Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#muamalaysia

Posts tagged as #muamalaysia on Instagram

1.751.501 Posts

Posted @withrepost • @tudungstoredotcom Kami sentiasa mencari Model Tudung untuk koleksi tudung baru setiap bulan. Nak join Model Search kami tak?  Repost gambar ni @tudungstoredotcom dan edit gambar sis yang cantik2 tu dengan hashtag #modeltudungstoredotcom2019.  Kali ni kami nak cari model untuk tudung raya pulak k. Kami pilih model2 dari hashtag #modeltudungstoredotcom2019 ni  #modelsearch #modelsearchmalaysia #modelsearchmuslimah #modelmuslimah #muslimahmodel #muslimahmodelsearch #igreview #modeltudung #modeltudungstoredotcom #modelsearch2019 #modeltudungraya #makeupartist #mua #photoshootstudio #muamalaysia #muslimahmodelmalaysia #talentcastingmalaysia #makeupphotoshoot #makeupbridal #makeupclass
Kenapa perlu Double Cleansing? . Double cleansing dalam bahasa mudahnya cuci muka sebanyak 2 kali dengan menggunakan Brightening Oil Cleanser Herv dan kemudiannya di ikuti dengan Hydra Cleanser samada Flavor Strawberry atau Mixberry. . Tujuan double cleansing adalah untuk mencuci peluh, minyak dan kesan penggunaan makeup atau SPF di muka dengan lebih mendalam terutama ke liang-liang pori. . Liang-liang pori yang tersumbat memudahkan jerawat untuk timbul di wajah kita taw. . Cubalah sendiri di rumah dan u olls akan rasai kulit wajah lebih bersih dan lembut. . Lepas double cleansing with Herv, nak pakai toner, serum, moisturiser pun cepat je serap dan kesannya lagi cepat sebab u olls dah korek keluar semua yang tersumbat tadi dan sel² kulit mati kat muka pun dah takde lagi ๐Ÿ˜‰ . MUDAH je kan STEP ASAS ROUTINE SKINCARE yang u olls kena buat ๐Ÿ˜ . ๐Ÿ“ฒ Whatsapp 016-6176327 . Follow IG : @yanrarabeaute . .  #herv #hervhq #hervnatural #hervnaturalhq #hervnaturalmalaysia #hervoilcleanser #hervexfoliator #hervessence #agentwanted #dropshipwanted #tipscantik #tipsglowing #kakimekap #muamalaysia #makeupartistkl #muaselangor #kualalumpur #selangor #shahalam #klang #subang #damansara #bangsar #kepong #selayang #batucaves #gombak #kulitsihat #rtgs #roadtoglassskin
Step untuk cut crease โค๏ธ #makeupclass #mua #muamalaysia #muaklangvalley #muakl #makeupartist
Sometimes how color trends comes as fast as it goes..but we are just sticking to the basics this round hoping that in 5 years this particular photo wont be a pain to look at..๐Ÿ’‹ . . . .#kawonmakeover #kawonmakeup #dailymakeup #naturalmakeup #kawonmakeoverexperts #naturalbridalmakeup . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .#mua #muamalaysia #sgbrides #sgbridalmakeup #bridalmakeupkualalumpur #sgmua #makeupartistmalaysia #makeupartistkualalumpur #makeuptutorial #instamakeup #makeupartist #bridalserviceskl #bridalhairdo #hollywood #undiscovered_muas #halfuphalfdown #bestbridalmakeup #bridalmakeupmalaysia #rubycell#muakl #weddingsmalaysia #bridalmakeupmalaysia #bridalmakeup #weddinghairdo
Lawanyaaa๐Ÿ˜! . Serious ke Carya Make Up Kit ni boleh buat look lawa macam ni? . Siapa yg dah beli? Boleh la try tutorial macam sis share ni tauโค๏ธ . Yang baru nak beli? . Ni lah masanya! Kita tengah SALE sekarang. . Normal price untuk satu Carya Make Up Kit RM 99. . HARGA SALE?? . Dua Carya Make Up Kit ni cuma harga RM 165โ—๏ธโ—๏ธ . Bukan tu je. Kita bagi . โœ…FREE Carya Eyebrow pencil . โœ…FREE Carya Make Up pouch bag . โœ…FREE GIFT special๐Ÿ˜ . Tggu apa lagi? Tunggu sale habis ke? . Benda boleh beli time SALE, kenapa nak beli time tak sale๐Ÿ˜‚ . #caryacosmetics #caryawangsamaju #caryasetiawangsa #caryamalaysia #caryakl #caryakualalumpur #makeupbynurulmf #muakl #muamalaysia #muabellaz #caryamasjidjamek #caryatamanmelati #caryasentul #caryadamansara #caryapetalingjaya #caryagombak #caryaselayang #caryakepong #caryasgbuloh #caryacyberjaya #caryakajang #caryabangi #caryasabah #caryasetapak #caryabatucaves #skuadeni #beauty #makeuptutorialmalaysia #makeuptutorial
