Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#sayajualmurah

Posts tagged as #sayajualmurah on Instagram

15.341.347 Posts

📢 Jangan ambil mudah dengan masalah SEMBELIT ⛔ .. Rasa sakit setiap kali membuang pasti menyeksakan uolss kan?? Malah mnyebabkan pelbagai implikasi. Tak kira usia. Sembelit blaku bila uols mbuang kurang tiga kali seminggu. Sembelit menjadi punca perut buncit dan kerap sakit perut. Boleh menyebabkan juga bau mulut dan tubuh badan yg tidak menyenangkan seperti tidak fokus, mengantuk, malas, lesu sakit kepala dan masalah kulit. Eeeeuu..katakan tidak pd sembelit..So uols kene atasi cepat2 masalah sembelit dengan LEMONFIT. .. 🍋Lemonfit (Detox) ✅Melancarkan perlawasan ✅Bersihkan kerak-kerak usus ✅Dapat kempiskan perut buncit seawal 14 hari ✅Menurunkan berat badan dengan cepat ✅Membuang toksik dalam badan ✅Mengurangkan kadar kolestrol dalam darah. ✅Mengatasi masalah buasir. ✅Mengawal selera makan ✅Dan paling penting kempiskan perut boroi dan turunkan berat badan. .. Hahh meh grab dan amalkan detox Lemonfit. Da ramai berkesan. .. Senang ke senang cara Red? 😊 .. Uolss nak prubahan ketara meh order lelaju !! Jgn tangguh2. . . LEMONFIT : RM48 Postage : RM8 sm / RM11 ss .. To Order DM 📱 at 👇  watsap.my/601116679079/Chocofit .. @chocofithq @chocofitsetapak.bysherry @chocofitbymira #chocofit #chocofithq #chocofitmalaysia #malaysia #malaysian #perlis #kedah #penang #perak #selangor #negerisembilan #melaka #pahang #johor #kelantan #terengganu #putrajaya #kualalumpur #sabah #sarawak #sayajual #sayajualmurah #slimming #kurus #jomkurus #kurusbadan #bakarlemak #uitmshahalamstudents #jomkurusmalaysia  #teamsherry
🔔For SALE🔔 . 🔥KASI LICIN KASI LICIN KASI LICIN🔥 . 📍PEANUTS x KAWS 🗺made in china 👕 17.5 x 24 👍condition 7/10 . 💰 RM 40 / SEKALI POSTAGE . 📱(01139927615) Berminat?. Ws laju2 , lambat selamat tinggal.  #pbkasilicin untuk usha barang2 KASI LICIN  #bundle #bundlemurah  #bundleitem #bundletopi #bundlecap #topibundle #bundlemalaysia #bundleselangor #sayajualmurah #kakibundle #lokalah  #barangbundle #pemburubundle
Berapa tahun dah korang terpaksa pakai spek @ lense?? Terpaksa pulak selalu buat baru sebab power makin tinggi @ spek selalu patah & hilang.. . Nak saya bantu? . EYE BEAUTY PREMIUM & EYEFOOD sangat sesuai untuk masalah: - Rabun jauh/rabun dekat/silau - Katarak/Selaput mata - Mata merah/kekuningan - mata kering/berair/gatal dan banyak lagi... 😱😱 . Amalkan produk dari Ainun Beauty, in shaaAllah membantu meringankan masalah anda.. 😘😘 . . . Follow segera @penawar_rabun_silau . . #agentwanted #dropshipwanted #ainunbeautyjb #penjagaanmata #eyebeautypremium #eyefood #testimoniainunbeautyns #rawatrabun #rabun #silaumalam #katarak #selaputmata #rabunjauh #rabundekat #eyebag #matamerah #sarafmata #cerminmatamurah #promosi #produkkesihatan #shawlmurah #instamalaysia #gv5 #gv2018 #gegarvaganza #sayajualmurah #igersmalaysia
🔔For SALE🔔 . 🔥KASI LICIN KASI LICIN KASI LICIN🔥 . 📍GUESS TEE 🗺made in guatemala 👕 20.5 x 27 👍condition 7/10 . 💰 RM 30 / SEKALI POSTAGE . 📱(01139927615) Berminat?. Ws laju2 , lambat selamat tinggal.  #pbkasilicin untuk usha barang2 KASI LICIN  #bundle #bundlemurah  #bundleitem #bundletopi #bundlecap #topibundle #bundlemalaysia #bundleselangor #sayajualmurah #kakibundle #lokalah  #barangbundle #pemburubundle
🔔For SALE🔔 . 🔥KASI LICIN KASI LICIN KASI LICIN🔥 . 📍BASEBALL BASIC WHITE JERSEY 🗺made in ? 👕 17 x 26.5 👍condition 8/10 . 💰 RM 30 / SEKALI POSTAGE . 📱(01139927615) Berminat?. Ws laju2 , lambat selamat tinggal.  #pbkasilicin untuk usha barang2 KASI LICIN  #bundle #bundlemurah  #bundleitem #bundletopi #bundlecap #topibundle #bundlemalaysia #bundleselangor #sayajualmurah #kakibundle #lokalah  #barangbundle #pemburubundle
If you want coverage but hate the feeling of heavy makeup, then this foundation is made for you. #blendslikebutterfoundation has a second-skin feel, and leaves with a beautiful flawless glow that is both comfortable and natural. This semi matte finish foundation is perfect for days that you want your skin to look like skin, but want more coverage than a sheer foundation has to offer. Available in 2 shades‼️ . 🛒Retails for RM58/each 📫Postage to SM RM8 | SS RM12 📲To order whatsapp 0126487454 | click link on bio
Life isn't about finding yourself, it's about creating yourself.
