Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#meletop

Posts tagged as #meletop on Instagram

1.212.453 Posts

CASANDRA SUIT by Sabella ðŸ”Ĩ Baju Labuh loose Cutting yang sangat selesa buat muslimah-muslimah di luarsana dan.yang penting kain sejuk dan selesa bila digayakan pada cuaca panas ⛅⛅⛅⛅⛅⛅⛅⛅⛅⛅⛅ ✔Hand Cuff Bergetah💖💖 ✔Seluar Palazo Tulang 💖💖 ✔Material Moss Crepe ( Memeri )💖💖 ✔Baju Loose Cutting & Labuh💖💖 ✔Kain sejuk & tak perlu gosok 💖💖 🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃 Normal Price RM 199  Now only RM 99 ðŸ˜Ū not incl postage  sangat berbaloi ðŸĨ°ðŸĨ° MAI PM www.wasap.my/60173099576 🌙#RM 8sm 🌙#RM 12ss Add RM 5/helai untuk saiz 4XL @ 5XL  posout 5 hari bekerja ðŸ“ĪðŸ“Ķ www.wasap.my/60173099576  #bajumuslimah #bajuviraltanpagosok #bajumenutupaurat #bajuviral2019 #bajulebaran #bajuraya #bajutakpanas #kainselesa #bajucantik #bajujalanjalan #bajuoffice #casual #bajukenduri #bajuwudhukfriendly #bajucantik #sabella #casandrasuit #bajuumrahtanpairon#syawaltibalagi#moodrepublik2019#cantikselesa #hot #meletop #tvalhijrah #ramadhan2019 #bulanpuasa #rayakorban #rayahaji #kendurikawin  #2k19
CASANDRA SUIT by Sabella ðŸ”Ĩ Baju Labuh loose Cutting yang sangat selesa buat muslimah-muslimah di luarsana dan.yang penting kain sejuk dan selesa bila digayakan pada cuaca panas ⛅⛅⛅⛅⛅⛅⛅⛅⛅⛅⛅ ✔Hand Cuff Bergetah💖💖 ✔Seluar Palazo Tulang 💖💖 ✔Material Moss Crepe ( Memeri )💖💖 ✔Baju Loose Cutting & Labuh💖💖 ✔Kain sejuk & tak perlu gosok 💖💖 🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃 Normal Price RM 199  Now only RM 99 ðŸ˜Ū not incl postage  sangat berbaloi ðŸĨ°ðŸĨ° MAI PM www.wasap.my/60173099576 🌙#RM 8sm 🌙#RM 12ss Add RM 5/helai untuk saiz 4XL @ 5XL  posout 5 hari bekerja ðŸ“ĪðŸ“Ķ www.wasap.my/60173099576  #bajumuslimah #bajuviraltanpagosok #bajumenutupaurat #bajuviral2019 #bajulebaran #bajuraya #bajutakpanas #kainselesa #bajucantik #bajujalanjalan #bajuoffice #casual #bajukenduri #bajuwudhukfriendly #bajucantik #sabella #casandrasuit #bajuumrahtanpairon#syawaltibalagi#moodrepublik2019#cantikselesa #hot #meletop #tvalhijrah #ramadhan2019 #bulanpuasa #rayakorban #rayahaji #kendurikawin  #2k19
[ NAK KURUS PUN BERSEBAB; ADA TRENDS JUGA YE ] - - Nak kurus sebab jangka masa pendek ni sangat berbahaya, boleh bounce semula naik berat. Yelah bila dah dapat hajat, pemakanan tak jaga balik, kesan emosi tak berpanjangan dan kembali pada habit serta gaya hidup tidak baik. - Anda nak bila yang mana? Yang terbaik, sebab anda nak kurus tu biarlah sebab yang berpanjangan, nak sihat, nak cantik, nak cergas, nak fit dan sebagainya, supaya senang nak beribadah umpamanya, tak bergantung pada ubat di hari tua dan jika boleh tak nak menyusahkan orang lain kalau jatuh sakit. - Ye.. Semua pilihan ini di tangan anda sendiri, anda sendiri berubah, anda dapat hasilnya. - - - #gengfitsihatonlinecoaching #cabarankurusonline - ————— Kurus & Sihat secara Online bersama Coach Shafiq Kassim +60196647099 coachshafiqkassim.com Betulkan yang biasa, biasakan yang betul! ————— - #gemokisawesome #sayamasak #tipskurus  #eatcleanmalaysia #misimengecil #jalanjalancarimakantv3 #beritaterkini #turunberat5kgsebulan #motifviral #nakkurus #bawalchiffon #holiday #menusihat #captainmarvel #honeymoon #jubahbesar #akasiatv3 #ohmedia #travel #meletop #sayamasak #lepakmamak #aidajebat #tipsdiet #onlinecoahes #pengantin #kurussebelumraya #kurussebelumkahwin
Assalamualaikum/Hai  Kami membantu Anda Peniaga Online/personal ig/business ig menaikan Follower dgn harga mampu milik.. . . . ðŸ‘Ĩ Real Follower 🙌 99% Malaysia ❌ Bukan Robot ❌ Bukan Servis Tipu ✔ Insya'allah ðŸ“ą WhatsApp 011-27576170 . . . #sayajual #tambahfollower #servistambahfollower #igreviewmalaysia #magnettambahfollower #meletop #meloditv3 #neelofa  #hotfm #erafm #sinarfm #koolfm #tv3 #tv9  #sayajualonline #ame2019 #reviewig  #aydajebat #cikgupapakirimsalam  #asalkandiabahagia  #sepahtureunionlive2019 #jodohjodohannisa  #misteridilaila #cintatanpahenti #like4likes  #likeforlikes #senafasrindu #anugerahmeletopera #leftenanzana #encikimamexpress
Done vote!!!! 6th Day ... ðŸ“ĒðŸ“Ē UNDIAN FASA-2 DAH BERMULA!!! Dah jalankan tugas masing masing mengundi abam ke belum tu 👉👈 😊 Yang belum undi p jalankan tugas anda semua wahai #gerilafendybakry 😘 . . ðŸ”Ĩ Pelakon Meletop (Fendy Bakry) ðŸ”Ĩ Drama Meletop (Mr Grey) . . 👉 Undi melalui online :  1) www.anugerahmeletopera.com.my  2) www.era.je  Satu Undi • Setiap Kategori • Setiap Hari Melalui Facebook ID . . 👉 Undian melalui SMS :  AME3/AME5/AME10/AME20  Kod Calon dan Hantar ke 32777 1) Pelakon Meletop - Fendy Bakry (Q2) 2) Drama Meletop - Mr Grey (O4) . . 📌 Undian bermula dari 19 March 2019 hingga 21 April 2019, 12 tgh hari . . Let's do thissss #gerilafendybakry!!! Ayuhhhh!!! 💊💊 . . #ame2019  #meletop #fendybakry @fendybakry #fendynisme @fendynisme #fendynismesg  #fendysupporters #kakikipasartis #gerilafendybakry #gerilafendynisme #fendybakryxame2019 #top5ame2019 #anugerahmeletopera2019 #pelakonmeletop #dramameletop #dramamrgrey #mrgrey #kkck #kankukejarcintakamu #artisbaharulelakipopular #yanglegityanglegend  #angkattangan
Assalamualaikum/Hai  Kami membantu Anda Peniaga Online/personal ig/business ig menaikan Follower dgn harga mampu milik.. . . . ðŸ‘Ĩ Real Follower 🙌 99% Malaysia ❌ Bukan Robot ❌ Bukan Servis Tipu ✔ Insya'allah ðŸ“ą WhatsApp 011-27576170 . . . #sayajual #tambahfollower #servistambahfollower #igreviewmalaysia #magnettambahfollower #meletop #meloditv3 #neelofa  #hotfm #erafm #sinarfm #koolfm #tv3 #tv9  #sayajualonline #ame2019 #reviewig  #aydajebat #cikgupapakirimsalam  #asalkandiabahagia  #sepahtureunionlive2019 #jodohjodohannisa  #misteridilaila #cintatanpahenti #like4likes  #likeforlikes #senafasrindu #anugerahmeletopera #leftenanzana #encikimamexpress
Bawal Heavy Chiffon Bidang 45'💙 . ✔TAK JARANG ✔MUDAH BENTUK . â–ķPrice: Rm15/pcs â–ķMaterial: Heavy Chiffon â–ķSize : 110cm x 110cm . READY STOCK ðŸ”ĨðŸ”Ĩ . Gunakan hashtag (pilihan warna) ↙↙ #adammirzahijabbhc45 . ðŸ“ēWHATSAPP 0135320585 / klik link biru di bio @adammirzahijab untuk tempahan . atau . komen "BHC45" nanti saya DM ✔ . . #adammirza  #adammirzahijab #bawalovers  #bawal #hasyaempire #fitiyascarves #handsocks #aurainsta #aurainstabatch25 #bazarpaknil #hijab #viral #trending #meletop #cantik #sayasuka
Bawal Heavy Chiffon Bidang 45'💙 . ✔TAK JARANG ✔MUDAH BENTUK . â–ķPrice: Rm15/pcs â–ķMaterial: Heavy Chiffon â–ķSize : 110cm x 110cm . READY STOCK ðŸ”ĨðŸ”Ĩ . Gunakan hashtag (pilihan warna) ↙↙ #adammirzahijabbhc45 . ðŸ“ēWHATSAPP 0135320585 / klik link biru di bio @adammirzahijab untuk tempahan . atau . komen "BHC45" nanti saya DM ✔ . . #adammirza  #adammirzahijab #bawalovers  #bawal #hasyaempire #fitiyascarves #handsocks #aurainsta #aurainstabatch25 #bazarpaknil #hijab #viral #trending #meletop #cantik #sayasuka
