Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#pujaanhatikanda

Posts tagged as #pujaanhatikanda on Instagram

104.235 Posts

👠Code : Heus  Shinju Sneaker  Material : PU Leather  Colours :  White,Grey,Brown  Available size : 35,36,37,38,39,40 (Standard Cutting)  Height : 4.5cm  Harga RM60 sm/RM65 sm 📮Free postage  Cara order..... Screen shot n wasap ke 0183626746 @ klik link wasap di bio  #kasut #negerisembilan #heels #wedges #fattzura  #kelantan #terengganu #sandal #kasutwanita #politeknik #jdt #terapiinstagram #ajimaura #kasutsukan #remyishak #backpack #selangor #uitm #penang #kedah #kasuttumittinggi #shahalam #syukurselalu #assalamualaikum  #pujaanhatikanda #melaka #shawl #utm #unisza #noradanish
👗 MINI KURUNG NAINA (CODE7429.1) . 🌸 PRICE: RM92 . 📮 POSTAGE : RM8 SM /RM12 SS . LABEL S Please refer Measurements : Top Shoulder : 14" Bust : 36" Armhole : 17" Sleeve length : 22" Length : 32"  SKIRT: Waist : 25-37" Hip : 37"  Length : 41" . ✳ ✳ ✳ ✳ ✳ . LABEL M Please refer Measurements : Top Shoulder : 14.5" Bust : 37" Armhole :18" Sleeve length : 22" Length : 32"  SKIRT: Waist : 28-38" Hip : 38"  Length : 41" . ✳ ✳ ✳ ✳ ✳ . 🌸 MINI KURUNG NAINA . ✅ SIZE L/XL, XXL & XXXL . 🌸 PRICE: RM95 . 📮 POSTAGE : RM8 SM /RM12 SS . LABEL L/XL Please refer Measurements : Top Shoulder : 16" Bust : 44" Armhole : 20" Sleeve length : 23" Length : 32"  SKIRT: Waist : 33-44" Hip : 44"  Length : 41" . ✳ ✳ ✳ ✳ ✳ . LABEL XXL Please refer Measurements : Top Shoulder : 17" Bust : 48" Armhole : 23" Sleeve length : 23" Length : 32"  SKIRT: Waist : 35-48" Hip : 48"  Length : 41" . ✳ ✳ ✳ ✳ ✳ . LABEL XXXL Please refer Measurements : Top Shoulder : 19" Bust : 52" Armhole : 24" Sleeve length : 23" Length : 32"  SKIRT: Waist : 38-52" Hip : 52"  Length : 41" . ✅ AVAILABLE IN SIZES S, M, L/XL, XXL, XXXL ✅ Refer measurement guide . 💋 6 colour 💋 Material moss crepe 💋 Top with hidden zip at front & sleeve 💋 Skirt mermaid-cut with full elastic waistband . 🌹🌹🌹🌹🌹🌹 . Berminat? 📲Whatsapp/telegram 01124140993  STOK TERHAD!! Siapa cepat dia dapat!  #jubahdress #kurungmoden #kurungmurah #dressmurah #dress2018 #jubahraya #jubahmurah #sayajualmurah #elegant #instashop #jubahonline #muslimahclothing #uptodate #fashion #lynnonlyy #dressnikah #dresstunang #ootd #salemurah #bajukurungrayamurah #bajurayamurah #bajuraya2019 #bajurayasedondonmurah #kurtalelakimurah #koleksibajuraya2019 #bajurayamurah2019 #lelakikirimantuhan #pujaanhatikanda #minikurungnaina #minikurungnainamurah
👗 MINI KURUNG NAINA (CODE7429.1) . 🌸 PRICE: RM92 . 📮 POSTAGE : RM8 SM /RM12 SS . LABEL S Please refer Measurements : Top Shoulder : 14" Bust : 36" Armhole : 17" Sleeve length : 22" Length : 32"  SKIRT: Waist : 25-37" Hip : 37"  Length : 41" . ✳ ✳ ✳ ✳ ✳ . LABEL M Please refer Measurements : Top Shoulder : 14.5" Bust : 37" Armhole :18" Sleeve length : 22" Length : 32"  SKIRT: Waist : 28-38" Hip : 38"  Length : 41" . ✳ ✳ ✳ ✳ ✳ . 🌸 MINI KURUNG NAINA . ✅ SIZE L/XL, XXL & XXXL . 🌸 PRICE: RM95 . 📮 POSTAGE : RM8 SM /RM12 SS . LABEL L/XL Please refer Measurements : Top Shoulder : 16" Bust : 44" Armhole : 20" Sleeve length : 23" Length : 32"  SKIRT: Waist : 33-44" Hip : 44"  Length : 41" . ✳ ✳ ✳ ✳ ✳ . LABEL XXL Please refer Measurements : Top Shoulder : 17" Bust : 48" Armhole : 23" Sleeve length : 23" Length : 32"  SKIRT: Waist : 35-48" Hip : 48"  Length : 41" . ✳ ✳ ✳ ✳ ✳ . LABEL XXXL Please refer Measurements : Top Shoulder : 19" Bust : 52" Armhole : 24" Sleeve length : 23" Length : 32"  SKIRT: Waist : 38-52" Hip : 52"  Length : 41" . ✅ AVAILABLE IN SIZES S, M, L/XL, XXL, XXXL ✅ Refer measurement guide . 💋 6 colour 💋 Material moss crepe 💋 Top with hidden zip at front & sleeve 💋 Skirt mermaid-cut with full elastic waistband . 🌹🌹🌹🌹🌹🌹 . Berminat? 📲Whatsapp/telegram 01124140993  STOK TERHAD!! Siapa cepat dia dapat!  #jubahdress #kurungmoden #kurungmurah #dressmurah #dress2018 #jubahraya #jubahmurah #sayajualmurah #elegant #instashop #jubahonline #muslimahclothing #uptodate #fashion #lynnonlyy #dressnikah #dresstunang #ootd #salemurah #bajukurungrayamurah #bajurayamurah #bajuraya2019 #bajurayasedondonmurah #kurtalelakimurah #koleksibajuraya2019 #bajurayamurah2019 #lelakikirimantuhan #pujaanhatikanda #minikurungnaina #minikurungnainamurah
👗 MINI KURUNG NAINA (CODE7429.1) . 🌸 PRICE: RM92 . 📮 POSTAGE : RM8 SM /RM12 SS . LABEL S Please refer Measurements : Top Shoulder : 14" Bust : 36" Armhole : 17" Sleeve length : 22" Length : 32"  SKIRT: Waist : 25-37" Hip : 37"  Length : 41" . ✳ ✳ ✳ ✳ ✳ . LABEL M Please refer Measurements : Top Shoulder : 14.5" Bust : 37" Armhole :18" Sleeve length : 22" Length : 32"  SKIRT: Waist : 28-38" Hip : 38"  Length : 41" . ✳ ✳ ✳ ✳ ✳ . 🌸 MINI KURUNG NAINA . ✅ SIZE L/XL, XXL & XXXL . 🌸 PRICE: RM95 . 📮 POSTAGE : RM8 SM /RM12 SS . LABEL L/XL Please refer Measurements : Top Shoulder : 16" Bust : 44" Armhole : 20" Sleeve length : 23" Length : 32"  SKIRT: Waist : 33-44" Hip : 44"  Length : 41" . ✳ ✳ ✳ ✳ ✳ . LABEL XXL Please refer Measurements : Top Shoulder : 17" Bust : 48" Armhole : 23" Sleeve length : 23" Length : 32"  SKIRT: Waist : 35-48" Hip : 48"  Length : 41" . ✳ ✳ ✳ ✳ ✳ . LABEL XXXL Please refer Measurements : Top Shoulder : 19" Bust : 52" Armhole : 24" Sleeve length : 23" Length : 32"  SKIRT: Waist : 38-52" Hip : 52"  Length : 41" . ✅ AVAILABLE IN SIZES S, M, L/XL, XXL, XXXL ✅ Refer measurement guide . 💋 6 colour 💋 Material moss crepe 💋 Top with hidden zip at front & sleeve 💋 Skirt mermaid-cut with full elastic waistband . 🌹🌹🌹🌹🌹🌹 . Berminat? 📲Whatsapp/telegram 01124140993  STOK TERHAD!! Siapa cepat dia dapat!  #jubahdress #kurungmoden #kurungmurah #dressmurah #dress2018 #jubahraya #jubahmurah #sayajualmurah #elegant #instashop #jubahonline #muslimahclothing #uptodate #fashion #lynnonlyy #dressnikah #dresstunang #ootd #salemurah #bajukurungrayamurah #bajurayamurah #bajuraya2019 #bajurayasedondonmurah #kurtalelakimurah #koleksibajuraya2019 #bajurayamurah2019 #lelakikirimantuhan #pujaanhatikanda #minikurungnaina #minikurungnainamurah
