Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#repairiphoneselangor

Posts tagged as #repairiphoneselangor on Instagram

1.188 Posts

Iphone korang problem?🙇Tak tau nak pergi mana?😵Malas nak hadap jem/traffic light/malas nak drive ke kedai?😩 pm ni 👉  http://F2Frepairs.wasap.my  IG BISNES : @TRUSTED.BOSKU  BATTERY  LCD (Ori/warranty 3 month) (AA/warranty 3 month) Ip4/4s-Rm50  Rm100 Ip5/5c/5s/5se-Rm80  Rm140 Ip6-Rm90  Rm170 Ip6plus-Rm100  Rm180 Ip6s-Rm110  Rm190 Ip6s plus-Rm120  Rm200 •lain-lain problem boleh pm sy 🔊🔊 OUTDOOR ONCALL WALK IN SERVICE REPAIR  MURAH FACE TO FACE  SIAP 15 MINIT SAMPAI DEPAN RUMAH ANDA 🛠📱 📍SELANGOR📍KL  #repairiphone #iphonerepair #repairiphonemurah #repairiphonefacetoface  #luboqepal #repairiphoneoncall #repairiphonewalkin #servicerepairiphone #repairiphoneoutdoor #repairlcd #repairbattery #repairchargingport #repairiphoneselangor #repairiphonebangi #repairiphonekajang #repairiphonegombak #repairiphoneselayang #repairiphonebatucave #repairiphonekepong #repairiphonesungaibuloh #repairiphonedamansaradamai #repairiphonekotadamansara #repairiphonesubang #repairiphoneshahalam #repairiphonerawang #baikiiphone #repairiphonebukitberuntung #repairiphoneputrajaya #repairiphonepuchong #repairiphonekl
Thank percayakan service dari kami @fzrepairphone 😊 Terus senyum Coustomer ni bila phone nya dah ok 😊 . . 📌Coustomer ni iphone 6s nya masuk air (Water damaged) dah 2 minggu tak boleh on phone.Semalam terus call kami katanya urgent nak pakai phone.Terus hantar pada kami untuk kami repair masalah phone coustomer ni.Yang specialnya siap repair 3 jam untuk masalah waterdamaged phone Coustomer ni.”mana nak dpt siap repair 3 jam guys”😀 untuk masalah waterdamage ni ! Kebiasaan 2-3 hari siap repair masalah macam ni. ia melibatkan motherboard tu 😀 Masalah besar.. Di sebbkan Coustomer urgent,kami pun urgent settlekan masalah phone Coustomer ni. . . Korang ada masalah phone waterdamaged? . .. Wasap/Call kami : untuk pertanyaan & service repair 📱+60172308656 / 📞 ‭+60192641032‬ . 📱Facebook page : @fzrepairphone  #fzrepairphone#repairiphone#iphonerosak#baikiphonemurah#repairiphoneputrajaya#repairiphoneserdang#repairiphonekajang#repairiphonecheras#repairiphonebangi#repairiphonekl#repairiphonemurah#selangor#repairiphoneselangor#kajang#bangi#kptmbangi#gmibangi#unitenbangi#ukmbangi#iuklbangi#upm#serdang#puchong#cheras#semenyih#nilai#bandarseriputra#cyberjaya#petalingjaya#viral
Peringatan ! . . 📌Over Charger boleh mengakibatkan bateri korang jadi kembung dan panas.ia nya boleh meletup jika dilakukan berterusan. Dan mengakibat peranti kesayangan korang rosak. . . Beringat ingat guys.Sayangi lah phone anda 😊 . . Phone anda ada masalah ? . . Wasap/Call kami : 📱+60172308656 📞‭+60192641032‬ . 📱Facebook page : @fzrepairphone  #fzrepairphone#repairiphone#iphonerosak#baikiphonemurah#repairiphoneputrajaya#repairiphoneserdang#repairiphonekajang#repairiphonecheras#repairiphonebangi#repairiphonekl#repairiphonemurah#selangor#repairiphoneselangor#kajang#bangi#kptmbangi#gmibangi#unitenbangi#ukmbangi#iuklbangi#upm#serdang#puchong#cheras#semenyih#nilai#bandarseriputra#cyberjaya#petalingjaya#viral
