Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#pewangifabrik

Posts tagged as #pewangifabrik on Instagram

4.051 Posts

GAMBAR SECANTIK NI SNAP PAKAI KAMERA PHONE JE? 😱 BIAR BETUL??? . Ye awak, gambar ni snap pakai smartphone je. Cantik kan? ☺️ . Kalau awak seller produk online, lepas ni boleh shoot sendiri gambar lawa macam ni. Boleh supply gambar produk continuosly untuk team. Takkan selamanya nak harap gambar dari HQ je kan? 🀭 . Kalau awak tak berniaga pun, tapi suka sangat snap gambar, boleh je join untuk brush up skill dan teknik. Mana tahu lepas ni, gambar-gambar yang awak snap main-main tu boleh buat duit πŸ’• . Kelas Fully-online di Telegram. Yuran hanya RM50, siap free sebotol Fabric Mist okay. An offer you should not resist. Hehe. . Boleh roger Kak Min untuk register ok πŸ‘‡ . πŸ“² Whatsapp : 019.244.2469 (Yasmin) . #phop #phonephotography #phopbylinimohd #linimohd #phopbyyasmin #fabricmistbylyns #yourlaundrysecrets #florafabricmist #escapefabricmist #teamisya #fabricmistbylynsyasmin #rahsiakedaidobi #wangi #penyegarfabrik #pewangifabrik #kedaidobi #dobi #pewangibaju #flora #escape #bunga #epal #airfreshener #carfreshener #carairfreshener #pewangi #pewangikereta #pewangirumah #pewangibajuserbaguna
. Siapa kata kalau nak rumah berbau segar dan wangi, dari saat kaki melangkah masuk ke ruang tamu, sampailah keluar ikut pintu dapur,  kena keluarkan kos yang mahal?  RM20 je uolss. RM20 dapat sebotol Fabric Mist by Lyns. RM20 bahagikan 30 hari, baru 66 sen je.  66 sen/hari untuk 1 rumah wangi, apalah sangat kan uols kan?😁 Promosi 2 botol rm32 masih berlangsung 😍 Jimat tak terkata uols.Jom grab sekarang wasap admin yer 😘 01121242232 . #fabricmist #fabric #mist #escapefabricmist #florafabricmist #freshener #airfreshener #carfreshener #carairfreshener #pewangi #pewangikereta #pewangirumah #pewangipakaian #pewangifabrik #dobi #pakaian #pakaianwanita #baju #bajuwanita #cadar #cadarpatchwork #tudung #shawl #tudungbawal
GAMBAR SECANTIK NI SNAP PAKAI KAMERA PHONE JE? 😱 BIAR BETUL??? . Ye awak, gambar ni snap pakai smartphone je. Cantik kan? ☺️ . Kalau awak seller produk online, lepas ni boleh shoot sendiri gambar lawa macam ni. Boleh supply gambar produk continuosly untuk team. Takkan selamanya nak harap gambar dari HQ je kan? 🀭 . Kalau awak tak berniaga pun, tapi suka sangat snap gambar, boleh je join untuk brush up skill dan teknik. Mana tahu lepas ni, gambar-gambar yang awak snap main-main tu boleh buat duit πŸ’• . Kelas Fully-online di Telegram. Yuran hanya RM50, siap free sebotol Fabric Mist okay. An offer you should not resist. Hehe. . Boleh roger Kak Min untuk register ok πŸ‘‡ . πŸ“² Whatsapp : 019.244.2469 (Yasmin) . #phop #phonephotography #phopbylinimohd #linimohd #phopbyyasmin #fabricmistbylyns #yourlaundrysecrets #florafabricmist #escapefabricmist #teamisya #fabricmistbylynsyasmin #rahsiakedaidobi #wangi #penyegarfabrik #pewangifabrik #kedaidobi #dobi #pewangibaju #flora #escape #bunga #epal #airfreshener #carfreshener #carairfreshener #pewangi #pewangikereta #pewangirumah #pewangibajuserbaguna
