Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#pewangirumah

Posts tagged as #pewangirumah on Instagram

7.431 Posts

Selamat pagi geng XFresh! Jangan tak tahu, penyegar udara XFresh bukan sahaja digunakan sebagai pewangi kenderaan dan ruang rumah, tetapi juga boleh digunakan untuk mewangikan tempat penyimpanan barang seperti kasut, almari dan macam-macam lagi! Best kan? . . #jomjointeamxfresh #xfreshmalaysia #xfreshstokisselangor  #pewangikereta #xfreshairfreshner #carfragrance #carperfume #dropship #pewangikenderaan #airfreshner #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #dropshipmalaysia #dropshipneeded #agentwanted #agentdiperlukan #stokiswanted #stokisdiperlukan #stokismalaysia #pewangikeretamurah #pewangikereta #pewangikeretamalaysia #pewangirumah #pewangibilik #pewangiaromaterapi #aromaterapi #wangiankereta #bazaaronline #sayajual
Slmt pagi geng XFresh! Jgn tak tahu, penyegar udara XFresh bukan sahaja digunakan sebagai pewangi kenderaan dan ruang rumah, tetapi juga boleh digunakan untuk mewangikan tempat penyimpanan barang seperti kasut, almari dan mcm-mcm lagi! Best kan?
Bakhoor Yemeni Price: RM65/50gram Exclude shipping  Made using 100% pure Malaysian agarwood chips. Agarwood chips rich with resin - pre distillation/no processing  Notes: Agarwood, Musk, Luban, Oud  Bukhoor Yemen is a great option for those who prefer a stronger agarwood experience in the strong or sometimes overpowering full strength oud scent  Bakhoor Yemeni was made for those suffering from any disease. Just one of the alternatives you can try after seeking a doctor’s advice or taking medication treatment. We made bukhoor yemeni using Oud oil and luban (frankincense) from Yemen. The scent is slightly strong from the oud oil itself plus citruses from the frankincense scent. The great combination of this ingredients will make you go far into your own world while it burns. Really calming and suitable for daily use for those with diseases. Dont be shocked, sometimes u will notice having some minor headache, dizzy & so on depends on your situation. This is normal. This is what we called as healing process. Just continue your routine & InsyaAllah slowly u will be free from any diseases. Ameeen  The scent from Yemeni lasts approximately 6-12 hours in a room or about 1 day on clothing depends to environment itself  Directly WhatsApp us by clicking the link on our profile for any inquiries/ order ๐Ÿ˜Š .  http://60126910500.wasap.my/ http://60126910500.wasap.my/ http://60126910500.wasap.my/ . . #bukhoormalaysia #bukhoorterengganu #bukhoorkl #mabkharamalaysia #mabkharakl #mabkharaterengganu #agentmabkhara #bukhoorgaharu #bakhoorgaharu #bakhoormalaysia #sayajualbakhoor #bakhoorburner #penjualbakhoor #bakhooronline #gaharubakhoor #oudburner #bakhoorseller #habibalizaenalabidin #habibalizaenalabidinalhamid #bakhoor  #bukhoor #incenseburner #gaharu  #oud #pewangirumah
20% off for 12.12 SALE!! . Cepat-cepat grab. Don't miss it. . Watch out this space for our promotion updates. .  #youngliving #jualanmurah #essentialoilsalemalaysia #diffusermurah #pewangirumah #natural #sihat #selamat #ilovemyoils
Nak ke tak nak... Nak ke tak nak.. Sis dlm dilema ni... Nk buat bantal busuk baru.. Bantal busuk organic lgi .. Made from Einkorn tau.. Tolonggggg... . Sape baik hati nk kasi loan๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Uolls yg jdi membership betteer grab this rare Wild Lavender Essential Oil.. Susah nk dpt tau.. . Dpt skali Einkorn Lavender Pillow ๐Ÿ˜๐Ÿ˜. . . Membership Price: RM158 .  Nak order?? .  Klik โžก๏ธ www.wasap.my/60105391769  Klik โžก๏ธ www.wasap.my/60105391769  Klik โžก๏ธ www.wasap.my/60105391769  #younglivingdistributor #youngliving #yleo #essentialoil #youngliving #younglivingessentialoil #pewangirumah #pembersihudara #bebaskimiamerbahaya #natural #naturalremedies #bebasracunserangga #tumbuhanorganik #younglivingbanting #younglivingselangor #younglivingklang #younglivingshahalam #younglivingmelaka #younglivingpuchong #younglivingsubang #younglivingbrunei #younglivingsabah #younglivingsarawak #younglivingsingapore #younglivingindonesia #younglivingusa
