Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#persoonsgegevens

Posts tagged as #persoonsgegevens on Instagram

318 Posts

Ben je benieuwd hoeveel jij al bijdraagt aan security, privacy en duurzaamheid? Doe de test via link (https://internetschoon.nu) in bio! Samen zorgen we voor een schoon internet. . . . #security #privacy #schooninternet #ebook #internetschoon #internet #cybercrime #cybersecurity #internetsafety #veiliginternet #privacy #security #datacenter #webhosting #hosting #duurzaam #savetheinternet #veiliginternetten #persoonsgegevens #avg
INZAGERECHT | Het BKR moet net als elke organisatie voldoen aan de AVG. Dat betekent dat zij gehoor moet geven aan de nieuwe versterkte rechten die iedereen heeft gekregen om grip te houden op zijn persoonsgegevens. Één van die rechten, het inzagerecht, bestond ook al onder de Wbp. Er zijn echter kleine, maar belangrijke verschillen. Wil je weten wat de verschillen zijn? Lees het nu in onze blog! Link in bio👉🏼 #avg #gdpr #privacy #law #persoonsgegevens #juristen #blog #nuonline
KERSTKAARTEN | Morgen komen onze Kerstkaarten binnen die we naar een hoop (oud) klanten gaan sturen. Mag dat eigenlijk nog wel onder de AVG? Er staan toch persoonsgegevens op zo’n adressticker en het is toch eigenlijk gewoon direct marketing? In deze video leg ik de trucs uit waarmee je ook zakelijk Kerstkaarten kunt versturen naar klanten en relaties. Je  weet waar je de link kunt vinden 👉 @charlotteslaw ⚖️☕️✉️🎄#kerst #kerstkaarten #christmas #post #kerst2018 #kerstkaart #avg #gdpr #privacy #persoonsgegevens #adres #eenmanszaak #vof #bedrijf #eigenbedrijf #zzp #freelance #ondernemen #ondernemer #video #dutchblogger #dutchblog #newblogpost #oploskoffie #jurist #juridischadvies #charlotteslaw #linkinbio
Cleaning driveway new office Hasselt ✂️ @ireto_web @gdpr_begeleiding  #privacy #avg #gdpr #persoonsgegevens #crm #erp #website #webshop #webdesign
Cleaning driveway new office Hasselt ✂️ @ireto_web  #privacy #avg #gdpr #persoonsgegevens #crm #erp #website #webshop #webdesign
Cleaning driveway new office Hasselt ✂️ @gdpr_begeleiding  #privacy #avg #gdpr #persoonsgegevens #crm #erp #website #webshop #webdesign
Sinds mei 2018 dient uw organisatie AVG proof te zijn! Doormiddel van Juridische Hulp Online kunt uzelf de benodigde documenten opstellen. Na juridische controle kunt u het gemakkelijk en snel downloaden. • • • #privacy #privacywetgeving #avg #avgdocument #gdpr #persoonsgegevens #gegevens #privacywet #datalekken #data #datawetgeving #mkb #pia #beveiliging #geheimhoudingsverklaring #avgcheck #privacyverklaring #privacybeleid
Verwerkt u als organisatie persoonsgegevens? Dan dient u sinds mei 2018 een privacy verklaring te hebben! • • • #privacy #privacywetgeving #avg #avgdocument #gdpr #persoonsgegevens #gegevens #privacywet #datalekken #data #datawetgeving #mkb #pia #beveiliging #geheimhoudingsverklaring #avgcheck #privacyverklaring #privacybeleid #juridischehulponline #legaltech #recht #online
BIT roept IT-professionals op tot actie met Internet Schoon Manifest. Link (https://internetschoon.nu/actueel/bit-in-actie) in bio. . . . #ebook #internetschoon #internet #cybercrime #cybersecurity #internetsafety #veiliginternet #privacy #security #datacenter #webhosting #hosting #duurzaam #savetheinternet #veiliginternetten #persoonsgegevens #avg
In #noordwijk vindt op grote schaal #wifitracking plaats. 👉Deze week stelde de Autoriteit Persoonsgegevens dat het volgen van mensen in bijvoorbeeld een winkelstraat via wifitracking een inbreuk is op de #privacy.  Raadslid Louis Koppel (@louiskoppel) heeft daarom meteen schriftelijke vragen gesteld aan de gemeente. In de link in onze bio vind je ons uitgebreide artikel over wifitracking 👉Privacy is een recht, vindt GroenLinks.  #veranderingbeginthier #voorverandering #groenlinks #noordwijk #noordwijkerhout #dezilk #wifi #wifitracking #persoonsgegevens