makeup  dinner grand lexis 19/4/2019 #mua  #muaportdickson  #muatelukintan  #muaseremban  #muarembau  #muasenawang  #muamalaysia
SYOK MASCARA . Sangat syok sebab dia ada MICRO FIBER yang boleh melebatkan, memanjangkan dan melentikkan bulu mata 30 kali ganda tawww โค . Jangan percaya apa yang zis bagi info ni, tapi uols beli 1 dulu dan try. Nanti share dengan zis
SYOK MASCARA . Sangat syok sebab dia ada MICRO FIBER yang boleh melebatkan, memanjangkan dan melentikkan bulu mata 30 kali ganda tawww โค . Jangan percaya apa yang zis bagi info ni, tapi uols beli 1 dulu dan try. Nanti share dengan zis
Siapa je taknak kulit sihat and flawless macam ladyboss @syafiqahaina kita ni kan? Sejuk je mata memandang๐Ÿ˜ . . And mesti semua nak tertanya-tanya apa rahsia dia kan? Kalau nak tahu AINAA SERUM, AINAA CLEANSER dan AINAA SUNSCREEN jawapan bagi segala rahsia. Now korang dah tahu rahsianya, so apa tunggu lagi?๐Ÿ˜‰ .  Untuk info lebih lanjut boleh  KLIK link di Bio๐Ÿ˜˜โค๏ธ Atau whatssap sis. . ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ WHATSSAP : +60124257891  #qiesquad #ainaaserum #ainaacosmetic #ainaacleanser #nsabeautyofficial #nsabeauty #nsabeautycleanser #nsabeautyserum #tipscantik #instamagic #flawlesskin #serummalaysia #serumflawless  #usmpenang #uitmpenang #tipscantik #nakcantik #ainaaserumpenang #muamalaysia #serumsyafiqahaina #beauty #beautyconsultant #ainaasunscreen #ainaaserumcod #ainaaserumpenangisland #codpenangisland #codpulaupinang #codbayanlepas #codtelukkumbar #serum
TARTE GEL EYEBROW . the best and super pigmented gel for eyebrow. . Zis ada in repack size kod medium brown dan taupe. Kita bagi Free eyebrow brush sekali . 1 size repack boleh bertahan sehingga 2 bulan pemakaian
TARTE GEL EYEBROW . the best and super pigmented gel for eyebrow. . Zis ada in repack size kod medium brown dan taupe. Kita bagi Free eyebrow brush sekali . 1 size repack boleh bertahan sehingga 2 bulan pemakaian
Local Brand Makeup from Malaysia especially . The best quality, standard international. . To purchase just dm or click link at bio section โค
๐“‚๐’ถ๐“€๐‘’๐“Š๐“…  ๐’ท๐“Ž @qaseh_mua ๐Ÿ’•  Hye ampa ... dh booking ka makeup untuk hari bahagia ampa?klu x booking lg meh sni booking dgn kmi..insyaallah hrga brpatutan..kmi buat servis ke rumah naa..klu nk survey dlu pun x pa..meh kita smbng2 . . **************************************************** For booking & query :  Whatsapp/Call at +6 017-6472889—————————————————————— . . . . . #memoryqasehtercipta #muamalaysia #mua #muakl #muajb #manismanis #makeupartist #designer #makeupartistmalaysia #malaywedding #nikah #tunang #sanding #kahwin #makeups  #topmodel #beforeafter #makeupclass #bridal #love #wedding #bridalmakeupmalaysia #makeupmalaysia #malaysiamua #suregorgeous #publicmutual #minipelamin #pelamin #pelamindewan #pelaminmurah
H U D A  B E A U T Y  F O U N D A T I O N . Matte finish and super smooth texture foundation . Kalau yang dry skin nak pakai pun boleh, just make sure before apply fd HB ni, korang prep skin menggunakan moisturizer dan primer ya.
. . I N N A  x  I L H A M E C H E N T A ๐Ÿ’„ A T I H A R U N . . . . . . . . #makeupartistmalaysia #muaselangor #muakl #muamalaysia #makeupphotoshoot #hijabfashion #hijabista #mekap
H U D A  B E A U T Y  F O U N D A T I O N . Matte finish and super smooth texture foundation . Kalau yang dry skin nak pakai pun boleh, just make sure before apply fd HB ni, korang prep skin menggunakan moisturizer dan primer ya.
