Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#motorkapcai

Posts tagged as #motorkapcai on Instagram

4.132 Posts

Selalu kan orang yang pendek ni kena buli macam tu ? Lebih lebih lagi kalau kena buli dekat tempat public .. mesti malu yang teramat .. hina sangat menjadi pendek agaknya .. kalau korang amalkan HI-CAL & zinc  In shaa Allah takde lagi masalah kena buli macam tu .. mungkin orang yang buli korang tu pon akan jatuh cinta dengan korang .. belum cuba belum tahu kann ☺☺ . Jom follow agen sah tiens malaysia : @kejaptinggi.co @kejaptinggi.co @kejaptinggi.co . ORDER & TIPS, PM 👇 Whatsapp : +60 10-9024-959  Whatsapp : +60 10-9024-959  Whatsapp : +60 10-9024-959  #tiens #ubattinggi #noradanish #nakbebel #lawkhambar #motorkapcai #mobilelegend #malaysiasoccer #najib
SALE!! SALE!! SALE!! . YEAR END SALE!!! SEHINGGA KEHABISAN STOK!!! . Biar moto lama janji nampak baru. Betul tak bro? . Nak tahu kenapa spray penghilang karat ni MENDAPAT TUMPUAN RAMAI sekarang?? . . Lebih 100,000 botol terjual tak sampai setahun! ✨ . KELEBIHAN: • Hilangkan karat sepantas 2 minit • Hilangkan karat ke besi asli • Permukaan kilat seperti baru • Pertama di MALAYSIA • Produk 100% tempatan . RUST REMOVER by WAK KILAT dapat menghilangkan: ✳kesan2 karat pada semua lapisan. ✳besi yang disaluti karat tebal. ✳Air karat pada bahagian tile terutama di dalam bilik air. ✳kesan karat tong gas yg diletakkan diatas mozek atau ape2 permukaan lantai. ✳karat pada bahagian besi terutama spana ,screw driver n mcm2 lg. ✳karat pada rim kereta & motosikal ✳dapat membuka screw yg susah . Dapatkan segera di 👇 @suits_exclusive @suits_exclusive @suits_exclusive . #sayajual #rustremover #penghilangkarat #igersmalaysia #penghilangkotorandegil #motorkapcai #bangi #nilai #kualalumpur #shahalam #suits_exclusive #sayajualmurah #sayajualonline #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia #bazarmalaysia #kedaionlinemurah #jualanmurah
SALE!! SALE!! SALE!! . YEAR END SALE!!! SEHINGGA KEHABISAN STOK!!! . Thank you boss @faiz_subri13 support @suits_exclusive !!! Puskassss!!! 🏆 . Sekali angkat pakej combo Rust Remover & Multipurpose Cleaner! Padu! . MULTIPURPOSE CLEANER by Wak Kilat boleh menghilangkan: ✅ Kotoran degil pada kusyen kereta ✅ Contengan pada dinding ✅ Kotoran degil pada body kereta ✅ Kotoran degil pada perkakas dapur ✅ Warna kereta yang kelihatan kusam ✅ Watermark pada kereta atau motor ✅ Dan banyak lagi! . RUST REMOVER by WAK KILAT dapat menghilangkan: ✳kesan2 karat pada semua lapisan. ✳besi yang disaluti karat tebal. ✳Air karat pada bahagian tile terutama di dalam bilik air. ✳kesan karat tong gas yg diletakkan diatas mozek atau ape2 permukaan lantai. ✳karat pada bahagian besi terutama spana ,screw driver n mcm2 lg. ✳karat pada rim kereta & motosikal ✳dapat membuka screw yg susah . Dapatkan segera 👇 01124204546 01124204546 01124204546 . #sayajual #rustremover #multipurposecleaner #penghilangkarat #igersmalaysia #penghilangkotorandegil #motorkapcai #bangi #nilai #kualalumpur #shahalam #suits_exclusive #sayajualmurah #sayajualonline #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia #bazarmalaysia #kedaionlinemurah #jualanmurah
SALE!! SALE!! SALE!! . YEAR END SALE!!! SEHINGGA KEHABISAN STOK!!! . Nampak perbezaan? Baru lah sedap mata memandang. 😎 . MULTIPURPOSE CLEANER by Wak Kilat . Penghilang kotoran/daki degil paling berkesan & viral di Malaysia. 💪🏻 . Produk MULTIPURPOSE CLEANER by Wak Kilat dirumus khas untuk menghilangkan kotoran2 degil pada permukaan fabrik, leather, pvc malah besi dengan mudah dan cepat. . .  MULTIPURPOSE CLEANER by Wak Kilat boleh menghilangkan: . ✅ Kotoran degil pada kusyen kereta ✅ Contengan pada dinding ✅ Kotoran degil pada body kereta ✅ Kotoran degil pada perkakas dapur ✅ Warna kereta yang kelihatan kusam ✅ Watermark pada kereta atau motor ✅ Dan banyak lagi! . Dapatkan segera 👇 01124204546 01124204546 01124204546 . #sayajual #rustremover #multipurposecleaner #penghilangkarat #igersmalaysia #penghilangkotorandegil #motorkapcai #bangi #nilai #kualalumpur #shahalam #suits_exclusive #sayajualmurah #sayajualonline #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia #bazarmalaysia #kedaionlinemurah #jualanmurah
SALE!! SALE!! SALE!! . YEAR END SALE!!! SEHINGGA KEHABISAN STOK!!! . MULTIPURPOSE CLEANER by Wak Kilat . Penghilang kotoran/daki degil paling berkesan & viral di Malaysia. 💪🏻 . Produk MULTIPURPOSE CLEANER by Wak Kilat dirumus khas untuk menghilangkan kotoran2 degil pada permukaan fabrik, leather, pvc malah besi dengan mudah dan cepat. . .  MULTIPURPOSE CLEANER by Wak Kilat boleh menghilangkan: . ✅ Kotoran degil pada kusyen kereta ✅ Contengan pada dinding ✅ Kotoran degil pada body kereta ✅ Kotoran degil pada perkakas dapur ✅ Warna kereta yang kelihatan kusam ✅ Watermark pada kereta atau motor ✅ Dan banyak lagi! . Dapatkan segera 👇 01124204546 01124204546 01124204546 . #sayajual #rustremover #multipurposecleaner #penghilangkarat #igersmalaysia #penghilangkotorandegil #motorkapcai #bangi #nilai #kualalumpur #shahalam #suits_exclusive #sayajualmurah #sayajualonline #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia #bazarmalaysia #kedaionlinemurah #jualanmurah
SALE!! SALE!! SALE!! . YEAR END SALE!!! SEHINGGA KEHABISAN STOK!!! . MULTIPURPOSE CLEANER by Wak Kilat boleh menghilangkan: ✅ Kotoran degil pada kusyen kereta ✅ Contengan pada dinding ✅ Kotoran degil pada body kereta ✅ Kotoran degil pada perkakas dapur ✅ Warna kereta yang kelihatan kusam ✅ Watermark pada kereta atau motor ✅ Dan banyak lagi! . RUST REMOVER by WAK KILAT dapat menghilangkan: ✳kesan2 karat pada semua lapisan. ✳besi yang disaluti karat tebal. ✳Air karat pada bahagian tile terutama di dalam bilik air. ✳kesan karat tong gas yg diletakkan diatas mozek atau ape2 permukaan lantai. ✳karat pada bahagian besi terutama spana ,screw driver n mcm2 lg. ✳karat pada rim kereta & motosikal ✳dapat membuka screw yg susah . Dapatkan segera 👇 01124204546 01124204546 01124204546 . #sayajual #rustremover #multipurposecleaner #penghilangkarat #igersmalaysia #penghilangkotorandegil #motorkapcai #bangi #nilai #kualalumpur #shahalam #suits_exclusive #sayajualmurah #sayajualonline #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia #bazarmalaysia #kedaionlinemurah #jualanmurah
SALE!! SALE!! SALE!! . YEAR END SALE!!! SEHINGGA KEHABISAN STOK!!! . Testimoni our lovely customer 😍😘 . Nak tahu kenapa spray penghilang karat ni MENDAPAT TUMPUAN RAMAI sekarang?? . . Lebih 100,000 botol terjual tak sampai setahun! ✨ . KELEBIHAN: • Hilangkan karat sepantas 2 minit • Hilangkan karat ke besi asli • Permukaan kilat seperti baru • Pertama di MALAYSIA • Produk 100% tempatan . RUST REMOVER by WAK KILAT dapat menghilangkan: ✳kesan2 karat pada semua lapisan. ✳besi yang disaluti karat tebal. ✳Air karat pada bahagian tile terutama di dalam bilik air. ✳kesan karat tong gas yg diletakkan diatas mozek atau ape2 permukaan lantai. ✳karat pada bahagian besi terutama spana ,screw driver n mcm2 lg. ✳karat pada rim kereta & motosikal ✳dapat membuka screw yg susah . 01124204546 01124204546 01124204546 . #sayajual #rustremover #penghilangkarat #igersmalaysia #penghilangkotorandegil #motorkapcai #bangi #nilai #kualalumpur #shahalam #suits_exclusive #sayajualmurah #sayajualonline #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia #bazarmalaysia #kedaionlinemurah #jualanmurah
