Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#patchworkquilt

Posts tagged as #patchworkquilt on Instagram

111.497 Posts

В прошлом посте мы рассказали о подготовке к необходимых материалов для шитья подушечки-пуфа 😏⠀ А теперь давайте приступать к шитью🤘⠀ ⠀ 🧵Выкладываем ткани друг на друга. На верхнюю ткань переведем контуры одной ромбовидной детали пуфика (размером 50х10см) на ткань «PEPPY» при помощи пластикового шаблона «Gamma», арт.: PSM-02 и самоисчезающего маркера «Gamma», арт.: MKR-001. В качестве рабочей поверхности воспользуемся складным матом для кроя «Gamma», арт.: DKF-01. ⠀ 🧵Расположим линейку вдоль длинных ребер детали. При помощи дискового ножа «Gamma», арт.: DKP-045 и линейки «Gamma», арт.: RL-001 вырежем детали пуфика сразу из всех тканей для пэчворка «PEPPY. ⠀ 🧵Всего подготовим 16 деталей (восемь расцветок, по две детали каждого цвета). ⠀ 🧵Стачаем на швейной машинке «Micron» Classic 1035 две любые детали между собой, предварительно сложив их лицевыми сторонами и закрепив булавками «Gamma», арт.: PH-040, чтобы не произошло смещения слоев. ⠀ 🧵Продолжим соединять в единое полотно все 16 деталей. Крайние детали стачаем между собой, замкнув заготовку в кольцо. В середине соединительного шва оставим отверстие для набивки длиной 15
Fabric SALE now on at the Craft Barn. We have 50% off all fabric. Whilst stocks last! Minimum purchase 0.5m.  #fabricsale #patchworkquilt #quilting #printedfabric #sewingwarrington
I thought I'd put a few blocks together #farmerswife1920squilt #patchworkquilt #patchwork #sewing #foundationpaperpiecing #6inchblocks #alwaysinontheaction 😼
Yay I’ve finished my Carolyn Friedlander Quilt! I used my stash of Gleaned to make orange peels, which have been appliquéd. I used interfacing for the first time too - little bit scary, but I like how it makes the peels more three dimensional against the low volume quilt top. Once daylight returns I’ll take a full photograph! •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• #carolynfriedlander #carolynfriedlanderfabric #fabric #fabricstash #gleaned #carkai #sewmystash #sew #sewing #patch #patchworkquilt #patchwork #quilt #quilting #modernquilt #modernquilting #wip #workinprogress #pattern #print #lowvolume #makersgonnamake #makeitsewcial #quiltersofinstagram #surfacedesign #textiledesign #design #quiltsofinstagram #orangepeelquilt
Наши мастера могут сшить наряд не только для Вас, но и для вашего дома.
#appliques#handmadewhitlove#handmadecrafts#handmade#cucitocreativo#cucito #countrypatch#countrylove#fattoamano#fattoamanoconilcuore#madeinitaly#art#artigianato#artigianatoitaliano#sew#sewing#quilt#quilting#quilts#ilovequilting#patchworkquilt#handapplique #fabrics
Desenden kumaşa, #kumaş tan ürüne tasarım yolculuğu @pastelahomecafe de🎈 #byneslishine ~ #kumaştanbirdünya . . . . . #pastelafabric#kumas#kumaşçı#workshop#hobikafe#atölyeçalışması#patterndesign#organiccottonfabric#dresslover#vintageelbise#vintagekumaş#vintagefabric#fabric#pastela#elbise#çiçeklikumaş#patchworkquilt#neslishine#istanbul#kumaşçılar#avrupa#quarterfabric#fabricshop#fabricstore
💃280THB💃 สินค้ามือ1 #handmadeitems  ต่างหูหินโมเสค งานแฮนเมคจากเนปาลจ้า🇳🇵 ขนาด สผศก 3cm.  ปล.มีอย่างละคู่นะคะ😘
Customer order complete 💕 Beautiful #patchwork cotbed memory quilt.  Cotbed memory quilts £55 +p&p Single bed memory quilts £100 +p&p #patchworkquilt #memoryquilt #memoryquilts #memorykeeping #handmade #htlmp #keepsake #lastingmemories #bedding #childrensdecor #smallbusiness
