadahfelt #sejadahmotifkartun #sejadahkids #sejadahsulamnama #sejadahnamaanak #sejadahkanakkanak #jomsolat #didikanaksolat #sejadahbudak #sejadahcustomnama #sejadahcantik #sejadahcomel #sejadahsicomel #sejadahnama #sejadahgirl #sejadahboy
Unik sangat nama Mumtaz ni. Antara sejadah laku keras. Cepat sangat sold out bila dah restok. . Nak fefeeling princess, boleh laa mintak ibu ayah belikan sejadah macam Mumtaz ♥๏ธ♥๏ธ♥๏ธ . Harga sejadah : RM65 Sulam nama : add RM10 (15 aksara) . . . ๐Ÿ’ SEJADAH KANAK-KAKAK AN- NAJWA ๐Ÿ’ . . Anak kita akan tertunggu-tunggu waktu solat 5 waktu kalau dapat hadiah sejadah An-Najwa ni. . . ๐Ÿฆ‹ Motif masjid, bunga dan kartun kesukaan anak-anak yang menarik perhatian anak anda . . ๐Ÿฆ‹ Diperbuat dari jenis material yang beralas dan tahan lasak untuk anak anda supaya tidak mudah rosak . . ๐Ÿฆ‹ Paling best kain felt yang lembut dan berkualiti tinggi. . . ๐Ÿฆ‹ Ia sesuai digunakan untuk anak anda yang alergik pada habuk dan bulu. . . ๐Ÿ”ฎ SAIZ / UKURAN ๐Ÿ”ฎ . . ๐Ÿ€ Sejadah ini bersaiz sederhana . ๐Ÿ€Panjang 50cm dan Lebar 85cm ๐Ÿ€Diperbuat dari jenis material padding yang tahan lasak . . ๐Ÿท Harga RM65.00 ๐Ÿท Sulam nama, add RM10 (15 aksara) . . www.wasap my/60122556255 . . #sejadahcolorful #sejadahfelt #sejadahmotifkartun #sejadahkids #sejadahsulamnama #sejadahnamaanak #sejadahkanakkanak #jomsolat #didikanaksolat #sejadahbudak #sejadahcustomnama #sejadahcantik #sejadahcomel #sejadahsicomel #sejadahnama #sejadahgirl #sejadahboy
Pink untuk awak Biru untuk saya Selamat malam, awak Tidur lena mimpi saya ๐Ÿ˜˜ . . . ๐Ÿ’ SEJADAH KANAK-KAKAK AN- NAJWA ๐Ÿ’ . . Anak kita akan tertunggu-tunggu waktu solat 5 waktu kalau dapat hadiah sejadah An-Najwa ni. . . ๐Ÿฆ‹ Motif masjid, bunga dan kartun kesukaan anak-anak yang menarik perhatian anak anda . . ๐Ÿฆ‹ Diperbuat dari jenis material yang beralas dan tahan lasak untuk anak anda supaya tidak mudah rosak . . ๐Ÿฆ‹ Paling best kain felt yang lembut dan berkualiti tinggi. . . ๐Ÿฆ‹ Ia sesuai digunakan untuk anak anda yang alergik pada habuk dan bulu. . . ๐Ÿ”ฎ SAIZ / UKURAN ๐Ÿ”ฎ . . ๐Ÿ€ Sejadah ini bersaiz sederhana . ๐Ÿ€Panjang 50cm dan Lebar 85cm ๐Ÿ€Diperbuat dari jenis material padding yang tahan lasak . . ๐Ÿท Harga RM65.00 ๐Ÿท Sulam nama, add RM10 (15 aksara) . . www.wasap my/60122556255 . . #sejadahcolorful #sejadahfelt #sejadahmotifkartun #sejadahkids #sejadahsulamnama #sejadahnamaanak #sejadahkanakkanak #jomsolat #didikanaksolat #sejadahbudak #sejadahcustomnama #sejadahcantik #sejadahcomel #sejadahsicomel #sejadahnama #sejadahgirl #sejadahboy #kaabah #kaabahsejadah #sejadahkaabah
Segak berbaju melayu lagi haa nak solat. Sejuk mata memandang ๐Ÿ˜Š . . Nak order sejadah macam adik ni bileh DM atau wasap 0122556255 ๐Ÿ˜ƒ . . ๐Ÿ’ SEJADAH KANAK-KAKAK AN- NAJWA ๐Ÿ’ . . Anak kita akan tertunggu-tunggu waktu solat 5 waktu kalau dapat hadiah sejadah An-Najwa ni. . . ๐Ÿฆ‹ Motif masjid, bunga dan kartun kesukaan anak-anak yang menarik perhatian anak anda . . ๐Ÿฆ‹ Diperbuat dari jenis material yang beralas dan tahan lasak untuk anak anda supaya tidak mudah rosak . . ๐Ÿฆ‹ Paling best kain felt yang lembut dan berkualiti tinggi. . . ๐Ÿฆ‹ Ia sesuai digunakan untuk anak anda yang alergik pada habuk dan bulu. . . ๐Ÿ”ฎ SAIZ / UKURAN ๐Ÿ”ฎ . . ๐Ÿ€ Sejadah ini bersaiz sederhana . ๐Ÿ€Panjang 50cm dan Lebar 85cm ๐Ÿ€Diperbuat dari jenis material padding yang tahan lasak . . ๐Ÿท Harga RM65.00 ๐Ÿท Sulam nama, add RM10 (15 aksara) . . www.wasap my/60122556255 . . #sejadahcolorful #sejadahfelt #sejadahmotifkartun #sejadahkids #sejadahsulamnama #sejadahnamaanak #sejadahkanakkanak #jomsolat #didikanaksolat #sejadahbudak #sejadahcustomnama #sejadahcantik #sejadahcomel #sejadahsicomel #sejadahnama #sejadahgirl #sejadahboy