Selalu kan orang yang pendek ni kena buli macam tu ? Lebih lebih lagi kalau kena buli dekat tempat public .. mesti malu yang teramat .. hina sangat menjadi pendek agaknya .. kalau korang amalkan HI-CAL & zinc  In shaa Allah takde lagi masalah kena buli macam tu .. mungkin orang yang buli korang tu pon akan jatuh cinta dengan korang .. belum cuba belum tahu kann ☺☺ . Jom follow agen sah tiens malaysia : @ubat.tinggi_original04 @ubat.tinggi_original04 @ubat.tinggi_original04 . ORDER & TIPS, DM  #tiens #ubattinggi #noradanish #nakbebel #lawkhambar #motorkapcai #mobilelegend #malaysiasoccer #najib
Selalu kan orang yang pendek ni kena buli macam tu ? Lebih lebih lagi kalau kena buli dekat tempat public .. mesti malu yang teramat .. hina sangat menjadi pendek agaknya .. kalau korang amalkan HI-CAL & zinc  In shaa Allah takde lagi masalah kena buli macam tu .. mungkin orang yang buli korang tu pon akan jatuh cinta dengan korang .. belum cuba belum tahu kann ☺☺ . Jom follow agen sah tiens malaysia : @ubat.tinggi_original03 @ubat.tinggi_original03 @ubat.tinggi_original03 . ORDER & TIPS, DM #tiens #ubattinggi #noradanish #nakbebel #lawkhambar #motorkapcai #mobilelegend #malaysiasoccer #najib #ubattinggioriginal #tinggibadan #peninggibadan #peninggi #peninggimurah #peninggibadanmalaysia #peninggibadanherbal #peninggitiens #supplementmalaysia #obattinggi #ubattinggi #olshopmalaysia #onlineshopmalaysia #heightupmurah #heightupmalaysia #heightuporiginal #igreview #igreviewmalaysia #igreviewbrunei #paidreview #paidreviewmurah
Suatu penantian yang amat memeritkan terpaksa berteduh tepi jalan bila hujan lebat😂😂😂 . #yamaha135lc #motorkapcai #gengmotor #yamaha #yamahamalaysia #malaysia #negaraku #ampang #kualalumpur #melaka #bisnesonline
okkkk asalamualaikum semuaaa hihihi siappp sudahhh 3 batang enkai gold 24k kitaa ni... nice x..... terima kasihh yerr support kmi .............sapa2 yang ad niat nk bwat hydrochrome ...atauu nk restore motoo ke.... atauuu repaint cover set..... atauuu nk mencari barang2 thailook tuuu..... blihhh dm kmi @taiping_hydrochrome ....atauu blihhh wasap kmi sendiri  1.untukkk hydrochrome  azim - 0124150353  2.untuk restore/repaint  fazlan - 0135902277  area taiping perakkk jauhhh blihh post bhahaha.....hrgaa blihh bawakk bncangg nahhh..... #jarangxkilat #taipinghydrochrome #jenterakita #jenterasado #jenterapadu #jentera_duaroda #jenterapejuang #kakimoto #kroni2roda #kaki_motor_xrempit #kapcaimalaya #kamixramai #kapcaijahat #kawasakilovers #kapcaisado #keranaminatkamibersatu #motorkapcai_1 #motorkapcai #matrempit #matmoto #matmotorbukanmatrempit #yamahalc135 #rr150_malaya #135lc #yamahalc135 #superkips #rxz #ysuku #125zr
okkkk asalamualaikum semuaaa hihihi siappp sudahhh valve cover kitaaa niii hihihi mcmm mnaaa ? nice x..... terima kasihh yerr support kmi .............sapa2 yang ad niat nk bwat hydrochrome ...atauu nk restore motoo ke.... atauuu repaint cover set..... atauuu nk mencari barang2 thailook tuuu..... blihhh dm kmi @taiping_hydrochrome ....atauu blihhh wasap kmi sendiri  1.untukkk hydrochrome  azim - 0124150353  2.untuk restore/repaint  fazlan - 0135902277  area taiping perakkk jauhhh blihh post bhahaha.....hrgaa blihh bawakk bncangg nahhh..... #jarangxkilat #taipinghydrochrome #jenterakita #jenterasado #jenterapadu #jentera_duaroda #jenterapejuang #kakimoto #kroni2roda #kaki_motor_xrempit #kapcaimalaya #kamixramai #kapcaijahat #kawasakilovers #kapcaisado #keranaminatkamibersatu #motorkapcai_1 #motorkapcai #matrempit #matmoto #matmotorbukanmatrempit #yamahalc135 #rr150_malaya #135lc #yamahalc135 #superkips #rxz #ysuku #hondacivic #hondathepowerofdreams
okkkk asalamualaikum semuaaa hihihi siappp sudahhh valve cover kitaaa niii hihihi mcmm mnaaa ? nice x..... terima kasihh yerr support kmi .............sapa2 yang ad niat nk bwat hydrochrome ...atauu nk restore motoo ke.... atauuu repaint cover set..... atauuu nk mencari barang2 thailook tuuu..... blihhh dm kmi @taiping_hydrochrome ....atauu blihhh wasap kmi sendiri  1.untukkk hydrochrome  azim - 0124150353  2.untuk restore/repaint  fazlan - 0135902277  area taiping perakkk jauhhh blihh post bhahaha.....hrgaa blihh bawakk bncangg nahhh..... #jarangxkilat #taipinghydrochrome #jenterakita #jenterasado #jenterapadu #jentera_duaroda #jenterapejuang #kakimoto #kroni2roda #kaki_motor_xrempit #kapcaimalaya #kamixramai #kapcaijahat #kawasakilovers #kapcaisado #keranaminatkamibersatu #motorkapcai_1 #motorkapcai #matrempit #matmoto #matmotorbukanmatrempit #yamahalc135 #rr150_malaya #135lc #yamahalc135 #superkips #rxz #ysuku #hondacivic #hondathepowerofdreams
..........sapa2 yang ad niat nk bwat hydrochrome ...atauu nk restore motoo atauu nk bwat air brush ke.... atauuu repaint cover set..... atauuu nk mencari barang2 thailook tuuu..... blihhh dm kmi @taiping_hydrochrome ....atauu blihhh wasap kmi sendiri  1.untukkk hydrochrome  azim - 0124150353  2.untuk restore/repaint  fazlan - 0135902277  3.untuk air brush @_zacdesign  #zacdesign #jarangxkilat #taipinghydrochrome #jenterakita #jenterasado #jenterapadu #jentera_duaroda #jenterapejuang #kakimoto #kroni2roda #kaki_motor_xrempit #kapcaimalaya #kamixramai #kapcaijahat #kawasakilovers #kapcaisado #keranaminatkamibersatu #motorkapcai_1 #motorkapcai #matrempit #matmoto #matmotorbukanmatrempit #yamahalc135 #rr150_malaya #135lc #yamahalc135 #superkips #rxz #ysuku
okkk sapaa2 nk oderr sckru titanuim nii.... maiii oderr nahhhh..... blih wasapp 0135902277  area taiping perakkk jauhhh blihh post bhahaha.....hrgaa blihh bawakk bncangg nahhh..... #jarangxkilat #taipinghydrochrome #jenterakita #jenterasado #jenterapadu #jentera_duaroda #jenterapejuang #kakimoto #kroni2roda #kaki_motor_xrempit #kapcaimalaya #kamixramai #kapcaijahat #kawasakilovers #kapcaisado #keranaminatkamibersatu #motorkapcai_1 #motorkapcai #matrempit #matmoto #matmotorbukanmatrempit #yamahalc135 #rr150_malaya #135lc #yamahalc135 #superkips #rxz #ysuku
okkkk asalamualaikum semuaaa hihihi siapp sudahhh zsr kita... nii mcmm mnaaa nice x.............sapa2 yang ad niat nk bwat hydrochrome ...atauu nk restore motoo ke.... atauuu repaint cover set..... atauuu nk mencari barang2 thailook tuuu..... blihhh dm kmi @taiping_hydrochrome ....atauu blihhh wasap kmi sendiri  1.untukkk hydrochrome  azim - 0124150353  2.untuk restore/repaint  fazlan - 0135902277  area taiping perakkk jauhhh blihh post bhahaha.....hrgaa blihh bawakk bncangg nahhh..... #jarangxkilat #taipinghydrochrome #jenterakita #jenterasado #jenterapadu #jentera_duaroda #jenterapejuang #kakimoto #kroni2roda #kaki_motor_xrempit #kapcaimalaya #kamixramai #kapcaijahat #kawasakilovers #kapcaisado #keranaminatkamibersatu #motorkapcai_1 #motorkapcai #matrempit #matmoto #matmotorbukanmatrempit #yamahalc135 #rr150_malaya #135lc #yamahalc135 #superkips #rxz #ysuku
Selalu kan orang yang pendek ni kena buli macam tu ? Lebih lebih lagi kalau kena buli dekat tempat public .. mesti malu yang teramat .. hina sangat menjadi pendek agaknya .. kalau korang amalkan HI-CAL & zinc  In shaa Allah takde lagi masalah kena buli macam tu .. mungkin orang yang buli korang tu pon akan jatuh cinta dengan korang .. belum cuba belum tahu kann ☺☺ . Jom follow agen sah tiens malaysia : @kingtinggi_malay @kingtinggi_malay @kingtinggi_malay . ORDER & TIPS, PM 👇 Whatsapp : +60 16-621 0480 Whatsapp : +60 16-621 0480 Whatsapp : +60 16-621 0480 #tiens #ubattinggi #noradanish #nakbebel #lawkhambar #motorkapcai #mobilelegend #malaysiasoccer #najib
