Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#produkbumiputera

Posts tagged as #produkbumiputera on Instagram

71.335 Posts

Gemar buat manisan tapi....susah nk cari GELATIN yang datang dari sumber yang HALAL😩😩 jangan risau .. HALAGEL telah mengeluarkan Gelatin dengan kotak ekonomi khas untuk pengguna yang gemar membuat pencuci mulut .  Gunakan tanpa WAS WAS  Gelatin menjadi bahan utama pencuci mulut seperti Jeli,kek,cheese cake dadih dan banyak lagi..🤗 21gm x 5sachets :RM8.00  Boleh dapatkannya di #coopmartkoperasibimbinganinsanpahangberhad sekarang.. #halalmartprodukmuslim #produkbumiputera
Experience Matter from our customers  Tq so much.... 😘 Yang dah minum akan rasa HASIL nya.... 👍 . Kami di sini Sangat TERUJA bila wanita²  MEMILIH #jdk sebagai minuman Untuk kekal CANTIK,  CERGAS Dan MANTAP sepanjang hari👍😊 SHAKE² TUANG MINUM ....senang sangat💃  #jdklovers  #jusdarakencang  #jusuntukwanita  #jushomemadetrending  #jusviral #jussedap #juscamarharyan  #empirepuansuethebest  #kitasentiasaterbaik #produkbumiputera  #halaldanbersih  #sokongprodukislam #beliprodukislam #belikeluaranbumiputera #kitabantuekonomiorangislam
Assalamualaikum and good morning 🌸  Which one do you prefer today ?? ▪️ Mosha rtd Flavor available: •black n bold dark roast •mocha lazzo •latte romance •chocolate rich •vanilla sundae •moroccan green tea •cappucino creamor  RM2.50 sebotol sahaja 🎉😋 jom dapatkan di gmh halal mart shah alam sekarang!! 🎉  #gmhhalalmart #seksyen7shahalam #frozenfood #produkbumiputera  #mosha #moshacoffee #moshaiceblend #moshatakdangoyang #klang #selangor #shahalam  #malaysia #iceblended
"Cikna, ada penawar masalah kulit kusam tak ?" "Seganlah di ofis, kulit saya ni kelabu je. Nak selfie kena turn on beauty efek tu no 5. barulah cerah sikit gambar." Memang kulit kusam ni boleh bikin wanita angin satu badan. Stress lagilahhhhhh bila tangkap gambar wefie, dia rasa muka tak cantik dan berseri macam orang lain.  So camna nak rawat masalah kulit ni? Cikna kongsi sikit tips MUDAH untuk korang praktikkan supaya nampak macam ada lampu spotlight suluh ke wajah, terpancar sinar ke seluruh alam.  1️⃣Amalkan rutin skrub muka setiap minggu . . . ✅Skrub ni bantu tanggalkan sel sel kulit mati atas muka yang dah lama menempel dan berkumpul atas kulit. Bayangkan betapa tebalnya dia kalau anda tak pernah skrub. Amalkan 2-3 kali seminggu sahaja. . . . ✅Pilih skrub yang ada bahan yang bantu selesaikan masalah kusam sepert green tea, argan, stemcell, biji walnut hingga boleh flush kotoran tersumbat dalam liang pori. Macam Green Tea Mint Face Scrub siap boleh hilangkan mata panda di wajah. . .  WhatsApp 0132582878
terima kasih semua... memberi kepercayaan kepada #teamsupermomgombak  jom bersama #teamsupermomgombak  kami mudahkan segal urusan... jimatkan masa anda... #beli8percuma4  #produkbumiputera  #produkbumiputera  #produkmuslim  #viralkan  qasap.my/60104505262
Gong Xi Fa Cai !! 🤗 .  Hah .. Tahun baru Cina dah nak tiba kan ? 😘 .  Bila keluar rumah je, mula lah nampak sana sini orang jual buah limau..🍊😻 .  Pernah juga beli buah limau dan kupas kulitnya untuk di letak di dalam kereta sebab suka akan bau kesegaran buah limau. .  Tapi lama kelamaan kulit limau tu akan berubah menjadi kehitaman. Tak tahan lama.😥 .  Jangan risau, Essential Oil Mandarin kan ada..😍 .  Bukan sahaja mampu memberikan kesegaran bau buah mandarin itu sendiri tetapi ia juga merangkumi khasiat yang lain .. . 🍊Ia membantu menaikkan mood dan mengurangkan stress 🍊Ia juga membantu mengurangkan insomia 🍊Ia membantu mencerahkan kulit dan mengurangkan kulit berminyak ( tetapi pastikan dicampur dengan carrier oil ) 🍊Ia membantu mengurangkan kedutan halus .  Banyak lagi khasiat yang boleh didapati di dalam essential oil mandarin ni. 😊  Nak cuba kesegaran EO Mandarin? Jom order dengan Ain. RM49/10ml saja. Untuk order klik link di bio Ain ok😉  #copypasteronellacommunity #ronellalover #eomandarin #hargamampumilik #produkbumiputera #produkmalaysia #ronellamalaysia #agentwanted #dropshipwanted
Nak tidor dah ke? Jom kita tusyen jap pasal manfaat Vitamin C. Lima minit je kelasnya. Ye. Hehe  Okey. Buat pertamanya, Vitamin C sebenarnya bukan sahaja baik untuk tubuh badan tetapi baik untuk kulit kita. Malah ia merupakan nutrisi yang paling baik dan mudah untuk dapatkan.  Vitamin C mengandungi antioksida yang paling banyak diperlukan kulit untuk membantu meneutralkan radikal bebas akibat daripada sinaran uv. Selain itu Vitamin C juga berperanan penting dalam melancarkan peredaran darah sehingga kulit kelihatan segar. .  Malah Vitamin C juga mampu meransang pembentukan kolagen pada kulit dan melindungi kulit kita dari rosak.  Antara manfaat Vitamin C pada kulit adalah untuk  1) Membuat kulit lebih sihat. 2) Membantu menjaga kolagen yang ada pada kulit dan memlambatkan proses penuaan. 3) Meningkatkan proteksi permukaan kulit dari sinaran uv 4) Membaiki tekstur kulit yang kusam dan pucat. 5) Membantu merawat hypepigmentasi.  Haaaa banyakkan khasiat Vitamin C pada kulit. Dan kalau korang nak tau, dalam serum cinonet ni ada 10x ganda KEKUATAN VITAMIN C tau. Jadi cukup sekadar 1-2 titik untuk tiap kali penggunaan. Cepat meresap, tak berminyak, kesannya mantopp. 👍  WhatsApp 0126897002 @ Nak tahu lebih lanjut, tekan link di bawah ya  http://Annonafb.wasap.my
