Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#peluh

Posts tagged as #peluh on Instagram

11.941 Posts

Klong ada 1 foundation dan 1 foundation primer. Apply lepas settle rutin skincare. Bila pakai 2 barang nie kulit sentiasa segar. Tak perlu nak fikir touch up over sebab memang dia akan jadi muka lawa! . Nak tahu lagi apa yang best sangat? Ia mudah di sapu tanpa rasa ragu lepas tuh panahan uv pown protect malah GLOWING semulajadi tanpa lap lap Touch Up lain! . Lagi? Salah 1 SKINCARE untuk kulit muka kita. Klong teringin nak bagi korang CUBA taw. Ehh tak jadi masalah andai korang jenis kulit minyak dan kering. Klong bagi sesuai dengan jenis kulit uols. InsyaAllah tak menyesal. . #marykay #marykaymalaysia #marykayproducts #marykayperak #marykaylover #skincare #foundationprimer #foundation #mattefoundation #tidakbercapuk #naturalmakeup #peluh #glowingskin
Jacket Sauna Suit  Pakai tak sampai 5 minit dah rasa bepeloh panassssss๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ Kalau Sapa yang diet bagai nak mati tu tapi berat masih juga statik tak bergerak saya suggest sungguh-sungguh pakai sauna suit ni. Peloh menitis mengalir kat kaki.  Santai-santai jer di rumah sambil masak pun boleh . Ada bagi feedback yang kata sambil masak lost 2kg seminggu.  Korang tak teruja ke woih? Bab kurus ni jangan berkira-kira. Dah ramai yang oder ni, tak sangka hot demand๐Ÿคญ  Satu Set RM70 sahaja.  Beli dua Set kalau laki bini sama-sama boroi, bukan apa senang nak jogging sama-sama pakai sauna suit ni. Barulah suwiiit hangpa berdua๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ Ps: Jangan kata mak jemah tak habaq naa. Jom kurus cara sihat.  Whatsapp : www.wasap.my/601150050089/JacketSaunasuit Whatsapp : www.wasap.my/601150050089/JacketSaunasuit Whatsapp : www.wasap.my/601150050089/JacketSaunasuit  #saunasuit #jacketsaunasuit #sauna #peluh #jogging #memasak #bajusuit #saunaku #sihat #kurus #slim #sauna #saunaku #saunautara #bertangas #berpantang #bersalin #breastfeeding #jomkurus #jomsauna #saunamalaysia #infraredsauna #mandiherba #mandiwap #kurus #terapiinstagram #kuruscantik #saunasuit  #saunabudget #portablesauna #saunahome
Semalam punya cerita.. #hiking #kepuasan  #fitness #peluh  Next?
Perghh... Komer jelous tak..๐Ÿ˜† Thank's bosss... Best tau.. Dah la ๐ŸŒน Prodct makin DI MINATI RAMAI ๐ŸŒนKEMASAN 'MUDAH DI BAWA ๐ŸŒนAsal  Spray.sikit jer..gimana mesti diaorang tanya.. ๐ŸŒนYang *BEST* budak kecik siap  HULUR TANGAN KAT KITER..๐Ÿ˜†๐Ÿ˜† Mommy "Jangan Jealous tau".. Tu la kiter cakap x dengar... Tak mahal pun rm25 jer Beli 2 Postage PERCUMA ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ * S #kuantan #syedali
- REMAJA DI LUAR SANA, Sila guna produk nyah bau badan seperti CL! . . Kerana uols bukan lagi kanak² dan seiring dengan pekembangan tubuh yang mengalami akil baligh, CL sebagai pertahanan utama untuk melawan bau busuk.. . Hanya SPRAY pada tempat punca bau seperti ketiak & kaki...badan takda bau dari pagi sehingga malam..selama 24 jam..! . Harga BERBALOI dan SANGAT BERKESAN!! . RM 33 sekotak + Pos rm7 (sm) . . #celebritylass #sayajualonline #ruangrezekihanania #bazarpaknil #ayer8 #putrajaya #presint9 #produkbumiputera #pujaanhatikanda #kaksu #kankukejarcintakamu #kakakperigi #yusufiskandar #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #sukan #travel #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #ketiakmasam #kakibusuk #tawas #luluskkm #halal
Pernah dengar tak sabun magic? Sebab apa magic? Sebab sabun ni boleh selesaikan banyak masalah tau.  Masalah apa๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ โœ”Celah-celah ketiak, leher dan peha yang gelap / hitam โœ”Tanda rekahan dan selulit akibat mengandung. โœ”Tumit kaki merekah. โœ”Kulit elergik / eczema โœ”Bau badan / ketiak acemm โœ”Kulit kering / kusam / kasar โœ”Kulit berparut โœ”Lutut dan siku gelap / hitam. โœ”Kulit berdaki  Siapa yang boleh guna sabun ni? โœณLelaki dan perempuan boleh guna. โœดSemua peringkat umur โœดWanita mengandung โœดibu bersalin / berpantang ( yang ni sangat sesuai sebab boleh jadikan pengganti mandian herba)  Kulit akan serta merta lembut, mulus, segar dan wangi (wangi herba gitu). Haaa...satu lagi...sabun ni boleh buat kita rasa macam kita dok kat SPA tau! Jom manjakan diri!
