Picdeer logo Browse Instagram content with Picdeer

#malaysianfood

Posts tagged as #malaysianfood on Instagram

656.267 Posts

Ya Allah, peliharalah anakku selama ia berada di dalam perutku. Dan sehatkanlah dia.. Engkaulah yang menyembuhkan, tidak ada penyembuhan selain penyembuhan-Mu.. Ya Allah, rupakanlah dia yang ada diperutku dengan rupa yang baik dan tetapkanlah ke dalam hatinya iman kepada-Mu dan kepada rasul-Mu. Ya Allah, keluarkanlah dia dari perutku dengan mudah dan selamat. Ya Allah, jadikanlah dia sehat yang sempurna, berakal dan pandai, alim dan beramal. Ya Allah, panjangkanlah umurnya, sehatkanlah badannya dan baikkanlah akhlaknya, fasihkanlah lisannya, baguskanlah suaranya untuk membaca Al-Quran dan Hadis dengan berkat Nabi Muhammad s.a.w dan segala puji bagi Allah Tuhan semesta alam" Aamiin ... @missnyctagina  #kebayamodern #kebaya #kebayawisuda #indonesian #indonesiandesigner #designer #bajucouplemurah #bajumurahmeriah #bajukerja #malaysianhair #india #mumbai #malang #surabaya #baliunited #kutabali #korea #style #makeup #makeuptutorial #artis #indonesianartist #tudung #padangpadang #malanghits #renungan #malaysianfood #surabayaolshop #solo #beach
Waikiiii, kuliner lain yg mimin coba. Mak nyoss, ini namanya Clay Pot Pan Mee. Mie nya lembut dengan topping bakso, fish cake dan telor. Trs disiram pake kuah rasanya asin” gurih mantap betullll πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» Yang bikin mimin makin cinta Pan Mee porsi kuli ini harganya cuma RM 6 atau sekitar 20 rb guys πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ»jadi selain wenak, wuakeh juga murah pol. Tempatnya ada lantai 4 Sungai Wang Plasa, jadi semacam foodcourt gitu dengan macam2 menu dan rata” sangat sangat sangat terjangkau. Mimin sih rekomen banget buat mampir kalau kalian lagi jalan2 ke Kuala Lumpur. . . πŸ”ΈSungai Wang Plasa (Jl Bukit Bintang) πŸ”ΈBuka jam 10-22 πŸ”ΈClay Pot Pan Mee, Rp 21.000 πŸ”ΈNon Halal πŸ”ΈNon Tax . . #jalanjalan #malaysia #visitmalaysia #sungaiwang #panmee #kuliner #kulinermalaysia #kulinermalay #malayfood #malaysianfood #hawkerfood #hawkercentre #foodie #foodgasm #foodporn #jajankusmg
CANTIK TANPA RISIKO . Hanya dengan supplement organic PINKLADY Body Perfection, anda tidak perlu lagi mengambil risiko membuat breast implant, injection filler, mkn pil steroid hormon atau paksa syuben ramas hari2.. . Tindakbalas herba semulajadi yg terkandung di dalam kapsul PinkLady akan menstabilkan hormon dan estrogen di dalam badan anda. . 2biji kapsul setiap hari, kecantikkan dan keyakinan diri anda akan bertambah, ia adalah hak setiap wanita. . Cubalah sebotol utk merasai sendiri kehebatan PinkLady πŸ˜—πŸ˜—πŸ˜— . Whatsapp "PL" KE 01133162638 Whatsapp "PL" KE 01133162638 Whatsapp "PL" KE 01133162638 . #tudungbawal #shahalam #maharajalawakmega #pinkladybodyperfection #pinkladyhq #usopmentor #hazama  #mentormilenia #subangjaya #tudunglabuh #tudungmurah #terlajaklaris #payudarakencang #payudarapadat #payudaraideal #bodymantap #malaysianfood #selangor #lazada #jakel #kesihatan #breast #flawless #tudung #zalora #pinkladyfact