Haiii.. NAME KITE Nurul.. Nampak kite Kat mane-mane tegur-tegurlah.. Kite x sombong tau.. Tp omak n kwn2 suke panggil kite budak telebih ubat 🤣🤣🤣🤣🤣 Kite ke mane-mane selalu ade 2 BFF nie #klubnalaleh gituuu.. Sebab omak pesan.. Rezeki ade dekat mane2 sooo.. BFF nie harus ke mane-mane ade aje dengan Nurul gituuu.. http://JomSihatGituuuu.wasap.my  S2-KL37MED 0189584852  #tipskuruscepat #dietprofessional #teammedina #kuruscepat #kurusselamat #kurus2minggu #fitnessmalaysia #suplimentkurus #rahsiakurus #kuruscantik #teamhq #kurusuntuksuami #kurusexpress #sayanakkurus #petuakuruscepat #murahtapiberbaloi #organicherbs #langsingcepat #mudahuntukkurus #produkbumiputera #slimpantas #produkviral #produktranding #coachkurus #kopikurus #klubnalaleh #teamomakazie  Www.wasap.my/60189584852/KopiSedutLemak
MUKA MACAM KAWAH BULAN BERMINYAK . . Macam mana tu? . . "Sebelum ini, Saya ada masalah liang pori terbuka dan kulit berminyak.Tapi semenjak berkenalan dengan Vitamin C Series by Annona nihh. Rasa best sangat. Memang sesuai dengan kulit saya ni. Nampak perubahan liang pori saya makin mengecil. Kulit pon dah tak berminyak sangat tambah-tambah kalau malam. . . Sebelum tidur, saya mesti pakai Vitamin C serum ni dan Vitamin C Moisturizing Cream spf 30 bila nak keluar rumah. Then bila bangun pagi tu rasa kulit muka fresh dan lembut jer. Yang paling best,kalau jera-what hinggap kat muka, saya dap! dap! Je vitamin c serum nihh. Esok tu kecut terus. " . . Dalam #vitamincserum #10xvitaminc ini mempunyai estrak daun saxifraga sebagai antioksidan. Yang mana ianya bersifat astringent, iaitu mengetatkan liang pori yang besar. Serta Asid Hyalurolik yang dapat memelihara kelembapan pada kulit dan membuatkan kulit lebih licin, halus dan lebih anjal. . . Dalam Vitamin C Moisturizing Cream spf 30 juga mempunyai Asid Hyalurolik. Formulationnya yang 'water - based' membuatkan ia selesa di pakai oleh mereka yang mempunyai kulit jenis berminyak. . Nak cuba? Whatsapp cikQa 0194735223 ❤️
Dapatkan @mids.chocojar di Az Zain Bandar Tasik Puteri, Rawang hari ini!  #chocojar #chocojarrawang #bandartasikputeri #azzain #produkbumiputera #produkmuslim #chocojarviral #chocojarsedap #rawang
Berita baik kpd orang2 Penang, kalau hangpa nk order produk2 kami bleh buat pre-order skang..Kami akan berada di Penang sempena cuti Tahun Baru Cina..Utk tempahan bleh pm/wassap 0124478482.. #aliffzayyanfoodproduct #produkbumiputera #sosmango #sambalpenyet #garamkunyit #pesserbaguna
Penyebab KEPUTIHAN BERBAU . 1. Cara anda cuci bahagian intim – pastikan anda membasuh vagina dari depan ke belakang.  2. Perhatikan warna cairan yang keluar dari vagina - biasanya putih pekat, kuning kehijauan, kecoklatan, sampai kemerahan disebabkan darah.  3. Rasa gatal dan juga bau menyengat adalah infeksi akibat protozoa, bakteri dan kulat.  4. Kanser rahim boleh juga menimbulkan keputihan.  5. Selain itu, adanya benda asing yang masuk ke vagina juga merupakan salah satu penyebab. . Contoh : 💭Bedak yang menempel 💭Antiseptik 💭Sabun mandi 💭Perfume . Sejauh mana tahap keputihan anda? Jom rawat..!!! . Dapatkan SET BASIC JSD dan rundingan percuma dari AGEN/STOKIS SAH JSD sahaja. . . . 🌷SET BASIC JSD (RM100 inc.postage)🌷 ******************************************** FEMININE WASH JSD - RM68 MASKER VAGINA - RM25 - #femininewash #maskervagina #jamususukdara #stokisjsdkluang #jamujsd #jamuviral # #sayajualjamu #produkbumiputera #testimonijsd #magicsoapjsd #jsdkluang#magicclearsoapjsd #magicsinussoap #resdung #keputihan #magicprettydara #magiccollagenkiss #collagenjsd #sabunjerawat #sabunresdung #maskervagina #maskervaginajsd #collagendelimalicious #nakcantik #femininewash #pencuciintim #sabah #sarawak #igmonsta #like4like #igermalaysia #viral
REMPEYEK CHEESE VIRAL 👍tak ada MSG 👍di jamin sedap 👍 snek wajiib penggemar cheese 👍 lebih rangup dan puas  HARGA PROMOSI!! 🎁1 balang RM20.00 🎁2 balang RM35.00 🎁 3 balang RM50.00  Kawasan COD : ipoh, kuala kangsar.  #halal #spuntinoz #rempeyekcheese #rempeyekcheeseviral #produkbumiputera #lakukeras #disukairamai
REMPEYEK CHEESE VIRAL 👍tak ada MSG 👍di jamin sedap 👍 snek wajiib penggemar cheese 👍 lebih rangup dan puas  HARGA PROMOSI!! 🎁1 balang RM20.00 🎁2 balang RM35.00 🎁 3 balang RM50.00  Kawasan COD : ipoh, kuala kangsar.  #halal #spuntinoz #rempeyekcheese #rempeyekcheeseviral #produkbumiputera #lakukeras #disukairamai
