Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#mohonjangantanya

Posts tagged as #mohonjangantanya on Instagram

26 Posts

I cannot spell KUIH without U and I.  Cia cia cia. Eh sempat bagi pickup line raya. Gitu.  Anyway, it’s not a complete Eid without a proper #ootd isn’t it?  #ootd #wiwt #hijabfashion #hijabmuslim #hijabchic #eidoutfit #syawal #syawal2018 #eid #eidmubarak #eid2018 #eidday1 #teamrayakl #memieramedina #teamrayasingle #yermasihsingle #diam #mohonjangantanya #lol #mierarandomawesome #whatmierawears #rayapertama #pickuplineraya #cipelashoes #cipelaforlubna
Eid Mubarak everyone! It’s so good to finally have the whole family gather on Eid this year. And I hope everyone had a great first day of Eid today with families, friends and food of course.  Remember what Tun M said; “Don’t overeat people!” 😌  #syawal #syawal2018 #eid #eidmubarak #eid2018 #eidday1 #family #love #nephewsandnieces #teamrayakl #funfamilyphotos #fahimhussain #nuhahumaira #memieramedina #sumpahpenat #tidobrapejamje #teamrayasingle #yermasihsingle #diam #mohonjangantanya #lol #mierarandomawesome #rayapertama #coincidentlycolorcoordinated
#mohonjangantanya!!!!!! Jangan laa tanya kenapa kena beli feminine wash untuk cucian Cik Bunga πŸŒΈπŸ‘‰πŸ‘ˆ susah nak jawab . Hihi .πŸ˜…πŸ˜… Kalau rambut awak ada syampoo khas  Kalau badan awak ada body shower khas Kalau muka awak ada pencuci muka khas Kalau gigi awak ada ubat gigi khas Takan Cik Bunga awak takde pencuci khas?  Eh ! Ke awak hentam jerr cuci cik bunga pakai body shower? 😱😱😱 Kesiannya laa kat cik bunga awakk . Mesti dia gatal gatal & pedih pedih . Nak meruang buang kotoran pun mesti sakit kalau cuci guna body shower kan.. πŸ˜”πŸ˜”πŸ˜” Napeee tak bagi servis tiptop kat cik bunga 😣😣 kan ada feminine Wash JSD 😘😘😘 #stokisjsdnilai
Throwback 1st trip luar Utah.  Time ni jugak demam teroxxx. Nasib ada oppa @idhamloy And unnie @filzahofish , ana.  Sis dah malas nak pi trip.  #mohonjangantanya
#mohonjangantanya!!!!!! Jangan laa tanya kenapa kena beli feminine wash untuk cucian Cik Bunga πŸŒΈπŸ‘‰πŸ‘ˆ susah nak jawab . Hihi .πŸ˜…πŸ˜… Kalau rambut awak ada syampoo khas  Kalau badan awak ada body shower khas Kalau muka awak ada pencuci muka khas Kalau gigi awak ada ubat gigi khas Takan Cik Bunga awak takde pencuci khas?  Eh ! Ke awak hentam jerr cuci cik bunga pakai body shower? 😱😱😱 Kesiannya laa kat cik bunga awakk . Mesti dia gatal gatal & pedih pedih . Nak meruang buang kotoran pun mesti sakit kalau cuci guna body shower kan.. πŸ˜”πŸ˜”πŸ˜” Napeee tak bagi servis tiptop kat cik bunga 😣😣 kan ada feminine Wash JSD 😘😘😘 Rm68  Jom whatsapp saya Www.wasap.my/60164140076
#mohonjangantanya!!!!!! Jangan laa tanya kenapa kena beli feminine wash untuk cucian Cik Bunga πŸŒΈπŸ‘‰πŸ‘ˆ susah nak jawab . Hihi .πŸ˜…πŸ˜… Kalau rambut awak ada syampoo khas  Kalau badan awak ada body shower khas Kalau muka awak ada pencuci muka khas Kalau gigi awak ada ubat gigi khas Takan Cik Bunga awak takde pencuci khas?  Eh ! Ke awak hentam jerr cuci cik bunga pakai body shower? 😱😱😱 Kesiannya laa kat cik bunga awakk . Mesti dia gatal gatal & pedih pedih . Nak meruang buang kotoran pun mesti sakit kalau cuci guna body shower kan.. πŸ˜”πŸ˜”πŸ˜” Napeee tak bagi servis tiptop kat cik bunga 😣😣 kan ada feminine Wash JSD 😘😘😘 cp 🌼PROMOSI FEMININE WASH JSD🌼 • 1 BOTOL = RM68 • 2 BOTOL = RM100 • 4 BOTOL = RM200 Mehhh pm Miss AA jom .. Kite borak2 .. Nnti Miss AA bgi konsultasi free untuk korang aduduu πŸ™ˆπŸ™ŠπŸ˜˜πŸ’πŸ’¨ #missaa_jsd #jkkaya #jsdbukitberuntungrawangselangor