CANTIK TANPA RISIKO . Hanya dengan supplement organic PINKLADY Body Perfection, anda tidak perlu lagi mengambil risiko membuat breast implant, injection filler, mkn pil steroid hormon atau paksa syuben ramas hari2.. . Tindakbalas herba semulajadi yg terkandung di dalam kapsul PinkLady akan menstabilkan hormon dan estrogen di dalam badan anda. . 2biji kapsul setiap hari, kecantikkan dan keyakinan diri anda akan bertambah, ia adalah hak setiap wanita. . Cubalah sebotol utk merasai sendiri kehebatan PinkLady πŸ˜—πŸ˜—πŸ˜— . Whatsapp "PL" KE 01133162638 Whatsapp "PL" KE 01133162638 Whatsapp "PL" KE 01133162638 . #tudungbawal #shahalam #maharajalawakmega #pinkladybodyperfection #pinkladyhq #usopmentor #hazama  #mentormilenia #subangjaya #tudunglabuh #tudungmurah #terlajaklaris #payudarakencang #payudarapadat #payudaraideal #bodymantap #malaysianfood #selangor #lazada #jakel #kesihatan #breast #flawless #tudung #zalora #pinkladyfact
CANTIK TANPA RISIKO . Hanya dengan supplement organic PINKLADY Body Perfection, anda tidak perlu lagi mengambil risiko membuat breast implant, injection filler, mkn pil steroid hormon atau paksa syuben ramas hari2.. . Tindakbalas herba semulajadi yg terkandung di dalam kapsul PinkLady akan menstabilkan hormon dan estrogen di dalam badan anda. . 2biji kapsul setiap hari, kecantikkan dan keyakinan diri anda akan bertambah, ia adalah hak setiap wanita. . Cubalah sebotol utk merasai sendiri kehebatan PinkLady πŸ˜—πŸ˜—πŸ˜— . Whatsapp "PL" KE 01133162638 Whatsapp "PL" KE 01133162638 Whatsapp "PL" KE 01133162638 . #tudungbawal #shahalam #maharajalawakmega #pinkladybodyperfection #pinkladyhq #usopmentor #hazama  #mentormilenia #subangjaya #tudunglabuh #tudungmurah #terlajaklaris #payudarakencang #payudarapadat #payudaraideal #bodymantap #malaysianfood #selangor #lazada #jakel #kesihatan #breast #flawless #tudung #zalora #pinkladyfact
CANTIK TANPA RISIKO . Hanya dengan supplement organic PINKLADY Body Perfection, anda tidak perlu lagi mengambil risiko membuat breast implant, injection filler, mkn pil steroid hormon atau paksa syuben ramas hari2.. . Tindakbalas herba semulajadi yg terkandung di dalam kapsul PinkLady akan menstabilkan hormon dan estrogen di dalam badan anda. . 2biji kapsul setiap hari, kecantikkan dan keyakinan diri anda akan bertambah, ia adalah hak setiap wanita. . Cubalah sebotol utk merasai sendiri kehebatan PinkLady πŸ˜—πŸ˜—πŸ˜— . Whatsapp "PL" KE 01133162638 Whatsapp "PL" KE 01133162638 Whatsapp "PL" KE 01133162638 . #tudungbawal #shahalam #maharajalawakmega #pinkladybodyperfection #pinkladyhq #usopmentor #hazama  #mentormilenia #subangjaya #tudunglabuh #tudungmurah #terlajaklaris #payudarakencang #payudarapadat #payudaraideal #bodymantap #malaysianfood #selangor #lazada #jakel #kesihatan #breast #flawless #tudung #zalora #pinkladyfact
CANTIK TANPA RISIKO . Hanya dengan supplement organic PINKLADY Body Perfection, anda tidak perlu lagi mengambil risiko membuat breast implant, injection filler, mkn pil steroid hormon atau paksa syuben ramas hari2.. . Tindakbalas herba semulajadi yg terkandung di dalam kapsul PinkLady akan menstabilkan hormon dan estrogen di dalam badan anda. . 2biji kapsul setiap hari, kecantikkan dan keyakinan diri anda akan bertambah, ia adalah hak setiap wanita. . Cubalah sebotol utk merasai sendiri kehebatan PinkLady πŸ˜—πŸ˜—πŸ˜— . Whatsapp "PL" KE 01133162638 Whatsapp "PL" KE 01133162638 Whatsapp "PL" KE 01133162638 . #tudungbawal #shahalam #maharajalawakmega #pinkladybodyperfection #pinkladyhq #usopmentor #hazama  #mentormilenia #subangjaya #tudunglabuh #tudungmurah #terlajaklaris #payudarakencang #payudarapadat #payudaraideal #bodymantap #malaysianfood #selangor #lazada #jakel #kesihatan #breast #flawless #tudung #zalora #pinkladyfact