GAMBAR SECANTIK NI SNAP PAKAI KAMERA PHONE JE? 😱 BIAR BETUL??? . Ye awak, gambar ni snap pakai smartphone je. Cantik kan? ☺️ . Kalau awak seller produk online, lepas ni boleh shoot sendiri gambar lawa macam ni. Boleh supply gambar produk continuosly untuk team. Takkan selamanya nak harap gambar dari HQ je kan? 🀭 . Kalau awak tak berniaga pun, tapi suka sangat snap gambar, boleh je join untuk brush up skill dan teknik. Mana tahu lepas ni, gambar-gambar yang awak snap main-main tu boleh buat duit πŸ’• . Kelas Fully-online di Telegram. Yuran hanya RM50, siap free sebotol Fabric Mist okay. An offer you should not resist. Hehe. . Boleh roger Kak Min untuk register ok πŸ‘‡ . πŸ“² Whatsapp : 019.244.2469 (Yasmin) . #phop #phonephotography #phopbylinimohd #linimohd #phopbyyasmin #fabricmistbylyns #yourlaundrysecrets #florafabricmist #escapefabricmist #teamisya #fabricmistbylynsyasmin #rahsiakedaidobi #wangi #penyegarfabrik #pewangifabrik #kedaidobi #dobi #pewangibaju #flora #escape #bunga #epal #airfreshener #carfreshener #carairfreshener #pewangi #pewangikereta #pewangirumah #pewangibajuserbaguna
Lagi suka bau wangian yang manis dan fresh? Kami ada varian bau epal hijau jugak😍! . Escape Fabric Mist ni pilihan tepat untuk awak yang rajin bersukan sebab bau dia sedikit kuat, so boleh tutup bau peluhπŸ˜…. Semburkan pada bahagian dalam kasut sukan dan pada tuala. . Berapa orang peminat Escape Fabric Mist ni, cuba LIKE! . #fabricmistbylyns #escapefabricmist #florafabricmist #pewangikereta #pewangirumah #pewangipakaian #pewangifabrik #eizashop #wardrobeeizashop
Berapa ramai peminat Flora Fabric Mist? Cuba like sikitπŸ‘πŸ‘πŸ‘ . Bila customer tanya bau Flora Fabric Mist ni macam mana, saya akan tanya balik, . 'Pernah pergi kedai dobi? Bau Flora Fabric Mist ni sebijik bau wangi pakaian dekat kedai dobi tu' πŸ˜„ . Memang sama uolss baunya, sebab tu saya kata, basuh baju kat rumah pun uols boleh dapat baju dengan wangian dobi jugak. . Flora Fabric Mist kan adaaaaaaaa! . #fabricmistbylyns #escapefabricmist #florafabricmist #pewangikereta #pewangirumah #pewangipakaian #pewangifabrik
Siapa kata kalau nak rumah berbau segar dan wangi, dari saat kaki melangkah masuk ke ruang tamu, sampailah keluar ikut pintu dapur, kena keluarkan kos yang mahal? . RM20 je uolss. RM20 dapat sebotol Fabric Mist by Lyns. RM20 bahagikan 30 hari, baru 66 sen je. . 66 sen/hari untuk 1 rumah wangi, apalah sangat kan uols kan?😁 . Nak grab fabric mist ni? Mai wasap laju2 πŸ“² www.wasap.my/60134119242  #fabricmistbylyns #escapefabricmist #florafabricmist #pewangikereta #pewangirumah #pewangipakaian #pewangifabrik #eizashop #wardrobeeizashop
YEAY, ITS TIME FOR BIRTHDAY SALE! πŸŽ‰ . Lady Boss Birthday Sale . Normal price untuk 2 botol, RM36. Untuk 4 hari sahaja, grab 2 botol Fabric Mist kegemaran anda dengan harga RM32 sahaja😍😍😍 . Jangan lupa kirimkan sekali ongkos postagenya untuk abang posmen ya. HeheπŸ˜„ . Any details/order boleh terus wassap πŸ“² www.wasap.my/60134119242 . #fabricmistbylyns  #escapefabricmist #florafabricmist #pewangikereta #pewangirumah #pewangipakaian #pewangifabrik #eizashop #wardrobeeizashop #sayajualfabricmist #sayajualsayaguna