Heyy! meh ganti selipar lama awak tu , cuba try sandals horano ni . . Cantik & simple je dan sesuai la untuk wanita yang suka simple tapi masih nampak WOW gituuuu 😜 .  harga RM15 je awak! boleh la buat ganti2 pakai dengan selipar lama awak tuuu . . whatsapp je sis okay ? harga kasih sayang sis bagi kat awak , jangan malu malu nanti habis size colour & design awak nak camne ? 🤦🏼‍♀️😍 . 🌼horano sandals🌼 . 🧤 READY STOCK (screenshot picture & contact me for colour/size) 🧤 Price ; RM15 . ↪️ slide for sizes chart. . 🍉colour may vary from actual due to lighting & different monitor. 🍉measurement may vary due to different producting batches. 🍉for sizes, please allow 1-2cm  differs due to manual measurement. 🍉all measurements are approximate & for reference only. 🍉any inaccuracy is regretted.  #kasut #kasutmurah  #sayajualmurah  #sayajualkasut #kedaikasutmurah #kasuttinggi #heels #sandal #kasutmurahmalaysia #kankukejarcintamu #pujaanhatikanda #kasutviral #kakishopping #kasutmurah #sayajualmurah #sayajual #kasutlelaki #kasutbundle #kasutraya #kasutkonvomurah #kasutoffice #baju #makcikbawang #kakishopping #sandal #sandalmurahmalaysia #sandalmurah #heelmurah #heels #dropshipper #dropshipmalaysia #dropshipneeded #dewiremaja #believeinyourself
Heyy! meh ganti selipar lama awak tu , cuba try sandals horano ni . . Cantik & simple je dan sesuai la untuk wanita yang suka simple tapi masih nampak WOW gituuuu 😜 .  harga RM15 je awak! boleh la buat ganti2 pakai dengan selipar lama awak tuuu . . whatsapp je sis okay ? harga kasih sayang sis bagi kat awak , jangan malu malu nanti habis size colour & design awak nak camne ? 🤦🏼‍♀️😍 . 🌼horano sandals🌼 . 🧤 READY STOCK (screenshot picture & contact me for colour/size) 🧤 Price ; RM15 . ↪️ slide for sizes chart. . 🍉colour may vary from actual due to lighting & different monitor. 🍉measurement may vary due to different producting batches. 🍉for sizes, please allow 1-2cm  differs due to manual measurement. 🍉all measurements are approximate & for reference only. 🍉any inaccuracy is regretted.  #kasut #kasutmurah  #sayajualmurah  #sayajualkasut #kedaikasutmurah #kasuttinggi #heels #sandal #kasutmurahmalaysia #kankukejarcintamu #pujaanhatikanda #kasutviral #kakishopping #kasutmurah #sayajualmurah #sayajual #kasutlelaki #kasutbundle #kasutraya #kasutkonvomurah #kasutoffice #baju #makcikbawang #kakishopping #sandal #sandalmurahmalaysia #sandalmurah #heelmurah #heels #dropshipper #dropshipmalaysia #dropshipneeded #dewiremaja #believeinyourself
👗 MINI KURUNG NAINA (CODE7429.1) . 🌸 PRICE: RM92 . 📮 POSTAGE : RM8 SM /RM12 SS . LABEL S Please refer Measurements : Top Shoulder : 14" Bust : 36" Armhole : 17" Sleeve length : 22" Length : 32"  SKIRT: Waist : 25-37" Hip : 37"  Length : 41" . ✳ ✳ ✳ ✳ ✳ . LABEL M Please refer Measurements : Top Shoulder : 14.5" Bust : 37" Armhole :18" Sleeve length : 22" Length : 32"  SKIRT: Waist : 28-38" Hip : 38"  Length : 41" . ✳ ✳ ✳ ✳ ✳ . 🌸 MINI KURUNG NAINA . ✅ SIZE L/XL, XXL & XXXL . 🌸 PRICE: RM95 . 📮 POSTAGE : RM8 SM /RM12 SS . LABEL L/XL Please refer Measurements : Top Shoulder : 16" Bust : 44" Armhole : 20" Sleeve length : 23" Length : 32"  SKIRT: Waist : 33-44" Hip : 44"  Length : 41" . ✳ ✳ ✳ ✳ ✳ . LABEL XXL Please refer Measurements : Top Shoulder : 17" Bust : 48" Armhole : 23" Sleeve length : 23" Length : 32"  SKIRT: Waist : 35-48" Hip : 48"  Length : 41" . ✳ ✳ ✳ ✳ ✳ . LABEL XXXL Please refer Measurements : Top Shoulder : 19" Bust : 52" Armhole : 24" Sleeve length : 23" Length : 32"  SKIRT: Waist : 38-52" Hip : 52"  Length : 41" . ✅ AVAILABLE IN SIZES S, M, L/XL, XXL, XXXL ✅ Refer measurement guide . 💋 6 colour 💋 Material moss crepe 💋 Top with hidden zip at front & sleeve 💋 Skirt mermaid-cut with full elastic waistband . 🌹🌹🌹🌹🌹🌹 . Berminat? 📲Whatsapp/telegram 01124140993  STOK TERHAD!! Siapa cepat dia dapat!  #jubahdress #kurungmoden #kurungmurah #dressmurah #dress2018 #jubahraya #jubahmurah #sayajualmurah #elegant #instashop #jubahonline #muslimahclothing #uptodate #fashion #lynnonlyy #dressnikah #dresstunang #ootd #salemurah #bajukurungrayamurah #bajurayamurah #bajuraya2019 #bajurayasedondonmurah #kurtalelakimurah #koleksibajuraya2019 #bajurayamurah2019 #lelakikirimantuhan #pujaanhatikanda #minikurungnaina #minikurungnainamurah
AKAK CHANTIK NI menggunakan KARISMA COSMETIC SET JERAGAT 5IN1 😍 😍 .. Selama 1 bulan menggunakan set jeragat KARISMA COSMETIC, JERAGAT SEMAKIN KURANG wowww! apa lagi kalau berbulan2 confirm tiada sudah jeragat dan kulit muka semakin cantik dan halus biarpun sudah 40an 😘 sebelum kenal dengan karisma cosmetic sudah cuba bermacam2 skincare tapi hasil tidak memuaskan, tapi dengan karisma cosmetic hasilnya sangat memuaskan. harga pun berbaloi tidak rugi kenal karisma cosmetic ni. bahhh kamuu bila lagi. jangan tunggu lama2 😍😍😍 .. Karisma cosmetic 👍👍👍 Pasti...Chantikkk Sangattt!!! Fizah stokis karisma cosmetic  #kualaselangor  #stokiskarismacosmetickualaselangor  #stokiskarismacosmetic  #karismaempayarsdnbhd  #karismacosmetic  #skincareterbaik  #skincareviral  #jeragat #jeragatberkerak #jeragatkronik #jeragathilang #jeragatpudar #jeragatbintikhitam #rawatmasalahmuka #rawatjeragat #antijeragat #parut #paruthitam #paruthilang #parutpudar #rawatparut #pujaanhatikanda #dewiremaja  #tiktok #mirafilzah #remyishak #ctdklovers
Heyy! meh ganti selipar lama awak tu , cuba try sandals horano ni . . Cantik & simple je dan sesuai la untuk wanita yang suka simple tapi masih nampak WOW gituuuu 😜 .  harga RM15 je awak! boleh la buat ganti2 pakai dengan selipar lama awak tuuu . . whatsapp je sis okay ? harga kasih sayang sis bagi kat awak , jangan malu malu nanti habis size colour & design awak nak camne ? 🤦🏼‍♀️😍 . 🌼horano sandals🌼 . 🧤 READY STOCK (screenshot picture & contact me for colour/size) 🧤 Price ; RM15 . ↪️ slide for sizes chart. . 🍉colour may vary from actual due to lighting & different monitor. 🍉measurement may vary due to different producting batches. 🍉for sizes, please allow 1-2cm  differs due to manual measurement. 🍉all measurements are approximate & for reference only. 🍉any inaccuracy is regretted.  #kasut #kasutmurah  #sayajualmurah  #sayajualkasut #kedaikasutmurah #kasuttinggi #heels #sandal #kasutmurahmalaysia #kankukejarcintamu #pujaanhatikanda #kasutviral #kakishopping #kasutmurah #sayajualmurah #sayajual #kasutlelaki #kasutbundle #kasutraya #kasutkonvomurah #kasutoffice #baju #makcikbawang #kakishopping #sandal #sandalmurahmalaysia #sandalmurah #heelmurah #heels #dropshipper #dropshipmalaysia #dropshipneeded #dewiremaja #believeinyourself
😂😂😂😂😂😂😂😂😂#Repost from @aznilnawawihm by multisave_app ••• #pujaanhatikanda versi Filem Azura Harap Maaf. Jangan betulkan TV anda. Suara dan Jantina nenek dah bertukar 🤣🤣 #parody
#10yearschallenge 😝😝 Sapa dok guna teknik 10 tahun yg dulu? Ehhh. Orang sekarang pakai #safiyyahijabspray ja laaa. Halahhhh halahhhh halahhhhh.
