Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#marykay

Posts tagged as #marykay on Instagram

4.897.977 Posts

Reposted from @marykaymysg -  Meet NEW LumiVie ™ Intensive Serum! Infused with the exquisite Black Tahitian Pearl that will give you brighter, healthier & glowier skin! “Dull skin tone? Never heard of it.” —after you use this pick.  Are you ready to adapt? ⠀  #marykay #marykaymalaysia #marykaysingapore #skincare #beauty #lumivie #lumivieintensiveserum #blackpearl #serum - #regrann
Botanicals effect ada 3 formula = . Formula 1 = kulit sensitif Formula 2 = kulit kombinasi Formula 3 = kulit berminyak . So mcm Mary kay user ni 👆dia pakai formula 1 sebab kulit sensitif. Lapisan kulit dia semakin menipis sebab bahan kimia yang digunakan sebelum guna Mary Kay. . Ceritanya, dia pakai krim cepat cantik, yer memang cepat cantik. Tapi, lapisan dalamannya dah rosak menyebabkan kulit dia "BREAKOUT" dan keluar bahan kimia tu dalam bentuk jerawat. . Semua sedia maklum kalau kimia adalah racun. So, kita kena "back to nature" lah.. Rawat dengan bahan semulajadi yang telah diproses menjadi satu produk penjagaan kulit yang dirumus khas untuk kulit yang bermasalah. . Need a skin consultation for free??.. WhatsApp 0192022850  Nor thuraya  Your beauty consultant  #marykay #marykayskincare #marykaymakeup #marykaybodycare #marykayperfume #marykayproducts #marykaycosmetic  #marykaygombak#marykaybatumuda #marykaymalaysia #marykaymysg #marykaybestproduct #marykaybestskincare #marykaybeautyconsultant #marykaycareer
Small, but mighty! 💪 The TimeWise Vitamin C Activating Squares work to unlock radiant and glowing skin. Use these with any Mary Kay serum to unlock their powers! #vitaminc #skincare #glowingskin #marykay  Petits, mais puissants! 💪 Profitez d'une peau radieuse et éclatante grâce aux Carrés Vitamin C Activating Squares TimeWiseᴹᴰ. Utilisez-les avec n'importe quel sérum Mary Kay pour activer leurs pouvoirs! #vitaminc #skincare #glowingskin #marykay
For her i make a big move! Something that i never thought i will do it. I'm afraid i dont not have enough money to give her a comfortable life.  BUT I know with #marykay i CAN!  Through Marykay i learnt how to manage my time, putting family first and then career! We are here to #enrichwomenlives ! If you want to know more about how marykay business goes about. Do PM me.  Cheers! 🙆🏻‍♀️
Masa sental badan dengan All Body Ask Sea Salt Shower Scrub, pastikkan korang betul-betul gosok dan sental badan. . . Garam laut premium yang digunakkan sangat bagus dan cepat untuk hilangkan daki-daki degil dan kulit berkerak. . .  Lepas dah sental, biarkan beberapa minit supaya khasiat bahan semulajadi dan minyak essential meresap dalam kulit. . . Pastikkan korang consistent sental setiap hari atau sekurang-kurangnya tiga kali seminggu. . .  Serbuk Mutiara & Glutathione dalam All Body Ask juga dapat cerahkan kulit secara natural tau. . . #skinstories #skinstoriesbeautycare #celebrityfemininescrubwash #fairykisses #allbodyask #agentwanted #glutab #malaysia #singapore #brunei #aslegacy #wilyabeauty #trudolly #pinklady #dyxycosmetic #letscantik #dexandra #meeracle #sobella #nsabeauty #ainaaserum #marykay #shaklee#nur2 #deejakosmetik #jamuratumalaya  #nealofarhijab #honeyglow
Reposted from @marykaymysg -  LOS Q4 Premiums are now designed and crafted as unique two-way bags, which take less than a minute to transform: 💓from beige to pink color💓 💓from a crossbody to a handbag💓 💓from a backpack to a tote bag💓 Perfect for work, casual and dressy occasions. (And So Practical)  Check out April Applause for more details.  #marykaymalaysia #marykaysingapore #marykaymysg #marykay #losq42019 #los #ladderofsuccess - #regrann
KULIT CERAH, CANTIK BERSERI SEAWAL PENGGUNAAN . .  Jangan lupa sental badan dengan All Body Ask Sea Salt Shower Scrub kalau korang ada antara masalah-masalah ni tau. . . 👉ketiak, leher, lutut, siku hitam 👉rekahan dan selulit akibat mengandung. 👉tumit kaki merekah. 👉elergik / eczema 👉bau badan 👉kulit kering / kusam / kasar 👉kulit berparut 👉kulit berdaki 👉kulit berkudis / berkurap / gatal-gatal 👉kulit gelap . . #skinstories #skinstoriesbeautycare #celebrityfemininescrubwash #fairykisses #allbodyask #agentwanted #glutab #malaysia #singapore #brunei #aslegacy #wilyabeauty #trudolly #pinklady #dyxycosmetic #letscantik #dexandra #meeracle #sobella #nsabeauty #ainaaserum #marykay #shaklee #nur2 #deejakosmetik #jamuratumalaya  #fashionvalet #honeyglow
