Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#postagerm10

Posts tagged as #postagerm10 on Instagram

358 Posts

😻😻 Mini Kurung Clearance Sale 😻😻 . . Harga : RM35 sepasang Pos : RM10 SM, RM14 SS Material : Cotton . . Size : Free size Bahu 15 Dada 38-40 Ketiak 18 Labuh lengan 22 Labuh baju 27 . .  Pinggang Getah Punggung 40 Labuh 40 #kurungcottonsale #kurungmodensale #kurungmodenmurah #kurungmodencotton #kurungmodenrm35 #postagerm10 #hijabis #hijabismalaysia #blousemalaysia #blouseimport #blousewanita #blousebigsize #makeupoftheday #skincare #palazomurah #palazopants #artismalaysia #skirtduyungmurah #bajukurung2019 #setbajukurungmoden #kurungdollyrm45
😻😻 Mini Kurung Clearance Sale 😻😻 . . Harga : RM35 sepasang Pos : RM10 SM, RM14 SS Material : Cotton . . Size : Free size Bahu 15 Dada 38-40 Ketiak 18 Labuh lengan 22 Labuh baju 27 . .  Pinggang Getah Punggung 40 Labuh 40 #kurungcottonsale #kurungmodensale #kurungmodenmurah #kurungmodencotton #kurungmodenrm35 #postagerm10 #hijabis #hijabismalaysia #blousemalaysia #blouseimport #blousewanita #blousebigsize #makeupoftheday #skincare #palazomurah #palazopants #artismalaysia #skirtduyungmurah #bajukurung2019 #setbajukurungmoden #kurungdollyrm45
😻😻 Mini Kurung Clearance Sale 😻😻 . . Harga : RM35 sepasang Pos : RM10 SM, RM14 SS Material : Cotton . . Size : Free size Bahu 15 Dada 38-40 Ketiak 18 Labuh lengan 22 Labuh baju 27 . .  Pinggang Getah Punggung 40 Labuh 40 #kurungcottonsale #kurungmodensale #kurungmodenmurah #kurungmodencotton #kurungmodenrm35 #postagerm10 #hijabis #hijabismalaysia #blousemalaysia #blouseimport #blousewanita #blousebigsize #makeupoftheday #skincare #palazomurah #palazopants #artismalaysia #skirtduyungmurah #bajukurung2019 #setbajukurungmoden #kurungdollyrm45
😻😻 Mini Kurung Clearance Sale 😻😻 . . Harga : RM35 sepasang Pos : RM10 SM, RM14 SS Material : Cotton . . Size : Free size Bahu 15 Dada 38-40 Ketiak 18 Labuh lengan 22 Labuh baju 27 . .  Pinggang Getah Punggung 40 Labuh 40 #kurungcottonsale #kurungmodensale #kurungmodenmurah #kurungmodencotton #kurungmodenrm35 #postagerm10 #hijabis #hijabismalaysia #blousemalaysia #blouseimport #blousewanita #blousebigsize #makeupoftheday #skincare #palazomurah #palazopants #artismalaysia #skirtduyungmurah #bajukurung2019 #setbajukurungmoden #kurungdollyrm45
😻😻 Mini Kurung Clearance Sale 😻😻 . . Harga : RM35 sepasang Pos : RM10 SM, RM14 SS Material : Cotton . . Size : Free size Bahu 15 Dada 38-40 Ketiak 18 Labuh lengan 22 Labuh baju 27 . .  Pinggang Getah Punggung 40 Labuh 40 #kurungcottonsale #kurungmodensale #kurungmodenmurah #kurungmodencotton #kurungmodenrm35 #postagerm10 #hijabis #hijabismalaysia #blousemalaysia #blouseimport #blousewanita #blousebigsize #makeupoftheday #skincare #palazomurah #palazopants #artismalaysia #skirtduyungmurah #bajukurung2019 #setbajukurungmoden #kurungdollyrm45