Nak sejadah cantik dengan nama anak macam ni? Boleh DM atau wasap di www.wasap.my/60122556255 . . . ๐Ÿ’ SEJADAH KANAK-KAKAK AN- NAJWA ๐Ÿ’ . . Anak kita akan tertunggu-tunggu waktu solat 5 waktu kalau dapat hadiah sejadah An-Najwa ni. . . ๐Ÿฆ‹ Motif masjid, bunga dan kartun kesukaan anak-anak yang menarik perhatian anak anda . . ๐Ÿฆ‹ Diperbuat dari jenis material yang beralas dan tahan lasak untuk anak anda supaya tidak mudah rosak . . ๐Ÿฆ‹ Paling best kain felt yang lembut dan berkualiti tinggi. . . ๐Ÿฆ‹ Ia sesuai digunakan untuk anak anda yang alergik pada habuk dan bulu. . . ๐Ÿ”ฎ SAIZ / UKURAN ๐Ÿ”ฎ . . ๐Ÿ€ Sejadah ini bersaiz sederhana . ๐Ÿ€Panjang 50cm dan Lebar 85cm ๐Ÿ€Diperbuat dari jenis material padding yang tahan lasak . . ๐Ÿท Harga RM65.00 ๐Ÿท Sulam nama, add RM10 (15 aksara) . . #sejadahcolorful #sejadahfelt #sejadahmotifkartun #sejadahkids #sejadahsulamnama #sejadahnamaanak #sejadahkanakkanak #jomsolat #didikanaksolat #sejadahbudak #sejadahcustomnama #sejadahcantik #sejadahcomel #sejadahsicomel #sejadahnama #sejadahgirl #sejadahboy
. ๐Ÿ’ SEJADAH KANAK-KAKAK AN- NAJWA ๐Ÿ’ . . Anak kita akan tertunggu-tunggu waktu solat 5 waktu kalau dapat hadiah sejadah An-Najwa ni. . . ๐Ÿฆ‹ Motif masjid, bunga dan kartun kesukaan anak-anak yang menarik perhatian anak anda . . ๐Ÿฆ‹ Diperbuat dari jenis material yang beralas dan tahan lasak untuk anak anda supaya tidak mudah rosak . . ๐Ÿฆ‹ Paling best kain felt yang lembut dan berkualiti tinggi. . . ๐Ÿฆ‹ Ia sesuai digunakan untuk anak anda yang alergik pada habuk dan bulu. . . ๐Ÿ”ฎ SAIZ / UKURAN ๐Ÿ”ฎ . . ๐Ÿ€ Sejadah ini bersaiz sederhana . ๐Ÿ€Panjang 50cm dan Lebar 85cm ๐Ÿ€Diperbuat dari jenis material padding yang tahan lasak . . ๐Ÿท Harga RM65.00 ๐Ÿท Sulam nama, add RM10 (15 aksara) . . www.wasap my/60122556255 . . #sejadahcolorful #sejadahfelt #sejadahmotifkartun #sejadahkids #sejadahsulamnama #sejadahnamaanak #sejadahkanakkanak #jomsolat #didikanaksolat #sejadahbudak #sejadahcustomnama #sejadahcantik #sejadahcomel #sejadahsicomel #sejadahnama #sejadahgirl #sejadahboy
. ๐Ÿ’ SEJADAH KANAK-KAKAK AN- NAJWA ๐Ÿ’ . . Anak kita akan tertunggu-tunggu waktu solat 5 waktu kalau dapat hadiah sejadah An-Najwa ni. . . ๐Ÿฆ‹ Motif masjid, bunga dan kartun kesukaan anak-anak yang menarik perhatian anak anda . . ๐Ÿฆ‹ Diperbuat dari jenis material yang beralas dan tahan lasak untuk anak anda supaya tidak mudah rosak . . ๐Ÿฆ‹ Paling best kain felt yang lembut dan berkualiti tinggi. . . ๐Ÿฆ‹ Ia sesuai digunakan untuk anak anda yang alergik pada habuk dan bulu. . . ๐Ÿ”ฎ SAIZ / UKURAN ๐Ÿ”ฎ . . ๐Ÿ€ Sejadah ini bersaiz sederhana . ๐Ÿ€Panjang 50cm dan Lebar 85cm ๐Ÿ€Diperbuat dari jenis material padding yang tahan lasak . . ๐Ÿท Harga RM65.00 ๐Ÿท Sulam nama, add RM10 (15 aksara) . . www.wasap my/60122556255 . . #sejadahcolorful #sejadahfelt #sejadahmotifkartun #sejadahkids #sejadahsulamnama #sejadahnamaanak #sejadahkanakkanak #jomsolat #didikanaksolat #sejadahbudak #sejadahcustomnama #sejadahcantik #sejadahcomel #sejadahsicomel #sejadahnama #sejadahgirl #sejadahboy
. ๐Ÿ’ SEJADAH KANAK-KAKAK AN- NAJWA ๐Ÿ’ . . Anak kita akan tertunggu-tunggu waktu solat 5 waktu kalau dapat hadiah sejadah An-Najwa ni. . . ๐Ÿฆ‹ Motif masjid, bunga dan kartun kesukaan anak-anak yang menarik perhatian anak anda . . ๐Ÿฆ‹ Diperbuat dari jenis material yang beralas dan tahan lasak untuk anak anda supaya tidak mudah rosak . . ๐Ÿฆ‹ Paling best kain felt yang lembut dan berkualiti tinggi. . . ๐Ÿฆ‹ Ia sesuai digunakan untuk anak anda yang alergik pada habuk dan bulu. . . ๐Ÿ”ฎ SAIZ / UKURAN ๐Ÿ”ฎ . . ๐Ÿ€ Sejadah ini bersaiz sederhana . ๐Ÿ€Panjang 50cm dan Lebar 85cm ๐Ÿ€Diperbuat dari jenis material padding yang tahan lasak . . ๐Ÿท Harga RM65.00 ๐Ÿท Sulam nama, add RM10 (15 aksara) . . www.wasap my/60122556255 . . #sejadahcolorful #sejadahfelt #sejadahmotifkartun #sejadahkids #sejadahsulamnama #sejadahnamaanak #sejadahkanakkanak #jomsolat #didikanaksolat #sejadahbudak #sejadahcustomnama #sejadahcantik #sejadahcomel #sejadahsicomel #sejadahnama #sejadahgirl #sejadahboy