Heyy! meh ganti selipar lama awak tu , cuba try sandals horano ni . . Cantik & simple je dan sesuai la untuk wanita yang suka simple tapi masih nampak WOW gituuuu 😜 .  harga RM15 je awak! boleh la buat ganti2 pakai dengan selipar lama awak tuuu . . 🌼horano sandals🌼 . 🧤 READY STOCK (screenshot picture & contact me for colour/size) 🧤 Price ; RM15 . ↪️ slide for sizes chart. . 🍉colour may vary from actual due to lighting & different monitor. 🍉measurement may vary due to different producting batches. 🍉for sizes, please allow 1-2cm  differs due to manual measurement. 🍉all measurements are approximate & for reference only. 🍉any inaccuracy is regretted.  #kasut #kasutmurah  #sayajualmurah  #sayajualkasut #kedaikasutmurah #kasuttinggi #heels #sandal #kasutmurahmalaysia #kankukejarcintamu #pujaanhatikanda #kasutviral #kakishopping #kasutmurah #sayajualmurah #sayajual #kasutlelaki #kasutbundle #kasutraya #kasutkonvomurah #kasutoffice #baju #makcikbawang #kakishopping #sandal #sandalmurahmalaysia #sandalmurah #heelmurah #heels #dropshipper #dropshipmalaysia #dropshipneeded #dewiremaja #believeinyourself
Heyy! meh ganti selipar lama awak tu , cuba try sandals horano ni . . Cantik & simple je dan sesuai la untuk wanita yang suka simple tapi masih nampak WOW gituuuu 😜 .  harga RM15 je awak! boleh la buat ganti2 pakai dengan selipar lama awak tuuu . . 🌼horano sandals🌼 . 🧤 READY STOCK (screenshot picture & contact me for colour/size) 🧤 Price ; RM15 . ↪️ slide for sizes chart. . 🍉colour may vary from actual due to lighting & different monitor. 🍉measurement may vary due to different producting batches. 🍉for sizes, please allow 1-2cm  differs due to manual measurement. 🍉all measurements are approximate & for reference only. 🍉any inaccuracy is regretted.  #kasut #kasutmurah  #sayajualmurah  #sayajualkasut #kedaikasutmurah #kasuttinggi #heels #sandal #kasutmurahmalaysia #kankukejarcintamu #pujaanhatikanda #kasutviral #kakishopping #kasutmurah #sayajualmurah #sayajual #kasutlelaki #kasutbundle #kasutraya #kasutkonvomurah #kasutoffice #baju #makcikbawang #kakishopping #sandal #sandalmurahmalaysia #sandalmurah #heelmurah #heels #dropshipper #dropshipmalaysia #dropshipneeded #dewiremaja #believeinyourself
Heyy! meh ganti selipar lama awak tu , cuba try sandals horano ni . . Cantik & simple je dan sesuai la untuk wanita yang suka simple tapi masih nampak WOW gituuuu 😜 .  harga RM15 je awak! boleh la buat ganti2 pakai dengan selipar lama awak tuuu . . 🌼horano sandals🌼 . 🧤 READY STOCK (screenshot picture & contact me for colour/size) 🧤 Price ; RM15 . ↪️ slide for sizes chart. . 🍉colour may vary from actual due to lighting & different monitor. 🍉measurement may vary due to different producting batches. 🍉for sizes, please allow 1-2cm  differs due to manual measurement. 🍉all measurements are approximate & for reference only. 🍉any inaccuracy is regretted.  #kasut #kasutmurah  #sayajualmurah  #sayajualkasut #kedaikasutmurah #kasuttinggi #heels #sandal #kasutmurahmalaysia #kankukejarcintamu #pujaanhatikanda #kasutviral #kakishopping #kasutmurah #sayajualmurah #sayajual #kasutlelaki #kasutbundle #kasutraya #kasutkonvomurah #kasutoffice #baju #makcikbawang #kakishopping #sandal #sandalmurahmalaysia #sandalmurah #heelmurah #heels #dropshipper #dropshipmalaysia #dropshipneeded #dewiremaja #believeinyourself
PEJAM CELIK..PEJAM CELIK DAH HARI SABTU KOME WEII??! 😱 . . APA YG BEST SANGAT KALAU WEEKEND NI?? 🤔 . . HAA LEGHAIH KOME SWIPE TEPI CEPAT²!!!🔥🔥🔥 . . LAHH..DAH LUPA KE #promoweekend UTK SEMUA KESAYANGAN AYU KEMBALI LAGI ğŸŽ‰ . . DAH GRAB KE BELUM TEWWW?? . . BELI MANA-MANA PRODUK #thejunni walaupun SATU SET sahaja korang dapat FREE POSTAGE ğŸŽ‰ğŸŽ‰ğŸŽ‰. . . macam mana nak dapatkan #promoweekend ni?? ofkos kena grab waktu weekend ni sahaja dikk 👌😁 . . SABTU & AHAD NI SAHAJA ‼️ . . cepat jangan lambat-lambat. nak akak COD area #kualakangsar #usas #padangrengas #talang boleh rojer akak . best services & admin sporting, boleh tengok kat higlight story akak 🙋 . . #tjcodperak #tjcodkualakangsar #tjcodusas #tjcodpadangrengas #agentdiperlukan #ministokisdiperlukan #lovebeautylegacy #akakcomeylovers #remyismylove #lelakikirimantuhan #pujaanhatikanda #gangjutawandermawan #promoweekend #promo #mirafilzah #babyiqy #megatdanish #raid #naira
PRINCESS GOLD CREAM *************************** KARISMA COSMETIC juga ada PRINCESS GOLD CREAM.. untuk menyelesaikan masalah kerak2 hitam uollss....Comfirm settle... Boleh jugak digunakan utk mencerahkan bahagian: 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 💁ketiak 💁mis V 💁belakang leher 💁siku 💁celah perlipatan 💁Lutut 💁buku lali 💁boleh buat hujung gunong yg dah lebam colournya tu bertukar jadi pink gitu😊  Disapu selepas mandi pada waktu malam sebelum tido,kesan awk semua boleh tgk lepas 3 hari penggunaan saje....yg paling penting cepat menyerap & tak melekit😍😍😍😍😍 Karisma cosmetic 👍👍👍 Pastii chantikkk Sangatttt !!! Nak cantikkkk 😊  Wsaap 0192152745  Fizah stokis karisma cosmetic  #kualaselangor  #stokiskarismacosmetickualaselangor  #stokiskarismacosmetic  #karismaempayarsdnbhd  #karismacosmetic  #skincareterbaik  #skincareviral  #ketiakhitam #lututhitam #sikuhitam #missvhitam #tengkukhitam #kulithitam #tiktok #pujaanhatikanda #ctdk #mirafilzah #remyishak #dewiremaja
#assalamualaikum Happy Sabtuday Morning!  Korang Cuti kemana tu? . .  COMBO SET WAWA COSMETIC ONZZZ!🤗 . Apa tunggu lagi,korang boleh grab banyak2 buat stock tau! 😁Terlajak jimat weii😘 Nak melawaa lepasnie memang senang lah!  Jom grab hari ini. Penuhkan koleksi Wawa Cosmetics dalam beg makeup uolls... BUY MORE SAVE MORE!!!😍 . . ■■■■■■■■■■■ COMBO SET B ❤RM99(Save RM5) 💥Mascara 3D 💥Lipmatte ■■■■■■■■■■■ .  Nak ode tekan je no kat bio @sisjual.makeup ye😚 . . #wawacosmetics #wawazainal #wawaserum #wawacleanser #wawalipmatte #wawafoundation #wawalens #mua #muamalaysia #sayajualonline #like4like #igshopmalaysia #aurinsta #ajimaura #terapiinstagram #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu
3D2N KOTA KINABALU  PACKAGE (MIX TRIP) . (Overnite Kundasang) .  Date Tour : . 📆 17-19 FEB 2019 📆 19-21 FEB 2019 📆 05-07 MARCH 2019 📆 10-12 MARCH 2019 📆 18-20 MARCH 2019 📆 08- 10 APRIL 2019 📆 15-17 APRIL 2019 . 👨‍💼Rm599 seorang dewasa 👸Rm489 seorang kanak2 4-12tahun 👩‍🦰 Rm399 seorang kanak2 2-3tahun 👶 Rm170 seorang kanak2 2tahun kebawah .  Tempat Lawatan : . ✅ Rumah Terbalik ✅ Jambatan Gantung Tamparuli ✅ Nabalu Market ✅ Malaysia’s First World Heritage Site ✅ Dairy Farm ✅ Poring Hot Spring ✅ Fish Massage ✅ State Museum ✅ Signal Hill ✅ Tg. Aru Beach ✅ FloatingMosque ✅ Sabah Foundation Building ✅ Philipino Market . *Harga  Pakej Termasuk :* . 💟 Tiket Flight (KL-KK-KL) 💟 Penginapan 💟 1 malam KK 💟 1 malam kKundasang 💟 Transportion With Driver 💟 Service Guide 💟 Entrance Fee . *Harga ❌ Termasuk:* . ❌ Luggage ❌ Insurance flight ❌ Insurance Travel ❌ Makan . *Cara Booking :* ▶ Deposit RM 350 Seorang ▶ Bagi nama penuh & Tarikh Lahir #cutiumum  #pujaanhatikanda  #trip #murah2 #booking #airasia
