Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#repairiphonefacetoface

Posts tagged as #repairiphonefacetoface on Instagram

10.892 Posts

"Dik sini boleh repair phone masuk air tak?, phone akak semalam masuk kolam tapi kejap je lepas tu tak boleh on dah😭, boleh buat tak 😥" . Kesian phone akak ni masuk air takpe kami cuba sedaya upaya untuk hidupkan phone akak ni. . Kalau korang pun ada masalah phone masuk air mari hantar pada kami ya.😎 . Dapatkan Pemeriksaan Percuma Segera 📱 Specialist Apple Gadget 🚨 Professsional Servis dan Berpengalaman 💯 Original Part 👥 Face To Face Replacement ⌛ Fast and 💰Best Price.. . Walk-in outlet kami kat alamat bawah 👇 . IZMOBILE BUKIT MAHKOTA BANGI (Smartphone Repair & Accessories)  No. 28G Jalan Bukit Mahkota 2/1 Seksyen 2 Bandar Bukit Mahkota . 43000 Kajang. Selangor. Landmark : Area Kedai Mamak Asik Maju  Operation Hours : 10am-10pm 018-774 4740 (Admin) Whatsapp : http://izmobile.wasap.my @⁨Izmobile Bukit Mahkota⁩ Lokasi kedai kami: https://goo.gl/maps/XFAnqnq17tL2  #kedairepairiphonemurah #kedairepairiphone #kedairepairphone #repairlcdiphone #kedairepairiphonekajang #kedairepairphonebangi #kedairepairiphonebangi #repairbatteryiphone #repairscreeniphone #repairscreenipad #repairiphonefacetoface #repairiphone15minit  @Izmobile Bukit Mahkota Bangi - Smartphone Repair
Iphone korang problem..? 🙇 Semudah 1,2,3.. 1.Tekan link ws ni 👉 Wasap.my/601111467789 2.Sent location 📍 3.Problem settle ✔️ BATTERY  LCD (Ori/warranty 3 month) (AA/warranty 3 month) Ip4/4s-Rm50  Rm100 Ip5/5c/5s/5se-Rm80  Rm140 Ip6-Rm90  Rm160 Ip6plus-Rm100  Rm170 Ip6s-Rm110  Rm180 Ip6s plus-Rm120  Rm190 Ip7-Rm140  Rm200 Ip7plus-Rm150  Rm250 Ip8-Rm170  Rm250 Ip8plus-Rm190  Rm300 •lain-lain phone & problem boleh pm sy 🔊🔊 OUTDOOR ONCALL WALK IN SERVICE REPAIR  MURAH FACE TO FACE  SIAP 15 MINIT SAMPAI DEPAN RUMAH ANDA 🛠📱 📍KUALA TERENGGANU 📍MARANG 📍SETIU📍BESUT📍BACHOK 📍PASIR PUTEH📍JERTIH 📍GONG BADAK 📍KUALA BESUT  #repairiphone #iphonerepair #repairiphonemurah #repairiphonefacetoface #repairiphonekualaterengganu #repairiphonemarang #repairiphonegongbadak #repairiphonesetiu #repairiphonebesut #repairiphonejertih #repairiphonepasirputeh #repairiphonebachok #repairiphonekualabesut #luboqepal #repairiphoneoncall #repairiphonewalkin #servicerepairiphone #repairiphoneoutdoor #repairlcd #repairbattery #repairchargingport #repaircamera #repairspeaker #repairhomebutton
Alhamdulillah Done Change LCD Vivo Y53 🔥🔥🔥 .  Thank you bos support bisness saya!!!😄 .  Nak repair Iphone tapi tak tahu kt mana? Hantar je dekat saya, saya datang ke tempat anda. Harga istimewa untuk anda!! .  Dm/ws cepatttt!!! 0199307498  #repairiphone #repairiphonemalaysia #repairiphonemurahkl #repairiphonemurah #repairiphonefacetoface #repairiphonekeramat #repairiphonewangsamaju #repairiphonecheras #iphone #iphonemalaysia #repairlaptop #repairlaptopkl #repairlaptopmurah #repairlaptopmalaysia #pomeniphone #repairphone #repairphonemurah #repairphonemurahkl