Sungguhlah tak selesa bila nak ke kelas, berjalan di bawah panas terik dengan berpeluh-peluh, ketiak berlengas, badan bau masam ๐Ÿ˜ข  Tapi nak buat macam mane kan kalau dah tuntutan begitu.. Korang cuba sembur #celebritylass .. Berpeluh tu masih ada lah sebab kita manusia bukan patung.. hikhik  Tapi ketiak dah tak melekit, badan dah tak berbau.. konfiden je nak jumpa dengan kawan ke cikgu ke atau dengan sape² ke kan โ˜บ  Best tak gitu? โ˜บ Mestilah best โœ“ . . #sayajualonline #trustedseller #ruangrezekihanania #bazarpaknil #bazaronline #celebritylassputrajaya #luluskkm #produkbumiputera #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #yusufiskandar #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #olicandy #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #sukan #travel #kakitravel #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #ketiakmasam #kakibusuk #tawasmoden #tawas
Member terkejut anda dah x pakai deodorant 2 tahun? Aik tapi badan anda x berbau pun..pakai apa? Haaa apa lagi CL laa ๐Ÿค—๐Ÿ˜Š . Ada masalah BAU badan? Usah zalimi diri sendiri... Celebritylass kan ada !  Pilihan di tangan anda..Nak kekal berbau badan dan berdaki atau sebaliknya . . CL memang best ..x risau dah pasal BAU . Info Lanjut..click link di bio . . . #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #ayer8 #putrajaya #cl #bebaskimia #bukandeodarant #trudolly #olicandy #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #kakakperigi #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #deodorant #tawasmoden #ketiakmasam
13.1.2019:Spin 15k Challenge Taiping.. No.9!!! ๐Ÿƒ๐Ÿผ‍โ™€๏ธ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ #taiping #justrun #spin15kchallengetaiping #milo #run #alhamdulillah #firstmedal #year2019 #january #iloverun #runforfun #runforhealth #bestrong #staystrong #runner #trr #spin #puashati #peluh #segarbadan #sport #perakrunner
13.1.2019:Spin 15k Challenge Taiping..First Run & First Medal bagi Tahun 2019!!!!! ini jugak punca muka berbelang wehh.. aduhaiiiiii ๐Ÿ˜ญ #taiping #justrun #spin15kchallengetaiping #milo #run #alhamdulillah #firstmedal #year2019 #january #iloverun #runforfun #runforhealth #bestrong #staystrong #runner #trr #spin #puashati #peluh #segarbadan #sport #perakrunner
13.1.2019:Spin 15k Challenge Taiping.. First Run & First Medal bagi Tahun 2019!!!!! Cipta rekod untuk diri sendiri je la.. Walaupun 5km saja. Alhamdulillah, No.9. Jadilah, next time kena training le ๐Ÿ˜‚  Kita takkan tahu kemampuan diri selagi kita tak uji diri kita sendiri.. So, Januari dah selesai. Tunggu bulan depan pulak ye.. #taiping #justrun #spin15kchallengetaiping #milo #run #alhamdulillah #firstmedal #year2019 #january #iloverun #runforfun #runforhealth #bestrong #staystrong #runner #trr #spin #puashati #peluh #segarbadan #sport #perakrunner
Ramai yang sebenarnya tidak mengaku ada masalah bau badan.. . Tapi mereka pakai deodoran, kenapa ya? Bila tanya kenapa awak pakai deodoran..Jawapan, nanti ketiak masam . Maknanya memang ada masalah bau lah kan..Cuma sekarang ni cover bau dengan deodoran..Cuba tak pakai, mesti orang sebelah lari bila awak angkat tangan . Kalau awak pakai Celebritylass..Awak tak perlu deodoran lagi..Seharian ketiak takde bau..JANGAN percaya cakap saya selagi awak tak cuba . WhatsApp ke 013-2119748 @ click je link di bio โ˜ Consultant Pakar Nyah Bau Badan . #sayajualonline #trustedseller #ruangrezekihanania #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #yusufiskandar #cl #yusoffalqardawi #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #pujaanhatikanda #selafazcinta #bebasbaubadan #peluh #baubadan #kakakperigi #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant
Ramai sesangat yang dah selesai masalah bau bauan ni dengan CL taww. Uolls bila lagi nak cuba? ๐Ÿ˜  Sangat mudah nak guna. Tinggal spray jerr.  Sesuai untuk mereka yang : โœ” Alergik deodorant dan nak alternatif deodorant. โœ” Dah cuba memacam cara tapi bau badan, kaki, ketiak still lagi ada. โœ” Aktif berpeluh dan nak hilangkan bau masam peluh. โœ” Dah taknak guna deodorant sebab melekit, ketiak hitam, kotor ketiak baju, tak selesa. โœ” Sesaja nak cuba acerr tengok best ke idok ๐Ÿ˜†  Dijamin : โœ” Hilangkan bau masam, tengik, hapak pada badan, ketiak & kaki dalam 3 saat. โœ” Selamat untuk kulit biasa atau sensitif โœ” Bonus! Konsisten pakai ketiak hitam kembali cerah. โœ” Jatuh cinta pandang pertama. Sekali dah cuba ehh rasa best pulak.  Nak order โคตโคต WhatsApp ๐Ÿ“ฒ 012-968 3836 WhatsApp ๐Ÿ“ฒ 012-968 3836 WhatsApp ๐Ÿ“ฒ 012-968 3836  #celebritylass #hilangkanbaubadan  #hilangbaukaki  #pakarhilangbau #clelf #cl #kakibusuk #badanmasam #kuatpeluh #peluh #gym #atlet #bebasbau #24jam #ketiakmasam #badanberbau #kuatpeluh #hilangbau #kakizumba #panjatgunung #penghilangbaubadan #tidakmelekit #cikgu #lelaki #wanita #luluskkm #sayajual #instashopmalaysia #bazarpaknil  #agenwanted #healty
. SAUNA GOLD - best seller ๐ŸŒน๐ŸŒน Gadjet Bantu Kurus Sihat Dan Selamat . โœ”๏ธ Sauna steam (wap air) โœ”๏ธ Ketebalan kain khemah 3 lapisan โœ”๏ธ Warranty steamer 1 tahun . Boleh bersauna sambil menggunakan herba-herba yg bagus untuk badan dan kulit ๐Ÿ’ž . ๐Ÿ…๐Ÿ…READY STOCK .. ๐Ÿ‰๐Ÿ‰Follow โฌ‡๏ธโฌ‡๏ธ .  @testimoni.saunaku . . โžก๏ธ011 11456429 . โžก๏ธ011 11456429  #saunagold #saunadirumah #kurus #nakkurus #sauna #peluh #bersenam #jihanmuse #mentor #ajl #nasilemak #sateayam #misikurus
Sempat la melenguhkan kaki sekejap. . #peluh #berpeluh #merecik #gym
Yang nak bersenam tu, penting untuk tau fakta ni ye.. Kang baru 15minit joging, peluh2 bagai, dah seronok n stop sebab ingat dah banyak bakar lemak.. no no. .  15minit pertama, badan bakar gula dan carbo dalam badan je.. cecah 30minit baru lah masuk tahap bakar lemak.. .  ingat, peluh banyak bukan bermakna badan kita bakar lemak. Peluh adalah tindakbalas suhu badan dengan persekitaran untuk kawal suhu badan kita supaya tak panas sangat.. peluh buat badan kita rasa sejuk bila tersejat.. ianya just air, garam dan sisa2 dari badan.. .  Semoga bermanfaat ๐Ÿ˜‰  #peluh #dehydration #burnfat #burncarbs #burnsugar #hiit #workout #coachdino
[ TIPS - MENGHILANGKAN #selulit DEGIL PADA PERUT, PAHA & PUNGGUNG ] . . . ๐Ÿ”ถ Gunakan berus kulit kering yang tidak terlalu kasar dengan memberus mengikut arah lawan jam pd tmpt yg ada selulit. ๐Ÿ”ถ Skrub tmpt yg brmslh dgn serbuk kopi, bahannya - (serbuk kopi, gula & minyak kelapa - kacau sehingga mnjdi pes.) ๐Ÿ”ถ Tingkatkan pengambilan sumber makanan berasaskan #omega3 yg mmbantu merawat selulit. ๐Ÿ”ถ Menggunakan minyak #aromaterapi yg berperisa anggur, juniper dan daun rosemary utk hasil memuaskan. ๐Ÿ”ถ Gunakan cuka epal utk menghilangkan selulit dgn cepat krn mengandungi mineral, potassium, magnesium dan kalsium. ๐Ÿ”ถ Amalkan pengambilan air suam 8 gelas sehari utk menguatkan tisu kulit selain mengawal #beratbadan. ๐Ÿ”ถ Rajinkan diri #bergerak #aktif spt kelas #yoga atau ajak anak2 bermain di taman utk keluarkan #peluh. . . #azam tahun #2019 korang dh tercapai ke? Haa ape tggu lg tu? Mohlah hilangkan #lemak #selulit yg dh lama menempel kat badan korang tuh. Barulah dpt balik berat ideal idaman korang ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ jom #deflexaddicts utk dptkan sample #percuma.
