Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#nur

Posts tagged as #nur on Instagram

834.390 Posts

Siapa ingat lagi cerita Nur? . Ustazah Aisyah senang je duduk rumah takyah susah-susah belit tudung, pakai tudung sarung je terus boleh tutup aurat dan patuh syariah😇😍 . Miliki satu koleksi dari Heejab Scarf untuk keselesaan dan kepantasan dalam menutup aurat sambil mematuhi syariah😄 . Walk-in ke Butik Heejab Scarf di Econsave Batu Berendam, Melaka . ATAU . Order online di www.heejabscarf.com . Whatsapp no 0112224591 . #heejabscarf #tudunglabuh #tudunglabuhwanita #tudunglabuhwanitaprofessional #tudung #tudungsarung #hijab #scarf #jomtutupaurat #nur #dramanur #sponsordramanur #sponsor  #noorkhiriah #nurkhiriah #ustazahaisyah #youtube #instagram #tonton
KENAPA GASTRIK HILANG SEBAB GLOWEE OAT?  I makan gastrik hilang .Puasa x lapar .Sangat hellok bagi yang mempunyai masalah gastrik !!! Cuba hari ini .  WhatsApp 0139011669  #susumaaez #vdollybyfazura #trudollybyfazura  #neelofa. #bellezacollagen #fattzura #fazura #nur #nursajat #cintabukankristal  Taip maaez
Allah'ın rahmeti bereketi sizinle olsun gönül güneşiniz hiç solmasın yüzünüz aydın olsun kabriniz nur dolsun makamınız Firdevs dualarınız kabul olsun kandiliniz kutlu olsun. .#allah #rahmet #bereket #sevdiklerimle #dost #muhabbet #hiç # aydın #nur #firdevs #sahra #avm #photo #like #likeforlike #duâ #tövbe #nasip #namaz #mevlid
SUSU GLOWEE OAT (For Skin & Health) . Kandungan semulajadi & berkhasiat: ✔️ Madu ✔️ Zaitun ✔️ Delima ✔️ Habbatus Sauda ✔️ Vanila ✔️ Oat . Nampak x uolls, kandungan yang terdapat dalam susu lebih kepada makanan sunnah. Rasa pn sgt2 sedap. Perisa vanila😋 . Berminat nak tahu detail & order susu glowee oat boleh direct whatsapp 📲 0139011669 . tipsputihgebu empayarkecantikanshalicious shaliciouslovers  #susumaaez #vdollybyfazura #trudollybyfazura  #neelofa. #bellezacollagen #fattzura #fazura #nur #nursajat #cintabukankristal  Taip maaez
SUSU GLOWEE OAT (For Skin & Health) . Kandungan semulajadi & berkhasiat: ✔️ Madu ✔️ Zaitun ✔️ Delima ✔️ Habbatus Sauda ✔️ Vanila ✔️ Oat . Nampak x uolls, kandungan yang terdapat dalam susu lebih kepada makanan sunnah. Rasa pn sgt2 sedap. Perisa vanila😋 . Berminat nak tahu detail & order susu glowee oat boleh direct whatsapp 📲 0139011669 . tipsputihgebu empayarkecantikanshalicious shaliciouslovers  #susumaaez #vdollybyfazura #trudollybyfazura  #neelofa. #bellezacollagen #fattzura #fazura #nur #nursajat #cintabukankristal  Taip maaez
SUSU GLOWEE OAT (For Skin & Health) . Kandungan semulajadi & berkhasiat: ✔️ Madu ✔️ Zaitun ✔️ Delima ✔️ Habbatus Sauda ✔️ Vanila ✔️ Oat . Nampak x uolls, kandungan yang terdapat dalam susu lebih kepada makanan sunnah. Rasa pn sgt2 sedap. Perisa vanila😋 . Berminat nak tahu detail & order susu glowee oat boleh direct whatsapp 📲 0139011669 . tipsputihgebu empayarkecantikanshalicious shaliciouslovers  #susumaaez #vdollybyfazura #trudollybyfazura  #neelofa. #bellezacollagen #fattzura #fazura #nur #nursajat #cintabukankristal  Taip maaez
OMG ladiess....super exclusive brush design from Mary Kay...produk baru tau..😍 . NEW ESSENTIAL BRUSH MARY KAY. . Koleksi berus berkualiti tinggi dibuat dari sintetik anti bakteria, bagi memberikan penampilan penuh gaya kpd para wanita. Memudahkan solekan kelihatan seperti profesional. . Whats so special about this ESSENTIAL BRUSH MARY KAY?. . 💋Ia menggunakan bulu sintetik yang diadun cantik/blend well dengan serbuk, cecair & krim..so xperlu risau jenis mekap u all..ia pasti teradun sempurna dengan brush ini. . 💋Bentuk berus yang direka sesuai dengan kawasan solekan bagi memudahkan si pemakai mengadun Mekap. . 💋Membuat solekan amatur seperti profesional. . 💋Membantu para gadis tampil lbh yakin dgn solekan menawan. . Koleksi Essential Brush Mary Kay®ini didatangkan dengan bag menawan mengandungi 5 item:. ✅All-Over Powder Brush ✅Cheek Brush ✅All-Over Eye Shadow Brush ✅Eye Crease Brush ✅Eye Smudger Brush . . 📞 0166097312 Zetty Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . #marykay #marykaymalaysia #beautyconsultant #botanicaleffects #makeupmarykay  #timewiseskincare #skinvigoratebrush #melacepskincare #marykaymakeup #marykaymascara #supbunjut #nur #timewisereplenishingserumc #hantarankahwin  #skinprotection #translucentloosepowder #makeupbrush #marykayfinishingspray #testimonimarykay #satinlips #satinhands #fragrancemist #truedimensionslipstick #gelsemishinelipstick #sheerdimensionspowder #marykaypromotion #ctdk #timewisefoundation #marykayfoundation #oilfreemakeupremover