Started to make the first batch of these little EPP rugby ball shapes for my #doubleweddingringquilt with the #sewdaisysewalong2019, I am going to need over 140 of these 😳 it’s a good job the #heatherrossfabric prints are so gorgeous. #sleepingporchfabric #doubleweddingringbecca #epp #englishpaperpiecing #patchwork #patchworkquilt #quiltersofinstagram
A lovely “2016-June Design” made of Moda Fabrics aria jelly roll and fully customized especially for “Mal Ei”. #happybee #happybee #patchworkbags #modafabrics #showmethemoda #modaaria #quiltsofinstagram #quilting #pathchwork #patchworkquilt #modafabricsandsupplied #sewing #handmade #handbags #junedesign
I don't often make baby quilts, but for The Cutest Baby In All The World© aka my new nephew, I made an exception. What can I say, he's so adorable!! 😍💕👶 . . . #newnephew #babyquilt #adorable #cutestbabyever #sister_love #newbaby #newbabyboy #handmadequilt #patchworkquilt #babygift #quiltersofinstagram #quiltlove
Dobro jutro! 🤗 Koje li nas sve mogućnosti čekaju danas?! 🤠 Svakako je uživanje zagarantovano! 😊 #mojunikat #unique #becreative #patchwork #patchworkquilt #pačvork #babyblanket #cebence #poklon #poklonideja #art #unikat
* 日差しが部屋の中まで入ってあったかい🌞 今日は、背中にお日様浴びてチクチク薔薇を咲かせてます🌹 * * ベランダの小さなバラも咲いたのでテーブルに💕 * 2019 1.16 #ハワイアンキルト作成中 #handmade #パッチワークキルト #patchwork #patchworkquilt #hawaiianquilt #hawaiianquilts
My next small project, more than a year ago started and then it stayed waiting .... Do you also have some ?  Mijn volgende kleine project, ruim een jaar geleden begonnen en blijven liggen. Hebben jullie die ook ? #sewcialists #quiltingfabric #sewsewsew #quilt #quilts #quiltsofinstagram #quilter #quilters #quiltersofinstagram #quilted #quilting #quiltingfun #ilovequilting #sewingisfun #patchwork #patchworkquilt #sewing #sewingpattern #sewingproject
Hai uollss, mesti bosan kan kalau asyik pakai cadar yang sama je kan?? Jom laa cuba cadar patchwork ni. Kain pun sedap lembut dan sejuk. Memang lena laa tidur uollss. . Whatsapp sis terus ya untuk info cadar lg😊 link dekat bio tau. Cepat whatsapp sis sebab cadar ni memang laku keras🤗 . #patchworkdecke #patchworkquilt #patchwork6in1 #patchwork6in1murah #patchworkkotabharu #patchworkkotabharu #cadarpatchwork #cadarmurah #ajimaura #terapiinstagram #naelofar #cadarpatchworkmurah - #regrann
Hai uolss, dah bosan dengan cadar corak bunga-bunga? Apa kata kita bertukar kepad corak yang abstrak pula. Ni haa corak cadar yang ala-ala cadar dekat ikea tu laaa. Meh laa tengok ni haaaa cantik2 uolsss😍 . Tekan je link dekat bio untuk direct whatsapp ya😚 . #patchworkdecke #patchworkquilt #patchwork6in1 #patchwork6in1murah #patchworkkotabharu #codpatchwork #patchworklovers #cadarmurah #cadarpatchwork #ajimaura #terapiinstagram #aizhou #cadaraizhou #cadarkotabharu - #regrann
🌟 P a t c h w o r k  6 i n 1 🌟 . RM100 free postage SM SS add RM10 . 🌸 Warna tak luntur 🌸 Sejuk dan lembut 🌸 Material 100% cotton 🌸 SUPER QUEEN👑 size 🌸 Set 6 in 1 👉1 Cadar 👉1 Bantal peluk 👉4 Sarung bantal . HARGA murah dan mampu milik✨ WHATSAPP👇👇👇 0199767275 . #cadarmurah #cadarpatchwork #cadarpatchworkmurah #cadarcomforter #cadarmurahmalaysia #sayajual #patchworklovers #harisukannegara #ajimaura #terapiinstagram #patchwork6in1 #patchworkquilt #patchworkviral #patchworkviralmurah - #regrann