REMPEYEK CHEESE VIRAL 👍tak ada MSG 👍di jamin sedap 👍 snek wajiib penggemar cheese 👍 lebih rangup dan puas  HARGA PROMOSI!! 🎁1 balang RM20.00 🎁2 balang RM35.00 🎁 3 balang RM50.00  Kawasan COD : ipoh, kuala kangsar.  #halal #spuntinoz #rempeyekcheese #rempeyekcheeseviral #produkbumiputera #lakukeras #disukairamai
REMPEYEK CHEESE VIRAL 👍tak ada MSG 👍di jamin sedap 👍 snek wajiib penggemar cheese 👍 lebih rangup dan puas  HARGA PROMOSI!! 🎁1 balang RM20.00 🎁2 balang RM35.00 🎁 3 balang RM50.00  Kawasan COD : ipoh, kuala kangsar.  #halal #spuntinoz #rempeyekcheese #rempeyekcheeseviral #produkbumiputera #lakukeras #disukairamai
REMPEYEK CHEESE VIRAL 👍tak ada MSG 👍di jamin sedap 👍 snek wajiib penggemar cheese 👍 lebih rangup dan puas  HARGA PROMOSI!! 🎁1 balang RM20.00 🎁2 balang RM35.00 🎁 3 balang RM50.00  Kawasan COD : ipoh, kuala kangsar.  #halal #spuntinoz #rempeyekcheese #rempeyekcheeseviral #produkbumiputera #lakukeras #disukairamai #cheeselover
REMPEYEK CHEESE VIRAL 👍tak ada MSG 👍di jamin sedap 👍 snek wajiib penggemar cheese 👍 lebih rangup dan puas  HARGA PROMOSI!! 🎁1 balang RM20.00 🎁2 balang RM35.00 🎁 3 balang RM50.00  Kawasan COD : ipoh, kuala kangsar.  #halal #spuntinoz #rempeyekcheese #rempeyekcheeseviral #produkbumiputera #lakukeras #disukairamai
Wow wow...baca ni..dah 3 tahun bersama CelebrityLass (CL) skali grab 10 botol..memang jimat pun ambik banyak ✌️ . 🆑 CelebrityLass 🆑 ❌Bukan deodorant ❌Bukan perfume ❌Bukan Roll-On . Inovasi ekstrak semulajadi yang berkesan . 🌹Pati Mawar 🍃Gabungan Pati Herba 💧Air Suling 💎Tawas Premium . 🍀100% semulajadi 🍀Selamat digunakan . Dengan 🆑 tiada lagi bau tengik kepam bila panas berpeluh . Nak cuba?  Click link di bio sekarang!!! . . #sayajualonline #celebritylass #cl #trustedseller #ruangrezekihanania #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #kakakperigi #pujaanhatikanda #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #bebasbaubadan #peluh #baubadan #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #terlajaklaris #ketiakbusuk
Experience Matter from our AGENT  Tq so much.... 😘 Yang dah JUAL dan betul2 follow EMPIRELYDIA ajar akan rasa HASIL nya.... 👍  Kami di sini Sangat TERUJA bila #surirumah  MEMILIH #produkcamarharyan  sebagai PUNCA PENDAPATAN  Untuk BESARKAN EKONOMI SEKELUARGA👍😊 NAK BERNIAGA? ....senang sangat💃 MAI #teamempirelydia AJARKAN BUAT DUIT SEBULAN RM1000. Meniaga dari hati inshaallah MENJADI.  #jdklovers  #jusdarakencang  #jusuntukwanita  #jushomemadetrending  #empirelydiapower #gengsurirumah  #produkbycamarharyan  #produkbumiputera  #halaldanbersih  #sokongprodukislam #beliprodukislam #belikeluaranbumiputera #kitabantuekonomiorangislam
Korang  dah sampai kat rumah ke belum...? Ke masih bekerja...? Kalau masih  lagi kita geng..... Abg Bujang masih meneruskan tugas dan tanggungjawab untuk menghantar stok Kerepek Bujang ke customer.... Ne Abg Bujang dlm perjalanan ke Petronas Taman Rakan.... Jom kerja... Kerja.. Kerja.... Jgn Lupa SOLAT TAU.... #teamabgbujang#kerepekbujang #produkmuslim #produkhomemade #produkbumiputera #teamikspetronas#teamiks #jomsupportprodukbumiputra#jomsupportpetronas
Pelik tak..😳 Orang cina kalau beli ginseng RM 100 lebih pun sangup... sebab apa?  Untuk kesihatan.. Orang kita nak beli JAMU/JUS HERBA yang RM25 pun fikir sejuta kali... Sampai yang ada masalah serius.. kami dah bagi solution pun masih fikir lagi... Semua tu besar nilainya jika dibandingkan nilai yang anda keluarkan untuk membeli jus herba pelbagai khasiat ni.  INGAT!!! Kebersihan dalaman tu bukan untuk kita je tapi untuk suami kita jugak.  NAK MANTAP NAK CANTIK JOM AMAL MINUM #jusdarakencang 😘😘 Layan laaa diri sendiri BAK PERMAISURI👸  #jdklovers  #jusdarakencang  #jusuntukwanita  #jushomemadetrending  #jusviral #jussedap #juscamarharyan  #empirepuansuethebest  #kitasentiasaterbaik #produkbumiputera  #halaldanbersih  #sokongprodukislam #beliprodukislam #belikeluaranbumiputera #kitabantuekonomiorangislam
Baru habes sebotol,  katanyaaa👇👇 ❤Membuang aje,  perot dah kempis.. ❤muka Naik Seri ❤bonus uols,  cik 🌹 Grip. Wow  Tu diaaa.. Banyak sungguh Kesan yg dapat bila minum #jdk.  Alhamdulillah.  Allah izinkan.  Uols yg ade masalah perot tak berapa kempis,  cik bunga tak berapa grip tu,  ayuhhhhlaah minum #jdk.  Klik je👉 www.wasap.my/60126349549  #jusdarakencang  #jusuntukwanita  #produkhalal #produkbumiputera  #empirepuansue
. . Salam Maghrib 🌸 . Siapa pengguna CL sini? Pagi tadi dah pakai CL? Haaaa cer cium tiak sekarang, ada bau-bau tak? Takde kan kan, macam tak nak mandi dah 😂 . Best tau #celebritylassactivgo ni, berkesan untuk menghilangkan bau badan yang membunuh keselesaan anda. . ❌Bukan deodorant. ‍‌‌‌‌‍‍‌‌‌‌ ❌Bukan perfume. ‍‌‌‌‌‍‍‌‌‌‌ . ✔‌‌ Ia adalah MASTER ODOURLESS. ‍‌‌‌‌‍‍ ✔‌‌ Ia meneutralkan bau badan anda. ‍‌‌‌‌‍‍‌‌‌‌ ✔‌‌ Ia menyahkan bau badan dengan mudah, cepat dan selamat. ‍‌‌‌‌‍‍‌‌‌‌ ✔‌‌ Ia menghilangkan masalah keseluruhan bau badan anda dalam masa 3 saat ! . .