Ramai sesangat yang dah selesai masalah bau bauan ni dengan CL taww. Uolls bila lagi nak cuba? ๐Ÿ˜  Sangat mudah nak guna. Tinggal spray jerr.  Sesuai untuk mereka yang : โœ” Alergik deodorant dan nak alternatif deodorant. โœ” Dah cuba memacam cara tapi bau badan, kaki, ketiak still lagi ada. โœ” Aktif berpeluh dan nak hilangkan bau masam peluh. โœ” Dah taknak guna deodorant sebab melekit, ketiak hitam, kotor ketiak baju, tak selesa. โœ” Sesaja nak cuba acerr tengok best ke idok ๐Ÿ˜†  Dijamin : โœ” Hilangkan bau masam, tengik, hapak pada badan, ketiak & kaki dalam 3 saat. โœ” Selamat untuk kulit biasa atau sensitif โœ” Bonus! Konsisten pakai ketiak hitam kembali cerah. โœ” Jatuh cinta pandang pertama. Sekali dah cuba ehh rasa best pulak.  Nak order โคตโคต WhatsApp ๐Ÿ“ฒ 012-968 3836 WhatsApp ๐Ÿ“ฒ 012-968 3836 WhatsApp ๐Ÿ“ฒ 012-968 3836  #celebritylass #hilangkanbaubadan  #hilangbaukaki  #pakarhilangbau #clelf #cl #kakibusuk #badanmasam #kuatpeluh #peluh #gym #atlet #bebasbau #24jam #ketiakmasam #badanberbau #kuatpeluh #hilangbau #kakizumba #panjatgunung #penghilangbaubadan #tidakmelekit #cikgu #lelaki #wanita #luluskkm #sayajual #instashopmalaysia #bazarpaknil  #agenwanted #healty
#done kluar #peluh #moncieh #kombesparoi
Assalamualaikum selamat pagi ๐Ÿค— #happymonday . Back To Work ! Dah sembur CL tak? . Kenapa perlu guna Celebritylass (CL)? . . . .๐Ÿ™ŽUntuk yang mempunyai masalah bau badan, bau kaki ๐Ÿ‘Boleh digunakan sebelum atau selepas mandi . . ๐Ÿ‘ชSesuai digunakan dari kanak² sehingga dewasa ๐ŸšซBebas bahan Kimia berbahaya ๐Ÿ™…Tiada lagi bau badan atau bau kaki ๐ŸŽ‰Lebih konfident berdepan dengan orang ramai . .๐Ÿ’ผMudah dibawah kemana sahaja . . โœ“Moga Allah permudahkan rezeki kita semua hari ini.. Aamiin โœ“ . #sayajualonline #ruangrezekihanania #celebritylass #bazarpaknil #ayer8 #putrajaya #presint9 #produkbumiputera #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #kakakperigi #yusufiskandar #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #sukan #travel #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #ketiakmasam #kakibusuk #tawas #luluskkm #halal
. ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’• Assalamualaikum. Salam Isnin. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . . CL berwajah baru ๐Ÿ˜ Masalah bau badan anda dapat diselesaikan dengan MUDAH, CEPAT dan SELAMAT. . Spray CL dirumus khas untuk menghilangkan bau badan dalam masa 3Saat. Anda bebas daripada bau badan sehingga 24Jam. Sudah masuk tahun ke-5 berada di pasaran dan menjadi pilihan utama rakyat Malaysia. . Cara penggunaan CL yang sangat MUDAH:  1. Sembur 3-5 kali pada kawasan yang dikehendaki. 2. Sapu dan ratakan. 3. Bilas kawasan tersebut dengan air. 4. Guna 2 kali sehari, seperti yang diinginkan mengikut keperluan individu masing-masing. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š . . WhatsApp 019-9130102 . .
. ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’• Assalamualaikum. Salam Isnin. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . . Dah masuk tahun baru tapi masih tertekan masalah bau badan yang membelenggu diri? ๐Ÿ˜ฏ . Jangan risau. Meh cuba try test CelebrityLass. ๐Ÿ˜Ž . CelebrityLass tampil dengan wajah baru tau. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Formulasi yang sama, cara guna yang sama, cuma isian sahaja berbeza. Tampil dengan isian baru 20ml. Harga lebih jimat berbanding CLelf sebelum ni tau. ๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š . . WhatsApp 019-9130102 . .
Oooo...masih ragu-ragu nak gunakan CL yer.. Nahhhh... kami berikan no KKM ni menandakan produk kami juga punya kelulusan ๐Ÿ˜Š . Ubat ketiak korang pakai tu ada No.KKM tak? Ada? Hmmm. ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜… Whatsapp 0126304654 marshaena . #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #cl #alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant  #bebasbaubadan #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #peluh #baubadan #clgoactiv #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #nokkm #kkm #tawas
ANGGUN PESONA SOAP JSD.  Kita org pempuan ni tambah pulak suri rumah, buat kerja rumah, berdiri lama basuh pinggan, cuci baju, pijak lantai sejuk. Lama-lama kaki pun merekah dan kasar.  Pernah tengok tak tumit kaki yg merekah ni macam mana? Kematu sikit pun dah tak best kan?  Awak perlahan lahan je gosok dengan sabun anggun pesona. Biar sekejap kemudian bilas.  Tengok la hasilnya. Tumit kaki awak lembut je. Nak tidur bergesel kaki dgn suami pun tak segan! ๐Ÿ˜
Wow ๐Ÿ˜ฑ Alhamdulillah berKESAN suami pakai CL .. Dah x de bau badan selepas balik kerja ..๐Ÿ˜Œ . Suami siapa ada masalah sama macam akak di atas ni โ˜๏ธ . Jom akak hadiahkan CL kepada suami. Tak perlu tunggu hari lahir..Jom surprisekan suami..โค๐Ÿ˜๐Ÿ˜— . Click link di bio taw nak order CL . . #sayajualonline #trustedseller #ruangrezekihanania #bazaronline #celebritylass #tawas #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #yusufiskandar #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #olicandy #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #sukan #travel #kakitravel #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #ketiakmasam #kakibusuk #tawasmoden
. ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ Assalamualaikum. Selamat berhujung minggu. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . CelebrityLass berwajah baru. SPRAY PENGHILANG BAU  BADAN . Masih tercari-cari produk tebaik yang boleh menghilangkan  bau badan sebagai pengganti deodorant? Ahaaa ! mesti risaukan bila nak guna Produk yang kebanyakannya bukan buatan Muslim. Bau badan menyebabkan kita berasa tidak selesa dan kurang keyakinan untuk bergaul dengan orang lain. . Jom cuba spray CL. Masalah bau badan anda dapat diselesaikan dengan MUDAH, CEPAT dan SELAMAT. . Spray CL dirumus khas untuk menghilangkan bau badan dalam masa 3 Saat. Anda bebas daripada bau badan sehingga 24. Masuk tahun ke-5 berada di pasaran. Yeahhh ๐Ÿ˜ . . Cara penggunaan CL yang sangat MUDAH: . ๐ŸŒท. Sembur 3-5 kali pada kawasan yang dikehendaki. ๐ŸŒท. Sapu dan ratakan. ๐ŸŒท. Bilas kawasan tersebut dengan air. ๐ŸŒท. Guna 2 kali sehari, seperti yang diinginkan mengikut keperluan individu masing-masing. . . WhatsApp 019-9130102 . .
. ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ Assalamualaikum. Selamat berhujung minggu. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . Celebritylass edisi baru. Tampil dengan gaya baru yang lebih comel & paling penting jimat berbaloi. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Celebritylass wajah baru sama seperti CLElf sebelum ini, dirumus khas bagi fungsi yang sama, cara guna tetap sama tetapi isipadu berbeza. ๐Ÿ˜‰ . Jom hilangkan bau badan dengan Celebritylass ๐Ÿ˜„ Jangan biarkan hidup anda dibelenggu bau badan sendiri. ๐Ÿ˜Ž . . WhatsApp 019-9130102 . .
