Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#ofpdexandrateam

Posts tagged as #ofpdexandrateam on Instagram

915 Posts

. DX range. New arrival, Gabriel...aroma yang sangat lelaki, maskulin, spicy but sweet..ada couple dia Gabriel ni, Angela nama dia. Angela pun bau dia sesuai untuk yang sukakan kelainan. Sama jugak, even spicy..but sweet tu ada. Favourite hakak ni😍 . Dedua Gabriel & Angela ni dalam DX series. So harga untuk couple ni memang best. Ada promo lagi untuk series ni. . Sebelum lupa sebab asyik bebel... bau dedua ni adalah baubperfume mahal..bau yang kalau kat kaunter, 50ml je cecah 6 ke 7 ratus. Ha, boleh imagine tak bau jenis macam manaπŸ˜‰ LIMITED  tau. Kalau habis ni, memang habislah dah . #dexandraedp  #airfreshener #twistandsprayperfume . 🌸" Feel beautiful, Smell beautiful "🌸 . Follow IG : www.instagram.com/original_fragrance_perfume . WHATSAPP/TELEGRAM : 013-6291059 www.wasap.my/60136291059 . #originalfragranceperfume #dexandra #amazingdexandra #dropshipagentneeded #authorizeddexandraagent #teamchintadhiya #ofpdexandrateam #terapiinstagram #kitagunani #likeforlike #sayajualperfume #photoofthedays #dexandraluckydraw #sellersahdexandra #ida1200 #luckydrawbulanan #dapatkanpointdexandra #ajimaura #perfume #carfreshener #rafaalycarandhomefragrance #sofreshsowangi
. Assalamualaikum, Salam Jumaat untuk semua. Semoga hari kita diberkati, semoga urusan kita dipermudahkan. Semoga yang baik² sahaja dari Nya😊 . #dexandraedp  #airfreshener #twistandsprayperfume . 🌸" Feel beautiful, Smell beautiful "🌸 . Follow IG : www.instagram.com/original_fragrance_perfume . WHATSAPP/TELEGRAM : 013-6291059 www.wasap.my/60136291059 . #originalfragranceperfume #dexandra #amazingdexandra #dropshipagentneeded #authorizeddexandraagent #teamchintadhiya #ofpdexandrateam #terapiinstagram #kitagunani #likeforlike #sayajualperfume #photoofthedays #dexandraluckydraw #sellersahdexandra #ida1200 #luckydrawbulanan #dapatkanpointdexandra #ajimaura #perfume #carfreshener #rafaalycarandhomefragrance #sofreshsowangi
. Amboi amboi amboi...mementang bau best, kemain nyenyak ye tido...picit idong kang... . #dexandraedp  #airfreshener #twistandsprayperfume . 🌸" Feel beautiful, Smell beautiful "🌸 . Follow IG : www.instagram.com/original_fragrance_perfume . WHATSAPP/TELEGRAM : 013-6291059 www.wasap.my/60136291059 . #originalfragranceperfume #dexandra #amazingdexandra #dropshipagentneeded #authorizeddexandraagent #teamchintadhiya #ofpdexandrateam #terapiinstagram #kitagunani #likeforlike #sayajualperfume #photoofthedays #dexandraluckydraw #sellersahdexandra #ida1200 #luckydrawbulanan #dapatkanpointdexandra #ajimaura #perfume #carfreshener #rafaalycarandhomefragrance #sofreshsowangi
. Just twist & spray. Senang nak bawak pulak tu. Itu yang paling best😍 . #dexandraedp  #airfreshener #twistandsprayperfume . 🌸" Feel beautiful, Smell beautiful "🌸 . Follow IG : www.instagram.com/original_fragrance_perfume . WHATSAPP/TELEGRAM : 013-6291059 www.wasap.my/60136291059 . #originalfragranceperfume #dexandra #amazingdexandra #dropshipagentneeded #authorizeddexandraagent #teamchintadhiya #ofpdexandrateam #terapiinstagram #kitagunani #likeforlike #sayajualperfume #photoofthedays #dexandraluckydraw #sellersahdexandra #ida1200 #luckydrawbulanan #dapatkanpointdexandra #ajimaura #perfume #carfreshener #rafaalycarandhomefragrance #sofreshsowangi