Hai uolss, dah bosan dengan cadar corak bunga-bunga? Apa kata kita bertukar kepad corak yang abstrak pula. Ni haa corak cadar yang ala-ala cadar dekat ikea tu laaa. Meh laa tengok ni haaaa cantik2 uolsss😍 . Tekan je link dekat bio untuk direct whatsapp ya😚 . #patchworkdecke #patchworkquilt #patchwork6in1 #patchwork6in1murah #patchworkkotabharu #codpatchwork #patchworklovers #cadarmurah #cadarpatchwork #ajimaura #terapiinstagram #aizhou #cadaraizhou #cadarkotabharu - #regrann
Hai uolss, dah bosan dengan cadar corak bunga-bunga? Apa kata kita bertukar kepad corak yang abstrak pula. Ni haa corak cadar yang ala-ala cadar dekat ikea tu laaa. Meh laa tengok ni haaaa cantik2 uolsss😍 . Tekan je link dekat bio untuk direct whatsapp ya😚 . #patchworkdecke #patchworkquilt #patchwork6in1 #patchwork6in1murah #patchworkkotabharu #codpatchwork #patchworklovers #cadarmurah #cadarpatchwork #ajimaura #terapiinstagram #aizhou #cadaraizhou #cadarkotabharu - #regrann
Hai uolss, dah bosan dengan cadar corak bunga-bunga? Apa kata kita bertukar kepad corak yang abstrak pula. Ni haa corak cadar yang ala-ala cadar dekat ikea tu laaa. Meh laa tengok ni haaaa cantik2 uolsss😍 . Tekan je link dekat bio untuk direct whatsapp ya😚 . #patchworkdecke #patchworkquilt #patchwork6in1 #patchwork6in1murah #patchworkkotabharu #codpatchwork #patchworklovers #cadarmurah #cadarpatchwork #ajimaura #terapiinstagram #aizhou #cadaraizhou #cadarkotabharu - #regrann
Hai uolss, dah bosan dengan cadar corak bunga-bunga? Apa kata kita bertukar kepad corak yang abstrak pula. Ni haa corak cadar yang ala-ala cadar dekat ikea tu laaa. Meh laa tengok ni haaaa cantik2 uolsss😍 . Tekan je link dekat bio untuk direct whatsapp ya😚 . #patchworkdecke #patchworkquilt #patchwork6in1 #patchwork6in1murah #patchworkkotabharu #codpatchwork #patchworklovers #cadarmurah #cadarpatchwork #ajimaura #terapiinstagram #aizhou #cadaraizhou #cadarkotabharu - #regrann
Hai uolss, dah bosan dengan cadar corak bunga-bunga? Apa kata kita bertukar kepad corak yang abstrak pula. Ni haa corak cadar yang ala-ala cadar dekat ikea tu laaa. Meh laa tengok ni haaaa cantik2 uolsss😍 . Tekan je link dekat bio untuk direct whatsapp ya😚 . #patchworkdecke #patchworkquilt #patchwork6in1 #patchwork6in1murah #patchworkkotabharu #codpatchwork #patchworklovers #cadarmurah #cadarpatchwork #ajimaura #terapiinstagram #aizhou #cadaraizhou #cadarkotabharu - #regrann
Мячики Такане.  Такая игрушка рекомендуется Монтессори-педагогами для детей первого года жизни: с трех месяцев мяч подвешивают над кроваткой, чтобы малыш мог его пинать, а колокольчик дает обратную связь, что способствует формированию причинно-следственной связи у малыша. Когда малыш научится уверенно сидеть, мяч подвешивают, чтобы его можно было хватать ручками, это способствует развитию моторики. Потом за мячом можно ползать, благодаря своей форме мяч не укатится далеко и пинать, когда ребенок начнет ходить.  Мячик удобно хватать маленькими ручками.  Сшит из 100% хлопка, внутри синтепух.  Цена всего 600 руб., для заказа пишите в Директ  #лоскутное_шитье #пэчворк #ручная_работа #хэндмейд #лоскутнаяигрушка  #patchwork #patchworkquilt #чита #творчествочита #красивоезабайкалье #подарок  #tm_carrot
Hai uolss, dah bosan dengan cadar corak bunga-bunga? Apa kata kita bertukar kepad corak yang abstrak pula. Ni haa corak cadar yang ala-ala cadar dekat ikea tu laaa. Meh laa tengok ni haaaa cantik2 uolsss😍 . Tekan je link dekat bio untuk direct whatsapp ya😚 . #patchworkdecke #patchworkquilt #patchwork6in1 #patchwork6in1murah #patchworkkotabharu #codpatchwork #patchworklovers #cadarmurah #cadarpatchwork #ajimaura #terapiinstagram #aizhou #cadaraizhou #cadarkotabharu - #regrann
