Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#plussize

Posts tagged as #plussize on Instagram

10.547.016 Posts

BLAUSE MAYRAA IRONLESS . 👍 Baju Loose Cutting 👍 Mudah ambil wudu' just tarik macam tu ja 👍 Material yang tak perlu beria2 nak iron. (ironless) 👍 Material MOSS CREPE (KOREA) 👍 Size XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL, 5XL ( sampai penat jari sy nak type saiz sampai habis. banyak betul saiz yg kita sediakan untuk uollssss) 👍 Material yang sangat sesuai untuk travel . . Wahhh.. ini lah baju yang saya idamkan selama ni,. Berapa harga nya ya???? . Normal Price : Rm 109/sehelai . . tapi tapi untuk PROMOSI TERHAD yang akan tamat bila-bila masa sahaja, kita nak berikan harga terlajak istimewa dan nak bagi diskaun khas untuk uolls . . MAYRAA BLAUSE ( PROMOSI) . RM59 . RM59 . RM59 . . Stok SELLING FAST dan warna yang available berubah so boleh whatsapp kami segera untuk respon pantas 👍 . . Nak Sabella Pls! Cepat cepat contact mizah kat sini ya! . 🌸tekan Link di Bio kita . ATAU . 🌸Tinggalkan komen awak 'Saya Nak Promo, Mizah!' . . Save number Mizah sesiap okey 💕 . Happy Shopping Followers ❤ . #cikctmizah #bajutanpairon #sabellaexclusive #lorez #mayraa #luxes #estella #elroyale #qaissa #ayana #amandadoll #bajukurung #plussize #antikedut #takrenyuk #bajukurungmoden #blousemuslimah #hargamampumilik #murah #sayajualmurah #sayajualjubah #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop
Setup your online business and start earning today. (Amazon, Walmart, etsy, craiglist, etc etc.) Simplest way to setup your site: https://www.ecwid.com https://www.spreesy.com/  We can help: www.capellaapparel.com  US Company in #los Angeles California #fashion #women #wholesale #shopify #vendor #apparel #clothing #fashionnova #bodycon #bodycondress #bodyconfidence #bodywraps #lafashion #dress # leggings #dailyfashion #outfit #look #ootd #wholesaleonline #onlineshop #plussize #newcollection #success #yogapants
BLAUSE MAYRAA IRONLESS . 👍 Baju Loose Cutting 👍 Mudah ambil wudu' just tarik macam tu ja 👍 Material yang tak perlu beria2 nak iron. (ironless) 👍 Material MOSS CREPE (KOREA) 👍 Size XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL, 5XL ( sampai penat jari sy nak type saiz sampai habis. banyak betul saiz yg kita sediakan untuk uollssss) 👍 Material yang sangat sesuai untuk travel . . Wahhh.. ini lah baju yang saya idamkan selama ni,. Berapa harga nya ya???? . Normal Price : Rm 109/sehelai . . tapi tapi untuk PROMOSI TERHAD yang akan tamat bila-bila masa sahaja, kita nak berikan harga terlajak istimewa dan nak bagi diskaun khas untuk uolls . . MAYRAA BLAUSE ( PROMOSI) . RM59 . RM59 . RM59 . . Stok SELLING FAST dan warna yang available berubah so boleh whatsapp kami segera untuk respon pantas 👍 . . Nak Sabella Pls! Cepat cepat contact mizah kat sini ya! . 🌸tekan Link di Bio kita . ATAU . 🌸Tinggalkan komen awak 'Saya Nak Promo, Mizah!' . . Save number Mizah sesiap okey 💕 . Happy Shopping Followers ❤ . #cikctmizah #bajutanpairon #sabellaexclusive #lorez #mayraa #luxes #estella #elroyale #qaissa #ayana #amandadoll #bajukurung #plussize #antikedut #takrenyuk #bajukurungmoden #blousemuslimah #hargamampumilik #murah #sayajualmurah #sayajualjubah #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop
BLAUSE MAYRAA IRONLESS . 👍 Baju Loose Cutting 👍 Mudah ambil wudu' just tarik macam tu ja 👍 Material yang tak perlu beria2 nak iron. (ironless) 👍 Material MOSS CREPE (KOREA) 👍 Size XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL, 5XL ( sampai penat jari sy nak type saiz sampai habis. banyak betul saiz yg kita sediakan untuk uollssss) 👍 Material yang sangat sesuai untuk travel . . Wahhh.. ini lah baju yang saya idamkan selama ni,. Berapa harga nya ya???? . Normal Price : Rm 109/sehelai . . tapi tapi untuk PROMOSI TERHAD yang akan tamat bila-bila masa sahaja, kita nak berikan harga terlajak istimewa dan nak bagi diskaun khas untuk uolls . . MAYRAA BLAUSE ( PROMOSI) . RM59 . RM59 . RM59 . . Stok SELLING FAST dan warna yang available berubah so boleh whatsapp kami segera untuk respon pantas 👍 . . Nak Sabella Pls! Cepat cepat contact mizah kat sini ya! . 🌸tekan Link di Bio kita . ATAU . 🌸Tinggalkan komen awak 'Saya Nak Promo, Mizah!' . . Save number Mizah sesiap okey 💕 . Happy Shopping Followers ❤ . #cikctmizah #bajutanpairon #sabellaexclusive #lorez #mayraa #luxes #estella #elroyale #qaissa #ayana #amandadoll #bajukurung #plussize #antikedut #takrenyuk #bajukurungmoden #blousemuslimah #hargamampumilik #murah #sayajualmurah #sayajualjubah #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop
*hair flip* Im Already Feeling sexier with the Goodies I purchased from @savagexfenty 💣 #naj . . #savagexfenty #fenty #fentyfashion #fentystyles #rihanna #intimates #fashionblogger #blog #comfort #sexy #plussize #youtuber #fashionreview #fashioncritic
