Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#repairlaptop

Posts tagged as #repairlaptop on Instagram

12.565 Posts

. Iphone 6  Tukar LCD (White)  Terima Kasih Support #musidevices . Ada problem Whatsapp sini : http://musidevicessolutionhq.wasap.my/ . #musidevices  #repairfacetofaceiphone  #repairlaptop  #repairpc  #repairhandphone  #custompc  #repairmotherboard  #bandarbarunilai #seremban #bandarbarusalaktinggi #dengkil #sepang #putrajaya #cyberjaya #bandarbarubangi
. Nak cari iPhone, sis2 & abg2 boleh roger #musidevicesshop . Ada problem Whatsapp sini : http://musidevicessolutionhq.wasap.my/ . #musidevices  #repairfacetofaceiphone  #repairlaptop  #repairpc  #repairhandphone  #custompc  #repairmotherboard
. Samsung Tab 3 Neo Masalah : System  Terima Kasih Support #musidevices . Ada problem whatsapp sini : http://musidevicessolutionhq.wasap.my/ . #musidevices  #repairfacetofaceiphone  #repairlaptop #repairpc #repairhandphone #custompc #repairmotherboard
. Handphone : Samsung Galaxy S6 Masalah : Tukar Bateri . Ada problem whatsapp sini : http://musidevicessolutionhq.wasap.my/ . #musidevices  #repairfacetofaceiphone #repairlaptop #repairpc #repairhandphone #custompc #repairmotherboard
. Terima Kasih sebab support #musidevices  iPhone 6 problem mainboard. . Ada problem whatsapp sini : http://musidevicessolutionhq.wasap.my/ . #musidevices #repairfacetofaceiphone #repairlaptop #repairpc #repairhandphone #custompc #repairmotherboard
onefix tech  membaik pulih dan  menjual komputer  dan laptop terpakai  #komputermurah  #laptopmurah #repaircomputer #repairlaptop #komputershahalam #laptopshahalam
Salam maulidur Rasul kepada seluruh umat islam... 😊😊 Jom lah kita perbanyakkan selawat dan ingatan kepada Rasul mulia kita Nabi Muhammad SAW 😉😉. . . . . #studenttostudent #repairlaptop #wifixcomputer #unitenbangi #servicelaptopmurah #repairlaptopbangi
MACBOOK PRO LATE 2013 ->>> Servis + Upgrade RAM . ♥️Tuan laptop mahukan performance yg maksima pd laptop utk menjalankan tugas harian. . 👉🎊PROMOSI TUKAQ SSD RM240!!! Promosi sehingga 1.12.18 =============== L A P T O P mereka dah sihat, anda bila lagi? 😉 👉Masih mencari-cari kedai repair laptop yang boleh repair dan servis "Face to Face" di Perlis, cepat, pantas, murah dan pastinya TRUSTED?  NAK CEK KEROSAKAN PERCUMA‼️ Kerosakan jangka masa pendek/singkat utk siap: ⭐️Tukar LCD ⭐️Tukar Bateri ⭐️Tukar Keyboard ⭐️Tukar SSD/HDD ⭐️Tukar Charging Port ⭐️Tukar USB ⭐️Tukar Bateri ⭐️Tukar Charger . Kami Pakar dalam Membaiki #laptop dan #pc ,Tak kira model apa anda pakai, boleh mai teruih ke kedai kami: . Landmark: 1) Dalam Bangunan Kompleks Kayangan Square 2) Naik tangga cari Pej MARA Daerah Kangar . Call ☎️ 0125700973 Call ☎️0125700973 . WhatsApp 📲 www.wasap.my/60125700973 WhatsApp 📲 www.wasap.my/60125700973 WhatsApp 📲 www.wasap.my/60125700973 . I DID SOLUTION🚩 LOT 43, TINGKAT 1 (ATAS)  KOMPLEKS KAYANGAN SQUARE (THE STORE) 01000 KANGAR , PERLIS . #kangar #unimap #wangulu #repairlaptop #repairlaptopmurah #repairlaptopperlis #arau #ididsolution #unimapian #kvkangar #bumita #kki #pfi2 #unimapian #bumita #kuip #uitmarau
. SALAM MAULIDUR RASUL 1440H/2018 . Kami masih beroperasi pada hari ini . MULQEEN TECHNOLOGY "PUSAT REPAIR PHONE COMPUTER LAPTOP SIAP SEGERA" . 🛎 Repair Sepantas 15 Minit (Minor problem) 💻📱Check Masalah - *FREE JAH* 🛠 Repair Face 2 Face 💯 Sparepart berkualiti ❤ Dapat Freegift 👨‍🏫 Free consultation  MULQEEN TECHNOLOGY - "Your trusted mobile store" [Pakar Servis dan Repair segala jenis Handphone] 👉100% dimiliki anok Klate kito . Berminat? Call/whatsapp atau boleh DM kami . 0148173555 . Waktu beroperasi : 10 pagi - 10 malam buko setiap hari xdop cuti . Lokasi keda :  Sebelah 7Eleven Jalan Telipot, Kota Bharu Berhadapan KB 4X4 dekat dengan Masjid Telipot . Tok jupo cari keda? call Abe King 014 516 3537 . #repairphone #repairlaptop #phonemurah #maulidurrasul2018 #mulqeentechnology
"Proceed with Caution" - beberapa ada yg mencoba berusaha melakukan perawatan atau memperbaiki kerusakan laptop sendiri. Ada yg berakhir dg munculnya masalah baru, karena hal2 kecil namun vital. Misalnya laptop ini: sekrup heatsink yg kurang kencang (sepele, tapi bisa berakibat processor kepanasan dan rusak), plastik pengunci kabel tombol power lepas (sepele, tapi laptop jadi tdk bisa menyala, matot). Jadi, boleh saja memproses sendiri, namun hati2.  Untung cepat dibawa ke sini, sekarang sudah beres..😘😘😊😊.. #servislaptopjogja #servicelaptopjogja #laptoprepair #repairlaptop #asuslaptop #laptopasus #matot - #regrann