CASANDRA SUIT by Sabella ðŸ”Ĩ Baju Labuh loose Cutting yang sangat selesa buat muslimah-muslimah di luarsana dan.yang penting kain sejuk dan selesa bila digayakan pada cuaca panas ⛅⛅⛅⛅⛅⛅⛅⛅⛅⛅⛅ ✔Hand Cuff Bergetah💖💖 ✔Seluar Palazo Tulang 💖💖 ✔Material Moss Crepe ( Memeri )💖💖 ✔Baju Loose Cutting & Labuh💖💖 ✔Kain sejuk & tak perlu gosok 💖💖 🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃 Normal Price RM 199  Now only RM 99 ðŸ˜Ū not incl postage  sangat berbaloi ðŸĨ°ðŸĨ° MAI PM www.wasap.my/60173099576 🌙#RM 8sm 🌙#RM 12ss Add RM 5/helai untuk saiz 4XL @ 5XL  posout 5 hari bekerja ðŸ“ĪðŸ“Ķ www.wasap.my/60173099576  #bajumuslimah #bajuviraltanpagosok #bajumenutupaurat #bajuviral2019 #bajulebaran #bajuraya #bajutakpanas #kainselesa #bajucantik #bajujalanjalan #bajuoffice #casual #bajukenduri #bajuwudhukfriendly #bajucantik #sabella #casandrasuit #bajuumrahtanpairon#syawaltibalagi#moodrepublik2019#cantikselesa #hot #meletop #tvalhijrah #ramadhan2019 #bulanpuasa #rayakorban #rayahaji #kendurikawin  #2k19
Bawal Heavy Chiffon Bidang 45'💙 . ✔TAK JARANG ✔MUDAH BENTUK . â–ķPrice: Rm15/pcs â–ķMaterial: Heavy Chiffon â–ķSize : 110cm x 110cm . READY STOCK ðŸ”ĨðŸ”Ĩ . Gunakan hashtag (pilihan warna) ↙↙ #adammirzahijabbhc45 . ðŸ“ēWHATSAPP 0135320585 / klik link biru di bio @adammirzahijab untuk tempahan . atau . komen "BHC45" nanti saya DM ✔ . . #adammirza  #adammirzahijab #bawalovers  #bawal #hasyaempire #fitiyascarves #handsocks #aurainsta #aurainstabatch25 #bazarpaknil #hijab #viral #trending #meletop #cantik #sayasuka
Bawal Heavy Chiffon Bidang 45'💙 . ✔TAK JARANG ✔MUDAH BENTUK . â–ķPrice: Rm15/pcs â–ķMaterial: Heavy Chiffon â–ķSize : 110cm x 110cm . READY STOCK ðŸ”ĨðŸ”Ĩ . Gunakan hashtag (pilihan warna) ↙↙ #adammirzahijabbhc45 . ðŸ“ēWHATSAPP 0135320585 / klik link biru di bio @adammirzahijab untuk tempahan . atau . komen "BHC45" nanti saya DM ✔ . . #adammirza  #adammirzahijab #bawalovers  #bawal #hasyaempire #fitiyascarves #handsocks #aurainsta #aurainstabatch25 #bazarpaknil #hijab #viral #trending #meletop #cantik #sayasuka
Tangan siapa yg bau belacan tu😁😂ðŸĪĢðŸĪĢðŸĪŠ.. Nantikan episod 2 THE HOUSE esok... Tak sabarnya😎😎 💕Repost @astrogempak • • • • • Siapa yang kuat makan belacan macam @wanikayrie ni? Boleh geng sekali.. @sissyimann @sarahsuhairi . Jangan lupa ESOK untuk Episod 2 #thehouse eksklusif di www.thehouse.com.my . #thehouse5  #thehousemy
Congratulations @mey.oliv 😘😘 . 𝒀𝒐𝒖'𝒓𝒆 ð‘Ū𝒍𝒂𝒎 𝒘𝒊𝒕𝒉 ð‘Ļ𝒊𝒔𝒉𝒂𝒉ð‘ī𝒂𝒔𝒓𝒂𝒎  𝒘𝒘𝒘.𝒄𝒉𝒂𝒅𝒊𝒚𝒖𝒔.𝒄𝒐𝒎âĪ . ð–ðĄðšð­ðŽð€ðĐðĐ 𝟎𝟏𝟏𝟐𝟏𝟗𝟒𝟕𝟒𝟐𝟒 𝐟ðĻðŦ 𝐝𝐞𝐭𝐚ðĒðĨ𝐎😘 ðĄð­ð­ðĐ://ðœðĄðšððĒðēðŪ𝐎.𝐰𝐚𝐎𝐚ðĐ.ðĶðē . Turn on post notification for more update! . Share n tag kawan2 korang yg suka makeup😘 . Feedback IG: @chadiyus_feedback  #eyeshadow #glittersbyaishahmasram #makeup #mua #muajb #muajohor #muakl #muamalaysia  #muasingapore #seller #meletop #makeupaddict  #makeupartist  #johor #jdt #muaselangor #muakedah #blogger #beautyblogger #makeuptips #pressedglitters #glitters  #viral #foiledeyeshadowbyaishahmasram #eyelinerglitter #weddingmakeup #makeupviral #makeuptutorial #eyeliner
Bawal Heavy Chiffon Bidang 45'💙 . ✔TAK JARANG ✔MUDAH BENTUK . â–ķPrice: Rm15/pcs â–ķMaterial: Heavy Chiffon â–ķSize : 110cm x 110cm . READY STOCK ðŸ”ĨðŸ”Ĩ . Gunakan hashtag (pilihan warna) ↙↙ #adammirzahijabbhc45 . ðŸ“ēWHATSAPP 0135320585 / klik link biru di bio @adammirzahijab untuk tempahan . atau . komen "BHC45" nanti saya DM ✔ . . #adammirza  #adammirzahijab #bawalovers  #bawal #hasyaempire #fitiyascarves #handsocks #aurainsta #aurainstabatch25 #bazarpaknil #hijab #viral #trending #meletop #cantik #sayasuka
SALE SALE!! sempena ulang tahun ephyra yang ke-8.. Jom dapatkan produk ephyra pada harga berbaloi baloi.. ➡ slide Kelebihan foundation ephyra: 💟 warna sekata 💟 tona blend mengikut warna kulit 💟 cepat meresap 💟 matte dan glow 💟 tidak bercapuk meski berpeluh 💟 sesuai untuk daily use 💟 tidak terlalu tebal 💟 nampak natural . . To order for for more info whatsapp ðŸ“ē 0172139319 . . #ephyrafoundation #ephyrasale #ephyra8years #ephyra8yearsanniversary #ephyralovers #ephyra #ephyra2u #ephyracosmetics #ephyrabest #ephyraagent #bangi #kajang #selangor #nilai #putrajaya #meletop #salesale
Bawal Heavy Chiffon Bidang 45'💙 . ✔TAK JARANG ✔MUDAH BENTUK . â–ķPrice: Rm15/pcs â–ķMaterial: Heavy Chiffon â–ķSize : 110cm x 110cm . READY STOCK ðŸ”ĨðŸ”Ĩ . Gunakan hashtag (pilihan warna) ↙↙ #adammirzahijabbhc45 . ðŸ“ēWHATSAPP 0135320585 / klik link biru di bio @adammirzahijab untuk tempahan . atau . komen "BHC45" nanti saya DM ✔ . . #adammirza  #adammirzahijab #bawalovers  #bawal #hasyaempire #fitiyascarves #handsocks #aurainsta #aurainstabatch25 #bazarpaknil #hijab #viral #trending #meletop #cantik #sayasuka
Had a great time today uwu “Everybody can dance it’s just the drive and passion that makes you a dancer” 💜 . . . . tbh i just learned and practice #everglowbonbonchocolat this morning but ended up i add the #jenniesolo remix. thus, when i was on my way to there, it was raining and my shoes ‘banjir’ so yeah I almost fell when I danced to solo aha anyway keep confident and smile! . . thank you @astrogempak @sarahsuhairi @realckfaizal nanti boleh la invite i jadi backup dancer 🌝💕 #meletop #aktifkaname2019 #ame2019 #100plus #kpop #kpopdancecover #kpopdance #solo #malaysiadancer #dancer
SALE SALE!! sempena ulang tahun ephyra yang ke-8.. Jom dapatkan produk ephyra pada harga berbaloi baloi.. ➡ slide . . To order for for more info whatsapp ðŸ“ē 0172139319 . . #ephyrafoundation #ephyrasale #ephyra8years #ephyra8yearsanniversary #ephyralovers #ephyra #ephyra2u #ephyracosmetics #ephyrabest #ephyraagent #bangi #kajang #selangor #nilai #putrajaya #meletop #salesale
Siapa yang patut memiliki set produk Perfect Skin Supplement? Ramai di kalangan wanita mengalami masalah kulit yang tidak terkawal sehingga mereka mencuba bermacam cara untuk merawatnya. . . Perfect Skin Supplement merupakan produk yang berkesan bagi mereka yang mengalami masalah kulit seperti: . âœĻjerawat selalu naik tak tentu masa âœĻparut lama yang susah hilang âœĻjeragat susah hilang âœĻsusah nak hilangkan sunburn âœĻwarna tona kulit tak sekata/kulit gelap âœĻalergik / kulit sensitif âœĻkulit kusam & tak bermaya âœĻtumit merekah âœĻkulit kering / kulit berminyak . Ada yg nk tahu rahsia founder kita jaga kulit cerah & bersih? J0m sis guide & bantu uollss smpai berjaya secara percuma je . Dah tak sabar nak sis bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg . Sekarang tgh ada PROMOSI sempena cuti sekolah. Tunggu apa lagi? . . WHATSAPP "PSS" ke 014-7931268 . #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #satissoap #testimonisatissoap #satissoapfienabeauty #meletop #tiktok #tiktokmalaysia #teamarwaa
