Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#repairiphonecheras

Posts tagged as #repairiphonecheras on Instagram

2.835 Posts

REPAIR FACE TO FACE πŸ‘€πŸ“²πŸ”§ bos ni tukar #lcdiphone5s  murah2 kita kasi πŸ‘πŸ‘ ASIK TENGOK JE BILA NAK BUAT ? ! πŸ‘€πŸ˜»Fast service BOSS!! 😬 πŸ“²πŸ”§ kami nasihat kan anda tukarlah segera sebelum menjadi parah !! kami menjalankn servis tukar lcd / battery / charging port / camera / sensor call / speaker /mic . πŸ“²πŸ“žwhatsapp/call 011-10401213 fb : ramifagadget ig : ripklrepairiphonekl ig : repairiphonemurahkl  kat ig ada gmbr customers yang pernah menguna kn servis kami πŸ“ΈπŸ‘¨‍πŸ‘¨‍πŸ‘§‍πŸ‘§πŸ‘©‍πŸ‘©‍πŸ‘§‍πŸ‘¦ πŸ˜˜πŸ› πŸ“± TQ SUPPORT BUMIPUTERA ❀️ SSM REGISTER 😘 #repairiphonemurah #facetofacerepair #repairiphoneareakl #repairiphoneareawangsamaju #repairiphonekl #repairiphonecheras #repairiphonekeramat #repairfacetoface #repairlcd #repairbatteryiphone #iphonerepairmalaysia #iphonerepairkl #tukarlcdiphone #lcdiphonemurah #repairiphoneampang #batteryiphonemurah #batteryiphone5 #batteryiphone #wangsamaju #lowyat  #repairiphone  #setiawangsa #wangsawalk #klcc #kualalumpur  #repairiphoneputrajaya  #repairiphonefacetofacekl #repairiphonemurahkl
REPAIR FACE TO FACE πŸ‘€πŸ“²πŸ”§ bos ni tukar #lcdiphone5s  murah2 kita kasi πŸ‘πŸ‘ ASIK TENGOK JE BILA NAK BUAT ? ! πŸ‘€πŸ˜»Fast service BOSS!! 😬 πŸ“²πŸ”§ kami nasihat kan anda tukarlah segera sebelum menjadi parah !! kami menjalankn servis tukar lcd / battery / charging port / camera / sensor call / speaker /mic . πŸ“²πŸ“žwhatsapp/call 011-10401213 fb : ramifagadget ig : ripklrepairiphonekl ig : repairiphonemurahkl  kat ig ada gmbr customers yang pernah menguna kn servis kami πŸ“ΈπŸ‘¨‍πŸ‘¨‍πŸ‘§‍πŸ‘§πŸ‘©‍πŸ‘©‍πŸ‘§‍πŸ‘¦ πŸ˜˜πŸ› πŸ“± TQ SUPPORT BUMIPUTERA ❀️ SSM REGISTER 😘 #repairiphonemurah #facetofacerepair #repairiphoneareakl #repairiphoneareawangsamaju #repairiphonekl #repairiphonecheras #repairiphonekeramat #repairfacetoface #repairlcd #repairbatteryiphone #iphonerepairmalaysia #iphonerepairkl #tukarlcdiphone #lcdiphonemurah #repairiphoneampang #batteryiphonemurah #batteryiphone5 #batteryiphone #wangsamaju #lowyat  #repairiphone  #setiawangsa #wangsawalk #klcc #kualalumpur  #repairiphoneputrajaya  #repairiphonefacetofacekl #repairiphonemurahkl
Thank percayakan service dari kami @fzrepairphone 😊 Terus senyum Coustomer ni bila phone nya dah ok 😊 . . πŸ“ŒCoustomer ni iphone 6s nya masuk air (Water damaged) dah 2 minggu tak boleh on phone.Semalam terus call kami katanya urgent nak pakai phone.Terus hantar pada kami untuk kami repair masalah phone coustomer ni.Yang specialnya siap repair 3 jam untuk masalah waterdamaged phone Coustomer ni.”mana nak dpt siap repair 3 jam guys”πŸ˜€ untuk masalah waterdamage ni ! Kebiasaan 2-3 hari siap repair masalah macam ni. ia melibatkan motherboard tu πŸ˜€ Masalah besar.. Di sebbkan Coustomer urgent,kami