#chocolate#chocotainer#sedapgiler#hargamurah#produkbumiputera#halalfood#  RM20.00 for 3 different flavour... Wassap 016-2002153
*Vitamin C Gentle Cleanser* . Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif. . Fungsi VCGC 🔹Menyucikan dan Melindungi Kulit 🔹Mengekalkan Kelembapan Kulit 🔹Mengurangkan Garis Halus dan Kedutan pada wajah 🔹Mencerahkan Kulit dan Mengurangkan Kemerahan Kulit . Kelebihan VCGC : 🔻No SLS / SLES 🔻No Parabens 🔻No Alcohol 🔻No Pewangi Tiruan 🔻No Pewarna Tiruan . Untuk info lanjut boleh wasap ke 0199152117
#teamsupermomgombak berikan yg tetbaik untuk anda... jimatkan masa.. mudahkan sega urusan... #sembur2xbersih  #beli8percuma4  #produkbumiputera  #produkmalaysia  #virale  wasap.my/60104505262
▪ Diminati wanita² moden masakini..rasa bersinar² bila pakai perfume ni chuols 💖 Bauan bebunga cinta 💕 ▪ | Lé FAMOUR Adore Modern & Glamourous. - F l o r a l - - F r u i t y - - W h i t e F l o r a l - - S w e e t - - A q u a t i c - ▪ Lé FAMOUR parfum . It's time to be fresh with @lefamour parfum ▪ NP: RM55 Special Promo: RM49 Combo 2 Bottles: RM90 only 💕 (exclude postage) ▪ #lefamour #lefamournewlook #perfume #peberetcikhuhu #parfum #fragrance #scent #aromatic #fashion #beauty #love #perfumemurahkualitiantarabangsa #hargaberpatutanbau5bintang #lifestyle #instagram #instagood #instabeauty #fabulouslyfresh #halal #produkbumiputera #muslimproduct #malaysia
💁Satu je Nak bagi tau....yang botol keemasan berkilau2 ni👇adalah #produkbumiputra...ye😍 Sebagai rakyat #malaysia buatlah #pilihanyangbijak & #beli lah #produkbumiputera .Mereka2 diluar 🌏 sana berlumba2 nak dapatkan #produkanugerah dari #malaysia yang terhidang kat depan mata kita ni... 🙋#belumcubabelumtahu yang penting #setialahpadayangsatu  #calit2cantikcalit2sihatcalit2berwang  #firmax3terbaik No.1 #rf3world
produkbyannona
#alhamdulillah #rezeki lg dari follower IG yg dlm diam skodeng story den kat sana tu.Beberapa tahun yg lepas pernah call,tapi time tu belum sampai SERU lg just pendamkan hasrat tu.2019 ni katanya baru ler melonjak2 lak hati nak cuba bila tengok dah berjuta2 #realtstimonial dengan #firmax3 ni.Katanya skrg ni kan rakyat Malaysia tengah berkempen beli #produkbumiputera 😂  SO KALI NI KITA KASI CUBA #krimajaib DARI #rf3world NI.. 💁JOM...jangan lepaskan peluang👇 #calit2cantikcalit2sihatcalit2berwang😍
😱Dah balik tengok gambar baru perasan hakak pakai tudung yg sama lak hari ni ke pos opiss😬nak ikut tema warna pejabat pos ke hape aek😂Nampak nau hakak ni terkurang rajin nak iron tudung,main saung je apa yg ada tadi😅  #alhamdulillah #rezeki lg dari follower IG yg dlm diam skodeng story den kat sana tu.Beberapa tahun yg lepas pernah call,tapi time tu belum sampai SERU lg just pendamkan hasrat tu.2019 ni katanya baru ler melonjak2 lak hati nak cuba bila tengok dah berjuta2 #realtstimonial dengan #firmax3 ni.Katanya skrg ni kan rakyat Malaysia tengah berkempen beli #produkbumiputera 😂  SO KALI NI KITA KASI CUBA #krimajaib DARI #rf3world NI.. 💁JOM...jangan lepaskan peluang👇 #calit2cantikcalit2sihatcalit2berwang😍
Alhamdulillah untuk forth order 63 balang KV Ipoh!!! 😍😍😍😍 Memang terbaik😍😍😍😍 #spuntinozhq #teamspuntinozbangqeeb #tanpamsg #kolejvokasional #kv #rempeyekcheese #batugajah #ipoh #makananmalaysia #produkbumiputera #projekcetak
Alhamdulillah untuk forth order 63 balang KV Ipoh!!! 😍😍😍😍 Memang terbaik😍😍😍😍 #spuntinozhq #teamspuntinozbangqeeb #tanpamsg #kolejvokasional #kv #rempeyekcheese #batugajah #ipoh #makananmalaysia #produkbumiputera #projekcetak
💥 KISMIS MINDA + MADU STIK 💥  Sis, ada tak makanan yang sesuai untuk budak2? Haihhh mestilah ADA 😀 . Ni hhaaa sis nak bagitau. Dekat Munif Hijjaz Marketing ada juga jual Kismis Minda dgn Madu Stik. Bukan ada kopi & koko ajeeee hihi 😂. . Dua2 ni yang bukan budak lagi pun boleh amalkan jugak. #makanansunnah kan? . Bagi lah kedua2 ni untuk anak2 anda. KISMIS untuk merangsang minda. MADU STIK pula untuk bagi tenaga dekat anak2 anda sepanjang waktu sekolah supaya tak lesu. . Harga asal untuk 2 produk ni RM128 Beli sekarang sis bagi discount RM35 😱😱😱 HARGA JADI RM93 jeee wakk. FREE membership lagi !!! Wowwww . Jom cepatttt beli dengan sis Whatsapp je lah www.wasap.my/60103311992  #munifhijjaz #munifhijjazjohor #stokismunifhijjaz #tradermunifhijjaz #pemborongmunifhijjaz #kismis #kismisminda #kismismindamunifhijjaz #maduasli #madustik #madustraw #madustikmunifhijjaz #honeysticks #makanansunnah #produkbumiputera . Copyright @munifhijjaz_jdt 🌹
#faktavitaminc .  Vitamin c mengandungi antioksida yang paling banyak diperlukan kulit untuk membantu meneutralkan radikal bebas akibat daripada sinaran UV .  Selain itu,vitamin c juga berperanan penting dalam melancarkan peredaran darah sehingga kulit kelihatan segar dan juga meransang pembentukan kolagen pada kulit.Bukan itu saja,malahan vitamin c turut melindungi kulit kita daripada rosak. .  Nak tahu lebih lanjut tentang produk VCS Annona? Whatsapp cikQa 0194735223