Man Leather  Bag Clutch Price: Rm55  Ss Rm60 FREE ❗️FREE ❗️FREE postage  Ws http://www.wasap.my/60175315880  http://www.wasap.my/60175315880  Boleh sumbat macam2 nahh❗️❗️❗️ #clutch #clutchforsale #clutchformen #clutchmurah #clutchmalaysia #jualanmurah #uitmshahalam #sayajual #sayajualmurah #jualanmurah #bundleonline #bundlemalaysia #begmurah  #stylo #borong #murah #bag #jubah #raya #offer #kedah #alorsetar #jimat #terbaik #porter #japan #sedap #baju #kedah #alorsetar #amancentral #jitra
🔔For SALE🔔 . 🔥KASI LICIN KASI LICIN KASI LICIN🔥 . 📍CLEVELAND INDIAN MLB TEE 🗺made in USA 👕 22 x 28.5 👍condition 8/10 . 💰 RM 40 / SEKALI POSTAGE . 📱(01139927615) Berminat?. Ws laju2 , lambat selamat tinggal.  #pbkasilicin untuk usha barang2 KASI LICIN  #bundle #bundlemurah  #bundleitem #bundletopi #bundlecap #topibundle #bundlemalaysia #bundleselangor #sayajualmurah #kakibundle #lokalah  #barangbundle #pemburubundle
#repost @momsbaked_kl • • • • • • [ COD 19/06/19 WEDNESDAY ] Salam & hi semua kesayangan sis! Untuk warga Setia Alam & Alam Damai, sis akan buat FREE COD untuk semua yang berada di 2 area tersebut dengan pembelian 2 kotak keatas! DM / Whatsapp sis kalau uolls nak join yeaa 😍 peluang keemasan ni tak selalu datang .. Oh ye, kalau uolls nak datang pickup di Ukay Perdana pun anytime boleh tau 😀 #momsbaked #momsbakedhq #momsbakedkl #momsbakedklangvalley #codkl #codklangvalley #kekcoklat #kekcoklatviral #instantchocolatecakepremix #kekcoklatgebu #kekcoklatsedap #kekcoklatpremix #sayajual #sayajualmomsbaked #sayajualkek #foodporn #chocolatecake #kekcoklatmoist #tepungkekcoklatsegera #ruangrezekihanania #bazarpaknil #codalamdamai #sayajualmurah #momsbakedkl #momsbakedgombak #momsbakedselayang #momsbakedtamanmelawati #momsbakedshahalam #momsbakedsetiaalam #codsetiaalam
Man Leather coffee  Price: Rm55  Ss Rm60 FREE ❗️FREE ❗️FREE postage  Ws http://www.wasap.my/60175315880  http://www.wasap.my/60175315880  Boleh sumbat macam2 nahh❗️❗️❗️ #clutch #clutchforsale #clutchformen #clutchmurah #clutchmalaysia #jualanmurah #uitmshahalam #sayajual #sayajualmurah #jualanmurah #bundleonline #bundlemalaysia #begmurah  #stylo #borong #murah #bag #jubah #raya #offer #kedah #alorsetar #jimat #terbaik #porter #japan #sedap #baju #kedah #alorsetar #amancentral #jitrakedah
KASUT TRENDING DAH RESTOCK ! CONVERSE HIGH TOP SIZE 36-45 RM85 POST TO SM RM90 POST TO SS  WHATSAPP +601169662529 TO ORDER!  #kasutmurah#onlineshop#malaysiablogshop#sayajual#sayajualonline#sayajualmurah#bazarpaknil#bazaarpaknil #malaysiaonlineshop#instashopmalaysia#malaysia##dropshipdiperlukan##uitm#kasutmurahonline#sportshoes#igersmalaysia#igshopmalaysia#instaonline#kasutreadystock#kasutsukan##kasutfutsal#kasutfutsalmurah
alhamdulillah loose item night cream selamat sampai dekat cust 💖 . . Whatsapp : +60183883927❤❤❤❤❤❤❤ #mylaraskincare#naturalskincare#selangor#igshop#igshopmalaysia#bazarpaknil#murahmurah#originalmylaraskincare#sayajualoriginal#sayajualsayapakai#sayajualonline#rahsiakulitcantik#bazaaronline#malaysianshop#murah#sayajualmurah#murahmeriah#jualonline#hargamurahmurah#igshopmalaysiamurah#best24434#bebasmerkuri#pilihantanparagu#beautyisachoice
#betterthanbare lipcream in shade Pavlova + Cookie on our founder! Siapa suka colour macam ni? 😍