pun urgent settlekan masalah phone Coustomer ni. . . Korang ada masalah phone waterdamaged? . .. Wasap/Call kami : untuk pertanyaan & service repair πŸ“±+60172308656 / πŸ“ž ‭+60192641032‬ . πŸ“±Facebook page : @fzrepairphone  #fzrepairphone#repairiphone#iphonerosak#baikiphonemurah#repairiphoneputrajaya#repairiphoneserdang#repairiphonekajang#repairiphonecheras#repairiphonebangi#repairiphonekl#repairiphonemurah#selangor#repairiphoneselangor#kajang#bangi#kptmbangi#gmibangi#unitenbangi#ukmbangi#iuklbangi#upm#serdang#puchong#cheras#semenyih#nilai#bandarseriputra#cyberjaya#petalingjaya#viral
Peringatan ! . . πŸ“ŒOver Charger boleh mengakibatkan bateri korang jadi kembung dan panas.ia nya boleh meletup jika dilakukan berterusan. Dan mengakibat peranti kesayangan korang rosak. . . Beringat ingat guys.Sayangi lah phone anda 😊 . . Phone anda ada masalah ? . . Wasap/Call kami : πŸ“±+60172308656 πŸ“žβ€­+60192641032‬ . πŸ“±Facebook page : @fzrepairphone  #fzrepairphone#repairiphone#iphonerosak#baikiphonemurah#repairiphoneputrajaya#repairiphoneserdang#repairiphonekajang#repairiphonecheras#repairiphonebangi#repairiphonekl#repairiphonemurah#selangor#repairiphoneselangor#kajang#bangi#kptmbangi#gmibangi#unitenbangi#ukmbangi#iuklbangi#upm#serdang#puchong#cheras#semenyih#nilai#bandarseriputra#cyberjaya#petalingjaya#viral
Korg!! Kami juga repair smartphone taw. Klo rosak just dm kite deal hrge cun cun punye. Iphone, android, tab, ipad sume kami sebat klo ad spare part ye Korg deal, barulah technician kami dtg tmpt korg. Wasap la cepatan donggg  www.wasap.link/601111193799  #originalapple#earpodapplemurah#earpohoneoriginal#appleaccessories#iphonemurahkajang#earpodmurahpuchong#earpodhargastudent#earpodukm#earpoduia#earphonemurah#appleearphone#repairiphonegombak#uiarepairfon#iphoneuiagombak#repairiphoneuia#repairiphoneampang#repairiphonecheras#repairiphonekjg#repairiphoneserdang#repairiphoneukm#repairiphonemurah#studentlife#iphoneporn#facetofacerepair#repairiphoneputrajaya#repairiphonebangi#bangiiphonerepair#
Korg!! Kami juga repair smartphone taw. Klo rosak just dm kite deal hrge cun cun punye. Iphone, android, tab, ipad sume kami sebat klo ad spare part ye Korg deal, barulah technician kami dtg tmpt korg. Wasap la cepatan donggg  www.wasap.link/601111193799  #originalapple#earpodapplemurah#earpohoneoriginal#appleaccessories#iphonemurahkajang#earpodmurahpuchong#earpodhargastudent#earpodukm#earpoduia#earphonemurah#appleearphone#repairiphonegombak#uiarepairfon#iphoneuiagombak#repairiphoneuia#repairiphoneampang#repairiphonecheras#repairiphonekjg#repairiphoneserdang#repairiphoneukm#repairiphonemurah#studentlife#iphoneporn#facetofacerepair#repairiphoneputrajaya#repairiphonebangi#bangiiphonerepair#
