Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#neelofa

Posts tagged as #neelofa on Instagram

2.366.933 Posts

Ok kita cerita pasai nama code DIANA plak🥰 . Sama gak cerita dia...sebab Pakcik Melvin penggemaq lagu retro Diana dendangan Paul Anka sekitar taon 1957😬 . Budak zaman la ni manala tau lagu Diana ni apakebenda... Jadi apakata kita dengaq sesama lagu Diana yang mendayu-dayu ni sambil tengok tutorial kekaSih lipmatte code DIANA💋 Jom fefeeling retro jap💃🏼🕺🏻 . #kekasih #themelvinscircle #teamkekasihmakteh #kekasihlipmatte #makeuppengantin #makeupmurah #muamalaysia #samtilla #produkkecantikan #kosmetik #kosmetikmurah #agenwanted #dropship #youcanduit #sayajual #terapiinstagram #neelofa #trustedagent #lipmatte #lipmattemalaysia #lipmattemurah #lipmatteviralmalaysia #lipmatteviral #lipmatteliquid #lipmattetahanlama #lipcream #lipcreammatte #lipcreammurah #maepsserdang #upmserdang
Nak tau cerita disebalik nama code CAROL? . Nama Code CAROL ni idea ayah FOUNDERS kekaSih iaitu Pakcik Melvin. Biasa la rengtuaa kan gemaq dengaq lagu-lagu lama lagi retro😬🤣 . Masa tu kita pon takdak lagi kat donia ni tapi lagu Oh! Carol dendangan Neil Sedaka ni dah femes sekitar taon 1959. Bagi yang taktau apadia lagu Oh! Carol ni, meh kita dengaq sesama sambil tenyeh kekaSih lipmatte code CAROL💋 Gelek jangan tak gelek tauu ewaaahhh🕺🏻💃🏼 . #kekasih #themelvinscircle #teamkekasihmakteh #kekasihlipmatte #makeuppengantin #makeupmurah #muamalaysia #samtilla #produkkecantikan #kosmetik #kosmetikmurah #agenwanted #dropship #youcanduit #sayajual #terapiinstagram #neelofa #trustedagent #lipmatte #lipmattemalaysia #lipmattemurah #lipmatteviralmalaysia #lipmatteviral #lipmatteliquid #lipmattetahanlama #lipcream #lipcreammatte #lipcreammurah #maepsserdang #upmserdang
Alhamdulillah . . Jom  kita  sihatkan  diri  kita  pagi  ni  dengan  morning  breakfast  kita dengan  ESP. . . . Why  kak  ros  jatuh  cinta  sangat dengan  ESP sebab protein dan dalam  makanan  harian  kak ros tak  cukup protein.Dengan age  kak  ros we  need  supplement. . . Ni  sangat  penting  disamping  senaman  ringan kita  dan  of  course  makanan  tambahan  kita (supplement) . .  ESP ni nama panjang dia Energizing Soy Protein . Protein untuk apa?  Untuk bina sel, tissue, organ dan sistem badan yang sihat. . Ia adalah protein soya yang berkualiti tinggi. Non GMO - tak di modified, asli dan tulen. Dan, tiada cholesterol atau lemak.😊 . Mengandungi 9 essential amino acid yang diperlukan badan. Selain itu, Esp juga mempunyai calcium, vitamin B Complex dan iron. . Mempunyai clinical study yang terbukti berkesan bukan hanya omongan kosong. . SIAPA YANG SESUAI MINUM?🌺 . 