Gebruik jij WhatsApp voor zakelijk contact? Dan is het tijd om samen met ons over te gaan naar een alternatief. De AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) en WhatsApp zijn geen vriendjes met elkaar. Er worden namelijk klantgegevens overgedragen naar de servers van WhatsApp in de Verenigde Staten, dus buiten de EU.⠀ ⠀ Je volledige adresboek staat gesynchroniseerd met WhatsApp, dus inclusief e-mailadressen en telefoonnummers. Deze worden overgedragen aan Facebook, de eigenaar van WhatsApp. En dat is volgens onze nieuwe Europese privacywet niet de bedoeling.⠀ ⠀ Om deze reden stappen wij per direct over naar het gebruik van een geschikt en veilig alternatief, genaamd Signal. Via Signal heeft niemand, behalve jij als gebruiker, toegang tot je persoonlijke gegevens. Dit omvat dus je adresboek, chats en telefoongesprekken.⠀ ⠀ Signal is cross-platform te gebruiken. Dit betekent dus dat je het kunt gebruiken op al je Android-, iPhone-, Mac- en Windows-apparaten. Vanaf 1 januari 2019 verloopt al het chatcontact bij BLP dan ook volledig via Signal.⠀ .⠀ .⠀ .⠀ #signal #whatsapp #chat #chatten #chats #chatting #avg #gdpr #privacy #ondernemen #ondernemer #boekhouder #administratie #administratiekantoor #gegevens #persoonsgegevens
Voorkom hoge boetes en maak uw bedrijf AVG proof. Doe nu de gratis AVG check van Juridische Hulp Online en kijk wat wij voor u kan betekenen. • • • #privacy #privacywetgeving #avg #avgdocument #gdpr #persoonsgegevens #gegevens #privacywet #datalekken #data #datawetgeving #mkb #pia #beveiliging #geheimhoudingsverklaring #avgcheck #privacyverklaring #privacybeleid
Blijf eigen baas over je #persoonsgegevens! Bestel de #idcovers bij #anwb of als organisatie bij ons, zie link. Prachtige #aanbieding en zeer nuttige besteding. #veilig #privacy #qiy #bewustwording #kopie #beschermjemedewerkerstegenidfraude
Een van onze #abonnees gaat op trainingskamp naar #lanzarote. We hebben hem aangeraden om zijn profiel aan te passen met de adresgegevens van zijn #hotel en het telefoonnummer van de reisleider. Veel plezier @erik_s_alkmaar met @sportactivenl  #veiligopweg #id #trainingskamp #sos #ice #sosice #buitensporten #outdour #triathlon #safe #medischid #persoonsgegevens #qrcode #opreis #abonnee #tipvandedag #sporten
Vandaag is het ‘verander je wachtwoorden dag’! En dan kun je ze ook maar beter gelijk opschrijven in ons handige wachtwoordenboekje, want anders ben je ze zo weer kwijt 😁 . . . . . . . #wachtwoordboekje #wachtwoord #zwartwit #drukwerk #stationaryaddict#interieur #kaarten #adressenboekje #interieurinspiratie  #webshop#stationarylove #design #stationary#zwartwitwonen #scandinaviandesign#interiordesign #inspiration#blackandwhite #poster #stationery #leuk#tuinposters #paperlove #veiligheid  #paperlover #password#persoonsgegevens #papier #vanmariel
Wat betekent dit voor u als organisatie? Waar moet je aan voldoen als bedrijf? JHO kan u online helpen bij de AVG! Juridische Hulp Online, zo simpel kan het zijn… • • • #privacy #privacywetgeving #avg #avgdocument #gdpr #persoonsgegevens #gegevens #privacywet #datalekken #data #datawetgeving #mkb #pia #beveiliging #geheimhoudingsverklaring #avgcheck #privacyverklaring #privacybeleid
Sorry, gratis bestaat niet!⠀ Wanneer mijn zoon een spelletje bekijkt op een mobiel apparaat of een computer, kan hij erg enthousiast worden tijdens het lezen van de prijs. Staat vermeld dat het een gratis spelletje is, dan is dit volgens hem perfect. Telkens weer leg ik hem geduldig uit dat gratis niet bestaat. Voor alle mensen die het nog steeds niet weten: sorry, gratis bestaat niet!⠀ ⠀ Lees je mee? De link staat vermeld in de #bio van @goedehuisvader. ⠀ ⠀ https://www.goedehuisvader.nl/sorry-gratis-bestaat-niet/ ⠀ ⠀ ____⠀ ⠀ #software #gratis #blog #nietsisgratis #apps #spelletjes #digitaal #opvoeden #opgroeien #persoonsgegevens #informatie #goedehuisvader #vader #vaderblog #app #blogs #thuisvader #huisman #huisvader