Hai selamat tghri semua! 😆 . Ada ke yg teringin nak convert body korg jd colour mcmni? . Apa2 mode iphone kita boleh buat, in shaa Allah. Korg try tanya je dulu okay. . Siapa yg nak walk in pun boleh, nak roger dulu pun boleh. . Walk in: Waze ke Ohcasetera Kg Baru (Sini ada mcm2 casing iphone cantik2 wehh!!! Tgk sini @ohcasetera ) . Nak COD? Nak tanya apa2? . Click sahaja link di bio okay. . 🛵🛵🛵 Jom gerak dluu. . #repairiphone #repairiphonemurah #repairiphonekl #repairiphonefacetoface #repairiphoneputrajaya #repairiphonecheras #tukarbateriiphonecheras #bateriiphonecheras #bateriiphone #repairiphoneserdang #repairiphoneselangor #hashgadgetrepair #hashfix #hashgadget #iphonehashtech #servisrepairiphonekl #iphonemurah #sayajual #assalamualaikum #repairiphonekgbaru #repairiiphonekampungbaru #repairiphonekampongbaru #bateriiphonekl #bateriiphonekualalumpur #bateriiphonekampongbaru
Iphone korang problem?🙇Tak tau nak pergi mana?😵Malas nak hadap jem/traffic light/malas nak drive ke kedai?😩 pm ni 👉  http://F2Frepairs.wasap.my  IG BISNES : @TRUSTED.BOSKU  BATTERY  LCD (Ori/warranty 3 month) (AA/warranty 3 month) Ip4/4s-Rm50  Rm100 Ip5/5c/5s/5se-Rm80  Rm140 Ip6-Rm90  Rm170 Ip6plus-Rm100  Rm180 Ip6s-Rm110  Rm190 Ip6s plus-Rm120  Rm200 •lain-lain problem boleh pm sy 🔊🔊 OUTDOOR ONCALL WALK IN SERVICE REPAIR  MURAH FACE TO FACE  SIAP 15 MINIT SAMPAI DEPAN RUMAH ANDA 🛠📱 📍SELANGOR📍KL  #repairiphone #iphonerepair #repairiphonemurah #repairiphonefacetoface  #luboqepal #repairiphoneoncall #repairiphonewalkin #servicerepairiphone #repairiphoneoutdoor #repairlcd #repairbattery #repairchargingport #repairiphoneselangor #repairiphonebangi #repairiphonekajang #repairiphonegombak #repairiphoneselayang #repairiphonebatucave #repairiphonekepong #repairiphonesungaibuloh #repairiphonedamansaradamai #repairiphonekotadamansara #repairiphonesubang #repairiphoneshahalam #repairiphonerawang #baikiiphone #repairiphonebukitberuntung #repairiphoneputrajaya #repairiphonepuchong #repairiphonekl
🛠DONE LCD REPAIR 💪🏻 . OTHER REPAIR SERVICE AVAILABLE🛠 . 📱SKRIN 🔋BATERI 📷CAMERA 🔌CHARGING POT 🎤MICROPHONE 🔊SPEAKER 🎧EARPIECE (SPEAKER CALL) 📱HOME BUTTON 📱POWER BUTTON 📱HOUSING/BODY 📡WIFI (LOW RANGE) . Haaaa,jangan risau kami @skgadgetmurah ada menawarkan repair service juga dengan harga yang sangat berpatutan mengikut bajet anda . Repair face to face,so anda boleh tengok sendiri handphone anda dibaiki 😉 . Technichian kami sangat berpengalaman dan anda akan dapat tips penjagaan phone lagi dari kami 😁 . Keutaman area KL dan Lembah Klang Anda share location kami datang 😃 . So cepat whatsapp ke 0145075737 untuk repair service ye ☺️ #lcdrepairmurah  #baikiiphonemurah #repairiphonemurah  #repairlcdiphonemurah #baikiiphoneshahalam  #repairiphonefacetoface  #repairiphonekl  #repairiphoneselangor