. ๐Ÿ’ SEJADAH KANAK-KAKAK AN- NAJWA ๐Ÿ’ . . Anak kita akan tertunggu-tunggu waktu solat 5 waktu kalau dapat hadiah sejadah An-Najwa ni. . . ๐Ÿฆ‹ Motif masjid, bunga dan kartun kesukaan anak-anak yang menarik perhatian anak anda . . ๐Ÿฆ‹ Diperbuat dari jenis material yang beralas dan tahan lasak untuk anak anda supaya tidak mudah rosak . . ๐Ÿฆ‹ Paling best kain felt yang lembut dan berkualiti tinggi. . . ๐Ÿฆ‹ Ia sesuai digunakan untuk anak anda yang alergik pada habuk dan bulu. . . ๐Ÿ”ฎ SAIZ / UKURAN ๐Ÿ”ฎ . . ๐Ÿ€ Sejadah ini bersaiz sederhana . ๐Ÿ€Panjang 50cm dan Lebar 85cm ๐Ÿ€Diperbuat dari jenis material padding yang tahan lasak . . ๐Ÿท Harga RM65.00 ๐Ÿท Sulam nama, add RM10 (15 aksara) . . www.wasap my/60122556255 . . #sejadahcolorful #sejadahfelt #sejadahmotifkartun #sejadahkids #sejadahsulamnama #sejadahnamaanak #sejadahkanakkanak #jomsolat #didikanaksolat #sejadahbudak #sejadahcustomnama #sejadahcantik #sejadahcomel #sejadahsicomel #sejadahnama #sejadahgirl #sejadahboy
. ๐Ÿ’ SEJADAH KANAK-KAKAK AN- NAJWA ๐Ÿ’ . . Anak kita akan tertunggu-tunggu waktu solat 5 waktu kalau dapat hadiah sejadah An-Najwa ni. . . ๐Ÿฆ‹ Motif masjid, bunga dan kartun kesukaan anak-anak yang menarik perhatian anak anda . . ๐Ÿฆ‹ Diperbuat dari jenis material yang beralas dan tahan lasak untuk anak anda supaya tidak mudah rosak . . ๐Ÿฆ‹ Paling best kain felt yang lembut dan berkualiti tinggi. . . ๐Ÿฆ‹ Ia sesuai digunakan untuk anak anda yang alergik pada habuk dan bulu. . . ๐Ÿ”ฎ SAIZ / UKURAN ๐Ÿ”ฎ . . ๐Ÿ€ Sejadah ini bersaiz sederhana . ๐Ÿ€Panjang 50cm dan Lebar 85cm ๐Ÿ€Diperbuat dari jenis material padding yang tahan lasak . . ๐Ÿท Harga RM65.00 ๐Ÿท Sulam nama, add RM10 (15 aksara) . . www.wasap my/60122556255 . . #sejadahcolorful #sejadahfelt #sejadahmotifkartun #sejadahkids #sejadahsulamnama #sejadahnamaanak #sejadahkanakkanak #jomsolat #didikanaksolat #sejadahbudak #sejadahcustomnama #sejadahcantik #sejadahcomel #sejadahsicomel #sejadahnama #sejadahgirl #sejadahboy
. ๐Ÿ’ SEJADAH KANAK-KAKAK AN- NAJWA ๐Ÿ’ . . Anak kita akan tertunggu-tunggu waktu solat 5 waktu kalau dapat hadiah sejadah An-Najwa ni. . . ๐Ÿฆ‹ Motif masjid, bunga dan kartun kesukaan anak-anak yang menarik perhatian anak anda . . ๐Ÿฆ‹ Diperbuat dari jenis material yang beralas dan tahan lasak untuk anak anda supaya tidak mudah rosak . . ๐Ÿฆ‹ Paling best kain felt yang lembut dan berkualiti tinggi. . . ๐Ÿฆ‹ Ia sesuai digunakan untuk anak anda yang alergik pada habuk dan bulu. . . ๐Ÿ”ฎ SAIZ / UKURAN ๐Ÿ”ฎ . . ๐Ÿ€ Sejadah ini bersaiz sederhana . ๐Ÿ€Panjang 50cm dan Lebar 85cm ๐Ÿ€Diperbuat dari jenis material padding yang tahan lasak . . ๐Ÿท Harga RM65.00 ๐Ÿท Sulam nama, add RM10 (15 aksara) . . www.wasap my/60122556255 . . #sejadahcolorful #sejadahfelt #sejadahmotifkartun #sejadahkids #sejadahsulamnama #sejadahnamaanak #sejadahkanakkanak #jomsolat #didikanaksolat #sejadahbudak #sejadahcustomnama #sejadahcantik #sejadahcomel #sejadahsicomel #sejadahnama #sejadahgirl #sejadahboy
Sejadah TRAVEL beserta KOMPAS .  Material : Waterproof polyester  Size sejadah : 100 x 60 cm Size cover/sarung : 10 x 15 cm 4 pcs iron mat inside each corner Color : Red / Army Green / Blue / Black .  1 for RM 15 2 for RM 25 . Tekan link dekat bio okay!  #sejadahgebu#hadiahuntuktersayang #sejadah #sejadahmurah #sejadahempuk#hantarankahwin #sejadahmini #sejadahtebalmalaysia #sejadahgebutermurah #syukuralhamdulillah #bazarpaknil #sayajualmurah #sejadahcantikmurah #sejadahcarpetmurah #sejadahsakitlutut #sejadaadam #sayajualmurah #dropshipneeded #sejadahcomel #sejadahhawa #sejadahadam #sejadahaiman #sejadahplain #sejadahgebusingapore #sejadahgebu #sejadahtravel #sejadahpocket