花かごのミニキルト出来ました 嬉しいです(o^^o) キルティングライン大き過ぎちゃいました^^; Book: 斉藤謠子私のキルト お手本にさせて頂きました #斉藤謠子 先生 #パッチワークキルト #yokosaito  #patchworkquilt
Dah bosan dengan cadar yang bercorak? Nak cadar yang simple plain ikut warna favourite boleh laa usha tngok cadar iolls. Kain memang puas hati❤️ . . Whatsapp sis sekarang ya untuk fast respond😚 Boleh tekan link dekat bio ya untuk direct whatsapp🤗 . . #patchworkquilt #patchwork6in1 #patchwork6in1murah #patchworkdecke #patchwork #patchworkmurah #patchworkkotabharu #patchworkkelantan #ajimaura #terapiinstagram - #regrann
Dah bosan dengan cadar yang bercorak? Nak cadar yang simple plain ikut warna favourite boleh laa usha tngok cadar iolls. Kain memang puas hati❤️ . . Whatsapp sis sekarang ya untuk fast respond😚 Boleh tekan link dekat bio ya untuk direct whatsapp🤗 . . #patchworkquilt #patchwork6in1 #patchwork6in1murah #patchworkdecke #patchwork #patchworkmurah #patchworkkotabharu #patchworkkelantan #ajimaura #terapiinstagram - #regrann
Dah bosan dengan cadar yang bercorak? Nak cadar yang simple plain ikut warna favourite boleh laa usha tngok cadar iolls. Kain memang puas hati❤️ . . Whatsapp sis sekarang ya untuk fast respond😚 Boleh tekan link dekat bio ya untuk direct whatsapp🤗 . . #patchworkquilt #patchwork6in1 #patchwork6in1murah #patchworkdecke #patchwork #patchworkmurah #patchworkkotabharu #patchworkkelantan #ajimaura #terapiinstagram - #regrann
Dah bosan dengan cadar yang bercorak? Nak cadar yang simple plain ikut warna favourite boleh laa usha tngok cadar iollss. Kain memang puas hati❤️ . . Whatsapp sis sekarang ya untuk fast respond😚 Boleh tekan link dekat bio ya untuk direct whatsapp🤗 . . #patchworkquilt #patchwork6in1 #patchwork6in1murah #patchworkdecke #patchwork #patchworkmurah #patchworkkotabharu #patchworkkelantan #ajimaura #terapiinstagram - #regrann
Dah bosan dengan cadar yang bercorak? Nak cadar yang simple plain ikut warna favourite boleh laa usha tngok cadar iolls. Kain memang puas hati❤️ . . Whatsapp sis sekarang ya untuk fast respond😚 Boleh tekan link dekat bio ya untuk direct whatsapp🤗 . . #patchworkquilt #patchwork6in1 #patchwork6in1murah #patchworkdecke #patchwork #patchworkmurah #patchworkkotabharu #patchworkkelantan #ajimaura #terapiinstagram - #regrann
I’ve always struggled with visualizing a design in my head and see how it will look. I came across a tip about using color values to create a design. It’s made it so much easier to “see” how my design will look #patchwork #patchworkquilt #quilting
Dah bosan dengan cadar yang bercorak? Nak cadar yang simple plain ikut warna favourite boleh laa usha tngok cadar dekat iolls. Kain memang puas hati❤️ . . Whatsapp sis sekarang ya untuk fast respond😚 Boleh tekan link dekat bio ya untuk direct whatsapp🤗 . . FREE POSTAGE!!! FREE POSTAGE!!! FREE POSTAGE!!! . . #patchworkquilt #patchwork6in1 #patchwork6in1murah #patchworkdecke #patchwork #patchworkmurah #patchworkkotabharu #patchworkkelantan #ajimaura #terapiinstagram - #regrann
Günaydın🙋 Benim market çantam #kırkyama  Olsun 2 tane olsun diyen gizem hanımın ilk çantası, digeri de bitmek üzere😊
トランカーズパスのポーチ作成中🎶#キルト #パッチワークキルト #パッチワーク#patchworkquilt #quilt #ハンドメイド