. .RIAU ROSELLA EXCLUSIVE. . ✔ïļ Material Sutera jaguard high quality ✔ïļ 10 Warna yang menawan dan trendy ✔ïļ Cutting loose dan selesa diapakai ✔ïļ Kain potongan A dan senang bergerak ✔ïļ Design Kurung Riau moden ✔ïļ Ada butang di depan baju ✔ïļ Whuduk freandly ✔ïļAvailable saiz  XS to XXL . ☑ïļUkur dahulu sebelum membuat  Pembelian . Please Take Note . ☑ïļContoh Model Pakai Saiz S ☑ïļAda Sedikit perbezaan Warna 10 % faktor Cahaya Kamera & Setting Android ☑ïļAmbil Kira -/+ Ukuran 1 inc . HARGA RM124SM/RM129SS FREE POSTAGE . 2XL ADD RM12 . Berminat sila klik di bio @ dm terus ye 😘 . . #bajukurung #blousecantik #lace #raya2019 #aidilfitri #songket #bajukurungmoden #kurungkenduri #plussize #plussizemalaysia #majlisakikah #sayajualmurah #onlineshop #bajumelayu #ootd #meletop #majlisresepsi #kahwin #bazaarpaknil #likeforlikes #like4likes #bajukurungbatik #peplum #aqiqah #bertunang #kendurikesyukuran #teaser
SNEAKERS TRENDING! 😍ðŸ”Ĩ - - 👟Brand: Zoom 001 - ðŸ”ĨPrice: RM90 SM ✅ / RM95 SS ✅ ðŸ˜ąHARGA ASAL: RM140 - ðŸ’ŦColour: All Black - 📌 Size: 36 - 40 Euro - - 👟Kami bagi harga murah! kualiti sangat baik. Tak percaya boleh tengok feedbackðŸĪĐHarga jauh lebih murah dari jual di kedaiðŸ˜ą - - Nak order?  Whatsapp: 01125059642 Whatsapp: 01125059642 - - Do follow: @jamxsneakers @jamxsneakers @jamxsneakers  #sneakers #sneakersmalaysiamurah #kasutmurah #kasutsukan #sneakertrending #sayajual #sayajualmurah #sneakersmurah #sneakermalaysia #kasutmalaysia #kasutmalaysiamurah #malaysia #meletop #sayajualsneakersmurah #sayajualsneakers #sayajualsneakersmalaysia
SALE SALE!! sempena ulang tahun ephyra yang ke-8.. Jom dapatkan produk ephyra pada harga berbaloi baloi.. ➡ slide . . To order for for more info whatsapp ðŸ“ē 0172139319 . . #ephyrafoundation #ephyrasale #ephyra8years #ephyra8yearsanniversary #ephyralovers #ephyra #ephyra2u #ephyracosmetics #ephyrabest #ephyraagent #bangi #kajang #selangor #nilai #putrajaya #meletop #salesale
SALE SALE!! sempena ulang tahun ephyra yang ke-8.. Jom dapatkan produk ephyra pada harga berbaloi baloi.. ➡ slide . . To order for for more info whatsapp ðŸ“ē 0172139319 . . #ephyrafoundation #ephyrasale #ephyra8years #ephyra8yearsanniversary #ephyralovers #ephyra #ephyra2u #ephyracosmetics #ephyrabest #ephyraagent #bangi #kajang #selangor #nilai #putrajaya #meletop #salesale
SNEAKERS TRENDING! 😍ðŸ”Ĩ - - 👟Brand: Zoom 001 - ðŸ”ĨPrice: RM90 SM ✅ / RM95 SS ✅ ðŸ˜ąHARGA ASAL: RM140 - ðŸ’ŦColour: Black White - 📌 Size: 36 - 40 Euro - - 👟Kami bagi harga murah! kualiti sangat baik. Tak percaya boleh tengok feedbackðŸĪĐHarga jauh lebih murah dari jual di kedaiðŸ˜ą - - Nak order?  Whatsapp: 01125059642 Whatsapp: 01125059642 - - Do follow: @jamxsneakers @jamxsneakers @jamxsneakers  #sneakers #sneakersmalaysiamurah #kasutmurah #kasutsukan #sneakertrending #sayajual #sayajualmurah #sneakersmurah #sneakermalaysia #kasutmalaysia #kasutmalaysiamurah #malaysia #meletop #sayajualsneakersmurah #sayajualsneakers #sayajualsneakersmalaysia
Cepat2 grab dengan segera  Ini sahaja stok yang ada,dapatkan dengan segera!!! ðŸ”ĨðŸ”ĨðŸ”ĨWarna pon cantik🌞...kalau pakai konfem nampak ayuðŸūlagi2 kalau pakai ngan kengkawan kan🍃harga murah2 harga xde kat pasaran nih  jer  #bajucantik#bajulawa#tshirtdesign#tshirtlawa#tshirtmurah#murah#designlawa#meletop#padu#bakhang#lawakhangit#lawakhambar#onlineshopping#
SALE SALE!! sempena ulang tahun ephyra yang ke-8.. Jom dapatkan produk ephyra pada harga berbaloi baloi.. ➡ slide . . To order for for more info whatsapp ðŸ“ē 0172139319 . . #ephyrafoundation #ephyrasale #ephyra8years #ephyra8yearsanniversary #ephyralovers #ephyra #ephyra2u #ephyracosmetics #ephyrabest #ephyraagent #bangi #kajang #selangor #nilai #putrajaya #meletop #salesale
Feedback jujur dari customer kita 💕💕 . Hanya dgn BEST DUO that is detoxifying claymask +  coffee scrub , jerawat dah kecut & berkurangan gitew. Yang pentingkulit makinn sihat Alhamdulillah , bila customer suka , sis pun bahagia tau 😘 . For more consultation, details,  inquiries & order can simply CLICK LINK ON BIO or DM ☚ . __ #zukabeautyproduct #zukabeautyagent #igbiz #onlineshopping #skincare #skincareorganic #onlinebusiness #shopping #eshopping #sihat #kulitsihat #kulitsihatcantik #serumviral #serumwajah #honeysoap #madukelulut #nightcream #nightcreammurah #honeyscrub #setmadukelulut #zukabeautyselangor #melodi2019 #meletop #koreanskincareroutine
Yang pastinya cuma #yanglegityanglegend. Jangan lupa tengok #ame2019 21 April ini ok! Pastikan korang undi calon calon Top5 #ame2019 di www.anugerahmeletopera.com.my ! #meletop #ame2019 #yanglegityanglegend #angkattangan
. HWJUBAH - MAREAH  Item : Limited 200 quotas only Eta : 27 March - Price : ( Exclude Postage ) ▩ïļNormal : RM 179 . - Material : Premium Como Crepe Size: XS, S, M, L, XL Color : â–Ŧïļ Light turqoise - âĪĩïļ Features: ðŸ”đ JUBAH A cut (one piece) ðŸ”đ Round neckline ðŸ”đ Back long zip ðŸ”đ Comfy material ðŸ”đ Easy-to-iron material ðŸ”đ Cold material ðŸ”đ Wudhu friendly ðŸ”đ Nursing friendly . *All models are wearing XS size with height 158 cm - 169 cm* - Berminat pm me, just click link in bio: @bawal.collections ðŸ”Ĩ @bawal.collections ðŸ”Ĩ @bawal.collections ðŸ”Ĩ . #hawwaclothing #teamhawwa #dshawwa #jubah #jubahmareah #jubahcantik  #jubahselesa #meletop #jubahmalaysia #jubahmurah #jubahmampumilik #koleksiraya2019 #jubahraya #bajuraya
Sempena 8years Anniversary Ephyra.. Dapatkan set Skin Care pada harga berbaloi baloi.. Skin care ephyra dapat merawat masalah: . 💖 muka berminyak 💝 mengurangkan jeragat 💖 masalah jerawat 💝 kulit kering 💖 sunburn 💝 merawat kulit kusam . . Dapatkan segera sebelum Promosi Tamat. Whatsapp ðŸ“ē 0172139319 . . #ephyracosmetics #ephyra2u #ephyra #ephyralovers #ephyraskincare #ephyra8yearsanniversary #ephyra8years #bangi #kajang #nilai #putrajaya #setskincare #salesalesale #meletop #sayajual #raya2019
Cepat-cepat dapatkan Sugardoll sekarang kalau nak rambut kepok-kepok atau xbau kepamm 😝😝 . . .  xkan nak tunggu raya baru dapatkan ? ? confirm laa korang akan malu dengan saudara mara sebab yang lain rambut kepok-kepok pkai tudung pon xbau kepam 😍😍 .  Korang yang asik stalk je tuhh tetap : 🔛 Botak tengah ðŸ˜Ŧ 🔛 Botak tepi 😔 🔛 Rambut gugur 1 genggam 😭 🔛 Rambut bercabang ðŸ˜Đ .  Kalau korang okay sis okay jee 😎 tapi kalau sis malu laa sebab sis xnk orang lain raya lebih cantik dari sis 😝😝 .  #haircaretips #sugardoll #sugardollbynn #haircolor #haircareproduct #haircaremurah #shampoomurah #hairrepair #rambutbotak #rambutgugur #hair #shampoo #shampooorganik #hairstyles #rambutcantik #rambutlebat #masalahrambut #meletop #ame2019 #neelofa #touchyourheart #makeup #trudolly #elfiraloy #dramasangat #leftenanzana #missfazura #leeyanaraya2019 #jovianrtw #raya2019