🌸Anda guna pencuci wajah Dari Drugstores, Produk anda bole pair dengan SKINVIGORATE CLEANSING BRUSH MARY KAY🤗👇 .  SKINVIGORATE CLEANSING BRUSH* . 🚰 Mencuci 85% lebih bersih berbanding  menggunakan tangan . 🚰 Membersihkan pori-pori secara  mendalam & membantu mengecilkan  pori . 🚰 Produk penjagaan kulit yang lain  diserap oleh kulit dengan lebih baik &  cepat . 🚰 Memaksimumkan manfaat produk  penjagaan kulit . 🚰 Mentranfomasikan kulit kusam ke tona  kulit yang lebih sekata . 🚰 Menampilkan kulit yang lebih halus &  lembap . 🚰 Solekan nampak lebih mudah &  sekata . . . 𝓐𝓲𝓼𝔂𝓪𝓱 . 👑 Senior Beauty Consultant Marykay . 📲 017-3390780 . . #marykaymelaka #marykaykl #marykaymalaysia #freepos #marykay #marykayskinvigorate #skincare #marykaymuar #ofhg#marykaynegerisembilan #marykayjasin#marykayjohorbahru #marykaymerlimau  #marykayshahalam#marykaypahang #makeupbase #marykaymelakategah #marykaysemujuk #marykayuitmjasin #marykaybukitkatil #marykaykelantan #sitinurhaliza #bizon9 #marykaymysg #marykaybangi #bizig #likeforfollow #beautyconsultant  #kulitsihat #sitiaisyahmk
O que é o reverastrol?  Este composto foi descoberto pela primeira vez na planta da videira🍇🍇🍇e a sua maior concentração encontra-se na pele da uva escura.  A sua função na planta é protegê -la de infecções causadas por fungos, ou seja, age como um antibiótico natural na videira. É considerado como elemento promissor no desenvolvimento de tratamento anti-envelhecimento. 🍇captura os radicais livres 🍇ataca as células mães do câncer 🍇nutre, cura e regenera suas células 🍇É um antioxidante por excelência e um presente da natureza que trabalha para inibir a aparição das rugas prematuras e o crescimento das bactérias que causam a acne💖 E vc encontra na nova fórmula Timewise 3D de Mary Kay 🚴‍♀️🚴‍♀️🚴‍♀️🚴‍♀️venha conhecer este kit maravilhoso.💖💖💖Agende aqui comigo sua sessão de beleza. #movimentorosa #marykay
Ну да #тыжемать не могла я пропустить мероприятие нашей Национальной ветви "Светлые сердца" 💞 Заряд энергии, позитива, духовности и душевности получен🙏 Благодарю ❤ каждую, с кем встретилась, даже если только глазами 😊 на празднике успеха 👍  Радость переполняла меня, когда вызывали моих дочерних Директоров @plysnina_anna и @elena_pestereva_mk для признания и награждения 👏👏👏 А как приветствуют новых Директоров (листайте карусель) 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏 шли с Еленой @elena_pestereva_mk и мурашки бежали по всему телу 😂😂😂👍 Хотите изменить свою жизнь к лучшему? Пишите в директ 💃 #люблюсвоюработу #успех #мечтысбываются #команда #мэрикэй #marykay #красота #директор #женскийбизнес #приглашаювсвоюкоманду #онлайнрегистрация #ИринаБебенина
为梦想而努力 为未来而努力 加油💪  #beauty #marykay #markaybeautyconsultant #marykaycareerpenang #mylife #marykaylife
🌳Happy International Earth Day!  During the month of April, every time you or a friend uses #arborday, @marykayglobal will plant a tree with the @arborday Foundation (Up to 25K trees!) Who do you want to plant a tree for?  #repost @marykaymysg #marykaymalaysia #marykaysingapore #marykaymysg #marykay #earthday #earthday2019
MEH SAYA NAK BUKA MATA ANDA... Beza kulit yang dijaga dengan kulit tanpa jagaan.  Ada tak antara anda complain muka banyak blackhead. Cuba anda tengok muka sendiri, ada tak tanda2 blackhead tu. Apa yang anda rasa pada kulit anda sendiri bila dipegang dengan tangan. SMOOTH TAK?  Kulit suami saya jenis tak ada masalah. Dia tak pakai apa2 pun takde masalah bagi dia. Tapi dalam x sedar tu, blackhead dia banyak. Sama juga pada wanita. Jika kurang penjagaan, muka walaupun tiada masalah tapi jangan lupa, manusia tetap ada pores.  Bila bercampur dengan kotoran dan minyak, itu yang terjadi pores tersumbat paling mudah kita kata blackhead dan whitehead.  Saya pula jenis Open Pores. Pipi, hidung, dan dahi anda kelihatan lebih besar.  Jenis open pores kena sentiasa jaga kebersihan. Kulit mesti sentiasa bersih dan mengelakkan dari terdedah kepada matahari dalam tempoh yang lama, adalah cara terbaik untuk mengurangkan penampilan liang pori terbuka.  Apa yang saya buat untuk elakkan blackheads dan whiteheads? 🌀 Seminggu 2x saya bersihkan pore saya dengan penggelupasan. Penggelupasan dalam istilah exfoliation iaitu dengan penggunaan masker atau microdermabrasion. 🌀 Pastikan kulit saya dilindungi dari matahari dengan memakai pelindung matahari setiap hari. 🌀 Saya pastikan produk penjagaan kulit NON COMEDOGENIC yang tidak menyumbat liang. 🌀 Sentiasa pakai pelembab, walaupun kulit saya jenis combination. Terdapat pelembap yang direka khusus untuk jenis kulit ini. 🌀 Setiap hari saya gunakan skinvigorate brush untuk pencucian muka yang lebih berkesan. Membersihkan 85% lebih bersih dari menggunakan jari.  Huda Ghazali 21 April 2019  #louregrandeurteam #marykaybeautyconsultant #beautyconsultantmarykay #trustedbeautyconsultant #healthyskin #kulitsihat #wajahbebasjerawat #parttimejob #malaysia #marykaybest #awesome #botanicaleffect #skinvigoratebrush #marykay #marykaymysg #marykaymuar #marykaypenang #marykayperlis #marykaykuching #marykaysabah #marykayterengganu
Taktahu nak pilih yang mana 😭 Mesti awak pun sama kan?  #marykaysenawang #marykayseremban #marykay #marykayfarhana