Bestel de #idcovers als particulier bij @anwb en bedrijven bij @respectprivacycompany_nl met een fantastische #eindejaarsaanbieding. Geef een sympathiek en #relevant signaal af voor je #abonnees, #leden en #klanten en help ze hun #persoonsgegevens te beschermen @intersportnl @nike @perrysport.nl @knhb_nl @decathlonnederland @adidas @officialknvb @unieksportenbrabant @sport2000nederland @adidasfieldhockey
AVG Check! Heeft uw onderneming (stichting/vereniging) nog geen #verwerkingsregister? Op dinsdag 20 november a.s. organiseren we op ons #flynth kantoor te Breda een workshop "opstellen verwerkingsregister". Aanmelden via: breda@flynth.nl. #privacy #privacywetgeving #avg #ap #persoonsgegevens #workshop #onderneming #stichting #support #legal #jurist #juridisch #accountancy #tax #fiscaal #hr #breda
Hoe bescherm je je tegen een datalek? Daar gaf ethisch hacker Stan Hegt uitleg over in onze livestream. Wil jij weten welke tips hij voor je heeft? ▶️ Klik dan op de link in de bio. . . #datalek #opgelicht #hacking #persoonsgegevens #tuesdaynight #photooftheday #phishing #hack #tomorrowland #privacy #bescherming #postoftheday
Heeft Alona hier persoonlijke informatie in handen? 🤔 Als Privacy Officer (ook wel Functionaris Gegevensbescherming genoemd) weet ze in ieder geval als geen ander hoe je hoort om te gaan met persoonsgegevens en aan welke wet- en regelgeving een organisatie moet voldoen. Alona houdt toezicht en zorgt voor naleving van deze regels. Meer info over onze Privacy diensten vind je op onze website ▶️ link in bio.
Sneak peak of Databall_ at #g18: Databall_ is a pinball machine that visualises the flow of personal data, making kids aware of their online tracks in a playful way.  Children grow up in a digital world without understanding the true value of personal information. Through their smart phones and tablets they leave traces all over the internet without realising it. This fun game shows the score and boosts awareness.  Sixty balls represent the data, which cover all aspects of daily digital life – from chat history to photo’s and online purchases. They bounce past interested parties: data traders, the government, supervising authorities and criminals. Hitting the data trader pop-bumpers wins you points, but beware of getting hacked: then it’s game over. “Do we continue to play this game, knowing that we forfeit our data?” Photographer: Nicole Marnati  @digitaltrends @dutchcowboys @thenextweb @dutchdesignweek @techwillsaveus  #dutchdesignweek #ddw2018 #ddw18 #designacademyeindhoven  #playwithdata #pinball #gamedesign #uxdesign #uxui #hackers #personaldata #datadesign #dataflow #teachingtech #edugame #datasecurity #privacy #productdesign #design #designprototype #designstudent #designtech #designidea #datatech #criticaldesign #design #productdesign #persoonsgegevens
Gisteren een heel leerzame lezing gehad over de bescherming van jullie persoonlijke gegevens.  Heb je vragen voor ons?  Dan horen we dat graag!
De Autoriteit Persoonsgegevens heeft uitgebreide informatie over de spelregels rond direct marketing op haar website gepubliceerd. Hiermee schept de toezichthouder naar eigen zeggen duidelijkheid over welke gevolgen de regels uit de nieuwe Europese privacywetgeving hebben op het benaderen van klanten.  #ecommerce #privacy #spelregels #persoonsgegevens #avg
‘Met het nieuwe internet, solid genaamd, zouden al jouw privacygegevens in veilige handen moeten zijn.’ - @metro  #internet #solid #socialnetwork #privacy #network #tech #avg #gdpr #platform #www #safe #persoonsgegevens #newspaper #news #metro #mindyourstep #hethackertje
Voldoet uw test/ontwikkel omgeving aan de AVG-regelgeving?  Enshore biedt u de mogelijkheid om uw persoonsgegevens integer te pseudonimiseren. Hiermee geeft u invulling aan de eisen die de Algemene Verordening Gegevensbescherming stelt.  Meer informatie over deze oplossing of direct vrijblijvend een demo aanvragen? Ga naar onze website! Link in bio.