. 10 pilihan air freshener yang memang wallaahhh sangat. Tinggal pilih je mana yang paling digemari. Manis ada, fresh ada...macam dok dalam taman bunga ada, eh...yang sedap macam nak makan pun ada...πŸ˜‰ . #dexandraedp  #airfreshener #twistandsprayperfume . 🌸" Feel beautiful, Smell beautiful "🌸 . Follow IG : www.instagram.com/original_fragrance_perfume . WHATSAPP/TELEGRAM : 013-6291059 www.wasap.my/60136291059 . #originalfragranceperfume #dexandra #amazingdexandra #dropshipagentneeded #authorizeddexandraagent #teamchintadhiya #ofpdexandrateam #terapiinstagram #kitagunani #likeforlike #sayajualperfume #photoofthedays #dexandraluckydraw #sellersahdexandra #ida1200 #luckydrawbulanan #dapatkanpointdexandra #ajimaura #perfume #carfreshener #rafaalycarandhomefragrance #sofreshsowangi
. Ada yang suka bau manis, ada yang suka bau fruity, mewah...fresh..eh macam². So, kat sini sksk bagi info untuk semua tu. Untuk wanita dulu ye, lelaki menyusul nanti..πŸ˜‰ . #dexandraedp  #airfreshener #twistandsprayperfume . 🌸" Feel beautiful, Smell beautiful "🌸 . Follow IG : www.instagram.com/original_fragrance_perfume . WHATSAPP/TELEGRAM : 013-6291059 www.wasap.my/60136291059 . #originalfragranceperfume #dexandra #amazingdexandra #dropshipagentneeded #authorizeddexandraagent #teamchintadhiya #ofpdexandrateam #terapiinstagram #kitagunani #likeforlike #sayajualperfume #photoofthedays #dexandraluckydraw #sellersahdexandra #ida1200 #luckydrawbulanan #dapatkanpointdexandra #ajimaura #perfume #carfreshener #rafaalycarandhomefragrance #sofreshsowangi
. Morning worldπŸ™‹πŸ»‍β™€οΈπŸ™‹πŸ»‍β™€οΈπŸ™‹πŸ»‍♀️ Assalamualaikum... . 🌸" Feel beautiful, Smell beautiful "🌸 . Follow IG : www.instagram.com/original_fragrance_perfume . #originalfragranceperfume #dexandra #amazingdexandra #dropshipagentneeded #authorizeddexandraagent #teamchintadhiya #ofpdexandrateam #terapiinstagram #kitagunani #likeforlike #sayajualperfume #photoofthedays #dexandraluckydraw #sellersahdexandra #ida1200 #luckydrawbulanan #dapatkanpointdexandra #ajimaura #perfume #carfreshener #rafaalycarandhomefragrance #sofreshsowangi
. Hari tu dah terlepas promo raya. Ni jangan miss pulak promo LIMITED EDITION ni ok. Habih memang takde dah ni..ini pun banyak dah hilang dari senarai yang ada tu. Jangan tak tau..yang fav akak pun dah gone dari pandangan..huhuhu nangih pun takde guna dah. Makanya...jangan jadi macam akak ye, grab dengan pantas...πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ . #dexandraedp  #airfreshener #twistandsprayperfume . 🌸" Feel beautiful, Smell beautiful "🌸 . Follow IG : www.instagram.com/original_fragrance_perfume . WHATSAPP/TELEGRAM : 013-6291059 www.wasap.my/60136291059 . #originalfragranceperfume #dexandra #amazingdexandra #dropshipagentneeded #authorizeddexandraagent #teamchintadhiya #ofpdexandrateam #terapiinstagram #kitagunani #likeforlike #sayajualperfume #photoofthedays #dexandraluckydraw #sellersahdexandra #ida1200 #luckydrawbulanan #dapatkanpointdexandra #ajimaura #perfume #carfreshener #rafaalycarandhomefragrance #sofreshsowangi