Alhamdulillah Done Replace New Battery Xiomi Note 5a Prime 💥💥💥 .  Thank you bro support bisness saya!!!😄 .  Nak repair Iphone tapi tak tahu kt mana? Hantar je dekat saya, saya datang ke tempat anda. Harga istimewa untuk anda!! .  Dm/ws cepatttt!!! 0199307498  #repairiphone #repairiphonemalaysia #repairiphonemurahkl #repairiphonemurah #repairiphonefacetoface #repairiphonekeramat #repairiphonewangsamaju #repairiphonecheras #iphone #iphonemalaysia #repairlaptop #repairlaptopkl #repairlaptopmurah #repairlaptopmalaysia #pomeniphone #repairphone #repairphonemurah #repairphonemurahkl
Iphone korang problem..? 🙇 Semudah 1,2,3.. 1.Tekan link ws ni 👉 Wasap.my/601111467789 2.Sent location 📍 3.Problem settle ✔️ BATTERY  LCD (Ori/warranty 3 month) (AA/warranty 3 month) Ip4/4s-Rm50  Rm100 Ip5/5c/5s/5se-Rm80  Rm140 Ip6-Rm90  Rm160 Ip6plus-Rm100  Rm170 Ip6s-Rm110  Rm180 Ip6s plus-Rm120  Rm190 Ip7-Rm140  Rm200 Ip7plus-Rm150  Rm250 Ip8-Rm170  Rm250 Ip8plus-Rm190  Rm300 •lain-lain phone & problem boleh pm sy 🔊🔊 OUTDOOR ONCALL WALK IN SERVICE REPAIR  MURAH FACE TO FACE  SIAP 15 MINIT SAMPAI DEPAN RUMAH ANDA 🛠📱 📍KUALA TERENGGANU 📍MARANG 📍SETIU📍BESUT📍BACHOK 📍PASIR PUTEH📍JERTIH 📍GONG BADAK 📍KUALA BESUT  #repairiphone #iphonerepair #repairiphonemurah #repairiphonefacetoface #repairiphonekualaterengganu #repairiphonemarang #repairiphonegongbadak #repairiphonesetiu #repairiphonebesut #repairiphonejertih #repairiphonepasirputeh #repairiphonebachok #repairiphonekualabesut #luboqepal #repairiphoneoncall #repairiphonewalkin #servicerepairiphone #repairiphoneoutdoor #repairlcd #repairbattery #repairchargingport #repaircamera #repairspeaker #repairhomebutton
Alhamdulillah, Tq bro and sis support #sohorgadgetrepairtermurah . kami jual semua. So sesiapa yang berminat boleh walk in jer mudah. • Kalau korang nak , boleh Booking ,Cod atau Walk in terus ke kedai #sohorgadgetrepairtermurah. Atau boleh whatsApp admin 📱 0109888130 atau tekan link di bio..‼️ • ☎️0109888130 🌐 Twitter : liepali42 📱Facebook : sohorgadgetrepairtermurah 💻Instagram : sohorgadgetrepairtermurah @sohorgadgetrepairtermurah @feedbacksohorgadgetrepairtermurah • #repairiphonemurah #repairiphoneonthespot #repairiphone #repairiphoneterengganu #repairiphonedurianburung #repairiphonekualaterengganu #repairiphonefacetoface #repairiphoneduyong #repairiphonecabangtiga #repairiphonegongbadak #repairiphoneumt #repairiphonepadangmidin #repairiphonewakafdua #repairiphonemydinmall #repairiphoneqiant #repairiphonepantaibatuburuk #repairiphonettc #repairiphonemanir #repairiphonebatu6 #repairiphonetiptop #repairiphonelosong #repairiphonehiliran #sohorgadgetrepair #iphone5malaysia