🔔For SALE🔔 . 🔥KASI LICIN KASI LICIN KASI LICIN🔥 . 📍FILA BASIC TEE 🗺made in japan 👕 21.5 x 29 👍condition 8/10 (all single stitch) . 💰 RM 60 / SEKALI POSTAGE . 📱(01139927615) Berminat?. Ws laju2 , lambat selamat tinggal.  #pbkasilicin untuk usha barang2 KASI LICIN  #bundle #bundlemurah  #bundleitem #bundletopi #bundlecap #topibundle #bundlemalaysia #bundleselangor #sayajualmurah #kakibundle #lokalah  #barangbundle #pemburubundle
Bb Glow  Bila kulit kita dah cantik mulus, putih gebu baru la kita rasa confident berhadapan dengan orang walupun muka kita tak mekap..natural beauty gitu..☺️😍🙂 Jangan risau kami dibawah kelulusan yang bertauliah 👌👌👌 Boleh pm no dibawah untuk info . Nak lock date ?  Boleh buat full payment dengan admin ☺ Ikut T&C 😊 😘Untuk order sila whatsapp 0126160239 #sayajualinjection #injectionputih #muamalaysia #dermanicinjection #whiteninginjectionmurah #dermanicinjection #dermanic #dermanictranscap #terawhite #sayajual #siladudukdanjanganlari #janganmengata #skincare #pavilion #tiktokmalaysia #injectionputih #tipscantik  #sayajual #sayajualwhiteninginjection #cindella1200mg #cindellamalaysia #sajatperempuan #janganmengata #bengkongsajat #sayajualcindella #cindellamurah #injectionputih #sayajualmurah #malaysia #dripperkl #dripperselangor #sungaipetani #raya2018 #cindellamurah #cindellaoriginal #cindella1200mg #terlajaklaris
"CROP TOP😍" Cocok untuk  kapanpun (hangout bareng temen, kuliah, dll)  Bahan: Rayon/Span Warna: Hitam, Putih Detail Size: - Size XS: LD 68, PB 39 (Untuk BB 40kg-44kg) - Size S: LD 70, PB 39 (Untuk BB 45kg-49kg) - Size M: LD 74, PB 43 (Untuk BB 50kg-54kg) - Size L: LD 78, PB 43 (Untuk BB 55kg-60kg)  KODE ORDER : DYDY-205 PRICE : 50.000/pcs KUALITAS TOP ABIS  GROSIRAN BISA DONG PASTINYA ✅ Stock masih banyak banget ni sistt 💞 So, Jangan ragu untuk tanya" ya 😊  #importchina #blouse #blousemurah #jaketjeans #jaketmurah #jaketjeanscewek #jaketdistro #bajuimportmurah #bajuimport #gamismurah #blousewanita #blousebatik #importbangkok #tumblrteereadystock #jeansmurah #koreanstyle #tumblrtee #tumblr #tumblrteemurah #kaospolosmurah #kaoskakimurah #kaosdistro #kaosmurah #gaunpesta #kaoscowok #tumblrteereadystock #sayajualbaju #sayajualmurah #gamiskekinian #jualtumblrlamp6
Filler  Bila kulit kita dah cantik mulus, putih gebu baru la kita rasa confident berhadapan dengan orang walupun muka kita tak mekap..natural beauty gitu..☺️😍🙂 Jangan risau kami dibawah kelulusan yang bertauliah 👌👌👌 Boleh pm no dibawah untuk info . Nak lock date ?  Boleh buat full payment dengan admin ☺ Ikut T&C 😊 😘Untuk order sila whatsapp 0126160239 #sayajualinjection #injectionputih #muamalaysia #dermanicinjection #whiteninginjectionmurah #dermanicinjection #dermanic #dermanictranscap #terawhite #sayajual #siladudukdanjanganlari #janganmengata #skincare #pavilion #tiktokmalaysia #injectionputih #tipscantik  #sayajual #sayajualwhiteninginjection #cindella1200mg #cindellamalaysia #sajatperempuan #janganmengata #bengkongsajat #sayajualcindella #cindellamurah #injectionputih #sayajualmurah #malaysia #dripperkl #dripperselangor #sungaipetani #raya2018 #cindellamurah #cindellaoriginal #cindella1200mg #terlajaklaris
🎉NeW StoCk New Stock🎉 . 🖤BAJU KELAWAR LEMBUT , CANTIK , MURAH &  SELESA🖤 . FOR ORDER KLIK LINK BIO WASSAP DI ATAS 📲 0189796122❤️ . #sayajualonline #sayajualmurah #igshop #igshopping #malaysia #baazarpaknil #baazarmalaysia #bajukelawar #bajutido #kaftanlovers #bajutidur #malamberinai #kualalumpur #selangor #perak #pahang #penang #melaka #kedah #johorbahru #kualaterengganu #negerisembilan #kelantan #sabah #serawak #uitm #ukm #upm #ums #unisel