Maaf la klu anda terbaca ig ni.. kami nak bagi offer beli spek OAKLEY, gred terbaik..siap pakej paperbag , Kain Oakley.. free Tali sport Oakley.. . . 💥  KAMI ADA OAKLEY 🇯🇵Frogskin 🇯🇵Holbrook 🇯🇵Two Face🇯🇵VR46 🇯🇵Jawbreaker 🇯🇵Oakley Radar 🇯🇵oakley Despatch 🇯🇵Rayban Aviator. 🇯🇵Rayban Ferrari 🇯🇵Rayban Wayferer 🇯🇵macam-macam lagi . . . . korang mesti visit ig kami untuk dptkan oakley Velentino Rossi murah2. . .memang konfiden la dengan seller ni, dah banyak order dah selamat deliver. serius kena beli buat koleksi personnel VR, kami trusted seller. . . Jualan Terhad akan tamat bila2  masa. Jadi  cepat Order stok limited kami ini. Order sebelum 12 malam ini akan terima free gift Kotak logo Oakley percuma.. . . @ whatsapp 0106060039 . .kami register dgn SSM dan dh online since 2014.. . . #kapcai  #kapcaisado  #gengmotor #kapcaimalaya #jenterakita #jenterasado #jenterapadu #jentera_duaroda #jenterapejuang #kakimoto #kroni2roda #kaki_motor_xrempit #kapcaimalaya #kamixramai #kapcaijahat #kawasakilovers #kapcaisado #keranaminatkamibersatu #motorkapcai_1 #motorkapcai #matrempit #matmoto #matmotorbukanmatrempit #yamahalc135 #rr150_malaya #135lc #yamahalc135 #superkips #rxz #ysuku
Maaf la klu anda terbaca ig ni.. kami nak bagi offer beli spek OAKLEY, gred terbaik..siap pakej paperbag , Kain Oakley.. free Tali sport Oakley.. . . 💥  KAMI ADA OAKLEY 🇯🇵Frogskin 🇯🇵Holbrook 🇯🇵Two Face🇯🇵VR46 🇯🇵Jawbreaker 🇯🇵Oakley Radar 🇯🇵oakley Despatch 🇯🇵Rayban Aviator. 🇯🇵Rayban Ferrari 🇯🇵Rayban Wayferer 🇯🇵macam-macam lagi . . . . korang mesti visit ig kami untuk dptkan oakley Velentino Rossi murah2. . .memang konfiden la dengan seller ni, dah banyak order dah selamat deliver. serius kena beli buat koleksi personnel VR, kami trusted seller. . . Jualan Terhad akan tamat bila2  masa. Jadi  cepat Order stok limited kami ini. Order sebelum 12 malam ini akan terima free gift Kotak logo Oakley percuma.. . . @ whatsapp 0106060039 . .kami register dgn SSM dan dh online since 2014.. . . #kapcai  #kapcaisado  #gengmotor #kapcaimalaya #jenterakita #jenterasado #jenterapadu #jentera_duaroda #jenterapejuang #kakimoto #kroni2roda #kaki_motor_xrempit #kapcaimalaya #kamixramai #kapcaijahat #kawasakilovers #kapcaisado #keranaminatkamibersatu #motorkapcai_1 #motorkapcai #matrempit #matmoto #matmotorbukanmatrempit #yamahalc135 #rr150_malaya #135lc #yamahalc135 #superkips #rxz #ysuku
Selalu kan orang yang pendek ni kena buli macam tu ? Lebih lebih lagi kalau kena buli dekat tempat public .. mesti malu yang teramat .. hina sangat menjadi pendek agaknya .. kalau korang amalkan HI-CAL & zinc  In shaa Allah takde lagi masalah kena buli macam tu .. mungkin orang yang buli korang tu pon akan jatuh cinta dengan korang .. belum cuba belum tahu kann ☺☺ . Jom follow agen sah tiens malaysia : @kingtinggi_malay @kingtinggi_malay @kingtinggi_malay . ORDER & TIPS, PM 👇 Whatsapp : +60 16-621 0480 Whatsapp : +60 16-621 0480 Whatsapp : +60 16-621 0480 #tiens #ubattinggi #noradanish #nakbebel #lawkhambar #motorkapcai #mobilelegend #malaysiasoccer #najib
haiii asalamualaikum hihihihi...sjaaa kitaaa nk pyunggg ferringg kita nii bruu siappp haaaa nice x hihihihi.... .........sapa2 yang ad niat nk bwat hydrochrome ...atauu nk restore motoo ke.... atauuu repaint cover set..... atauuu nk mencari barang2 thailook tuuu..... blihhh dm kmi @taiping_hydrochrome ....atauu blihhh wasap kmi sendiri  1.untukkk hydrochrome  azim - 0124150353  2.untuk restore/repaint  fazlan - 0135902277  area taiping perakkk jauhhh blihh post bhahaha.....hrgaa blihh bawakk bncangg nahhh..... #jarangxkilat #taipinghydrochrome #jenterakita #jenterasado #jenterapadu #jentera_duaroda #jenterapejuang #kakimoto #kroni2roda #kaki_motor_xrempit #kapcaimalaya #kamixramai #kapcaijahat #kawasakilovers #kapcaisado #keranaminatkamibersatu #motorkapcai_1 #motorkapcai #matrempit #matmoto #matmotorbukanmatrempit #yamahalc135 #rr150_malaya #135lc #yamahalc135 #superkips #rxz #ysuku
okkkk asalamualaikum semuaaa hihihi siapp sudahhh cover set kr petak kitaaa niii ..............sapa2 yang ad niat nk bwat hydrochrome ...atauu nk restore motoo ke.... atauuu repaint cover set..... atauuu nk mencari barang2 thailook tuuu..... blihhh dm kmi @taiping_hydrochrome ....atauu blihhh wasap kmi sendiri  1.untukkk hydrochrome  azim - 0124150353  2.untuk restore/repaint  fazlan - 0135902277  area taiping perakkk jauhhh blihh post bhahaha.....hrgaa blihh bawakk bncangg nahhh..... #jarangxkilat #taipinghydrochrome #jenterakita #jenterasado #jenterapadu #jentera_duaroda #jenterapejuang #kakimoto #kroni2roda #kaki_motor_xrempit #kapcaimalaya #kamixramai #kapcaijahat #kawasakilovers #kapcaisado #keranaminatkamibersatu #motorkapcai_1 #motorkapcai #matrempit #matmoto #matmotorbukanmatrempit #yamahalc135 #rr150_malaya #135lc #yamahalc135 #superkips #rxz #ysuku
okkk sapaaa ad nakk oderr cover set zsr ........tuuu blii dm tpii atauu blihhh wasapp.... fazlan - 0135902277  area taiping perakkk jauhhh blihh post bhahaha.....hrgaa blihh bawakk bncangg nahhh..... #jarangxkilat #taipinghydrochrome #jenterakita #jenterasado #jenterapadu #jentera_duaroda #jenterapejuang #kakimoto #kroni2roda #kaki_motor_xrempit #kapcaimalaya #kamixramai #kapcaijahat #kawasakilovers #kapcaisado #keranaminatkamibersatu #motorkapcai_1 #motorkapcai #matrempit #matmoto #matmotorbukanmatrempit #yamahalc135 #rr150_malaya #135lc #yamahalc135 #superkips #rxz #ysuku
okkk sapaaa ad nakk oderr cover set krz serpico........tuuu blii dm tpii atauu blihhh wasapp.... fazlan - 0135902277  area taiping perakkk jauhhh blihh post bhahaha.....hrgaa blihh bawakk bncangg nahhh..... #jarangxkilat #taipinghydrochrome #jenterakita #jenterasado #jenterapadu #jentera_duaroda #jenterapejuang #kakimoto #kroni2roda #kaki_motor_xrempit #kapcaimalaya #kamixramai #kapcaijahat #kawasakilovers #kapcaisado #keranaminatkamibersatu #motorkapcai_1 #motorkapcai #matrempit #matmoto #matmotorbukanmatrempit #yamahalc135 #rr150_malaya #135lc #yamahalc135 #superkips #rxz #ysuku
Maaf la klu anda terbaca ig ni.. kami nak bagi offer beli spek OAKLEY, gred terbaik..siap pakej paperbag , Kain Oakley.. free Tali sport Oakley.. . . 💥  KAMI ADA OAKLEY 🇯🇵Frogskin 🇯🇵Holbrook 🇯🇵Two Face🇯🇵VR46 🇯🇵Jawbreaker 🇯🇵Oakley Radar 🇯🇵oakley Despatch 🇯🇵Rayban Aviator. 🇯🇵Rayban Ferrari 🇯🇵Rayban Wayferer 🇯🇵macam-macam lagi . . . . korang mesti visit ig kami untuk dptkan oakley Velentino Rossi murah2. . .memang konfiden la dengan seller ni, dah banyak order dah selamat deliver. serius kena beli buat koleksi personnel VR, kami trusted seller. . . Jualan Terhad akan tamat bila2  masa. Jadi  cepat Order stok limited kami ini. Order sebelum 12 malam ini akan terima free gift Kotak logo Oakley percuma.. . . @ whatsapp 0106060039 . .kami register dgn SSM dan dh online since 2014.. . . #kapcai  #kapcaisado  #gengmotor #kapcaimalaya #jenterakita #jenterasado #jenterapadu #jentera_duaroda #jenterapejuang #kakimoto #kroni2roda #kaki_motor_xrempit #kapcaimalaya #kamixramai #kapcaijahat #kawasakilovers #kapcaisado #keranaminatkamibersatu #motorkapcai_1 #motorkapcai #matrempit #matmoto #matmotorbukanmatrempit #yamahalc135 #rr150_malaya #135lc #yamahalc135 #superkips #rxz #ysuku
Maaf la klu anda terbaca ig ni.. kami nak bagi offer beli spek OAKLEY, gred terbaik..siap pakej paperbag , Kain Oakley.. free Tali sport Oakley.. . . 💥  KAMI ADA OAKLEY 🇯🇵Frogskin 🇯🇵Holbrook 🇯🇵Two Face🇯🇵VR46 🇯🇵Jawbreaker 🇯🇵Oakley Radar 🇯🇵oakley Despatch 🇯🇵Rayban Aviator. 🇯🇵Rayban Ferrari 🇯🇵Rayban Wayferer 🇯🇵macam-macam lagi . . . . korang mesti visit ig kami untuk dptkan oakley Velentino Rossi murah2. . .memang konfiden la dengan seller ni, dah banyak order dah selamat deliver. serius kena beli buat koleksi personnel VR, kami trusted seller. . . Jualan Terhad akan tamat bila2  masa. Jadi  cepat Order stok limited kami ini. Order sebelum 12 malam ini akan terima free gift Kotak logo Oakley percuma.. . . @ whatsapp 0106060039 . .kami register dgn SSM dan dh online since 2014.. . . #kapcai  #kapcaisado  #gengmotor #kapcaimalaya #jenterakita #jenterasado #jenterapadu #jentera_duaroda #jenterapejuang #kakimoto #kroni2roda #kaki_motor_xrempit #kapcaimalaya #kamixramai #kapcaijahat #kawasakilovers #kapcaisado #keranaminatkamibersatu #motorkapcai_1 #motorkapcai #matrempit #matmoto #matmotorbukanmatrempit #yamahalc135 #rr150_malaya #135lc #yamahalc135 #superkips #rxz #ysuku