😻😻 Mini Kurung Clearance Sale 😻😻 . . Harga : RM35 sepasang Pos : RM10 SM, RM14 SS Material : Cotton . . Size : Free size Bahu 15 Dada 38-40 Ketiak 18 Labuh lengan 22 Labuh baju 27 . .  Pinggang Getah Punggung 40 Labuh 40 #kurungcottonsale #kurungmodensale #kurungmodenmurah #kurungmodencotton #kurungmodenrm35 #postagerm10 #hijabis #hijabismalaysia #blousemalaysia #blouseimport #blousewanita #blousebigsize #makeupoftheday #skincare #palazomurah #palazopants #artismalaysia #skirtduyungmurah #bajukurung2019 #setbajukurungmoden #kurungdollyrm45
#stanbyjusdivas #untukcustomerdatangpinang #hargaasalrm69.90 #hargapromosirm50 #postagerm10 #setuntuksebulanrm110jeruols #rugixgrapsementarapromosi #postagehari2adauols #dropshipareamelaka www.wasap.my/60176961558 www.wasap.my/60176961558 www.wasap.my/60176961558
#testimoni #dirisendiri #walaupunbaruturunsikit #maknanyerjusdivasmmgberkesan #jomgrapjusdivas #hargapromosirm50 #hargaasalrm69.90 #postagerm10 Untuk ORDER Tekan Link Dibawah www.wasap.my/60176961558 www.wasap.my/60176961558 www.wasap.my/60176961558
Raya dh settle back to work!  Tapi masih ada lagi yang tak settle dengan masalah wajah lagi2 muka makinlh berminyak raya ni. . . Make sure remova makeup betul2 dan pastikan bersih sebelum cuci muka dengan double cleansing,  scrub muka dan pakai sheet mask ok! . . Tapi lagi syok kalau scrub muka dengan #bedaksejukhomemade.  Boleh mix dengan tomato.  Masalah pori terbuka?  Jum kita settle dengan #bedaksejukhomemade . . #bedaksejukhomemade#bedaksejuk#facescrub#mukaberjerawat#poriterbuka#rm12#postagerm10#flawless#kulitkering#kulitberminyak#kombinasi#scrubmuka#scrubberas#cantik#menarik#teamrayasarawak#teamrayasabah#teamrayapenang
Giler ahh Iphone dorang @aztif.gadget !! 😲 Igshop @aztif.gadget menjual Iphone murah² giler.. Rugi tau x try😭. Iphone impian kita semua kan? So, apa tunggu lagi? Jom lah! 😉 • • • • ✔ Trusted Seller & Technician 💯 ✔ Postage RM10 cepat sampai lak tu ✔ Mention member korang sebyk yg mungkin ✔ DM untuk kepastian  Kalau korang nak dapatkan gadget impian korang boleh whatshapp ke : +014 3875403 (Aztif)  #iphonemurah #iphone #iphonetermurah #iphonejohor #iphonesabah #iphonepostage #postagemurah #iphoneseller #iphonemalaysia #iphoneip #appleapp #gadgetkita #mygadget #dmnow #postagerm10 #mentionsomeone #trustedseller
Sempena new packaging,  rebrand body scrub dan produk baru Basic Scrub official nak bagi harga paling best dan syok untuk anda semua. . Promotion bermula  14.5.2019 sehingga 19.5.2019 . . 🌷Basic Face Scrub: Bedak Sejuk Homemade ( 50gm) . 🌺Promotion Price : Rm 12.00 . . 🌺Net Price. :  Rm 15.00 . 🌺Postage : Rm 10.00 . . 🎉Basic Body Scrub ( 200gm) 🌺Promotion Price : Rm 15.00 🌺Net Price : Rm 20.00 🌺Postage : Rm 10.00 . 🌹Basic Lips Scrub (10gm) 🌺Promotion Price : Rm 5.00 🌺Net Price : Rm 10.00 🌺Postage : Rm 10.00 . . . 🌟Full Set Basic Scrub Rm 35.00 included Postage. . Reach us!  Whatsapp :  013 955 6728  Whatsapp :  013 955 6728 . #bedaksejukhomemade#basicscrubofficial#basicbodyscrub#basiclipsscrub#bodyscrub#lipsscrub#cantik#menarik#raya2019#promotion#sales#postagerm10#arau#kangar#temerloh#kualakrau#pahang#perlis