👍🏼👍🏼👍🏼 CLAST COD HARI INI DENGAN REGULAR CUSTOMER 🤙🏼 . CHAMPION STANFORD TEE & TOMMY POLO SOLD❗️ . TERIMA KASIH KEPADA CUSTOMERS YANG SENTIASA SUPPORT DAN PERCAYA KAMI 🙌🏼 #jalananwear
Facial  Bila kulit kita dah cantik mulus, putih gebu baru la kita rasa confident berhadapan dengan orang walupun muka kita tak mekap..natural beauty gitu..☺️😍🙂 Jangan risau kami dibawah kelulusan yang bertauliah 👌👌👌 Boleh pm no dibawah untuk info . Nak lock date ?  Boleh buat full payment dengan admin ☺ Ikut T&C 😊 😘Untuk order sila whatsapp 0126160239 #sayajualinjection #injectionputih #muamalaysia #dermanicinjection #whiteninginjectionmurah #dermanicinjection #dermanic #dermanictranscap #terawhite #sayajual #siladudukdanjanganlari #janganmengata #skincare #pavilion #tiktokmalaysia #injectionputih #tipscantik  #sayajual #sayajualwhiteninginjection #cindella1200mg #cindellamalaysia #sajatperempuan #janganmengata #bengkongsajat #sayajualcindella #cindellamurah #injectionputih #sayajualmurah #malaysia #dripperkl #dripperselangor #sungaipetani #raya2018 #cindellamurah #cindellaoriginal #cindella1200mg #terlajaklaris
Eyelash  Bila kulit kita dah cantik mulus, putih gebu baru la kita rasa confident berhadapan dengan orang walupun muka kita tak mekap..natural beauty gitu..☺️😍🙂 Jangan risau kami dibawah kelulusan yang bertauliah 👌👌👌 Boleh pm no dibawah untuk info . Nak lock date ?  Boleh buat full payment dengan admin ☺ Ikut T&C 😊 😘Untuk order sila whatsapp 0126160239 #sayajualinjection #injectionputih #muamalaysia #dermanicinjection #whiteninginjectionmurah #dermanicinjection #dermanic #dermanictranscap #terawhite #sayajual #siladudukdanjanganlari #janganmengata #skincare #pavilion #tiktokmalaysia #injectionputih #tipscantik  #sayajual #sayajualwhiteninginjection #cindella1200mg #cindellamalaysia #sajatperempuan #janganmengata #bengkongsajat #sayajualcindella #cindellamurah #injectionputih #sayajualmurah #malaysia #dripperkl #dripperselangor #sungaipetani #raya2018 #cindellamurah #cindellaoriginal #cindella1200mg #terlajaklaris
Barang dijamin sampai ke tangan 100% . Belum order kami dah pos. . . . . . . . . . . Kalau dah bayar semalam..hehehe . . Klik sini wasap.my/60149923110/nakbeligebos .#suamiisteri #pamzakar #panjang #minyaklintahgunung #ubattahanlama #awekmelayu #tiktok #kamamaxkl #gambir #peransangwanita #kelantan #produkviral #barangbaik #pinkladybodyperfection #pilkuat #pilbesarkanzakar #perak #gambirsarawak #pancutlambat #carasuburkanairmani #topman #suamiperkasa #sayajualmurah #kedah #superking #kualalumpur #johor #hydromax #pherox #viagra
HIFU  Bila kulit kita dah cantik mulus, putih gebu baru la kita rasa confident berhadapan dengan orang walupun muka kita tak mekap..natural beauty gitu..☺️😍🙂 Jangan risau kami dibawah kelulusan yang bertauliah 👌👌👌 Boleh pm no dibawah untuk info . Nak lock date ?  Boleh buat full payment dengan admin ☺ Ikut T&C 😊 😘Untuk order sila whatsapp 0126160239 #sayajualinjection #injectionputih #muamalaysia #dermanicinjection #whiteninginjectionmurah #dermanicinjection #dermanic #dermanictranscap #terawhite #sayajual #siladudukdanjanganlari #janganmengata #skincare #pavilion #tiktokmalaysia #injectionputih #tipscantik  #sayajual #sayajualwhiteninginjection #cindella1200mg #cindellamalaysia #sajatperempuan #janganmengata #bengkongsajat #sayajualcindella #cindellamurah #injectionputih #sayajualmurah #malaysia #dripperkl #dripperselangor #sungaipetani #raya2018 #cindellamurah #cindellaoriginal #cindella1200mg #terlajaklaris