Maaf la klu anda terbaca ig ni.. kami nak bagi offer beli spek OAKLEY, gred terbaik..siap pakej paperbag , Kain Oakley.. free Tali sport Oakley.. . . 💥  KAMI ADA OAKLEY 🇯🇵Frogskin 🇯🇵Holbrook 🇯🇵Two Face🇯🇵VR46 🇯🇵Jawbreaker 🇯🇵Oakley Radar 🇯🇵oakley Despatch 🇯🇵Rayban Aviator. 🇯🇵Rayban Ferrari 🇯🇵Rayban Wayferer 🇯🇵macam-macam lagi . . . . korang mesti visit ig kami untuk dptkan oakley Velentino Rossi murah2. . .memang konfiden la dengan seller ni, dah banyak order dah selamat deliver. serius kena beli buat koleksi personnel VR, kami trusted seller. . . Jualan Terhad akan tamat bila2  masa. Jadi  cepat Order stok limited kami ini. Order sebelum 12 malam ini akan terima free gift Kotak logo Oakley percuma.. . . @ whatsapp 0106060039 . .kami register dgn SSM dan dh online since 2014.. . . #kapcai  #kapcaisado  #gengmotor #kapcaimalaya #jenterakita #jenterasado #jenterapadu #jentera_duaroda #jenterapejuang #kakimoto #kroni2roda #kaki_motor_xrempit #kapcaimalaya #kamixramai #kapcaijahat #kawasakilovers #kapcaisado #keranaminatkamibersatu #motorkapcai_1 #motorkapcai #matrempit #matmoto #matmotorbukanmatrempit #yamahalc135 #rr150_malaya #135lc #yamahalc135 #superkips #rxz #ysuku
Selalu kan orang yang pendek ni kena buli macam tu ? Lebih lebih lagi kalau kena buli dekat tempat public .. mesti malu yang teramat .. hina sangat menjadi pendek agaknya .. kalau korang amalkan HI-CAL & zinc  In shaa Allah takde lagi masalah kena buli macam tu .. mungkin orang yang buli korang tu pon akan jatuh cinta dengan korang .. belum cuba belum tahu kann ☺☺ . Jom follow agen sah tiens malaysia : @kingtinggi_malay @kingtinggi_malay @kingtinggi_malay . ORDER & TIPS, PM 👇 Whatsapp : +60 16-621 0480 Whatsapp : +60 16-621 0480 Whatsapp : +60 16-621 0480 #tiens #ubattinggi #noradanish #nakbebel #lawkhambar #motorkapcai #mobilelegend #malaysiasoccer #najib
RIDE ➡️ Bukit Tinggi. Layan corner. Satu kecundang #ridesantai #motorrojak #motorkapcai
Maaf la klu anda terbaca ig ni.. kami nak bagi offer beli spek OAKLEY, gred terbaik..siap pakej paperbag , Kain Oakley.. free Tali sport Oakley.. . . 💥  KAMI ADA OAKLEY 🇯🇵Frogskin 🇯🇵Holbrook 🇯🇵Two Face🇯🇵VR46 🇯🇵Jawbreaker 🇯🇵Oakley Radar 🇯🇵oakley Despatch 🇯🇵Rayban Aviator. 🇯🇵Rayban Ferrari 🇯🇵Rayban Wayferer 🇯🇵macam-macam lagi . . . . korang mesti visit ig kami untuk dptkan oakley Velentino Rossi murah2. . .memang konfiden la dengan seller ni, dah banyak order dah selamat deliver. serius kena beli buat koleksi personnel VR, kami trusted seller. . . Jualan Terhad akan tamat bila2  masa. Jadi  cepat Order stok limited kami ini. Order sebelum 12 malam ini akan terima free gift Kotak logo Oakley percuma.. . . @ whatsapp 0106060039 . .kami register dgn SSM dan dh online since 2014.. . . #kapcai  #kapcaisado  #gengmotor #kapcaimalaya #jenterakita #jenterasado #jenterapadu #jentera_duaroda #jenterapejuang #kakimoto #kroni2roda #kaki_motor_xrempit #kapcaimalaya #kamixramai #kapcaijahat #kawasakilovers #kapcaisado #keranaminatkamibersatu #motorkapcai_1 #motorkapcai #matrempit #matmoto #matmotorbukanmatrempit #yamahalc135 #rr150_malaya #135lc #yamahalc135 #superkips #rxz #ysuku
Maaf la klu anda terbaca ig ni.. kami nak bagi offer beli spek OAKLEY, gred terbaik..siap pakej paperbag , Kain Oakley.. free Tali sport Oakley.. . . 💥  KAMI ADA OAKLEY 🇯🇵Frogskin 🇯🇵Holbrook 🇯🇵Two Face🇯🇵VR46 🇯🇵Jawbreaker 🇯🇵Oakley Radar 🇯🇵oakley Despatch 🇯🇵Rayban Aviator. 🇯🇵Rayban Ferrari 🇯🇵Rayban Wayferer 🇯🇵macam-macam lagi . . . . korang mesti visit ig kami untuk dptkan oakley Velentino Rossi murah2. . .memang konfiden la dengan seller ni, dah banyak order dah selamat deliver. serius kena beli buat koleksi personnel VR, kami trusted seller. . . Jualan Terhad akan tamat bila2  masa. Jadi  cepat Order stok limited kami ini. Order sebelum 12 malam ini akan terima free gift Kotak logo Oakley percuma.. . . @ whatsapp 0106060039 . .kami register dgn SSM dan dh online since 2014.. . . #kapcai  #kapcaisado  #gengmotor #kapcaimalaya #jenterakita #jenterasado #jenterapadu #jentera_duaroda #jenterapejuang #kakimoto #kroni2roda #kaki_motor_xrempit #kapcaimalaya #kamixramai #kapcaijahat #kawasakilovers #kapcaisado #keranaminatkamibersatu #motorkapcai_1 #motorkapcai #matrempit #matmoto #matmotorbukanmatrempit #yamahalc135 #rr150_malaya #135lc #yamahalc135 #superkips #rxz #ysuku
Maaf la klu anda terbaca ig ni.. kami nak bagi offer beli spek OAKLEY, gred terbaik..siap pakej paperbag , Kain Oakley.. free Tali sport Oakley.. . . 💥  KAMI ADA OAKLEY 🇯🇵Frogskin 🇯🇵Holbrook 🇯🇵Two Face🇯🇵VR46 🇯🇵Jawbreaker 🇯🇵Oakley Radar 🇯🇵oakley Despatch 🇯🇵Rayban Aviator. 🇯🇵Rayban Ferrari 🇯🇵Rayban Wayferer 🇯🇵macam-macam lagi . . . . korang mesti visit ig kami untuk dptkan oakley Velentino Rossi murah2. . .memang konfiden la dengan seller ni, dah banyak order dah selamat deliver. serius kena beli buat koleksi personnel VR, kami trusted seller. . . Jualan Terhad akan tamat bila2  masa. Jadi  cepat Order stok limited kami ini. Order sebelum 12 malam ini akan terima free gift Kotak logo Oakley percuma.. . . @ whatsapp 0106060039 . .kami register dgn SSM dan dh online since 2014.. . . #kapcai  #kapcaisado  #gengmotor #kapcaimalaya #jenterakita #jenterasado #jenterapadu #jentera_duaroda #jenterapejuang #kakimoto #kroni2roda #kaki_motor_xrempit #kapcaimalaya #kamixramai #kapcaijahat #kawasakilovers #kapcaisado #keranaminatkamibersatu #motorkapcai_1 #motorkapcai #matrempit #matmoto #matmotorbukanmatrempit #yamahalc135 #rr150_malaya #135lc #yamahalc135 #superkips #rxz #ysuku
Selalu kan orang yang pendek ni kena buli macam tu ? Lebih lebih lagi kalau kena buli dekat tempat public .. mesti malu yang teramat .. hina sangat menjadi pendek agaknya .. kalau korang amalkan HI-CAL & zinc  In shaa Allah takde lagi masalah kena buli macam tu .. mungkin orang yang buli korang tu pon akan jatuh cinta dengan korang .. belum cuba belum tahu kann ☺☺ . Jom follow agen sah tiens malaysia : @badantinggi_sihat.my  @badantinggi_sihat.my  @badantinggi_sihat.my . ORDER & TIPS, PM 👇 Whatsapp : +60 10-227 3683  Whatsapp : +60 10-227 3683  Whatsapp : +60 10-227 3683  #tiens #ubattinggi #noradanish #nakbebel #lawkhambar #motorkapcai #mobilelegend #malaysiasoccer #najib #viral #murah #lawa
Maaf la klu anda terbaca ig ni.. kami nak bagi offer beli spek OAKLEY, gred terbaik..siap pakej paperbag , Kain Oakley.. free Tali sport Oakley.. . . 💥  KAMI ADA OAKLEY 🇯🇵Frogskin 🇯🇵Holbrook 🇯🇵Two Face🇯🇵VR46 🇯🇵Jawbreaker 🇯🇵Oakley Radar 🇯🇵oakley Despatch 🇯🇵Rayban Aviator. 🇯🇵Rayban Ferrari 🇯🇵Rayban Wayferer 🇯🇵macam-macam lagi . . . . korang mesti visit ig kami untuk dptkan oakley Velentino Rossi murah2. . .memang konfiden la dengan seller ni, dah banyak order dah selamat deliver. serius kena beli buat koleksi personnel VR, kami trusted seller. . . Jualan Terhad akan tamat bila2  masa. Jadi  cepat Order stok limited kami ini. Order sebelum 12 malam ini akan terima free gift Kotak logo Oakley percuma.. . . @ whatsapp 0106060039 . .kami register dgn SSM dan dh online since 2014.. . . #kapcai  #kapcaisado  #gengmotor #kapcaimalaya #jenterakita #jenterasado #jenterapadu #jentera_duaroda #jenterapejuang #kakimoto #kroni2roda #kaki_motor_xrempit #kapcaimalaya #kamixramai #kapcaijahat #kawasakilovers #kapcaisado #keranaminatkamibersatu #motorkapcai_1 #motorkapcai #matrempit #matmoto #matmotorbukanmatrempit #yamahalc135 #rr150_malaya #135lc #yamahalc135 #superkips #rxz #ysuku