Ini dia #leclipse. Satu satunya car perfume jenis cliper. Sangat unik. Korang wajib cuba tau. . . -Mudah digunakan -Isipadu 6ml -Boleh tahan 30 hari ke atas -5 pilihan bau -Tak mudah bocor -Harga mampu milik -Packaging menarik . . RM 15.90 Semenanjung RM 17.90 Sabah Sarawak . . Berminat boleh direct wasap kakji 013-6444740 013-6444740 013-6444740 atau klik sahaja link di bio . . #flerrklang #flerrmeru #agentwanted #frangranceyourimagination #fleurperfumekereta #misi100k #pewangiberkualiti #minyakwangikereta #minyakwangirumah #airfreshener #fleurshahalam #fleurairfreshener #pewangikereta #pewangirumah #pewangitandas #pewangipejabat #fleurshahalam #fleurcarfragrance #stokisflerrselangor
12.12 PROMO.. If you interested to buy, and you are Young Living membership. You can directly get from YL website or i can help you to buy this promo items.. Klik โžก๏ธ www.wasap.my/60105391769  Klik โžก๏ธ www.wasap.my/60105391769  Klik โžก๏ธ www.wasap.my/60105391769  #younglivingdistributor #youngliving #yleo #essentialoil #youngliving #younglivingessentialoil #pewangirumah #pembersihudara #bebaskimiamerbahaya #natural #naturalremedies #bebasracunserangga #tumbuhanorganik #younglivingbanting #younglivingselangor #younglivingklang #younglivingshahalam #younglivingmelaka #younglivingpuchong #younglivingsubang #younglivingbrunei #younglivingsabah #younglivingsarawak #younglivingsingapore #younglivingindonesia #younglivingusa
Kenapa uols mesti dapatkan AIR FRESHENER Dexandra?  Nahh. Ni cik rose kongsi 8 ciri dan manfaatnya. . โœ…sebotol 10ml โœ…penggunaan tahan 30-45 hari (bergantung ruang tempat) โœ…produk mesra alam โœ…8 wangian dalam 4 mood (Rejuvenate,  relax,  rejoice,  refresh) โœ…kotak boleh simpan syiling โœ…ada #positivevibes di kotak โœ…sesuai untuk car perfumes,  pewangi dapur, wardrobe, bilik tido,  ruang tamu dan pejabat. โœ…produk bumiputera . Haa. Best ke sangat best? Sape lagi nak sapot produk orang kita kalo bukan kita.  Meh. Uols nak pinang bau mane? .  DM / whatsapp cik rose 0136075625 atau tekan laju2 link wasap di bio. . Psstt. Nak jadi agen #dropship pun boleh. Wangi dapat duit tepi pun dapat! . . . #perfumes #minyakwangi #perfumeshadiah #birthdaygift #surprisegift #anniversarygift #perfumemurah #perfumemalaysia #cod #batucaves #igshopmalaysia #onlineshopmalaysia #bazarpaknil #carperfumes #homeperfumes #airfreshener #carfragrances #pewangikereta #pewangirumah #wardrobe #toilet #car #homes
Nk jd cite pg td bgun tdo je kne sinus. Dok bersin2 ๐Ÿคง๐Ÿคง๐Ÿคง non-stop smpai ke ptg. At 1st inhale peppermint tp x jln mungkin psal dh immune dgn peppermint coz i like peppermint. Terlupe plak yg i ade Eucalyptus Globulus.Trus i apply & sapu skit dekat hidung..Alhamdulillah trus lega! For more information about Young Living product ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป WhatsApp www.wasap.my/60126682434  #younglivingdistributor #healthyoilies #youngliving #yleo #essentialoil #oilslifestyle  #essentialoilslifestyle #psk #bpsk #youngliving #younglivingessentialoil #dewdropdiffuser #pewangirumah #pembersihudara #minyak #bebaskimiamerbahaya #natural #naturalremedies #bebasracunserangga #tumbuhanorganik #younglivingselangor #younglivingklang #younglivingshahalam #younglivingbrunei #younglivingsabah #younglivingsarawak #younglivingsingapore #younglivingindonesia
All the best to team malaysia! Semoga kemenangan berpihak kpd pasukan bolasepak Malaysia ๐Ÿ’ช Jom ramai2 support and doakan team Malaysia
Ayuh Malaysia, sama2 kita menyokong pasukan bola sepak kita dalam menentang Vietnam malam ni di Stadium Nasional Bukit Jalil, jam 8.45pm. Semoga pasukan Malaysia dapat bermain dengan cemerlang ๐Ÿ’ช
Its gonna be ummi's BFF๐Ÿ˜˜  should be every women's BFF.  Wanita ni kan, hormon lah pengaruh paling besar dalam dirinya.  Kalau hormon tak seimbang carca marba jadinya.  Mood swing๐Ÿคช๐Ÿ˜ต๐Ÿคฏ Salah satu perfume harian ummi juga๐Ÿ˜‰  #loveessentialoils #eoylojaummiminyak #ylsenawang #younglivingmalaysia #anaksihatibugembira #ylsenawang #ylklia #ylsepang #ohanaoilers #minyakpati #hiasanrumah #decorating #diffuser #pewangirumah #pewangikereta #womenneeds #pcos #imbalacehormones #moodswing #healtywomb
Alhamdulillah.. pagi² DS submit order AF ni.. Tu la orang kata, cuba sekali mesti nak lagi.  Aritu dia daftar promo dropship RM30 jer.. untung kan?? Korang² apa tunggu lagi, jom la join ds dexandra jugak. Jom jana income sampingan.  www.wasap.my/60105364316/ds  #dexandraulukelang #dropshipwanted #agendexandramelawati #afdexandra #airfreshenerdexandra #pewangirumah #penyegarudara #pewangikereta #carperfume #pewangibilik