Alhamdulillah, Tq bro support #sohorgadgetrepairtermurah . kami jual semua. So sesiapa yang berminat boleh walk in jer mudah. • Kalau korang nak , boleh Booking ,Cod atau Walk in terus ke kedai #sohorgadgetrepairtermurah. Atau boleh whatsApp admin 📱 0109888130 atau tekan link di bio..‼️ • ☎️0109888130 🌐 Twitter : liepali42 📱Facebook : sohorgadgetrepairtermurah 💻Instagram : sohorgadgetrepairtermurah @sohorgadgetrepairtermurah @feedbacksohorgadgetrepairtermurah • #repairiphonemurah #repairiphoneonthespot #repairiphone #repairiphoneterengganu #repairiphonedurianburung #repairiphonekualaterengganu #repairiphonefacetoface #repairiphoneduyong #repairiphonecabangtiga #repairiphonegongbadak #repairiphoneumt #repairiphonepadangmidin #repairiphonewakafdua #repairiphonemydinmall #repairiphoneqiant #repairiphonepantaibatuburuk #repairiphonettc #repairiphonemanir #repairiphonebatu6 #repairiphonetiptop #repairiphonelosong #repairiphonehiliran #sohorgadgetrepair #iphone5malaysia
Alhamdulillah, Tq bro support #sohorgadgetrepairtermurah . kami jual semua. So sesiapa yang berminat boleh walk in jer mudah. • Kalau korang nak , boleh Booking ,Cod atau Walk in terus ke kedai #sohorgadgetrepairtermurah. Atau boleh whatsApp admin 📱 0109888130 atau tekan link di bio..‼️ • ☎️0109888130 🌐 Twitter : liepali42 📱Facebook : sohorgadgetrepairtermurah 💻Instagram : sohorgadgetrepairtermurah @sohorgadgetrepairtermurah @feedbacksohorgadgetrepairtermurah • #repairiphonemurah #repairiphoneonthespot #repairiphone #repairiphoneterengganu #repairiphonedurianburung #repairiphonekualaterengganu #repairiphonefacetoface #repairiphoneduyong #repairiphonecabangtiga #repairiphonegongbadak #repairiphoneumt #repairiphonepadangmidin #repairiphonewakafdua #repairiphonemydinmall #repairiphoneqiant #repairiphonepantaibatuburuk #repairiphonettc #repairiphonemanir #repairiphonebatu6 #repairiphonetiptop #repairiphonelosong #repairiphonehiliran #sohorgadgetrepair #iphone5malaysia
Alhamdulillah, Tq dik support #sohorgadgetrepairtermurah . kami jual semua. So sesiapa yang berminat boleh walk in jer mudah. • Kalau korang nak , boleh Booking ,Cod atau Walk in terus ke kedai #sohorgadgetrepairtermurah. Atau boleh whatsApp admin 📱 0109888130 atau tekan link di bio..‼️ • ☎️0109888130 🌐 Twitter : liepali42 📱Facebook : sohorgadgetrepairtermurah 💻Instagram : sohorgadgetrepairtermurah @sohorgadgetrepairtermurah @feedbacksohorgadgetrepairtermurah • #repairiphonemurah #repairiphoneonthespot #repairiphone #repairiphoneterengganu #repairiphonedurianburung #repairiphonekualaterengganu #repairiphonefacetoface #repairiphoneduyong #repairiphonecabangtiga #repairiphonegongbadak #repairiphoneumt #repairiphonepadangmidin #repairiphonewakafdua #repairiphonemydinmall #repairiphoneqiant #repairiphonepantaibatuburuk #repairiphonettc #repairiphonemanir #repairiphonebatu6 #repairiphonetiptop #repairiphonelosong #repairiphonehiliran #sohorgadgetrepair #iphone5malaysia