Laser  Bila kulit kita dah cantik mulus, putih gebu baru la kita rasa confident berhadapan dengan orang walupun muka kita tak mekap..natural beauty gitu..☺️😍🙂 Jangan risau kami dibawah kelulusan yang bertauliah 👌👌👌 Boleh pm no dibawah untuk info . Nak lock date ?  Boleh buat full payment dengan admin ☺ Ikut T&C 😊 😘Untuk order sila whatsapp 0126160239 #sayajualinjection #injectionputih #muamalaysia #dermanicinjection #whiteninginjectionmurah #dermanicinjection #dermanic #dermanictranscap #terawhite #sayajual #siladudukdanjanganlari #janganmengata #skincare #pavilion #tiktokmalaysia #injectionputih #tipscantik  #sayajual #sayajualwhiteninginjection #cindella1200mg #cindellamalaysia #sajatperempuan #janganmengata #bengkongsajat #sayajualcindella #cindellamurah #injectionputih #sayajualmurah #malaysia #dripperkl #dripperselangor #sungaipetani #raya2018 #cindellamurah #cindellaoriginal #cindella1200mg #terlajaklaris
💎READY STOCK💎. ... Sherry Sneakers  Material : PU Leather . . 🔆 SMALL CUTTING . . 🔆 Please choose ONE size BIGGER than usual . . 🔆 Please choose TWO size BIGGER if you have wider or chubby feet . . 🔆 Size : 35, 36, 37, 38, 39, 40 🔅 Size 34 : Foot Length 22.0cm choose 35 🔅 Size 35 : Foot Length 22.5cm choose 36 🔅 Size 36 : Foot Length 23.0cm choose 37 🔅 Size 37 : Foot Length 23.5cm choose 38 🔅 Size 38 : Foot Length 24.0cm choose 39 🔅 Size 39 : Foot Length 24.5cm choose 40 . . 🔆 Colour : Pink, Black, Grey, White . . 🔆 Heel Height : 3cm  CLICK HERE TO VIEW ALL SHOES COLLECTION #liss_shopesneaker  TO ORDER WHATSAPP #01111522087 😘😘 #saya #sayajual #sayajualmurah #kasutcantik #kasutmurah #kasutsukan #liss_shopesneaker #shoes #sneakers #women #womenshoes #womenfashion #sandal  #wedges #wedgesmurah
Nano Teeth  Bila kulit kita dah cantik mulus, putih gebu baru la kita rasa confident berhadapan dengan orang walupun muka kita tak mekap..natural beauty gitu..☺️😍🙂 Jangan risau kami dibawah kelulusan yang bertauliah 👌👌👌 Boleh pm no dibawah untuk info . Nak lock date ?  Boleh buat full payment dengan admin ☺ Ikut T&C 😊 😘Untuk order sila whatsapp 0126160239 #sayajualinjection #injectionputih #muamalaysia #dermanicinjection #whiteninginjectionmurah #dermanicinjection #dermanic #dermanictranscap #terawhite #sayajual #siladudukdanjanganlari #janganmengata #skincare #pavilion #tiktokmalaysia #injectionputih #tipscantik  #sayajual #sayajualwhiteninginjection #cindella1200mg #cindellamalaysia #sajatperempuan #janganmengata #bengkongsajat #sayajualcindella #cindellamurah #injectionputih #sayajualmurah #malaysia #dripperkl #dripperselangor #sungaipetani #raya2018 #cindellamurah #cindellaoriginal #cindella1200mg #terlajaklaris