YEAY, ITS TIME FOR BIRTHDAY SALE! πŸŽ‰  Lady Boss Birthday Sale 22 July - 25 July  Normal price untuk 2 botol, RM36. Untuk 4 hari sahaja, grab 2 botol Fabric Mist kegemaran anda dengan harga RM32 sahaja😍😍😍 Jangan lupa kirimkan sekali ongkos postagenya untuk abang posmen ya. HeheπŸ˜„  Orderannya di sini yach😝 www.wasap.my/60137703755/KakLolaSayaNakFM  #fabricmist #fabric #mist #escapefabricmist #florafabricmist #freshener #airfreshener #carfreshener #carairfreshener #pewangi #pewangikereta #pewangirumah #pewangipakaian #pewangifabrik #dobi #pakaian #pakaianwanita #baju #bajuwanita #cadar #cadarpatchwork #tudung #shawl #tudungbawal
YEAY, ITS TIME FOR BIRTHDAY SALE! πŸŽ‰  Lady Boss Birthday Sale 22 July - 25 July  Normal price untuk 2 botol, RM36. Untuk 4 hari sahaja, grab 2 botol Fabric Mist kegemaran anda dengan harga RM32 sahaja😍😍😍 Jangan lupa kirimkan sekali ongkos postagenya untuk abang posmen ya. HeheπŸ˜„  Orderannya di sini yach😝 www.wasap.my/60137703755/KakLolaSayaNakFM  #fabricmist #fabric #mist #escapefabricmist #florafabricmist #freshener #airfreshener #carfreshener #carairfreshener #pewangi #pewangikereta #pewangirumah #pewangipakaian #pewangifabrik #dobi #pakaian #pakaianwanita #baju #bajuwanita #cadar #cadarpatchwork #tudung #shawl #tudungbawal
YEAY, ITS TIME FOR BIRTHDAY SALE! πŸŽ‰  Lady Boss Birthday Sale 22 July - 25 July  Normal price untuk 2 botol, RM36. Untuk 4 hari sahaja, grab 2 botol Fabric Mist kegemaran anda dengan harga RM32 sahaja😍😍😍 Jangan lupa kirimkan sekali ongkos postagenya untuk abang posmen ya. HeheπŸ˜„  Orderannya di sini yach😝 www.wasap.my/60137703755/KakLolaSayaNakFM  #fabricmist #fabric #mist #escapefabricmist #florafabricmist #freshener #airfreshener #carfreshener #carairfreshener #pewangi #pewangikereta #pewangirumah #pewangipakaian #pewangifabrik #dobi #pakaian #pakaianwanita #baju #bajuwanita #cadar #cadarpatchwork #tudung #shawl #tudungbawal
Siapa kata kalau nak rumah berbau segar dan wangi, dari saat kaki melangkah masuk ke ruang tamu, sampailah keluar ikut pintu dapur, . kena keluarkan kos yang mahal? πŸ˜‰ . RM 20 je uolss. . RM 20 dapat sebotol Fabric Mist by Lyns. RM 20 bahagikan 30 hari, baru 66 sen je. . 66 sen/hari untuk 1 rumah wangi, apalah sangat kan uols kan?😁 . Psstt! Nak lagi jimat tak? Hehehe. Bermula semalam telah berlangsung Lady Boss Birthday Sale. . 2 botol Fabric Mist hanya RM 32 sahaja (harga asal RM 36). Jangan ketinggalan 😘 . Phop by Masyitah Salleh . πŸ“² Whatsapp : 019.244.2469 (Yasmin) . #phop #phonephotography #phopbylinimohd #linimohd #phopbyyasmin #fabricmistbylyns #yourlaundrysecrets #florafabricmist #escapefabricmist #teamisya #fabricmistbylynsyasmin #rahsiakedaidobi #wangi #penyegarfabrik #pewangifabrik #kedaidobi #dobi #pewangibaju #flora #escape #bunga #epal #airfreshener #carfreshener #carairfreshener #pewangi #pewangikereta #pewangirumah #pewangibajuserbaguna
Selain dekat rumah, Fabric Mist by Lyns ni jugak boleh letak dekat office tau.  Boleh βœ… Sembur dekat kerusi pejabat βœ… Sembur ke udara, macam air freshener βœ… Sembur dekat dalam kasut dan stokis, hilangkan bau peluh dan kepamπŸ€ͺ βœ… Sembur pada baju, buat macam minyak wangi  Banyak cara boleh guna, banyak cara boleh wangi. Dua botol RM32 sahaja, siapa tak grab, dia yang rugi! 😝  #fabricmist #fabric #mist #escapefabricmist #florafabricmist #freshener #airfreshener #carfreshener #carairfreshener #pewangi #pewangikereta #pewangirumah #pewangipakaian #pewangifabrik #dobi #pakaian #pakaianwanita #baju #bajuwanita #cadar #cadarpatchwork #tudung #shawl #tudungbawal #diafabricmistpenang