Tidak mudah menjadi Puan Sue... 🤩 . Tp keinginan untuk MAJU,  KAYA dan BERJAYA ku letak tepi perasaan kacau bilau yg mengganggu☺ . Alhamdulillah 11 tahun bergelumang dengan PERNIAGAAN ONLINE... ku masih terus FOKUS utk buat lebih baik dari sebelumnya... . Jatuh bangun.... Salah silap.... Ku hanya perlu bijak selesaikan mengikut satu persatu peraturan yg datang dan pergi😘 . Alhamdulillah.... Syukur  Allah Sayang... Allah baik Dia masih izinkan aku terus FOKUS Dan mendidik Anak bangsa ku yg masih terkapai² mencari hala tuju untuk tambah pendapatan serta hidup lebih baik😊 . Mai sini akka Bantu... InsyaAllah sedikit Demi sedikit kita daki,  kita harung,  kita tempuh Percayalah Ada KEMANISAN yg Sedang menanti 🥰 . #puansuech #usahawanjusjamumoden  #andabuatandadapat  #empirepuansuethebest #modalkeciluntunglumayan #incomehebatlebatpadat #jussedap #jusviral #jusjamumoden #khasiatterbaik #jusuntukwanita  #jushomemadetrendingno1dimalaysia #cantikmantapmenawan  #jdkdihatiwanitamalaysia #kitasentiasaterbaik #produkbumiputera  #halaldanbersih  #sokongprodukislam #beliprodukislam #belikeluaranbumiputera #kitabantuekonomiorangislam
💃Exclusively For Women 👉JDK . .  1 Scoop Of JDK Make You Beauty Everyday . .  RAMAI YANG TANYA .....😉 .  Brapa Rm JDK tu? . ➡Sebotol Rm25 ➡3 Botol Rm70 . 👉Sebotol  PENGGUNAAN SEMINGGU 👉3 BOTOL UNTUK  SEBULAN .  Tahan Brapa Lama ? Dalam Peti Ais 6 Bulan .  Sehari Minum brapa Kali? Sehari 2 Kali 1 Scoop sebelum sarapan pagi 1 Scoop sebelum tidoq  Dok kat luar tahan lama x? MESTI SIMPAN DALAM PETI SEJUK JUS CAMAR-HARYAN TIADA BAHAN PENGAWET.  Jom cuba sekarang klik http://www.wasap.my/60175529241 . . .  #exclusivelyforwomen #jusjamumoden #empirepuansue #minumminumcantik #minumminumsihat #jusuntukwanita #jusseribusatukhasiat #resepiaslibonda #agentkulimkedah #produkbumiputera #halalbersih
Cecair pencuci pakaian Jasmin 7️⃣ membersih, melembut dan mewangikan pakaian anda. 💧♨️💐👗 • 📲Sila Whatsapp@SMS admin 011-10564409 untuk sebarang pertanyaan📱 • 🔔👉Sila Like post dan Follow kami👈🔔
ENAQ KICAP PEDAS . Makan tengah hari sudah? 😉 . Apa kata anda sediakan juadah minum petang tempe dengan Kicap Pedas keluaran ENAQ pula! Pasti terangkat bila berborak santai bersama anak-anak dan suami tersayang ❤️ . Jangan lupa tau Kicap Pedas dari ENAQ . Jika masih belum mencuba, JOMSS DAPATKAN SEKARANG! 😘 . #enaq #produkmuslim #enaq #enaqtersedapbukantermahal #kicapenaq  #100halal #nongmo #nongmokicap #nongmosoysauce #muslimproduct #kicapsedap #kicap #resepi #resepienaq #halal #kicapmalaysia #sambalenaq #produkbumiputera #produkmuslimbumiputera #produkbumiputeraislam
. Vitamin C sangat membantu dalam proses penghasilan kolagen. Ia menyebabkan kulit menjadi gebu dan mengurangkan tona gelap pada muka 👱 .  Kekurangan kolagen menyebabkan kulit kusam dan tidak bermaya. Kandungan kolagen kita berkurangan seiring dengan pertambahan usia 👩👉👵 .  So guys sumber dari luar sangat diperlukan untuk menyeimbangkan kandungan kolagen di dalam badan bagi menghasilkan kulit yang awet muda💃 .  Hanya RM90 untuk rawatan kulit selama 1-2bulan😱JIMAT .  Boleh juga try mini serum.. hanya RM39 5ml. kalau nak lebih jimat kesan yanf ohsem. Try set BASIC BEAUTY ini. Rm99 jimat rm18 MURAHNYAAA 😱😱
ARE YOU LOOKING FOR SOMETHING SIMPLE, YET WITH AMAZING EFFECT? . OR WANTED TO TRY ADANIA BUT NOT SURE WHAT BASIC ESSENTIALS TO TRY? This trio care just couldn't get any better than this! No perservatives and only pure ingredients! Life's more enjoyable when things are made simple ♡ With RM117 only, NOW you can get these 3 basic and yet fancy items : 👇 . •	Botanical Brightening Soap Bar 🌿Get your skin cleanse, lighten➕brighten up and feel fresher than ever . . •	Rose Divine Face Mist 🌿Lift up your skin and tighten pore with all day long hydration! . . •	Lip Conditioner (Very Berry) 🌿A soothing moisture treat for your lips. The lip-caring formula hydrates, smooths and comforts lips. Also perfect for lipstick base💋 . For more information & FREE Consultation can directly Whatsapp: 012-3179387 (click link in bio) OR can directly purchase by place online order at Shopee: azuinaziz12 ⠀ #adaniaset #adaniatravel #thefabulousbasic #rosemist #botanicalbrighteningsoap #adanialipconditioner #adanialovers  #adaniatrustedsellertotrust #adanialipcare #adanialipconditioner #lipbalm #produkorganik #bibircantik #usahawanwanita #eusahawan #sayajualonline #adania #adaniacodservice #adaniacod #produkmuslim #produkbumiputera #adaniabyawin