BLAUSE MAYRAA IRONLESS . 👍 Baju Loose Cutting 👍 Mudah ambil wudu' just tarik macam tu ja 👍 Material yang tak perlu beria2 nak iron. (ironless) 👍 Material MOSS CREPE (KOREA) 👍 Size XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL, 5XL ( sampai penat jari sy nak type saiz sampai habis. banyak betul saiz yg kita sediakan untuk uollssss) 👍 Material yang sangat sesuai untuk travel . . Wahhh.. ini lah baju yang saya idamkan selama ni,. Berapa harga nya ya???? . Normal Price : Rm 109/sehelai . . tapi tapi untuk PROMOSI TERHAD yang akan tamat bila-bila masa sahaja, kita nak berikan harga terlajak istimewa dan nak bagi diskaun khas untuk uolls . . MAYRAA BLAUSE ( PROMOSI) . RM59 . RM59 . RM59 . . Stok SELLING FAST dan warna yang available berubah so boleh whatsapp kami segera untuk respon pantas 👍 . . Nak Sabella Pls! Cepat cepat contact mizah kat sini ya! . 🌸tekan Link di Bio kita . ATAU . 🌸Tinggalkan komen awak 'Saya Nak Promo, Mizah!' . . Save number Mizah sesiap okey 💕 . Happy Shopping Followers ❤ . #cikctmizah #bajutanpairon #sabellaexclusive #lorez #mayraa #luxes #estella #elroyale #qaissa #ayana #amandadoll #bajukurung #plussize #antikedut #takrenyuk #bajukurungmoden #blousemuslimah #hargamampumilik #murah #sayajualmurah #sayajualjubah #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop
Whether you're tall or shorter, or a little bigger, more curves, skinny you just have to be proud of what you have, and everyone is beautiful. . Online Shop: @curvecouturemanila  Shopee: curvecouture  FB Page: Curve Couture . 168 Shopping Mall Branch  3rd floor, Soler Wing  Stall: 3G-06  Binondo Divisoria, Manila (02) 940 5256‬  09178203277 10am-6pm  Opens Everyday . #plussizeph #plussize #plussizeshop #bigsize #bigsizeph #bigissexy #plussizeshop #fatshion #selflove #body #fashion #effyourbeautystandards #celebratemysize #hellokitty #bigsize #bigsizeph #chubby #plussizeshop #bigsizeshop #pinasootd #pilipinasootd #pinaybeauty #fashion #eatbulaga #rubyrodriguez
👀 👉Follow, 🖤Like, Comment, Tag the homies! 🔥FOLLOW MY PAGE @realbeauties_of_ig🔥 🔥FOLLOW MY PAGE @realbeauties_of_ig🔥 🔥FOLLOW MY PAGE @realbeauties_of_ig🔥  TURN ON POST NOTIFICATIONS ✊💯💯 TURN ON POST NOTIFICATIONS ✊💯💯 TURN ON POST NOTIFICATIONS ✊💯💯
= $95.000 COP (ENVÍO GRATIS) Enterizo PRAIE REF: 1408 Escote (Blanco) *WApp: +57 3014264930 *CÓMPRALO EN ESTE LINK: https://www.praie.co/es/enterizos-tankinis-trikinis/71-enterizo-praie-ref-1408-escote-blanco.html  #colombiamoda #modacolombiana #plussize #catálogo #lenceria #vestidos #mayoristas #apparel #wholesale #hechoencolombia #moda #musthave #compras #modafemenina #fashion #style #stylish #love #socialenvy #cute #photooftheday #beauty #beautiful #pretty #swag #pink #girl #design #model #swimwear
BLAUSE MAYRAA IRONLESS . 👍 Baju Loose Cutting 👍 Mudah ambil wudu' just tarik macam tu ja 👍 Material yang tak perlu beria2 nak iron. (ironless) 👍 Material MOSS CREPE (KOREA) 👍 Size XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL, 5XL ( sampai penat jari sy nak type saiz sampai habis. banyak betul saiz yg kita sediakan untuk uollssss) 👍 Material yang sangat sesuai untuk travel . . Wahhh.. ini lah baju yang saya idamkan selama ni,. Berapa harga nya ya???? . Normal Price : Rm 109/sehelai . . tapi tapi untuk PROMOSI TERHAD yang akan tamat bila-bila masa sahaja, kita nak berikan harga terlajak istimewa dan nak bagi diskaun khas untuk uolls . . MAYRAA BLAUSE ( PROMOSI) . RM59 . RM59 . RM59 . . Stok SELLING FAST dan warna yang available berubah so boleh whatsapp kami segera untuk respon pantas 👍 . . Nak Sabella Pls! Cepat cepat contact mizah kat sini ya! . 🌸tekan Link di Bio kita . ATAU . 🌸Tinggalkan komen awak 'Saya Nak Promo, Mizah!' . . Save number Mizah sesiap okey 💕 . Happy Shopping Followers ❤ . #cikctmizah #bajutanpairon #sabellaexclusive #lorez #mayraa #luxes #estella #elroyale #qaissa #ayana #amandadoll #bajukurung #plussize #antikedut #takrenyuk #bajukurungmoden #blousemuslimah #hargamampumilik #murah #sayajualmurah #sayajualjubah #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop
= $95.000 COP (ENVÍO GRATIS) Enterizo PRAIE REF: 1408 Escote (Blanco) *WApp: +57 3014264930 *CÓMPRALO EN ESTE LINK: https://www.praie.co/es/enterizos-tankinis-trikinis/71-enterizo-praie-ref-1408-escote-blanco.html  #colombiamoda #modacolombiana #plussize #catálogo #lenceria #vestidos #mayoristas #apparel #wholesale #hechoencolombia #moda #musthave #compras #modafemenina #fashion #style #stylish #love #socialenvy #cute #photooftheday #beauty #beautiful #pretty #swag #pink #girl #design #model #swimwear
BLAUSE MAYRAA IRONLESS . 👍 Baju Loose Cutting 👍 Mudah ambil wudu' just tarik macam tu ja 👍 Material yang tak perlu beria2 nak iron. (ironless) 👍 Material MOSS CREPE (KOREA) 👍 Size XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL, 5XL ( sampai penat jari sy nak type saiz sampai habis. banyak betul saiz yg kita sediakan untuk uollssss) 👍 Material yang sangat sesuai untuk travel . . Wahhh.. ini lah baju yang saya idamkan selama ni,. Berapa harga nya ya???? . Normal Price : Rm 109/sehelai . . tapi tapi untuk PROMOSI TERHAD yang akan tamat bila-bila masa sahaja, kita nak berikan harga terlajak istimewa dan nak bagi diskaun khas untuk uolls . . MAYRAA BLAUSE ( PROMOSI) . RM59 . RM59 . RM59 . . Stok SELLING FAST dan warna yang available berubah so boleh whatsapp kami segera untuk respon pantas 👍 . . Nak Sabella Pls! Cepat cepat contact mizah kat sini ya! . 🌸tekan Link di Bio kita . ATAU . 🌸Tinggalkan komen awak 'Saya Nak Promo, Mizah!' . . Save number Mizah sesiap okey 💕 . Happy Shopping Followers ❤ . #cikctmizah #bajutanpairon #sabellaexclusive #lorez #mayraa #luxes #estella #elroyale #qaissa #ayana #amandadoll #bajukurung #plussize #antikedut #takrenyuk #bajukurungmoden #blousemuslimah #hargamampumilik #murah #sayajualmurah #sayajualjubah #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop
BLAUSE MAYRAA IRONLESS . 👍 Baju Loose Cutting 👍 Mudah ambil wudu' just tarik macam tu ja 👍 Material yang tak perlu beria2 nak iron. (ironless) 👍 Material MOSS CREPE (KOREA) 👍 Size XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL, 5XL ( sampai penat jari sy nak type saiz sampai habis. banyak betul saiz yg kita sediakan untuk uollssss) 👍 Material yang sangat sesuai untuk travel . . Wahhh.. ini lah baju yang saya idamkan selama ni,. Berapa harga nya ya???? . Normal Price : Rm 109/sehelai . . tapi tapi untuk PROMOSI TERHAD yang akan tamat bila-bila masa sahaja, kita nak berikan harga terlajak istimewa dan nak bagi diskaun khas untuk uolls . . MAYRAA BLAUSE ( PROMOSI) . RM59 . RM59 . RM59 . . Stok SELLING FAST dan warna yang available berubah so boleh whatsapp kami segera untuk respon pantas 👍 . . Nak Sabella Pls! Cepat cepat contact mizah kat sini ya! . 🌸tekan Link di Bio kita . ATAU . 🌸Tinggalkan komen awak 'Saya Nak Promo, Mizah!' . . Save number Mizah sesiap okey 💕 . Happy Shopping Followers ❤ . #cikctmizah #bajutanpairon #sabellaexclusive #lorez #mayraa #luxes #estella #elroyale #qaissa #ayana #amandadoll #bajukurung #plussize #antikedut #takrenyuk #bajukurungmoden #blousemuslimah #hargamampumilik #murah #sayajualmurah #sayajualjubah #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop
BLAUSE MAYRAA IRONLESS . 👍 Baju Loose Cutting 👍 Mudah ambil wudu' just tarik macam tu ja 👍 Material yang tak perlu beria2 nak iron. (ironless) 👍 Material MOSS CREPE (KOREA) 👍 Size XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL, 5XL ( sampai penat jari sy nak type saiz sampai habis. banyak betul saiz yg kita sediakan untuk uollssss) 👍 Material yang sangat sesuai untuk travel . . Wahhh.. ini lah baju yang saya idamkan selama ni,. Berapa harga nya ya???? . Normal Price : Rm 109/sehelai . . tapi tapi untuk PROMOSI TERHAD yang akan tamat bila-bila masa sahaja, kita nak berikan harga terlajak istimewa dan nak bagi diskaun khas untuk uolls . . MAYRAA BLAUSE ( PROMOSI) . RM59 . RM59 . RM59 . . Stok SELLING FAST dan warna yang available berubah so boleh whatsapp kami segera untuk respon pantas 👍 . . Nak Sabella Pls! Cepat cepat contact mizah kat sini ya! . 🌸tekan Link di Bio kita . ATAU . 🌸Tinggalkan komen awak 'Saya Nak Promo, Mizah!' . . Save number Mizah sesiap okey 💕 . Happy Shopping Followers ❤ . #cikctmizah #bajutanpairon #sabellaexclusive #lorez #mayraa #luxes #estella #elroyale #qaissa #ayana #amandadoll #bajukurung #plussize #antikedut #takrenyuk #bajukurungmoden #blousemuslimah #hargamampumilik #murah #sayajualmurah #sayajualjubah #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop
BLAUSE MAYRAA IRONLESS . 👍 Baju Loose Cutting 👍 Mudah ambil wudu' just tarik macam tu ja 👍 Material yang tak perlu beria2 nak iron. (ironless) 👍 Material MOSS CREPE (KOREA) 👍 Size XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL, 5XL ( sampai penat jari sy nak type saiz sampai habis. banyak betul saiz yg kita sediakan untuk uollssss) 👍 Material yang sangat sesuai untuk travel . . Wahhh.. ini lah baju yang saya idamkan selama ni,. Berapa harga nya ya???? . Normal Price : Rm 109/sehelai . . tapi tapi untuk PROMOSI TERHAD yang akan tamat bila-bila masa sahaja, kita nak berikan harga terlajak istimewa dan nak bagi diskaun khas untuk uolls . . MAYRAA BLAUSE ( PROMOSI) . RM59 . RM59 . RM59 . . Stok SELLING FAST dan warna yang available berubah so boleh whatsapp kami segera untuk respon pantas 👍 . . Nak Sabella Pls! Cepat cepat contact mizah kat sini ya! . 🌸tekan Link di Bio kita . ATAU . 🌸Tinggalkan komen awak 'Saya Nak Promo, Mizah!' . . Save number Mizah sesiap okey 💕 . Happy Shopping Followers ❤ . #cikctmizah #bajutanpairon #sabellaexclusive #lorez #mayraa #luxes #estella #elroyale #qaissa #ayana #amandadoll #bajukurung #plussize #antikedut #takrenyuk #bajukurungmoden #blousemuslimah #hargamampumilik #murah #sayajualmurah #sayajualjubah #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop
BLAUSE MAYRAA IRONLESS . 👍 Baju Loose Cutting 👍 Mudah ambil wudu' just tarik macam tu ja 👍 Material yang tak perlu beria2 nak iron. (ironless) 👍 Material MOSS CREPE (KOREA) 👍 Size XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL, 5XL ( sampai penat jari sy nak type saiz sampai habis. banyak betul saiz yg kita sediakan untuk uollssss) 👍 Material yang sangat sesuai untuk travel . . Wahhh.. ini lah baju yang saya idamkan selama ni,. Berapa harga nya ya???? . Normal Price : Rm 109/sehelai . . tapi tapi untuk PROMOSI TERHAD yang akan tamat bila-bila masa sahaja, kita nak berikan harga terlajak istimewa dan nak bagi diskaun khas untuk uolls . . MAYRAA BLAUSE ( PROMOSI) . RM59 . RM59 . RM59 . . Stok SELLING FAST dan warna yang available berubah so boleh whatsapp kami segera untuk respon pantas 👍 . . Nak Sabella Pls! Cepat cepat contact mizah kat sini ya! . 🌸tekan Link di Bio kita . ATAU . 🌸Tinggalkan komen awak 'Saya Nak Promo, Mizah!' . . Save number Mizah sesiap okey 💕 . Happy Shopping Followers ❤ . #cikctmizah #bajutanpairon #sabellaexclusive #lorez #mayraa #luxes #estella #elroyale #qaissa #ayana #amandadoll #bajukurung #plussize #antikedut #takrenyuk #bajukurungmoden #blousemuslimah #hargamampumilik #murah #sayajualmurah #sayajualjubah #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop
640 #ส่งฟรี งานพร้อมส่งค่ะ  Detail: เดรสคอวีป้ายหน้า ผ้ายีนส์เนื้อนิ่มทอลายทาง ทรงสวย สวนใส่ได้หลายโอกาส เรียบเก๋ดูดี งานสวยมากๆค่าาา  วัสดุเนื้อผ้า เดรส : ผ้ายีนเนื้อบางทอลาย  Color : สีอ่อน สีเข้ม  Size : มี 1 ไซร์  Size : M อก 46"-50" #เสื้อผ้าสาวอวบอ้วน #เสื้อผ้าไซส์ใหญ่ #ชุดสาวอ้วน #เดรสไซส์ใหญ่ #กางเกงไซส์ใหญ่ #เสื้อคนอ้วน #เดรสคนอ้วน #กางเกงคนอ้วน #จั้มสูทคนอ้วน #ชุดเซทคนอ้วน #ladyplus #plussizefashion #chubby #plussize #bigsize #bigsizeclothing #new #bestseller
