Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#pantaitimur

Posts tagged as #pantaitimur on Instagram

124.467 Posts

Kenangan teman . . . . . Komen ya . . . . #likelike#likeforlikeback#liker#likeme#20likes#follow4like#instalike#likeit#pantai#pantaipandawa#pantai๐ŸŒด#pantaitimur#laurapergolizzi#laut#lautbiru#lautindonesia#followforfollowback#follow4like#likeforfollow#followforlikes#komentar#komentarpedas#komentatorkampret
GEJALA PCOS: • Jarang atau tidak pernah mendapat haid (siklus haid lebih dari 35 hari ). Namun ada pula beberapa penderita PCOS yang  mengalami haid setiap bulan namun tidak selalu mengalami ovulasi. • Perdarahan haid tidak teratur atau berlebihan. • Rambut kepala rontok dan rambut tubuh tumbuh secara berlebihan, disebabkan oleh kadar androgen yang tinggi • Pertumbuhan jerawat. Pertumbuhan jerawat disebabkan pula oleh kadar androgen yang tinggi. • Depresi.  Perubahan hormon dapat menyebabkan gangguan emosi. • Hirsutisme atau tumbuh rambut atau bulu pada dada, kaki dan muka. • Berat badan yang bertambah, khususnya pada daerah sekitar pinggul. • Warna kulit menjadi lebih gelap pada bagian kulit bawah lengan, dada, dan tengkuk. ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘ˆ. Tahukah Ayah-Bunda Penyebab SUSAH HAMIL salah satunya Haid Tdk Teratur,miom Obesitas, Pcos, Kista, Toxo, Azoospermia dll. Yuk Konsul dgn kami sudah bnyk yg berhasil dan Temukan Solusinya ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘.. Invite WA 085228982010
Open for booking!!! Special preview invitation on 20/10/2018... Pm 0193017430 get your VVIP invitation preview... Get ready malaysian... ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š #protonmalaysia #protonx70 #newcar #newproton #protonkuantan #kuantan #pantaitimur #protonsuv
Fungsi vitamin C ๐ŸŠ melawan jangkitan dan tingkatkan sistem imun ๐ŸŠ mencantikkan kulit ๐ŸŠ memusnahkan radikal bebas ๐ŸŠmembantu membaiki tisu penghubung ๐ŸŠ melindungi saluran darah ๐ŸŠ membantu meningkatkan penyerapan zat besi ๐ŸŠ membantu penyembuhan luka dan untuk tulang , gigi dan gusi  #shakleemalaysia #shaklee #vitaminshaklee #shakleevitamin #cod #codpasirputeh #codjerteh #codbesut ##codbesutjerteh #codjertehbesut #terengganu #kelantan #pantaitimur #machang #uitmmachang #polikb #kualakrai #guamusang #pasirmas #pasirputeh #kotabharu #tanahmerah #bachok #tokbali #melor #ketereh #tumpat #jerampasu #jeramlinang
Pretty Nurul from Penang donning #ferra_cape kurung in rosegold for her E Day โค Congrats sis โค . Custom piece by #embunkasehcouture . Tq sis ๐Ÿ˜š . A few pieces je tinggal design yang laku keras ni ๐Ÿ’• . Klik link at bio ye . #bajukenduri #kendurikahwin #bajupengapit #bajubridesmaid #bajunikah #bajutunang #nikahoutfits #kurungmoden #kebarong #kebaya  #kurungkedah  #solemnization #tailormade #customade #readytowear #rtw2018 #butikkuantan #tailorkuantan #wargakuantan #pantaitimur #malayweddings
Bila lagi nak candat sotong?  #throwback #pantaitimur #lautmalam #layan
Ni pengasas produk kita. Kalau ada yang masih belum kenal lagi ye.  Pinky Pinky ni takde bahan yang akan rosakkan kulit korang. Lulus JAKIM lulus KKM. Kami cuma ingin bantu anda semua.  Kulit mudah hangus bila bawah cahaya matahari macam lien ni haaa elok la apply Pinky Pinky Snow Lotion RM69 je PROMOSI sebab ada SPF35.  Mandi guna Pinky Pinky Collagen & Vitamin C Soap RM39 je PROMOSI sebab buang sekali kerak daki yang ada. Tapi tak bermakna korang takboleh pakai da sabun mandi asal korang tu ye. Boleh je.  Ini cuma tambahan untuk bantu korang ๐Ÿ˜  #pinkypinky #pinkypinkysitisarah #pinkypinkylotion #pinkypinkyhq #pinkypinkysoap #pinkypinkyagent #pinkypinkykelantan #uitmmachang #uitmpuncakalam #uitmshahalam #uitmpuncakperdana #uitmmelaka #uitmdihatiku #uthm #uitmdungun #uitmpahang #pantaitimur #pinkypinkytestimoni