SATU TEMPAT PELBAGAI PRODUK JIMAT MASA🔥 Jom datang ke SAY Market Place Banyak #produkbumiputera #localproduct boleh dibeli dengan mudah. Bukan setakat makanan, produk kecantikan, kesihatan dan perhiasan pun ada. Jom datang ya. Kalau nak maklumat lanjut boleh juga DM kami. 🤩🤩🤩 #supportlocalbusiness #putrajaya #makanmakanputrajaya #makanmakan #vendorputrajaya #vendormalaysia #putrajayavendor #codputrajaya #partyplanner #bazaarpaknil #socialenterprise #socialenterprises #socialenterprisemalaysia #usahawan #saymarketplace #halal #produkbumiputera #produkbumiputra #produkbuatanmalaysia #entrepreneur #entrepreneurship #entrepreneurlife #halalantoyyiban @ SAY Marketplace  Landmark : Tingkat 1 ( Atas Kedai 99 Speedmart Presint 8, Putrajaya )
Sedapnya🤤🤤🤤 Nak kuruskan jom makan macam dia!!!!!! 😬😬😬😬😬 . Jangan cakap kenape saya tak kurus kalau makan macam dia ya😬😬😬 Kalau nak gemuk boleh makan macam dia😁😁😁 . Sape yang nak kurus dan sihat Boleh wasap  01128008864 . #tipskuruscepat #dietprofessional #teammedina #kuruscepat #kurusselamat #kurus2minggu #fitnessmalaysia #suplimentkurus #rahsiakurus #kuruscantik #teamhq #kurusuntuksuami #kurusexpress #sayanakkurus #petuakuruscepat #murahtapiberbaloi #organicherbs #langsingcepat #mudahuntukkurus #produkbumiputera #slimpantas #produkviral #produktranding #coachkurus #kopikurus #klubnalaleh #teams.e.z.a.m
Wahai Pengguna Instagram Mari lah kita ramai ramai sokong produk Bumiputera yang murah dan meletop ini  Untuk pemasalahan Rambut - Mai Beli dan Sokong Produk Bumi Putera Ia berkesan untuk Pemasalah Rambut Lekas Beli kat  @dyaz.hnbp  @dyaz.hnbp  @dyaz.hnbp (Follow murah dan Berkesan beb) (In Sha Allah) . . . @kini.viral  @iglelakivsperempuan  @lawak_hambar_la . . . #mailekassokongproduk #produkbumiputera #dyazhairtreatment #dyazdihatiku #viralkandyaz
SOS MANGO Salah satu produk #aliffzayyanfoodproduct laku keras..ramai permintaan... Selalu stok habis.. Cpt2 dapatkan sos mango smentara stok masih ada.. . . . . . . #sosmangga #sosmango #sosplum #produkbumiputera #aliffzayyanfoodproduct
Hidup pasti sihat & Bertenaga dengan #mycoklat setiap hari.. Dapatkan di pasaran sekarang.. "Rasailah Kenikmatan Sebenar Mycoklat" . untuk pertayaan sila tekan link di bawah 👇 http://www.wasap.my/+601158884008/Pemborong http://www.wasap.my/+601158884008/Pemborong http://www.wasap.my/+601158884008/Pemborong . #mycoklat #mycoklatmalaysia #anoktranung #produkbumiputera #produkmuslim #halal #jimat #malaysia #2019  #pilihan2019 #chocolate
Posted @withrepost • @rosehayatie_kitchen KOPI KURUS BUAT ORANG BERGADUH🔥  morning ❤️..kami nak share apa kami minum dan buat kami ketagih rasa x cukup 1 sachet sehari..lagi2 kami boh ais ni..kadang2 kami blander dng ais mmg kawww rasa dia sedap!..dah macam minun kopi starbucks!😁..tapi hampa jangan risau..ais nie ZERO kalori tau..boleh ja minum 😄  yang hebatnya kopi kurus ini dia boleh turun 2-10kg untuk 1 set sahaja .  order sekarang 5FREEGIFT menanti♥️ @dr.pakarkuruscantik @dr.pakarkuruscantik @dr.pakarkuruscantik  Wasap ke 01128008864 atau Tekan je ni link ini👇👇👇 http://shopamril27.wasap.my/ Sekarang sementara masih ada😁 . #tipskuruscepat #dietprofessional #teammedina #kuruscepat #kurusselamat #kurus2minggu #fitnessmalaysia #suplimentkurus #rahsiakurus #kuruscantik #teamhq #kurusuntuksuami #kurusexpress #sayanakkurus #petuakuruscepat #murahtapiberbaloi #organicherbs #langsingcepat #mudahuntukkurus #produkbumiputera #slimpantas #produkviral #produktranding #coachkurus #kopikurus #klubnalaleh #teams.e.z.a.m
Posted @withrepost • @rosehayatie_kitchen KOPI KURUS BUAT ORANG BERGADUH🔥  morning ❤️..kami nak share apa kami minum dan buat kami ketagih rasa x cukup 1 sachet sehari..lagi2 kami boh ais ni..kadang2 kami blander dng ais mmg kawww rasa dia sedap!..dah macam minun kopi starbucks!😁..tapi hampa jangan risau..ais nie ZERO kalori tau..boleh ja minum 😄  yang hebatnya kopi kurus ini dia boleh turun 2-10kg untuk 1 set sahaja .  order sekarang 5FREEGIFT menanti♥️ @dr.pakarkuruscantik @dr.pakarkuruscantik @dr.pakarkuruscantik  Wasap ke 01128008864 atau Tekan je ni link ini👇👇👇 http://shopamril27.wasap.my/ Sekarang sementara masih ada😁 . #tipskuruscepat #dietprofessional #teammedina #kuruscepat #kurusselamat #kurus2minggu #fitnessmalaysia #suplimentkurus #rahsiakurus #kuruscantik #teamhq #kurusuntuksuami #kurusexpress #sayanakkurus #petuakuruscepat #murahtapiberbaloi #organicherbs #langsingcepat #mudahuntukkurus #produkbumiputera #slimpantas #produkviral #produktranding #coachkurus #kopikurus #klubnalaleh #teams.e.z.a.m
ACAR BUAH 🍍 . Ada yang dah try? Best ke best? 😘 . Jomss REPEAT ORDER LAGI jika dah makan sekali TAPI nak lagi! Kalau belum cuba, anda boleh DAPATKAN SEGERA di outlet yang berdekatan anda! 🤩 . SILAKAN SHARE! . #enaq #produkmuslim #enaq #enaqtersedapbukantermahal #kicapenaq  #100halal #nongmo #nongmokicap #nongmosoysauce #muslimproduct #kicapsedap #kicap #resepi #resepienaq #halal #kicapmalaysia #sambalenaq #produkbumiputera #produkmuslimbumiputera #produkbumiputeraislam