- Suami balik kerja, tengok isteri datang menyambut. Hati dah tersenyum ๐Ÿคฉ. . Tangan yang dihulur di sambut, serentak dahi dicium, badan di peluk. . Tetiba..Ya rabbi, bau Bini aku dah macam apa...Bau bawang la, kari pun ada. peluh dia lagi. Tapi masih tak bersuara pada isteri. . Lalu duduk berehat sambil pegang hp tengok Instagram. . Terbaca post macam ni, Bab hilangkan bau badan dalam 3 saat katanya. . Cukuplah cerita sampai sini sahaja ๐Ÿ˜Š . Selesaikan masalah bau badan hanya dalam 3 saat ๐Ÿ˜˜ . celebritylass hanya RM33 . Click link di bio sekarang !!!! . .  #sayajualonline #trustedseller #ruangrezekihanania #bazarpaknil #bazaronline #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #yusufiskandar #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #olicandy #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #sukan #travel #kakitravel #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #ketiakmasam #kakibusuk #tawas
#happysaturday ๐Ÿคฉ Tima kasih yang order CelebrityLass ..moga selamat sampai ke destinasi ๐Ÿค— . Kalau korang nak rasa bebas dari bau TENGIK ! MASAM ! BUSUK bila berpeluh...Pilih lah CL sebagai teman anda ๐Ÿคฉ . Click link di bio..sekarang!!! . .. RM33 sekotak (20ml) Exc Pos . #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #clelf #alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #bebasbaubadan #peluh #pujaanhatikanda #baubadan #clgoactiv #travel #kakitravel #igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #putrajaya #ayer8 #rabu #tawas #ketiakmasam #kakibusuk #purdah
[READY STOK]* Bestnya tudung ni sesuai untuk anak ekzema / yang cepat berpeluh.* Sebabnya  Tudung ni dari fabrik drichill*yang 20x lebih pantas buang haba.* Size Limited.  Dapatkan sekarang๐Ÿ˜  #wekoolcodkl #wekool #tudungsekolah #antibakteria #tidakpanas #ekzema #peluh
BATU MAGIK !! . Kenapa saya cakap ini batu magik . Kalau anda nak tahu, batu ni boleh hilangkan bau-bauan yang @#$&£€% melekat di badan ...๐Ÿ˜ . Ya, ini adalah T A W A S Sejenis garam mineral ciptaan Ilahi yang banyak manfaat kepada manusia . Nenek moyang kita dulu gunakan ni untuk nak bagi maintain konfiden dan tak berbau masam . Dulu² x de spray² @ deodorant yang berpewangi dan b'pengawet ni . Jadi apa yang mereka buat, mereka tumbuk tawas ni sehingga jadi halus seperti bedak . Then sapu kat ketiak dengan gembiranya ๐Ÿ˜„ . Ada yang terus gosok terus dengan batu tanpa ditumbuk pun ada . Macam² petua nenek moyang kita ni.. Mereka hanya manfaatkan bahan² semulajadi yang ada disekeliling mereka . Tetapi, sekarang dah mudah daa. Dah x perlu 'ketang ketong' menumbuk dengan lesung batu..Dah x perlu rasa sakit & tajam gosok² dengan batu . Ni diaaa...CELEBRITY LASS ! Kita dah ada dah 'tawas moden'.. Diformulasikan dari petua nenek moyang kita juga..Ekstrak tawas, pati mawar, campuran herba, air suling siap diadunkan . Takda pengawet, takde pewangi, takda pemutih..Yang ada cecair yang selamat digunakan..Yang akan buat anda seperti bunga² berembun.. . Basah berpeluh tapi kekal segar & wangi.. . Jom ar cuba..baru taw ๐Ÿค— . PakarBebasBau.. Whatsapp ๐Ÿ“ฒ0132119748 / click link di bio . . #salamjumaat #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #cl #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #omarhana #yusufiskandar #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #olicandy #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #aktif #sukan #travel #kakitravel #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #ketiakmasam #kakibusuk #tawas #airsuling
Tak serta merta semua jadi begitu saja. Ada proses, ada peluh, air mata, derita, tawa, bahagia. Yang terpenting, Ridho Rabb-mu[] #peluh #perjuangan #nurselife
Dari mana datangnya kesedihan??? . . #sajakdungu #sajak #poetry #poem #syair #syairmalam #kesedihan #darah #airmata #peluh
Apetah asik bercapuk capuk ๐Ÿ˜‚ . Nak bagi tahu #foundation mary kay nie bila berpeluh memang tidak jejaskan muka. Malah buat kulit jadi LEBIH GLOWING yang semula jadi. . Syukur kerana tak perlu nak TOUCH UP berulang kali. Masa pown jimat apetah lagi rm. 1 tiub tahan 1 tahun ๐Ÿ‘๐Ÿฟ . #foundation #mattefoundation #tidakbercapuk #naturalmakeup #peluh #glowingskin
Anak² Kerap Batuk & Selesema ?  Jom Kita Ikthiar Dengan Ayuraa Terapi Collagen , Minyak Angin Yang Paling Mujarab Dapat Membantu Melegakan Batuk @ Selesema Anak² Anda Tanpa Makan Ubat โœŠ๐Ÿป Cara-Caranya ๐Ÿ’ขPastikan Badan Bayi Dalam Keadaan Kering Tanpa #peluh ๐Ÿ’ขTak Perlu Goncang Jika Dipakai Kepada Bayi ๐Ÿ’ขSapu Terlebih Dahulu Ditapak Tangan Ibu , #jangan Terus Roll Di Bayi ๐Ÿ’ขKemudian Sapukan Di Dada , Belakang Badan , Tapak Kaki , Betis & Umbun² Bayi  Inshallah Tidur Malam Si Bayi Tanpa Gangguan Batuk Lagi ๐Ÿค—  Lebih Rasa Selesa & Menenangkan โ˜บ  Klik www.wasap.my/60189170672/ATC Untuk Pembelian ๐ŸŽŠ  #penawarbatuk #penawarlelah #penawarselesema #caramoden #ayuraaterapicollagen #rollon
Nak tau susah senangnya , kena hadap.cakap banyak2 dok jauh2 #habukseinci #penat #peluh
Apa bahan dalam CELEBRITY LASS??? .  Dihasilkan dari ekstrak semulajadi : โœ”Tawas Premium โœ”Pati Mawar โœ”Gabungan Pati Herba โœ”Air Suling . ๐Ÿ‘‰ Tidak mengandungi anti-perspirant yang menyumbang kepada kanser ๐Ÿ‘‰100% Selamat digunakan ๐Ÿ‘‰100% Suci & Selamat . PakarBebasBau.. . Whatsapp ๐Ÿ“ฒ0132119748 / click link di bio . . #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #clhilangkanbaubadan #cl #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #omarhana #yusufiskandar #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #olicandy #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #aktif #sukan #travel #kakitravel #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #ketiakmasam #kakibusuk #tawas #airsuling
Nak cakap x berani...takut ada yang kecik hati..tapi x tahan bau badan bila berdekatan terpaksa tahan nafas....nak pengsan ๐Ÿ˜ท . Jangan risau...jom hadiahkan CelebrityLass kepada kesayangan anda semua..Bebas bau selama 24 jam wlaupun aktif berpeluh. . 100% bahan semulajadi & bebas bahan kimia..Tiada sebarang pantang larang @ effect..Produk Muslim Bumiputera ๐Ÿค— . Kelebihan CL : โœ”bersifat bebas bau โœ”bersifat antiseptik โœ”meneutralkan air kotor yang melekat pd bdn โœ”mencegah bau badan selama 24 jam โœ”selamat digunakan โœ”guna sekali sehari saja sebelum/selepas mandi โœ”sesuai untuk semua peringkat umur  Whatsapp 0177948951 . #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #clhilangkanbaubadan #clelf #alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #selafazcinta #pujaanhatikanda #olicandy #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #clgoactiv #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #peluhpeluhtakmasam