RESTOCK!! We’re thrilled Lindsey from @sewtogrow will be teaching her fit to flatter workshop next week and we have new stock of her patterns including the #seoulblossomblouse and #stellaskirt both released at quilt market. The new fashion multi tool designed by Lindsey, is also in stock. #dressmaking #sewtogrow #fittoflatter #toowoombaquilting #handmade #toowoomba #sewing #quilt #quilting #patchwork #patchworkquilt #quiltshop #colour #toowoombacreative
I still have so many quilts to share that I made as Christmas gifts last year! ⠀ ⠀  Share your pics with us by tagging @sewing.fun ⠀ ⠀ 🥇 Nice pics from @jessicadayon ⠀  #patchworkquilt #quiltersofinstagram #sewingpattern #paperpiecing #quilting #quiltcon #modernquilt #quiltmarket #crafter #makemodern #quiltlove #craft #quiltshop #patchwork #quiltblock #quiltro #sewingmachine #englishpaperpiecing #sewingproject #quilters #fpp #sewinglove #quilted #craftymom
💞 SUPERQUEEN PREMIUM REALPATCHWORK 3in1 💞  Ada peminat Cadar Original patchwork? Cadar cantik, dengan perincian jahitan yang lebih kemas, buat ia tampil ekslusif.  Set cadar best ni mengandungi :- ✔ 1 cadar (bedspread) ✔ 2 sarung bantal dwi lapisan ✔ Ukuran cadar Superqueen (230 x 250cm) 🌷Sesuai untuk katil queen & king 🌷Cadar ini lebih tebal dari biasa 🌷Jenis cantum-cantum jahitan tampalan 🌷 Jahitan lebih kemas dan padat 🌷 Ada yang bersulam/ lining / lace 🌷 Material 💯% pure cotton 🌷 Di jamin tidak luntur  Fast selling, whatsapp untuk place order : www.wasap.my/0173410588  #cadarpatchworkmalaysia #cadarcotton #cadarmurah #cadarhotel #premiumpatchwork #patchworkquilt #lunapatchworklovers #jannanick #aydajebat #dekattapijauh #gegarvaganza #coffeeprince #kualalumpur #shahalam #ampang #kajang #selangor #seremban #rembau #melaka #sayajual #bazaarpaknil #sayajualonline #sayajualcadar #shoppingonline #onlineshop #instashop #syaqist #pujaanhatikanda #ctdk
在庫切れになってしまった『ステンドグラスキルトのおひな様』のキットを作り足しています😃 . #patchwork #patchworkquilt #quilt #quilting #handwork #パッチワーク #パッチワークキルト #パッチワークキット #パッチワークウェンディーズ #ハンドメイド #ステンドグラスキルト #おひな様 #minitapestry #ミニタペストリー
Pretty sure I'm about to become addicted to patchwork quilting. I have so many scraps to use up it makes perfect sense. But time is limited. I should be focusing on other things but once I'm in the zone. I'm looong gone!  #patchwork #quilting #patchworkquilt #patchworklovers #inthezone #sewing #fabricart #textiles #patterns #design #stitch #homemade #create #obsessed #embroidery #helpme #timewaster #lifestyle #community #newzealand #kiwimum #kiwilife #kiwikids #mummydiaries #mummyblog
__ Dompet Kesayangan __ . Beginilah tampilan "dompet yang kesepian". Dompet kecil dan tipis buatan sendiri ini cukuplah untuk menemani keseharian seorang ibu RT seperti saya. Alhamdulillah 🤗😊 . . Sukses selalu untuk @fransiena.id  Menyapa yang cantik dan punya dompet @lena_lwd @lailarosita_9 @mrs.amiiee 💐 . . . . @fransiena.id  @cekrek.asyik  #cekrekasyik  #ca_caxfransienaid
Geser yuk ada warna lainnya .  Jual sprei homemade motif patchwork daun. Bisa dipesan sesuai ukuran kasur lho, sprei ini bahannya halus, lembut, tidak luntur dan tidak berbulu.. . .  Harganya dijamin muraah kualitas okee . . . * Uk 100x200 (kasur no 4) harga 135rb. Bedset 360rb . *Uk 120x200 (kasur no 3) harga 140rb. Bedset 370rb . *Uk 160x200 (kasur no 2) harga 175rb. Bedset 450rb . *Uk 180x200 (kasur no 1) harga 180rb. Bedset 455rb . *Uk 200x200 (super king) harga 185rb. Bedset 460rb .  BC Double uk. 230x230 : 340rb  BC single uk. 160x230 : 290rb  T. std ; 20cm  1sb+1sg(2sb/2sg)= 60rb / 2 pcs Tambah 5cm=15rb . .  For order / jadi reseller bisa langsung WA : 0817140884 . .  #jualsepreimurah #jualsprei #spreihomemade #spreimurah #spreibagus #sepreianak #sepreimotif #promosijakarta  #decoration #beddingsetjakarta. #beddingsettangerang #kitchenset #jualbeddingset #followforfollow #instashopping #flowers #sepreimotifbunga #sepreicantik #sepreimurah #sepreibedcover #kitchenset #patchworkquilt