Bismillah. Kakji nak bagitau ni, flerr ada mengeluarkan kan  dua produk tau . . 1- freshmaker (yang gantung tu) harga RM 10 SM / 12 SS 2- Le'Clipse (Yang terus klik pada econ) harga RM 15.90 SM / RM 17.90 SS . . Kalau korang nak tau Freshmaker tu ada 22 scent tau , dan Le'Clipse pulak ada 5 flavour sahaja. . . Nak order wasap kakji 013-6444740 013-6444740 @ klik sahaja link di bio ok. . . #flerrklang #flerrmeru #agentwanted #frangranceyourimagination #fleurperfumekereta #misi100k #pewangiberkualiti #minyakwangikereta #minyakwangirumah #airfreshener #fleurshahalam #fleurairfreshener #pewangikereta #pewangirumah #pewangitandas #pewangipejabat #fleurshahalam #fleurcarfragrance #stokisflerrselangor
Saat yg di tunggu2... 12. 12 promo๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Uolls nk shopping mase promo. Ini lah amse nya.. Jom join Membership Young Living.. Uolls  bole shopping utk dapatkan promo dan harga membership.. Double berbaloi.. Ape tunggu lgi.. Meh WhatsApp sis.. Kite discus sampai jdi.. Nak order?? Klik โžก๏ธ www.wasap.my/60105391769  Klik โžก๏ธ www.wasap.my/60105391769  Klik โžก๏ธ www.wasap.my/60105391769  #younglivingdistributor #youngliving #yleo #essentialoil #youngliving #younglivingessentialoil #pewangirumah #pembersihudara #bebaskimiamerbahaya #natural #naturalremedies #bebasracunserangga #tumbuhanorganik #younglivingbanting #younglivingselangor #younglivingklang #younglivingshahalam #younglivingmelaka #younglivingpuchong #younglivingsubang #younglivingbrunei #younglivingsabah #younglivingsarawak #younglivingsingapore #younglivingindonesia #younglivingusa
Selamat menyambut hari keputeraan DYMM Sultan Selangor ๐Ÿ˜ƒ
Cerita dri malam tadi.. Kwn sekampung self collect PSK kt uma.. Lps tu shoot g Putrajaya delivery PSK sambil explain kt adek customer kakak kelebihan Young Living Essential Oil.. Tersangkut nk beli PSK jugak.. Adek beradik la beli PSK.. Yang mak beli NINGXIA RED set and loose eo.. Rezeki malam tdi.. Nk dijadikan cite arini g la anta 2nd PSK yg beli mlm tdi ke pej kwn adek tu.. Tiba2 die kate office mate tgh menanti soh buat sharing YL kt office die. Kira rezeki terpijak๐Ÿ™๐Ÿ™ Abes sharing ade juga yg berminat nk beli PSK.. Tunggu gaji December ni.. Siap lock awal2 nk beli PSK ngn kami.. Alhamdulillah rezeki penat ke hulu ke hilir terbalas.. Uolls yg ragu2 nk beli Young Living Essential Oil ni, meh WhatsApp sis.. Si explain lebih lanjut.. Agak2 keberatan nk spend duit tu bole la WhatsApp sis.. Kite bincang sampai jadi.. Insyallah sy tlg ringankan beban uolls.. Nak test eo pon bole.. WhatsApp sis kite set appointment, anytime, anywhere ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Klik โžก๏ธ www.wasap.my/60105391769  Klik โžก๏ธ www.wasap.my/60105391769  Klik โžก๏ธ www.wasap.my/60105391769  #younglivingdistributor #youngliving #yleo #essentialoil #youngliving #younglivingessentialoil #pewangirumah #pembersihudara #bebaskimiamerbahaya #natural #naturalremedies #bebasracunserangga #tumbuhanorganik #younglivingbanting #younglivingselangor #younglivingklang #younglivingshahalam #younglivingmelaka #younglivingpuchong #younglivingsubang #younglivingbrunei #younglivingsabah #younglivingsarawak #younglivingsingapore #younglivingindonesia #younglivingusa
Alhamdulillah malam ni kita layan Bakhoor De’Amor.  Waktu malam memang dah jadi aktiviti wajib kami untuk berbakhoor, lagi lagi waktu hujan ni, tenang je rasa jiwa, rumah pun wangi, udara pun bersih sebab gaharu adalah agen antiseptic yang terbaik untuk purify udara yang tak sihat.  Siapa yang belum cuba wangian cara Rasulullah SAW ini, bagilah diri merasai peluang bergaharu, confirm lepas tu asyik nak membakhoor aje ๐Ÿฅฐ . . . Directly WhatsApp us by clicking the link on our profile for any inquiries/ order ๐Ÿ˜Š .  http://60126910500.wasap.my/ http://60126910500.wasap.my/ http://60126910500.wasap.my/ . . #bukhoormalaysia #bukhoorterengganu #bukhoorkl #mabkharamalaysia #mabkharakl #mabkharaterengganu #agentmabkhara #bukhoorgaharu #bakhoorgaharu #bakhoormalaysia #sayajualbakhoor #bakhoorburner #penjualbakhoor #bakhooronline #gaharubakhoor #oudburner #bakhoorseller #homefragrance #bakhoor  #bukhoor #incenseburner #gaharu #gaharumalaysia #oudmalaysia #oud #pewangirumah
Nak buat extra income? Jom join team XFresh! Banyak kelebihan bila korang sertai team kami. Produk yg mudah untuk dijual ๐Ÿ‘ Harga berpatutan dengan kualiti yg terbaik!  Untuk keterangan lanjut, boleh hubungi kami. Jom jom jom!