Messing around with this fiya 🔥🔥🔥banger 💥💥💥 thanks @akaycentric for the Birthday song 😍😘 even though you didn't know it lol, but since it was released on my bday I'm claiming it as my birthday song 😂😄😍 Thank You and I love it! 🎶 lost 😍🤗😍 #dancelover #musiclover #plussize #dancer #feelthemusic #lostinthemusic #dancing #itsapassion #cantstopwontstop #moveyourbody #afrobeats #nigeriamusic #dancefitness #videooftheday #zumbainstructor #zumba #blackgirlmagic #bodypositive #instavideo
BLAUSE MAYRAA IRONLESS . 👍 Baju Loose Cutting 👍 Mudah ambil wudu' just tarik macam tu ja 👍 Material yang tak perlu beria2 nak iron. (ironless) 👍 Material MOSS CREPE (KOREA) 👍 Size XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL, 5XL ( sampai penat jari sy nak type saiz sampai habis. banyak betul saiz yg kita sediakan untuk uollssss) 👍 Material yang sangat sesuai untuk travel . . Wahhh.. ini lah baju yang saya idamkan selama ni,. Berapa harga nya ya???? . Normal Price : Rm 109/sehelai . . tapi tapi untuk PROMOSI TERHAD yang akan tamat bila-bila masa sahaja, kita nak berikan harga terlajak istimewa dan nak bagi diskaun khas untuk uolls . . MAYRAA BLAUSE ( PROMOSI) . RM59 . RM59 . RM59 . . Stok SELLING FAST dan warna yang available berubah so boleh whatsapp kami segera untuk respon pantas 👍 . . Nak Sabella Pls! Cepat cepat contact mizah kat sini ya! . 🌸tekan Link di Bio kita . ATAU . 🌸Tinggalkan komen awak 'Saya Nak Promo, Mizah!' . . Save number Mizah sesiap okey 💕 . Happy Shopping Followers ❤ . #cikctmizah #bajutanpairon #sabellaexclusive #lorez #mayraa #luxes #estella #elroyale #qaissa #ayana #amandadoll #bajukurung #plussize #antikedut #takrenyuk #bajukurungmoden #blousemuslimah #hargamampumilik #murah #sayajualmurah #sayajualjubah #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop
BLAUSE MAYRAA IRONLESS . 👍 Baju Loose Cutting 👍 Mudah ambil wudu' just tarik macam tu ja 👍 Material yang tak perlu beria2 nak iron. (ironless) 👍 Material MOSS CREPE (KOREA) 👍 Size XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL, 5XL ( sampai penat jari sy nak type saiz sampai habis. banyak betul saiz yg kita sediakan untuk uollssss) 👍 Material yang sangat sesuai untuk travel . . Wahhh.. ini lah baju yang saya idamkan selama ni,. Berapa harga nya ya???? . Normal Price : Rm 109/sehelai . . tapi tapi untuk PROMOSI TERHAD yang akan tamat bila-bila masa sahaja, kita nak berikan harga terlajak istimewa dan nak bagi diskaun khas untuk uolls . . MAYRAA BLAUSE ( PROMOSI) . RM59 . RM59 . RM59 . . Stok SELLING FAST dan warna yang available berubah so boleh whatsapp kami segera untuk respon pantas 👍 . . Nak Sabella Pls! Cepat cepat contact mizah kat sini ya! . 🌸tekan Link di Bio kita . ATAU . 🌸Tinggalkan komen awak 'Saya Nak Promo, Mizah!' . . Save number Mizah sesiap okey 💕 . Happy Shopping Followers ❤ . #cikctmizah #bajutanpairon #sabellaexclusive #lorez #mayraa #luxes #estella #elroyale #qaissa #ayana #amandadoll #bajukurung #plussize #antikedut #takrenyuk #bajukurungmoden #blousemuslimah #hargamampumilik #murah #sayajualmurah #sayajualjubah #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop
25 mil vidas salvas em 2 anos .. 2 anos de afine-se e um programa de emagrecimento premiadíssimo como o melhor método do Brasil 😍😍😍👏👏👏👏👏 E você ainda não faz parte disso? quer fazer? me liga e vamos juntos transformar sua vida em 2019 tel 11 96349 1811 com Cris  #emagrecimento #dieta #estilodevida  #emagrecer  #perderpeso #zonalestesp  #tatuapé #sampa #amor #sp #tudosobreemagrecer  #bariatrica #casar #amese #modagg #voucasar #casamento #plussize  #afinese #afinesetatuape
Já tive muita vontade de falar umas verdade para certas pessoas, mais nem sempre a nossa vontade pode prevalecer quando o que vem contra nós provém de corações inquietos e amargos, nem sempre podemos sair cuspindo marimbondos em quem já vive mordido pelo ódio, nem sempre podemos ser tão cruéis com quem não sabe educar os próprios sentimentos. Como sempre "tô" sem tempo para gente ruim. . #obrigadadeus #maisumdia #me #blessed #photo #photography #puma #pumabrasil #pumawomen #foreverfaster #modelocomercial #plussize #todecacho #meusdestinos #minhocao #sp #sp4you #splovers #spdagaroa #ig_saopaulo #mybeautifulsp #saopaulocity #euvejosp #aquelasp #sampasualinda #terradagaroa #followmenow #followtrick #boamadrugada #midnight . Photo By: @gildasilva03
BLAUSE MAYRAA IRONLESS . 👍 Baju Loose Cutting 👍 Mudah ambil wudu' just tarik macam tu ja 👍 Material yang tak perlu beria2 nak iron. (ironless) 👍 Material MOSS CREPE (KOREA) 👍 Size XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL, 5XL ( sampai penat jari sy nak type saiz sampai habis. banyak betul saiz yg kita sediakan untuk uollssss) 👍 Material yang sangat sesuai untuk travel . . Wahhh.. ini lah baju yang saya idamkan selama ni,. Berapa harga nya ya???? . Normal Price : Rm 109/sehelai . . tapi tapi untuk PROMOSI TERHAD yang akan tamat bila-bila masa sahaja, kita nak berikan harga terlajak istimewa dan nak bagi diskaun khas untuk uolls . . MAYRAA BLAUSE ( PROMOSI) . RM59 . RM59 . RM59 . . Stok SELLING FAST dan warna yang available berubah so boleh whatsapp kami segera untuk respon pantas 👍 . . Nak Sabella Pls! Cepat cepat contact mizah kat sini ya! . 🌸tekan Link di Bio kita . ATAU . 🌸Tinggalkan komen awak 'Saya Nak Promo, Mizah!' . . Save number Mizah sesiap okey 💕 . Happy Shopping Followers ❤ . #cikctmizah #bajutanpairon #sabellaexclusive #lorez #mayraa #luxes #estella #elroyale #qaissa #ayana #amandadoll #bajukurung #plussize #antikedut #takrenyuk #bajukurungmoden #blousemuslimah #hargamampumilik #murah #sayajualmurah #sayajualjubah #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop
New Years Eve is approaching🖤🥂 Only 2 left in stock!!! $40 FREE SHIPPING  www.shoplarueboutique.com  #love #cute #beautiful #beyonce #plussizeboutique #plussizefashion #plussize #model #christmas #newyearseve #mua #nails #naturalhair #curvygirl #thickwomen #bbw #atlanta #newyork #chicago #onlineshopping
Pearl Fitted Jeans Size: 1X-2X-3X #pearl#jeansstyle#stylist#stylish#fashion#fashionstylist#fashionista#diva#divastyle#plussize#curvy#model#blogger#indiana#indianaboutique#boutiquefashion#
BLAUSE MAYRAA IRONLESS . 👍 Baju Loose Cutting 👍 Mudah ambil wudu' just tarik macam tu ja 👍 Material yang tak perlu beria2 nak iron. (ironless) 👍 Material MOSS CREPE (KOREA) 👍 Size XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL, 5XL ( sampai penat jari sy nak type saiz sampai habis. banyak betul saiz yg kita sediakan untuk uollssss) 👍 Material yang sangat sesuai untuk travel . . Wahhh.. ini lah baju yang saya idamkan selama ni,. Berapa harga nya ya???? . Normal Price : Rm 109/sehelai . . tapi tapi untuk PROMOSI TERHAD yang akan tamat bila-bila masa sahaja, kita nak berikan harga terlajak istimewa dan nak bagi diskaun khas untuk uolls . . MAYRAA BLAUSE ( PROMOSI) . RM59 . RM59 . RM59 . . Stok SELLING FAST dan warna yang available berubah so boleh whatsapp kami segera untuk respon pantas 👍 . . Nak Sabella Pls! Cepat cepat contact mizah kat sini ya! . 🌸tekan Link di Bio kita . ATAU . 🌸Tinggalkan komen awak 'Saya Nak Promo, Mizah!' . . Save number Mizah sesiap okey 💕 . Happy Shopping Followers ❤ . #cikctmizah #bajutanpairon #sabellaexclusive #lorez #mayraa #luxes #estella #elroyale #qaissa #ayana #amandadoll #bajukurung #plussize #antikedut #takrenyuk #bajukurungmoden #blousemuslimah #hargamampumilik #murah #sayajualmurah #sayajualjubah #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop
Eu sempre ouço as pessoas me perguntando o pq de eu fazer academia tão longe da minha casa, e o pq de eu não fazer mais perto! Aqui está o motivo, eu amo essa turma e me sinto bem no meio dessas pessoas maravilhosas... Obrigada por tudo e 2019 estamos juntas novamente ❤️🥰😍 #plussize #plussizebrasil #tamanhogg #modaplussize #bodypositive #modeloplussize  #modagg #plussizefashion #plussizegirl #gordinha #lookplussize #allcurves #iamplussize #plussizemodel #ameseucorpo #belezaplussize #plussizesp #grandesmulheres #curvygirlsvip #plussizebr #modaplussizebrasil #plussizewoman #amese #gordinhasbrasil #mulherplus #estiloplussize #amorproprio #feliz #zumba #dança
Tee Gladiadora com Pedrarias Tamanhos: P  Cores: Vermelha R$ 65,00 APENAS 1 UNIDADE Está esperando o quê? Aproveitem as oportunidades para as festividades de Dezembro!!! Atendimento on line: Celular/WhatsApp: 11 97603-9890 Ou pelo Direct Entregas: Sedex / PAC / Outros Aceitamos Cartões de Débito e Crédito Pagamento em até 4 vezes sem juros no Cartão de Crédito *** Transferência Bancária *** #goldwomanboutique #modafeminina #mulherespoderosas  #primaveraverao2019 #guarulhos #tendências #estilo #lookdodia #cecap  #condominioalegria  #modanatal #modaanonovo #plussizeguarulhos #plussize #presentedenatal #recantodosjatobás
Hey Beautys! How have you been?? New Arrivals hitting the online store tomorrow at 12:30PM! ❤️
Eeeeei meninas..... Agr contamos com mais um canal de venda! Nosso site 😍😍😍😍💖 As taxas de entrega e a velocidade para Curitiba e região  continuam as mesmas...Basta colocar seu  Cep e conferir💖 Porem, se cadastrando no site vc ganha descontos e concorre a sorteios😍💖 A Acheiii.com sabe que vc precisa confiar pra comprar....Pesquise....procure....mande  msg, estamos aqui pra tirar todas as suas dúvidas  #acheiii😍 . LINK DO SITE NA BIO . #legging #plussize #calças #loja #moda #comprinhas #acheiiiprodutos😍 #academias #calcaslegging #foco #diagostoso #fitness #modafitness #curitiba
❄️ What are you going to do to make the most of the shortest day of the year!⠀ ⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ . ⠀ .#plussize #plussizefashion #plussizeactivewear #plussizesports #plussizefitness #bodypositive #sizeneutral #curvyfitness #curvyfashion #fitness #activewear #sports
Opções Plus size!!! Disponível essa lindeza tamanho 48, super reforçado, alças largas, nessa linda cor 😍 e também no preto! #modaíntima #lingeire #lingeriedequalidade #conforto #plussize #renda #suaroupacomeçaporsualingerie
🎄🎄🎄 платье для корпоратива и многое другое по приемлемым ценам у нас 😄 цена и размеры на фото ✅ ____________________________________ DRESS CLUB - стиль твоего города ⭐г.Бишкек Торговый Центр "Весна" (бывший Рахат-Пэлэс)  ул. Токтогула пресек. ул. Калыка-Акиева 🎀1 этаж  бутик А22 📞По всем вопросам: +?????????? (WhatsApp) 0509122331👗от 46 до 62 размера 🕙Режим работы ПН-ВС с 10:00-20:00  __________________________________ #dressclub #платье #платьебишкек #платьекыргызстан  #платьенановыйгод #платьенавыход #нарядноеплатье #дешевыеплатья #платьенаосень #dress_club_kg #новыйгод2019 #бишкек #одеждадляполных #одеждабишкек #брюкибишкек #одежда #мода #красота #блузка #большиеразмеры  #кыргызстан #madeinkg #шмоткибишке #plussize #купитьплатье ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆ Обмена и возврата нет!!! Действует дисконт!!!