Ala comelnya & style nya ruffle sandals ni , boleh pakai pergi kelas , office , shopping , eh p dating pun semua boleh 😜 . 3 warna pilihan kuning hitam & nude pink! . harga pun murah je tapi kualiti terbaik 🥰 . 🌼 ruffle sandals🌼 . 🧤 READY STOCK . 🧤 Price ; RM32 😍 . ↪️ slide for sizes chart. . 🍉colour ; nude pink, baby blue, mustard , white cream & black. 🍉colour may vary from actual due to lighting & different monitor. 🍉measurement may vary due to different producting batches. 🍉for sizes, please allow 1-2cm  differs due to manual measurement. 🍉all measurements are approximate & for reference only. 🍉any inaccuracy is regretted. #kasut #kasutmurah  #sayajualmurah  #sayajualkasut #kedaikasutmurah #kasuttinggi #heels #sandal #kasutmurahmalaysia #kankukejarcintamu #pujaanhatikanda #kasutviral #kakishopping #kasutmurah #sayajualmurah #sayajual #kasutlelaki #kasutbundle #kasutraya #kasutkonvomurah #kasutoffice #baju #makcikbawang #kakishopping #sandal #sandalmurahmalaysia #sandalmurah #heelmurah #heels #dropshipper #dropshipmalaysia #dropshipneeded #dewiremaja #believeinyourself
REAL PATCHWORK BEDSPREAD . 3 IN 1 SUPER QUEEN . SIZE: 230CM X 250CM . SET INCLUDE 🍁 1 BEDSPREAD 🍁 2 PILLOW CASE . . 💰 PRICE : RM180 🚛 POSTAGE RM15(SM) RM25(SS)  WHATSAPP 0132629155 . . #cadarpatchwork #cadarembroidery #cadarpengantin #cadarhotel #cadarqueen #teamsyaqist #cadarking #patchworkquilt #cadar #sayajualcadar #bazaarpaknil #bazaaronline #cadarcantik #bazaarmalaysia #batch21saka #syaqist #terapiinstagram #produkviral #igshops #salaktinggi #patchworkmalaysia  #beddingset  #pujaanhatikanda  #kankukejarcintakamu  #cadarviral  #impiana  #sepang #shahalam #putrajaya #nilai
Ala comelnya & style nya ruffle sandals ni , boleh pakai pergi kelas , office , shopping , eh p dating pun semua boleh 😜 . 3 warna pilihan kuning hitam & nude pink! . harga pun murah je tapi kualiti terbaik 🥰 . 🌼 ruffle sandals🌼 . 🧤 READY STOCK . 🧤 Price ; RM32 😍 . ↪️ slide for sizes chart. . 🍉colour ; nude pink, baby blue, mustard , white cream & black. 🍉colour may vary from actual due to lighting & different monitor. 🍉measurement may vary due to different producting batches. 🍉for sizes, please allow 1-2cm  differs due to manual measurement. 🍉all measurements are approximate & for reference only. 🍉any inaccuracy is regretted. #kasut #kasutmurah  #sayajualmurah  #sayajualkasut #kedaikasutmurah #kasuttinggi #heels #sandal #kasutmurahmalaysia #kankukejarcintamu #pujaanhatikanda #kasutviral #kakishopping #kasutmurah #sayajualmurah #sayajual #kasutlelaki #kasutbundle #kasutraya #kasutkonvomurah #kasutoffice #baju #makcikbawang #kakishopping #sandal #sandalmurahmalaysia #sandalmurah #heelmurah #heels #dropshipper #dropshipmalaysia #dropshipneeded #dewiremaja #believeinyourself
Ala comelnya & style nya ruffle sandals ni , boleh pakai pergi kelas , office , shopping , eh p dating pun semua boleh 😜 . 3 warna pilihan kuning hitam & nude pink! . harga pun murah je tapi kualiti terbaik 🥰 . 🌼 ruffle sandals🌼 . 🧤 READY STOCK . 🧤 Price ; RM32 😍 . ↪️ slide for sizes chart. . 🍉colour ; nude pink, baby blue, mustard , white cream & black. 🍉colour may vary from actual due to lighting & different monitor. 🍉measurement may vary due to different producting batches. 🍉for sizes, please allow 1-2cm  differs due to manual measurement. 🍉all measurements are approximate & for reference only. 🍉any inaccuracy is regretted. #kasut #kasutmurah  #sayajualmurah  #sayajualkasut #kedaikasutmurah #kasuttinggi #heels #sandal #kasutmurahmalaysia #kankukejarcintamu #pujaanhatikanda #kasutviral #kakishopping #kasutmurah #sayajualmurah #sayajual #kasutlelaki #kasutbundle #kasutraya #kasutkonvomurah #kasutoffice #baju #makcikbawang #kakishopping #sandal #sandalmurahmalaysia #sandalmurah #heelmurah #heels #dropshipper #dropshipmalaysia #dropshipneeded #dewiremaja #believeinyourself
Authentic Swarovski Crystalline Red Strap (complete set 2years warranty)  Original price: RM1700 NOW: RM1200 free postage Whatsapp/DM: +60192277479 . . #malaysia #uitm #mm33 #meletop #sayajualjam #sayajualjammurah #jamtanganoriginal #jamoriginal #ajl33 #dwmurah #tiktokmalaysia #jamauthentic #jamtanganmurah #lelakikirimantuhan #pujaanhatikanda  #akucintadia #kankukejarcintamu #dewiremaja2018 #maharajalawakmega2018
Ketahuilah sesungguhnya setiap anggota badanmu itu mempunyai “SAHABAT”. . Sahabat bagi matamu adalah “Airmata Taubat” . Sahabat  bagi lidahmu adalah “Zikrullah” . Sahabat bagi lidahmu adalah “Bacaan Al-quran”. . Dan sahabat dahimu adalah “Tikar Sejadah”. . Setelah engkau menemukan “mereka” dengan sahabat-sahabatnya. Percayalah hidupmu tidak akan pernah SUNYI di dunia dan mereka akan menyebut kebaikanmu di AKHIRAT kelak. . Tapi sayang ramai yang tak dapat temukan semua sahabat-sahabat itu dengan sempurna kerana masalah berat badan. . Nikmat terbesar adalah apabila berat badan berkurangan adalah dapat solat seperti biasa dan dapat SUJUD dengan sempurna. . Anda yg masih usia muda kalau dah tak mampu nak sujud dengan sempurna ...berusaha dan berikhtiarlah mencari “kesempurnaan” itu... . Share n tag kawan-kawan anda. . Nak turun berat badan dengan ilmu pemakanan yg betul ? Mudahnya KURUS bila ada coach,ILMU dan TEAM SUPPORT. Daftar segera utk slot Febuari .Klik link di bio ig @eyfasoleh 😊 . . Coach Eyfa O136771609 Follow @eyfasoleh #teamcoacheyfa. . . #cikreenencikngokngek #tv3 #sayanakcantik #sayanakkurus  #tipsdiet #dietseimbang #dietatkins #dietkalori #jomkurus #atkins #tipskuruscepat #kelasbakingkl #hantarankahwin #makanandiet #produkkurus #jjcm #sayasukamakan #kelasonline #pengantinmuslim #ctdk  #cuticutimalaysia #dietnasi #muabellaz #pujaanhatikanda #kevinzahri #cekelathoney #selafazcinta #jikamasihadarindu
Parut sana sini ? Muka berjerawat ? kulit kusam ? 😔😭 Pening kepala 😣 . Dah jangan risau, dengan adanya #mixberry insha allah qis jamin dapat merawat semua masalah yang uolss ada 💖💯 Kita ikhtiar bukan duduk diam je, so far customer qis mostly puas hati tau ❤️💗 . Tunggu apa lagi ? Jangan lambat lambat 🥰 Whatsapp qis cepat +6011-11180105📲👏 . #beautysecretshalicious #shaliciousfoundation #cshineskincare #shalicioushq #malaysia #fattzura #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #jomcantik #igshopmalaysia #dropshipwanted #shalicious #agentmalaysia #sayajualmurah #bazaaronline #sayajualonline #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #produkkecantikan #neelofa #pujaanhatikanda #lelakikirimantuhan #dropshipneeded #agentneeded
Assalamualaikum dan Salam Jumaat semua. Terima kasih kepada yang support Khaf Cosmetics dan telah miliki makeupkit kami 😘  Kepada yang belum miliki lagi, Boleh dapatkan dari HQ atau dari agent kami yang sah dan berdaftar ☺️ Setiap belian akan dapat freegift 💋Blending Brush 💋Mascara Exclucive Khaf  #khafcosmetics #makanansunnah #makeupkit #muamalaysia #blusher #sayajualmakeupmalaysia #kakparah #muabellaz #khaflover #produkviral #pujaanhatikanda #instaseleb #beautymakeupkit #terlajaklaris #cantik #jombeli #sayasukamakeup #kosmetikmalaysia #agentstokisdiperlukan
PROMO 3 HELAI RM100 PROMO 3 HELAI RM100 PROMO 3 HELAI RM100 . Palazzo Plus Size👠 . 1 helai RM42 3 helai RM100 (Jimat Berganda2) TIDAK TERMASUK POSTAGE . 👑 SIZE & MEASUREMENT ✔Plus Size (Fit Size XL-XXL) ✔Length : 39 Inch ✔Waist Stretchable : 30 Inch Sehingga 46  Inch (Bahagian Pinggang Full Getah) ✔Cawat 32 Inch ✔Peha 28 Inch ✔Pinggul 48  Inch ✔2 Side Pockets . 👑 MATERIAL Chiffon crepe . 👑 COLOUR 🌸Black 🌸Brown 🌸Cream 🌸Dark Gray 🌸Emerald Green 🌸Maroon 🌸Navy Blue 🌸Dust 🌸Off White . Nak order ? Jgn segan² Whatsapp Mydah 017-2964909 😘 . #palazzomurah #palazobootcut #palazzo #bajumuslimah #palazzocantik #palazo #palazomurah #palazomurahmalaysia #palazocantik #palazzokulitlaici #palazokulitlaici #palazolinen #palazoneelofa #palazzodenim #palazodenim #palazzokulitlaici #palazokulitlaici #palazzomosscrepe #palazocrepe #palazzoborong #palazzocrepe #palazoborong #wardapalazzo #palazzochiffon #palazzocrepe #palazzochiffoncrepe  #palazocrepe #palazochiffoncrepe  #palazzoplussize #bigpalazo #bajuraya2019 #pujaanhatikanda #ajimaura