Smlm ade customer order set PSK so ptg td I bg tau nk delivery dekat office dia & dia ckp ok. Suddenly dia msg balik tnye free ke? I ckp la i mmg tgh free..then dia ckp bole x buat sharing session dekat office coz office mate dia berminat nk tau psal product Young Living ni..siap soh cpat2 psal member dh standby & excited nk dgr sharing..hehehehe For those yg nk tau more about Young Living product ni, i bole dtg & do sharing..kite bole test all Essential Oils. Best kn! For more info ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป WhatsApp www.wasap.my/60126682434  #younglivingdistributor #healthyoilies #youngliving #yleo #essentialoil #oilslifestyle  #essentialoilslifestyle #psk #bpsk #youngliving #younglivingessentialoil #dewdropdiffuser #pewangirumah #pembersihudara #minyak #bebaskimiamerbahaya #natural #naturalremedies #bebasracunserangga #tumbuhanorganik #younglivingselangor #younglivingklang #younglivingshahalam #younglivingbrunei #younglivingsabah #younglivingsarawak #younglivingsingapore #younglivingindonesia
Hi geng! Pihak HQ juga menyediakan marketing merchandise buat wakil pengedar kami ๐Ÿ‘ - Diaplay Rack ni dapat memuatkan 20 unit penyegar udara XFresh. Kualiti board yang sangat bagus & tebal. - Nak bawa XFrssh lepas ni pon lebih mudah & praktikal ๐Ÿ˜Ž . . #jomjointeamxfresh #xfreshmalaysia #xfreshstokisselangor  #pewangikereta #xfreshairfreshner #carfragrance #carperfume #dropship #pewangikenderaan #airfreshner #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #dropshipmalaysia #dropshipneeded #agentwanted #agentdiperlukan #stokiswanted #stokisdiperlukan #stokismalaysia #pewangikeretamurah #pewangikereta #pewangikeretamalaysia #pewangirumah #pewangibilik #pewangiaromaterapi #aromaterapi #wangiankereta #bazaaronline #sayajual
Hi geng! Pihak HQ juga menyediakan marketing merchandise buat wakil pengedar kami ๐Ÿ‘ - Diaplay Rack ni dapat memuatkan 20 unit penyegar udara XFresh. Kualiti board yg smgt bagus & tebal. - Nak bawa XFrssh lepas ni pon lebih mudah & praktikal ๐Ÿ˜Ž
Rasmi!  Hari ni buka gobok minyak terus capai #yleolime.  Sebelum ia 'hilang tanpa jejak', marilah merasmikannya.  Essentials oil ni kalau peram lama tak guna, boleh meruap tau... Dari hilang begitu saja, baiklah di menfaatkan... Aroma yang sungguh menyegarkan!  Buat mandian pun syiok. Tak payah beli stok limau nipis lagi. Mudah๐Ÿ‘๐Ÿฝ๐Ÿ‘๐Ÿฝ๐Ÿ‘๐Ÿฝ #loveessentialoils #eoylojaummiminyak #ylsenawang #younglivingmalaysia #anaksihatibugembira #ylsenawang #ylklia #ylsepang #ohanaoilers #minyakpati #hiasanrumah #decorating #diffuser #pewangirumah #pewangikereta
โœ”๏ธPemborong dan pengedar โœ”๏ธpati perfume, โœ”๏ธBotol #perfumemurah #pewangirumah #perfumeviralmurah #theperfumelibrary #patiminyakwangi #perfumekuantan
Alhamdulillah bakal naik van GDEX harini. Sape lagi nak join pengeposan flerr masih sempat lagi tau.. . . Biznes flerr sangat mudah, dan sangat mudah jual dan sangat tinggi kuasa repeat order tau., Berminat boleh wasap kakji 013-6444740 ok. Atau klik jer link dekat bio ok. . . #flerrklang #flerrmeru #agentwanted #frangranceyourimagination #fleurperfumekereta #misi100k #pewangiberkualiti #minyakwangikereta #minyakwangirumah #airfreshener #fleurshahalam #fleurairfreshener #pewangikereta #pewangirumah #pewangitandas #pewangipejabat #fleurshahalam #fleurcarfragrance #stokisflerrselangor
Hi geng! Jgn lupa untuk amalkan minum air putih yang secukupnya dalam sehari. Banyak kebaikan mengamalkan minum air putih ๐Ÿ˜ Jom mulakan hari ni dengan penuh smngt! ๐Ÿ’ช
DiGize essential oil blend combines Tarragon, Ginger, Peppermint, Juniper, Lemongrass, Anise, and Patchouli oils for a spicy, exotic aromatic blend. It also contains Fennel essential oil, which people have used for a broad range of purposes since the ancient Egyptians. To enjoy the rich, calming scent of DiGize, diffuse it in your home, office, or car. You can also apply it directly to your chest, wrists, and abdomen to enjoy its scent wherever you go. ๐Ÿญ๐Ÿญ๐Ÿญ #younglivingdistributor #healthyoilies #youngliving #yleo #essentialoil #oilslifestyle  #essentialoilslifestyle #psk #bpsk #youngliving #younglivingessentialoil #dewdropdiffuser #pewangirumah #pembersihudara #minyak #bebaskimiamerbahaya #natural #naturalremedies #bebasracunserangga #tumbuhanorganik #younglivingselangor #younglivingklang #younglivingshahalam #younglivingbrunei #younglivingsabah #younglivingsarawak #younglivingsingapore #younglivingindonesia
Antara bau lorient dan oren yang mana lagi best ye kakji? . . Okey kakji jawab ye, lorient wangi, lorient ni bau dia seakan bau rose okey, best sangat bau dia tau. Taktau nak imagine so uolss kena try ni. . . Bau oren pulak sangat wangi jugak, bila uolss gantung dalam kereta terasa bagai dikebun oren okey. Sangat best. . . NAK dapatkannya wasap kakji 013-6444740 atau klik sahaja link di bio ok. . . #flerrklang #flerrmeru #agentwanted #frangranceyourimagination #fleurperfumekereta #misi100k #pewangiberkualiti #minyakwangikereta #minyakwangirumah #airfreshener #fleurshahalam #fleurairfreshener #pewangikereta #pewangirumah #pewangitandas #pewangipejabat #fleurshahalam #fleurcarfragrance #stokisflerrselangor