Maaf la klu anda terbaca ig ni.. kami nak bagi offer beli spek OAKLEY, gred terbaik..siap pakej paperbag , Kain Oakley.. free Tali sport Oakley.. . . 💥  KAMI ADA OAKLEY 🇯🇵Frogskin 🇯🇵Holbrook 🇯🇵Two Face🇯🇵VR46 🇯🇵Jawbreaker 🇯🇵Oakley Radar 🇯🇵oakley Despatch 🇯🇵Rayban Aviator. 🇯🇵Rayban Ferrari 🇯🇵Rayban Wayferer 🇯🇵macam-macam lagi . . . . korang mesti visit ig kami untuk dptkan oakley Velentino Rossi murah2. . .memang konfiden la dengan seller ni, dah banyak order dah selamat deliver. serius kena beli buat koleksi personnel VR, kami trusted seller. . . Jualan Terhad akan tamat bila2  masa. Jadi  cepat Order stok limited kami ini. Order sebelum 12 malam ini akan terima free gift Kotak logo Oakley percuma.. . . @ whatsapp 0106060039 . .kami register dgn SSM dan dh online since 2014.. . . #kapcai  #kapcaisado  #gengmotor #kapcaimalaya #jenterakita #jenterasado #jenterapadu #jentera_duaroda #jenterapejuang #kakimoto #kroni2roda #kaki_motor_xrempit #kapcaimalaya #kamixramai #kapcaijahat #kawasakilovers #kapcaisado #keranaminatkamibersatu #motorkapcai_1 #motorkapcai #matrempit #matmoto #matmotorbukanmatrempit #yamahalc135 #rr150_malaya #135lc #yamahalc135 #superkips #rxz #ysuku
Maaf la klu anda terbaca ig ni.. kami nak bagi offer beli 2 spek OAKLEY, gred terbaik.. percuma 1..siap pakej paperbag , Kain Oakley.. free Tali sport Oakley.. . . 💥  KAMI ADA OAKLEY 🇯🇵Frogskin 🇯🇵Holbrook 🇯🇵Two Face🇯🇵VR46 🇯🇵Jawbreaker 🇯🇵Oakley Radar 🇯🇵oakley Despatch 🇯🇵Rayban Aviator. 🇯🇵Rayban Ferrari 🇯🇵Rayban Wayferer 🇯🇵macam-macam lagi . . . . korang mesti visit ig kami untuk dptkan oakley Velentino Rossi murah2. . .memang konfiden la dengan seller ni, dah banyak order dah selamat deliver. serius kena beli buat koleksi personnel VR, kami trusted seller. . . Jualan Terhad akan tamat bila2  masa. Jadi  cepat Order stok limited kami ini. Order sebelum 12 malam ini akan terima free gift Kotak logo Oakley percuma.. . . @ whatsapp 0106060039 . .kami register dgn SSM dan dh online since 2014.. . . #kapcai  #kapcaisado  #gengmotor #kapcaimalaya #jenterakita #jenterasado #jenterapadu #jentera_duaroda #jenterapejuang #kakimoto #kroni2roda #kaki_motor_xrempit #kapcaimalaya #kamixramai #kapcaijahat #kawasakilovers #kapcaisado #keranaminatkamibersatu #motorkapcai_1 #motorkapcai #matrempit #matmoto #matmotorbukanmatrempit #yamahalc135 #rr150_malaya #135lc #yamahalc135 #superkips #rxz #ysuku
Maaf la klu anda terbaca ig ni.. kami nak bagi offer beli spek OAKLEY, gred terbaik..siap pakej paperbag , Kain Oakley.. free Tali sport Oakley.. . . 💥  KAMI ADA OAKLEY 🇯🇵Frogskin 🇯🇵Holbrook 🇯🇵Two Face🇯🇵VR46 🇯🇵Jawbreaker 🇯🇵Oakley Radar 🇯🇵oakley Despatch 🇯🇵Rayban Aviator. 🇯🇵Rayban Ferrari 🇯🇵Rayban Wayferer 🇯🇵macam-macam lagi . . . . korang mesti visit ig kami untuk dptkan oakley Velentino Rossi murah2. . .memang konfiden la dengan seller ni, dah banyak order dah selamat deliver. serius kena beli buat koleksi personnel VR, kami trusted seller. . . Jualan Terhad akan tamat bila2  masa. Jadi  cepat Order stok limited kami ini. Order sebelum 12 malam ini akan terima free gift Kotak logo Oakley percuma.. . . @ whatsapp 0106060039 . .kami register dgn SSM dan dh online since 2014.. . . #kapcai  #kapcaisado  #gengmotor #kapcaimalaya #jenterakita #jenterasado #jenterapadu #jentera_duaroda #jenterapejuang #kakimoto #kroni2roda #kaki_motor_xrempit #kapcaimalaya #kamixramai #kapcaijahat #kawasakilovers #kapcaisado #keranaminatkamibersatu #motorkapcai_1 #motorkapcai #matrempit #matmoto #matmotorbukanmatrempit #yamahalc135 #rr150_malaya #135lc #yamahalc135 #superkips #rxz #ysuku
Selalu kan orang yang pendek ni kena buli macam tu ? Lebih lebih lagi kalau kena buli dekat tempat public .. mesti malu yang teramat .. hina sangat menjadi pendek agaknya .. kalau korang amalkan HI-CAL & zinc  In shaa Allah takde lagi masalah kena buli macam tu .. mungkin orang yang buli korang tu pon akan jatuh cinta dengan korang .. belum cuba belum tahu kann ☺☺ . Jom follow agen sah tiens malaysia : @kingtinggi_malay @kingtinggi_malay @kingtinggi_malay . ORDER & TIPS, PM 👇 Whatsapp : +60 16-621 0480 Whatsapp : +60 16-621 0480 Whatsapp : +60 16-621 0480 #tiens #ubattinggi #noradanish #nakbebel #lawkhambar #motorkapcai #mobilelegend #malaysiasoccer #najib
Maaf la klu anda terbaca ig ni.. kami nak bagi offer beli 2 spek OAKLEY, gred terbaik.. percuma 1..siap pakej paperbag , Kain Oakley.. free Tali sport Oakley.. . . 💥  KAMI ADA OAKLEY 🇯🇵Frogskin 🇯🇵Holbrook 🇯🇵Two Face🇯🇵VR46 🇯🇵Jawbreaker 🇯🇵Oakley Radar 🇯🇵oakley Despatch 🇯🇵Rayban Aviator. 🇯🇵Rayban Ferrari 🇯🇵Rayban Wayferer 🇯🇵macam-macam lagi . . . . korang mesti visit ig kami untuk dptkan oakley Velentino Rossi murah2. . .memang konfiden la dengan seller ni, dah banyak order dah selamat deliver. serius kena beli buat koleksi personnel VR, kami trusted seller. . . Jualan Terhad akan tamat bila2  masa. Jadi  cepat Order stok limited kami ini. Order sebelum 12 malam ini akan terima free gift Kotak logo Oakley percuma.. . . @ whatsapp 0106060039 . .kami register dgn SSM dan dh online since 2014.. . . #kapcai  #kapcaisado  #gengmotor #kapcaimalaya #jenterakita #jenterasado #jenterapadu #jentera_duaroda #jenterapejuang #kakimoto #kroni2roda #kaki_motor_xrempit #kapcaimalaya #kamixramai #kapcaijahat #kawasakilovers #kapcaisado #keranaminatkamibersatu #motorkapcai_1 #motorkapcai #matrempit #matmoto #matmotorbukanmatrempit #yamahalc135 #rr150_malaya #135lc #yamahalc135 #superkips #rxz #ysuku
Maaf la klu anda terbaca ig ni.. kami nak bagi offer beli 2 spek OAKLEY, gred terbaik.. percuma 1..siap pakej paperbag , Kain Oakley.. free Tali sport Oakley.. . . 💥  KAMI ADA OAKLEY 🇯🇵Frogskin 🇯🇵Holbrook 🇯🇵Two Face🇯🇵VR46 🇯🇵Jawbreaker 🇯🇵Oakley Radar 🇯🇵oakley Despatch 🇯🇵Rayban Aviator. 🇯🇵Rayban Ferrari 🇯🇵Rayban Wayferer 🇯🇵macam-macam lagi . . . . korang mesti visit ig kami untuk dptkan oakley Velentino Rossi murah2. . .memang konfiden la dengan seller ni, dah banyak order dah selamat deliver. serius kena beli buat koleksi personnel VR, kami trusted seller. . . Jualan Terhad akan tamat bila2  masa. Jadi  cepat Order stok limited kami ini. Order sebelum 12 malam ini akan terima free gift Kotak logo Oakley percuma.. . . @ whatsapp 0106060039 . .kami register dgn SSM dan dh online since 2014.. . . #kapcai  #kapcaisado  #gengmotor #kapcaimalaya #jenterakita #jenterasado #jenterapadu #jentera_duaroda #jenterapejuang #kakimoto #kroni2roda #kaki_motor_xrempit #kapcaimalaya #kamixramai #kapcaijahat #kawasakilovers #kapcaisado #keranaminatkamibersatu #motorkapcai_1 #motorkapcai #matrempit #matmoto #matmotorbukanmatrempit #yamahalc135 #rr150_malaya #135lc #yamahalc135 #superkips #rxz #ysuku
Maaf la klu anda terbaca ig ni.. kami nak bagi offer beli 2 spek OAKLEY, gred terbaik.. percuma 1..siap pakej paperbag , Kain Oakley.. free Tali sport Oakley.. . . 💥  KAMI ADA OAKLEY 🇯🇵Frogskin 🇯🇵Holbrook 🇯🇵Two Face🇯🇵VR46 🇯🇵Jawbreaker 🇯🇵Oakley Radar 🇯🇵oakley Despatch 🇯🇵Rayban Aviator. 🇯🇵Rayban Ferrari 🇯🇵Rayban Wayferer 🇯🇵macam-macam lagi . . . . korang mesti visit ig kami untuk dptkan oakley Velentino Rossi murah2. . .memang konfiden la dengan seller ni, dah banyak order dah selamat deliver. serius kena beli buat koleksi personnel VR, kami trusted seller. . . Jualan Terhad akan tamat bila2  masa. Jadi  cepat Order stok limited kami ini. Order sebelum 12 malam ini akan terima free gift Kotak logo Oakley percuma.. . . @ whatsapp 0106060039 . .kami register dgn SSM dan dh online since 2014.. . . #kapcai  #kapcaisado  #gengmotor #kapcaimalaya #jenterakita #jenterasado #jenterapadu #jentera_duaroda #jenterapejuang #kakimoto #kroni2roda #kaki_motor_xrempit #kapcaimalaya #kamixramai #kapcaijahat #kawasakilovers #kapcaisado #keranaminatkamibersatu #motorkapcai_1 #motorkapcai #matrempit #matmoto #matmotorbukanmatrempit #yamahalc135 #rr150_malaya #135lc #yamahalc135 #superkips #rxz #ysuku