There’s just something about a quilt full of beautiful and bright colors! 🌈❤️🌈 Sometimes I go with a more calm palette…but then I always find myself returning to ROYGBIV (a mnemonic from elementary school that will always be stuck in my head 😂). And this is a first for me in 2019…I’ve always wanted to give a quilt a go with a dark background but have never attempted one.  Now I can cross that off my quilty bucket list! 🙌🏻✔️ #iheartyousewalong #sewtherainbow ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ *Quilt Pattern by @penandpaperpatterns + @thencamejune ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #sewyourstash #rainbowquilt #heartquilt #quilts #abmlifeiscolorful #instacolor #roygbiv #quiltblock #sewpretty #prettyquilts #modernquilter #modernquilting #modernquilt #sew #patchwork #patchworkquilt #quilt #quilting #abmcrafty #makersgonnamake  #calledtobecreative #creativelifehappylife  #craftsposure #igquiltcommunity #quiltsofinstagram #quiltersgonnaquilt #makersmovement
Playing with a box of leftovers from previous quilts today! . . . #franceslillydesigns #quiltdesign  #newquiltdesign #quilter #quilt #makersgonnamake #summersewing #patchwork #patchworkquilt #moreturquoiseandgrey
#柴田明美 さんのキット 「パンドラの箱の2wayバッグ」🌸を😆 手さげバッグにしました😊🎶 去年、一昨年の#ハートウォーミングデイズ ♥️の#シェリーメィ 今年も お迎えします😄🎶🎵💕 #パッチワーク#パッチワークキルト#キルトバッグ#手仕事#針仕事 #patchwork #patchworkquilt #patchworkbag #quiltbag
There's a new pattern in the shop! It's beginner level, all one section and no matching seams! Wouldn't it be so cute on a lunch sack? 🍳
I thought I was done, but decided I want more overhang on the sides of the bed. So, I’ll add one more row of white “X”s (20 more blocks) to make the finished size about 90” x 90”. The original was 54 x 72, so I’ve added almost double. Might be another month or two because of vacation coming up, and other quilt projects. Wanted to show progress though. Loving how this is turning out!! #blueberryparkfabric #karenlewistextiles #lovepatchworkandquilting issue 28 #quilting #patchworkquilt #quilttop #myquilt #quiltlife #sewing
Flying through my stash of blue solids for the latest rendition of Windmills, but notice the block at the bottom left? That gave me my next idea...⁣ #babywindmills #windywonders ⁣ #scrapquilt #scrapquilts #stashsewing #patchwork #patchworkquilt #patchworkquilts #quilt #quilts #quilting #makeextraordinaryscrapquilts #likeastashbandit #dianeharris #hqstitch #stashbandittrunkshows
作品名イングリッシュアイビー ブドウの実約700個アップリケしました。 サイズ169㌢258㌢ 1999年の作品で次男の2枚目のベッドカバーです。🍀 #パッチワークキルト  #patchworkquilt  #アップリケキルト #appliqequilt  #ベッドカバー #bedcover #イングリッシュアイビー  #englishivy
So much fun @jenkingwell great block. Came together fairly easily. I don’t mind set-in/y-seams. Want to see the rest of my #goldendaysquilt click on my hashtag #crftgdaysq ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ I’m using @modafabrics Grunge solids and @freespiritfabrics @tim_holtz various ranges. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Swipe to see the pug “helping” 🤣
