Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#pru14

Posts tagged as #pru14 on Instagram

298.291 Posts

"BADAN ANDA PENDEK MCM BUDAK SEKOLAH RENDAH?" . Sedih sangat? Mana taknya, org panggil anda "Katik atau kemetot"? Anda pun ada perasaan jugak kan? Di opis dah la kene ejek, di fb pon kene ejek jugak? Anda rasa malu sgt? rasa geram je sape yg suka ejek2 tu? dah try mcm2 ubat tambah tinggi..tapi masih tak tinggi2 jugak? duit dah abis ribu2 tapi xde hasil jugak? . . NAK TAK ADMIN TOLONG SETEL MASALAH ANDA? Cer Baca kat Bawah . Dulu mungkinlah ketinggian akan stop smp umur 21 tahun jer, tapi sekarang bukan lagi, dgn bantuan Produk TIENS anda boleh tambah ketinggian lagi walaupun umur dah 32 tahun, sebab produk ni sesuai 10-35 tahun lelaki & perempuan boleh makan, . FAST RESPON => ====>>> Whatapp : +60102465956  #malaysia #malaysiakini #fashion #teammalaysia #malaysiaboleh  #virginhair #malaysians #ootd #bazaronline #malaysiaairlines #peninggibadan #nakfakta #nakbebel #pru14 #bn #gerakan #awaninews #selangor #pas #kuasarakyat @herbaltinggioffecial_my1 #kitasemuapenghasut #pelangsingbadan #promo #stpm #tambahtinggi #brunaidarussalam  #johorbahru #tinggiberjayatiens #ubattinggisingapore #malamminggu
Tasha boleh jamin 100% selamat dan berkesan ✊ . Berderet testimoni dari customer kami. .  SUAMI ASYIK SENYUM JE MAKIN MEMBULAT DAN BESAR DIA GEBU DIA PADAT WANGI SANGAT. LOVE IT! SIZE BERTAMBAH. TUKAR BRA! . . Whatsapp tasha untuk free consultation. Jangan lambat tau awak. Banyak perkara yang kita rasa remeh akan jadi masalah besar kalau dibiarkan. . Jom whatsapp sekarang, sebelum terlambat☺️☺️ . . 📮 Free Postage 😍 Postage Everyday 🤗Whatsapp " HUSH " +6011-21134587 untuk detail + free consultan + free guide & very friendly person 🤳🏼😘😘☺️ . . #hushhushwonderbloom #hushhushlovepotion #krimbesarkanpayudara #jubahnursingmalaysia #breastpumpmalaysia #ubatbesarkanpayudara #krimpayudara  #bazarpaknil #jomkahwin #bajutidurseksi #lovepotionbyhushhush #kedaibabyonline #krimbesarkanpayudara #susuibuterbaik #susuibubanyak #milkboostermurah #susuibumeriah #testimonilovepotion #pru14 #kadkahwinmalaysia #bengkungmoden #rosewaterkl #slymochocokl #perlacoffeekl #famecosmetic #scrubmuka #rayacollection #raya2018 #bawalexclusive
TAG MEMBER KORANG YANG KAKI STREETWEAR!! 🗣. 🚨! READY STOCK !🚨 LIMITED STOK! ORDER CEPAT SEBELUM HABIS! -------------------------------------------------- 🎯 ADIDAS  YEEZY BOOST 700. 🎯 SIZE 40-44 EURO. 🎯 Limited stock ! 🎯 COPY ORIGINAL 1.1 HIGH QUALITY. 🎯 RM210 include postage (harga asal RM229). 📲 WhatsApp : +6013-5970094 -------------------------------------------------- #sneakersmurah #sneakersmalaysia #kasutmurah #kasutmurahmalaysia #kasutadidas #kasutnike #klkix #lokalah #sapotlokal #streetwear #supreme #suprememy #adidasmurah #championmalaysia #lokalah #storebox #bazarpaknil #malaysia #stussymalaysia #pru14 #pakatanharapan #barisannasional #filamurah #kasutviral #sneakersmalaysiamurah