. ๐Ÿ’ SEJADAH KANAK-KAKAK AN- NAJWA ๐Ÿ’ . . Anak kita akan tertunggu-tunggu waktu solat 5 waktu kalau dapat hadiah sejadah An-Najwa ni. . . ๐Ÿฆ‹ Motif masjid, bunga dan kartun kesukaan anak-anak yang menarik perhatian anak anda . . ๐Ÿฆ‹ Diperbuat dari jenis material yang beralas dan tahan lasak untuk anak anda supaya tidak mudah rosak . . ๐Ÿฆ‹ Paling best kain felt yang lembut dan berkualiti tinggi. . . ๐Ÿฆ‹ Ia sesuai digunakan untuk anak anda yang alergik pada habuk dan bulu. . . ๐Ÿ”ฎ SAIZ / UKURAN ๐Ÿ”ฎ . . ๐Ÿ€ Sejadah ini bersaiz sederhana . ๐Ÿ€Panjang 50cm dan Lebar 85cm ๐Ÿ€Diperbuat dari jenis material padding yang tahan lasak . . ๐Ÿท Harga Telekung bermula RM60 (bertambah ikut saiz) ๐Ÿท Harga Sejadah RM65.00 ๐Ÿท Sulam nama, add RM10 (15 aksara) . . #sejadahcolorful #sejadahfelt #sejadahmotifkartun #sejadahkids #sejadahsulamnama #sejadahnamaanak #sejadahkanakkanak #jomsolat #didikanaksolat #sejadahbudak #sejadahcustomnama #sejadahcantik #sejadahcomel #sejadahsicomel #sejadahnama #sejadahgirl #sejadahboy
. ๐Ÿ’ SEJADAH KANAK-KAKAK AN- NAJWA ๐Ÿ’ . . Anak kita akan tertunggu-tunggu waktu solat 5 waktu kalau dapat hadiah sejadah An-Najwa ni. . . ๐Ÿฆ‹ Motif masjid, bunga dan kartun kesukaan anak-anak yang menarik perhatian anak anda . . ๐Ÿฆ‹ Diperbuat dari jenis material yang beralas dan tahan lasak untuk anak anda supaya tidak mudah rosak . . ๐Ÿฆ‹ Paling best kain felt yang lembut dan berkualiti tinggi. . . ๐Ÿฆ‹ Ia sesuai digunakan untuk anak anda yang alergik pada habuk dan bulu. . . ๐Ÿ”ฎ SAIZ / UKURAN ๐Ÿ”ฎ . . ๐Ÿ€ Sejadah ini bersaiz sederhana . ๐Ÿ€Panjang 50cm dan Lebar 85cm ๐Ÿ€Diperbuat dari jenis material padding yang tahan lasak . . ๐Ÿท Harga RM65.00 ๐Ÿท Sulam nama, add RM10 (15 aksara) . . #sejadahcolorful #sejadahfelt #sejadahmotifkartun #sejadahkids #sejadahsulamnama #sejadahnamaanak #sejadahkanakkanak #jomsolat #didikanaksolat #sejadahbudak #sejadahcustomnama #sejadahcantik #sejadahcomel #sejadahsicomel #sejadahnama #sejadahgirl #sejadahboy
. ๐Ÿ’ SEJADAH KANAK-KAKAK AN- NAJWA ๐Ÿ’ . . Anak kita akan tertunggu-tunggu waktu solat 5 waktu kalau dapat hadiah sejadah An-Najwa ni. . . ๐Ÿฆ‹ Motif masjid, bunga dan kartun kesukaan anak-anak yang menarik perhatian anak anda . . ๐Ÿฆ‹ Diperbuat dari jenis material yang beralas dan tahan lasak untuk anak anda supaya tidak mudah rosak . . ๐Ÿฆ‹ Paling best kain felt yang lembut dan berkualiti tinggi. . . ๐Ÿฆ‹ Ia sesuai digunakan untuk anak anda yang alergik pada habuk dan bulu. . . ๐Ÿ”ฎ SAIZ / UKURAN ๐Ÿ”ฎ . . ๐Ÿ€ Sejadah ini bersaiz sederhana . ๐Ÿ€Panjang 50cm dan Lebar 85cm ๐Ÿ€Diperbuat dari jenis material padding yang tahan lasak . .  Bayangkan adik beradik ni gilir-gilir jadi imam dan makmum kalau dapat sejadah niโค . . ๐Ÿท Harga RM65.00 ๐Ÿท Sulam nama, add RM10 (15 aksara) . . ***free gift box . . #sejadahcolorful #sejadahfelt #sejadahmotifkartun #sejadahkids #sejadahsulamnama #sejadahnamaanak #sejadahkanakkanak #jomsolat #didikanaksolat #sejadahbudak #sejadahcustomnama #sejadahcantik #sejadahcomel #sejadahsicomel #sejadahnama #sejadahgirl #sejadahboy
. ๐Ÿ’ SEJADAH KANAK-KAKAK AN- NAJWA ๐Ÿ’ . . Anak kita akan tertunggu-tunggu waktu solat 5 waktu kalau dapat hadiah sejadah An-Najwa ni. . . ๐Ÿฆ‹ Motif masjid, bunga dan kartun kesukaan anak-anak yang menarik perhatian anak anda . . ๐Ÿฆ‹ Diperbuat dari jenis material yang beralas dan tahan lasak untuk anak anda supaya tidak mudah rosak . . ๐Ÿฆ‹ Paling best kain felt yang lembut dan berkualiti tinggi. . . ๐Ÿฆ‹ Ia sesuai digunakan untuk anak anda yang alergik pada habuk dan bulu. . . ๐Ÿ”ฎ SAIZ / UKURAN ๐Ÿ”ฎ . . ๐Ÿ€ Sejadah ini bersaiz sederhana . ๐Ÿ€Panjang 50cm dan Lebar 85cm ๐Ÿ€Diperbuat dari jenis material padding yang tahan lasak . . ๐Ÿท Harga RM65.00 ๐Ÿท Sulam nama, add RM10 (15 aksara) . . www.wasap my/60122556255 . . #sejadahcolorful #sejadahfelt #sejadahmotifkartun #sejadahkids #sejadahsulamnama #sejadahnamaanak #sejadahkanakkanak #jomsolat #didikanaksolat #sejadahbudak #sejadahcustomnama #sejadahcantik #sejadahcomel #sejadahsicomel #sejadahnama #sejadahgirl #sejadahboy