Siapa kata kalau nak rumah berbau segar dan wangi, dari saat kaki melangkah masuk ke ruang tamu, sampailah keluar ikut pintu dapur, . kena keluarkan kos yang mahal? πŸ˜‰ . RM 20 je uolss. . RM 20 dapat sebotol Fabric Mist by Lyns. RM 20 bahagikan 30 hari, baru 66 sen je. . 66 sen/hari untuk 1 rumah wangi, apalah sangat kan uols kan?😁 . Psstt! Nak lagi jimat tak? Hehehe. Bermula semalam telah berlangsung Lady Boss Birthday Sale. . 2 botol Fabric Mist hanya RM 32 sahaja (harga asal RM 36). Jangan ketinggalan 😘 . Phop by Masyitah Salleh . πŸ“² Whatsapp : 019.244.2469 (Yasmin) . #phop #phonephotography #phopbylinimohd #linimohd #phopbyyasmin #fabricmistbylyns #yourlaundrysecrets #florafabricmist #escapefabricmist #teamisya #fabricmistbylynsyasmin #rahsiakedaidobi #wangi #penyegarfabrik #pewangifabrik #kedaidobi #dobi #pewangibaju #flora #escape #bunga #epal #airfreshener #carfreshener #carairfreshener #pewangi #pewangikereta #pewangirumah #pewangibajuserbaguna
Siapa kata kalau nak rumah berbau segar dan wangi, dari saat kaki melangkah masuk ke ruang tamu, sampailah keluar ikut pintu dapur, . kena keluarkan kos yang mahal? πŸ˜‰ . RM 20 je uolss. . RM 20 dapat sebotol Fabric Mist by Lyns. RM 20 bahagikan 30 hari, baru 66 sen je. . 66 sen/hari untuk 1 rumah wangi, apalah sangat kan uols kan?😁 . Psstt! Nak lagi jimat tak? Hehehe. Bermula semalam telah berlangsung Lady Boss Birthday Sale. . 2 botol Fabric Mist hanya RM 32 sahaja (harga asal RM 36). Jangan ketinggalan 😘 . Phop by Masyitah Salleh . πŸ“² Whatsapp : 019.244.2469 (Yasmin) . #phop #phonephotography #phopbylinimohd #linimohd #phopbyyasmin #fabricmistbylyns #yourlaundrysecrets #florafabricmist #escapefabricmist #teamisya #fabricmistbylynsyasmin #rahsiakedaidobi #wangi #penyegarfabrik #pewangifabrik #kedaidobi #dobi #pewangibaju #flora #escape #bunga #epal #airfreshener #carfreshener #carairfreshener #pewangi #pewangikereta #pewangirumah #pewangibajuserbaguna
🌸TESTIMONI BLOOMERQUEEN 🌸  Bau duriann pun boleh hilangg uolllss🀩🀩🀩 APA TUNGGU LAGI?? HARGA MAMPU MILIK DENGAN RM18 SEBOTOL! 😘 Berminat dan ingin membeli boleh terus  WHATSAPP (Zubair) http://www.wasap.my/60177197829/bloomerqueenAZ18 (Ain)  http://www.wasap.my/601110832030/bloomerqueenAZ18  Visit to Like my Page FB : https://www.facebook.com/azperfume18/?referrer=whatsapp  IG : http://www.instagram.com/az_perfume_18  #bloomerqueen #pewangifabrik  #pewangimurah #pewangipakaian  #pewangikereta  #pewangirumah  #pewangibilik #pewangilaundry #fabrikmurah #wangiankesegaran #durianhunter #pewangiviral #pakarhapusbauhapak
Terima kasih membeli BLOOMERQUEEN❀️ Kesegaran dan wangian kekal harum dengan hanya spray semudah ABC 🌹  Berminat dan ingin membeli boleh terus  WHATSAPP (Zubair) http://www.wasap.my/60177197829/bloomerqueenAZ18 (Ain)  http://www.wasap.my/601110832030/bloomerqueenAZ18  Visit to Like my Page FB : https://www.facebook.com/azperfume18/?referrer=whatsapp  IG : http://www.instagram.com/az_perfume_18  #bloomerqueen #pewangifabrik  #pewangimurah #pewangipakaian  #pewangikereta  #pewangirumah  #pewangibilik #pewangilaundry #fabrikmurah #wangiankesegaran #durianhunter #pewangiviral #pakarhapusbauhapak