Selalu kan orang yang pendek ni kena buli macam tu ? Lebih lebih lagi kalau kena buli dekat tempat public .. mesti malu yang teramat .. hina sangat menjadi pendek agaknya .. kalau korang amalkan HI-CAL & zinc  In shaa Allah takde lagi masalah kena buli macam tu .. mungkin orang yang buli korang tu pon akan jatuh cinta dengan korang .. belum cuba belum tahu kann ☺☺ . Jom follow agen sah tiens malaysia : @kingtinggi_malay @kingtinggi_malay @kingtinggi_malay . ORDER & TIPS, PM 👇 Whatsapp : +60 16-621 0480 Whatsapp : +60 16-621 0480 Whatsapp : +60 16-621 0480 #tiens #ubattinggi #noradanish #nakbebel #lawkhambar #motorkapcai #mobilelegend #malaysiasoccer #najib
Maaf la klu anda terbaca ig ni.. kami nak bagi offer beli 2 spek OAKLEY, gred terbaik.. percuma 1..siap pakej paperbag , Kain Oakley.. free Tali sport Oakley.. . . 💥  KAMI ADA OAKLEY 🇯🇵Frogskin 🇯🇵Holbrook 🇯🇵Two Face🇯🇵VR46 🇯🇵Jawbreaker 🇯🇵Oakley Radar 🇯🇵oakley Despatch 🇯🇵Rayban Aviator. 🇯🇵Rayban Ferrari 🇯🇵Rayban Wayferer 🇯🇵macam-macam lagi . . . . korang mesti visit ig kami untuk dptkan oakley Velentino Rossi murah2. . .memang konfiden la dengan seller ni, dah banyak order dah selamat deliver. serius kena beli buat koleksi personnel VR, kami trusted seller. . . Jualan Terhad akan tamat bila2  masa. Jadi  cepat Order stok limited kami ini. Order sebelum 12 malam ini akan terima free gift Kotak logo Oakley percuma.. . . @ whatsapp 0106060039 . .kami register dgn SSM dan dh online since 2014.. . . #kapcai  #kapcaisado  #gengmotor #kapcaimalaya #jenterakita #jenterasado #jenterapadu #jentera_duaroda #jenterapejuang #kakimoto #kroni2roda #kaki_motor_xrempit #kapcaimalaya #kamixramai #kapcaijahat #kawasakilovers #kapcaisado #keranaminatkamibersatu #motorkapcai_1 #motorkapcai #matrempit #matmoto #matmotorbukanmatrempit #yamahalc135 #rr150_malaya #135lc #yamahalc135 #superkips #rxz #ysuku
Maaf la klu anda terbaca ig ni.. kami nak bagi offer beli 2 spek OAKLEY, gred terbaik.. percuma 1..siap pakej paperbag , Kain Oakley.. free Tali sport Oakley.. . . 💥  KAMI ADA OAKLEY 🇯🇵Frogskin 🇯🇵Holbrook 🇯🇵Two Face🇯🇵VR46 🇯🇵Jawbreaker 🇯🇵Oakley Radar 🇯🇵oakley Despatch 🇯🇵Rayban Aviator. 🇯🇵Rayban Ferrari 🇯🇵Rayban Wayferer 🇯🇵macam-macam lagi . . . . korang mesti visit ig kami untuk dptkan oakley Velentino Rossi murah2. . .memang konfiden la dengan seller ni, dah banyak order dah selamat deliver. serius kena beli buat koleksi personnel VR, kami trusted seller. . . Jualan Terhad akan tamat bila2  masa. Jadi  cepat Order stok limited kami ini. Order sebelum 12 malam ini akan terima free gift Kotak logo Oakley percuma.. . . @ whatsapp 0106060039 . .kami register dgn SSM dan dh online since 2014.. . . #kapcai  #kapcaisado  #gengmotor #kapcaimalaya #jenterakita #jenterasado #jenterapadu #jentera_duaroda #jenterapejuang #kakimoto #kroni2roda #kaki_motor_xrempit #kapcaimalaya #kamixramai #kapcaijahat #kawasakilovers #kapcaisado #keranaminatkamibersatu #motorkapcai_1 #motorkapcai #matrempit #matmoto #matmotorbukanmatrempit #yamahalc135 #rr150_malaya #135lc #yamahalc135 #superkips #rxz #ysuku
Maaf la klu anda terbaca ig ni.. kami nak bagi offer beli 2 spek OAKLEY, gred terbaik.. percuma 1..siap pakej paperbag , Kain Oakley.. free Tali sport Oakley.. . . 💥  KAMI ADA OAKLEY 🇯🇵Frogskin 🇯🇵Holbrook 🇯🇵Two Face🇯🇵VR46 🇯🇵Jawbreaker 🇯🇵Oakley Radar 🇯🇵oakley Despatch 🇯🇵Rayban Aviator. 🇯🇵Rayban Ferrari 🇯🇵Rayban Wayferer 🇯🇵macam-macam lagi . . . . korang mesti visit ig kami untuk dptkan oakley Velentino Rossi murah2. . .memang konfiden la dengan seller ni, dah banyak order dah selamat deliver. serius kena beli buat koleksi personnel VR, kami trusted seller. . . Jualan Terhad akan tamat bila2  masa. Jadi  cepat Order stok limited kami ini. Order sebelum 12 malam ini akan terima free gift Kotak logo Oakley percuma.. . . @ whatsapp 0106060039 . .kami register dgn SSM dan dh online since 2014.. . . #kapcai  #kapcaisado  #gengmotor #kapcaimalaya #jenterakita #jenterasado #jenterapadu #jentera_duaroda #jenterapejuang #kakimoto #kroni2roda #kaki_motor_xrempit #kapcaimalaya #kamixramai #kapcaijahat #kawasakilovers #kapcaisado #keranaminatkamibersatu #motorkapcai_1 #motorkapcai #matrempit #matmoto #matmotorbukanmatrempit #yamahalc135 #rr150_malaya #135lc #yamahalc135 #superkips #rxz #ysuku
Maaf la klu anda terbaca ig ni.. kami nak bagi offer beli 2 spek OAKLEY, gred terbaik.. percuma 1..siap pakej paperbag , Kain Oakley.. free Tali sport Oakley.. . . 💥  KAMI ADA OAKLEY 🇯🇵Frogskin 🇯🇵Holbrook 🇯🇵Two Face🇯🇵VR46 🇯🇵Jawbreaker 🇯🇵Oakley Radar 🇯🇵oakley Despatch 🇯🇵Rayban Aviator. 🇯🇵Rayban Ferrari 🇯🇵Rayban Wayferer 🇯🇵macam-macam lagi . . . . korang mesti visit ig kami untuk dptkan oakley Velentino Rossi murah2. . .memang konfiden la dengan seller ni, dah banyak order dah selamat deliver. serius kena beli buat koleksi personnel VR, kami trusted seller. . . Jualan Terhad akan tamat bila2  masa. Jadi  cepat Order stok limited kami ini. Order sebelum 12 malam ini akan terima free gift Kotak logo Oakley percuma.. . . @ whatsapp 0106060039 . .kami register dgn SSM dan dh online since 2014.. . . #kapcai  #kapcaisado  #gengmotor #kapcaimalaya #jenterakita #jenterasado #jenterapadu #jentera_duaroda #jenterapejuang #kakimoto #kroni2roda #kaki_motor_xrempit #kapcaimalaya #kamixramai #kapcaijahat #kawasakilovers #kapcaisado #keranaminatkamibersatu #motorkapcai_1 #motorkapcai #matrempit #matmoto #matmotorbukanmatrempit #yamahalc135 #rr150_malaya #135lc #yamahalc135 #superkips #rxz #ysuku
Selalu kan orang yang pendek ni kena buli macam tu ? Lebih lebih lagi kalau kena buli dekat tempat public .. mesti malu yang teramat .. hina sangat menjadi pendek agaknya .. kalau korang amalkan HI-CAL & zinc  In shaa Allah takde lagi masalah kena buli macam tu .. mungkin orang yang buli korang tu pon akan jatuh cinta dengan korang .. belum cuba belum tahu kann ☺☺ . Jom follow agen sah tiens malaysia : @kingtinggi_malay @kingtinggi_malay @kingtinggi_malay . ORDER & TIPS, PM 👇 Whatsapp : +60 16-621 0480 Whatsapp : +60 16-621 0480 Whatsapp : +60 16-621 0480 #tiens #ubattinggi #noradanish #nakbebel #lawkhambar #motorkapcai #mobilelegend #malaysiasoccer #najib
okkkk asalamualaikum semuaaa hihihi siapp sudahhh zsr kita... nii mcmm mnaaa nice x..... nnntiii kitaa pyungg video plkkk..............sapa2 yang ad niat nk bwat hydrochrome ...atauu nk restore motoo ke.... atauuu repaint cover set..... atauuu nk mencari barang2 thailook tuuu..... blihhh dm kmi @taiping_hydrochrome ....atauu blihhh wasap kmi sendiri  1.untukkk hydrochrome  azim - 0124150353  2.untuk restore/repaint  fazlan - 0135902277  area taiping perakkk jauhhh blihh post bhahaha.....hrgaa blihh bawakk bncangg nahhh..... #jarangxkilat #taipinghydrochrome #jenterakita #jenterasado #jenterapadu #jentera_duaroda #jenterapejuang #kakimoto #kroni2roda #kaki_motor_xrempit #kapcaimalaya #kamixramai #kapcaijahat #kawasakilovers #kapcaisado #keranaminatkamibersatu #motorkapcai_1 #motorkapcai #matrempit #matmoto #matmotorbukanmatrempit #yamahalc135 #rr150_malaya #135lc #yamahalc135 #superkips #rxz #ysuku