Denk hier het komend weekend maar eens over na... ;-) Prettig weekend!  #weekend #avg #gdpr #privacy #verwerkersovereenkomst #gegevensverwerking #data #persoonsgegevens #bigdata
Weet jij wanneer je persoonlijke gegevens afgeeft? En waarvoor deze gegevens worden gebruikt? Doe mee aan het publieksonderzoek van #wvdw en het Centre for BOLD Cities van TU Delft, Universiteit Leiden en Erasmus Universiteit en speel de game. #linkinbio ⠀ .⠀ .⠀ .⠀ #publieksonderzoek #game #privacy #persoonsgegevens #stad #onderzoek #meedoen #wetenschap #universiteit @universiteitleiden @erasmusuniversity @tudelft
Hoe ga jij om met persoonsgegevens? •ðŸ‘‡ Wist je dat je als ondernemer wettelijk verplicht bent om een privacyverklaring te hebben als je met persoonsgegevens werkt? Aankooprecht kan je voor een vaste prijs helpen! • #avg #privacy #privacyverklaring #linkinbio #wettelijk #persoonsgegevens #aankooprecht
Wil jij een makkelijk in te vullen interactief model van een verwerkingenregister? Laat het mij weten via www.sanfelix.nl.  #juridischadvies #vrouwelijkeondernemers #onlineadvies #avg #mkb #juridisch #praktisch #support #businesswoman #legal #ondernemer #privacy #zzp #persoonsgegevens #sanfelix.services
Zijn jouw persoonsgegevens een open boek? #book #boek #open #persoonsgegevens #privacy #alert #cybercrime #data #personal #prive #mindyourstep #hethackertje
. Je kunt blokkeren dat Google Analytics informatie verzameld over jouw surfgedrag. . • Stel bij browser-instellingen in dat er een verzoek naar websites wordt gestuurd om géén surfgedrag bij te houden. . • Installeer het gratis programma Ghostery (ghostbrowser.com) Hiermee kun je de trackers blokkeren. . . . . . . . #rvdwebdevelopment #analytics #tracking #trackingdata #cookie #internetprivacy #reclame #marketing #ghostery #blokkeren #cookies #avg #persoonsgegevens #surfgedrag #webbrowser #cookiebanner #privacy #privacywet #statistieken #gdpr #privacywetgeving #volgmeniet #doubleclick #googleadsense #xiti #facebookpixel
AVG Consultants voor het MKB www.avgmkb.nl  Onze adviseurs en juristen zijn gespecialiseerd in het begeleiden en ondersteunen van uw organisaties bij AVG compliance traject. Wij kunnen u helpen met AVG Compliance en het trainen van uw medewerkers en het invoeren van beheersmaatregelen.  #compliance #juristen #adviseurs #avg #avgmkb #avgconsultancy #consultants #consultancy #compliant #projecten #wetgeving #dataprotection #privacy #datalek #bescherming #persoonsgegevens
Autoriteit Persoonsgegevens (AP) heeft sinds 25 mei, toen de AVG ging gelden, ruim 600 klachten ontvangen over schending van privacyrechten. Vierhonderd klachten zijn inmiddels geanalyseerd. • • • #compliance #juristen #adviseurs #avg #avgmkb #avgconsultancy #consultants #consultancy #compliant #projecten #wetgeving #dataprotection #privacy #datalek #bescherming #persoonsgegevens
Masterclass contraspionage in de fysieke wereld met Ron Geraets ➡️ Kosteloze deelname voor leidinggevenden binnen de informatiebeveiliging, werkzaam in dienstverband. Deelnemen kan op 13 of 20 september. Meld je aan via link in bio 👁