Tahukah anda?  Dengan memakan kurma dalam jumlah yang ganjil, ia boleh menjadi penawar untuk tubuh kesayangan anda 😍😍 Kini anda semua boleh dapatkan hanan juice di gmh halal mart shah alam 🍹😋 dengan harga RM5.00 sebotol 🎉🎉 #hananjuice  #arabicgum #gmhhalalmart #seksyen7 #shahalam #frozenfoodmurah #ayamorganik #produkbumiputera #produkmuslim #halalmart #halaltoyyiban
SERVIS BERSIH RUMAH KL & SELANGOR . 🧤Hi. Sibuk bekerja mencari rezeki, nak kemas rumah pun tak sempat? . 🧤Hijazi Cleaning Services sedia membantu anda. . 🧤Harga bermula dari RM55 sahaja. . 🧤Untuk maklumat lanjut, Whatsapp atau call 0195673595 . 🧤Atau click sahaja 👇🏻👇🏻👇🏻 http://www.wasap.my/60195673595 .  #sokongprodukbumiputera #sokongprodukmuslim #bmbf #produkbumiputera #produkmuslim #muslim #islam #malaysia #jualmurah #cleaningservicekl #cleaningserviceselangor #cleaningservice #khidmatpembersihan #bersihrumah #bersihpejabat #lipatbaju
Jom dapatkan Episor di Farmasi Be Cawangan Kampung Pandan ! . Bagi yg selalu alami badan lesu atau letih2 boleh cuba amalkan episor. Dan rasai kesan herba dalam beberapa minggu ! . Utk info wasap 011-28537220 . #episormalaysia #supplementkesihatan #supplementherba #episor #promosi #produkbumiputera
Jom dapatkan Episor di Farmasi Be Cawangan Kg.Pandan ! . Bagi yg selalu alami badan lesu atau letih2 boleh cuba amalkan episor. Dan rasai kesan herba dalam beberapa minggu ! . Utk info wasap 011-28537220 . #episormalaysia #supplementkesihatan #supplementherba #episor #promosi #produkbumiputera
Assalamualaikum... FD paling magik, FD paling unik. Berpeluh tak bercapok tak merekah. Malah makin glowing. Lepas pakai takde kesan pun kat muka kalau kene jari tau. Apa lagi melekat kat tudung. Memang takkkk la cerita dia 😍 #explodedfoundation #trustedseller  #terbaik #produkkecantikan  #produkbumiputera #foundationmagik  #foundationviral #foundation #foundationliquid #nurbykhiriah
[ PETUA MASAKAN : CARA MEMBERSIHKAN KERANG ] . Ada di antara kita yang sering memasukkan kerang dalam masakan utama dan juga sampingan seperti Kuey Teow dan juga Mee Goreng.😉 . Amatlah baik jika anda juga menggunakan tips yang disediakan ENAQ bagi membersihkan kerang. 🤗 . Selamat Mencuba! 😎 . #enaq #produkmuslim #enaq #enaqtersedapbukantermahal #kicapenaq  #100halal #nongmo #nongmokicap #nongmosoysauce #muslimproduct #kicapsedap #kicap #resepi #resepienaq #halal #kicapmalaysia #sambalenaq #produkbumiputera #produkmuslimbumiputera #produkbumiputeraislam
. . Berkesan untuk menghilangkan bau badan yang membunuh keselesaan anda . ❌Bukan deodorant. ‍‌‌‌‌‍‍‌‌‌‌ ❌Bukan perfume. ‍‌‌‌‌‍‍‌‌‌‌ . ✔‌‌ Ia adalah MASTER ODOURLESS. ‍‌‌‌‌‍‍ ✔‌‌ Ia meneutralkan bau badan anda. ‍‌‌‌‌‍‍‌‌‌‌ ✔‌‌ Ia menyahkan bau badan dengan mudah, cepat dan selamat. ‍‌‌‌‌‍‍‌‌‌‌ ✔‌‌ Ia menghilangkan masalah keseluruhan bau badan anda dalam masa 3 saat ! . ★ Guna sekali sehari sahaja sebelum / selepas mandi. . ★ Sesuai untuk semua peringkat umur. . . .
. . [ DEODORANT ] . NAK HILANGKAN BAU BADAN TAPI ALAH DENGAN DEODORAN 😷 . Penggunaan deodoran tidak sesuai dengan semua orang. . Ada jenis yang berkulit sensitif. Alah dengan deodoran. Bila terkena sikit pun kulit jadi merah atau meruam.  Tapi bila tak pakai, badan jadi berbau pula. Malu dengan kawan2 atau orang sekeliling. . Anda tidak perlu RISAU LAGI. Dengan menggunakan Spray CL, masalah bau badan yang menganggu dapat diselesaikan SEPANTAS 3 SAAT SAHAJA. . Dan BEBAS BAU SELAMA 24 JAM. . Cara penggunaan CL yang sangat MUDAH:  1. Sembur 3-5 kali pada kawasan yang dikehendaki. 2. Sapu dan ratakan. 3. Bilas kawasan tersebut dengan air. 4. Guna 2 kali sehari, yang diinginkan. . . #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #sayajual #hilangbaubadan #hilangbaukaki #tidakmelekit  #igshopmalaysia #bazaarpaknil #instashopmalaysia #malaysian #stokiscelebritylasspuchong #sukan #zumba #gym #wanita #cikgu #healthy #agentwanted
. . #testimonicl . WOW! Alhamdulillah berKESAN suami pakai #celebritylassgoactiv . Dah tak ada bau badan selepas balik kerja 😋 . Suami siapa ada masalah sama macam akak di atas ni ☝️ . Jom akak hadiahkan CL kepada suami. Tak perlu tunggu hari lahir..surprisekan suami..❤😍😗 . .
. 8 hari bersama BFF. 😍 nampak kan kesannya? . Si oren debgan kekuatan 10 x vitamin c.. sangat berkerja dengan baik me repair kulit si manis ini. . Dalam set lengkap ini ada . Vitamin c serum 5ml (1-3minggu) Vitamin c beauty mist 90ml (2-3 bulan) Vitamin c moisturising cream 15g (1 bulan) Vitamin c gentle cleanser 60ml (2-3 bulan) . × bergantung juga dengan si pemakai. Apapun untuk set VCS ni, cukup pakai nipissss dan sikittt. Kaya dan pekat dengan nutrisi. . Permulaan, serum tu pakai la 1 titis, then bila kulit dah berkenalan dengan new product boleh dap dap 2 titis. . #dropshipwanted rm50 dapat serum 5ml berharga rm39 dan dapat marketing kits😍. Wsapp CikDy sekarang 0123588459 .