. ๐Ÿ’ SEJADAH KANAK-KAKAK AN- NAJWA ๐Ÿ’ . . Anak kita akan tertunggu-tunggu waktu solat 5 waktu kalau dapat hadiah sejadah An-Najwa ni. . . ๐Ÿฆ‹ Motif masjid, bunga dan kartun kesukaan anak-anak yang menarik perhatian anak anda . . ๐Ÿฆ‹ Diperbuat dari jenis material yang beralas dan tahan lasak untuk anak anda supaya tidak mudah rosak . . ๐Ÿฆ‹ Paling best kain felt yang lembut dan berkualiti tinggi. . . ๐Ÿฆ‹ Ia sesuai digunakan untuk anak anda yang alergik pada habuk dan bulu. . . ๐Ÿ”ฎ SAIZ / UKURAN ๐Ÿ”ฎ . . ๐Ÿ€ Sejadah ini bersaiz sederhana . ๐Ÿ€Panjang 50cm dan Lebar 85cm ๐Ÿ€Diperbuat dari jenis material padding yang tahan lasak . . ๐Ÿท Harga RM65.00 ๐Ÿท Sulam nama, add RM10 (15 aksara) . . www.wasap my/60122556255 . . #sejadahcolorful #sejadahfelt #sejadahmotifkartun #sejadahkids #sejadahsulamnama #sejadahnamaanak #sejadahkanakkanak #jomsolat #didikanaksolat #sejadahbudak #sejadahcustomnama #sejadahcantik #sejadahcomel #sejadahsicomel #sejadahnama #sejadahgirl #sejadahboy
. ๐Ÿ’ SEJADAH KANAK-KAKAK AN- NAJWA ๐Ÿ’ . . Anak kita akan tertunggu-tunggu waktu solat 5 waktu kalau dapat hadiah sejadah An-Najwa ni. . . ๐Ÿฆ‹ Motif masjid, bunga dan kartun kesukaan anak-anak yang menarik perhatian anak anda . . ๐Ÿฆ‹ Diperbuat dari jenis material yang beralas dan tahan lasak untuk anak anda supaya tidak mudah rosak . . ๐Ÿฆ‹ Paling best kain felt yang lembut dan berkualiti tinggi. . . ๐Ÿฆ‹ Ia sesuai digunakan untuk anak anda yang alergik pada habuk dan bulu. . . ๐Ÿ”ฎ SAIZ / UKURAN ๐Ÿ”ฎ . . ๐Ÿ€ Sejadah ini bersaiz sederhana . ๐Ÿ€Panjang 50cm dan Lebar 85cm ๐Ÿ€Diperbuat dari jenis material padding yang tahan lasak . . ๐Ÿท Harga RM65.00 ๐Ÿท Sulam nama, add RM10 (15 aksara) . . www.wasap my/60122556255 . . #sejadahcolorful #sejadahfelt #sejadahmotifkartun #sejadahkids #sejadahsulamnama #sejadahnamaanak #sejadahkanakkanak #jomsolat #didikanaksolat #sejadahbudak #sejadahcustomnama #sejadahcantik #sejadahcomel #sejadahsicomel #sejadahnama #sejadahgirl #sejadahboy
. ๐Ÿ’ SEJADAH KANAK-KAKAK AN- NAJWA ๐Ÿ’ . . Anak kita akan tertunggu-tunggu waktu solat 5 waktu kalau dapat hadiah sejadah An-Najwa ni. . . ๐Ÿฆ‹ Motif masjid, bunga dan kartun kesukaan anak-anak yang menarik perhatian anak anda . . ๐Ÿฆ‹ Diperbuat dari jenis material yang beralas dan tahan lasak untuk anak anda supaya tidak mudah rosak . . ๐Ÿฆ‹ Paling best kain felt yang lembut dan berkualiti tinggi. . . ๐Ÿฆ‹ Ia sesuai digunakan untuk anak anda yang alergik pada habuk dan bulu. . . ๐Ÿ”ฎ SAIZ / UKURAN ๐Ÿ”ฎ . . ๐Ÿ€ Sejadah ini bersaiz sederhana . ๐Ÿ€Panjang 50cm dan Lebar 85cm ๐Ÿ€Diperbuat dari jenis material padding yang tahan lasak . . ๐Ÿท Harga RM65.00 ๐Ÿท Sulam nama, add RM10 (15 aksara) . . www.wasap my/60122556255 . . #sejadahcolorful #sejadahfelt #sejadahmotifkartun #sejadahkids #sejadahsulamnama #sejadahnamaanak #sejadahkanakkanak #jomsolat #didikanaksolat #sejadahbudak #sejadahcustomnama #sejadahcantik #sejadahcomel #sejadahsicomel #sejadahnama #sejadahgirl #sejadahboy
. ๐Ÿ’ SEJADAH KANAK-KAKAK AN- NAJWA ๐Ÿ’ . . Anak kita akan tertunggu-tunggu waktu solat 5 waktu kalau dapat hadiah sejadah An-Najwa ni. . . ๐Ÿฆ‹ Motif masjid, bunga dan kartun kesukaan anak-anak yang menarik perhatian anak anda . . ๐Ÿฆ‹ Diperbuat dari jenis material yang beralas dan tahan lasak untuk anak anda supaya tidak mudah rosak . . ๐Ÿฆ‹ Paling best kain felt yang lembut dan berkualiti tinggi. . . ๐Ÿฆ‹ Ia sesuai digunakan untuk anak anda yang alergik pada habuk dan bulu. . . ๐Ÿ”ฎ SAIZ / UKURAN ๐Ÿ”ฎ . . ๐Ÿ€ Sejadah ini bersaiz sederhana . ๐Ÿ€Panjang 50cm dan Lebar 85cm ๐Ÿ€Diperbuat dari jenis material padding yang tahan lasak . . ๐Ÿท Harga RM65.00 ๐Ÿท Sulam nama, add RM10 (15 aksara) . . www.wasap my/60122556255 . . #sejadahcolorful #sejadahfelt #sejadahmotifkartun #sejadahkids #sejadahsulamnama #sejadahnamaanak #sejadahkanakkanak #jomsolat #didikanaksolat #sejadahbudak #sejadahcustomnama #sejadahcantik #sejadahcomel #sejadahsicomel #sejadahnama #sejadahgirl #sejadahboy