"Proceed with Caution" - beberapa ada yg mencoba berusaha melakukan perawatan atau memperbaiki kerusakan laptop sendiri. Ada yg berakhir dg munculnya masalah baru, karena hal2 kecil namun vital. Misalnya laptop ini: sekrup heatsink yg kurang kencang (sepele, tapi bisa berakibat processor kepanasan dan rusak), plastik pengunci kabel tombol power lepas (sepele, tapi laptop jadi tdk bisa menyala, matot). Jadi, boleh saja memproses sendiri, namun hati2.  Untung cepat dibawa ke sini, sekarang sudah beres..😘😘😊😊.. #servislaptopjogja #servicelaptopjogja #laptoprepair #repairlaptop #asuslaptop #laptopasus #matot - #regrann
LAPTOP HIDUP TAPI SCREEN GELAP! ADOI . MODEL:  COMPAQ CQ41 . PROBLEM: ❌ Laptop boleh ON tapi ‘no display’. Test di external monitor pun sama, skrin gelap gelita. Selepas kami cek, LED pada key ‘capslock’ & ‘numlock’ blinking 1 kali menandakan ada masalah pada processor laptop. . SERVICE DONE: 🛠 Motherboard repair – Servis CPU. 🛠 Internal Cleaning – buang habuk/debu yang terperangkap dan menukar ‘thermal paste’. . Alhamdulillah masalah berjaya diselesaikan. . Anda ada masalah laptop? . Whatsapp/Call: +60134195842 . Atau boleh terus tekan link di bio. . -------------------------------------------------------------------------- 🔥🔥🔥 SPECIAL OFFER PROMO 🔥🔥🔥 . Laptop anda lembab? Nak boot pun slow?  Upgrade ke SSD sekarang! . SSD (Solid-State Drive): 120 GB = R̶M̶2̶4̶9̶.̶0̶0̶  RM199.00 sahaja (Jimat RM50)  240 GB = R̶M̶3̶4̶9̶.̶0̶0̶  RM299.00 sahaja (Jimat RM50)  480 GB = R̶M̶4̶4̶9̶.̶0̶0̶  RM399.00 sahaja (Jimat RM50) . Murah sgt2 ni boh! Cepat2 sebelum promosi tamat. --------------------------------------------------------------------------- . [PICKUP & DELIVERY]  Kepada warga Petaling Jaya, Damansara, Sg. Buloh, Kepong, Gombak, dan sekitar yang berdekatan yang ada kekangan masa untuk hantar laptop.  Biar kami pickup laptop anda dan deliver setelah siap diservis. . Jom LIKE & FOLLOW page kami untuk info2 mengenai Tips Penjagaan Laptop.  SHARE dan sebarkan. Mungkin ada kenalan kita yang memerlukan.  #hafizcomputer #hc #laptoprosak #laptopmurah #repairlaptop #repairlaptopmurah #repairlaptopselangor #servislaptop #servislaptopmurah #laptop #ssd #damansara #petalingjaya #repairlaptopum #um #umisone #repairlaptopuiam #uiam #cfsiium
. Nak marah anak sendiri. Maknya suruh adik cuci tangan tengok sekali dengan Handphone habis, dah macam cuci baju. Redho jela kak ye. Bagus bila ada anak kreatif ni sebenarnya. Nasib maknya dengar nasihat orang2 tua. Secara manualnya lepas HP total tenggelam simpan dalam beras min 3 hari. Dan bila sesawang kami akan clean . Handphone Android Samsung J2 Prime Kes - Water Damage . Ada problem whatsapp sini : http://musidevicessolutionhq.wasap.my/ . #musidevices #repairfacetofaceiphone #repairlaptop #repairpc #repairhandphone #custompc #repairmotherboard
. Kami boleh hantar terus ke tempat Anda, Terma & Syarat.  Terima Kasih beri sokongan pada kami. . Ada problem whatsapp sini : http://musidevicessolutionhq.wasap.my/ . #musidevices #repairfacetofaceiphone #repairlaptop #repairpc #repairhandphone #custompc #repairmotherboard
. Problem Box Power (PSU) kami tukar dengan Power Ranger. Lagi kualiti bukan kuantiti ye. Kami bagi spek gaming punya. Bagi tenang ini PC. . Ada problem whatsapp sini : http://musidevicessolutionhq.wasap.my/ . #musidevices #repairfacetofaceiphone #repairlaptop #repairpc #repairhandphone #custompc #repairmotherboard
. 3 Laptop sekali masuk. Semua problem board. . Kami cuba hidupkan dahulu laptop2 ni. . TQ Support kami Musidevices . #musidevices #repairfacetofaceiphone #repairhandphone #repairlaptop #repairpc #custompc #repairmotherboard
Regran from @servislaptopjogja - Siapa bilang case & engsel rusak hrs ganti?? 📲085729877400 - tak perlu ganti, lebih hemat biaya.. #servisengsel #serviceengsel #servislaptopjogja #servicelaptopjogja #laptoprepair #repairlaptop #repairlaptopjogja #laptopjogja #jogjalaptoprepair #jogjalaptop #hingerepair #hinge - #regrann

Loading