. Romeo & Juliet sentiasa bersama...sebab tu Dexandra pun ada Romeo..ada Juliet. Barulah sepadan... . ROMEO Wangian yang ada karakter menarik. Penuh gaya menggoda, teruja insan² sekeliling. Campuran vanilla, gaharu, kasturi juga amber. Sesuai untuk mereka yang berkeyakinan dan ingin menambahkan keyakinan. . JULIET Wangian Juliet ni memang seindah namanya. Terbayang kelembutan dan kecantikannya. Menggambarkan keayuan si pemakai. Wangian yang manis, dengan campuran vanilla, jasmin, gardenia dan vertiver...namun dominasi kemanisan vanilla sungguh menggoda .  #dexandraedp  #airfreshener #twistandsprayperfume . 🌸" Feel beautiful, Smell beautiful "🌸 . Follow IG : www.instagram.com/original_fragrance_perfume . WHATSAPP/TELEGRAM : 013-6291059 www.wasap.my/60136291059 . #originalfragranceperfume #dexandra #amazingdexandra #dropshipagentneeded #authorizeddexandraagent #teamchintadhiya #ofpdexandrateam #terapiinstagram #kitagunani #likeforlike #sayajualperfume #photoofthedays #dexandraluckydraw #sellersahdexandra #ida1200 #luckydrawbulanan #dapatkanpointdexandra #ajimaura #perfume #carfreshener #rafaalycarandhomefragrance #sofreshsowangi
. Assalamualaikum..pagi Isnin. Tak mo Monday monday blues ya. Semoga segalanya dipermudahkan hari ni. Rasa nak zas perfume..bolehlah spray Dexandra...πŸ˜‰ .  #dexandraedp  #airfreshener #twistandsprayperfume . 🌸" Feel beautiful, Smell beautiful "🌸 . Follow IG : www.instagram.com/original_fragrance_perfume . WHATSAPP/TELEGRAM : 013-6291059 www.wasap.my/60136291059 . #originalfragranceperfume #dexandra #amazingdexandra #dropshipagentneeded #authorizeddexandraagent #teamchintadhiya #ofpdexandrateam #terapiinstagram #kitagunani #likeforlike #sayajualperfume #photoofthedays #dexandraluckydraw #sellersahdexandra #ida1200 #luckydrawbulanan #dapatkanpointdexandra #ajimaura #perfume #carfreshener #rafaalycarandhomefragrance #sofreshsowangi
. Setiap pintu yang dibukakan untuk kita, boleh jadi ianya jalan keluar dan ianya juga boleh jadi permulaan untuk sesuatu yang baru dan lebih baik. Segalanya telah dijanjikan olehNya .  #dexandraedp  #airfreshener . 🌸" Feel beautiful, Smell beautiful "🌸 . Follow IG : www.instagram.com/original_fragrance_perfume . WHATSAPP/TELEGRAM : 013-6291059 www.wasap.my/60136291059 . #originalfragranceperfume #dexandra #amazingdexandra #dropshipagentneeded #authorizeddexandraagent #teamchintadhiya #ofpdexandrateam #terapiinstagram #kitagunani #likeforlike #sayajualperfume #photoofthedays #dexandraluckydraw #sellersahdexandra #ida1200 #luckydrawbulanan #dapatkanpointdexandra #ajimaura #perfume #carfreshener #rafaalycarandhomefragrance #sofreshsowangi
. Sapa mau, sila πŸ™‹πŸ»‍β™€οΈπŸ™‹πŸ»‍♀️ .  #dexandra  #airfreshener . 🌸" Feel beautiful, Smell beautiful "🌸 . Follow IG : www.instagram.com/original_fragrance_perfume . WHATSAPP/TELEGRAM : 013-6291059 www.wasap.my/60136291059 . #originalfragranceperfume #dexandra #amazingdexandra #dropshipagentneeded #authorizeddexandraagent #teamchintadhiya #ofpdexandrateam #terapiinstagram #kitagunani #likeforlike #sayajualperfume #photoofthedays #dexandraluckydraw #sellersahdexandra #ida1200 #luckydrawbulanan #dapatkanpointdexandra #ajimaura #perfume #carfreshener #rafaalycarandhomefragrance #sofreshsowangi