. Zati zaini have consulted with our Zukabeauty product untuk hilangkan segala jerawat and parut kat muka dia slow slow. And Alhamdulillah lepaz consult with Zukabeauty punya product , semua tu berkurangan sedikit demi sedikit .Wanna know apa yg dia pakai ? Tak susah pun, boleh tekan ja link kat bio tu tau 💕 . For more consultation, details,  inquiries & order can simply CLICK LINK ON BIO or DM ☚ . __ #zukabeautyproduct #zukabeautyagent #igbiz #onlineshopping #skincare #skincareorganic #onlinebusiness #shopping #eshopping #sihat #kulitsihat #kulitsihatcantik #serumviral #serumwajah #honeysoap #madukelulut #nightcream #nightcreammurah #honeyscrub #setmadukelulut #zukabeautyselangor #melodi2019 #meletop #koreanskincareroutine
AMARAN : JANGAN CUBA KOPI NI JIKA ANDA TAK NAK KURUS !!!! Buang terus baju XXXXL tu.!.sy nak share KOPI kurus dgn mudah dlm 1minggu ni.. 3hari lost 3kg 1minggu lost 10kg 1bulan lost 20kg.! Hanya minum2x sehari  Jngan terkejut perut mula kempis..bhgian yg besar mula kecik..lemak tepu terus cair..! Siapa nk resepi ni..komen 'NAK' utk saya send resepi kurus ni atau klik je link kat bawah  www.wasap.my/60125367576/kopiaissedutlemak  #gemokisawesome #sayamasak #tipskurus  #eatcleanmalaysia #misimengecil #jalanjalancarimakantv3 #beritaterkini#turunberat5kgsebulan #dietmalaysia #nakkurus #bawalchiffon #pujaanhatikanda #menusihat #akucintadia #hebatkannegaraku #lelakikirimantuhan #jomdiet #misimengecil #isteribukanuntukdisewa  #fattahaminz #gegarvaganza #resepisihat #meletop #bajutunang #azamtahunbaru #ibukusayang #resepi #gemokisawesome #sayamasak #tipskurus  #eatcleanmalaysia #misimengecil #jalanjalancarimakantv3 #beritaterkini#turunberat5kgsebulan #dietmalaysia #nakkurus #bawalchiffon #pujaanhatikanda #menusihat #akucintadia #hebatkannegaraku #lelakikirimantuhan #jomdiet #misimengecil #isteribukanuntukdisewa  #fattahaminz #gegarvaganza #resepisihat #meletop #bajutunang #azamtahunbaru #ibukusayang #resepi#gemokisawesome #sayamasak #tipskurus  #eatcleanmalaysia #misimengecil #jalanjalancarimakantv3 #beritaterkini#turunberat5kgsebulan #dietmalaysia #nakkurus #bawalchiffon #pujaanhatikanda #menusihat #akucintadia #hebatkannegaraku #lelakikirimantuhan #jomdiet #misimengecil #isteribukanuntukdisewa  #fattahaminz #gegarvaganza #resepisihat #meletop #bajutunang #azamtahunbaru #ibukusayang #resepi #gemokisawesome #sayamasak #tipskurus  #eatcleanmalaysia #misimengecil #jalanjalancarimakantv3 #beritaterkini#turunberat5kgsebulan #dietmalaysia #nakkurus #bawalchiffon #pujaanhatikanda #menusihat #akucintadia #hebatkannegaraku #lelakikirimantuhan #jomdiet #misimengecil #isteribukanuntukdisewa  #fattahaminz #gegarvaganza #resepisihat #meletop #bajutunang #azamtahunbaru #ibukusayang
. .ADRIANA EXCLUSIVE. . ðŸŒđMaterial ROYAL PEARL SKIN ðŸŒđHigh quality 100% Gred A ðŸŒđcutting K.MODEN loose ðŸŒđDihiasi dgn lace 3D high quality ðŸŒđ30 Warna yang menawan & gojes ðŸŒđDesign kurung moden riau cutting loose berdutt di belakang ðŸŒđJenis kain duyung ðŸŒđPinggang bergetah kiri kanan ðŸŒđkain berzip ðŸŒđsaiz dari xs s m l xl . ðŸŒđSANGAT EXCLUSIVE N LIMITED EDITIONðŸŒđ . ðŸŒđ❎ jarang ðŸŒđ❎ kecut ðŸŒđ❎berbulu lps cuci ðŸŒđ❎mudah renyuk ðŸŒđ❎perlu digosok ðŸŒđ✔lembut n selesa dipakai ðŸŒđ✔tahan dan x mudah luntur ðŸŒđ✔sesuai ke majlis2 dan kerja ðŸŒđ✔Tampil anggun menawan dgn design yg cantik dan trendy . HARGA RM129SM/RM134SS FREE POSTAGE . Berminat sila klik di bio @ dm terus ye 😘 . . #bajukurung #blousecantik #lace #raya2019 #aidilfitri #songket #bajukurungmoden #kurungkenduri #plussize #plussizemalaysia #majlisakikah #sayajualmurah #onlineshop #bajumelayu #ootd #meletop #majlisresepsi #kahwin #bazaarpaknil #likeforlikes #like4likes #bajukurungbatik #peplum #aqiqah #bertunang #kendurikesyukuran #teaser
MELAYU DAN ISLAM CUBA UNTUK DIPISAHKAN? …  Perasan tak? Tanah Melayu dijajah selama 600 tahun, pelbagai dakyah dan agama di bawa masuk ke Tanah Melayu utk mengeluarkan melayu dari Islam, tapi Melayu masih kekal dgn Islam sampai sekarang. .. Melayu dan islam memang tak dapat dipisahkan. Melayu dan islam bagaikan isi dengan kuku. Kini sudah kedengaran suara sumbang mahukan Melayu dipisahkan dari Islam. Semestinya ada penghasutnya. Buat masa ini Melayu masih selamat walaupun sedikit goyah. Malang nasib Melayu terjajah di Selatan Thai, Singapura dan Filipina. … Maka disebabkan itulah mengapa manusia terlaknat adalah musuh Islam walaupun bergaya dan berketerampilan bagaikan ulama yang warak. … Mereka ini bekerja untuk dunia dan pastinya mereka ini bertuan. Mereka akan terus mencuba walaupun beberapa kali telah gagal. … Adakah mereka ini mahukan bangsa Melayu menjadi semakin liberal dan terserpih? Apakah sebabnya Melayu semakin lama, semakin dipisahkan oleh Islam? Apabila mendalami buku “The Lastkingdom” hasil penulisan daripada Ustaz @hadi_fayyadh baru kita tahu mengapa sejarah asal Melayu sengaja ditutup oleh Inggeris. JOM dapatkan sekarang buku “The Last Kingdom” kerana berbagai rahsia yang dibongkarkan melalui isinya. Korang boleh dapatkanya di MPH, Popular dan agen-agen kami yang SAH. . . WHATSAPP SEKARANG! +601121911383 . . #meletop #kedaibukumalaysia  #jualbukumurah #novelmelayu #novelbestseller #tazkirah #jommuhasabahdiri #bestseller #hadifayyadh #sayamasak #sayajual #sayajualbukuonline #kedaibukuonline  #bencana2020 #imanmahdi #kiamat #peminatnovel #setapak #wangsamaju  #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #infinitywar #thelastkingdom #syurgabuatkupendosa #novelislamik #novelseram ##teorikonspirasi
. 🌞HANUM PEARL KURUNG🌞 . • Material : Pearl Lace with lining (top), Cotton Batik (skirt) • Cutting : Doll Kurung, Skirt Kipas • Size : S - XL • Ibu hamil boleh pakai kerana potongan longgar. • Skirt Fully getah . .CARA BASUHAN * Cucian Tangan. Cucian mesin tidak digalakkan* . Nota : ⚠Item pre order. Limited stock. ETA 30/3/19 ⚠Selendang hanya sekadar perhiasan. Tidak termasuk baju. . Berminat sila klik di bio @ dm terus ye 😘 . . #bajukurung #blousecantik #lace #raya2019 #aidilfitri #songket #bajukurungmoden #kurungkenduri #plussize #plussizemalaysia #majlisakikah #sayajualmurah #onlineshop #bajumelayu #ootd #meletop #majlisresepsi #kahwin #bazaarpaknil #likeforlikes #like4likes #bajukurungbatik #peplum #aqiqah #bertunang #kendurikesyukuran #teaser
Lagu untuk org yg broken!💔ðŸ˜Ē KEHILANGAN // FirmanðŸŽĪ drop your comments and tag your friends.. ____ #andakcover #malaysiancover #kehilangan #cover #song #music #dunianyanyian #aktifkaname2019 #ame2019 #meletop #100plus #lagucintakita