Pernah tengok cempedak jatuh? Tag sekali kawan korang tau. . . SNEK VIRAL NO 1 MALAYSIA Follow 👇👇 @hey.ngapngap  @hey.ngapngap  @hey.ngapngap . . #lawak #lawakbodoh #viral #malaysia #lawakmalaysia #viralmalaysia #pru14 #lawakhambar #lawakgram #lawakbilis #lawaktahapdewa #kapcaimalaya #kapcaisado #gadiscantik #sukanpermotoran #lawaksiyot #lawakkerder #lawakboring #tiktok #tiktokhot #tiktokmalaysia
🍯 🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯 *wawa wax* : Cold wax tak perlu panaskan & boleh terus guna. . ✔ *Boleh guna untuk 1 badan termasuk muka & area private seperti miss v* . ✔ * 120 ml*  tahan  4-5 bulan. . ✔ kain untuk tarik & lain2. . .  Walaupon dia tak perlu panaskan tapi wax dia agak pekat.jadi dia mampu cengkam segala bulu halus & kasar😀 . .  Wax  ni mmg *100%  organik & buatan orang melayu plus lulus KKM*  Jadi boleh guna tanpa was was😋🤗 . .  NO KKM: NOT180304781K . .✅ *Wax ini tiada kesan sampingan & selamat digunakan untuk ibu mengandung* 🤰🏼 . ✅ *dan kulit sensitif* . 💕 💕 🇲🇾 *PROMO 1 MALAYSIA*🇲🇾 . 💕1 tube WAWA ~RM55~ : *PROMO RM45* . ✅Including postage. ✅Free 4 gift. 🎁 ✅Free set waxing . .  PROMO COMBO*🇲🇾 .. 💕2 tubes wawawax : ~RM90~ *PROMO RM80*  Including postage. ✅Free 4 gift ✅Free set waxing . ✅Extra 5 cotton strips free . .  STOK TERHAD* once stok habis kita akan tutup promo🙏🏽.. . . #bazarpaknilmurah #wawawaxmurah #wawawaxuser #testimonibyyin #freecodselectedarea #postagebyyin #organicwaxbyyin #pru14 #muakl #setapak #melawati #freecod #freegift #waxmurah #mesraalam 😘
Amalkan secara konsisten kalau nak kesan yang kebabom! . Bagi yang ada masalah kulit seperti jerawat, kudis, parut, eczema, panau dan lain lain lagi Wajib cuba susu Maaez. . Ianya diperkaya dengan makanan Sunnah . Bagi yang tak suka susu, jangan risau kerana Susu Maaez terdapat juga perisa Coklat dan Strawberry. . Pastinya ORIGINAL direct dari HQ. .  RM45 FREE POSTAGE 📲+6 014 844 5067 . #susumaaez #susu #pru14 #mahathir #drmahathir #susukurma #susumaaez #susumaaezmurah #susumaaezori #susumaaezoriginal #susumaaezmalaysia #susumaaezmurahoriginal #susumaaezborong #avengers #syafiqkyle #avengersinfinitywar  #jalantar #lemonex #kekasihpaksarela #nur #deejacosmetic #deejacosmeticmurah #deejakosmetik #deejakosmetikmurah #kikichallenge #kekechallenge #keke #munafik2 #gegarvaganza2018
Amalkan secara konsisten kalau nak kesan yang kebabom! . Bagi yang ada masalah kulit seperti jerawat, kudis, parut, eczema, panau dan lain lain lagi Wajib cuba susu Maaez. . Ianya diperkaya dengan makanan Sunnah . Bagi yang tak suka susu, jangan risau kerana Susu Maaez terdapat juga perisa Coklat dan Strawberry. . Pastinya ORIGINAL direct dari HQ. .  RM45 FREE POSTAGE 📲+6 014 844 5067 . #susumaaez #susu #pru14 #mahathir #drmahathir #susukurma #susumaaez #susumaaezmurah #susumaaezori #susumaaezoriginal #susumaaezmalaysia #susumaaezmurahoriginal #susumaaezborong #avengers #syafiqkyle #avengersinfinitywar  #jalantar #lemonex #kekasihpaksarela #nur #deejacosmetic #deejacosmeticmurah #deejakosmetik #deejakosmetikmurah #kikichallenge #kekechallenge #keke #munafik2 #gegarvaganza2018