CARPET TOTO QUEEN- SATU RUMAH SATU TOTO!  Apa istimewanya carpet toto gebu gebasss nie, meh sini mira bagitahu 😱  1⃣ lembut gebu selesa 2⃣ tebal dalam 4cm+- 3⃣ material cotton isian fiber 4⃣ ada siap beg berzip - senang bawa travel 5⃣ serbaguna- carpet boleh, jadi toto pun best 💕  Saiz ukuran : 150x200cm+- . Normal Price RM169.00 . NOW RM150 SAHAJA😌‼️ . (Harga termasuk pos Semenanjung) (Pos Sabah Sarawak tambah RM12) . Rugilaaaa pada sesiapa yang tengok jee tapi tak belii 🤭 . Meh whatsapp mira 013-6004615  #syaqist #patchwork #playmat  #syaqist #teamsyaqist #carpettoto #syaqist #teamsyaqist #premiumpatchwork  #cadarmurah #cadar #cadarpatchwork #cadarmurahcantik #cadarpengantin #cadarcantik #patchworkquilt #patchworklovers #cadarbaby #cadarmurahmalaysia #bantal #syaqistpatchwork #syaqist #syaqistteam #syaqistkedah #cushion #cushioncover #cushionbaby #babycushion #cadarpengantinmalaysia #patchworkpremium #totocarpet
CARPET TOTO QUEEN- SATU RUMAH SATU TOTO!  Apa istimewanya carpet toto gebu gebasss nie, meh sini mira bagitahu 😱  1⃣ lembut gebu selesa 2⃣ tebal dalam 4cm+- 3⃣ material cotton isian fiber 4⃣ ada siap beg berzip - senang bawa travel 5⃣ serbaguna- carpet boleh, jadi toto pun best 💕  Saiz ukuran : 150x200cm+- . Normal Price RM169.00 . NOW RM150 SAHAJA😌‼️ . (Harga termasuk pos Semenanjung) (Pos Sabah Sarawak tambah RM12) . Rugilaaaa pada sesiapa yang tengok jee tapi tak belii 🤭 . Meh whatsapp mira 013-6004615  #syaqist #patchwork #playmat  #syaqist #teamsyaqist #carpettoto #syaqist #teamsyaqist #premiumpatchwork  #cadarmurah #cadar #cadarpatchwork #cadarmurahcantik #cadarpengantin #cadarcantik #patchworkquilt #patchworklovers #cadarbaby #cadarmurahmalaysia #bantal #syaqistpatchwork #syaqist #syaqistteam #syaqistkedah #cushion #cushioncover #cushionbaby #babycushion #cadarpengantinmalaysia #patchworkpremium #totocarpet
Went to work training and brought a book for one of my hobbies... not sure this is what i came here for 😅😅😅 #quilting #distracted #patchworkquilt
CARPET TOTO QUEEN- SATU RUMAH SATU TOTO!  Apa istimewanya carpet toto gebu gebasss nie, meh sini mira bagitahu 😱  1⃣ lembut gebu selesa 2⃣ tebal dalam 4cm+- 3⃣ material cotton isian fiber 4⃣ ada siap beg berzip - senang bawa travel 5⃣ serbaguna- carpet boleh, jadi toto pun best 💕  Saiz ukuran : 150x200cm+- . Normal Price RM169.00 . NOW RM150 SAHAJA😌‼️ . (Harga termasuk pos Semenanjung) (Pos Sabah Sarawak tambah RM12) . Rugilaaaa pada sesiapa yang tengok jee tapi tak belii 🤭 . Meh whatsapp mira 013-6004615  #syaqist #patchwork #playmat  #syaqist #teamsyaqist #carpettoto #syaqist #teamsyaqist #premiumpatchwork  #cadarmurah #cadar #cadarpatchwork #cadarmurahcantik #cadarpengantin #cadarcantik #patchworkquilt #patchworklovers #cadarbaby #cadarmurahmalaysia #bantal #syaqistpatchwork #syaqist #syaqistteam #syaqistkedah #cushion #cushioncover #cushionbaby #babycushion #cadarpengantinmalaysia #patchworkpremium #totocarpet
The ‘HI’ quilt from #bythebundlebook @emmajeanjansen 😊. We have kits for this happy quilt in stock and the reprint of this publication means copies will be available soon.  #toowoombaquilting #handmade #toowoomba #sewing #quilt #quilting #patchwork #patchworkquilt #quiltshop #colour #toowoombacreative
I was totally inspired by that bottom red fabric for this one. The combination of the red, caramel and blue color just did it for me! - - - - - As always, this bundle is available in my Etsy shop (see link in bio). If you’re having trouble finding it, just DM and I’ll send over the link. Or, if you’d like to purchase it from me directly, just DM me for details. Thank you!!