฿ 850.-/790.- Set3 ชิ้น บราลายจุดสีขาวมีโครงและฟองน้ำ กางเกงทรงเอวสูง มีซับใน กระโปรงสีดำคลุมกันโป๊ เปนผ้าชีฟองค่ะ  Size M อก30-32 เอว24-30 สพ32-38  กปคลุม เอวเริ่ม26-32 สพ Free  L อก33-36 เอว27-32 สพ36-42  กปคลุม เอวเริ่ม28-38 สพ Free  #ส่งฟรี ems(ซื้อ2ตัวคละแบบได้ราคาส่งคะ)  #oversize #plussize #วินเทจ #minicloset #minidress #ชุดว่ายน้ำ #bag #clothes #onlineshop #cute #ootd #minimal  #fashion  #fashionista #fashiondaily #design #dress #stylekorea #cool #fashionmodel #fashioninsta #stylish #maxidress #รุ่นใหม่ #newarrival
BLAUSE MAYRAA IRONLESS . 👍 Baju Loose Cutting 👍 Mudah ambil wudu' just tarik macam tu ja 👍 Material yang tak perlu beria2 nak iron. (ironless) 👍 Material MOSS CREPE (KOREA) 👍 Size XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL, 5XL ( sampai penat jari sy nak type saiz sampai habis. banyak betul saiz yg kita sediakan untuk uollssss) 👍 Material yang sangat sesuai untuk travel . . Wahhh.. ini lah baju yang saya idamkan selama ni,. Berapa harga nya ya???? . Normal Price : Rm 109/sehelai . . tapi tapi untuk PROMOSI TERHAD yang akan tamat bila-bila masa sahaja, kita nak berikan harga terlajak istimewa dan nak bagi diskaun khas untuk uolls . . MAYRAA BLAUSE ( PROMOSI) . RM59 . RM59 . RM59 . . Stok SELLING FAST dan warna yang available berubah so boleh whatsapp kami segera untuk respon pantas 👍 . . Nak Sabella Pls! Cepat cepat contact mizah kat sini ya! . 🌸tekan Link di Bio kita . ATAU . 🌸Tinggalkan komen awak 'Saya Nak Promo, Mizah!' . . Save number Mizah sesiap okey 💕 . Happy Shopping Followers ❤ . #cikctmizah #bajutanpairon #sabellaexclusive #lorez #mayraa #luxes #estella #elroyale #qaissa #ayana #amandadoll #bajukurung #plussize #antikedut #takrenyuk #bajukurungmoden #blousemuslimah #hargamampumilik #murah #sayajualmurah #sayajualjubah #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop
Dress cottan lace Saiz L-XL  RM 18 exclude postage #prelovedmalaysia #prelovedplussize #plussize #dress #cottonlace
Back at the gym this week after a few days off. I was feeling it this afternoon when I needed a fucking nap but whatevs #justkeepgoing #thickthighsprettyeyes #thickthighssavelives #thickwomen #thick #girlswholift #fakeittilyoumakeit #kindness #compassion #chronicpainwarrior #love  #justkeepgoing #alliswell . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  #wellness #depression #healing #recovering  #pain #wellness #health  #thisbodyisbeautiful #tallgirls #mentalhealth  #plussizeblogger #plussizefashion #plussize #lovemyself #curvy #plusmodelmag #bodypositive #curvygirl #mindfulness
Knits and Furs. The layering so essential for winter times. Check out the Fashion Blog. ❤ Link in Bio. #fashionblog  #fashionblogger  #plussize  #nepal  #nepali  #divahustlernepal  #fashion #winter
G & C GRIF'S ❌  Nike Air Max 90🏷  WHATSAPP DE VENDAS 📲 5️⃣1️⃣-8️⃣4️⃣8️⃣1️⃣8️⃣2️⃣5️⃣7️⃣ PAGAMENTOS : DEPÓSITO / PAGSEGURO OU BOLETO BANCÁRIO 💰💳 ENVIAMOS VIA SEDEX 📌  TODO O BRASIL 🇧🇷 VIA MOTO BOY 🏍  PORTO ALEGRE  REGIÃO METROPOLITANA  #nike #nikeairmax #vapormaxplus #plussize #vapor #2018 #moda #portoalegre #poa #rs #sp #rj #riograndedosul #riograndedosul #riodejaneiro #saopaulo #youtuber #feminina #masculino #estilofeminino
฿ 890.-/850.- New in this week🍂 hallie two tone set set เสื้อแขนยาว ปลายแขนจั้ม เป็นทรง oversize ดีเทล : แต่งผ้าสีสลับเก๋ไปอีกก  ใส่คู่กับกระโปรงทรงเอ  ผ่าด้านหลัง เอวเป็นฟรีไซส์ ทรงสวย set เดียวอยู่ fabric: polkadot  มี 2 สี peach🍑 gray🐰 size: top(bust up to 40”) skirt: freesize  #ส่งฟรี ems(ซื้อ2ตัวคละแบบได้ราคาส่งคะ)  #oversize #plussize #วินเทจ #minicloset #minidress #ชุดว่ายน้ำ #bag #clothes #onlineshop #cute #ootd #minimal  #fashion  #fashionista #fashiondaily #design #dress #stylekorea #cool #fashionmodel #fashioninsta #stylish #maxidress #รุ่นใหม่ #newarrival
“Correlations doesn’t equal causation” was drummed into me during all of my years of science classes. And yet, when it comes to weight, we seem to have missed the boat.  Yes excessive body weight is related to many chronic health conditions. That DOES NOT mean that the body weight CAUSED the health condition. Nor does it mean that in order to reverse the condition that the weight must be lost.  How many times have you given up on a fitness program because you weren’t losing weight? Yet that fitness program was doing wonders for your health? Reducing cardiovascular disease, improving cholesterol and insulin sensitivity, to name but a few.  Weight goals and Health goals are NOT the same thing.  Setting health goals for 2019 can be tricky when you have weight and health meaning the same thing.  I'll dig in deeper during a LIVE zoom meeting on December 27th.  Register using this link: bit.ly/healthgoals2019  #youdoyou #bopo #bodypositive #heas #intuitiveeating #bodyimage #bodyacceptance #plussize #curvywomen #celebratemysize #plussize #honormycurves #celebratemysize #effyourbeautystandards #foodfreedom #health #healthgoals
#plussize...dm to order
Look do dia @lady4everstore 💖💖💖💖 Eita atrás de eita  Conforto e beleza em um look só !!!!