Alhamdulillah, Tq dik support #sohorgadgetrepairtermurah . kami jual semua. So sesiapa yang berminat boleh walk in jer mudah. • Kalau korang nak , boleh Booking ,Cod atau Walk in terus ke kedai #sohorgadgetrepairtermurah. Atau boleh whatsApp admin 📱 0109888130 atau tekan link di bio..‼️ • ☎️0109888130 🌐 Twitter : liepali42 📱Facebook : sohorgadgetrepairtermurah 💻Instagram : sohorgadgetrepairtermurah @sohorgadgetrepairtermurah @feedbacksohorgadgetrepairtermurah • #repairiphonemurah #repairiphoneonthespot #repairiphone #repairiphoneterengganu #repairiphonedurianburung #repairiphonekualaterengganu #repairiphonefacetoface #repairiphoneduyong #repairiphonecabangtiga #repairiphonegongbadak #repairiphoneumt #repairiphonepadangmidin #repairiphonewakafdua #repairiphonemydinmall #repairiphoneqiant #repairiphonepantaibatuburuk #repairiphonettc #repairiphonemanir #repairiphonebatu6 #repairiphonetiptop #repairiphonelosong #repairiphonehiliran #sohorgadgetrepair #iphone5malaysia
Alhamdulillah, Tq sis support #sohorgadgetrepairtermurah . kami jual semua. So sesiapa yang berminat boleh walk in jer mudah. • Kalau korang nak , boleh Booking ,Cod atau Walk in terus ke kedai #sohorgadgetrepairtermurah. Atau boleh whatsApp admin 📱 0109888130 atau tekan link di bio..‼️ • ☎️0109888130 🌐 Twitter : liepali42 📱Facebook : sohorgadgetrepairtermurah 💻Instagram : sohorgadgetrepairtermurah @sohorgadgetrepairtermurah @feedbacksohorgadgetrepairtermurah • #repairiphonemurah #repairiphoneonthespot #repairiphone #repairiphoneterengganu #repairiphonedurianburung #repairiphonekualaterengganu #repairiphonefacetoface #repairiphoneduyong #repairiphonecabangtiga #repairiphonegongbadak #repairiphoneumt #repairiphonepadangmidin #repairiphonewakafdua #repairiphonemydinmall #repairiphoneqiant #repairiphonepantaibatuburuk #repairiphonettc #repairiphonemanir #repairiphonebatu6 #repairiphonetiptop #repairiphonelosong #repairiphonehiliran #sohorgadgetrepair #iphone5malaysia
Alhamdulillah, Tq dik support #sohorgadgetrepairtermurah . kami jual semua. So sesiapa yang berminat boleh walk in jer mudah. • Kalau korang nak , boleh Booking ,Cod atau Walk in terus ke kedai #sohorgadgetrepairtermurah. Atau boleh whatsApp admin 📱 0109888130 atau tekan link di bio..‼️ • ☎️0109888130 🌐 Twitter : liepali42 📱Facebook : sohorgadgetrepairtermurah 💻Instagram : sohorgadgetrepairtermurah @sohorgadgetrepairtermurah @feedbacksohorgadgetrepairtermurah • #repairiphonemurah #repairiphoneonthespot #repairiphone #repairiphoneterengganu #repairiphonedurianburung #repairiphonekualaterengganu #repairiphonefacetoface #repairiphoneduyong #repairiphonecabangtiga #repairiphonegongbadak #repairiphoneumt #repairiphonepadangmidin #repairiphonewakafdua #repairiphonemydinmall #repairiphoneqiant #repairiphonepantaibatuburuk #repairiphonettc #repairiphonemanir #repairiphonebatu6 #repairiphonetiptop #repairiphonelosong #repairiphonehiliran #sohorgadgetrepair #iphone5malaysia