My boss..buat sis x tahan nak juga share malam ni dengan uolls super duper good newsπŸ‘πŸ‘ Baru share pasal penapis udara, dia laju2 share juga hasil meeting boss2 tadi.. Beli penapis udara, ada free gift.. βœ… free 1 year servis termasuk tukar filter βœ… free cookware brand Kyndell worth RM1000  Stainless steel ya..berbaloi2 sangat ni awak2 semua.. #mohonjangantanya sis promo sampai bilaπŸ˜…  Wassap 014.379.2865  #cuckoo #cookware #kyndell
#mohonjangantanya!!!!!! Jangan laa tanya kenapa kena beli feminine wash untuk cucian Cik Bunga πŸŒΈπŸ‘‰πŸ‘ˆ susah nak jawab . Hihi .πŸ˜…πŸ˜… Kalau rambut awak ada syampoo khas  Kalau badan awak ada body shower khas Kalau muka awak ada pencuci muka khas Kalau gigi awak ada ubat gigi khas Takan Cik Bunga awak takde pencuci khas?  Eh ! Ke awak hentam jerr cuci cik bunga pakai body shower? 😱😱😱 Kesiannya laa kat cik bunga awakk . Mesti dia gatal gatal & pedih pedih . Nak meruang buang kotoran pun mesti sakit kalau cuci guna body shower kan.. πŸ˜”πŸ˜”πŸ˜” Napeee tak bagi servis tiptop kat cik bunga 😣😣 kan ada feminine Wash JSD 😘😘😘 #stokisjsd  #manismantappenuhrahsia  #agendropshipdiperlukan
#mohonjangantanya!!!!!! Jangan laa tanya kenapa kena beli feminine wash untuk cucian Cik Bunga πŸŒΈπŸ‘‰πŸ‘ˆ susah nak jawab . Hihi .πŸ˜…πŸ˜… Kalau rambut awak ada syampoo khas  Kalau badan awak ada body shower khas Kalau muka awak ada pencuci muka khas Kalau gigi awak ada ubat gigi khas Takan Cik Bunga awak takde pencuci khas?  Eh ! Ke awak hentam jerr cuci cik bunga pakai body shower? 😱😱😱 Kesiannya laa kat cik bunga awakk . Mesti dia gatal gatal & pedih pedih . Nak meruang buang kotoran pun mesti sakit kalau cuci guna body shower kan.. πŸ˜”πŸ˜”πŸ˜” Napeee tak bagi servis tiptop kat cik bunga 😣😣 kan ada feminine Wash JSD 😘😘😘
#mohonjangantanya!!!!!! Jangan laa tanya kenapa kena beli feminine wash untuk cucian Cik Bunga πŸŒΈπŸ‘‰πŸ‘ˆ susah nak jawab . Hihi .πŸ˜…πŸ˜… Kalau rambut awak ada syampoo khas  Kalau badan awak ada body shower khas Kalau muka awak ada pencuci muka khas Kalau gigi awak ada ubat gigi khas Takan Cik Bunga awak takde pencuci khas?  Eh ! Ke awak hentam jerr cuci cik bunga pakai body shower? 😱😱😱 Kesiannya laa kat cik bunga awakk . Mesti dia gatal gatal & pedih pedih . Nak meruang buang kotoran pun mesti sakit kalau cuci guna body shower kan.. πŸ˜”πŸ˜”πŸ˜” Napeee tak bagi servis tiptop kat cik bunga 😣😣 kan ada feminine Wash JSD 😘😘😘
#mohonjangantanya!!!!!! . Jangan laa tanya kenapa kena beli Feminine Wash untuk cucian Cik Bunga πŸŒΈπŸ‘‰πŸ‘ˆ Susah nak jawab hihi πŸ˜…πŸ˜… . Kalau rambut awak ada syampoo khas. Kalau badan awak ada body shower khas. Kalau muka awak ada pencuci muka khas. Kalau gigi awak ada ubat gigi khas. Tak kan Cik Bunga awak takde pencuci khas?? . Eh ! Ke awak hentam jerr cuci cik bunga pakai body shower?? 😱😱😱 . Kesiannya laa kat cik bunga awakk. Mesti dia gatal-gatal & pedih-pedih. Nak meruang buang kotoran pun mesti sakit kalau cuci guna body shower kan πŸ˜”πŸ˜”πŸ˜” . Napeee tak bagi servis tiptop kat Cik Bunga 😣😣 . Kan Jamu Susuk Dara ada rangkaian pemcuci khas utk intim wanita, FEMININE WASH JSD 😍😍😍 . Nurul Najiha πŸ“²016.6374691 Whatsapp Stokis sah JSD~ . #femininewashjsd #fwjsd #bazarmalaysia #bazarpaknil #jsdmurah #jsd #jsdampang #bebaskeputihan #jihastokisjsdampang #empireaurafidarich
Sebenarnya Lagi banyak kenangan dengan mereka..yg terima baik buruk nya ak..sentiasa rindu kan mereka n will miss all of u forever , friends! Nanti ada jodoh kita jumpa lagi taw! Yeahhh! #terawalpulangbajujubah #konvokesyenptsb #ptsb #graduancemerlang #sigadisbajubiru #sumpahsayangkowang! #ingatakudalamdoamu #mohonjangantanya #belumboleymoveon
: Kite tak tau biler kite nak jadi pengantin πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ #mohonjangantanya #pipimcmbolabowling