Yes, I know people who doesn't makeup but they really like this primer.  After applying primer, skin looks matte, pores are less visible, face is protected with SPF15. It's light and comfortable.  #primer #marykay #johorbahru #malaysia #pores #noncomedogenic #spf15 #natural
Awak ada masalah whitehead / blackhead❓ Rasa tak selesa betul tak❓ Tahu bagaimana ia muncul❓ Yakin cuci dengan tangan 100% bersih❓ .  Cuba awak imagine liang pori awak berbentuk apa? Bulat dan kedalam kan? Jari awak pula berbentuk apa? 😏😏 . Boleh ke jari awak yang rata tu menjangkau kotoran kedalam liang pori? Boleh ke? Boleh ke? "Aah lah sis tak terfikir pulak, hmm then macam mana nak solve?" .  Baca ni dulu, nanti awak tau lah... .  Manfaat skinvigorate brush mk: .👩 Menanggalkan 85% solekan lebih baik berbanding cuci dengan menggunakan tangan .👩 Menanggalkan sel kulit mati diwajah .👩 Menambahbaikkan tampilan kulit dengan segera .👩 Membantu dalam memperhaluskan kulit & tona kulit lebih sekata .👩 Meningkatkan tahap penyerapan bagi langkah penjagaan kulit anda seterusnya .👩 Menawarkan fungsi membersih, pengelupasan yang lembut dan mengurut kulit dalam satu langkah mudah .  Dah tahu kepentingan brush ni kan? Benda boleh solve buat apa nak pening² 😂 .  Farhanah Khalid Beauty Consultant ☏ +60172607636 .  #marykay #marykaymalaysia #marykayjohor #marykayskincare #marykaycosmetics #marykaymakeup #marykaybodycare #marykayperfume #marykayclass #marykaylife #beautyconsultant #beautyproducts #healthyskin #botanicalproducts #sideincome #ootd #swag #instafamous #instamakeup
🏝Кто запланировал свой отпуск? ⛱Что вы положите в свой чемодан в первую очередь 🌞☝🏻МериКей#marykay#солнцезащитныекремы#🌞87021417711
"Кожа класса люкс" по авторской техники Елизаветы Щербаковой @elizavetamakeuppro На мне сегодня сухой контуринг и вертикальная растушевка теней на глазах. Учусь носить красную помаду 💋 Нужны модели!!! Запись в личку или ставьте + в комментарии, всем отвечу💖  #mua #makeup #marykay #marykay_макияж #marykayсмоленск #мэрикэй #мэрикэйсмоленск #косметикамэрикэй #макияж #макияжсмоленск #визажист #визажистанастасиясоболева #анастасиясоболева
Приглашаю на тренинг  по фейсфитнесу «Ваше лицо - в ваших руках»👸 В программе:  Основные принципы системы Фейскультура; Избавляемся от «вредных» мимических привычек; Вы изучите базовые упражнения, которые запустят мышцы лица и шеи и помогут: 👸Улучшить осанку 👸Подтянуть овал лица; 👸Улучшить качество кожи; 👸Вернуть на место брови; 👸Уменьшить носогубные складки; 👸Разгладить лоб и  межбровные морщины; 👸Попрощаться с отёками на лице;  Продолжительность 1.5 ч  Стоимость 1500р Повторные посещения 500 р.
Ostermontag. Heute ist mein letzter freier Tag 😭 oh die 4 Tage waren so schön, sind aber mal wieder viel zu schnell vergangen. Und ich bin gefühlt 10 Kilo schwerer 😂 kann also dann morgen in die Arbeit rollen 🤦🏼‍♀️ . . . . . . . . . . . #stuttgart #aalen #iphonex #iphonexphotography #0711 #berlin #visagist #visagistin #mua #makeupartist #beauty #marykaymakeup #marykaycosmetics #marykay #marykaybeauty #redhead #igdaily #instadaily #harrypotter #redhair #ombrehair #beautyismybusiness #iamredhead #hudabeauty #hanadibeauty
Suka sgt2 CC Cream Mary Kay. Ringan, ada sun protector, senang blend dgn tone kulit, merawat kulit.jugak. 😍. .  Lipstick pon sama, best! Matte lipstick tapi x mengeringkan..bila sapu lembut je kat bibir, tambahan ada moisturizer lg utk lembapkan bibir. 😍 .  Fatihah Adnan Mary Kay Beauty Consultant 016.5059.490  #marykay #marykayskincare #marykaymakeup #marykaymalaysia #marykaywangsamaju #follow4follow #marykaypromo #marykaybukitantarabangsa #marykaysrirampai #marykaysideincome #like4like #marykaysetiawangsa #look #marykaytestimoni #cute #instagood #marykaykualalumpur #marykaybeautyconsultant #makeup #awesome #girls #marykayampang #marykaykeramat #beautiful #like #love
Alhamdulillah.. Ramainye yg grab item promo.. Grab mase Offer mmg sangat berbaloi.. Jom sape lg yg nk order direct pm or wasap Sofie ye.. Insyaallah bnyk gifts nk bg ni.. . 🆓 Postage 🆓 Gifts 🆓 Samples 🆓 Consultation  Much ❤️, 🌹Sofie 🌹 Beauty Consultant MK http://www.wasap.my/60136047980/  #marykaybeautyconsultant #marykaynegerisembilan #marykaynegerisembilanbeautyconsultant #marykayrembau #marykaypedas #marykaysenawang #marykaynilai #marykayseremban #marykayseremban2 #marykayportdickson #marykaypd #marykaytampin #beautyconsultantnegerisembilan #marykay #marykaypromo #marykaypromotion #marykaymalaysia  #marykaymelaka #marykaypahang #marykayjohor #marykaykelantan #marykayperak #marykaypenang #marykayselangor #marykaykedah #marykay #marykaysofie