Nak bagitau ni.. 1 set ni harganya RM120 tak termasuk postage.. . . Nak harga less%%?? Aishhh.. Meh direct Whatsapp akak. 017-3406977 . . SET penjagaan wajah 5 dalam 1. . . . 😊 2 serum iaitu Glowing Serum (day) & Lifthing Serum (night) . . 😊1 Choco Cream (daycream) . . 😊1 Balen Cream (nightcream) . . . 😊1 B-Tox Soap(wangi giler tau) . .  Keistimewaan D'nars HQ Gold...lain dari yang biasa.. !! . . . 😊 Kulit tak merah atau pedih 😊 Tak menggelupas 😊 Sesuai untuk semua jenis kulit 😊 Sesuai untuk lelaki & wanita 😊 Remaja 15 tahun keatas boleh cuba.. . .  Nak kulit glowing, natural, lembab.. . .  Utk fast respond : 017-3406977 . . . #hebatdnars  #dnarshq #dnars #agensahdnars #dnarsgold  #dnarsskincareoriginal #dnarsoriginal #dnarsskincaremurah #dnarssensitif  #dnarsmurah #dnarsskincareofficial #bazaaronline #bazaronline #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaar #bazaarmalaysia #visitmyig #visitmyigmy #instashopmalaysia #instaniaga #sayajualmurah #sayajual #skincare #sayapakaisayajual
. Tempahan baju serendah RM10.00‼️ . Untuk tempahan :  Call / SMS / Whatsapp : +6011 1001 6753  Email us : shahir.tres@gmail.com Respond from 9.00am till 11.00pm COD : Shah Alam POST : Worldwide . Click Link for Direct Whatsapp http://www.wasap.my/+601110016753 . Follow our Instagram : instagram.com/printingtshirtmurah0gst . We are specialist for : Silkscreen Printing CMYK Printing Heatpress Embroidery Custom corporate shirt  Uniform  Custom tshirt printing .  #tshirt #baju #bajumurah #cetakbajukelas #usm #love #cantik #bajukelas #sapotlokal #um #tshirtprintingmurah #like4like #cetakbaju #uitm #upm #ukm #utm #uthm #politeknik #cetakbajumurah #printingbaju #photooftheday #tshirtmurah #tshirtprinting #printingtshirtmurah #sayajual #sayajualmurah #msu #tempatanfest #lokalahmy
ThreadLift  Bila kulit kita dah cantik mulus, putih gebu baru la kita rasa confident berhadapan dengan orang walupun muka kita tak mekap..natural beauty gitu..☺️😍🙂 Jangan risau kami dibawah kelulusan yang bertauliah 👌👌👌 Boleh pm no dibawah untuk info . Nak lock date ?  Boleh buat full payment dengan admin ☺ Ikut T&C 😊 😘Untuk order sila whatsapp 0126160239 #sayajualinjection #injectionputih #muamalaysia #dermanicinjection #whiteninginjectionmurah #dermanicinjection #dermanic #dermanictranscap #terawhite #sayajual #siladudukdanjanganlari #janganmengata #skincare #pavilion #tiktokmalaysia #injectionputih #tipscantik  #sayajual #sayajualwhiteninginjection #cindella1200mg #cindellamalaysia #sajatperempuan #janganmengata #bengkongsajat #sayajualcindella #cindellamurah #injectionputih #sayajualmurah #malaysia #dripperkl #dripperselangor #sungaipetani #raya2018 #cindellamurah #cindellaoriginal #cindella1200mg #terlajaklaris
Led Whitening  Bila kulit kita dah cantik mulus, putih gebu baru la kita rasa confident berhadapan dengan orang walupun muka kita tak mekap..natural beauty gitu..☺️😍🙂 Jangan risau kami dibawah kelulusan yang bertauliah 👌👌👌 Boleh pm no dibawah untuk info . Nak lock date ?  Boleh buat full payment dengan admin ☺ Ikut T&C 😊 😘Untuk order sila whatsapp 0126160239 #sayajualinjection #injectionputih #muamalaysia #dermanicinjection #whiteninginjectionmurah #dermanicinjection #dermanic #dermanictranscap #terawhite #sayajual #siladudukdanjanganlari #janganmengata #skincare #pavilion #tiktokmalaysia #injectionputih #tipscantik  #sayajual #sayajualwhiteninginjection #cindella1200mg #cindellamalaysia #sajatperempuan #janganmengata #bengkongsajat #sayajualcindella #cindellamurah #injectionputih #sayajualmurah #malaysia #dripperkl #dripperselangor #sungaipetani #raya2018 #cindellamurah #cindellaoriginal #cindella1200mg #terlajaklaris