CANTIK TANPA RISIKO . Hanya dengan supplement organic PINKLADY Body Perfection, anda tidak perlu lagi mengambil risiko membuat breast implant, injection filler, mkn pil steroid hormon atau paksa syuben ramas hari2.. . Tindakbalas herba semulajadi yg terkandung di dalam kapsul PinkLady akan menstabilkan hormon dan estrogen di dalam badan anda. . 2biji kapsul setiap hari, kecantikkan dan keyakinan diri anda akan bertambah, ia adalah hak setiap wanita. . Cubalah sebotol utk merasai sendiri kehebatan PinkLady πŸ˜—πŸ˜—πŸ˜— . Whatsapp "PL" KE 01133162638 Whatsapp "PL" KE 01133162638 Whatsapp "PL" KE 01133162638 . #tudungbawal #shahalam #maharajalawakmega #pinkladybodyperfection #pinkladyhq #usopmentor #hazama  #mentormilenia #subangjaya #tudunglabuh #tudungmurah #terlajaklaris #payudarakencang #payudarapadat #payudaraideal #bodymantap #malaysianfood #selangor #lazada #jakel #kesihatan #breast #flawless #tudung #zalora #pinkladyfact
Testimoni sanenang malaysia. Dapatkan aset yang mencairkan mata suami. tanpa bra dirumah. Kembalikan keyakinan sebagai seorang wanita dan isteri ❀️ . Sanenang 1001 Khasiat. Bukan calang2 product uolls! Cuba duluuuu baru tahuuu!❀️ . www.wasap.my/60175904811 wechat qasehumairaks  ig sanenang_hq_malaysia . . . . #terbaikdariladang #belofa #fattzura #ctdk #breastenlargement #tiktokchallenge #dancechallenge #pinklady #pinkladymalaysia #pinkladyoriginalmalaysia #jamtanganmurah #motifviralmalaysia #musicallymalaysia #bazaarpaknil #bazarpaknilmurah #bazarpaknilmalaysia #ramenmalaysia #shoppingonline #shoppingbags #onlineshoppingmalaysia #shoppingcart #matredho #gemagegarvaganza #tetekmontok #payudaramontok #payudarabesar #sayangimalaysiaku #malaysianfood #sanenang #sanenangmalaysia
Beef Rendang is one of my favourite Malaysian dishes. If it's on the menu it's hard to resist (I'm just pretending I am seriously considering the other options). This is an authentic Beef Rendang recipe and it's just....delicious! It got a loud "mmmmmmm" when everyone took a bite so I'd say, it's a hit!  Recipe is up on my blog now. Link in my profile. (Come armed with spices). . . . . . .  #foodblogger #london #20something #30something #yummy #londonlife #foodie #foodporn #healthy #foodaddict #eatclean #recipe #healthyrecipes #lifestyle #livewelleatwell #yum #foodspiration #foodstyling #food #easyrecipes #livewell #halal #eatingin #blogger #healthyfood #tuesday #curry #malaysianfood #tastyrecipe #delicious
Testimoni sanenang malaysia. Dapatkan aset yang mencairkan mata suami. tanpa bra dirumah. Kembalikan keyakinan sebagai seorang wanita dan isteri ❀️ . Sanenang 1001 Khasiat. Bukan calang2 product uolls! Cuba duluuuu baru tahuuu!❀️ . www.wasap.my/60175904811 wechat qasehumairaks  ig sanenang_hq_malaysia . . . . #terbaikdariladang #belofa #fattzura #ctdk #breastenlargement #tiktokchallenge #dancechallenge #pinklady #pinkladymalaysia #pinkladyoriginalmalaysia #jamtanganmurah #motifviralmalaysia #musicallymalaysia #bazaarpaknil #bazarpaknilmurah #bazarpaknilmalaysia #ramenmalaysia #shoppingonline #shoppingbags #onlineshoppingmalaysia #shoppingcart #matredho #gemagegarvaganza #tetekmontok #payudaramontok #payudarabesar #sayangimalaysiaku #malaysianfood #sanenang #sanenangmalaysia