PROMO 3 HELAI RM100 PROMO 3 HELAI RM100 PROMO 3 HELAI RM100 . Palazzo Plus Size👠 . 1 helai RM42 3 helai RM100 (Jimat Berganda2) TIDAK TERMASUK POSTAGE . 👑 SIZE & MEASUREMENT ✔Plus Size (Fit Size XL-XXL) ✔Length : 39 Inch ✔Waist Stretchable : 30 Inch Sehingga 46  Inch (Bahagian Pinggang Full Getah) ✔Cawat 32 Inch ✔Peha 28 Inch ✔Pinggul 48  Inch ✔2 Side Pockets . 👑 MATERIAL Chiffon crepe . 👑 COLOUR 🌸Black 🌸Brown 🌸Cream 🌸Dark Gray 🌸Emerald Green 🌸Maroon 🌸Navy Blue 🌸Dust 🌸Off White . Nak order ? Jgn segan² Whatsapp Mydah 017-2964909 😘 . #palazzomurah #palazobootcut #palazzo #bajumuslimah #palazzocantik #palazo #palazomurah #palazomurahmalaysia #palazocantik #palazzokulitlaici #palazokulitlaici #palazolinen #palazoneelofa #palazzodenim #palazodenim #palazzokulitlaici #palazokulitlaici #palazzomosscrepe #palazocrepe #palazzoborong #palazzocrepe #palazoborong #wardapalazzo #palazzochiffon #palazzocrepe #palazzochiffoncrepe  #palazocrepe #palazochiffoncrepe  #palazzoplussize #bigpalazo #bajuraya2019 #pujaanhatikanda #ajimaura
PROMO 3 HELAI RM100 PROMO 3 HELAI RM100 PROMO 3 HELAI RM100 . Palazzo Plus Size👠 . 1 helai RM42 3 helai RM100 (Jimat Berganda2) TIDAK TERMASUK POSTAGE . 👑 SIZE & MEASUREMENT ✔Plus Size (Fit Size XL-XXL) ✔Length : 39 Inch ✔Waist Stretchable : 30 Inch Sehingga 46  Inch (Bahagian Pinggang Full Getah) ✔Cawat 32 Inch ✔Peha 28 Inch ✔Pinggul 48  Inch ✔2 Side Pockets . 👑 MATERIAL Chiffon crepe . 👑 COLOUR 🌸Black 🌸Brown 🌸Cream 🌸Dark Gray 🌸Emerald Green 🌸Maroon 🌸Navy Blue 🌸Dust 🌸Off White . Nak order ? Jgn segan² Whatsapp Mydah 017-2964909 😘 . #palazzomurah #palazobootcut #palazzo #bajumuslimah #palazzocantik #palazo #palazomurah #palazomurahmalaysia #palazocantik #palazzokulitlaici #palazokulitlaici #palazolinen #palazoneelofa #palazzodenim #palazodenim #palazzokulitlaici #palazokulitlaici #palazzomosscrepe #palazocrepe #palazzoborong #palazzocrepe #palazoborong #wardapalazzo #palazzochiffon #palazzocrepe #palazzochiffoncrepe  #palazocrepe #palazochiffoncrepe  #palazzoplussize #bigpalazo #bajuraya2019 #pujaanhatikanda #ajimaura
BERGAYA SAMBIL MENUTUP AURAT. . 🌹LACEY BLOUSE🌹 . 👉Material como crepe 👉Lace di bahagian lengan 👉Nursing friendly.. butang di bahagian dada, 10.5 inci 👉Wudhuk friendly. Butang di pergelangan lengan 👉Cutting kembang 👉Available size S,M,L,XL,XXL . 📌Boleh whatsup untuk tahu ukuran. .  HARGA (EXCLUDE POSTAGE) 1 helai RM46 2 helai RM92  Postage SM : 1-2helai RM7 SS : 1-2helai RM11 . ğŸŽ‰PROMOSI! ğŸŽ‰  Beli 3helai FREE POSTAGE. Hanya RM138 sahaja! .  Whatsup untuk ukuran dan juga order. 01138728449 .  #blousemurahmurah #blouseplussize #blousemurahmalaysia #blouselabuh #blouselonggar #blousewanita #blousecantik #blouselace  #blouselacemurah #blousewanita #blousemuslimah #blousebigsize #blousecantik #ajimaura #terapiinstagram #cikguseo #aurainsta #assalamualaikum #ctdk #azizanosman #uitmshahalam #skirtmurahmalaysia #palazzomurah #tunicmalaysia  #tunicstyle #tunicmuslimah #tuniclace #pujaanhatikanda
📌PROMO BELI 3 FREE 1🔈🔈🔈 RM99 FREE POSTAGE . 🔰KEBAYA NEESA🔰 . SIZE : S, M, L, XL, XXL COLOR : 7 HOT COLOR MATERIAL : COMO CREPE EMBOSS . ✅ 4 BUTANG HIASAN DI HADAPAN ✅ 3 BUTANG HIASAN DI LENGAN ✅ MESRA WUDHUK ✅ BREASTFEED FRIENDLY ✅ MATERIAL YANG SUPER MEWAH, SELESA, TAK PANAS, LEMBUT DAN JATUH TERLETAK . . Whatsapp Mydah 0172964909 Whatsapp Mydah 0172964909 . #bajuraya2019 #blousetunic #bajukurungsongket #minikurungmurah #minikurungmoden #minikurungraya #bajukurungmoden #kurungmodenraya #bajukurungmodern #kebayasongket #bajukurungmodernmurah #kurtamurah #bajukurung #jubahmurah #bajukurungcantik #bajukebayamoden #bajukebaya #bajubridesmaid #bajukebarung #kebarung #kurungsongket #kurungpeplum #bajupeplum #blousemurah  #peplummurah #bajubridesmaidmurah #bajuibuanak #pujaanhatikanda #ajimaura #bazarpaknil
📌PROMO BELI 3 FREE 1🔈🔈🔈 RM99 FREE POSTAGE . 🔰KEBAYA NEESA🔰 . SIZE : S, M, L, XL, XXL COLOR : 7 HOT COLOR MATERIAL : COMO CREPE EMBOSS . ✅ 4 BUTANG HIASAN DI HADAPAN ✅ 3 BUTANG HIASAN DI LENGAN ✅ MESRA WUDHUK ✅ BREASTFEED FRIENDLY ✅ MATERIAL YANG SUPER MEWAH, SELESA, TAK PANAS, LEMBUT DAN JATUH TERLETAK . . Whatsapp Mydah 0172964909 Whatsapp Mydah 0172964909 . #bajuraya2019 #blousetunic #bajukurungsongket #minikurungmurah #minikurungmoden #minikurungraya #bajukurungmoden #kurungmodenraya #bajukurungmodern #kebayasongket #bajukurungmodernmurah #kurtamurah #bajukurung #jubahmurah #bajukurungcantik #bajukebayamoden #bajukebaya #bajubridesmaid #bajukebarung #kebarung #kurungsongket #kurungpeplum #bajupeplum #blousemurah  #peplummurah #bajubridesmaidmurah #bajuibuanak #pujaanhatikanda #ajimaura #bazarpaknil
📌PROMO BELI 3 FREE 1🔈🔈🔈 RM99 FREE POSTAGE . 🔰KEBAYA NEESA🔰 . SIZE : S, M, L, XL, XXL COLOR : 7 HOT COLOR MATERIAL : COMO CREPE EMBOSS . ✅ 4 BUTANG HIASAN DI HADAPAN ✅ 3 BUTANG HIASAN DI LENGAN ✅ MESRA WUDHUK ✅ BREASTFEED FRIENDLY ✅ MATERIAL YANG SUPER MEWAH, SELESA, TAK PANAS, LEMBUT DAN JATUH TERLETAK . . Whatsapp Mydah 0172964909 Whatsapp Mydah 0172964909 . #bajuraya2019 #blousetunic #bajukurungsongket #minikurungmurah #minikurungmoden #minikurungraya #bajukurungmoden #kurungmodenraya #bajukurungmodern #kebayasongket #bajukurungmodernmurah #kurtamurah #bajukurung #jubahmurah #bajukurungcantik #bajukebayamoden #bajukebaya #bajubridesmaid #bajukebarung #kebarung #kurungsongket #kurungpeplum #bajupeplum #blousemurah  #peplummurah #bajubridesmaidmurah #bajuibuanak #pujaanhatikanda #ajimaura #bazarpaknil
BERGAYA SAMBIL MENUTUP AURAT. . 🌹LACEY BLOUSE🌹 . 👉Material como crepe 👉Lace di bahagian lengan 👉Nursing friendly.. butang di bahagian dada, 10.5 inci 👉Wudhuk friendly. Butang di pergelangan lengan 👉Cutting kembang 👉Available size S,M,L,XL,XXL . 📌Boleh whatsup untuk tahu ukuran. .  HARGA (EXCLUDE POSTAGE) 1 helai RM46 2 helai RM92  Postage SM : 1-2helai RM7 SS : 1-2helai RM11 . ğŸŽ‰PROMOSI! ğŸŽ‰  Beli 3helai FREE POSTAGE. Hanya RM138 sahaja! .  Whatsup untuk ukuran dan juga order. 01138728449 .  #blousemurahmurah #blouseplussize #blousemurahmalaysia #blouselabuh #blouselonggar #blousewanita #blousecantik #blouselace  #blouselacemurah #blousewanita #blousemuslimah #blousebigsize #blousecantik #ajimaura #terapiinstagram #cikguseo #aurainsta #assalamualaikum #ctdk #azizanosman #uitmshahalam #skirtmurahmalaysia #palazzomurah #tunicmalaysia  #tunicstyle #tunicmuslimah #tuniclace #pujaanhatikanda
BERGAYA SAMBIL MENUTUP AURAT. . 🌹LACEY BLOUSE🌹 . 👉Material como crepe 👉Lace di bahagian lengan 👉Nursing friendly.. butang di bahagian dada, 10.5 inci 👉Wudhuk friendly. Butang di pergelangan lengan 👉Cutting kembang 👉Available size S,M,L,XL,XXL . 📌Boleh whatsup untuk tahu ukuran. .  HARGA (EXCLUDE POSTAGE) 1 helai RM46 2 helai RM92  Postage SM : 1-2helai RM7 SS : 1-2helai RM11 . ğŸŽ‰PROMOSI! ğŸŽ‰  Beli 3helai FREE POSTAGE. Hanya RM138 sahaja! .  Whatsup untuk ukuran dan juga order. 01138728449 .  #blousemurahmurah #blouseplussize #blousemurahmalaysia #blouselabuh #blouselonggar #blousewanita #blousecantik #blouselace  #blouselacemurah #blousewanita #blousemuslimah #blousebigsize #blousecantik #ajimaura #terapiinstagram #cikguseo #aurainsta #assalamualaikum #ctdk #azizanosman #uitmshahalam #skirtmurahmalaysia #palazzomurah #tunicmalaysia  #tunicstyle #tunicmuslimah #tuniclace #pujaanhatikanda
