Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#niqabmurah

Posts tagged as #niqabmurah on Instagram

189.416 Posts

Hayırlı geceler 💞 . . 🌸 #worldwideshipping 🌸 Kapıda ödeme ile istenilen adrese yolluyoruz ☝🏻 💕 . . .  #müşterimemnuyeti  bizim için en önemli husus 🤗  #kıyamedenlerkulübü 💕 💕  #jilbab #hijab #nikab #muslimgril#sofi#çarşafışerif #abayamurah #abaya #abayadubai #ferace #jilbab #jilbabistanbul #jilbabsyari #gelinlik#mahmutefendi#kitapayracı #ferace #abaya #elbise #tesettür #tesetturgiyim#ferace#abayafashion#abayas#ahzab59#islam#niqab#niqabmalaysia #niqabmurah #hijabista#ayraç
Maksi uzun peçemiz ve diğer tesettür ürünlerimiz için sipariş verebilirsiniz. Kişiye özel dikimi ve birinci kalite kumaşlarla hazırlanan #kiyamterzi ürünleri ile bayrama şık ve zarif bir şekilde hazırlanmak için 👉@dilbery.ylmz . . . . Kapıda Ödeme İle Evinize Teslim ediyoruz. 🎁 . . . Yurt içi yurt dışı özel dikim. ✂️ . . . Tüm Dünyaya kargo 🇹🇷🎁 . . . Bilgi ve Sipariş için Mesaj atabilirsiniz. 🤗 . . . #müşterimemnuyeti  bizim için en önemli husus. 💎 . . . #kıyamterzi  #kıyamedenlerkulübü  #nasheed#jilbab #hijab #nikab  #abaya #muslim  #niqab #ferace #tawheed #muwahhide #tesettür #tesetturgiyim #abayafashion #hijabstyle #ahzab59 #islam  #niqabmurah #peçe #photography #burqa #muslimah #nasheed #niqabstyle#rahatlik
Ready Stock.  NIQAB HIDDEN EYES  Dijahit dari chiffon Yaman berkualiti gred AAA yang pastinya sangat lembut dan selesa dipakai. 100% yaman imported. . . Harga boleh rujuk di Telegram Bidadari Zaujah Brand. Tak susah pun..hanya tekan link di bawah ye..👇👇 https://t.me/joinchat/MhCFxlCMNOowpVJqnIxA1A . . https://www.yasminsecretempire.com . Material tidak perlu diragui lagi. Diimport dari Yemen menggunakan Chiffon Yaman yang berkualiti tinggi sangat lembut dan super selesa . . . Breathable, Tak panas, Material yang sejuk, Selesa dipakai seharian. Sekali pakai pasti jatuh cinta! . . . Sesuai untuk mereka yang sukakan keselesaan, dengan material yang sejuk dan tahan lasak. Tidak panas dan tidak rimas sesuai untuk cuaca di Malaysia. . Paling Pantas.... Terus PM whatsapp min atau komen di bawah.... admin akan PM awak semula... . For order :  Malaysia - http://www.wasap.my/60172266713 Singapore - http://www.wasap.my/6582001972 . . #bidadarizaujah #bz #khimarpanjang #khimarflowy #khimardwicara #selesa #niqabhiddeneyes #tudung #niqab#niqabmurah #niqabyama #niqabsulam #niqabselesa #khimar #abaya #jubah #jamarab #celakithmidoriginal #yasminsecret #ys #skincare #cosmetic #facemist #flawless #glowing #malaysiaseller #singaporeseller