. Yeay!!! Takde lagi masaalah dok fikir mana nak gantung si comel ni. Lekat je lepas tu gantung. Uih cantik la pulak tempat gantung ni. Gantung kunci pun lawa jugak ni πŸ˜˜πŸ’– .  #dexandra #uneed4raya #3botolrm169 #airfreshener . 🌸" Feel beautiful, Smell beautiful "🌸 . Follow IG : www.instagram.com/original_fragrance_perfume . WHATSAPP/TELEGRAM : 013-6291059 www.wasap.my/60136291059 . #originalfragranceperfume #dexandra #amazingdexandra #dropshipagentneeded #authorizeddexandraagent #teamchintadhiya #ofpdexandrateam #terapiinstagram #kitagunani #likeforlike #sayajualperfume #photoofthedays #dexandraluckydraw #sellersahdexandra #ida1200 #luckydrawbulanan #dapatkanpointdexandra #ajimaura #perfume #carfreshener #rafaalycarandhomefragrance #sofreshsowangi
. Pagi..πŸ™‹πŸ»‍β™€οΈπŸ™‹πŸ»‍β™€οΈπŸ™‹πŸ»‍♀️ semoga hujan yang turun dari malam tadi membawa seribu rahmat dariNya. .  #dexandra #uneed4raya #3botolrm169 #airfreshener . 🌸" Feel beautiful, Smell beautiful "🌸 . Follow IG : www.instagram.com/original_fragrance_perfume . #originalfragranceperfume #dexandra #amazingdexandra #dropshipagentneeded #authorizeddexandraagent #teamchintadhiya #ofpdexandrateam #terapiinstagram #kitagunani #likeforlike #sayajualperfume #photoofthedays #dexandraluckydraw #sellersahdexandra #ida1200 #luckydrawbulanan #dapatkanpointdexandra #ajimaura #perfume #carfreshener #rafaalycarandhomefragrance #sofreshsowangi
. Twist & spray je, mudah..nak bawak pun mudah. Akak pilih Mode hari niπŸ’–πŸ’– .  #dexandra #uneed4raya #twistandspray #3botolrm169 #airfreshener . 🌸" Feel beautiful, Smell beautiful "🌸 . Follow IG : www.instagram.com/original_fragrance_perfume . WHATSAPP/TELEGRAM : 013-6291059 www.wasap.my/60136291059 . #originalfragranceperfume #dexandra #amazingdexandra #dropshipagentneeded #authorizeddexandraagent #teamchintadhiya #ofpdexandrateam #terapiinstagram #kitagunani #likeforlike #sayajualperfume #photoofthedays #dexandraluckydraw #sellersahdexandra #ida1200 #luckydrawbulanan #dapatkanpointdexandra #ajimaura #perfume #carfreshener #rafaalycarandhomefragrance #sofreshsowangi
. Melambai-lambai deme ni ke tuan baru deme. Ada lagi tak yang nak jadi tuan untuk wangian-wangian ni..πŸ˜‰ deme ni suka sangat kalau dapat tuan baru..😁😁 .  #dexandra #uneed4raya #3botolrm169 #airfreshener . 🌸" Feel beautiful, Smell beautiful "🌸 . Follow IG : www.instagram.com/original_fragrance_perfume . WHATSAPP/TELEGRAM : 013-6291059 www.wasap.my/60136291059 . #originalfragranceperfume #dexandra #amazingdexandra #dropshipagentneeded #authorizeddexandraagent #teamchintadhiya #ofpdexandrateam #terapiinstagram #kitagunani #likeforlike #sayajualperfume #photoofthedays #dexandraluckydraw #sellersahdexandra #ida1200 #luckydrawbulanan #dapatkanpointdexandra #ajimaura #perfume #carfreshener #rafaalycarandhomefragrance #sofreshsowangi

Loading