. ๐Ÿ’ SEJADAH KANAK-KAKAK AN- NAJWA ๐Ÿ’ . . Anak kita akan tertunggu-tunggu waktu solat 5 waktu kalau dapat hadiah sejadah An-Najwa ni. . . ๐Ÿฆ‹ Motif masjid, bunga dan kartun kesukaan anak-anak yang menarik perhatian anak anda . . ๐Ÿฆ‹ Diperbuat dari jenis material yang beralas dan tahan lasak untuk anak anda supaya tidak mudah rosak . . ๐Ÿฆ‹ Paling best kain felt yang lembut dan berkualiti tinggi. . . ๐Ÿฆ‹ Ia sesuai digunakan untuk anak anda yang alergik pada habuk dan bulu. . . ๐Ÿ”ฎ SAIZ / UKURAN ๐Ÿ”ฎ . . ๐Ÿ€ Sejadah ini bersaiz sederhana . ๐Ÿ€Panjang 50cm dan Lebar 85cm ๐Ÿ€Diperbuat dari jenis material padding yang tahan lasak . . ๐Ÿท Harga RM65.00 ๐Ÿท Sulam nama, add RM10 (15 aksara) . . www.wasap my/60122556255 . . #sejadahcolorful #sejadahfelt #sejadahmotifkartun #sejadahkids #sejadahsulamnama #sejadahnamaanak #sejadahkanakkanak #jomsolat #didikanaksolat #sejadahbudak #sejadahcustomnama #sejadahcantik #sejadahcomel #sejadahsicomel #sejadahnama #sejadahgirl #sejadahboy
PANEL SOLAT PINTAR  MUDAH ANAK NAK BELAJAR SOLAT ............................................................. sangat mudah digunakan, tidak membosankan..in sya Allah tidak rugi ibu bapa mencuba alat bantu solat nie.. โœ”๏ธpengiraan rakaat โœ”๏ธpanduan 5 waktu solat โœ”๏ธtidak perlu sambungan elektrik, hanya gune bateri AA shj *๐Ÿ“KELEBIHAN E-PANEL ELEKTRONIK (TIADA SEJADAH)๐Ÿ“* โšซmembantu utk solat secara tertib โšซpilih solat yg ingin dilakukan โšซbermula dgn niat dan takbir, bacaan Al-fatihah & surah lazim โšซbacaan setiap rukun dalam solat yg jelas termasuk doa qunut โšซboleh solat secara duduk atau baring bg org dewasa yg uzur โšซmempunyai earfon sepanjang 2.5 meter supaya tidak menganggu orang lain, bole juga dicabut jika tidak mahu guna โšซakan tunjukkan bilangan rakaat solat yg dilakukan pada panel โšซanak-anak tak boleh solat tergesa-gesa..jadi bila gune alat bantu solat ni, anak-anak solat dgn tertib โšซwirid selepas solat *๐Ÿ“FUNGSI LAIN๐Ÿ“* โ—พ5 solat fardu โ—พsolat sunat 2 dan 4 rakaat โ—พsolat istikharah โ—พsolat qiamulai โ—พsolat terawih...haa,puasa dah nak dekat nie โ—พsolat witir โ—พdoa dan wirid selepas solat *GUNA SEJADAH SENDIRI, SEJADAH TIDAK DISEDIAKAN Cara guna hanya perlu on kan panel, pilih solat dan letak ditepi sejadah, hanya perlu ikut pergerakan dan bacaan di control panel shj.  Untuk order bole whatsapp 60196228462  HARGA ASAL ~RM 100~  TETAPI HARGA SEKARANG HANYA ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ *RM 65 SEMENANJUNG* *RM 70 SABAH & SARAWAK* *HARGA TERMASUK POSTAGE*๐Ÿ“ฎ Untuk order bole whatsapp 0196228462 . . #sejadah #sejadahmurah #sejadahmini #minisejadah #sejadahbulu #sejadahbuluhalus #sejadahanak #sejadahtravel #sejadahturki #controlsolat #jualsejadah #panelsolat #sejadahhantaran #sejadahtebal #sejadahkanakkanak #sejadahempuk #sejadahturkey #sejadahmalaysia #sejadahputih #sejadahbudak #sejadahcantik #sejadahelektronikdigital #sejadahborong #sejadahelektronikmalaysia #sejadahkids #sejadahgebu #sejadahcomel #sejadahbululembut #controlpanel
kali ini Zhafirah Kids ada yang baru yaitu Sajadah Anak Printing --------------------------------------------- -------------------------- Ini beda yaa sama Sajadah sebelumnya yang dibuat semua bordiran  dan taraaa.... Kali ini ada yang baru Aplikasi Sajadah Printing ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Makin Semangat Ibadahnya Anak Anak Sholeh Sholehah  Ukuran sajadah 85 x 50 cm Bahan Polyester Diadora Washable Cukup dicuci dengan sabun mandi/deterjen cair  Bisa menggunakan nama pada sajadahnya Tidak luntur dan awet  #sajadahanaklucu #sajadahbandung #sajadahanakkarakter #sajadahanakkarakter #sajadahanak #sajadahanakmurah #sajadahmurah #sajadahprinting #sajadahanaknafeesa #sajadahanakpremium #sajadahbordirnama #sajadahunik #sajadahmini #sejadahcomel #sejadah #sejadahcilik #sejadahmurah #hijabsyari #souvenirperpisahan #souveniranak #souvenirultah #likeforlike #like4follow