Maaf la klu anda terbaca ig ni.. kami nak bagi offer beli 2 speak, percuma 1..siap pakej paperbag , Kain Oakley.. free Tali sport Oakley.. . . 💥  KAMI ADA OAKLEY 🇯🇵Frogskin 🇯🇵Holbrook 🇯🇵Two Face🇯🇵VR46 🇯🇵Jawbreaker 🇯🇵Oakley Radar 🇯🇵oakley Despatch 🇯🇵Rayban Aviator. 🇯🇵Rayban Ferrari 🇯🇵Rayban Wayferer 🇯🇵macam-macam lagi . . . . korang mesti visit ig kami untuk dptkan oakley Velentino Rossi murah2. . .memang konfiden la dengan seller ni, dah banyak order dah selamat deliver. serius kena beli buat koleksi personnel VR, kami trusted seller. . . Jualan Terhad akan tamat bila2  masa. Jadi  cepat Order stok limited kami ini. Order sebelum 12 malam ini akan terima free gift Kotak logo Oakley percuma.. . . @ whatsapp 0106060039 . . #kapcai  #kapcaisado  #gengmotor #kapcaimalaya #jenterakita #jenterasado #jenterapadu #jentera_duaroda #jenterapejuang #kakimoto #kroni2roda #kaki_motor_xrempit #kapcaimalaya #kamixramai #kapcaijahat #kawasakilovers #kapcaisado #keranaminatkamibersatu #motorkapcai_1 #motorkapcai #matrempit #matmoto #matmotorbukanmatrempit #yamahalc135 #rr150_malaya #135lc #yamahalc135 #superkips #rxz #ysuku
Maaf la klu anda terbaca ig ni.. kami nak bagi offer beli 2 speak, percuma 1..siap pakej paperbag , Kain Oakley.. free Tali sport Oakley.. . . 💥  KAMI ADA OAKLEY 🇯🇵Frogskin 🇯🇵Holbrook 🇯🇵Two Face🇯🇵VR46 🇯🇵Jawbreaker 🇯🇵Oakley Radar 🇯🇵oakley Despatch 🇯🇵Rayban Aviator. 🇯🇵Rayban Ferrari 🇯🇵Rayban Wayferer 🇯🇵macam-macam lagi . . . . korang mesti visit ig kami untuk dptkan oakley Velentino Rossi murah2. . .memang konfiden la dengan seller ni, dah banyak order dah selamat deliver. serius kena beli buat koleksi personnel VR, kami trusted seller. . . Jualan Terhad akan tamat bila2  masa. Jadi  cepat Order stok limited kami ini. Order sebelum 12 malam ini akan terima free gift Kotak logo Oakley percuma.. . . @ whatsapp 0106060039 . . #kapcai  #kapcaisado  #gengmotor #kapcaimalaya #jenterakita #jenterasado #jenterapadu #jentera_duaroda #jenterapejuang #kakimoto #kroni2roda #kaki_motor_xrempit #kapcaimalaya #kamixramai #kapcaijahat #kawasakilovers #kapcaisado #keranaminatkamibersatu #motorkapcai_1 #motorkapcai #matrempit #matmoto #matmotorbukanmatrempit #yamahalc135 #rr150_malaya #135lc #yamahalc135 #superkips #rxz #ysuku
JUALAN MUSIM BANJIR 💥  KAMI ADA OAKLEY 🇯🇵Frogskin 🇯🇵Holbrook 🇯🇵Two Face🇯🇵VR46 🇯🇵Jawbreaker 🇯🇵Oakley Radar 🇯🇵oakley Despatch 🇯🇵Rayban Aviator. 🇯🇵Rayban Ferrari 🇯🇵Rayban Wayferer 🇯🇵macam-macam lagi . . . . korang mesti visit ig kami untuk dptkan oakley Velentino Rossi murah2. . .memang konfiden la dengan seller ni, dah banyak order dah selamat deliver. serius kena beli buat koleksi personnel VR, kami trusted seller. . . Jualan Terhad akan tamat bila2  masa. Jadi  cepat Order stok limited kami ini. Order sebelum 12 malam ini akan terima free gift Kotak logo Oakley percuma.. @ whatsapp 0106060039  #kapcai  #kapcaisado  #gengmotor #kapcaimalaya #jenterakita #jenterasado #jenterapadu #jentera_duaroda #jenterapejuang #kakimoto #kroni2roda #kaki_motor_xrempit #kapcaimalaya #kamixramai #kapcaijahat #kawasakilovers #kapcaisado #keranaminatkamibersatu #motorkapcai_1 #motorkapcai #matrempit #matmoto #matmotorbukanmatrempit #yamahalc135 #rr150_malaya #135lc #yamahalc135 #superkips #rxz #ysuku
JUALAN MUSIM BANJIR 💥  KAMI ADA OAKLEY 🇯🇵Frogskin 🇯🇵Holbrook 🇯🇵Two Face🇯🇵VR46 🇯🇵Jawbreaker 🇯🇵Oakley Radar 🇯🇵oakley Despatch 🇯🇵Rayban Aviator. 🇯🇵Rayban Ferrari 🇯🇵Rayban Wayferer 🇯🇵macam-macam lagi . . . . korang mesti visit ig kami untuk dptkan oakley Velentino Rossi murah2. . .memang konfiden la dengan seller ni, dah banyak order dah selamat deliver. serius kena beli buat koleksi personnel VR, kami trusted seller. . . Jualan Terhad akan tamat bila2  masa. Jadi  cepat Order stok limited kami ini. Order sebelum 12 malam ini akan terima free gift Kotak logo Oakley percuma.. @ whatsapp 0106060039  #kapcai  #kapcaisado  #gengmotor #kapcaimalaya #jenterakita #jenterasado #jenterapadu #jentera_duaroda #jenterapejuang #kakimoto #kroni2roda #kaki_motor_xrempit #kapcaimalaya #kamixramai #kapcaijahat #kawasakilovers #kapcaisado #keranaminatkamibersatu #motorkapcai_1 #motorkapcai #matrempit #matmoto #matmotorbukanmatrempit #yamahalc135 #rr150_malaya #135lc #yamahalc135 #superkips #rxz #ysuku
JUALAN MUSIM BANJIR 💥  KAMI ADA OAKLEY 🇯🇵Frogskin 🇯🇵Holbrook 🇯🇵Two Face🇯🇵VR46 🇯🇵Jawbreaker 🇯🇵Oakley Radar 🇯🇵oakley Despatch 🇯🇵Rayban Aviator. 🇯🇵Rayban Ferrari 🇯🇵Rayban Wayferer 🇯🇵macam-macam lagi . . . . korang mesti visit ig kami untuk dptkan oakley Velentino Rossi murah2. . .memang konfiden la dengan seller ni, dah banyak order dah selamat deliver. serius kena beli buat koleksi personnel VR, kami trusted seller. . . Jualan Terhad akan tamat bila2  masa. Jadi  cepat Order stok limited kami ini. Order sebelum 12 malam ini akan terima free gift Kotak logo Oakley percuma.. . .@ whatsapp 0106060039 . . #kapcai  #kapcaisado  #gengmotor #kapcaimalaya #jenterakita #jenterasado #jenterapadu #jentera_duaroda #jenterapejuang #kakimoto #kroni2roda #kaki_motor_xrempit #kapcaimalaya #kamixramai #kapcaijahat #kawasakilovers #kapcaisado #keranaminatkamibersatu #motorkapcai_1 #motorkapcai #matrempit #matmoto #matmotorbukanmatrempit #yamahalc135 #rr150_malaya #135lc #yamahalc135 #superkips #rxz #ysuku
JUALAN MUSIM BANJIR 💥  KAMI ADA OAKLEY 🇯🇵Frogskin 🇯🇵Holbrook 🇯🇵Two Face🇯🇵VR46 🇯🇵Jawbreaker 🇯🇵Oakley Radar 🇯🇵oakley Despatch 🇯🇵Rayban Aviator. 🇯🇵Rayban Ferrari 🇯🇵Rayban Wayferer 🇯🇵macam-macam lagi . . . . korang mesti visit ig kami untuk dptkan oakley Velentino Rossi murah2. . .memang konfiden la dengan seller ni, dah banyak order dah selamat deliver. serius kena beli buat koleksi personnel VR, kami trusted seller. . . Jualan Terhad akan tamat bila2  masa. Jadi  cepat Order stok limited kami ini. Order sebelum 12 malam ini akan terima free gift Kotak logo Oakley percuma.. @ whatsapp 0106060039  #kapcai  #kapcaisado  #gengmotor #kapcaimalaya #jenterakita #jenterasado #jenterapadu #jentera_duaroda #jenterapejuang #kakimoto #kroni2roda #kaki_motor_xrempit #kapcaimalaya #kamixramai #kapcaijahat #kawasakilovers #kapcaisado #keranaminatkamibersatu #motorkapcai_1 #motorkapcai #matrempit #matmoto #matmotorbukanmatrempit #yamahalc135 #rr150_malaya #135lc #yamahalc135 #superkips #rxz #ysuku
JUALAN MUSIM BANJIR 💥  KAMI ADA OAKLEY 🇯🇵Frogskin 🇯🇵Holbrook 🇯🇵Two Face🇯🇵VR46 🇯🇵Jawbreaker 🇯🇵Oakley Radar 🇯🇵oakley Despatch 🇯🇵Rayban Aviator. 🇯🇵Rayban Ferrari 🇯🇵Rayban Wayferer 🇯🇵macam-macam lagi . . . . korang mesti visit ig kami untuk dptkan oakley Velentino Rossi murah2. . .memang konfiden la dengan seller ni, dah banyak order dah selamat deliver. serius kena beli buat koleksi personnel VR, kami trusted seller. . . Jualan Terhad akan tamat bila2  masa. Jadi  cepat Order stok limited kami ini. Order sebelum 12 malam ini akan terima free gift Kotak logo Oakley percuma.. @ whatsapp 0106060039  #kapcai  #kapcaisado  #gengmotor #kapcaimalaya #jenterakita #jenterasado #jenterapadu #jentera_duaroda #jenterapejuang #kakimoto #kroni2roda #kaki_motor_xrempit #kapcaimalaya #kamixramai #kapcaijahat #kawasakilovers #kapcaisado #keranaminatkamibersatu #motorkapcai_1 #motorkapcai #matrempit #matmoto #matmotorbukanmatrempit #yamahalc135 #rr150_malaya #135lc #yamahalc135 #superkips #rxz #ysuku