Anak² Kerap Batuk & Selesema ?  Jom Kita Ikthiar Dengan Ayuraa Terapi Collagen , Minyak Angin Yang Paling Mujarab Dapat Membantu Melegakan Batuk @ Selesema Anak² Anda Tanpa Makan Ubat โœŠ๐Ÿป Cara-Caranya ๐Ÿ’ขPastikan Badan Bayi Dalam Keadaan Kering Tanpa #peluh ๐Ÿ’ขTak Perlu Goncang Jika Dipakai Kepada Bayi ๐Ÿ’ขSapu Terlebih Dahulu Ditapak Tangan Ibu , #jangan Terus Roll Di Bayi ๐Ÿ’ขKemudian Sapukan Di Dada , Belakang Badan , Tapak Kaki , Betis & Umbun² Bayi  Inshallah Tidur Malam Si Bayi Tanpa Gangguan Batuk Lagi ๐Ÿค—  Lebih Rasa Selesa & Menenangkan โ˜บ  Klik www.wasap.my/60165763310/ATC Untuk Pembelian ๐ŸŽŠ  #penawarbatuk #penawarlelah #penawarselesema #caramoden #ayuraaterapicollagen #rollon
. ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’• Assalamualaikum. Salam Khamis. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . . CL berwajah baru ๐Ÿ˜ Masalah bau badan anda dapat diselesaikan dengan MUDAH, CEPAT dan SELAMAT. . Spray CL dirumus khas untuk menghilangkan bau badan dalam masa 3Saat. Anda bebas daripada bau badan sehingga 24Jam. Sudah masuk tahun ke-5 berada di pasaran dan menjadi pilihan utama rakyat Malaysia. . Cara penggunaan CL yang sangat MUDAH:  1. Sembur 3-5 kali pada kawasan yang dikehendaki. 2. Sapu dan ratakan. 3. Bilas kawasan tersebut dengan air. 4. Guna 2 kali sehari, seperti yang diinginkan mengikut keperluan individu masing-masing. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š . . WhatsApp 019-9130102 . .
Nak cakap x berani...takut ada yang kecik hati..tapi x tahan bau badan bila berdekatan terpaksa tahan nafas....nak pengsan ๐Ÿ˜ท . Jangan risau...jom hadiahkan CelebrityLass kepada kesayangan anda semua..Bebas bau selama 24 jam wlaupun aktif berpeluh. . 100% bahan semulajadi & bebas bahan kimia..Tiada sebarang pantang larang @ effect..Produk Muslim Bumiputera ๐Ÿค— . Kelebihan CL : โœ”bersifat bebas bau โœ”bersifat antiseptik โœ”meneutralkan air kotor yang melekat pd bdn โœ”mencegah bau badan selama 24 jam โœ”selamat digunakan โœ”guna sekali sehari saja sebelum/selepas mandi โœ”sesuai untuk semua peringkat umur  Whatsapp 0126304654 marshaena . #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #clhilangkanbaubadan #clelf #alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #selafazcinta #pujaanhatikanda #olicandy #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #clgoactiv #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #peluhpeluhtakmasam
Ptg td pya story.blik2 kj,tkr kasut..capai mrgrey..then..kuar jap.peluh skit pn,kira ok la.30 minit je pn,blh la.hehehehe.. #bycicle #relationships #lumutperak #peluh
- SEJAK PAKAI CL, ANAK TAKDA BAU KAKI! . Credit photo owner fb. . Sapa yang ada masalah bau kaki..? Nak g keje, pakai kasut & buka kasut...bau busuk yg amat! Nak g bersukan, malu! Kaki berbau! Badan berbau! . Nah, sangat disyorkan guna kan #cl! Hilangkan rasa malu. Hilangkan bau busuk! . Nak try, Click link di bio SEKARANG !!! Sekotak RM33 (exc pos) .  #tiadabahankimia #celebritylassputrajaya #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #cl #alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #pujaanhatikanda #selafazcinta #kankukejarcintakamu #olicandy #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #yusufiskandar #sukan #travel #kakitravel #igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #ayer8 #putrajaya
Dah biasa guna deodorant? Tapi masih berbau?  Usah zalimi diri sendiri...Celebritylass kan ada !  Pilihan di tangan anda..Nak kekal berbau badan dan berdaki Atau sebaliknya . . CL memang best ..x risau dah pasal BAU . . Info Lanjut..click link di bio . . . #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #cl #pujaanhatikanda #cakenis #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #trudolly #olicandy #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #ayer8 #putrajaya
Oooo...masih ragu-ragu nak gunakan CL yer.. Nahhhh... kami berikan no KKM ni menandakan produk kami juga punya kelulusan ๐Ÿ˜Š . Ubat ketiak korang pakai tu ada No.KKM tak? Ada? Hmmm. ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜… . #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #cl #alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant  #bebasbaubadan #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #peluh #baubadan #clgoactiv #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #nokkm #kkm #tawas
โœ”๏ธ Uols dah cuba ke CL? YANG SELALU KENA PULAU SEBAB BADAN BUSUK, patut try CL ni.. Sepantas 3 saat hilangkan bau..! Wow!! Dapatkan harga promo sekarang!!! .  KEISTIMEWAAN CL : . โœ” Tiada bahan kimia. โœ” Tiada kandungan alkohol. โœ” Ada kelulusan KKM. โœ” Tidak melekit. โœ” Tidak meninggalkan kotoran. โœ” Sepantas 3 saat. . RM33 . . #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #clelf #alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #olicandy #trudolly #pujaanhatikanda #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #clgoactiv #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant
Nak cakap x berani...takut ada yang kecik hati..tapi x tahan bau badan bila berdekatan terpaksa tahan nafas....nak pengsan ๐Ÿ˜ท . Jangan risau...jom hadiahkan CelebrityLass kepada kesayangan anda semua..Bebas bau selama 24 jam wlaupun aktif berpeluh. . 100% bahan semulajadi & bebas bahan kimia..Tiada sebarang pantang larang @ effect..Produk Muslim Bumiputera ๐Ÿค— . Kelebihan CL : โœ”bersifat bebas bau โœ”bersifat antiseptik โœ”meneutralkan air kotor yang melekat pd bdn โœ”mencegah bau badan selama 24 jam โœ”selamat digunakan โœ”guna sekali sehari saja sebelum/selepas mandi โœ”sesuai untuk semua peringkat umur . 1 botol RM33 (exc pos) 3 botol RM90 . . #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #clhilangkanbaubadan #clelf #alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #selafazcinta #pujaanhatikanda #olicandy #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #clgoactiv #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant
Usah biarkan hidup anda diselubungi bau badan sendiri !!! ๐Ÿ˜ฃ . CL sesuai untuk LELAKI & PEREMPUAN . . Produk Hilang Bau Badan Pertama di Malaysia . โŒBukan deodorant โŒBukan minyak wangi . Nak Cuba??..just click link di bio ๐Ÿ˜Š . #tawas #clelf #celebritylass #alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #olicandy #isteribukanuntukdisewa #bebasbaubadan #peluh #baubadan #clgoactiv #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #instashop #bazaarpaknil #shopping #produkbumiputera #luluskkm #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #ketiakbusuk
Produk Berkualiti Buatan Malaysia...Telah diuji 2 tahun sebelum dipasarkan.. . .Dengan adanya CelebrityLass... Anda dah x perlu malu, segan, risau bila berhadapan dengan orang.. . Dengan CL..24 jam kekal yakin...bebas bau badan ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ . โœ”Bersifat antiseptik โœ”Bersifat bebas bau โœ”Berkesan sepantas 3 saat . 1 kotak RM 40 3 kotak RM 90 . . . #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #clhilangkanbaubadan #clelf #alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #olicandy #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #clgoactiv #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant
Olga time.....#peluh sore #refresh #badan sehat #biase gen je ๐Ÿ˜๐Ÿ˜†๐Ÿ˜‹
๐Ÿ’ก #tips Menghilangkan #selulit DEGIL Pada Perut, Paha & Punggung. . . โœ”๏ธ Gunakan berus kulit kering yang tidak terlalu kasar dengan memberus mengikut arah lawan jam pd tmpt yg ada selulit. โœ”๏ธ Skrub tmpt yg brmslh dgn serbuk kopi, bahannya : serbuk kopi, gula & minyak kelapa ; kacau sehingga mnjd pes. โœ”๏ธ Tingkatkan pengambilan sumber makanan berasaskan #omega3 yg mmbantu merawat selulit. โœ”๏ธ Menggunakan minyak #aromaterapi yg berperisa anggur, juniper dan daun rosemary utk hasil memuaskan. โœ”๏ธ Gunakan cuka epal utk menghilangkan selulit dgn cepat krn mengandungi mineral, potassium, magnesium dan kalsium. โœ”๏ธ Amalkan pengambilan air suam 8 gelas sehari utk menguatkan tisu kulit selain mengawal berat badan. โœ”๏ธ Rajinkan diri #bergerak aktif spt kelas #yoga atau ajak anak2 bermain di taman utk keluarkan #peluh. . . #azam tahun #2019 korang dh tercapai ke? Haa ape tggu lg tu? Mohlah hilangkan #lemak #selulit yg dh lama menempel kat badan korang tuh. Barulah dpt balik berat ideal idaman korang ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ jom #deflexaddicts utk dptkan sample PERCUMA. Atau klik Link di bio.
Cara Pakai #celebritylass di kaki . . ๐Ÿ‘‰Sembur CL di kaki . .๐Ÿ‘‰Gosok sikit โœ‹Tunggu 3 saat . .๐Ÿ‘žSilalah pakai stokin atau kasut . . ๐Ÿ˜„Kaki akan segar sepanjang masa . ๐Ÿ‘ฌ๐Ÿ‘ญSesuai untuk anak bersekolah dan mereka yang memakai kasut sepanjang bekerja. ^ . #assalamualaikum . . #kakibusuk #celebritylassputrajaya #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #cl #hilangbaubadan #bebaskimia #olicandy #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #selafazcinta #yusufiskandar #trudolly #baubadan #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #ketiaktengik
Mas agamamu apa toh mas? Agamaku air yang membersihkan pertanyaan mu ikulo ndara ๐Ÿ’๐Ÿ˜‚ ( Tak guyu karo nyrengengehh ) . . . . . . . . . #pendakiindonesia #pendakicupu #pendakibiasa #gunungindonesia #mountainesia #gununggede2958mdpl #jancok #peluh #gununggedepangrango
Lepas penat satu hari suntuk bekerja memerah peluh-peluh jantan keluar, alangkah syok nya kalau dapat sental badan dengan MagicBlue Shower Gel ni.  Bukan je anti bakteria, tapi anti penuaan. Siap pakej melembap dan mencerahkan kulit lagi.  Dah lah wangi dengan bau baby. Kompom kulit gebu gebas lepas pakai ni.  Penat pun hilang berterbangan dalam bilik air.๐Ÿšฟ gituuu.. Korang yang takde MagicBlue Shower Gel tu, jangan biarkan mandi anda sunyi tanpa kehadiran si botol biru ni tau. ๐Ÿ˜‚  #magicblue#showergelmagicblue#peluh#hilangbaubadan #gerobokmamayanz
My favorite pedas nak mampus nasi lemak bungkus! ๐Ÿ˜…  #peluh #firecracker
Selamat bekerja tanpa badan berbau sampai ke petang ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜„ Bau Badan Musuh Utama Paling Dekat? Selamatkan Dirimu Dari Badan Berbau . Kini, adanya #celebritylass penghilang bau badan mampu buatkan diri kita kekal kering dan selesa serta bebas dari bau badan . Hanya SPRAY , GOSOK RATA, SIAP!! Sepantas 3 saat Bau hilang . Tak sabar nak bebas bau badan? Whatsapp 013-2119748 / Click link di bio . . #celebritylassputrajaya #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #cl #alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #pujaanhatikanda #selafazcinta #kankukejarcintakamu #olicandy #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #yusufiskandar #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #ayer8 #putrajaya
Dah biasa guna deodorant? Tapi masih berbau?  Usah zalimi diri sendiri...Celebritylass kan ada !  Pilihan di tangan anda..Nak kekal berbau badan dan berdaki Atau sebaliknya . . CL memang best ..x risau dah pasal BAU . . Info Lanjut..click link di bio . . . #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #cl #pujaanhatikanda #cakenis #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #trudolly #olicandy #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #ayer8 #putrajaya
Boleh sis tau syg2 ada MasaLah macam dibawah.. ๐Ÿ’ฅ Kulit #gelap ๐Ÿ’ฅ Kulit #kusam ๐Ÿ’ฅ #sunburn ketara di muka & tangan ๐Ÿ’ฅ Kulit Bersisik ๐Ÿ’ฅ Kulit Berminyak ๐Ÿ’ฅ #hitam di celah-celah ๐Ÿ’ฅ Badan #berbau ๐Ÿ’ฅ #peluh di ketiak . Sis nak perkenalkan satu produk Lotion pemutih kulit badan & muka. . โœ” TENGAH VIRAL & STOK SENTIASA HABIS KERANA PERTAMA DI MALAYSIA, LOTION BASUH TAK LUNTUR MACAM KAPUR DANN TETAP MASIH PUTIH & WANGI. . Ciri2 produk : . โœ… Cepat meresap. โœ… Tidak melekit. โœ… Basuh tidak keluar putih. โœ… Putih nature. โœ… Wangi mewah. . Paling best lagi basuh lagi nampak putih.. INGAT!!KEKAL PUTIH WALAUPUN DIBASUH. . DI JAMI!N BERKEESAN DAN SELAMAT DIGUNAKAN..Seawal 3 hari shaja!! Boleh digunakan untuk semua peringkat umur. . .  JAMINANN!100% klu dh guna tetapi tiada kesan, dengan pantas hubungi sis semula. . Kalau akak tak percaya jom tengok testimony di page kami sekarang. . โœ” Lulus kementerian kesihatan (KKM) .