Natural 55rb/lusin 12pasang  Jual Bulu mata grosir / lusinan Produk Indonesia dengan kualitas International  Nyaman, Lentur, Lembut dan Ringan dipakai  Tanpa Packaging,  memakai tutup mika tambah 3rb/lsn .. Harga yang tertera  harga untuk 1Lusin  Kualitas Bisa diadu dengan brand diluaran sana Bisa dipakai lebih dari 2-3kali tergantung cara melepas dan merawatnya :) SAAT ORDER, artinya BUYER telah MENYETUJUI (baik membaca/tidak) peraturan yg telah dibuat Bulumata_Hits  Bisnis bisnis kepercayaan.. jika memang tdk percaya lbh baik jangan order  perlu diketahui bulumata_Hits semua barang bulumatanya HANDMADE  WA 085819555435 . #bulumatapalsu#bulumatajakarta#bulumatataerang#bulumatabandung#bulumatatangerangselatan#bulumatabogor#bulumatakarawang#bulumatasolo#bulumatabali#bulumatasulawesi#bulumatabatam#bulumatapekanbaru#bulumatasamarinda#bulumatakalimantan#muajakarta#muatangerang#muabatam#muakarawang#muasolo#muasamarinda#muapekanbar#muakalimantan#muabogor #muasulawesi#muadepok#muamalaysia#muaselangor#muasabah#muadenpasarbali
Natural 45rb/lusin 12pasang  Jual Bulu mata grosir / lusinan Produk Indonesia dengan kualitas International  Nyaman, Lentur, Lembut dan Ringan dipakai  Tanpa Packaging,  memakai tutup mika tambah 3rb/lsn .. Harga yang tertera  harga untuk 1Lusin  Kualitas Bisa diadu dengan brand diluaran sana Bisa dipakai lebih dari 2-3kali tergantung cara melepas dan merawatnya :) SAAT ORDER, artinya BUYER telah MENYETUJUI (baik membaca/tidak) peraturan yg telah dibuat Bulumata_Hits  Bisnis bisnis kepercayaan.. jika memang tdk percaya lbh baik jangan order  perlu diketahui bulumata_Hits semua barang bulumatanya HANDMADE  WA 085819555435 . #bulumatapalsu#bulumatajakarta#bulumatataerang#bulumatabandung#bulumatatangerangselatan#bulumatabogor#bulumatakarawang#bulumatasolo#bulumatabali#bulumatasulawesi#bulumatabatam#bulumatapekanbaru#bulumatasamarinda#bulumatakalimantan#muajakarta#muatangerang#muabatam#muakarawang#muasolo#muasamarinda#muapekanbar#muakalimantan#muabogor #muasulawesi#muadepok#muamalaysia#muaselangor#muasabah#muadenpasarbali
Natural 45rb/lusin 12pasang  Jual Bulu mata grosir / lusinan Produk Indonesia dengan kualitas International  Nyaman, Lentur, Lembut dan Ringan dipakai  Tanpa Packaging,  memakai tutup mika tambah 3rb/lsn .. Harga yang tertera  harga untuk 1Lusin  Kualitas Bisa diadu dengan brand diluaran sana Bisa dipakai lebih dari 2-3kali tergantung cara melepas dan merawatnya :) SAAT ORDER, artinya BUYER telah MENYETUJUI (baik membaca/tidak) peraturan yg telah dibuat Bulumata_Hits  Bisnis bisnis kepercayaan.. jika memang tdk percaya lbh baik jangan order  perlu diketahui bulumata_Hits semua barang bulumatanya HANDMADE  WA 085819555435 . #bulumatapalsu#bulumatajakarta#bulumatataerang#bulumatabandung#bulumatatangerangselatan#bulumatabogor#bulumatakarawang#bulumatasolo#bulumatabali#bulumatasulawesi#bulumatabatam#bulumatapekanbaru#bulumatasamarinda#bulumatakalimantan#muajakarta#muatangerang#muabatam#muakarawang#muasolo#muasamarinda#muapekanbar#muakalimantan#muabogor #muasulawesi#muadepok#muamalaysia#muaselangor#muasabah#muadenpasarbali