🌷. Ibu-ibu yang sibuk: ESP membantu memberi tenaga berpanjangan, badan lebih sihat dan kekal cergas. . 🌷. Wanita yang ingin menguruskan badan: Hanya bancuhan ESP dengan minuman kegemaran pada setiap pagi, memberikan rasa kenyang yang lebih lama. Tiada lagi sarapan yang berat-berat! . 🌷. Ibu-ibu yang menyusu anak: Membantu memperbanyakkan dan mengekalkan permintaan (supply) . . 🌷. Pesakit kencing manis: Mempunyai indeks glisemik yang rendah, melambatkan penyerapan glukosa dalam darah dan mengawal paras glukosa. . 🌷. Wanita yang mementingkan penjagaan kulit muka: Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulu dan gebu. . 🌷. Ibu yang mengandung : Membantu ibu lebih bertenaga,mempunyai calcium dan banyak vitamin,mengelakkan kenaikan berat badan yang mendadak,mengelakkan pre ecplamsia and GDM, membantu perkembangan janin, membantu menghasilkan susu selepas bersalin. . Jom whatsapp untuk free consultations dan harga kasih sayang 👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼 0196011657 . #ajimaura
HB3833 MULTI FUNCTION BAG ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ➡➡➡SWAP KE KIRI UNTUK PILIHAN WARNA YANG LAIN!! .. . . GRED: AA FASHION BAG . MATERIAL: QUALITY ARTIFICIAL LEATHER . HARGA:  RM 70 SM/SS (FREE POS)  BERMINAT??CARA UNTUK ORDER⬇⬇ 📲SCREENSHOT DETAIL ITEM. . . . . . ⚡TEKAN LINK BIO DI ATAS ATAU WASAP +0192964588  #handbagmurah#handbagcantik#begtangan #begmurahbranded#handbagraya#ootd #begtanganmurah#handbagmalaysia #handbagmurahmalaysia#ctdk#neelofa #begtanganwanita#sayajualbeg#terlajaklaris #begcantik#begtanganwanitamurah #begberkualiti#handbagonline#handbagcomel #readystock#trustedseller#begreadystock #handbagmurahonline#slingbagmurah #slingbagmalaysia
Assalamualaikum, Good morning  Hari-hari mesti nak nampak cantik kan. Lagi cantik kalau pakai tudung yang dah memangnya cantik... Hari ini sis nak kenalkan shawl instant yuri material chiffon.  Kalau awak suka cepat-cepat whatsapp sis sebelum stock licin ❤️ Shawl instant yuri ready stock now!  http://wasap.my/+60196369347  #nhteam #akinaamiera #instantyuri #shawlinstant #shawlchiffon #shawlmalas #shawlexpress #neelofa #bawal #tudungchiffon #onlineshopping #tudungonline
‼️DEPOSIT DULU, BAKINYA BAYAR KEMUDIAN.‼️ . Korang nak pakai jam swiss made original dengan harga yang murah dari butik, boleh pre order dengan kita. Harga murah and original tu yang penting. . Besides, pre order tak lama. 10 hari bekerja sahaja. . . Boleh buat set hantaran, set birthday gift, atau reward diri sendiri pakai jam ori swiss made punya. . Amacam? Malam ni start batch pre order ke-50. Korang nak join? Whatsapp saya untuk buat deposit korang. 0195247558 atau tekan link whatsapp dekat profile.