Replacement Lcd iphone 5s . . 📌Masalah Lcd terus jadi gelap,lepas masuk air maggi 😅phone masih boleh on.cuma display saja masalah.kami datang cek & tukarkan lcd baru.siap masa tu juga. . . Lcd Phone anda ada masalah ? . . Wasap/call : untuk pertanyaan & service repair 📱+60172308656 / 📞 ‭+60192641032‬ . 📱Facebook page : @fzrepairphone  #fzrepairphone#repairiphone#iphonerosak#baikiphonemurah#repairiphoneputrajaya#repairiphoneserdang#repairiphonekajang#repairiphonecheras#repairiphonebangi#repairiphonekl#repairiphonemurah#selangor#repairiphoneselangor#kajang#bangi#kptmbangi#gmibangi#unitenbangi#ukmbangi#iuklbangi#upm#serdang#puchong#cheras#semenyih#nilai#bandarseriputra#cyberjaya#petalingjaya#viral
Tikus buat sarang dekat dalam phone 😂😂😂 ... Anda ada masalah sama? Jangan sengan silu kami sedia membantu. ======================= . . ➡️Lcd prob❌ ➡️battery🔋 ➡️On/off button ✖️ ➡️Camera📷 ➡️Speaker 🔕 ➡️Dan macam-macam🔬 ======================= 📲Whatsapp :- 013-6906423(technician) http://www.wasap.my/60136906423 011-57702156(admin) http://www.wasap.my/601157702156 (boleh click link di bio) 📃Isnin-ahad 7- Hari seminggu 👥Area KL/Selangor . . Follow ig : @mario_gadjet Like page Fb : mariogadjet . . #mario_gadjet #mario_gadjetrepair #mario_gadjetrepairmurah #repairiphonemurah #repairiphonekl #repairiphoneselangor #repairipadkl
Thank sis percayakan service dari kami @fzrepairphone 😊 . . 📌Coustomer ni iphone 6 nya problem motherboard.(Shorting ic) Jalan cerita : masa phone nya charge, ada bunyi something terbakar dan terus mati dan tak boleh on.Coutomer ni terus bawak jumpe kami.Kami cek kan masalah phone nya dan service repair.. . . Nak kami repair iphone ON THE SPOT depan anda ? Contact kami & kita set hari/masa untuk berjumpa. . .. Wasap/Call kami : untuk pertanyaan & service repair 📱+60172308656 / 📞 ‭+60192641032‬ . 📱Facebook page : @fzrepairphone  #fzrepairphone#repairiphone#iphonerosak#baikiphonemurah#repairiphoneputrajaya#repairiphoneserdang#repairiphonekajang#repairiphonecheras#repairiphonebangi#repairiphonekl#repairiphonemurah#selangor#repairiphoneselangor#kajang#bangi#kptmbangi#gmibangi#unitenbangi#ukmbangi#iuklbangi#upm#serdang#puchong#cheras#semenyih#nilai#bandarseriputra#cyberjaya#petalingjaya#viral
Mana yang suka pakai tu.Cuba elakkan ye.. . . 📌Ada yang kata bateri akan penuh cepat, kalau kita guna adapter iPad. Betul, tapi input dia terlampau tinggi untuk iPhone. Sangat berisiko jika korang tetap gunakannya. Original adapter iPhone hanya 5volt. Power input 1Amp. . . Beringat ingat guys,Sayangilah phone anda 😊 . . iPhone anda ada masalah ? . . Wasap/Call kami : untuk pertanyaan & service repair. 📱+60172308656 / 📞 +60192641032‬ . 📱Facebook page : @fzrepairphone  #fzrepairphone#repairiphone#iphonerosak#baikiphonemurah#repairiphoneputrajaya#repairiphoneserdang#repairiphonekajang#repairiphonecheras#repairiphonebangi#repairiphonekl#repairiphonemurah#selangor#repairiphoneselangor#kajang#bangi#kptmbangi#gmibangi#unitenbangi#ukmbangi#iuklbangi#upm#serdang#puchong#cheras#semenyih#nilai#bandarseriputra#cyberjaya#petalingjaya#viral

Loading