DIET BISKUT KERING? . Nangis sebab 10 keping dah sama dengan sepinggan nasi lemak,  ingatkan bolehlah kurus makan biskut je.... . . Intake May(Marathon Tukar Saiz Sebelum Raya) dibuka sekarang... Jom daftar cepat.... . . . Follow ig @liza_azilza, tag kawan2 yg nak marathon kurus sebelum raya juga ye... . . Contact Liza 0172554017 untuk join program. . . ๐Ÿ“๐Ÿ’ฏ ONLINE ๐Ÿ“Tak perlu ke mana2 ๐Ÿ“Makan 5-6 kali sehari ๐Ÿ“30 hari Meal Plan lengkap beserta resepi ๐Ÿ“Combo workout ๐Ÿ“21 topik setiap hari ๐Ÿ“Group support yg awesome!! . . Nak kurus mesti ada Ilmu,  Coach dan Group Support. . .  #kurussebelumraya#nakkurus#jomkurus#kevinzahri#kualalumpur#brunei#singapore#palazo#duckscarves#plussizemalaysia#ampang #coach#loisvuittonmalaysia#batikterengganu#desamurni#padinimalaysia#sketchersshoes #michaelkorsmalaysia#mingguanwanita#wanitahariini #tv3#muamalaysia#fitmom#mama
Munggil lips ๐Ÿ’‹ . The best lips miximizer i've tried. Ada effect berangin dibibir tapi tidak mengeringkan atau membuat kulit bibir terkopek . You should try too ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ . #sayajual #makeuporiginal #repacksize #ringlightmurah #magiclight #brushmakeup #hargamurah #mampumilik #online #trustedseller #terimakasih #teammakeup #muajb #muamalaysia #vanitymirror #sale #makeupmurah #yearendsale
Bulu mata palsu Purbalingga menerima partai besar dan eceran untuk info pemesanan silahkan kontak wa/0895635808842#muajakarta#jualbulumata #jualbulumatamurah #bulumata #muasingapore #eyelashes #bulumatapalsu #bulumatapremium #bulumatarefill #mua #bulumatamalaysia #eyelashesmalaysia #muamalang #muamalaysia #muaselangor #makeup #makeupartist #wedding #muajohorbahru #muaselangor #muajakarta #muabali #bulumatamurah#makeupindonesia#makeupwisuda#bulumatarefil#bulumatahits#bulumataartisanpro#bulumataelise#bulumata3dmalaysia#muaindonesia#bulumataartis
Terapi tekak u ollszz mlm ni x masak ingat nak masak fikir balik esok pagi sampai malam ada kat event watsons so makan kat luar ajalah u ollszz... #jurusoleklelaki #abangjurusoleklelaki #abangsyantik #makeupartist #makeupbridal #makeupbajet #muamalaysia #makeuptutorial #makeover
Congratulations winners! You got yourself @treslala Starter Kit for free! Please DM us your details so we can send you your prizes. . For the rest of you, don’t worry! Wheel of Fortune winner will be announced tomorrow. 20 winners will be announce. Stay tune Très Lala Bèbes! ๐Ÿ’‹ .  #treslala #skincare #madeinkorea #kbeauty #naturalingredients #noparaben #nochemicals #hydration #brightening #propolis #royaljelly #aquabased #allskintypes #sensitiveskin #skinrevolution #homegrown #kkmapproved #muamalaysia #beautyblogger #minilipmatte #nondrying #vitamine #shopbeauty #beautygiveaway
Kongsi sikit tips nak pakai bulu mata bagi selesa ๐Ÿ˜‰ 1. Pandang bawah 2. Pakai betul2 line atas bulu mata asal 3. Pilih gam yg tak payah nak tunggu2 kering. ๐Ÿ˜…  So pilih gam koji nie korang boleh beli dekat @sasamalaysia tauu. Untuk diri sendiri kak arra suggest pilih warna clear, sbb tak comot kalau yg saja2 nak pakai tu. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ’ช๐Ÿป . . Fav model @mai.rahhh ๐Ÿ˜˜ Thankyou for watching โค๏ธ . #makeup #muamalaysia #makeuptutorial #hudabeauty #muakl #muaampang #muaselangor #arratouchbeautybrides๐Ÿ‘ฐ๐Ÿป #makeupreview #beauty #sephoramy #makeupartis #nafura #makeupartiskualalumpur #makeupartiskl #makeupartisampang #makeupartisselangor #tutorialmakeup #makeupjunkie #ragamkecantikan #nafura #urbandecaymy #urbandecaymalaysia #narsmalaysia #macmalaysia #sephoramalaysia @sephoramy @hudabeauty
Jommm, sape lagi nak order MUAH BY BELLAZ ni? ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . .  Korang order cepat2, confirm korang jadi orang terawal pakai Muah by Bellaz ni tauu. Stok first batch, HQ akan edarkan hujung minggu ni. Isnin mimi dh boleh pos tauu♥๏ธ♥๏ธ .  Lawaaaa wehhhh. Ada 6 kod semuanya. .. Jom2 order, klik link๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ #muahbybellaz #bellaz #muamalaysia #muabellaz