Suporte de talheres  #patchworkquilt#marmitafitness#patwork#artesanatodeluxo#artesanatoemtecido#artesanato#minasgerais#belohorizonte#artesanatocriativo
昨日に引き続き、 #有輪商店 #松山敦子 の新作生地ご紹介です‼️ 今期は5柄26種発売🙌😆 今日は、フラワーワッペン💐5色のご紹介🎵 パッチにも、お子さまの入園入学グッズにも、小物作りにも✨ 明日は、この生地を使った、新しいプレゼントレシピを紹介しますので、どうぞおたのしみに~🌷🌷🌷 New #atsukomatsuyama of #yuwafabric ! Buy fabric set Get free tutorial at #tokyointernationalquiltfestival ! ★東京国際キルトフェスティバル2019★ 2019年1月24日(木)~30日(水) 午前9:30~午後6:00 (初日は午前11:00開場/最終日は午後5:30閉場) ※入場は閉場の30分前まで 会場:東京ドーム A-twoのブースはA-7 いつもの場所です♪ 今年もお楽しみ袋の販売を予定しています♪ 是非お立ち寄りくださいね!! #キルトスタジオa_two #かわいい布 #パッチワーク #パッチワークキルト #ハンドメイド #有輪商店  #松山敦子 #いちごモチーフ #東京国際キルトフェスティバル #quiltstudioa_two #atsukomatsuyama #yuwafabric #patchworkquilt #patchwork #cutefabric #happyflowerquilts #tokyointernationalquiltfestival #japanesefabric
Cardeneta de vacina 😍💟💞 #patwork#arte#artesanato#artesanatodeluxo#artesanatoemtecido#artesanatocriativo#minasgerais#belohorizonte#patchworkquilt#
This is another project i picked up from the  show yesterday. Something Eliza will love to help with! Starting to sort through the stash to get the project pile going. ⠀ 🥳Share your moments with us by tagging @sewing.fun ⠀ ⠀ 🍸 Credit to @patchwork_page ⠀  #quiltingfabric #epp #quilters #craftymom #sewingaddict #quiltmarket #quiltro #modernquilt #craft #lovesewing #patchworkquilt #crafting #quilted #paperpiecing #igquiltfest
木製ハンドルのバッグ 25×34×12  朝陽の眩しい冬の部屋でファンヒーターを点けてこたつに入り、首にはマフラーぐるぐる巻きの私って……(;´д`) 新年早々バッグがひとつ完成したからひとまずホッとしています😄  次は  何から手をつけよっかな⁉️ 2019.1.16(水)  #パッチワークキルト #パッチワーク #handpiecing  #handquilting  #patchworkquilt  #patchwork
Como aproveitar um verão: óculos de sol, protetor solar e nossa nécessaire de patchwork 🌅⛱️ . . . #verao2019 #verao #verão2019 #praia #praiana #protetorsolar #sol #piscina #necessaire #necessairepersonalizada #patchworkquilt #quiltingfabric #quilting #artesanato #feitoamão #feitoamao #feitocomamor #bolsa
Honestly, we think our new Japanese Chambrays match so well with Liberty - what do you think? We can't help but be all gushy about all the combinations. . If you want some, click the link in our profile and check out all our Chambrays as well as new Japanese Linens too. . #libertyfabric #libertyartfabrics #libertyprint #liberty #modernmakers #modernmaker #modernquilt #modernquilting #modernstyle #quilter #quilters #quiltlove #handmadequilt #abmcrafty #calledtobecrafty #makersgonnamake #abmlifeiscolorful #livecreatively #creativehappylife #createmore #creativeminds #colourmehappy #colormehappy #createeveryday #creativelife #patchwork #patchworkquilt
すみません。こちらも記録のため載せさせていただきますね。 * ミシンキルト高等科サンプラー 2018.5 フリーモーションが下手😓💦 * #ミシンキルト #パッチワーク #パッチワークキルト #patchwork #patchworkquilt #サンプラーキルト
💕I finished my #scrappytriparoundtheworld quilt 💃 I’m planning on adding a #simplegoodnessfabric border and a minky backing 🎀I used the free and incredibly easy tutorial by @quiltville_bonnie after being inspired by Ashley @crafterbynight recent blocks💕 #scrappyquilt #scrappytripalong #lowvolumequilt #sewmystash #rainbowquilt #makersgonnamake #quiltersofinstagram #quilt #patchworkquilt #aurifilthread #aurifilartisan

Loading