Zandra Kurung in S.K.Y.B.L.U.E 💙 . 👉Material SB Line 👉Ringan 👉Kain jenis tidak panas 👉Terdapat corak garisan halus 👉Mudah gosok 👉Nursing friendly (zip 10 inchi) 👉Kain cutting duyung loose 👉Baju budak zip dibelakang . . Deposit : RM50/pcs sahaja . 🎀Harga pre order🎀 Kurung dewasa : RM130  Kurung kanak2 : RM 80 . 🎀Harga combo🎀 Ibu dan anak : RM200  FREE POSTAGE bagi bayaran FULL PAYMENT  Postage Semenanjung : RM8 Sabah Sarawak : RM10  Berminat? Boleh tekan link whatsapp www.wasap.my/60104527457/ZandraKurung  #baju #bajukurung #bajukurungraya #bajukurungraya2019 #bajuraya #bajuraya2019 #bajukurungibuanak #bajukurungibudananak #bajusedondon #bajusedondonibuanak #bajusedondonibudananak #bajurayasedondon #bajurayasedondon2019 #bajukurungsedondon #bajukurungsedondonibuanak #bazar #bazarpaknil #bazaronline #bazaronlinemalaysia #neelofa #meletop
Sarah MOGOK sebab tak dapat naik pangkat sebagai CEO syarikat 😒 #over#trending#meletop#ame2019#angkattangan#aktifkaname2019 #100plus #ctdk #malaysia
ðŸ‡ēðŸ‡ū TAG MEMBER SELALU COKENG BILA TENGOK PEREMPUAN ðŸĪĢ. . . Yang nak jadi Super Power boleh follow ig bawah ni..confirm xyesal 👌😂👇 @maskulin.empire @maskulin.empire @maskulin.empire . . #ubatkuat #minyakbulus #minyaklintah #kualalumpur #jomsenok #panjanglebar #mantaptegang #mantapteganganjal #ubatsaraf #followme #suamisteri #meletop  #model #sayajandabukandara #viral #sajat #malaysia #janda #panjang #panjangzakar #ubatkuatlelaki #besar #power #mantapsedap #vines #budakwicet #senokterbaik #trending #akaksyantikk #tiktok
SURI KEBAYA . .  Comes in size S/M and L .  Color: Grey matters .  kebaya full lining  Ada zip kat depan  model pakai size s/m bahu tak ada sponge .  Price included postage :  Sm rm 219 Ss rm 222 .  Whatsapp to order 0133783612 .  #blousemurah#dressmurah#dress2in1#palazzomurahb#ctdk#neelofa#mirafilzah#naelofarhijab#dsvida#meletop#jubahmurah#jubahwanita#skirtmurah#skirtviral#skirt#facagent#knittedtop#blouseviral#bajuviral#bajuraya2019#bajuraya #kebaya#kebayamelayu#thepophead#popheadraya2019
Zandra Kurung in P.U.R.P.L.E 💜 . 👉Material SB Line 👉Ringan 👉Kain jenis tidak panas 👉Terdapat corak garisan halus 👉Mudah gosok 👉Nursing friendly (zip 10 inchi) 👉Kain cutting duyung loose 👉Baju budak zip dibelakang . . Deposit : RM50/pcs sahaja . 🎀Harga pre order🎀 Kurung dewasa : RM130  Kurung kanak2 : RM 80 . 🎀Harga combo🎀 Ibu dan anak : RM200  FREE POSTAGE bagi bayaran FULL PAYMENT  Postage Semenanjung : RM8 Sabah Sarawak : RM10  Berminat? Boleh tekan link whatsapp www.wasap.my/60104527457/ZandraKurung  #baju #bajukurung #bajukurungraya #bajukurungraya2019 #bajuraya #bajuraya2019 #bajukurungibuanak #bajukurungibudananak #bajusedondon #bajusedondonibuanak #bajusedondonibudananak #bajurayasedondon #bajurayasedondon2019 #bajukurungsedondon #bajukurungsedondonibuanak #bazar #bazarpaknil #bazaronline #bazaronlinemalaysia #neelofa #meletop
SURI KEBAYA . .  Comes in size S/M and L .  Color : Coral .  kebaya full lining  Ada zip kat depan  model pakai size s/m bahu tak ada sponge .  Price included postage :  Sm rm 219 Ss rm 222 .  Whatsapp to order 0133783612 .  #blousemurah#dressmurah#dress2in1#palazzomurahb#ctdk#neelofa#mirafilzah#naelofarhijab#dsvida#meletop#jubahmurah#jubahwanita#skirtmurah#skirtviral#skirt#facagent#knittedtop#blouseviral#bajuviral#bajuraya2019#bajuraya #kebaya#kebayamelayu#thepophead#popheadraya2019
Zandra Kurung in B.A.B.Y.P.I.N.K 💗 . 👉Material SB Line 👉Ringan 👉Kain jenis tidak panas 👉Terdapat corak garisan halus 👉Mudah gosok 👉Nursing friendly (zip 10 inchi) 👉Kain cutting duyung loose 👉Baju budak zip dibelakang . . Deposit : RM50/pcs sahaja . 🎀Harga pre order🎀 Kurung dewasa : RM130  Kurung kanak2 : RM 80 . 🎀Harga combo🎀 Ibu dan anak : RM200  FREE POSTAGE bagi bayaran FULL PAYMENT  Postage Semenanjung : RM8 Sabah Sarawak : RM10  Berminat? Boleh tekan link whatsapp www.wasap.my/60104527457/ZandraKurung  #baju #bajukurung #bajukurungraya #bajukurungraya2019 #bajuraya #bajuraya2019 #bajukurungibuanak #bajukurungibudananak #bajusedondon #bajusedondonibuanak #bajusedondonibudananak #bajurayasedondon #bajurayasedondon2019 #bajukurungsedondon #bajukurungsedondonibuanak #bazar #bazarpaknil #bazaronline #bazaronlinemalaysia #neelofa #meletop
ORDER AND WIN! 😎 . . Special offer sempena bulan April, pihak kami akan memberi hadiah kepada customer yang bertuah 😍 . . ðŸŒđPemenang akan dipilih seorang sahaja dan akan memenangi CASH RM100 Daripada pihak kami ðŸŒđContest di buka kepada semua customer yang order surprise dengan kami sepanjang bulan April 2019 dan pemenang akan dipilih dengan cabutan nama yang akan diumumkan pada 1/5/2019 dibuat secara LIVE di FB & IG kami ðŸŒđCash RM100 akan diberikan kepada pemenang melalui transfer account pemenang . . JANGAN LEPASKAN PELUANG UNTUK JOIN ORDER & WIN DENGAN PIHAK KAMI.. SEMOGA ANDA SEMUA DIMURAHKAN LAGI REZEKI ðŸŒđ . . #surpriseplanner#surprisesenawang#surpriseseremban#surpriserembau#surprisemambau#surprisepedas#surpriseportdickson#surprisenilai#surprisesepang#surprisedengkil#surprisepetalingjaya#surpriseshahalam#surprisesubangjaya#surprisebangi#surprisekajang#surpriseputrajayabajet#surprisecyberjaya#konvokesyen#hadiahkonvo#meletop#konvokesyen#hadiahkonvo#viral#win
ORDER AND WIN! 😎 . . Special offer sempena bulan April, pihak kami akan memberi hadiah kepada customer yang bertuah 😍 . . ðŸŒđPemenang akan dipilih seorang sahaja dan akan memenangi CASH RM100 Daripada pihak kami ðŸŒđContest di buka kepada semua customer yang order surprise dengan kami sepanjang bulan April 2019 dan pemenang akan dipilih dengan cabutan nama yang akan diumumkan pada 1/5/2019 dibuat secara LIVE di FB & IG kami ðŸŒđCash RM100 akan diberikan kepada pemenang melalui transfer account pemenang . . JANGAN LEPASKAN PELUANG UNTUK JOIN ORDER & WIN DENGAN PIHAK KAMI.. SEMOGA ANDA SEMUA DIMURAHKAN LAGI REZEKI ðŸŒđ . . #surpriseplanner#surprisesenawang#surpriseseremban#surpriserembau#surprisemambau#surprisepedas#surpriseportdickson#surprisenilai#surprisesepang#surprisedengkil#surprisepetalingjaya#surpriseshahalam#surprisesubangjaya#surprisebangi#surprisekajang#surpriseputrajayabajet#surprisecyberjaya#konvokesyen#hadiahkonvo#meletop#konvokesyen#hadiahkonvo#viral#cabutanbertuah
. Halahhh halahhh halahhh comeynyaaa 😍😍😍 . Haa sapa yang ada gegirl tu, elok lah grab sekarang. Stok panas-panas lagi ni uollsss . Available size :  1 - 4 ✅ . RM45/PASANG❗ïļ RM45/PASANG❗ïļ RM45/PASANG❗ïļ _ 🐝 Full catalogue : #peplumranialynaz 🐝 Size : 1, 2, 3, 4 yr 🐝 Material : 100% ENGLISH COTTON 🐝 Tiada lengan (sleeveless) 🐝 Zip di belakang baju 🐝 Skirt duyung, pinggang bergetah penuh dan berzip 🐝 Corak untuk ibu juga ada. Kami boleh bantu untuk kode sedondon . ðŸ“ĐðŸ“ē Whatsapp : +60196960164 (link di bio)  #bajukurungcotton #bajukurungmoden #bajupeplum #dhiacotton #angguncotton #bajukurungbudak #bajuminikurung #bajukebaya #bajukurungpahang #bajukurungplain #kainpasangcotton #cottonlovers #bajunikah #bajutunang #instafamous #selfie #paidreview #photography #uitmdihatiku #wedding #bridesmaid #ootd #vsco #malaysia #bazaarpaknil #bajuraya #ame2019 #meletop #leftenanzana