Tawaran hebat bagi sesiapa sahaja yang berminat nak ubah hidup dia dari belenggu masalah ekonomi. Sampai bila kita nak duduk dalam keadaan berhutang. Tapi taknak ubah hidup. . . Sekarang dah bulan Disember, dari awal tahun duk bagi alasan sama, nak tunggu gaji, nak tanya suami, nak pakai duit, nak itu nak ini, jika anda sentiasa beralasan sampai ke sudah payah nak berjaya. . . Kerana orang berjaya itu, hidup nya penuh dengan fast action fast result. Kalau dulu hq open RM160 baru dapat join agent , Tapi sekarang hanya RM80 sahaja dah boleh join agent tau. Nak tau lanjut boleh direct wasap nizam . . Berminat wasap: 013-6780258  013-6780258  013-6780258 atau klik sahaja link kat bio ye. . . #flerrklang #flerrmeru #agentwanted #frangranceyourimagination #fleurperfumekereta #misi100k #pewangiberkualiti #minyakwangikereta #minyakwangirumah #airfreshener #fleurshahalam #fleurairfreshener #pewangikereta #pewangirumah #pewangitandas #pewangipejabat #fleurshahalam #fleurcarfragrance #stokisflerrselangor  https://tinyurl/yd73vk45
Tawaran hebat bagi sesiapa sahaja yang berminat nak ubah hidup dia dari belenggu masalah ekonomi. Sampai bila kita nak duduk dalam keadaan berhutang. Tapi taknak ubah hidup. . . Sekarang dah bulan Disember, dari awal tahun duk bagi alasan sama, nak tunggu gaji, nak tanya suami, nak pakai duit, nak itu nak ini, jika anda sentiasa beralasan sampai ke sudah payah nak berjaya. . . Kerana orang berjaya itu, hidup nya penuh dengan fast action fast result. Kalau dulu hq open RM160 baru dapat join agent , Tapi sekarang hanya RM80 sahaja dah boleh join agent tau. Nak tau lanjut boleh direct wasap kakji . . Berminat wasap: 013-6444740 013-6444740 013-6444740 atau klik sahaja link kat bio ye. . . #flerrklang #flerrmeru #agentwanted #frangranceyourimagination #fleurperfumekereta #misi100k #pewangiberkualiti #minyakwangikereta #minyakwangirumah #airfreshener #fleurshahalam #fleurairfreshener #pewangikereta #pewangirumah #pewangitandas #pewangipejabat #fleurshahalam #fleurcarfragrance #stokisflerrselangor
PREMIUM STARTER KIT is a good start for family.. Sebab ape, sebab uolls akan dpt 12 Essential Oil , 1 Diffuser dan Membership YL.. Mmg btol agak pricy.. Tapi kita spend hanya sekali utk keluarga tersayang.. Penggunaan dari Baby sampai la utk dewasa.. Rase berat untuk memiliki nya. WhatsApp sis.. Kite bincang sampai jadi.. PRICE: RM713 FREE MEMBERSHIP  Nak order?? . . Klik โžก๏ธ www.wasap.my/60105391769  Klik โžก๏ธ www.wasap.my/60105391769  Klik โžก๏ธ www.wasap.my/60105391769  #younglivingdistributor #youngliving #yleo #essentialoil #youngliving #younglivingessentialoil #pewangirumah #pembersihudara #bebaskimiamerbahaya #natural #naturalremedies #bebasracunserangga #tumbuhanorganik #younglivingbanting #younglivingselangor #younglivingklang #younglivingshahalam #younglivingmelaka #younglivingpuchong #younglivingsubang #younglivingbrunei #younglivingsabah #younglivingsarawak #younglivingsingapore #younglivingindonesia #younglivingusa
Essential Oil yg wajib ade dlm simpanan.. Klu xde Lavender eo ni.. Mama yg x keruan๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Membership Price: RM106  Nak order?? Klik โžก๏ธ www.wasap.my/60105391769  Klik โžก๏ธ www.wasap.my/60105391769  Klik โžก๏ธ www.wasap.my/60105391769  #younglivingdistributor #youngliving #yleo #essentialoil #youngliving #younglivingessentialoil #pewangirumah #pembersihudara #bebaskimiamerbahaya #natural #naturalremedies #bebasracunserangga #tumbuhanorganik #younglivingbanting #younglivingselangor #younglivingklang #younglivingshahalam #younglivingmelaka #younglivingpuchong #younglivingsubang #younglivingbrunei #younglivingsabah #younglivingsarawak #younglivingsingapore #younglivingindonesia #younglivingusa
Bakhoor Zahra Premium Bakhoor  Price: RM85/50gram Exclude shipping  Made using 100% pure Malaysian agarwood chips. Agarwood chips rich with resin - pre distillation/no processing  Mixed with premium essential oils from France  Top notes: Rose & Ylang Ylang Middle notes: Amber & Rose Base notes: Musk  Bukhoor Zahra is a great option for those who prefer a soft agarwood experience in the strong or sometimes overpowering full strength oud scent.  The smell of roses and ylang ylang will capture and remind you of your love story memories. We actually made this bukhoor to cater women for its feminine scent, but our feedback survey (test result) has shown that 80% from them are men who prefer Bakhoor Zahra. The scent of ylang ylang will calm your mind like you are escaping from your own reality world to another world. Soothing, calm and able to boost your inner happiness. Very recommended for bride or groom or married couple. Do as a routine before sleeping. You both will deeply be in love with each other and will have sensual attractions from the smell of this bukhoor zahra. Yes, honestly we made this for the couples. To boost up their love, attraction or happiness  The scent from Bukhoor Zahra lasts approximately 6-12 hours in a room or about 1 day on clothing depends to environment itself  Directly WhatsApp us by clicking the link on our profile for any inquiries/ order ๐Ÿ˜Š .  http://60126910500.wasap.my/ http://60126910500.wasap.my/ http://60126910500.wasap.my/ . . #bukhoormalaysia #bukhoorterengganu #bukhoorkl #mabkharamalaysia #mabkharakl #mabkharaterengganu #agentmabkhara #bukhoorgaharu #bakhoorgaharu #bakhoormalaysia #sayajualbakhoor #bakhoorburner #penjualbakhoor #bakhooronline #gaharubakhoor #oudburner #bakhoorseller #habibalizaenalabidin #habibalizaenalabidinalhamid #bakhoor  #bukhoor #incenseburner #gaharu  #oud #pewangirumah