@carsafiserif_asktir güvencesi ile  KİŞİYE ÖZEL DİKİM ÇARŞAF  WHATSAPP: 0545 335 39 87 ✂Sultanbaşı ; bütün ya da iki parça İğneli; bütün  ya da iki parça , gizli peçeli.✂Eteği kiloş ya da pileli. ✂İsteğe göre cepli. ✂İsteğe göre arka pelerin ayarlanır. ✂İstenilen renk ve kumaş çeşidi. ✂İster sandy kol detayı ister britli ya da nervürlü manşet. ✂Manşet sonrası 15cm dikiş. 🚚kargo alıcıya aittir 🚚 Türkiye'nin her yerine kargo . #carsafiserif_asktir  #carşaf #çarşaf #cilbab #takva #çarşamba  #jilbab#hijab #nikab#abaya #muslim  #niqab #ferace #tawheed #muwahhide #tesettür #tesetturgiyim #abayafashion #hijabstyle #ahzab59 #islam  #niqabmurah  #burqa #muslimah #nasheed #niqabstyle
READY STOCK  NIQAB 1 LAYER SULAM  Dijahit dari chiffon Yaman berkualiti gred AAA yang pastinya sangat lembut dan selesa dipakai. 100% yaman imported. . . Harga hanya Rm45 pcs Promotion : Beli 2 helai Rm 80 Postage : Rm 8 . . https://www.yasminsecretempire.com . Material tidak perlu diragui lagi. Diimport dari Yemen menggunakan Chiffon Yaman yang berkualiti tinggi sangat lembut dan super selesa . . Breathable, Tak panas, Material yang sejuk, Selesa dipakai seharian. Sekali pakai pasti jatuh cinta! . . . Sesuai untuk mereka yang sukakan keselesaan, dengan material yang sejuk dan tahan lasak. Tidak panas dan tidak rimas sesuai untuk cuaca di Malaysia. . For order :  Malaysia - http://www.wasap.my/60172266713 Singapore - http://www.wasap.my/6582001972 . . #bidadarizaujah #bz #khimarpanjang #khimarflowy #khimardwicara #selesa #tudung #niqab#niqabmurah #niqabyama #niqabsulam #niqabselesa #khimar #abaya #jubah #jamarab #celakithmidoriginal #yasminsecret #ys #skincare #cosmetic #facemist #flawless #glowing #malaysiaseller #singaporeseller
💕Shafa Syari Square 💕 . Tampil Syar'i nggak perlu ribet, solusi HEMAT, 1 jilbab 2 warna. Dengan pinggir jahit neci halus, didesain khusus bagi kamu yang suka jilbab bolak balik . ✅ Double bahan, bisa dipakai bolak balik ✅ Tidak Terawang ✅ Nyaman dipakai ✅ 5 Pilihan Warna Cantik ✅ Lebih praktis ✅ Warna depan dan belakang berbeda 📝 Uk ±115x115 cm . 📋 Bahan double hycone. 📋 Adem, lembut, tidak licin. 📋 Kualitas terjamin . Katalog: @lubnagalery . Order :  WA 083874947641 LINE : lubnahijab Shopee : lubnahijabolshop . Salvina Beauty in Simplicity . #salvinahijab #akusalvinafamily #jilbabbolakbalik #jilbabsegiempat #jilbabsyari #jilbabsegiempatsyari #hijabsyari #pastanjumbo #jualpastanjumbo  #pastanjumbomurah #niqabmurah  #khimarsegiempatpolos #cadarbandana #purdah #jualniqob #ciputelfumy #khimarjogja #lagamismurah #khimarbasic #niqabhitam #niqabbutterfly #niqabmalaysia  #lubnahijabolshop #lubnahijab #lubnagalery #shafalubna #shafasalvina
İstediğiniz seti zevkinize göre hazırlıyoruz💞 . . 🌸 #worldwideshipping 🌸 Kapıda ödeme ile istenilen adrese yolluyoruz ☝🏻 💕 . . .  #müşterimemnuyeti  bizim için en önemli husus 🤗  #kıyamedenlerkulübü 💕 💕  #jilbab #hijab #nikab #muslimgril#sofi#çarşafışerif #abayamurah #abaya #abayadubai #ferace #jilbab #jilbabistanbul #jilbabsyari #gelinlik#mahmutefendi#kitapayracı #ferace #abaya #elbise #tesettür #tesetturgiyim#ferace#abayafashion#abayas#ahzab59#islam#niqab#niqabmalaysia #niqabmurah #hijabista#ayraç