ORDER AND WIN! 😎 . . Special offer sempena bulan April, pihak kami akan memberi hadiah kepada customer yang bertuah 😍 . . ðŸŒđPemenang akan dipilih seorang sahaja dan akan memenangi CASH RM100 Daripada pihak kami ðŸŒđContest di buka kepada semua customer yang order surprise dengan kami sepanjang bulan April 2019 dan pemenang akan dipilih dengan cabutan nama yang akan diumumkan pada 1/5/2019 dibuat secara LIVE di FB & IG kami ðŸŒđCash RM100 akan diberikan kepada pemenang melalui transfer account pemenang . . JANGAN LEPASKAN PELUANG UNTUK JOIN ORDER & WIN DENGAN PIHAK KAMI.. SEMOGA ANDA SEMUA DIMURAHKAN LAGI REZEKI ðŸŒđ . . #surpriseplanner#surprisesenawang#surpriseseremban#surpriserembau#surprisemambau#surprisepedas#surpriseportdickson#surprisenilai#surprisesepang#surprisedengkil#surprisepetalingjaya#surpriseshahalam#surprisesubangjaya#surprisebangi#surprisekajang#surpriseputrajayabajet#surprisecyberjaya#konvokesyen#hadiahkonvo#meletop#konvokesyen#hadiahkonvo#viral#menang
. .💞MINI KURUNG FIRANA💞 . HARGA RM125SM/RM130SS FREE POSTAGE . ðŸĨ€Material : Heavy Como Crepe & Silk vietnam ðŸĨ€Saiz Available : XS hingga XXL ðŸĨ€Cutting : Standart Cutting ðŸĨ€Whudhuk Friendly : ada Hidden Zip di lengan baju ðŸĨ€ Cutting Kain : kembang Duyung ðŸĨ€ ada zip tepi dn pinggang separuh getah ðŸĨ€Iron friendly : mudah di uruskan..tidk mudah renyuk . Berminat sila klik di bio @ dm terus ye 😘 . . #bajukurung #blousecantik #lace #raya2019 #aidilfitri #songket #bajukurungmoden #kurungkenduri #plussize #plussizemalaysia #majlisakikah #sayajualmurah #onlineshop #bajumelayu #ootd #meletop #majlisresepsi #kahwin #bazaarpaknil #likeforlikes #like4likes #bajukurungbatik #peplum #aqiqah #bertunang #kendurikesyukuran #teaser
CASANDRA SUIT by Sabella ðŸ”Ĩ Baju Labuh loose Cutting yang sangat selesa buat muslimah-muslimah di luarsana dan.yang penting kain sejuk dan selesa bila digayakan pada cuaca panas ⛅⛅⛅⛅⛅⛅⛅⛅⛅⛅⛅ ✔Hand Cuff Bergetah💖💖 ✔Seluar Palazo Tulang 💖💖 ✔Material Moss Crepe ( Memeri )💖💖 ✔Baju Loose Cutting & Labuh💖💖 ✔Kain sejuk & tak perlu gosok 💖💖 🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃 Normal Price RM 199  Now only RM 99 ðŸ˜Ū not incl postage  sangat berbaloi ðŸĨ°ðŸĨ° MAI PM www.wasap.my/60173099576 🌙#RM 8sm 🌙#RM 12ss Add RM 5/helai untuk saiz 4XL @ 5XL  posout 5 hari bekerja ðŸ“ĪðŸ“Ķ www.wasap.my/60173099576  #bajumuslimah #bajuviraltanpagosok #bajumenutupaurat #bajuviral2019 #bajulebaran #bajuraya #bajutakpanas #kainselesa #bajucantik #bajujalanjalan #bajuoffice #casual #bajukenduri #bajuwudhukfriendly #bajucantik #sabella #casandrasuit #bajuumrahtanpairon#syawaltibalagi#moodrepublik2019#cantikselesa #hot #meletop #tvalhijrah #ramadhan2019 #bulanpuasa #rayakorban #rayahaji #kendurikawin  #2k19
1 BLOUSE PELBAGAI GAYA DGN HARGA YG SUPER JIMAT âĪïļðŸ•ĩïļðŸ•ĩïļðŸ•ĩïļ . . Tengok lah blouse nih boleh digayakan dengan OUTERWEAR atau pon tanpa OUTERWEAR ! . Sesuai dgn nama diberi ; Myrana Enthusiastic Lifestyle âĪïļ nak berfesyen pun kena efektif & efisien.. bukan konsep kerja kena efektif & efisien.. tak gitu? 😘 . . #fabonlinestore #jelitawardrobeofficialreseller #eksklusifkanauratmu #blousemurah #blousemuslimah #blouselabuh #blousecomocrepe #ootdmuslimah #trendyclothes #muslimahtrendy #fabulous #patuhsyariah #meletop #bajuraya #raya2019
SEKALI JELING PASTI #tersuka tanpa sengaja  Jom jadi orang pertama pakai songket design mewah ala Bangsawan ni!! Ada banyak pilihan warna menarik konpem buat cikpuan berpinar2 mata nak pilih 😎  Harga : Rm 289 (whatsapp for discount) Saiz S - XL Material : Songket India Gred AAA  Cutting : kurung pahang loose tanpa lining dan kain lipat batik tanpa belah  Bunga taburnya dari benang emas/perak  tampak lebih menyerlah  MANIS MANIS SI SONGKET TANJUNG, SI PUTERI PAKAI TAMBAH MEMIKAT.. ... ... Pesanan penting : . 📌 Tidak bole dibasuh mesin dan diberus kerana dikhuatiri benang2 emas akn keluar 📌 Tidak digalakkan 'direct sun' ketika jemur (separa panas) untuk menjaga kualiti kain) 📌 Mudah digosok & tidak panas (tidak digalakkan utk guna seterika wap)  Nak kak ikin bantu uols pilih?  Senang jer click link kat bio ======================= Whatsapp : 📞 +60166811120 📞 +60166811120 📞 +60166811120  Sincere, Kak ikinâĪ  #bajukurungmoden #bajukurungmodenmurah #bajukurungmodencantik #terapiinstagram #kurungsongketmalaysia #bajukurungcikgu #muslimahwear #meletop#bajukurungpahang  #sayajualonline #hijrahcouture #kurungcouture #bajukurungsongketmurah #ajimaura #shawlpublika #bajukurungmalaysia #sentiasabersyukur  #tudungsarung #kainsaree #bajukenduri #bajukurunglace #bajukurungraya #bajudinner #sayajualbajukurung #muslimahattire #bajukurungsongket #bazarpaknil #sabahonlineshop
CASANDRA SUIT by Sabella ðŸ”Ĩ Baju Labuh loose Cutting yang sangat selesa buat muslimah-muslimah di luarsana dan.yang penting kain sejuk dan selesa bila digayakan pada cuaca panas ⛅⛅⛅⛅⛅⛅⛅⛅⛅⛅⛅ ✔Hand Cuff Bergetah💖💖 ✔Seluar Palazo Tulang 💖💖 ✔Material Moss Crepe ( Memeri )💖💖 ✔Baju Loose Cutting & Labuh💖💖 ✔Kain sejuk & tak perlu gosok 💖💖 🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃 Normal Price RM 199  Now only RM 99 ðŸ˜Ū not incl postage  sangat berbaloi ðŸĨ°ðŸĨ° MAI PM www.wasap.my/60173099576 🌙#RM 8sm 🌙#RM 12ss Add RM 5/helai untuk saiz 4XL @ 5XL  posout 5 hari bekerja ðŸ“ĪðŸ“Ķ www.wasap.my/60173099576  #bajumuslimah #bajuviraltanpagosok #bajumenutupaurat #bajuviral2019 #bajulebaran #bajuraya #bajutakpanas #kainselesa #bajucantik #bajujalanjalan #bajuoffice #casual #bajukenduri #bajuwudhukfriendly #bajucantik #sabella #casandrasuit #bajuumrahtanpairon#syawaltibalagi#moodrepublik2019#cantikselesa #hot #meletop #tvalhijrah #ramadhan2019 #bulanpuasa #rayakorban #rayahaji #kendurikawin  #2k19
CASANDRA SUIT by Sabella ðŸ”Ĩ Baju Labuh loose Cutting yang sangat selesa buat muslimah-muslimah di luarsana dan.yang penting kain sejuk dan selesa bila digayakan pada cuaca panas ⛅⛅⛅⛅⛅⛅⛅⛅⛅⛅⛅ ✔Hand Cuff Bergetah💖💖 ✔Seluar Palazo Tulang 💖💖 ✔Material Moss Crepe ( Memeri )💖💖 ✔Baju Loose Cutting & Labuh💖💖 ✔Kain sejuk & tak perlu gosok 💖💖 🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃 Normal Price RM 199  Now only RM 99 ðŸ˜Ū not incl postage  sangat berbaloi ðŸĨ°ðŸĨ° MAI PM www.wasap.my/60173099576 🌙#RM 8sm 🌙#RM 12ss Add RM 5/helai untuk saiz 4XL @ 5XL  posout 5 hari bekerja ðŸ“ĪðŸ“Ķ www.wasap.my/60173099576  #bajumuslimah #bajuviraltanpagosok #bajumenutupaurat #bajuviral2019 #bajulebaran #bajuraya #bajutakpanas #kainselesa #bajucantik #bajujalanjalan #bajuoffice #casual #bajukenduri #bajuwudhukfriendly #bajucantik #sabella #casandrasuit #bajuumrahtanpairon#syawaltibalagi#moodrepublik2019#cantikselesa #hot #meletop #tvalhijrah #ramadhan2019 #bulanpuasa #rayakorban #rayahaji #kendurikawin  #2k19