฿ 790.-/750.- New in this week💋 Basic pleat set set เสื้อแขนยาว ผ้าอัดพลีต ใส่คู่กับกางเกงเอวสูง ทรงขากระบอกใหญ่  ดูสูงเพรียว เก็บทรงสวยคะ  เอวเป็นฟรีไซส์ เรียบหรู ดูดี set เดียวอยู่ เป็น everyday look ได้เรยค่ะ fabric: pleated มี 2 สี Navy blue💙 Burgundy🍷 size: top(b32”-40”) Pants : freesize  #ส่งฟรี ems(ซื้อ2ตัวคละแบบได้ราคาส่งคะ)  #oversize #plussize #วินเทจ #minicloset #minidress #ชุดว่ายน้ำ #bag #clothes #onlineshop #cute #ootd #minimal  #fashion  #fashionista #fashiondaily #design #dress #stylekorea #cool #fashionmodel #fashioninsta #stylish #maxidress #รุ่นใหม่ #newarrival
560 #ส่งฟรี 📢#พร้อมส่ง ⭐️⭐️Detail : #ชุดเซท เสื้อแนวสูทแขนสั้นและกางเกงขาสั้นทรงสวยไม่ควรพลาด ผ้าคล้ายไหมอิตาลี่เนื้อผ้าสวมใส่สบาย เริสเลยคร่า ชุดนี้. อย่าได้แต่มองนะค่ะ ต้องรีบจับจองนะจ้ะสาวๆ 🎯🎯ขนาด เสื้อ 44-50ยาว28 🎯🎯ขนาด กางเกง เอว34-42สพ54 🤫(สัดส่วนนางแบบ ที่ใส่ขาสั้นสีดำ 42/36/44 หนัก85 สูง178) 🎈สี ตามแบบ #เสื้อผ้าสาวอวบอ้วน #เสื้อผ้าไซส์ใหญ่ #ชุดสาวอ้วน #เดรสไซส์ใหญ่ #กางเกงไซส์ใหญ่ #เสื้อคนอ้วน #เดรสคนอ้วน #กางเกงคนอ้วน #จั้มสูทคนอ้วน #ชุดเซทคนอ้วน #ladyplus #plussizefashion #chubby #plussize #bigsize #bigsizeclothing #new #bestseller
ADINDA‼️ . S M XL RM113SM/ RM118SS .  2XL / 3XL RM116SM/RM122SS . 🌸 Material printed korea silk 🌸 hidden zip behind & sleeve .  Size S Shoulder 14" Bust 35" Armhole 17" Sleeves 22" Front Length 27" Back Length 28" .  Skirt Waist 26"-36" Hips 36" Length 41" 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 .  Size M Shoulder 14.5" Bust 38" Armhole 18" Sleeves 22" Front Length 27" Back Length 28" .  Skirt Waist 27"-37" Hips 40" Length 41" 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 .  Size XL Shoulder 16" Bust 42" Armhole 20" Sleeves 23" Front Length 28" Back Length  29" .  Skirt Waist 32"-42" Hips 44" Length 42" 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 .  Size 2XL Shoulder 18" Bust 48" Armhole 22" Sleeves 23" Front Length 28" Back Length  29" .  Skirt Waist 34"-44" Hips 48" Length 42" 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 .  Size 3XL Shoulder 19" Bust 52" Armhole 24" Sleeves 23.5" Front Length 28" Back Length  29" .  Skirt Waist 36"-46" Hips 52" Length 42" . 🌼🌼 CARA SUBMIT ORDER 🌼 . 📑 BACA DETAIL/UKURAN 📸 SCREENSHOOT GAMBAR 📳 WHATSAPP 01112260716 UTK ORDER (FAST RESPOND) . 📝 °STOK ADA BAYAR TERUS. NO BOOKING. SIAPA CEPAT, DIA DAPAT°‼️‼️
Tee Botonê Laço Tamanhos: M  R$ 60,00 APENAS 2 UNIDADES Está esperando o quê? Aproveitem as oportunidades para as festividades de Dezembro!!! Atendimento on line: Celular/WhatsApp: 11 97603-9890 Ou pelo Direct Entregas: Sedex / PAC / Outros Aceitamos Cartões de Débito e Crédito Pagamento em até 4 vezes sem juros no Cartão de Crédito *** Transferência Bancária *** #goldwomanboutique #modafeminina #mulherespoderosas  #primaveraverao2019 #guarulhos #tendências #estilo #lookdodia #cecap  #condominioalegria  #modanatal #modaanonovo #plussizeguarulhos #plussize #presentedenatal #recantodosjatobás
Thick is beauty 👌 🔥🔥🔥🔥🔥🔥 #thick #chubbygirls #plussize  #curvesaresexy #thickthighs
This post is dedicated to all the people who have ever made me feel seen and beautiful. I, like so many people, have always struggled with body image issues and I’m working hard to see myself through the eyes of those who love me! - - #selfie #bodyimage #bodypositive #bodypositivity #plussize #wheremybiggirlsat
One of these day I’ll start using this lovely antique vanity that I love so much lol #plussize #plusisequal #whatfatgirlsactuallywear #bopo #bodypositive #fatshion
G & C GRIF'S ❌ LANÇAMENTO 😍🚀 Nike Vapormax 2019🏷  WHATSAPP DE VENDAS 📲 5️⃣1️⃣-8️⃣4️⃣8️⃣1️⃣8️⃣2️⃣5️⃣7️⃣ PAGAMENTOS : DEPÓSITO / PAGSEGURO OU BOLETO BANCÁRIO 💰💳 ENVIAMOS VIA SEDEX 📌  TODO O BRASIL 🇧🇷 VIA MOTO BOY 🏍  PORTO ALEGRE  REGIÃO METROPOLITANA  #nike #nikeairmax #vapormaxplus #plussize #vapor #2018 #moda #portoalegre #poa #rs #sp #rj #riograndedosul #riograndedosul #riodejaneiro #saopaulo #youtuber #feminina #masculino #estilofeminino
- - Barcode : FnG002 Material : Fleece Katun Colour : Cream Style : Urban dress Length. : 110cm to 124 cm (depend on your size) - Size : from L1 to L3 (Chest Circumference/LD : 110cm, 115cm, 120cm) - Price (Rp) : 290k - - #bigsizegarage #plussize #plussizefashion #bigsize #bigsizeshop #bigsizeindonesia
Ta da! Holiday parties are here! Find your look online at Baacal.com and get ready to sparkle.