RAMAI YG TERLAJAK SLIM BILA MULA BERJUICY💃🏻💃🏻 . Sebab nak kurus sekarang dah ada cara yang mudah dan selamat 🤗TANPA PERLU BERLAPAR . 🤗TANPA PERLU BERSENAM . 🤗TANPA CIRIT BIRIT . 🤗SESUAI UNTUK IBU MENYUSU . Nak cuba atau nak tahu details lebih lanjut, wasap kita ye⬇️⬇️ ☎️011.6112.0197 www.wasap.my/601161120197 . #kuruscepat #jomkahwin #jomkurus #tipskurus #fiber #eatclean #nakkurus #bazaarpaknil #onlineshopping #healthyfood #supplement #malaysia #dropshippermalaysia #fiber #pru2018 #comelpipimerah #kurustanpadiet #jomundi #akuyangpakaikoyangpanas #pru14 #detox #adanampakmummyhappy #mstaronline #saudiairlines #cabincrew #flyemirates #juicyraspberry
RAMAI YG TERLAJAK SLIM BILA MULA BERJUICY💃🏻💃🏻 . Sebab nak kurus sekarang dah ada cara yang mudah dan selamat 🤗TANPA PERLU BERLAPAR . 🤗TANPA PERLU BERSENAM . 🤗TANPA CIRIT BIRIT . 🤗SESUAI UNTUK IBU MENYUSU . Nak cuba atau nak tahu details lebih lanjut, wasap kita ye⬇️⬇️ ☎️011.6112.0197 www.wasap.my/601161120197 . #kuruscepat #jomkahwin #jomkurus #tipskurus #fiber #eatclean #nakkurus #bazaarpaknil #onlineshopping #healthyfood #supplement #malaysia #dropshippermalaysia #fiber #pru2018 #comelpipimerah #kurustanpadiet #jomundi #akuyangpakaikoyangpanas #pru14 #detox #adanampakmummyhappy #mstaronline #saudiairlines #cabincrew #flyemirates #juicyraspberry
RAMAI YG TERLAJAK SLIM BILA MULA BERJUICY💃🏻💃🏻 . Sebab nak kurus sekarang dah ada cara yang mudah dan selamat 🤗TANPA PERLU BERLAPAR . 🤗TANPA PERLU BERSENAM . 🤗TANPA CIRIT BIRIT . 🤗SESUAI UNTUK IBU MENYUSU . Nak cuba atau nak tahu details lebih lanjut, wasap kita ye⬇️⬇️ ☎️011.6112.0197 www.wasap.my/601161120197 . #kuruscepat #jomkahwin #jomkurus #tipskurus #fiber #eatclean #nakkurus #bazaarpaknil #onlineshopping #healthyfood #supplement #malaysia #dropshippermalaysia #fiber #pru2018 #comelpipimerah #kurustanpadiet #jomundi #akuyangpakaikoyangpanas #pru14 #detox #adanampakmummyhappy #mstaronline #saudiairlines #cabincrew #flyemirates #juicyraspberry
TERKINI! Ku Nan Ditahan Di Lokap SPRM, Rosmah Dijangka Didakwa Jam 3 Petang Esok! #adengan #amanah #barisan nasional #bersatu #datuk seri tengku adnan tengku mansor #dr mahathir #dramaone #hubungan #kisah najib #kisah rosmah #kisah rosmah mansor #ku nan #kunan #malaysia #najib #najib and rosmah #najib rosmah #pakatan harapan #pru14 #rakyat #rakyatnews #rompak #rosmah #rosmah mansor #rosmah mansur #rosmah najib #rosmah puaka #sokongan #tengku adnan #tengku adnan tengku mansor #tengku adnan tengku mansor (person) #tun m #umno #who is rosmah mansor TERKINI! Ku Nan Ditahan Di Lokap SPRM, Rosmah Dijangka Didakwa Jam 3 Petang Esok! Link: http://goviralvideos.net/terkini-ku-nan-ditahan-di-lokap-sprm-rosmah-dijangka-didakwa-jam-3-petang-esok