👌🏻Vinilam 2077 Дуб Бордо. 🇪🇺 Европейское качество👍🏻 🤑Самые низкие цены🔥 🎉🎉🎉АКЦИЯ: Закрепите пост у себя на стене и получите скидку в 90₽ за м2 (🙀акция суммируемся с другими)🎉🎉🎉 🥊Износостойкость 34 класс 👩🏼‍💻 Предоставляем услуги дизайнера. 🎨По вопросам приобретения⬇️ 📲8 982 403 53 81 Дмитрий 🤳🏻Viber, WhatsApp, Telegram  #89 #nur #новый #новыйуренгой #сургут #тазовский #пурпе #коротчаево #янао #хмао #дизайн #интерьер #дизайнинтерьера #пол #стены #потолок #магазин #дом #кафе #ресторан #поликлиника #бар #стоматология #фитнес #клуб #vinilam #паркет #пробка
İki cihan güneşi başlarimizin taci gönüllerimizin ilaci iyi doğdun ya ResulAllah Rabbim peygamber efendimizin sallallahu aleyhi vesellemin  şefaatine nail ettiğin kullarindan eyle bizi 🤲🤲🤲🤲❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹#mevlüt#kandil#mubarek#gün#gece#nur#ikicihan#güneşi#
. Kulit makin sihat otomatik level konpiden on point! . . Sabar jap sebulan. Guna konsisten. InsyaAllah serasi vcs dengan kulit😍 . . Berbaloi dengan pelaburan. Nak order? Wasap admin tau. #vcsannona
25 ноября — день матери 🤰В этот светлый праздник можно ещё раз сказать и напомнить своим мамам о том, как сильно вы их любите 💗
Сабр чун зиреҳи оҳанин ва ҷавшани душманшикан аст, ки ба тан кунед. Ҳар гоҳ ба сари бузургон лашкари ғам фурӯ мерехт, онхо бо ин зиреҳи худ алайҳи он лашкар зафар меёфтанд.  Рӯзе Абӯбакри Сиддиқ бемор буд ва наздаш асҳоб даромаданд ва гуфтанд, ки табибро даъват кунем? Дар ҷавоб гуфт, ки табиб маро дид.  Боз гуфтанд, ки табиб чи ироъа фармуд? Дар ҷавоб гуфт, ки табиб (ин ҷо Худованд дар назар дошта шудааст) аз ман сабр хост ва ман ҳар чи Ӯ мегӯяд ҳамон кунам.  Пас сабр кунед аз барои Оллоҳ ва ҳатман аз Худованд кӯмакро мунтазир бошед, ки Худованд ҳамроҳи собирон аст. Сабр кунед ҳангоме, ки чашмҳои шумо ҳеҷ чизро дар шаби тор намебинад. Худованд ҳатман субҳро мефиристад ва дунболаи мушкилӣ осонист ва поёни шаби сиёҳ сафед аст.  #коранисунна #коран #ислам #иман #аят #дуа #кааба #точики #Таджикистан #сабр #сура #точикистон #хадисы #макка #Аллах #красиво #koran #quran #makkah #madinah #istanbul #islam #iman #nur #nashid #kaaba #sabr #tj #tjk #tojikiston
Kalbe #nur Gönle #safa eşrefil #vera Hazreti #seyyidina #muhammed #mustafa
SUSU GLOWEE OAT (For Skin & Health) . Kandungan semulajadi & berkhasiat: ✔️ Madu ✔️ Zaitun ✔️ Delima ✔️ Habbatus Sauda ✔️ Vanila ✔️ Oat . Nampak x uolls, kandungan yang terdapat dalam susu lebih kepada makanan sunnah. Rasa pn sgt2 sedap. Perisa vanila😋 . Berminat nak tahu detail & order susu glowee oat boleh direct whatsapp 📲 0139011669 . tipsputihgebu empayarkecantikanshalicious shaliciouslovers  #susumaaez #vdollybyfazura #trudollybyfazura  #neelofa. #bellezacollagen #fattzura #fazura #nur #nursajat #cintabukankristal  Taip maaez
Nasi bertukar kepada Nasi Goreng itu salah🙄 . Apabila masak kita akan bubuh mcm2 jenis perisa dan perasa dalam tu. And kalorie akan melambung naik dlm 650 Kalorie😱 . Bila dh letak mcm2 perasa, menyebabkan kandungan air dlm badan terkumpul dan terjadi "Gemuk Air"... Tak terkira dengan kandungan Fats lagi dlm makanan😫 . Advise: Nasi boleh ambil masa diet, tapi cara penyediaan perlu betul✨🤩 . #onlinefatlossprogram #bilakuruslagicantik + 018 369 6418 Coachmel 📲 . #tv3 #munafik2 #pushupbra #fitness #kurussihat #tipskurus #makanansihat #neelofa #fattzura #aidajebat #assalamualaikum #nur #herbalifemurah #coachkurus #whatssap #youtube #gemokisawesome #cikreenencikngokngek #malaysiancover #makan #eatsmart #makanansihat #trending #mochakaubahagia2 #abambocey #wanitahariini
Good morning  #nur #loveofmylife  #thefaultinourstars

Loading