✨NEW ARRIVAL✨ ✔️KOD SF  C801-1 Handbag  Ready Stock 🌸1 set RM65 sm RM70 ss 🛵Free Postage sm/ss  Size : 24cmx 11cmx 15cm  Material:canvas  Colour : Black,grey, Brown,pink, khaki,red,white  Cara order..... Screen shot item n wasap ke 0183626746 @ klik link wasap di bio  #beg #handbag #handbagmurah #slingbag #handbagviral #jdt #selangor #kl #kelantan #terengganu  #kedah #perak #sabah #sarawak #terapiinstagram #assalamualaikum  #neelofa #cantik #uitm #pouchbag #beglelaki #mirafilzah #marykaymalaysia #ctdk #icanseeyourvoicemalaysia #utusancintabuatadam #ootdfashion #setelahterlafaznyaakad #politeknik #ajimaura
PEWIIT FOUNDATION MOIST CAKE Ramai orang pakai Pewiit Foundation sekarang ni , kalau nak tahu ? baca sampai hbs .. Apa kebaikan Pewiit Foundation moist cake ni ? 🌷 SPF 50 untuk melindungi kulit anda dari sinar UV 🌷 VITAMIN E 🌷 menutup cela & jeragat 🌷 kulit muka segar & glowing 🌷 struktur yang ringan , mudah rata 🌷 kelihatan simple & natural 🌷 menyegarkan kulit (Vit C + Hyluronic Asid) 🌷 kulit TAK berminyak 🌷 Testur Lembut 🌷 Tidak melekit 🌷 2 kali lebih gebu tanpa bedak 🌷Tahan lama(7-12 jam) 🌷 Sangat wangi 🌷 sapu dgn span yang sngt lembut 🌷 Membantu menutup Cela dengan sapuan Nipis 🌷 sangat jimat 🌷 sesuai utk semua jenis kulit 🌷 TAK PERLU touch up banyak kali . . Nak HARGA PROMOSI? ▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼ Whatsapp 📱01116952941 Whatsapp 📱01116952941 Whatsapp 📱01116952941 . #pewiitglutathione #pewiitfoundation #pewiit #pewiitskincare #pewiitskincare5in1 #tekanlike #tekan #doubletap #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #igshopmalaysia #sayajual #nakbebel #nakfakta #astrogempak #sayabeli #malaysia #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #paidreview #neelofa #instaquote #reviewigshop
🍯JUSTOKMAA🍯 . . 🍯Fungsi: 🍋Mengawal kolestrol dalam badan 🍋Mengurangkan kolestrol 🍋Membakar lemak-lemak 🍋Mampu melancarkan peredaran darah 🍋Baik pulih saluran tersumbat 🍋Baik pulih tekanan darah 🍋Menurunkan berat badan 🍋Menambahkan tenaga . . Jom cuba amalkan minum #justokmaa . Hanya click link di bio atau whatsapp 01116952941 😄 . #khasiatjustokmaa #feedbackjustokmaa #justokmaa #juskesihatan #likeforlikes #bazaarpaknil #bazarpaknil #instashopmalaysia #sayajual #sayajualmurah #visitmyig #sayajualonline #igshopmalaysia #igersmalaysia #resepi #resepimudah #resepisedap #jjcm #jommakan #neelofa #fattzura #ctdk #janganbencicintaku #dramamonalisa #malaysian #malaysia #likerforfollow #folow4like #likers
ROYAL SILK NEW ARRIVAL - Masih mencari kainpasang seragam dengan harga murah? Jom2 wassap kite untuk deal 😉 - Nak SEPASANG pon boleh, nak seragam pon lagiii boleh. Cepat2 design ni boleh seragam banyak ya! Sesuai sangat untuk yg mencari seragam2 😉 Yang pasti design ni memang rare tau! - Berminat?? Wassap kita untuk Order ⤵ ➡019-4487071 ➡019-4487071  #kainpasangcantik #kainpasangmurah #kainpasangborongmurah #kainela #kainpasangseragammurah #kainpasangonline #kainpasangterkini  #bajubridemaid #kainelamurah #tudungbawalmurah #bajubatikseragam #bajubatikmurah #kainpasangsedondon #bajukurungmoden #kainseragambatik #kainpasang #cikguseo #seragamcikgusekolah  #kainpasangopenmeter #kain  #kainpasangseragam #kainbatikseragammalaysia #kainpasangborong #royalsilkmurah #cottonbali #kainroyalsilk #kaincotton #neelofa #kainbatik #kainbatikseragam