JUALAN MUSIM BANJIR 💥  KAMI ADA OAKLEY 🇯🇵Frogskin 🇯🇵Holbrook 🇯🇵Two Face🇯🇵VR46 🇯🇵Jawbreaker 🇯🇵Oakley Radar 🇯🇵oakley Despatch 🇯🇵Rayban Aviator. 🇯🇵Rayban Ferrari 🇯🇵Rayban Wayferer 🇯🇵macam-macam lagi . . . . Harga kaw2 py. korang mesti visit ig @ig.kacamata.terlaris untuk dptkan oakley Velentino Rossi murah2. memang konfiden la dengan seller ni, dah banyak order dah selamat deliver!. serius kena beli buat koleksi personnel VR!! trusted seller!! Order cepat. stok limited! . Rayban Aviator ada, Oakley Frogskin ada, model2 lain semua ada!! . DM je direct  @ig.kacamata.terlaris @ig.kacamata.terlaris . . @ whatsapp 0106060039 terus! . nak senang follow ig . @ig.kacamata.terlaris untuk dpt info n update!! kena beli spek satu! . freegift khas untuk order dari igshop kami . @ig.kacamata.terlaris @ whatsapp 0106060039 terus!  #kapcai  #kapcaisado  #gengmotor #kapcaimalaya #jenterakita #jenterasado #jenterapadu #jentera_duaroda #jenterapejuang #kakimoto #kroni2roda #kaki_motor_xrempit #kapcaimalaya #kamixramai #kapcaijahat #kawasakilovers #kapcaisado #keranaminatkamibersatu #motorkapcai_1 #motorkapcai #matrempit #matmoto #matmotorbukanmatrempit #yamahalc135 #rr150_malaya #135lc #yamahalc135 #superkips #rxz #ysuku
haiii asalamualaikum dan selamatt pagii.... hihihiji sjaa nk pyungg logoo volvo kitaa nii hihihi..... .........sapa2 yang ad niat nk bwat hydrochrome ...atauu nk restore motoo ke.... atauuu repaint cover set..... atauuu nk mencari barang2 thailook tuuu..... blihhh dm kmi @taiping_hydrochrome ....atauu blihhh wasap kmi sendiri  1.untukkk hydrochrome  azim - 0124150353  2.untuk restore/repaint  fazlan - 0135902277  area taiping perakkk jauhhh blihh post bhahaha.....hrgaa blihh bawakk bncangg nahhh..... #jarangxkilat #taipinghydrochrome #jenterakita #jenterasado #jenterapadu #jentera_duaroda #jenterapejuang #kakimoto #kroni2roda #kaki_motor_xrempit #kapcaimalaya #kamixramai #kapcaijahat #kawasakilovers #kapcaisado #keranaminatkamibersatu #motorkapcai_1 #motorkapcai #matrempit #matmoto #matmotorbukanmatrempit #yamahalc135 #rr150_malaya #135lc #yamahalc135 #superkips #rxz #ysuku
haiii asalamualaikum dan selamatt pagii.... hihihiji sjaa nk pyungg logoo volvo kitaa nii hihihi..... .........sapa2 yang ad niat nk bwat hydrochrome ...atauu nk restore motoo ke.... atauuu repaint cover set..... atauuu nk mencari barang2 thailook tuuu..... blihhh dm kmi @taiping_hydrochrome ....atauu blihhh wasap kmi sendiri  1.untukkk hydrochrome  azim - 0124150353  2.untuk restore/repaint  fazlan - 0135902277  area taiping perakkk jauhhh blihh post bhahaha.....hrgaa blihh bawakk bncangg nahhh..... #jarangxkilat #taipinghydrochrome #jenterakita #jenterasado #jenterapadu #jentera_duaroda #jenterapejuang #kakimoto #kroni2roda #kaki_motor_xrempit #kapcaimalaya #kamixramai #kapcaijahat #kawasakilovers #kapcaisado #keranaminatkamibersatu #motorkapcai_1 #motorkapcai #matrempit #matmoto #matmotorbukanmatrempit #yamahalc135 #rr150_malaya #135lc #yamahalc135 #superkips #rxz #ysuku
Selalu kan orang yang pendek ni kena buli macam tu ? Lebih lebih lagi kalau kena buli dekat tempat public .. mesti malu yang teramat .. hina sangat menjadi pendek agaknya .. kalau korang amalkan HI-CAL & zinc  In shaa Allah takde lagi masalah kena buli macam tu .. mungkin orang yang buli korang tu pon akan jatuh cinta dengan korang .. belum cuba belum tahu kann ☺☺ . Jom follow agen sah tiens malaysia : @kingtinggi_malay @kingtinggi_malay @kingtinggi_malay . ORDER & TIPS, PM 👇 Whatsapp : +60 16-621 0480 Whatsapp : +60 16-621 0480 Whatsapp : +60 16-621 0480 #tiens #ubattinggi #noradanish #nakbebel #lawkhambar #motorkapcai #mobilelegend #malaysiasoccer #najib
Selalu kan orang yang pendek ni kena buli macam tu ? Lebih lebih lagi kalau kena buli dekat tempat public .. mesti malu yang teramat .. hina sangat menjadi pendek agaknya .. kalau korang amalkan HI-CAL & zinc  In shaa Allah takde lagi masalah kena buli macam tu .. mungkin orang yang buli korang tu pon akan jatuh cinta dengan korang .. belum cuba belum tahu kann ☺☺ . Jom follow agen sah tiens malaysia : @kingtinggi_malay @kingtinggi_malay @kingtinggi_malay . ORDER & TIPS, PM 👇 Whatsapp : +60 16-621 0480 Whatsapp : +60 16-621 0480 Whatsapp : +60 16-621 0480 #tiens #ubattinggi #noradanish #nakbebel #lawkhambar #motorkapcai #mobilelegend #malaysiasoccer #najib
okkkk siappp sudahhh sportt rimmm rs kitaaaaa ni hukhuk....... colour = red rose .........sapa2 yang ad niat nk bwat hydrochrome ...atauu nk restore motoo ke.... atauuu repaint cover set..... atauuu nk mencari barang2 thailook tuuu..... blihhh dm kmi @taiping_hydrochrome ....atauu blihhh wasap kmi sendiri  1.untukkk hydrochrome  azim - 0124150353  2.untuk restore/repaint  fazlan - 0135902277  area taiping perakkk jauhhh blihh post bhahaha.....hrgaa blihh bawakk bncangg nahhh..... #jarangxkilat #taipinghydrochrome #jenterakita #jenterasado #jenterapadu #jentera_duaroda #jenterapejuang #kakimoto #kroni2roda #kaki_motor_xrempit #kapcaimalaya #kamixramai #kapcaijahat #kawasakilovers #kapcaisado #keranaminatkamibersatu #motorkapcai_1 #motorkapcai #matrempit #matmoto #matmotorbukanmatrempit #yamahalc135 #rr150_malaya #135lc #yamahalc135 #superkips #rxz #ysuku #rs150 #rs150malaysia_official
Selalu kan orang yang pendek ni kena buli macam tu ? Lebih lebih lagi kalau kena buli dekat tempat public .. mesti malu yang teramat .. hina sangat menjadi pendek agaknya .. kalau korang amalkan HI-CAL & zinc  In shaa Allah takde lagi masalah kena buli macam tu .. mungkin orang yang buli korang tu pon akan jatuh cinta dengan korang .. belum cuba belum tahu kann ☺☺ . Jom follow agen sah tiens malaysia : @kingtinggi_malay @kingtinggi_malay @kingtinggi_malay . ORDER & TIPS, PM 👇 Whatsapp : +60 16-621 0480 Whatsapp : +60 16-621 0480 Whatsapp : +60 16-621 0480 #tiens #ubattinggi #noradanish #nakbebel #lawkhambar #motorkapcai #mobilelegend #malaysiasoccer #najib
okkkk siappp sudahhh sportt rimmm rs kitaaaaa ni hukhuk....... colour = red rose .........sapa2 yang ad niat nk bwat hydrochrome ...atauu nk restore motoo ke.... atauuu repaint cover set..... atauuu nk mencari barang2 thailook tuuu..... blihhh dm kmi @taiping_hydrochrome ....atauu blihhh wasap kmi sendiri  1.untukkk hydrochrome  azim - 0124150353  2.untuk restore/repaint  fazlan - 0135902277  area taiping perakkk jauhhh blihh post bhahaha.....hrgaa blihh bawakk bncangg nahhh..... #jarangxkilat #taipinghydrochrome #jenterakita #jenterasado #jenterapadu #jentera_duaroda #jenterapejuang #kakimoto #kroni2roda #kaki_motor_xrempit #kapcaimalaya #kamixramai #kapcaijahat #kawasakilovers #kapcaisado #keranaminatkamibersatu #motorkapcai_1 #motorkapcai #matrempit #matmoto #matmotorbukanmatrempit #yamahalc135 #rr150_malaya #135lc #yamahalc135 #superkips #rxz #ysuku #rs150 #rs150malaysia_official
#repost @taiping_hydrochrome with @get_repost ・・・ kenagan bwat body @keding_kawaa ...hijijiji.....dgan ap pun xdakk .....sampaii la ad bndaaa bershukur sangat....... ......sapa2 yang ad niat nk bwat hydrochrome ...atauu nk restore motoo ke.... atauuu repaint cover set..... atauuu nk mencari barang2 thailook tuuu..... blihhh dm kmi @taiping_hydrochrome ....atauu blihhh wasap kmi sendiri  1.untukkk hydrochrome  azim - 0124150353  2.untuk restore/repaint  fazlan - 0135902277  area taiping perakkk jauhhh blihh post bhahaha.....hrgaa blihh bawakk bncangg nahhh..... #jarangxkilat #taipinghydrochrome #jenterakita #jenterasado #jenterapadu #jentera_duaroda #jenterapejuang #kakimoto #kroni2roda #kaki_motor_xrempit #kapcaimalaya #kamixramai #kapcaijahat #kawasakilovers #kapcaisado #keranaminatkamibersatu #motorkapcai_1 #motorkapcai #matrempit #matmoto #matmotorbukanmatrempit #yamahalc135 #rr150_malaya #135lc #yamahalc135 #superkips #rxz #ysuku @jenterapejuang @jentera_kapcai1 @jenterapadu @kroni.dua.roda @kamixramai

Loading