Boleh nana tahu akak2 ada masaLah macam dibawah.. 1. Kulit #gelap  2. Kulit #kusam  3. Menghilangkan #sunburn ketara di muka & tangan  4. Kulit Bersisik  5. Kulit Berminyak  6. #hitam di celah-celah  7. Badan Berbau  8. #peluh di ketiak  Nana nak perkenalkan satu produk dari Malaysia dengan menggunakan Formula korea..Lotion pemutih badan & muka.. paling ramai orang suka lotion nie sebabnya,..kalau basuh, kulit lagi nampak putih.. DI JAMI!N BERKEESAN DAN SELAMAT DIGUNAKAN..Seawal 3 hari shaja!! Boleh digunakan untuk semua peringkat umur.  Komen “PM” kat ruangan komen bawah ni untuk nana bagi detail, atau kalau nak lebih cepat.  Akak2 boleh direct WhatsApp ke 0137185172...nana tggu yer.. ATAU nak terus ke wahtsapp nana tanpa save number, boleh klik link http://mfmbeauty.wasap.my  JAMINANN!100% klu dh guna tetapi tiada kesan, dengan pantas hubungi nana semula.  p/s : Jap..Nak hadiah free & diskaun 31%  bolehlah share dulu ye..๐Ÿ˜˜
Jom pagi pagi ni baca #tips #hilangkan #bau #ketiak ๐Ÿ˜ . .  BAU #menyengat ! Walaupun dah #pakai memacam #pewangi ketiak . .  Ok, sebelum tu siapa sini ada masalah bau #badan yang ketara, sampai orang lalu sebelah pun tutup hidung? . .  Tahukan Bau badan tu terjadi disebabkan #bakteria yang #bercampur dengan #peluh . Tu yang memancar-mancar bau menyengat dari ketiak. . .  Macam mana dengan #tips DIY bantu atasi masalah bau badan ni, #mokda akan #share.  Hanya dengan menggunakan bahan semulajadi. . .  Buah #lemon mengandungi asid #sitrik yang boleh membantu menghalang bakteria dari merebak. Dengan Tips DIY, uolls boleh ikut langkah seperti dibawah. . .  Ambil satu lemon segar dan potong menjadi 2 bahagian Rendamkan kapas dalam perahan lemon Gosokkan pada ketiak dan biarkan kering sebelum bilas Lakukan setiap hari . .  Boleh juga gunakan deodorant tapi pastikan kesesuaian deodorant dengan tubuh. Jika masih berbau, tukarlah deodorant. Selain menggunakan deodorant uolls boleh guna Tips DIY yang mudah ni untuk atasi masalah bau ketiak. . .  Lepas ni ketiak tak keluarkan bau menyengat dah, malah mengeluarkan bau seharum kasturi lagi. Cewahhh. . .  #tips_kecantikan
Wowwwโ€ผ๏ธ Seronoknyerr bilamana teksture produk yang kita pakai bukan seperti #daycream atau #nightcream๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Dengan hanya menggunakan #losyenpemutihohanaexclusive sahaja sudah dapat menyelesaikan masalah seperti dibawahโ€ผ๏ธ ๐Ÿ’ฅ Kulit #gelap ๐Ÿ’ฅ Kulit #kusam ๐Ÿ’ฅ #sunburn ketara di muka & tangan ๐Ÿ’ฅ Kulit Bersisik ๐Ÿ’ฅ Kulit Berminyak ๐Ÿ’ฅ #hitam di celah-celah ๐Ÿ’ฅ Badan #berbau ๐Ÿ’ฅ #peluh di ketiak ๐Ÿ’ฅ #jeragat dimuka.  Pasti segan dengan kawan2 kan, tambahan bila berdepan dengan orang laki..maluunyee๐Ÿ˜ฃ๐Ÿ˜ฃ . Tapi..jgn risau, azie ada satu penyelesaian yang dah terbukti dengan beribu testimoni, paling best selepas dah guna, siap kawan2 serta suami tegur "wahh cantik & putihnya kulit". . Azie nak perkenalkan satu produk yang menggunakan Formula Technology Nano dari korea..Lotion pemutih kulit badan & muka.. . Ciri2 produk : โฃ๏ธBASUH TAK LUNTUR MACAM KAPUR, TERUS KEKAL PUTIH. โœ… Cepat meresap. โœ… Tidak melekit. โœ… Basuh tidak keluar putih. โœ… Putih nature. โœ… Wangi mewah.  Paling best lagi basuh lagi nampak putih.. INGAT!!KEKAL PUTIH WALAUPUN DIBASUH. . DI JAMI!N BERKEESAN DAN SELAMAT DIGUNAKAN. Seawal 3 hari shaja!! . Boleh digunakan untuk semua peringkat umur. Sah ambil Wuduk. โžกwww.wasap.my/011-12551924 . Kalau sis tak percaya jom tengok testimony whatsapp. โœ” Lulus kementerian kesihatan (KKM) . #ohana #losyenpemutihohanaexclusive
Bau badan eh, pokat ya ampun...habis se-tupperware deodorant tapi bau badan still ada. Camno tu? Takpe kita cuba iktihar cara orang lama ya, jom ikut petua dibawah ni.. . .Bahan-bahan yg diperlukan: . 1. Serai wangi, anggaran 4 batang 2. Daun jambu semangkuk 3. Daun lengkuas 5 helai 4. Daun pandan 5 helai . Cara amalkan petua ni adalah : Anggaran kesemua bahan tadi lebih kurang secekak. Boleh lebihkan mana2 yg diinginkan. Rebus serai wangi, daun jambu, daun lengkuas dan daun pandan. Campurkan air rebusan tadi dengan air biasa, anggaran sebaldi. Amalkan mandi 3x seminggu dan lihat hasilnya. . Selamat mencuba, semoga berjaya...nak mudah lagi pakailah #celebritylass u ols ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜‚ sembur2 jer xde bau ๐Ÿ‘ . . PakarBebasBau.. . Whatsapp ๐Ÿ“ฒ0132119748 / click link di bio . . #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #clhilangkanbaubadan #cl #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #omarhana #yusufiskandar #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #olicandy #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #aktif #sukan #travel #kakitravel #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #ketiakmasam #kakibusuk #tawas #airsuling
DAH MACAM BAU MAYAT BILA JADI NURSE NI .. Almaklum la, bila kerja jadi nurse ni nak kena uruskan ramai pesakit. Kesana kemari berjalan, berlari. Bercampur-campur baunya. Ada bau ubat, bau muntah pesakit, bau banyak lagi la. Paling teruk bila masuk bilik MAYAT. . CL ni spray untuk hilangkan bau badan. Tak kisah bahagian mana sekalipun. Sembur je kat bahagian yang berbau tu. Dalam masa 3 saat bau busssuk tu akan hilang. .. Untuk maklumat lanjut ws 0132119748 . #nurse #doktor #celebritylass #luluskkm #produkbumiputera #cl #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #omarhana #yusufiskandar #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #olicandy #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #aktif #sukan #travel #kakitravel #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #ketiakmasam #kakibusuk #tawas #airsuling
Ramai yang cakap #celebritylass PELIK ๐Ÿ˜ฏ  Cecairnya tak de bau, tapi boleh hilangkan bau?  Tambah pelik, kena pakai SEBELUM mandi. Macam mana boleh hilangkan bau? Pelik kan ? . . Ramai yang bagi feedback POSITIF. Ramai yang beli sebotol pastu mesti nak repeat order beli untuk pasangan dan family sekali.  Kalau awak rasa pelik dan nak merungkai kepelikkan ni, sila lah cuba sebotol ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ . . PakarBebasBau.. . Whatsapp ๐Ÿ“ฒ0132119748 / click link di bio . . #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #clhilangkanbaubadan #cl #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #omarhana #yusufiskandar #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #olicandy #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #aktif #sukan #travel #kakitravel #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #ketiakmasam #kakibusuk #tawas #airsuling
Kami selalu terima soalan macam ni; ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . . "Eh kau jual apa tu?" . . "Hah CL? Apa tu?" . . "Macam mana guna?" . . "Benda apa ni?" . . Etc etc. . ๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘† . . So, video ni khas untuk anda. Anda semua tau ๐Ÿ˜‰ . . Semoga video ini beri manfaat kepada anda๐Ÿ‘ . . Tapi kalau masih tak faham, jangan risau. Boleh DM/direct whatsapp dengan sayaโ˜บ . Whatsapp ๐Ÿ“ฒ0132119748 / click link di bio . . #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #clhilangkanbaubadan #cl #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #omarhana #yusufiskandar #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #olicandy #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #aktif #sukan #travel #kakitravel #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #ketiakmasam #kakibusuk #tawas #airsuling .