I’d rather live my life knowing that I’m not perfect than spend my whole life pretending to be.  Will Smith  #life #curvy #plussize #goals #me #imperfection #shinebrightlikeadiamond #sunshine #smile #love #family #willsmith
Jubah abaya Saiz M-XL  RM 18 exclude postage #jubahplussaiz #prelovedmalaysia #plussize #jubah #abaya
G & C GRIF'S ❌ LANÇAMENTO 😍🚀 Adidas 😱😱😱🏷 WHATSAPP DE VENDAS 📲 5️⃣1️⃣-8️⃣4️⃣8️⃣1️⃣8️⃣2️⃣5️⃣7️⃣ PAGAMENTOS : DEPÓSITO / PAGSEGURO OU BOLETO BANCÁRIO 💰💳 ENVIAMOS VIA SEDEX 📌  TODO O BRASIL 🇧🇷 VIA MOTO BOY 🏍  PORTO ALEGRE  REGIÃO METROPOLITANA  #nike #nikeairmax #vapormaxplus #plussize #vapor #2018 #moda #portoalegre #poa #rs #sp #rj #riograndedosul #riograndedosul #riodejaneiro #saopaulo #youtuber #feminina #masculino #estilofeminino
Encomenda finalizada 😍😍😍 Obrigada pela confiança !! 🖤 . . Ateliê e moda feminina. 📞🗨️Quer uma peça exclusiva ? Entre em contato via direct ou WhatsApp ( contato na bio ) . ......................................................... . 📦 Enviamos para todo o Brasil . ......................................................... . 🚦 Rua Domingues Ribas, 417 - Monção - próximo ao supermercado Semar . ....................................................... . .⏲️ HORÁRIO DE ATENDIMENTO  Seg  à Sex➡️ Das 9hrs às 19hrs ......................................................... .  #boutiquedmariaa #atelie #modasobmedida #exclusividade #moda  #capricho #dm #dmaria #consertoereformas #roupa  #fashion #fastfashion #modafeminina #fashionista #modaparamulheres  #plussize #lojavirtual #instafashion #taubate  #style #trend #blogger #estilo #roupaparatrabalho #saiamidi #summer #tshirt #modapraia #lookdodia #macacao
Brasilidade é algo especial ..... mostra nossa cultura e nossa raiz mais simples..... amar seu país e suas belezas é algo q mios estão perdendo ao longo da vida ..... mas valorizar o q temos d bom sempre fará d nós amantes apaixonados pela nossa beleza ímpar  #tupiniquim #brasilidade #brasileirinhas #folhagens #folhagenstropicais #park #sunglass #parquevilalobos #celebrating #celebratemycurves #plussizegirls #plussizeclothing #plussizeblogger #plussizemodel #plussize #bbw #maxibrincos
Hey guys!  It's only Tuesday but this week has been going well so far! I've really been watching my sodium and working out.  Today I worked on my arms with hand weights and arm exercises. 💪🏼 My arms and stomach/back are what I'm most self conscious about so I always feel better when I've focused on them.  I also really want my arms to be stronger because they're kind of super wimpy. 🤣 My legs, too, but especially my arms!  #thisismyrevival #healthytiffin2018 #health #fitness #gettingstronger #gettinghealthy #losingweight #weightloss #lowsodium #highpotassium #highbloodpressure #fitspiration #plussize #bodypositive #bodypositivity #loveyourself
Mulher.Mulher gosta de ser bem tratada, coisas de mulher. E se tem uma coisa também que mulher gosta é de um espelho, eu que o diga😂 Entro em uma loja ou qualquer lugar que tenha espelho e sempre dou aquela espiadinha😂 Confesso a vocês que quando eu era mais jovem eu era mais vaidosa, hoje sou mais tranquila, não fico tão preocupada se a roupa combina com o sapato e essas coisas de mulher😂 Mas tem dias que eu tô insuportável 😂combino tudo e aí já viu. A gente cresce, as prioridades mudam, se você pedi pra vê minhas unhas agora, elas são unhas de mãe que tá com aquele tempinho apertado, mas que se vira em mil pra dá conta de tudo e ainda sair bonita na foto pra postar no fim do dia depois dos meninos dormirem e de tá com aquela cara de cansada pra caramba, normal né 😂 Dizem por aí que quem tem a coroa nunca perde a majestade rss 😂 ou seja, uma vez patricinha, sempre patricinha rss é aquele estilo de vida que a gente curte né, com uma vibe boa 😍 Brincadeiras a parte, tava aqui pensando...pense aí meninas quando você se olha no espelho você vê o que?  Aquela mina forte pra caramba que cai e levanta mil vezes, ou você só se vê apática ou você é daquelas que só enxerga seus defeitos ou você é daquelas que se acha pra caramba? O mesmo vale pros meninos ok😉 Pensaram?  Poxa...eu não sei sua resposta, mas de uma coisa eu sei se você se olhou no espelho é porque no mínimo você tem curiosidade de olhar como você estar e isso significa que você deve levar a sério o que você vê no espelho e o que você vai pensar a respeito de si mesmo e mais ir a luta e buscar quem você achar que quer e merece ser, realizando seus sonhos e buscando ser cada dia mais feliz ok meus amores 😘 No mais vai ser feliz e tira foto no espelho mesmo rss 👊😂 faz bem e de sobra você ainda se diverte e se acha linda ou lindo pra caramba 😂 Linda noite minha gente 🌠 Ah e aproveita e acorda amanhã naquela vibe lá em cima ok
I'm on the other side, it's alright, just hold me in the dark.. 🌞🌚
Outfits of the week 😛 that blue dress is a Hercules (Hades) dress 🥰
B L A C K 👑W O M A N 🖤M A G I C
Heard you want a nigga that's gone please you❤️😍#METOO #bbw

Loading