Hi hampa..Nampak tak kami lalu.. Ni haa kat class muabellaz..guna khaf pallet..memang cantik sgt hasilnya..shading, blusher, highlighter n eyeshadow dlm 1 pallet โค  Kaki-kaki make up yang baru nak berjinak-jinak dalam dunia make up wajib ade 1 pallete ni, sbb hampa tak pandai make up pun jadi pandai make up dengan khaf cosmetic . Hampa juga akan dapat FREE GIFT dari KHAF COSMETIC.. ๐Ÿ˜  Jom..cepat² dapatkan sekarang..!! Whatsapp . http://www.wasap.my/+601136537462/KHAF . #khafcosmetics  #makeupkit #muamalaysia #blusher #sayajualmakeupmalaysia #kakparah #muabellaz #khaflover #produkviral #pujaanhatikanda #instaseleb #beautymakeupkit #terlajaklaris #cantik #jombeli #sayasukamakeup #kosmetikmalaysia #agentstokisdiperlukan
FARSALI UNICORN ESSENCE & ROSE GOLD ELIXIR . the best essence and primer terbaik untuk skin all skin type. Menyerap masuk ke dalam kulit dengan sekata. . Rose gold elixir juga memberi kelembapan terbaik kepada kulit . Antara rahsia makeup nampak smooth adalah Farsali RGE.
FARSALI UNICORN ESSENCE & ROSE GOLD ELIXIR . the best essence and primer terbaik untuk skin all skin type. Menyerap masuk ke dalam kulit dengan sekata. . Rose gold elixir juga memberi kelembapan terbaik kepada kulit . Antara rahsia makeup nampak smooth adalah Farsali RGE. .
SHIMA @shimaaris makeup by me Raya Lebaran Show 2019 @qudynofficial #makeupbysyhimran #muamalaysia  Hair by @cheamyleela
Kusha menjual 100% INTERNATIONAL BRAND MAKEUP dalam repack size dengan harga mampu milik. . To purchase, just DM je kusha atau whatsapp 0177868816 โค
Make up flawless @auramrchel_ : โ™šProfessional makeup artis โ™šW.A : 085669111258 โ™šTlp : 085375522700 โ™šSumatra Barat ———————————————————————— Make up @lutvi_makeup ————————————————————————————— : #mua #muasumbar #muapadang #muajakarta #muanasional #makeupartis #makeupartist #makeupartistjakarta #muamalaysia #muaasia #infosumbar #minanghits #gadihminang #maccosmetics #sephora #sheumura #makeupforever #makeover #like4like #likeforlike #like4likesback #likeforfun #tag #tagsforlikes #tagsomeone #tags4tags #tagafriendswedeen
EARTH DAY SALE! 24 HOURS ONLY! Sale sehingga 11.59 malam ni sahaja ya. So cecepat submit order uolls โค๏ธ . Macam mana nak order? ๐Ÿ‘‡๐Ÿป .  OPTION 1  1. Layari web www.alyla.my. 2. Masukkan code ‘A06Nunu’ untuk dapatkan discount.  ATAU  OPTION 2  Boleh direct whatsApp Nunu 0197566891. Nunu akan tolong orderkan untuk hampa. . . #royalpineputrajaya #alylaputrajaya #alylabangi #royalpine #royalpinebangi
EARTH DAY SALE! 24 HOURS ONLY! Sale sehingga 11.59 malam ni sahaja ya. So cecepat submit order uolls โค๏ธ . Macam mana nak order? ๐Ÿ‘‡๐Ÿป .  OPTION 1  1. Layari web www.alyla.my. 2. Masukkan code ‘A06Nunu’ untuk dapatkan discount.  ATAU  OPTION 2  Boleh direct whatsApp Nunu 0197566891. Nunu akan tolong orderkan untuk hampa. . . #royalpineputrajaya #alylaputrajaya #alylabangi #royalpine #royalpinebangi
EARTH DAY SALE! 24 HOURS ONLY! Sale sehingga 11.59 malam ni sahaja ya. So cecepat submit order uolls โค๏ธ . Macam mana nak order? ๐Ÿ‘‡๐Ÿป .  OPTION 1  1. Layari web www.alyla.my. 2. Masukkan code ‘A06Nunu’ untuk dapatkan discount.  ATAU  OPTION 2  Boleh direct whatsApp Nunu 0197566891. Nunu akan tolong orderkan untuk hampa. . . #royalpineputrajaya #alylaputrajaya #alylabangi #royalpine #royalpinebangi

Loading