CELEBRITYLASS FORMULA TERKINI BERKESAN HILANGKAN BAU BADAN 24JAM..Betul ke ketiak x berbau? 24 jam? . . Dulu, kuat betul badan berbau..Belum tengahari ketiak dah berbau :( ..Belum lagi petang atau ke malam..Humm . Kini saya x stress lagi..Cara mudah dan jimat, hanya bertukar je kepada #celebritylass...spray 1X sehari lepas mandi...Dan yg best spray ni TAHAN 3 bulan..Sapa nak formula semulajadi hilangkan bau badan 24jam lekaih contact no ni  Nak Order ..meh DM/Whatsapp 013-2119748 . . . PakarBebasBau.. . Whatsapp ๐Ÿ“ฒ0132119748 / click link di bio . . #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #clhilangkanbaubadan #cl #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #omarhana #yusufiskandar #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #olicandy #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #aktif #sukan #travel #kakitravel #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #ketiakmasam #kakibusuk #tawas #airsuling
Tahan nafas cuci stokin suami! Ha...pernah ke korang jadi macam ni?  Kalau bukan stokin suami, mungkin stokin sekolah anak²!  Aduyaii tabahnya si ibu yang kena cuci baju² anak & suami kan  Apakata suami² tu cari ikhtiar sikit bagi kurangkan sikit bau kaki tu Bukan salah stokin..tapi masalah kaki berpeluh & BERBAU!  Sembur je CL dan ratakan....tunggu kering Sarung je stokin..siap! . . PakarBebasBau.. Whatsapp ๐Ÿ“ฒ0132119748 / click link di bio . . #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #clhilangkanbaubadan #cl #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #omarhana #yusufiskandar #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #olicandy #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #aktif #sukan #travel #kakitravel #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #ketiakmasam #kakibusuk #tawas #airsuling
BAU BADAN PENYEBAB ANDA MURUNG?  HILANG KEYAKINAN DIRI? "Alhamdulillah, bersyukur sangat jumpa produk ni. Peluh saya dah x bau masam. Dah lebih yakin nak jumpa kawan². Tq bro" - Kamal, pelajar IPTS  Celebritylass adalah produk No. 1 di Asia yang sangat berkesan menghilangkan bau badan dengan sangat pantas  Produk muslim, 100% menggunakan bahan semulajadi, tidak mengandungi alkohol dan sesuai digunakan semua peringkat umur termasuk wanita mengandung .  #sayajualonline #trustedseller #ruangrezekihanania #bazarpaknil #bazaronline #celebritylass #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #yusufiskandar #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #olicandy #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #sukan #travel #kakitravel #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #ketiakmasam #kakibusuk #tawas
Ibu STRESS anak bau kepam! . Tak Tahan sangat bau badan anak? . " Anak badan dah tak berbau. Kalau sebelum ni mmg berbau sgt time ambil anak balik sekolah. Sekarang badan dia dah kurang sgt berbau. Seronok sbb tak perlu tahan dgn bau badan dia lagi " ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜… . . #celebritylass #sayajualonline #ruangrezekihanania #bazarpaknil #ayer8 #putrajaya #presint9 #produkbumiputera #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #kakakperigi #yusufiskandar #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #sukan #travel #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #ketiakmasam #kakibusuk #tawas #luluskkm #halal
Berdebar² menunggu saat utk diijabkabul?  1001 perasaan yg sukar diungkapkan. Nervous, happy, cuak, resah gelisah โ˜บโ˜บ . Peluh sejuk mula lahh keluar..Berjurai² peluh kat dahi, kt celah² keti** ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ . . Nervous punya pasal . . Adakah anda jenis peluh berbau? Mesti dok risaukan kalau ada bau² yang x best keluar..Baju dah vouge dah . . Make up dah tip top..Tapi terbau tengik ketiak pulak Haaaa..jgn risau ye . . .  #celebritylass mampu menyelamatkan anda ! Berkesan menghilangkan bau sepantas 3 saat !  Pakai sekali sahaja sehari sebelum mandi, badan anda akan bebas bau 24 jam ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . PakarBebasBau.. Whatsapp ๐Ÿ“ฒ0132119748 / click link di bio . . #celebritylassputrajaya #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #cl #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #omarhana #yusufiskandar #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #olicandy #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #aktif #sukan #travel #kakitravel #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #ketiakmasam #kakibusuk #tawas #airsuling
Comel nya laa haii..pergi sekolah wangi2, balik sekolah alamak bau masam semacam ๐Ÿ˜จ . Kesian tau balik sekolah berpeluh2, dia bukan tahu pun bau tu dh mengganggu org lain..Ibu2 jgn risau, #celebritylass sesuai utk seisi keluarga..Anak kita pn blh join pakai.. . 100% drp bahan semulajadi..Meh pakat try !! . . #celebritylass #sayajualonline #ruangrezekihanania #bazarpaknil #ayer8 #putrajaya #presint9 #produkbumiputera #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #kakakperigi #yusufiskandar #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #sukan #travel #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #ketiakmasam #kakibusuk #tawas #luluskkm #halal
Berbaloi ke #celebritylass ni untuk anda? . Berbaloi ke RM 75 (50ml) tahan sampai 90 hari?.. . Berbaloi ke siap boleh berkongsi 1 keluarga CL ni? . Berbaloi ke badan yang selalu bau masam bila berpeluh dah takde bau masam? . Berbaloi ke rasa yakin bila berada disekeliling orang ramai? . So, berbaloi ke CelebrityLass nih??.. . Dengan CelebrityLass 24 jam anda bebas bau badan โœ”Bersifat antiseptik โœ”Bersifat bebas bau โœ”Berkesan sepantas 3 saat .  #celebritylassputrajaya #penghilangbaubadan #luluskkm #produkbumiputera #cl #alternatifdeodorant #hilangbaubadan #bebaskimia #bukandeodarant #pujaanhatikanda #selafazcinta #kankukejarcintakamu #olicandy #yusoffalqardawi #bebasbaubadan #peluh #baubadan #yusufiskandar #aktif #sukan #travel #kakitravel #igshop #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #gantideodorant #ayer8 #putrajaya

Loading