kali ini Zhafirah Kids ada yang baru yaitu Sajadah Anak Printing --------------------------------------------- -------------------------- Ini beda yaa sama Sajadah sebelumnya yang dibuat semua bordiran  dan taraaa.... Kali ini ada yang baru Aplikasi Sajadah Printing ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Makin Semangat Ibadahnya Anak Anak Sholeh Sholehah  Ukuran sajadah 85 x 50 cm Bahan Polyester Diadora Washable Cukup dicuci dengan sabun mandi/deterjen cair  Bisa menggunakan nama pada sajadahnya Tidak luntur dan awet  #sajadahanaklucu #sajadahbandung #sajadahanakkarakter #sajadahanakkarakter #sajadahanak #sajadahanakmurah #sajadahmurah #sajadahprinting #sajadahanaknafeesa #sajadahanakpremium #sajadahbordirnama #sajadahunik #sajadahmini #sejadahcomel #sejadah #sejadahcilik #sejadahmurah #hijabsyari #souvenirperpisahan #souveniranak #souvenirultah #likeforlike #like4follow
kali ini Zhafirah Kids ada yang baru yaitu Sajadah Anak Printing --------------------------------------------- -------------------------- Ini beda yaa sama Sajadah sebelumnya yang dibuat semua bordiran  dan taraaa.... Kali ini ada yang baru Aplikasi Sajadah Printing ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Makin Semangat Ibadahnya Anak Anak Sholeh Sholehah  Ukuran sajadah 85 x 50 cm Bahan Polyester Diadora Washable Cukup dicuci dengan sabun mandi/deterjen cair  Bisa menggunakan nama pada sajadahnya Tidak luntur dan awet  #sajadahanaklucu #sajadahbandung #sajadahanakkarakter #sajadahanakkarakter #sajadahanak #sajadahanakmurah #sajadahmurah #sajadahprinting #sajadahanaknafeesa #sajadahanakpremium #sajadahbordirnama #sajadahunik #sajadahmini #sejadahcomel #sejadah #sejadahcilik #sejadahmurah #hijabsyari #souvenirperpisahan #souveniranak #souvenirultah #likeforlike #like4follow
All in PINK COLOR ๐Ÿ˜ . Comelnya kalau anak si manja kita pakai fav girl color, nampak manis je ๐Ÿ’•๐Ÿ™ˆ . Ada tak mommies yang suka pink jugak macam anak ? ๐Ÿ™‹๐Ÿป‍โ™€๏ธhehe . Kalau ada meh lah order telekung kids and sejadah kids pink dengan Kak Ina.. ๐ŸŒธ  MEH WASAP Kak Ina  just klik๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ โžก www.wasap.my/60129672505  #sejadah #sejadahsulamnama #sejadahmini #minisejadah #sejadahbulu #kidssejadah #sejadahanak #hadiahsejadah #sejadahtravel #sejadahmuka #sejadahbolehletaknama #minisejadahmurah #sejadahhomemade #sejadahkidsmurah #sejadahtebal #prasekolah #sejadahkanakkanak #whitesejadahkids #sejadahbudak #sejadahputih #sejadahmalaysia #sejadahputihkanakkanak #sejadahbudakmurah #sejadahkids #sejadahcantik #sejadahkidshadiah #sejadahcomel #sejadahmuka #sejadahkanak2 #sejadahbudak
All in PINK COLOR ๐Ÿ˜ . Comelnya kalau anak si manja kita pakai fav girl color, nampak manis je ๐Ÿ’•๐Ÿ™ˆ . Ada tak mommies yang suka pink jugak macam anak ? ๐Ÿ™‹๐Ÿป‍โ™€๏ธhehe . Kalau ada meh lah order telekung kids and sejadah kids pink dengan Kak Ina.. ๐ŸŒธ  MEH WASAP Kak Ina  just klik๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ โžก www.wasap.my/60129672505  #sejadah #sejadahsulamnama #sejadahmini #minisejadah #sejadahbulu #kidssejadah #sejadahanak #hadiahsejadah #sejadahtravel #sejadahmuka #sejadahbolehletaknama #minisejadahmurah #sejadahhomemade #sejadahkidsmurah #sejadahtebal #prasekolah #sejadahkanakkanak #whitesejadahkids #sejadahbudak #sejadahputih #sejadahmalaysia #sejadahputihkanakkanak #sejadahbudakmurah #sejadahkids #sejadahcantik #sejadahkidshadiah #sejadahcomel #sejadahmuka #sejadahkanak2 #sejadahbudak
#ole_ole dari #bumiharamain lagi โค #alhamdulillah #rezeki #sejadahcomel
Read makes learning to recite the Quran exactly what it should be; an easy and pleasant experience rooted in strong foundations.  This feature-rich graded Quran reading resource is rendered in a delightful layout and is the first of its kind to include a motivational sticker reward system.  Read is the perfect start to a lifetime of Quran recitation and the immense benefits this noble deed brings. Some of the prominent features of this resource include: ‘Uthmani script of the Madani Mushaf Clear, concise and coloured layout Durable laminated pages Motivational sticker reward system Hadeeth quotes related to the virtues of Quran recitation Graded progression adapted from the well renowned Ahsanul Qawa’id.  Read measures 19cm by 21cm and is spiral bound with a half-canadian paperback cover, making it flexible and durable for everyday madrasah use.  RM 40  #sayajualbukukanakkanak #homeschooling #parenting #earlyeducation #educationalbooks #sayajualtoysmurah #englishislamicbooksforkids #telekungbudak #telekungmurah #telekungkanakkanak #educationalpuzzle #puzzle #bukukanakkanak #bukuaktiviti #activitybook #bukuislamik #islamiceducationalbook #islamicbook #sejadahcomel #prayermat #repost #inspire