#pknsked Gol penyamaan Fayadh di minit ke 70 hasil larian solo disudahkan dengan rembatan cantik. 2-2  #hijaukuning#pulunkedahpulun#balunkedahbalun  #kedahseratarata#thisisdarulaman#thisisaloqstaq #biarjasajadikenangan#kedahpantangkalah  #langmerah#redhawk#kedahamanmakmur #kedahfa#ultraskedah#playwithheart#sayajual #sayajualonline#sayajualmurah#teamrayakedah #igreview#paidreview#bazaarpaknil#bazarpaknil #terlajakgol#kedah#aloqstaq#kahaqketegaq #discoverkedah#kedahan#kiniviral
Blush on  Bila kulit kita dah cantik mulus, putih gebu baru la kita rasa confident berhadapan dengan orang walupun muka kita tak mekap..natural beauty gitu..☺️😍🙂 Jangan risau kami dibawah kelulusan yang bertauliah 👌👌👌 Boleh pm no dibawah untuk info . Nak lock date ?  Boleh buat full payment dengan admin ☺ Ikut T&C 😊 😘Untuk order sila whatsapp 0126160239 #sayajualinjection #injectionputih #muamalaysia #dermanicinjection #whiteninginjectionmurah #dermanicinjection #dermanic #dermanictranscap #terawhite #sayajual #siladudukdanjanganlari #janganmengata #skincare #pavilion #tiktokmalaysia #injectionputih #tipscantik  #sayajual #sayajualwhiteninginjection #cindella1200mg #cindellamalaysia #sajatperempuan #janganmengata #bengkongsajat #sayajualcindella #cindellamurah #injectionputih #sayajualmurah #malaysia #dripperkl #dripperselangor #sungaipetani #raya2018 #cindellamurah #cindellaoriginal #cindella1200mg #terlajaklaris
PRP  Bila kulit kita dah cantik mulus, putih gebu baru la kita rasa confident berhadapan dengan orang walupun muka kita tak mekap..natural beauty gitu..☺️😍🙂 Jangan risau kami dibawah kelulusan yang bertauliah 👌👌👌 Boleh pm no dibawah untuk info . Nak lock date ?  Boleh buat full payment dengan admin ☺ Ikut T&C 😊 😘Untuk order sila whatsapp 0126160239 #sayajualinjection #injectionputih #muamalaysia #dermanicinjection #whiteninginjectionmurah #dermanicinjection #dermanic #dermanictranscap #terawhite #sayajual #siladudukdanjanganlari #janganmengata #skincare #pavilion #tiktokmalaysia #injectionputih #tipscantik  #sayajual #sayajualwhiteninginjection #cindella1200mg #cindellamalaysia #sajatperempuan #janganmengata #bengkongsajat #sayajualcindella #cindellamurah #injectionputih #sayajualmurah #malaysia #dripperkl #dripperselangor #sungaipetani #raya2018 #cindellamurah #cindellaoriginal #cindella1200mg #terlajaklaris
Baby booster  Bila kulit kita dah cantik mulus, putih gebu baru la kita rasa confident berhadapan dengan orang walupun muka kita tak mekap..natural beauty gitu..☺️😍🙂 Jangan risau kami dibawah kelulusan yang bertauliah 👌👌👌 Boleh pm no dibawah untuk info . Nak lock date ?  Boleh buat full payment dengan admin ☺ Ikut T&C 😊 😘Untuk order sila whatsapp 0126160239 #sayajualinjection #injectionputih #muamalaysia #dermanicinjection #whiteninginjectionmurah #dermanicinjection #dermanic #dermanictranscap #terawhite #sayajual #siladudukdanjanganlari #janganmengata #skincare #pavilion #tiktokmalaysia #injectionputih #tipscantik  #sayajual #sayajualwhiteninginjection #cindella1200mg #cindellamalaysia #sajatperempuan #janganmengata #bengkongsajat #sayajualcindella #cindellamurah #injectionputih #sayajualmurah #malaysia #dripperkl #dripperselangor #sungaipetani #raya2018 #cindellamurah #cindellaoriginal #cindella1200mg #terlajaklaris