ROYAL SILK NEW ARRIVAL - Masih mencari kainpasang seragam dengan harga murah? Jom2 wassap kite untuk deal 😉 - Nak SEPASANG pon boleh, nak seragam pon lagiii boleh. Cepat2 design ni boleh seragam banyak ya! Sesuai sangat untuk yg mencari seragam2 😉 Yang pasti design ni memang rare tau! - Berminat?? Wassap kita untuk Order ⤵ ➡019-4487071 ➡019-4487071  #kainpasangcantik #kainpasangmurah #kainpasangborongmurah #kainela #kainpasangseragammurah #kainpasangonline #kainpasangterkini  #bajubridemaid #kainelamurah #tudungbawalmurah #bajubatikseragam #bajubatikmurah #kainpasangsedondon #bajukurungmoden #kainseragambatik #kainpasang #cikguseo #seragamcikgusekolah  #kainpasangopenmeter #kain  #kainpasangseragam #kainbatikseragammalaysia #kainpasangborong #royalsilkmurah #cottonbali #kainroyalsilk #kaincotton #neelofa #kainbatik #kainbatikseragam
ROYAL SILK NEW ARRIVAL - Masih mencari kainpasang seragam dengan harga murah? Jom2 wassap kite untuk deal 😉 - Nak SEPASANG pon boleh, nak seragam pon lagiii boleh. Cepat2 design ni boleh seragam banyak ya! Sesuai sangat untuk yg mencari seragam2 😉 Yang pasti design ni memang rare tau! - Berminat?? Wassap kita untuk Order ⤵ ➡019-4487071 ➡019-4487071  #kainpasangcantik #kainpasangmurah #kainpasangborongmurah #kainela #kainpasangseragammurah #kainpasangonline #kainpasangterkini  #bajubridemaid #kainelamurah #tudungbawalmurah #bajubatikseragam #bajubatikmurah #kainpasangsedondon #bajukurungmoden #kainseragambatik #kainpasang #cikguseo #seragamcikgusekolah  #kainpasangopenmeter #kain  #kainpasangseragam #kainbatikseragammalaysia #kainpasangborong #royalsilkmurah #cottonbali #kainroyalsilk #kaincotton #neelofa #kainbatik #kainbatikseragam
ROYAL SILK NEW ARRIVAL - Masih mencari kainpasang seragam dengan harga murah? Jom2 wassap kite untuk deal 😉 - Nak SEPASANG pon boleh, nak seragam pon lagiii boleh. Cepat2 design ni boleh seragam banyak ya! Sesuai sangat untuk yg mencari seragam2 😉 Yang pasti design ni memang rare tau! - Berminat?? Wassap kita untuk Order ⤵ ➡019-4487071 ➡019-4487071  #kainpasangcantik #kainpasangmurah #kainpasangborongmurah #kainela #kainpasangseragammurah #kainpasangonline #kainpasangterkini  #bajubridemaid #kainelamurah #tudungbawalmurah #bajubatikseragam #bajubatikmurah #kainpasangsedondon #bajukurungmoden #kainseragambatik #kainpasang #cikguseo #seragamcikgusekolah  #kainpasangopenmeter #kain  #kainpasangseragam #kainbatikseragammalaysia #kainpasangborong #royalsilkmurah #cottonbali #kainroyalsilk #kaincotton #neelofa #kainbatik #kainbatikseragam
ROYAL SILK NEW ARRIVAL - Masih mencari kainpasang seragam dengan harga murah? Jom2 wassap kite untuk deal 😉 - Nak SEPASANG pon boleh, nak seragam pon lagiii boleh. Cepat2 design ni boleh seragam banyak ya! Sesuai sangat untuk yg mencari seragam2 😉 Yang pasti design ni memang rare tau! - Berminat?? Wassap kita untuk Order ⤵ ➡019-4487071 ➡019-4487071  #kainpasangcantik #kainpasangmurah #kainpasangborongmurah #kainela #kainpasangseragammurah #kainpasangonline #kainpasangterkini  #bajubridemaid #kainelamurah #tudungbawalmurah #bajubatikseragam #bajubatikmurah #kainpasangsedondon #bajukurungmoden #kainseragambatik #kainpasang #cikguseo #seragamcikgusekolah  #kainpasangopenmeter #kain  #kainpasangseragam #kainbatikseragammalaysia #kainpasangborong #royalsilkmurah #cottonbali #kainroyalsilk #kaincotton #neelofa #kainbatik #kainbatikseragam

Loading