Korg!! Kami juga repair smartphone taw. Klo rosak just dm kite deal hrge cun cun punye. Iphone, android, tab, ipad sume kami sebat klo ad spare part ye Korg deal, barulah technician kami dtg tmpt korg. Wasap la cepatan donggg  www.wasap.link/601111193799  #originalapple#earpodapplemurah#earpohoneoriginal#appleaccessories#iphonemurahkajang#earpodmurahpuchong#earpodhargastudent#earpodukm#earpoduia#earphonemurah#appleearphone#repairiphonegombak#uiarepairfon#iphoneuiagombak#repairiphoneuia#repairiphoneampang#repairiphonecheras#repairiphonekjg#repairiphoneserdang#repairiphoneukm#repairiphonemurah#studentlife#iphoneporn#facetofacerepair#repairiphoneputrajaya#repairiphonebangi#bangiiphonerepair#
Korg!! Kami juga repair smartphone taw. Klo rosak just dm kite deal hrge cun cun punye. Iphone, android, tab, ipad sume kami sebat klo ad spare part ye Korg deal, barulah technician kami dtg tmpt korg. Wasap la cepatan donggg  www.wasap.link/601111193799  #originalapple#earpodapplemurah#earpohoneoriginal#appleaccessories#iphonemurahkajang#earpodmurahpuchong#earpodhargastudent#earpodukm#earpoduia#earphonemurah#appleearphone#repairiphonegombak#uiarepairfon#iphoneuiagombak#repairiphoneuia#repairiphoneampang#repairiphonecheras#repairiphonekjg#repairiphoneserdang#repairiphoneukm#repairiphonemurah#studentlife#iphoneporn#facetofacerepair#repairiphoneputrajaya#repairiphonebangi#bangiiphonerepair#
Korg!! Kami juga repair smartphone taw. Klo rosak just dm kite deal hrge cun cun punye. Iphone, android, tab, ipad sume kami sebat klo ad spare part ye Korg deal, barulah technician kami dtg tmpt korg. Wasap la cepatan donggg  www.wasap.link/601111193799  #originalapple#earpodapplemurah#earpohoneoriginal#appleaccessories#iphonemurahkajang#earpodmurahpuchong#earpodhargastudent#earpodukm#earpoduia#earphonemurah#appleearphone#repairiphonegombak#uiarepairfon#iphoneuiagombak#repairiphoneuia#repairiphoneampang#repairiphonecheras#repairiphonekjg#repairiphoneserdang#repairiphoneukm#repairiphonemurah#studentlife#iphoneporn#facetofacerepair#repairiphoneputrajaya#repairiphonebangi#bangiiphonerepair#
IPro Studio Cheras IPro Studio Cheras Kuala Lumpur . ☎ Call : +6011-2020 0207 πŸ“± Ws : +6011-2020 0207 . www.facebook.com/repairiphonecheraskualalumpur . Whatsapp direct : wasap.my/601120200207 . IPro Studio Cheras - IDevice Network 59-2,Jalan Dwi Tasik 1, Dataran Dwi Tasik, Bandar Sri Permaisuri, 56000 Cheras, Kuala Lumpur . (2kedai sebelah kanan RHB bank/Atas kedai kereta HI-REV, Sebelah Family Mart atas La Sikin) . OPERATION TIME Open monday to sunday 11am to 10pm Friday 3pm to 10pm . Waze location: IPro Studio Cheras . #iphonerepairmurah #repairmurah #iphonesparepartori #pakarmotherboardiphone #motherboardiphone #iphonerepairing #kedairepairiphone #repairiphonemurah #repairiphonecheras #kedairepairiphonecheras #iphoneservice #iphonemotherboardrepair #iprostudio #iprofamily #ipro2017 #iprocheras  #face2facerepairing #30minutesrepair #walkinrepair #pakariphone #iphonelcdrepair #iphonebatteryrepairla Lumpur .