⏰Сейчас самое лучшее время ⠀ 👻Не бойся, когда падает цена на актив, а наоборот закупайся 💰 ⠀ 💥Большая ошибка новичков, в том, что они закупают криптовалюту или иной актив когда он в стадии роста📈 ⠀ ✅Выгоднее и правильнее заходить на рынок, когда цена актива на низах, тогда можно заработать на росте в разы больше😜 ⠀ 👉🏽Сейчас стоимость криптовалюты #prizm всего 19 центов и впереди будет хороший скачет роста и именно сейчас я советую закупаться 👍🏻 Так вы заработаете на росте и ещё за счёт технологии самой монеты - парамайнинг, которая даёт вам доходность на чистом пассиве от 5% ⠀ Можно получать спокойно и по 15% , если вы готовы положить свой вклад на наш общий кошелёк 👍🏻 Правила получения ПАССИВА в Prizm : ⠀ ⚠ 15% в месяц "ТАРИФ1" - ОТ  1  000  Prizm ⚠ 20% в месяц "ТАРИФ2" - ОТ 50 000  Prizm ⚠ 25% в месяц "ТАРИФ3" - ОТ 100 000 Prizm ⠀ 🔥Важно : 📌Тело вклада вы можете вытащить в любой момент 📌 Возможен сложный процент (реинвест) ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ ⠀ Для консультации ждем Вас в головном офисе: Сочи, ул. Горького 33а, оф.46. ⠀ Мои контакты: ⠀ 📲 Tel. / Viber / WhatsApp / Telegram : +79119563180 ⠀ Не забываем вкладывать только свободные
A step solutions to your 👊🏻 Blackhead 👊🏻 Acne 👊🏻 Clog pores 👊🏻 Pimples . By applying once or twice a week masking to treat your skin! . . 💁🏻‍♀Activated Charcoal mask help in . ✔Dissolve dead skin by mildly exfoliating and purifying the skin to prevent clog ✔Instantly absorb oil and reduce shine ✔Protecting the skin from bacteria and infection ✔Work to target the appearance of skin discoloration and help to soothe the skin ✔Through special heating process, it become activated, make it more porous and absorb upto double weight in impurities ✔Digs up to 3 layers deep, acting as magnet pull out impurities and unclog pores . 💓Best is for all skin type . To learn more, Click link on bio or DM me. #masking #marykay #marykaylifestyle #flawlessskin #skinfidencebynj
BOTANICAL EFFECTS DIRUMUS KHAS BAGI MEMENUHI SETIAP KEPERLUAN KULIT DAN JUGA BAJET ANDA. . Terdapat 3 Formula 👇🏼 ❤ FORMULA 1 -DRY SKIN ❤ FORMULA 2 -NORMAL SKIN ❤ FORMULA 3 -OILY SKIN . 🌹 CLEANSER, 113g - Membersih dengan lembut tanpa menjejaskan elemen-elemen penting dalam kulit. . 🌹 HYDRATE, 88ml - Meresap cepat dan memberi penyeimbangan kulit. . 🌹 FRESHEN, 147ml - Rumusan tidak mengeringkan ini bertindak lembut untuk menyingkirkan minyak berlebihan dan kekotoran daripada kulit. . 🌹MASK,113g - Tanggalkan kotoran dengan lembut dan mudah ditanggalkan dengan air. Mengelupas dengan lembut dan tambahkan penghidratan. Kulit jadi licin dan sel mati tertanggal. . Need a skin consultation for free??.. WhatsApp 0192022850  Nor thuraya  Your beauty consultant  #marykay #marykayskincare #marykaymakeup #marykaybodycare #marykayperfume #marykayproducts #marykaycosmetic  #marykaygombak#marykaybatumuda #marykaymalaysia #marykaymysg #marykaybestproduct #marykaybestskincare #marykaybeautyconsultant #marykaycareer
❤Fakta tentang pencuci Muka Mary Kay yang tidak Berbuih.. . 📰 KENAPA PENCUCI BERBUIH TIDAK BAGUS UTK KULIT MUKA 📰 . 👉 Pernah dengar tak term SLS? SLS adalah water surfactant atau ejen pembuih. (to make the water wetter by reducing water’s surface tension) Nama penuh SLS adalah SODIUM LAUREL SULFATE or SODIUM LAURETH SULFATE. 👉 Ianya di buat dari asid sulfurik, monododecyl ester dan sodium salt. Pendek kata, SLS ni bukan semulajadi, tapi sintetik., dihasilkan dari BAHAN KIMIA. 👉 SLS sintetik adalah BAHAN YG MURAH dan menghasilkan baaaaaanyak buih. Sebab tu bahan pencuci yg murah semua buih bukan main banyak. 👉 Zaman sekarang orang ingat makin banyak buih, makin bagus kan? Salah tu! Asalnya SLS ni digunakan untuk PENCUCI LANTAI. 👉 Bayangkan benda yang asalnya untuk cuci lantai, kita guna kat MUKA kita, boleh bayangkan tak, kesian badan kita. Macam pakai floor cleaner untuk cuci muke. . N additional info, Cleanser Mary Kay, TIADA BUIH!!! . ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• . Kenapa bahayanya buih tuh?? . SLS & SLES adalah bahan kimia yang terbukti secara klinikal mendatangkan kerengsaan pada kulit. . Sebab tu kadang2 ada sesetengah bayi alah pada sabun mandi atau sabun cuci baju. Badan dia jadi ruam. Perasan tak? . Hurm... Kesan paling ketara ialah iritasi kulit.. Terutama pada bayi dan orang yang menghidap ekzema. . SLS & SLES membersihkan kulit dengan cara ‘mengikis’ iaitu membuang lapisan minyak semulajadi pada kulit. . Perasan tak kadang-kadang lepas bersabun atau guna pencuci muka, kulit rasa tegang saja...??? Tak pun muka jadi kering lepas gunakan sesuatu jenis pencuci muka? . Fikir2kan..Pilihlah pencuci muka yang betul dan selamat utk rawat skin anda.Dan pastikan Fomulanya betul dan sesuai pula dgn skin ya cu.Jgn pula jenis muka berminyak p taram pakai pencuci muka utk kulit kering..mmgla xjadi apa  Ina MK❤
Thanks to everyone who came out to @glamjewelryboutique Pop up shop at @lynnhavenmall (Many not pictured). More Popups are scheduled! Catch us at the next one.  Check out my website for more amazing pieces Www.glamjewelryboutique.com (link in bio) #love #paparazzithankful #paparazzipoppin #paparazziaccessories #stayathomemom #affordablefashion #shopping #jewelry #online #onlineshopping #savemoney #power #workfromhome #joinmyteam #extracash  #entrepreneur #paparazzijewelry #money #atlanta  #financialfreedom #itworks #avon #marykay #younique #credit #inexpensivenotcheap  #silverandgold #uniquejewelry