CASANDRA SUIT by Sabella ðŸ”Ĩ Baju Labuh loose Cutting yang sangat selesa buat muslimah-muslimah di luarsana dan.yang penting kain sejuk dan selesa bila digayakan pada cuaca panas ⛅⛅⛅⛅⛅⛅⛅⛅⛅⛅⛅ ✔Hand Cuff Bergetah💖💖 ✔Seluar Palazo Tulang 💖💖 ✔Material Moss Crepe ( Memeri )💖💖 ✔Baju Loose Cutting & Labuh💖💖 ✔Kain sejuk & tak perlu gosok 💖💖 🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃 Normal Price RM 199  Now only RM 99 ðŸ˜Ū not incl postage  sangat berbaloi ðŸĨ°ðŸĨ° MAI PM www.wasap.my/60173099576 🌙#RM 8sm 🌙#RM 12ss Add RM 5/helai untuk saiz 4XL @ 5XL  posout 5 hari bekerja ðŸ“ĪðŸ“Ķ www.wasap.my/60173099576  #bajumuslimah #bajuviraltanpagosok #bajumenutupaurat #bajuviral2019 #bajulebaran #bajuraya #bajutakpanas #kainselesa #bajucantik #bajujalanjalan #bajuoffice #casual #bajukenduri #bajuwudhukfriendly #bajucantik #sabella #casandrasuit #bajuumrahtanpairon#syawaltibalagi#moodrepublik2019#cantikselesa #hot #meletop #tvalhijrah #ramadhan2019 #bulanpuasa #rayakorban #rayahaji #kendurikawin  #2k19
Zandra Kurung in E.M.E.R.A.L.D.G.R.E.E.N 💚 . 👉Material SB Line 👉Ringan 👉Kain jenis tidak panas 👉Terdapat corak garisan halus 👉Mudah gosok 👉Nursing friendly (zip 10 inchi) 👉Kain cutting duyung loose 👉Baju budak zip dibelakang . . Deposit : RM50/pcs sahaja . 🎀Harga pre order🎀 Kurung dewasa : RM130  Kurung kanak2 : RM 80 . 🎀Harga combo🎀 Ibu dan anak : RM200  FREE POSTAGE bagi bayaran FULL PAYMENT  Postage Semenanjung : RM8 Sabah Sarawak : RM10  Berminat? Boleh tekan link whatsapp www.wasap.my/60104527457/ZandraKurung  #baju #bajukurung #bajukurungraya #bajukurungraya2019 #bajuraya #bajuraya2019 #bajukurungibuanak #bajukurungibudananak #bajusedondon #bajusedondonibuanak #bajusedondonibudananak #bajurayasedondon #bajurayasedondon2019 #bajukurungsedondon #bajukurungsedondonibuanak #bazar #bazarpaknil #bazaronline #bazaronlinemalaysia #neelofa #meletop
Blouse cuti cuti Malaysia yang selesa lagi bergaya bisa buat member sebelah toleh berkali kali bakal keluar wei !!! 😁 . Yoona blouse kembang potongan A, memukau pandangan dengan design superb bahagian lengan. Lovely !!! 😍😍 . Bila melangkah persis puteri ayu dari kayangan beb !!! Klik link wasap kat profile, impian puteri jadi kenyataan dengan join #waitinglist sis, hiks 😉😉 . #teamwardaexclusive #yoona #yoonablouse #neelofa #meletop #ame #anugerahmeletop #sepahtureunionlive #sharnazahmad #vanidaimran #rashidi #remyishak #aaronaziz #sufiansuhaimi #leeyanaraya2019 #minaz #mizznina #mirafilzah #nelydiasenrose #fikryibrahim #asalkandiabahagia #encikimamekspres #bajumuslimah #bajuraya2019
Officially start Tengahari tadi sampai 3hb April. This is the real #largestmarkdown ever. . Make sure grab it fast ladies. Jangan kata kakak tak payung! 😁😁 . Utk belian dan details 👇 1. Klik link pada bio 2. DM Kakak 3. Wasap 0125403644  #lemaream #lemareamlingerie #lemareamperak #lemareamsingapore #lemareamsarawak #lemareambrunei #lemareammalaysia #lingerie #lingeriemalaysia #sleepwear #lmtukarkilangsale #jualanmurahmalaysia #terlajaklaris #meletop #cintatanpahenti #sayasayangsuamisaya #cantikuntuksuami #sleepwearmalaysia #masakapahariini #homedecomalaysia #cikgucikgi #bakalpengantin
VOTE LAGU PILIHAN SISSY IMANN "Jatuh" Awesome OST!! Lagu paling rare!!! #dfkl2019 #dfkl #positifselalu #sissyimann #thehousemy #meletop #meloditv3 #melodi #lagupilihan #soundtrack #papanakmenantu #drama #film #filmmaker
VOTE LAGU PILIHAN SISSY IMANN "Jatuh" Awesome OST!! Lagu paling rare!!! #dfkl2019 #dfkl #positifselalu #sissyimann #thehousemy #meletop #meloditv3 #melodi #lagupilihan #soundtrack #papanakmenantu #drama #film #filmmaker
VOTE LAGU PILIHAN SISSY IMANN "Jatuh" Awesome OST!! Lagu paling rare!!! #dfkl2019 #dfkl #positifselalu #sissyimann #thehousemy #meletop #meloditv3 #melodi #lagupilihan #soundtrack #papanakmenantu #drama #film #filmmaker
Dyxy new baby😍 . Siri penjagaan DYXY adalah penggabungan bioteknologi canggih dari Jepun dan ramuan kosmetik dari Perancis yang berupaya untuk mencapai kesan penggunaan yang tinggi yang dapat kembalikan keremajaan kulit wajah. Bahan asas yang terdiri daripada pati botanikal berupaya meningkatkan metabolisma kulit , memperbaiki kulit agar berseri. . . 🧖‍♀ïļAMINO ACID BUBBLE CLEANSER . ▩ïļSesuai untuk semua jenis kulit ▩ïļFormulasi lembut mousse cleanser ▩ïļPembersih makeup ▩ïļMembersih kulit secara mendalam ▩ïļAnti sensitif / Anti radang ▩ïļMembaik pulih kulit membina tisu baru ▩ïļMelembut kulit wajah . . 🧖‍♀ïļTONER ESSENCE . ▩ïļMenyegarkan & membantu melembutkan sel sel kulit ▩ïļMengekalkan kelembapan pada tahap optimum ▩ïļKombinasi formula baharu yang dapat mencerahkan kulit ▩ïļTekstur bahan yang sarat dengan pati botanical ▩ïļSangat efektif untuk menghidrasikan kulit sekaligus melembapkn kulit seperti bayi. . . 🧖‍♀ïļNOURISHING ESSENCE . ▩ïļPati serum botanical yang dapat mencerahkan kulit ▩ïļMelembapkan kulit pada tahap optimum ▩ïļMengurangkan garisan halus dan kedutan di muka ▩ïļMemberi kelembapan sekaligus melembutkan kulit muka . . 🎈Calling for stokist, agent & dropship‾ïļ ðŸ“ēWhatsapp tiqa 019-2541640
Sesi Melepaskan Gian.Terimalah Beberapa Rangkaian Lagu2 yg pernah hits Satu ketika dahulu yg masih Menjadi Siulan Sehingga Ke harini drp saya.Maaf Atas Segala Kekurangan Dlm Nyanyian Saya..Sebab ni Sesi lepas gian So You Guys Enjoy jelah k🎙🎞ðŸ’Ŋ🎊 Playlist: 1.Aku Sanggup-@sufierashid  2.Suci Dalam Debu-Allahyarham Saleem Iklim 3.Di Pintu Mahligai-Allahyarham Saleem Iklim 4.Berlari-@tomokofficial  5.Tapi Bukan Aku -Kerispatih 6.Bukti - @virgoun_  Layan..🎧🎧Recomended  #meletop #ame209 #aktifkaname2019 #100plus #aktifkanpotensimu
Wowwww . Design mix n match kalini betul2 buat uoll menggoda 😍😍😍 Cantikk terletak je bile di pakai. . Jomm usha sini selagi stok masih ade. Top seller untuk musim perayaan ni.. Uoll xnk ke hehe... . Nak gambar lagi, wassp sini ye ⮇⮇⮇⮇⮇⮇⮇⮇⮇⮇⮇⮇ . www.wasap.my/60194606762/mixmatch . RM50 xmasuk pos RM50 xmasuk poss . #kainpasangkosong #kainpasangsales #kainpasanghot #kaindigital6d #kainroyaldolby #kainroyalsilk #dubai #dubaisilkmurah #melodi #meletop  #gengminatmenjahit #gengbridemaids #gengcikgucikgu #seragamcikgusekolah #seragamrewang #cikgusekolah #kainpasangmixdanmatch #mixandmatchbridesmaids #bajurayamodenmurah #batikbaliviral #batikbali #batiksakura #batikbalibenangemas