Dit is onze QR code, vind via deze code meer informatie 😉 • • • #compliance #juristen #adviseurs #avg #avgmkb #avgconsultancy #consultants #consultancy #compliant #projecten #wetgeving #dataprotection #privacy #datalek #bescherming #persoonsgegevens
U mag niet zomaar persoonsgegevens verwerken. U moet daarvoor een grondslag hebben. Kunt u aantonen dat u een grondslag heeft? • • • #compliance #juristen #adviseurs #avg #avgmkb #avgconsultancy #consultants #consultancy #compliant #projecten #wetgeving #dataprotection #privacy #datalek #bescherming #persoonsgegevens
Laten we samen bouwen aan de veiligheid van uw klantengegevens. • • • #compliance #juristen #adviseurs #avg #avgmkb #avgconsultancy #consultants #consultancy #compliant #projecten #wetgeving #dataprotection #privacy #datalek #bescherming #persoonsgegevens
Voorkom boetes, laat ons je helpen!  Het bericht van de avg wet vervaagt steeds meer in de media maar boetes worden nogsteeds uitgedeeld. Neem een kijkje op onze site voor meer informatie! • • • #compliance #juristen #adviseurs #avg #avgmkb #avgconsultancy #consultants #consultancy #compliant #projecten #wetgeving #dataprotection #privacy #datalek #bescherming #persoonsgegevens
Verantwoordingsplicht, dataportibiliteit, functionaris gegevensbescherming. Zomaar een paar termen die te maken hebben met de AVG, oftewel de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Wees er zeker van dat de privacy van je klanten boven aan staat! • • • #compliance #juristen #adviseurs #avg #avgmkb #avgconsultancy #consultants #consultancy #compliant #projecten #wetgeving #dataprotection #privacy #datalek #bescherming #persoonsgegevens
Neem geen risico’s en bescherm je klanten. Neem een kijkje op onze site voor meer informatie. https://avgmkb.nl/ • • • #compliance #juristen #adviseurs #avg #avgmkb #avgconsultancy #consultants #consultancy #compliant #projecten #wetgeving #dataprotection #privacy #datalek #bescherming #persoonsgegevens
Autoriteit Persoonsgegevens controleert ziekenhuizen en zorgverzekeraars - ⠀ #zorgvisie #persoonsgegevens #avg #autoriteit #autoriteitpersoonsgegevens #ziekenhuis #zorgverzekeraar #controle #zorg #zorgnieuws
Zo kom je nog eens ergens! Vandaag waren wij op bezoek bij Gemeente Terneuzen. Daar zit 1 van de 19 loketten in Nederland waar #arbeidsmigranten zich kunnen inschrijven. Kwaliteit van #registraties en #persoonsgegevens, #fraude en een #lekkerelunch stonden o.a. op de agenda. En speciaal voor een kiekje met uitzicht over zee en haven klommen we ook nog even het dak op!  #bewegenisgezond #gemeenteterneuzen #rni #registraties #persoonsgegevens #burgerzaken #gemeente #wvnl #werkenvoornederland #deweekvan #rvig #rijkstraineeprogramma
Maar liefst 84% van jullie had deze stelling fout. Ook dit onderdeel komt terug in de Legal Trinity cursus die aanstaande maandag begint. Daarin bespreken we de 6 grondslagen wat uitgebreider, inclusief voorbeelden en gaan we uiteraard ook verder in op de toestemmingsgrondslag.  Inschrijven kan nog via de link in bio. Gisteren heb ik trouwens op IGTV een korte video geplaatst met uitleg over de volledige inhoud van de cursus, mocht je nog meer informatie nodig hebben 😉. Aanstaande maandag ook een nieuwe stelling in mijn stories.