JOM BUAT BISNES BERSAMA XFRESH! - "Vanilla sold out! Paling sikit ambil, rupanya laku keras. Hingga malam tadi total XFresh dah jual 32 botol!" - Yes, penyegar udara XFresh mudah untuk dijual! Harga berpatutan iaitu RM10 (SM) & RM12 (SS) ๐Ÿ’ช - Bab kualiti tu xperlu cakap dah. Memang paling top! Pati berkualiti tinggi yang di import dari Spain. Tanpa sebarang alkohol & bahan merbahaya. Sesuai digunakan untuk semua golongan! - Jom sertai team kami! Hubungi untuk keterangan lanjut. . . #jomjointeamxfresh #xfreshmalaysia #xfreshstokisselangor  #pewangikereta #xfreshairfreshner #carfragrance #carperfume #dropship #pewangikenderaan #airfreshner #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #dropshipmalaysia #dropshipneeded #agentwanted #agentdiperlukan #stokiswanted #stokisdiperlukan #stokismalaysia #pewangikeretamurah #pewangikereta #pewangikeretamalaysia #pewangirumah #pewangibilik #pewangiaromaterapi #aromaterapi #wangiankereta #bazaaronline #sayajual
JOM BUAT BISNES BERSAMA XFRESH! - "Vanilla sold out! Plg skit amik, rupanya laku keras. Hingga malam td total XFresh dah jual 32 botol!" - Yes, penyegar udara XFresh mudab untuk dijual! Harga berpatutan iaitu RM10 (SM) & RM12 (SS) ๐Ÿ’ช - Bab kualiti tu xperlu cakap dah. Mmg paling top! Pati berkualiti tinggi yang di import dari Spain. Tanpa sebarang alkohol & bahan merbahaya. Sesuai digunakan untuk semua golongan! - Jom sertai team kami! Hubungi untuk keterangan lanjut
3 SEBAB MENGAPA XFRESH MENJADI PILIHAN ANDA! - 1. Bahan yang berkualiti tinggi dan selamat digunakan - ๐Ÿ‘‰ Pati haruman kami di import dari Spain. XFresh tidak mengandungi alkohol dan juga bahan merbahaya seperti DPM. Ia selamat digunakan oleh seisi keluarga - 2. Tahan lama dan mampu menyegarkan ruang rumah dan kenderaan anda sehingga 60 hari - ๐Ÿ‘‰ Tidak perlu risau dengan bau hapak lagi! Penyegar udara XFresh akan sentiasa menemani anda dengan mengharumkan kawasan rumah dan kenderaan anda sehingga 60 hari! - 3. Mengandungi unsur aromaterapi yang dapat membantu dari segi psychology manusia - ๐Ÿ‘‰ XFresh mengandungi pati aromaterapi yang dapat bantu memberi effect positif kepada minda anda. Bukan sahaja mewangikan ruang rumah dan kenderaan, tetapi memberi unsur aromaterapi kepada si pengguna. . . #jomjointeamxfresh #xfreshmalaysia #xfreshstokisselangor  #pewangikereta #xfreshairfreshner #carfragrance #carperfume #dropship #pewangikenderaan #airfreshner #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #dropshipmalaysia #dropshipneeded #agentwanted #agentdiperlukan #stokiswanted #stokisdiperlukan #stokismalaysia #pewangikeretamurah #pewangikereta #pewangikeretamalaysia #pewangirumah #pewangibilik #pewangiaromaterapi #aromaterapi #wangiankereta #bazaaronline #sayajual
Kesukaan customer ๐Ÿ˜  Dexandra air freshener available here.. @telekung.adra boutique only RM10.. mereka tergoda saat memasuki butik.. nak rumah berbau sebijik seperti butik telekung adra? Boleh lah dtg dan beli air freshener Dexandra ๐Ÿ˜Ž  #sayajualminyakwangidexandra #dexandrakuantan #airfreshenerkuantan #tahanlama #pewangirumah #pewangikereta #kuantan #telekungadra #rm10 #wargakuantan
Hi geng! Hari cuti mmg usually digunakan untuk beristirehat dan luangkan masa bersama yg tersayang. - Tapi kadang-kadang, ada masa nya hari-hari hujung minggu kita didatangi oleh keluarga dan sedara-mara - Semua org akan mula start busy Nak prepare mcm2 benda! Yang si ibu nak memikirkan apa yg nak di hidang. Yang si ayah dan anak-anak akan mula mengemas. Bersihkan apa yg patut. - Haaa.. gunakan XFresh untuk melengkapkan rutin mengemas anda. Sesudah si ibu memasak dan ayah bersama anak2 selesai mengemas, letakkan sebotol XFresh di ruang dapur, ruang makan, ruang tamu dan juga tandas. - Kekal segar bersama penyegar udara XFresh! Tetamu datang pon tersenyum jee ๐Ÿ˜Œ
Khas untuk our followers Bagi yang kurang tahu cara untuk titis our "my magic onedrop" . ๐Ÿ˜  #magicdrop #perfumemurah #perfumeviralmurah #perfumekuantan #theperfumelibrary #patiminyakwangi #pewangirumah
Penyegar udara XFresh mampu menyegarkan ruang rumah dan kenderaan anda sehingga 60 hari! - Pilih sahaja bauan daripada 4 jenis haruman XFresh, Fresh Citrus, Sweet Dew, Sakura Blossom dan Vanilla Sky. - Jom dapatkan XFresh daripada wakil pengedar kami di seluruh Malaysia . . #jomjointeamxfresh #xfreshmalaysia #xfreshstokisselangor  #pewangikereta #xfreshairfreshner #carfragrance #carperfume #dropship #pewangikenderaan #airfreshner #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #dropshipmalaysia #dropshipneeded #agentwanted #agentdiperlukan #stokiswanted #stokisdiperlukan #stokismalaysia #pewangikeretamurah #pewangikereta #pewangikeretamalaysia #pewangirumah #pewangibilik #pewangiaromaterapi #aromaterapi #wangiankereta #bazaaronline #sayajual