yang suka bersukan elok pakai handsock Warda ni sebab simple dan selesa pakai, bersukan pun kena tutup aurat tau. Dah lah harga Rm13 jew, berbaloi dengan kualiti kain 😉 . . www.wasap.my/601137555389 . . #igshopmalaysia #cantik #handsockbella  #handsockkahwin #handsocktunang #handsockmurah #handsockselesa #handsockviral #nurbellacollection #handsocklover #handsock #muslimah #muslimahfashion #muslimahwear #aurat #awesome #handsockscantik #handsockslawa #muslimahapparel #niqabis #niqab #niqabmurah #niqabcantik #niqabselesa #handsockmuslimah #teamhazwaniempire #muslimahattire #lenganituaurat
Hayırlı eş isteyen kardeşlerimiz için kıymetli bir dua Rabbim bir insan koy kalbime Ama o insan seninde sevdiğin olsun Ve bana öyle bir insan sevdirki o insanın kalbi seni seven bir mabet olsun Ve öyle bir insanla buluşturki benden önce onunla buluşmuş sen olasın Onunla el ele tutştuğumuzda ikimizin üzerinde senin elin olsun Bana öyle gözler gösterki ben o gözlerden sana bakayım Bana öyle bir sevgi verki o gözler cennete açılan iki pencere olsun Onunla öyle bir yolda yürüyelimki kılavuzumuz sen olasın  EY RABB'İM; Öyle sevelimki bir birimizi HZ.Hatice bize baksın ve desinki; Bak YA MUHAMMED (s.a.v.) bak şu sevgililere onlar bizde biz onlardayız (İNŞaALLAH)  K.Y.  # #carsafiserif_asktir  #carşaf #çarşaf #cilbab # takva #çarşamba  #jilbab#hijab #nikab#abaya #muslim  #niqab #ferace #tawheed #muwahhide #tesettür #tesetturgiyim #abayafashion #hijabstyle #ahzab59 #islam  #niqabmurah  #burqa #muslimah #nasheed #niqabstyle
Half purdah yg simple blh pakai harian,klau org datang rumah purdah half jdi penyelamat wawa hehe..😁 kain lembut sgt and tak lemas lasong.  korang wajib ade tau ! .  Whatsapp wawa cepat tau ! all ready stock ✨🌈 .  #niqab1layer #niqabvshape #purdah#purdahmalaysia #niqabmurahmalaysia #niqab #niqabis #niqabmurah #niqabhitam#niqab #niqabmalaysia #niqabninja#niqabi#niqabbasic# #teamlalaqueen#niqab#niqabmurah#niqabstyle  #purdahhitam#niqabhitam#niqabpurdahmurah #niqabhiddeneyes#niqabnosestring#niqab1layer
Kembang sangat tang pergelangan tu, tak nampak ke lengan kalau terselak handsocks tu? - eh tak tak sis, jangan risau okay 😘 Memang tak nampak sebab dekat pergelangan tu kita ada getah so getah tu akan stay je situ, bila kita gerak kiri kanan pusing pusing depan belakang pun steady je! .  Dinda Snow White ⛄️ Nak order klik je link ws di bio okay 🥰😘 #handsockmuslimah #handsockbella #handsockmuslimahmurah #handsockmuslimahonline #handsockmurah #handsockmuslimahmalaysia #handsockwarda #nurbellahandsocks #sarungtangan #sarungtanganmuslimah #handsocksingleruffle #handsockdoubleruffle #handsockcantik #handsockmalaysia #handsocks #handsocks #handsockcantikdanselesa #nurbellahandsock #handsockdinda #handsockmaira #handsockdalila #handsockserra #niqabmalaysia #niqab #niqabmurah #niqabyaman #shawlchiffon #shawl #squareshawl