Het is tijd om al je wachtwoorden eens te organiseren. Schrijf ze op, zodat je ze niet meer vergeet. Of omdat je niet meer weet hoe die ene website ook alweer heet. Het is handig om verschillende redenen. :) Heb jij hem al in huis? 😊 . . . . #wachtwoordboekje #wachtwoord #zwartwit #drukwerk #stationaryaddict #interieur #kaarten #adressenboekje #interieurinspiratie #webshop #stationarylove #design #stationary #zwartwitwonen #scandinaviandesign #interiordesign #inspiration #blackandwhite #poster #stationery #leuk #tuinposters #paperlove #veiligheid #paperlover #password #persoonsgegevens #papier #vanmariel
De Mind Your Step kennisbank!  www.mindyourstep.info/kennisbank  #avg #bigdata #cloud #cybercrime #datalek #hacken #identiteitsfraude #iot #persoonsgegevens #phishing #socialmedia #wachtwoorden #wifi #mindyourstep #hethackertje
Wist  jedat behalve dat er veel handige informatie op onze website staat, er ook een pagina is waar je je persoonlijke gegevens kunt controleren en eventueel corrigeren, inclusief je M4DW historie? #m4dw2018 #marbella4dayswalking_m4dw #persoonsgegevens #controleren #doehet #bedankt  www.marbella4dayswalking.com
||| AVG/PRIVACY ||| Het zal wel niet zo'n vaart lopen toch? Controle en handhaving door de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) bedoel ik dan. Nou think again. Een advocaat diende bij de AP een handhavingverzoek in, omdat een bedrijf niet reageerde op het verzoek van een klant om zijn persoonsgegevens in te zien. En dat heeft het bedrijf geweten; het heeft in totaal € 48.000,- aan dwangsommen mogen aftikken. . Het is dus lang niet altijd de AP die proactief checks doet, er kan ook een check plaatsvinden naar aanleiding van een 'simpele' klacht. Weet jij welke rechten de betrokkenen hebben waar jij persoonsgegevens van verwerkt? Neem anders eens een kijkje op onze website. We bieden verschillende AVG-compliance tools aan. Of neem direct contact op via sabine@mylb.nl of 0630375751, dat mag natuurlijk ook. . #weethoehetzit #avg #gdpr #rechtenvanbetrokkenen #boete #dwangsom #handhaving #wetgeving #handboek #avghandboek #compliance #risicobeheersing #privacy #privacyverklaring #privacywetgeving #persoonsgegevens #wejustlovetomindyourbusiness #interieur #vtwonenbijmijthuis
Druk jij bij het installeren van een app ook gewoon maar op ‘ja, ja, ja’? Dan kunnen ze waarschijnlijk bij veel meer gegevens van jou dan je misschien zou willen. #app #installatie #gegevens #software #privé #persoonsgegevens #smartphone #telefoon #phone
Let op! Gebruik geen toestemming als je een andere grondslag kunt gebruiken,, Zie link in bio voor het hele artikel. http://mrlieke.nl/avg-wanneer-moet-ik-toestemming-vragen/  #avg #ondernemer #privacy #toestemming #persoonsgegevens
KINDEREN EN FOTO’S | Ik las bij RTL Nieuws dat een school een klassenfoto mee naar huis gaf waarvan de gezichten van andere kinderen met stift onherkenbaar waren gemaakt. Nou ja, onherkenbaar. Je weet al dat het de klasgenootjes van je kind zijn. Waarschijnlijk herken je ze ook wel aan wat anders. Maar was dat nou echt nodig? Ik leg het uit in mijn nieuwste blogpost. Link in mijn bio 👉 @charlotteslaw 👩🏻‍💻⚖️☕️#kinderen #fotografie #beeldrecht #portretrecht #avg #gdpr #privacy #jurist #juridischadvies #charlotteslaw #oploskoffie #kutjurist #school #kdv #bso #nso #portret #klassenfoto #persoonsgegevens Foto door @priscavisser
Wij zijn klaar met de GDPR 😉 . Lees er meer over op onze website! Klik op de link in de bio. #linkinbio #gdprcompliance #gdprcompliant #website #privacy #gdpr #avg #security #klaar #done #internetbureau #persoonsgegevens #ssl #interxlinternetservices #interxl
Perfect weer voor een hardlooprondje! #saveme #veiligonderweg #lekkerrennen
Er moet nog veel werk verricht worden bij de meeste ZZP'ers en MKB'ers. AVGsteunpunt.nl is er om te helpen waar nodig.  #avg #gdpr #privacy #mkb #zzp #europa #bescherming #persoonsgegevens #avgsteunpunt @altimoneweddingandevent @nieuwepixels @kroonlegal @Yourdentity @duidelijkintekst