PRE ORDER 😁 "SABRINA 😍" Cocok untuk  kapanpun (hangout bareng temen, kuliah, dll)  Material :  Size:  Size Chart:  KODE ORDER : DYDY-204 PRICE : 105.000/pcs KUALITAS TOP ABIS  GROSIRAN BISA DONG PASTINYA ✅ Stock masih banyak banget ni sistt 💞 So, Jangan ragu untuk tanya" ya 😊  #importchina #blouse #blousemurah #jaketjeans #jaketmurah #jaketjeanscewek #jaketdistro #bajuimportmurah #bajuimport #gamismurah #blousewanita #blousebatik #importbangkok #tumblrteereadystock #jeansmurah #koreanstyle #tumblrtee #tumblr #tumblrteemurah #kaospolosmurah #kaoskakimurah #kaosdistro #kaosmurah #gaunpesta #kaoscowok #tumblrteereadystock #sayajualbaju #sayajualmurah #gamiskekinian #jualtumblrlamp6
Attention Raya Markdown Price❗️ Clarice :- Price :RM179 ( Normal Price RM239 ) Excluding Postage  SM : RM10 / SS: RM13 (RM5 for additional items)  Size :- Blue - S M L XL Yellow - S M L XL Black - S M L XL Postage: 3rd July onwards  #myravallynlebaran2019 #myravallynagent #kurungmodern #kurungraya #kurungpahang #beads #bajunikahsimple #bajutunangcantik #pengantinmalaysia #bajuraya2019 #sayajualmurah #sayajual #bajukurungmoden #fiziwoo #bajukurungcotton #neolofarhijab
Attention Raya Markdown Price❗️ RESTOCK Latifa Kebaya :- Price :RM179 ( Normal Price RM239 ) Excluding Postage  SM : RM10 / SS: RM13 (RM5 for additional items)  Size :- Blue - S M L XL Yellow - S M L XL Black - S M L XL Postage: 10th July onwards  #myravallynlebaran2019 #myravallynagent #kurungmodern #kurungraya #kurungpahang #beads #bajunikahsimple #bajutunangcantik #pengantinmalaysia #bajuraya2019 #sayajualmurah #sayajual #bajukurungmoden #fiziwoo #bajukurungcotton #neolofarhijab
Attention Raya Markdown Price❗️ Luna Kurung :- Price :RM139 ( Normal Price RM159 ) Excluding Postage  SM : RM10 / SS: RM13 (RM5 for additional items)  Size :- Pink - S M L XL Yellow - S M XL Black - S M L XL Postage: 17th June onwards  #myravallynlebaran2019 #myravallynagent #kurungmodern #kurungraya #kurungpahang #beads #bajunikahsimple #bajutunangcantik #pengantinmalaysia #bajuraya2019 #sayajualmurah #sayajual #bajukurungmoden #fiziwoo #bajukurungcotton #neolofarhijab
Attention Raya Markdown Price❗️ Juliet Kebaya :- Price :RM169 ( Normal Price RM189 ) Excluding Postage  SM : RM10 / SS: RM13 (RM5 for additional items)  Size :- White - S M L XL Peach - M L XL Blue Grey - L XL Postage: 17th June onwards  #myravallynlebaran2019 #myravallynagent #kurungmodern #kurungraya #kurungpahang #beads #bajunikahsimple #bajutunangcantik #pengantinmalaysia #bajuraya2019 #sayajualmurah #sayajual #bajukurungmoden #fiziwoo #bajukurungcotton #neolofarhijab
Attention Raya Markdown Price❗️ Elisha Kurung :- Price :RM159 ( Normal Price RM179 ) Excluding Postage  SM : RM10 / SS: RM13 (RM5 for additional items)  Size :- Maroon - S M L XL Navy Blue - S M L XL Yellow - S M L XL Postage: 17th June onwards  #myravallynlebaran2019 #myravallynagent #kurungmodern #kurungraya #kurungpahang #beads #bajunikahsimple #bajutunangcantik #pengantinmalaysia #bajuraya2019 #sayajualmurah #sayajual #bajukurungmoden #fiziwoo #bajukurungcotton #neolofarhijab
Attention Raya Markdown Price❗️ Deandra :- Price :RM169 ( Normal Price RM189 ) Excluding Postage  SM : RM10 / SS: RM13 (RM5 for additional items)  Size :- Maroon - S L Navy Blue - S M L XL Pink - S M L XL Postage: 17th June onwards  #myravallynlebaran2019 #myravallynagent #kurungmodern #kurungraya #kurungpahang #beads #bajunikahsimple #bajutunangcantik #pengantinmalaysia #bajuraya2019 #sayajualmurah #sayajual #bajukurungmoden #fiziwoo #bajukurungcotton #neolofarhijab

Loading