Why Mary Kay?  Cantik & yakin.  Bila kurang penjagaan, muka akan nampak lebih tua dari usia sebenar. Dan saya punya kedutan antara kening yang agak dalam dan ketara.  Kecik hati saya bila orang panggil makcik 😔  Tak cukup dengan tu, saya memang ada jerawat sejak remaja. Pelbagai petua dah try, pelbagai skincare pun dah pakai.  Berjemur tengah panas sebab sukan dan aktif dengan persatuan sekolah, sun protection dan SPF tu masih belum wujud dalam kamus hidup saya masa tu. Lagilah mengeruhkan keadaan kulit ketika itu. Lagipun budak sekolah mana ada duit nak minta produk itu ini. Jadi apa mak belikan, itulah yang kita pakai.  Tangan pun rajin nak memicit sampai tinggalkan parut dalam dan hitam.  Saya end up jadikan kulit saya tidak seimbang sebab rata-rata produk untuk akne skin akan membuatkan muka saya jadi sangat2 kering dan menggelupas 😭  Kawan-kawan sekolah saya lebih tahu keadaan kulit saya masa tu.  Gambar tudung biru adalah sebelum saya guna Mary Kay pada tahun 2006 ketika itu tengah mengandung anak no 2.  Saya bermula dengan Botanical Effects Set pertengahan tahun 2013 dan gambar bawah adalah gambar terkini awal 2019.  Sekarang saya faham... Kulit sihat bantu nampak cantik.  Kulit sihat bantu nampak licin.  Kulit sihat bantu jadi yakin.  Glass skin is possible! 😍😍😍 Huda Ghazali 21 April 2019  #louregrandeurteam #marykaybeautyconsultant #beautyconsultantmarykay #trustedbeautyconsultant #healthyskin #kulitsihat #wajahbebasjerawat #awesome #icanhelpyou #marykay #marykaysg #marykaypetalingjaya #marykayklang #marykaykualalumpur #marykaylover #marykaymuar #marykaypenang #marykayperlis #marykaykuching #marykaysabah
🌞⛱ Продукция с солнцезащитным фильтром!МериКей#MaryKay#Солнцезащитныеекрема#🌞87021417711
What is zero landfill status? The zero landfill initiative has one goal - to divert all waste from local landfills. This means that @marykayglobal uses materials that can be recycled vs thrown into landfills, keeping our planet healthier, which is a HUGE STINKING DEAL! I love being a part of a company that CHOOSES to be environmentally responsible! (P.S. We're also cruelty free 😘) #mymklife #morethanmakeup #beauty #makeup #skincare #zerowaste #zerolandfill #environmentallyconscious #crueltyfree #crueltyfreemakeup #crueltyfreeskincare #marykay #girlboss #bossbabe #entrepreneur #mompreneuer #auntrepreneur #womeninbusiness #lipstickhustlerepeat
When there's no time, anything goes.  For best result, wait 2 minutes. 😉  #tips #flawlessmakeup #peloles #primer #makeupbase #foundationpriner #隔离霜 #marykay #johorbahru #malaysia #makeup
Thanks to everyone who came out to @glamjewelryboutique Pop up shop at @lynnhavenmall (Many not pictured). More Popups are scheduled! Catch us at the next one.  Check out my website for more amazing pieces Www.glamjewelryboutique.com (link in bio) #love #paparazzithankful #paparazzipoppin #paparazziaccessories #stayathomemom #affordablefashion #shopping #jewelry #online #onlineshopping #savemoney #power #workfromhome #joinmyteam #extracash  #entrepreneur #paparazzijewelry #money #atlanta  #financialfreedom #itworks #avon #marykay #younique #credit #inexpensivenotcheap  #silverandgold #uniquejewelry
LIPSTICK PROMOTION!!! . 💋GEL SEMI-SHINE LIPSTICK💋 . 🌸Formula gel yang ringan 🌸Melembabkan bibir 🌸Glossy & Shinning 🌸Tidak keringkan bibir 🌸Kesan focus yang lembut 🌸Menutupi masalah bibir gelap 🌸Menutupi masalh tona tak sekata 🌸Teknologi 'Cushion Matrix' utk Tahan lama 🌸Mengandungi minyak bunga matahari dan estrak jojoba 🌸Didatangkan dalam bekas 'clear top' window .  Nak free postage 😍 free gift😍 free consultation 😍  meh pm Sue cepat. .  Whatsapp 0126878078  Najwa Beauty Consultant .  #marykay  #marykaymalaysia  #marykaykl  #marykaycosmetics  #marykayproduct  #marykaymysg  #aesthetic  #rayyanhaya  #dermatologist  #bellaamara  #amyrarosli  #stailista  #minaz  #laraalana  #kulitcantik  #kulitsihat  #like4like  #marykayselangor  #marykayjohor  #marykaynegerisembilan #marykaysenawang  #marykaymalaysia  #marykayseremban  #marykayparoijaya  #marykaypromotion #beautyconsultantmarykay  #kerjayamarykay  #beautyconsultantmarykay  #jerawat  #jeragat  #kulit  #marykaytop5globalskincarebrand