Testimoni sanenang malaysia. Dapatkan aset yang mencairkan mata suami. tanpa bra dirumah. Kembalikan keyakinan sebagai seorang wanita dan isteri ❀️ . Sanenang 1001 Khasiat. Bukan calang2 product uolls! Cuba duluuuu baru tahuuu!❀️ . www.wasap.my/60175904811 wechat qasehumairaks  ig sanenang_hq_malaysia . . . . terbaikdariladang #belofa #fattzura #ctdk #montok #breastenlargement #tiktok #dancechallenge #pinklady #pinkladymalaysia #pinkladyoriginalmalaysia #jamtanganmurah #motifviralmalaysia #musicallymalaysia #bazaarpaknil #bazarpaknilmurah #bazarpaknilmalaysia #ramenmalaysia #shoppingonline #shoppingbags #onlineshoppingmalaysia #shoppingcart #matredho #gemagegarvaganza #tetekmontok #payudaramontok #payudarabesar #sayangimalaysiaku #malaysianfood
Alhamdulillah . Kejap je dah habis stock, sorry yang tak dapat tu. Kita buat open order je sampai hari khamis okaii, BOLEH DM SKG UTK BOOK. .  InsyaAllah. Sabtu dan hari seterusnya dah boleh collect πŸ˜ŠπŸ‘πŸΌ . Pedas ke tak? Ntah lah, kena cuba dulu tau πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯🌢🌢🌢 . . RM15.00/150gram Buy 2pack RM14.00/per each. πŸ“self pick-up. Bangsar south@KLCC. 🚈 Train COD (selected date). πŸ“¦ Delivery within 24 hour will be reach at your home ❀️. .  #sambaldaging #sambalberlado #sambaldagingberlado #malayasianfood #malayasianfood #malaysianfood #asianfood #selerakampung #seleramelayu #frestmeat #dagingberladominangkabau #thekitchenboy #deliciousfood #easyfood #easytoeat #musttry #readytoeat
Sup  ayam mkn  dgn Sambal Soto @enaqsauce_official @enaq_sauce @jabsabaka πŸ˜‹πŸ˜‹ takyah susah2 blend cili kicap segala.. tuang straight je dr botol.. rasa mcm homemade betul😍  #enaq#enaqtersedap#kicapenaq#nongmo#kicapsedap#kicap#sambalenaq#malaysianfoodie#malaysianfood#igersmalaysia#sayamasak#masakapahariini#makanan#masakmasak#enak#sayasukamasak#airtangan#seleranusantara#alhamdulillah#foodporn#malaysiancuisine#syukurselalu#recipes#recipe#resepi#lunch#makan#makanmakan#cooking#instafood
πŸ’—ASSALAMUALAIKUM.. WBTπŸ’— . . 🐟 MENU ISTIMEWA KEDUA KAMI. TALAPIA RONGGENG BERLADO 🐟 ANDA ORDER KAMI GORENG πŸ‘ŒπŸ» . .  #patintempoyak #patintempoyaktemerloh #talapiaronggengberlada #sedap #jalankebun #jalankebunshahalam #jalankebunklang #johansetia #johansetiaklang #telokpanglimagarang #kotakemuningshahalam #kotakemuning #malaysianfood
Lama tak buat sup ayam.. asyik bergoreng je lauk2πŸ˜‚  #supayam#chickensoup#sup#soup#malaysianfoodie#malaysianfood#igersmalaysia#sayamasak#masakapahariini#makanan#masakmasak#enak#sayasukamasak#airtangan#seleranusantara#alhamdulillah#foodporn#malaysiancuisine#syukurselalu#recipes#recipe#resepi#lunch#makan#makanmakan#chicken#cooking#instafoo
Kacang goreng hati kunyit.. ada org tu nk mkn hati lgπŸ˜‚  #kacang#vege#sayur#malaysianfoodie#malaysianfood#igersmalaysia#sayamasak#masakapahariini#makanan#masakmasak#enak#sayasukamasak#airtangan#seleranusantara#alhamdulillah#foodporn#malaysiancuisine#syukurselalu#recipes#recipe#resepi#lunch#makan#makanmakan#chicken#cooking#instafood

Loading