CODE : PURDAH HALF 💕Very soft and flowy. 💕 Menggunakan material Aritachi & Prada Gred A + (soft & comfort). 💕 Tidak jarang & selamat. 💕 Labuh menutupi dada.  To purchase clik link whatsapp di bio sis wa 📲  #niqab1layer #niqabvshape #purdah#purdahmalaysia #niqabmurahmalaysia #niqab #niqabis #niqabmurah #niqabhitam#niqab #niqabmalaysia #niqabninja#niqabi#niqabbasic# #teamlalaqueen#niqab#niqabmurah#niqabstyle  #purdahhitam#niqabhitam#niqabpurdahmurah #niqabhiddeneyes#niqabnosestring#niqab
CODE : NIQAB SAMRA 💕Very soft and flowy. 💕 Mensggunakan material Aritachi & Prada Gred A + (soft & comfort). 💕 Tidak jarang & selamat. 💕 Labuh menutupi dada. 💕 Bukaan mata yang selesa. dan juga sesuai bagi mereka yang berkaca mata.  To purchase clik link whatsapp di bio sis wa 📲  niqab1layer #niqabvshape #purdah#purdahmalaysia #niqabmurahmalaysia #niqab #niqabis #niqabmurah #niqabhitam#niqab #niqabmalaysia #niqabninja#niqabi#niqabbasic# #teamlalaqueen#niqab#niqabmurah#niqabstyle  #purdahhitam#niqabhitam#niqabpurdahmurah #niqabhiddeneyes#niqabnosestring#niqab
CODE : NIQAB SAFIYA 💕Very soft and flowy dibahagian layer belakang. . 💕 Mensggunakan material Aritachi & Prada Gred A + (soft & comfort). 💕 Tidak jarang & selamat. 💕 Labuh menutupi dada. 💕 Bukaan mata yang selesa. dan juga sesuai bagi mereka yang berkaca mata.  To purchase clik link whatsapp di bio sis wa 💞 .  #niqab1layer #niqabvshape #purdah#purdahmalaysia #niqabmurahmalaysia #niqab #niqabis #niqabmurah #niqabhitam#niqab #niqabmalaysia #niqabninja#niqabi#niqabbasic# #teamlalaqueen#niqab#niqabmurah#niqabstyle  #purdahhitam#niqabhitam#niqabpurdahmurah #niqabhiddeneyes#niqabnosestring#niqab1layer
nak tahu tak apa yg best NIQAB SALWA V SHAPE ni ?? Mmpunyai bentuk curve v shape kt dahi tau.. Boleh angkat separuh cover, angkat semua cover, angkat sebelah cover mcm model pakai tu 👆👆 So boleh buat bnyk style, taklah bosan pakai style sama je kan 😍  Whatsapp wawa cepat tau ! all ready stock ✨🌈 .  #niqab1layer #niqabvshape #purdah#purdahmalaysia #niqabmurahmalaysia #niqab #niqabis #niqabmurah #niqabhitam#niqab #niqabmalaysia #niqabninja#niqabi#niqabbasicmurah #teamlalaqueen#niqab#niqabmurah#niqabstyle  #purdahhitam#niqabhitam#niqabpurdahmurah #niqabhiddeneyes#niqabnosestring#niqab1layermurah
Whatsapp wawa cepat tau ! all ready stock ✨🌈 .  #niqab1layer #niqabvshape #purdah #purdahmalaysia #niqabmurahmalaysia #niqab #niqabis #niqabmurah #niqabhitam#niqab #niqabmalaysia #niqabninja#niqabi#niqabbasic# #teamlalaqueen#niqab#niqabmurah#niqabstyle  #purdahhitam#niqabhitam#niqabpurdahmurah #niqabhiddeneyes#niqabnosestring #niqab1layermurah

Loading