Selamat pagi semua !!! Masa ni ada tg kerja even holiday kannn . Yg x kerja mesti nak hangout jap lagi . Alamakk 😱😱😱 mekap tak lagi laa .. . Awak kena tahu keadaan kulit awak macam mana untuk pilih variety type foundation ni . . " I rasa foundation mary kay tak sesuai dengan i " . . Memanglaa sebab masa u beli , u tak refer pada consultant . Kalau skin you oily , you patut pilih formula khas untuk oily skin ada you perlu ada finishing yg akan bagi effect glowing daripada sebum muka . Baru totally awesome ! 😘😘. . Dan kalau muka you berparut kuat , janganlah pilih yg light coverage mcm cc cream . Memangla tak dapat nak sorokkkan . Untuk sorrokkan kena tengok keadaaan skin you dulu, sensitif ke idok , perlu medium ke high coverage . 🤗🤗. . Yang penting kena rujuk kami beautician yg akan tolong anda menangani masalah anda 😘😘. . . 🌼Perlukan consultation ? 🤔 Jom saya beri kan secara PERCUMA 🤗❤ 🌼Nak percubaan produk?🤔 Jom whatsapp saya 😘💖 🌼Part/Full time career ?🤔 Jom tanya saya 😉💓 . Haaa tunggu apa lagi ? Nak syantikk syantik boleh laaa pm oni 😚💋 will reply as soon as posibble 😉 . . Auni Mazlan  01125516846 Mary Kay Ind Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . #ilovemarykay #marykayumt #marykaykelantan #marykaypasirmas #marykaykotabharu #marykayunisza #umtsohor #uniszapastitahu #likeforlikes #igers #followforfollowback #marykaymalaysia #marykayfacial #marykaybotanical #marykaykualanerus #marykaygongbadak  #marykayjerteh #marykaypengkalanchepa #sajat #rayyanhayya #jakel #ctdk #skincare #testimonimarykay #jubahsouq #pujaanhatikanda #remyishak #mirafilzah
NEW❗❗BLOUSE BELLA, SIMPLE  TAPI ELEGANT GITUU💃🏻 . ⭕BLOUSE BELLA⭕ . ========== SPECIAL !!! ========== ✔ Potongan yang labuh menutupi punggung ✔ Super selesa, potongan A ✔ Material poly linen berkualiti, tak panas.. Sesuai digayakan kemana shj ✔ Mesra ibu menyusu dan mesra wudhu ✔ Ada poket di kanan & kiri baju ✔ Terdapat 6 warna, semua cantik😍 ✔ Saiz s,m,l,xl,2xl,3xl . RM69 FREE POS 😱 😱 . MACAM MANA NAK BUAT TEMPAHAN⁉️ . . Cara Order👇👇 . Whatsapp👇 📲017-7642535 📲017-7642535 📲017-7642535 . Atau . Klik link di bio kami . TQ 😍
SUSUT HABIS! ADOI AI!  BAWAL NABELLA TINGGAL BEBERAPA DESIGN MENARIK!  SWIPE UNTUK USHA!  READY STOCK!  POSTAGE EVERYDAY except weekend and public holiday  SIS BUAT CLEARANCE!  SET JIMAT BELI 4 RM 23.00 SAHAJA + FREE POSTAGE  Berkenan? Ws je sis 016 9834003 or click the link in bio . #fleek #fleekcornskin #fleekbasic #fleekcornskin #fleek5secrule #fleekscarves #tudunglelong  #tudungbridesmaid  #tudungcornskin  #tudungmurah  #tudungbawal  #bawalcotton  #bawal #bridemaids #bawalborong #bawalsale #bawallelong #bawalasercut #bawalasercutmurah #bawalmurah #bawalbidang50 #tudungbidang50 #tudungbidang50murah #bawalbidang60 #bawalbidang60murah #cottonturkey #tudungbidang60 #instantshawl #instantshawlmurah  #pujaanhatikanda #bawalnabella
Donning BAWAL NABELLA code 158 yang masih available!  Dont miss out your chance  READY STOCK!  POSTAGE EVERYDAY except weekend and public holiday  SIS BUAT CLEARANCE!  SET JIMAT BELI 4 RM 23.00 SAHAJA + FREE POSTAGE  Berkenan? Ws je sis 016 9834003 or click the link in bio . #fleek #fleekcornskin #fleekbasic #fleekcornskin #fleek5secrule #fleekscarves #tudunglelong  #tudungbridesmaid  #tudungcornskin  #tudungmurah  #tudungbawal  #bawalcotton  #bawal #bridemaids #bawalborong #bawalsale #bawallelong #bawalasercut #bawalasercutmurah #bawalmurah #bawalbidang50 #tudungbidang50 #tudungbidang50murah #bawalbidang60 #bawalbidang60murah #cottonturkey #tudungbidang60 #instantshawl #instantshawlmurah  #pujaanhatikanda #bawalnabella
KASI CLEAR!  BAWAL NABELLA TINGGAL BEBERAPA DESIGN MENARIK!  SWIPE UNTUK LIHAT!  READY STOCK!  POSTAGE EVERYDAY except weekend and public holiday  SIS BUAT CLEARANCE!  SET JIMAT BELI 4 RM 23.00 SAHAJA + FREE POSTAGE  Berkenan? Ws je sis 016 9834003 or click the link in bio . #fleek #fleekcornskin #fleekbasic #fleekcornskin #fleek5secrule #fleekscarves #tudunglelong  #tudungbridesmaid  #tudungcornskin  #tudungmurah  #tudungbawal  #bawalcotton  #bawal #bridemaids #bawalborong #bawalsale #bawallelong #bawalasercut #bawalasercutmurah #bawalmurah #bawalbidang50 #tudungbidang50 #tudungbidang50murah #bawalbidang60 #bawalbidang60murah #cottonturkey #tudungbidang60 #instantshawl #instantshawlmurah  #pujaanhatikanda #bawalnabella
MARISSA SUIT EXCLUSIVE BATCH 5.0🔥 . SUIT HAJI & UMRAH keluaran ke5 kini tiba untuk dilancarkan . Sangat Awesome uols😍 . . Sambutan Marissa sangat hangat dan laku keras tau.😅 . Marissa Suit ni GERENTI menjadi pilihan terbaik! Sebab Rekaan Marissa sangat bersesuaian dengan konsep uolls yang ingin memakainya ketika melaksanakan ibadah haji & umrah nanti. 😉 . Marissa Suit -  longgar, sopan dan tidak ketat serta dalam masa yang sama boleh kekalkan identiti muslimah😍 . Tambahan getah di tangan dan kaki seluar membuatkan MARISSA menjadi lebih unik dan juga menyerlahkan lagi penampilan uolls . . Dan, paling penting sekali, Marissa Suit ni tak jarang dan tak melekap supaya uolls boleh beribadah dengan lebih confident dan khusyuk lagi! . . . ğŸŽ‰HARGA PROMOSIğŸŽ‰ . Berlangsung sehingga 31 January 2019. . Normal Price : RM129 ✖️ PROMO : RM99 SAHAJA . +FREE POSTAGE SM +ADD RM5 SS . Material : Como Crepe Size : (S) (M) (L) (XL) (2XL) . ☑️ 7 Pilihan warna menarik (dusty purple , black, navy blue, burgundy , moss green,purple cadbury  and chocolate) ☑️ Bf & Nursing Friendly ☑️ Hand cuff bergetah ☑️ Poket kiri & kanan baju ☑️ Pinggang seluar full getah ☑️ Inovasi terbaru..bhg dalam seluar ada lipatan bergetah utk memudahkan pemakai. . . Jadi jangan lepaskan peluang anda untuk Grab Marissa Suit batch 5.0 ni dengan harga promo hot letops 🔥 . Pastikan sepasang marissa suit utk anda bawa beribadah di sana.. . For any inquiries : . ✆✆ WhatsApp ke +6 011 3752 0516 ✆✆ ✆✆ WhatsApp ke +6 011 3752 0516 ✆✆ ✆✆ WhatsApp ke +6 011 3752 0516 ✆✆ . . **Brooch not included . P/S : Warna gambar ada sedikit dengan warna sebenar atas faktor pencahayaan dan tetapan skrin gajet anda. . . #pujaanhatikanda #marissasuit #marissasuit5 #khaibahar94#hajiumrah#suithajiumrah#akankukejarcintakamu #janganbencicintaku #pengantinmusimsalju #maharajalawakmega2018
#repost @mpp_psa (@get_repost) ・・・ • MPP PSA 2018/2019 • MAJLIS WATIKAH PERDANA & ANGKAT SUMPAH BAGI MAJLIS PERWAKILAN PELAJAR POLITEKNIK SULTAN SALAHUDDIN ABDUL AZIZ SHAH SESI 2018/2019 ✋🏻 . . Pada 18 Januari 2019 , telah diadakan Majlis Watikah Perdana & Angkat Sumpah bagi MPP sesi 2018/2019. Majlis telah disempurnakan oleh Tuan Pengarah Dr. Mohd Zahari bin Ismail. Semoga MPP sesi ini dapat melaksanakan tanggungjawab dan amanah ini dengan ikhlas dan jujur serta menjadi pemimpin kepada warga PSA dengan jaya hendakNya. ☺️ . . #mpppsa #mpppk2019 #pssaas #psa #pssaas #politeknikshahalam #polyshahalam #politeknikshahalam #psa #pssaas #politeknikshahalam #polyshahalam #politeknikshahalam #politekniksultansalahuddinabdulazizshah #allthebest #wearethebest #love #jabatanperdagangan  #jabatankejuruteraanawam #jabatankejuruteraanelektrik #jabatankejuruteraan #jabatankejuruteraanmekanikal #soaringupwards #pujaanhatikanda #elfira #kecemerlanganbermuladisini #politeknik #sayasayangpoliteknik #ilovepoliteknik #asoneweunite #chaiyok #bazarpaknil