Hi geng! Dah try Penyegar Udara XFresh? XFresh mampu memberi kesegaran segera kepada ruang rumah dan kenderaan anda. - Gunakan XFresh di ruang tamu, tandas, ruang makan, ruang tidur, dapur dan tempat-tempat yang lain sebagai "finishing touch" sesudah rutin mengemas dan membersihkan rumah sudah selesai . . #jomjointeamxfresh #xfreshmalaysia #xfreshstokisselangor  #pewangikereta #xfreshairfreshner #carfragrance #carperfume #dropship #pewangikenderaan #airfreshner #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #dropshipmalaysia #dropshipneeded #agentwanted #agentdiperlukan #stokiswanted #stokisdiperlukan #stokismalaysia #pewangikeretamurah #pewangikereta #pewangikeretamalaysia #pewangirumah #pewangibilik #pewangiaromaterapi #aromaterapi #wangiankereta #bazaaronline #sayajual
AIR FRESHENER DEXANDRA . Air Freshener De'Xandra READY stock pilihan bau yang sangat BEST๐Ÿ˜ . 8 Variasi... ๐Ÿ‘‡ . ๐Ÿฆ VANILLA FRESH ๐ŸŒน ROSE FOREST ๐Ÿ‡ PASSION FRUIT ๐Ÿƒ GREEN TEA ๐ŸŒฒ FOREST DREAM ๐Ÿˆ PASSION FINE โ˜• COFFEE WARM ๐Ÿฎ ROASTED CARAMEL . Harga RM12 sahaja (10ml) . Bebas VOC & Selamat kepada kanak2  #sofreshsowangi #airfreshener #airfreshenerdexandra #dexandraperfume #dexandra #perfumemalaysia #perfumekereta #airfreshenermurah #pewangikereta #pewangibilik #pewangirumah
3 SEBAB MENGAPA XFRESH MENJADI PILIHAN ANDA! - 1. Bahan yang berkualiti tinggi dan selamat digunakan - ๐Ÿ‘‰ Pati haruman kami di import dari Spain. XFresh tidak mengandungi alkohol dan juga bahan merbahaya seperti DPM. Ia selamat digunakan oleh seisi keluarga - 2. Tahan lama dan mampu menyegarkan ruang rumah dan kenderaan anda sehingga 60 hari - ๐Ÿ‘‰ Tidak perlu risau dengan bau hapak lg! Penyegar udara XFresh akan sentiasa menemani anda dengan mengharumkan kawasan rumah dan kenderaan anda sehingga 60 hari! - 3. Mengandungi unsur aromaterapi yg dpt membantu dari segi psychology manusia - ๐Ÿ‘‰ XFresh mengandungi pati aromaterapi yg dpt bantu memberi effect positif kepada minda anda. Bukan sahaja mewangikan ruang rumah dan kenderaan, tetapi memberi unsur aromaterapi kepada si pengguna nya.
Penyegar udara XFresh mampu menyegarkan ruang rumah dan kenderaan anda sehingga 60 hari! - Pilih sahaja bauan daripada 4 jenis haruman XFresh, Fresh Citrus, Sweet Dew, Sakura Blossom dan Vanilla Sky. - Jom dptkan XFresh daripada wakil pengedar kami di seluruh Malaysia
To enhance the experience of your bath, try using incense. Incense in the bathroom can be used to promote relaxation, awaken the senses or inspire contemplation.  #incenselover #incense #incenseburner #incensebricks #burner #burnerholder #aromatherapy #relaxation #bakhoor #bakhoorburner #oudh #tealightcandle #homefragrance #officefragrance  #malaysiaonlineshopping #sayajualbakhoor #sunnah #bakhoorklang #pewangirumah #bukittinggiklang #tamansriandalasklang #arabicoud #shopee #carousell
Hi geng! Dah try Penyegar Udara XFresh? XFresh mampu memberi kesegaran segera kpd ruang rumah dan kenderaan anda. - Gunakan XFresh di ruang tamu, tandas, ruang makan, ruang tidur, dapur dan tempat-tempat yang lain sebagai "finishing touch" sesudah rutin mengemas dan membersihkan rumah sudah selesai
5 HARI LAGI GUYS !  Tak lama dah ni . Tak sabar pulak rasanya . Boleh menang macam2 hadiah pulak tu . Haih tak sabar nak tunggu ๐Ÿ˜  Jom kita countdown sesama ๐Ÿ™‚  Kalau nak tahu apa2, boleh tanya saya kat sini --> http://wasap.my/+60182180901  #dexandravacayscent #dexandrayes2018 #dexandragotravel #dexandrawangi  #dexandramalaysia #dexandraoriginal #dexandralover #dexandraperfumes  #minyakwangimurah #dexandraairfreshner #sikotakkayu #airfreshner #pewangikereta #pewangirumah #pewangibilik #airfreshnermurah  #pewangirumahmurah #pewangikeretamurah  #dropshipdexandra #jombuatduit #kongsirezekiallah #dropship #dropshipmurah #pewangiviral #hadiahmurah #giftmurah #viral #projektambahincome  #virals #viralmalaysia
Salam Jumaat geng! Teruskan menuntut ilmu. Kerana kadang-kadang kita tak tahu bila kita akan menggunakan ilmu tersebut. But you'll be surprised bila ada satu saat di mana ilmu yang kita pelajari tu sangat laa berharga when time in need. Keep striving ๐Ÿ’ช . . #jomjointeamxfresh #xfreshmalaysia #xfreshstokisselangor  #pewangikereta #xfreshairfreshner #carfragrance #carperfume #dropship #pewangikenderaan #airfreshner #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #dropshipmalaysia #dropshipneeded #agentwanted #agentdiperlukan #stokiswanted #stokisdiperlukan #stokismalaysia #pewangikeretamurah #pewangikereta #pewangikeretamalaysia #pewangirumah #pewangibilik #pewangiaromaterapi #aromaterapi #wangiankereta #bazaaronline #sayajual
Salam Jumaat geng! Teruskan menuntut ilmu. Kerana kdg2 kita tak tahu bila kita akan menggunakan ilmu tersebut. But you'll be surprised bila ada satu saat di mana ilmu yg kita pelajar tu sngt laa berharga when time in need. Keep striving ๐Ÿ’ช
Walaupun hujan lately ni, rumah still wangi โค Rasa lg best bila ada penyegar udara XFresh! Stay fresh setiap hari!