Eeeeeeeeee!!!🤢🤢🤢🤢...apa ni hanyir🤮...sayang kenapa x seronok?😒 macam tak ada apa2 jadi, dah tak macam dulu lah, and apa hanyir2 bau ni...🥴🥴🥴🥴...dengan muka tak ada seri langsung!!!🤬🤬🤬 . HMM...setiap kali bersama mesti en.suami muram😔😔😔...Apa aku nak buat ni?!🥺..TAK!!!...AKU TAK NAK SUAMI AKU CARI LAIN‼💔 BENCIIIII!!!... . *FAKTA* ▪Anda pernah atau sedang mengalami situasi ini ▪Pening kepala takut suami cari lain ▪Rasa tak bermaya, longgar, tak ada aura .  Asyik fikir je masalah ni...aku nak ketat aku nak wangi aku nak cantik luar dalam... Aku tak nak suami kawin lain💣💣💣 💋💋💋Jangan risau wanita2 sekalian...✔ pucukharumnita, harumnita, harumnitaFW kan TREND sekarang😍💋👄 .Cari je #kina_aslegacy segera... *WHATSAPP JE* ❤019 6001997❤ ❤019 6001997❤ ❤019 6001997❤ saya sedia membantu... #pucukharumnita #harumnita #harumnitafw #bizziboddy#bizziflush #bizzicontourcream#mandianbidara#jamsyir#losyenbidara#bandarkinrara#tamanpuncakjalil#bukitjalil#serikembangan#bandarsunway#tamanequine#petalingjaya#serdang#cod#cod#cod#postagerm10#kina_aslegacy#kina_aslegacy
Jeans Jacket READY STOCK!! 😱 Ownernya pun sendiri jeans lover 😍. TUNGGU APA LAGI! Kmi jual dengan harga kasih sayang.. LIMITED EDITION. 💕 . #rm30 #cod RM5 (Kota Samarahan/Kuching) #postagerm10 (Sarawak) #postagerm13 (Semenanjung/Sabah) Mengikut berat parcel 1.5kg  #dropshipping #jumek_beuty😘  #dailylifeinventory #jeans #jacket #simple #cheap
Jeans Jacket READY STOCK!! 😱 Ownernya pun sendiri jeans lover 😍. TUNGGU APA LAGI! Kmi jual dengan harga kasih sayang.. LIMITED EDITION. 💕 👉For Women #rm30 #cod RM5 (Kota Samarahan/Kuching) #postagerm10 (Sarawak) #postagerm13 (Semenanjung/Sabah) Mengikut berat parcel 1.5kg  #dropshipping #jumek_beuty😘  #dailylifeinventory #jeans #jacket #simple #cheap
Jeans Jacket READY STOCK!! 😱 Ownernya pun sendiri jeans lover 😍. TUNGGU APA LAGI! Kmi jual dengan harga kasih sayang.. LIMITED EDITION. 💕 👉For Women #rm30 #cod RM5 (Kota Samarahan/Kuching) #postagerm10 (Sarawak) #postagerm13 (Semenanjung/Sabah) Mengikut berat parcel 1.5kg  #dropshipping #jumek_beuty😘  #dailylifeinventory #jeans #jacket #simple #cheap
PERHATIAN. COMING SOON 😱😱. .Ownernya pun sendiri jeans lover 😍. Banyak koleksi Jacket Jeans yang menanti anda! Kmi jual dengan harga kasih sayang. . . #rm30 #cod RM5 (Kota Samarahan/Kuching) #postagerm10 (Sarawak) #postagerm13 (Semenanjung/Sabah) Mengikut berat parcel 1.5kg #dropshipping #jumek_beuty😘  #dailylifeinventory