#repost @mpp_psa (@get_repost) ・・・ • MPP PSA 2018/2019 • MAJLIS WATIKAH PERDANA & ANGKAT SUMPAH BAGI MAJLIS PERWAKILAN PELAJAR POLITEKNIK SULTAN SALAHUDDIN ABDUL AZIZ SHAH SESI 2018/2019 ✋🏻 . . Pada 18 Januari 2019 , telah diadakan Majlis Watikah Perdana & Angkat Sumpah bagi MPP sesi 2018/2019. Majlis telah disempurnakan oleh Tuan Pengarah Dr. Mohd Zahari bin Ismail. Semoga MPP sesi ini dapat melaksanakan tanggungjawab dan amanah ini dengan ikhlas dan jujur serta menjadi pemimpin kepada warga PSA dengan jaya hendakNya. ☺️ . . #mpppsa #mpppk2019 #pssaas #psa #pssaas #politeknikshahalam #polyshahalam #politeknikshahalam #psa #pssaas #politeknikshahalam #polyshahalam #politeknikshahalam #politekniksultansalahuddinabdulazizshah #allthebest #wearethebest #love #jabatanperdagangan  #jabatankejuruteraanawam #jabatankejuruteraanelektrik #jabatankejuruteraan #jabatankejuruteraanmekanikal #soaringupwards #pujaanhatikanda #elfira #kecemerlanganbermuladisini #politeknik #sayasayangpoliteknik #ilovepoliteknik #asoneweunite #chaiyok #bazarpaknil
ALUMNI PSA  #borntobealumnitvet  Puan Ain Shazehan Azizan, Pengurus syarikat di  AIZ IT & SERVICES  Certificate of Mechanical Engineering Politeknik Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah (PSA) (2009-2010)  AIZ IT & SERVICES No.9, Jalan BPM 14,  Tmn Bukit Piatu Mutiara, Melaka. . . #psa #pssaas #politeknikshahalam #polyshahalam #politeknikshahalam #psa #pssaas #politeknikshahalam #polyshahalam #politeknikshahalam #politekniksultansalahuddinabdulazizshah #allthebest #wearethebest #love #jabatanperdagangan  #jabatankejuruteraanawam #jabatankejuruteraanelektrik #jabatankejuruteraan #jabatankejuruteraanmekanikal #soaringupwards #pujaanhatikanda #elfira #kecemerlanganbermuladisini #politeknik #sayasayangpoliteknik #ilovepoliteknik #asoneweunite #chaiyok #bazarpaknil
Majlis Penyerahan Watikah, Perlantikan Majlis Perwakilan Pelajar dan Barisan Tertinggi Organisasi PSA. Tahniah diucapkan kepada pimpinan muda MPP yg diwakili oleh Parti Suara Mahasiswa selaku kerajaan yang akan memimpin mahasiswa PSA. Semoga dapat menjalankan amanah dengan sebaik baiknya. . . . #psa #pssaas #politeknikshahalam #polyshahalam #politeknikshahalam #psa #pssaas #politeknikshahalam #polyshahalam #politeknikshahalam #politekniksultansalahuddinabdulazizshah #allthebest #wearethebest #love #jabatanperdagangan  #jabatankejuruteraanawam #jabatankejuruteraanelektrik #jabatankejuruteraan #jabatankejuruteraanmekanikal #soaringupwards #pujaanhatikanda #elfira #kecemerlanganbermuladisini #politeknik #sayasayangpoliteknik #ilovepoliteknik #asoneweunite #chaiyok #bazarpaknil #watikahmppperdana2019 #sekretariat #psadihatiku #weluvpsa
Our 1st picture in 2019. Kak G, may this new year bring many opportunities your way, to explore every joy of life and turning all your dreams into reality & all your efforts into great achievements. Amin Ya Rabb @iamzianazain 💕 P/s - Harap hampa semua sabaq sikit ya tunggu lagu/album baru Kak G, insyallah penantian kita semua pasti berbaloi. 👌 #zianazain #livinglegend #zianafolks #positivevibes #loveofmylife #doayangbaikbaik #pujaanhatikanda
Kami menyediakan kelas marketing PERCUMA untuk team #exclusivebeauty . Mana nak dapat dekat luar sana macam ni Marketing FREE Training FREE . Harini selesai kelas marketing media sosial Kuala Lumpur untuk my team #mobilespa.. Semoga ilmu yg diberikan oleh sifu kita ni #coachusahawanspa dapat di gunakan dalam biz ini. . Kami bukan sekadar training unlimited tapi marketing juga unlimited. . Kalau dekat luar sana beratus beribu nak kena bayar tapi dengan #exclusivebeauty FREE JAAAAAAAA. . Kalau u olls nak tahu dengan lebih lanjut boleh whatsapp sha no yang tertera di bawah ni 👇👇👇 0182886953  Atau  Klik sahaja link di bio 😉 . #ashamobilespatrainer  #coachmobilespa #kursusspa #facial #janaincome #exclusivebeauty #mobilespakualalumpur #pujaanhatikanda #dewiremaja
Nak dapatkn PROMO PRICE for facial . Whatsapp 0182886953 dan type " saya nak promo facial" . Terhad untuk 10 orang terawal sahaja. 🚗 KUALA LUMPUR 🚗SELANGOR . Cepat cepat dapatakan. . #jemarikasihspa #exclusivebeauty #ashamobilespatrainer #vshape #facelifting #removedwhitehead #removeblackhead #rawatjeragat #facialmurah #spabergerak #facialkl #facialselangor #dewiremaja #pujaanhatikanda
Authentic Swarovski Crystalline Black Strap (complete set 2years warranty)  Original price: RM1700 NOW: RM1200 free postage Whatsapp/DM: +60192277479  #malaysia #uitm #mm33 #meletop #sayajualjam #sayajualjammurah #jamtanganoriginal #jamoriginal #ajl33 #dwmurah #tiktokmalaysia #jamauthentic #jamtanganmurah #lelakikirimantuhan #pujaanhatikanda  #akucintadia #kankukejarcintamu #dewiremaja2018 #maharajalawakmega2018
Throwback #kids #pujaanhati #pujaanhatikanda
#repost @zsinstantwhite_hq (@get_repost) ・・・ ☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻 . MENANGI WANG TUNAI RM500 FOLLOW,REPOST,TAG AND WIN . REPOST YANG TERBANYAK BAKAL MENANGI RM500 DAN SURPRISE BOX . JANGAN LUPA TAG @zsinstantwhite_hq . SAPU CALIT 15 MINIT TERUS CANTIK FLAWLESS PUTIH KEKAL GEBU GLOWING . Bertukar skin korea sepantas 15 minit... Ni betul-betul bukan cobaan... . WHOLE BODY MAGIC MASKER WHITENING BOOSTER . 💯Kesan secepat 15 minit 💯Menghilangkan daki 💯Menghilangkan sunburn 💯Mengecutkan jerawat degil 💯Menghilangkan whitehead 💯Menghilangkan blackhead 💯Menghilangkan dark circles 💯Memudarkan kesan parut 💯Memudarkan kesan jerawat 💯Merawat jeragat 💯Merawat 1001 jenis masalah kulit . Whatsapp only 📱+6019 976 1616 ( HQ damansara ) 📱+6013 366 2616 ( HQ kuala lumpur ) . CHECK OUT OUR AGENT YANG BERHAMPIRAN DENGAN ANDA @zsinstantwhite_squad @zsinstantwhite_squad @zsinstantwhite_squad . #zsinstantwhite #zsinstantwhitehq #pemutih #pemutihwajah #pemutihbadan #pemutihkulit #pemutihketiak #putih #putihgebu #putihkekal #putihcepat #kualalumpur #singapore #brunei #melaka #johor #cintafatamorgana #azarazmi #sendayutinggi #terbaikdariku #neelofa #plancinta #pujaanhatikanda #isteridalamsangkar #singaporeexpo #halalfest #pujaanhatikanda #lelakikirimantuhan #jikamasihadarindu2
#repost @zsinstantwhite_hq (@get_repost) ・・・ ☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻 [ R E P O S T ] MENANGI WANG TUNAI RM500 FOLLOW,REPOST,TAG AND WIN . REPOST YANG TERBANYAK BAKAL MENANGI RM500 DAN SURPRISE BOX . JANGAN LUPA TAG @zsinstantwhite_hq . SAPU CALIT 15 MINIT TERUS CANTIK FLAWLESS PUTIH KEKAL GEBU GLOWING . Bertukar skin korea sepantas 15 minit... Ni betul-betul bukan cobaan... . WHOLE BODY MAGIC MASKER WHITENING BOOSTER . 💯Kesan secepat 15 minit 💯Menghilangkan daki 💯Menghilangkan sunburn 💯Mengecutkan jerawat degil 💯Menghilangkan whitehead 💯Menghilangkan blackhead 💯Menghilangkan dark circles 💯Memudarkan kesan parut 💯Memudarkan kesan jerawat 💯Merawat jeragat 💯Merawat 1001 jenis masalah kulit . Whatsapp only 📱+6019 976 1616 ( HQ damansara ) 📱+6013 366 2616 ( HQ kuala lumpur ) . CHECK OUT OUR AGENT YANG BERHAMPIRAN DENGAN ANDA @zsinstantwhite_squad @zsinstantwhite_squad @zsinstantwhite_squad . #zsinstantwhite #zsinstantwhitehq #pemutih #pemutihwajah #pemutihbadan #pemutihkulit #pemutihketiak #putih #putihgebu #putihkekal #putihcepat #kualalumpur #singapore #brunei #melaka #johor #dian #azarazmi #sendayutinggi #terbaikdariku #neelofa #plancinta #pujaanhatikanda #isteridalamsangkar #singaporeexpo #halalfest #lelakikirimantuhan #jikamasihadarindu #raisha