Daniel Wellington Gred Copy Ori . . . . RM 50 . . . . Sesuai utk couple , orang kawen , pasangan yg sweet sampai semut tu boleh grab cepat! jam ni memang cantik 😍💕🌹😍🌹⌚️⌚️⌚️⌚️⌚️⌚️ . . . . 1. SS gambar  2. wasap 011 231 64729 . . .  Follow : IG Styleee.co #sayajualjamtangan #sayajual #jamtanganmurah #jamtangancantikdanmurah #jamtanganmurahmalaysia #pru14  #mrgrey
Salam Sejahtera kawan-2 ku . Sebab perpindahan Ronaldo ke Juventus , jersi Juventus semakin panas . Tak kira Home , Away atau Third kit... ni sekarang sampai warganegara Pakistan pun tertarik nak memiliki sehelai.... terima kasih bro...☺️☺️☺️ Terbaek boskuuuu 👍👍👍 . Jika berminat boleh ws atau call no hp ini 📲 012 608 6507 . #topajersi #topajamtangan #pialadunia #topaaccessories #pialadunia2018 #worldcup #worldcup2018 #jersi  #jersipialadunia2018 #jersimurah  #jersiworldcup #jersiworldcup2018  #jersiworldcupmurah #pru14 #bolasepak  #jersiepl18 #jersimurahmalaysia #jersirare #jersimurahonline #jerseyrare #jersiepl #jersieplmurah #jerseyepl #jerseytrending
Korea Wallpaper  Supply | Install  Please contact us for qoutation  We also do door - to - door service  0135909068 0182819068  www.wasap.my/60135909068 www.wasap.my/60182819068  The Installer  Jm Aura Resources  #wallpaper #koreawallpaper #europewallpaper #wallmural #photomural #fabricprinting #design #printing #sticker #jmsticker #theinstaller #interiordesign #malaysia #pru14 #najibrazak  #tunmahathir
RAMAI YG TERLAJAK SLIM BILA MULA BERJUICY💃🏻💃🏻 . Sebab nak kurus sekarang dah ada cara yang mudah dan selamat 🤗TANPA PERLU BERLAPAR . 🤗TANPA PERLU BERSENAM . 🤗TANPA CIRIT BIRIT . 🤗SESUAI UNTUK IBU MENYUSU . Nak cuba atau nak tahu details lebih lanjut, wasap kita ye⬇️⬇️ ☎️013-5393112 www.wasap.my/+60135393112 . #kuruscepat #jomkahwin #jomkurus #tipskurus #fiber #eatclean #nakkurus #bazaarpaknil #onlineshopping #healthyfood #supplement #malaysia #dropshippermalaysia #fiber #pru2018 #comelpipimerah #kurustanpadiet #jomundi #akuyangpakaikoyangpanas #pru14 #detox #adanampakmummyhappy #mstaronline #saudiairlines #cabincrew #flyemirates #juicyraspberry
RAMAI YG TERLAJAK SLIM BILA MULA BERJUICY💃🏻💃🏻 . Sebab nak kurus sekarang dah ada cara yang mudah dan selamat 🤗TANPA PERLU BERLAPAR . 🤗TANPA PERLU BERSENAM . 🤗TANPA CIRIT BIRIT . 🤗SESUAI UNTUK IBU MENYUSU . Nak cuba atau nak tahu details lebih lanjut, wasap kita ye⬇️⬇️ ☎️013-5393112 www.wasap.my/+60135393112 . #kuruscepat #jomkahwin #jomkurus #tipskurus #fiber #eatclean #nakkurus #bazaarpaknil #onlineshopping #healthyfood #supplement #malaysia #dropshippermalaysia #fiber #pru2018 #comelpipimerah #kurustanpadiet #jomundi #akuyangpakaikoyangpanas #pru14 #detox #adanampakmummyhappy #mstaronline #saudiairlines #cabincrew #flyemirates #juicyraspberry

Loading