PERHATIAN. COMING SOON 😱😱. .Ownernya pun sendiri jeans lover 😍. Banyak koleksi Jacket Jeans yang menanti anda! Kmi jual dengan harga kasih sayang. . . #rm30 #cod RM5 (Kota Samarahan/Kuching) #postagerm10 (Sarawak) #postagerm13 (Semenanjung/Sabah) Mengikut berat parcel 1.5kg #dropshipping #jumek_beuty😘  #dailylifeinventory
PERHATIAN. COMING SOON 😱😱. .Ownernya pun sendiri jeans lover 😍. Banyak koleksi Jacket Jeans yang menanti anda! Kmi jual dengan harga kasih sayang. . . #rm30 #cod RM5 (Kota Samarahan/Kuching) #postagerm10 (Sarawak) #postagerm13 (Semenanjung/Sabah) Mengikut berat parcel 1.5kg #dropshipping #jumek_beuty😘  #dailylifeinventory
PERHATIAN. COMING SOON 😱😱. .Ownernya pun sendiri jeans lover 😍. Banyak koleksi Jacket Jeans yang menanti anda! Kmi jual dengan harga kasih sayang. . . #rm30 #cod RM5 (Kota Samarahan/Kuching) #postagerm10 (Sarawak) #postagerm13 (Semenanjung/Sabah) Mengikut berat parcel 1.5kg #dropshipping #jumek_beuty😘  #dailylifeinventory
Alhamdulillah. Rezeki tak penah salah alamat. 20 bekas #sambalbilispedasgaringperia untuk cstmr sis 😊 . . Sedangkan peria ni pon orang suka, apatah lagi yg HALIA & BAWANG😍 Memang stok laju habiss ni, kalau nak kena roger cecepat ye😅😅😅 #combo3bekasrm25 #postagerm10 #yanaisheredropship #agensahinaidamia #inaidaunasli  #agensahsambalbilispedasgaring #agensahfabricperfumenythescent #rorecmask #5kepingrm17termasukpos
Ada cod ke #kualakangsar ni , abang atan orderrr.  #sambalbilispedasgaring BAWANG & HALIA ..Dijamin sedap, nak2 makan dengan nasi panas2 perghhh nangis makan nasi sebab terpaksa tambah lagi berpinggan-pinggan!😂 . . Halia : bagus dalam membuang angin badan . . Peria : bagus dalam menurunkan gula dalam darah . . #sismakansisjual #yanaisheredropship #combo3balangrm25 #postagerm10 #dmme #sebalangrm9
TQ BOS GRAB NANOSTIX DAN NANOPODS . KATANYA BELI BANYAK2 NAK BUAT STOCK 😁😀😎 🚭COD BANGI DAN KAJANG 🚭CAS COD RM5 🚭POSTAGE RM10 📲 0146464985  #nanostix #nanopods #nanostixbangikajang #nanopodsbangikajang #swap2nanostix #nosmoking #visitmyig #ctdk #igshop #bazarpaknil #cascodrm5je #postagerm10 #nanostixonlineshop #nanostixmalaysia #nanopodsmalaysia #instafamous #instagood #cigarette #katakantidakpadarokok
Nanostix starter kit Rm148 Cod bangi / kajang  Postage seluruh malaysia rm10  Www.wasap.my/60146464985  #nanostixbangikajang #nanopodsbangikajang #postagerm10  #codrm5 #swap2nanostix
CLEAR STOCK SALE‼️🎉🎉 SET DOLLY👇  #rm40 #postagerm10  Measurement : 👉🏻Bahu 15 👉🏻Dada 40 👉🏻Ketiak 18 👉🏻L.lengan 23 👉🏻L.baju 28 🌺Material : Cotton Spandex 👉🏻Pinggang Getah 30 👉🏻Punggung 40 👉🏻L.kain 39 🌺Material : Cotton Spandex  STOK TERHAD
💕 Delivery 7-14 working days ( A ) 💖COMBO – 51💖 👇COMBO DETAILS👇 🔹1. DOUBLE MORR SAREE 🔸2. SNEHA SAREE 🔸3. CHAMELI *👉SINGLE COMBO PRICE –  RM195 0nly* #postagerm10 *⚖Weight - 1.5kg*

Loading