MAG IK VERWERKEN? | De AVG-paniek is eindelijk voorbij, maar eigenlijk begint het nu pas. Mag je persoonsgegevens verwerken? Dat lijkt een lastige vraag. Met deze flowchart probeer ik daarbij te helpen. Meer info en handige links staan in de blogpost. Link in bio 👉 @charlotteslaw Maak jij je wel eens zorgen om je eigen privacy? ☕️👩🏻‍💻⚖️ #privacy #avg #gdpr #flowchart #infographic #verwerken #persoonsgegevens #blog #dutchblogger #jurist #advies #juridischadvies #charlotteslaw #kutjurist #oploskoffie #ondernemen #ondernemer #lawyerlife
Voorkom imagoschade, wordt AVG compliant! Meer weten? Lees onze blog: https://www.avgsteunpunt.nl/2018/07/voorkom-imagoschade-wordt-avg-compliant/  #avg #persoonsgegevens #eu #europa #bescherming #maatregelen #boetes #schade #continuÏteit
Gezondheidsgegevens moeten betere bescherming krijgen . #gezondheid #gegevens #persoonsgegevens #avg #zorg #zorgnieuws #bescherming #gegevensbescherming
Leuker kunnen we het niet maken.... 🔥💃🏼#blijfspelen #persoonsgegevens #vernietigen #kwartaalafsluiting🙌 #avg #check! #metjanne
FOETSIE! Weg zijn jouw documenten met persoonlijke informatie! Maar wel op een veilige manier.  #privacy #informatieveiligheid #document #safe #information #prullenbak #garbagecan #persoonsgegevens #mindyourstep #hethackertje
WAT ZIJN PERSOONSGEGEVENS? | Weet jij precies wanneer iets wel of geen persoonsgegeven is? Bekijk de hele video voor het antwoord! De link staat in mijn bio! 👉 @charlotteslaw ☕️⚖️👩🏻‍💻 #privacy #persoonsgegevens #avg #gdpr #informatie #blog #video #jurist #juridischadvies #advies #kutjurist #oploskoffie #charlotteslaw
[ Jouw privacy is voor mij belangrijk! ]  Kinderopvang Van Harte Welkom voldoet aan de eisen die de wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) daaraan stelt. Wil je weten welke gegevens ik verwerk, voor welk doel, hoelang ik deze bewaar, wat je rechten zijn en over de beveiliging van je persoonsgegevens? Lees het privacyreglement op mijn website!  www.kinderopvangvanhartewelkom.nl #avg #nieuwe #privacywet #persoonsgegevens #rechtopprivacy
Wat een ontzettend handig boekje is dit toch. 😄 We hebben hem al even, en ik gebruik hem elke dag. Ik vergeet zo vaak wachtwoorden, dat ik ze heb opgeschreven. 🙈 De tabjes zijn ook erg prettig. . . . . #wachtwoord #password #privacy #persoonsgegevens #webshop #zwartwit #stationery #veiligheid #zwartwitwonen #blackandwhite #stationary #scandinaviandesign #liefde #wachtwoordboekje #design #interieurinspiratie #interiordesign #poster #interieur #kaarten #stationaryaddict #stationarylove #drukwerk #inspiration #paperlove #paperlover #papier #vanmariel
#avg #topsamen #persoonsgegevens  Meer info via de website, www.topsamen.net
De e-privacyverordening zal in de toekomst meer duidelijkheid moeten geven over hoe je als ondernemer om moet gaan met cookies en cookiebeleid. Link naar de blog staat in bio. #juridischetips #cookies #eprivacy #website #persoonsgegevens
PAS OP!  Alle gegevens liggen tot augustus nog gewoon op straat en bij vele mensen thuis!  #persoonsgegevens #beveiliging #telefoonboek
Beste, gewaardeerde klant, Het beschermen van uw persoonlijke gegevens is altijd een prioriteit geweest van praktijk Gabriels. Nu zich er nieuwe ontwikkelingen voordoen op het gebied van communicatiebeveiliging gaan wij hier graag in mee om de veiligheid van uw gegevens nog beter te beschermen. Vanaf 1 maart 2018 wordt onze interne en externe communicatie beveiligd door ZIVVER. Voor u als klant betekent dit dat wanneer wij u persoonlijke informatie of gegevens toesturen, u dit in een versleuteld bericht ontvangt. U dient eerst een wachtwoord en of een account aan te maken om het bericht in te kunnen zien of bestanden te kunnen downloaden. Heeft u vragen over het gebruik van deze applicatie, raadpleeg dan de instructievideo of neemt u contact met ons op.  #dianagabriels #praktijkgabriels #barendrecht #zivver #veiligheid #persoonsgegevens #privacy #prive #wachtwoord #persoonlijk #2018

Loading