Feedback yg memuaskan dari customer... Snowy instant lotion atau lebih glamer lg dgn lotion susu unta yg semakin mendapat sambutan hangat.. . Alhamdulillah rata rata berpuas hati . Jom grab lotion best ney ✌🏻 #snowyinstantlotion #lotoinsusuunta #lotionmurah #lotionpalingbest #lotionviral2019 #lotion #barangpalinglaris #lotionpemutih #produkviralmalaysia #lotionviralmalaysia #lotionpalingwangi #produkbumiputera #setandingprodukantarabangsa #sayajual
Semarakkan CINTA KASIH SAYANG suami isteri DENGAN JUS DARA KENCANG vs JUS ADUKA Pengikat hati dua jiwa💚 . Set COMBO CINTA QASEH  Set paling laris Dari CAMAR HARYAN 😘 . . #jushomemadetrending  #jusviral #jussedap #juscamarharyan  #empirepuansuethebest  #kitasentiasaterbaik #produkbumiputera  #halaldanbersih  #sokongprodukislam #beliprodukislam #belikeluaranbumiputera #kitabantuekonomiorangislam
Semarakkan CINTA KASIH SAYANG suami isteri DENGAN JUS DARA KENCANG vs JUS ADUKA Pengikat hati dua jiwa💚 . Set COMBO CINTA QASEH  Set paling laris Dari CAMAR HARYAN 😘 . . #jushomemadetrending  #jusviral #jussedap #juscamarharyan  #empirepuansuethebest  #kitasentiasaterbaik #produkbumiputera  #halaldanbersih  #sokongprodukislam #beliprodukislam #belikeluaranbumiputera #kitabantuekonomiorangislam
Sarapan Pagi Yang Awesome  Sarapan Pagi adalah satu perkara asas yang PERLU diambil terutamanya kanak kanak.  Memujuk kanak kanak utk bersarapan pagi bukannya perkara yang MUDAH ye ibu mama mommy mak sekalian alam. . Sarapan yang nak disediakan mesti la sedap,  berkhasiat dan paling penting mudah kerja kita 😊 . Jom Cuba cereal GRANOLA KENYANG dari CAMAR HARYAN yang sangat SEDAP,  BERKHASIAT & MUDAH DISEDIAKAN Hanya bancuh,  tuang air panas.... Dah siapp 😃😃 . Harga mampu milik utk parents yg busy,  yg berkerja,  yang nak cepat... Maklumla waktu pagi semua orang nak kejar ke sana sini 🎈Sejar Rm59 / 500gram Atau CH juga sediakan dalam bentuk sachet utk mudahkan anda bawa kemana shj 🎈Rm3.50 per sachet utk sekali bancuhan . Mudahkannnnn... 😍 . Cepat dapatkannya hari ini  #stokisrawang #teamena #granolakenyang #cepatdanmudah #cerealsedapdanlazat #mudahdanberkhasiat #kanakkanaksuka #bekalkantenaga #gengdiet #produkbumiputera
Siapa kata jamu utk org perempuan jer..org lelaki pon ada jugak tau !JUS ADUKA jus jamu moden utk lelaki. Rasa sedap spt air asam boi langsung xterasa mcm jamu. Utk abam2 yg selalu ; ✔  rasa letih ✔  Tak bermaya, ✔  kerap mengantuk, ✔  angin byk dlm badan  Ikhtiar dgn JUS ADUKA.InshaaAllah : ✔  badan rasa lebih ringan ✔  lebih bertenaga ✔  kurang letih ✔  cergas dan aktif sepanjang hari ✔  penampilan lebih menarik "JUS ADUKA ENERGY BOOSTER FOR MEN" 💪💪💪💪 #stokisrawang  #teamena  #agentwanted #dropshipwanted #sihatbertenaga #hilangperutboroi #produkbumiputera #kekalbertenaga
Khasiat yang sangat-sangat bagus...boleh dikatakan WAJIB ADA disetiap rumah..apalah sangat harganya tu nak dibandingkan dengan khasiat yang  kita dapat untuk tubuh badan kita..NIKMAT SIHAT atau DUIT yang lebih penting dalam hidup kita?  Untuk harga diskaun boleh whatsapp saya.. Www.wassap.my/60135083580  #sihat #kesihatan #herbapenawaralwahida #healthyfood #health #hpaprodukmuslim #hpa #herba #supportprodukmelayu #supportprodukmuslim #produkmuslim #produkbumiputera #produkmelayu
Experience Matter from our customers  Tq so much.... 😘 Yang dah minum akan rasa HASIL nya.... 👍 . Kami di sini Sangat TERUJA bila wanita²  MEMILIH #jdk sebagai minuman Untuk kekal CANTIK,  CERGAS Dan MANTAP sepanjang hari👍😊 SHAKE² TUANG MINUM ....senang sangat💃  #jdklovers  #jusdarakencang  #jusuntukwanita  #jushomemadetrending  #jusviral #jussedap #juscamarharyan  #empirepuansuethebest  #kitasentiasaterbaik #produkbumiputera  #halaldanbersih  #sokongprodukislam #beliprodukislam #belikeluaranbumiputera #kitabantuekonomiorangislam
Experience Matter from our customers  Tq so much.... 😘 Yang dah minum akan rasa HASIL nya.... 👍 . Kami di sini Sangat TERUJA bila wanita²  MEMILIH #jdk sebagai minuman Untuk kekal CANTIK,  CERGAS Dan MANTAP sepanjang hari👍😊 SHAKE² TUANG MINUM ....senang sangat💃  #jdklovers  #jusdarakencang  #jusuntukwanita  #jushomemadetrending  #jusviral #jussedap #juscamarharyan  #empirepuansuethebest  #kitasentiasaterbaik #produkbumiputera  #halaldanbersih  #sokongprodukislam #beliprodukislam #belikeluaranbumiputera #kitabantuekonomiorangislam
Haaa tu diaa.. Lenne Cosmetic dah mengorak langkah lagi... Kali Retisss Nur Risteena bagi testimoni. Terpikat dgn Dolly Blusher dr Lenne Cosmetic gittu.. walaupon harga murah tp kualiti setanding produk international.  Jom cantek2 dgn produk LENNE ❤lenne  #lennecosmetic #luluskkm #produkbumiputera
Jangan taj percaya uolss..bau durian yang melekat tu pun bolrh hilang jika spray Magicblue kat tangan yang kita peganglah.Bukan setakat durian, belacan , dan bau hapak helmet pun boleh hilang😍  Berminat nak mencuba boleh klik link di bio kak mida😍 . . #testimoni #naturalproducts #ubatketiak #baubadan #baukaki #bauketiak #showergelbidara  #sabunmandian #naturaldeodorant #magicblue #magicbluerawang #malaysia #codrawang #dropshipdiperlukan #agenwanted #igshopmalaysia #codrawang #codselayang #codbandarcountryhomes #codserendah #produkmuslim #produkbumiputera #produkhalal #bebasbahankimia #freepostage #sayagunasayajual #teamnurrahempire

Loading