Waaahh😍😍 cantiknya skin sis nih😍😍😍 Consistent with Botanical Effect Mary Kay🔥🔥🔥🔥 Jom rawat masalah skin anda dengan Mary Kay ! 😍 Siapa ada masalah kulit wajah?kering,mengelupas n nipis akibat produk pengelupasan?? 😊. . Lapisan epidermis sangat penting untuk lindungi kulit kita tapi kalau Kalau dah hilang disebabkan produk pemutih macam mana ? 😣. . MARY KAY skincare set didatangkan mengikut kesesuaian jenis kulit,tidak ada istilah satu produk sesuai utk semua jenis kulit kerana setiap orang mempunyai jenis dan masalah kulit yg berbeza. . Botanical Effects Set Terdiri daripada 2 jenis botani utama yang bermanfaat untuk semua jenis kulit: . 1.SILYMARIN ialah antioksidan handal yang membantu melindungi kulit daripada elemen persekitaran disamping melega dan menyegarkan kulit. . 2.LUO HAN GUO juga dikenali sebagai "buah panjang hayat" terkenal dengan kandungan antioksidan yang amat berkesan dan dipercayai berupaya merangsang kesihatan dan kesempurnaan kulit. . Formula 1:utk kulit kering. Formula 2:utk kulit normal/kombinasi. Formula 3:utk kulit berminyak. . Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm nisa cepat , budget ? Don't worry . Whatsapp 01111029909 Nisa Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia. . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics  #marykayproduct #marykaymysg  #aesthetic #rayyanhaya #wadiadra #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #emmamaembong #malaysiaigers#marykaykl#beautyconsultant#sideincome#malaysia#marykaybest#marykayselangor#nocopypastebulatbulat#hargaimasa&penulisanoranglain#personalshopper
Pastikan berus make up anda HALAL❤️. . Nak free skin consultation🌻 free skin analisys 🌻free skincare class 🌻free make up class 🌻freegift 🌻free postage 🌻peluang kerjaya  Meh pm shaz🤳 www.wasap.my/60173241799 www.wasap.my/60173241799 www.wasap.my/60173241799  #marykay #skincaremarykay #makeupmarykay #marykaycosmetic #beautyconsultant #thebestbeautyconsultant #beauty #loveyourskin #ilovemarykay #askyourbeautyconsultant #askyourpharmacist #lipsspa #handspa #skincare #makeup #facial #freefacial #freefacialclass #freemakeup #freemakeupclass #freegift #dryskin #oilyskin #normalskin #combinationskin #berusmakeupmarykay #flawless #beautiful #gorgeous #segamatjohor
Позёрство продолжается) 🤣😊😘 . . . . . #девичник #красотаспб #девчонкижгут #впитережить #командауспеха #рестораныспб ##spb#intagram#instagramrussia#vsco#vscorussia#photography#like4like #like4follow #follow #like #instagoods#style#санктпетербург#спб #marykay #этопитердетка
Я щаслива, що працюю саме в Jerelia💚 . Компанія наша українська🇺🇦 Вона дає можливість не тільки заробляти, а й розвиватись, самовдосконалюватись і реалізовувати свої цілі💯 . Хочеш заробляти, не виходячи з дому? Пропоную ідеальний варіант👌Пиши мені в дірект, або переходь за посиланням в шапці профілю↗️ . . #млм#украинскаяонлайнкарьера#успіх#джерелия #jerelia #фаберлик #фармаси #marykay #amway #бизнесонлайн #сетевоймаркетинг #бизнесмама #МЛМбизнес #сетевойэтокруто #сетевой21века #сетевойнестрашно #сетевойвдекрете#гроші#роботаонлайн
Приятная новость❗  Идёт набор в "Марафон  Красоты"  для всех, кто  желает узнать всё о правильном уходе  за кожей лица ❗СТАРТ 23 апреля  В  программу входит: . 🌷Глубокое #очищение кожи с использованием пилинга 🌷Глубокое очищение с использованием масок 🌷Глубокое #увлажнение кожи лица 🌷Уход за #руками и #губами 🌷Уход за  #проблемной_кожей 🌷Работа с #пигментацией 🌷Уход за #молодой_кожей 🌷Антивозрастная программа . Вы можете посетить как одну встречу, так и пройти весь курс! Листаем ленту 👉 Все встречи  БЕСПЛАТНЫЕ!  Записаться на мастер-класс или выбрать продукцию можно в директ или What's App/viber 89510181515 . #марафон #Уссурийск #Приморскийкрай #динаруденко  #красотасмэрикэй #уходзакожей #новаяЯ #мастеркласспокрасоте #уходзаглазами #кожаклассалюкс #пилинг #маскадлялица #marykay #нетпигментации
Дарите друг другу радость, добро и тепло💋  #princess#beautiful#marykay#марафонкрасоты#smokyeyes#lady#spring#april#sunnydays#happy#moments#memory#top#нежность#красота#selfie#photography#instagirls#instagood#belarus#black#lashmaker#hot#love
Don't have time?  Here's the 5 minutes makeup.  1. Apply primer for flawless look. 2. Follow by CC cream for light coverage with protection(SPF15). 3. Lipstick to brighten the day.  #lipstick #buy3free1 #aprilpromotion #makeup #5minutes #marykay #johorbahru #malaysia
🌹APRIL PROMOTION 🌹😘😘 • Jom intai2 product Mary Kay yang tgh promo sekarang.. Wajib grab time promo ni gais kalo nak lebih penjimatan.. 😘😘 • 🔥🔥BUY 1x any Botanical Effects Set (Cleanse, Freshen, Hydrate, Mask) will get 10% OFFER and FREE facial cloth.. 🖤Formula 1 (Dry) 🖤Formula 2 (Normal/Combination) 🖤Formula 3 (Oily) • 🔥🔥BUY 1x TimeWise® Moisture Renewing Softener. 👉GET 30% OFFER of Second Purchase TimeWise® Moisture Renewing Softener • 🔥🔥Limited Edition Mary Kay Eau so Cute Perfume (Limit 3pc) Free Bag cute.. 😘😘 • 🔥🔥Buy set Microdermabration dgn 50% OFFER.. 😱😱 • 🔥🔥Buy any 3 lipstick semi shine get 1 for FREE • Wow bnyk kan promo, offer bulan ni.. Jom grab limited taw.. • 🆓 Postage 🆓 Gifts 🆓 Samples 🆓 Consultation  Much ❤️, 🌹Sofie 🌹 Beauty Consultant MK http://www.wasap.my/60136047980/  #marykaybeautyconsultant #marykaynegerisembilan #marykaynegerisembilanbeautyconsultant #marykayrembau #marykaypedas #marykaysenawang #marykayseremban #marykayseremban2 #marykayportdickson #marykaypd #marykaytampin #beautyconsultantnegerisembilan #marykay #marykaypromo #marykaypromotion #marykaymalaysia #marykaysofie