Sejadah untuk kanak-kanak โœ”Design yang cute โœ”Ringan โœ”Boleh jahit sulam nama( tambahan rm10)  Harga : RM 65  Berminat?? Whatsapp 012 230 7900  #telekungkanakkanak #telekungbudak #sejadahkanakkanak #sejadahbudak #sejadahcomel
Sejadah untuk kanak-kanak โœ”Design yang cute โœ”Ringan โœ”Boleh jahit sulam nama( tambahan rm10)  Harga : RM 65  Berminat?? Whatsapp 012 230 7900  #telekungkanakkanak #telekungbudak #sejadahkanakkanak #sejadahbudak #sejadahcomel
Sejadah untuk kanak-kanak โœ”Design yang cute โœ”Ringan โœ”Boleh jahit sulam nama( tambahan rm10)  Harga : RM 65  Berminat?? Whatsapp 012 230 7900  #telekungkanakkanak #telekungbudak #sejadahkanakkanak #sejadahbudak #sejadahcomel
Bismillah Open Order  Sajadah anak  Keunggulan produk Sajadah Anak kami Adalah 1. Bahan tidak berbulu dan tidak  luntur 2. Motif aplikasi bordir 3. Material polyester diadora  Ukuran 85 x 50cm 4. Dan motif karakter anak2  Sajadah anak selain untuk buah hati tercinta bisa juga untuk gift/ hadiah yang bermanfaat buat keponakan,teman atau cucu untuk souvenir perpisahan juga bisa ========================= Pemesanan hanya melalui ๐Ÿ‘‰http://zhafirahkids.net Atau whatsapp ๐Ÿ“ฒ 0877-220-595-17 ========================= #sajadahanakmurah #sajadahanakpremium #sajadahanaklucu  #sajadahanaknafeesa #sajadahanakkarakter #sajadahanakunik  ##zhafirahkids #sahabatnyaanak #souveniranak #souvenirmurah #sajadahanak #sajadahunik #sajadahbordirnama #alatsholat #sejadahcomel #sejadahbulu #sejadahmini #sajadah #hadiahunik #hadiahultah #hadiahanak #sajadahbulu #souvenirultah #souvenirperpisahan #agensajadah #like4like
Bismillah Open Order  Ready Sajadah anak  Keunggulan produk Sajadah Anak kami Adalah 1. Bahan tidak berbulu dan tidak  luntur 2. Motif aplikasi bordir 3. Material polyester diadora  Ukuran 85 x 50cm 4. Dan motif karakter anak2  Sajadah anak selain untuk buah hati tercinta bisa juga untuk gift/ hadiah yang bermanfaat buat keponakan,teman atau cucu untuk souvenir perpisahan juga bisa ========================= Pemesanan hanya melalui ๐Ÿ‘‰http://zhafirahkids.net Atau whatsapp ๐Ÿ“ฒ 0877-220-595-17 ========================= #sajadahanakmurah #sajadahanakpremium #sajadahanaklucu  #sajadahanaknafeesa #sajadahanakkarakter #sajadahanakunik  ##zhafirahkids #sahabatnyaanak #souveniranak #souvenirmurah #sajadahanak #sajadahunik #sajadahbordirnama #alatsholat #sejadahcomel #sejadahbulu #sejadahmini #sajadah #hadiahunik #hadiahultah #hadiahanak #sajadahbulu #souvenirultah #souvenirperpisahan #agensajadah #like4like
Bismillah Open Order  Sajadah anak  Keunggulan produk Sajadah Anak kami Adalah 1. Bahan tidak berbulu dan tidak  luntur 2. Motif aplikasi bordir 3. Material polyester diadora  Ukuran 85 x 50cm 4. Dan motif karakter anak2  Sajadah anak selain untuk buah hati tercinta bisa juga untuk gift/ hadiah yang bermanfaat buat keponakan,teman atau cucu untuk souvenir perpisahan juga bisa ========================= Pemesanan hanya melalui ๐Ÿ‘‰http://zhafirahkids.net Atau whatsapp ๐Ÿ“ฒ 0877-220-595-17 ========================= #sajadahanakmurah #sajadahanakpremium #sajadahanaklucu  #sajadahanaknafeesa #sajadahanakkarakter #sajadahanakunik  ##zhafirahkids #sahabatnyaanak #souveniranak #souvenirmurah #sajadahanak #sajadahunik #sajadahbordirnama #alatsholat #sejadahcomel #sejadahbulu #sejadahmini #sajadah #hadiahunik #hadiahultah #hadiahanak #sajadahbulu #souvenirultah #souvenirperpisahan #agensajadah #like4like

Loading