Hai selamat tghri semua! πŸ˜† . Ada ke yg teringin nak convert body korg jd colour mcmni? . Apa2 mode iphone kita boleh buat, in shaa Allah. Korg try tanya je dulu okay. . Siapa yg nak walk in pun boleh, nak roger dulu pun boleh. . Walk in: Waze ke Ohcasetera Kg Baru (Sini ada mcm2 casing iphone cantik2 wehh!!! Tgk sini @ohcasetera ) . Nak COD? Nak tanya apa2? . Click sahaja link di bio okay. . πŸ›΅πŸ›΅πŸ›΅ Jom gerak dluu. . #repairiphone #repairiphonemurah #repairiphonekl #repairiphonefacetoface #repairiphoneputrajaya #repairiphonecheras #tukarbateriiphonecheras #bateriiphonecheras #bateriiphone #repairiphoneserdang #repairiphoneselangor #hashgadgetrepair #hashfix #hashgadget #iphonehashtech #servisrepairiphonekl #iphonemurah #sayajual #assalamualaikum #repairiphonekgbaru #repairiiphonekampungbaru #repairiphonekampongbaru #bateriiphonekl #bateriiphonekualalumpur #bateriiphonekampongbaru
REPAIR FACE TO FACE πŸ‘€πŸ“²πŸ”§ bos ni tukar #lcdiphone5s  murah2 kita kasi πŸ‘πŸ‘ ASIK TENGOK JE BILA NAK BUAT ? ! πŸ‘€πŸ˜»Fast service BOSS!! 😬 πŸ“²πŸ”§ kami nasihat kan anda tukarlah segera sebelum menjadi parah !! kami menjalankn servis tukar lcd / battery / charging port / camera / sensor call / speaker /mic . πŸ“²πŸ“žwhatsapp/call 011-10401213 fb : ramifagadget ig : ripklrepairiphonekl ig : repairiphonemurahkl  kat ig ada gmbr customers yang pernah menguna kn servis kami πŸ“ΈπŸ‘¨‍πŸ‘¨‍πŸ‘§‍πŸ‘§πŸ‘©‍πŸ‘©‍πŸ‘§‍πŸ‘¦ πŸ˜˜πŸ› πŸ“± TQ SUPPORT BUMIPUTERA ❀️ SSM REGISTER 😘 #repairiphonemurah #facetofacerepair #repairiphoneareakl #repairiphoneareawangsamaju #repairiphonekl #repairiphonecheras #repairiphonekeramat #repairfacetoface #repairlcd #repairbatteryiphone #iphonerepairmalaysia #iphonerepairkl #tukarlcdiphone #lcdiphonemurah #repairiphoneampang #batteryiphonemurah #batteryiphone5 #batteryiphone #wangsamaju #lowyat  #repairiphone  #setiawangsa #wangsawalk #klcc #kualalumpur  #repairiphoneputrajaya  #repairiphonefacetofacekl #repairiphonemurahkl
REPAIR FACE TO FACE πŸ‘€πŸ“²πŸ”§ bos ni tukar #lcdiphone5s  murah2 kita kasi πŸ‘πŸ‘ ASIK TENGOK JE BILA NAK BUAT ? ! πŸ‘€πŸ˜»Fast service BOSS!! 😬 πŸ“²πŸ”§ kami nasihat kan anda tukarlah segera sebelum menjadi parah !! kami menjalankn servis tukar lcd / battery / charging port / camera / sensor call / speaker /mic . πŸ“²πŸ“žwhatsapp/call 011-10401213 fb : ramifagadget ig : ripklrepairiphonekl ig : repairiphonemurahkl  kat ig ada gmbr customers yang pernah menguna kn servis kami πŸ“ΈπŸ‘¨‍πŸ‘¨‍πŸ‘§‍πŸ‘§πŸ‘©‍πŸ‘©‍πŸ‘§‍πŸ‘¦ πŸ˜˜πŸ› πŸ“± TQ SUPPORT BUMIPUTERA ❀️ SSM REGISTER 😘 #repairiphonemurah #facetofacerepair #repairiphoneareakl #repairiphoneareawangsamaju #repairiphonekl #repairiphonecheras #repairiphonekeramat #repairfacetoface #repairlcd #repairbatteryiphone #iphonerepairmalaysia #iphonerepairkl #tukarlcdiphone #lcdiphonemurah #repairiphoneampang #batteryiphonemurah #batteryiphone5 #batteryiphone #wangsamaju #lowyat  #repairiphone  #setiawangsa #wangsawalk #klcc #kualalumpur  #repairiphoneputrajaya  #repairiphonefacetofacekl #repairiphonemurahkl

Loading