Если ты способен видеть прекрасное, то только потому, что носишь прекрасное внутри себя. Ибо мир подобен зеркалу, в котором каждый видит собственное отражение. #marykay #marykayastana #astanamarykay #мэрикэй #мэрикэйастана #астанамэрикэй #косметикамэрикэй
Ada yg tnya sy, jd apa bila pkai MICRODERMABRASION neh?? Kulit jd lagu mana??? . Haaa tgk lah gambar tu..beza ka idok??? Before Microdermabrasion dgn lepas polish menggunakan microdermabrasion sets 😍😍😍 sgt berbeza kan.. . Jom flawlesskan skin secara sihat bersama mary kay..seminggu sekali je polish dah boleh dpt skin lembut sekata mcm ni  www.wasap.my/60163464518  #microdermabrasionsets #polishskin #marykay  #flawlessskin2019 #raya2019 #loveyourskin #jobvacancies2019 #workfromhome2019
Borte bra men hjemme best😍 Vi avslutta påsken med Skalkefest hjemme, samlet sammen gode venner og spiste påsken ut av kjølerommet 😃  Var utrolig deilig å få pynte seg litt - og vi konstaterte at solen hadde jobba godt med brunfargen - selv med Spf 50 hver dag☀️ Nå gleder vi oss til hverdagen, med mye morro i vente😍😍 #takknemlig #turjenter #marykay #fashion #makeup #ladyinred #motheranddaughter #lovemylife #ownboss
Косметическая линейка #marykay это в первую очередь уходовая косметика🌟  Поэтому я приглашаю девушек/женщин, которым не безразлично состояние кожи , кто хочет обучиться правильному уходу за кожей лица в домашних условиях , ведь это основа основ 😍кто хочет посетить бесплатный мастер-класс и подобрать (с помощью меня) актуальные именно для вас средства 🥳 Я запустила акцию с подарками 🎁 Каждую неделю подарки будут разные 😉 акция временная! Успевайте! 💣На этой недели при посещение мастер -класса с 2 подругами - в подарок вы получите спонж бьюти-блендер🎁🎁🎁🎁🎁
Siapa suka pakai liquid foundation? Mary Kay ada liquid foundation yang boleh buat muka kita awet muda tau 😍 . 🌼Liquid Foundation (timewise)🌼 Produk yang diperbuat daripada 100% bahan organik dengan kualiti antarabangsa. Kandungan estrak daripada lemon dan timun dapat menyejukkan kulit wajah, sambil cantik dapat juga merawat kulit. . Ada 2 jenis formula yang boleh dipilih:- 1⃣ Luminous-wear (Normal to Dry skin) 2⃣ Matte-wear (Combination to Oily skin) . Ciri-ciri istimewa:- ✔ Mempunyai formula age-fighting ✔ Mampu menutup cela dan ketidak-sekataan kulit ✔ Bebas wangian (non-fragrance) ✔ Tekstur yang ringan dan lembut ✔ Mampu bertahan sehingga 8 jam ✔ Natural look, kulit kelihatan lebih halus ✔ Mudah dicuci dan tidak melekit ✔ Water based foundation ✔ Non-Comedogenic (tidak menyumbatkan pori) ✔ Tahan sehingga 8bulan mengikut  penggunaan . Perlukan consultation mengenai kulit wajah atau career path dengan Mary Kay? Contact kak Salmi  anytime 😙  Kak Salmi... www.wasap.my/6014484177  #marykayutara  #marykaypenang #cantik #tegang #kulitlembut #kulitsihat #kulitlembab #kulitkusam #skincare #marykaybalikpulau #marykaybayanbaru #marykayjelutong #marykaybayanlepas #masker #mask # #marykay #kulitcantik #jerawat #jerawatkecut #kulitlembab #jeragat* #ilovemkcareerpenang
Считали сегодня какое количество косметики достаточно чтобы делать макияж на каждый день, который будет освежать лицо и ухаживать за кожей, ресничками и губами 😍. . Оказалось 10 продуктов, как и год назад. Только состав поменялся у набора. . На фото тот минимум, который у меня всегда с собой. Могут быть варианты по помаде (тинт, гелевая, блеск, матовая жидкая, металлик - часто несколько помад в сумочке и ещё парочка в машине 😁), но всё остальное неизменно по количеству, может отличаться по цветам (пудра, тушь, тени,  Карлыгаш 8702 609 7284 .  #консультациямакияж #визажистmoscow #визажистмосква #мастеркласспомакияжу #курсыпомакияжу #курсымакияж #обучениемакияж #самсебевизажист #макияжза5минут #макияжнакаждыйдень #разборкосметики #разборкосметички #консультантмосква #консультантмэрикэй #консультантпокрасоте #консультантmarykay #купитьмэрикэй #прямойэфир #marykay #marykaymoscow #marykayмосква #marykayдоставка #marykayотзывы #aprelsk
{Werbung, da Ortsverlinkung} Ich wünsche euch allen frohe Ostern 🐣🐰🌸! #marykaydeutschland #marykay #ostern #pink #easter #happyeaster #fröhlicheostern #magnolie
Que nossa semana seja repleta de AMOR e PAZ 🙏🙏🙏 Vamos começar com essa obra de arte 😍😍😍 Chloé 75ml R$639,00 Parcelamos em até 6x sem Juros  Enviamos para todo Brasil 👏👏👏 #chloe