Pretty Lia from Kemaman donning #ferra_cape kurung in powder blue . Rtw piece by #embunkasehcouture . Tq sis ๐Ÿ˜š . A few pieces je tinggal design yang laku keras ni ๐Ÿ’• . Klik link at bio ye . #bajukenduri #kendurikahwin #bajupengapit #bajubridesmaid #bajunikah #bajutunang #nikahoutfits #kurungmoden #kebarong #kebaya  #kurungkedah  #solemnization #tailormade #customade #readytowear #rtw2018 #butikkuantan #tailorkuantan #wargakuantan #pantaitimur #malayweddings
" Dakidaki pun keluar. Pakai kat muka takde langsung penglupasan. Terbaikkkk Pinky Pinky !  RM69 SNOW LOTION, RM39 COLLAGEN & VITAMIN C SOAP dapat FREEGIFT lagi ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . #pinkypinky #pinkypinkysitisarah #pinkypinkylotion #pinkypinkyhq #pinkypinkysoap #pinkypinkyagent #pinkypinkykelantan #uitmmachang #uitmpuncakalam #uitmshahalam #uitmpuncakperdana #uitmmelaka #uitmdihatiku #uthm #uitmdungun #uitmpahang #pantaitimur #pinkypinkytestimoni
• The 1st Life-style Jamu in Malaysia!  Jamu Tun Teja™ promotes a healthier skin, using only natural ingredients that will definitely give you the lit-from-within! How does that work? By combining both traditional and modern mixture that made us one of a kind; you can enjoy a delicious taste of jamu that repairs your internal system and resulted to your outer look with our premium ingredients - Cinnamon, Pure Honey, Acai Berry, Collagen, Vitamin C and even Hyaluronic Acid (HA) that work to stimulate your skin regeneration, maintaining suppleness and radiance.  All of the benefits can be achieved by you with only a sachet daily. For a faster result, you may consume twice daily; morning and night. Be the woman of worth, be the woman of Jamu Tun Teja.  With every purchase of 1 box Jamu Tun Teja, will get this FEMININE HERBAL WASH 30ml for FREE !! .  Hurry up. Stock are very limited. .  Your Trusted JTT agent, ๐Ÿ’‹  Dell Authorized Agent JTTA0017 ๐Ÿ“ฑ WhatsApp 0172506926 ๐Ÿš— cod Bandar Kuantan ๐Ÿ“ฎ post within Malaysia ๐ŸŽ free gift  #jamutunteja #jamupremiumquality #lifestylejamu #jamucollagen #jamutuntejadell #jamutuntejakuantan #jamutuntejapahang #jttbabes #ekinjttteam #kuantan #codkuantan #kuantanese #pantaitimur #pahang #terengganu #kelantan #naturalbyjtt #notyouraveragejamubrand #naturallybeautifulbyjtt #kelulusankkm #jozanlive #villaghazara #feminineherbalwashbyjtt #ginsengherbalwashbyjtt #lelakikirimantuhan #cikreenencikngokngek
Loket Emas 916 Tulin Cepat cepat... siapa cepat dia dapat.  Loket emas mampu beli. Selagi stok masih ada.  DM terus untuk tempahan atau pembelian.  Harga... pasti anda akan terperanjat.  So, apa lagi jangan tunggu lama lama.... Agent di sebelah pantai timur dan utara dikehendaki.  #emasmampubeli #loketemasmurah #emastulin #emas916 #loketemas #gelangemas #emasmurah #ulutiram #kotatinggi #pasirgudang #masai #mountaustin #pantaitimur #terengganu #kelantan #penang #kedah #agentdikehendaki #dropship #stokist #goldpendant #puregold #916gold #afforabablegoldpendant

Loading