Tahniah buat pasukan Harimau Malaya atas kelayakan ke final AFF Suzuki 2018 ๐Ÿ‘ - Walaupun semalam masing-masing berdebar hingga ke saat akhir. Alhamdulillah kemenangan berpihak kepada kita. Teruskan sokongan terhadap pasukan Malaysia! ๐Ÿ’ช . . #jomjointeamxfresh #xfreshmalaysia #xfreshstokisselangor  #pewangikereta #xfreshairfreshner #carfragrance #carperfume #dropship #pewangikenderaan #airfreshner #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #dropshipmalaysia #dropshipneeded #agentwanted #agentdiperlukan #stokiswanted #stokisdiperlukan #stokismalaysia #pewangikeretamurah #pewangikereta #pewangikeretamalaysia #pewangirumah #pewangibilik #pewangiaromaterapi #aromaterapi #wangiankereta #bazaaronline #sayajual
Wangian boleh buat kita tenang.. tapi wangian tu mesti lah yg lembut, bukan masuk2 rumah bau terus sakit kepala. Bau yg lembut buat jiwa kita tenang lepas seharian kerja.  #mollytaste ni boleh letak di segala sudut : ๐ŸŒธ Kereta ๐ŸŒธ Ruang Tamu ๐ŸŒธ Bathroom ๐ŸŒธ Bedroom ๐ŸŒธ Wardrobe ๐ŸŒธ Office ๐ŸŒธ Kitchen ๐ŸŒธ Boutique  Boleh kata semua lah.. โ˜บ๏ธ Molly Taste Air Freshener 10ml RM 10 sahaja ! RM 10 sahaja ! RM 10 sahaja !  PM kami sekarang.klik link dibawah ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ http://Www.wasap.my/60179665308
. Review Cower Lovers ๐Ÿ’•Dari Seluruh Malaysia.  More info? Pm ๐Ÿ‘‡ _______________________________ www.wasap.my/60169619971/cowayinfo  Shakina | 0169619971
Tahniah buat pasukan Harimau Malaya atas kelayakan ke final AFF Suzuki 2018 ๐Ÿ‘ - Walaupun semalam masing2 berdebar hingga ke saat akhir. Alhamdulillah kemenangan berpihak kpd kita. Teruskan sokongan terhadap pasukan Malaysia! ๐Ÿ’ช
It's #thursday guys.. Let's try our Taj Exotic Incense Diffuser and use it with Bakhoor Dirham Gold. ๐ŸŽ Suitable for gifts as well  Yang berminat nk try brbakhoor jom WhatsApp๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ 0193444701  #incenselover #incense #incenseburner #incensebricks #burner #burnerholder #aromatherapy #relaxation #bakhoor #bakhoorburner #oudh #tealightcandle #homefragrance #officefragrance  #malaysiaonlineshopping #sayajualbakhoor #sunnah #bakhoorklang #pewangirumah #bukittinggiklang #tamansriandalasklang
Dah try ke Air Freshener Coffee Warm daripada De'Xandra nie ? . Ada yang kata bau ala2 Rotiboi ada juga yang kata macam stabax . Kalau dengar org kata memang susah nak bayangkan, kena cuba sendiri . . Nak cuba jom bincang tepi :) . . Nak order, Whatsapp no sis ye๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป ๐Ÿ“ฒ +60197949411 . C.O.D ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ ๐Ÿš— Kijal & Chukai,Kemaman . #airfreshnerdexandra #dexandra #pewangikereta #pewangirumah #pewangitoilet #pewangibilik #kijal #tamanchukaiutama #chukai #kemaman #pantaipenunjukkijal #picoftheday #trustedseller #dexandralover
. " Tau tak, semua penapis udara coway dilengkapi filter ' hepa ' yang merupakan filter paling efisyen untuk membunuh  kuman & udara dalam rumah. "
Hi geng, kami share sikit MISI KAMI. Apa yang ingin dicapai oleh team XFresh! - Untuk join team kami, kena tahu jugak apa misi & visi kami untuk XFresh. Baru laa sekapal kan? - Alhamdulillah, setiap hari ramai yang telah menyertai team XFresh - Tak salah kalau nak bermula berniaga walaupun sudah mempunyai pekerjaan tetap. Cabang rezeki tu kita pelbagaikan. Yang penting minat & semangat untuk berniaga tu ada ๐Ÿ’ช - Jom join team XFresh! Kita guide sampai jadi, in sha Allah ๐Ÿ˜Ž . . #jomjointeamxfresh #xfreshmalaysia #xfreshstokisselangor  #pewangikereta #xfreshairfreshner #carfragrance #carperfume #dropship #pewangikenderaan #airfreshner #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #dropshipmalaysia #dropshipneeded #agentwanted #agentdiperlukan #stokiswanted #stokisdiperlukan #stokismalaysia #pewangikeretamurah #pewangikereta #pewangikeretamalaysia #pewangirumah #pewangibilik #pewangiaromaterapi #aromaterapi #wangiankereta #bazaaronline #sayajual
Tudiaa. Semerbak dalam bilik bau strawberry ๐Ÿ“๐Ÿ“๐Ÿ“ Molly Taste Air Freshener 10 flavour tauu  #vanilla #lavender #lovespell #honeydew #sakura #delima #tuttifruity #freshstrawberry #lychee #coffee
Hi geng, kami share kan skit MISI KAMI. Apa yg ingin dicapai oleh team XFresh! - Untuk join team kami, kena tahu jgk apa misi & visi kami untuk XFresh. Baru laa sekapal kan? - Alhamdulillah, setiap hari ramai yang telah menyertai team XFresh - Tak salah klau nak bermula berniaga walaupun sudah mempunyai pekerjaan tetap. Cabang rezeki tu kita pelbagaikan. Yg penting minat & smngt untuk berniaga tu ada ๐Ÿ’ช - Jom join team XFresh! Kita guide sampai jadi, in sha Allah ๐Ÿ˜Ž
Done cod :- 7 Air Freshener De'Xandra  1 Perfume De'Xandra  Terima kasih balkish.. #trustedseller #ipohperak #airfreshnerdexandra #pewangikereta #pewangirumah #pewangitandas #pewangialmari #dexandraperfume

Loading