Tänään vietetään kansainvälistä maan päivää, ja me Mary Kaylla haluamme tietenkin olla mukana vaalimassa Äiti maata. Jokainen meistä tuottaa vuosittain satoja kiloja jätettä, ja suuri osa jätteestä on muovia. Muovin hajoaminen luonnossa kestää muovista riippuen vuosia, vuosikymmeniä ja vuosisatoja. Esimerkiksi muovipussin hajoaminen voi kestää 20 vuotta!  Vaali ympäristöä osallistumalla Earth Day Challengeen kanssani! Löytyykö sinulta muovipakkauksia Mary Kayn meikkirasioihin tarkoitetuista meikeistä? Tavoitteeni on olla yhdessä unittini ja Sinun kanssasi yksi niistä 10:stä eniten muovia keränneistä ryhmistä, jotka saavat kukin 10 puuta nimissään Victoriajärvelle Itä-Afrikkaan. Meidän Unittimme nimi on Victory ja se nimi sopii täydellisesti puulle Victoriajärvelle!! 😍  Laita minulle tekstarilla, 044-3175859 tai Facebookissa viestiä ja tehdään hyvää yhdessä!  Puut auttavat torjumaan köyhyyttä Itä-Afrikassa! Lesley Cosmetics AB istuttaa puita ruotsalaisen Vi-skogen-kehitysjärjestön kautta Victoriajärvelle Itä-Afrikkaan. Puita istuttamalla parannetaan maan viljavuutta, annetaan ihmisille tulonlähteitä sekä ruokaa pöydälle – ja edistetään ilmastoa. Kehitysjärjestön visiona on edistää kestävää ympäristöä, joka tarjoaa puutteessa eläville mahdollisuuden parempaan elämään. Vuodesta 1983 lähtien toiminut Vi-skogen on istuttanut lähes 120 miljoonaa puuta, mikä on parantanut 2,3 miljoonan ihmisen elinehtoja. . #earthday #earthdaychallenge #marykay #pinkdoinggreen #wecare #earthlover
🌸Anda guna pencuci wajah Dari Drugstores, Produk anda bole pair dengan SKINVIGORATE CLEANSING BRUSH MARY KAY🤗👇 . . SKINVIGORATE CLEANSING BRUSH. . 🚰 Mencuci 85% lebih bersih berbanding  menggunakan tangan . 🚰 Membersihkan pori-pori secara  mendalam & membantu mengecilkan  pori . 🚰 Produk penjagaan kulit yang lain  diserap oleh kulit dengan lebih baik &  cepat . 🚰 Memaksimumkan manfaat produk  penjagaan kulit . 🚰 Mentranfomasikan kulit kusam ke tona  kulit yang lebih sekata . 🚰 Menampilkan kulit yang lebih halus &  lembap . 🚰 Solekan nampak lebih mudah &  sekata . . .  XoXo,  Nurul Hidayah -0125379903 Senior Beauty Consultant Mary Kay . http://www.wasap.my/60125379903 . #marykay #marykaybangi #serdang #upm #uniten #ukm #marykaysemenyih #bizonline #bizig #sparkledaisy #makeup #bazarpaknil #marykaykajang #marykaynilai #marykayselangor #marykayserdang #butikbangisentral #freegift #freepostage #skincare #malaysia #unimas #bizigmalaysia #marykayproduct #bangisentral #kulitsensitive #beautyconsultant  #aliffsyukriterlajaklaris #sparkledaisystudio
Bild Nummer 2 😁 ich muss sagen es tat richtig gut, sich Mal wieder raus zu putzen...ich finde es immer entspannend sich zu schminken, es lässt mich zumindest den Stress der letzten Zeit vergessen und sich nur auf sich selbst zukonzentrieren. Das kam nämlich in letzter Zeit zu kurz... Arbeit, Beziehung, Alltag💪🏾 haben schon in letzter Zeit sehr an mir gezerrt... ich Versuche immer für andere da zu sein und ich selbst lass ich oft auf der Strecke, dass sollte ich zumindest nicht mehr machen... Mein Motto dieses Jahr mehr auf mich achten ✌🏾🥰 #werbung (wegen Markennennung) #selbstliebe #mehraufmichachten #stressderletztenwochenvergessen #immerfüranderedasein #schminkenmachtspass #marykay #marykaymakeup  #youniqueeyeliner
認真工作也要認真吃! #我們先來涓豆腐預演濟州島美食 #marykay #我的日常 #彩妝老師
Я люблю смываемые маски, с недавних пор открыла для себя марку @marykay___bishkek И скажу я вам, что средства очень даже хорошие! ⠀ Сегодня поговорим о маске для лица «увлажняющая обновляющая маска-гель TimeWise» ⠀ 🍃нежная и красивая упаковка 🍃 Гиалуронат натрия, Глицерин (растительного происхождения), экстракт каштана, витамин B3 (ниацинамид), экстракт ягод асаи, витамин Е (токоферолацетат), сквален (экстракт оливы), букет ароматов, состоящий из ромашки, лаванды, розмарина, розового дерева и герани 🍃аромат конечно специфический, мне не очень нравится 🍃я не заметила разницы если носить маску 10 минут и оставлять её на ночь 🍃после маски все же требуется дополнительное увлажнение, хотя я всегда наношу уход после масок 🍃в целом маска хорошая ⠀ Заказать можно у @marykay___bishkek  #закажиугульнуры ⠀ Пробовали марку Mary Kay? К чему стоит присмотреться? #моякосметика #мэрикэй #уходзакожейлица #бьюти #косметикавналичии #мойуход #уходзасобойдома #уходзасобой #уходдлялица #бьютимир #бьютиблог #мэрикэй #уходзакожей #бьютиманьяк #бьютиголик #мэрикэйдлятебя #marykay #бьютипост #мэрикэйвналичии #уходзалицом
Saya terima jemputan untuk buka booth pameran dan jualan di IPTA, IPTS, jabatan kerajaan dan swasta serta acara outdoor serta indoor event. . . Feel free to contact me @amaniglobal78 atau klik link di bio saya. . Pasukan kami akan ke tempat anda dengan gembira. . #freetester  #skintest #marykaylife  #mymarykay #mymarykaylife #marykayupm  #mymarykayjourney #takeaction #eusahawan #botanicaleffects  #beautyconsultantmarykay  #studentlife #cccreammarykay  #foundationprimer  #timewiserepair #timewise3d #marykay #kulitsihat #kulitcantik #kulitjeragat #mymarykay #marykaymakeup  #marykayputrajaya #marykaycyberjaya #marykay #neelofa #ctdk #mamadil #beauty #resepi

Loading