YEAY, IT'S TIME FOR BIRTHDAY SALE! πŸŽ‰ . Lady Boss Birthday Sale . Normal price untuk 2 botol, RM36. . Untuk 4 hari sahaja, grab 2 botol Fabric Mist kegemaran anda dengan harga RM32 sahaja 😍😍😍 . Jangan lupa kirimkan sekali ongkos postagenya untuk abang posmen ya. HeheπŸ˜„ . πŸ“² Whatsapp : 019.244.2469 (Yasmin) . #phop #phonephotography #phopbylinimohd #linimohd #phopbyyasmin #fabricmistbylyns #yourlaundrysecrets #florafabricmist #escapefabricmist #teamisya #fabricmistbylynsyasmin #rahsiakedaidobi #wangi #penyegarfabrik #pewangifabrik #kedaidobi #dobi #pewangibaju #flora #escape #bunga #epal #airfreshener #carfreshener #carairfreshener #pewangi #pewangikereta #pewangirumah #pewangibajuserbaguna
YEAY, ITS TIME FOR BIRTHDAY SALE! πŸŽ‰  Lady Boss Birthday Sale  Normal price untuk 2 botol, RM36. Untuk 4 hari sahaja, grab 2 botol Fabric Mist kegemaran anda dengan harga RM32 sahaja😍😍😍 Jangan lupa kirimkan sekali ongkos postagenya untuk abang posmen ya. HeheπŸ˜„ πŸ“² 011-6101 4231 (naza)  #fabricmist #fabric #mist #escapefabricmist #florafabricmist #freshener #airfreshener #carfreshener #carairfreshener #pewangi #pewangikereta #pewangirumah #pewangipakaian #pewangifabrik #dobi #pakaian #pakaianwanita #baju #bajuwanita #cadar #cadarpatchwork #tudung #shawl #tudungbawal #teamisya
YEAY, ITS TIME FOR BIRTHDAY SALE! πŸŽ‰  Lady Boss Birthday Sale  Normal price untuk 2 botol, RM36. Untuk 4 hari sahaja, grab 2 botol Fabric Mist kegemaran anda dengan harga RM32 sahaja😍😍😍 Tekan link di bio akak untuk oder 0189102339  #fabricmistkuantan #fabricmist #fabric #mist #yourlaundrysecrets  #escapefabricmist #florafabricmist #freshener #airfreshener #carfreshener #carairfreshener #pewangi #pewangikereta #pewangirumah #pewangipakaian #pewangifabrik #dobi #pakaian #pakaianwanita #baju #bajuwanita #cadar #cadarpatchwork #tudung #shawl #tudungbawal
YEAY, ITS TIME FOR BIRTHDAY SALE! πŸŽ‰  Lady Boss Birthday Sale  Normal price untuk 2 botol, RM36. Untuk 4 hari sahaja, grab 2 botol Fabric Mist kegemaran anda dengan harga RM32 sahaja😍😍😍 Tekan link di bio akak untuk oder 0189102339  #fabricmistkuantan #fabricmist #fabric #mist #yourlaundrysecrets  #escapefabricmist #florafabricmist #freshener #airfreshener #carfreshener #carairfreshener #pewangi #pewangikereta #pewangirumah #pewangipakaian #pewangifabrik #dobi #pakaian #pakaianwanita #baju #bajuwanita #cadar #cadarpatchwork #tudung #shawl #tudungbawal
Bila Isnin tiba lagi, maknanya apa? Maknanya kena masuk office lagi, hadap jem lagi,  bayar parking lagi, makan nasi campur kat foodcourt lagi. Normal routine!  Tapi sebab dalam masa nak keluar tadi rumah wangi  bau Flora Fabric Mist,  naik kereta bau Escape Fabric Mist,  sampai ofis cubicle bau Flora balik,  rutin normal pun rasa istimewa.  I'm soooooo in love with #fabricmistbylyns!  #fabricmist #fabricmistkuantan #fabric #mist #escapefabricmist #florafabricmist #freshener #airfreshener #carfreshener #carairfreshener #pewangi #pewangikereta #pewangirumah #pewangipakaian #pewangifabrik #dobi #pakaian #pakaianwanita #baju #bajuwanita #cadar #cadarpatchwork #tudung #shawl #tudungbawal