Wowwww . Design mix n match kalini betul2 buat uoll menggoda 😍😍😍 Cantikk terletak je bile di pakai. . Jomm usha sini selagi stok masih ade. Top seller untuk musim perayaan ni.. Uoll xnk ke hehe... . Nak gambar lagi, wassp sini ye ⮇⮇⮇⮇⮇⮇⮇⮇⮇⮇⮇⮇ . www.wasap.my/60194606762/mixmatch . RM50 xmasuk pos RM50 xmasuk poss . #kainpasangkosong #kainpasangsales #kainpasanghot #kaindigital6d #kainroyaldolby #kainroyalsilk #dubai #dubaisilkmurah #melodi #meletop  #gengminatmenjahit #gengbridemaids #gengcikgucikgu #seragamcikgusekolah #seragamrewang #cikgusekolah #kainpasangmixdanmatch #mixandmatchbridesmaids #bajurayamodenmurah #batikbaliviral #batikbali #batiksakura #batikbalibenangemas
Wowwww . Design mix n match kalini betul2 buat uoll menggoda 😍😍😍 Cantikk terletak je bile di pakai. . Jomm usha sini selagi stok masih ade. Top seller untuk musim perayaan ni.. Uoll xnk ke hehe... . Nak gambar lagi, wassp sini ye ⮇⮇⮇⮇⮇⮇⮇⮇⮇⮇⮇⮇ . www.wasap.my/60194606762/mixmatch . RM50 xmasuk pos RM50 xmasuk poss . #kainpasangkosong #kainpasangsales #kainpasanghot #kaindigital6d #kainroyaldolby #kainroyalsilk #dubai #dubaisilkmurah #melodi #meletop  #gengminatmenjahit #gengbridemaids #gengcikgucikgu #seragamcikgusekolah #seragamrewang #cikgusekolah #kainpasangmixdanmatch #mixandmatchbridesmaids #bajurayamodenmurah #batikbaliviral #batikbali #batiksakura #batikbalibenangemas
SNEAKERS TRENDING! 😍ðŸ”Ĩ - - 👟Brand: Zoom 001 - ðŸ”ĨPrice: RM90 SM ✅ / RM95 SS ✅ ðŸ˜ąHARGA ASAL: RM140 - ðŸ’ŦColour: Black Turqoise - 📌 Size: 36 - 40 Euro - - 👟Kami bagi harga murah! kualiti sangat baik. Tak percaya boleh tengok feedbackðŸĪĐHarga jauh lebih murah dari jual di kedaiðŸ˜ą - - Nak order?  Whatsapp: 01125059642 Whatsapp: 01125059642 - - Do follow: @jamxsneakers @jamxsneakers @jamxsneakers  #sneakers #sneakersmalaysiamurah #kasutmurah #kasutsukan #sneakertrending #sayajual #sayajualmurah #sneakersmurah #sneakermalaysia #kasutmalaysia #kasutmalaysiamurah #malaysia #meletop #sayajualsneakersmurah #sayajualsneakers #sayajualsneakersmalaysia
Nak kulit putih gebu ingat calla! .  Ramai yang nak tahu kan, apa fungsi calla beautskin ni kannn? ðŸŒļ memudarkan parut ðŸŒļ mencerahkan kulit ðŸŒļ merawat tona kulit tak sekata ðŸŒļ mencantikkan kulit .  Ha! Dah tahu kan fungsi CALLA?  SEMOGA BERMANFAAT!  #calla #meletop #viral
BK PEEL OFF NAIL POLISH💅ðŸŧ ====================== 1  bottle=RM7 *exc pos* 5  bottle=RM32 *inc postage* 10 bottle=RM52 *free postage(SM&SS)* . POSTAGEðŸ“Ī SM- RM8 SS- RM12 . âĢ7ml (mudah dibawa) âĢmudah tanggal untuk ambil wudhu âĢ60 jenis warna yang cantik cantik âĢtanpa alkohol (halal)  Nak Order ? 1. screenshot 2. whatsapp @0187666956💕 . #bknailpolish #bknailpolishmurah #inaikuku #pewarnakuku #pewarnakukumurah #nailpolishmalaysia  #bkpeeloffnailpolish #bknailpolishpeeloff  #suruhatimroilot #meletop #biarakujadipenunggu #lofattah #bknailpolishpeeloffmurah #emmamaembong #nailpolishmurah #sayangpapasayatak #nailpolishmalaysiamurah#peeloffmalaysia #bknailpolishmalaysia #peeloffnailpolishmalaysia #peeloffnailpolishmurah #pewarnakuku60warna #pewarnakukuhalal
SNEAKERS TRENDING! 😍ðŸ”Ĩ - - 👟Brand: Zoom 001 - ðŸ”ĨPrice: RM90 SM ✅ / RM95 SS ✅ ðŸ˜ąHARGA ASAL: RM140 - ðŸ’ŦColour: Navy - 📌 Size: 36 - 40 Euro - - 👟Kami bagi harga murah! kualiti sangat baik. Tak percaya boleh tengok feedbackðŸĪĐHarga jauh lebih murah dari jual di kedaiðŸ˜ą - - Nak order?  Whatsapp: 01125059642 Whatsapp: 01125059642 - - Do follow: @jamxsneakers @jamxsneakers @jamxsneakers  #sneakers #sneakersmalaysiamurah #kasutmurah #kasutsukan #sneakertrending #sayajual #sayajualmurah #sneakersmurah #sneakermalaysia #kasutmalaysia #kasutmalaysiamurah #malaysia #meletop #sayajualsneakersmurah #sayajualsneakers #sayajualsneakersmalaysia
💕De Ribbon Wedges💕 â–ķSPECIAL PRICE : RM34 ðŸ’ĨFREE SHIPPINGðŸ’Ĩ â–ķAll Colors Available â–ķReady Stock â–ķSize:35,36,37,38,39 (Refer to the pictures for measurement guide) (to purchase your order Please WhatsApp to www.wasap.my/0182929481 just click on bio!) #kekechallenge #igshop #igshopmurah #instafamous #meletop #sinarkongsi #bagmurah #sayajualbagmurah #bagmurahmalaysia #bagtanganmurah #bagmurah #sayajualbagmurah #bagmurahmalaysia #bagtanganmurah #bagraya #begraya #begmurah #rugitakbeli #makeupmurah #makeupmurahmalaysia #pemborongmakeup #pemborongmakeupmalaysia #pemborongmakeupmurah #makeupmy #sayajualmurah #kasutviral #kasutmurah #kasutcantik #kasutwanita #prettyshoes #viralshoes #dynoshoes
💕Fila Sneakers💕 â–ķSPECIAL PRICE : RM35 ðŸ’ĨFREE SHIPPINGðŸ’Ĩ â–ķAll Colors Available â–ķReady Stock â–ķSize:35,36,37,38,39,40 (Refer to the pictures for measurement guide) (to purchase your order Please WhatsApp to www.wasap.my/0182929481 just click on bio!) #kekechallenge #igshop #igshopmurah #instafamous #meletop #sinarkongsi #bagmurah #sayajualbagmurah #bagmurahmalaysia #bagtanganmurah #bagmurah #sayajualbagmurah #bagmurahmalaysia #bagtanganmurah #bagraya #begraya #begmurah #rugitakbeli #makeupmurah #makeupmurahmalaysia #pemborongmakeup #pemborongmakeupmalaysia #pemborongmakeupmurah #makeupmy #sayajualmurah #kasutviral #kasutmurah #kasutcantik #kasutwanita #prettyshoes #viralshoes #dynoshoes
💕Miyuki Loafers💕 â–ķSPECIAL PRICE : RM35 ðŸ’ĨFREE SHIPPINGðŸ’Ĩ â–ķAll Colors Available â–ķReady Stock â–ķSize:35,36,37,38,39,40 (Refer to the pictures for measurement guide) (to purchase your order Please WhatsApp to www.wasap.my/0182929481 just click on bio!) #kekechallenge #igshop #igshopmurah #instafamous #meletop #sinarkongsi #bagmurah #sayajualbagmurah #bagmurahmalaysia #bagtanganmurah #bagmurah #sayajualbagmurah #bagmurahmalaysia #bagtanganmurah #bagraya #begraya #begmurah #rugitakbeli #makeupmurah #makeupmurahmalaysia #pemborongmakeup #pemborongmakeupmalaysia #pemborongmakeupmurah #makeupmy #sayajualmurah #kasutviral #kasutmurah #kasutcantik #kasutwanita #prettyshoes #viralshoes #dynoshoes
💕Sugusu Loafers💕 â–ķSPECIAL PRICE : RM36 ðŸ’ĨFREE SHIPPINGðŸ’Ĩ â–ķAll Colors Available â–ķReady Stock â–ķSize:35,36,37,38,39,40 (Refer to the pictures for measurement guide) (to purchase your order Please WhatsApp to www.wasap.my/0182929481 just click on bio!) #kekechallenge #igshop #igshopmurah #instafamous #meletop #sinarkongsi #bagmurah #sayajualbagmurah #bagmurahmalaysia #bagtanganmurah #bagmurah #sayajualbagmurah #bagmurahmalaysia #bagtanganmurah #bagraya #begraya #begmurah #rugitakbeli #makeupmurah #makeupmurahmalaysia #pemborongmakeup #pemborongmakeupmalaysia #pemborongmakeupmurah #makeupmy #sayajualmurah #kasutviral #kasutmurah #kasutcantik #kasutwanita #prettyshoes #viralshoes #dynoshoes
Diam-diam Jatuh Cinta ðŸŽķ @ramlahram383  #wafariena #bukanbiasabiasa #tapiluarbiasa #👑 #aktifkaname2019 #ame2019 #100plus & #meletop @meletop @astrogempak
Setiaku Pasti ðŸŽķ @official_farahazel  #wafariena #bukanbiasabiasa #tapiluarbiasa #👑 #aktifkaname2019 #ame2019 #100plus & #meletop @meletop @astrogempak
Putus Terpaksa ðŸŽķ @iamzianazain  #wafariena #bukanbiasabiasa #tapiluarbiasa #👑 #aktifkaname2019 #ame2019 #100plus & #meletop @meletop @astrogempak

Loading