Alhamdulillah, Tq dik support #sohorgadgetrepairtermurah . kami jual semua. So sesiapa yang berminat boleh walk in jer mudah. • Kalau korang nak , boleh Booking ,Cod atau Walk in terus ke kedai #sohorgadgetrepairtermurah. Atau boleh whatsApp admin 📱 0109888130 atau tekan link di bio..‼️ • ☎️0109888130 🌐 Twitter : liepali42 📱Facebook : sohorgadgetrepairtermurah 💻Instagram : sohorgadgetrepairtermurah @sohorgadgetrepairtermurah @feedbacksohorgadgetrepairtermurah • #repairiphonemurah #repairiphoneonthespot #repairiphone #repairiphoneterengganu #repairiphonedurianburung #repairiphonekualaterengganu #repairiphonefacetoface #repairiphoneduyong #repairiphonecabangtiga #repairiphonegongbadak #repairiphoneumt #repairiphonepadangmidin #repairiphonewakafdua #repairiphonemydinmall #repairiphoneqiant #repairiphonepantaibatuburuk #repairiphonettc #repairiphonemanir #repairiphonebatu6 #repairiphonetiptop #repairiphonelosong #repairiphonehiliran #sohorgadgetrepair #iphone5malaysia
Alhamdulillah, Tq dik support #sohorgadgetrepairtermurah . kami jual semua. So sesiapa yang berminat boleh walk in jer mudah. • Kalau korang nak , boleh Booking ,Cod atau Walk in terus ke kedai #sohorgadgetrepairtermurah. Atau boleh whatsApp admin 📱 0109888130 atau tekan link di bio..‼️ • ☎️0109888130 🌐 Twitter : liepali42 📱Facebook : sohorgadgetrepairtermurah 💻Instagram : sohorgadgetrepairtermurah @sohorgadgetrepairtermurah @feedbacksohorgadgetrepairtermurah • #repairiphonemurah #repairiphoneonthespot #repairiphone #repairiphoneterengganu #repairiphonedurianburung #repairiphonekualaterengganu #repairiphonefacetoface #repairiphoneduyong #repairiphonecabangtiga #repairiphonegongbadak #repairiphoneumt #repairiphonepadangmidin #repairiphonewakafdua #repairiphonemydinmall #repairiphoneqiant #repairiphonepantaibatuburuk #repairiphonettc #repairiphonemanir #repairiphonebatu6 #repairiphonetiptop #repairiphonelosong #repairiphonehiliran #sohorgadgetrepair #iphone5malaysia
Tukar lcd Asus Zenfone 6. Siap dalam masa 1 hari. Pagi hantar malam dah boleh collect. Harga pun murah dijamin dgn warranty. Kedai kini dibuka di K01 Kolej Tun Razak, UTM Skudai (Berhadapan Rafi Cafe). Waktu urusniaga 10am-10pm. Buka setiap hari. Call/whatsapp utk temujanji. Repair Apple & Android smartphone. iPhone, Samsung, Oppo, Huawei, Mi, Vivo. ---------- FACE 2 FACE REPAIRING ---------- 🔹Power Button Replacement 🔹Volume Button Replacement 🔹Mute Button Replacement 🔹Speaker Replacement 🔹Battery Replacement 🔹LCD Replacement 🔹Home Button Replacement 🔹No Line-No Wifi-Can't Touch 🔹Housing Replacement 🔹Stuck Apple Logo 🔹Motherboard Repair 🔹Water Damaged 🔹Software Problem  Call/whatsapp +60139122583 +60139122583 +60139122583  #phonerepairing #iphonerepairing #facetofacerepairing#onthespotrepair #yoursmartphonerepairingcentre#baikitelefon #idevicespecialist #imechanic#phonerepairktr #utmskudai#repairiphonejohorbahru #repairiphonemurahjb #repairiphonefacetoface