YEAY, ITS TIME FOR BIRTHDAY SALE! πŸŽ‰  Lady Boss Birthday Sale  Normal price untuk 2 botol, RM36. Untuk 4 hari sahaja, grab 2 botol Fabric Mist kegemaran anda dengan harga RM32 sahaja😍😍😍 Tekan link di bio akak untuk oder 0189102339  #fabricmistkuantan #fabricmist #fabric #mist #yourlaundrysecrets  #escapefabricmist #florafabricmist #freshener #airfreshener #carfreshener #carairfreshener #pewangi #pewangikereta #pewangirumah #pewangipakaian #pewangifabrik #dobi #pakaian #pakaianwanita #baju #bajuwanita #cadar #cadarpatchwork #tudung #shawl #tudungbawal
YEAY, ITS TIME FOR BIRTHDAY SALE! πŸŽ‰  Lady Boss Birthday Sale  Normal price untuk 2 botol, RM36. Untuk 4 hari sahaja, grab 2 botol Fabric Mist kegemaran anda dengan harga RM32 sahaja😍😍😍 Tekan link di bio akak untuk oder 0189102339  #fabricmistkuantan #fabricmist #fabric #mist #yourlaundrysecrets  #escapefabricmist #florafabricmist #freshener #airfreshener #carfreshener #carairfreshener #pewangi #pewangikereta #pewangirumah #pewangipakaian #pewangifabrik #dobi #pakaian #pakaianwanita #baju #bajuwanita #cadar #cadarpatchwork #tudung #shawl #tudungbawal
YEAY, IT'S TIME FOR BIRTHDAY SALE! πŸŽ‰ . Lady Boss Birthday Sale . Normal price untuk 2 botol, RM36. . Untuk 4 hari sahaja, grab 2 botol Fabric Mist kegemaran anda dengan harga RM32 sahaja 😍😍😍 . Jangan lupa kirimkan sekali ongkos postagenya untuk abang posmen ya. HeheπŸ˜„ . πŸ“² Whatsapp : 019.244.2469 (Yasmin) . #phop #phonephotography #phopbylinimohd #linimohd #phopbyyasmin #fabricmistbylyns #yourlaundrysecrets #florafabricmist #escapefabricmist #teamisya #fabricmistbylynsyasmin #rahsiakedaidobi #wangi #penyegarfabrik #pewangifabrik #kedaidobi #dobi #pewangibaju #flora #escape #bunga #epal #airfreshener #carfreshener #carairfreshener #pewangi #pewangikereta #pewangirumah #pewangibajuserbaguna
YEAY, ITS TIME FOR BIRTHDAY SALE! πŸŽ‰  Lady Boss Birthday Sale  Normal price untuk 2 botol, RM36. Untuk 4 hari sahaja, grab 2 botol Fabric Mist kegemaran anda dengan harga RM32 sahaja😍😍😍 Jangan lupa kirimkan sekali ongkos postagenya untuk abang posmen ya. HeheπŸ˜„  Www.wasap.my/60134726769/fabricmist  #fabricmist #fabric #mist #escapefabricmist #florafabricmist #freshener #airfreshener #carfreshener #carairfreshener #pewangi #pewangikereta #pewangirumah #pewangipakaian #pewangifabrik #dobi #pakaian #pakaianwanita #baju #bajuwanita #cadar #cadarpatchwork #tudung #shawl #tudungbawal
YEAY, ITS TIME FOR BIRTHDAY SALE! πŸŽ‰  Lady Boss Birthday Sale  Normal price untuk 2 botol, RM36. Untuk 4 hari sahaja, grab 2 botol Fabric Mist kegemaran anda dengan harga RM32 sahaja😍😍😍 Jangan lupa kirimkan sekali ongkos postagenya untuk abang posmen ya. HeheπŸ˜„  #fabricmist #fabric #mist #escapefabricmist #florafabricmist #freshener #airfreshener #carfreshener #carairfreshener #pewangi #pewangikereta #pewangirumah #pewangipakaian #pewangifabrik #dobi #pakaian #pakaianwanita #baju #bajuwanita #cadar #cadarpatchwork #tudung #shawl #tudungbawal

Loading