#repost @zsinstantwhite_hq (@get_repost) ・・・ ☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻 . MENANGI WANG TUNAI RM500 FOLLOW,REPOST,TAG AND WIN . REPOST YANG TERBANYAK BAKAL MENANGI RM500 DAN SURPRISE BOX . JANGAN LUPA TAG @zsinstantwhite_hq . SAPU CALIT 15 MINIT TERUS CANTIK FLAWLESS PUTIH KEKAL GEBU GLOWING . Bertukar skin korea sepantas 15 minit... Ni betul-betul bukan cobaan... . WHOLE BODY MAGIC MASKER WHITENING BOOSTER . 💯Kesan secepat 15 minit 💯Menghilangkan daki 💯Menghilangkan sunburn 💯Mengecutkan jerawat degil 💯Menghilangkan whitehead 💯Menghilangkan blackhead 💯Menghilangkan dark circles 💯Memudarkan kesan parut 💯Memudarkan kesan jerawat 💯Merawat jeragat 💯Merawat 1001 jenis masalah kulit . Whatsapp only 📱+6019 976 1616 ( HQ damansara ) 📱+6013 366 2616 ( HQ kuala lumpur ) . CHECK OUT OUR AGENT YANG BERHAMPIRAN DENGAN ANDA @zsinstantwhite_squad @zsinstantwhite_squad @zsinstantwhite_squad . #zsinstantwhite #zsinstantwhitehq #pemutih #pemutihwajah #pemutihbadan #pemutihkulit #pemutihketiak #putih #putihgebu #putihkekal #putihcepat #kualalumpur #singapore #brunei #melaka #johor #cintafatamorgana #azarazmi #sendayutinggi #terbaikdariku #neelofa #plancinta #pujaanhatikanda #isteridalamsangkar #singaporeexpo #halalfest #pujaanhatikanda #lelakikirimantuhan #jikamasihadarindu2
#repost @zsinstantwhite_hq (@get_repost) ・・・ ☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻 . MENANGI WANG TUNAI RM500 FOLLOW,REPOST,TAG AND WIN . REPOST YANG TERBANYAK BAKAL MENANGI RM500 DAN SURPRISE BOX . JANGAN LUPA TAG @zsinstantwhite_hq . SAPU CALIT 15 MINIT TERUS CANTIK FLAWLESS PUTIH KEKAL GEBU GLOWING . Bertukar skin korea sepantas 15 minit... Ni betul-betul bukan cobaan... . WHOLE BODY MAGIC MASKER WHITENING BOOSTER . 💯Kesan secepat 15 minit 💯Menghilangkan daki 💯Menghilangkan sunburn 💯Mengecutkan jerawat degil 💯Menghilangkan whitehead 💯Menghilangkan blackhead 💯Menghilangkan dark circles 💯Memudarkan kesan parut 💯Memudarkan kesan jerawat 💯Merawat jeragat 💯Merawat 1001 jenis masalah kulit . Whatsapp only 📱+6019 976 1616 ( HQ damansara ) 📱+6013 366 2616 ( HQ kuala lumpur ) . CHECK OUT OUR AGENT YANG BERHAMPIRAN DENGAN ANDA @zsinstantwhite_squad @zsinstantwhite_squad @zsinstantwhite_squad . #zsinstantwhite #zsinstantwhitehq #pemutih #pemutihwajah #pemutihbadan #pemutihkulit #pemutihketiak #putih #putihgebu #putihkekal #putihcepat #kualalumpur #singapore #brunei #melaka #johor #cintafatamorgana #azarazmi #sendayutinggi #terbaikdariku #neelofa #plancinta #pujaanhatikanda #isteridalamsangkar #singaporeexpo #halalfest #pujaanhatikanda #lelakikirimantuhan #jikamasihadarindu2
#repost @zsinstantwhite_hq (@get_repost) ・・・ ☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻 [ R E P O S T ] MENANGI WANG TUNAI RM500 FOLLOW,REPOST,TAG AND WIN . REPOST YANG TERBANYAK BAKAL MENANGI RM500 DAN SURPRISE BOX . JANGAN LUPA TAG @zsinstantwhite_hq . SAPU CALIT 15 MINIT TERUS CANTIK FLAWLESS PUTIH KEKAL GEBU GLOWING . Bertukar skin korea sepantas 15 minit... Ni betul-betul bukan cobaan... . WHOLE BODY MAGIC MASKER WHITENING BOOSTER . 💯Kesan secepat 15 minit 💯Menghilangkan daki 💯Menghilangkan sunburn 💯Mengecutkan jerawat degil 💯Menghilangkan whitehead 💯Menghilangkan blackhead 💯Menghilangkan dark circles 💯Memudarkan kesan parut 💯Memudarkan kesan jerawat 💯Merawat jeragat 💯Merawat 1001 jenis masalah kulit . Whatsapp only 📱+6019 976 1616 ( HQ damansara ) 📱+6013 366 2616 ( HQ kuala lumpur ) . CHECK OUT OUR AGENT YANG BERHAMPIRAN DENGAN ANDA @zsinstantwhite_squad @zsinstantwhite_squad @zsinstantwhite_squad . #zsinstantwhite #zsinstantwhitehq #pemutih #pemutihwajah #pemutihbadan #pemutihkulit #pemutihketiak #putih #putihgebu #putihkekal #putihcepat #kualalumpur #singapore #brunei #melaka #johor #dian #azarazmi #sendayutinggi #terbaikdariku #neelofa #plancinta #pujaanhatikanda #isteridalamsangkar #singaporeexpo #halalfest #lelakikirimantuhan #jikamasihadarindu #raisha
#repost @zsinstantwhite_hq (@get_repost) ・・・ ☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻 . MENANGI WANG TUNAI RM500 FOLLOW,REPOST,TAG AND WIN . REPOST YANG TERBANYAK BAKAL MENANGI RM500 DAN SURPRISE BOX . JANGAN LUPA TAG @zsinstantwhite_hq . SAPU CALIT 15 MINIT TERUS CANTIK FLAWLESS PUTIH KEKAL GEBU GLOWING . Bertukar skin korea sepantas 15 minit... Ni betul-betul bukan cobaan... . WHOLE BODY MAGIC MASKER WHITENING BOOSTER . 💯Kesan secepat 15 minit 💯Menghilangkan daki 💯Menghilangkan sunburn 💯Mengecutkan jerawat degil 💯Menghilangkan whitehead 💯Menghilangkan blackhead 💯Menghilangkan dark circles 💯Memudarkan kesan parut 💯Memudarkan kesan jerawat 💯Merawat jeragat 💯Merawat 1001 jenis masalah kulit . Whatsapp only 📱+6019 976 1616 ( HQ damansara ) 📱+6013 366 2616 ( HQ kuala lumpur ) . CHECK OUT OUR AGENT YANG BERHAMPIRAN DENGAN ANDA @zsinstantwhite_squad @zsinstantwhite_squad @zsinstantwhite_squad . #zsinstantwhite #zsinstantwhitehq #pemutih #pemutihwajah #pemutihbadan #pemutihkulit #pemutihketiak #putih #putihgebu #putihkekal #putihcepat #kualalumpur #singapore #brunei #melaka #johor #cintafatamorgana #azarazmi #sendayutinggi #terbaikdariku #neelofa #plancinta #pujaanhatikanda #isteridalamsangkar #singaporeexpo #halalfest #pujaanhatikanda #lelakikirimantuhan #jikamasihadarindu2
#repost @zsinstantwhite_hq (@get_repost) ・・・ ☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻 . MENANGI WANG TUNAI RM500 FOLLOW,REPOST,TAG AND WIN . REPOST YANG TERBANYAK BAKAL MENANGI RM500 DAN SURPRISE BOX . JANGAN LUPA TAG @zsinstantwhite_hq . SAPU CALIT 15 MINIT TERUS CANTIK FLAWLESS PUTIH KEKAL GEBU GLOWING . Bertukar skin korea sepantas 15 minit... Ni betul-betul bukan cobaan... . WHOLE BODY MAGIC MASKER WHITENING BOOSTER . 💯Kesan secepat 15 minit 💯Menghilangkan daki 💯Menghilangkan sunburn 💯Mengecutkan jerawat degil 💯Menghilangkan whitehead 💯Menghilangkan blackhead 💯Menghilangkan dark circles 💯Memudarkan kesan parut 💯Memudarkan kesan jerawat 💯Merawat jeragat 💯Merawat 1001 jenis masalah kulit . Whatsapp only 📱+6019 976 1616 ( HQ damansara ) 📱+6013 366 2616 ( HQ kuala lumpur ) . CHECK OUT OUR AGENT YANG BERHAMPIRAN DENGAN ANDA @zsinstantwhite_squad @zsinstantwhite_squad @zsinstantwhite_squad . #zsinstantwhite #zsinstantwhitehq #pemutih #pemutihwajah #pemutihbadan #pemutihkulit #pemutihketiak #putih #putihgebu #putihkekal #putihcepat #kualalumpur #singapore #brunei #melaka #johor #cintafatamorgana #azarazmi #sendayutinggi #terbaikdariku #neelofa #plancinta #pujaanhatikanda #isteridalamsangkar #singaporeexpo #halalfest #pujaanhatikanda #lelakikirimantuhan #jikamasihadarindu2
#repost @zsinstantwhite_hq (@get_repost) ・・・ ☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻 . MENANGI WANG TUNAI RM500 FOLLOW,REPOST,TAG AND WIN . REPOST YANG TERBANYAK BAKAL MENANGI RM500 DAN SURPRISE BOX . JANGAN LUPA TAG @zsinstantwhite_hq . SAPU CALIT 15 MINIT TERUS CANTIK FLAWLESS PUTIH KEKAL GEBU GLOWING . Bertukar skin korea sepantas 15 minit... Ni betul-betul bukan cobaan... . WHOLE BODY MAGIC MASKER WHITENING BOOSTER . 💯Kesan secepat 15 minit 💯Menghilangkan daki 💯Menghilangkan sunburn 💯Mengecutkan jerawat degil 💯Menghilangkan whitehead 💯Menghilangkan blackhead 💯Menghilangkan dark circles 💯Memudarkan kesan parut 💯Memudarkan kesan jerawat 💯Merawat jeragat 💯Merawat 1001 jenis masalah kulit . Whatsapp only 📱+6019 976 1616 ( HQ damansara ) 📱+6013 366 2616 ( HQ kuala lumpur ) . CHECK OUT OUR AGENT YANG BERHAMPIRAN DENGAN ANDA @zsinstantwhite_squad @zsinstantwhite_squad @zsinstantwhite_squad . #zsinstantwhite #zsinstantwhitehq #pemutih #pemutihwajah #pemutihbadan #pemutihkulit #pemutihketiak #putih #putihgebu #putihkekal #putihcepat #kualalumpur #singapore #brunei #melaka #johor #cintafatamorgana #azarazmi #sendayutinggi #terbaikdariku #neelofa #plancinta #pujaanhatikanda #isteridalamsangkar #singaporeexpo #halalfest #pujaanhatikanda #lelakikirimantuhan #jikamasihadarindu2
Sekadar gurauan  Video full di youtube Channel : Mvparodi  #mvparodi #elizabethtan #lawak #parodi #zonlawak #pujaanhatikanda

Loading