Change original battery iphone 6s with 3 month warranty. # FACE 2 FACE REPAIRING 🔹Power Button Replacement 🔹Volume Button Replacement 🔹Mute Button Replacement 🔹Speaker Replacement 🔹Battery Replacement 🔹LCD Replacement 🔹Home Button Replacement 🔹No Line-No Wifi-Can't Touch 🔹Housing Replacement 🔹Stuck Apple Logo 🔹Motherboard Repair 🔹Water Damaged 🔹Software Problem  Call/whatsapp +60139122583 +60139122583 +60139122583  #phonerepairing #iphonerepairing #facetofacerepairing#onthespotrepair #yoursmartphonerepairingcentre#baikitelefon #idevicespecialist #imechanic#phonerepairktr #utmskudai#repairiphonejohorbahru #repairiphonemurahjb #repairiphonefacetoface
Customer datang bawa Redmi Note 3 Pro. Hardware takde masalah, tapi stuck dekat logo secara tiba2 😥😥. . Tinggal hp di kedai kami sekejap untuk buat pemeriksaan software. . BOOM!!!...Siap brader tu punya hp. Dah kembali  macam biasa. . Ada masalah pada smartphone anda?😕😕 . iPhone✅, Samsung✅, Oppo✅, Lenovo✅, Asus✅, Huawei✅, Xiaomi✅, Vivo✅, 1+✅, Sony✅, etc?🤔 . Datang sahaja ke kedai kami untuk pemeriksaan dan pembaikian smartphone yang pantas dan murah. 👌👌 . Nak datang kedai terus? Tekan je link ni.. https://maps.google.com/?cid=16149050561050428712  IZMOBILE KAJANG (Smartphone Repair & Accessories) No 4-G Jalan Reko Sentral 4 Reko Sentral 43000 Kajang, Selangor Darul Ehsan.  Waze: Izmobileacc (Bersebelahan AgroBank) ⏱Waktu Operasi:- 10.00 Pagi - 10.00 Malam  Isnin - Sabtu ♦Setiap Ahad Cuti 📱Call: 0187744702 https://hi.jomwasap.my/izmobileacc https://hi.jomwasap.my/izmobileacc https://hi.jomwasap.my/izmobileacc  FB: https://www.facebook.com/izmobileacc/  #kedairepairiphonemurah #kedairepairiphone #kedairepairphone #repairlcdiphone #kedairepairiphonekajang #kedairepairphonebangi #kedairepairiphonebangi #repairbatteryiphone #repairscreeniphone #repairscreenipad #repairiphonefacetoface #repairiphone15minit
Kedai kami dah buka mcm biasa ni :) Tak tahu location?🤔 Dekat bawah , kami ada sertakan location dan nombor telefon . Nak contact boleh , nak whatsapp pun boleh🤣  Dapatkan Pemeriksaan Percuma Segera 📱 Specialist Apple Gadget 🚨 Professsional Servis dan Berpengalaman 💯 Original Part 👥 Face To Face Replacement ⌛ Fast and 💰Best Price.. . Walk-in outlet kami kat alamat bawah 👇 . IZMOBILE BUKIT MAHKOTA BANGI (Smartphone Repair & Accessories)  No. 28G Jalan Bukit Mahkota 2/1 Seksyen 2 Bandar Bukit Mahkota . 43000 Kajang. Selangor. Landmark : Area Kedai Mamak Asik Maju  Operation Hours : 10am-10pm 018-774 4740 (Admin) Whatsapp : http://izmobile.wasap.my @⁨Izmobile Bukit Mahkota⁩ Lokasi kedai kami: https://goo.gl/maps/XFAnqnq17tL2  #kedairepairiphonemurah #kedairepairiphone #kedairepairphone #repairlcdiphone #kedairepairiphonekajang #kedairepairphonebangi #kedairepairiphonebangi #repairbatteryiphone #repairscreeniphone #repairscreenipad #repairiphonefacetoface #repairiphone15minit  @Izmobile Bukit Mahkota Bangi - Smartphone Repair

Loading